Strijppraat 2013 2014 07 23 09 2013

Page 35

Wedstrijdverslag

A2 – Lyra A3

Deze week een beetje extra aandacht voor de A2. Normaal gesproken een team waar je niet zo veel van verneemt. Ze voetballen als laastent op de zaterdag, als de meeste mensen het sportpark al weer hebben verlaten en het is natuurlijk ook niet het topteam van de afdeling. Dat is altijd een A1. Maar deze jongens verdienen beter, zoals ze afgelopen zaterdag hebben laten zien. Met een enorme hoeveelheid spelers (normaal 18 man) is deze competitie gestart. De eerste wedstrijd ging verloren, maar toen waren er nog een aantal mensen niet aanwezig. De tweede wedstrijd was al een gelijkspel met een grote hoeveelheid gemiste kansen. Vorige week tegen een redelijk sterke tegenstander werd thuis al net gewonnen en deze week thuis tegen Lyra. Misschien niet de sterkste uit de poule, maar je mag nooit onderschatten. Vandaag misten we al drie mensen (blessure, A1, en afwezig), dus dat was weer wat makkelijker voor de wissels want dat is met zoveel spelers een aardige hersenkraker elke week. Vandaag lieten de mannen zien dat ze er zin in hadden. Al in de 4e minuut lag de bal in het doel bij Lyra. Na een fraaie combinatie op rechts was het Jay die op de goede plek stond en was het 1-0. Kort daarop misten we maar net een kans. Het ging in ieder geval meestal de kant op van het doel van Lyra. Er werd hard gewerkt door iedereen en ze lieten ook een paar fraaie combinaties zien. Na nog een keer de paal geraakt te hebben was het uiteindelijk weer raak in de 40e minuut. De keeper verkeek zich op een vrije trap en in de rebound was het weer Jay die de 2-0 in schoot. Na de rust hetzelfde verhaal. De mannen bleven gaan en dat resulteerde in steeds meer kansen en combinaties. Na 14 minuten een fraaie combinatie tussen Steven en Jay waarbij de eerste uiteindelijk de 3-0 maakte. Uiteindelijk was het Jay die de score een nog mooier aanzicht gaf door in de 44e minuut de 4-0 te scoren en omdat we het wel goed vonden zo kon Lyra nog de eretreffer maken 35

Strijppraat nr. 07– 23 september 2013

Door: Kees van den Bos