Page 1

Strijppraat Seizoen 2012-2013 Nummer 21 7 januari 2013

Jaaroverzicht 2012 Foto’s: Koos Ophorst


Sponsors

2


Inhoudsopgave

Colofon Eindredactie: Vormgeving: Sponsoring:

Michel van Zanten Bart van Meurs Ab van Dijk

strijppraat@svhonselersdijk.nl info@bartvanmeurs.com beheer@svhonselersdijk.nl

3

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Van de voorzitter .................................................................. 5 Van de bestuurstafel ............................................................. 7 Ledenadministratie ............................................................... 9 G-Nieuws .......................................................................... 11 Nieuwjaarstoespraak........................................................... 15 SVH toernooi krijgt nieuwe impuls ........................................ 21 Pupil van de week S1 – MSV 71 1 ......................................... 25 Uitslagen ........................................................................... 27 GEZOCHT TRAINER VOOR DE D4 OP DONDERDAG ................. 27 Programma deze week ........................................................ 28 Programma volgende week .................................................. 30 Bardiensten week 2 en 3 ..................................................... 32 Bardiensten week 4 en 5 ..................................................... 33 S.V.H overwintert in Torremolinos ........................................ 35 D1 – RCL D1 ...................................................................... 37 Hamiplant toernooi E4......................................................... 39 Succesvol F-zaal mixtoernooi ............................................... 43 Contactgegevens ................................................................ 50


Sponsor

4


Mededeling

Van de voorzitter Door: Erik Sosef Bij dezen wil ik iedereen een plezierig en respectvol voetbaljaar toewensen met veel geluk en gezondheid! 2013 is van start gegaan! In onze Sosefhal was een nieuwjaarsfeest waar de vereniging financieel beter van wordt. Met dank aan Ab van Dijk die tijdens het feest de gehele nacht (en ochtend) de supervisie heeft gehouden. Onze selectie is op trainingskamp naar Torremolinos! Voor het eerst in onze 48 jarige clubhistorie gaat onze selectie zo ver weg om hun tenten op te slaan voor een trainingskamp. Daar mogen we trots op zijn! Ik word regelmatig aangesproken door mensen met de vraag "wat is er aan de hand bij S.V.Honselersdijk.... De club staat regelmatig positief in het nieuws, de gezelligheid, de sfeer, de mogelijkheden die er zijn". Ik antwoord dan, "de mensen en vrijwilligers bij de vereniging zetten zelf hun schouders eronder, en zorgen voor de sfeer!" Dank jullie allen daarvoor!

Komende week gaan de trainingen en wedstrijden weer beginnen. Ik wens iedereen veel succes met de wedstrijden en denk altijd...." Moet kunnen, gaan we doen!" Ik ga een weekje skiĂŤn, tot de volgende week!

5

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Afgelopen week kregen we het bericht dat Dhr. Wim de Hoog op 94 jarige leeftijd is overleden. Wim deed bij de vereniging vrijwilligerswerk en is de vader van onze "lid van verdienste" en voormalig voorzitter Cor de Hoog. Ik wens de familie veel sterkte.


Sponsors

6


Mededeling

Van de bestuurstafel Door: Barry Dukker Iedereen die we de afgelopen dagen nog niet de handen hebben geschud, alsnog de allerbeste wensen voor 2013. Dat we er maar weer een gezellig, gezond en sportief succesvol jaar van mogen maken. De afgelopen maand hebben we weer een keur aan geweldige verenigingsactiviteiten achter de rug. Naast de toernooien voor de jeugd waren er het Sinterklaasfeest, het Kerstrad en de Rembrandt Cup. Bij al deze evenementen fantastisch om te zien hoe groot de betrokkenheid, saamhorigheid en gezelligheid is binnen onze vereniging. Op zulke momenten ben je als bestuur trots op ons cluppie.

7

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

In de periode rond Kerst en Oud & Nieuw hebben we ook weer een blijk van waardering rondgebracht naar alle vrijwilligers die voor de vereniging in de weer zijn. Dit is altijd weer een hele logistieke operatie, waarbij ook altijd wel een paar foutjes optreden. Ben je wel actief als vrijwilliger, maar heb je toch niets ontvangen??? Trek dan aub even aan de bel. Dan kunnen we nagaan waar de fout is opgetreden. Dus: vervul je wel een functie, maar heb je niets ontvangen, stuur dan een mailtje naar secretaris@svhonselersdijk.nl


Sponsors

Tot slot nog een verzoek om adreswijzigingen door te 8


Mededeling

Ledenadministratie Door: George Luiten NIEUW LID: no.3326 Sarikhani R. 24-08-2001 Burg.Hoogenboomstraat 18 2675 TE Honselersdijk Relatienummer KNVB: MGXW268 In verband met een nog te ontvangen overschrijving van vorige vereniging TAC '90 is deze speler nog geparkeerd bij de KNVB en is hij nog niet gerechtigd om voor SV Honselersdijk uit te komen cq te spelen !!!

WIJZIGING LIDMAATSCHAP: no.2448 Luc van Berkel spelend lid (veldvoetbal)

23-09-1994

was: niet spelend lid.

Wordt:

ADRESWIJZIGING: no.1295 Joey Heskes is verhuisd naar: Honselersdijk

Groenelaan 54

2675 BT

no.9078

Mw. C.M.Zandvliet-van Veen (donateur)

9

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

AFMELDING:


Sponsors

10


Mededeling

G-Nieuws Door: Toos Hagman Op de eerste plaats allen een gezond en sportief 2013. Wij als G afd. houd op 19 januari 2013 hun nieuwjaarsreceptie met een gezellig muziek komt elkaar een sportief jaar toe wensen. Komt allen. Aanvang 20.30 uur Woensdag 16 januari gaan we weer trainen Wedstrijden zaterdag 19 januari MVV ’27 G1 – Honselersdijk G1 Aanvang 11.00 uur Vertrek 10.00 uur Vervoer de heer J de Geus. Mevr scholtes Honselersdijk G2 – VEP G2 Aanvang 10.30 uur aanwezig 9.30 uur Scheidsrechter ????

Soccerboys JG1 – Honselersdijk JG1 Aanvang 10.00 uur Vertrek 8.30 uur Sportrpark merenveld Afbellen voor de woensdagavond bij Johan of Toos. Voor de zaterdag bij je leiding

11

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Lekkerkerk G1 – Honselersdijk G3 Aanvang 11.30 uur Vertrek 10.00 uur Sportpark Lekkerkerk Vervoer


Sponsor

12


Afbellen Johan 06 –51599516 Piet 06 – 27353303 Ben 06 – 10363235 Toos 06 – 10963673 Verjaardagen Januari 4 Yousef Hamid 10 Maurice Heemskerk 17 Rien v Geest VAN HARTE GEFELICITEERD.

13

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Activiteitenkalender. 19 januari 2013 nieuwjaarsreceptie G. afd, 25 MEI 2013 THUISTOERNOOI.


Sponsors

14


Mededeling

Nieuwjaarstoespraak Door: Erik Sosef Ik wil iedereen, namens het bestuur en namens het bestuur van De Club van Honsel, van harte welkom heten op de nieuwjaarsreceptie 2013. Wij zijn vereerd en blij dat jullie de moeite hebben genomen om elkaar hier een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik voel ook een zeker positivisme groeien binnen onze vereniging. Dat voelt goed! Voordat ik met mijn toespraak begin, vraag ik een moment van stilte om de mensen die de vereniging zijn ontvallen te herdenken met een moment van stilte, waaronder: Henk Braat, Joop Zandvliet, Jan Grootscholten, Kees Herrewijnen, Henk de Wijs, Bas Ophorst en Sjaak van Heden.

Een dieptepunt binnen het algehele amateurvoetbal was het overlijden van een voetbalvader door zinloos geweld. Wij zijn geraakt omdat we allemaal een beetje die voetbalvader (of voetbalmoeder) zijn….. Binnen onze vereniging hebben we dit ook serieus aangepakt. De elftallen zijn gaan praten over het voorval en wat anders zou moeten. Deze resultaten worden ook omgezet in actie. Rino Vijverberg, selectiespeler en gedragsdeskundige, bood zijn kennis aan en heeft een 5 sporenbeleid bedacht. Dat zal dit jaar worden gecommuniceerd naar de elftallen. Daarvoor is er een commissie opgericht met de naam “plezier en respect”. Gedragsproblemen tijdens wedstrijden en/of trainingen kunnen bij deze commissie gemeld worden. Wij hebben ook naar alle leden een nieuwjaarswens 15

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Zo kort na de jaarwisseling is er een periode van bezinning en een moment waarin we terugdenken aan het jaar dat we achter ons laten. 2012 ligt achter ons en heeft mooie momenten gekend, maar ook teleurstellingen gekend. Ik zal een korte opsomming geven.


gestuurd met de tekst “een plezierig en respectvol voetbaljaar�. Respect is binnen onze vereniging een kernwaarde die we nog belangrijker maken. Als vereniging hebben we sportief gezien een prachtig seizoen achter de rug. We hebben met ons eerste elftal tot de laatste dag meegedaan om promotie naar de 2e klasse. In Brielle vonden wij ons Waterloo en moesten onze meerdere erkennen in VV Brielle. Ondanks het verlies, was dit een prachtige dag, met ongekend mooie taferelen! De saamhorigheid. We gingen met vele supporters richting Brielle om ons elftal te steunen. De ontvangst van de spelersgroep bij terugkomst in Honselersdijk. Het feest na afloop als dank voor het mooie seizoen. Ons tweede elftal heeft ook lang meegedaan om het kampioenschap. Helaas werd dit doel niet bereikt en werden ze ook in de na-competitie uitgeschakeld. Dit seizoen kennen de mannen van Piet Boon en Frank van Zijl een wisselende start. Goede wedstrijden worden afgewisseld met slechte wedstrijden. Dit heeft te maken dat er toch wel wat mutaties zijn geweest binnen de selectie. Doordat S.V. Honselersdijk positief in het Westlandse voetbalnieuws komt, wordt het aantrekkelijk voor jongens buiten Honselersdijk om hier te komen voetballen. Maar tijdens deze selectieprocedure houden we nauwlettend het beleidsplan in de gaten. Dit seizoen hebben we een derde selectie-elftal erbij. Dat is goed voor het gehele selectievoetbal! Hierdoor worden we in de selectie breder en kunnen meer jongens voetballen met een goede trainer. Het is dan ook leuk om te zien dat het derde elftal met trainer Jan van Nieuwkerk veel plezier heeft en voor de hoogste plekken kunnen gaan strijden. De jeugdopleiding staat als een huis. De A1 doet uitstekende zaken in hun competitie met Jasper Steringa aan het roer. Er 16


worden weer wedstrijden georganiseerd voor het elftal onder de 23 jaar. De meeste selectie jeugdelftallen spelen een acceptabel niveau en de lagere elftallen stralen het plezier uit wat bij een potje voetbal hoort. Daar ligt een taak voor de TC en het bestuur! En daar gaan we in 2013 weer keihard aan werken. Technisch gezien zijn er grote stappen gezet! De TC met hun mensen hebben het voor elkaar gekregen om op de juiste plekken, de juiste trainers en mensen te plaatsen. De Technische Commissie is een verschrikkelijk grote organisatie. Ik hoop dan ook dat men de keuzes van de TC accepteert en respecteert. Want iedere keuze die gemaakt wordt, wordt gemaakt in het belang van de vereniging!

Dit jaar hebben we het jaar financieel met een klein verlies afgesloten. Dit is een punt van aandacht. We blijven op de kosten en uitgaven letten! De huurpenningen van de sporthal zijn voor onze vereniging dan ook dit jaar van groot belang! We zijn blij dat Ab van Dijk weer diverse verenigingen aan onze hal heeft weten te binden. Ook evenementen zoals het nieuwjaarsfeest, spinningmarathon, het oranjefeest willen gebruik maken van onze Sosefhal. Belangrijk voor de huurinkomsten maar tevens is dit een geweldige PR voor onze vereniging, naar ons dorp en 17

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Wat het allerbelangrijkste is, is dat iedereen plezier beleeft aan het voetbal. Plezier bereik je door iedere voetballer op het juiste niveau te laten voetballen. Ben je als team te hoog ingedeeld verlies je iedere wedstrijd en beleef je weinig plezier in het voetbal. Andersom geldt dit ook! Als je te laag bent ingedeeld dan win je iedere wedstrijd maar daar haal je weinig voldoening uit. Het is dus de kunst om iedereen op het juiste niveau in te delen. Iedere voetballer te laten voetballen op het niveau wat aansluit bij zijn talent! Zo dragen wij bij aan het plezier in het voetbal, dat geldt voor de voetballers in de hogere en lagere elftallen. Want als er plezier in het voetbal is, dan komen de resultaten vanzelf.


naar de hele regio. Onze businessclub De Club van Honsel heeft in 2012 een nieuwe voorzitter gekregen. Alex Prins heeft het stokje overgenomen van mij. Hij heeft een goede groep mensen om zich heen verzameld en de resultaten mogen er wezen. De businessclub is inmiddels gegroeid tot meer dan 50 leden. Onlangs zijn we op bedrijfsbezoek geweest bij hem op het bedrijf en de opkomst was groot. Dit betekent dat de club leeft onder de ondernemers! Onlangs mocht ik wat zeggen op de uitvaart van Sjaak van Heden. In mijn woord noemde ik dat onze vrijwilligers het kostbaarste bezit zijn van onze vereniging. Dit meen ik ook! Diep respect voor allen die de vereniging laten draaien! Voor de mensen die het allemaal mogelijk maken: De superparty, kerstrad, sinterklaasfeest, ouder-kind voetbal, klussendag, scheidsrechters, toernooicommissie, het onderhoud van ons park, de barbezetting……iedereen die zijn steentje bijdraagt groot of klein, voor de vereniging. Voor 2013 strijden we wederom voor het kampioenschap! De selectie en de vereniging doen er alles aan om dit te verwezenlijken. Momenteel verblijft de selectie, voor het eerst in onze 48 jarige clubhistorie in Torremolinos, om zich voor te bereiden op de 2e seizoenshelft. Gezien de laatste wedstrijden heb ik er vertrouwen in! Ik wil de selectie en eigenlijk ieder team van de vereniging nog de boodschap meegeven….”Moet kunnen, gaan we doen!!!”

Rest mij verder om het glas te heffen en iedereen het allerbeste voor 2013 te wensen, met veel plezier en respect binnen onze vereniging!

18


Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

19


Sponsors

20


mededeling

SVH toernooi krijgt nieuwe impuls Door: Alexander Wagener

Het bestuur van de S.V. Honselersdijk is vooral clubman Wim Batist en de directeuren van het Westlandse bedrijf NOVER Logistics Rogier Nolten, Danny en Charles Overgaag dank verschuldigd voor hun inspanningen het toernooi een nieuwe impuls te kunnen geven. NOVER Logistics is gespecialiseerd in collectief vervoer van sierteeltproducten. De ervaring in transport van kwekerij naar diverse veilingen en overige klanten bestaat al meer dan dertig jaar. Bij NOVER zijn de drie kernwaarden service, kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Deze drie pijlers staan centraal in de organisatie. Alle chauffeurs van NOVER Logistics hebben kennis en ervaring met sierteeltproducten en de bewaarcondities. Sierteeltproducten zijn bij NOVER Logistics in vertrouwde handen. Het bedrijf levert 24 uurservices, zodat de sierteeltproducten op elk gewenst tijdstip op elke gewenste bestemming geleverd kunnen worden.

21

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

In 2000 werd het eerste S.V. Honselersdijk Toernooi voor eerste elftallen op sportpark de Strijphorst gevoetbald. Het toernooi, dat verschillende namen heeft gekend, werd een begrip in Westland. Tien jaar later stierf het toernooi echter een zachte dood. Zaterdag tweedeklasser Forum Sport uit Voorburg werd op 15 augustus 2010 de laatste winnaar van het toen Club van Honsel geheten toernooi. Belangstelling voor, zin in, en nut en noodzaak van een eigen toernooi voor eerste elftallen in de voorbereiding op een nieuw seizoen bleven echter bestaan. Financiering van een dergelijk toernooi bleek de afgelopen twee jaar het grootste struikelblok. Daar is nu in voorzien. Het S.V. Honselersdijk Toernooi 2013 zal plaatsvinden onder de nieuwe naam NOVER Logistics Toernooi. Sierteelttransport bedrijf NOVER Logistics heeft als standplaats Honselersdijk. Een Honsels bedrijf voor een Honselse voetbalclub; de combinatie kan niet beter!


Sponsor

22


23

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Deelnemers NOVER Logistics Toernooi zijn wel al bekend Op dinsdagavond 13 augustus om 19:00 uur en op zaterdagmiddag 17 augustus om 12:00 en om 14:30 uur zullen de eerste en tweede elftallen van de zaterdagclubs tweedeklasser V.V. Naaldwijk (de huidige nummer 8 in 2C), vierdeklasser Quintus (de huidige nummer 5 in 4D) en de (nu nog) derdeklassers S.V. Honselersdijk & Die Haghe (beiden 2e in 3C; alléén Die Haghe kreeg 7 doelpunten minder tegen) met elkaar strijden om de NOVER Logistics Wisselbokaal. Verenigingsbeheerder Ab van Dijk en de nieuwe wedstrijdsecretaris van de drie senioren selectie-elftallen van S.V. Honselersdijk Jan de Brabander hebben dit deelnemersveld bij elkaar gebracht, en zullen verder voor de organisatie van het toernooi zorg dragen, terwijl Wim Batist bemiddeld heeft tussen het bestuur en de directie van NOVER Logistics (noverlogistics.nl) om de nieuwe toernooisponsor te kunnen contracteren.


Sponsors

24


Interview

Pupil van de week S1 – MSV 71 1

Naam: Sem vd Knaap Leeftijd: 12 jaar Ik zit op het ISW Poeldijk pmh 1 e Ik speel in de D 3 Later word ik : geen idee Mijn favoriete profclub is: Feyenoord Mijn favoriet profvoetballer is :Neymar favoriete trainers zijn : Ron Vis Mijn sterkste punten zijn: Koppen Op welke plaats speel je : Laatste Man Mijn mooiste voetbalmoment is: dat ik in de F6 van eigen helft scoorde Favoriete speler bij SV Honselersdijk: Geen voorkeur

25

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Door: Marcel van Dijk


Sponsor

26


Uitslagen 5-jan 5-jan 5-jan 5-jan 5-jan 5-jan

Honselersdijk Honselersdijk Honselersdijk Honselersdijk Honselersdijk Honselersdijk

D1 D2 E1 E3 F1 F2

RCL D1 Leonidas D2 Concordia E1 Wippolder E3 DSVP F1 Spijkenisse F6

4 0 8 3 3 1

-

4 3 0 3 2 6

OPROEP:

GEZOCHT TRAINER VOOR DE D4 OP DONDERDAG In verband met het veranderen van de werkomgeving van de huidige trainer zijn wij per direct op zoek naar een trainer voor onze D4 op donderdag. De D4 komt uit in de 8e klasse en staat momenteel op de 3e plaats met 11 punten. Wie per direct deze jongens en meisjes op donderdag vanaf 18.15 uur trainen.

27

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Graag reactie naar Hans Post tc-d@svhonselersdijk.nl of 06-53522545 (na 16.00 uur)


Programma deze week Senioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

13861

12-jan

14:00

Honselersdijk 1

MSV '71 1

K. Schriel

6502

12-jan

14:30

PGS/VOGEL 3

Honselersdijk 3

4503

12-jan

10:30

Honselersdijk 5

VDL 4

7499

12-jan

12:15

Honselersdijk 6

Monster 7

3467

12-jan

12:15

Honselersdijk 7

's-Gravenzande 10

24139

12-jan

10:30

Honselersdijk 8

Westlandia 6

22452

12-jan

12:15

Honselersdijk 9

Naaldwijk 5

9348

12-jan

10:30

Honselersdijk 10

LYRA 11

Junioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

157795

12-jan

8:30

Honselersdijk B2

Nootdorp B2

Ferry Steekelenburg

157804

12-jan

8:30

Honselersdijk B3

VFC B4

Paul Droog

166971

12-jan

11:00

LYRA B3

Honselersdijk B4

12-jan

13:00

BlauwZwart C1

Honselersdijk C1

157806

12-jan

8:30

Honselersdijk C2

MVV '27 C2

157819

12-jan

10:30

Honselersdijk C3

Schipluiden C3

Nico Bruggeling Gerrit van der Meer

Zaal KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

113835

7-jan

20:00

Alphia 1

Honselersdijk 1

G. Keijzer

96428

7-jan

22:00

TOGB 4

Honselersdijk 3

A. Magouh

171772

7-jan

22:00

HPSV 1

Honselersdijk 4

28


Pupillen KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

9999009

9-jan

18:00

Monster E1

Honselersdijk E1

145412

9-jan

18:30

Excelsior M E6

Honselersdijk E4

125634

12-jan

9:00

Haaglandia D2

Honselersdijk D1

151367

12-jan

10:45

VOC D5

Honselersdijk D2

139865

12-jan

9:00

Westlandia D6

Honselersdijk D4

148927

12-jan

9:00

Die Haghe D4

Honselersdijk D5

157860

12-jan

9:30

Honselersdijk E1

Westlandia E1

127254

12-jan

8:30

172772

12-jan

8:30

Honselersdijk E3

Monster E4

157906

12-jan

8:30

Honselersdijk E6

Den Hoorn E11

132271

12-jan

10:00

SVH E7

Honselersdijk E7

158226

12-jan

9:30

Honselersdijk E8

Naaldwijk E5

131836

12-jan

9:00

GDA F1

Honselersdijk F1

132290

12-jan

9:00

SVH F2

Honselersdijk F2

148102

12-jan

9:00

Den Hoorn F6

Honselersdijk F3

157943

12-jan

10:30

Honselersdijk F4

Wippolder F8

135413

12-jan

10:00

Excelsior M F7

Honselersdijk F5

139344

12-jan

11:00

Concordia F12

Honselersdijk F6

157970

12-jan

11:30

Honselersdijk F7

VDL F3

157975

12-jan

9:30

Honselersdijk F8

Oliveo F9

B 1-speler

175780

12-jan

8:30

Honselersdijk F9

Houtwijk sv F3

B 1-speler

29

Roy Harms

Honselersdijk E2 Niels Bransen Robbie Brabander

A 1-speler

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

's-Gravenzande E3

Scheidsrechter


Programma volgende week Senioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

9999003

15-jan

20:00

Honselersdijk 2

LYRA 2

18142

19-jan

14:30

Honselersdijk 1

MVV '27 1

E. Pieterman

13786

19-jan

11:30

Honselersdijk 2

Naaldwijk 3

L. Heemskerk

15368

19-jan

12:15

Honselersdijk 3

Duindorp sv 5

Rob Zwinkels

5040

19-jan

14:15

Honselersdijk 4

LYRA 5

22973

19-jan

13:15

Deltasport 3

Honselersdijk 5

18763

19-jan

15:00

DHC 1

Honselersdijk 6

22312

19-jan

15:00

LYRA 7

Honselersdijk 7

24847

19-jan

13:00

Excelsior M 6

Honselersdijk 8

14593

19-jan

15:00

MVV '27 7

Honselersdijk 9

24545

19-jan

14:45

's-Gravenzande 18

Honselersdijk 10

25926

19-jan

13:45

Honselersdijk 11

VDL 6

G-voetbal KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

177786

19-jan

11:00

MVV '27 G1G

Honselersdijk G1

177674

19-jan

10:30

Honselersdijk G2

VEP G2

177765

19-jan

11:30

Lekkerkerk G1

Honselersdijk G3

177484

19-jan

10:00

Soccer Boys JG1

Honselersdijk JG1

Scheidsrechter

Dames en meiden KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

9999002

15-jan

20:00

Honselersdijk VR1

RKDEO VR1

Ferry Steekelenburg

Zaal KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

99451

14-jan

21:00

Honselersdijk 1

HMC 1

J.H.M. Ton

97776

14-jan

22:00

Honselersdijk 3

PPSC 3

J.H.M. Ton

95972

16-jan

20:00

Westlandia 2

Honselersdijk 2

H. Dijksman

97683

18-jan

22:00

Noordzee 4

Honselersdijk 4

30


Junioren KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

Scheidsrechter

168557

19-jan

14:30

BMT A1

Honselersdijk A1

J.J.M. Verheijen

25732

19-jan

11:00

Victoria'04 B1

Honselersdijk B1

K. v/d Griend

139213

19-jan

12:00

Westlandia B3

Honselersdijk B2

157801

19-jan

13:00

Honselersdijk B3

DVO '32 B1

147608

19-jan

14:45

Den Hoorn B4

Honselersdijk B4

3929

19-jan

10:30

Honselersdijk C1

Laakkwart. C2

116483

19-jan

11:00

Quintus C1

Honselersdijk C2

157820

19-jan

12:00

Honselersdijk C3

DHC C5

Ron Gram

S.H. van Vliet

Kees Zandvliet

Pupillen KNVB

Datum

Aanv.

Team thuis

Team uit

157826

19-jan

9:00

Honselersdijk D1

GDA D1

157838

19-jan

10:00

Honselersdijk D2

VELO D4

130086

19-jan

8:30

Laakkwart. D4

Honselersdijk D3

169620

19-jan

8:30

Honselersdijk D4

VELO D8

Nico Bruggeling

158197

19-jan

11:30

Honselersdijk D5

LYRA D7

Paul Droog

165231

19-jan

9:00

Sparta (AV) E2

Honselersdijk E1

157868

19-jan

10:30

Honselersdijk E2

Excelsior M E3

146678

19-jan

9:00

Verburch E2

Honselersdijk E3

157888

19-jan

8:30

Honselersdijk E4

Verburch E3

157899

19-jan

9:30

Honselersdijk E5

Westlandia E8

167148

19-jan

8:30

LYRA E9

Honselersdijk E6

159793

19-jan

10:00

Maasdijk E4

Honselersdijk E7

156862

19-jan

10:00

Maasdijk E5

Honselersdijk E8

157915

19-jan

9:30

Honselersdijk F1

Oliveo F1

157922

19-jan

8:30

Honselersdijk F2

Naaldwijk F1

157935

19-jan

8:30

Honselersdijk F3

Schipluiden F4

157946

19-jan

8:30

Honselersdijk F4

SEP F6

157950

19-jan

9:30

Honselersdijk F5

Quintus F3

157963

19-jan

9:30

Honselersdijk F6

Den Hoorn F12

133281

19-jan

9:00

Maasdijk F4

Honselersdijk F7

126933

19-jan

11:00

Concordia F15

Honselersdijk F8

123166

19-jan

10:00

Naaldwijk F4

Honselersdijk F9

Gerrit van der Meer Asief Habiboelah

Marcel Bruggeling

B 4-speler

A 1-speler

B 2-speler Marcel Duijvestijn

B 3-speler

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

31

Scheidsrechter


Bardiensten week 2 en 3 Week 2 Ma

7-1

20:00-23:30

Henk Oosterwijk en Hans Bransen

Di

8-1

20:00-23:30

Kees v. Koppen en Klaas v. Eijk

Wo

9-1

20:00-23:30

Paul v.d. Valk en Richard v.d. Zande

Do

10-1

20:00-23:30

Senioren 11 Tom de Jong

Vr

11-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

12-1

07:15-10:00

Marnix Alsemgeest

10:00-13:00 13:00-16:00 16:00-19:00

Roos Stikkelman, Martine Helmink, Jolanda v, Oijen en Heidy Sol Wendy Looyen, Ank v. Koppen, Trudie Zwinkels ,Carola Bom, Wendy v.d. Helm , Marion de Bruin en Danièlle v.d. Ende Esther Rombout , Eveline Mouthaan, Linda Vollebrecht en Helma voskuil +, aanvulling i.v.m spinningmarathon

Week 3 Ma

14-1

20:00-23:30

John Scheffers en Ted van de Valk

Di

15-1

20:00-23:30

Aad v. Renesse en Cor Heskes

Wo

16-1

20:00-23:30

Jos Vijverberg en Andre Gerrebrands

Do

17-1

20:00-23:30

Senioren 7 Maurik Molenaar

Vr

18-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

19-1

07:15-10:00

Marga v.d. Knaap

10:00-13:00

Marga v.d. Knaap en dames 1

13:00-16:00 16:00-19:00

Elly v. Kester Ronald Vijverberg, Manon v. Dijk en Marry v. Dijk , Paul Groenewegen , Derk v. Dijk , Jerry Schouten en Ben de Boer

32


Bardiensten week 4 en 5 Week 4 Ma

21-1

20:00-23:30

Senioren 6 Coen Jansen

Di

22-1

20:00-23:30

Martin Jakobs

Wo

23-1

20:00-23:30

Senioren 5 Frank v.d. Zande

Do

24-1

20:00-23:30

Senioren 3

Vr

25-1

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

26-1

07:15-10:00

Roel v. Meurs

10:00-13:00 13:00-16:00 16:00-19:00

Annet v. Bergenhenegouwen, Silvia v.d. Wilk, Frans v. Alphen en Dick Hendriks Jolanda v.d Velden, Annemiek Zandvliet, Mariette Bruinen en Mariska Persoon Harry v. Luyk, Karin Borsje, Ingrid Slaman, Toos Slaman en Karin v. Stekelenburg

Ma

28-1

20:00-23:30

Senioren 8 Paul v.d. Valk

Di

29-1

20:00-23:30

Nico Bruggeling en Peter de Liefde

Wo

30-1

20:00-23:30

Senioren 10 Tim v. Dijk

Do

31-1

20:00-23:30

Senioren 2 Patrick v. Gils

Vr

1-2

20:00-23:30

Kantine gesloten

Za

2-2

07:15-10:00

Martin Jacobs

10:00-13:00

Loek Post , Ivonne v. Dijk, Leonie Kooter en Astrid Flikweert

13:00-16:00

Leony Leeksma, Vera Broch en Marian de Groot en ??

16:00-19:00

Stefan v. Marrewijk , Michel v. Heijningen , Tim v,.Dijk, Vince Zonneveld en Stefan Zwinkels

33

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Week 5


Sponsor

34


mededeling

S.V.H overwintert in Torremolinos

Zaterdag derdeklasser S.V. Honselersdijk (23 punten) eindigde na 12 wedstrijden in de eerste seizoenshelft achter herfstkampioen MVV’27 (28 punten) en vice-herfstkampioen Die Haghe (24 punten) op de derde plaats in 3C. In de organisatie van de seniorenselectie werden dit seizoen flinke stappen gezet. Eind november verbonden interieur- en schildersbedrijf Sosef & van der Knaap, aannemersbedrijf Condubouw, voetbalreizenexpert Voetbal on Tour en tuinbouwmachines & apparatenonderhoudsbedrijf Van Renesse Supplies zich (opnieuw) aan de club. Deze vier sponsors kleden de seniorenselectie vanaf dat moment met tenues, trainingspakken, presentatiepakken & vrijetijdspoloshirts volledig aan. De club gaat nu voor het eerst in de clubhistorie op trainingskamp naar het buitenland. Van 2 tot en met 6 januari slaan spelersselectie, technische en medische staf de tenten op in het Spaanse Torremolinos. Door de gunstige vliegtijden kunnen de manschappen onder leiding van hoofdtrainer Piet Boon vijf volle dagen aan de Spaanse oostkust verblijven. Trainen en teambuilding zullen de goede basis moeten gaan vormen voor de tweede seizoenshelft, waarin promotie naar de tweede klasse als doel gesteld wordt. Buiten een strandactiviteit zullen er twee trainingen op het progamma staan. Zaterdag 5 januari om 17:00 uur wordt een wedstrijd tegen een regionaal elftal van Torremolinos gevoetbald. “Dit alles zal een mooie ervaring worden”, zegt Boon. “Buiten de twee trainingen en wedstrijd om staan er leuke teambuildings activiteiten op het programma. Voor de club S.V. Honselersdijk is dit weer een positieve stap in de nieuw ingeslagen weg. De seniorenselectie is de vereniging, de (business) Club van Honsel en alle andere sponsors dan ook zeer dankbaar voor het financieel mogelijk maken van het trainingskamp. Namens de totale groep wens ik iedereen een sportief, maar bovenal een gezond 2013!”

35

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Door: Alexander Wagener


Sponsor

36


Wedstrijdverslag

D1 – RCL D1 Door: Joost Scheffers

37

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Deze zaterdag morgen speelde de D1 na de anderhalve week winterstop de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe jaar zonder de zieke Jay. Al snel nadat het fluitsignaal van de scheidsrechter had geklonken, lag de bal al in het doel van de tegenstander na een mooie lange bal van Roos, en een goeie combinatie van Jason en Thijs. 1-0. Maar dit liet RCL niet zomaar gebeuren, ze kwamen terug en zo gingen we met een 1-2 achterstand de rust in. Na rust opende RCL gelijk weer de score uit een corner. 1-3. Honselersdijk ging door met aanvallen, tot de scheidsrechter een vrije trap toekende, Nick achter de bal stond. Hij plaatste de bal feilloos in het hoekje en zo liet hij de keeper kansloos. 2-3. We wisten dat er meer in zat. Na de aftrap van de tegenpartij maakte Brian al snel een einde aan de vraag of de dozen nog om z’n nieuwe schoenen zaten. 3-3. En snel daarna bracht Jason ons op voorsprong en maakte daarmee ook z’n tweede doelpunt in deze wedstrijd. 4-3. Toch eindigde deze oefenwedstrijd in een gelijkspel. Deze week weer trainen en volgende week zaterdag begint de competitie weer tegen Haaglandia. Jay snel beter worden ! En iedereen een gelukkig 2013 toegewenst ! :)


Sponsors

38


Wedstrijdverslag

Hamiplant toernooi E4 Door: Reggy

39

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Zaterdag 5 januari was de E4 uitgenodigd om deel te nemen aan het 1e toernooi van het jaar. Dit was georganiseerd door FC s’Gravenzande en werd gehouden in de Hamiplant bedrijfshal. Het Hamiplant toernooi was een 5 tegen 5 toernooi met kleine doelen en dus zonder keeper. Ook de puntentelling was iets anders, alle gescoorde doelpunten werden ook meegeteld om zo veel mogelijk aanvallend voetbal te zien. Een nieuwe ervaring voor iedereen. Aangezien de E4 niet zo breed in zijn spelers zit door blessures van Steve en Dylan waren Aimar en Saffouane bereid om de E4 te helpen dit toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen. De 1e wedstrijd tegen FC s’Gravenzande E6 begon wat onwennig en eindigde in 4-4. De 2e wedtrijd verliep een stuk beter tegen FC s’Gravenzande E9 en werd met 7-4 gewonnen. De jongens van de E4 hadden nu de smaak te pakken en de overige wedstrijden werden met ruime cijfers van KMD E3(12-3) en Naaldwijk E3 (9-1) gewonnen. Uiteindelijk eindigde de E4 op een zeer verdiende 1e plaats met een totaal van 42 punten en werd de beker en medailles met luid gejuich ontvangen.


Sponsors

Hier uw advertentie? Neem dan contact op met: sponsoringstrijppraat@svhonselersdijk.nl

40


Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

41


Sponsors

42


Wedstrijdverslag

Succesvol F-zaal mixtoernooi Door: Marcel van der Ende Een oud Engels voetballer en huidig voetbal analist (Gary Lineker) heeft ooit over voetbal gezegd: voetbal is een simpel spelletje van 22 mannen die achter een bal aanrennen, maar aan het einde winnen de Duitsers… Hou die gedachte even vast.

Ieder team speelde 4 poulewedstrijden, waarna alle teams nog een wedstrijd mochten spelen in de finalepoule. Rond het middaguur was er voor iedere speler en coach een broodje + drankje beschikbaar gesteld (top geregeld, ook dames achter de bar nogmaals bedankt voor jullie inzet).

43

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Donderdag 27 december in het jaar 2012 vond het jaarlijkse F zaal mixtoernooi plaats. Er was een hele goeie opkomst (64 spelers) waardoor 10 (internationale) jeugdteams konden strijden om de hoogste eer. In twee poules streden teams als AC Milan, Barcelona, Celtic, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus en Chelsea tegen elkaar in de Sosefhal in Honselersdijk (waar een klein dorp groot in kan zijn). De teams werden geleid door zeer talentvolle jeugd uit de E-D en C van Honselersdijk aangevuld met een tevens jeugdige moeder. Als scheidsrechter kon de organisatie vertrouwen op Brent Gardien die alle wedstrijden foutloos en zonder enig commentaar op de leiding tot een einde bracht. Met zo’n toernooibezetting was het ook niet vreemd dat het dringen was op het balkon. Ouders moesten zelfs in de zaal komen kijken omdat er door de drukte anders niets te zien viel van de wedstrijden!!!


Sponsor

44


Iedere wedstrijd was er volop strijd en toen alle rookwolken waren opgetrokken, alle wedstrijden waren gespeeld, alle standen (en doelsaldo’s) waren berekend werd onder massale belangstelling de finale Bayern Munchen – Celtic gespeeld. In een ongemeend spannende wedstrijd met fantastische supporters langs de lijn en op de tribunes werd de wet van Gary Lineker

Het winnende team: boven v.l.n.r. Stijn Hofland (coach), Stef van Velden, Elle Mouthaan, Luuk Mouthaan (coach). Onder v.l.n.r. Dion van Adrichem, Gijs Hofland, Boas Poot, Joey Konijn

weer bewaarheid: zaalvoetbal is een simpel spelletje van 12 jongens die achter de bal aanrennen, maar waar aan het einde het Duitse team er met de overwinning vandoor gaat.

Marcel vd Ende, Frank van Adrichem en Jack Poot.

45

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Als organisatie willen we nogmaals iedereen bedanken voor de deelname, begeleiding, assistentie. Volgend jaar hebben we alvast de zaal gereserveerd op vrijdag 27 december, voor de volgende editie!!!


Sponsor

46


47

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Sponsor


Sponsors

Deze advertentie is gereserveerd voor: De Rembrandt

48


49

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Sponsor


Contactgegevens Bestuur Voorzitter Erik Sosef

voorzitter@svhonselersdijk.nl 06-51793638

Secretaris Barry Dukker

secretaris@svhonselersdijk.nl 0174-648492

Penningmeester Roel van Meurs

penningmeester@svhonselersdijk.nl 06-28647727

Directeur Bedrijfsvoering Ab van Dijk

beheer@svhonselersdijk.nl 06-52022350

Voetbaltechnische zaken Jan van Marrewijk jr.

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Beheer en Gebouwen Henri Valstar

accommodatie@svhonselersdijk.nl 0174-621777

Public Relations Alexander Wagener

pr@svhonselersdijk.nl 0174-625443

Plv. Voetbaltechnische zaken Vacature Kantine Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Nevenactiviteiten Hugo van Velden

evenementen@svhonselersdijk.nl 06-40050137

Zaalvoetbal Vacature Sponsoring Henk van Renesse

sponsoring@svhonselersdijk.nl 06-10945522

Technische commissie Algemene Zaken Jan van Marrewijk (jr)

tc@svhonselersdijk.nl 0174-626629

Senioren Selectie Edwin Kooij

tc-selectie@svhonselersdijk.nl 06-55881140

Senioren Recreatie Ron van Dijk

tc-lagesenioren@svhonselersdijk.nl 0174-627711

A Koos Ophorst

tc-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

B Pieter Davidse

tc-b@svhonselersdijk.nl 06-22455445

50


C Peter Strik

tc-c@svhonselersdijk.nl 06-51600043

D Hans Post

tc-d@svhonselersdijk.nl 0174-620330

E Jack Vijverberg

tc-e@svhonselersdijk.nl 0174-622737

F Marcel van der Ende

tc-f@svhonselersdijk.nl 06-23246647

Meiden/Dames Karin van Steekelenburg

tc-m@svhonselersdijk.nl 0174 631712

Coördinator Jeugdplan Peet v/d Kraan & Peet de Bruin

tc-trainers@svhonselersdijk.nl 06-43235944

Leider 1e Elftal Jaco de Wijs

06-17762083

Hoofdleider A Koos Ophorst

hoofdleider-a@svhonselersdijk.nl 0174-630106

Hoofdleider B Perry Ruinard

hoofdleider-b@svhonselersdijk.nl 0174-246676

Hoofdleider C Asief Habiboellah

hoofdleider-c@svhonselersdijk.nl 06-18309766

Hoofdleider D Marcel van Dijk

hoofdleider-d@svhonselersdijk.nl 0174-624742

Hoofdleider E Trudie van Giesen

hoofdleider-e@svhonselersdijk.nl 0174-631509

Hoofdleider F Frank van Adrichem

hoofdleider-f@svhonselersdijk.nl

Hoofdleidster G-Afdeling Toos Hagman

hoofdleider-g@svhonselersdijk.nl 0174-416625

Hoofdleider Dames Vacature Hoofdleider Zaalvoetbal André Penning

zaalvoetbal@svhonselersdijk.nl 06-12739232

51

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Leiders


Wedstrijdsecretarissen Senioren 1-2 -3 Jan de Brabander Senioren 4-11 Jacques Wubben

0174-643223

A Vacature B Jan de Brabander

06-31653504

C/D/M Hans Post

06-53522545 (na 16:00 uur)

E/F Gerrit van der Meer

0174-629133

Voetbaltechnische zaken Coordinator Scheidsrechters Ron Gram

06-51086606

Veldtoernooien Aad van Kester

0174-648128

Wedstrijdformulieren Dirk van Der. Kaay

0174-620337

Tuchtzaken Steven van Erven

tuchtzaken@svhonselersdijk.nl 06-50685114

Trainers Senioren 1 Piet Boon

06-53866514

Senioren 2 Frank van Zijl

06-11104952

Keepers Janco Koole

0174-621948

Hoofdtrainer A Jasper Steringa Hoofdtrainer B Soebhas Ramdan

06-53125001

52


Hoofdtrainer C Mario Silvius

06-81256032

Hoofdtrainer D Erik van Velden

06-42081596

Hoofdtrainer E Marcel Noordam

06-34006899 (of 0174-641474)

Hoofdtrainer F Marco Gardien Hoofdtrainer Dames William Vincent

Kantinecommissie Doordeweeks / Za namiddag Paul Groenewegen

kantine@svhonselersdijk.nl 06-43888820

Zaterdag ochtend/voormiddag Hennie Ammelaan

0174-622506

Zaterdag namiddag Ingrid van Dijk

0174-624742

Sponsoring en reclame Ben de Koning

sponsoring@svhonselersdijk.nl 0174-624447

De Club van Honsel Henk van Renesse

declubvanhonsel@svhonselersdijk.nl 06-10945522

3x+++ Loterij Hans Post

3xplus@svhonselersdijk.nl 0174-620330

Kledingwinkel Ab van Dijk

06-52022350

Teamsponsoring Senioren / G Henk van Renesse

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-10945522

Teamsponsoring Jeugd Hans van der Vlis

kledinglijn@svhonselersdijk.nl 06-51420850

Ledenadministratie George Luiten

ledenadministratie@svhonselersdijk.nl 0174-630466

Redactie Clubblad Michel van Zanten

strijppraat@svhonselersdijk.nl 06-13802126

53

Strijppraat nr. 21– 7 januari 2013

Overig


Sportpark “De Strijphorst” Strijphorst 2 2675 WN Honselersdijk Telefoon: 0174 626 272 Internet: www.svhonselersdijk.nl E-mail: beheer@svhonselersdijk.nl

© 2013 S.V. Honselersdijk

54

Strijppraat 2012-2013-21 - 07-01-2013  

Strijppraat 2012-2013-21 - 07-01-2013

Strijppraat 2012-2013-21 - 07-01-2013  

Strijppraat 2012-2013-21 - 07-01-2013

Advertisement