Jubileumsmagasinet, Storo 30 år

Page 1

STORO STORSENTER Jubileumsmagasin 2014

1984-2014

Jubileums-

TILBUD SIDE 9

INTERVJU MED OLAV THON SIDE 4

JUBILEUMSPROGRAM SIDE 2

SE BAKSIDEN

#storo30책r


Vi inviterer til

PROGRAM

BURSDAGSFEIRING! Endelig kan vi invitere våre kunder og ansatte til en forrykende bursdagsfeiring! Over tre hele dager blir det spennende jubileumsaktiviteter for store og små, og på selveste bursdagen vår, lørdag 18. oktober, blir det massevis av jubileumstilbud i butikkene. Vi håper jubileumsmagasinet vårt vil inspirere og glede, samtidig som det vil gjøre deg bedre kjent med Storo og vår historie. Velkommen til feiring, og god lesning!

16.–18. oktober

Torsdag 16.10 Kl. 10.30 • Storostua • 3. etasje

Dette kan du lese om

Konsert med Nagell-Dahl og Wentzel

I VÅRT JUBILEUMSMAGASIN:

MUSIKALSK SHOW I STOROSTUA

«Beat for Beat»-pianist Trond Nagell-Dahl, og tidligere «The Voice»-deltager Leif Anders Wentzel, underholder med musikalske toner og små historier i Storostua.

Kl. 13.30 • Storostua • 3. etasje

4

Koding for barn FRA 10 ÅR OG OPPOVER

Kodeklubben «Lær kidsa koding» stiller med datamaskiner i Storostua og ønsker teknologiinteresserte barn velkommen! Her får barna leke seg frem, teste og lære enkel spillprogrammering.

16

Kl. 17.30 • Notabene • 1. etasje

Flying Culinary Circus MATSHOW HOS NOTABENE

Gå ikke glipp av imponerende kunster, fristende smaksprøver og boksignering av den nye kokeboken «Hverdagsmat».

10

26

Kl. 18.30 • Storostua • 3. etasje

Inspirerende trendkveld MED STYLISTENE BAK HVIIT.NO OG GIZMOLINA.COM

32 Stylistenes beste trendtips

Gå ikke glipp av trendkveld med interiørstylist Linda Elmin, fra Hviit.no, og motestylist Anna-Stina Johansson, fra bloggen Gizmolina.com. Begge er lidenskapelig opptatt av personlig stil og de siste trendene. Denne kvelden gir de gode råd og inspirerende påfyll innenfor det de kan best, og viser frem sesongens heteste produkter.

INTERVJU med Olav Thon og senterleder......................... 4 JUBILEUMSTILBUD.................................................. 9 INTERIØR Bursdagsfeiring for 3-, 13- og 30-åringen..........10 TREND Lekker høstmote med senterets ansatte................16 MAT Jubileumskaker for store og små...............................26 ØNSKELISTER fra butikksjefene..........................8 & 27

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

Storo Storsenter

Vitaminveien 7–9, 0485 oslo TELEFON: 22 89 00 20 E-POST: informasjonen@storostorsenter.no WEB: www.storostorsenter.no FACEBOOK: www.facebook.com/storostorsenter INSTAGRAM: @storostorsenter

2

ANSVARLIG REDAKTØR: Unni Merethe Aasgaard PROSJEKTANSVARLIG: Vibeke Wærstad

IDÉ, INNHOLD & DESIGN: Egge Reklamebyrå

PRODUKTFOTO: Oda Hveem og Nadia Frantsen TRYKK: Vestjysk Rotation 2. OPPLAG: 70 000

Det tas forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

Magasinet er trykket etter svært strenge miljøkrav og er svanemerket,CO2-nøytralt og 100 % resirkulerbart.


Lørdag 18.10

Fredag 17.10

Kl. 09.40 • Storotorget

Kampen Janitsjarorkester

Kl. 12.30 • Storostua • 3. etasje

ØNSKER VELKOMMEN

Strikkekafé MED LISE NYMARK & NØSTET MITT

Lise Nymark tar med seg de fine figurene fra boka si “Lag favorittfigurene fra Barne-tv” til Strikkekafeen. Ta med strikketøyet, eller finn det hos Nøstet mitt, og gjenskap de myke og kreative barne-tv-figurene med hjelp fra Lise.

Kampen Janitsjar åpner selve bursdagen med brask og bram og spiller utenfor hovedinngangen før og etter senteret har åpnet. Kl. 10.00 –19.00 • Hele senteret

Jubileumstilbud KUN LØRDAG 18. OKTOBER

Se et utvalg av jubileumstilbudene på side 9 og på Storos Facebookside.

÷30% oversikt side 9

Kl. 16.30 & 18.00 • Storostua • 3. etasje

Øisteins Blyant TEGNESHOW OG WORKSHOP

Øisteins Blyant holder sitt populære og kreative tegneshow for barn, med mulighet for å tegne og dekorere din egen bursdagskrone selv etterpå med hjelp fra Øistein. Her får barna morsomme ideer og inspirasjon steg-for-steg. Vi stiller med tegnesaker. Showet vil gå på to forskjellige tidspunkt.

Tegneaktivitet

for barn!

Fra kl. 11.30

Cupcakes til besøkende SERVERES I TRE ETASJER

Alle dager

Smakfulle bursdagscupcakes deles ut til store og små.

t Blir de deg?

Moteshow for og med barn!

Kl. 12.30 • Storostua • 3. etasje

Barnemoteshow MED KASH KING FRA BARNE-TV

La deg underholde og inspirere av leken koreografi og blide barnesmil under et forrykende moteshow for og med barn.

Delta i Storoquizen!

QUIZ PÅ SENTERET OG PÅ NETT

I anledning jubileet avholdes tidenes konkurranse, hvor vinneren får 30 sekunder med gratis shopping! Du kan delta i konkurransen helt frem til fredag 17. oktober kl. 19.00, da vinneren trekkes, og de 30 sekundene med shopping vil foregå lørdag 18. oktober kl. 14.30. Her er det åpent for alle! Delta i konkurransen ved å svare på vår Storo-quiz på standen i 1. etasje, eller på storoquiz.no

Skjønnhetssalong Velkommen til Storostua! I tredje etasje, ved rulletrappa ned til andre etasje, finner du vår egen lille stue, pyntet til hyggelig bursdagsfeiring! Her vil det meste av jubileumsaktivitetene foregå og det blir alt fra bursdagsservering og musikalske innslag, til tegneshow og skjønnhetssalong i det festpyntede området. Du kan også ta deg en hvil der mellom slagene. Velkommen til stua vår!

3

HÅR, HUD & MAKEUP

Frisørene Auster Salon & Academy, Headmasters og Nikita gir stylingtips, føner, fletter og krøller. Esthetique presenterer den nye duften YSL Black Opium og YSLs egen makeupkonsulent viser deg hvordan du legger sotede øyne. Kicks måler hvilken foundation som passer din hudfarge best, og gir gratis makeup. Storo Hud- og Fotpleie tilbyr brynstyling og gir gode tilbud på Elizabeth Ardens nye Pro-serie. The Body Shop legger gratis makeup. Vita stiller med en kjent leverandør på pleie og makeup. Bodyfly Helsesalong, Esthetique og Solhuset er blant flere som vil dele ut gavekort.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

Med forbehold om endringer i programmet.

«Vinn gratis shopping»

Kl. 15.30 • Storostua • 3. etasje


INTERVJU Olav Thon & Unni Merethe Aasgaard

– Nesten norgesrekord Det ligger 30 år med verdifull historie bak det som i dag er Storo Storsenter. Senteret ble planlagt som et «gigantisk varehus» i følge en overskrift fra Arbeiderbladet i 1983, og da det åpnet rommet det 20 butikker sammenlignet med 130 i dag. For Storo Storsenter er den 30 år lange historien en spennende reise, hvor de både har fornyet og utfordret seg selv. – Nesten norgesrekord, i følge eier Olav Thon.

D

Da var det både interessant og utfordrende å være senterleder. – Det er all ære til både medarbeiderne og kundene våre som holdt ut over en så lang periode, forteller Aasgaard. For blant butikker, varer og kunder var det både anleggsmaskiner, håndverkere og annet nødvendig utstyr. I en periode midt på vinteren var deler av senteret uten tak. – Vi har aldri fulgt så mye med på værmeldingen som vi gjorde da, ler senterlederen. Hun og resten av administrasjonen hadde en stor oppgave med å motivere og informere både medarbeidere og kunder. – Informasjon var utrolig viktig, og jeg fikk en plantegning av arkitekten som jeg brukte for alt den var verdt. Hver gang butikkene syns det var tungt og vanskelig å drive forretning, så dro jeg opp tegningen og viste den frem. «Se hvor fint NYE STORO skal bli!» sa jeg. Olav Thon nikker og er enig: – Jeg har inntrykk av at det var en veldig sporty atmosfære hos leieboerne, selv om de vasset i byggematerialer og takene var lekk, sier Thon og smiler. – Det er vel nesten norgesrekord vil jeg tro, å totalombygge et senter på den måten hvor det var åpent for besøkende. Men noe jeg tror er veldig viktig, og det gjelder for hoteller og det gjelder for kjøpesentre, er at kundene ikke blir borte og finner nye handlemønstre. Så det skyldes nok i stor grad senterledelsen, og ikke minst deg, Unni Merethe, at det gikk såpass bra. Sier man at dette er forferdelig så er det forferdelig, og sier man at dette er en overgang til noe bedre, så er det en overgang til noe bedre, så enkelt er det.

e har jobbet sammen siden oppkjøpet i 2000, eier Olav Thon og senterleder Unni Merethe Aasgaard. Nå møtes de en tidlig augustmorgen for å mimre tilbake over gamle avisutklipp, skjøter og kassadagbøker. Aasgaard har sittet i senterets sjefsstol i 18 år, og syns fortsatt hun har verdens beste jobb. – Det er høres kanskje klisjé ut, men det er sant. Jeg er jo omringet av et fantastisk team både i administrasjonen og blant butikkene, som alle jobber og står på hver eneste dag for at kundene våre skal få lyst til å komme tilbake, sier hun berømmende.

ÅPNET MED 20 BUTIKKER

Det startet smått, og het StorO Shopping da det åpnet i 1984, etter ombygging fra Foss Jernstøperi. Deler av støperiet er fortsatt intakt i dag, i senterets bygningsmasse. Gamle avisutklipp fra åpningen viser en ivrig folkemengde i inngangsdørene, til et senter som rommet hele 20 butikker, i tillegg til lege, fysioterapeut og forsikringsselskap. – Det var jo veldig nyskapende den gangen, at man kunne finne serviceog helsenæring i et slikt senter, samlet under ett tak,forklarer Aasgaard. UTFORDRENDE BYGGEPROSESS

I 2000 kjøpte Olav Thon senteret, og året etter nådde de milliarden for første gang i årlig omsetning. Den har de aldri kommet under siden, selv ikke da senteret gjennomgikk en omfattende utbygging i perioden 2007 til 2010, med senteret åpent under hele prosessen.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

4


– Jeg har inntrykk av at det var en veldig sporty atmosfære hos leieboerne, selv om de vasset i byggematerialer og takene var lekk. OLAV THON OM TOTALOMBYGGINGEN.

5

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Å se igjen gamle avisutklipp fra Storos lange historie, bringer frem gode minner og store smil for Olav Thon og senterleder gjennom 18 år, Unni Merethe Aasgaard.

Kassadagbøker og skjøter fra jernstøperiets tid.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

Gamle avisutklipp fra 30 år tilbake viser en ivrig kundegruppe.

6


– Vi hadde vel Norges største bløtkake og jeg skulle ha æren av å ta første stykke av denne kaken, for så å trekke meg tilbake. Men folk strømmet jo til i så enorme mengder, at jeg ble stående å servere bløtkake i en time tror jeg det var! OLAV THON OM RE-ÅPNINGEN I 2010

Hva er det beste med jobben som senterleder? – Jeg elsker jo å bli kjent med nye mennesker, og er veldig glad i å treffe kunder. I sommer, da jeg hadde roligere dager på jobben, fikk jeg gleden av å sitte i kundeservicen et par dager. Noe så gøy! Mange interessante spørsmål og blide kunder som kom innom, og som takket svært så overrasket da jeg sa jeg kunne følge de til butikken de lette etter, sier en smilende senterleder.

EN VIKTIG FORNYELSE

En filosofi i Olav Thon Gruppen er at et kjøpesenter skal være satt sammen av forretninger som oppfyller hverandre og dekker behovet til den kundekretsen man tar sikte på. Når planene om utbygging ble lagt i 2005, var det i følge Thon, helt nødvendig å bygge ut: – Da StorO Shopping ble åpnet, lenge før jeg kom inn i det, var det jo organisert som en utnyttelse av fabrikklokaler som kanskje ellers ikke hadde latt seg utnytte. Jeg tror derfor StorO fremstod som et litt uryddig konsept, og at noe måtte skje. Bespisning ble en storsatsing for senteret da de bygget om, og senterlederen forteller at de var svært spente på å leie ut til så mange spisesteder, som tidligere ikke har vært en stor del av kjøpesentre. I dag rommer senteret 16 serveringssteder, som er med på gjøre selve opplevelsen god for kunder og besøkende. I tillegg er det bygget et torg utenfor, som har fått navnet Storotorget, og her holder senteret både motevisninger og markedsdager i sommerhalvåret og forvandler det til en populær skøytebane i vinterhalvåret.

SPENNENDE PLANER FOR STORO

Hun takker Thon for at han som eier realiserte drømmen om å bli Oslos flotteste kjøpesenter. – Vi er svært stolte av det moderne og praktiske bygget vi har fått i dag og den herlige butikkmiksen. Netthandel har etter hvert blitt en konkurrent, men den ser vi på som en spennende utfordring. Vi skal fortsatt være gode på service og tilby kundene en opplevelse de ikke får på nettet. Vi skal også fortsette å tilby en rekke arrangementer for våre kunder, og gode tilbud, kan Aasgaard fortelle. Og området Storo, har Olav Thon stor tro på, noe han viser ved å satse videre. G-Max-bygget over gaten har nylig blitt kjøpt opp og det er inngått en avtale med DnB om et stort servicesenter der for privatkunder.

FOLKEFESTEN

Den 10. august 2010 åpnet NYE STORO med 130 butikker, spisesteder og servicetilbud. Den opplevelsen er den beste i de 18 årene Aasgaard har vært der. – Åpningen ble vår 17-mai, med smilende butikkansatte, ekstremt mange kunder, Kampen Janitsjar, Politiets rytterkorps og mye mer. Det var fantastisk! Olav Thon husker også åpningen som en stor folkefest. – Vi hadde vel Norges største bløtkake og jeg skulle ha æren av å ta første stykke av denne kaken, for så å trekke meg tilbake. Men folk strømmet jo til i så enorme mengder, at jeg ble stående å servere bløtkake i en time tror jeg det var! Det var fint, minnes en lattermild Thon. Siden den gang har reisen fortsatt. I 2012 tok senteret med seg bransjeprisen for «Årets kjøpesenter», og publikumsprisen for «Byens Beste Kjøpesenter» både i 2012 og 2013. Prisene mener Aasgaard er et resultat av det hun liker aller best med Storo: kulturen, det gode miljøet og at butikkene er dyktige på god service – noe de også scoret høyt på i jurybegrunnelsen. – Mange av butikkene hos oss er best i sin kjede, og vi har mange flinke ledere hos oss. Utbyggingen i 2010 gjorde oss ikke bare mer attraktiv for kundene, men også for en rekke butikker og butikkmedarbeidere. Vi fikk inn mange nye mennesker med friskt pågangsmot på én og samme tid, og det engasjementet har vært smittende, forklarer hun.

– DnB leier jo blant annet et lokale på Karl Johan, og når de nå ønsket å dekke den delen av byen som ikke direkte er sentrum, da ønsket de seg først og fremst Storo-området, forteller Thon fornøyd. – Sammen med de betydelige tomteområdene som eies nedenfor storsenteret, er Storo i ferd med å bli et kraftsenter. Nå planlegges det hotell, leiligheter, noe varehandel, samt kanskje Oslos største kinoanlegg. EN FEIRING UTEN LIKE

Igjen er det duket for folkefest. Fra 16. til 18. oktober feirer Storo Storsenter sin 30 år lange reise med brask og bram, spennende aktiviteter, og mange gode tilbud. – Vi gleder oss enormt mye! uttrykker de to ildsjelene i kor. – Det blir en feiring vi ikke har sett lignende til på Storo Storsenter, en feiring som vil toppe den gode stemningen vi alltid opplever her på senteret. Vi ønsker både små og store velkommen!

7

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


På ønskelisten

SHOPPING Butikksjefenes favoritter

FRA BUTIKKSJEFENE

JULIE, HANSEN & DYSVIK

Jobbet på Storo i 1 ½ år.

Morgenkåpe 549,- HANSEN & DYSVIK

– Fordi enhver kvinne med respekt for seg selv må ha den deiligste morgenkåpa.

HVA GLEDER DU DEG MEST TIL UNDER JUBILEET?

– Det er så mye! Feststemning, alle kundene og selve dagen. Da blir det full fest på Hansen & Dysvik!

Nappula kandelaver 1 679,- TRAKTØREN

– Den har et nydelig design. Levende lys er et must for kalde høstdager.

Le Creuset 1 649,- TRAKTØREN

– God mat hører høsten til. Denne lekre gryta fra Le Creuset kan man lage alt i – og så ELSKER jeg fargen!

Julie Skjorte 1 099,- 7CAMICIE

– Det er en fin skjorte med friske detaljer. Spriter opp et ellers kjedelig antrekk.

Trond TROND, CLAS OHLSON

Jobbet på Storo i 5 år.

HVA GLEDER DU DEG MEST TIL UNDER JUBILEET?

Bambus dampkoker 169,- CLAS OHLSON

– En spennende nyhet for oss som liker å eksperimentere på kjøkkenet.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

Happy Healthy 145,- BAMBUS SUSHI NOODLES

– En rask og god lunsj når jeg vil unne meg noe ekstra.

8

– Gleder meg til jubileumsaktivitetene og til konkurranser som engasjerer kundene.


Lørdag 18. oktober

Det var den 18. oktober i 1984 at StorO Shopping åpnet dørene sine for første gang. Den store bursdagen feires derfor lørdag 18. oktober, med unike jubileumstilbud fra nesten alle butikkene på senteret, og noen av dem ser du her. Se fullstendig oversikt på storostorsenter.no eller Facebook.

JubileumsTILBUD G-MAX/G-SPORT

opptil

÷30%

BAMBUS SUSHI NOODLES

KROGH OPTIKK

JACK & JONES

÷30%

÷30%

÷30%

BRILLELAND

HØYER

BOYS OF EUROPE

Alle innfatninger ved kjøp av komplett brille.

Alle retter

Alle jeans

All tekstilbekledning

÷30%

Én valgfri vare i SATS-shoppen

÷30%

÷30%

÷30%-50% Alle varer

Hele butikken

Alle solbriller

Gjelder ikke Jean Paul.

Gjelder ikke vesker, skinnvarer og dunjakker fra Woolrich.

VIVIKES

THE BODY SHOP

DRESSMANN

B.YOUNG

÷30%

÷30% All makeup

÷30% Én valgfri vare

÷30%

KREMMERHUSET

SHOEBALOO

JUNIOR BARNEKLÆR

NARVESEN

Alle ordinære varer

÷30% Hele butikken

Én valgfri vare

÷30%

÷30%

÷30%

TILBORDS

DAY

SHOEDAY

Hunter gummistøvler og tilbehør

Én valgfri vare

Alle pølser

Gjelder ordinære priser.

VIC NORDSETH

÷30% Alle ytterjakker

÷30%

÷30%

÷30%

Én valgfri vare

Ett kjøp til ordinær pris

Hele butikken

!

Dette er et lite

utvalg av alle tilbud.

Se fullstendig oversikt på storostorsenter.no eller Facebook.

9

16.–18. oktober STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

Med forbehold om endringer og utsolgte varer.

SATS


Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

Bursdag og lek FOR 3-ÅRINGEN Blide kinn, store øyne og ivrige hender. Bursdag er stort for en liten 3-åring. La dekoren være tilfeldig, gøyal og kreativ, med lune primærfarger som passer både jente og gutt. Et lekent kaos og små barnesmil sørger for den gode stemningen. Tekstilgirlander 349,- SPRELL Figurgirlander 79,-SPRELL Lekebil 999,- KREMMERHUSET Frosk Hoptimist 249,- NOTABENE Gaveesker i papp 59/69/79,- TANUM Rutete oppbevaringsbokser 249,-/3 stk NOTABENE Barnekrus 145,- DESIGNTORGET Burgunder silkebånd 20,-/meter NØSTET MITT Turkis ripsbånd 59,-/rull TANUM Bursdagskort 40,- ÅHLÉNS

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

10


Prikkete brett 79,- ÅHLÉNS Kjærlighet på pinne 10,- KREMMERHUSET Barneservise i tre deler 275,- DESIGNTORGET Smoothie 39,- BAKER HANSEN Barnebok «Karsten har bursdag» 169,- NOTABENE Ballonger 35,-/pk CLAS OHLSON Drikkeparasoll med ape 30,- TGR Plastdyr fra 39,90 BRIO

Voksduk 349,- KREMMERHUSET Hvit krakk 99,- CLAS OHLSON Rosa melaminasjett 75,- TRAKTØREN Papptallerken med fuglemotiv 15,-/pk TGR Melaminkrus 39,- TRAKTØREN Teskjeer 15,-/6 pk KITCH’N Festhatter 99,-/pk SPRELL Turkis bolle med prikker 99,- TRAKTØREN Spionkamera 79,- SPRELL Perler på en snor barne cd 159,- SPRELL Nostalgi karameller 29,-/pk ÅHLÉNS Grønnrutete skjorte 279,- POLARN O. PYRET Blårutete body 299,- BABYSHOP Sokker med antisklibelegg 130,- BABYSHOP Mønstret pute 159,- SPRELL

Kakelys 29,90 BRIO

Spill 549,90 GAMESTOP

Sokker 30,-

Solan kosedyr 320,-

TGR

NØSTET MITT

Kjole 349,POLARN O. PYRET

Notatbok 35,-/stk DESIGNTORGET

Knertenfigur 299,-

Mummikrus 199,-

BRIO

KITCH’N

11

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

Pomponger 149,-/3 pk SPRELL Rosa brett 150,- DESIGNTORGET Kakefat 299,- ÅHLÉNS Marshmallows 58,-/pk ÅHLÉNS Mustache kakepynt 20,-/pk TGR Festrekvisitt på pinne 30,-/pk TGR Reveformet vase 39,- KREMMERHUSET Ananaskrukke 99,- KREMMERHUSET Skilt 39,90 NILLE Gavepapir brukt som duk 29,- NOTABENE Brett med grafisk mønster 330,- DESIGNTORGET

Bursdag og fest Friske farger i kombinasjon med sort understreker overgangen til tenårene. Gjør interiøret tøft og miks grafisk trykk med spenstig dekor og fine gaver. For en bestemt tenåring er det kun fargeønsket og kreativiteten som setter grenser.

FOR 13-ÅRINGEN

30-ÅRS DAG

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

12


Make your own banner 149,- SPRELL Gulvlampe 2498,- CHRISTIANIA BELYSNING Putetrekk 99,- KREMMERHUSET Kaktuskrukke 99,- KREMMERHUSET Bokstav 30,-/stk TGR Gaveeske 29/49,- KREMMERHUSET Tape 20,- TGR Ripsbånd 59,-/rull TANUM Gavepapir 49,- TANUM Bursdagskort 40,- DESIGNTORGET Blå hoptimist 149,- NOTABENE Pantonekrus 169,- TRAKTØREN Gavepapir brukt på bord 29,- NOTABENE

Klesstativ i jern 5 199,95 GOSHA Lysslynge 999,95 GOSHA T-skjorte 99,- WOW Genser 200,- JUNIOR BARNEKLÆR Girlander 229,- DESIGNTORGET New Balance joggesko 999,- URBAN Gaveeske 49,- KREMMERHUSET Notatbok 29,- CLAS OHLSON Krakk 169,- NILLE

Strikkegenser 249,WOW

Lipgloss 30,TGR

Tyllskjørt 349,JUNIOR BARNEKLÆR

Penny skateboard 1 299,URBAN

Skjerf 129,95 ONLY

Halssmykke 59,WOW

Porselensøredobber 308,NØSTET MITT

Sminkeveske 79,-

Mess aktivitetsbok 149,-

Ringholder 39,-

Strikk med sløyfe 39,-

KREMMERHUSET

TANUM

FEEL

WOW

13

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

Bursdag med stil Stilig, elegant og delikat. Kobber oser av glam og er høstens store hit. Kombiner sorte, fine detaljer med en nøytral, lys duk og dekor i rustikke trematerialer. Vær raus med levende lys i ulike varianter og la jubilanten væremidtpunktet.

Duk 140 x 180 cm 199,90 HANSEN & DYSVIK Trestol 1 499,- KREMMERHUSET Taklampe 399,- KREMMERHUSET Perforert telysholder i metall 69,- CHRISTIANIA BELYSNING Telysholder med perforert blad 29,90 NILLE Putetrekk med kobberpaljetter 199,- PRINCESS Blomsterpotte i kobber 90,- MESTER GRØNN Rødvinsglass 129,- TILBORDS Sort keramikkbolle 59,- ÅHLÉNS Bestikk 199,-/4pk KREMMERHUSET Sort lysestake 199,- PRINCESS Epleformet skrin i kopper 249,- ÅHLÉNS Ripsbånd 59,-/rull TANUM Firearmet lysestake 129,- PRINCESS Glasskuppel 99,- ÅHLÉNS Lyslykt 99,- ÅHLÉNS Cocktailglass 149,- KITCH’N STORO STORSENTER Jubileumsmagasin Putetrekk med gullpaljetter 249,- KREMMERHUSET Blomster MESTER GRØNN

FOR 30-ÅRINGEN

14


Duftlys 99,PRINCESS

Fat i kobber 399,95 GOSHA Drammeglass med gull 175,- KITCH’N Sort kakepynt 59,- TRAKTØREN Liten blomstervase 599,- TILBORDS Lysestake 249,- GOSHA Sort vase 30,- TGR Iittala lysestake med 4 lys 399,- JERNIA Telysholder 59,- JERNIA Blomster MESTER GRØNN

Vinstativ 199,ÅHLÉNS

Telysholder 49,FEEL

Duftlys 179,-

Lyslykt 99,90

LUCKY DUCK

HANSEN & DYSVIK

Iittala kakefat 549,- JERNIA Marsipankake 12p. 420,- BAKER HANSEN Gavebånd 19,90/rull NILLE Vinkaraffel i keramikk 399,- ENKLERE LIV Kopperstjerne 80,- MESTER GRØNN Champagneglass 249,- KITCH’N Presskanne i kobber 349,- KITCH’N Iittala glassasjetter 129,- TRAKTØREN Bestikk 199,-/4 pk KREMMERHUSET

Lysestake 49,PRINCESS

Saltkvern 349,TRAKTØREN

«Bobler» av Ingvild Tennfjord 349,-

Lysestake 499,-

Lyslykt 150,-

TANUM

GOSHA

MESTER GRØNN

15

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


TREND Høstmote

Carl-Johan Mattsson STILLING/BUTIKK: Butikksjef på Boys of Europe. HAR JOBBET PÅ STORO: 9 måneder. HVOR SHOPPER JEG: Shopper flere steder, men først

og fremst på Boys of Europe og G-Sport. JEG KAN IKKE LEVE UTEN: Hamburgere.

PÅ FRITIDA LIKER JEG: Trene, se tv-serier. Aller helst Gossip Girl. HVA ER MIN RARESTE OPPLEVELSE PÅ STORO:

Jeg står i garderoben på Sats og skal skifte etter en treningsøkt, da en mann plutselig stiller seg naken foran speilet ved siden av meg og begynner å barbere seg! JEG DRØMMER OM: Å eie egen leilighet.

Leken miks

PÅ HJEMMEBANE Når gradestokken slår om betyr det lag på lag med ulike materialer og farger. Høstpaletten viser gul, burgunder og marineblått i leken miks med den alltid så stilsikre gråtonen. Sort skinn er et av sesongens store materialvalg, kombinert med de klassiske strikkeplaggene. Fotograf: ODA HVEEM / stylist: HEGE HANSEN / makeup: JEANETTE GJERDE OLSEN/PUDDER AGENCY makeupassistent: MARTHE NORHEIM HESVIK / hår: EIRIK THORSEN/PUDDER AGENCY/ADAM&EVA/L’OREAL PROFESSIONAL hårassistent: CAMILLA GRAM BAUCK/ADAM&EVA Lee bukse 799,- CARLINGS Genser 199,95 JACK & JONES Hals 199,95 JACK & JONES Ankelboots 999,- MANI Jean Paul jakke 1 799,- MATCH/BOYS OF EUROPE Made by Monkeys skjorte 499,- BOYS OF EUROPE

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

16


Sandra Hjelmseth

Clutch 225,- ACCESSORIZE Topp 779,- NOA NOA Armbånd 149,- NOA NOA Jakke 999,95 VILA Skjerf 199,- BIK BOK Hatt 279,- KAPPAHL Sko 1 099,- BIANCO

STILLING/BUTIKK: Jordbærpikene. HAR JOBBET PÅ STORO: 4 år PÅ FRITIDA LIKER JEG Å: Spille håndball, danse, trene og shoppe på Storo. JEG KAN IKKE LEVE UTEN: Da må jeg nesten si familien min. Det beste med å komme hjem på kvelden etter jobb er å se lillesøsteren min. HVOR SHOPPER JEG: Jeg elsker å handle basic klær på H&M, Bik Bok og Gina Tricot. JEG DRØMMER OM: Reise jorden rundt, besøke steder som er minst mulig besøkt. Og ta en flyvelederutdanning.

Er du glad i duse fargenyanser, er den rosa pastelltonen et nydelig fargevalg på høstkåpen. Velg et belte i livet for å definere midjen og la tilbehør som store skjerf stjele oppmerksomheten.

17

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Hanne Nyrem Karlsen STILLING/BUTIKK:

Heltidsmedarbeider på Kremmerhuset. HAR JOBBET PÅ STORO:

Siden mars 2014.

MITT SKJULTE TALENT:

Jeg er en habil møbelsnekker. JEG SPISER LUNSJEN MIN:

På bakrommet, fiskekake fra ICA. MIN RARESTE OPPLEVELSE PÅ STORO:

En mann kom inn i butikken, gikk rett bort til meg og sa: «So this morning I woke up, and I was really hungry, so I went to the kitchen. But when I got there, I wasn’t hungry anymore». Og så gikk han og jeg stod igjen som et spørsmålstegn. JEG KAN IKKE LEVE UTEN:

Havregrøt, Converse og joggesko. Og katten! JEG DRØMMER OM:

Et lite torp i Sverige. Jobbe med løveunger i Afrika.

Skinn i kombinasjon med varmende materialer som strikk, ull og silke er hot i høst, og gir samtidig rom for å blande maskuline elementer inn med det feminine.

Skinnjakke 2 499,- VIVIKES Hettejakke 499,- VIVIKES Skjerf 299,- VIVIKES Rag & Bone jeans 1 599,- HØYER T-skjorte 129,- CUBUS Rag & Bone Mini Enfield shoulder bag 4 799,- HØYER

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

18


Moldau veske 3 495,- MORRIS Jakke 674,50 (ord. pris 1 349,-) LMC Cardigan 799,- CHANTAL Skjorte 299,95 PM Bukse 299,95 VERO MODA Smykke 149,95 VERO MODA Sko 799,- SHOEDAY

Ikke vær redd for fargesterke innslag og velg en tone som gir glød og farge til ansiktet. Vi kommer heller ikke utenom de klassiske strikkeplaggene, som tar plass i enhver stilsikker garderobe også denne sesongen.

Pamila Kaur STILLING/BUTIKK: Vero Moda. HAR JOBBET PÅ STORO: 1/2 år JEG KAN IKKE LEVE UTEN: Sjokolade og kaker! La oss ikke glemme mobilen. Og familien min da. MITT SKJULTE TALENT: Jeg er veldig glad i å lage

mat, så det har jeg fått teken på!

JEG SPISER LUNSJEN MIN HOS:

Lille Persille, Jordbærpikene, SmoothieXchange og ICA Supermarked. JEG DRØMMER OM: Fred på jorden, og å utdanne meg som psykolog for å hjelpe de som faller utenfor i samfunnet. 19

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Skjerf 199,- CUBUS Ralph Lauren skinnbukse 7 998,- CARLA Decadent skinnveske 4 799,- GERTS Ganni kåpe 2 600,- NADINE By Malene Birger skjorte 2 400,- NADINE Carrera solbriller 1 399,- BRILLELAND

En silkeskjorte er både anvendelig og god å ha på seg, og et must i høstgarderoben. Bærer du den sammen med skinn eller denim har du også scoret full pott på materialmiksen.

My Wirdheim STILLING/BUTIKK: Assisterende butikksjef hos Levi’s Store. HAR JOBBET PÅ STORO: 1 måned MIN RARESTE OPPLEVELSE PÅ STORO: Jeg fikk en kjærlighetserklæring skrevet på papir av Eivind Hellstrøm en gang! Alltid vært dødsglad i han så det var utrolig kult. Han skrev: «Kjære My, jeg er forelska i deg også, vet du!» MITT SKJULTE TALENT: Som 18-åring startet jeg mitt

eget foretak som fakirartist. Jeg liker å leke med ild på scenen! Spesielt sammen med Motorhead.

JEG DRØMMER OM: Surfe i Rapa Nui, dykke sammen med en hvalhai, besøke Argentinas Iguazu Falls og lære meg å spille gitar. Og oppleve en konsert med Michael Jackson igjen! HVOR SHOPPER JEG: Levi’s Store, Platekompaniet,

Designtorget, Åhléns og Clas Ohlson.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

20


Thomas Guldbrandsen STILLING/BUTIKK: Servicesjef hos Protid Urmaker Christensen. HAR JOBBET PÅ STORO: 1,5 år HVOR SPISER JEG LUNSJEN MIN? Jordbærpikene. HVOR SHOPPER JEG: Volt, Clas Ohlson og ICA. MITT SKJULTE TALENT: Tusenkunstner. PÅ FRITIDA LIKER JEG Å: Trene, gå i skogen med hundene mine. Slappe av med min kjære Cathrine i Spydeberg. JEG DRØMMER OM: Bli best i det jeg jobber med.

Scotch & Soda genser 899,- BRANDSTAD Scotch & Soda Bukse 1 199,- BRANDSTAD Denimskjorte 299,- DRESSMANN Levi’s denimjakke 1 099,- LEVI’S STORE Roots sko 999,- EUROSKO Ray-Ban 1 550,- KROGH OPTIKK

21

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Carl-Johan Oscar Jacobson dress 4 998,- VIC NORDSETH Spencer of Norway skjorte 979,- VIC NORDSETH Sløyfe 299,- 7CAMICIE Lommetørkle 149,- 7CAMICIE Mansjettknapper 397,- 7CAMICIE Sko 1 449,- EUROSKO

My Kjole 399,- GINA TRICOT Kjede 225,- ACCESSORIZE Acne sko 2 900,- SHOEBALOO

Pamila Topp 249,- MANGO Designers Remix skjørt 1 800,- HØYER Armbånd 80,- GLITTER Pumps 599,- BIANCO


Takk til alle våre kunder, for 30 fine år! Vi gleder oss til de 30 neste.

Hilsen alle ansatte på Storo Storsenter Sandra

Thomas

Hanne

Kjole 499,- B.YOUNG Armbånd 80,- GLITTER Ørebobber 70,- GLITTER Moldau clutch 1 295,- MORRIS Pumps 399,- BIANCO

J. Lindeberg jakke 2 999,- bukse 1 299,- VOLT Eton skjorte 1 200,- FOR MEN Lommetørkle 250,- FOR MEN Slips 600,- FOR MEN Sokker 140,- FOR MEN Sko 1 199,- BIANCO

Vera Mont kjole 2 299,- SISSI DKNY klokke 2 695,- BJØRKLUND Dråpe armbånd 298,-/398,- BJØRKLUND Pumps 599,- MANI


VELVÆRE Tips

FINN TID

til egenpleie

HVA MED EN SHOT AV DET LITT SUNNERE SLAGET? En shot som tilsvarer en hel kilo med grønnsaker? SmoothieXchange tilbyr ferskpressede hvetegressshots som vil booste både kropp og sinn på en trist og kald høstdag. Superspirene dyrkes på Hoppestad gård i Skien og du finner den grønne vidunderkuren hos SmoothieXchange i 1. etasje.

Weleda Wild Rose Cream Body Wash 146,- ORGANIC STORE

Pukka te 3,-/pose ORGANIC STORE HELSEKOST

Vidunderkur Det er ikke uten grunn at te sies å være den mest utbredte drikken i verden, etter vann. Det er hydrerende, godt for blodtrykket og kan redusere risikoen for hjertesykdommer og slag. At det smaker himmelsk i tillegg er en fin bonus. Pukka er verdenskjent for sin gode smak og stilige design, og skal gjøre underverker for kropp og sjel. Pukka Three Tulsi har hellig basilikum som tradisjonelt brukes til å åpne hjertet og sinn og gi en bedre mental klarhet. Pukka Harmonise gir balanse for kvinnekroppen og skal være både styrkende og velgjørende for kvinners helse. Begge er 100 % økologiske og fås kjøpt hos blant annet Sunkost i 1. etasje og Organic Store Helsekost i 4. etasje

My Burberry Eau de Parfum 50 ml 795,- KICKS

L’Occitane Almond Shower Oil 189,- VITUSAPOTEK

Toni & Guy Creative Extreme Hold hairspray og texture glue 145,-/stk VITA

No7 Revitalising Hand Saviour 109,- BOOTS APOTEK

HVERDAGSRETTER – LIKE ENKLE SOM GODE!

APOTEKETS EGENUTVIKLEDE SERIE

Mange vet det allerede, men Boots-apotekene verden over har utviklet sin egen hud- og skjønnhetsserie, No7, som skal passe sensitiv hud og som ikke er testet på dyr. Produktene kommer i alt fra enkle og effektive hverdagsprodukter – som blant annet sminke, til avanserte og spesialiserte anti-aldringsprodukter. Nesten uansett hvilken hudtype du sitter med og hvilke utfordringer huden din gir deg, så skal det finnes et No7-produkt som kan hjelpe. Du finner den populære serien hos Boots Apotek i 1. etasje.

Den populære kokken Ole Martin Alfsen, kjent fra blant annet 4-stjerners middag, deler gode hverdagsoppskrifter for travle familier gjennom 225 ulike retter. «Hverdagsmat» av Ole Martin Alfsen 399,- TANUM

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

24


Yoga er en ungdomskilde. Du er bare så ung som ryggraden er fleksibel. BOB HARPER, personlig trener

Wild Argan oil 198,Wild Argan såpestykke 69,-

Smakfull te i delikate forpakninger

THE BODY SHOP

Hos nyåpnede Kusmi Tea i 1. etasje bugner det av smakfulle teblandinger i delikate innpakninger. Med et så lekkert design er den både fin og perfekt som gave til en venn eller et vertskap, eller den pynter opp kjøkkenhylla hjemme. Vi får ikke nok av god te på kalde høstdager.

bareMinerals FOUNDATION

Foundation er gjerne et must når brunfargen forsvinner. bareMinerals Pure Brightening Serum dekker urenheter og rødlige toner, helt uten parabener. Foundationen er tynn og sømløs, skal føles lett på huden og samtidig gi en naturlig påførelse. Den er hypoallergenisk, dermatologisk testet og produseres uten verken silikon, parfyme, vann eller olje. At den gir deg solfaktor 20 gjennom hele vinteren er også et stort og viktig pluss. bareMinerals foundation 395,- KICKS

Bronzer 29,-/stk SOLHUSET

Mistet brunfargen? Da kan det være godt med påfyll av D-vitamin, i topp-moderne senger med sensorer som styrer både temperatur, styrke, lyd og duft. Du finner de hos Solhuset i 4. etasje.

Mi-Ny Neglelakk 99,-/stk LAKKBAR

NATURLIGE PRODUKTER HOS NYÅPNEDE L’OCCITANE

L’Occitane En Provence har endelig åpnet på Storo, i 1. etasje ved siden av Kusmi Tea. L’Occitane sine produkter har naturlige ingredienser og er nøye utvalgt for å dekke hudens ulike behov, både innen ansiktspleie, duft, kroppspleie og hårpleie. De har også produkter for menn, så her kan man unne både seg selv og partneren litt velfortjent egenpleie.

No7 Perfectly Bronzed Mosaic Bronzer 149,- BOOTS APOTEK

Dampende godt for sjelen Noen minutter i badstue etter en hard treningsøkt kan gjøre underverker. Badstue kan nemlig dempe stress, mykgjøre stive muskler og ledd og rense huden. Det kan også bidra til en dypere søvn og å forebygge forkjølelse. Du finner både steambadstue og vanlig badstue hos SATS i 4. etasje.

L’Occitane Almond Shower Scrub 179,- VITUSAPOTEK

25

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


MAT

Jubileumskaker

Baker Hansen

FOR LITEN OG STOR Ingen fest uten kake. Det er og blir et midtpunkt for både små og store. Enten det er en 3-årsdag, 30-årsdag eller en annen anledning som står for tur, la deg inspirere av en konditors utvalgte kakeverk. Wenche Kjelsaas hos Baker Hansen gir deg suksessoppskriftene. Konditor: WENCHE KJELSAAS/BAKER HANSEN / Foto: CHRISTIAN BRUN / Stylist: HEGE BARNHOLT

Jubileumskake • MANDELBUNN

40 g mandler 60 g eggehvite 60 g sukker Sett ovnen til 180 grader. Hakk mandlene i en stavmikser med hurtighakker, ikke mal de for fint opp, det er godt med litt crunch. Ha så i eggehviten i en helt ren bolle (Obs! Viktig at den er helt fri for fett ellers vil ikke marengsen gå opp.) Når eggehviten begynner å stivne has sukkeret i, litt etter litt, til marengsen blir stiv. Fold mandlene forsiktig inn i marengsen, pass på at luften ikke slås ut av marengsen. Ha så røren i en springform på 22 diameter. Sett midt i ovnen i 25 min. Mandelbunnen avkjøles og fylles med sjokoladesmørkrem. • SJOKOLADESMØRKREM

100 g smør (romtemperatur) 300 g siktet melis 1 ss kakao 1 ts vaniljesukker 3 ss melk Pisk smøret mykt. Ha i melis, kakao og vaniljesukker og pisk det sammen. Tilsett melken til slutt. Pisk dette godt sammen til en luftig krem. Når kaken er fylt med sjokoladesmørkremen, tilsettes bringebær, så legges det et lokk med sjokoladekake. • SJOKOLADEKAKE

5 egg 100 g sukker 80 g hvetemel 20 g kakao (tilsett mer kakao om du liker litt kraftigere sjokoladesmak) 1 ts bakepulver Grand Marnier

Hvit duk 399,- ÅHLÉNS Hvite servietter 99,-/4 pk ÅHLÉNS Kakefat 149,- ÅHLENS Tallerkener Platinum 125,- TILBORDS Iittala Essence champagneglass 139,- TRAKTØREN Blomstervase 199,- ÅHLENS Stelton termokanne 995,- DESIGNTORGET Ramona kakegafler og kakespade fra Hardangerbestikk 349,- TILBORDS

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

En jubileumskake av de sjeldne, som bør bakes av de mest erfarne. Kaken har nøttebunn, sjokoladesmørkrem, bringebær og en sjokoladebunn. Et mønster er trykket på marsipanlokket og både sommerfugler og sjokoladetall består av marsipan. Friske roser setter kronen på verket.

26

Skru ovnen på 175 grader. Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis. Vend så forsiktig inn alt det tørre, bland alt godt, men pass på at luften ikke slås ut av marengsen. Fylles i en springform på 22 cm i diameter. Del kaken i tre, legg den ene delen på toppen og dynk med Grand Marnier. Smør sjokoladesmørkrem rundt og på toppen av kaken, trekk den så med marsipan.


Rice plastskjeer 99,- gafler 79,- tallerkner 75,- plastglass 39,- TRAKTØREN Kakefat av glass 349,- TILBORDS Girlander 255,- DESIGNTORGET Papirmasker 75,-/4 stk DESIGNTORGET Papirsugerør 99,-/144 stk DESIGNTORGET

Sjokoladekake 3 egg 400 g sukker Piskes til eggedosis. 375 g hvetemel 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 2 ss kakao 2,25 dl melk 225 g smeltet smør Bland sammen det tørre for seg og det våte for seg. Ha så i vekselvis tørt og vått i eggedosisen. Stekes på 180 grader i ca. 40-45 min i langpanne. Skjær kaken til i ønsket fasong, trekk med marsipan og pynt som du ønsker.

For film fra kakepyntingen, se storostorsenter.no

Å lage morsomme former ut av vanlige sjokoladelangpanner er populært blant de små. Her er det kun kreativiteten som setter grenser. Melisglasuren under marsipanen er tilsatt kakao for en frisk sjokoladesmak, og pyntingen er gjort med oransje og kritthvit marsipan samt sjokolade til øyne og nese.

27

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


r

e ng

o

p ku

Meld deg inn for å benytte deg av de eksklusive tilbudene i Fordelsklubb-appen.

s

um

b Ju

ile

Kampanjen gjelder 16.–18. oktober. Alle tilbudene kan kun benyttes én gang i denne perioden.

Vero Moda

Ett valgfritt plagg

-30%

David-Andersen Ett valgfritt smykke fra Sophie By Sophie

Gjelder ordinære varer.

-15%

Chantal

Bjørklund

Glitter

-50%

Christiania Belysning

Auster Salon & Academy

verdi 10,-

-25%

Gjelder Sebastian og SP.

Mani

Hansen & Dysvik

TGR

-30%

-30%

VIC Nordseth

Monster High dukker

Hele sortimentet

Ever After High dukker

-30%

-30%

-50%

Sissi

Alt undertøy fra Marlies Dekkers

-20%

Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Alt i butikken

Én valgfri vare

Hele Elizabeth Arden Pro serie

-30%

En valgfri vare

Brio

Storo Hud & Fotpleie

Ett kjøp

Valgfri ordinærpriset vare

Handle for 150,-

FÅ EN GODTEPOSE

SmoothieXchange

Én valgfri vare

Alle smoothies

-50%

Gjelder ikke Vista og Høie. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjelder kun ordinære varer.

KJØP SHAMPOO FÅ BALSAM

-30%

Gjelder torsdag 16. oktober

Google Play / App Store

...eller send kodeord storo til 2242

Shoebaloo

Hunter gummistøvler og tilbehør

-30% Gosha

Valgfri vare

-30% Gjelder ikke bestillingsvarer.

SmoothieXchange Alle boost

-30%

Gjelder 17. og 18. oktober.

Nyåpninger på Storo i høst I tillegg til Day Birger et Mikkelsen og Gullfunn som åpnet i september, har Kusmi Tea og L’Occitane også nylig åpnet i 1. etasje.

@storostorsenter Vi setter pris på hver og en av våre Instagram følgere. For å vise det trekker vi en heldig vinner av et gavekort på Egon Restaurant hver måned! Gavekortet har en verdi på 600,- og passer perfekt til en middag for to. På Instagram deler vi inspirerende påfyll av mote, trender, skjønnhet, duppeditter og spennende nyheter. Du finner oss på @storostorsenter.

Day Birger et Mikkelsen

Gullfunn

Motebutikken for damer, DAY Birger et Mikkelsen, har åpnet i 2. etasje, ved siden av Høyer. Klærne har et skandinavisk, moderne og klassisk design og et elegant uttrykk, samtidig som det skal gi en luksuriøs følelse av godt håndverk. I tillegg til mote fører også kjeden interiør, og butikken på Storo vil selge både 2ND DAY, DAY Women og DAY Home. 10. september var åpningsdag og mottakelsen hittil har vært overveldende. – Kundene har strømmet til under åpningsukene, og vi har tro på at dette konseptet vil passe veldig godt på Storo, sier en blid butikksjef, Margareta Svamo Jørgensen.

I september åpnet Gullfunn sin lekre butikk i første etasje, en gullsmed som setter fag og kvalitet høyt på prioriteringslisten. Ved siden av klassiske skatter i gull og diamanter, fører de sterke merkenavn som Michael Kors, Tommy Hilfiger, Snö of Sweden, Dyrberg/Kern og flere. – Det skal være en glede å komme innom oss for å finne smykker til sitt nye antrekk, eller for han å finne gavene hun ønsker seg, forteller en entusiastisk butikksjef, Eirin Berget. – Vi har fått høre at vi var savnet her, og det var en selvfølge å åpne butikk når et så hyggelig senter hadde ledig plass.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

28


Gratulerer med dagen, Storo!

d/NTB scanpix seru eÅ s i :L to Fo

Ofte er vi så heldig å ha besøk av hyggelige kjendiser som gjør sine faste ærend på senteret eller som deltar på våre spennende events. Nå gratulerer de oss med dagen!

Hanne Kristin Rohde JURIST, TIDLIGERE POLITIINSPEKTØR OG FORFATTER

Karen-Marie Ellefsen

PROGRAMLEDER OG SPORTSKOMMENTATOR, NRK

Petter Schjerven

PROGRAMLEDER FOR «TYPISK DEG» PÅ TVNORGE

– Jeg er ofte på Storo Storsenter, og særlig etter at det er utvidet og modernisert, finner jeg alt jeg trenger her. Det er blitt et hyggelig senter, der det er koselig både å handle og gå å kikke, eller sette seg ned for en matbit eller en kopp kaffe. Jeg har nok opplevd både god og dårlig service her, som på de fleste andre store sentra med mange butikker, men stort sett er folk på Storo trivelige. Min egen 30-årsdag feiret jeg sammen med min nærmeste familie, med god mat og godt drikke, og med en av mine favorittkaker, Tropisk aroma, bakt av min kjære mamma! Koselig! – Gratulerer med dagen, Storo! Dere er et viktig senter for nærområdet. Jeg håper dere utvikler dere i takt med tiden i årene framover, og ønsker dere lykke til med mange ganger 30 år til!

– Jeg var jo faktisk med fra starten av da Storo åpnet i 1984. Jeg jobbet i klesbutikken Adelsten, som ekstrahjelp i helger og i ferier, og brettet klær og lagde utstillinger. Det var moro, og jeg var med på både julebord og sommerfester! Jeg har fortsatt sluttattesten min og den viser en lønn på 26.92 i timen! I dag er Storo et av de stedene vi gjerne filmer på. Vi liker godt å være der for å gjøre små innslag og intervjuer av folk. – Gratulerer med dagen, Storo! På tross av at dere er så store, får man en hyggelig følelse av at dere er et «nærsenter». Jeg ønsker dere mange gode år fremover.

– Da jeg fylte 30 år var jeg nettopp blitt mor for første gang, og mange trilleturer gikk til StorO, særlig på uværsdager. Da var det ekstra hyggelig å rusle i bokhandelen mens gullet sov, eller nyte en kopp te hos Baker Hansen. Jeg har handlet på senteret i alle 30 årene, enten det har vært behov for apotek eller Narvesen, klær eller bøker. I dag er senteret min favoritt. Her får jeg alt jeg trenger! Og jeg synes fortsatt at det er kos med en cappuccino på Kaffebrenneriet eller en tur innom Tanum bokhandel for å slå av en hyggelig prat med de ansatte og få gode lesetips. Gratulerer, Storo Storsenter, med 30 år!

Christer Tornell

DANSER, TIDLIGERE «SKAL VI DANSE»-DOMMER PÅ TV2

Storo Storsenter er for meg et av de få, vil jeg si, kjøpesentrene med sjel. Man kan faktisk kose seg her og jeg føler jeg blir ivaretatt. – Jeg var på turne med Svenske Riksteateret med musikalen West Side Story da jeg fylte 30 år. I pausen mellom første og andre akt ble jeg overrasket med verden største og godeste bløtekake. Masse frukt og fløte. Den hadde derimot en form som det er aldersgrense på. Men god var den. – Et stort, stort grattis med 30 år! Dere er et forbilde for andre sentre med måten dere skaper harmoni og hygge på og med så mange forskjellige bransjer under samme tak. God tur videre til de neste 30! 29

Einar Lunde

TIDLIGERE NYHETSANKER OG UTENRIKSKORRESPONDENT PÅ NRK

– På Storo Storsenter får jeg alltid det jeg trenger, pluss en masse smil og vennlighet med på kjøpet. Topp! Gratulerer med de første 30, Storo!

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


MAT

Bambus Sushi Noodles

Spisesteder

SUNNE, SMAKFULLE VALG PÅ STORO

Det passer alltid med sushi – alltid! Da er det godt at Bambus Sushi Noodles står klar med et fristende utvalg av sushiretter som smelter på tungen. Stedet serverer også andre utsøkte retter fra hele Asia, som wok, thai curry eller andre smakfulle kjøttretter. Men viktigst av alt setter sushikokkene sammen de beste fiskeslagene hver dag, hvor du kan velge mellom egenkomponerte makiruller, sashimi og à la carte. Det er med andre ord mange gode grunner til å nyte en sosial lunsj eller middag hos Bambus Sushi Noodles.

BIT

Det er umulig å unngå å få øye på BIT når man entrer hovedinngangen i 1. etasje. BIT åpnet på Storo i vår og er et friskt konsept med et spennende menyvalg, i alt fra delikate salater, cheezy calzoner og ferskpresset juice, til baguetter med marinert kylling, eller roastbiff for å nevne noe. Det beste er kanskje at innholdet i salater og baguetter kan skreddersys selv, med en frisk salatbar som utgangspunkt. Alt produseres på eget kjøkken, også deilige kanelboller og skolebrød. Et perfekt lunsjsted med både sunne og fristende kombinasjoner.

Lille Persille

Lille Persille er lidenskapelig opptatt av egne oppskrifter. Alt de serverer har naturlige og ferske råvarer med en naturlig holdbarhet. De har som mål å gi deg en god opplevelse og en behagelig metthetsfølelse som gir ny energi. Du kan sette sammen salaten selv fra deres bugnende salatbar– alt håndplukket av dyktige kokker. Lille Persille er definitivt både et sunt og godt valg.

BAKER HANSEN Landets eldste familiebakeri byr på alt et gjærbaksthjerte kan begjære, samt. kaffe, te og friske smoothies. EGON Egons smakfulle retter og den avslappende stemningen gir en fullendt opplevelse både for familien og vennegjengen. FUNKY FROZEN YOGURT Deilig og sunn yoghurtiskrem, basert på egne oppskrifter. Miks med det du vil av nøtter, bær og sjokolade. ICA SUPERMARKED Her finner du et stort utvalg av tørrvarer og en rikholdig ferskvareavdeling med fisk, kjøtt og varmretter. JORDBÆRPIKENE Hjemmebakte fristelser, et stort utvalg kaffe og himmelske varmretter, salater og påsmurte baguetter.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

KAFFEBRENNERIET Deilige bakervarer og favorittkaffen i en avslappende atmosfære. Kaffebrenneriet har også et stort utvalg av løsvektkaffe. LE CAFE Le Cafe byr på ekte caféstemning, en rikholdig kaffemeny og smakfulle retter som baguetter, salater, bakervarer og middagsretter. McDONALD’S Stedet for god fastfood og en avkjølende McFlurry. Start dagen her med frokost fra kl. 7 i ukedagene og 9 i helgene. NARVESEN Stedet for gode kioskvarer når du er på farten, som boller, baguetter, pølser og pizza. I tillegg til et fantastisk magasinutvalg.

30

OLIVIERS&CO Butikken med høykvalitetsolivenoljer og andre kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene. SMOOTHIEXCHANGE Smoothies the American way, basert på smakfulle frukter og bær som er så gode at du fort slurper i deg hele på én gang. STORO INTERNATIONAL FOOD En verden av eksotiske smaker! Her finner du 170 ulike typer frukt og grønt, og greske, tyrkiske, spanske og asiatiske varer. VINMONOPOLET Kunnskapsrikt personale står parat hos Vinmonopolet når du trenger råd om den perfekte drikken til middagen.


På ønskelisten

SHOPPING Butikksjefenes favoritter

FRA BUTIKKSJEFENE

ANNETTE, CARLA

Missoni skjerf 1 598,- CARLA

Jobbet på Storo i snart 10 år

– Fordi jeg er veldig glad i Missoni, og fargene på dette store, deilige skjerfet har blitt mine favoritter.

HVA GLEDER DU DEG MEST TIL UNDER JUBILEET?

Vi i butikken gleder oss masse til spennende aktiviteter, det blir en herlig berikelse både for oss og kundene!

Trøffelolje 189,- OLIVIERS&CO

– Trøffelolje kan brukes til alt fra salat og supper til pasta. Og den lukter og smaker himmelsk!

«Strikk til mamma og mini» av Charlott Pettersen 349,- NOTABENE

– Jeg er veldig glad i håndarbeid, og med to gutter på 2 og 5, er denne boken perfekt til mørke høstkvelder foran peisen.

Annette Organic Wheat Grass 298,- SMOOTHIEXCHANGE

– Fordi jeg er opptatt av helse og sunn livsstil. Wheat Grass inneholder antioksidanter og aminosyrer som øker immunforsvaret og gir meg masse energi. Sand kåpe 4 299,- HØYER

– Jeg liker å holde meg varm og samtidig se bra ut.

Paulina PAULINA, SMOOTHIEXCHANGE

Jobbet på Storo i åtte måneder HVA GLEDER DU DEG MEST TIL UNDER JUBILEET?

Laura Belleriva 2 495,- SHOEBALOO

– Basic støvletter som passer til alt! Perfekte til hverdagslooken, men passer også til en fin kjole. Absolutt et must have.

31

Jeg gleder meg mest til 30% rabatt i de fleste butikkene, men også til selve stemningen på senteret. Noe jeg har absolutt tenkt å få med meg er «Inspirerende trendkveld» med Linda Elmin.

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


1. Matis quicklift foundation 539,- STORO HUD & FOTPLEIE 2. Essie neglelakk 159,- STORO HUD & FOTPLEIE 3. Farmhousedesign armbånd med Swarowskikrystaller 549,- DNA 4. Lys grå BH 1 200,- MARINKA 5. Remington krøll-

tang 599,- LEFDAL ELEKTROMARKED 6. Strutsefjær 59,- KREMMERHUSET 7. O-WAY organisk Smoothing cream 279,AUSTER SALON & ACADEMY 8. O-WAY organisk Smoothing fluid 299,- AUSTER SALON & ACADEMY 9. O-WAY organisk

Curly hair bath 229,- AUSTER SALON & ACADEMY 10. Øredobber i roségull 14 495,- THUNE JEWELRY & WATCHES 11. Halssmykke i roségull 11 200,- THUNE JEWELRY & WATCHES 12. Lys rosa BH 329,- MARINKA 13. Balmain texturising salt spray 299,- HEADMASTERS 14. Balmain moisturizing repair mask 329,- HEADMASTERS

3

15. Omega armbåndsur i gull 115 100,- PROTID URMAKER CHRISTENSEN 16. Sort BH med lyse blonder 650,- CHANGE 17. Sort hipster string med lyse blonder 400,- CHANGE 18. Chanel Madamoiselle 1 255,- ESTHETIQUE 19. Soley natural shower gel 179,- SUNKOST 20. Buffalo stiletter 999,- DNA 21. SOLEY daycream 299,- SUNKOST

2

1

22. Vanilje badesalt 169,- LUCKY DUCK 23. Redken all soft supple touch 349,- NIKITA HAIR 24. Redken all soft argan-6 oil 299,- NIKITA HAIR

Stilsikker fashionista

4 6 9

En følelse av luksus i feminine plagg, duse nyanser og velduftende pleie. 5

Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

8

12 11 10

18

14

19

13 16 15

17 23 20

21

24 STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin

22

32


3

1

Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

4

6

5 8

7 9

2

10 13

11 14

15

16 12

Maskuline detaljer

17

18

19

La mørke fargenyanser og gode skinnkvaliteter dominere tilbehøret.

20

1. The Beatles «On The Road» 349,- PLATEKOMPANIET 2. Mont Blanc lommebok i skinn 2 650,- DAVID-ANDERSEN 3. Meistersinger no3 automatikk herreur 39 500,- PROTID URMAKER CHRISTENSEN 4. Dior Eau de parfum 876,- ESTHETIQUE 5. Xquisit wallet case 399,- TELENORBUTIKKEN 6. Apple TV 949,- TEKNIKMAGASINET 7. Samsung NX300 digitalkamera 3 999,- ELITE FOTO 8. Mont Blanc fyllepenn 5 950,- DAVID-ANDERSEN 9. Nick Cave «Push the sky away» LP 179,- PLATEKOMPANIET 10. Armani brilleinnfatning 3 080,- KROGH OPTIKK 11. HTC mobiltelefon 5 795,- LEFDAL ELEKTROMARKED 12. Samsung pad 499,- NETCOM BUTIKKEN 13. Georg Jensen nøkkelring 349,- TILBORDS 14. Nøkler fra 50,- SKOMAKER & NØKKELSERVICE 15. Gammel skolest 299,-/2 pk KREMMERHUSET 16. Sony mobiltelefon fra 1,- NETCOM BUTIKKEN 17. Jawbone mini jambox 1 299,- TEKNIKMAGASINET 18. Mobile wallet case 399,- TELENORBUTIKKEN 19. Mont Blanc mansjettknapper 3 200,- DAVID-ANDERSEN 20. Tversoversløyfe 600,- FOR MEN

33

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Stylist: SILJE AUNE ERIKSEN Fotograf: NADIA FRANTSEN

Urban miks Sprekt tilbehør i en frisk fargepalett gir fornyet treningsmotivasjon.

1

2 5

7

6

SPORTY 4

3

8

9

11

12

10 15

14

1. Casall yogamatte 199,- G-SPORT 2. Puppia hundesele 399,- EXOTIC ZOO 3. Paraplyflaske 179,- ENKLERE LIV 4. Kong Traxx hundeleke 199,- EXOTIC ZOO 5. Nike Free TR 1 099,- G-SPORT 6. Brillesnor 99,- ENKLERE LIV 7. Casall foam roll small 299,- SATS 8. Nike Running t-shirt 300,- SATS 9. Helios Nirvana ED kikkert 3 995,- ELITE FOTO 10. Fjällräven ryggsekk 899,- G-MAX 11. Lumberjack beanie 399,- NORRØNA CONCEPT STORE 12. Web belte 199,NORRØNA CONCEPT STORE 13. Nixon herreur 2 199,- URBAN 14. Casall Jubileumsmagasin 34 preassure point ball 129,- SATS 15. Stiga 13STORO STORSENTER bordtennis racket 249,- G-SPORT


Butikkoversikt mote & trender 7Camicie Accessorize Bianco Bik Bok Bjørklund Boys of Europe Brandstad Brilleland b.young Carla Carlings Change Chantal Cubus David-Andersen DAY Birger et Mikkelsen dna Dressmann Eurosko For Men Gerts Gina Tricot Glitter GOSHA Gullfunn H&M Høyer Jack & Jones Junior Barneklær KappAhl Krogh Optikk Levi’s Store LMC Mango Mani Marinka Match Monki Morris Nadine Noa Noa ONLY PM Polarn O. Pyret Protid Urmaker Christensen Shoebaloo Shoeday Sissi Thune Jewelry & Watches Urban Vero Moda VIC Nordseth VILA Vivikes Volt Wow

fritid & underholdning BabyShop Brio Clas Ohlson Elite Foto Elkjøp Express Exotic Zoo GameStop G-Sport G-Max Lefdal Elektromarked NetCom Butikken Notabene Norrøna Concept Store Platekompaniet Sprell Storo Bingo Tanum Teknikmagasinet Telenorbutikken velvære & fitness Auster Salon & Academy Bodyfly Boots apotek Esthetique Headmasters KICKS Kinesisk Naturterapi, Vitaminvn. 11A Lakkbar L’Occitane Nikita Hair Organic Store Helsekost SATS Solhuset Storo Hud og Fotpleie Storo Kiropraktorklinikk, fysioterapi og massasje Storoklinikken Storo Storsenter Tannklinikk Storo & Nydalen Mensendieck Fysioterapi, Vitaminvn. 11A Sunkost Tannklinikken Lillo (offentlig) The Body Shop Vita Vitusapotek

vi har søndagsåpent!

Egon restaurant, Kaffebrenneriet, McDonald’s Familierestaurant, SATS, Solhuset og Storo Bingo. Les mer på vår webside.

35

Vi har trådløst nettverk til alle våre kunder

interiør & stil Christiania Belysning DesignTorget Enklere Liv Feel Hansen & Dysvik Jernia Kitch’n Kremmerhuset Lucky Duck Mester Grønn Nille Nøstet Mitt Princess TGR Tilbords Traktøren Kjøkkenutstyr Åhléns mat & nytelse Baker Hansen Bambus Sushi Noodles BIT Egon restaurant Funky Frozen Yogurt ICA Supermarked Jordbærpikene Kaffebrenneriet Kusmi Tea Le Cafe Lille Persille McDonald’s Familierestaurant Narvesen Oliviers&Co SmoothieXchange Storo International Food Vinmonopolet info & service EiendomsMegler1 Flexi Systue Skomaker & Nøkkelservice SpareBank1 Storo Rens & Skjorteservice web www.storostorsenter.no facebook www.facebook.com/storostorsenter instagram #storostorsenter @storostorsenter

STORO STORSENTER

Jubileumsmagasin


Delta ved å svare på Storo-quizen på standen i 1. etasje eller på storoquiz.no og bli med i trekningen av 30 sekunders gratis shopping!

t Blir de deg?

Vinner du ikke hovedpremien, er du med i trekningen av 30 andre fine premier.

www.storoquiz.no

Vilkår og betingelser: Deltagere må enten ha fylt 16 år eller ha samtykke fra foresatte. Vinner av konkurransen vil få 30 sekunder i en utvalgt butikk på Storo Storsenter til å plukke med seg varer.

Konkurransevinner kan kun plukke ett eksemplar av hver vare. Premien er begrenset oppad til 30.000 NOK. Om verdien av varer som plukkes overstiger denne summen kan konkurransevinner selv velge hvilke av varene han/hun ønsker å beholde innenfor oppgitte sum. Konkurransevinner samtykker i at Storo 36 Storsenter kan filme og bruke dette og annen dokumentasjon av konkurransen i forbindelse med fremtidig markedsføring av senteret. Medarbeidere på Storo Storsenter, MEC, Egge Reklamebyrå og Oslo Reklamebyrå samt deres familier er unnlatt å delta i konkurransen. Vinner av konkurransen vil trekkes automatisk og kontaktes per telefon den 17.10.2014 kl. 19. Om en trukket vinner ikke er tilgjengelig på tidspunktet vedkommende kontaktes, vil det foretas ny trekning på samme måte, og premien tilfalle neste trukne deltager som svarer. Storo Storsenter forbeholder seg retten til å endre konkurransebetingelser underveis.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.