__MAIN_TEXT__

Page 1

Hantverkaren & Servicebilen StjärnaFyrkant erbjuder produkter och tjänster för kommunikation IT & fordon. Vi anpassar lösningen för ditt företag och fixar dessutom all service där du jobbar. Oavsett om du har en fast eller mobil arbetsplats. Vilken kommunikationslösning behöver ert företag?

Nummer

#02 2018


VD har ordet Vi på StjärnaFyrkant gillar att förbättra för våra kunder och effektivisera er arbetsdag. Vi vet ju att ni är jättebra på det ni gör och de flesta vill fokusera just på sin kärnverksamhet istället för på allt-annat-runt-om-kring.

Här har vi valt ut sånt som ger nytta för just er. T ex så levererar vi nu komplett bilinredning till era fordon, installerat och klart. Med en bilinredning får du ordning på verktygen, allt har sin plats, och det frigör utrymme. Behöver du snabb kommunikation med en eller flera kollegor, då har vi allt från små, enkla komradio med upp till 5 km räckvidd till enheter du kan prata med över hela Sverige. Wifi i bilen, körjournal, åverkanlarm, - Hur miljövänligt kör du egentligen? Läs mer i magasinet

VD

Enmansföretag och fullt upp? Vad händer när du pratar i telefonen och en potentionell kund ringer och de inte får svar? Väntar de eller ringer de en kollega i branchen? Med de enkla mobila växlar vi har kan du få kunden att känna att de kommit fram till rätt företag, att de får höra dina öppettider, samt t ex kunna trycka ”Ring-upp-mig” om det är lång väntetid innan du hinner svara. Detta och mycket mer finner du i det här nya nummret med temat Hantverkaren & Servicebilen.

Liza Biehl

StjärnaFyrkant Sverige AB

Produceras och ges ut av StjärnaFyrkant Sverige AB Tfn: 010 - 40 50 660, E-post: info@stjarnafyrkant.se Ortviksvägen 8, 856 33 Sundsvall Ansvarig utgivare: Liza Biehl Layout: Patrik Aderskog Tryck: Larsson Offsettryck AB


Våra värden StjärnaFyrkants produkter, tjänster och service förknippas med kvalitet, trygghet och tillgänglighet. De värden som karaktäriserar StjärnaFyrkants identitet och varumärkespersonlighet är säkert, smart och smidigt. Dessa värden kan beskrivas enligt följande:

#Säkert*

#Smart*

#Smidigt*

*StjärnaFyrkant är en pålitlig partner som genom sitt kunnande, sin lokala närvaro och sina användarvänliga kommunikationslösningar, enkelt och snabbt kan bidra till ökad effektivitet. Därför är StjärnaFyrkant ett säkert val.

*StjärnaFyrkant är märkesoberoende, har inga tekniska begränsningar, anpassar lösningen för kunden och gör det möjligt att samla allt på en och samma leverantör. Därför är StjärnaFyrkant ett smart val.

*StjärnaFyrkants hjälper till med allt företag behöver för att kommunicera på arbetet, från val av produkter till installation och service. Därför är StjärnaFyrkant ett smidigt val.

Original Photo by Jonathan Daniels on Unsplash

Innehåll 4 Surfplattan för det mobila kontoret 5 Samsung + Servicecenter 6-7 Mobilförbud i fordon 8 Alcotest/Alkolås. Inverter och fordonslarm 9 StjärnaFyrkant Mobilväxel 10-11 Säkrare bil - med wifi och körjournal 13 Körjournal + Rätt inredning till rätt bil 14-15 Dator i fordonet + Fordonsbelysning 16 Peltor + Mobil arbetsorder 17 Zodiac - Komradio till servicebilen

18 19 20-21 22-23 24-25 26 26 27 28

Sony Xperia XZ2 + Telenor En försäkring från StjärnaFyrkant Kommunicera smidigare med Telia Färdiga paket för din servicebil Effektivisering av Skoogs Teknikservice Hyr villkorat Alkolås Laddbox för elbil StjärnaFyrkants Installationscenter Här finns vi!


Samsung Galaxy Tab Active2 Art nr: SM-T395N2KANEE

Surfplattan för det mobila kontoret Fokusera på arbetet och slipp oroa dig över att utrustningen skadas i krävande miljöer. Galaxy Tab Active2 är speciellt konstruerad för att användas utomhus och i ruffa miljöer. Fokusera på arbetet och slipp oroa dig över att utrustningen skadas. Galaxy Tab Active2 har en greppvänlig yta som fungerar i alla slags krävande miljöer, t.ex. byggarbetsplatser. Det slitstarka och stöttåliga höljet klarar fall från upp till 1,2 meters höjd utan att ta skada.

Skicka mail, håll koll på lagersaldon, visa hemsidan eller låt dina kunder signera dokument även när du är ute på fältet. Både Galaxy Tab Active2 och S Pen är IP68-klassade och tål krävande miljöer utomhus såväl som inomhus. Fukt, kondens, spill och skadligt damm är inget problem.*

Tack vare gyroskopiska och geomagnetiska sensorer underlättar Galaxy Tab Active2 för fältingenjörer som besiktar byggplatser eller genomgår virtuell utbildning och för arbetsledare som utbildar i arbetsplatssäkerhet genom att möjliggöra detaljerade visuella representationer av arbetsuppgifterna.

*Galaxy Tab Active2 och S Pen är IP68-klassade, vilket innebär att de är vatten- och dammtåliga. Vattentålighet innebär att enheten tål att sänkas ned i vatten till ett djup på 1,5 m i 30 minuter.

#4

stjarnafyrkant.se


Samsung Galaxy Note9 Nya Samsung Galaxy Note9 är nyskapande, effektiv och kraftfull. Ett professionellt verktyg med en kapacitet som ställer andra mobiltelefoner i skuggan. Den är hela 53% snabbare än föregångaren Note8.

Samsung Galaxy S9 Intelligent Scan är en ny teknik i Galaxy S9, den kombinerar ansiktsigenkänning och irisskanning, vilket gör upplåsning enkelt även i svagt ljus eller med handskarna på.

* StjärnaFyrkant har auktoriserad mobilservice-verkstäder runt om i landet, med navet i Sundsvall. Det betyder att du kan få all den hjälp du behöver hos oss på StjärnaFyrkant. Alla är inte medvetna om att deras garantier kan sluta gälla om enheten lämnas till en oauktoriserad verkstad för service. Det kan givetvis leda till oväntade överraskningar framöver.

Art nr: SM-G960FZKDNEE (Black)

Samsung Service point

C-TYPE HDMI LAN USB USB

På StjärnaFyrkant finner du en av de tre Samsung Service Points i Sverige som får utföra service på plats. Det betyder att du med trygghet kan lämna in din telefon till StjärnaFyrkant med alla garantier från Samsung intakt efter utförd service.

Apple Authorised Service Provider

Samsung DeX Använd Galaxy S9/S9+ eller Galaxy Note9 som en stationär dator med DeX Station. Använd program på mobilen eller koppla upp till en virtuell Windows-miljö. Art nr: SM-EE-MG950TBEGWW

Hösten 2018 blir StjärnaFyrkant i Sundsvall Apple Authorised Service Provider och kan därmed utföra garantiservice på samtliga Apples mobiler, datorer och tablets. Det innebär att du som kund kan vända dig till oss för garantiservice av både Samsung och Apples produkter, vilket är helt unikt i Sverige.


Följer du lagens långa arm? Från och med den 1 februari 2018 blev det förbjudet för en förare att använda en mobiltelefon eller annan kommunikationsutrustning genom att hålla den i handen under färd med motordrivet fordon. Detta har skapat många frågetecken över vad som egentligen gäller och hur man ska göra för att följa lagen om man exempelvis ägnar många timmar av sin arbetsdag i ett fordon och har en massa viktiga samtal som man skulle behöva ta.

Nu kan du alltså glömma Facebook, SMS, e-post och allt vad det heter, åtminstone medan du kör bil. Det ska den nya skärpningen av lagen angående användande av kommunikationsutrustning när du kör bil se till. Däremot kommer du fortfarande kunna hålla ett samtal, så länge du håller tassarna borta från mobilen vill säga!

kunder som ägnar stora delar av arbetsdagarna i sina fordon.

Så här skriver Näringsdepartementet om förbudet.

– Lagen är mycket hårdare än vad många tror, du kan få böter och till och med bli av med körkortet och om du nyligen har tagit körkort, kan du behöva göra om uppkörningen.

”Ändringen innebär att en förare inte får använda mobiltelefon eller annan kommunikationsutrustning på ett sådant sätt att hen håller den i handen. Förbudet mot att hålla utrustningen i handen gäller utan att det behöver göras en prövning av om användningen påverkat framförandet av fordonet negativt.” Gäller då detta även annan kommunikationsutrustning så som exempelvis komradio? Undrar många av våra

Mobilhållare En fast mobilhållare i bilen är en enkel lösning för att slippa hålla mobilen i handen medan man kör. Tack vare en smart placering av hållaren så har man full överblick och missar därmed inga viktiga notiser/meddelanden, dessutom underlättar det om man exempelvis vill använda mobilens GPS/kartfunktioner. Det finns alla möjliga mobiltelefonhållare, fästen

#6

stjarnafyrkant.se

– Ja, det gäller all typ av kommunikationsutrustning enligt Transportstyrelsen. Vad kan hända om jag bryter mot förbudet?

Gäller lagen även blåljussektorn? Där kan ju en fungerande kommunikation göra skillnad på liv och död i vissa fall. Nej, regeringen har utfärdat ett undantag från regeln just när fordon används vid räddningstjänst och sjuktransport, vid tjänsteutövning av polis, viss personal vid Säkerhetspolisen samt vägtransportledare.

och stativ till din mobil. Oavsett om du är ute efter en hållare med magnet eller fäste, så har vi mobiltelefonhållare som passar alla mobiltelefoner och bilar.

Headset Ett headset som kopplar ifrån sig, har dålig batteritid eller håller allmänt dålig ljudkvalité är bara störande och ökar chansen till att det hamnar och

i den där ”bra-att-ha-byrålådan” som du har i hallen, sedan blir det kvar där. Ett headset av lite bättre kvalité har oftast mindre tendenser till att strula och har också oftast en bullerdämpande mikrofon, vilket gör att den man pratar med får en helt annat upplevelse av samtalet. En annan uppenbar fördel är förståss också att ett hedset även går lika bra att använda framför datorn eller på andra platser.


Låt oss ge dig några förslag

Unisynk Magnetic Air vent holder (Universal) Art nr: USMHG-001C-ENG

Jabra Evolve 75e UC Bluetooth-headset Art nr: 7099-823-309

Unisynk Dashboard holder (Universal)

Jabra Stealth UC Bluetooth-headset

Plantronics Voyager 5200

Art nr: USMH1-001C-ENG

Art nr: 5578-230-109

Art nr: 203500-05

stjarnafyrkant.se

#7


Så vet du säkert att festen är över Vi vet att det är direkt olämpligt och dessutom straffbart att sätta sig bakom ratten både i båten, bilen, skotern eller andra fordon med förhöjd alkoholhalt i blodet. Ändå sker det, varje dag, året runt. Ungefär 16 000 gånger dagligen säger statistiken! Ibland sker oväntade händelser som gör att man överväger att köra bil, fast man kanske tagit ett glas vin tidigare. Vid dessa och andra tillfällen är det oerhört viktigt att kunna få ett tryggt besked om man är körklar eller inte. Chansa aldrig! Av samma anledning som det finns flytvästar, hjälmar, livbåtar, brandsläckare och fallskärmar finns också alkolås och alkotestare från Dräger. Med Drägers långa erfarenhet av medicinsk teknologi får du trygga besked. Besked du alltid kan lita på.

Alkotestare Dräger Alcotest 3820 Art nr: KI D8324923

StjärnaFyrkant kalibrerar och servar både alkotestare Alkolås Dräger Interlock 7000

och alkolås.

Art nr: KI D8322571

Dräger har över 60 års erfarenhet av alkoholdetektering, och har en särställning när det gäller kvalitet och service. Polis och andra myndigheter världen över använder Drägers produktfamilj av alkohol- och drogtestningsutrustning. Naturligtvis är Drägers alkolås testat och godkänt för användning i förebyggande syfte och villkorad verksamhet för dömda rattfyllerister.

Inverter för 230 VAC i fordonet

Modulbaserat larm, godkänt av SSF

DEFAs inverter gör det möjligt att använda 230 VAC nätspänning i bilen och att du kan ha det antal uttag du behöver. Det betyder att du exempelvis kan ladda verktyg och utrustning, såsom t.ex. borr och såg, i bilen. I detta sammanhang är det ytterst viktigt att du använder ett tillräckligt stort batteri och helst ett extra batteri, i synnerhet om växelriktaren är ansluten till utrustning som kräver stor effekt.

DEFAs populära fordonslarm DVS90, erbjuder fordonsägaren ett skydd mot inbrott och stöld, via avancerade sensorer som larmar om en ruta krossas, en dörr öppnas eller om fordonets position förändras, exempelvis vid däckstöld eller bortforsling.

DEFA:s inverter är skyddad mot felkopplingar och felaktig användning. Systemet kan enkelt byggas ut med flera kontakter, tack vare smidigt Plug-in-system. Alla inverters finns även som inverterpaket med fjärrstyrning, 2 m skarvkabel samt dubbel stickkontakt.

#8

stjarnafyrkant.se

DEFA Fordonslarm DVS90 Monterat och klart från 4 995 kr exkl moms


Smart telefoni, växel och chatt! StjärnaFyrkant Flow Molnväxel är en flexibel och användarvänlig växellösning där användarna själva väljer hur de vill nyttja sin växelanknytning genom en eller i kombination av mobilapplikation, mjukvarutelefon (softphone) på datorn eller fasta bordstelefoner. Inga dyra investeringar i växelhårdvara behövs.

Vilka växeltjänster behöver ditt företag? Växelfunktionerna består bland annat av flexibla Svarsgrupper, Tidsstyrning, Hänvisningar, Röstmenyer, Köfunktioner, Röstbrevlådor m.m. Ni väljer själva hur många och vilka tjänster ni har behov av och priset justeras därefter vilket gör er lösning väldigt kostnadseffektiv.

#Smidigt*

#Smart*

#Säkert*

*Vi gör avancerade växellösningar enkla. Så enkla att du kan bygga och administrera din växel själv. Du får även smarta kundtjänst-funktioner såsom : ”Ring tillbaka” , chatt och widgets till hemsidan som är knuten till systemet. Den går även integrera med Ert affärssystem.

*I StjärnaFyrkants Telavox Flow har vi bytt ut alla abonnemang till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben. Smart, eller hur?

*Hos StjärnaFyrkant har alla kunder en egen Advisor. Det är en fast kontaktperson som hjälper dig med allt från teknisk implementering och frågor om fakturering till löpande support.

stjarnafyrkant.se

#9


Jag får koll på den värdefulla lasten Enduro-stjärnan Joakim Ljunggren

Hans jobb är att gasa på för fullt på två hjul. Men när Joakim Ljunggren kör bil mellan tävlingarna passar han på att koppla av. Och extra lugn bli han av att alltid ha koll på att bilen och de dyra motorcyklarna är i säkerhet.

Joakim Ljunggren är en av Sveriges främsta enduroförare och började tävla i motocross redan som 5-åring. Med bas i Karlskoga spenderar han mycket tid på vägarna i sin ombyggda Mercedes V-klass som han använder för att frakta sina motorcyklar mellan olika tävlingar. Om våren brukar det bära av ner mot Spanien i några månader, även då med bilen för att få med motorcyklarna till värmen. – Det är stor skillnad mellan att köra bil och motorcykel. På motorcykeln är det alltid max som gäller, och det kan bli lite tungt. I bilen är det mer avkopplande och lugnt. Man sippar på en kaffe och har det bra, lyssnar på musik eller en podcast, och har tid över att prata med polarna, berättar Joakim. Joakim har bland annat vunnit JVMguld, fått höga placeringar i EnduroVM och tagit flera SM-guld i både Enduro och Superenduro. När vi hörs sitter han bredvid en vän på väg till Novemberkåsan i Enköping som ska äga rum senare i helgen, en prestigefylld

Fakta #10

stjarnafyrkant.se

Endurotävling han tävlat i flera gånger som seniorförare. – Det blir många resor över hela Sverige i bilen eftersom jag använder den för att frakta motorcyklarna. Om våren brukar vi också bila ner till Marbella i Spanien och spendera några månader där. Vissa tycker det är pest att åka så långt, men gör du det med en polare i bilen så är det riktigt kul. Du stannar till i olika länder, tar en kaffe, och äter dig igenom hela kontinenten, menar Joakim. Joakim har installerat Telia Sense i sin Mercedes V-klass, bilen där han också får plats med två av sina KTM-motorcyklar. ­

bli rastlöst på långa resor, och då är det jättebra att det nu också finns wifi i bilen så att hon kan sitta och leka med sin iPad. – Jag har funderat på det här med att ha en smartare bil länge, det är ju kanon. Särskilt att kunna veta var bilen är när du har värdefulla grejer som motorcyklarna i den. Det känns som en extra säkerhet. Just nu har jag bilen på verkstaden och bygger om lite mer för att få plats bättre med motorcyklarna, då är det lite kul att jag också får ett meddelande när någon rör vid den och att jag kan hålla koll på allt som händer, avslutar Joakim.

– Jag är ofta orolig eftersom jag har motorcyklarna i bilen, och de är värdefulla. Med Telia Sense får jag ett meddelande varje gång någon rör vid bilen vilket är jättebra. Sen kan jag också se i mobilen var bilen står, för att säkerställa att den är kvar där jag parkerade den, säger Joakim. Ibland åker Joakims 4-åriga dotter också med i bilen när han ska iväg på tävlingar. Han berättar att hon lätt kan

Namn: Joakim Ljunggren Född: 1985 Bor: Karlskoga Jobb: Enduroförare Bil: Mercedes V-Klass från 2017 (med ombyggd interiör för att få plats med två enduro-motorcyklar från KTM)

Så är jag som bilförare: “Jag gillar att komma fram snabbt.” Har jag alltid i bilen: “Jag har alltid med mig några posterkort från KTM, som jag kan ge till barn jag träffar eller till en sur vakt i en tull någonstans.”


Säkrare bil - med wifi och körjournal Har du bilen som arbetsplats? Nu har vi på StjärnaFyrkant en utmärkt kampanj för dig som har just fordonet som arbetsplats. Säkerställ att du alltid har en uppkoppling med 40GB wifi i bilen samt en godkänd körjournal. Du får även kontinuerlig info om hur miljömedvetet du kör och mycket mer!

Från 159 kr/mån*

*159 kr/mån vid bindning av Telia Sense i 36 månader - Hårdvara ingår värd 1196 kr (Art nr: TELIASENSE36) 179 kr/mån vid bindning av Telia Sense i 24 månader - Hårdvara ingår värd 1196 kr (Art nr: TELIASENSE24) Alla priser är exkl moms.

stjarnafyrkant.se

#11


CAT® S31

BE UNSTOPPABLE. KRAFTFULLT 4 000 MAH-BATTERI

VATTENTÄT

TÅLIG: UPPFYLLER IP68 OCH MIL-SPEC 810G

FALLTEST:

Ned till 1,2 meters djup under 35 minuter

Upp till 1,8 M

Dammtät och falltestad upp till 1,8 M

catphones.com

© 2018 Caterpillar. All Rights Reserved. CAT, CATERPILLAR, BUILT FOR IT, their respective logos, “Caterpillar Yellow”, the “Power Edge” trade dress as well as corporate and product identity used herein, are trademarks of Caterpillar and may not be used without permission. Bullitt Mobile Ltd is a licensee of Caterpillar Inc. Alla andra varumärken, varumärkesnamn, produktnamn och logotyper tillhör respektive ägare. Rättigheter som inte uttryckligen beviljats här förbehålls.


Föra körjournal behöver inte vara krångligt Att föra handskriven körjournal är i regel både tidskrävande och besvärligt. Dessutom medför det stora ekonomiska risker att inte ha en korrekt ifylld körjournal, både för företaget och den anställde. En elektronisk körjournal löser uppgiften helt automatiskt, hur enkelt som helst faktiskt! I en uppkopplad bil kan allt manuellt pappersarbete skrotas. Förutom att Skatteverkets krav säkerställs så uppstår en rad möjligheter att optimera företagets bilåkande. För företagsledningen förenklas det administrativa arbetet kring fordonen. Automatisk hantering av allt från milersättning och reseräkningar till leasingavtal, service och besiktningar. All data presenteras i sammanställda beslutsunderlag, alltid tillgängligt via app eller dator.

Vem behöver föra körjournal?

Generellt ska körjournal föras för alla företagsägda lätta fordon. Om ett företag inte kan redovisa en korrekt körjournal vid en revision kan det bli en kostsam historia. Med TelliQ Elektronisk körjournal från StjärnaFyrkant säkerställer du att både företaget och den anställde skyddas.

Rätt inredning till rätt bil Vill du som hantverkare också ha en genomtänkt och smidig arbetsplats? Hos oss hittar du bilinredningen som passar alla bilar. BOB System tillverkar och säljer en kvalitetsprodukt som hjälper dig att hålla ordning på sakerna i bilen, vilket sparar tid och tid är ju pengar… *Hos StjärnaFyrkant kan du få hjälp med att skissa och montera din transportbil eller gå in på stjarnafyrkant. se och klicka dig till BOB-Shoppen där du själv kan skissa upp din bil och beställa direkt på nätet.

#Smart bilinredning*

stjarnafyrkant.se

#13


Håll datorn säker i fordonet Teleskopstativ med datorplatta ZI 601059-1 Ett teleskopstativ från Zirkona håller datorn på plats i fordonet, datorn pressas ihop från sidorna med hjälp av en vev som gör att den sitter väldigt stabilt och säkert. Teleskopfunktionen tillsammans med de 2 kullederna gör det möjligt att fälla ner stativet mot golvet när datorn inte används. Flexibiliteten gör att stativet kan fällas undan utan att det inkräktar på passagerarens benutrymme. Denna kombination från Zirkona Joiner System kan monteras i såväl passagerarstolens skena, på ett rör, underredet till ett dubbelsäte eller någon annan plan yta. Startfästet väljs utifrån fordonets förutsättningar och därefter monteras stativet.

Ingående detaljer 501101 Dataplatta Hold stor ALUMINIUM 601020 Joiner medium 601059 Joiner Teleskoparm 601030 Joiner large 208000 Skenfäste Dataplattan passar datorstorlek 280-400 mm.

Hella extraljusramp LED 470 Hellas extraljusramp LED 470 med sexton högeffekts LED ger ditt fordon ett bra ljustillskott med bra bredd och längd. Naturligtvis är den E-godkänd R112 för användning på allmän väg samt R10 mot störningar av fordonselektroniken. Flexibel montering med steglöst ställbara hållarfötter på

528 mm gör den mycket lättmonterad. Kompakta mått och låg vikt, marknadens lägsta endast 950 g, gör att den kan monteras på de flesta fordon. Den disktreta designen passar väl in i fronten på dagens moderna bilar. Tillverkad av tålig värmeavledande plast.

Multivolt 12-24 V. Anslutningskabel 2500 mm. ECE-godkänd. Referenstal 25. Ljuslängd vid 1 lux: 330 meter. Längd: 528 mm Höjd: 57 mm Djup: 67 mm Lamptyp: LED  Spänning från-till: 12-24 v  Vikt: 900 g 

#14

stjarnafyrkant.se


Fordonsbelysning HBA - Professionella produkter - För säkerhets skull

MS3 blixtljus - 3 LED orange MS3 är ett av marknadens minsta blixtljus. Ett riktat blixtljus med extremt kraftiga lysdioder och bra sidospridning. 12/24V.

Legion fit Varningsljusramp

Innerbelysning LED

En modern varningsljusramp med låg profil, endast 59 mm hög. Godkänd enligt ECE R65 och har 7 blinkmönster. 12/24V

LED Innerbelysning för utanpåliggande montage. Belysningen har en vit sarg i plast och fästs med 4 skruvar. 12/24V.

Hella ValueFit S2500 Arbetsstrålkastare Hella ValueFit S2500. Även godkänd som backstrålkastare enligt ECE-R23. Sexton högeffektsdioder ger en bred ljusbild för närfältsupplysning. 2100 uppmätta lumen. Hus av aluminium och plastlins. Hållarfot med M10 fästskruv. Anslutningskabel 3000 mm. ECE-R10 godkänd. Lumen: 2100 lm, Lamp typ: LED Bredd: 108 mm, Spänning från-till: 12-24 v Höjd: 137 mm,   

stjarnafyrkant.se

#15


Smarta hörselskydd för hantverkaren

Visste du att StjärnaFyrkant även reparerar Peltor hörselskydd?

Med Peltor WS ALERT XPI Senaste Bluetooth® MultiPoint tekniken Du kan via Bluetooth MultiPoint ansluta en eller två mobiltelefoner till din WS ALERT XPI. Pratar du i den ena telefonen och det ringer på den andra blir du uppmärksammad på att ett annat samtal väntar. Streamar du musik på ena telefonen så stängs musiken automatiskt av om det ringer på den andra telefonen. WS ALERT XPI har den senaste versionen Bluetooth 4.2. Den ger bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner och flera nya funktioner för samtal och streaming.

Längre batteritid

Hjälmkåpa Art nr: MRX21AWS6 Hjässbygel, Art nr: MRX21P3EWS6

Trots många nya funktioner i WS ALERT XP är batteritiden längre än tidigare hörselskydd med Bluetooth. Batteritiden vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth har ökat från 24 timmar till 73 timmar!

Få bättre koll på arbetsordrarna

Med AddMobile Mobil arbetsorder Med fältpersonal kommer pappersarbete, jagande av tidsdelar och slarvigt ifyllda pappersorder. Låt ett lätthanterligt mobilt arbetsordersystem för montörer, servicetekniker och fordon underlätta för dig! Med AddMobiles Mobila arbetsorder kan du enkelt skapa arbetsorder, planera uppdrag och skicka dem direkt till fältpersonalen smartphones. Fältpersonalen får en fullständig uppdragsbeskrivning och information om kunden och kan i appen rapportera löpande om utfört arbete, använt material, nerlagd tid, ta

#16

stjarnafyrkant.se

foton och fylla i kontrollblanketten – allt görs direkt ute på fältet! I webbläsaren kan du sedan följa status på uppdrag, sysselsättning på de olika medarbetarna och få överblick över alla nerlagda timmar. Detta ger dig bättre kontroll över pågående och utförda uppdrag och sparar tid och pengar.


Komradio till servicebilen från Zodiac och Hytera

Transport 80, förprogrammerad med Åkeri riks 1 & 2 samt 18 licensfria 69mHz kanaler.

Zodiac Transport 80 Zodiac X-tend

Handsfree paket

Med denna lösning så erhåller användaren upp till 300m trådlös räckvidd mellan Transport 80 och Zodiac X-tend. Perfekt för lastbilsföraren eller entreprenad maskin föraren som ofta är utanför sitt fordon.

Handsfree paket för Transport 80 är till för föraren som behöver händerna fria vid bruk av radion. Paketet Innehåller: Anslutningssladd, Svanhalsmikrofon och extern push to talk knapp.

Entreprenad och installationspaket

Hytera PD605

Zodiac Freetalk Pro är en liten licensfri radio som ger dig mycket för pengarna. Ett utmärkt komplement till mobiltelefonen med fördelen att du snabbt och kostnadsfritt når hur många du vill - samtidigt. Entreprenad och installationspaketet innehåller 2 st Zodia Freetalk Pro, 2 st monofoner och 1 st snabb bordsladdare.

PD6-serien från Hytera är en unik, smidig och robust radio som sticker ut på ett positivt sätt. Med sina lätta metallram och stöd för både digital och analog kommunikation är PD6-serien den perfekta radion för en migrering till en digital radiovärld. PD605 finns i flera utföranden, blanda annat med t ex GPS och Man Down funktion.

En modern, fullt programmerbar mobil kommunikationsradio till ett fantastiskt pris. Formatet är mycket litet och passar i alla tänkbara miljöer. Radion är utrustad med en stor display på 2 rader samt mycket enkelt handhavande med programmerbara snabbknappar. Önskas specifik programmering utförs detta av din lokala StjärnaFyrkant-butik. Levereras med monteringsbygel och handmikrofon.

Zodiac Team Pro Waterproof 80 En smidig handburen åkeriradio för t ex Taxi, bilbärgning och entreprenad. Komradion har mycket bra räckvidd, lång drifttid samt kristallklart ljud, allt oavsett väder och vind. En perfekt komradio för dig som vill ha en handburen radio till din lastbil, taxi eller bärgningsbil. Förprogrammerad med Åkeri riks 1 & 2.

stjarnafyrkant.se

#17


Sony Xperia XZ2 En pålitlig följeslagare i ur och skur. Xperia XZ2 ger dig världens bästa batteriprestanda i en ledande premiumsmartphone. Smart Stamina arbetar i förebyggande syfte för att hålla ström i batteriet längre medan Qnovo Adaptive Charging och Battery Care ger batteriet en längre livslängd.

Framsidan och baksidan är tillverkade av Corning® Gorilla® Glass 5 för att komplettera designen och öka hållbarheten. Regn och spill är inga problem längre. Xperia XZ2 är vattentålig enligt IP65/68.

Hos oss går alla företagare med vinst. Med Telenor företagsabonnemang som ni tecknar via StjärnaFyrkant så kommer ni alltid få bästa pris! Ta första steget till en smidig företagslösning redan idag. Självklart får ni testa Telenors fina täckning i Sverige i två veckor, utan kostnad med både surf och tal!

#18

stjarnafyrkant.se


#smartmobil* * StjärnaFyrkant erbjuder en smart mobil till dig som vill ha en smart, bra, mobil med rätt tillbehör och skydd, men vill betala som en tjänst istället för att betala allt vid leverans. 
 För t ex. 395 kr /månad (i 24 månader) får du en Samsung S9 eller motsvarande,  försäkrad och klar, med bra headset och väska/plånbok. Då är du skyddad om något händer, och behöver inte betala för någon service under avtalsperioden, och du har en kontakt att vända dig till om något händer -  när du sen närmar dig avtalsperiodens slut, tar vi kontakt med dig för att höra om du vill välja en ny mobil, med nya tillbehör, eller om du vill fortsätta nyttja din telefon, fast till reducerat pris.  

Försäkringen för mobiltelefoner, surfplattor och komradio, med endast 500 kr i självrisk. Försäkringen omfattar • Allrisk (plötslig och oförutsedd utifrån kommande fysisk skada) • Stöld genom inbrott i försäkrads bostad, fritidshus, hotellrum/ värdeskåp eller på arbetsplats • Obehöriga telefonsamtal eller olovligt brukande av telefontjänster • Gäller i hela världen • Inget åldersavdrag • Normal aktsamhet

89 kr /månad i 24 månader

Ring oss på

010-40 50 660 stjarnafyrkant.se

#19


Mobil växel För hantverkaren som idag kanske bara har ett mobilnummer som företagsnummer.

Prisexempel

119 kr /månad

Med Telia Touchpoint kan du ge inkommande samtal samma fina service som med en traditionell växel, men med mobilen som enda verktyg.

utan bindningstid

Fast nummer

Öppettider

Välkomstmeddelande

Du får ett lokalt nummer till den mobila växeln. När du ringer ut så syns alltså ett fast nummer istället för mobilnummret. Du kan även hänvisa till det fasta nummret även om samtalen sedan går till era mobiltelefoner, praktiskt när man jobbar på fältet!

Ställ in företagets öppettider så meddelas inkommande samtal om när ni är anträffbara igen.

- Hej, välkommen till Kalles snickeri... Ibland har du kanske inte tid att svara och ibland sitter du redan upptagen i ett annat samtal. Då kan en samtalskö hjälpa dig att inte tappa kunden. Är du upptagen kan du lätt ange en vidarekoppling istället.

Kommunicera enkelt och kostnadseffektivt Med Telia JobbMobil Multi från Telia. -

#20

Fantastisk täckning Surfmängd mellan 30GB - 120GB Fria samtal och fria öppningsavgifter Fria sms och mms

stjarnafyrkant.se


VÄXELN SOM RYMS I FICKAN Med vår mobila växel Touchpoint kan du enkelt se till att dina kunder kommer fram, även om du själv skulle vara upptagen eller på semester. Beställ med Uppstartshjälp så hjälper en av våra personliga tekniker er i gång!

NU MED UPPSTARTSHJÄLP!


Färdiga paket för din servicebil monterat och klart Hos oss kan du lämna in din servicebil och få den utrustad till en fast månadskostnad. Givetvis kan ni själva välja vad era bilar ska utrustas med, men för att göra det lite enklare så har vi satt ihop några paketeringar. Vi vill att ni ska få en ungefärlig uppfattning om pris och innehåll, allt monterat och klart.

Från

Grundpaket • Bilinredning • Extraljus • Billarm • Innerbelysning (bak) #22

stjarnafyrkant.se

696 kr /månad i 36 mån

Från

Varselpaket • Varningsljusramp • Blixtljus fram/bak

429 kr /månad i 36 mån


Smarta paketeringar hos StjärnaFyrkant I samarbete med Svea Ekonomi Ligger era pengar låsta i inventarier? Som företagskund hos StjärnaFyrkant har ni möjligheten att hyra er utrustning så att ni får större ekonomiskt svängrum.    Att hyra är en form av långtidsfinansiering där ni fördelar kostnaden över tiden. Vi äger och ni nyttjar objektet. Oavsett om du har ett mindre företag med ett begränsat kapital eller ett större företag och vill göra en investering, utan att ta från företagets kassa, är hyra både en smidig och trygg lösning. Det har även sina skattemässiga förmåner.

VARFÖR SKA DU HYRA UTRUSTNING? Det belastar inte kreditutrymmet hos er bank. Ni behåller er likviditet och binder inte kapital i utrustningen. Frigör driftskapital som kan användas till annat i verksamheten. Hela avgiften är avdragsgill.

Från

Säkerhet • Alkolås

395 kr /månad i 36 mån

Från

Redovisning • Körjournal

149 kr /månad i 36 mån

stjarnafyrkant.se

#23


Nuläge: För att vara flexibla och effektiva i sitt arbete, behöver man få med sig många olika delar och verktyg. Det gör det givetvis lätt lite rörigt i bilen ibland. Lösning: Vi skräddarsyr en inredning med hållare och förvaringslådor som är anpassad för fordonet och de delar och verktyg man behöver få med sig. Vips, så har man en mobil verkstad där var sak har sin plats. Ordning och reda ger en bättre arbetsmiljö och underlättar onekligen när man letar efter en särskild del eller verktyg.

Nuläge: Deras växelnummer är kopplad till en kontorstelefon som då behöver vara bemannad.

Nuläge: De skriver sina orders på ett block och lämnar in till ekonomi för registrering och fakturering.

Lösning: Vi gör om deras växelnummer till en mobilväxel lösning som gör att fler kan vara inloggad i kontorsnumret och inte heller behöver vara på plats vid telefonen. Vi sätter ett välkomstmeddelande, öppettider samt möjlighet för inringande kunder att trycka på rätt val beroende på vad de har för ärende (support, fakturafråga, beställning).

Lösning: Vi installerar mobila arbetsorder så att kontoret kan skicka ut de arbeten som skall göras via mobilen, berörd tekniker utför arbetet och klickar för vad som är gjort och vilket material som är använt. Arbetsordern skickas för attest till ekonomi och därefter med automatik till fakturering.

Samtal till tekniker, montör eller säljare kopplas enkelt till rätt persons mobilnummer och kontoret ser när den personen pratar i telefon och därmed inte kan ta samtal.

#24

stjarnafyrkant.se

Detta och mycket mer kan vi hjälpa Skoogs med. Vill du höra vad StjärnaFyrkant kan hjälpa dig och ditt företag med?

Tony Skoog, Tekniker och delägare på Skoogs teknikservice.

Effektivisering av Skoogs Teknikservice


Om OmSkoogs Skoogs teknikservice Teknikservice

Skoogs teknikservice installerar allt ifrån TV-boxen i sommarSkoogs Teknikservice installerar allt ifrån TV-boxen stugan till stora nätverk av produkter i bostäder eller på föreitag. sommarstugan till stora nätverk av produkter i garanteras Tack vare hög kompetens och stor erfarenhet bostäder eller på företag. Tack vare och hög professionellt. kompetens att alla produkter installeras snyggt Instaloch stor erfarenhet garanteras att alla produkter latörerna lär även ut handhavandet, vilket är nog så viktigt installeras och nytta professionellt. om du ska snyggt kunna dra av din nyaInstallatörerna utrustning till fullo. lär även ut handhavandet, vilket är nog så viktigt om du ska kunna dra nytta av din nya utrustning till fullo. stjarnafyrkant.se

#25


Dignita Alkolås al-100v för villkorat körkort Dignita erbjuder dig det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden. Du kan hyra ditt Dignita alkolås AL-100V där alla nödvändiga tjänster som installation, service och demontering ingår. Vi hjälper dig gärna med information och guidning om vad du behöver göra för att få din ansökan inlämnad och behandlad av Transportstyrelsen. När allt är klart anvisar vi dig till ett av våra certifierade installationscenter med erfarenhet av att installera och utföra service på villkorade alkolås.

Du kan hyra ditt Dignita Alkolås AL-100V vilket innebär att du inte betalar något extra för installation, service och urmontering. Följande ingår • Alkolås med monteringssats • Installation, service, kalibrering och urmontering • Teknisk kundsupport • Rapportering till Transportstyrelsen Efter den sista hyresperioden ansvarar du för att det utmonterade alkolåset skickas tillbaka till StjärnaFyrkant.

Ring oss på 010-40 50 660 så hjälper vi dig med ansökan och förberedelser för installation av ditt villkorade alkolås.

HYRA AV DIGNITA ALKOLÅS AL-100V: Villkorsperiod 24 månader

795 kr/mån exkl. moms

(totalpris 19.104 kr exkl. moms)

Villkorsperiod 12 månader

1.156 kr/mån exkl. moms

www.stjarnafyrkant.se

(totalpris 13.872 kr exkl. moms)

Eventuell Faktura/Uppläggningsavgift kan tillkomma.

Laddbox för elbilar Defas väggmonterade laddstationer gör det enkelt att ladda elbilen hemma. Laddningen blir både snabbare och säkrare, samtidigt som det ger dig översikt över hur mycket ström du använder. Laddboxar är till skillnad från vanliga eluttag gjorda för att klara höga effekter under lång tid. Installationen sker alltid av certifierade installatörer. Därmed får man också ett ”kvitto” på att allt ser bra ut bakom väggen.


Vi sköter utrullningen av fordonsflottan Installationscenter – En avdelning inom StjärnaFyrkant

Helene

Affärsidén är att Installationscenter ska vara det självklara valet för kunder och leverantörer 
med stora, komplexa eller geografiskt spridda fordons projekt.   Målsättningen är att företagen skall kunna fortsätta fokusera på sin kärnverksamhet och inte behöva söka av marknaden efter kompetenta verkstäder på olika orter, hålla koll på när utrustningen

Reka

skall kalibreras, koordinera monteringsbokningar, inköp & logistik.
 Vi kan hjälpa till med allt från produktval och utbildning för medarbetarna till projektledning och logistik.
Tillsammans med våra kunniga verkstadspartners erbjuder vi fackmannamässig installation, service och kalibrering.

Tim

Våra erfarna och kompetenta projektledare är navet i kommunikationen mellan kund, dennes medarbetare och våra duktiga verkstadspartners och ombesörjer att leveransen av våra produkter och tjänster utförs på bästa sätt. Allt detta sker i en gemensam portal där man kan följa alla ärenden, historik, bokningar för maximal kontroll och effektivisering.

10 anledningar till att välja StjärnaFyrkants Installationscenter. •

Projektledning Mångårig och bred erfarenhet av att hantera stora, komplexa och geografiskt spridda installationsuppdrag. Planering, reskostnadsberäkningar, del- och slutrapporter. Skräddarsydda rapporter efter kunds önskemål.

First Line Support med jour-tillval.

Webbaserad kundportal Se löpande status och historik kring ärenden på reg.nr och SN-nivå. Periodiska påminnelser om t.ex. kalibrering via e-post och/eller sms.

• •

Lager och logistik vid utrullningar.

• • • • •

Stor geografisk spridning Servicelager. Serviceavtal med jour-tillval. Upprättande av manualer. Utbildning. 

Dokumenterad erfarenhet och höga kvalifikationer gällande fordons-IT.

stjarnafyrkant.se

#27


Säljkontor

Butiker Hudiksvall

Göteborg

Stockholm, Södra

Hede-Finnflovägen 12 824 92 Hudiksvall 0650 - 469 300 hudik@stjarnafyrkant.se Vardagar: 07:30 - 16:30

Träffgatan 2 136 44 Handen 08 – 606 20 00 sf.stockholm@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 16:30

Linköping

Sundsvall

Torvingegatan 1 582 78 Linköping 013 - 14 65 65 linkoping@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 17:00

Malmö Djäknegatan 33 211 35 Malmö 010 - 40 50 660 malmo@stjarnafyrkant.se

Skellefteå Företagsvägen 1
 931 57 Skellefteå 0910 - 70 12 20 skelleftea@stjarnafyrkant.se Mån-tors: 08:00 - 17:00 fre: 08:00 - 16:00

Sollefteå

Storgatan 54 - 56, Citygallerian 881 41 Sollefteå 0620 - 588 80 solleftea@stjarnafyrkant.se Vardagar: 10:00 - 18:00 Lördag: 10:00 - 15:00

Ortviksvägen 8 856 33 Sundsvall 060 - 66 37 00 060 - 66 37 17 info.sun@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 16:30

Umeå Förrådsvägen 16 A 901 32 Umeå 090 - 70 44 70 umea@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 17:00

Gamla Almedalsv 5 412 63 Göteborg 031 – 745 88 80 goteborg@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08.00-19.00 Lörd-sön: 09.00-17.00

Uppsala 018-751 24 30 uppsala@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 19:00

NATIONELL FÖRSÄLJNING Comsystem 08 - 556 96 500 servicedesk@comsystem.se Vardagar: 08:00 - 17:00

Örnsköldsvik Härnösandsvägen 6 891 31 Örnsköldsvik 0660 - 29 61 00 ovik@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 17:00

Östersund Fagerbacken 80 831 48 Östersund 063 - 57 42 00 ostersund@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 17:00

Stockholm, Norra Drabantvägen 2-4 177 50 Järfälla 08 – 606 20 00 sf.stockholm@stjarnafyrkant.se Vardagar: 08:00 - 16:30

Serviceställe: Sundsvall

Serviceställe: Sundsvall

Serviceställe: Hudiksvall

Serviceställe: Umeå

Profile for StjärnaFyrkant

Hantverkare & Servicebilen  

StjärnaFyrkant erbjuder produkter och tjänster för kommunikation IT & fordon. Vi anpassar lösningen för ditt företag och fixar dessutom all...

Hantverkare & Servicebilen  

StjärnaFyrkant erbjuder produkter och tjänster för kommunikation IT & fordon. Vi anpassar lösningen för ditt företag och fixar dessutom all...