Page 1

De M&M store London Eye Big ben Buckingham Palace Madame Tussauds The London Dungeon Harrods Oxford street Harry Potter tour Opera House Palace of Westminster Tower of London Greenwich Leeds Castle, Canterbury Cathedral en Dover Stonehenge


M&M store De grootste snoepwinkel van de wereld en de eerste M&M store in Europa. Hier zijn speelgoed, kleding en natuurlijk M&M’s te koop. Zeker de moeite waard om te bekijken dus! Via de site kan je ook gepersonaliseerde M&M’s maken met bijvoorbeeld een foto of een tekstje. Let wel op de winkel is gesloten met paaszondag.

Winter Wonderland in Hybrid

Ga je met de kerstdagen naar Londen? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan Hyde Park. Het hele park is omgetoverd tot een sprookjesachtig winterlandschap waar van alles te doen is. Maak romantisch met je geliefde een ritje in het reuzenrad of ga sfeervol schaatsen op de schaatsbaan. Maar dat is nog niet alles, want er is ook een schattige kerstmarkt met verschillende barretjes en cafétjes waar je heerlijke warme chocolademelk kunt drinken. Hier kun je echt optimaal genieten van de kerstsfeer. Madame Tussauds Heb je altijd al op de foto gewild met Orlando Bloom, Lady Gaga, Brad Pitt of The Beatles? Dan is Madame Tussauds zeker iets voor jou. Het museum is gelegen aan de Marylebone Road, naast het Planetarium. Het museum is vernoemd naar Marie Tussaud, een maakster van wassen beelden en zij heeft de beelden van de beroemdheden gemaakt. In het museum staan vele beelden, van politieke leiders tot aan voetballers.

2


Het Paleis van Westminster Het Paleis van Westminster is de ontmoetingsplaats van de House of Commons

en

de House of Lords en de twee huizen van het parlement van het Verenigd Koninkrijk. De Victoria Tower met de Big Ben maakt ook deel uit van het paleis. Het paleis heeft meer dan 1100 kamers, 100 trappen en 4,8 km aan doorgangen.

London  
London  
Advertisement