GUTZ AUTUMN/WINTER COLLECTION FI 2022 VER 2

Page 1

TILAAMALLA TUETTE: NIMI: TEKSTIILITKODINSUKAT,ALUSVAATTEET,VAATTEET,TEKNISET HARRASTUSTOIMINNANTILAAMASIJOKAISENPAKETINHINNASTAMENEE5€TUKEMISEKSI! 2NO. SYKSY/TALVI 2022 UUTTA! Digitaalinen ostajan linkki - näet Pyydätuotevalikoiman!suuremmantämälinkkinyt myyjältäsi ja tilauksesinaputteleitse.

Seuratoiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistyöhön. Joka vuosi joukkueenjohtajat, valmentajat, vanhemmat sekä muut seura-aktiivit käyttävät miljoonia tunteja omaa aikaansa, jotta lapsemme saisivat merkityksellisen arjen. Seuratoiminnan pyörittäminen vaatii kuitenkin myös taloudellisia resursseja. Rahaa tarvitaan pelimatkoihin, turnauksiin, seuravaatteisiin ja moniin muihin koko joukkuetta hyödyttäviin asioihin. Tässä Gutz voi auttaa. Kun ostat Gutzin tuotteita; treenipaitoja, juoksutrikoita tai alusvaatteita, saat teknisiä ja laadukkaita vaatteita ja päivittäin tarvittavia alusasuja itsellesi ja koko perheellesi. Samalla tuet lähialueesi kunnianhimoisia urheilujoukkueita, seuroja tai koululuokkia.

2 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 Me Gutzilla uskomme elinvoimaiseen seuratoimintaan, jolle ovat ominaista esikuvat ja hyvät arvot, ja jossa on tilaa kehittymiselle, ystävyydelle ja naurulle. Minä ja kollegani olemme myös aktiivisesti mukana seuratoiminnassa vapaa-ajallamme, joten tiedämme, kuinka tärkeää on, että asiat toimivat sujuvasti, ja että voimme antaa jokaiselle yksilölle mahdollisuuden osallistua.

UNELMIEN TOTEUTTAMINEN MAKSAA

GUTZILLA JOKAISESTA TULEE VOITTAJA

Michaela Lindqvist Gutz Country Manager Finland

Gutz on toiminut Suomessa vuodesta 2010, ja joka vuosi jaamme aatteellisille yhdistyksille lähes miljoona euroa. Seura-aktiivien sekä vanhempien kanssa työskentely on erittäin antoisaa. Seurat ja joukkueet ovat aina rahan tarpeessa, mutta sen hankkiminen ei ole tänä päivänä välttämättä niin helppoa. Gutzille on tärkeää, että sekä myyjä että asiakas ovat tyytyväisiä, ja tuntevat itsensä samanarvoisiksi, ja että kampanja sujuu hyvin. Tätä voi verrata seuratoimintaan. Nopea kampanja – laadukkaat tuotteet –yksinoikeus tuotteisiin – yksinkertaista ja helppoa. Tätä on Gutz! Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti, ja tarjota seuroille jatkuvan, säännöllisen talkookampanjan. BSCI sertifikaatti on meille tärkeä. Lue lisää sivulta 15. Älkää epäröikö, vaan käynnistäkää oma kampanja saman tien, sillä teillä ei ole mitään menetettävää! Onnea kampanjaanne!

TUE -HARRASTUSTOIMINTAAPAIKALLISTA

&SPORTS FUNCTIONKorkea laatu, upeaa ja tyylikästä. Gutzilta löydät urheilu- sekä tekniset vaatteet aktiiviselle perheelle.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 5 SPORTS & FUNCTION SPORTS & SPORTSFUNCTIONWEAR 20 €1 KPL ART. NO. KOOT:SLEEVELADIES’304273LONGTOP S/M, L/XL MATERIAALI: 92% polyesteriä, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä samansävyisten kanssa. Mukava pitkähihainen tekninen paita, jossa näyttävä kaula-aukko sekä pyöristetty helma. Hieno painatus selässä. Pakkaus sisältää yhden vaaleansinimeleeratun paidan.UUTUUSSELKÄPAINATUS

6 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 SPORTS & SPORTSFUNCTIONWEAR+20 €1 SETTI ART. NO. KOOT:TOPLADIES’304270SPORT&SINGLET L/XL MATERIAALI: 95% polyesteriä, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Väljänmallinen treenipaita sekä musta treenitoppi nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Paidassa holkkihihat sekä pyöristetty helma. Treenitopissa painijanselkä. Upeat kullanväriset logot paidan helmassa ja topin selässä. Pakkaus sisältää vihreän paidan sekä mustan topin.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 7 SPORTS & FUNCTION 20x1€1 KPL ART. NO. KOOT:TIGHTSLADIES’304070RUNNING XS, S, M, L MATERIAALI: 90% polyesteriä, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Pestävä erillään ensimmäisen kerran. Mustat juoksuhousut teknistä materiaalia. Normaali vyötärö, leveä vyötärönauha ja nyöritys. Takana vetoketjulla varustettu tasku avaimelle ja muutamalle kolikolle. KÄYTÄNNÖLLINENTASKU HEIJASTIN

KOKO:UUSIXS

UUTUUSSPORT304267SHORTS

8 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 SPORTS & FUNCTIONALFUNCTION WEAR

200 SEK 20 €1-PACK 20 €1 KPL KOKO: XS, S, M, L, XL MATERIAALI: 92% polyesteriä 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä erillään ensimmäisen kerran. Treenishortsit hengittävää ja nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Vyötäröllä sekä resori että kiristysnauha. Kaksi sivutaskua. Sopivat kaikkeen liikuntaan ja vapaaaikaan. ART. NO.

200 SEK 20 €1-PACK 20 €1 KPL ART. NO. MEN’S304274HALF ZIP KOKO: S, M, L, XL (Reilu mitoitus) MATERIAALI: 95% polyesteriä 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä erillään ensimmäisen kerran. Mukavan ohut fleecepaita treeneihin, kävelylle, puutarhaan sekä hiihtolenkille kerrospukeutumiseen. Edessä puolivetoketju ja rinnassa pieni painatus. NYHET

NÖLLINENKÄYTÄN-TASKU

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 9 SPORTS & FUNCTIONx2 KORISTENEULOSKUVIOHIENO&LEVEÄVYÖTÄRÖKAITALE 200 SEK 20 €1-PACK 20 €2 KPL ART. NO. KOKO:TIGHTSGIRL’S304325SEAMLESS 130/140, 150/160 MATERIAALI: 65% polyamidia 27% polyesteriä 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Pestävä erilläänensimmäisen kerran. Lasten treenitrikoot nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Sopivat sekä liikuntaan että vapaaaikaan. Korkea vyötärö, jossa leveä ja mukava resori. Minimaalinen määrä saumoja takaa hyvän istuvuuden sekä liikkumisvapauden. Hienot koristeneuloskuviot pinnassa.

10 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 SPORTS & SEAMLESSFUNCTIONSPORTSAUMATONTAUNDERWEARTUKEA Urheiluliivien tehtävänä on tukea, ja niiden täytyy myös olla mukavat päällä. Saumattomat urheiluliivimme ovat muotoonneulotut, niissä on leveät ja tukevat olkaimet sekä painijanselkä, joka takaa hyvän liikkumisvapauden.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 11 SPORTS & FUNCTION x4 20 € ART. NO. KOOT:SPORTLADIES’304327SEAMLESSTOP S, M, L, XL MATERIAALI: 62 % polyamidia, 30% polyesteriä, 8% elastania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 1 KPL Saumaton kuvioneulottu urheiluliivi joustavaa materiaalia. Painijanselkä. Keskivahva tuki ilman saumoja takaa täydellisen mukavuuden. Pakkaus sisältää yhden harmaa/mustan urheilutopin. UUTUUS 20 € ART. NO. KOOT:SPORTLADIES’304301SEAMLESSSTRING S/M, L/XL MATERIAALI: 92% polyamidia, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 4 KPL Toiminnalliset ja saumattomat stringmalliset alushousut. Laadukasta elastista materiaalia. Pakkauksessa neljät alushousut kuvan mukaisesti.

12 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 SPORTS & SPORTFUNCTIONUNDERWEAR PERFEKTx2 UNDER SHORTSEN Värmer och hjälper dina ljumskar till effektiv träning. 20 € ART. NO. 304315 (BLACK) LADIES’ SPORT LONG LEG BOXER KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyesteriä 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 2 KPL Mikrokuituiset urheilubokserit. Tiukka istuvuus sekä pehmeä ja mukava Gutz-resori vyötäröllä. Täydelliset jalkapalloshortsien tai juoksuhousujen alla. ALLASHORTSIENTÄYDELLISETSHORTSIENALLE Pitkälahkeiset urheilubokserimme ovat täydelliset shortsien, judopuvun tai pitkien juoksuhousujen alla. Lämmittävät ja mukavan tuntuiset!

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 13 x2 x2 20 € 20 € ART. NO. 304061 (BLACK) MEN’S SPORT LONG LEG BOXER ART. NO. BOXERMEN’S304233SPORT KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 90% polyesteriä 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 92% polyamidia 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 2 KPL 2 KPL Toiminnalliset, tiukasti istuvat, mik rokuituiset bokserit, joissa on pehmeä ja mukava vyötärönauha. Täydelliset jalkapalloshortsien tai juoksuhousujen alla. Mukavat urheilubokserit, jotka ovat ohutta, miellyttävää ja hengittävää materiaalia. Sopivat hyvin urheiluun. Paketti sisältää kahdet mustat urheilubokserit. Verkkokangasta haarassa ja reisissä. NIVUSTENHAARASSAMESH-VERKKOKANGASTASEKÄKOHDALLA

EVERYDAY BASICSVaatteet mukavaan arkeen. Upeat mallit, ihanaa materiaalia. Tehty sinua varten, hyvän asian vuoksi

LAADUKKAITA TUOTTEITA Valikoimamme sisältää upeita ja tyylikkäitä treenivaatteita, jotka istuvat hyvin, on valmistettu teknisistä materiaaleista ja testataan huolellisesti.

KOHDALLAANHINTA-LAATUSUHDE

HELPPOA MYYDÄ JA OSTAA Meiltä on helppo tehdä ostoksia, ja tuotteitamme myymällä urheiluseurojen ja yhdistysten on helppo kerätä varoja toimintaansa.

VOITGUTZIINLUOTTAA

Pehmeä saumaton toppi joustavaa ribbineulosta. Hieno pitsireuna sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan. Sopii täydellisesti saumattomien hipstereiden 304322 kanssa. Paketti sisältää yhden harmaan sekä yhden roosanvärisen topin. KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyamidia, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta KANNAMME VASTUUMME Gutz on BSCI-yritysvastuujärjestelmän jäsen. Noudatamme BSCI:n käytäntöjä, jotka perustuvat muun muassa YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 15 EVERYDAY LADIES’BASICSSEAMLESS UNDERWEAR EVERYDAY BASICS 20 € 20 € ART. NO. HIPSTERLADIES’304322SEAMLESS ART. NO. TOPLADIES’304321SEAMLESSWITHLACE KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyamidia, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 4 KPL 2 KPL Ihanan mukavat saumattomat hipsterimalliset alushousut. Sopii täydellisesti saumattoman topin 304321 kanssa. Paketti sisältää kahdet harmaat sekä kahdet roosanväriset alushousut.

Gutz tarjoaa hyviä tuotteita hyvään hintaan. Tuotteet sopivat sekä omaan käyttöön että lahjaksi.

MATERIAALI: 80% lyocellia, 15% polyamidia, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Aivan ihanan pehmeät lyocellluonnonkuidusta valmistetut midimalliset saumattomat alushousut. Erittäin joustava malli. Pakkaus sisältää kahdet mustat ja yhdet valkoiset alushousut. Lyocell on selluloosapohjainen viskoosi, joka on tuotettu nopeasti kasvavasta energiapuusta, kuten eukalyptuspuusta, pyökistä sekä kuusesta. Tällä materiaalilla on monta etua. Se on vahvaa, kulutuksenkestävää, se kutistuu hyvin vähän, kuljettaa kosteuden pois iholta, on hengittävää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Muuhun viskoosiin verrattuna lyocell on ympäristöystävällisempää siksi, että sen valmistukseen käytettävät kemikaalit käsitellään suljetussa järjestelmässä. Prosessissa käytettävä liuotinaine on myös raaka-aineenaTavaramerkkiympäristöystävällisempää.Tenceltakaalisäksi,ettäkäytettypuutavaraon kestävyyssertifioitu eli FSC-merkitty.Selluloosan kuidut ovat siis luonnonkuituja ja Tencel on 100% biohajoavaa! LADIES’EVERYDAY-LYOCELL?ONBASICSUNDERWEAR

KOOT:SEAMLESSLADIES’304323LYOCELLMIDI

16 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 20 €3 KPL

S/M, L/XL (reilu mitoitus)

MITÄ

ART. NO.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 17 EVERYDAY BASICS 200 SEK 20 €1-PACK 20 €2 KPL ART. NO. KOOT:SINGLETLADIES’304008SEAMLESS One size MATERIAALI: 92% polyamidia, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Leveäolkaiminen toppi. Erittäin laadukasta ja elastista materiaalia, helmassa GUTZ-logo. Topin pituus kainalosta 36 cm. Paketti sisältää yhden mustan sekä yhden valkoisen topin.

18 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 EVERYDAY LADIES’BASICSBASIC UNDERWEARx3 20 €3 KPL ART. NO. KOOT:LEGGINGSLADIES’304064THERMO S, M, L MATERIAALI: 95% polyesteriä, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Ihanan pehmeät, lämpimät leggingsit, joissa harjattu sisäpuoli. Sopivat kaikkeen talven ulkoiluun. Erittäin pidetty malli! Paketti sisältää kolmet mustat leggingsit. 20 €3 KPL ART. NO. KOOT:COTTONLADIES’304232FASHIONBOXER S, M, L MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta Mukavat naisten kampapuuvillaiset bokserit, hyvä istuvuus. Erittäin korkea laatu. Paketti sisältää kolmet alushousut kuvan mukaisesti.

EVERYDAY BASICS JOKAISEN TILAAMASI PAKETIN HINNASTA MENEE HARRASTUSTOIMINNAN5€TUKEMISEKSI!

BOXER

KOOT: S, M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% puuvillaa , 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta KOOT: S, M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% puuvillaa , 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta 100% puuvillaa PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Klassinen lyhythihainen t-paita. Paketti sisältää yhden mustan sekä yhden valkoisen t-paidan.

ART. NO. MEN’S304329FASHION Miesten laadukkaat bokserit joissa sopivan pituiset lahkeet ja hyvä istuvuus. Pehmeä ja vyötärönauha.miellyttäväPaketti sisältää kahdet mustat bokserit. Miesten laadukkaat bokserit, joissa sopivan pituiset lahkeet ja hyvä istuvuus. Pehmeä ja miellyttävä vyötärönauha. Paketti sisältää yhdet tummansiniset sekä yhdet vaaleansiniset bokserit.

20 € ART. NO. KOOT:T-SHIRTMEN’S304272COTTON S, M, L, XL MATERIAALI:

2 KPL

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 19 EVERYDAY BASICS MEN’S BASIC UNDERWEAR 20 € 20 € 2 KPL 2 KPL ART. NO. MEN’S304328REGULAR BOXER

20 €4 KPL ART. NO. GIRLS’304336SEAMLESS

20 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 EVERYDAY BASICS KIDS’ UNDERWEAR

KOOT:HIPSTER 130/140, 150/160 MATERIAALI: Musta: 92% poly amidia, 8% elastaania, Muut värit: 72% polyamidia, 20% polyesteriä, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Ihanan pehmeät saumattomat tyttöjen alushousut.vaaleanpunameleeratutyhdetsisältääalushousut.hipsterimallisetPakettikahdetmustat,harmaatsekäyhdet

BOXERKOOT:134/140, 146/152, 158/164 MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU : 60 astetta , ei rumpukuivausta Lyhyet tyttöjen puuvillabokserit. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet harmaat sekä yhdet vaaleanpunaiset alushousut.

20 €5 KPL ART. NO. GIRLS’304337COTTON

20 €3 KPL ART. NO. SEAMLESSGIRLS’304260

TOP KOOT: 130/140, 150/160 MATERIAALI: Musta: 92% polyamidia, 8% elastaania, Muut värit: 72% polyamidia, 20% polyesteriä, 8% elastaania PESU: 4 0 astetta, eirumpukuivaustaIhananpehmeät saumattomat tyttöjen topit pehmeää ja mukavaa materiaalia. Paketti sisältää kolme toppia kuvan mukaisesti.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 21 EVERYDAY BASICS20€5 PARIA ART. NO. JUNIOR304385TOUCH + ANTI-SLIP GLOVES KOOT: One size MATERIAALI: 77% akryyliä, 20% polyamidia, 2% metallikuitua, 1% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Käden kokoon sopeutuvat neulotut sormikkaat. Peukalon ja etusormen kärjessä on materiaalia joka mahdollistaa älypuhelimen käytön. liukuesteet.KämmenosassaPaketissaon viisi paria sormikkaita. KOSKETUSNÄYTTÖ-MUKAVATSORMIKKAATLIUKUESTEELLÄ

OURALL SOCKSSeiso, kävele, juokse, hyppää! Meiltä löydät täydelliset sukat joka lajiin, sekä urheiluun että vapaa-aikaan.

Yhä useammat käyttävät urheillessaan kompressiosukkia. Sukat parantavat verenkiertoa, auttavat lihaksia palautumaan nopeammin ja lievittävät väsymyksen tunnetta jaloissa. Lisääntynyt verenkierto ehkäisee myös lihasten kipeytymistä sekä maitohapon muodostumista. ISKUA VAIMENTAVAT, MUKAVAT SEKÄ TÄYDELLISEN MUOTOISET Kompressiosukkia on saatavilla eri kompressioluokissa. Meidän sukkamme ovat luokkaa 1 (kevyt kompressio), ja ne sopivat kaikenlaiseen liikuntaan. Sukat ovat hengittävää ribbineulosta. Sukkien pohjassa on vaimennus, ja kärjen sauma on litteä eikä siksi hankaa. Vasemman ja oikean jalan sukka on muotoiltu ja merkitty erikseen parhaan istuvuuden Korkealaatuisettakaamiseksi.tukisukat sekä miehille että naisille, parantavat verenkiertoa jaloissa (15-21mmHg). Sopivat sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin. Sukat ovat mukavuutta varten muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. x3x3 + 20 €6 PARIA ART. NO. FUNCTIONAL304166

SNEAKER SOCKS

Laadukkaat ja mukavan pehmeät varrettomat sukat. Jalkapöydän lisätuki takaa ihanteellisen istuvuuden. Paketti sisältää kolme paria mustia ja kolme paria valkoisia sukkia. KOOT: 34/36, 37/40, 40/45 MATERIAALI: 98% polyamidia, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 23 SOCKS FUNCTIONALSOCKS200SOCKSSEK20€1-PACK 20 €2 PARIA ART. NO. KOOT:SOCKSCOMPRESSION304133BLACK 34/36, 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 89% polyamidia, 10% Coolmax, 1% elastaania PESU: 30 astetta, ei rumpukuivausta

JAKSA ENEMMÄN

RUNNINGSPORT304170& SOCKS KOOT: 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 82% polyamidia, 11% puuvillaa, 4 % polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Täydellinen sukka aktiiviselle. Sukassa on kestävä pohja ja erikoiskudos, joka pitää sukan paikoillaan ja on hengittävä. Sukat on muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. Paketti sisältää 4 valkopohjaista sukkaparia.

RUNNINGSPORT304171& SOCKS KOOT: 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 82% polyamidia, 11% puuvillaa, 4 % polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Täydellinen sukka aktiiviselle. Sukassa on kestävä pohja ja erikoiskudos, joka pitää sukan paikoillaan ja on hengittävä. Sukat on muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. Paketissa 4 paria sukkia kuvan mukaisesti. 200 SEK 20 €1-PACK 20 €4 PARIA ART. NO.

FUNCTIONALSOCKS SOCKS x4 200 SEK 20 €1-PACK 20 €4 PARIA ART. NO.

KESTÄVÄVAHVISTETTU,KULUTUSTAPOHJAHENGITTÄVÄÄ,YLÄOSAPAIKOILLAANRIBBINEULOSPITÄÄSUKANOHUEMPAANEULOSTAKUMMALLEKINJALALLEERIKSEENMUOTOILLUTSUKATTAKAAVATPARHAANISTUVUUDEN

24 GUTZ AUTUMN WINTER 2022

VILLAA

ja PEHMEÄ JA MIELLYTTÄVÄ RESORI RIBBINEULOS MUOTOILEE SUKAN JALAN MUKAISESTI JA PARANTAA ILMANVAIHTOA. SUKKA ON MUOTOILTU NILKAN KOHDALTA NIIN, ETTEI SE KENGÄSSÄ.RULLAANNU YLELLISEN PAKSU JA LÄMMIN VILLAPOHJA. PÄÄLLINEN FROTEETA.

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 25

WOOL SOCKS20 €3 PARIA Lämpimät ja miellyttävät villaa sisältävät sukat sekä urheiluun että vapaa-aikaan koko perheelle. Pakkauksessa kahdet harmaat sekä yhdet mustat sukat.

Mukavat ja lämpimät tekniset villasekoitesukat. Paksu villapohja pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä. Villakuidun kiharuus antaa hyvän lämmöneristyksen ja imee kosteuden iholta. Tekniset villasukkamme sopivat niin liikuntaan, vapaa-aikaan, kuin työsukiksikin. Lämmin suositus vuoden ympäri käytettäviksi viileillä lattioilla kulkiessasi!

SUKKA!PARASTALVENSOCKS

KOOT: 37/40, 40/45 MATERIAALI: 30% puuvillaa, 25% akryyliä, 25% villaa, 18% polyamidia, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta ART. NO. FUNCTIONAL304109

WOOL SOCKS Mukavat ja lämpimät tekniset villasekoitesukat. Paksu villapohja pitää jalkasi kuivina

26 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 FUNCTIONALSOCKS SOCKS x2x2 20 €2 PARIA Mukavat, urheilusukat,puolikorkeatjotkasopivat parhaiten sisäurheiluun. Paketti sisältää kaksi paria valkoisia sukkia. KOOT: 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 20% polyesteriä, 5% elastaania PESU: 30 astetta, ei rumpukuivausta ART. NO. COTTON304132SPORT SOCKS WHITE20€2 PARIA Mukavat, urheilusukat,puolikorkeatjotkasopivat parhaiten sisäurheiluun. Paketti sisältää kaksi paria mustia sukkia. KOOT: 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 20% polyesteriä, 5% elastaania PESU: 30 astetta, ei rumpukuivausta ART. NO. COTTON304134SPORT SOCKS BLACK

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 27 SOCKS EVERYDAYSOCKS SOCKS x520 € 20 € 5 PARIA 6 PARIA ART. NO. SOLID304169COTTON SOCKS ART. NO. CLASSIC304155COTTON SOCKS Klassiset unisex-sukat laadukasta ja kestävää materiaalia. Nyt luomupuuvillaa! Koot on merkitty väreillä, mikä helpottaa lajittelua pesun jälkeen. Paketti sisältää viisi paria mustia sukkia. Klassiset, erittäin laadukkaat luomupuuvillaiset sukat. Joka tilanteeseen sopivat musta- ja harmaasävyiset sukat. Pakkauksessa kahdet yksiväriset, kahdet raidalliset sekä kahdet pilkulliset sukat. KOOT: 37/40, 40/45 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta KOOT: 40/45 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 23% polyesteriä, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta LUOMU! JOKAISEN TILAAMASI PAKETIN HINNASTA MENEE HARRASTUSTOIMINNAN5€TUKEMISEKSI!

28 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 EVERYDAYSOCKS-LENKKAREISSAUPEANAAINASOCKS

kenkiin.puuvillasukatvarrettomatkaikkiinmataliinVaatekaapinperustuote!Miellyttävätvarrettomatpuuvillasukatkaikkiinmataliinkenkiin.Vaatekaapinperustuote!

20 € 20 € 6 PARIA 6 PARIA ART. NO. SHORT304157SOCKS

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta KOOT: 34/36, 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% luomupuuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 29 SOCKS x8x8

COTTON SOCKS Miellyttävät

SOCKS COTTON ART. NO. SNEAKER304168

FASHION ART. NO. SHORT304158SOCKS

FASHION Upean ja muodikkaan sukan malli on lyhyt ja sukkaosa on pehmeää froteeta. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet luonnonvalkoiset, yhdet harmaameleeratut sekä yhdet tummansiniset sukat. Upean ja muodikkaan sukan malli on lyhyt ja sukkaosa on pehmeää froteeta. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet luonnonvalkoiset, yhdet harmaameleeratut sekä yhdet vaaleanpunameleeratut sukat. KOOT: 34/36, 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta KOOT: 34/36, 37/40, MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta 20 € 20 € 8 PARIA 8 PARIA ART. NO. SNEAKER304167

ANDBATH HOMEYlellisen pehmeitä pyyhkeitä ja upeita uutuuksia: keittiösetti ja saunasetti. Täydelliset sekä omaan kotiin että lahjaksi!

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 31 BATH AND HOME BATH AND KITCHENHOME+ SAUNA -SAUNASETTI Tee saunahetkestä vielä nautinnollisempi! Kaksi ihanan tyylikästä ja pehmeää pellavaista laudeliinaa, sekä yhteensopiva pesukinnas, jolla puhdistat ihon pehmeästi. 20 € 20 € 1 SETTI 1 SETTI ART. NO. SAUNA304335SET LINEN BLEND ART. NO. KITCHEN304334 SET KOKO: 2x 45x40 cm ja yhdenkoon pesukinnas MATERIAALI: laudeliina: 68% pellavaa ja 32% luomupuuvillaa, pesukinnas: 100% puuvillaa PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta. KOKO: 2 kpl 50x70 cm, yhdenkoon patakinnas MATERIAALI: luomupuuvillaa100% PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta Kaksi jokaUudistapehmeälaudeliinaapellavasekoitteistasekäniihinsopivapesukinnas.keittiötäsisetillä,sisältääkaksityylikästä keittiöpyyhettä (50x70 cm) sekä yhteensopivan patakintaan, kaikki 100% luomupuuvillaa.LUOMU!LUOMU!

32 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 SS TILAUSLISTA2022 2010191371416281451117391561218

MEN’S LONG LEG SPORT BOXER 2-P304061(BLACK) S M L XL 304061 S M L XL SSLEGGINGSTHERMOLADIES’3-P304064ML304064ML RUNNINGLADIES’TIGHTS1-P304070XSSML304070XSSMLSEAMLESSSINGLETLADIES’2-P304008ONESIZE304008ONESIZE

E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN: E-MAIL:NIMI: PUHELIN:

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 33 3434SNEAKERTILAUSLISTAFUNC.SOCKS6-P3041663637404045304166-3637-4040-45304133SOCKSCOMP.BLACK2-P 3436 4037 4043 4447 304133 34-36 4037- 40-43 44-47 SHORTFASHIONSOCKS6-P304157 3436 4037 4043 4447 304157 34-36 4037- 40-43 44-47 SHORT3434FASHIONSOCKS6-P304158363740304158-3637-40 3434SNEAKERCOTTONSOCKS8-P3041673637404043304167-3637-4040-43 3434SNEAKERSOCKSCOTTON8-P3041683637404043304168-3637-4040-43COTTONCLASSICSOCKS6-P304155404530415540-45SPORTCOTTONSOCKSBLACK2-P3041343740404330413437-4040-43WOOLFUNCTIONALSOCKS2-P3041093740404530410937-4040-45 SPORTCOTTONSOCKSWHITE2-P3041323740404330413237-4040-43

34 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 2010191371416281451117391561218 SSSPORTMEN’SBOXER2-P304233MLXL304233MLXL 140140130SEAMLESSGIRL’STOP3-P304260150160304260130-150-160 COTTONMEN´ST-SHIRT2-P304272SMLXL304272SMLXLLADIES’ SPORT TOP & 3042703042702-PSINGLETL/XLL/XLSPORT3042671-PSHORTS XS S M L XL 304267 XS S M L XLSSFASHIONLADIES’COTTONBOXER3P304232ML304232MLSPORT404037RUNNING&SOCKS4-P(WHITE)3041704043444730417037-40-4344-47 SPORT404037RUNNING&SOCKS4-P(BLACK)3041714043444730417137-40-4344-47404037COTTONSOLIDSOCKS5-P304169404530416937-40-45

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 35 TILAUSLISTA HALFMEN’SZIP1-P304274 S M L XL 304274 S M L XL SPORTSEAMLESSLADIES’STRING4-P304301S/ML/XL304301S/ML/XLLONGLADIES’SLEEVETOP1-P304273S/ML/XL304273S/ML/XL SPORTLADIES’LONGLEGBOXER2-P(BLACK)304315S/ML/XL304315S/ML/XL SEAMLESSLADIES’TOPWITHLACE2-P304321S/ML/XL304321S/ML/XL S/MS/MSEAMLESSLADIES’HIPSTER4-P304322L/XL304322L/XL SPORTSEAMLESSLADIES’TOP1-P304327 S M L XL 304327 S M L XL140140130SEAMLESSGIRL’STIGHTS2-P304325150160304325130-150-160S/MS/MSEAMLESSLYOCELLLADIES’MIDI3-P304323L/XL304323L/XL

36 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 2010191371214511173915618481612 140140134COTTONGIRL’SBOXER5-P304337146152158164304337134-146-152158-164KITCHENSET1SET304334ONESIZE304334ONESIZE SETSAUNALINENBLEND1SET304335ONESIZE304335ONESIZEMEN’S304328BOXERREGULAR2-P S M L XL XXL 304328 S M L XL XXL 140140130SEAMLESSGIRL’SHIPSTER4-P304336150160304336130-150-160 TOUCH ANTI-SLIP+GLOVES5-P304385ONESIZE304385ONESIZEFASHIONMEN’SBOXER2-P304329 S M L XL XXL 304239 S M L XL XXL

GUTZ AUTUMN WINTER 2022 37 TILAUSLISTA MAKSETTAVAYHTEENSÄYHTEENSÄMAKSETTAVA + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + = + MAKSETTAVAYHTEENSÄ=YHTEENSÄMAKSETTAVA + =

3436 4037 4045 3436 4037 4045 4043 4447 4043 4447 XXS XS S M L XL XXL XXXL XXS XS S M L XL XXL XXXL MS XLL- XXXLXXLMS XLL- XXXLXXL128122 140134 146152 164158 128122 140134 146152 164158 140130 160150 140130 160150ONESIZEONESIZE TÄHÄN VOIT KIRJATA MAHDOLLISET ERILLISET KAMPANJATUOTTEET.

38 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 304008 LADIES’ SINGLET SEAMLESS, 2-P 304061 MEN’S LONG LEG SPORT BOXER, 2-P 304064 LADIES’ THERMOLEGGINGS, 3-P 304070 LADIES’ RUNNING TIGHTS, 1-P 304109 FUNCTIONAL WOOL SOCKS, 2-P 304132 COTTON SPORT SOCKS WHITE, 2 PAIRS 304133 COMPRESSION SOCKS BLACK, 2 PAIRS 304134 COTTON SPORT SOCKS BLACK, 2 PAIRS 304155 CLASSIC COTTON SOCKS, 6 PAIRS 304157 SHORT SOCKS FASHION, 6 PAIRS 304158 SHORT SOCKS FASHION, 6 PAIRS 304166 FUNCTIONAL SNEAKER SOCKS, 6 PAIRS 304167 SNEAKER SOCKS COTTON (WHITE), 8 PAIRS 304168 SNEAKER COTTON SOCKS (BLACK), 8 PAIRS 304169 SOLID COTTON SOCKS, 5 PAIRS 304170 SPORT- & RUNNING SOCKS (WHITE), 4 PAIRS 304171 SPORT- & RUNNING SOCKS (BLACK), 4 PAIRS 304232 LADIES’ FASHION COTTON BOXER, 3-P 304233 MEN’S SPORT BOXER, 2-P 304260 GIRL’S TOP SEAMLESS, 3-P 304267 SPORT SHORTS, 1-P 304270 LADIES’ SPORT TOP & SINGLET, 1 SET 304272 MEN´S COTTON T-SHIRT, 2-P 304273 LADIES’ LONG SLEEVE TOP, 1-P 304274 MEN’S HALF ZIP. 1-P 304301 LADIES’ SPORT STRING SEAMLESS, 4-P 304315 LADIES’ LONG LEG SPORT BOXER, 2-P (BLACK) 304321 LADIES’ SEAMLESS TOP WITH LACE, 2-P 304322 LADIES’ SEAMLESS HIPSTER, 4-P 304323 LADIES’ LYOCELL SEAMLESS MIDI, 3-P 304325 GIRL’S SEAMLESS TIGHTS, 2-P 304327 LADIES’ SEAMLESS SPORT TOP, 1-P 304328 MEN’S REGULAR BOXER, 2-P 304329 MEN’S FASHION BOXER, 2-P 304334 KITCHEN SET, 1 SET 304335 SAUNA SET LINEN BLEND, 1 SET 304336 GIRL’S HIPSTER SEAMLESS, 4-P 304337 GIRL’S COTTON BOXER, 5-P 304385 TOUCH + ANTI-SLIP GLOVES

LADIES’ XS S M L XL XXL RINNAN YMPÄRYS (CM) 76-80 84-88 92-96 100-104 110-116 122-128 VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM) 60-64 68-72 76-80 85-90 96-102 108-114 LANTON YMÄRYS (CM) 84-88 92-96 99-102 105-108 113-118 123-128 KOOT VASTAAVAT XS 32/34 S 36/38 40/42M 44/46L 48/50XL 52/54XXL MEN’S XS S M L XL XXL VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM) 68-72 76-80 84-88 92-96 100-104 108-112 LANTON YMÄRYS (CM) 84-88 92-96 100-104 108-112 116-120 124-128 KIDS’ 122/128 134/140 146/152 158/164(XS) IKÄ 6-8 v 8-10 v 10-12 v 12-14 v VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM) 56-58 59-62 63-66 67-70 LANTON YMÄRYS (CM) 66-69 72-75 78-81 84-87 MIKÄ KOKO SOPII SINULLE?Sopivan koon valinta ei aina ole helppoa. Se on vielä vaikeampaa kun vaatteita ei voi sovittaa. Teemme parhaamme, jotta saisit parhaan avun kokotaulukostamme. Toivottavasti siitä on apua. Jos tuote ei tästä huolimatta sovi sinulle, niin sen voi aina vaihtaa. AKOKOTAULUKKO= Rinnan ympärys, vaakasuora ympärysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta B = Vyötärön ympärys, vaakasuora ympärysmitta vyötärön kapeimmasta kohdasta C = Lantion ympärys, vaakasuora ympärysmitta lantion leveimmältä kohdalta ABC UUTUUS! Osa tuotteistamme pakataan nyt kätevään, uudelleensuljettavaan pussiin, jossa voit säilyttää tavaroita, esim. uimapukua, kun tulet uintiretkeltä kotiin.

40 GUTZ AUTUMN WINTER 2022 Kannustukset pukuhuoneessa, ainutlaatuinen tunnelma bussissa ja yhdessä kokemisen voima. Tilaamalla tuet lasten ja nuorten unelmia ja harrastusmahdollisuuksia. HELSINGBORG25SE-250|22300BOX|ABTEXTILESPRINGHILLGUTZ, Gutz2346933-8Y-TUNNUS:|INFO@GUTZ.FI|83825042+46010,0800-118PUH:SuomigutzsuomiYHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN. -

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.