Page 1

web издание

www.sportlife.com.mk 11 април 2014

СОДРЖИНА: АВСТРИЈА 1

2

ИРСКА

18

ТУРЦИЈА

34

АВСТРИЈА 2

3

ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

19

УНГАРИЈА

35

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

4

ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

20

ФРАНЦИЈА 1

36

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

5

ЈАПОНИЈА

21

ФРАНЦИЈА 2

37

АНГЛИЈА ЛИГА 1

6

МАКЕДОНИЈА

22

ХОЛАНДИЈА 1

38

АНГЛИЈА ЛИГА 2

7

НОРВЕШКА

23

ХОЛАНДИЈА 2

39

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

8

ПОРТУГАЛИЈА 1

24

ХРВАТСКА

40

АРГЕНТИНА 1

9

ПОРТУГАЛИЈА 2

25

ЧЕШКА

41

БЕЛГИЈА 1

10

ПОЛСКА

26

ШВАЈЦАРИЈА 1

42

БЕЛГИЈА 2

11

РОМАНИЈА

27

ШВАЈЦАРИЈА 2

43

ВЕЛС

12

РУСИЈА

28

ШВЕДСКА

44

ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

13

САД МЛС

29

ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

45

ГЕРМАНИЈА 2

14

СЕВЕРНА ИРСКА

30

ШКОТСКА ЛИГА 1

46

ГЕРМАНИЈА 3

15

СЛОВАЧКА

31

ШКОТСКА ЛИГА 2

47

ГРЦИЈА

16

СЛОВЕНИЈА

32

ШПАНИЈА ПРИМЕРА

48

ДАНСКА

17

СРБИЈА

33

ШПАНИЈА СЕГУНДА

49


2

АВСТРИЈА 1

11 април 2014

ФИКС на колото

Рид - Вакер Инсбрук

Салцбург (1) - Штурм (7) Штурм Д x Австрија В. 1-1 (0-0) Д + Вакер Инсбрук 3-1 (0-0) Г + Гредиг 6-0 (4-0) Г - Рапид 0-2 (0-2) Д x Адмира 1-1 (1-0) Д Рид Г Волфсберг АЦ Меѓусебни дуели 13/14 4-1, 1-0, 1-1 12/13 3-0, 1-1 12/13 3-2, 2-0 11/12 2-2, 0-0, 1-2 сабота 16:30 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Г

Салцбург + Волфсберг АЦ + Виенер Нојштад - Австрија В. x Вакер Инсбрук + Гредиг Адмира Рапид

5-0 (1-0) 5-0 (2-0) 0-3 (0-2) 0-0 3-1 (0-0)

Волфсберг АЦ (6) - Гредиг (4)

Рид (5) - Вакер Инсбрук (10)

Волфсберг АЦ Гредиг 0-5 (0-1) Д x Вакер Инсбрук 1-1 (0-0) - Салцбург 0-3 (0-1) Г + Рид 4-1 (0-0) - Рапид 0-2 (0-1) Д - Штурм 0-6 (0-4) - Рид 4-0 (3-0) Г - Адмира 0-4 (0-2) + Виенер Нојштад 1-0 (0-0) Д - Салцбург 1-3 (0-0) + Вакер Инсбрук Австрија В. Д Рапид Штурм Г Виенер Нојштад Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 1-1, 3-4 11/12 1-0, 3-2 11/12 3-3, 1-0 10/11 1-2, 2-1, 2-0 сабота 19 ч. Реален тип ГГ

Вакер Инсбрук Г x Гредиг 1-1 (0-0) Г - Штурм 1-3 (0-0) Д x Адмира 0-0 Г x Салцбург 0-0 Д - Волфсберг АЦ 0-1 (0-0) Д Виенер Нојштад Д Австрија В. Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 4-0, 3-2 12/13 0-2, 3-0 12/13 0-1, 2-0 11/12 1-1, 0-0, 1-0 сабота 19 ч. Реален тип 1

Г Г Д Д Г Г Д

+

1 Г Д Г Д Г Г Д

Рид - Рапид - Гредиг + Волфсберг АЦ x Австрија В. x Виенер Нојштад Штурм Адмира

Погоден фикс: 11/20 + +

Рапид (2) - Адмира (8)

0-1 (0-0) 1-4 (0-0) 2-0 (1-0) 2-2 (1-0) 1-1 (1-0)

Адмира Д + Виенер Нојштад 3-0 (2-0) Д - Австрија В. 0-1 (0-1) Г x Вакер Инсбрук 0-0 Д + Гредиг 4-0 (2-0) Г x Штурм 1-1 (0-1) Д Салцбург Г Рид Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 4-2, 0-2 12/13 2-0, 1-1 12/13 2-0, 0-0 11/12 4-0, 2-1, 3-4 сабота 19 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Рапид + Рид + Волфсберг АЦ + Виенер Нојштад + Штурм + Австрија В. Гредиг Салцбург

1-0 (0-0) 3-0 (1-0) 3-0 (1-0) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0)

Виенер Нојштад (9) - Австрија В. (3) Виенер Нојштад Австрија В. 0-3 (0-2) Г x Штурм 1-1 (0-0) Г - Адмира 0-5 (0-2) Г + Адмира 1-0 (1-0) Г - Салцбург 0-3 (0-1) Д + Салцбург 3-0 (2-0) Д - Рапид 0-4 (0-3) Г x Рид 2-2 (0-1) Г - Волфсберг АЦ 1-1 (0-1) Д - Рапид 0-1 (0-0) Д x Рид Д Волфсберг АЦ Г Вакер Инсбрук Д Гредиг Г Вакер Инсбрук Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-3, 0-5 12/13 1-3, 0-0 12/13 0-3, 0-2 11/12 1-3, 0-0, 2-2 недела 16:30 ч. Реален тип 2

Статистика - Австрија 1 Одиграни натпревари

155

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

513

0-1 гол

26 (16,77%)

Просек гол по натпревар

3,31

0-2 голови

60 (38,71%)

Победа на домаќини

65 (41,94%)

3+ голови

95 (61,29%)

Нерешено

45 (29,03%)

4-6 голови

60 (38,71%)

Победа на гости

45 (29,03%)

7+ голови

7 (4,52%)

Дополнителна статистика

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Салцбург Рапид Австрија В. Гредиг Рид Волфсберг АЦ Штурм Адмира (-5) Виенер Нојштад Вакер Инсбрук

Вкупно 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

23 14 12 12 9 10 9 10 8 3

5 9 10 7 13 8 9 8 9 12

3 8 9 12 9 13 13 13 14 16

101 52 50 56 48 46 47 46 34 33

Дома 27 35 38 63 53 56 50 56 73 62

74 51 46 43 40 38 36 33 33 21

16 15 16 16 15 15 16 16 15 15

13 9 7 6 6 5 5 8 4 2

3 4 5 4 5 6 4 3 5 6

0 2 4 6 4 4 7 5 6 7

64 28 29 31 27 24 24 27 15 20

Гости 10 11 18 32 26 22 28 20 29 28

42 31 26 22 23 21 19 27 17 12

15 16 15 15 16 16 15 15 16 16

10 5 5 6 3 5 4 2 4 1

2 5 5 3 8 2 5 5 4 6

3 6 5 6 5 9 6 8 8 9

37 24 21 25 21 22 23 19 19 13

дал 2.47

при. 1.13

17 24 20 31 27 34 22 36 44 34

32 20 20 21 17 17 17 11 16 9

+1

40 13 27 0 53 13 53 50 33 31 67 38 40 19 33 50 33 38 1.87

0.73

1.50

1.50

+5

25 27 31 33 44 47 50 53 31 40 56 33 44 27 56 47 38 33 1.81

1.13

1.40

1.33

-1

25 20 19 13 44 40 75 60 44 60 50 53 44 27 56 47 50 40 1.94

2.00

1.67

2.07

-3

27 13 40 25 60 38 73 44 60 38 53 38 53 25 67 56 53 31 1.80

1.73

1.31

1.69

=2

13 19 13 25 20 50 60 75 40 44 47 38 20 19 80 56 53 50 1.60

1.47

1.38

2.13

+2

13 20 31 47 38 60 50 60 44 40 44 40 25 27 69 60 50 47 1.50

1.75

1.53

1.47

=1

31 13 38 7 44 40 69 60 31 53 50 40 31 40 44 67 31 60 1.69

1.25

1.27

2.40

=1

13 19 27 44 47 75 53 75 27 50 20 25 13 13 60 50 40 31 1.00

1.93

1.19

2.75

=1

7

1.87

0.81

2.13

-1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 40 6 47 50 60 75 80 75 47 75 60 69 40 44 73 38 60 4.00 0.63

д 1-1

Австрија 1

0 47 38 53 31 53 56 47 31 33 19 20 19 53 56 33 31 1.33

гости

сер.


3

АВСТРИЈА 2

11 април 2014

ФИКС на колото

Хорн - Матерсбург

Кафенберг (3) - Рајндорф Алтах (1) Кафенберг + Фрст Виена + Хартберг - Лиферинг - Хорн - Сент Пелтен Матерсбург Австрија Лустенау

Парндорф (8) - Фрст Виена (10)

Рајндорф Алтах Г + Парндорф 3-0 (2-0) Д + Австрија Лустенау 2-0 (0-0) Д - Хорн 0-1 (0-1) Г x Матерсбург 1-1 (1-0) Д x Лиферинг 1-1 (0-0) Г Фрст Виена Д Хартберг Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 3-0, 0-1 12/13 0-2, 2-2 12/13 1-2, 1-1 08/09 1-5, 1-1, 0-3 петок 18:30 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Г Д

3-1 (1-0) 5-1 (3-0) 1-3 (1-0) 1-2 (1-1) 1-2 (0-0)

Парндорф - Рајндорф Алтах + Хорн + Матерсбург - Австрија Лустенау - Хартберг Сент Пелтен Лиферинг

Погоден фикс: 10/15 + -

Лиферинг (5) - Хартберг (6)

Фрст Виена Г - Кафенберг 1-3 (0-1) Д - Сент Пелтен 1-2 (0-2) Д - Австрија Лустенау 0-1 (0-0) Г - Хартберг 1-2 (0-1) Д x Хорн 2-2 (0-0) Д Рајндорф Алтах Д Матерсбург Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-0, 0-1 10/11 1-2, 0-3 08/09 0-2, 0-0 05/06 4-1, 0-1 петок 18:30 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Г Г Д

+

ГГ

0-3 (0-2) 3-1 (3-0) 2-1 (2-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

Д Г Г Д Г Г Г

Лиферинг x Хорн + Матерсбург + Кафенберг + Сент Пелтен x Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Парндорф

13/14 1-2, 2-2, 3-0 петок

Хартберг Г x Австрија Лустенау Д - Кафенберг Г x Сент Пелтен Д + Фрст Виена Д + Парндорф Д Хорн Г Рајндорф Алтах Меѓусебни дуели 1-1 (1-1) 5-0 (1-0) 3-1 (0-1) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0)

18:30 ч.

Реален тип

Хорн (9) - Матерсбург (7) 1-1 (0-1) 1-5 (0-3) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0)

ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Хорн x Лиферинг - Парндорф + Рајндорф Алтах + Кафенберг x Фрст Виена Хартберг Сент Пелтен

13/14 2-2, 1-0, 3-4 петок

Матерсбург Г x Сент Пелтен Д - Лиферинг Г - Парндорф Д x Рајндорф Алтах Д + Австрија Лустенау Д Кафенберг Г Фрст Виена Меѓусебни дуели 1-1 (1-1) 1-3 (0-3) 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 2-2 (0-0)

18:30 ч.

2-2 (1-1) 0-5 (0-1) 1-2 (1-2) 1-1 (0-1) 2-1 (1-1)

ГГ

Реален тип

Австрија Лустенау (2) - Сент Пелтен (4) Австрија Лустенау Сент Пелтен 1-1 (1-0) Д x Матерсбург 2-2 (1-1) x Хартберг 0-2 (0-0) Г + Фрст Виена 2-1 (2-0) - Рајндорф Алтах 1-0 (0-0) Д x Хартберг 1-1 (1-1) + Фрст Виена 1-0 (0-0) Г - Лиферинг 0-3 (0-1) + Парндорф 1-2 (1-1) Д + Кафенберг 2-1 (0-0) - Матерсбург Лиферинг Д Парндорф Кафенберг Г Хорн Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 1-1, 0-2 12/13 1-2, 2-2 12/13 1-2, 3-0 11/12 1-3, 1-1, 1-2 петок 20:30 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г Д Г

Статистика - Австрија 2 Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

410

0-1 гол

30 (21,43%)

Просек гол по натпревар

2,93

0-2 голови

62 (44,29%)

Победа на домаќини

64 (45,71%)

3+ голови

78 (55,71%)

Нерешено

35 (25,00%)

4-6 голови

47 (33,57%)

Победа на гости

41 (29,29%)

7+ голови

3 (2,14%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Рајндорф Алтах Австрија Лустенау Кафенберг Сент Пелтен Лиферинг Хартберг Матерсбург Парндорф Хорн Фрст Виена (-3)

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

16 12 14 12 11 9 8 9 8 6

9 10 3 6 8 8 8 5 7 6

3 6 11 10 9 11 12 14 13 16

58 41 44 40 54 35 41 28 41 28

Дома 29 26 34 34 37 50 54 41 57 48

57 46 45 42 41 35 32 32 31 21

15 13 14 14 14 14 15 13 14 14

11 6 8 8 6 6 5 6 4 4

3 5 2 3 3 3 7 4 3 2

1 2 4 3 5 5 3 3 7 8

35 24 24 28 27 22 26 15 19 16

Гости 12 12 15 13 17 26 23 12 24 20

36 23 26 27 21 21 22 22 15 14

13 15 14 14 14 14 13 15 14 14

5 6 6 4 5 3 3 3 4 2

6 5 1 3 5 5 1 1 4 4

2 4 7 7 4 6 9 11 6 8

23 17 20 12 27 13 15 13 22 12

дал 1.77

при. 1.31

17 14 19 21 20 24 31 29 33 28

21 23 19 15 20 14 10 10 16 10

=2

31 20 38 20 46 33 46 27 31 20 54 33 31 27 46 33 23 27 1.85

0.92

1.13

0.93

-1

36 21 7 43 14 50 64 43 43 21 57 43 36 14 50 43 50 36 1.71

1.07

1.43

1.36

-3

43 7 29 36 43 29 50 50 36 21 50 29 43 0 43 43 36 36 2.00

0.93

0.86

1.50

+1

29 7 36 29 50 43 50 57 29 50 50 50 36 36 50 64 29 50 1.93

1.21

1.93

1.43

=1

21 0

7 29 57 43 71 50 57 21 57 29 50 21 64 36 64 21 1.57

1.86

0.93

1.71

+2

13 8 20 23 40 62 60 85 40 54 60 31 40 23 53 54 40 54 1.73

1.53

1.15

2.38

+1

23 20 38 40 46 33 38 53 15 33 38 20 8

7 31 47 23 47 1.15

0.92

0.87

1.93

-2

14 14 36 36 43 57 57 79 43 64 50 57 21 36 57 71 57 64 1.36

1.71

1.57

2.36

=1

21 14 50 14 43 29 57 64 21 36 21 21 14 14 57 57 50 50 1.14

1.43

0.86

2.00

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 31 40 31 40 46 60 54 40 38 73 46 47 31 47 54 40 31 2.33 0.80

д 1-1

Австрија 2

гости

сер.


4

АНГЛИЈА ПРЕМИЕР

ФИКС на колото

11 април 2014

Ливерпул - Манчестер сити

Кристал палас (14) - Астон вила (13) Кристал палас Астон вила 0-1 (0-1) Д + Норвич Д - Саутхемптон 0-0 Д + Челзи Г x Сандерленд 0-1 (0-0) Д - Стоук Г - Њукасл 1-0 (0-0) Г - Манчестер јун. Д + Челзи 3-0 (1-0) Д - Фулам Г + Кардиф Д Саутхемптон Г Евертон Г Вест хем Г Свонси Меѓусебни дуели 13/14 1-0 04/05 2-0, 1-1 97/98 1-3, 1-1 сабота 16:07 ч. Реален тип

Фулам (18) - Норвич (17) 4-1 (4-1) 1-0 (0-0) 1-4 (1-3) 1-4 (1-2) 1-2 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Фулам - Кардиф + Њукасл - Манчестер сити - Евертон + Астон вила Тотенхем Хал

13/14

1

Сандерленд (20) - Евертон (5) Д Г Г Д Г Г Г

1-0 сабота

Евертон 0-0 Д + Кардиф 0-2 (0-2) Д + Свонси 1-2 (0-1) Г + Њукасл 1-2 (0-1) Г + Фулам 1-5 (1-1) Д + Арсенал Д Кристал палас Д Манчестер јун. Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-4, 1-1 10/11 16:07 ч. Реален тип

2-1 (0-0) 3-2 (1-1) 3-0 (1-0) 3-1 (0-0) 3-0 (2-0)

0-2, 2-2

2

Арсенал + Тотенхем - Челзи x Свонси x Манчестер сити - Евертон Хал Њукасл

1-1 (0-0) 2-4 (0-1) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-1)

6-0, 1-0

1

Саутхемптон Кардиф 1-0 (1-0) Д + Фулам Г + Кристал палас 4-2 (1-0) Г - Евертон Д + Норвич 2-3 (2-1) Д - Ливерпул Г - Тотенхем 4-0 (1-0) Г x Вест Бромич Д + Њукасл 1-4 (1-3) Д - Кристал палас Г - Манчестер сити Д Стоук Г Астон вила Д Евертон Г Сандерленд Меѓусебни дуели 13/14 3-0 11/12 1-1, 1-2 08/09 1-0, 1-2 07/08 сабота 16:07 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 0-6 (0-4) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-3 (0-2)

1-3 (1-1) 0-2 (0-2) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) 1-2 (1-1)

2-0, 2-2

Д Д Г Г Д Д Г

Евертон + Кардиф + Свонси + Њукасл + Фулам + Арсенал Манчестер јун. Саутхемптон

13/14

1

0-0 среда

0-4 (0-0) 0-1 (0-1) 3-2 (1-2) 0-4 (0-2) 5-1 (1-1)

2-2, 1-1

ГГ

1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

Ливерпул Челзи Манчестер сити Арсенал Евертон Тотенхем Манчестер јун. Саутхемптон Њукасл Стоук Вест хем Хал Астон вила Кристал палас Свонси Вест Бромич Норвич Фулам Кардиф Сандерленд

33 33 31 33 32 33 33 33 33 33 33 33 32 32 33 32 33 33 33 31

23 22 22 19 18 18 17 13 14 10 10 10 9 10 8 6 8 8 6 6

5 6 4 7 9 5 6 9 4 10 7 6 7 4 9 14 8 3 8 7

5 5 5 7 5 10 10 11 15 13 16 17 16 18 16 12 17 22 19 18

90 65 84 56 52 45 56 50 38 37 37 34 35 23 45 37 26 33 29 29

2-1 (0-0) 3-2 (1-1) 3-0 (1-0) 3-1 (0-0) 3-0 (2-0)

74 72 70 64 63 59 57 48 46 40 37 36 34 34 33 32 32 27 26 25

16 17 15 16 16 17 16 16 17 16 17 17 17 16 16 16 17 16 17 15

14 15 14 10 12 9 7 7 7 8 6 7 5 7 5 3 6 4 5 3

1 2 0 5 3 3 3 5 3 6 3 4 2 2 5 8 6 1 4 3

1 0 1 1 1 5 6 4 7 2 8 6 10 7 6 5 5 11 8 9

0-1, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

x Норвич + Вест хем + Астон вила + Хал - Челзи Кардиф Тотенхем

13/14

1

1-5 сабота

Њукасл Г - Фулам Д + Кристал палас Д - Евертон Г - Саутхемптон Д - Манчестер јун. Д Свонси Г Арсенал Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 2-1 11/12 0-3, 1-3 10/11 16:07 ч. Реален тип 1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 4-1 (3-1) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1)

Манчестер сити 3-0 (1-0) Г + Хал 2-0 (1-0) Г 6-3 (2-2) Д + Фулам 5-0 (1-0) Г 2-1 (1-0) Г + Манчестер јун. 3-0 (1-0) Д 4-0 (2-0) Г x Арсенал 1-1 (1-0) Д 2-1 (1-1) Д + Саутхемптон 4-1 (3-1) Г Д Сандерленд Г Д Д Вест Бромич Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 2-2, 2-2 11/12 0-3, 1-1 10/11 3-0, 0-3 недела 14:37 ч. Реален тип ГГ

Манчестер сити Сандерленд 2-0 (1-0) Д x Кристал палас 0-0 + Хал 5-0 (1-0) Г - Норвич 0-2 (0-2) + Фулам 3-0 (1-0) Г - Ливерпул 1-2 (0-1) + Манчестер јун. 1-1 (1-0) Д - Вест хем 1-2 (0-1) x Арсенал 4-1 (3-1) Г - Тотенхем 1-5 (1-1) + Саутхемптон Вест Бромич Г Челзи Кристал палас Д Кардиф Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-1, 3-0 11/12 3-3, 0-1 10/11 5-0, 0-1 среда 20:45 ч. Реален тип 1 Г Д Г Г Д Д Г

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-4 (0-1) 0-4 (0-1)

4-0, 2-1

1

Свонси (15) - Челзи (2) Челзи Д + Тотенхем Г - Астон вила Д + Арсенал Г - Кристал палас Д + Стоук Д Сандерленд Г Ливерпул Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-2, 1-1 11/12 1-1, 1-4 недела 17:07 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Свонси - Вест Бромич - Евертон x Арсенал + Норвич - Хал Њукасл Астон вила

1-2 (1-0) 2-3 (1-1) 2-2 (1-0) 3-0 (2-0) 0-1 (0-1)

4-0 (0-0) 0-1 (0-0) 6-0 (4-0) 0-1 (0-0) 3-0 (1-0)

2

Статистика - Англија Премиер Одиграни натпревари

326

Постигнати голови

901

Просек гол по натпревар

2,76

Победа на домаќини

154 (47,24%)

Нерешено

69 (21,17%)

Победа на гости

103 (31,60%)

2+ п. п.

/

3+ голови

167 (51,23%)

0-1 гол

88 (26,99%)

4-6 голови

99 (30,37%)

0-2 голови

159 (48,77%)

7+ голови

7 (2,15%)

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

48 42 52 29 32 24 22 29 19 22 23 20 19 14 29 19 15 19 18 14

43 47 42 35 39 30 24 26 24 30 21 25 17 23 20 17 24 13 19 12

17 16 16 17 16 16 17 17 16 17 16 16 15 16 17 16 16 17 16 16

9 7 8 9 6 9 10 6 7 2 4 3 4 3 3 3 2 4 1 3

4 4 4 2 6 2 3 4 1 4 4 2 5 2 4 6 2 2 4 4

4 5 4 6 4 5 4 7 8 11 8 11 6 11 10 7 12 11 11 9

42 23 32 27 20 21 34 21 19 15 14 14 16 9 16 18 11 14 11 15

дал 2.47

при. 1.59

27 15 19 30 18 23 19 23 25 33 19 24 20 21 26 26 39 40 32 30

31 25 28 29 24 29 33 22 22 10 16 11 17 11 13 15 8 14 7 13

+9

53 25 41 19 47 19 71 38 35 25 82 44 47 25 47 38 47 25 2.47

0.53

1.44

0.94

+1

73 44 33 13 60 25 73 56 60 44 80 63 67 56 40 63 40 50 3.47

0.67

2.00

1.19

+1

44 29 19 35 19 35 31 65 31 41 63 53 38 24 44 53 31 47 1.81

0.63

1.59

1.76

-1

44 6 31 13 31 13 63 44 31 31 69 38 50 6 50 50 50 31 2.00

0.81

1.25

1.13

+6

18 25 29 13 29 25 41 56 29 38 35 44 29 38 35 38 24 31 1.41

1.29

1.31

1.44

+1

31 35 19 35 19 53 50 71 25 47 44 65 31 35 44 53 38 53 1.38

1.19

2.00

1.12

+2

31 12 25 41 31 35 56 47 44 29 63 24 38 0 50 53 38 35 1.81

1.31

1.24

1.35

-1

12 38 18 38 29 44 53 69 29 31 35 38 18 25 35 38 29 38 1.12

1.53

1.19

1.56

-3

13 6 13 35 25 35 38 53 19 41 44 24 31 12 56 41 38 35 1.38

0.94

0.88

1.94

-1

24 13 35 19 41 19 59 44 35 25 47 25 29 13 47 38 47 38 1.35

1.47

0.88

1.19

-1

29 13 35 31 24 31 24 31 24 19 24 19 6 19 29 38 18 25 1.18

0.94

0.88

1.50

+1

г 2-2

Гости 13 9 10 10 13 22 19 21 26 15 25 16 28 18 23 22 13 34 32 23

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 88 29 56 29 63 71 75 82 69 53 81 65 69 59 56 71 56 65 3.00 0.81

д 1-1

Дома 40 24 29 40 31 45 38 44 51 48 44 40 48 39 49 48 52 74 64 53

3-1 (1-0) 1-2 (0-0) 3-6 (2-2) 3-3 (1-2) 0-3 (0-1)

Манчестер сити (3) - Сандерленд (20)

Кристал палас Д - Саутхемптон 0-1 (0-1) Г x Сандерленд 0-0 Г - Њукасл 0-1 (0-0) Д + Челзи 1-0 (0-0) Г + Кардиф 3-0 (1-0) Г Вест хем Д Манчестер сити Меѓусебни дуели 04/05 4-0, 3-1 97/98 3-1, 1-2 94/95 3-1, 0-1 20:45 ч. Реален тип 1

Вкупно

Стоук (10) - Њукасл (9) Стоук

Ливерпул + Манчестер јун. + Кардиф + Сандерленд + Тотенхем + Вест хем Норвич Челзи

Англија Премиер Тим

-

Ливерпул (1) - Манчестер сити (3)

Евертон (5) - Кристал палас (14)

Вест хем Г - Стоук Д - Манчестер јун. Д + Хал Г + Сандерленд Д - Ливерпул Д Кристал палас Г Вест Бромич Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 5-1, 3-1 10/11 3-0, 1-0 09/10 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Г Д Д Г Г Д

Д x Стоук Г - Саутхемптон Д + Сандерленд Г - Свонси Д - Вест Бромич Д Ливерпул Г Манчестер јун. Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 5-0 11/12 2-1, 1-1 04/05 16:07 ч. Реален тип 1-3 (0-1) 1-0 (0-0) 0-5 (0-1) 1-3 (0-0) 2-1 (0-0)

Вест Бромич Тотенхем 0-3 (0-1) Г - Челзи Д - Манчестер јун. 2-1 (0-1) Д - Арсенал Г + Свонси 0-2 (0-2) Д + Саутхемптон Г - Хал 3-3 (2-1) Г - Ливерпул Д x Кардиф 1-0 (1-0) Д + Сандерленд Г + Норвич Д Фулам Г Манчестер сити Д Вест хем Г Стоук Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 1-1 11/12 0-1, 1-3 10/11 сабота 16:07 ч. Реален тип

Арсенал (4) - Вест хем (11)

ГГ

Саутхемптон (8) - Кардиф (19)

Норвич

Вест Бромич (16) - Тотенхем (6)

Сандерленд x Кристал палас - Норвич - Ливерпул - Вест хем - Тотенхем Манчестер сити Челзи

13/14

2-1 сабота

+

Погоден фикс: 16/25 -

гости

сер.

6 20 41 40 35 40 47 53 24 33 24 27 6 13 47 53 41 53 1.12

1.65

1.07

1.33

-3

31 6 38 19 25 13 25 25 19 6 19 6 19 6 25 25 19 19 0.88

1.13

0.56

1.31

+2

13 12 13 35 31 29 75 29 38 18 50 35 25 29 63 41 50 24 1.81

1.44

0.94

1.53

-1

13 6

1.38

1.13

1.63

+1

0 25 19 38 31 50 19 31 31 31 19 6 56 63 19 50 1.19

12 13 35 44 18 38 24 50 18 31 18 13 0

6 35 44 24 38 0.88

0.76

0.69

2.44

-2

6

6 25 24 50 24 75 59 44 41 25 24 13 18 75 41 69 35 1.19

2.13

0.82

2.35

+1

6

0 18 19 29 31 65 44 35 25 35 19 24 19 41 44 41 38 1.06

1.88

0.69

2.00

-1

20 19 33 31 27 31 53 56 27 38 20 19 20 13 53 44 53 38 0.93

1.53

0.94

1.88

-4


5

АНГЛИЈА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Ридинг - Лестер

Квинс парк р. (4) - Нот. форест (10) Квинс парк р. Нот. форест 3-1 (1-1) Г - Дерби 0-5 (0-3) + Мидлсборо 1-0 (1-0) Д - Чарлтон 0-1 (0-0) + Виган 1-1 (0-1) Г x Ипсвич 1-1 (1-0) x Блекпул 1-2 (0-1) Д - Милвол 1-2 (0-2) - Бурнемаут 0-2 (0-1) Д x Шефилд вензди 3-3 (1-2) - Блекбурн Лестер Д Бирмингам Вотфорд Г Лидс јун. Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 1-1, 0-0 09/10 0-5, 1-1 08/09 2-2, 2-1 сабота 13:22 ч. Реален тип 1

Г Д Г Г Г Г Д

Брајтон - Шефилд вензди - Мидлсборо x Блекбурн x Барнсли + Лестер Хадерсфилд Блекпул

13/14

2-3 сабота

Ипсвич (8) - Донкастер (19)

13/14

3-0 сабота

Донкастер 2-0 (0-0) Д + Шефилд вензди 1-0 (1-0) 2-1 (0-1) Г - Барнли 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) Г + Лидс јун. 2-1 (2-0) 0-2 (0-0) Д - Бирмингам 1-3 (1-0) 2-0 (2-0) Д - Болтон 1-2 (1-2) Д Дерби Г Милвол Меѓусебни дуели 11/12 3-2, 2-3 10/11 6-0, 3-2 09/10 1-1, 3-3 16:07 ч. Реален тип 1

x Болтон x Лестер - Барнсли + Блекпул - Чарлтон Блекбурн Хадерсфилд

13/14

0-3 сабота

Милвол (22) - Вотфорд (12) Г Д Д Г Г Г Д

Милвол - Лидс јун. - Бирмингам x Блекбурн + Нот. форест + Виган Мидлсборо Донкастер

13/14

0-4 сабота

Чарлтон Г + Нот. форест Г - Дерби Г + Лидс јун. Д - Ридинг Д + Јеовил Д Болтон Г Шефилд вензди Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-2 10/11 1-1, 0-4 09/10 16:07 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 3-3 (1-2) 0-0 4-1 (2-0)

1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1)

2-1, 0-2

Г Д Д Г Г Г Д

Барнли + Чарлтон + Донкастер - Лестер x Вотфорд + Барнсли Блекпул Виган

13/14

1

0-1 сабота

Вотфорд Г - Виган Д x Блекбурн Г + Шефилд вензди Д x Барнли Д + Лидс јун. Д Ипсвич Г Квинс парк р. Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 11/12 0-2, 1-2 10/11 16:07 ч. Реален тип

1-2 (1-1) 3-3 (1-1) 4-1 (2-0) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0)

0-1, 1-6

Д Г Д Г Г Г Д

Бурнемаут 2-2 (2-0) Г + Барнсли 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) Д + Лидс јун. 4-1 (3-0) 1-4 (0-0) Г + Бирмингам 4-2 (3-0) 2-1 (1-0) Д + Квинс парк р. 2-1 (1-0) 2-3 (1-1) Д + Ридинг 3-1 (3-0) Д Шефилд вензди Г Ипсвич Меѓусебни дуели 12/13 0-3, 0-1 11/12 0-0, 1-3 10/11 2-2, 0-2 16:07 ч. Реален тип 2

Дерби + Нот. форест - Ипсвич + Чарлтон - Мидлсборо + Блекпул Донкастер Барнсли

13/14

НГ

1-1 сабота

Шефилд вензди (15) - Блекбурн (11)

Мидлсборо Д - Квинс парк р. 1-3 (1-1) Г x Хадерсфилд 2-2 (1-2) Г + Брајтон 2-0 (0-0) Д + Дерби 1-0 (0-0) Д + Бирмингам 3-1 (2-1) Д Милвол Г Ридинг Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-3 11/12 2-0, 0-2 10/11 3-1, 1-2 16:07 ч. Реален тип 1 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Шефилд вензди Блекбурн 0-1 (0-1) Г x Вотфорд - Донкастер 1-0 (0-0) Г x Милвол + Брајтон 1-4 (0-2) Д x Брајтон - Вотфорд 1-2 (1-1) Д + Ипсвич - Лестер 3-3 (2-1) Д + Квинс парк р. x Нот. форест Бурнемаут Д Јеовил Чарлтон Г Бирмингам Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-2, 0-1 00/01 0-2, 1-1 98/99 сабота 16:07 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Барнсли 2-2 (0-2) Д - Бурнемаут Г x Јеовил 1-0 (1-0) Г + Ридинг Д + Блекпул 1-1 (1-0) Г + Јеовил Д x Виган 1-0 (0-0) Д x Брајтон Г + Хадерсфилд 2-1 (2-1) Д - Барнли Г + Донкастер Д Лидс јун. Г Чарлтон Д Лестер Г Дерби Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 3-2, 1-1 00/01 1-0, 2-0 99/00 сабота 16:07 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 4-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

1-1, 2-2

Г Д Д Г Г Г Д

Хадерсфилд Г - Блекпул Д x Мидлсборо Г x Ридинг Д - Болтон Д - Ипсвич Д Брајтон Г Јеовил Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 0-1 95/96 3-2, 1-0 16:07 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 2-2 (2-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-2 (0-2)

1

Лестер Д x Јеовил Г + Барнли Г x Виган Д + Шефилд вензди Д - Брајтон Д Квинс парк р. Г Болтон Меѓусебни дуели 13/14 0-1 11/12 3-1, 2-0 10/11 3-1, 2-1 09/10 понеделник 21:07 ч. Реален тип Г Д Д Г Г Г Д

Ридинг + Бирмингам - Барнсли x Хадерсфилд + Чарлтон - Бурнемаут Виган Мидлсборо

2-1 (1-1) 1-3 (1-1) 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-3 (0-3)

Лидс јун. - Бурнемаут - Донкастер - Чарлтон - Виган - Вотфорд Барнсли Нот. форест

13/14

1

Ридинг (6) - Лестер (1)

5-0 (3-0) 1-2 (1-0) 3-0 (2-0) 0-1 (0-0) 3-1 (3-1)

3-3 (1-1) 2-2 (0-0) 3-3 (2-1) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

4-1, 3-0

БХ

Лидс јун. (16) - Блекпул (20)

Болтон

Дерби (3) - Хадерсфилд (17)

1-2 (0-2) 2-3 (1-2) 2-2 (0-0) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0)

-

Болтон (14) - Барнсли (23)

Јеовил Д Г Д Г Г Г Д

Погоден фикс: 19/26 +

Барнли (2) - Мидлсборо (13)

Јеовил (24) - Бурнемаут (9)

Ипсвич + Брајтон + Дерби x Нот. форест - Блекбурн + Хадерсфилд Вотфорд Бурнемаут

-

ГГ

Брајтон (7) - Чарлтон (21)

Г Д Д Г Г Г Д

Г Д Д Г Г Г Д

11 април 2014

1-1 сабота

Блекпул Д + Хадерсфилд Г - Болтон Г x Квинс парк р. Д - Јеовил Д - Дерби Д Барнли Г Брајтон Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-2 11/12 0-1, 0-5 16:07 ч. Реален тип 1-4 (0-3) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2)

1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-2 (0-1) 1-3 (1-3)

ГГ

Чарлтон (21) - Барнсли (23) 1-1 (0-1) 2-0 (1-0) 2-2 (1-1) 2-1 (1-1) 1-4 (0-2)

2-1, 0-1

ГГ

Барнсли Д - Бурнемаут Г + Ридинг Г + Јеовил Д x Брајтон Д - Барнли Д Лидс јун. Г Дерби Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 6-0, 0-1 08/09 0-0, 1-3 07/08 вторник 20:45 ч. Реален тип Г Г Г Д Д Д Г

Чарлтон + Нот. форест - Дерби + Лидс јун. - Ридинг + Јеовил Болтон Шефилд вензди

1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-1)

0-1 (0-0) 3-1 (1-1) 4-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1)

0-3, 1-1

БХ

Статистика - Англија Шампионат Одиграни натпревари

490

Победа на домаќини

204 (41,63%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

227 (46,33%)

Постигнати голови

1251

Нерешено

142 (28,98%)

0-1 гол

145 (29,59%)

4-6 голови

117 (23,88%)

Просек гол по натпревар

2,55

Победа на гости

144 (29,39%)

0-2 голови

263 (53,67%)

7+ голови

7 (1,43%)

Дополнителна статистика

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лестер Барнли Дерби Квинс парк р. Виган Ридинг Брајтон Ипсвич Бурнемаут Нот. форест Блекбурн Вотфорд Мидлсборо Болтон Шефилд вензди Лидс јун. Хадерсфилд Бирмингам Донкастер Блекпул Чарлтон Милвол Барнсли Јеовил

Вкупно 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 40 41 41 41 41 41 41 41 41 39 41 40 41

27 23 21 20 19 17 16 16 17 14 15 14 13 12 12 13 12 11 11 10 10 9 8 8

8 14 9 10 10 12 13 13 10 17 14 14 16 15 13 8 10 10 10 12 11 12 12 11

6 4 11 11 12 12 12 12 14 10 12 12 12 14 16 20 19 20 20 19 18 20 20 22

77 66 72 49 54 62 46 53 58 60 56 64 53 53 52 52 50 53 37 35 30 40 38 41

Дома 42 34 47 37 40 49 37 46 57 53 53 48 44 56 52 63 57 63 62 59 50 70 66 66

89 83 72 70 67 63 61 61 61 59 59 56 55 51 49 47 46 43 43 42 41 39 36 35

21 20 20 20 21 20 20 20 21 21 21 21 21 20 20 20 21 20 21 21 19 20 21 20

15 13 11 13 11 7 8 10 10 9 10 10 9 5 9 8 8 2 9 7 6 5 5 4

4 6 4 5 7 8 6 5 5 7 6 5 9 10 3 4 5 8 4 6 5 7 8 5

2 1 5 2 3 5 6 5 6 5 5 6 3 5 8 8 8 10 8 8 8 8 8 11

44 34 37 30 32 33 25 29 34 36 30 35 31 26 33 32 33 26 26 20 16 23 20 16

Гости 22 13 21 14 21 22 20 20 22 27 18 20 17 20 24 28 29 32 27 23 22 31 32 25

49 45 37 44 40 29 30 35 35 34 36 35 36 25 30 28 29 14 31 27 23 22 23 17

20 21 21 21 20 21 21 21 20 20 20 19 20 21 21 21 20 21 20 20 20 21 19 21

12 10 10 7 8 10 8 6 7 5 5 4 4 7 3 5 4 9 2 3 4 4 3 4

4 8 5 5 3 4 7 8 5 10 8 9 7 5 10 4 5 2 6 6 6 5 4 6

4 3 6 9 9 7 6 7 8 5 7 6 9 9 8 12 11 10 12 11 10 12 12 11

33 32 35 19 22 29 21 24 24 24 26 29 22 27 19 20 17 27 11 15 14 17 18 25

дал 1.65

при. 1.00

20 21 26 23 19 27 17 26 35 26 35 28 27 36 28 35 28 31 35 36 28 39 34 41

40 38 35 26 27 34 31 26 26 25 23 21 19 26 19 19 17 29 12 15 18 17 13 18

-1

35 33 35 33 35 29 40 48 15 14 60 48 40 33 50 57 30 38 1.70

0.65

1.52

1.00

+1

35 33 35 38 30 38 55 57 35 33 45 48 35 29 45 62 35 52 1.85

1.05

1.67

1.24

+1

35 5 35 10 30 10 45 29 10 14 50 24 25 14 45 33 35 24 1.50

0.70

0.90

1.10

-2

29 30 33 30 43 15 57 40 29 15 62 30 33 25 52 30 52 25 1.52

1.00

1.10

0.95

-1

25 24 35 38 45 29 40 48 25 29 30 33 30 29 65 52 40 38 1.65

1.10

1.38

1.29

-1

15 24 5 19 10 24 35 24 15 19 25 24 15 24 55 29 30 24 1.25

1.00

1.00

0.81

+1

10 19 20 48 25 33 50 29 20 14 40 29 10 5 65 43 45 19 1.45

1.00

1.14

1.24

+1

29 20 29 30 33 40 48 55 24 25 38 25 24 15 57 60 38 45 1.62

1.05

1.20

1.75

+5

33 5 38 25 38 35 57 40 43 30 52 25 38 10 62 65 52 30 1.71

1.29

1.20

1.30

=1

29 15 33 35 29 50 29 65 24 45 38 35 29 15 38 65 29 55 1.43

0.86

1.30

1.75

+2

29 21 43 32 38 47 48 53 24 37 43 42 43 26 33 68 19 53 1.67

0.95

1.53

1.47

+1

33 0 33 20 38 30 38 45 29 35 33 45 29 20 48 45 29 45 1.48

0.81

1.10

1.35

+3

25 24 50 24 45 33 30 52 25 33 35 33 20 14 55 57 20 48 1.30

1.00

1.29

1.71

+2

25 14 35 33 50 29 55 24 25 10 35 14 20 14 50 57 40 19 1.65

1.20

0.90

1.33

=1

20 10 30 43 40 43 60 52 25 24 50 24 25 19 65 48 55 38 1.60

1.40

0.95

1.67

-5

19 10 29 30 48 30 52 50 33 10 38 15 29 15 57 60 43 50 1.57

1.38

0.85

1.40

-2

10 24 25 38 30 38 50 52 30 38 30 43 10 19 65 43 45 38 1.30

1.60

1.29

1.48

-1

33 5 33 25 29 35 62 45 24 25 43 10 38 0 43 40 43 30 1.24

1.29

0.55

1.75

-2

19 5 29 30 10 30 29 40 19 30 19 10 14 10 43 55 29 35 0.95

1.10

0.75

1.80

-2

11 5 11 35 16 20 26 45 16 10 26 10 26 0 32 40 21 25 0.84

1.16

0.70

1.40

+1

10 14 20 43 25 43 50 52 40 33 40 19 20 10 55 48 45 33 1.15

1.55

0.81

1.86

+2

19 5 38 21 29 37 48 47 29 32 29 32 19 26 48 47 33 37 0.95

1.52

0.95

1.79

-1

15 14 20 29 20 38 40 57 20 29 20 29 5 14 40 67 35 43 0.80

1.25

1.19

1.95

-1

г 2-2

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 35 43 30 43 25 67 65 29 25 71 55 43 35 62 60 52 55 2.10 1.05

д 1-1

Англија Шампионат

гости

сер.


6 АНГЛИЈА ЛИГА 1

ФИКС на колото

11 април 2014

Транмер - Шрусбери

Ротерам (3) - Брадфорд (12) Г Д Д Г Г Г Д

Валсал (10) - Бристол сити (15)

Ротерам + Питерборо + Брентфорд + Бристол сити + Гилингам - Шефилд јун. Вулверхемптон Порт Вејл

13/14

1-0 петок

Брадфорд 1-0 (1-0) Г - Шрусбери 1-2 (0-0) 3-0 (2-0) Д - Валсал 0-2 (0-0) 2-1 (1-0) Г + Лејтон 1-0 (1-0) 4-3 (1-1) Г x Ковентри 0-0 0-1 (0-0) Д - Олдам 2-3 (1-2) Д Питерборо Г Свиндон Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 4-0 11/12 3-0, 3-2 10/11 1-2, 0-0 20:52 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 сабота

Лејтон (4) - Гилингам (14) Д Г Д Д Г Г Д

Лејтон - Брентфорд x Валсал x Олдам - Брадфорд x Шефилд јун. Кроли таун Вулверхемптон

13/14

2-1 сабота

Гилингам Г x Брадфорд Д - Кру Г + Милтон Кејнс Д - Ротерам Г - Питерборо Д Транмер Г Валсал Меѓусебни дуели 09/10 1-1, 3-1 07/08 0-0, 1-3 06/07 16:07 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-3 (1-1) 1-0 (0-0) 3-4 (1-1) 0-2 (0-1)

1-2, 3-3

1

Милтон Кејнс Кроли таун 0-2 (0-0) Д - Шефилд јун. - Питерборо 3-2 (0-2) Г - Престон + Стивенејџ 0-1 (0-0) Г - Порт Вејл - Гилингам 0-1 (0-0) Д - Кру - Вулверхемптон 2-1 (1-0) Г - Брентфорд + Ковентри Порт Вејл Д Лејтон Брентфорд Г Нотс каунти Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 0-0, 0-2 сабота 16:07 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

Свиндон (8) - Брентфорд (2) Г Д Г Д Г Г Д

2-3 сабота

Брентфорд 0-0 Г - Ротерам 0-3 (0-2) 1-0 (0-0) Г x Олдам 0-0 2-1 (1-1) Г x Шефилд јун. 0-0 2-1 (1-0) Д + Нотс каунти 3-1 (2-0) 0-1 (0-1) Д + Кроли таун 1-0 (0-0) Д Престон Г Милтон Кејнс Меѓусебни дуели 12/13 3-3, 1-1 12/13 1-2, 0-1 10/11 1-0, 1-1 16:07 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

1-2 сабота

Питерборо (6) - Ковентри (13)

Вулверхемптон 1-1 (0-0) Г + Шефилд јун. 2-0 (1-0) Д x Олдам 3-1 (1-1) Д + Колчестер 4-2 (3-0) Г + Гилингам 1-3 (0-1) Г + Милтон Кејнс 1-0 (0-0) Д - Нотс каунти 1-2 (0-1) Г x Стивенејџ 0-0 Д - Ковентри 2-1 (1-0) Д + Питерборо 2-0 (0-0) Г + Кроли таун Д Ротерам Г Шрусбери Д Колчестер Г Лејтон Меѓусебни дуели 13/14 0-2 05/06 1-1, 0-4 04/05 1-4, 1-1 01/02 1-4, 1-0 сабота 16:07 ч. Реален тип 2

Д Г Д Г Д Г Д

Питерборо - Ротерам - Престон + Колчестер - Вулверхемптон + Гилингам Брадфорд Карлајл

13/14

2-4 сабота

Транмер (19) - Шрусбери (22) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

Транмер + Нотс каунти - Порт Вејл - Свиндон x Карлајл + Колчестер Гилингам Шефилд јун.

13/14

0-2

1-0 сабота

Порт Вејл 2-3 (1-2) Д + Транмер 4-1 (2-0) Г - Бристол сити 3-1 (1-0) Г x Стивенејџ 2-0 (2-0) Д + Кроли таун 1-3 (0-2) Д + Валсал Д Милтон Кејнс Г Ротерам Меѓусебни дуели 09/10 1-2, 3-1 08/09 4-2, 2-1 03/04 16:07 ч. Реален тип

3-2 (1-0) 0-5 (0-4) 1-1 (0-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0)

1-2, 0-1

Д Г Д Д Г Г Д

Шрусбери Г - Колчестер Д + Брадфорд Г x Карлајл Г - Валсал Д + Стивенејџ Д Кру Г Престон Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 1-1 16:07 ч. Реален тип 3-2 (2-1) 2-3 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 2-1 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Д

0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Стивенејџ - Милтон Кејнс - Ковентри x Порт Вејл x Вулверхемптон - Шрусбери Шефилд јун. Бристол сити

13/14

0-2

1-0 сабота

1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 2-1 (1-0) 0-0 1-2 (0-1)

ГГ

0-4 сабота

Колчестер Д x Бристол сити Г - Вулверхемптон Г - Нотс каунти Г - Питерборо Д - Транмер Д Олдам Г Кру Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 0-1 11/12 0-0, 6-1 16:07 ч. Реален тип 2-3 (2-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-0 0-1 (0-0)

2-2 (0-1) 2-4 (0-3) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1) 1-2 (1-1)

БХ

Кроли таун (17) - Транмер (19)

Престон x Шефилд јун. - Свиндон + Питерборо + Кроли таун x Бристол сити Брентфорд Шрусбери

13/14

ГГ

Ковентри Г - Брентфорд Д + Стивенејџ Г + Кру Д x Брадфорд Д - Милтон Кејнс Д Свиндон Г Олдам Меѓусебни дуели 11/12 2-2, 1-0 09/10 0-1, 2-3 16:07 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 1-3 (1-1) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-0 (1-0)

Стивенејџ (24) - Колчестер (18)

Престон (5) - Карлајл (20)

Нотс каунти - Транмер + Карлајл + Кру + Колчестер - Брентфорд Бристол сити Кроли таун

13/14

+

Кру

Нотс каунти (23) - Порт Вејл (9)

Свиндон x Бристол сити + Престон + Транмер + Шефилд јун. - Карлајл Ковентри Брадфорд

13/14

Бристол сити 1-1 (1-0) Д x Свиндон 0-0 1-1 (1-0) Г x Колчестер 2-2 (1-0) 2-0 (0-0) Д + Порт Вејл 5-0 (4-0) 1-0 (1-0) Г - Ротерам 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) Д x Престон 1-1 (0-0) Д Нотс каунти Г Стивенејџ Меѓусебни дуели 05/06 0-3, 0-3 04/05 1-0, 1-2 00/01 3-1, 0-0 16:07 ч. Реален тип НГ

Милтон Кејнс (7) - Кроли таун (17)

0-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

Погоден фикс: 17/26 +

Кру (21) - Вулверхемптон (1)

Валсал x Ротерам x Лејтон + Брадфорд + Шрусбери - Порт Вејл Карлајл Гилингам

13/14

+

0-2

Карлајл 0-0 Д x Стивенејџ 0-1 (0-0) Г - Нотс каунти 3-1 (1-1) Д x Шрусбери 1-0 (1-0) Г x Транмер 1-1 (0-0) Д + Свиндон Д Валсал Г Питерборо Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 0-0, 3-3 97/98 16:07 ч. Реален тип

0-0 1-4 (0-2) 0-0 0-0 1-0 (1-0)

0-3, 2-0

1

Транмер Д + Нотс каунти Г - Порт Вејл Д - Свиндон Д x Карлајл Г + Колчестер Г Гилингам Д Шефилд јун. Меѓусебни дуели 13/14 3-3 12/13 0-2, 2-5 вторник 20:45 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Д Г

Кроли таун - Шефилд јун. - Престон - Порт Вејл - Кру - Брентфорд Лејтон Нотс каунти

0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-0) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0)

3-2 (2-1) 2-3 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 2-1 (1-1)

БХ

Статистика - Англија Лига 1 Одиграни натпревари

490

Победа на домаќини

214 (43,67%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

244 (49,80%)

Постигнати голови

1309

Нерешено

126 (25,71%)

0-1 гол

127 (25,92%)

4-6 голови

131 (26,73%)

Просек гол по натпревар

2,67

Победа на гости

150 (30,61%)

0-2 голови

246 (50,20%)

7+ голови

8 (1,63%)

Дополнителна статистика

Англија Лига 1

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Вулверхемптон Брентфорд Ротерам Лејтон Престон Питерборо Милтон Кејнс Свиндон Порт Вејл Валсал Шефилд јун. Брадфорд Ковентри (-10) Гилингам Бристол сити Олдам Кроли таун Колчестер Транмер Карлајл Кру Шрусбери Нотс каунти Стивенејџ

41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 39 41 40 40 41 41 41 41

27 26 22 22 20 20 17 16 17 14 15 11 16 14 10 12 11 10 11 11 11 9 12 10

9 9 12 11 16 4 7 9 6 14 11 16 11 6 17 11 13 13 10 10 10 14 4 9

5 6 7 8 5 17 17 16 18 13 15 14 14 21 14 18 15 18 19 19 20 18 25 22

74 66 77 73 57 63 58 58 55 46 42 52 71 54 63 46 40 45 49 40 49 37 55 40

Дома 25 36 49 38 39 54 55 54 66 42 43 51 71 69 64 57 49 57 70 61 76 50 73 61

90 87 78 77 76 64 58 57 57 56 56 49 49 48 47 47 46 43 43 43 43 41 40 39

21 21 20 20 20 20 20 20 21 20 21 21 21 21 21 20 19 21 20 21 20 21 20 20

15 17 9 11 9 12 8 12 12 7 10 6 9 9 6 7 8 7 5 8 6 6 9 6

4 1 8 3 9 2 4 3 3 6 7 9 7 4 9 5 5 5 7 5 6 7 2 5

2 3 3 6 2 6 8 5 6 7 4 6 5 8 6 8 6 9 8 8 8 8 9 9

39 41 41 35 30 29 26 37 33 20 28 32 39 32 32 21 19 25 27 26 24 19 33 23

Гости 11 17 28 19 22 20 23 25 28 25 17 26 36 30 27 26 21 27 36 30 31 21 27 26

49 52 35 36 36 38 28 39 39 27 37 27 34 31 27 26 29 26 22 29 24 25 29 23

20 20 21 21 21 21 21 21 20 21 20 20 20 20 20 21 20 20 20 19 21 20 21 21

12 9 13 11 11 8 9 4 5 7 5 5 7 5 4 5 3 3 6 3 5 3 3 4

5 8 4 8 7 2 3 6 3 8 4 7 4 2 8 6 8 8 3 5 4 7 2 4

3 3 4 2 3 11 9 11 12 6 11 8 9 13 8 10 9 9 11 11 12 10 16 13

35 25 36 38 27 34 32 21 22 26 14 20 32 22 31 25 21 20 22 14 25 18 22 17

14 19 21 19 17 34 32 29 38 17 26 25 35 39 37 31 28 30 34 31 45 29 46 35

41 35 43 41 40 26 30 18 18 29 19 22 25 17 20 21 17 17 21 14 19 16 11 16

г 2-2

Вкупно

д 1-1

     

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] д

г

1>2

д

г

2+ p

д 3+

г

д 4+

г

д

г

T 2+

д

г

ДТ

д

г ГГ

д

г

ГГ3+

дома

гости

сер.

дал

при.

дал

при.

52 35 14 20 24 25 29 55 19 20 71 55 48 35 29 40 19 35 1.86

0.52

1.75

0.70

+1

52 40 24 45 19 35 52 40 43 20 62 30 43 25 43 45 43 25 1.95

0.81

1.25

0.95

+2

30 43 20 48 45 38 75 52 55 19 65 57 50 38 70 43 60 38 2.05

1.40

1.71

1.00

-1

40 29 50 14 35 19 45 48 25 29 55 52 35 38 50 71 35 43 1.75

0.95

1.81

0.90

=1

35 29 30 19 35 19 50 33 25 14 50 38 30 29 60 38 40 29 1.50

1.10

1.29

0.81

=1

45 10 40 10 40 29 45 57 20 38 45 48 30 29 40 48 40 48 1.45

1.00

1.62

1.62

+1

30 29 35 33 25 52 45 71 35 38 40 57 25 33 45 62 40 62 1.30

1.15

1.52

1.52

+1

40 10 30 14 35 24 65 38 45 19 50 29 40 19 65 52 60 33 1.85

1.25

1.00

1.38

-1

24 10 19 30 29 35 57 60 33 35 57 40 38 25 67 45 57 40 1.57

1.33

1.10

1.90

+2

25 14 25 19 20 10 35 29 5 14 25 24 20 10 50 48 20 24 1.00

1.25

1.24

0.81

-1

29 15 24 20 29 15 33 35 14 15 38 10 24 5 52 35 29 30 1.33

0.81

0.70

1.30

+1

14 25 38 30 33 30 43 40 33 20 43 30 29 25 57 45 33 35 1.52

1.24

1.00

1.25

-1

24 20 5 40 33 40 71 70 43 45 57 45 48 10 67 75 62 60 1.86

1.71

1.60

1.75

-1

19 15 24 25 24 30 52 75 38 30 43 30 24 25 62 65 52 60 1.52

1.43

1.10

1.95

-2

19 10 19 50 33 55 62 60 29 45 43 40 24 20 71 85 52 55 1.52

1.29

1.55

1.85

=1

25 5 50 19 35 29 35 43 15 24 15 29 10 24 50 67 30 43 1.05

1.30

1.19

1.48

+1

21 15 32 20 26 20 37 35 16 20 21 30 5 25 42 60 32 35 1.00

1.11

1.05

1.40

-6

14 10 24 35 33 40 57 35 19 25 24 25 10 10 52 55 38 35 1.19

1.29

1.00

1.50

-4

20 10 30 25 45 25 65 50 40 35 35 20 35 15 70 55 55 45 1.35

1.80

1.10

1.70

+1

24 11 43 21 38 11 57 53 29 32 38 16 29 5 52 47 48 42 1.24

1.43

0.74

1.63

+1

15 14 20 24 25 43 65 62 20 48 30 43 20 38 60 57 45 48 1.20

1.55

1.19

2.14

+1

14 5 19 35 19 35 24 45 10 30 29 25 24 25 38 55 19 40 0.90

1.00

0.90

1.45

+1

35 14 30 33 45 52 55 62 40 38 55 19 45 19 45 57 40 48 1.65

1.35

1.05

2.19

-1

30 10 30 43 20 33 40 48 30 29 35 19 25 10 50 38 35 33 1.15

1.30

0.81

1.67

-1


7

АНГЛИЈА ЛИГА 2

ФИКС на колото

Ексетер - Челтенам

Мансфилд (12) - Рочдејл (1) Г Д Г Д Г Г Д

Мансфилд x Нортхемптон x Честерфилд + Хартлпул + АФЦ Вимблдон + Моркомб Акрингтон Челтенам

13/14

0-3 сабота

Рочдејл Г + Нортхемптон Г + Вајкомб Д + Портсмут Г x Флитвуд таун Д x Јорк Д Саутенд Г Бристол роверс Меѓусебни дуели 07/08 0-4, 0-1 06/07 1-2, 0-2 05/06 16:07 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 3-0 (1-0) 0-0 0-0

1-0, 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Сканторп + Плимут + Бартон + Челтенам x Вајкомб + Торквеј Моркомб Оксфорд

13/14

2

Плимут (9) - Оксфорд (8) Д Г Д Г Г Г Д

Плимут + Честерфилд x Акрингтон - Ексетер - Бартон + Њупорт Бјури АФЦ Вимблдон

13/14

3-2 сабота

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-0 1-0 (1-0)

1-1 (0-0) 0-0 3-0 (2-0) 2-1 (1-1) 2-0 (0-0)

3-2, 1-0

1

Бристол роверс Торквеј 0-0 Д + Бјури x Саутенд 1-3 (0-2) Д - Њупорт - Флитвуд таун 1-0 (0-0) Г - Јорк + Моркомб 1-2 (1-1) Г - Саутенд - Бјури 0-0 Д - Сканторп x АФЦ Вимблдон Портсмут Д Даг & Ред Рочдејл Г Ексетер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 3-3, 3-2 11/12 2-2, 1-2 06/07 сабота 16:07 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Флитвуд таун (4) - Моркомб (18)

Оксфорд Г - Честерфилд Д + Хартлпул Г - Саутенд Г - Даг & Ред Д - Флитвуд таун Д Јорк Г Сканторп Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-1, 1-5 01/02 16:07 ч. Реален тип 2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (2-1)

0-3 (0-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-2 (0-1)

4-2, 1-1

ГГ

Флитвуд таун Моркомб 3-1 (2-0) Г - Акрингтон + Портсмут 0-3 (0-1) Д x Нортхемптон - Ексетер 3-1 (2-0) Г - Честерфилд + Бристол роверс 0-0 Г - Бристол роверс x Рочдејл 2-0 (1-0) Д - Мансфилд + Оксфорд Челтенам Д Сканторп Вајкомб Г Хартлпул Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 4-0 сабота 16:07 ч. Реален тип

1-5 (0-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Д Г Д Д Г Г Д

Јорк + Вајкомб + Портсмут + Торквеј x Бартон x Рочдејл Оксфорд Бјури

13/14

1

Нортхемптон Бартон 0-3 (0-1) Д x АФЦ Вимблдон - Рочдејл 1-1 (1-0) Г - Сканторп x Моркомб 2-2 (1-1) Д + Вајкомб x АФЦ Вимблдон 0-3 (0-2) Г x Јорк - Бјури 1-0 (1-0) Д + Плимут + Акрингтон Вајкомб Д Хартлпул Портсмут Г Њупорт Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-0, 3-3 11/12 1-0, 2-3 10/11 сабота 16:07 ч. Реален тип

1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-0 1-0 (1-0)

1-1, 2-3

Г Д Д Г Д Г Д

Њупорт + Торквеј x Бјури - Портсмут x Честерфилд - Плимут АФЦ Вимблдон Бартон

13/14

2

Вајкомб Г x Челтенам Д - Рочдејл Г - Бартон Г x Сканторп Д + Даг & Ред Д Нортхемптон Г Флитвуд таун Меѓусебни дуели

1-1 (0-0) 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 2-0 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

1-0, 0-0

Г Г Д Д Г Г Д

Даг & Ред + Њупорт x Бјури x Акрингтон + Оксфорд - Вајкомб Торквеј Честерфилд

13/14

БХ

1

Реален тип

Челтенам Д x Вајкомб Г - АФЦ Вимблдон Д - Сканторп Г + Хартлпул Д - Саутенд Д Флитвуд таун Г Мансфилд Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-3 01/02 0-2, 1-3 00/01 16:07 ч. Реален тип

0-1 сабота

1-1 (0-0) 3-0 (1-0) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-0)

0-1 сабота

Портсмут Г - Флитвуд таун Д - Јорк Г - Рочдејл Г + Њупорт Д + Хартлпул Д Бристол роверс Г Нортхемптон Меѓусебни дуели 2-1 (2-1) 1-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 0-2 (0-0)

16:07 ч.

1-3 (0-2) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0)

0-2

Реален тип

Саутенд (6) - АФЦ Вимблдон (17)

2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 0-0 0-0

Ексетер x Њупорт + Флитвуд таун + Плимут - Акрингтон - Бјури Честерфилд Торквеј

13/14 16:07 ч.

2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Д Г Д Д Г Г Д

Саутенд x Бјури x Бристол роверс + Оксфорд + Торквеј + Челтенам Рочдејл Акрингтон

13/14

Ексетер (20) - Челтенам (13)

1-0 (1-0) 0-0 1-2 (0-2) 1-1 (0-0) 1-2 (1-2)

1-0 сабота

Даг & Ред (10) - Портсмут (19)

Акрингтон Д + Моркомб 5-1 (2-0) Д x Плимут 1-1 (0-1) Г x Даг & Ред 0-0 Г + Ексетер 1-0 (1-0) Д - Нортхемптон 0-1 (0-1) Д Мансфилд Г Саутенд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 05/06 2-4, 1-2 04/05 2-2, 0-1 16:07 ч. Реален тип 1

1-1 сабота

Њупорт (14) - Вајкомб (22)

Д Г Д Д Г Г Д

-

Јорк (7) - Акрингтон (16)

Д Г Д Д Г Г Д

Нортхемптон (23) - Бартон (5)

Погоден фикс: 16/27 -

Бристол роверс (21) - Торквеј (24)

Бјури Д x Даг & Ред Г x Њупорт Г + Нортхемптон Д + Бристол роверс Д + Ексетер Д Плимут Г Јорк Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-2 11/12 0-0, 1-3 04/05 16:07 ч. Реален тип

2-2 сабота

-

0-2

Сканторп (2) - Бјури (11)

1-1 (1-0) 0-0 4-2 (1-1) 1-0 (1-0) 1-0 (1-0)

+

11 април 2014

1-0 сабота

АФЦ Вимблдон Г x Бартон Д + Челтенам Г x Нортхемптон Г - Мансфилд Д x Бристол роверс Д Њупорт Г Плимут Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 4-0 11/12 2-0, 4-1 16:07 ч. Реален тип 0-0 0-0 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1)

1-1 (0-1) 4-3 (0-1) 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0

1

Хартлпул (15) - Честерфилд (3) 1-1 (0-0) 3-4 (1-0) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0)

0-1, 0-2

0-2

Д Г Д Д Г Г Д

Хартлпул + Бристол роверс - Оксфорд - Мансфилд - Челтенам - Портсмут Бартон Моркомб

13/14

1-1 сабота

Честерфилд Д + Оксфорд 3-0 (2-0) Г - Плимут 1-2 (0-1) Г x Мансфилд 0-0 Д + Моркомб 1-0 (1-0) Д x Њупорт 1-1 (0-0) Д Ексетер Г Даг & Ред Меѓусебни дуели 11/12 1-2, 3-2 05/06 1-0, 1-3 04/05 1-0, 2-3 16:07 ч. Реален тип ГГ 4-0 (2-0) 0-1 (0-0) 2-4 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1)

Статистика - Англија Лига 2 Одиграни натпревари

492

Победа на домаќини

188 (38,21%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

205 (41,67%)

Постигнати голови

1133

Нерешено

157 (31,91%)

0-1 гол

152 (30,89%)

4-6 голови

94 (19,11%)

Просек гол по натпревар

2,30

Победа на гости

147 (29,88%)

0-2 голови

287 (58,33%)

7+ голови

3 (0,61%)

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Рочдејл Сканторп Честерфилд Флитвуд таун Бартон Саутенд Јорк Оксфорд Плимут Даг & Ред Бјури Мансфилд Челтенам Њупорт Хартлпул Акрингтон АФЦ Вимблдон Моркомб Портсмут Ексетер Бристол роверс Вајкомб Нортхемптон Торквеј

Вкупно 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41 41

22 19 19 20 18 16 15 15 16 13 12 13 12 12 13 12 12 12 11 12 11 11 10 9

9 18 14 8 14 14 15 14 10 15 17 14 15 14 10 13 13 12 15 11 14 13 13 9

10 4 8 13 9 11 11 12 15 13 12 14 14 15 18 16 16 17 15 18 16 17 18 23

64 62 63 59 43 50 46 49 46 48 49 43 47 49 46 47 42 45 41 47 37 41 34 35

Дома 39 37 37 46 37 37 38 43 46 49 44 52 55 54 47 50 48 59 56 53 45 48 54 59

75 75 71 68 68 62 60 59 58 54 53 53 51 50 49 49 49 48 48 47 47 46 43 36

21 20 21 20 21 20 20 21 20 20 21 20 21 20 20 21 21 21 21 20 20 21 20 21

14 9 11 10 10 9 8 8 8 8 7 6 5 8 9 5 8 7 8 5 10 6 5 4

3 9 8 4 6 7 8 6 6 7 11 6 9 5 3 9 6 8 5 5 6 5 7 8

4 2 2 6 5 4 4 7 6 5 3 8 7 7 8 7 7 6 8 10 4 10 8 9

40 27 33 37 24 27 20 23 21 24 25 23 26 32 27 29 25 29 20 18 26 18 20 18

Гости 19 15 14 27 20 15 14 20 21 17 19 27 30 25 22 26 24 25 20 24 16 24 30 27

45 36 41 34 36 34 32 30 30 31 32 24 24 29 30 24 30 29 29 20 36 23 22 20

20 21 20 21 20 21 21 20 21 21 20 21 20 21 21 20 20 20 20 21 21 20 21 20

8 10 8 10 8 7 7 7 8 5 5 7 7 4 4 7 4 5 3 7 1 5 5 5

6 9 6 4 8 7 7 8 4 8 6 8 6 9 7 4 7 4 10 6 8 8 6 1

6 2 6 7 4 7 7 5 9 8 9 6 7 8 10 9 9 11 7 8 12 7 10 14

24 35 30 22 19 23 26 26 25 24 24 20 21 17 19 18 17 16 21 29 11 23 14 17

дал 1.20

при. 1.00

20 22 23 19 17 22 24 23 25 32 25 25 25 29 25 24 24 34 36 29 29 24 24 32

30 39 30 34 32 28 28 29 28 23 21 29 27 21 19 25 19 19 19 27 11 23 21 16

=2

25 24 20 14 35 19 25 43 20 38 35 57 15 33 40 52 15 38 1.35

0.75

1.67

1.05

+1

38 20 33 35 24 40 33 40 24 30 52 50 29 10 43 50 24 35 1.57

0.67

1.50

1.15

=1

35 24 10 29 30 14 60 24 45 14 55 33 40 24 65 24 55 19 1.85

1.35

1.05

0.90

+1

14 25 14 30 5 25 29 25 14 15 29 25 10 10 48 40 29 25 1.14

0.95

0.95

0.85

+1

35 14 35 33 30 33 35 43 10 10 40 24 35 0 45 62 20 43 1.35

0.75

1.10

1.05

+3

30 24 35 43 25 33 25 48 15 19 25 33 5 24 30 48 25 33 1.00

0.70

1.24

1.14

=2

29 20 33 20 24 30 38 45 10 30 38 40 19 30 38 50 29 30 1.10

0.95

1.30

1.15

-3

20 24 25 48 25 38 35 43 10 19 25 29 20 5 40 52 20 33 1.05

1.05

1.19

1.19

+1

35 10 15 38 10 29 25 57 10 24 35 29 30 10 45 76 25 52 1.20

0.85

1.14

1.52

-1

19 15 33 30 29 30 33 65 19 20 33 30 14 20 52 55 29 50 1.19

0.90

1.20

1.25

+3

30 19 30 38 20 33 55 33 30 10 35 19 30 14 50 38 45 19 1.15

1.35

0.95

1.19

+3

10 10 43 25 48 20 62 30 33 15 33 25 19 20 67 50 57 30 1.24

1.43

1.05

1.25

-1

35 14 50 14 50 14 65 38 30 24 45 14 35 10 70 43 60 29 1.60

1.25

0.81

1.38

-1

35 14 20 10 20 14 55 38 20 14 45 29 35 14 35 38 30 29 1.35

1.10

0.90

1.19

-4

14 20 33 30 43 25 48 45 29 15 43 20 19 5 67 45 48 40 1.38

1.24

0.90

1.20

-1

14 5 24 20 19 15 33 35 19 10 33 25 10 10 43 45 24 25 1.19

1.14

0.85

1.20

=1

5

г 2-2

      

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 15 33 30 33 15 71 55 24 10 62 40 48 5 43 40 38 30 1.90 0.90

д 1-1

Англија Лига 2

гости

сер.

5 24 45 19 40 48 45 19 20 38 20 14 10 71 40 48 25 1.38

1.19

0.80

1.70

-3

29 10 38 30 14 40 33 60 14 40 19 35 10 5 29 65 24 50 0.95

0.95

1.05

1.80

+2

10 14 35 33 20 29 35 57 15 29 35 38 20 19 35 71 25 52 0.90

1.20

1.38

1.38

-2

30 0 45 24 35 29 40 33 20 14 40 0 35 0 45 48 35 29 1.30

0.80

0.52

1.38

=1

14 10 24 30 10 20 33 35 5 25 19 35 5 25 48 50 29 30 0.86

1.14

1.15

1.20

+1

15 14 35 38 50 29 50 19 25 5 25 19 25 10 55 33 40 14 1.00

1.50

0.67

1.14

+1

10 15 38 40 33 35 33 45 14 25 14 20 14 5 57 45 29 40 0.86

1.29

0.85

1.60

-4


8

АНГЛИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА

ФИКС на колото

Маклсфилд - Алдершот

Лутон (1) - Брејнтри (7) Г Г Г Д Д Г Д

2-1 сабота

Брејнтри 2-1 (1-1) Г - Гејтсхед 0-2 (0-1) Г + Саутпорт 2-1 (0-1) Г x Халифакс 1-0 (0-0) Д - Салисбери 2-0 (0-0) Д - Маклсфилд Д Дартфорд Г Барнет Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-3 11/12 1-3, 3-1 13:52 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 4-0 (1-0) 0-0 0-1 (0-1) 0-1 (0-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

Гримсби (3) - Честер (19) Честер 1-2 (1-1) Д x Саутпорт Д - Лутон 1-0 (0-0) Г - Лутон Г + Херфорд 1-0 (1-0) Д + Тамворт Г + Врексам 1-0 (1-0) Г - Велинг Г + Кидерминстер 2-2 (0-0) Д + Хајд Д x Вокинг Д Врексам Г Алфретон Д Хајд Г Кембриџ Меѓусебни дуели 13/14 0-0 08/09 1-1, 1-3 07/08 2-0, 1-2 06/07 сабота 16:07 ч. Реален тип

2-2 (1-0) 0-3 (0-0) 2-0 (0-0) 0-2 (0-0) 3-2 (2-0)

0-2, 2-0

Г Г Д Д Г Г Д

13/14

1

1-2 сабота

13/14

1-0 сабота

Гејтсхед 0-2 (0-1) Г x Салисбери 0-2 (0-2) Д + Линколн 0-1 (0-0) Г + Алдершот 0-2 (0-2) Д + Брејнтри 1-0 (0-0) Д + Тамворт Д Саутпорт Г Маклсфилд Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-3 16:07 ч. Реален тип

13/14

ГГ

0-0 3-1 (2-0) 2-1 (0-1) 1-0 (0-0) 5-0 (1-0)

2

2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-3 (0-2) 0-0 0-0

Г Д Д Г Д Г Д

0-2

Реален тип

1-4 сабота

Хајд 2-1 (0-0) Г x Херфорд 3-0 (1-0) Д - Дартфорд 1-1 (1-0) Г - Алдершот 1-0 (0-0) Г - Честер 3-1 (1-1) Д - Салисбери Д Кидерминстер Г Гримсби Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-1 16:07 ч. Реален тип

1-0 сабота

Дартфорд (22) - Форест грин (13) 0-0 0-2 (0-0) 0-1 (0-1) 2-3 (0-2) 0-2 (0-0)

Г Г Д Д Г Г Д

Дартфорд x Кембриџ + Хајд + Маклсфилд - Лутон x Линколн Брејнтри Тамворт

13/14

1

Кидерминстер Велинг 0-0 Г x Форест грин Г x Алдершот 1-1 (0-1) Д - Брејнтри Д x Саутпорт 1-1 (1-0) Д + Честер Г x Салисбери 0-1 (0-1) Г x Алфретон Д - Гримсби 1-1 (0-1) Д - Херфорд Г x Форест грин Д Лутон Г Хајд Д Нанитон Г Салисбери Меѓусебни дуели 13/14 2-1 сабота 16:07 ч. Реален тип

0-1 сабота

Тамворт 1-1 (1-0) Г - Маклсфилд 2-0 (0-0) Г - Честер 0-4 (0-1) Д x Линколн 1-3 (1-1) Г - Гејтсхед 1-1 (1-1) Г - Лутон Д Херфорд Г Дартфорд Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-3 11/12 2-2, 1-1 10/11 16:07 ч. Реален тип

1-0, 2-1

3+

1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 2-1 (0-1) 1-2 (1-0) 0-0

0-0 0-2 (0-0) 1-2 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (1-0)

0-2

Маклсфилд (15) - Алдершот (21) 0-0 0-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0)

Д Г Д Г Г Г Д

13/14

ГГ

0-1 сабота

Алдершот Г - Брејнтри 0-1 (0-1) Д - Гејтсхед 1-2 (1-0) Д + Хајд 1-0 (1-0) Г - Лутон 0-1 (0-0) Г + Алфретон 4-1 (2-0) Д Салисбери Г Вокинг Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 2-1 10/11 0-0, 2-0 09/10 1-1, 0-0 16:07 ч. Реален тип 0-2 2-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (0-0)

Врексам (17) - Нанитон (10)

Вокинг

1-2 (1-1) 0-2 (0-0) 0-0 0-5 (0-1) 0-2 (0-0)

Алфретон 1-0 (0-0) Д + Тамворт Г + Лутон 2-1 (1-1) Г - Халифакс Д + Врексам 2-1 (0-0) Д x Нанитон Д + Форест грин 2-0 (2-0) Д x Велинг Г + Херфорд 2-2 (0-0) Д - Алдершот Г x Гримсби Д Гримсби Г Форест грин Д Алдершот Г Херфорд Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 3-0, 1-2 сабота 16:07 ч. Реален тип

Форест грин Д x Велинг Г - Саутпорт Г - Вокинг Г - Барнет Д x Кидерминстер Д Вокинг Г Лутон Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 0-1 16:07 ч. Реален тип

Маклсфилд + Тамворт - Дартфорд - Кембриџ - Врексам + Брејнтри Халифакс Гејтсхед

Вокинг (12) - Алфретон (6)

Саутпорт x Кидерминстер + Форест грин - Брејнтри - Кембриџ x Барнет Гејтсхед Халифакс

13/14 16:07 ч.

4-2, 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

Саутпорт (18) - Тамворт (23)

Линколн 1-1 (1-1) Д + Брејнтри 0-3 (0-1) Г + Брејнтри 1-1 (0-1) Г - Гејтсхед 1-0 (1-0) Г x Тамворт 2-0 (0-0) Д x Дартфорд Д Кембриџ Г Врексам Меѓусебни дуели

+

Кидерминстер (11) - Велинг (14)

Херфорд - Врексам - Барнет - Гримсби - Вокинг + Велинг Тамворт Алфретон

Салисбери (9) - Линколн (16) Г Д Д Г Г Г Д

1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-0 1-0 (0-0)

Кембриџ + Велинг + Салисбери x Барнет + Маклсфилд + Саутпорт Линколн Честер

Херфорд (20) - Гејтсхед (4)

Гримсби

Салисбери x Врексам - Кембриџ x Кидерминстер + Брејнтри + Хајд Алдершот Велинг

Халифакс 0-2 (0-0) Г + Велинг 2-0 (2-0) Д + Алфретон 1-1 (0-1) Д + Лутон 2-1 (1-0) Д x Брејнтри 1-1 (1-1) Г + Нанитон Д Маклсфилд Г Саутпорт Меѓусебни дуели 04/05 3-1, 3-2 03/04 2-1, 4-1 02/03 16:07 ч. Реален тип

1-2 сабота

Погоден фикс: 14/23 -

Кембриџ (2) - Хајд (24)

Барнет - Маклсфилд + Херфорд x Кембриџ + Форест грин x Саутпорт Нанитон Брејнтри

1

+

0-2

Барнет (8) - Халифакс (5)

Лутон + Гримсби - Халифакс + Дартфорд + Алдершот + Тамворт Велинг Форест грин

13/14

11 април 2014

4-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0) 2-2 (1-1) 1-4 (0-2)

Д Д Г Д Д Г Д

Врексам + Херфорд x Салисбери - Вокинг - Гримсби + Маклсфилд Честер Линколн

13/14

3+

0-2 сабота

Нанитон Г x Алдершот Д - Гримсби Г - Брејнтри Г x Алфретон Д - Халифакс Д Барнет Г Кидерминстер Меѓусебни дуели 12/13 6-1, 0-0 16:07 ч. Реален тип 2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

2-2 (2-0) 0-1 (0-1) 1-2 (0-2) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0)

0-2

Статистика - Англија Конференција Одиграни натпревари

459

Победа на домаќини

230 (50,11%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

240 (52,29%)

Постигнати голови

1258

Нерешено

108 (23,53%)

0-1 гол

116 (25,27%)

4-6 голови

118 (25,71%)

Просек гол по натпревар

2,74

Победа на гости

121 (26,36%)

0-2 голови

219 (47,71%)

7+ голови

13 (2,83%)

Дополнителна статистика

Англија Конференција

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.

Лутон Кембриџ Гримсби Гејтсхед Халифакс Алфретон (-3) Брејнтри Барнет Салисбери Нанитон Кидерминстер Вокинг Форест грин Велинг Маклсфилд Линколн Врексам Саутпорт Честер Херфорд Алдершот (-10) Дартфорд Тамворт Хајд

42 40 39 41 41 42 41 42 42 42 41 40 41 42 41 42 42 42 42 42 42 41 42 42

27 21 20 19 19 21 19 18 18 17 17 18 17 15 17 14 15 12 11 11 14 11 8 1

11 13 9 11 10 6 8 11 9 11 10 6 8 12 6 13 9 10 13 12 12 8 9 7

4 6 10 11 12 15 14 13 15 14 14 16 16 15 18 15 18 20 18 19 16 22 25 34

93 62 57 65 76 63 52 53 50 51 58 55 73 54 58 53 57 44 45 39 62 45 37 35

Дома 30 27 38 48 54 65 36 45 56 55 57 57 58 51 56 55 59 64 66 58 56 66 73 107

92 76 69 68 67 66 65 65 63 62 61 60 59 57 57 55 54 46 46 45 44 41 33 10

21 21 19 21 21 21 20 21 21 21 20 20 21 21 20 21 21 21 21 21 21 20 21 21

17 15 9 11 15 13 11 11 12 11 13 10 13 9 11 9 10 11 5 8 10 7 5 0

3 4 6 6 5 5 2 5 6 4 3 4 4 5 4 6 5 5 10 6 6 3 7 3

1 2 4 4 1 3 7 5 3 6 4 6 4 7 5 6 6 5 6 7 5 10 9 18

58 42 35 38 52 42 26 29 30 26 41 29 44 26 33 26 28 29 24 21 44 29 22 17

Гости 12 11 22 22 17 29 18 21 19 23 22 24 19 19 22 16 20 22 28 21 28 31 27 53

54 49 33 39 50 44 35 38 42 37 42 34 43 32 37 33 35 38 25 30 36 24 22 3

21 19 20 20 20 21 21 21 21 21 21 20 20 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21 21

10 6 11 8 4 8 8 7 6 6 4 8 4 6 6 5 5 1 6 3 4 4 3 1

8 9 3 5 5 1 6 6 3 7 7 2 4 7 2 7 4 5 3 6 6 5 2 4

3 4 6 7 11 12 7 8 12 8 10 10 12 8 13 9 12 15 12 12 11 12 16 16

35 20 22 27 24 21 26 24 20 25 17 26 29 28 25 27 29 15 21 18 18 16 15 18

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 43 29 19 38 29 38 67 48 33 24 76 52 48 38 33 43 29 33 2.76 0.57

дал 1.67

при. 0.86

18 16 16 26 37 36 18 24 37 32 35 33 39 32 34 39 39 42 38 37 28 35 46 54

38 27 36 29 17 25 30 27 21 25 19 26 16 25 20 22 19 8 21 15 18 17 11 7

+3

52 16 33 47 24 26 48 26 19 21 52 26 38 16 43 37 29 21 2.00

0.52

1.05

0.84

+2

26 30 37 50 58 35 58 40 42 5 53 30 37 20 79 35 58 30 1.84

1.16

1.10

0.80

+3

29 20 14 30 29 40 62 45 33 30 52 40 29 15 57 55 43 45 1.81

1.05

1.35

1.30

+4

57 5 38 15 52 40 57 60 43 40 76 30 62 15 48 60 38 55 2.48

0.81

1.20

1.85

+1

43 14 38 43 52 29 71 62 48 33 62 24 52 10 76 48 57 48 2.00

1.38

1.00

1.71

-1

30 24 45 24 35 19 40 29 10 19 40 38 15 29 35 33 25 19 1.30

0.90

1.24

0.86

-2

33 14 43 33 38 29 48 48 24 10 33 24 14 5 57 57 43 43 1.38

1.00

1.14

1.14

=1

14 19 24 33 33 38 43 48 24 33 43 29 29 10 52 48 38 38 1.43

0.90

0.95

1.76

+2

29 24 29 43 24 43 43 62 19 19 38 38 19 19 43 67 33 52 1.24

1.10

1.19

1.52

-1

50 14 30 19 40 19 65 48 40 24 65 14 45 5 65 52 60 33 2.05

1.10

0.81

1.67

=1

10 20 45 45 40 55 60 40 30 30 50 45 25 20 45 40 45 35 1.45

1.20

1.30

1.65

+6

48 15 43 40 52 50 62 65 38 35 52 35 38 20 57 80 48 65 2.10

0.90

1.45

1.95

=1

14 19 29 24 29 33 29 67 10 29 29 33 10 19 38 76 24 62 1.24

0.90

1.33

1.52

-1

20 14 40 38 35 43 55 62 35 29 55 38 35 24 60 57 50 52 1.65

1.10

1.19

1.62

+1

29 19 33 24 29 43 33 52 14 48 43 33 29 29 38 67 29 52 1.24

0.76

1.29

1.86

=2

29 10 57 48 48 52 33 62 19 38 52 38 33 29 43 57 33 48 1.33

0.95

1.38

1.86

+1

33 0 52 29 38 29 52 52 19 38 38 14 19 0 52 57 38 48 1.38

1.05

0.71

2.00

=1

14 19 14 48 29 48 43 57 24 29 38 29 24 19 57 43 43 38 1.14

1.33

1.00

1.81

+1

14 10 33 48 19 48 29 43 19 14 24 14 10 14 38 52 29 29 1.00

1.00

0.86

1.76

+1

29 10 43 29 48 33 71 38 48 29 71 19 43 19 57 43 57 29 2.10

1.33

0.86

1.33

+1

25 14 45 43 40 29 55 48 20 14 30 29 25 10 60 38 50 29 1.45

1.55

0.76

1.67

=1

14 10 33 19 33 24 33 48 19 29 24 24 24 19 43 29 29 29 1.05

1.29

0.71

2.19

-2

0

2.52

0.86

2.57

-4

г 2-2

Вкупно

д 1-1

    

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 29 38 38 48 62 67 33 43 29 29 19 10 48 48 48 38 0.81

гости

сер.


9 АРГЕНТИНА 1

11 април 2014

ФИКС на колото

Росарио сентрал - Белграно

Тигре (15) - Ол бојс (16) Д Г Д Г Г Г Д

Тигре x Годој Крус - Колон x Сан Лоренцо - Химнасија ЛП + Арсенал Саранди Ланус Бока јуниорс

13/14

0-0 петок

Росарио сентрал (9) - Белграно (12)

Ол бојс Д + Ривер плате Г - Росарио сентрал Д x Годој Крус Г - Колон Д - Сан Лоренцо Д Арсенал Саранди Г Химнасија ЛП Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-2 11/12 0-2, 1-1 10/11 23 ч. Реален тип 0-0 0-1 (0-1) 2-2 (0-1) 1-3 (1-2) 1-0 (0-0)

3-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

0-1, 3-3

БХ

Росарио сентрал Белграно 1-1 (0-1) Д x Олимпо x Арсенал Саранди 2-0 (1-0) Г - Расинг клуб + Ол бојс 1-2 (0-0) Д x Аргентинос јун. - Ланус 2-1 (0-1) Г - Килмес + Бока јуниорс 1-0 (0-0) Д + Ривер плате + Њуелс олд бојс Атлетико Рафаела Д Годој Крус Естудијантес Г Колон Меѓусебни дуели 13/14 1-0 10/11 2-1, 1-1 08/09 1-1, 1-0 06/07 сабота 01:10 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Расинг клуб (17) - Олимпо (13) Олимпо 0-2 (0-1) Г x Белграно 1-1 (0-0) Г 2-0 (1-0) Д + Атлетико Рафаела 2-1 (1-0) Д 2-2 (0-0) Г x Естудијантес 0-0 Г 3-3 (1-1) Д - Велес Сарсфилд 1-2 (0-1) Д 1-0 (0-0) Д - Химнасија ЛП 0-2 (0-0) Г Д Аргентинос јун. Д Г Г Килмес Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 3-0, 1-0 10/11 4-3, 0-1 07/08 1-1, 2-0 недела 00:20 ч. Реален тип 1

Ривер плате - Ол бојс + Ланус + Бока јуниорс + Њуелс олд бојс - Белграно Естудијантес Велес Сарсфилд

1-1 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 0-1 (0-1) 2-1 (1-1)

1-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Килмес - Ланус x Бока јуниорс x Њуелс олд бојс + Белграно x Атлетико Рафаела Велес Сарсфилд Олимпо

13/14

0-2

Естудијантес Г + Химнасија ЛП 1-0 (1-0) Г x Велес Сарсфилд 1-1 (0-0) Д x Олимпо 0-0 Г x Расинг клуб 3-3 (1-1) Д + Аргентинос јун. 1-0 (0-0) Д Ривер плате Г Росарио сентрал Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-2 10/11 0-1, 0-2 06/07 0-2, 0-1 20 ч. Реален тип 0-2

0-1 сабота

Атлетико Рафаела Д + Велес Сарсфилд 3-1 (2-0) Г - Олимпо 1-2 (0-1) Д x Расинг клуб 2-2 (0-0) Г x Аргентинос јун. 0-0 Д x Килмес 2-2 (1-0) Д Росарио сентрал Г Годој Крус Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-0, 0-0 03/04 1-1, 2-1 недела 23:15 ч. Реален тип БХ

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1-1, 0-2

1

Сан Лоренцо Естудијантес Колон Велес Сарсфилд Ривер плате Годој Крус Ланус Химнасија ЛП Росарио сентрал Бока јуниорс Атлетико Рафаела Белграно Олимпо Њуелс олд бојс Тигре Ол бојс Расинг клуб Аргентинос јун. Килмес Арсенал Саранди

Бока јуниорс Д x Аргентинос јун. 1-1 (1-0) Г x Килмес 0-0 Д - Ривер плате 1-2 (0-0) Г - Росарио сентрал 1-2 (1-0) Д + Годој Крус 3-0 (1-0) Д Сан Лоренцо Г Тигре Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-1, 0-0 11/12 0-1, 0-2 10/11 0-1, 1-3 понеделник 02:30 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Колон x Сан Лоренцо + Тигре - Арсенал Саранди + Ол бојс - Ланус Њуелс олд бојс Белграно

Њуелс олд бојс 0-0 Д + Расинг клуб 2-0 (1-0) Г 2-1 (1-0) Г x Аргентинос јун. 0-0 Д 0-0 Д x Килмес 1-1 (0-0) Г 1-0 (1-0) Г - Ривер плате 0-1 (0-1) Д 0-3 (0-1) Д - Росарио сентрал 0-1 (0-0) Г Д Колон Г Д Г Сан Лоренцо Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-3, 1-1 11/12 1-1, 1-1 10/11 3-1, 0-0 недела 22:10 ч. Реален тип БХ

0-0 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1)

6 5 6 6 6 5 6 5 5 4 3 3 4 3 2 3 3 2 3 3

3 6 3 2 2 4 1 3 3 3 6 6 3 5 7 4 3 6 3 1

3 1 3 4 4 3 5 4 4 5 3 3 5 4 3 5 6 4 6 8

Химнасија ЛП Арсенал Саранди 0-1 (0-1) Д x Росарио сентрал 1-1 (1-0) - Естудијантес 2-1 (0-0) Г - Годој Крус 1-2 (0-1) + Сан Лоренцо 1-5 (1-0) Д + Колон 1-0 (0-0) - Велес Сарсфилд 3-1 (2-1) Г - Сан Лоренцо 0-2 (0-1) + Тигре 2-0 (0-0) Д - Тигре 0-1 (0-0) + Олимпо Расинг клуб Г Ол бојс Ол бојс Д Ланус Меѓусебни дуели 13/14 1-1 10/11 1-1, 2-3 09/10 0-2, 0-1 08/09 0-0, 0-1 недела 22:10 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Д

Статистика - Аргентина 1 Одиграни натпревари

120

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

244

0-1 гол

48 (40,00%)

Просек гол по натпревар

2,03

0-2 голови

79 (65,83%)

Победа на домаќини

58 (48,33%)

3+ голови

41 (34,17%)

Нерешено

37 (30,83%)

4-6 голови

19 (15,83%)

Победа на гости

25 (20,83%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

14 11 10 22 14 13 13 17 14 13 16 15 9 12 6 9 14 5 8 9

статистиката е изразена во проценти [%]

10 7 7 16 12 11 15 15 13 11 15 17 11 10 8 14 16 8 12 16

21 21 21 20 20 19 19 18 18 15 15 15 15 14 13 13 12 12 12 10

5 6 6 7 6 6 6 6 6 6 6 6 7 6 5 6 6 6 6 6

4 3 4 4 5 4 5 3 3 3 2 1 4 3 0 2 2 2 2 2

1 3 2 2 0 1 0 2 2 1 3 5 0 2 5 2 2 2 1 1

0 0 0 1 1 1 1 1 1 2 1 0 3 1 0 2 2 2 3 3

6 4 7 13 7 9 8 11 9 10 10 7 8 11 2 5 10 4 3 6

Гости 1 1 2 4 2 4 6 6 5 6 8 6 7 4 2 5 7 5 5 8

13 12 14 14 15 13 15 11 11 10 9 8 12 11 5 8 8 8 7 7

7 6 6 5 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6 7 6 6 6 6 6

2 2 2 2 1 1 1 2 2 1 1 2 0 0 2 1 1 0 1 1

2 3 1 0 2 3 1 1 1 2 3 1 3 3 2 2 1 4 2 0

3 1 3 3 3 2 4 3 3 3 2 3 2 3 3 3 4 2 3 5

8 7 3 9 7 4 5 6 5 3 6 8 1 1 4 4 4 1 5 3

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 40 14 20 14 0 0 20 43 0 14 40 43 20 29 20 57 20 43 1.20 0.20

дал 1.14

при. 1.29

9 6 5 12 10 7 9 9 8 5 7 11 4 6 6 9 9 3 7 8

8 9 7 6 5 6 4 7 7 5 6 7 3 3 8 5 4 4 5 3

+2

17 17 33 33 17 17 17 17 0 17 17 17 17 17 17 50 17 17 0.67

0.17

1.17

1.00

+1

33 33 17 67 0 33 17 17 17 0 17 17 17 0 33 0 17 0

1.17

0.33

0.50

0.83

-1

29 20 14 20 0 40 43 100 29 80 43 60 14 40 43 100 29 100 1.86

0.57

1.80

2.40

-1

67 0 67 33 17 50 17 67 0 33 17 33 17 17 17 83 17 67 1.17

0.33

1.17

1.67

-1

67 0 50 17 33 17 33 50 0

0 50 17 33 17 33 50 17 33 1.50

0.67

0.67

1.17

-1

50 17 67 50 33 33 50 33 17 17 33 33 17 33 33 33 33 33 1.33

1.00

0.83

1.50

+1

33 17 67 33 50 33 67 33 33 33 67 33 33 0 67 33 50 33 1.83

1.00

1.00

1.50

+2

17 17 33 17 33 0 33 50 17 0 50 0 33 0 67 50 33 33 1.50

0.83

0.83

1.33

+2

33 17 17 17 0

0 50 33 17 0 50 17 33 17 50 33 33 33 1.67

1.00

0.50

0.83

+1

17 17 17 50 33 50 67 50 50 17 50 17 33 17 83 50 67 33 1.67

1.33

1.00

1.17

=3

0

1.00

1.33

1.83

+1 -2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12 12

Химнасија ЛП (8) - Арсенал Саранди (20)

Годој Крус x Тигре + Арсенал Саранди x Ол бојс + Ланус - Бока јуниорс Белграно Атлетико Рафаела

Аргентина 1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Аргентинос јун. Велес Сарсфилд 1-1 (0-1) Г - Атлетико Рафаела 1-3 (0-2) x Бока јуниорс 0-0 Д x Естудијантес 1-1 (0-0) x Њуелс олд бојс 0-0 Д + Химнасија ЛП 5-1 (0-1) x Белграно 0-0 Г + Олимпо 2-1 (1-0) x Атлетико Рафаела 0-1 (0-0) Д - Расинг клуб 0-1 (0-0) - Естудијантес Олимпо Д Килмес Расинг клуб Г Ривер плате Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-1, 0-3 11/12 2-0, 3-1 10/11 1-1, 0-2 сабота 22:10 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 2-2 (0-1)

Колон (3) - Бока јуниорс (10)

2-3 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Тим

Аргентинос јун. (18) - Велес Сарсфилд (4)

Годој Крус (6) - Њуелс олд бојс (14)

Сан Лоренцо Ланус 0-0 Д + Килмес Д x Колон 1-2 (0-0) Г - Ривер плате Г - Химнасија ЛП 2-2 (1-0) Д + Росарио сентрал Г x Тигре 2-0 (1-0) Г - Годој Крус Д + Арсенал Саранди 2-1 (0-1) Д + Колон Г + Ол бојс Д Тигре Г Бока јуниорс Д Њуелс олд бојс Г Арсенал Саранди Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 2-2, 0-0 11/12 1-4, 0-1 10/11 недела 01:30 ч. Реален тип

Ривер плате (5) - Атлетико Рафаела (11) Г Д Г Д Г Г Д

Килмес (19) - Естудијантес (2)

Сан Лоренцо (1) - Ланус (7)

Расинг клуб - Њуелс олд бојс + Белграно x Атлетико Рафаела x Естудијантес + Велес Сарсфилд Химнасија ЛП Аргентинос јун.

0-2

+ + +

Погоден фикс: 6/8

0 33 50 33 33 33 67 17 50 33 50 17 33 83 67 33 67 1.17

29 0 14 20 0

0 29 0

0

гости

сер.

0 43 0 14 0 29 20 29 0

1.14

1.00

0.20

0.80

50 0 17 33 17 0 33 17 33 0 50 0 50 0 50 17 33 0

1.83

0.67

0.17

1.00

-2

0 20 29 20 14 0.40

0.40

0.57

0.86

+1

17 17 17 0 17 0 33 33 17 0 17 17 17 17 33 50 33 17 0.83

0.83

0.67

1.50

-2

33 0 33 50 33 17 50 33 17 33 50 17 50 0 50 33 33 33 1.67

1.17

0.67

1.50

+1

33 0 17 0 17 0 17 0

0 14 0 57 0 14 20 14 20 14 20 0

0

0

0.67

0.83

0.17

0.50

-1

33 17 67 17 17 17 17 17 0 17 0 33 0 17 17 33 17 17 0.50

0 33 0 17 0 17 17 17 0

0.83

0.83

1.17

=1

17 17 17 33 17 17 33 17 33 0 17 17 0 17 50 17 33 17 1.00

1.33

0.50

1.33

-2


10 БЕЛГИЈА 1

11 април 2014

ФИКС на колото

Гент - Васланд-Беверен

Локерен (5) - Андерлехт (4) Г Д Г Г Д Г Д

Цулте-Варегем (3) - Клуб Бриж (2)

Локерен - Мехелен x Васланд-Беверен + Лирс - Клуб Бриж x Генк Стандард Цулте-Варегем

13/14

2-1, 3-2 петок

Андерлехт 0-1 (0-1) Д + Генк 2-0 (0-0) 0-0 Г - Оуд Хеверле 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) Д + Остенде 4-0 (2-0) 1-5 (0-2) Г - Стандард 0-1 (0-1) 1-1 (1-1) Д + Клуб Бриж 3-0 (3-0) Д Цулте-Варегем Г Генк Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 0-3 12/13 0-2, 0-3 11/12 2-3, 0-1 20:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Г Д Г Д

Серкл Бриж - Кортријк - Гент - Клуб Бриж - Кортријк - Мехелен Шарлроа Кортријк

13/14

3-0, 0-2 сабота

Шарлроа Г - Гент Д x Лирс Г + Мехелен Г + Мехелен Д x Кортријк Д Серкл Бриж Д Мехелен Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 1-0 10/11 3-0, 1-1 09/10 20 ч. Реален тип 0-4 (0-4) 1-4 (0-2) 0-2 (0-0) 0-4 (0-1) 0-1 (0-1)

1-0, 4-0

Остенде (2) - Лирс (3)

Кортријк (1) - Мехелен (3)

Оуд Хеверле (1) - Монс (2)

Кортријк + Серкл Бриж x Остенде x Генк + Серкл Бриж x Шарлроа Мехелен Серкл Бриж

13/14

2

2-5, 1-2 сабота

Мехелен Д + Локерен Г - Стандард Д - Шарлроа Д - Шарлроа Г + Серкл Бриж Д Кортријк Г Шарлроа Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 2-0 11/12 0-0, 1-0 10/11 20 ч. Реален тип 4-0 (4-0) 0-0 2-2 (2-0) 4-0 (1-0) 1-1 (1-0)

+

Гент (4) - Васланд-Беверен (1) Васланд-Беверен 2-1 (1-1) Д x Цулте-Варегем 2-2 (1-2) Д + Шарлроа 4-1 (2-0) Г x Локерен 0-0 Г + Серкл Бриж 0-1 (0-0) Д x Стандард 1-1 (1-0) Д - Цулте-Варегем 0-1 (0-1) Д + Лирс 2-0 (0-0) Д - Остенде 0-1 (0-0) Г x Остенде 0-0 Г - Лирс Д Гент Г Васланд-Беверен Г Остенде Г Лирс Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-1 12/13 0-2, 2-0 сабота 20 ч. Реален тип 0-2

Д Г Д Д Г Г Г

1-2 (1-1) 1-1 (0-1) 3-0 (1-0) 2-0 (0-0) 1-1 (0-1)

0-2

Цулте-Варегем Клуб Бриж 2-2 (2-1) Д + Стандард 1-0 (0-0) Г x Васланд-Беверен 1-1 (0-0) Г x Цулте-Варегем 1-1 (0-0) Д x Клуб Бриж 1-0 (0-0) Д + Серкл Бриж 2-0 (0-0) Г + Гент 3-0 (1-0) Д + Локерен 5-1 (2-0) Г + Генк 2-0 (0-0) Г - Андерлехт 0-3 (0-3) Д + Стандард Д Генк Г Андерлехт Г Локерен Д Стандард Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-1 12/13 5-2, 4-3 12/13 1-2, 1-0 11/12 0-1, 1-1 сабота 18 ч. Реален тип БХ

Серкл Бриж (4) - Шарлроа (2)

+

Погоден фикс: 14/23 -

1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0)

0-1, 1-0

1

Гент

Остенде Г Д Г Г Д Г Д

Лирс Д x Оуд Хеверле 0-0 Г x Шарлроа 1-1 (1-0) Д - Локерен 1-2 (0-0) Г - Васланд-Беверен 0-2 (0-0) Д + Гент 1-0 (0-0) Д Остенде Д Васланд-Беверен Меѓусебни дуели 09/10 0-4, 0-0 08/09 0-0, 1-0 07/08 1-3, 0-2 20 ч. Реален тип 1

- Монс x Кортријк - Андерлехт + Гент x Васланд-Беверен Лирс Гент

13/14

3-2, 2-0 сабота

0-3 (0-2) 0-0 0-4 (0-2) 1-0 (1-0) 0-0

Генк (6) - Стандард (1)

Оуд Хеверле Монс 0-0 Д + Остенде x Лирс 1-0 (0-0) Г - Генк + Андерлехт 2-3 (1-2) Д + Оуд Хеверле - Монс 2-0 (1-0) Г - Оуд Хеверле + Монс 1-1 (0-1) Д x Оуд Хеверле x Монс Монс Д Оуд Хеверле Монс Г Оуд Хеверле Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-0 13/14 2-3, 2-2 12/13 1-3, 2-5 11/12 сабота 20 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Стандард Г - Клуб Бриж 0-1 (0-0) Д + Мехелен 2-0 (0-0) Г x Васланд-Беверен 1-1 (0-1) Д + Андерлехт 1-0 (1-0) Г - Цулте-Варегем 0-2 (0-0) Д Локерен Г Клуб Бриж Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-2 12/13 1-1, 0-3 12/13 0-0, 0-2 11/12 3-2, 3-2, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 2 Г Д Г Д Г Г Д

3-0 (2-0) 1-3 (0-1) 3-2 (2-1) 0-2 (0-1) 1-1 (1-0)

2-2, 3-1

1

Генк - Андерлехт + Монс x Кортријк - Цулте-Варегем x Локерен Клуб Бриж Андерлехт

0-2 (0-0) 3-1 (1-0) 2-2 (0-2) 0-3 (0-1) 1-1 (1-1)

Статистика - Белгија 1 Одиграни натпревари

240

Победа на домаќини

116 (48,33%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

116 (48,33%)

Постигнати голови

646

Нерешено

57 (23,75%)

0-1 гол

54 (22,50%)

4-6 голови

58 (24,17%)

Просек гол по натпревар

2,69

Победа на гости

67 (27,92%)

0-2 голови

124 (51,67%)

7+ голови

6 (2,50%)

А

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на шампиони Тим 1. Q 2. 3. Q 4. 5. 6.

Стандард Клуб Бриж Цулте-Варегем Андерлехт Локерен Генк

Вкупно 2 2 2 2 2 2

1 1 2 1 0 0

0 0 0 0 1 1

1 1 0 1 1 1

1 5 5 3 2 1

Дома 2 4 0 1 6 4

37 35 33 32 27 24

1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 0 0

0 0 0 0 1 0

0 0 0 0 0 1

1 5 2 3 1 0

Тим

Гости 0 1 0 0 1 3

3 3 3 3 1 0

1 1 1 1 1 1

0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 1

1 1 0 1 1 0

0 0 3 0 1 1

2 3 0 1 5 1

0 0 3 0 0 1

 1.  2.

Оуд Хеверле Монс

Вкупно 2 1 1 0 3 1 2 0 1 1 1 3

Б

1 1 0 0 2 0 1 0 1 0 1 1

Гости 3 1

1 0 1 0 1 1 1 0 0 1 0 2

1 0

1. 2. 3. 4.

0 0 1 2

2 1 1 0

Дома 0 0 2 2

4 4 3 0

1 1 1 1

1 0 1 0

0 1 0 0

0 0 0 1

2 0 1 0

Гости 0 0 0 1

3 1 3 0

1 1 1 1

0 1 0 0

1 0 0 0

0 0 1 1

0 1 0 0

0 0 2 1

1 PO 3 0 0

1 0 0 4

1 PO 3 3 0

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на Европа Тим

Дома 7 1

Вкупно

1. Васланд-Беверен 2 1 1 2. Остенде 2 1 1 3. Лирс 2 1 0 4. Гент 2 0 0

Белгија 1 - Плеј аут Тим

Белгија 1 - Плеј оф - Лига на Европа

Кортријк Шарлроа Мехелен Серкл Бриж

Вкупно 2 2 2 2

1 1 1 0

1 1 0 0

0 0 1 2

5 3 1 0

Дома 1 1 2 5

4 4 3 0

1 1 1 1

1 0 0 0

0 1 0 0

0 0 1 1

4 1 0 0

Гости 0 1 2 1

3 1 0 0

1 1 1 1

0 1 1 0

1 0 0 0

0 0 0 1

1 2 1 0


11 БЕЛГИЈА 2

11 април 2014

ФИКС на колото

Вестерло - Гел Мерхаут

Сен Труден (3) - Ојпон (2) Г Д Г Д Г Г Д

Десел Спорт (15) - Хогстратен (17)

Сен Труден + Антверпен + Алст + Хаист + Гел Мерхаут x Мускрон Тубиз Ломел јун.

13/14

2-1 петок

Ојпон 5-0 Г + Хогстратен 2-0 (1-0) Г + Тубиз 2-0 (1-0) Д + Ломел јун. 2-0 (0-0) Г x Визе КС 1-1 (0-0) Д + Виртон Д ФЦ Брисел Г Вестерло Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 10/11 1-1, 0-6 08/09 20:30 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

6-0 (3-0) 1-0 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0 4-0 (0-0)

3-0, 3-2

13/14

3-1 сабота

ФЦ Брисел (7) - Мускрон (4) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1-0 сабота

Хогстратен 0-1 (0-1) Д - Ојпон 0-3 (0-2) Г + Роселаре 5-1 (1-1) Д - Тубиз 5-2 (3-0) Г - ВС Брисел 0-1 (0-1) Д - Ломел јун. Г Визе КС Д Антверпен Меѓусебни дуели 11/12 1-3, 4-2 10/11 1-3, 2-0 19:30 ч. Реален тип

0-6 (0-3) 1-0 (0-0) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0) 2-5 (1-3)

Д Д Г Д Г Г Д

Роселаре + Боринаж БД - Хогстратен + ВС Брисел - Десел Спорт x Антверпен Хаист Гел Мерхаут

13/14

ГГ

Мускрон 1-0 (1-0) Д - Тубиз 1-1 (0-1) Г - Ломел јун. 1-2 (1-1) Д + Визе КС 5-0 (1-0) Г + Виртон 0-2 (0-1) Д x Сен Труден Д Вестерло Г Боринаж БД Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 20 ч. Реален тип

Хаист 2-3 (0-1) Д x Визе КС Г 2-1 (1-0) Г x Виртон Д 1-5 (1-1) Д - Сен Труден Г 1-1 (1-1) Г - ФЦ Брисел Д 4-0 (1-0) Д - Вестерло Г Д Роселаре Г Д Г ВС Брисел Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 3-0, 1-0 11/12 1-2, 1-1 10/11 недела 15 ч. Реален тип

0-2

Виртон (13) - Тубиз (6)

3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-5 (0-3) 1-1 (0-0)

Виртон 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 0-4 (0-2) 0-4 (0-1)

0-0, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

- Алст x Хаист - Гел Мерхаут - Мускрон - Ојпон Ломел јун. Визе КС

13/14

1

0-1 сабота

Визе КС (18) - Ломел јун. (5)

Боринаж БД - Роселаре + ВС Брисел - Десел Спорт x Антверпен + Алст Гел Мерхаут Мускрон

0-1 (0-0) 1-3 (0-2) 2-1 (2-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

+

Алст

Д + Виртон Г - Сен Труден Д + ФЦ Брисел Г - Вестерло Д - Боринаж БД Д ВС Брисел Г Десел Спорт Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 2-3 11/12 4-1, 1-3 04/05 20 ч. Реален тип

1-4 сабота

Боринаж БД (9) - Хаист (16)

ФЦ Брисел + Десел Спорт x Антверпен - Алст + Хаист - Гел Мерхаут Ојпон Тубиз

Погоден фикс: 16/24 +-

Роселаре (14) - Алст (11)

Десел Спорт - ФЦ Брисел - Вестерло + Боринаж БД + Роселаре - ВС Брисел Антверпен Алст

ГГ

+

1

3-3, 0-2

1

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (0-1) 0-3 (0-2) 3-2 (0-0)

0-0, 0-0

0-2

ВС Брисел (12) - Антверпен (8)

Визе КС

1-1 (1-0) 3-3 (2-1) 0-2 (0-1) 0-5 (0-1) 0-3 (0-1)

Тубиз Г + Мускрон Д - Ојпон Г + Хогстратен Г - Ломел јун. Д + Визе КС Д Сен Труден Г ФЦ Брисел Меѓусебни дуели 07/08 0-1, 2-2 06/07 0-1, 1-0 05/06 20 ч. Реален тип 0-3 (0-0) 3-3 (1-2) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 0-4 (0-0)

Ломел јун. 1-1 (0-1) Г + Гел Мерхаут 3-0 (1-0) Г x Хаист 0-1 (0-0) Д + Мускрон 3-1 (2-0) Д - Гел Мерхаут 1-2 (0-2) Г - Ојпон 2-3 (1-1) Г - Мускрон 0-0 Д + Тубиз 3-0 (2-0) Д x Ојпон 2-3 (0-0) Г + Хогстратен 5-2 (3-1) Г - Тубиз Д Виртон Д Хогстратен Г Виртон Г Сен Труден Меѓусебни дуели 13/14 1-5 12/13 3-1, 0-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 1-3, 2-1 недела 15 ч. Реален тип 2

Антверпен Д - Сен Труден Г x ФЦ Брисел Д + Вестерло Г x Боринаж БД Д x Роселаре Д Десел Спорт Г Хогстратен Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 1-1 11/12 2-2, 1-1 недела 15 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

ВС Брисел - Вестерло - Боринаж БД - Роселаре + Хогстратен + Десел Спорт Алст Хаист

0-1 (0-1) 1-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0)

0-5 1-1 (1-0) 2-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0)

ГГ

Вестерло (1) - Гел Мерхаут (10) Г Д Г Д Г Г Д

Вестерло + ВС Брисел + Десел Спорт - Антверпен + Алст + Хаист Мускрон Ојпон

13/14

3-1 недела

Гел Мерхаут Д - Ломел јун. Г + Визе КС Д + Виртон Г - Сен Труден Д + ФЦ Брисел Д Боринаж БД Г Роселаре Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 3-0 (2-0) 0-2 (0-0) 4-0 (2-0) 3-0 (1-0)

18 ч.

0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 0-2 (0-0) 2-0 (1-0)

Статистика - Белгија 2 Одиграни натпревари

279

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

764

0-1 гол

70 (25,09%)

Просек гол по натпревар

2,74

0-2 голови

138 (49,46%)

Победа на домаќини

117 (41,94%)

3+ голови

141 (50,54%)

Нерешено

73 (26,16%)

4-6 голови

74 (26,52%)

Победа на гости

89 (31,90%)

7+ голови

7 (2,51%)

1

Реален тип

Дополнителна статистика

Белгија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Вестерло Ојпон Сен Труден Мускрон Ломел јун. Тубиз ФЦ Брисел Антверпен Боринаж БД Гел Мерхаут Алст ВС Брисел Виртон Роселаре Десел Спорт Хаист Хогстратен Визе КС

31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

21 20 19 19 13 14 12 11 11 10 10 8 9 8 9 6 4 2

6 8 7 5 11 8 9 10 8 9 9 10 7 10 5 10 7 7

4 3 5 7 7 9 10 10 12 12 12 13 15 13 17 15 20 22

61 71 49 50 51 55 36 43 42 40 35 30 41 40 35 33 26 26

Дома 22 26 26 24 33 42 35 33 46 44 45 34 46 56 57 67 61 67

69 68 64 62 50 50 45 43 41 39 39 34 34 34 32 28 19 13

15 16 15 16 16 16 15 16 15 16 16 15 15 15 15 16 16 15

12 12 12 9 9 5 7 7 6 6 6 5 5 5 4 4 2 1

3 2 2 4 6 4 6 5 3 3 6 3 5 6 3 7 3 2

0 2 1 3 1 7 2 4 6 7 4 7 5 4 8 5 11 12

39 44 28 23 25 18 24 19 21 21 21 12 21 25 20 19 15 7

Гости 9 18 15 11 9 22 13 16 21 24 19 15 17 23 28 31 38 33

39 38 38 31 33 19 27 26 21 21 24 18 20 21 15 19 9 5

16 15 16 15 15 15 16 15 16 15 15 16 16 16 16 15 15 16

9 8 7 10 4 9 5 4 5 4 4 3 4 3 5 2 2 1

3 6 5 1 5 4 3 5 5 6 3 7 2 4 2 3 4 5

4 1 4 4 6 2 8 6 6 5 8 6 10 9 9 10 9 10

22 27 21 27 26 37 12 24 21 19 14 18 20 15 15 14 11 19

13 8 11 13 24 20 22 17 25 20 26 19 29 33 29 36 23 34

30 30 26 31 17 31 18 17 20 18 15 16 14 13 17 9 10 8

дома

гости

сер.

д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 53 38 53 19 67 13 67 38 33 19 80 50 67 31 40 38 33 31

дал 2.60

при. 0.60

дал 1.38

при. 0.81

+2

50 20 38 0 63 27 69 33 63 27 69 53 50 33 56 40 56 20

2.75

1.13

1.80

0.53

+1

60 25 33 31 27 31 53 25 20 13 67 44 40 31 60 38 47 19

1.87

1.00

1.31

0.69

=1

31 40 19 53 31 47 50 53 13 33 50 40 25 33 50 47 44 40

1.44

0.69

1.80

0.87

=1

44 20 31 33 31 40 38 73 19 47 38 53 31 47 44 67 25 60

1.56

0.56

1.73

1.60

+2

25 27 38 40 25 73 50 80 31 53 38 87 19 47 38 67 31 67

1.13

1.38

2.47

1.33

+1

27 13 13 38 20 31 33 31 20 25 40 13 20 0 60 31 27 25

1.60

0.87

0.75

1.38

-1

19 13 0 27 13 20 31 33 19 20 31 33 19 13 38 53 19 27

1.19

1.00

1.60

1.13

=2

40 13 53 6 60 19 73 63 20 44 53 38 20 19 67 50 60 44

1.40

1.40

1.31

1.56

+1

6

7 25 27 38 40 56 40 25 20 38 27 25 0 63 67 50 40

1.31

1.50

1.27

1.33

+1

13 20 25 47 25 47 38 53 25 27 38 27 13 7 50 47 25 40

1.31

1.19

0.93

1.73

-2

13 13 27 31 13 31 33 44 13 13 27 25 7 19 33 63 33 38

0.80

1.00

1.13

1.19

+2

20 25 20 31 27 31 47 69 20 38 33 31 27 31 33 38 20 38

1.40

1.13

1.25

1.81

-3

27 0 13 25 33 25 60 50 47 38 60 25 40 6 73 56 60 38

1.67

1.53

0.94

2.06

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

7 13 47 44 47 56 53 56 47 25 40 19 13 19 47 38 47 31

1.33

1.87

0.94

1.81

-1

19 7 44 47 50 53 56 67 25 40 38 20 19 20 75 47 44 47

1.19

1.94

0.93

2.40

-3

13 0 25 20 38 20 63 47 44 7 25 13 13 13 56 53 44 40

0.94

2.38

0.73

1.53

-3

0

0.47

2.20

1.19

2.13

-1

6 33 19 27 31 40 56 40 38 0 19 0

6 40 88 33 56


12 ВЕЛС

11 април 2014

ФИКС на колото

Њу сејнтс - Ербас УК

Абериствит Т. (1) - Бала таун (2) Абериствит Т. Бала таун 2-1 (2-0) Г + Престатин Д + Конас Квеј 4-0 (2-0) Д + Конас Квеј Д + Престатин 0-3 (0-1) Г + Афан лидо Г - Конас Квеј 2-1 (1-0) Д - Абериствит Т. Г + Бала таун 7-1 (2-0) Д + Порт Талбот Д + Афан лидо Г Конас Квеј Г Порт Талбот Д Порт Талбот Д Престатин Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-0, 1-1 12/13 0-1, 1-3 12/13 2-3, 1-1 11/12 петок 20:52 ч. Реален тип

Конас Квеј (4) - Порт Талбот (3) 2-1 (1-1) 2-0 (2-0) 5-0 (2-0) 1-2 (0-1) 3-1 (2-1)

0-3, 0-4

1

Порт Талбот 3-0 (0-0) Д - Конас Квеј 1-2 (0-0) Д 0-2 (0-2) Г + Афан лидо 8-2 (2-1) Г 3-0 (1-0) Д + Престатин 2-0 (1-0) Д 2-1 (0-1) Г - Бала таун 1-3 (1-2) Г 1-1 (0-0) Д x Афан лидо 0-0 Г Д Абериствит Т. Д Г Г Абериствит Т. Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-2, 0-0 12/13 1-6, 2-0 09/10 0-1, 0-3 08/09 0-2, 2-0 сабота 16:07 ч. Реален тип БХ

Њу сејнтс Ербас УК Бангор сити Рил Кармартен таун Њутаун

4-2 (3-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2) 1-2 (0-1)

0-0, 1-2

ГГ

Афан лидо Г - Конас Квеј Д - Порт Талбот Д - Бала таун Г - Абериствит Т. Г x Порт Талбот Г Бала таун Д Конас Квеј Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 1-2, 1-0 12/13 4-2, 4-2 11/12 3-1, 1-0 сабота 16:07 ч. Реален тип Г Д Г Г Д Г Д

Престатин + Афан лидо - Бала таун - Абериствит Т. - Порт Талбот x Конас Квеј Бала таун Абериствит Т.

Вкупно 28 29 29 28 28 28

20 17 13 11 10 10

6 7 6 5 6 5

2 5 10 12 12 13

Њу сејнтс (1) - Ербас УК (2)

Њутаун

Бангор сити 2-1 (1-1) Д + Њутаун 1-0 (0-0) Д + Рил 0-1 (0-0) Г - Њу сејнтс 1-4 (1-1) Г - Ербас УК 1-2 (0-1) Г x Рил 1-1 (1-1) Д - Њу сејнтс 1-6 (0-4) Г + Кармартен таун 1-0 (0-0) Г - Кармартен таун 1-3 (1-1) Г + Ербас УК 1-0 (0-0) Г - Њу сејнтс Д Њу сејнтс Г Рил Д Кармартен таун Д Рил Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 1-2, 0-1 12/13 0-3, 3-2 11/12 2-1, 0-4 10/11 0-1, 2-5 сабота 16:07 ч. Реален тип 2

2-0 (2-0) 1-2 (1-1) 0-4 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0)

0-3 (0-0) 2-8 (1-2) 0-5 (0-2) 1-7 (0-2) 0-0

Ербас УК Г + Кармартен таун Д + Њутаун Д + Рил Д - Конас Квеј Д - Бангор сити Д Кармартен таун Г Њутаун Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-1, 1-1 12/13 4-2, 2-1 12/13 1-2, 1-0 11/12 сабота 16:07 ч. Реален тип Д Д Г Д Д Г Г

Њу сејнтс + Бангор сити + Кармартен таун + Њутаун + Рил + Њутаун Бангор сити Рил

4-1 (1-1) 4-0 (3-0) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) 3-1 (1-1)

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-0)

3-1, 2-1

ГГ

Статистика - Велс Одиграни натпревари

170

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

538

0-1 гол

35 (20,59%)

Просек гол по натпревар

3,16

0-2 голови

62 (36,47%)

Победа на домаќини

75 (44,12%)

3+ голови

108 (63,53%)

Нерешено

38 (22,35%)

4-6 голови

52 (30,59%)

Победа на гости

57 (33,53%)

7+ голови

9 (5,29%)

1

Велс - Плејаут

Велс - Плејоф Q 1. 2. Q 3. Q 4. Q 5. Q 6.

+

Престатин (5) - Афан лидо (6)

Кармартен таун Рил 1-3 (1-2) Д + Кармартен таун Г - Бангор сити 1-2 (1-1) Г - Њутаун Д - Ербас УК 0-4 (0-3) Д x Бангор сити Г - Њу сејнтс 0-1 (0-0) Г - Ербас УК Д - Бангор сити 6-1 (4-0) Г - Њу сејнтс Д + Њутаун Д Њутаун Г Ербас УК Г Њутаун Д Њу сејнтс Меѓусебни дуели 13/14 2-4, 0-2, 1-0 09/10 0-1, 1-2 08/09 1-2, 0-3 07/08 сабота 16:07 ч. Реален тип

Тим

Погоден фикс: 14/20 +

Њутаун (6) - Бангор сити (3)

Конас Квеј + Афан лидо - Бала таун + Абериствит Т. + Ербас УК x Престатин Бала таун Афан лидо

Кармартен таун (5) - Рил (4)

+

ГГ

74 53 43 42 46 39

Дома 17 30 38 40 49 53

66 57 45 38 36 35

4 4 3 3 3 2

4 2 2 2 1 1

0 1 0 1 0 0

0 1 1 0 2 1

13 4 6 7 7 3

Тим

Гости 3 12 2 1 1 0 3 3 7 3 2 0 1 6 5 6 4 2 1 1 4 3 7 3 0 0 3 3 4 3 3 0 0 3 3 3 3 4 0 0 4 2

2 5 5 6 11 11

4 6 7 0 0 0

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Абериствит Т. Бала таун Порт Талбот Конас Квеј Престатин Афан лидо

Вкупно 28 27 28 29 29 29

13 11 9 8 7 3

8 5 7 7 8 6

7 11 12 14 14 20

62 48 41 36 34 20

Дома 43 36 44 63 44 82

44 38 34 31 29 15

3 3 3 3 3 4

3 2 1 2 0 0

0 0 1 1 1 0

0 1 1 0 2 4

13 6 3 7 4 2

Гости 2 3 2 1 7 21

9 6 4 7 1 0

3 2 3 4 4 3

2 2 2 1 1 0

0 0 0 1 1 1

1 0 1 2 2 2

8 7 13 4 3 1

4 1 7 6 7 10

6 Q 6 6 4 4  1 


13 ГЕРМАНИЈА БУНДЕСЛИГА

ФИКС на колото

Шалке - Ајнтрахт Ф.

Шалке (3) - Ајнтрахт Ф. (11) Г Д Г Д Г Г Д

3-3 петок

Ајнтрахт Ф. 2-1 (1-1) Д - Фрајбург 1-4 (0-1) 3-1 (1-0) Г + Нирнберг 5-2 (1-0) 0-0 Д + Менхенгладбах 1-0 (1-0) 2-0 (1-0) Г - Волфсбург 1-2 (1-0) 1-1 (1-1) Д + Мајнц 2-0 (0-0) Д Хановер Г Хофенхајм Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 10/11 2-1, 0-0 09/10 4-1, 2-0 20:30 ч. Реален тип 1

Менхенгладбах Штутгарт 2-1 (2-0) Г x Вердер Бремен Г + Б. Дортмунд 3-0 (3-0) Д + Хамбургер Д + Херта 0-1 (0-1) Г - Нирнберг Г - Ајнтрахт Ф. 3-1 (1-1) Д - Б. Дортмунд Д + Хамбургер 2-0 (1-0) Д + Фрајбург Г + Нирнберг Д Шалке Г Фрајбург Г Шалке Г Хановер Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 0-2, 1-2 11/12 3-0, 1-1 10/11 сабота 15:30 ч. Реален тип

Фрајбург (14) - Брауншвиг (18) Г Д Г Д Г Д Г

13/14

1-0 сабота

Брауншвиг 4-1 (1-0) Д x Волфсбург 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) Г - Шалке 1-3 (0-1) 1-1 (0-0) Д + Мајнц 3-1 (2-1) 3-2 (1-2) Г x Б. Леверкузен 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) Д + Хановер 3-0 (2-0) Д Баерн Минхен Г Херта Меѓусебни дуели 06/07 2-0, 1-0 05/06 1-0, 0-0 02/03 2-0, 2-0 15:30 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

3-2 сабота

-

Хановер (13) - Хамбургер (16) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-3 (2-1) 2-0 (0-0)

2-3, 0-7

1

Волфсбург (6) - Нирнберг (17)

Хамбургер 3-0 (0-0) Д + Нирнберг 2-1 (0-0) Г + Херта 0-3 (0-1) Г - Штутгарт 0-1 (0-0) Д - Б. Дортмунд 1-3 (1-1) Д x Фрајбург 1-1 (0-0) Г - Хофенхајм 1-2 (1-0) Г - Менхенгладбах 1-3 (1-1) Д - Вердер Бремен 0-3 (0-2) Д + Б. Леверкузен 2-1 (1-0) Г - Брауншвиг Д Волфсбург Г Ајнтрахт Ф. Д Штутгарт Г Аугсбург Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 5-1, 0-1 11/12 0-1, 1-1 10/11 0-0, 3-2 сабота 15:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Волфсбург x Брауншвиг x Аугсбург + Вердер Бремен + Ајнтрахт Ф. - Б. Дортмунд Хамбургер Фрајбург

13/14

1-1 сабота

Баерн Минхен (1) - Б. Дортмунд (2)

Мајнц + Хофенхајм - Баерн Минхен - Брауншвиг + Аугсбург - Ајнтрахт Ф. Б. Дортмунд Нирнберг

13/14

Погоден фикс: 13/23 +

Хановер

Мајнц (7) - Вердер Бремен (12)

Фрајбург + Ајнтрахт Ф. + Вердер Бремен x Хамбургер + Нирнберг - Штутгарт Менхенгладбах Волфсбург

-

1

Менхенгладбах (4) - Штутгарт (15)

Шалке + Аугсбург + Брауншвиг x Б. Дортмунд + Херта x Вердер Бремен Штутгарт Менхенгладбах

13/14

11 април 2014

Вердер Бремен 4-2 (0-0) Д x Штутгарт 1-1 (0-0) 0-2 (0-0) Г - Фрајбург 1-3 (0-1) 1-3 (1-2) Д - Волфсбург 1-3 (1-2) 3-0 (2-0) Г + Хановер 2-1 (0-1) 0-2 (0-0) Д x Шалке 1-1 (1-1) Д Хофенхајм Г Баерн Минхен Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-2 11/12 3-0, 1-3 10/11 1-1, 2-0 15:30 ч. Реален тип ГГ

Баерн Минхен Б. Дортмунд 2-1 (1-0) Д - Менхенгладбах Д + Б. Леверкузен 2-0 (0-0) Г + Хановер Г + Мајнц 3-1 (2-0) Д x Шалке Г + Херта 3-3 (3-2) Г + Штутгарт Д x Хофенхајм 0-1 (0-1) Д + Волфсбург Г - Аугсбург Д Мајнц Г Брауншвиг Д Вердер Бремен Г Б. Леверкузен Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 1-1, 1-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 сабота 18:30 ч. Реален тип

Нирнберг Г - Хамбургер 1-2 (0-0) Д - Ајнтрахт Ф. 2-5 (0-1) Д + Штутгарт 2-0 (1-0) Г - Фрајбург 2-3 (2-1) Д - Менхенгладбах 0-2 (0-1) Д Б. Леверкузен Г Мајнц Меѓусебни дуели 12/13 2-2, 0-1 11/12 3-1, 2-1 10/11 1-2, 1-2 15:30 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 3-1 (2-1) 2-1 (0-1) 1-2 (1-0)

Б. Леверкузен (5) - Херта (10) 1-2 (0-2) 3-0 (1-0) 0-0 3-2 (1-2) 2-1 (0-1)

1-3, 0-2

1

Б. Леверкузен Херта 1-2 (0-1) Д - Хановер Г - Баерн Минхен 2-3 (1-2) Г - Менхенгладбах Д - Хофенхајм 3-1 (1-0) Д - Баерн Минхен Г + Аугсбург 1-1 (0-0) Г - Шалке Д x Брауншвиг 1-2 (0-1) Д x Хофенхајм Г - Хамбургер Г Аугсбург Г Нирнберг Д Б. Дортмунд Д Брауншвиг Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 3-3, 3-3 09/10 1-1, 2-2 08/09 недела 15:30 ч. Реален тип

0-3 (0-0) 0-3 (0-3) 1-3 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (1-1)

0-1, 0-1

1

Хофенхајм (9) - Аугсбург (8) Аугсбург Д - Шалке Г x Волфсбург Д - Б. Леверкузен Г - Мајнц Д + Баерн Минхен Д Херта Д Хамбургер Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-2, 0-0 11/12 2-2, 2-0 07/08 недела 17:30 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Хофенхајм - Мајнц + Б. Леверкузен + Хановер x Баерн Минхен x Херта Вердер Бремен Ајнтрахт Ф.

2-4 (0-0) 3-2 (2-1) 3-1 (1-1) 3-3 (2-3) 1-1 (1-1)

1-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-3 (0-1) 0-3 (0-2) 1-0 (1-0)

Статистика - Германија Бундеслига Одиграни натпревари

261

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

822

0-1 гол

41 (15,71%)

Просек гол по натпревар

3,15

0-2 голови

102 (39,08%)

Победа на домаќини

119 (45,59%)

3+ голови

159 (60,92%)

Нерешено

58 (22,22%)

4-6 голови

88 (33,72%)

Победа на гости

84 (32,18%)

7+ голови

10 (3,83%)

2-0, 2-2

0-2

Дополнителна статистика

Германија Бундеслига 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Баерн Минхен Б. Дортмунд Шалке Менхенгладбах Б. Леверкузен Волфсбург Мајнц Аугсбург Хофенхајм Херта Ајнтрахт Ф. Вердер Бремен Хановер Фрајбург Штутгарт Хамбургер Нирнберг Брауншвиг

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

25 18 16 14 15 14 13 12 9 10 9 8 8 7 7 7 5 6

3 4 7 6 3 5 5 6 10 7 8 9 5 8 6 6 11 7

1 7 6 9 11 10 11 11 10 12 12 12 16 14 16 16 13 16

82 64 54 51 48 49 41 41 64 37 37 34 36 33 44 45 34 28

Дома 17 32 38 34 36 44 45 43 63 40 48 55 54 52 57 60 54 50

78 58 55 48 48 47 44 42 37 37 35 33 29 29 27 27 26 25

14 15 14 15 14 14 14 14 14 15 15 15 14 14 15 15 15 15

13 9 10 10 8 9 7 7 5 5 5 4 6 4 4 5 3 5

1 2 2 2 2 2 3 2 5 3 5 6 4 4 4 3 5 3

0 4 2 3 4 3 4 5 4 7 5 5 4 6 7 7 7 7

42 34 31 34 29 28 20 22 38 18 20 16 22 19 24 22 15 18

Гости 10 15 14 15 18 18 15 20 30 20 19 29 22 26 25 27 26 21

40 29 32 32 26 29 24 23 20 18 20 18 22 16 16 18 14 18

15 14 15 14 15 15 15 15 15 14 14 14 15 15 14 14 14 14

12 9 6 4 7 5 6 5 4 5 4 4 2 3 3 2 2 1

2 2 5 4 1 3 2 4 5 4 3 3 1 4 2 3 6 4

1 3 4 6 7 7 7 6 6 5 7 7 12 8 9 9 6 9

40 30 23 17 19 21 21 19 26 19 17 18 14 14 20 23 19 10

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 47 43 20 57 40 71 53 57 33 93 73 57 53 50 40 50 27 3.00 0.71

дал 2.67

при. 0.47

7 17 24 19 18 26 30 23 33 20 29 26 32 26 32 33 28 29

38 29 23 16 22 18 20 19 17 19 15 15 7 13 11 9 12 7

-1

33 36 27 21 40 29 73 79 33 43 53 64 33 57 47 64 47 57 2.27

1.00

2.14

1.21

+2

64 27 21 47 36 53 64 67 50 33 79 47 64 40 43 60 43 53 2.21

1.00

1.53

1.60

=1

40 29 27 29 47 29 73 43 47 29 73 43 33 29 60 57 60 43 2.27

1.00

1.21

1.36

+2

29 40 36 40 57 27 64 47 36 27 64 27 57 20 71 53 57 47 2.07

1.29

1.27

1.20

-1

21 20 21 33 43 40 71 67 36 27 64 47 29 27 64 73 50 60 2.00

1.29

1.40

1.73

-1

21 13 21 27 29 27 36 73 29 47 50 33 29 13 36 73 29 67 1.43

1.07

1.40

2.00

-1

36 13 43 53 50 53 71 60 36 27 50 27 29 20 71 60 64 47 1.57

1.43

1.27

1.53

+1

29 13 43 40 57 80 100 73 71 60 86 53 64 33 93 73 93 60 2.71

2.14

1.73

2.20

=2

13 29 27 50 33 50 47 50 33 21 20 50 13 29 47 57 40 36 1.20

1.33

1.36

1.43

=1

20 14 47 21 40 43 53 50 20 36 33 21 7 14 60 50 47 29 1.33

1.27

1.21

2.07

+1

13 14 40 14 53 29 47 57 40 43 20 36 13 21 53 57 33 50 1.07

1.93

1.29

1.86

=1

29 0 21 47 43 60 64 60 36 33 50 27 21 7 64 47 50 40 1.57

1.57

0.93

2.13

-4

14 7 36 13 50 27 64 47 36 33 36 20 29 13 79 33 50 27 1.36

1.86

0.93

1.73

-1

7 14 60 14 67 43 53 79 33 50 33 29 13 29 73 71 53 64 1.60

1.67

1.43

2.29

+1

20 14 13 29 33 50 67 71 33 57 47 50 40 50 53 57 40 50 1.47

1.80

1.64

2.36

+1

13 0

0 14 7 36 40 64 27 43 33 36 20 14 40 71 20 50 1.00

1.73

1.36

2.00

-2

20 7 20 29 20 43 40 57 27 36 27 14 20 14 47 50 27 43 1.20

1.40

0.71

2.07

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


14 ГЕРМАНИЈА 2

11 април 2014

ФИКС на колото

Гројтер Фирт - Ауе

Унион Берлин (7) - Келн (1) Унион Берлин Келн 1-1 (1-0) Г x Кајзерслаутерн x Гројтер Фирт 1-1 (0-0) Д x Ален x Падерборн 1-2 (1-1) Д + Карлсруе - Зандхаузен 2-0 (1-0) Г + Минхен 1860 + Е. Котбус 2-3 (2-2) Д + А. Билефелд - Ауе Карлсруе Д Бохум Кајзерслаутерн Г Инголштат Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-2, 2-1 02/03 0-3, 0-7 петок 18:30 ч. Реален тип

0-0 0-0 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Сент Паули + Ф. Диселдорф x Инголштат - Падерборн x Гројтер Фирт + Зандхаузен Е. Котбус Ален

13/14

БХ

А. Билефелд - Зандхаузен - Е. Котбус x Кајзерслаутерн x Ален - Келн Минхен 1860 Бохум

13/14

1-3 сабота

Карлсруе 0-1 (0-1) Г - Е. Котбус 1-3 (0-1) Д x Ауе 1-1 (1-1) Г - Келн 0-0 Д x Кајзерслаутерн 0-2 (0-1) Г + Минхен 1860 Д Унион Берлин Г Динамо Дрезден Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-0 10/11 2-1, 0-1 09/10 13 ч. Реален тип

Инголштат - ФСВ Франкфурт x Сент Паули + Бохум x Ф. Диселдорф x Гројтер Фирт Ален Келн

Д Г Д Г Д Г Д

2-0 (1-0) 0-0 0-3 (0-1) 2-2 (0-0) 3-2 (0-0)

13/14

0-1, 1-0

БХ

Гројтер Фирт (2) - Ауе (11)

Падерборн Д + Динамо Дрезден 2-1 (2-0) Г x Унион Берлин 1-1 (0-0) Д + Сент Паули 3-0 (1-0) Г + ФСВ Франкфурт 3-1 (1-0) Д - Ф. Диселдорф 1-2 (0-1) Д Гројтер Фирт Д Зандхаузен Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 3-1 11/12 4-0, 1-4 10/11 1-1, 1-2 18:30 ч. Реален тип 2

1-1 петок

Ф. Диселдорф (12) - Ален (10) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1) 2-2 (1-0) 3-0 (2-0)

+

Инголштат (13) - Падерборн (3)

Кајзерслаутерн Д x Келн 0-0 Г + Минхен 1860 1-0 (0-0) Д x А. Билефелд 1-1 (1-1) Г x Карлсруе 2-2 (0-1) Д x Бохум 1-1 (1-1) Д ФСВ Франкфурт Г Унион Берлин Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 1-0 10/11 0-2, 1-0 09/10 0-3, 1-2 18:30 ч. Реален тип БХ

1-4 петок

А. Билефелд (17) - Карлсруе (5) Г Д Г Д Г Г Г

1

Сент Паули (4) - Кајзерслаутерн (6)

Г Д Г Д Г Г Д

-

Погоден фикс: 9/21 +

0-1 (0-1) 0-0 3-0 (1-0) 0-0 0-0

Гројтер Фирт Ауе 1-1 (0-1) Д x Минхен 1860 x Унион Берлин 1-1 (0-0) Г x Карлсруе x Динамо Дрезден 4-1 (1-0) Д + ФСВ Франкфурт + Ф. Диселдорф 2-2 (0-0) Г - Бохум x Сент Паули 0-0 Д + Унион Берлин x Инголштат Падерборн Д Динамо Дрезден Минхен 1860 Г Ф. Диселдорф Меѓусебни дуели 13/14 6-2 11/12 1-1, 2-0 10/11 0-0, 1-2 07/08 сабота 13 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

ФСВ Франкфурт (14) - Зандхаузен (8)

Ф. Диселдорф Ален 0-2 (0-1) Д - Бохум Д - Сент Паули 0-0 Г x Келн Г x ФСВ Франкфурт 1-4 (0-1) Д x Динамо Дрезден Г - Гројтер Фирт 0-0 Г x А. Билефелд Д x Инголштат 2-1 (1-0) Д + ФСВ Франкфурт Г + Падерборн Д Инголштат Г Зандхаузен Д Ауе Г Сент Паули Меѓусебни дуели 13/14 0-1 08/09 2-1, 1-1 недела 13:30 ч. Реален тип

ФСВ Франкфурт Зандхаузен 1-0 (1-0) Д + А. Билефелд Г + Инголштат 0-0 Г + Бохум Д x Ф. Диселдорф 1-2 (1-0) Д + Унион Берлин Г - Ауе 1-3 (0-1) Г x Динамо Дрезден Д - Падерборн 1-2 (0-1) Д - Сент Паули Г - Ален Д Ф. Диселдорф Г Кајзерслаутерн Д Е. Котбус Г Падерборн Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 3-1, 1-1 07/08 3-0, 0-2 недела 13:30 ч. Реален тип

0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-0) 0-0 2-1 (1-0)

БХ

2-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-2 (2-2)

2-0, 1-1

1

Бохум (15) - Е. Котбус (18) Бохум

1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-1) 0-0 2-3 (0-0)

2

Е. Котбус Д + Карлсруе Г + А. Билефелд Д - Минхен 1860 Г - Унион Берлин Д x Динамо Дрезден Д Сент Паули Г ФСВ Франкфурт Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 2-0, 2-2 11/12 1-1, 0-1 10/11 недела 13:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

+ Ален - Зандхаузен - Инголштат + Ауе x Кајзерслаутерн Келн А. Билефелд

2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1)

1-0 (0-0) 3-1 (1-0) 1-2 (1-0) 0-2 (0-1) 0-0

1-0, 1-2

1

Динамо Дрезден (16) - Минхен 1860 (9) Динамо Дрезден Минхен 1860 1-2 (0-2) Г x Ауе 2-2 (1-0) - Падерборн 1-1 (0-0) Д - Кајзерслаутерн 0-1 (0-0) x Гројтер Фирт 1-1 (0-0) Г + Е. Котбус 2-1 (0-1) x Ален 0-0 Д - Келн 0-1 (0-0) x Зандхаузен 0-0 Д - Карлсруе 0-3 (0-2) x Е. Котбус Ауе Д А. Билефелд Карлсруе Г Гројтер Фирт Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 1-1, 2-2 11/12 0-1, 4-2 05/06 2-0, 2-1 понеделник 20:15 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Германија 2 Одиграни натпревари

261

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

644

0-1 гол

81 (31,03%)

Просек гол по натпревар

2,47

0-2 голови

140 (53,64%)

Победа на домаќини

104 (39,85%)

3+ голови

121 (46,36%)

Нерешено

77 (29,50%)

4-6 голови

64 (24,52%)

Победа на гости

80 (30,65%)

7+ голови

2 (0,77%)

Дополнителна статистика

Германија 2

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Келн Гројтер Фирт Падерборн Сент Паули Карлсруе Кајзерслаутерн Унион Берлин Зандхаузен Минхен 1860 Ален Ауе Ф. Диселдорф Инголштат ФСВ Франкфурт Бохум Динамо Дрезден А. Билефелд Е. Котбус

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

16 14 14 13 11 12 11 11 10 9 10 9 9 9 9 4 7 6

10 8 7 7 11 8 9 8 8 10 7 10 9 7 7 16 6 6

3 7 8 9 7 9 9 10 11 10 12 10 11 13 13 9 16 17

43 51 53 39 40 42 43 26 29 28 37 29 28 39 25 28 32 32

Дома 15 33 44 36 27 30 37 26 34 34 44 39 30 44 33 40 53 45

58 50 49 46 44 44 42 41 38 37 37 37 36 34 34 28 27 24

15 14 14 14 15 15 14 15 15 15 15 14 14 14 14 14 15 15

8 8 8 5 6 7 7 7 6 5 8 5 4 5 3 3 4 5

5 3 3 4 7 5 4 5 3 5 3 4 2 5 4 8 5 2

2 3 3 5 2 3 3 3 6 5 4 5 8 4 7 3 6 8

23 24 24 14 26 26 23 17 17 18 23 13 15 18 12 15 19 21

Гости 7 13 13 15 15 15 16 13 18 16 20 18 17 18 19 17 23 23

29 27 27 19 25 26 25 26 21 20 27 19 14 20 13 17 17 17

14 15 15 15 14 14 15 14 14 14 14 15 15 15 15 15 14 14

8 6 6 8 5 5 4 4 4 4 2 4 5 4 6 1 3 1

5 5 4 3 4 3 5 3 5 5 4 6 7 2 3 8 1 4

1 4 5 4 5 6 6 7 5 5 8 5 3 9 6 6 10 9

20 27 29 25 14 16 20 9 12 10 14 16 13 21 13 13 13 11

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 33 29 7 21 20 21 27 36 20 21 53 36 33 21 33 36 20 21 1.53 0.47

дал 1.43

при. 0.57

8 20 31 21 12 15 21 13 16 18 24 21 13 26 14 23 30 22

29 23 22 27 19 18 17 15 17 17 10 18 22 14 21 11 10 7

+3

36 20 50 0 43 20 43 53 29 33 50 47 43 27 43 73 29 53 1.71

0.93

1.80

1.33

=2

21 13 7 20 14 47 50 80 21 67 36 60 21 33 50 67 29 60 1.71

0.93

1.93

2.07

-1

14 33 14 40 7 40 50 60 7 40 36 67 14 40 43 53 36 53 1.00

1.07

1.67

1.40

+1

27 14 33 14 40 21 60 21 27 7 53 36 20 21 67 21 47 7

г 2-2

Вкупно

д 1-1

  

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

1.73

1.00

1.00

0.86

+1

20 14 27 43 33 36 67 50 27 29 60 36 40 29 67 29 53 29 1.73

1.00

1.14

1.07

=3

36 20 14 20 14 33 50 60 29 27 50 27 50 13 57 60 43 33 1.64

1.14

1.33

1.40

-1

20 21 27 21 27 14 33 29 27 0 33 14 20 0 40 21 33 21 1.13

0.87

0.64

0.93

-1

13 0 27 21 40 29 47 50 27 14 33 36 13 29 40 43 33 43 1.13

1.20

0.86

1.14

-2

20 14 27 43 20 36 40 36 27 21 40 21 27 14 33 36 27 29 1.20

1.07

0.71

1.29

+1

20 14 40 36 33 36 60 50 27 36 60 21 33 14 47 71 47 50 1.53

1.33

1.00

1.71

+1

14 13 14 20 21 20 29 47 14 20 21 27 7 13 43 67 29 40 0.93

1.29

1.07

1.40

+1

21 7 29 27 29 27 43 20 7 13 29 13 29 7 43 47 36 20 1.07

1.21

0.87

0.87

=2

29 20 36 13 36 20 50 67 43 27 29 40 14 20 57 60 43 60 1.29

1.29

1.40

1.73

-3

0 33 29 40 36 13 43 27 21 7 14 27 7 13 43 27 36 20 0.86

1.36

0.87

0.93

=1

7

7 29 27 36 33 36 47 21 27 21 13 7 13 64 67 29 33 1.07

1.21

0.87

1.53

=4

7

7 13 36 20 43 47 50 33 36 33 36 13 14 53 43 40 36 1.27

1.53

0.93

2.14

-1

27 7 47 29 47 29 60 50 47 29 27 29 13 21 47 43 47 43 1.40

1.53

0.79

1.57

=1


15 ГЕРМАНИЈА 3

11 април 2014

ФИКС на колото

Дармштад - Бургхаузен

Штутгартер кикерс (7) - Дуизбург (6) Штутгартер кикерс Дуизбург 0-3 (0-2) Д x Холштајн Кил Д - Кемницер ФЦ 1-1 (0-0) Г + Ханза Г x Б. Дортмунд (A) 0-0 Д + Елверсберг Д x Дармштад 2-2 (0-2) Г + Сарбрикен Г x Ханза 1-0 (0-0) Д x Штутгарт (A) Д + Сарбрикен Д Оснабрик Г Халешер Д Минстер Г Халешер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 00/01 0-0, 0-0 сабота 14 ч. Реален тип

Сарбрикен (20) - Халешер (8) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-0

Д Г Д Д Г Г Д

13/14

Хајденхајм (1) - Холштајн Кил (15) Г Д Г Д Г Г Д

Хајденхајм - Минстер + Бургхаузен x РБ Лајпциг + Ерфурт + Веен Елверсберг Штутгарт (A)

13/14

1-0 сабота

4-1 (2-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-4 (0-3) 4-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Г

Оснабрик - РБ Лајпциг x Ерфурт - Веен + Холштајн Кил x Елверсберг Дуизбург Унтерхахинг

13/14

БХ

1-2 сабота

Регенсбург (12) - Веен (4)

Холштајн Кил 0-2 (0-2) Г x Дуизбург 1-0 (0-0) Г x Елверсберг 1-1 (0-1) Д + Штутгарт (A) 2-1 (0-1) Г - Оснабрик 1-0 (1-0) Д + Унтерхахинг Д Регенсбург Г Кемницер ФЦ Меѓусебни дуели 09/10 3-0, 0-1 14 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 0-0 3-0 (2-0) 0-4 (0-2) 4-0 (2-0)

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

1-1 сабота

Штутгарт (A) 0-1 (0-1) Г - Ерфурт 1-1 (0-0) Д - Веен 0-1 (0-1) Г - Холштајн Кил 4-0 (2-0) Д + Елверсберг 2-2 (1-1) Г x Дуизбург Д Унтерхахинг Г Хајденхајм Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 11/12 0-1, 0-1 09/10 14 ч. Реален тип

Веен 1-4 (0-2) Д + Елверсберг 2-0 (1-0) Г + Штутгарт (A) 2-2 (0-1) Д + Оснабрик 0-3 (0-2) Г x Унтерхахинг 3-2 (1-1) Д - Хајденхајм Д Кемницер ФЦ Г Б. Дортмунд (A) Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 2-1 10/11 0-0, 0-2 09/10 14 ч. Реален тип

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Хајденхајм РБ Лајпциг Дармштад Веен Оснабрик Дуизбург Штутгартер кикерс Халешер Ханза Ерфурт Минстер Регенсбург Б. Дортмунд (A) Кемницер ФЦ Холштајн Кил Штутгарт (А) Елверсберг Унтерхахинг Бургхаузен Сарбрикен

3-0 (1-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1)

0-3, 2-0

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

БХ

21 20 18 13 13 12 12 13 12 12 10 11 11 10 9 10 10 8 7 7

9 6 9 10 9 12 10 7 8 7 13 9 8 11 13 8 7 10 9 7

1-0, 0-1

Г Д Г Д Г Г Д

Унтерхахинг - Бургхаузен x РБ Лајпциг - Ерфурт x Веен - Холштајн Кил Штутгарт (A) Оснабрик

13/14

1

1-1 сабота

1-2 сабота

Елверсберг Г - Веен Д x Холштајн Кил Г - Дуизбург Г - Штутгарт (A) Д x Оснабрик Д Хајденхајм Г Регенсбург Меѓусебни дуели 07/08 4-1, 0-2 02/03 0-1, 3-0 14 ч. Реален тип 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 0-4 (0-2)

0-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-2 (1-1)

БХ

Ханза (9) - Минстер (11) Д Д Г Д Г Г Д

Ханза - Дармштад - Дуизбург - Сарбрикен x Штутгартер кикерс - Халешер Бургхаузен РБ Лајпциг

13/14

2-1 сабота

Минстер Д + Хајденхајм Г - Регенсбург Д + Кемницер ФЦ Г x Б. Дортмунд (A) Д - Дармштад Д Сарбрикен Г Штутгартер кикерс Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-5 14 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 2-2 (2-0) 3-4 (1-0)

2-0 (2-0) 0-2 (0-1) 3-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0)

ГГ

Б. Дортмунд (A) (13) - РБ Лајпциг (2) 4-2 (2-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-0) 2-3 (1-1)

0-1, 0-1

ГГ

Б. Дортмунд (A) РБ Лајпциг 1-0 (1-0) Д + Оснабрик Г + Сарбрикен Д x Штутгартер кикерс 1-1 (0-0) Г x Унтерхахинг 0-0 Д x Хајденхајм Г x Халешер 1-1 (0-0) Г + Регенсбург Д x Минстер 0-0 Д + Кемницер ФЦ Г x Бургхаузен Д Дармштад Г Ерфурт Д Веен Г Ханза Меѓусебни дуели 13/14 0-1 00/01 1-1, 0-0 недела 14 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 3-0 (2-0) 2-1 (1-1)

Статистика - Германија 3 Одиграни натпревари

330

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

830

0-1 гол

86 (26,06%)

Просек гол по натпревар

2,52

0-2 голови

175 (53,03%)

Победа на домаќини

145 (43,94%)

3+ голови

155 (46,97%)

Нерешено

91 (27,58%)

4-6 голови

77 (23,33%)

Победа на гости

94 (28,48%)

7+ голови

2 (0,61%)

2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

3 7 6 10 11 9 11 13 13 14 10 13 14 12 11 15 16 15 17 19

53 52 53 37 46 40 40 43 40 47 45 47 39 36 38 40 30 39 32 33

Дома 22 29 24 38 35 35 39 44 48 41 44 50 45 43 32 48 47 59 53 54

72 66 63 49 48 48 46 46 44 43 43 42 41 41 40 38 37 34 30 28

16 17 16 17 17 17 16 16 16 17 17 16 16 16 17 17 17 16 17 16

10 11 11 7 9 6 9 9 5 8 7 7 6 6 7 6 7 4 5 5

5 4 3 6 4 7 3 3 5 3 4 5 5 5 4 5 6 6 5 3

1 2 2 4 4 4 4 4 6 6 6 4 5 5 6 6 4 6 7 8

26 28 30 22 28 24 24 25 17 27 25 22 24 15 27 23 23 21 19 20

Гости 10 14 9 17 16 21 15 16 16 17 21 18 19 18 16 20 22 27 26 22

35 37 36 27 31 25 30 30 20 27 25 26 23 23 25 23 27 18 20 18

17 16 17 16 16 16 17 17 17 16 16 17 17 17 16 16 16 17 16 17

11 9 7 6 4 6 3 4 7 4 3 4 5 4 2 4 3 4 2 2

4 2 6 4 5 5 7 4 3 4 9 4 3 6 9 3 1 4 4 4

2 5 4 6 7 5 7 9 7 8 4 9 9 7 5 9 12 9 10 11

27 24 23 15 18 16 16 18 23 20 20 25 15 21 11 17 7 18 13 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 47 0 41 13 29 44 41 19 18 63 47 38 35 38 29 31 24 1.63 0.63

дал 1.59

при. 0.71

12 15 15 21 19 14 24 28 32 24 23 32 26 25 16 28 25 32 27 32

37 29 27 22 17 23 16 16 24 16 18 16 18 18 15 15 10 16 10 10

+2

41 31 41 44 35 44 47 44 24 19 59 50 47 38 59 44 47 38 1.65

0.82

1.50

0.94

+2

56 35 38 41 25 29 44 29 31 12 44 29 44 24 31 41 25 12 1.88

0.56

1.35

0.88

+2

35 13 41 38 29 38 35 56 12 13 29 38 18 19 53 44 18 38 1.29

1.00

0.94

1.31

-1

41 13 47 44 35 38 47 38 29 19 41 31 24 19 53 50 35 31 1.65

0.94

1.13

1.19

=1

18 31 29 25 41 25 53 19 24 13 41 25 35 25 59 38 35 19 1.41

1.24

1.00

0.88

=1

44 0 25 24 19 29 44 41 19 29 50 29 44 12 31 53 25 35 1.50

0.94

0.94

1.41

+1

35 18 41 41 24 41 35 65 24 29 41 29 18 18 47 47 35 41 1.56

1.00

1.06

1.65

+1

19 35 63 29 44 29 38 59 19 35 25 47 13 35 50 65 38 53 1.06

1.00

1.35

1.88

-1

29 19 35 44 47 50 53 50 24 19 47 31 35 19 41 63 35 44 1.59

1.00

1.25

1.50

-2

18 6 18 13 41 25 59 56 29 38 47 38 35 19 47 56 41 38 1.47

1.24

1.25

1.44

-1

19 12 13 24 19 47 31 76 19 47 50 47 31 35 44 65 25 59 1.38

1.13

1.47

1.88

+1

31 18 38 41 31 24 50 59 19 18 31 24 31 6 56 35 25 29 1.50

1.19

0.88

1.53

=4

19 18 31 53 25 53 31 47 13 12 25 24 13 24 31 65 13 29 0.94

1.13

1.24

1.47

-1

29 6 47 18 41 18 53 24 18 12 41 12 24 6 41 47 29 12 1.59

0.94

0.69

1.00

+1

18 13 12 19 12 44 53 50 12 44 35 38 18 25 65 44 41 38 1.35

1.18

1.06

1.75

=1

24 6 18 13 29 6 53 38 35 0 41 6 35 0 47 25 35 25 1.35

1.29

0.44

1.56

=1

13 18 31 41 50 47 69 53 44 47 38 35 25 24 69 47 50 41 1.31

1.69

1.06

1.88

-1

6 13 35 31 47 25 53 50 35 25 29 6 18 6 59 63 53 38 1.12

1.53

0.81

1.69

=1

13 6 50 29 50 18 44 41 31 29 44 12 19 6 50 53 44 41 1.25

1.38

0.76

1.88

-2

г 2-2

Вкупно 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

2-4 (1-2) 1-2 (1-1) 0-3 (0-2) 2-1 (1-0) 0-0

Бургхаузен 1-0 (1-0) Д + Унтерхахинг 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) Г - Хајденхајм 0-1 (0-0) 0-0 Д x Регенсбург 2-2 (1-0) 4-1 (3-0) Г - Кемницер ФЦ 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) Д x Б. Дортмунд (A) 0-0 Д Ханза Г Сарбрикен Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-1 11/12 1-1, 2-3 01/02 3-1, 1-4 14 ч. Реален тип 1

д 1-1

  

Унтерхахинг (18) - Елверсберг (17)

Дармштад + Ханза + Сарбрикен x Штутгартер кикерс + Халешер + Минстер РБ Лајпциг Ерфурт

Германија 3 Тим

+

Дармштад (3) - Бургхаузен (19)

Регенсбург - Халешер + Минстер x Бургхаузен - РБ Лајпциг + Ерфурт Холштајн Кил Елверсберг

Кемницер ФЦ (14) - Ерфурт (10) Кемницер ФЦ Ерфурт Г + Штутгартер кикерс 3-0 (2-0) Д + Штутгарт (A) 1-1 (0-0) Г x Оснабрик Д x Халешер 1-3 (1-1) Д + Унтерхахинг Г - Минстер 1-0 (1-0) Г - Хајденхајм Д + Бургхаузен 1-2 (1-1) Д - Регенсбург Г - РБ Лајпциг Д Б. Дортмунд (A) Г Веен Д Холштајн Кил Г Дармштад Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 2-3 11/12 0-2, 0-0 05/06 недела 14 ч. Реален тип

Халешер 0-1 (0-1) Д + Регенсбург 0-1 (0-1) Г x Кемницер ФЦ 2-0 (2-0) Д x Б. Дортмунд (A) 0-2 (0-1) Г - Дармштад 0-1 (0-0) Д + Ханза Д Штутгартер кикерс Д Дуизбург Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 5-0 14 ч. Реален тип

1-1 сабота

Погоден фикс: 13/23 -

Оснабрик (5) - Штутгарт (A) (16)

Сарбрикен - Б. Дортмунд (A) - Дармштад + Ханза - Дуизбург - Штутгартер кикерс Минстер Бургхаузен

0-2

+

1

гости

сер.


16 ГРЦИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Ерготелис - Калони

Бер (17) - Астерас Т. (5) x + x + -

Бер Атромитос Левадијакос Ксанти Панетоликос Паниониос

Арис (18) - Јанина (9)

Астерас Т. Д - Ерготелис 2-3 (0-1) Г + Панетоликос 1-0 (0-0) Д + Олимпијакос 2-1 (1-0) Г - Паниониос 0-3 (0-3) Д x Арис 2-2 (1-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-2, 0-3 07/08 0-2, 1-0 06/07 0-2, 0-0 недела 18 ч. Реален тип 1 Д Г Д Г Д -

x x -

Арис ПАОК Пантракикос Ерготелис Олимпијакос Астерас Т.

Панетоликос (10) - ОФИ (6) Панетоликос Ксанти Астерас Т. Паниониос Бер Платаниас

Д + Г Д + Г Д + - - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 11/12 0-1, 1-0 10/11 0-1, 2-1 09/10 недела 18 ч. Реален тип Д Д Г Д Г -

+ x x -

1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0)

1-1 (1-1) 1-2 (1-0) 0-2 (0-2) 0-1 (0-0) 2-2 (0-1)

0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0)

Ерготелис Астерас Т. Олимпијакос Арис Јанина Аполон Смирнис

1-0, 1-0

БХ

+ x + -

Паниониос Левадијакос Ксанти Панетоликос Астерас Т. Бер

1-1, 1-1

БХ

+ + + -

3-2 (1-0) 1-4 (0-4) 2-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

4-2 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 3-0 (3-0) 1-2 (0-1)

7-0 (2-0) 0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 3-2 (2-0) 1-0 (0-0)

1

Аполон Смирнис Г - ОФИ 0-2 (0-0) Г - Панатинаикос 1-3 (0-1) Д x ПАОК 3-3 (2-3) Г + Пантракикос 3-2 (2-1) Д + Ерготелис 1-0 (0-0) - - Меѓусебни дуели 13/14 5-0 99/00 2-0, 1-0 98/99 0-0, 5-2 недела 18 ч. Реален тип 1 Д Г Г Д Г -

+ + + -

Ксанти (16) - Панатинаикос (3)

Калони Платаниас ОФИ Панатинаикос ПАОК Пантракикос

Г Д + Г Г Д + - - Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-0, 0-0 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

2-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (0-0) 1-2 (1-2) 3-2 (1-2)

-

Олимпијакос (1) - Аполон Смирнис (15)

Платаниас Д + Калони Г - Атромитос Д + Левадијакос Г + Ксанти Д + Панетоликос - - Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 4-0 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Д Г -

Ерготелис (7) - Калони (12)

ОФИ Аполон Смирнис Калони Атромитос Левадијакос Ксанти

Погоден фикс: 18/26 -

Паниониос (13) - Платаниас (14)

Јанина Д - Панатинаикос Г - ПАОК Д x Пантракикос Г - Ерготелис Д + Олимпијакос - - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-2, 1-2 11/12 1-0, 0-0 09/10 недела 18 ч. Реален тип Д Г Д Г Г -

1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0 2-1 (1-0)

+

0-2

0-7 (0-2) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) 2-0 (1-0)

0-2

Ксанти Панетоликос Паниониос Бер Платаниас ОФИ

+ -

0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 2-3 (1-1) 2-3 (0-2) 2-3 (2-1)

2-0 (1-0) 4-1 (4-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 0-2 (0-2)

Пантракикос (8) - Атромитос (4)

Панатинаикос Јанина Аполон Смирнис Калони Атромитос Левадијакос

Г + Д + Д + Г x Д + - - Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-3, 1-0, 1-2 11/12 0-3, 2-3 10/11 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

Олимпијакос Пантракикос Ерготелис Астерас Т. Арис Јанина

1-0 (1-0) 3-1 (1-0) 3-0 (2-0) 0-0 3-1 (1-1)

0-2, 1-1

2

Атромитос Г x Бер Д + Платаниас Г - ОФИ Д x Панатинаикос Г - ПАОК - - Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 0-1, 1-2 09/10 1-3, 0-3 недела 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г -

+ x -

Пантракикос Олимпијакос Арис Јанина Аполон Смирнис Калони

0-2 (0-1) 2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 2-3 (1-2) 0-2 (0-1)

1-1 (1-0) 3-0 (1-0) 0-2 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

ГГ

Левадијакос (11) - ПАОК (2) ПАОК Г x Арис Д + Јанина Г x Аполон Смирнис Д + Калони Д + Атромитос - - Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 0-1, 0-1 11/12 4-3, 1-3 09/10 недела 18 ч. Реален тип + + -

Левадијакос Паниониос Бер Платаниас ОФИ Панатинаикос

2-4 (0-1) 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (2-1) 1-3 (1-1)

1-1 (1-1) 2-1 (0-0) 3-3 (3-2) 2-1 (0-1) 2-0 (1-0)

0-2, 0-3

Статистика - Грција Одиграни натпревари

297

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

757

0-1 гол

77 (25,93%)

Просек гол по натпревар

2,55

0-2 голови

160 (53,87%)

Победа на домаќини

165 (55,56%)

3+ голови

137 (46,13%)

Нерешено

67 (22,56%)

4-6 голови

70 (23,57%)

Победа на гости

65 (21,89%)

7+ голови

4 (1,35%)

2

Дополнителна статистика

Тим

Q Q Q Q

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Олимпијакос ПАОК Панатинаикос Атромитос Астерас Т. ОФИ Ерготелис Пантракикос Јанина Панетоликос Левадијакос Калони Паниониос Платаниас Аполон Смирнис Ксанти Бер Арис

Вкупно 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

27 21 20 18 16 11 10 11 12 10 12 12 10 10 9 10 8 3

2 6 6 9 10 11 11 8 4 9 3 3 8 7 9 5 11 12

4 6 7 6 7 11 12 14 17 14 18 18 15 16 15 18 14 18

87 66 56 51 46 30 36 38 34 31 39 31 33 39 43 41 30 26

Дома 19 34 25 24 34 38 40 49 43 33 59 59 42 48 53 53 51 53

83 69 66 63 58 44 41 41 40 39 39 39 38 37 36 35 35 21

16 17 17 17 17 17 16 16 17 16 16 17 16 17 17 16 16 16

15 16 12 12 10 8 5 10 10 9 12 8 8 8 7 9 5 1

0 1 2 5 6 7 5 2 1 5 2 2 5 5 4 1 5 9

1 0 3 0 1 2 6 4 6 2 2 7 3 4 6 6 6 6

46 41 31 33 30 21 22 24 19 21 27 18 24 28 29 24 20 8

Гости 10 8 14 6 14 14 22 19 14 7 18 25 13 17 27 18 27 18

45 49 38 41 36 31 20 32 31 32 38 26 29 29 25 28 20 12

17 16 16 16 16 16 17 17 16 17 17 16 17 16 16 17 17 17

12 5 8 6 6 3 5 1 2 1 0 4 2 2 2 1 3 2

2 5 4 4 4 4 6 6 3 4 1 1 3 2 5 4 6 3

3 6 4 6 6 9 6 10 11 12 16 11 12 12 9 12 8 12

41 25 25 18 16 9 14 14 15 10 12 13 9 11 14 17 10 18

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 44 35 25 29 50 41 69 53 44 41 88 59 63 29 31 29 31 29 2.88 0.63

дал 2.41

при. 0.53

-1

41 19 18 25 18 31 71 63 24 25 82 44 53 25 47 69 47 50 2.41

0.47

1.56

1.63

+2

41 44 29 25 24 25 59 38 24 19 53 44 41 38 65 31 53 13 1.82

0.82

1.56

0.69

+1

71 19 53 25 41 31 41 38 24 19 65 31 53 19 29 50 18 38 1.94

0.35

1.13

1.13

-1

24 19 24 19 29 19 53 31 29 13 71 19 47 13 41 50 41 25 1.76

0.82

1.00

1.25

=1

6 13 24 25 29 19 24 38 18 13 35 6 18 0 47 31 18 25 1.24

0.82

0.56

1.50

+1

6 18 38 35 31 29 44 29 44 12 50 18 13 6 50 35 44 24 1.38

1.38

0.82

1.06

-1

25 6 19 18 25 18 50 47 19 35 50 24 25 6 56 59 44 41 1.50

1.19

0.82

1.76

-2

29 6 35 38 24 31 29 50 0 31 41 31 18 25 35 44 29 38 1.12

0.82

0.94

1.81

+1

44 6 38 35 25 41 38 41 19 12 44 0 25 0 25 53 25 35 1.31

0.44

0.59

1.53

-1

44 0 25 24 25 24 44 53 31 29 63 18 25 12 38 47 31 41 1.69

1.13

0.71

2.41

-1

18 13 12 19 35 31 41 56 35 31 29 25 29 13 29 31 29 25 1.06

1.47

0.81

2.13

+1

38 12 19 29 19 29 44 35 6 24 50 12 31 6 50 35 31 29 1.50

0.81

0.53

1.71

-1

24 13 24 19 29 38 41 56 18 31 41 25 29 25 53 38 29 38 1.65

1.00

0.69

1.94

+3

29 13 29 38 35 38 65 38 47 25 47 25 47 13 65 50 53 38 1.71

1.59

0.88

1.63

+2

25 6 25 41 31 41 50 65 25 35 50 29 31 18 38 53 38 47 1.50

1.13

1.00

2.06

-3

6

6 19 24 31 24 56 35 38 18 38 12 19 6 56 24 44 18 1.25

1.69

0.59

1.41

+1

0

0 25 12 25 18 13 65 6 35 6 24 6

1.13

1.06

2.06

=1

д 1-1

Грција 9 26 11 18 20 24 18 30 29 26 41 34 29 31 26 35 24 35

38 20 28 22 22 13 21 9 9 7 1 13 9 8 11 7 15 9

г 2-2

Г Д Г Д Г -

6 38 65 13 65 0.50

гости

сер.


17 ДАНСКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Митјиланд - Оденсе

Сондерјиске (12) - Вестсјеланд (10)

13/14

4-0, 0-0 петок

Вестсјеланд 0-2 (0-1) Д x Рандерс 0-0 Г + Нордсјиланд 3-2 (2-1) Д - Виборг 2-2 (1-0) Г x Есбјерг 0-2 (0-2) Д x Нордсјиланд Д Копенхаген Д Оденсе Меѓусебни дуели

Митјиланд (2) - Оденсе (7) 1-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-0

Д Г Д Г Д Г Д

1

Реален тип

1-2, 1-1 сабота

Алборг (1) - Брондби (4) Алборг + Архус + Митјиланд - Сондерјиске + Копенхаген + Митјиланд Виборг Рандерс

Оденсе 2-0 (1-0) Д - Копенхаген 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) Д x Виборг 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) Г + Брондби 2-1 (1-0) 3-0 (1-0) Д x Сондерјиске 2-2 (0-1) 2-3 (1-2) Г x Виборг 2-2 (2-1) Д Нордсјиланд Г Вестсјеланд Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1, 1-2 11/12 2-0, 3-2, 4-1 10/11 1-1, 2-3, 1-2 17 ч. Реален тип 1

5-2 (4-1) 1-0 (1-0) 2-3 (1-2) 2-1 (1-0) 3-2 (2-1)

Виборг 1-1 (0-0) Д - Есбјерг 1-3 (1-1) Г 1-3 (1-2) Г x Оденсе 1-1 (0-1) Д 1-1 (0-0) Г + Вестсјеланд 1-0 (1-0) Г 0-3 (0-1) Д - Брондби 0-1 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д x Оденсе 2-2 (1-2) Г Д Алборг Г Г Г Митјиланд Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 2-2 11/12 2-2, 1-0 07/08 1-0, 0-2, 2-0 06/07 3-2, 1-1, 2-3 недела 14 ч. Реален тип ГГ

Нордсјиланд Есбјерг 1-4 (0-1) Г + Виборг 3-1 (1-1) - Брондби 1-2 (1-1) Д x Брондби 0-0 - Вестсјеланд 1-0 (0-0) Г + Архус 3-0 (2-0) + Митјиланд 1-0 (0-0) Д x Вестсјеланд 0-0 + Архус 0-0 Г - Брондби 0-1 (0-1) x Вестсјеланд Есбјерг Г Нордсјиланд Оденсе Д Рандерс Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-4 12/13 1-0, 0-1, 3-0 10/11 0-2, 1-2, 1-1 09/10 3-3, 1-0, 0-4 понеделник 19 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Д Г

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

Алборг Митјиланд Копенхаген Брондби Есбјерг Нордсјиланд Оденсе Рандерс Архус Вестсјеланд Виборг Сондерјиске

13 13 10 10 9 9 7 6 8 6 6 6

1-0 (0-0) 0-0 1-1 (0-0) 1-2 (0-1) 2-0 (2-0)

Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

414

0-1 гол

34 (22,67%)

Просек гол по натпревар

2,76

0-2 голови

72 (48,00%)

Победа на домаќини

59 (39,33%)

3+ голови

78 (52,00%)

Нерешено

47 (31,33%)

4-6 голови

46 (30,67%)

Победа на гости

44 (29,33%)

7+ голови

3 (2,00%)

Дополнителна статистика

7 6 9 9 6 6 10 11 5 10 9 6

5 6 6 6 10 10 8 8 12 9 10 13

47 45 41 33 38 27 38 29 33 23 34 27

Дома 30 24 30 27 31 33 35 37 47 33 44 44

46 45 39 39 33 33 31 29 29 28 27 24

13 13 13 12 13 13 12 13 12 12 12 12

8 7 7 5 5 7 4 3 3 3 3 4

5 3 4 4 5 4 5 4 2 3 5 3

0 3 2 3 3 2 3 6 7 6 4 5

20 23 24 18 22 20 21 15 13 9 22 12

Гости 6 12 15 14 14 11 19 25 22 17 22 19

29 24 25 19 20 25 17 13 11 12 14 15

12 12 12 13 12 12 13 12 13 13 13 13

5 6 3 5 4 2 3 3 5 3 3 2

2 3 5 5 1 2 5 7 3 7 4 3

5 3 4 3 7 8 5 2 5 3 6 8

27 22 17 15 16 7 17 14 20 14 12 15

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 31 25 31 50 23 75 38 100 15 67 46 75 23 58 46 92 31 92 1.54 0.46

дал 2.25

при. 2.00

38 42 31 50 31 42 54 50 23 25 62 42 46 33 46 67 38 42 1.77

0.92

1.83

1.00

-1

31 17 38 17 46 33 54 50 31 33 46 33 23 17 69 75 38 50 1.85

1.15

1.42

1.25

+1

33 8 17 8 25 15 58 31 33 23 42 31 33 15 58 46 50 31 1.50

1.17

1.15

1.00

+2

38 17 23 33 31 25 54 58 38 33 38 42 38 25 62 50 46 42 1.69

1.08

1.33

1.42

-1

31 0 46 33 46 33 46 50 8 25 46 0 46 0 62 42 38 33 1.54

0.85

0.58

1.83

=1

17 15 8 15 42 15 50 46 42 23 42 31 33 23 75 69 50 46 1.75

1.58

1.31

1.23

=2

8

8 23 25 38 25 54 25 46 25 23 25 8 25 69 67 46 25 1.15

1.92

1.17

1.00

+1

8 23 33 31 42 46 58 62 33 38 42 46 33 38 58 54 50 46 1.08

1.83

1.54

1.92

-3

17 8 33 15 17 38 33 46 17 31 25 38 17 23 42 62 25 46 0.75

1.42

1.08

1.23

=2

8 23 8 54 42 46 75 46 75 31 67 15 42 15 83 46 75 31 1.83

1.83

0.92

1.69

=1

25 8 50 15 50 38 50 62 33 38 17 31 8 23 50 54 42 46 1.00

1.58

1.15

1.92

-1

д 1-1

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

Архус Д - Алборг 2-5 (1-4) Г + Рандерс 3-1 (2-1) Д - Есбјерг 0-3 (0-2) Г - Нордсјиланд 0-1 (0-0) Д - Рандерс 0-1 (0-0) Д Митјиланд Д Брондби Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-1 12/13 0-0, 2-0, 3-0 11/12 0-0, 0-0, 1-1 09/10 0-0, 5-0, 0-1 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Г Д Г Д Г Д

Копенхаген + Оденсе x Сондерјиске x Рандерс - Алборг + Сондерјиске Вестсјеланд Есбјерг

Статистика - Данска

Данска Тим

Копенхаген (3) - Архус (9)

Рандерс x Вестсјеланд - Архус x Копенхаген - Митјиланд + Архус Есбјерг Алборг

Нордсјиланд (6) - Есбјерг (5)

Брондби Д + Нордсјиланд 4-1 (1-0) Г x Есбјерг 0-0 Д - Оденсе 1-2 (0-1) Г + Виборг 1-0 (0-0) Д + Есбјерг 1-0 (1-0) Д Сондерјиске Г Архус Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 2-1 12/13 1-1, 3-1, 2-1 11/12 1-0, 1-1, 2-2 10/11 2-1, 1-2, 0-2 недела 19 ч. Реален тип ГГ&3+ Г Д Г Д Г Г Д

+

Рандерс (8) - Виборг (11)

Митјиланд + Сондерјиске - Алборг - Нордсјиланд + Рандерс - Алборг Архус Виборг

13/14 18:30 ч.

1

24 12 15 13 17 22 16 12 25 16 22 25

17 21 14 20 13 8 14 16 18 16 13 9

г 2-2

Г Д Д Г Г Г Д

Сондерјиске - Митјиланд x Копенхаген + Алборг x Оденсе - Копенхаген Брондби Нордсјиланд

-

Погоден фикс: 9/17 +

гости

сер. +2


18 ИРСКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Корк сити - Слајго роверс

Бохемијанс Д. (5) - Лимерик (11) Бохемијанс Д. Лимерик 2-2 (2-1) Д x Бреј вандерерс Д x Дрогеда јун. 1-3 (0-1) Г - Дандалк Д - Шемрок 1-1 (1-1) Г x Сент Патрикс Г x Дандалк 1-1 (0-1) Д - Дрогеда јун. Д x Бреј вандерерс 3-1 (1-0) Г x УЦД Г + Атлон таун Д Атлон таун Г Сент Патрикс Д Слајго роверс Г Дери сити Меѓусебни дуели 2013 0-1, 0-1, 1-2 петок 20:45 ч. Реален тип

Корк сити (1) - Слајго роверс (10) 0-0 1-2 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (0-0)

1

Слајго роверс 1-1 (1-0) Г - Бреј вандерерс 0-1 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д - Дандалк 0-1 (0-0) Г 3-1 (1-0) Г - Шемрок 0-1 (0-1) Д 3-0 (1-0) Г - Дери сити 0-1 (0-0) Г 3-0 (1-0) Д x Дрогеда јун. 1-1 (1-1) Д Д УЦД Д Г Г Бохемијанс Д. Меѓусебни дуели 2013 0-0, 3-1, 0-2 2012 0-0, 2-2, 0-1 2009 0-0, 3-0 2009 1-0, 1-1 петок 20:45 ч. Реален тип 1

Корк сити Дандалк Шемрок Дрогеда јун. Бохемијанс Д. Сент Патрикс УЦД Дери сити Бреј вандерерс Слајго роверс Лимерик Атлон таун

4-1 (2-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 2-0 (0-0)

Дандалк Д + Лимерик Г + Слајго роверс Д x Бохемијанс Д. Г + Сент Патрикс Д + Дери сити Д Шемрок Г Атлон таун Меѓусебни дуели 2013 0-2, 3-2, 1-2 2012 2-1, 1-1, 1-2 2011 3-0, 0-2 2011 петок 20:45 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

0-0, 0-2

1

УЦД - Сент Патрикс + Атлон таун + Бреј вандерерс x Лимерик - Шемрок Слајго роверс Корк сити

Атлон таун 0-1 (0-0) Д - Шемрок Д 1-1 (0-0) Г - УЦД Г 0-0 Д - Корк сити Д 1-0 (0-0) Г - Дрогеда јун. Д 0-3 (0-0) Д - Бохемијанс Д. Г Г Лимерик Г Д Д Дандалк Меѓусебни дуели 2010 2-2, 3-1, 1-0 95/96 1-1, 1-1 петок 20:45 ч. Реален тип

4 4 4 3 2 2 2 1 1 1 0 0

Бреј вандерерс Д + Слајго роверс 1-0 (0-0) Г - Корк сити 1-3 (0-1) Д - УЦД 3-5 (2-1) Г x Бохемијанс Д. 1-1 (1-0) Д - Сент Патрикс 1-3 (0-1) Д Дери сити Г Шемрок Меѓусебни дуели 2013 2-0, 2-3, 2-1 2012 3-1, 3-1, 4-2 2011 1-4, 2-1 2011 0-1, 1-2 петок 20:45 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

1-4 (0-2) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 2-3 (0-1) 1-3 (0-1)

1

Дрогеда јун. x Бохемијанс Д. x Дери сити + Лимерик + Атлон таун x Слајго роверс Корк сити Сент Патрикс

2-2 (1-2) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0) 3-2 (1-0) 1-1 (1-1)

2-3 (2-1) 2-1 (1-0) 5-3 (1-2) 1-1 (0-0) 0-2 (0-0)

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 4-1 (0-1) 3-0 (0-0)

0-2, 1-3

Статистика - Ирска Одиграни натпревари

35

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

98

0-1 гол

8 (22,86%)

Просек гол по натпревар

2,80

0-2 голови

17 (48,57%)

Победа на домаќини

13 (37,14%)

3+ голови

18 (51,43%)

Нерешено

11 (31,43%)

4-6 голови

10 (28,57%)

Победа на гости

11 (31,43%)

7+ голови

1 (2,86%)

2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

1 1 1 3 3 3 1 3 2 1 3 0

0 1 1 0 1 1 3 2 3 4 2 6

11 12 11 12 11 9 10 3 7 3 3 6

2 7 6 7 8 9 13 6 12 6 5 17

13 13 13 12 9 9 7 6 5 4 3 0

3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 2 3

2 2 2 2 0 1 1 1 1 1 0 0

1 1 1 1 2 1 1 1 0 1 1 0

0 0 0 0 1 1 1 1 2 1 1 3

7 6 4 8 4 5 3 1 5 3 0 2

Гости 2 2 1 4 6 7 5 1 8 3 1 10

7 7 7 7 2 4 4 4 3 4 1 0

2 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3

2 2 2 1 2 1 1 0 0 0 0 0

0 0 0 2 1 2 0 2 2 0 2 0

0 1 1 0 0 0 2 1 1 3 1 3

4 6 7 4 7 4 7 2 2 0 3 4

0 5 5 3 2 2 8 5 4 3 4 7

6 6 6 5 7 5 3 2 2 0 2 0

г 2-2

Дома

д г 1>2 67 50 0 0

д 1-1

Вкупно 5 6 6 6 6 6 6 6 6 6 5 6

Дрогеда јун. (4) - Бреј вандерерс (9)

Дери сити - Корк сити x Дрогеда јун. x Сент Патрикс + Слајго роверс - Дандалк Бреј вандерерс Лимерик

Ирска Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.  11.  12.

+ +

УЦД (7) - Дандалк (2)

Сент Патрикс Шемрок 3-2 (1-2) Г + Атлон таун Д + УЦД 1-1 (0-0) Г + Бохемијанс Д. Д x Лимерик 0-0 Д + Слајго роверс Г x Дери сити 1-4 (1-0) Г - Корк сити Д - Дандалк 3-1 (1-0) Д + УЦД Г + Бреј вандерерс Г Дандалк Д Бохемијанс Д. Г Дрогеда јун. Д Бреј вандерерс Меѓусебни дуели 2013 4-0, 0-0, 0-3 2012 2-1, 1-1, 5-1 2011 1-1, 0-1 2011 петок 20:45 ч. Реален тип

Тим

Погоден фикс: 3/4

Дери сити (8) - Атлон таун (12)

Корк сити x Сент Патрикс + Дери сити + Бреј вандерерс + Атлон таун + Шемрок Дрогеда јун. УЦД

Сент Патрикс (6) - Шемрок (3)

1

д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ 0 0 67 50 33 0 67 50 67 50 67 0 33 0

дома

гости

сер.

дал 2.33

при. 0.67

дал 2.00

при. 0.00

+4

0 67 0 67 0 67 67 0 67 67 33 33 0 67 67 33 67 2.00

0.67

2.00

1.67

+2

0 33 0 100 0 67 33 67 0 67 33 67 0 67 1.33

0.33

2.33

1.67

+1

67 33 0 100 0 67 67 33 67 33 67 33 67 33 100 67 67 33 2.67

1.33

1.33

1.00

=1

0 67 33 33 33 33 67 67 67 33 33 67 0 67 100 67 67 33 1.33

2.00

2.33

0.67

+1

0 33 33 0 33 0 67 33 67 33 33 33 33 33 100 67 67 33 1.67

2.33

1.33

0.67

+1

33 0

0 33 0 67 67 67 0 67 33 67 33 33 67 67 33 67 1.00

1.67

2.33

2.67

-1

0

0

0

0

0.33

0.33

0.67

1.67

-1

0

0

0

0 33 0 67 33 67 33 33 0 33 0 67 67 67 33 1.67

2.67

0.67

1.33

-1

0

0 33 33 33 0 33 0

1.00

1.00

0.00

1.00

=1

0

0 50 33 0 33 0 33 0

0 100 0 33 0.00

0.50

1.00

1.33

=1

0

0

0 67 100 67 100 0.67

3.33

1.33

2.33

-6

0

33 67 33 0

0

0

0

0 33 0 0

0

0

0

0

0

0 67 0

0

0 33 0

0

0 67 0 33 0

0

0

0

0

0

0 33 0 100 100 67 33 0 33 0


19 ИТАЛИЈА СЕРИЈА А

ФИКС на колото

11 април 2014

Рома - Аталанта

Сасуоло (19) - Калјари (15) Д Г Д Д Г Г Д

Сасуоло + Катанија - Удинезе - Сампдорија - Рома + Аталанта Киево Јувентус

13/14

Рома (2) - Аталанта (8)

Калјари Д - Лацио Г - Болоња Д + Верона Г - Торино Д - Рома Г Џенова Д Парма Меѓусебни дуели

2-2 сабота

3-1 (0-1) 0-1 (0-1) 1-2 (1-1) 0-2 (0-1) 2-0 (1-0)

0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-3 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Рома + Киево + Торино + Сасуоло + Парма + Калјари Фиорентина Милан

13/14 18 ч.

ГГ

Реален тип

Верона (9) - Фиорентина (4) Фиорентина 0-2 (0-1) Д + Киево Д - Интер 0-5 (0-3) Г + Наполи Г - Сампдорија 0-1 (0-1) Д - Милан Г - Калјари 3-0 (1-0) Г x Сампдорија Д + Џенова 1-0 (0-0) Д + Удинезе Г + Киево Д Рома Г Аталанта Д Катанија Г Болоња Меѓусебни дуели 13/14 3-4 03/04 0-1, 0-1 01/02 1-2, 2-0 00/01 недела 15 ч. Реален тип

Милан - Парма x Лацио + Фиорентина + Киево + Џенова Ливорно Рома

3-0 (2-0) 2-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-0 (2-0) 0-2 (0-1)

2-1, 2-1

ГГ

3-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-0 2-1 (1-0)

2-1, 0-2

2

Парма Д x Џенова Г - Јувентус Г - Лацио Г - Рома Д + Наполи Д Интер Г Калјари Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-0, 1-2 11/12 0-1, 0-0 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Болоња - Ливорно + Калјари - Киево - Аталанта x Интер Јувентус Фиорентина

Катанија Г - Сасуоло Д - Јувентус Д - Наполи Г - Удинезе Д - Торино Д Сампдорија Г Верона Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 4-2, 3-1 11/12 1-1, 4-0 10/11 недела 20:45 ч. Реален тип

Џенова 0-1 (0-0) Д - Јувентус Д 3-1 (1-0) Г x Парма Д 1-2 (0-1) Д + Лацио Г 2-1 (1-0) Г - Верона Д 2-1 (0-1) Д - Милан Г Д Калјари Г Д Г Аталанта Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 1-1 08/09 2-3, 0-3 07/08 недела 15 ч. Реален тип

0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 2-0 (0-0) 0-3 (0-1) 1-2 (0-1)

0-3, 1-1

БХ

Сампдорија - Аталанта + Верона + Сасуоло x Фиорентина - Лацио Катанија Киево

Интер 0-3 (0-2) Г + Верона Г 5-0 (3-0) Д - Аталанта Д 2-1 (1-1) Д x Удинезе Г 0-0 Г x Ливорно Д 0-2 (0-1) Д x Болоња Г Г Парма Г Д Д Наполи Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-2, 2-3 10/11 0-2, 1-1 09/10 недела 15 ч. Реален тип

1-3 (1-0) 0-1 (0-0) 2-4 (0-4) 0-1 (0-0) 1-2 (1-0)

2-0, 1-1

1

Јувентус Г + Џенова Г + Катанија Д + Парма Г - Наполи Д + Ливорно Д Болоња Г Сасуоло Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-4, 1-4 11/12 1-2, 0-0 10/11 понеделник 20:45 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Удинезе - Рома + Сасуоло x Интер + Катанија - Фиорентина Наполи Торино

2-3 (0-2) 1-0 (1-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-2 (0-1)

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (2-0) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0)

Јувентус Рома Наполи Фиорентина Интер Парма Лацио Аталанта Верона Торино Милан Сампдорија Џенова Удинезе Калјари Киево Болоња Ливорно Сасуоло Катанија

27 23 19 16 12 13 13 14 14 12 12 11 10 11 7 7 5 6 6 4

0-0, 0-0

БХ

Киево Г - Фиорентина Д - Рома Д + Болоња Г - Милан Д - Верона Д Сасуоло Г Сампдорија Меѓусебни дуели 13/14 0-3 09/10 0-2, 0-2 06/07 1-2, 0-2 05/06 недела 15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Ливорно + Болоња - Торино - Аталанта x Интер - Јувентус Милан Лацио

2-1 (0-0) 1-3 (0-1) 0-2 (0-1) 2-2 (0-2) 0-2 (0-2)

1-3 (0-2) 0-2 (0-2) 3-0 (1-0) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0)

1-2, 0-0

НГ

Наполи (3) - Лацио (7) Наполи

2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 2-2 (2-0) 2-2 (1-1)

0-0, 1-0

ГГ

Лацио Г + Калјари Д x Милан Г - Џенова Д + Парма Д + Сампдорија Д Торино Г Ливорно Меѓусебни дуели 13/14 4-2 12/13 1-1, 3-0 11/12 1-3, 0-0 10/11 недела 15 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Г

+ Торино - Фиорентина + Катанија + Јувентус - Парма Удинезе Интер

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 4-2 (4-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-0)

Одиграни натпревари

320

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

850

0-1 гол

77 (24,06%)

Просек гол по натпревар

2,66

0-2 голови

166 (51,94%)

Победа на домаќини

152 (47,50%)

3+ голови

154 (48,12%)

Нерешено

78 (24,38%)

4-6 голови

76 (23,75%)

Победа на гости

90 (28,12%)

7+ голови

2-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-2 (0-0) 3-2 (1-1) 2-0 (1-0)

4-3, 0-2

1

6 (1,88%)

2-1, 0-4

2

Дополнителна статистика

3 7 7 7 14 11 9 4 4 9 9 8 9 5 11 6 12 7 6 8

2 2 6 9 6 8 10 14 14 11 11 13 13 16 14 19 15 19 20 20

69 65 59 51 51 52 42 37 47 47 49 40 35 35 30 26 26 34 31 24

статистиката е изразена во проценти [%]

22 18 33 34 35 41 40 41 52 41 44 45 41 44 44 47 50 60 61 57

84 76 64 55 50 50 48 46 46 45 45 41 39 38 32 27 27 25 24 20

16 16 16 16 17 16 16 16 16 16 15 16 16 15 17 16 16 16 16 16

16 13 10 9 7 7 9 10 9 7 7 6 7 8 7 5 3 4 4 4

0 3 4 3 8 7 4 2 2 5 4 5 4 2 4 2 7 5 1 6

0 0 2 4 2 2 3 4 5 4 4 5 5 5 6 9 6 7 11 6

42 39 31 31 23 23 25 24 26 26 21 24 20 18 23 17 13 21 17 17

Гости 9 7 12 22 17 16 15 18 21 18 16 19 17 15 26 19 21 26 33 22

48 42 34 30 29 28 31 32 29 26 25 23 25 26 25 17 16 17 13 18

16 16 16 16 15 16 16 16 16 16 17 16 16 17 15 16 16 16 16 16

11 10 9 7 5 6 4 4 5 5 5 5 3 3 0 2 2 2 2 0

3 4 3 4 6 4 5 2 2 4 5 3 5 3 7 4 5 2 5 2

2 2 4 5 4 6 7 10 9 7 7 8 8 11 8 10 9 12 9 14

27 26 28 20 28 29 17 13 21 21 28 16 15 17 7 9 13 13 14 7

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 88 13 56 0 63 25 69 31 44 25 81 50 56 25 44 44 44 31 2.63 0.56

дал 1.69

при. 0.81

13 11 21 12 18 25 25 23 31 23 28 26 24 29 18 28 29 34 28 35

36 34 30 25 21 22 17 14 17 19 20 18 14 12 7 10 11 8 11 2

+1

56 38 25 19 38 19 63 38 31 25 75 56 63 25 31 38 25 25 2.44

0.44

1.63

0.69

+6

38 38 31 38 50 44 38 56 25 25 63 56 38 31 44 50 25 38 1.94

0.75

1.75

1.31

-1

44 25 44 38 50 31 69 38 31 13 63 38 38 31 69 31 63 31 1.94

1.38

1.25

0.75

+1

18 33 29 20 35 40 35 53 18 33 35 53 24 40 53 53 29 33 1.35

1.00

1.87

1.20

=3

31 25 31 25 44 38 38 69 38 50 38 56 31 50 56 63 38 56 1.44

1.00

1.81

1.56

+1

38 19 25 25 38 19 38 38 25 31 56 25 31 13 44 56 31 38 1.56

0.94

1.06

1.56

+2

31 13 13 38 19 25 50 31 13 6 56 19 31 13 44 38 31 25 1.50

1.13

0.81

1.44

-1

25 19 25 50 31 56 69 63 31 44 63 44 44 31 56 50 56 50 1.63

1.31

1.31

1.94

+2

31 13 13 38 31 25 50 50 38 25 50 44 44 13 56 63 50 50 1.63

1.13

1.31

1.44

+2

27 18 27 12 27 47 40 65 20 47 33 65 27 47 47 71 27 65 1.40

1.07

1.65

1.65

+3

19 25 13 38 13 31 38 50 25 19 38 38 25 31 38 44 19 38 1.50

1.19

1.00

1.63

-1

25 13 25 38 31 31 25 38 13 13 44 19 19 13 38 44 25 19 1.25

1.06

0.94

1.50

-2

27 6 27 41 13 41 33 59 20 18 27 35 20 29 33 47 20 47 1.20

1.00

1.00

1.71

-1

24 0 29 13 29 7 71 20 24 7 41 0 29 0 71 47 59 20 1.35

1.53

0.47

1.20

-2

31 0 44 19 31 38 50 50 6 19 38 0 25 0 38 44 38 31 1.06

1.19

0.56

1.75

-2

6 13 25 38 31 44 31 63 25 13 19 19 19 13 38 50 31 31 0.81

1.31

0.81

1.81

=1

13 13 44 31 44 38 56 56 31 31 44 25 13 13 63 38 50 38 1.31

1.63

0.81

2.13

-1

13 6 31 31 31 38 56 38 31 38 31 25 6

6 50 44 50 31 1.06

2.06

0.88

1.75

+1

19 0 19 25 25 38 44 56 25 31 31 0 19 0 44 44 31 44 1.06

1.38

0.44

2.19

-5

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

1-1 (1-1) 1-2 (0-2) 2-3 (1-1) 2-4 (1-2) 1-0 (0-0)

Статистика - Италија Серија А

Италија Серија А 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

1-2 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-1) 0-2 (0-2) 2-2 (1-1)

Ливорно (18) - Киево (16)

Удинезе (14) - Јувентус (1)

2-4 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0) 3-0 (2-0) 2-1 (1-0)

Тим

+

Сампдорија (12) - Интер (5)

Торино - Наполи + Ливорно - Рома + Калјари + Катанија Лацио Удинезе

Милан (11) - Катанија (20) Д Г Г Д Г Д Г

2-0 (2-0) 2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 4-2 (2-1) 3-1 (1-0)

Торино (10) - Џенова (13)

Верона

Погоден фикс: 14/26 +

Болоња (17) - Парма (6)

Аталанта Д + Сампдорија Г + Интер Д + Ливорно Г + Болоња Д - Сасуоло Д Верона Д Џенова Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-0 11/12 1-4, 3-1 09/10 20:45 ч. Реален тип

1-1 сабота

-

ГГ

гости

сер.


20 ИТАЛИЈА СЕРИЈА Б

ФИКС на колото

11 април 2014

Чезена - Специја Варезе (15) - Бари (13)

Специја 0-1 (0-1) Д - Пескара Г - Сиена 1-0 (0-0) Г + Бреша Д + Јуве Стабија 0-0 Д - Трапани Г x Бари 2-0 (0-0) Г x Модена Д + Новара 2-0 (1-0) Д x Падова Г + Тернана Д Сиена Г Читадела Д Бреша Г Емполи Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 0-1, 1-1 07/08 0-1, 1-1 06/07 петок 20:30 ч. Реален тип

0-1 (0-1) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-0 2-2 (0-2)

1-0, 1-1

Д Г Д Д Г Г Д

13/14

Пескара (11) - Читадела (19) Г Д Г Д Г Г Д

Пескара + Специја - Палермо + Латина x Реџина - Бреша Тернана Новара

13/14

1-0 сабота

1-2 сабота

Читадела Д + Карпи Г + Падова Д - Бреша Г - Авелино Д + Сиена Д Чезена Г Реџина Меѓусебни дуели 11/12 2-1, 1-0 10/11 2-3, 1-0 00/01 15 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 4-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-0, 1-1

Д Д Г Д Г Г Д

Модена x Емполи + Латина x Реџина x Специја + Ланчано Карпи Тернана

13/14

БХ

1-1 сабота

Емполи (2) - Тернана (17) Г Д Г Д Г Г Д

0-1 сабота

1-0 (0-0) 0-0 0-0 4-3 (4-2) 3-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Д

Тернана 0-0 Г + Јуве Стабија 4-0 (4-0) Д x Ланчано 0-1 (0-0) Г x Новара 2-1 (1-1) Г x Кротоне 0-3 (0-1) Д - Чезена Д Пескара Г Модена Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 0-2 04/05 1-1, 1-1 01/02 15 ч. Реален тип

- Бари - Сиена x Карпи + Читадела - Палермо Јуве Стабија Кротоне

13/14

ГГ

2-0 сабота

Јуве Стабија Д - Тернана Г - Чезена Д x Падова Г - Емполи Д - Варезе Д Авелино Г Трапани Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-0 11/12 3-0, 2-2 15 ч. Реален тип

Сиена 3-2 (2-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 0-2 (0-1)

2-2, 1-1

Д Г Г Д Г Г Д

+ Чезена + Авелино x Палермо + Бреша - Читадела Специја Карпи

13/14

0-0 4-0 (0-0) 2-2 (0-1) 0-0 3-1 (1-0)

2-3 (1-2) 0-1 (0-0) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 2-4 (1-2)

Д Г Д Д Г Г Д

Латина - Трапани - Модена - Пескара + Карпи + Реџина Бари Палермо

13/14

БХ

1

15 ч.

2-2 сабота

    

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Палермо Емполи Чезена (-1) Кротоне Латина Трапани Авелино Сиена (-8) Ланчано Модена Пескара Специја Бари (-3) Бреша Варезе Карпи Тернана Новара Читадела Падова Реџина Јуве Стабија

33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

19 14 13 14 13 12 12 14 13 11 12 11 12 10 11 12 9 8 7 7 6 2

9 11 14 9 12 13 12 14 9 12 9 12 10 13 10 7 14 12 11 10 9 10

5 8 6 10 8 8 9 5 11 10 12 10 11 10 12 14 10 13 15 16 18 21

50 42 38 46 31 45 35 48 32 46 43 35 36 42 44 37 43 31 30 33 31 29

66 53 52 51 51 49 48 48 48 45 45 45 43 43 43 43 41 36 32 31 27 16

17 16 16 16 16 16 16 16 17 16 16 17 17 17 16 17 17 17 17 16 17 17

11 7 7 7 8 6 9 10 7 9 5 5 9 5 7 5 7 7 4 5 4 1

4 7 7 6 4 6 4 4 6 4 5 7 5 7 6 5 5 6 6 6 5 6

2 2 2 3 4 4 3 2 4 3 6 5 3 5 3 7 5 4 7 5 8 10

Г Д Г Д Г Д Г

13/14

1

1-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 1-5 (1-1) 1-3 (0-1)

БХ

Г Д Г Д Г Г Д

2-1 сабота

Реџина 3-0 (1-0) Д - Кротоне Г + Варезе 0-4 (0-1) Г - Емполи Д - Читадела 1-1 (0-1) Д x Модена Г x Јуве Стабија 5-1 (1-1) Г x Пескара Д + Ланчано 2-2 (2-0) Д - Латина Г x Специја Г Палермо Г Бреша Д Бари Д Читадела Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-2, 3-2 11/12 4-1, 1-0 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

15 ч.

Трапани + Латина x Варезе + Специја - Бари - Карпи Новара Јуве Стабија

13/14 Реален тип

Карпи Г - Читадела Г - Новара Д x Авелино Г - Латина Д + Трапани Д Модена Г Сиена Меѓусебни дуели 4-1 (0-0) 0-0 1-0 (0-0) 1-1 (0-1) 1-1 (0-1)

0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1) 3-2 (1-1)

1

Реален тип

Трапани (6) - Палермо (1)

1

Палермо Д + Бреша Г + Пескара Д x Сиена Г + Варезе Д + Авелино Д Реџина Г Латина Меѓусебни дуели

0-3 сабота

1-0 (0-0) 1-1 (1-1) 1-0 (1-0) 3-4 (2-4) 2-3 (1-1)

15 ч.

2-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-1 (1-1) 2-0 (0-0)

2

Реален тип

Статистика - Италија Серија Б

Падова

Реален тип

1-4 (0-0) 0-4 (0-4) 2-2 (1-0) 2-2 (1-1) 0-1 (0-0)

1-1, 4-0

ГГ

Одиграни натпревари

363

Постигнати голови

847

Просек гол по натпревар

2,33

Победа на домаќини

145 (39,94%)

Нерешено

121 (33,33%)

Победа на гости

97 (26,72%)

2+ п. п.

/

3+ голови

151 (41,60%)

0-1 гол

115 (31,68%)

4-6 голови

72 (19,83%)

0-2 голови

212 (58,40%)

7+ голови

3 (0,83%)

Дополнителна статистика

Дома 23 27 25 40 27 39 34 33 34 32 41 40 36 43 47 42 41 42 41 49 54 57

Новара Г - Ланчано Д + Карпи Д x Тернана Г - Чезена Д x Кротоне Д Трапани Г Пескара Меѓусебни дуели 0-1 (0-0) 0-4 (0-0) 0-2 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0)

15 ч.

26 25 22 23 15 21 20 28 16 30 24 19 22 26 22 14 24 18 14 18 20 18

Гости 10 12 13 14 11 16 14 16 14 10 21 21 14 25 17 19 19 16 18 23 27 32

37 28 28 27 28 24 31 34 27 31 20 22 32 22 27 20 26 27 18 21 17 9

16 17 17 17 17 17 17 17 16 17 17 16 16 16 17 16 16 16 16 17 16 16

8 7 6 7 5 6 3 4 6 2 7 6 3 5 4 7 2 1 3 2 2 1

5 4 7 3 8 7 8 10 3 8 4 5 5 6 4 2 9 6 5 4 4 4

3 6 4 7 4 4 6 3 7 7 6 5 8 5 9 7 5 9 8 11 10 11

24 17 16 23 16 24 15 20 16 16 19 16 14 16 22 23 19 13 16 15 11 11

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 44 29 25 24 25 47 44 6 6 47 50 24 44 47 56 35 31 1.53 0.59

дал 1.50

при. 0.81

31 29 25 35 19 18 44 35 25 6 50 29 25 24 56 41 31 29 1.56

0.75

1.00

0.88

-1

19 24 13 29 19 18 31 29 25 6 38 29 19 24 56 41 31 29 1.38

0.81

0.94

0.71

+2

44 29 25 29 25 35 44 53 19 35 38 47 31 24 56 59 38 53 1.44

0.88

1.35

1.53

=2

31 12 19 29 0 29 25 29 6 24 25 24 13 0 19 41 13 24 0.94 ERIE 25 A 41 1.31 25 12 38 18 38 29 31 47 19 35 38 41 25 24 50 S59 31 12 31 18 25 12 38 24 13 6 31 18 25 12 56 Serie 59 38 18 1.25

0.69

0.94

0.94

+2

1.00

1.41

1.35

-2

0.88

0.88

1.18

-1

44 6 44 18 31 29 44 35 25 24 44 35 31 18 63 59 38 35 1.75

1.00

1.18

1.00

-1

18 25 24 38 12 31 18 44 12 19 12 31 6 19 47 38 18 31 0.94

0.82

1.00

1.25

-3

50 6 19 18 19 24 44 41 38 24 56 18 50 6 38 65 25 41 1.88

0.63

0.94

1.29

+1

19 29 13 35 31 18 56 41 25 24 44 29 44 18 63 41 50 29 1.50

1.31

1.12

1.18

-1

12 13 29 19 24 6 47 38 35 6 41 38 18 19 53 56 47 31 1.12

1.24

1.00

1.19

=2

35 13 29 31 24 19 53 38 12 19 41 13 24 6 53 50 47 31 1.29

0.82

0.88

1.38

+2

18 6 18 19 47 19 53 44 29 19 47 38 29 25 65 44 47 44 1.53

1.47

1.00

1.13

+1

19 18 19 24 25 35 50 47 25 29 38 35 25 24 56 59 38 41 1.38

1.06

1.29

1.76

+1

12 25 35 38 29 44 29 44 6 44 6 44 6 38 47 50 24 44 0.82

1.12

1.44

1.44

+1

24 6 35 25 35 25 41 44 18 19 35 25 18 13 59 88 35 44 1.41

1.12

1.19

1.38

-1

18 6 35 13 24 13 35 50 12 19 29 19 6 13 47 63 29 44 1.06

0.94

0.81

1.63

=1

д 1-1

     

Вкупно

0-4, 2-5

Падова (20) - Реџина (21)

Ланчано 1-0 (1-0) Д + Новара 1-0 (0-0) Г x Тернана 1-1 (1-1) Д - Кротоне 2-1 (1-0) Г - Падова 0-1 (0-0) Д - Модена Д Емполи Г Варезе Меѓусебни дуели

1-1 сабота

0-2 (0-1) 0-2 (0-1) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 3-0 (0-0)

Кротоне + Реџина x Бари + Ланчано x Тернана x Новара Варезе Авелино

Латина (5) - Новара (18)

Италија Серија Б Тим

Бреша 0-1 (0-0) Г - Палермо 0-1 (0-0) Д - Специја 1-1 (1-1) Г + Читадела 1-0 (0-0) Г - Сиена 0-2 (0-0) Д + Пескара Д Падова Г Чезена Меѓусебни дуели 08/09 0-3, 1-1 07/08 1-1, 0-3 05/06 15 ч. Реален тип

Кротоне (4) - Карпи (16)

Авелино

Сиена (8) - Ланчано (9)

Емполи x Модена + Реџина - Варезе + Јуве Стабија - Бари Ланчано Специја

13/14

Бари 0-3 (0-1) Д + Авелино 1-1 (1-1) Г x Кротоне 1-0 (0-0) Д x Чезена 1-2 (1-1) Г + Трапани 4-2 (2-1) Д + Емполи Д Латина Г Падова Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 11/12 0-2, 0-0 15 ч. Реален тип

Модена (10) - Јуве Стабија (22)

1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 2-0 (0-0) 2-2 (1-1) 0-3 (0-0)

-

Авелино (7) - Бреша (14)

Варезе - Падова x Трапани + Емполи - Палермо + Јуве Стабија Кротоне Ланчано

1

Погоден фикс: 15/26 +

13 15 12 26 16 23 20 17 20 22 20 19 22 18 30 23 22 26 23 26 27 25

29 25 25 24 23 25 17 22 21 14 25 23 14 21 16 23 15 9 14 10 10 7

г 2-2

Чезена (3) - Специја (12) Чезена

+-

1

гости

сер. +2

6 13 12 38 0 38 35 44 18 31 18 19 0 19 41 50 35 38 0.82

1.06

1.00

1.44

+1

13 6 25 24 38 29 50 53 38 24 31 18 25 12 44 53 38 41 1.13

1.44

0.88

1.53

=1

0

6

0 19 6 19 47 50 29 25 35 13 18 6 65 38 47 25 1.18

1.59

0.69

1.69

-1

0

6 41 19 41 19 53 44 24 13 29 13 18 6 76 50 47 31 1.06

1.88

0.69

1.56

-2


21 ЈАПОНИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Серезо Осака - Гамба Осака

Кавасаки Ф. (4) - Кашива (9) Г Д Г Д Г Г Д

Јокохама ФМ (7) - Сендај (17)

Кавасаки Ф. - Хирошима - Омија + ФК Токио + Нагоја + Токушима Вортис Урава редс Гамба Осака

2013

3-1, 1-3 петок

Кашива 1-2 (1-0) Г x Висел Кобе 1-1 (1-0) 3-4 (1-2) Д - Нагоја 0-1 (0-0) 4-0 (2-0) Г + Токушима Вортис 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) Д x Омија 2-2 (1-0) 4-0 (2-0) Д + Серезо Осака 2-1 (1-0) Д Јокохама ФМ Д Урава редс Меѓусебни дуели 2012 0-1, 0-2 2011 2-3, 3-2 2009 3-2, 1-1 12 ч. Реален тип ГГ

Д Г Г Д Г Г Д

2013

1-0, 2-2 сабота

0-2 (0-1) 0-0 0-4 (0-2) 1-1 (1-0) 0-4 (0-1)

0-1, 1-0

1

Серезо Осака Гамба Осака 2-0 (2-0) Г + Албирекс Нигата Г + Токушима Вортис 4-1 (2-1) Г x Сендај Д + Шимицу 2-0 (1-0) Д x Хирошима Г + Кашима Антлерс 0-0 Г - Саган Тосу Д x Албирекс Нигата 1-2 (0-1) Д - Кашима Антлерс Г - Кашива Д Омија Г ФК Токио Г Висел Кобе Г Кавасаки Ф. Меѓусебни дуели 2012 2-2, 2-1 2011 1-1, 1-2 2010 2-3, 1-1 2006 сабота 07 ч. Реален тип

Нагоја (11) - Урава редс (6)

Омија

Д - Нагоја Г + Кавасаки Ф. Д + Сендај Г x Кашива Д - Висел Кобе Г Гамба Осака Д Кофу Меѓусебни дуели 2012 0-0, 0-1 2011 3-0, 4-1 2010 08 ч. Реален тип

1-2 (0-0) 4-3 (2-1) 4-0 (2-0) 2-2 (0-1) 0-3 (0-2)

0-3, 2-1

БХ

Урава редс 2-1 (0-0) Д - Саган Тосу 0-1 (0-1) Г + Омија 1-0 (0-0) Г + Хирошима 2-0 (1-0) Г + Кашива 2-1 (1-1) Д x Шимицу 1-1 (0-1) Д + Висел Кобе 0-1 (0-0) Г - Висел Кобе 1-3 (1-0) Г - Кавасаки Ф. 2-5 (1-1) Д + Сендај 4-0 (1-0) Д - Хирошима Д Кавасаки Ф. Г Кофу Д Саган Тосу Г Кашива Меѓусебни дуели 2013 2-0, 0-1 2012 0-2, 1-2 2011 1-1, 0-3 2010 3-1, 1-2 сабота 08 ч. Реален тип 0-2

Д Д Г Д Г Г Д

Кашима Антлерс Албирекс Нигата 2-0 (1-0) Д - Гамба Осака 0-2 (0-0) + Сендај 3-0 (1-0) Г x Кофу 1-1 (0-1) + Саган Тосу 0-2 (0-1) Д + Саган Тосу 1-0 (1-0) - Серезо Осака 3-1 (0-1) Г x Серезо Осака 0-0 + Јокохама ФМ 2-0 (1-0) Д x Јокохама ФМ 0-0 + Гамба Осака Висел Кобе Д Хирошима Хирошима Г Токушима Вортис Меѓусебни дуели 2013 1-0, 3-2 2012 0-1, 1-1 2011 2-2, 1-2 2010 1-2, 2-2 сабота 08 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Д Г

2-0 (0-0) 0-0 1-1 (1-0) 0-2 (0-0) 0-2 (0-1)

1-3, 1-6

ГГ

Саган Тосу (8) - Кофу (15)

Висел Кобе x Кашива + ФК Токио - Нагоја + Урава редс + Омија Кашима Антлерс Серезо Осака

2013

Токушима Вортис 1-1 (0-1) Д - Серезо Осака 0-2 (0-2) 2-1 (0-0) Г - Јокохама ФМ 0-3 (0-1) 1-2 (1-1) Д - Кашива 0-2 (0-0) 3-1 (0-1) Г - Хирошима 1-3 (0-1) 3-0 (2-0) Д - Кавасаки Ф. 0-4 (0-2) Д Шимицу Д Албирекс Нигата Меѓусебни дуели 2006 4-1, 2-1 2006 3-0, 0-3 08 ч. Реален тип 1

3-2, 1-0 сабота

++ +

Кашима Антлерс (1) - Албирекс Нигата (10)

Висел Кобе (3) - Токушима Вортис (18)

Нагоја

0-1 (0-1) 1-4 (1-2) 1-1 (1-0) 1-3 (1-1) 1-0 (1-0)

Погоден фикс: 4/5

Серезо Осака (5) - Гамба Осака (16)

Јокохама ФМ Сендај 1-0 (1-0) Г - Кашима Антлерс Г + Шимицу 3-0 (1-0) Д x Гамба Осака Д + Токушима Вортис 0-1 (0-0) Г - Омија Г - Кофу 1-3 (1-0) Д x Кофу Д - Кашима Антлерс 0-0 Г - Урава редс Г x Албирекс Нигата Д Саган Тосу Г Кашива Д ФК Токио Г Шимицу Меѓусебни дуели 2013 0-0, 0-0 2012 2-2, 0-2 2011 1-3, 1-1 2010 сабота 07 ч. Реален тип

Шимицу (14) - Омија (13) Шимицу - Јокохама ФМ - Серезо Осака x Урава редс - ФК Токио + Кофу Токушима Вортис Сендај

ГГ

Г Д Г Д Г Г Г

Саган Тосу + Урава редс - Кашима Антлерс - Албирекс Нигата + Гамба Осака - ФК Токио Сендај Нагоја

2013

0-0, 2-1 сабота

Кофу Г x ФК Токио 1-1 (0-1) Д x Албирекс Нигата 1-1 (1-0) Д + Јокохама ФМ 1-0 (0-0) Г x Сендај 1-1 (0-1) Д - Шимицу 0-1 (0-1) Д Нагоја Г Омија Меѓусебни дуели 2010 1-2, 2-0 2009 1-2, 1-1, 1-0 2008 1-1, 2-1, 2-1 11 ч. Реален тип 1 1-0 (1-0) 0-3 (0-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 1-2 (0-0)

Хирошима (2) - ФК Токио (12) Д Д Г Д Г Г Д

Хирошима + Кавасаки Ф. - Урава редс x Гамба Осака + Токушима Вортис + Нагоја Албирекс Нигата Кашима Антлерс

2013

1-2, 1-0 сабота

ФК Токио Д x Кофу Г - Висел Кобе Д - Кавасаки Ф. Г + Шимицу Д + Саган Тосу Д Серезо Осака Г Јокохама ФМ Меѓусебни дуели 2012 0-1, 1-0 2010 2-0, 2-1 2009 12 ч. Реален тип 2-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) 5-2 (1-1)

Статистика - Јапонија

1-1 (1-0) 1-2 (0-0) 0-4 (0-2) 3-1 (1-1) 2-1 (0-0)

Одиграни натпревари

54

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

144

0-1 гол

12 (22,22%)

Просек гол по натпревар

2,67

0-2 голови

28 (51,85%)

Победа на домаќини

18 (33,33%)

3+ голови

26 (48,15%)

Нерешено

12 (22,22%)

4-6 голови

14 (25,93%)

Победа на гости

24 (44,44%)

7+ голови

2 (3,70%)

0-0, 2-0

1

Дополнителна статистика

Јапонија

  

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.

Кашима Антлерс Хирошима Висел Кобе Кавасаки Ф. Серезо Осака Урава редс Јокохама ФМ Саган Тосу Кашива Албирекс Нигата Нагоја ФК Токио Омија Шимицу Кофу Гамба Осака Сендај Токушима Вортис

6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6

5 4 3 3 3 3 3 3 2 2 3 2 2 2 1 1 0 0

0 1 2 1 1 1 1 0 3 3 0 2 1 1 3 2 2 0

1 1 1 2 2 2 2 3 1 1 3 2 3 3 2 3 4 6

14 12 12 15 9 9 7 9 8 4 9 8 11 7 4 3 2 1

Дома 3 7 7 8 4 5 4 6 6 4 11 10 12 11 8 6 13 19

15 13 11 10 10 10 10 9 9 9 9 8 7 7 6 5 2 0

2 3 3 3 3 3 3 3 4 3 3 3 3 2 4 3 3 3

1 2 2 1 1 1 2 2 1 1 1 1 1 0 1 0 0 0

0 0 1 1 1 1 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 2 0

1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2 2 2 2 1 3

2 5 6 6 4 5 6 7 5 1 6 3 5 1 2 1 2 0

Гости 2 4 3 6 2 2 3 3 5 2 9 6 5 4 6 4 3 8

3 6 7 4 4 4 6 6 5 4 3 4 3 0 4 1 2 0

4 3 3 3 3 3 3 3 2 3 3 3 3 4 2 3 3 3

4 2 1 2 2 2 1 1 1 1 2 1 1 2 0 1 0 0

0 1 1 0 0 0 1 0 1 2 0 1 1 1 2 1 0 0

0 0 1 1 1 1 1 2 0 0 1 1 1 1 0 1 3 3

12 7 6 9 5 4 1 2 3 3 3 5 6 6 2 2 0 1

д г 1>2 50 75 0 0

дома д г д г д г д г д г д г д г 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 25 0 75 0 50 50 100 50 75 0 25 0 25 1.00 1.00

дал 3.00

при. 0.25

1 3 4 2 2 3 1 3 1 2 2 4 7 7 2 2 10 11

12 7 4 6 6 6 4 3 4 5 6 4 4 7 2 4 0 0

+2

33 0

0 33 67 33 33 33 67 33 33 33 67 67 67 33 1.67

1.33

2.33

1.00

+2

0 33 0 100 0 100 67 100 33 33 67 67 0 67 100 67 67 67 2.00

1.00

2.00

1.33

+2

0 67 33 0 67 67 67 100 67 67 67 67 33 67 67 33 67 33 2.00

2.00

3.00

0.67

+3

33 67 33 33 33 33 33 33 33 0 33 67 33 33 33 33 33 33 1.33

0.67

1.67

0.67

-1

33 67 33 33 0

0 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 0 33 1.67

0.67

1.33

1.00

+1

67 33 0 33 0

0 67 0 33 0 67 0 67 0 33 0 33 0

2.00

1.00

0.33

0.33

=1

0 33 0 33 2.33

1.00

0.67

1.00

-1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

33 33 0 67 33 0 67 33 33 0 67 0 33 0 25 0

0

0

0 50 0 25 0 50 50 50 0 75 50 50 0

33 33 33 0

0

0

0

гости

сер.

1.25

1.25

1.50

0.50

+1

0 33 0 33 0 67 0 33 0.33

0.67

1.00

0.67

=2

0

0 67 0 100 0 100 33 67 0 100 33 67 0 100 33 100 33 2.00

3.00

1.00

0.67

-2

0

0

0 33 33 67 67 33 33 33 33 0 33 67 100 33 67 1.00

2.00

1.67

1.33

+2

33 33 33 0 67 33 100 67 33 67 33 67 33 33 33 67 33 67 1.67

1.67

2.00

2.33

-1

0 25 50 75 50 50 50 50 50 50 0 25 0 25 50 75 50 50 0.50

2.00

1.50

1.75

+1

0

0 25 0 25 0 25 0 25 0

0

0

0 33 0

0

0 33 0

0

0

0 33 33 67 0 67 0

0

0

0 33 0 67 33 33 100 33 67 0

0

0

0

0

0

0 33 0

0

0

0

0

0

0

0

0 25 100 0

0

0.50

1.50

1.00

1.00

-1

0 33 0

0

0.33

1.33

0.67

0.67

-2

0

0 67 0 33 0

0.67

1.00

0.00

3.33

-1

0

0

0 33 0 33 0.00

2.67

0.33

3.67

-6

0


22 МАКЕДОНИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Пелистер - Металург Скопје

Горно Лисиче (9) - Шкендија Т. (7) Горно Лисиче Шкендија Т. 1-1 (1-0) Д x Ренова x Напредок Кичево 0-2 (0-1) Г + Вардар - Турново 1-1 (1-0) Д + Работнички x Ренова 0-0 Г + Турново x Брегалница 2008 0-1 (0-1) Д - Брегалница 2008 - Металург Скопје Пелистер Г Македонија ЃП Македонија ЃП Д Напредок Кичево Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 3-0 недела 16 ч. Реален тип Г Г Г Д Г Г Д

Брегалница 2008 (8) - Македонија ЃП (10) 0-0 2-1 (1-0) 3-1 (1-0) 2-0 (1-0) 0-2 (0-0)

БХ

Брегалница 2008 Македонија ЃП 2-1 (1-1) Г - Пелистер + Металург Скопје 0-4 (0-1) Г - Пелистер - Работнички 1-0 (1-0) Д x Вардар + Турново 0-0 Г - Работнички x Горно Лисиче 2-0 (0-0) Д - Турново + Шкендија Т. Напредок Кичево Д Шкендија Т. Гостивар Г Горно Лисиче Меѓусебни дуели 13/14 0-3, 0-0 06/07 0-4, 0-3, 2-3 05/06 1-2, 0-4, 0-1 недела 16 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Г Д

Вардар - Работнички - Шкендија Т. x Македонија ЃП + Напредок Кичево + Гостивар Металург Скопје Пелистер

1

Напредок Кичево Д x Горно Лисиче 1-1 (0-1) Г - Металург Скопје 0-2 (0-1) Д - Пелистер 1-3 (0-1) Г - Вардар 0-6 (0-5) Д - Работнички 0-2 (0-1) Д Брегалница 2008 Г Шкендија Т. Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 4-0 12/13 2-0, 0-0, 1-0 11/12 2-1, 0-1, 0-2 10/11 0-0, 1-0, 1-0 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Турново + Гостивар + Горно Лисиче - Брегалница 2008 - Шкендија Т. + Македонија ЃП Гостивар Ренова

1-2 (1-1) 1-2 (0-1) 2-2 (2-2) 6-0 (5-0) 2-0 (0-0)

Металург Скопје Д - Брегалница 2008 1-2 (1-1) Д + Напредок Кичево 2-0 (1-0) Г + Гостивар 5-1 (2-1) Д x Ренова 2-2 (0-0) Д + Горно Лисиче 1-0 (1-0) Д Вардар Г Работнички Меѓусебни дуели 13/14 4-2, 2-2 12/13 0-1, 0-1, 0-1 10/11 0-5, 0-4, 0-0 09/10 0-1, 3-0, 2-1 недела 16 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Д Г

Пелистер + Македонија ЃП + Македонија ЃП + Напредок Кичево + Гостивар - Ренова Горно Лисиче Вардар

2-1 (0-1) 2-1 (0-0) 3-1 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-0)

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.  11.  12.

Работнички Пелистер Вардар Турново Металург Скопје Ренова Шкендија Т. Брегалница 2008 Горно Лисиче Македонија ЃП Напредок Кичево Гостивар

13 13 12 13 11 8 9 9 7 6 2 3

Д Д Г Д Г Г Д

Работнички + Вардар + Брегалница 2008 - Шкендија Т. + Македонија ЃП + Напредок Кичево Ренова Металург Скопје

13/14

2-0, 0-2 недела

Гостивар Д - Турново Г + Ренова Д - Металург Скопје Г - Пелистер Д - Вардар Д Турново Г Брегалница 2008 Меѓусебни дуели 2-1 (1-1) 4-0 (1-0) 1-3 (0-1) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0)

16 ч.

0-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-5 (1-2) 0-2 (0-1) 0-2 (0-0)

1

Реален тип

Одиграни натпревари

156

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

389

0-1 гол

/

Просек гол по натпревар

2,51

0-2 голови

81 (52,00%)

Победа на домаќини

72 (46,00%)

3+ голови

74 (48,00%)

Нерешено

50 (32,00%)

4-6 голови

/

Победа на гости

33 (21,00%)

7+ голови

/

Дополнителна статистика

8 8 9 5 11 12 9 9 11 5 8 5

5 5 5 8 4 6 8 8 8 15 16 18

49 36 45 49 35 33 30 26 26 28 21 14

Дома 28 29 25 28 21 27 30 28 28 40 55 53

47 47 45 44 44 36 36 36 32 23 14 14

13 13 13 13 14 14 13 12 12 13 13 13

10 9 7 9 9 6 6 4 4 5 2 2

3 2 5 2 3 5 4 8 5 4 5 4

0 2 1 2 2 3 3 0 3 4 6 7

35 18 28 32 22 21 20 14 13 21 13 9

Гости 10 10 7 9 9 14 14 7 14 15 20 17

33 29 26 29 30 23 22 20 17 19 11 10

13 13 13 13 12 12 13 14 14 13 13 13

3 4 5 4 2 2 3 5 3 1 0 1

5 6 4 3 8 7 5 1 6 1 3 1

5 3 4 6 2 3 5 8 5 11 10 11

14 18 17 17 13 12 10 12 13 7 8 5

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 54 15 23 15 46 23 62 38 46 31 77 31 62 23 38 54 31 31 2.69 0.77

дал 1.08

при. 1.38

31 23 23 23 15 38 46 62 23 38 38 46 23 31 31 62 31 46 1.38

0.77

1.38

1.46

-1

46 8 62 46 54 62 46 62 23 31 46 46 31 23 46 62 15 54 2.15

0.54

1.31

1.38

+2

46 15 8 23 23 15 54 46 46 23 69 46 54 23 38 46 31 38 2.46

0.69

1.31

1.46

+1

50 17 36 8 21 33 43 33 21 25 50 25 29 25 29 50 29 25 1.57

0.64

1.08

1.00

+1

21 8 14 25 21 17 50 42 21 25 43 25 29 17 64 50 43 25 1.50

1.00

1.00

1.08

+1

46 15 15 15 31 15 62 38 38 23 54 23 38 23 31 38 31 31 1.54

1.08

0.77

1.23

-1

33 0 17 36 17 29 25 50 8 21 33 29 33 7 50 21 17 21 1.17

0.58

0.86

1.50

+1

17 14 17 21 25 7 50 21 25 7 42 21 25 7 42 43 42 14 1.08

1.17

0.93

1.00

-1

23 0 15 23 8 23 69 54 38 15 54 0 23 0 62 46 54 46 1.62

1.15

0.54

1.92

-2

15 0 15 23 23 38 46 62 31 54 31 23 23 15 54 31 38 31 1.00

1.54

0.62

2.69

-4

8

1.31

0.38

2.77

-3

д 1-1

Вкупно 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

1-0 (1-0) 2-0 (1-0) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0)

Статистика - Македонија

Македонија Тим

Работнички (1) - Гостивар (12)

Пелистер (2) - Металург Скопје (5)

Ренова Г x Шкендија Т. 0-0 Д - Гостивар 0-1 (0-0) Д x Горно Лисиче 1-1 (0-1) Г x Металург Скопје 2-2 (0-0) Д + Пелистер 2-1 (0-0) Д Работнички Г Турново Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 1-1 12/13 3-1, 3-0, 2-0 11/12 1-1, 0-0, 0-0 10/11 0-1, 0-4, 0-2 недела 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

Турново (4) - Напредок Кичево (11)

1-2 (1-0) 1-2 (0-0) 2-2 (2-2) 0-2 (0-0) 1-2 (0-0)

+

Погоден фикс: 9/13

18 19 18 19 12 13 16 21 14 25 35 36

14 18 19 15 14 13 14 16 15 4 3 4

г 2-2

Вардар (3) - Ренова (6)

1

0 31 15 38 23 23 69 15 46 15 8 15 0 38 23 23 23 0.69

гости

сер. +2


23 НОРВЕШКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Стромсгодсет - Олесун

Санднес (14) - Бран (16) Г Д Г Д Г Г Д

Санднес - Сондал + Бран - Волеренга x Од-Гренланд - Лилестром Волеренга Молде

2013

3-1, 1-6 петок

Лилестром (2) - Викинг (10)

Бран Д x Хенефос БК Г - Санднес Д + Тромсо Г - Сарпсборг 08 Д - Стабек Д Лилестром Г Розенборг Меѓусебни дуели 2012 3-3, 1-3 19 ч. Реален тип 1-2 (1-2) 3-1 (1-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-0) 1-4 (0-1)

Д Г Д Г Д Г Д

0-0 1-3 (1-1) 4-1 (2-1) 0-3 (0-2) 1-2 (1-1)

Лилестром + Тромсо - Старт - Розенборг x Хаугесун + Санднес Бран Олесун

2013

ГГ

2-2, 0-1 сабота

Бодо/Глимт (12) - Сондал (15) Д Г Д Г

Бодо/Глимт x Олесун - Волеренга - - - Розенборг Стабек

2010

0-1, 0-1 недела

Сондал Д + Санднес Г - Хенефос БК Д - Олесун Г - Стабек Д x Сарпсборг 08 Д Стромсгодсет Г Хаугесун Меѓусебни дуели 2007 0-2, 2-0 2006 0-0, 2-2 2004 18 ч. Реален тип

Викинг Д - Олесун Г - Розенборг Д + Сарпсборг 08 Г x Розенборг Д x Стромсгодсет Д Хаугесун Г Старт Меѓусебни дуели 2012 0-0, 2-1 2011 0-2, 2-1 2010 15:30 ч. Реален тип 3-2 (1-2) 0-1 (0-1) 0-3 (0-2) 1-1 (0-0) 4-1 (1-0)

1-3 (0-1) 1-2 (0-1) 2-1 (0-0) 2-2 (0-0) 0-0

1-1, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Хаугесун + Волеренга + Од-Гренланд - Стромсгодсет x Лилестром - Старт Викинг Сондал

2013

1

Стромсгодсет Олесун 1-0 (0-0) Г + Викинг + Старт 0-0 Д + Волеренга x Тромсо 4-0 (0-0) Г + Сондал + Хаугесун 4-2 (2-2) Г x Бодо/Глимт + Старт 0-0 Д x Розенборг x Викинг Сондал Д Старт Од-Гренланд Г Лилестром Меѓусебни дуели 2013 1-0, 2-1 2012 4-0, 1-3 2011 2-2, 1-2 2010 недела 18 ч. Реален тип

3-1, 2-1

БХ

Волеренга Д - Хаугесун 1-2 (0-0) Г - Олесун 0-1 (0-1) Д + Санднес 2-0 (1-0) Г - Молде 0-2 (0-2) Д + Бодо/Глимт 3-1 (1-1) Д Санднес Г Сарпсборг 08 Меѓусебни дуели 2012 4-2, 1-2 2011 2-3, 1-1 2010 2-0, 2-5 18 ч. Реален тип ГГ

2-1, 1-0 сабота

3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0)

3-1, 1-3

1

-

Стабек (1) - Молде (6) Д Г Г Д

2-1 (0-0) 3-1 (2-1) 0-4 (0-0) 1-1 (0-0) 1-3 (1-0)

Стабек + Сондал + Бран - - - Од-Гренланд Бодо/Глимт

2012

Сарпсборг 08 (3) - Старт (7)

Д Г Д Д Г Г Д

2-1 (2-1) 1-3 (0-0) 1-2 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (0-1)

Погоден фикс: 0/1

Хаугесун (13) - Волеренга (8)

Стромсгодсет (4) - Олесун (11)

1-1 (1-1) 1-3 (1-1) -

1

3-4, 0-5 недела

Молде Д + Розенборг Г - Сарпсборг 08 Д - Старт Д + Волеренга Г - Од-Гренланд Д Сарпсборг 08 Г Санднес Меѓусебни дуели 2011 1-1, 2-3 2010 0-1, 4-3 2009 15:30 ч. Реален тип 3-0 (1-0) 2-1 (1-1) -

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (2-0) 1-2 (1-0)

0-4, 2-3

ГГ

Розенборг (9) - Од-Гренланд (5)

Сарпсборг 08 Старт 2-2 (1-1) Г - Стромсгодсет x Од-Гренланд 1-0 (0-0) Д + Лилестром + Молде 1-2 (0-0) Г + Молде - Викинг 3-0 (2-0) Г - Стромсгодсет + Бран 1-1 (1-0) Д + Хаугесун x Сондал Молде Г Олесун Волеренга Д Викинг Меѓусебни дуели 2013 1-1, 2-1 2012 4-3, 4-4 2011 0-1, 2-0 2008 недела 18 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Г Д Г Д Г Г Д

0-1 (0-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-4 (2-2) 3-1 (0-1)

1-2, 0-2

Розенборг - Молде + Викинг + Лилестром x Викинг x Олесун Бодо/Глимт Бран

2013

ГГ

3-2, 1-0 недела

Од-Гренланд Д x Сарпсборг 08 2-2 (1-1) Г - Хаугесун 1-3 (1-2) Д + Хенефос БК 3-2 (1-1) Г x Санднес 1-1 (0-0) Д + Молде 2-1 (0-1) Д Стабек Г Стромсгодсет Меѓусебни дуели 2012 1-0, 0-0 2011 7-0, 3-3 2010 1-1, 3-1 19 ч. Реален тип 1 0-1 (0-0) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 2-2 (0-0) 1-1 (0-0)

Статистика - Норвешка Одиграни натпревари

16

Победа на домаќини

8 (50,00%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

9 (56,25%)

Постигнати голови

47

Нерешено

7 (43,75%)

0-1 гол

1 (6,25%)

4-6 голови

5 (31,25%)

Просек гол по натпревар

2,94

Победа на гости

1 (6,25%)

0-2 голови

7 (43,75%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Норвешка 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Стабек Лилестром Сарпсборг 08 Стромсгодсет Од-Гренланд Молде Старт Волеренга Розенборг Викинг Олесун Бодо/Глимт Хаугесун Санднес Сондал Бран

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

2 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 1 1 1 0 0 0 2 2 2 1 1 1 1 0

0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 2

5 5 4 4 3 3 5 3 3 2 2 2 2 2 1 1

Дома 1 2 1 2 2 2 5 3 3 2 2 4 4 5 4 5

6 4 4 4 4 3 3 3 2 2 2 1 1 1 1 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 0

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1

3 4 3 4 2 2 3 3 2 0 1 1 1 1 1 1

Гости 0 1 0 2 1 0 1 1 2 0 1 1 1 1 1 2

3 3 3 3 3 3 3 3 1 1 1 1 1 1 1 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 0 1 1 1 1 1

2 1 1 0 1 1 2 0 1 2 1 1 1 1 0 0

100 0

дал 2.00

при. 1.00

1 1 1 0 1 2 4 2 1 2 1 3 3 4 3 3

3 1 1 1 1 0 0 0 1 1 1 0 0 0 0 0

+2

100 0

0

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 0 100 0 100 100 100 0 0 100 100 100 100 0 100 0 100 3.00 0.00 0

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 100 100 0

гости

сер.

4.00

1.00

1.00

1.00

+1

0

3.00

0.00

1.00

1.00

=1

0

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

4.00

2.00

0.00

0.00

=1

0

0

2.00

1.00

1.00

1.00

+1

0 100 0 100 2.00

0.00

1.00

2.00

-1

0 100 100 100 100 3.00

1.00

2.00

4.00

+1

100 0 100 0 100 0 100 0 0

0

0

0 100 0

100 0 100 0 100 0

0

0 100 0 100 0

0 100 0

0

0 100 0

0

0 100 100 100 0

0 100 0

0 100 0

0

0

0

0

0 100 0 100 100 100 100 100 100 100 0

0

0

0 100 100 100 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

3.00

1.00

0.00

2.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 0

2.00

2.00

1.00

1.00

=2

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0.00

0.00

2.00

2.00

=2

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 100 0

1.00

1.00

1.00

1.00

=2

0

0 100 0 100 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 100 0 100 1.00

1.00

1.00

3.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0 100 100 0 100 1.00

1.00

1.00

3.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0 100 100 0 100 1.00

1.00

1.00

4.00

-1

0

0

0

0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0 100 0

0

1.00

1.00

0.00

3.00

=1

0

0 100 100 100 100 100 100 0

0

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

3.00

-2

0

0 100 0 100 0 100 0 0

0

0

0 100 100 100 0 0

0

0


24 ПОРТУГАЛИЈА 1

ФИКС на колото

11 април 2014

Рио Аве - Олјаненсе

Академика (9) - Сетубал (8) Г Д Г Д Г Г Д

Академика x Рио Аве x Брага - Бенфика + Олјаненсе - Порто Маритимо Гимараис

13/14

0-1 петок

Сетубал Д x Спортинг Л. Г + Белененсеш Д x Есторил Г - Арока Д + Насионал Д Брага Г Бенфика Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 4-2 11/12 1-0, 1-1 10/11 21 ч. Реален тип

2-2 (0-1) 3-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 3-0 (2-0)

1-1, 1-0

Г Д Г Д Г Г Д

Насионал - Брага - Бенфика x Олјаненсе + Порто - Сетубал П. Фереира Спортинг Л.

13/14

0-2

13/14

2-0 сабота

1-2 (1-2) 2-4 (1-3) 1-1 (1-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-2)

Г Д Г Д Г Д Г

Белененсеш x Олјаненсе - Сетубал - Порто x П. Фереира + Жил Висенте Спортинг Л. Есторил

13/14

Гимараис Г - Маритимо Д - П. Фереира Д x Жил Висенте Г - Спортинг Л. Д - Есторил Д Арока Г Академика Меѓусебни дуели 09/10 0-2, 0-1 08/09 1-3, 1-1 07/08 19 ч. Реален тип

0-0 сабота

Арока (13) - Бенфика (1)

Спортинг Л. x Сетубал + Порто + Маритимо + Гимараис + П. Фереира Белененсеш Насионал

Жил Висенте 2-2 (1-0) Г + П. Фереира 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) Д - Рио Аве 1-2 (0-1) 3-1 (2-1) Г x Гимараис 0-0 1-0 (0-0) Д x Маритимо 1-1 (0-1) 3-1 (2-0) Д - Белененсеш 0-1 (0-1) Д Есторил Г Арока Меѓусебни дуели 12/13 3-2, 2-1 11/12 0-2, 6-1 05/06 2-0, 2-2 21:15 ч. Реален тип 1

Арока Г Д Г Д Г Г Д

13/14

2-2 недела

18 ч.

0-0 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 1-0 (1-0)

Рио Аве (11) - Олјаненсе (16) Д Г Д Г Г Г Д

1-2 (0-1) 1-2 (1-1) 0-0 0-1 (0-0) 1-3 (1-1)

1-1, 0-1

2-0 (2-0) 4-2 (3-1) 3-0 (2-0) 1-0 (1-0) 4-0 (2-0)

2

Реален тип

Брага + Насионал x Академика x Рио Аве - Бенфика + Олјаненсе Сетубал Маритимо

2-1 (2-1) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0)

1-0 сабота

Олјаненсе Д x Белененсеш 0-0 Г - Арока 0-2 (0-1) Д x Насионал 1-1 (1-1) Г - Академика 1-2 (0-1) Д - Брага 0-2 (0-0) Г Бенфика Д Порто Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-1 11/12 2-0, 0-1 10/11 2-2, 0-1 19 ч. Реален тип 0-2 0-0 2-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 0-4 (0-2)

Есторил (4) - П. Фереира (14)

Порто

Д + Арока Г - Спортинг Л. Д + Белененсеш Г - Насионал Д + Академика Д Рио Аве Г Олјаненсе Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 1-3, 0-2 11/12 0-1, 2-3 10/11 недела 20:15 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

Рио Аве x Академика + Жил Висенте x Брага + Есторил - Бенфика Порто П. Фереира

13/14

0-2

Брага (6) - Порто (3)

Бенфика 1-4 (1-2) Д + Есторил 2-0 (1-0) Г + Насионал 1-3 (0-1) Д + Академика 1-0 (0-0) Г + Брага 0-1 (0-1) Д + Рио Аве Д Олјаненсе Д Сетубал Меѓусебни дуели

- Порто + Олјаненсе - П. Фереира + Сетубал - Маритимо Гимараис Жил Висенте

+

Белененсеш (15) - Гимараис (10)

Маритимо Д + Гимараис 2-1 (1-0) Г - Есторил 0-1 (0-1) Д - Спортинг Л. 1-3 (1-2) Г x Жил Висенте 1-1 (1-0) Д + Арока 1-0 (1-0) Д Академика Г Брага Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-2 11/12 4-2, 2-2 10/11 1-1, 0-0 17 ч. Реален тип ГГ

2-2 сабота

Спортинг Л. (2) - Жил Висенте (12) Г Д Г Д Г Г Г

0-2

Насионал (5) - Маритимо (7)

0-0 1-1 (1-1) 0-3 (0-2) 2-1 (1-0) 1-3 (0-3)

+

Погоден фикс: 13/22 -

П. Фереира Д - Жил Висенте Г + Гимараис Д + Арока Г x Белененсеш Д - Спортинг Л. Д Насионал Г Рио Аве Меѓусебни дуели 13/14 3-0 12/13 0-1, 1-1 98/99 2-3, 0-0 понеделник 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

4-1 (2-1) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 3-1 (3-0)

0-2, 2-3

02

Есторил - Бенфика + Маритимо x Сетубал - Рио Аве + Гимараис Жил Висенте Белененсеш

0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-1)

0-2 (0-1) 2-1 (1-1) 3-1 (1-0) 1-1 (0-0) 1-3 (0-2)

1

Статистика - Португалија 1 Одиграни натпревари

208

Победа на домаќини

93 (44,71%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

90 (43,27%)

Постигнати голови

497

Нерешено

51 (24,52%)

0-1 гол

63 (30,29%)

4-6 голови

48 (23,08%)

Просек гол по натпревар

2,39

Победа на гости

64 (30,77%)

0-2 голови

118 (56,73%)

7+ голови

1 (0,48%)

Дополнителна статистика

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Бенфика Спортинг Л. Порто Есторил Насионал Брага Маритимо Сетубал Академика Гимараис Рио Аве Жил Висенте Арока П. Фереира Белененсеш Олјаненсе

Вкупно 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

21 18 16 13 9 10 9 9 8 9 8 7 6 6 4 4

4 6 4 7 11 5 7 6 8 4 7 6 7 5 9 6

1 2 6 6 6 11 10 11 10 13 11 13 13 15 13 16

52 50 48 39 35 36 35 35 19 26 20 22 24 26 14 16

Дома 15 18 21 25 31 31 40 37 29 29 29 34 37 49 30 42

67 60 52 46 38 35 34 33 32 31 31 27 25 23 21 18

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 12 14

11 9 11 5 6 7 7 6 5 4 2 5 4 4 3 4

2 4 1 4 5 2 3 4 4 3 4 3 2 2 5 3

0 0 1 4 2 4 3 3 4 6 7 5 7 7 4 7

27 26 30 17 20 24 22 22 12 13 9 12 11 13 10 11

Гости 5 6 5 13 13 14 19 16 15 15 18 14 16 20 13 16

35 31 34 19 23 23 24 22 19 15 10 18 14 14 14 15

13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 14 12

10 9 5 8 3 3 2 3 3 5 6 2 2 2 1 0

2 2 3 3 6 3 4 2 4 1 3 3 5 3 4 3

1 2 5 2 4 7 7 8 6 7 4 8 6 8 9 9

25 24 18 22 15 12 13 13 7 13 11 10 13 13 4 5

дал 1.92

при. 0.77

10 12 16 12 18 17 21 21 14 14 11 20 21 29 17 26

32 29 18 27 15 12 10 11 13 16 21 9 11 9 7 3

+9

38 31 15 23 15 38 46 62 31 38 46 69 38 54 38 54 23 54 2.00

0.46

1.85

0.92

+4

62 15 38 31 38 31 54 54 31 38 69 46 46 31 31 62 23 54 2.31

0.38

1.38

1.23

+1

38 23 23 38 31 54 38 54 23 31 38 62 31 38 46 54 31 46 1.31

1.00

1.69

0.92

+1

46 8 46 46 38 62 46 54 23 23 62 31 54 31 54 62 38 38 1.54

1.00

1.15

1.38

-1

46 15 31 38 38 31 62 38 31 8 62 23 46 15 62 46 54 31 1.85

1.08

0.92

1.31

+1

38 0 46 38 46 23 62 38 46 23 54 23 38 0 69 62 62 31 1.69

1.46

1.00

1.62

+1

31 8 31 23 23 31 54 46 46 31 54 31 15 23 46 38 38 31 1.69

1.23

1.00

1.62

+1

15 23 38 38 31 15 38 31 15 8 23 8 15 8 38 15 23 8

0.92

1.15

0.54

1.08

-1

15 23 31 38 38 23 46 31 23 15 23 31 15 15 38 31 38 23 1.00

1.15

1.00

1.08

-2

8 15 0 15 8 15 31 23 15 8

0.69

1.38

0.85

0.85

-1

15 8 15 23 0 31 31 38 0 23 15 23 8 15 46 38 23 38 0.92

1.08

0.77

1.54

-1

15 8 38 23 31 23 38 46 8 38 15 23 15 15 38 54 31 38 0.85

1.23

1.00

1.62

-1

23 0

8 23 23 23 46 69 38 38 23 23 15 8 46 62 38 46 1.00

1.54

1.00

2.23

-1

17 7 25 29 17 14 33 21 17 0 25 0 17 0 42 21 25 14 0.83

1.08

0.29

1.21

+1

7

1.14

0.42

2.17

-2

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 69 46 38 38 54 23 38 46 23 23 77 54 54 38 31 54 23 38 2.08 0.38

д 1-1

Португалија 1

8 15 8 15 46 23 23 8

0 50 8 29 25 29 42 7 33 21 0

7

0 43 42 29 25 0.79

гости

сер.


25 ПОРТУГАЛИЈА 2

ФИКС на колото

11 април 2014

Пенафиел - Академико Визеу

Санта Клара x Трофенсе - Пенафиел + Леишоеш - Авеш + Брага Б Тондела Мореиренсе

Маритимо Б 0-0 Д x Беира Мар Д 1-3 (1-1) Г - Портимоненсе Г 2-0 (1-0) Д x Пенафиел Д 0-1 (0-1) Г - Леишоеш Г 2-1 (0-1) Д x Авеш Г Д Спортинг Лисабон Б Г Д Г Брага Б Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-0, 1-0 недела 16 ч. Реален тип

Спортинг Лисабон Б (5) - Фаренсе (11) 1-1 (1-0) 1-2 (1-1) 0-0 2-3 (1-0) 3-3 (3-2)

1

Спортинг Лисабон Б Фаренсе 0-1 (0-0) Г + Ковилја Г - Академико Визеу 0-0 Д - Шавеш Д x Униао Мадеира 3-2 (1-1) Г - Оливеиренсе Г + Шавеш 3-2 (0-0) Д - Феиренсе Д + Оливеиренсе 2-1 (0-0) Д + Порто Б Г + Феиренсе Д Атлетико KП Г Маритимо Б Д Порто Б Г Бенфика Б Меѓусебни дуели 13/14 1-4 недела 17 ч. Реален тип

Портимоненсе (6) - Тондела (8) 2-0 (2-0) 0-0 2-0 (0-0) 0-0 0-3 (0-0)

НГ

Г Д Г Д Г Г Д

Атлетико KП x Леишоеш x Тондела + Ковилја + Академико Визеу x Униао Мадеира Фаренсе Феиренсе

13/14

3-3 (1-1) 0-0 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 0-0

17 ч.

ГГ

2-1 (1-1) 2-1 (2-0) 2-3 (1-1) 1-2 (1-1) 1-1 (1-1)

Оливеиренсе 1-2 (1-1) Г - Униао Мадеира Г 3-2 (1-0) Д + Феиренсе Д 2-2 (1-1) Д + Фаренсе Г 2-1 (0-0) Г - Спортинг Лисабон Б Д 0-1 (0-0) Д - Бенфика Б Г Д Беира Мар Д Г Г Трофенсе Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 3-1, 0-3 недела 17 ч. Реален тип

0-2

Реален тип

Беира Мар x Маритимо Б + Брага Б - Академико Визеу x Тондела x Шавеш Оливеиренсе Униао Мадеира

Мореиренсе 0-0 Д x Феиренсе Д 1-0 (1-0) Г + Трофенсе Г 2-2 (2-2) Д + Портимоненсе Г 1-0 (1-0) Г x Пенафиел Д 3-3 (2-3) Д + Леишоеш Г Д Брага Б Г Д Г Санта Клара Меѓусебни дуели 13/14 2-0 11/12 0-0, 1-1 10/11 2-2, 0-1 05/06 недела 17 ч. Реален тип

1-1 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1)

0-1 (0-1) 0-4 (0-2) 0-3 (0-2) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0)

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Мореиренсе Порто Б Бенфика Б Пенафиел Спортинг Лисабон Б Портимоненсе Авеш Тондела Шавеш Академико Визеу Фаренсе Униао Мадеира Беира Мар Феиренсе Ковилја Маритимо Б Санта Клара Брага Б Леишоеш Трофенсе Оливеиренсе Атлетико КП

37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37 37

18 20 19 16 18 17 16 15 15 15 13 13 12 9 12 11 11 11 11 9 10 8

15 7 9 17 7 9 11 10 9 6 10 8 10 17 7 9 8 8 7 12 8 12

4 10 9 4 12 11 10 12 13 16 14 16 15 11 18 17 18 18 19 16 19 17

61 47 73 40 50 50 37 37 48 39 37 45 37 36 32 33 33 41 39 32 48 29

1-0, 2-0

1

Пенафиел x Брага Б + Санта Клара x Маритимо Б x Мореиренсе + Тондела Ковилја Шавеш

69 67 66 65 61 60 59 55 54 51 49 47 46 44 43 42 41 41 40 39 38 36

19 18 18 18 18 18 18 19 19 19 19 19 18 19 19 19 18 19 18 18 19 18

9 12 12 8 11 12 9 10 8 12 10 11 7 5 7 9 7 8 6 4 6 6

7 3 3 9 4 3 4 3 5 1 5 3 5 8 5 7 3 4 5 9 6 6

1-1 (0-0) 3-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-1) 3-0 (0-0)

0-2 (0-2) 4-0 (2-0) 1-2 (1-2) 2-1 (1-1) 2-1 (1-1)

0-0 0-1 (0-0) 2-2 (1-1) 2-1 (2-0) 1-2 (0-0)

1

1-0, 4-2

0-2

Брага Б Д x Пенафиел Г - Беира Мар Д x Авеш Г x Портимоненсе Д - Санта Клара Г Мореиренсе Д Маритимо Б Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 1-1 недела 17 ч. Реален тип Д Д Г Д Г Г Д

Леишоеш x Атлетико KП - Авеш - Санта Клара + Маритимо Б - Мореиренсе Академико Визеу Тондела

3-3 (1-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 3-2 (0-1) 0-2 (0-0)

1-1 (0-0) 0-1 (0-1) 2-2 (2-2) 1-1 (0-0) 1-2 (1-0)

БХ

Статистика - Португалија 2 Одиграни натпревари

407

Постигнати голови

924

Просек гол по натпревар

2,27

Победа на домаќини

189 (46,44%)

Нерешено

108 (26,54%)

Победа на гости

110 (27,03%)

2+ п. п.

/

3+ голови

158 (38,82%)

0-1 гол

142 (34,89%)

4-6 голови

66 (16,22%)

0-2 голови

249 (61,18%)

7+ голови

6 (1,47%)

Дополнителна статистика

Дома 23 34 46 20 42 41 30 32 51 31 38 42 42 42 45 45 41 52 53 60 68 46

0-0 7-1 (3-1) 3-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (0-0)

Академико Визеу Д + Спортинг Лисабон Б 1-0 (0-0) Г - Порто Б 2-3 (0-1) Д + Беира Мар 1-0 (0-0) Г - Атлетико KП 0-1 (0-0) Д - Трофенсе 0-1 (0-0) Д Леишоеш Г Портимоненсе Меѓусебни дуели 13/14 0-1 97/98 3-0, 3-2 недела 17 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Д

3 3 3 1 3 3 5 6 6 6 4 5 6 6 7 3 8 7 7 5 7 6

30 25 51 21 30 32 17 23 27 27 29 28 19 20 18 22 15 31 23 17 28 10

Гости 10 14 24 10 14 13 11 16 20 11 14 13 17 24 20 16 16 27 22 25 32 12

34 39 39 33 37 39 31 33 29 37 35 36 26 23 26 34 24 28 23 21 24 24

18 19 19 19 19 19 19 18 18 18 18 18 19 18 18 18 19 18 19 19 18 19

9 8 7 8 7 5 7 5 7 3 3 2 5 4 5 2 4 3 5 5 4 2

8 4 6 8 3 6 7 7 4 5 5 5 5 9 2 2 5 4 2 3 2 6

1 7 6 3 9 8 5 6 7 10 10 11 9 5 11 14 10 11 12 11 12 11

31 22 22 19 20 18 20 14 21 12 8 17 18 16 14 11 18 10 16 15 20 19

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 37 28 26 11 21 28 37 39 11 28 42 44 37 28 32 56 16 33 1.58 0.53

дал 1.72

при. 0.72

39 11 11 16 11 16 50 32 6 21 50 26 39 11 56 47 50 32 1.39

0.78

1.16

1.05

-1

56 16 22 42 50 47 83 42 61 21 83 37 67 16 67 58 67 42 2.83

1.33

1.16

1.16

+2

28 26 33 32 28 11 17 21 11 5 22 26 17 5 44 32 11 16 1.17

0.56

1.00

0.53

+1

44 16 39 11 28 11 44 47 28 26 50 32 44 16 44 47 33 42 1.67

0.78

1.05

1.47

+3

33 16 39 32 28 26 44 47 11 16 61 21 44 16 44 32 28 21 1.78

0.72

0.95

1.47

=2

28 21 28 26 17 21 11 32 11 16 22 32 17 21 17 42 11 26 0.94

0.61

1.05

1.00

=1

16 17 16 33 16 22 42 28 5 11 47 22 5 11 37 39 32 28 1.21

0.84

0.78

0.89

-1

16 28 21 44 26 44 47 50 16 22 37 39 32 22 58 61 37 39 1.42

1.05

1.17

1.72

=1

д 1-1

 

Феиренсе Г x Мореиренсе Г - Оливеиренсе Д x Порто Б Г + Фаренсе Д - Спортинг Лисабон Б Д Трофенсе Г Атлетико KП Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-3, 4-2 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

Леишоеш (19) - Брага Б (18)

Пенафиел (4) - Академико Визеу (10)

Ковилја Д - Фаренсе Г - Бенфика Б Д - Атлетико KП Г - Трофенсе Д x Портимоненсе Д Пенафиел Г Авеш Меѓусебни дуели 13/14 0-1 09/10 2-2, 0-1 08/09 1-3, 0-1 05/06 недела 17 ч. Реален тип

Вкупно

1

Авеш x Портимоненсе + Леишоеш x Брага Б + Санта Клара x Маритимо Б Шавеш Ковилја

Португалија 2 Тим

0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 2-3 (0-0) 1-2 (1-1)

Бенфика Б - Тондела + Ковилја - Униао Мадеира + Шавеш + Оливеиренсе Порто Б Фаренсе

Авеш (7) - Мореиренсе (1)

Униао Мадеира 0-0 Д + Оливеиренсе 2-0 (0-0) Г 1-7 (1-3) Г x Спортинг Лисабон Б 0-0 Д 0-2 (0-0) Д + Бенфика Б 2-1 (2-1) Г 1-0 (0-0) Г - Порто Б 1-2 (0-0) Д 1-0 (0-0) Д x Атлетико KП 0-0 Г Д Портимоненсе Г Д Г Беира Мар Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 3-5, 0-0 11/12 1-2, 1-0 недела 17 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Бенфика Б (3) - Феиренсе (14)

Порто Б - Шавеш + Академико Визеу x Феиренсе + Униао Мадеира - Фаренсе Бенфика Б Спортинг Лисабон Б

Беира Мар (13) - Ковилја (15)

Шавеш Д + Порто Б Г + Фаренсе Д - Спортинг Лисабон Б Г - Бенфика Б Д x Беира Мар Д Авеш Г Пенафиел Меѓусебни дуели

0-0 недела

1-0 (1-0) 1-2 (0-2) 0-2 (0-0) 1-2 (0-2) 1-0 (0-0)

Трофенсе x Санта Клара - Мореиренсе - Тондела + Ковилја + Академико Визеу Феиренсе Оливеиренсе

Атлетико KП (22) - Шавеш (9)

+

Порто Б (2) - Оливеиренсе (21)

Трофенсе (20) - Униао Мадеира (12)

Портимоненсе Тондела 0-0 Д + Бенфика Б Г x Авеш 2-1 (1-1) Г x Атлетико KП Д + Маритимо Б 0-3 (0-1) Д + Трофенсе Г - Мореиренсе 1-1 (0-0) Г x Беира Мар Д x Брага Б 1-1 (0-0) Д - Пенафиел Г x Ковилја Д Санта Клара Г Униао Мадеира Д Академико Визеу Г Леишоеш Меѓусебни дуели 13/14 0-3 12/13 4-0, 1-0 недела 17 ч. Реален тип

Погоден фикс: 12/26 -

13 20 22 10 28 28 19 16 31 20 24 29 25 18 25 29 25 25 31 35 36 34

35 28 27 32 24 21 28 22 25 14 14 11 20 21 17 8 17 13 17 18 14 12

г 2-2

Санта Клара (17) - Маритимо Б (16)

-

1

гости

сер. +1

42 11 37 44 26 17 42 22 0 11 37 22 26 11 21 28 16 17 1.42

0.58

0.67

1.11

-2

32 17 26 33 32 17 47 28 21 6 42 6 26 6 53 22 42 11 1.53

0.74

0.44

1.33

+1

37 6 37 33 32 17 32 44 21 11 42 22 26 17 32 50 26 33 1.47

0.68

0.94

1.61

=1

28 5 44 26 22 26 28 32 22 21 28 21 17 21 33 47 22 32 1.06

0.94

0.95

1.32

=2

21 17 26 17 26 22 32 22 16 6 26 22 21 6 58 50 21 17 1.05

1.26

0.89

1.00

-1

21 11 32 39 11 28 21 39 11 17 21 22 16 17 37 33 16 28 0.95

1.05

0.78

1.39

=1

26 6 53 28 37 28 32 33 11 17 37 17 16 11 47 33 32 33 1.16

0.84

0.61

1.61

=1

22 16 22 32 11 26 22 47 6 21 22 21 11 5 28 58 22 47 0.83

0.89

0.95

1.32

+1

21 0 21 28 37 17 68 22 32 6 47 6 26 0 63 39 58 17 1.63

1.42

0.56

1.39

-1

6 11 11 21 11 26 44 53 22 11 33 16 11 5 39 37 33 32 1.28

1.22

0.84

1.63

-1 +2

11 11 17 26 22 26 28 53 22 26 11 21 11 11 56 42 22 32 0.94

1.39

0.79

1.84

5

6 26 11 37 33 68 56 42 44 47 39 21 28 63 39 53 39 1.47

1.68

1.11

2.00

-2

6 11 22 26 17 37 11 63 6 26 11 26 6 21 17 53 11 42 0.56

0.67

1.00

1.79

=1


26 ПОЛСКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Погон Шчечин - Виѓев Лоѓ

Завиша Б. (6) - Рух Хожув (3) Д Г Г Д Г -

+ x + + -

13/14

Завиша Б. Гурник Забже Корона Кјељце Висла Краков Шлонск Вроцлав Легија

0-1 сабота

Корона Кјељце (11) - Краковија Краков (9)

Рух Хожув Висла Краков Пјаст Гливице Погон Шчечин Подбескидзе Корона Кјељце

Г + Д Г Д Д + - - Меѓусебни дуели 06/07 0-3, 0-2 05/06 1-1, 3-1 18 ч. Реален тип 3-1 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-0)

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

Д Д Г Д Г -

+ x x x -

Корона Кјељце Лехија Гдањск Завиша Б. Јагелонија Б. Погон Шчечин Рух Хожув

13/14

2-1 сабота

2

Погон Шчечин (5) - Виѓев Лоѓ (16) Д Г Д Г Г -

x x + x x -

13/14

Погон Шчечин Краковија Краков Гурник Забже Рух Хожув Корона Кјељце Пјаст Гливице

1-2 сабота

Виѓев Лоѓ Лех П. Лехија Гдањск Заглембје Љубин Краковија Краков Висла Краков

Д x Г Д x Г x Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-1 09/10 1-2, 1-2 06/07 18 ч. Реален тип 0-0 1-1 (0-1) 3-1 (1-0) 2-2 (0-2) 2-2 (1-1)

Г x Д + Г x Д x Д + - - Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 2-1 10/11 0-3, 1-0 09/10 18 ч. Реален тип

0-3, 1-1

Д Г Д Г Г -

Шлонск Вроцлав Легија 1-1 (0-0) Заглембје Љубин 2-2 (0-1) Гурник Забже 1-1 (1-0) Завиша Б. 0-1 (0-0) Подбескидзе 3-3 (2-1)

x x x x -

13/14

ГГ

Јагелонија Б. (10) - Пјаст Гливице (12) 2-2 (0-1) 0-2 (0-1) 0-0 1-1 (0-1) 2-1 (1-0)

0-1, 1-0

Д Г Д Г Г -

+ x x -

Јагелонија Б. Заглембје Љубин Краковија Краков Корона Кјељце Гурник Забже Лех П.

13/14

1

1-2 сабота

Пјаст Гливице Подбескидзе Рух Хожув Легија Лехија Гдањск Погон Шчечин

Д x Г + Д Г Д x - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-2 09/10 2-0, 0-0 08/09 18 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-3 (1-3) 1-6 (0-3)

Лехија Гдањск Корона Кјељце Виѓев Лоѓ Лех П. Пјаст Гливице Заглембје Љубин

Г Д + Г Д + Д + - - Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 3-2 11/12 1-1, 1-0 10/11 18 ч. Реален тип

2-1 сабота

0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 3-1 (0-0) 2-1 (1-1)

2-1, 0-2

Заглембје Љубин (14) - Легија (1) Г Д Г Д Г -

x x + -

13/14

ГГ

Заглембје Љубин Јагелонија Б. 0-1 (0-1) Шлонск Вроцлав 2-2 (1-0) Виѓев Лоѓ 0-0 Висла Краков 3-1 (0-0) Лехија Гдањск 1-2 (1-1)

0-2 сабота

Висла Краков (4) - Подбескидзе (15) 0-0 2-0 (1-0) 1-2 (1-1) 1-3 (0-0) 2-2 (1-1)

1-1, 2-0

Д Г Д Г Г -

Висла Краков Рух Хожув Легија Завиша Б. Заглембје Љубин Виѓев Лоѓ

x -

13/14

ГГ

Подбескидзе Пјаст Гливице Лех П. Краковија Краков Рух Хожув Шлонск Вроцлав

Г x Г Д x Г + Д x - - Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 1-1 11/12 3-1, 0-1 18 ч. Реален тип

0-0 сабота

0-1 (0-0) 2-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-3 (0-0) 1-2 (0-1)

+ +

Погоден фикс: 8/18

Шлонск Вроцлав (13) - Лехија Гдањск (8)

Краковија Краков Погон Шчечин 0-0 Јагелонија Б. 1-0 (0-0) Подбескидзе 1-1 (1-0) Виѓев Лоѓ 1-1 (1-0) Гурник Забже 2-0 (1-0)

1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0) 2-2 (2-0) 0-2 (0-1)

1

Легија Г x Шлонск Вроцлав Д x Висла Краков Г + Пјаст Гливице Д + Лех П. Д + Завиша Б. - - Меѓусебни дуели 12/13 0-2, 2-2 11/12 0-4, 0-3 10/11 18 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 2-2 (2-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0) 3-0 (0-0)

2-2, 2-1

2

Гурник Забже (7) - Лех П. (2) 0-0 1-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (0-0) 3-3 (1-2)

Г Д Г Д Г -

x x x -

13/14

1

Гурник Забже Завиша Б. Погон Шчечин Шлонск Вроцлав Јагелонија Б. Краковија Краков

1-3 сабота

Лех П. Г x Виѓев Лоѓ Д + Подбескидзе Д + Лехија Гдањск Г - Легија Д + Јагелонија Б. - - Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 0-0 11/12 0-1, 2-1 10/11 18 ч. Реален тип 1-3 (1-0) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 3-3 (3-1) 0-2 (0-1)

2-2 (1-0) 2-1 (1-0) 2-1 (1-0) 0-1 (0-1) 6-1 (3-0)

0-2, 2-0

2

Статистика - Полска Одиграни натпревари

232

Победа на домаќини

107 (46,12%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

112 (48,28%)

Постигнати голови

618

Нерешено

72 (31,03%)

0-1 гол

56 (24,14%)

4-6 голови

64 (27,59%)

Просек гол по натпревар

2,66

Победа на гости

53 (22,84%)

0-2 голови

120 (51,72%)

7+ голови

4 (1,72%)

Дополнителна статистика

Полска 1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Легија Лех П. Рух Хожув Висла Краков Погон Шчечин Завиша Б. Гурник Забже Лехија Гдањск Краковија Краков Јагелонија Б. Корона Кјељце Пјаст Гливице Шлонск Вроцлав Заглембје Љубин Подбескидзе Виѓев Лоѓ

29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

19 14 13 12 10 11 11 10 11 10 8 8 6 7 5 5

3 8 8 9 14 9 9 10 6 8 10 9 13 8 13 7

7 7 8 8 5 9 9 9 12 11 11 12 10 14 11 17

57 53 37 38 46 43 42 38 37 45 35 28 37 30 26 26

Дома 29 34 38 29 38 34 43 36 42 42 41 46 40 37 39 50

60 50 47 45 44 42 42 40 39 38 34 33 31 29 28 22

15 15 15 14 14 14 14 15 15 14 14 15 14 14 15 15

12 11 7 10 5 8 7 6 6 6 6 4 4 6 4 5

1 3 5 2 7 3 5 6 2 3 5 7 6 3 8 6

2 1 3 2 2 3 2 3 7 5 3 4 4 5 3 4

35 35 18 23 24 27 24 24 19 27 24 16 20 22 11 18

Гости 12 14 15 5 18 13 20 18 22 17 21 15 16 18 9 18

37 36 26 32 22 27 26 24 20 21 23 19 18 21 20 21

14 14 14 15 15 15 15 14 14 15 15 14 15 15 14 14

7 3 6 2 5 3 4 4 5 4 2 4 2 1 1 0

2 5 3 7 7 6 4 4 4 5 5 2 7 5 5 1

5 6 5 6 3 6 7 6 5 6 8 8 6 9 8 13

22 18 19 15 22 16 18 14 18 18 11 12 17 8 15 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 36 40 29 40 36 67 50 40 21 73 36 60 36 47 50 47 36 2.33 0.80

дал 1.57

при. 1.21

17 20 23 24 20 21 23 18 20 25 20 31 24 19 30 32

23 14 21 13 22 15 16 16 19 17 11 14 13 8 8 1

+3

47 14 27 36 33 43 60 36 33 36 67 36 47 29 73 43 53 36 2.33

0.93

1.29

1.43

+1

20 21 20 14 27 43 27 57 7 43 33 43 20 43 60 50 27 50 1.20

1.00

1.36

1.64

+1

50 0 21 0 21 20 43 47 7 40 50 27 36 20 21 60 14 47 1.64

0.36

1.00

1.60

-3

29 27 43 27 50 40 57 53 43 33 43 40 14 20 71 80 43 53 1.71

1.29

1.47

1.33

=2

14 0

7 33 21 40 50 40 43 20 64 27 36 13 43 67 36 33 1.93

0.93

1.07

1.40

-1

21 20 14 27 43 27 64 60 43 27 64 27 36 13 64 60 57 47 1.71

1.43

1.20

1.53

-1

20 21 20 21 33 14 53 50 40 21 60 14 33 14 67 50 53 36 1.60

1.20

1.00

1.29

+2

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 14 27 14 27 36 40 50 20 36 40 29 20 21 53 64 40 43 1.27

1.47

1.29

1.43

+1

36 20 21 20 43 33 50 40 43 27 50 20 43 20 57 60 43 33 1.93

1.21

1.20

1.67

-1

7

0 14 27 43 27 57 27 43 13 57 20 14 7 71 47 57 27 1.71

1.50

0.73

1.33

-1

13 14 20 14 27 29 33 57 7 43 33 21 20 21 53 36 27 29 1.07

1.00

0.86

2.21

=1

21 7

=1

7 27 29 40 43 60 29 33 43 33 14 7 57 67 29 53 1.43

1.14

1.13

1.60

29 7 21 33 21 20 57 20 43 0 50 7 29 7 57 40 50 20 1.57

1.29

0.53

1.27

-1

7

0 13 7 13 21 20 71 13 50 13 36 13 21 27 64 20 57 0.73

0.60

1.07

2.14

=1

20 0 33 21 33 36 53 57 20 29 40 7 33 7 67 50 47 43 1.20

1.20

0.57

2.29

+1


27 РОМАНИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Корона Брашов - Поли Темишвар

Корона Брашов (18) - Поли Темишвар (12)

Стеауа (1) - ФЦ Васлуј (5)

Корона Брашов Поли Темишвар 0-1 (0-0) Г - Ботосани 0-1 (0-0) Г - Динамо Букурешт 2-2 (0-2) Д - ФЦ Брашов 0-1 (0-0) Д x ЦФР Клуж 0-1 (0-0) Д - ФЦ Васлуј 0-2 (0-1) Г - Метан Медијаш 0-0 Г + Виторул Констанца 2-1 (1-1) Д x Сагеата Наводар 1-3 (0-1) Д x Стеауа 0-0 Г - Ботосани Д Универзитатеа Клуж Г ФЦ Васлуј Д Виторул Констанца Г Пандури Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 2-1, 0-0 петок 17 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Стеауа + ЦФР Клуж + Метан Медијаш + Сагеата Наводар + Ботосани x Поли Темишвар Виторул Констанца ФЦ Брашов

13/14

Оцелул Галац (13) - ЦФР Клуж (7)

1-0 петок

ФЦ Васлуј 1-0 (0-0) Г + Сагеата Наводар 3-0 (1-0) Д - Ботосани 2-1 (1-1) Г + Поли Темишвар 4-0 (1-0) Д + ФЦ Брашов 0-0 Д - Виторул Констанца Д Корона Брашов Г Универзитатеа Клуж Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-3 11/12 0-1, 0-0 10/11 19:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0)

1-1, 3-0

1

Чахлеул x Петролул Плоешти + Оцелул Галац - ФЦ Брашов - Астра Плоешти - Конкордија Кјажна ЦФР Клуж Метан Медијаш

Динамо Букурешт 0-0 Д + Корона Брашов 1-0 (0-0) Д 1-0 (1-0) Г + Универзитатеа Клуж 1-0 (0-0) Г 0-1 (0-1) Д - Пандури 2-3 (0-1) Г 0-2 (0-0) Г x Петролул Плоешти 2-2 (1-2) Д 0-2 (0-1) Д + Оцелул Галац 3-1 (0-1) Г Д Астра Плоешти Г Д Г Конкордија Кјажна Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 0-0 11/12 2-3, 0-5 09/10 1-1, 0-4 недела 19:45 ч. Реален тип 2

Погоден фикс: 13/18 + +

Астра Плоешти (2) - Конкордија Кјажна (9)

Петролул Плоешти (3) - Метан Медијаш (10)

Астра Плоешти Конкордија Кјажна 2-0 (0-0) Д x Универзитатеа Клуж 1-1 (0-1) Д + Пандури 1-0 (0-0) Г x Петролул Плоешти 1-1 (1-0) Г + Пандури 1-1 (1-1) Д x Петролул Плоешти 0-0 Д x Оцелул Галац 2-0 (0-0) Г - Оцелул Галац 0-2 (0-0) Г + Чахлеул 1-2 (0-1) Д + Чахлеул 2-0 (1-0) Г - ФЦ Брашов Г ФЦ Брашов Г Динамо Букурешт Д ЦФР Клуж Д Динамо Букурешт Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 2-0, 6-3 11/12 0-2, 1-0 08/09 1-2, 1-0 сабота 15:30 ч. Реален тип 1

Петролул Плоешти Метан Медијаш 0-0 Д + Виторул Констанца 4-0 (0-0) x Чахлеул 1-1 (0-1) Г - Стеауа 0-3 (0-1) x Астра Плоешти 0-0 Д + Корона Брашов 1-0 (0-0) x Конкордија Кјажна 2-2 (2-1) Г - Универзитатеа Клуж 0-1 (0-0) x Динамо Букурешт 1-1 (0-0) Д - Пандури 0-1 (0-0) x ЦФР Клуж Сагеата Наводар Д Оцелул Галац Ботосани Г Чахлеул Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-1, 0-2 11/12 4-0, 1-0 00/01 1-0, 1-0 сабота 18 ч. Реален тип 1

Универзитатеа Клуж (15) - Ботосани (8)

Виторул Констанца (17) - ФЦ Брашов (16)

Чахлеул (11) - Динамо Букурешт (4)

Оцелул Галац ЦФР Клуж 3-1 (2-1) Д - Стеауа 0-1 (0-0) Г + ФЦ Брашов 0-1 (0-1) Г x Корона Брашов 2-2 (2-0) Д - Чахлеул 1-1 (1-1) Д - Универзитатеа Клуж 1-2 (1-1) Г x Астра Плоешти 1-0 (0-0) Д + Конкордија Кјажна 2-0 (0-0) Г + Пандури 1-3 (1-0) Д x Петролул Плоешти 1-1 (0-0) Г - Динамо Букурешт Д Чахлеул Г Метан Медијаш Д Сагеата Наводар Г Астра Плоешти Меѓусебни дуели 13/14 2-7 12/13 1-0, 1-2 11/12 0-2, 0-4 10/11 1-0, 1-1 недела 17:15 ч. Реален тип ГГ

-

0-2

Универзитатеа Клуж Ботосани Г x Конкордија Кјажна 1-1 (1-0) Д + Поли Темишвар 0-1 (0-0) Г + ФЦ Васлуј Д - Динамо Букурешт 2-1 (1-1) Д + Виторул Констанца Г + ЦФР Клуж 1-0 (0-0) Г - Стеауа Д + Метан Медијаш 0-1 (0-0) Д + Корона Брашов Г - Сагеата Наводар Д Пандури Г Поли Темишвар Д ФЦ Васлуј Г Петролул Плоешти Меѓусебни дуели 13/14 1-1 понеделник 17:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 3-1 (0-1) 0-4 (0-1) 3-1 (1-0)

0-2

Г Д Г Д Г Г Д

Виторул Констанца ФЦ Брашов 0-4 (0-0) Д - Оцелул Галац - Метан Медијаш 0-0 Г + Поли Темишвар x Сагеата Наводар 1-3 (1-0) Д + Чахлеул - Ботосани 1-2 (1-1) Г - ФЦ Васлуј - Поли Темишвар 1-0 (0-0) Д + Астра Плоешти + ФЦ Васлуј Стеауа Д Конкордија Кјажна Корона Брашов Г Стеауа Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-3, 2-2 понеделник 18 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

1-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-1 (1-0)

ГГ

Пандури (6) - Сагеата Наводар (14) Г Д Г Д Г Г Д

Пандури - Астра Плоешти - Конкордија Кјажна + Динамо Букурешт - ЦФР Клуж + Метан Медијаш Ботосани Поли Темишвар

13/14 4-0 понеделник

Сагеата Наводар Д - ФЦ Васлуј 0-1 (0-0) Г x Виторул Констанца 0-0 Д - Стеауа 1-2 (1-1) Г x Корона Брашов 0-0 Д + Универзитатеа Клуж 1-0 (0-0) Д Петролул Плоешти Г Оцелул Галац Меѓусебни дуели 0-2 (0-0) 0-1 (0-0) 3-2 (1-0) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

20 ч.

Статистика - Романија Одиграни натпревари

234

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

554

0-1 гол

77 (32,91%)

Просек гол по натпревар

2,37

0-2 голови

131 (55,98%)

Победа на домаќини

108 (46,15%)

3+ голови

103 (44,02%)

Нерешено

64 (27,35%)

4-6 голови

41 (17,52%)

Победа на гости

62 (26,50%)

7+ голови

7 (2,99%)

1

Реален тип

Дополнителна статистика

Романија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.  17.  18.

Стеауа Астра Плоешти Петролул Плоешти Динамо Букурешт ФЦ Васлуј Пандури ЦФР Клуж Ботосани Конкордија Кјажна Метан Медијаш Чахлеул Поли Темишвар Оцелул Галац Сагеата Наводар Универзитатеа Клуж ФЦ Брашов Виторул Констанца Корона Брашов

26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26 26

18 16 12 12 12 12 8 10 9 9 8 8 8 7 7 6 6 2

8 5 13 7 6 5 11 5 7 6 9 6 4 7 6 8 8 7

0 5 1 7 8 9 7 11 10 11 9 12 14 12 13 12 12 17

57 55 36 39 26 46 32 27 29 28 22 21 29 22 22 25 19 19

Дома 15 24 16 25 17 31 28 39 33 28 25 30 43 42 39 34 42 43

62 53 49 43 42 41 35 35 34 33 33 30 28 28 27 26 26 13

12 13 13 14 13 13 13 13 14 13 13 13 13 13 13 13 12 13

10 9 7 9 7 5 6 5 6 7 6 4 6 6 6 4 3 2

2 3 6 2 3 2 5 4 4 2 4 4 2 1 3 5 6 6

0 1 0 3 3 6 2 4 4 4 3 5 5 6 4 4 3 5

35 27 23 28 15 21 25 16 18 19 14 10 15 14 14 18 10 15

Гости 4 7 7 12 5 16 12 14 16 11 9 11 16 16 12 17 12 20

32 30 27 29 24 17 23 19 22 23 22 16 20 19 21 17 15 12

14 13 13 12 13 13 13 13 12 13 13 13 13 13 13 13 14 13

8 7 5 3 5 7 2 5 3 2 2 4 2 1 1 2 3 0

6 2 7 5 3 3 6 1 3 4 5 2 2 6 3 3 2 1

0 4 1 4 5 3 5 7 6 7 6 7 9 6 9 8 9 12

22 28 13 11 11 25 7 11 11 9 8 11 14 8 8 7 9 4

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 83 29 42 43 50 57 75 43 42 14 83 50 75 21 33 71 17 43 2.92 0.33

дал 1.57

при. 0.79

11 17 9 13 12 15 16 25 17 17 16 19 27 26 27 17 30 23

30 23 22 14 18 24 12 16 12 10 11 14 8 9 6 9 11 1

46 23 54 31 54 31 54 69 23 54 62 54 31 23 46 62 31 54 2.08

0.54

2.15

1.31

-1

31 15 15 23 15 23 38 23 15 0 62 23 38 15 38 62 15 23 1.77

0.54

1.00

0.69

=5

36 0 29 33 29 25 57 33 29 8 50 17 29 8 57 58 43 33 2.00

0.86

0.92

1.08

+1

38 15 31 23 15 15 15 23 8

0 23 23 15 15 15 38 0 23 1.15

0.38

0.85

0.92

-1

15 31 8 23 31 31 62 38 23 38 46 38 15 38 69 54 54 31 1.62

1.23

1.92

1.15

+1

38 0 23 23 31 31 46 31 31 23 38 15 31 0 62 23 46 15 1.92

0.92

0.54

1.23

=1

8 23 23 31 23 31 46 62 23 31 31 23 15 23 62 46 46 46 1.23

1.08

0.85

1.92

+1

36 8 21 25 14 17 43 42 29 25 29 25 21 8 50 33 36 25 1.29

1.14

0.92

1.42

+1

15 8 15 31 15 23 46 46 23 15 38 23 8

8 46 46 38 38 1.46

0.85

0.69

1.31

-2

8 31 0 15 0 31 46 15 15 1.08

0.69

0.62

1.23

-3

8 38 8 31 23 62 8 15 23 31 23 31 31 46 23 46 0.77

0.85

0.85

1.46

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

31 8 23 54 15 31 23 23 8 15 8 0

8 23 31 15 38 54 46 8 31 31 23 8

гости

сер. =1

8 62 62 46 46 1.15

1.23

1.08

2.08

-1

23 0 46 23 38 23 46 46 23 23 23 8 15 0 38 54 38 23 1.08

1.23

0.62

2.00

+1

31 0 31 8 31 23 31 46 15 15 23 8 15 8 38 54 23 31 1.08

0.92

0.62

2.08

-1

31 8 31 31 31 31 54 38 23 8 31 8 31 0 69 38 46 31 1.38

1.31

0.54

1.31

+1

8

0 33 43 17 43 0.83

1.00

0.64

2.14

+1

15 0 54 31 54 15 54 46 23 15 31 8 15 8 77 23 54 23 1.15

1.54

0.31

1.77

-1

0 25 0 25 14 25 71 17 43 17 14 0


28 РУСИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Локомотив М. - Анжи

Спартак М. (5) - Крилја Совјетов (11) Г Д Г Г Д Г Д

Спартак М. - Терек Грозни x Анжи - Краснодар x Локомотив М. - Урал Рубин Казањ Кубањ Краснодар

13/14

2-1 петок

Крилја Совјетов Г - Локомотив М. 1-2 (0-1) Д - ФК Ростов 0-2 (0-1) Г - Зенит 1-2 (0-1) Д - ЦСКА М. 1-3 (0-2) Д x Терек Грозни 1-1 (1-1) Г Томск Д Амкар Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 5-0 11/12 3-0, 1-0 2010 0-0, 0-0 17:30 ч. Реален тип 0-2

Г Д Г Д Г Д Г

Томск x Зенит x Краснодар + Волга Н. Н. - Динамо М. - Кубањ Краснодар Крилја Совјетов Урал

13/14

0-2 сабота

Зенит (2) - Краснодар (6) Зенит

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 4-0 (3-0) 3-1 (1-1) 0-2 (0-1)

1

+

ЦСКА М. (3) - Урал (12)

Амкар Д + Волга Н. Н. Д x Локомотив М. Г x ФК Ростов Д - Зенит Д - Терек Грозни Д Урал Г Крилја Совјетов Меѓусебни дуели 11/12 0-0, 0-0 11/12 0-0, 2-1 2010 10 ч. Реален тип 0-0 1-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-0) 0-2 (0-0)

5-1 (2-1) 0-0 3-3 (2-1) 1-2 (1-0) 0-1 (0-1)

1-0, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

ЦСКА М. - Динамо М. + Зенит + Анжи + Волга Н. Н. + Крилја Совјетов Кубањ Краснодар Рубин Казањ

13/14

0-2

Локомотив М. (1) - Анжи (16)

Краснодар 0-0 Д - Урал Д x Томск 0-1 (0-1) Г x Томск Г - ЦСКА М. 2-1 (1-0) Д + Спартак М. Д + Крилја Совјетов 2-1 (0-1) Г + Кубањ Краснодар Г + Амкар 6-2 (2-0) Д - ФК Ростов Д + Рубин Казањ Г Динамо М. Г Анжи Д Волга Н. Н. Д Локомотив М. Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 2-0 11/12 5-0, 0-0 сабота 17:30 ч. Реален тип

1

Томск (14) - Амкар (8)

0-1 (0-1) 2-2 (2-0) 0-4 (0-3) 0-0 0-1 (0-1)

+

Погоден фикс: 8/14 +

2-2 сабота

Урал Г + Краснодар Д + Терек Грозни Г - Локомотив М. Д + Анжи Г + Спартак М. Г Амкар Д Томск Меѓусебни дуели 2-4 (2-0) 1-0 (1-0) 3-0 (1-0) 3-0 (2-0) 3-1 (2-0)

12:30 ч.

Реален тип

Терек Грозни (13) - ФК Ростов (7) 1-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-3 (0-2) 2-1 (2-0) 1-0 (1-0)

1

Терек Грозни ФК Ростов 1-0 (1-0) Д x Кубањ Краснодар 0-0 + Спартак М. 1-2 (0-0) Г + Крилја Совјетов 2-0 (1-0) - Урал 2-1 (1-0) Д x Амкар 3-3 (1-2) + Кубањ Краснодар 1-0 (1-0) Г + Рубин Казањ 2-1 (2-1) + Амкар 1-1 (1-1) Г + Краснодар 2-0 (1-0) x Крилја Совјетов Локомотив М. Г Волга Н. Н. Динамо М. Д Анжи Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 3-0, 2-1 11/12 1-1, 1-0 11/12 1-1, 0-1 сабота 15 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Г Д

Рубин Казањ (10) - Кубањ Краснодар (9)

Локомотив М. Анжи 2-1 (1-0) Д + Рубин Казањ Д + Крилја Совјетов 0-0 Г x Спартак М. Г x Амкар 3-0 (2-0) Д - ЦСКА М. Д + Урал 0-0 Г - Урал Д x Спартак М. 3-0 (1-0) Д + Динамо М. Д + Волга Н. Н. Д Зенит Д Терек Грозни Г Краснодар Г ФК Ростов Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-2, 1-1 11/12 1-3, 1-0 11/12 недела 11:30 ч. Реален тип

1-0 (0-0) 2-2 (0-2) 0-3 (0-1) 1-2 (0-2) 4-0 (2-0)

1-0, 1-2

1

Рубин Казањ Кубањ Краснодар 0-1 (0-0) Г x ФК Ростов 0-0 Г - Анжи 3-1 (2-0) Д x Динамо М. 1-1 (0-1) Д + Волга Н. Н. 0-0 Г - Терек Грозни 1-2 (0-1) Г x Динамо М. 1-2 (1-2) Д - Краснодар 1-3 (1-1) Д - ФК Ростов 2-6 (0-2) Д + Томск 2-0 (0-0) Г - Зенит Д ЦСКА М. Д Спартак М. Г ЦСКА М. Г Спартак М. Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-0, 1-0 11/12 1-1, 0-1 11/12 0-2, 2-0 недела 14 ч. Реален тип 0-2

Волга Н. Н. (15) - Динамо М. (4) Динамо М. Д + ЦСКА М. Г x Кубањ Краснодар Д x Рубин Казањ Г + Томск Г - Анжи Д Краснодар Г Терек Грозни Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-0, 1-0 11/12 0-2, 3-0 понеделник 17 ч. Реален тип Г Г Д Г Г Д Г

Волга Н. Н. - Амкар - Рубин Казањ - Томск - ЦСКА М. - Локомотив М. ФК Ростов Зенит

1-5 (1-2) 1-3 (0-2) 0-1 (0-0) 0-3 (0-2) 0-3 (0-1)

4-2 (0-2) 1-1 (1-0) 0-0 3-1 (0-0) 0-4 (0-2)

2

Статистика - Русија Одиграни натпревари

192

Победа на домаќини

81 (42,19%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

100 (52,08%)

Постигнати голови

488

Нерешено

53 (27,60%)

0-1 гол

54 (28,12%)

4-6 голови

47 (24,48%)

Просек гол по натпревар

2,54

Победа на гости

58 (30,21%)

0-2 голови

92 (47,92%)

7+ голови

2 (1,04%)

Дополнителна статистика

1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Локомотив М. Зенит ЦСКА М. Динамо М. Спартак М. Краснодар ФК Ростов Амкар Кубањ Краснодар Рубин Казањ Крилја Совјетов Урал Терек Грозни Томск Волга Н. Н. Анжи

Вкупно 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24

15 15 14 12 12 12 9 9 7 6 5 6 5 5 5 2

6 5 4 7 5 4 8 8 8 10 10 6 8 5 3 9

3 4 6 5 7 8 7 7 9 8 9 12 11 14 16 13

45 50 36 40 39 38 32 31 30 27 24 22 19 16 19 20

Дома 17 25 24 29 28 29 28 27 32 24 33 42 27 34 52 37

51 50 46 43 41 40 35 35 29 28 25 24 23 20 18 15

12 12 11 14 11 13 12 12 12 11 13 13 12 11 11 12

8 8 9 8 6 7 3 7 5 4 2 2 4 2 4 2

3 3 1 4 3 2 6 3 4 3 6 3 5 3 0 4

1 1 1 2 2 4 3 2 3 4 5 8 3 6 7 6

23 25 20 24 23 22 16 17 22 19 13 11 11 10 10 10

Гости 4 11 6 15 12 12 14 7 18 13 20 27 8 16 15 14

27 27 28 28 21 23 15 24 19 15 12 9 17 9 12 10

12 12 13 10 13 11 12 12 12 13 11 11 12 13 13 12

7 7 5 4 6 5 6 2 2 2 3 4 1 3 1 0

3 2 3 3 2 2 2 5 4 7 4 3 3 2 3 5

2 3 5 3 5 4 4 5 6 4 4 4 8 8 9 7

22 25 16 16 16 16 16 14 8 8 11 11 8 6 9 10

дал 1.83

при. 1.08

13 14 18 14 16 17 14 20 14 11 13 15 19 18 37 23

24 23 18 15 20 17 20 11 10 13 13 15 6 11 6 5

+1

58 17 42 25 58 33 50 75 17 33 67 67 50 25 58 75 42 58 2.08

0.92

2.08

1.17

+3

55 23 64 15 36 31 45 62 18 23 45 54 27 38 36 46 36 46 1.82

0.55

1.23

1.38

+4

29 10 21 30 21 50 50 60 36 40 50 50 21 20 57 70 43 50 1.71

1.07

1.60

1.40

-1

45 31 36 54 55 31 64 46 45 31 64 38 45 15 55 38 55 38 2.09

1.09

1.23

1.23

-1

31 9 38 27 31 36 54 55 23 45 38 45 23 27 46 64 31 55 1.69

0.92

1.45

1.55

-1

8 42 0 25 17 25 58 33 33 25 42 50 25 33 42 33 33 25 1.33

1.17

1.33

1.17

+2

42 17 33 25 25 42 42 58 17 25 42 33 17 17 42 50 42 33 1.42

0.58

1.17

1.67

-2

33 8 50 17 58 8 67 42 58 17 58 17 17 0 67 50 50 42 1.83

1.50

0.67

1.17

+1

27 8 27 8 55 8 73 23 27 8 45 15 36 8 73 23 64 15 1.73 0

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 25 8 33 17 42 58 75 25 42 50 67 50 17 25 67 25 67 1.92 0.33

д 1-1

Русија

гости

сер.

1.18

0.62

0.85

-2

9 31 27 54 18 46 45 31 0 15 18 8

9 69 73 46 45 1.00

1.54

1.00

1.18

=1

8 27 23 55 31 36 69 45 23 9 23 18 0

0 62 55 54 27 0.85

2.08

1.00

1.36

+2

33 8 25 42 0 42 8 42 0 25 25 8 25 8 42 50 8 42 0.92

0.67

0.67

1.58

=1

9

1.45

0.46

1.38

-2

8 55 46 55 46 0.91

1.36

0.69

2.85

-7

8 33 8 50 42 58 25 25 25 17 17 0 25 67 25 50 0.83

1.17

0.83

1.92

+1

8 36 31 36 23 55 31 18 8 18 15 9 15 55 15 45 15 0.91

18 0 36 31 36 62 55 85 9 54 18 23 9 8

0


29 САД МЛС

11 април 2014

ФИКС на колото

Њујорк - Филаделфија

Филаделфија (5) - Солт Лејк (2)

Монтреал (10) - Чикаго (6)

Филаделфија Солт Лејк 1-1 (0-0) Г + Лос Анџелес x Портланд тимберс 1-0 (1-0) Г x Сан Хозе + Њу Ингланд 1-2 (0-2) Д x Лос Анџелес - Колумбус 1-1 (1-0) Д + Торонто x Монтреал 2-2 (2-1) Г x Канзас Сити x Чикаго Њујорк Д Портланд тимберс Хјустон Д Ванкувер В. Меѓусебни дуели 2013 2-2 2012 0-0 2011 1-2, 1-1 2010 сабота 22 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

1-0 (0-0) 3-3 (3-1) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0) 0-0

1-1, 0-3

БХ

Монтреал - Далас - Хјустон - Сиетл x Филаделфија x Њујорк Канзас Сити Филаделфија

Вашингтон ДЦ (7) - Њујорк (8) Вашингтон ДЦ Њујорк 1-2 (1-2) Г - Ванкувер В. - Хјустон 0-3 (0-2) Д x Колорадо - Колумбус 0-1 (0-0) Г x Чикаго - Торонто 2-2 (1-1) Д x Чивас УСА x Чикаго 2-0 (1-0) Г x Монтреал + Њу Ингланд Колумбус Д Филаделфија Далас Д Хјустон Меѓусебни дуели 2013 1-2, 0-2, 0-0 2012 1-0, 1-1 2012 2-2, 2-3, 4-1 2011 недела 01 ч. Реален тип

1-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 2-2 (2-1)

2013

1-1 недела

Д Г Д Г Г Г Д

1-0, 0-4

2

Далас + Монтреал x Канзас Сити + Чивас УСА + Портланд тимберс + Хјустон Торонто Вашингтон ДЦ

Торонто + Монтреал + Сиетл + Вашингтон ДЦ - Солт Лејк + Колумбус Далас Њу Ингланд

2013

ГГ

0-1 сабота

Колорадо Г - Сиетл 0-2 (0-1) Г x Њујорк 1-1 (0-0) Д + Портланд тимберс 2-0 (0-0) Д - Канзас Сити 2-3 (0-0) Г + Ванкувер В. 2-1 (0-0) Д Сан Хозе Г Сиетл Меѓусебни дуели 2012 2-1 2011 2-1, 0-0 2010 1-0, 1-3 22 ч. Реален тип 1

3-2 (2-1) 1-1 (0-0) 3-1 (0-0) 2-1 (1-0) 4-1 (1-1)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Колумбус Д - Њу Ингланд Г + Вашингтон ДЦ Д + Филаделфија Г + Сиетл Д - Торонто Д Вашингтон ДЦ Д Њујорк Меѓусебни дуели 2012 1-1 2011 0-0, 3-0 2010 21 ч. Реален тип

Колумбус Торонто Канзас Сити Хјустон Филаделфија Чикаго Вашингтон ДЦ Њујорк Њу Ингланд Монтреал

0-1 (0-1) 3-0 (2-0) 2-1 (2-0) 2-1 (0-1) 0-2 (0-1)

0-0, 2-2

БХ

Филаделфија Г x Портланд тимберс 1-1 (0-0) Д + Њу Ингланд 1-0 (1-0) Г - Колумбус 1-2 (0-2) Д x Монтреал 1-1 (1-0) Г x Чикаго 2-2 (2-1) Д Хјустон Г Монтреал Меѓусебни дуели 2013 0-0, 0-3, 2-1 2012 3-0, 2-0, 3-2 2011 1-0, 0-1 2010 1-2, 2-1 четврток 01:30 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Д Г

Њујорк - Ванкувер В. x Колорадо x Чикаго x Чивас УСА x Монтреал Хјустон Колумбус

Вкупно 4 4 5 4 5 5 4 5 5 5

3 3 2 2 1 0 1 0 1 0

0 0 2 0 3 4 1 4 1 2

1 1 1 2 1 1 2 1 3 3

Г Г Д Г Г Г Д

Њу Ингланд - Хјустон - Филаделфија x Ванкувер В. + Сан Хозе - Вашингтон ДЦ Чикаго Канзас Сити

2014

0-4 сабота

Портланд тимберс Чивас УСА 1-1 (0-0) Д + Чикаго x Филаделфија 1-1 (0-1) Д x Ванкувер В. x Чикаго 0-2 (0-0) Г - Далас - Колорадо 1-2 (0-1) Г x Њујорк - Далас 4-4 (2-2) Д - Лос Анџелес x Сиетл Солт Лејк Д Сиетл Хјустон Г Сан Хозе Меѓусебни дуели 2013 5-0, 1-1, 3-0 2012 0-1, 0-1, 1-2 2011 1-0, 0-1 недела 04:30 ч. Реален тип

Хјустон Г - Канзас Сити Д + Њу Ингланд Д + Монтреал Г - Ванкувер В. Д - Далас Г Филаделфија Г Њујорк Меѓусебни дуели 2013 1-1, 1-2, 2-0 2012 0-2, 2-2 2011 23 ч. Реален тип 0-4 (0-3) 0-1 (0-1) 0-0 2-1 (1-0) 0-2 (0-1)

1-2 (1-1) 4-0 (3-0) 1-0 (1-0) 1-2 (0-1) 1-4 (1-1)

1-1, 0-1

2

Лос Анџелес (7) - Ванкувер В. (3) 3-2 (0-0) 1-1 (1-0) 1-3 (0-0) 1-1 (1-0) 0-3 (0-2)

БХ

Ванкувер В. Д + Њујорк 4-1 (1-0) Г x Чивас УСА 1-1 (0-1) Г x Њу Ингланд 0-0 Д + Хјустон 2-1 (1-0) Д - Колорадо 1-2 (0-0) Д Лос Анџелес Г Солт Лејк Меѓусебни дуели 2013 1-0, 2-1, 1-3 2012 2-1, 2-0 2012 2-2, 3-0 2011 3-0, 4-0 недела 04:30 ч. Реален тип 1

Д Г Д Г Г Г Г

Лос Анџелес + Солт Лејк - Солт Лејк - Солт Лејк x Солт Лејк + Чивас УСА Ванкувер В. Колорадо

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-0 (2-0)

Њујорк (8) - Филаделфија (5)

0-0 2-1 (1-0) 3-3 (1-3) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1)

Тим

1-0 (1-0) 2-1 (2-0) 1-0 (0-0) 0-3 (0-2) 2-0 (1-0)

Д Д Г Г Д Г Г

1-4 (0-1) 1-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 2-2 (2-1)

Статистика - САД МЛС Одиграни натпревари

43

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

121

0-1 гол

8 (18,60%)

Просек гол по натпревар

2,81

0-2 голови

21 (48,84%)

Победа на домаќини

16 (37,21%)

3+ голови

22 (51,16%)

Нерешено

16 (37,21%)

4-6 голови

11 (25,58%)

Победа на гости

11 (25,58%)

7+ голови

1 (2,33%)

САД МЛС - Источна конференција     

Њу Ингланд (9) - Хјустон (4)

Портланд тимберс (8) - Чивас УСА (6)

Сиетл Д + Канзас Сити 1-0 (0-0) Д - Торонто 1-2 (0-2) Г + Монтреал 2-0 (1-0) Д - Колумбус 1-2 (1-0) Г x Портланд тимберс 4-4 (2-2) Г Чивас УСА Д Колорадо Меѓусебни дуели 2013 2-0, 0-3, 2-4 2012 1-3, 1-1 2011 0-1, 1-0 2010 1-1, 2-2 недела 02:30 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Д Г

Сан Хозе (9) - Колумбус (1) Сан Хозе x Лос Анџелес + Далас x Солт Лејк - Канзас Сити - Њу Ингланд Колорадо Чивас УСА

2-3 (0-0) 1-1 (1-0) 1-1 (1-1) 2-2 (1-1) 2-2 (1-2)

Далас (1) - Сиетл (5)

Д Д Г Д Д Г Д

Г Д Д Г Д Г Д

2-3 (1-2) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 2-2 (1-2)

+ + -

Погоден фикс: 3/4

Торонто (2) - Колорадо (4)

Чикаго Г - Чивас УСА Г x Портланд тимберс Д x Њујорк Г x Вашингтон ДЦ Д x Филаделфија Д Њу Ингланд Д Солт Лејк Меѓусебни дуели 2013 2-2, 1-2, 2-0 2012 1-3, 1-1 сабота 22 ч. Реален тип

Г Г Д Г Д Г Д

1

7 5 5 7 6 8 4 6 2 5

САД МЛС - Западна конференција

Дома 4 4 4 6 6 9 6 9 8 9

9 9 8 6 6 4 4 4 4 2

2 1 3 3 2 2 3 2 1 2

1 1 1 2 1 0 1 0 0 0

0 0 2 0 1 2 1 2 1 1

1 0 0 1 0 0 1 0 0 1

2 1 2 6 2 3 4 2 0 2

Гости 3 0 1 4 1 3 5 2 0 4

3 3 5 6 4 2 4 2 1 1

2 3 2 1 3 3 1 3 4 3

2 2 1 0 0 0 0 0 1 0

0 0 0 0 2 2 0 2 0 1

0 1 1 1 1 1 1 1 3 2

5 4 3 1 4 5 0 4 2 3

Тим 1 4 3 2 5 6 1 7 8 5

6 6 3 0 2 2 0 2 3 1

1. Далас 2. Солт Лејк 3. Ванкувер В. 4. Колорадо 5. Сиетл 6. Чивас УСА 7. Лос Анџелес 8. Портланд тимберс 9. Сан Хозе

Вкупно 5 5 5 4 5 5 3 5 3

4 2 2 2 2 1 1 0 0

1 3 2 1 1 2 1 3 1

0 0 1 1 2 2 1 2 2

13 8 8 7 9 6 4 7 4

Дома 6 4 5 5 8 10 2 10 6

13 9 8 7 7 5 4 3 1

3 2 3 2 3 3 1 3 2

3 1 2 1 1 1 0 0 0

0 1 0 0 0 1 0 3 1

0 0 1 1 2 1 1 0 1

8 4 7 4 3 4 0 6 4

Гости 4 1 4 3 4 6 1 6 5

9 4 6 3 3 4 0 3 1

2 3 2 2 2 2 2 2 1

1 1 0 1 1 0 1 0 0

1 2 2 1 1 1 1 0 0

0 0 0 0 0 1 0 2 1

5 4 1 3 6 2 4 1 0

2 3 1 2 4 4 1 4 1

4 5 2 4 4 1 4 0 0

    


30 СЕВЕРНА ИРСКА

ФИКС на колото

11 април 2014

Клифтонвил - Гленторан

Ардс (6) - Балинамалард јун. (4)

Колрејн (3) - Балимена јун. (1)

Ардс - Балинамалард јун. + Воренпоинт - Портадаун - Крусејдерс x Воренпоинт Данганон Колрејн

Балимена јун. 2-3 (2-1) Д + Воренпоинт 3-2 (2-0) Д 1-0 (0-0) Г - Гленторан 0-3 (0-1) Д 1-3 (0-1) Г - Крусејдерс 0-1 (0-0) Г 0-0 Д + Гленавон Лурган 2-1 (1-0) Д 1-2 (0-0) Д - Данганон 1-2 (0-1) Г Г Балинамалард јун. Г Г Г Воренпоинт Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 2-3, 2-2 12/13 1-0, 2-0, 4-1 11/12 2-0, 1-0, 5-1 10/11 1-1, 1-1, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Крусејдерс (3) - Линфилд (2)

Портадаун (4) - Гленавон Лурган (5)

Крусејдерс - Колрејн + Балимена јун. + Ардс + Гленторан + Портадаун Гленторан Гленавон Лурган

Линфилд Д + Гленавон Лурган 2-1 (1-1) Г + Портадаун 2-1 (1-1) Д + Данганон 3-0 (0-0) Г x Колрејн 0-0 Д - Клифтонвил 1-3 (0-0) Д Портадаун Д Гленторан Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 0-0, 2-0 12/13 2-1, 3-0 12/13 2-2, 2-1 11/12 1-1, 0-5, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип БХ 0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 4-1 (2-1) 2-1 (1-1) 3-1 (1-1)

Колрејн - Портадаун + Крусејдерс - Гленавон Лурган x Линфилд - Балинамалард јун. Воренпоинт Ардс

Гленавон Лурган Д + Данганон 3-2 (2-2) Д + Колрејн 3-1 (1-0) Г - Воренпоинт 1-2 (0-1) Г - Балимена јун. 1-2 (0-1) Г + Гленторан 4-0 (0-0) Г Клифтонвил Д Крусејдерс Меѓусебни дуели 13/14 2-4, 2-3, 2-4 12/13 3-1, 3-1 12/13 2-0, 2-2 11/12 2-0, 2-0, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

Портадаун + Колрејн - Линфилд + Ардс + Воренпоинт - Крусејдерс Линфилд Клифтонвил

3-2 (1-2) 1-2 (1-1) 2-1 (0-1) 3-0 (3-0) 1-3 (1-1)

Д Г Г Д Г Д Г

Данганон - Клифтонвил - Гленавон Лурган - Линфилд x Балинамалард јун. + Балимена јун. Ардс Балинамалард јун.

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6.

Клифтонвил Линфилд Крусејдерс Портадаун Гленавон Лурган Гленторан

Вкупно 34 34 34 34 34 34

22 22 17 17 15 13

7 6 12 7 6 11

5 6 5 10 13 10

76 72 60 72 72 47

13/14 1-0, 1-2, 3-2 сабота

16 ч.

73 72 63 58 51 50

0 1 1 0 0 1

0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0

0 1 0 0 0 1

0 1 3 0 0 0

1

Реален тип

2-1 (0-0) 5-0 (3-0) 2-0 (1-0) 0-0 3-1 (0-0)

Статистика - Северна Ирска Одиграни натпревари

204

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

649

0-1 гол

39 (19,12%)

Просек гол по натпревар

3,18

0-2 голови

76 (37,25%)

Победа на домаќини

88 (43,14%)

3+ голови

128 (62,75%)

Нерешено

43 (21,08%)

4-6 голови

75 (36,76%)

Победа на гости

73 (35,78%)

7+ голови

6 (2,94%)

Тим

Гости 0 3 1 0 0 4

Гленторан Д + Балимена јун. 3-0 (1-0) Г + Балинамалард јун. 3-0 (0-0) Д x Клифтонвил 0-0 Г - Крусејдерс 1-2 (1-1) Д - Гленавон Лурган 0-4 (0-0) Д Крусејдерс Г Линфилд Меѓусебни дуели 13/14 0-0, 1-1, 4-1 12/13 0-3, 4-1 12/13 1-1, 1-1 11/12 3-0, 0-1, 2-1 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Г Г Д Г

0-2 (0-0) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-3) 2-2 (1-0)

Клифтонвил + Данганон + Балинамалард јун. + Воренпоинт x Гленторан + Линфилд Гленавон Лурган Портадаун

Северна Ирска - Плејаут

Дома 37 39 32 48 63 39

+

Клифтонвил (1) - Гленторан (6)

Воренпоинт 1-2 (0-0) Д - Ардс 2-3 (2-2) Д - Клифтонвил 0-3 (0-0) Д + Гленавон Лурган 1-1 (1-1) Г - Портадаун 2-1 (1-0) Г x Ардс Д Колрејн Д Балимена јун. Меѓусебни дуели

Северна Ирска - Плејоф Тим

Погоден фикс: 14/18 +

Данганон (2) - Воренпоинт (5)

Балинамалард јун. 0-1 (0-1) Д + Ардс 1-0 (1-0) Г 2-0 (0-0) Г - Клифтонвил 0-5 (0-3) Г 1-2 (1-0) Д - Гленторан 0-3 (0-0) Д 1-4 (1-2) Г x Данганон 1-1 (1-1) Г 2-2 (0-1) Д + Колрејн 2-1 (0-0) Д Д Балимена јун. Г Д Д Данганон Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-1, 4-1 11/12 0-1, 0-5 10/11 2-2, 1-3 09/10 1-1, 1-0 петок 21 ч. Реален тип БХ

Г Д Д Д Д Г Г

+

1

0 0 3 0 0 0

1 0 0 1 1 0

1 0 0 0 1 0

0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 0

3 0 0 1 4 0

1 0 0 3 0 0

3 0 0 0 3 0

1. Балимена јун. 2. Данганон 3. Колрејн 4. Балинамалард јун. 5. Воренпоинт 6. Ардс

Вкупно 34 34 34 34 34 34

13 11 8 9 8 6

5 6 10 6 6 4

16 17 16 19 20 24

46 45 48 30 38 43

Дома 56 60 60 68 68 79

44 39 34 33 30 22

1 0 0 1 0 1

0 0 0 1 0 0

0 0 0 0 0 1

1 0 0 0 0 0

1 0 0 2 0 2

Гости 2 0 0 1 0 2

0 0 0 3 0 1

0 1 1 0 1 0

0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 1 0

0 0 1 0 0 0

0 2 1 0 2 0

0 1 2 0 2 0

0 3 0 0 1 0

 


31 СЛОВАЧКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Банска Бистрица - Жилина Спартак Трнава (5) - Кошице (3) 2-2 (0-1) 2-1 (1-0) 0-3 (0-1) 0-0 0-3 (0-1)

1

Нитра (12) - Ружомберок (6)

Спартак Трнава Кошице 1-2 (0-1) Г + Ружомберок 3-0 (2-0) Д - Дунајска стреда 1-0 (1-0) Г - Слован Братислава 0-2 (0-0) Д + Жилина 1-0 (1-0) Д x Злате Моравце 0-0 Г + Сеница 3-1 (1-1) Г + Банска Бистрица 1-0 (0-0) Д + Тренчин 3-0 (1-0) Д + Нитра 1-0 (0-0) Г + Мијава Д Слован Братислава Г Ружомберок Д Жилина Г Сеница Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 0-0 12/13 2-3, 0-1, 0-0 11/12 1-0, 1-0, 1-1 10/11 3-1, 0-0, 2-0 сабота 15:30 ч. Реален тип НГ

Дунајска стреда (11) - Злате Моравце (9)

Банска Бистрица (8) - Жилина (10)

Дунајска стреда Злате Моравце 2-1 (1-0) Г - Тренчин 1-2 (0-1) + Спартак Трнава 2-0 (1-0) Г x Кошице 0-0 + Ружомберок 1-0 (0-0) - Слован Братислава 1-2 (0-1) Д + Ружомберок 2-1 (0-0) Г x Мијава 0-0 + Жилина 3-3 (3-2) Г - Жилина 0-1 (0-1) x Сеница Тренчин Д Банска Бистрица Банска Бистрица Г Нитра Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-1 11/12 2-3, 0-2, 1-2 10/11 0-3, 2-1, 1-1 08/09 1-2, 1-1, 1-0 сабота 19 ч. Реален тип 0-2

Банска Бистрица Жилина 3-1 (1-1) Г x Мијава 2-2 (1-0) + Сеница 1-3 (1-0) Г - Кошице 0-1 (0-1) - Тренчин 1-2 (0-1) Г - Ружомберок 2-3 (1-2) - Мијава 0-1 (0-0) Г - Дунајска стреда 1-2 (0-0) - Кошице 1-0 (1-0) Д + Злате Моравце 1-0 (1-0) + Ружомберок Злате Моравце Д Нитра Дунајска стреда Г Спартак Трнава Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 3-3 12/13 1-2, 1-0, 2-2 11/12 2-1, 1-3, 1-3 10/11 0-0, 3-3, 1-2 понеделник 18:30 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Д Г Г Д Г Г Г

Д Г Г Д Г Г Д

0-4, 3-3 сабота

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.  12.

Слован Братислава Тренчин Кошице Сеница Спартак Трнава Ружомберок Мијава Банска Бистрица Злате Моравце Жилина Дунајска стреда Нитра

19 14 11 11 11 11 10 9 9 6 5 3

3 4 6 5 5 4 5 6 5 7 6 6

3 7 8 9 9 10 10 10 11 12 14 16

52 56 32 37 34 44 38 37 27 34 19 23

60 46 39 38 38 37 35 33 32 25 21 15

13 14 13 13 12 13 14 12 11 11 12 12

10 9 8 9 6 5 5 6 6 4 4 3

13/14

0-2, 3-1 сабота

Тренчин Д + Злате Моравце Д + Банска Бистрица Д x Нитра Г - Спартак Трнава Д - Слован Братислава Д Дунајска стреда Д Мијава Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1, 1-1 11/12 4-0, 1-0, 4-0 17:30 ч. Реален тип 1-3 (1-1) 2-1 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-2) 3-3 (2-3)

Одиграни натпревари

150

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

433

0-1 гол

39 (26,00%)

Просек гол по натпревар

2,89

0-2 голови

65 (43,33%)

Победа на домаќини

75 (50,00%)

3+ голови

85 (56,67%)

Нерешено

31 (20,67%)

4-6 голови

54 (36,00%)

Победа на гости

44 (29,33%)

7+ голови

2 (1,33%)

2-1 (1-0) 3-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-3 (1-1) 0-1 (0-0)

БХ

2 2 2 2 2 2 5 3 3 3 2 3

1 3 3 2 4 6 4 3 2 4 6 6

28 38 23 25 15 21 25 23 14 17 9 15

Гости 9 13 13 14 15 23 24 14 8 16 15 16

32 29 26 29 20 17 20 21 21 15 14 12

12 11 12 12 13 12 11 13 14 14 13 13

9 5 3 2 5 6 5 3 3 2 1 0

1 2 4 3 3 2 0 3 2 4 4 3

2 4 5 7 5 4 6 7 9 8 8 10

24 18 9 12 19 23 13 14 13 17 10 8

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 62 42 38 25 46 33 46 58 23 42 69 75 46 58 38 58 23 58 2.15 0.69

дал 2.00

при. 1.25

36 9 36 27 29 45 71 73 57 45 79 45 36 18 50 73 43 64 2.71

0.93

1.64

1.36

-2

38 8 23 25 23 17 54 25 46 17 54 17 38 17 54 25 54 8

1.77

1.00

0.75

1.17

+2

23 8 46 42 38 50 69 42 31 42 69 33 38 25 69 50 62 42 1.92

1.08

1.00

1.58

=1

0 31 17 38 25 31 58 54 33 38 33 46 8 23 58 46 58 46 1.25

1.25

1.46

1.46

+3

38 33 46 42 54 58 77 67 46 50 54 58 38 42 62 58 54 58 1.62

1.77

1.92

1.42

-2

21 27 36 27 43 27 79 64 57 27 50 27 29 18 57 27 50 27 1.79

1.71

1.18

1.55

-1

33 15 25 31 50 23 58 54 50 23 58 15 33 15 50 62 50 46 1.92

1.17

1.08

1.46

+1

45 14 36 29 18 21 27 57 18 36 36 21 18 7 27 50 18 50 1.27

0.73

0.93

1.79

-1

18 7 27 36 45 36 55 57 45 29 45 36 27 29 55 64 55 57 1.55

1.45

1.21

1.64

+1

17 8 25 31 8 31 33 62 8 46 17 15 8

8 33 54 25 46 0.75

1.25

0.77

2.54

=1

8 15 25 38 42 69 25 54 42 15 33 15 42 31 33 23 1.25

1.33

0.62

2.85

-1

д 1-1

Дома 24 28 27 33 34 40 41 33 33 39 48 53

Г Д Д Г Д Г Д

Сеница - Банска Бистрица + Нитра - Спартак Трнава - Слован Братислава x Дунајска стреда Мијава Кошице

Дополнителна статистика

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

Ружомберок 1-2 (0-1) Д - Кошице 0-3 (0-2) 1-2 (1-0) Г - Дунајска стреда 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) Д + Жилина 3-2 (2-1) 3-0 (1-0) Г - Злате Моравце 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) Д - Банска Бистрица 0-1 (0-1) Д Спартак Трнава Г Слован Братислава Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 1-2, 1-1 11/12 1-1, 2-3, 0-0 10/11 0-2, 0-1, 1-2 17:30 ч. Реален тип 2

Статистика - Словачка

Словачка Тим

Сеница (4) - Тренчин (2)

Нитра - Слован Братислава - Сеница x Тренчин + Мијава - Кошице Жилина Злате Моравце

13/14

+ -

Погоден фикс: 8/14

15 15 14 19 19 17 17 19 25 23 33 37

28 17 13 9 18 20 15 12 11 10 7 3

г 2-2

Слован Братислава (1) - Мијава (7) Слован Братислава Мијава 2-1 (1-0) Д x Жилина Г + Нитра 2-0 (0-0) Д + Банска Бистрица Д + Спартак Трнава 2-1 (1-0) Г - Нитра Д + Дунајска стреда 2-0 (2-0) Д x Злате Моравце Д + Сеница 1-0 (0-0) Д - Спартак Трнава Г + Тренчин Д Сеница Г Кошице Д Ружомберок Г Тренчин Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 5-0 12/13 1-1, 2-1, 2-1 сабота 15 ч. Реален тип

ГГ

17 0

гости

сер. +9


32 СЛОВЕНИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Марибор - Горица

Крка (9) - Рудар Велење (3) Г Д Г Д Г Д Г

Копер (2) - Заврч (5)

Крка + Олимпија Љ. - Домжале - Марибор + Заврч - Целје Копер Горица

13/14

1-0, 0-0 сабота

1

Рудар Велење 1-0 (0-0) Г + Целје 0-2 (0-1) Д + Триглав 1-3 (1-0) Г x Горица 2-1 (0-1) Д + Домжале 1-2 (1-0) Г x Заврч Д Олимпија Љ. Г Марибор Меѓусебни дуели 07/08 1-4, 1-1, 0-7 16:30 ч. Реален тип

Г Д Д Г Г Г Г

2-1 (0-0) 6-1 (4-1) 0-0 3-1 (1-0) 1-1 (1-1)

Копер x Марибор + Целје + Горица x Триглав - Домжале Крка Олимпија Љ.

13/14

2

0-1, 1-1 сабота

Олимпија Љ. (7) - Домжале (6)

Заврч 2-2 (1-0) Г - Триглав 2-1 (0-0) Д - Горица 1-0 (0-0) Г - Домжале 2-2 (1-1) Г - Крка 1-3 (1-1) Д x Рудар Велење Д Марибор Г Целје Меѓусебни дуели 16:30 ч.

Погоден фикс: 7/15

1-3 (1-2) 1-3 (0-2) 0-3 (0-1) 1-2 (1-0) 1-1 (1-1)

1

Реален тип

+

Целје (8) - Триглав (10)

Олимпија Љ. Домжале 0-1 (0-0) Г x Горица 1-1 (1-1) Д - Крка 2-0 (2-0) Г + Крка 2-0 (1-0) Д + Марибор 0-0 Д + Заврч 3-0 (1-0) Г x Целје 1-1 (1-1) Г - Рудар Велење 1-3 (0-1) Д x Триглав 0-0 Д + Копер 3-1 (1-1) Г x Горица Д Целје Г Рудар Велење Д Копер Г Триглав Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-3 12/13 4-0, 1-2 12/13 2-0, 1-2 11/12 1-0, 2-0, 1-0 сабота 16:30 ч. Реален тип ГГ

Д Г Д Г Д Г Д

Целје - Рудар Велење - Копер x Олимпија Љ. x Марибор + Крка Домжале Заврч

13/14

2-2, 1-0 сабота

Триглав Д + Заврч 3-1 (2-1) Г - Рудар Велење 1-6 (1-4) Г x Олимпија Љ. 1-1 (1-1) Д x Копер 2-2 (1-1) Д - Марибор 0-2 (0-1) Г Горица Д Домжале Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-2 12/13 0-0, 1-0 11/12 3-4, 3-0, 1-0 16:30 ч. Реален тип 1 1-2 (0-0) 1-2 (0-0) 0-0 2-2 (1-2) 2-1 (0-1)

Марибор (1) - Горица (4)

13/14

2-1, 1-1 сабота

Горица Д x Домжале 1-1 (1-1) Г + Заврч 3-1 (2-0) Д x Рудар Велење 0-0 Г - Копер 0-1 (0-0) Д x Олимпија Љ. 0-0 Д Триглав Д Крка Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 6-1 12/13 4-0, 3-1 11/12 0-0, 2-1, 1-1 20:05 ч. Реален тип 1 2-2 (0-1) 0-2 (0-2) 3-1 (0-1) 2-2 (2-1) 2-0 (1-0)

Статистика - Словенија Одиграни натпревари

125

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

338

0-1 гол

33 (26,40%)

Просек гол по натпревар

2,70

0-2 голови

55 (44,00%)

Победа на домаќини

58 (46,40%)

3+ голови

70 (56,00%)

Нерешено

28 (22,40%)

4-6 голови

27 (21,60%)

Победа на гости

39 (31,20%)

7+ голови

5 (4,00%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Марибор Копер Рудар Велење Горица Заврч Домжале Олимпија Љ. Целје Крка Триглав

Вкупно 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25

15 13 12 11 11 9 9 7 6 4

4 5 7 8 4 8 5 6 3 6

6 7 6 6 10 8 11 12 16 15

55 32 36 31 38 41 29 22 20 24

Дома 26 28 20 22 43 29 35 36 46 53

49 44 43 41 37 35 32 27 21 18

13 13 12 12 12 12 13 13 12 13

7 9 8 5 8 5 5 5 3 3

4 3 0 4 2 4 2 3 3 3

2 1 4 3 2 3 6 5 6 7

36 18 23 21 20 23 18 11 12 12

Гости 19 9 11 10 12 10 20 12 18 23

25 30 24 19 26 19 17 18 12 12

12 12 13 13 13 13 12 12 13 12

8 4 4 6 3 4 4 2 3 1

0 2 7 4 2 4 3 3 0 3

4 6 2 3 8 5 5 7 10 8

19 14 13 10 18 18 11 11 8 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 42 23 50 46 42 77 42 54 8 77 42 46 42 85 17 69 17 2.77 1.46

дал 1.58

при. 0.58

38 25 38 42 23 25 38 58 0 33 46 33 15 25 62 33 38 33 1.38

0.69

1.17

1.58

-1

50 8 33 38 25 31 67 31 25 0 50 23 50 15 42 54 42 23 1.92

0.92

1.00

0.69

=1

42 46 33 38 33 31 58 38 25 23 42 31 42 23 58 62 42 38 1.75

0.83

0.77

0.92

=1

50 15 58 38 50 46 67 85 17 38 58 31 25 31 58 77 50 62 1.67

1.00

1.38

2.38

=1

25 23 42 38 33 31 58 62 42 31 50 46 33 23 50 46 33 38 1.92

0.83

1.38

1.46

+1

38 8 69 33 62 17 62 42 31 17 38 25 15 8 38 50 31 42 1.38

1.54

0.92

1.25

=3

8

8 15 17 8 25 38 58 8 33 31 25 15 17 31 50 31 42 0.85

0.92

0.92

2.00

+1

17 0 50 31 25 31 42 69 25 23 33 8 25 0 33 38 25 38 1.00

1.50

0.62

2.15

-1

15 0 23 58 31 58 54 75 31 50 23 25 23 8 46 75 38 67 0.92

1.77

1.00

2.50

-1

д 1-1

Словенија 7 19 9 12 31 19 15 24 28 30

24 14 19 22 11 16 15 9 9 6

г 2-2

Д Г Д Д Г Г Д

Марибор x Копер - Олимпија Љ. + Крка x Целје + Триглав Заврч Рудар Велење

гости

сер. +1


33 СРБИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Напредак К. - Нови Пазар

Вождовац (8) - Раднички 1923 (12) Д Г Д Г Д Г Д

Вождовац + Јавор Ивањица x Јагодина + Напредак К. - Црвена ѕвезда + Доњи Срем Спартак С. Чукарички

13/14

Доњи Срем (14) - Спартак С. (9)

Раднички 1923 1-0 (0-0) Д - Партизан 0-0 Г - Црвена ѕвезда 3-1 (0-1) Д + Рад 1-5 (0-4) Г - Доњи Срем 3-0 (1-0) Д x Слобода Ужице Д ОФК Београд Г Спартак С. Меѓусебни дуели

1-1 сабота

0-5 (0-2) 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 1-4 (0-1) 1-1 (0-0)

Д Г Д Д Г Г Д

БХ

Реален тип

1-2 сабота

Јагодина (5) - Раднички Ниш (7) Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1-1 сабота

Спартак С. 1-1 (1-0) Д x Војводина 2-4 (1-2) Г x Јавор Ивањица 0-1 (0-1) Д x Јагодина 4-1 (1-0) Г x Напредак К. 0-3 (0-1) Д - Црвена ѕвезда Д Вождовац Д Раднички 1923 Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-0 16 ч. Реален тип

Раднички Ниш 1-1 (0-1) Д x Рад 1-1 (1-1) 0-0 Г x Слобода Ужице 0-0 1-1 (0-0) Д + ОФК Београд 2-1 (2-1) 4-2 (2-1) Г - Војводина 0-1 (0-1) 2-2 (2-1) Д x Јавор Ивањица 1-1 (0-1) Д Напредак К. Г Црвена ѕвезда Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 0-0 16 ч. Реален тип 0-2

+

1-1 (1-1) 0-0 1-1 (0-0) 0-0 1-2 (0-1)

БХ

Напредак К. (10) - Нови Пазар (4)

Црвена ѕвезда Чукарички 4-1 (1-1) Д + ОФК Београд 1-0 (0-0) Д + Напредак К. 1-0 (0-0) Г x Војводина 1-1 (0-0) Д + Раднички 1923 1-0 (1-0) Д + Јавор Ивањица 2-1 (1-0) Г + Доњи Срем 5-1 (4-0) Г - Јагодина 2-4 (1-2) Д + Вождовац 2-1 (1-0) Д + Напредак К. 1-0 (1-0) Г + Спартак С. Д Доњи Срем Г Нови Пазар Д Раднички Ниш Г Вождовац Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 4-0, 1-0 09/10 4-0, 3-0 08/09 2-1, 2-0, 2-2 сабота 16 ч. Реален тип 1

Јавор Ивањица (13) - Партизан (2)

Јагодина x Доњи Срем x Вождовац x Спартак С. + Чукарички x Нови Пазар Партизан Рад

0-2

Црвена ѕвезда (1) - Чукарички (3)

Доњи Срем x Јагодина - Напредак К. - Црвена ѕвезда + Раднички 1923 - Вождовац Чукарички Нови Пазар

13/14 16 ч.

-

Погоден фикс: 11/16 +

Г Д Г Д Г Г Д

Напредак К. - Црвена ѕвезда + Доњи Срем - Вождовац x Спартак С. - Чукарички Раднички Ниш Партизан

13/14

Војводина (6) - Рад (16)

Јавор Ивањица Партизан 0-1 (0-0) Г + Раднички 1923 Г - Вождовац 0-0 Г + Рад Д x Спартак С. 1-2 (0-1) Д + Слобода Ужице Г - Чукарички 1-0 (1-0) Г + ОФК Београд Д + Нови Пазар 1-1 (1-0) Д x Војводина Г x Раднички Ниш Д Јагодина Г Рад Д Слобода Ужице Г Напредак К. Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 0-1, 1-2 11/12 1-2, 0-2 10/11 сабота 16 ч. Реален тип

5-0 (2-0) 4-2 (2-0) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-1 (0-0)

1-1, 1-4

Г Д Г Д Г Г Д

Рад 1-1 (1-1) Г x Раднички Ниш 1-1 (0-0) Д - Партизан 0-2 (0-2) Г - Раднички 1923 1-0 (1-0) Г - Слобода Ужице 1-1 (0-0) Д + ОФК Београд Д Јавор Ивањица Г Јагодина Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 1-1 11/12 0-2, 1-1 10/11 16 ч. Реален тип

2-1 сабота

16 ч.

2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-0 (2-0) 0-1 (0-1) 2-2 (1-2)

0-2

Реален тип

ОФК Београд (15) - Слобода Ужице (11)

Војводина x Спартак С. x Чукарички - Нови Пазар + Раднички Ниш x Партизан Слобода Ужице ОФК Београд

13/14

2

1-1 сабота

Нови Пазар Д + Слобода Ужице Г + ОФК Београд Д + Војводина Г - Јавор Ивањица Д x Јагодина Д Црвена ѕвезда Г Доњи Срем Меѓусебни дуели 1-4 (1-1) 4-2 (2-1) 1-3 (1-0) 0-0 0-1 (0-1)

ОФК Београд Слобода Ужице 0-1 (0-0) Г - Нови Пазар 1-2 (0-0) - Чукарички 0-1 (0-0) Д x Раднички Ниш 0-0 - Нови Пазар 1-2 (1-2) Г - Партизан 0-1 (0-0) - Раднички Ниш 0-2 (0-1) Д + Рад 1-0 (0-0) - Партизан 0-1 (0-0) Г x Раднички 1923 1-1 (0-0) - Рад Раднички 1923 Д Војводина Војводина Г Јавор Ивањица Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 1-0, 3-4 11/12 0-1, 2-1 10/11 1-0, 0-1 сабота 16 ч. Реален тип 1 Г Д Г Д Г Г Г

1-1 (1-1) 2-4 (0-2) 1-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-0 (0-0)

2-0, 0-1

0-2

Статистика - Србија Одиграни натпревари

176

Победа на домаќини

83 (47,16%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

62 (35,23%)

Постигнати голови

396

Нерешено

50 (28,41%)

0-1 гол

59 (33,52%)

4-6 голови

28 (15,91%)

Просек гол по натпревар

2,25

Победа на гости

43 (24,43%)

0-2 голови

114 (64,77%)

7+ голови

1 (0,57%)

Дополнителна статистика

Србија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Црвена ѕвезда Партизан Чукарички Нови Пазар Јагодина Војводина Раднички Ниш Вождовац Спартак С. Напредак К. Слобода Ужице Раднички 1923 Јавор Ивањица Доњи Срем ОФК Београд Рад

22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22 22

17 15 11 10 9 8 7 8 6 6 6 5 4 4 5 5

2 5 5 5 7 10 10 5 8 7 6 7 9 8 3 3

3 2 6 7 6 4 5 9 8 9 10 10 9 10 14 14

47 43 25 25 28 27 21 22 16 30 18 22 18 23 19 12

Дома 19 16 20 21 22 23 16 25 25 32 25 36 25 30 33 28

53 50 38 35 34 34 31 29 26 25 24 22 21 20 18 18

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

10 8 6 8 7 6 5 5 5 4 3 4 2 3 4 3

1 3 3 3 1 4 6 2 3 5 4 4 4 5 1 1

0 0 2 0 3 1 0 4 3 2 4 3 5 3 6 7

33 24 12 17 15 17 14 11 13 16 10 10 9 15 12 6

Гости 9 10 6 4 9 10 7 8 10 11 11 12 14 11 16 14

31 27 21 27 22 22 21 17 18 17 13 16 10 14 13 10

11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11 11

7 7 5 2 2 2 2 3 1 2 3 1 2 1 1 2

1 2 2 2 6 6 4 3 5 2 2 3 5 3 2 2

3 2 4 7 3 3 5 5 5 7 6 7 4 7 8 7

14 19 13 8 13 10 7 11 3 14 8 12 9 8 7 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 64 55 64 64 27 82 27 55 9 82 45 55 27 73 36 73 27 3.00 0.82

дал 1.27

сер. при. 0.91 +12

10 6 14 17 13 13 9 17 15 21 14 24 11 19 17 14

22 23 17 8 12 12 10 12 8 8 11 6 11 6 5 8

27 45 9 18 27 18 45 45 36 18 64 45 45 36 64 27 45 27 2.18

0.91

1.73

0.55

=1

45 36 18 27 9 18 18 45 9

9 36 36 36 18 27 55 18 36 1.09

0.55

1.18

1.27

+1

45 0 45 36 27 36 27 27 9 18 55 9 27 9 27 36 18 27 1.55

0.36

0.73

1.55

=1

55 0 27 36 18 36 27 36 9 18 45 27 36 9

9 73 9 36 1.36

0.82

1.18

1.18

=1

36 9 36 27 36 27 55 27 27 0 55 18 27 18 64 64 55 18 1.55

0.91

0.91

1.18

=1

27 9 27 45 27 18 18 18 0

0.64

0.64

0.82

=1

0.73

1.00

1.55

+1 -1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0 36 9 18 0 64 36 18 18 1.27

27 0 27 36 0 36 18 36 9 18 18 27 9 9

0 27 9 27 9 36 18 9

9 27 45 9 27 1.00 1.18

0.91

0.27

1.36

18 9 36 45 27 45 45 64 18 45 45 27 27 18 55 82 36 64 1.45

1.00

1.27

1.91

-1

9

9 27 18 18 18 55 36 45 27 0.91

1.00

0.73

1.27

=1

27 9 45 27 45 27 27 55 9 45 36 27 0 18 36 64 18 55 0.91

1.09

1.09

2.18

=1

9

9 45 45 27 27 0.82

1.27

0.82

1.00

=1

18 0 27 27 9 27 27 45 18 27 27 27 18 18 64 36 18 36 1.36

1.00

0.73

1.73

-1

27 9 27 27 27 18 45 36 18 18 27 18 0 18 55 36 45 27 1.09

1.45

0.64

1.55

-5

9 18 36 36 18 27 18 27 9

1.27

0.55

1.27

+1

9 27 27 27 18 45 27 9

9 27 0 18 0 45 18 27 0

гости

9 27 9 18 18 27 27 18 9

9

9 18 9

9

9

0

0 18 36 18 27 0.55


34 ТУРЦИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Коњаспор - Бешикташ

Коњаспор (13) - Бешикташ (3) Г Д Г Д Г Г Д

Kaсимпаша (6) - Бурсаспор (11)

Коњаспор - Eрџијеспор - Газијантеп + Бурсаспор x Галатасарај x Анталијаспор Ризеспор Акисар Бел.

13/14

1-3 петок

Бешикташ 0-1 (0-0) Д + Ескисехирспор 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) Г x Ризеспор 2-2 (1-2) 2-1 (0-0) Д + Акисар Бел. 3-0 (2-0) 0-0 Г - Карабукспор 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) Д + Кајсериспор 2-1 (1-0) Д Фенербахче Г Сиваспор Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 2-2 08/09 0-0, 0-2 07/08 1-2, 0-1 19 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Кајсериспор (18) - Ризеспор (14) Г Д Г Д Г Г Д

2-0 сабота

Бурсаспор 0-0 Д + Карабукспор 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) Г - Кајсериспор 0-2 (0-1) 0-0 Д - Коњаспор 1-2 (0-0) 3-0 (2-0) Г - Фенербахче 0-3 (0-1) 2-2 (2-2) Д + Сиваспор 4-3 (3-3) Д Елјазигспор Г Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 2-1 10/11 0-3, 1-2 09/10 0-2, 1-2 12:30 ч. Реален тип 1

Карабукспор Акисар Бел. 0-1 (0-0) Г - Галатасарај Г - Бурсаспор 0-0 Д x Анталијаспор Д x Галатасарај 0-0 Г - Бешикташ Г x Анталијаспор 1-0 (0-0) Д - Ризеспор Д + Бешикташ 1-0 (0-0) Д x Ескисехирспор Г + Ризеспор Д Кајсериспор Д Ескисехирспор Г Кајсериспор Г Коњаспор Меѓусебни дуели 13/14 1-0 12/13 0-2, 3-1 сабота 15 ч. Реален тип

Генчлербирлиги (9) - Eрџијеспор (15)

Кајсериспор - Газијантеп + Бурсаспор + Галатасарај + Анталијаспор - Бешикташ Акисар Бел. Карабукспор

13/14

Ризеспор 1-2 (1-0) Г + Анталијаспор 2-0 (1-0) Д x Бешикташ 1-0 (0-0) Д x Ескисехирспор 3-1 (0-1) Г + Акисар Бел. 1-2 (0-1) Д - Карабукспор Д Коњаспор Г Фенербахче Меѓусебни дуели 07/08 3-0, 0-0 06/07 1-0, 1-2 05/06 18 ч. Реален тип

1-1 сабота

Генчлербирлиги Eрџијеспор 2-1 (0-1) Д + Коњаспор Д + Сиваспор 2-1 (1-1) Г - Фенербахче Г + Kaсимпаша 3-1 (2-0) Д x Сиваспор Д + Елјазигспор 1-0 (0-0) Г - Kaсимпаша Г + Ескисехирспор 0-3 (0-1) Д + Елјазигспор Г - Трабзонспор Д Трабзонспор Г Газијантеп Д Бурсаспор Г Ескисехирспор Меѓусебни дуели 13/14 0-1 06/07 1-2, 2-0 05/06 0-2, 3-0 недела 12:30 ч. Реален тип

2-1 (0-1) 2-2 (2-1) 0-0 3-2 (0-1) 0-1 (0-0)

0-0, 3-1

1

Погоден фикс: 13/24 -

+

Карабукспор (5) - Акисар Бел. (10)

Kaсимпаша x Елјазигспор - Генчлербирлиги x Трабзонспор + Eрџијеспор x Газијантеп Галатасарај Анталијаспор

13/14

+

ГГ

1-0 (0-0) 1-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-3 (0-2) 3-0 (3-0)

1

Сиваспор (7) - Галатасарај (2) 1-6 (0-2) 0-0 0-3 (0-2) 2-3 (1-0) 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Сиваспор - Генчлербирлиги - Трабзонспор x Eрџијеспор + Газијантеп - Бурсаспор Анталијаспор Бешикташ

13/14

1

1-2 сабота

Галатасарај Д + Акисар Бел. 6-1 (2-0) Г x Карабукспор 0-0 Д - Кајсериспор 0-1 (0-0) Г x Коњаспор 0-0 Д + Фенербахче 1-0 (1-0) Д Kaсимпаша Г Елјазигспор Меѓусебни дуели 12/13 2-4, 1-3 11/12 0-4, 1-2 10/11 0-1, 2-1 18 ч. Реален тип 2 1-2 (1-0) 0-4 (0-3) 1-1 (0-0) 3-2 (1-1) 3-4 (3-3)

Ескисехирспор (8) - Трабзонспор (4)

Фенербахче (1) - Анталијаспор (16)

Ескисехирспор Трабзонспор 0-1 (0-0) Г x Коњаспор 0-0 Г - Бешикташ 1-0 (1-0) Г + Сиваспор 4-0 (3-0) Д + Елјазигспор 0-0 Д x Kaсимпаша 0-0 Г x Ризеспор 0-1 (0-0) Г x Елјазигспор 0-0 Д - Генчлербирлиги 0-0 Д + Генчлербирлиги 3-0 (1-0) Г x Акисар Бел. Г Eрџијеспор Г Карабукспор Д Eрџијеспор Д Газијантеп Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 0-1, 3-0 11/12 1-4, 0-2 10/11 0-0, 0-0 недела 15 ч. Реален тип 0-2

Анталијаспор Д - Ризеспор 1-2 (1-0) Г x Акисар Бел. 0-0 Д x Карабукспор 0-0 Г - Кајсериспор 1-3 (1-0) Д x Коњаспор 1-1 (1-1) Д Сиваспор Г Kaсимпаша Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 2-1, 1-3 11/12 2-0, 0-0 10/11 1-0, 4-0 недела 18 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

Фенербахче + Генчлербирлиги + Eрџијеспор + Газијантеп + Бурсаспор - Галатасарај Бешикташ Ризеспор

2-0 (0-0) 2-1 (1-0) 3-0 (2-0) 3-0 (1-0) 0-1 (0-1)

Елјазигспор (17) - Газијантеп (12) Газијантеп Д + Кајсериспор 2-1 (0-1) Г + Коњаспор 1-0 (1-0) Д - Фенербахче 0-3 (0-2) Г - Сиваспор 2-3 (1-1) Д x Kaсимпаша 2-2 (2-2) Г Елјазигспор Д Генчлербирлиги Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 1-1, 0-0 03/04 1-2, 1-3 02/03 0-4, 1-3 понеделник 19 ч. Реален тип БХ Д Г Г Д Г Д Г

Елјазигспор x Kaсимпаша - Ескисехирспор - Генчлербирлиги x Трабзонспор - Eрџијеспор Газијантеп Бурсаспор

0-0 0-1 (0-1) 1-3 (0-2) 0-0 0-3 (0-3)

Статистика - Турција Одиграни натпревари

251

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

659

0-1 гол

70 (27,89%)

Просек гол по натпревар

2,63

0-2 голови

117 (46,61%)

Победа на домаќини

124 (49,40%)

3+ голови

134 (53,39%)

Нерешено

65 (25,90%)

4-6 голови

66 (26,29%)

Победа на гости

62 (24,70%)

7+ голови

5 (1,99%)

Дополнителна статистика

Турција 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Фенербахче Галатасарај Бешикташ Трабзонспор Карабукспор Касимпаша Сиваспор Ескисехирспор Генчлербирлиги Акисар Бел. Бурсаспор Газијантеп Коњаспор Ризеспор Eрџијеспор Анталијаспор Елјазигспор Кајсериспор

27 28 28 27 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

19 14 15 11 11 10 12 10 11 10 10 10 9 7 8 5 8 6

3 11 8 9 9 10 4 8 4 7 7 6 6 9 5 13 4 7

5 3 5 7 8 8 12 10 13 11 11 12 13 12 15 10 16 15

59 48 47 39 27 44 49 28 33 35 32 34 36 33 30 29 33 23

Дома 28 22 26 29 25 34 50 26 37 42 40 48 38 39 42 34 54 45

60 53 53 42 42 40 40 38 37 37 37 36 33 30 29 28 28 25

14 14 14 14 13 14 14 13 14 14 14 15 14 14 14 14 14 14

12 11 9 9 7 6 10 7 7 8 6 5 7 4 5 2 5 4

2 2 4 4 4 2 0 4 3 3 5 6 2 6 3 7 4 4

0 1 1 1 2 6 4 2 4 3 3 4 5 4 6 5 5 6

38 31 22 25 15 29 27 17 24 24 21 22 21 15 16 14 19 11

Гости 10 9 9 11 8 23 19 7 18 15 16 25 14 13 21 16 16 18

38 35 31 31 25 20 30 25 24 27 23 21 23 18 18 13 19 16

13 14 14 13 15 14 14 15 14 14 14 13 14 14 14 14 14 14

7 3 6 2 4 4 2 3 4 2 4 5 2 3 3 3 3 2

1 9 4 5 5 8 4 4 1 4 2 0 4 3 2 6 0 3

5 2 4 6 6 2 8 8 9 8 8 8 8 8 9 5 11 9

21 17 25 14 12 15 22 11 9 11 11 12 15 18 14 15 14 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 8 14 62 36 62 71 69 43 23 86 54 64 38 50 69 50 62 2.71 0.71

дал 1.62

при. 1.38

18 13 17 18 17 11 31 19 19 27 24 23 24 26 21 18 38 27

22 18 22 11 17 20 10 13 13 10 14 15 10 12 11 15 9 9

-1

64 7 50 21 43 21 57 36 14 21 64 29 43 14 57 57 43 29 2.21

0.64

1.21

0.93

+1

36 29 21 50 29 43 43 57 21 29 50 57 29 43 36 43 29 36 1.57

0.64

1.79

1.21

+1

21 8 14 23 29 31 57 54 29 38 64 38 50 23 50 38 43 38 1.79

0.79

1.08

1.38

+1

23 7 31 13 8 20 31 47 15 20 38 20 23 13 38 40 31 40 1.15

0.62

0.80

1.13

+2

43 21 50 36 79 36 79 43 50 14 57 36 43 7 57 50 50 36 2.07

1.64

1.07

0.79

=1

21 14 21 29 43 50 71 71 43 43 71 43 36 14 50 71 50 57 1.93

1.36

1.57

2.21

-1

15 7 15 7

8 13 31 27 15 20 54 27 23 13 31 27 31 20 1.31

0.54

0.73

1.27

=1

29 7 36 36 43 21 64 36 43 14 50 21 29 21 71 29 57 29 1.71

1.29

0.64

1.36

-1

36 0 21 21 29 36 64 50 29 29 71 14 50 14 57 36 57 29 1.71

1.07

0.79

1.93

=1

21 14 29 36 29 36 43 57 29 14 43 21 36 21 57 43 36 43 1.50

1.14

0.79

1.71

+1

13 23 20 46 47 46 73 46 40 31 53 15 27 15 60 38 53 38 1.47

1.67

0.92

1.77

=1

29 0 29 36 29 57 50 57 29 29 50 29 29 14 43 64 43 57 1.50

1.00

1.07

1.71

=2

29 7 36 14 29 21 43 64 14 36 29 21 14 7 50 79 43 64 1.07

0.93

1.29

1.86

-1

14 14 43 21 43 21 50 57 21 29 21 21 0 14 57 43 36 43 1.14

1.50

1.00

1.50

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

7 14 36 7 36 7 43 50 21 21 29 21 0 14 57 64 43 43 1.00

1.14

1.07

1.29

=1

14 14 14 36 29 79 50 86 21 79 43 21 14 14 50 57 43 57 1.36

1.14

1.00

2.71

-1

7

1.29

0.86

1.93

-1

7 14 7 14 7 36 57 29 21 21 14 7 14 29 57 21 43 0.79


35 УНГАРИЈА

11 април 2014

ФИКС на колото

Халадаш - К. Хонвед

Печ (8) - Ујпешт (11)

Ференцварош (6) - Пушкаш академија (12)

Ујпешт 5-2 (2-1) Д x Капошвар 1-1 (1-1) Г + Ѓер 1-0 (1-0) Г + Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Д + МТК 0-1 (0-0) Д + Диошѓер 2-0 (2-0) Г - Дебрецин 0-0 Г - Халадаш 0-1 (0-1) Д x Кечкемет 0-1 (0-1) Д - Ференцварош 1-2 (1-1) Г - Ломбард Папа Д Видеотон Г Пушкаш академија Д К. Хонвед Г Ѓер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 2-4, 1-3 11/12 0-0, 1-4 06/07 0-1, 0-1 петок 19 ч. Реален тип 0-2

Ференцварош Пушкаш академија 2-3 (1-1) Д - К. Хонвед 0-4 (0-2) Г - МТК 1-1 (1-1) Г x Капошвар 1-1 (1-0) Д x Дебрецин 0-0 Д + Мезекевешт Зори 4-0 (1-0) Г x Кечкемет 4-0 (2-0) Г + Диошѓер 3-2 (0-1) Д + Ломбард Папа 2-1 (1-1) Д - Халадаш 1-2 (1-2) Г + Ујпешт Д Печ Г К. Хонвед Д Капошвар Д Видеотон Меѓусебни дуели 13/14 1-3 сабота 14 ч. Реален тип 1

Диошѓер (5) - Капошвар (16)

МТК (13) - Дебрецин (1)

Печ

Г Д Г Д Г Г Д

Диошѓер x Кечкемет + Ломбард Папа - Ујпешт - Пушкаш академија + К. Хонвед Мезекевешт Зори Пакши

13/14

2-0 сабота

Капошвар Г x Ујпешт 1-1 (1-1) Д x Пушкаш академија 1-1 (0-1) Г - К. Хонвед 0-1 (0-1) Д x Пакши 0-0 Д + Мезекевешт Зори 1-0 (0-0) Д Халадаш Г Ференцварош Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-1 11/12 2-3, 2-1 09/10 2-2, 1-3 18 ч. Реален тип 1 1-1 (1-0) 2-1 (0-1) 0-2 (0-2) 2-3 (1-0) 2-1 (1-1)

Д Г Д Г Г Г Д

МТК + Ференцварош - Печ - Видеотон - Ѓер + Пакши Кечкемет Ломбард Папа

13/14

0-1 сабота

+

ГГ

Погоден фикс: 9/16 + +

Видеотон (3) - Ломбард Папа (10) Г Д Г Д Г Г Г

Видеотон x Пакши - Ѓер + МТК - Дебрецин - Кечкемет Ујпешт Пушкаш академија

13/14

Д x Г Д x Г Д + Д Ѓер Г МТК Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 2-0, 3-2 10/11 16 ч. Реален тип

2-1 сабота

2-2 (1-1) 0-1 (0-0) 2-1 (0-0) 1-2 (1-2) 1-3 (0-1)

Мезекевешт Зори (14) - Пакши (15)

Ломбард Папа Мезекевешт Зори Диошѓер Халадаш Ференцварош Печ

Мезекевешт Зори Пакши 1-1 (0-0) Д x Видеотон Г x Ломбард Папа 0-1 (0-0) Г x К. Хонвед Д - Ујпешт Г - Пушкаш академија 0-4 (0-1) Д - Ѓер 1-0 (1-0) Г x Капошвар Д + К. Хонвед 0-1 (0-0) Д - МТК Г - Капошвар Д Дебрецин Д Диошѓер Г Халадаш Г Диошѓер Меѓусебни дуели 13/14 1-1 сабота 16 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 1-2 (1-0) 1-1 (0-1) 0-4 (0-2) 1-0 (1-0)

4-0, 2-1

1

Халадаш (4) - К. Хонвед (7)

Дебрецин Д + Халадаш 2-0 (0-0) Г x Ференцварош 1-1 (1-1) Д + Печ 1-0 (0-0) Г + Видеотон 2-1 (2-1) Д x Ѓер 2-2 (1-2) Г Пакши Д Кечкемет Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-0 10/11 1-3, 0-0 09/10 2-3, 0-2 20 ч. Реален тип 2 3-2 (1-1) 0-1 (0-1) 1-2 (0-0) 0-3 (0-1) 3-1 (2-0)

Халадаш - Дебрецин + Кечкемет x Ломбард Папа + Ујпешт + Пушкаш академија Капошвар Мезекевешт Зори

0-2

Ѓер (2) - Кечкемет (9)

К. Хонвед Г + Пушкаш академија 4-0 (2-0) Д x Пакши 1-1 (0-1) Д + Капошвар 1-0 (1-0) Г - Мезекевешт Зори 0-1 (0-1) Д - Диошѓер 1-2 (1-1) Д Ференцварош Г Печ Меѓусебни дуели 13/14 1-2 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-2, 2-4 10/11 1-3, 1-1 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ Г Д Г Д Г Г Д

2-2 (1-1) 1-1 (1-0) 1-2 (1-2) 0-0 1-3 (0-2)

Кечкемет Д x Диошѓер Г - Халадаш Д x Ференцварош Г x Печ Д + Видеотон Д МТК Г Дебрецин Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 2-5, 5-1 11/12 0-2, 4-0 10/11 недела 18:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

0-2 (0-0) 1-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 2-1 (2-1)

Ѓер - Печ + Видеотон + Пакши + МТК x Дебрецин Ломбард Папа Ујпешт

2-5 (1-2) 1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-0 (1-0) 2-2 (2-1)

1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-0 0-0 3-1 (1-0)

3-3, 2-1

1

Статистика - Унгарија Одиграни натпревари

184

Победа на домаќини

74 (40,22%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

95 (51,63%)

Постигнати голови

517

Нерешено

54 (29,35%)

0-1 гол

37 (20,11%)

4-6 голови

52 (28,26%)

Просек гол по натпревар

2,81

Победа на гости

56 (30,43%)

0-2 голови

89 (48,37%)

7+ голови

5 (2,72%)

Дополнителна статистика

Унгарија Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Дебрецин Ѓер Видеотон Халадаш Диошѓер Ференцварош К. Хонвед Печ Кечкемет Ломбард Папа Ујпешт Пушкаш aкадемиja МТК Мезекевешт Зори Пакши Капошвар

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

14 11 11 10 9 10 9 9 7 8 7 7 5 6 4 3

7 8 5 8 9 6 6 6 9 5 7 6 7 4 8 7

2 4 7 5 5 7 8 8 7 10 9 10 11 13 11 13

50 38 40 32 37 37 33 34 29 26 37 31 25 23 26 19

Дома 24 28 25 25 30 32 27 32 34 33 38 41 30 39 38 41

49 41 38 38 36 36 33 33 30 29 28 27 22 22 20 16

12 11 12 11 11 11 12 11 12 12 12 11 11 11 12 12

9 6 8 5 4 4 5 3 5 5 3 5 3 4 3 2

3 3 0 5 4 3 3 5 4 3 5 2 3 1 4 6

0 2 4 1 3 4 4 3 3 4 4 4 5 6 5 4

30 22 25 18 21 15 17 13 19 11 23 15 15 11 18 11

Гости 10 13 10 13 16 13 15 13 21 11 20 14 14 13 20 17

30 21 24 20 16 15 18 14 19 18 14 17 12 13 13 12

11 12 11 12 12 12 11 12 11 11 11 12 12 12 11 11

5 5 3 5 5 6 4 6 2 3 4 2 2 2 1 1

4 5 5 3 5 3 3 1 5 2 2 4 4 3 4 1

2 2 3 4 2 3 4 5 4 6 5 6 6 7 6 9

20 16 15 14 16 22 16 21 10 15 14 16 10 12 8 8

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 45 17 55 50 55 67 73 50 27 75 55 50 45 58 82 58 55 2.50 0.83

дал 1.82

при. 1.27

14 15 15 12 14 19 12 19 13 22 18 27 16 26 18 24

19 20 14 18 20 21 15 19 11 11 14 10 10 9 7 4

=1

36 17 27 33 36 42 64 58 27 17 64 50 36 8 64 75 45 50 2.00

1.18

1.33

1.25

=1

33 18 42 27 58 36 58 55 25 27 58 45 25 18 42 82 42 55 2.08

0.83

1.36

1.36

-2

27 33 18 33 45 25 55 33 45 0 45 25 45 17 73 50 55 25 1.64

1.18

1.17

1.00

+2

27 17 18 17 36 33 64 33 45 25 64 50 55 33 73 50 55 25 1.91

1.45

1.33

1.17

+1

27 17 45 8 55 42 45 75 18 50 27 67 27 58 55 83 27 75 1.36

1.18

1.83

1.58

+2

25 18 25 36 25 27 50 45 25 27 33 36 25 36 67 55 42 27 1.42

1.25

1.45

1.09

-2

9 17 45 42 36 50 45 58 18 42 18 33 9 25 82 67 45 58 1.18

1.18

1.75

1.58

-1

33 9 50 18 50 18 58 36 42 27 50 27 33 0 75 55 50 36 1.58

1.75

0.91

1.18

+1

25 18 33 45 17 45 17 64 8 55 8 45 8 18 42 64 17 55 0.92

0.92

1.36

2.00

+1

25 9 58 36 67 45 58 55 33 36 33 36 17 36 92 55 58 45 1.92

1.67

1.27

1.64

-2

27 8 27 33 27 33 55 83 36 42 27 33 27 17 45 83 36 67 1.36

1.27

1.33

2.25

-1

0

8 18 17 9 33 55 33 27 25 45 33 18 17 55 33 45 25 1.36

1.27

0.83

1.33

+1

18 17 18 17 18 25 36 42 27 33 27 17 9 17 27 42 27 17 1.00

1.18

1.00

2.17

-1

25 0 17 18 42 36 58 36 42 27 50 18 33 9 75 55 58 36 1.50

1.67

0.73

1.64

-1

0

1.42

0.73

2.18

+1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

9

8 36 17 45 42 45 25 36 17 9

0

9 58 55 33 45 0.92

гости

сер.


36 ФРАНЦИЈА 1

11 април 2014

ФИКС на колото

Сошо - Тулуз

Монпелје (13) - Марсеј (6) Монпелје Г Д Г Д Г Г Д

- Лил x Бордо - Нант x Валенсиен + Генгамп Лориен Тулуз

13/14

0-2 петок

Д - Ница Г x Ремс Д - Рен Г x Сошо Д + Ажаксио Д Лил Г Нант Меѓусебни дуели 12/13 2-3, 0-1 11/12 3-1, 1-0 10/11 20:30 ч. Реален тип 0-2 (0-1) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2) 0-0 2-1 (2-0)

0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (0-1) 3-1 (1-0)

1-2, 4-0

Д Д Г Д Г Г Д

Лил + Монпелје x Нант x Монако + Генгамп + Тулуз Марсеј Бордо

13/14

БХ

1-0 сабота

+ Марсеј + Бастија x Бордо - ПСЖ x Сент Етјен Монако Ремс

13/14

0-3 сабота

2-0 (1-0) 0-0 1-1 (1-1) 1-0 (0-0) 2-1 (2-0)

1-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-1 (1-0)

2-0, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

Рен - Валенсиен - Тулуз + Марсеј + Бастија x Бордо Сент Етјен Лориен

13/14

0-2

2-1, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

x Нант - Генгамп + Валенсиен x Тулуз - Марсеј Бастија Монако

13/14

1

0-4 сабота

0-2 сабота

Сент Етјен Г - Лориен Г - ПСЖ Д + Сошо Г + Лион Д x Ница Д Рен Г Евијан Тоно Г. Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 1-1, 0-0 02/03 1-0, 0-0 недела 17 ч. Реален тип 2-3 (2-0) 1-1 (0-0) 0-2 (0-2) 1-1 (0-1) 0-3 (0-1)

Д - Лион Г x Монпелје Д x Ница Г x Нант Д x Рен Д Генгамп Г Лил Меѓусебни дуели 12/13 1-0, 2-2 11/12 1-1, 0-2 05/06 20 ч. Реален тип 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 3-2 (0-0) 2-2 (2-1) 1-3 (0-1)

1. 2. Q 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

ПСЖ Монако Лил Сент Етјен Лион Марсеј Бордо Тулуз Ремс Бастија Ница Рен Монпелје Лориен Нант Генгамп Евијан Тоно Г. Валенсиен Сошо Ажаксио

Д + Сошо Г + Лион Д x Лил Г - Евијан Тоно Г. Д + Нант Д Ница Г Ажаксио Меѓусебни дуели 10/11 0-1, 1-0 09/10 1-0, 0-1 08/09 20 ч. Реален тип 1-2 (0-0) 2-3 (0-2) 1-0 (0-0) 3-0 (2-0) 2-2 (0-1)

0-1 (0-0) 0-2 (0-2) 3-1 (0-0) 2-1 (1-1) 1-1 (0-0)

2-1 (1-0) 3-2 (2-1) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) 3-1 (1-0)

1-3, 2-1

Г Д Г Д Г Г Д

24 19 17 16 14 13 11 11 11 11 11 9 7 10 10 9 8 7 6 3

1-2 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 0-0 2-2 (1-0)

0-2, 0-1

2

1-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-3 (0-0) 1-1 (1-0) 2-2 (2-0)

1-5 сабота

0-3 (0-2) 0-2 (0-1) 2-0 (2-0) 0-3 (0-2) 2-2 (0-2)

НГ

Нант (15) - Генгамп (16)

Тулуз

Д + Ремс Г + Рен Д x Евијан Тоно Г. Г x Ажаксио Д - Лил Г Монпелје Д Нант Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-2 11/12 0-2, 3-0 10/11 20 ч. Реален тип

- Монако + Лориен - Сент Етјен x Марсеј x Бастија Ремс ПСЖ

13/14

2

БХ

ПСЖ Г + Бастија Д + Сент Етјен Г + Лориен Г + Ница Д + Ремс Г Сошо Д Рен Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-1, 0-1 11/12 4-4, 0-2 10/11 недела 21 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Д Г

Лион + Бордо - Монако + Генгамп - Сент Етјен + Валенсиен Бастија Марсеј

Нант

Генгамп Д - Евијан Тоно Г. Г + Ажаксио Д - Лион Г - Лил Д - Монпелје Г Бордо Д Валенсиен Меѓусебни дуели 13/14 0-1 12/13 1-2, 1-1 11/12 0-2, 4-0 09/10 недела 14 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Д

3-2 (0-2) 3-2 (2-0) 1-1 (0-0) 2-2 (1-2) 1-2 (0-2)

1-0, 1-3

ГГ

x Ажаксио x Лил + Монпелје x Бордо - Монако Валенсиен Марсеј

2-2 (1-1) 0-0 2-1 (2-1) 0-0 1-3 (0-1)

2-1 (0-1) 2-3 (1-2) 1-0 (0-0) 1-2 (1-1) 2-1 (1-0)

3-0 (2-0) 2-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-0 (0-0) 3-0 (1-0)

0-1 (0-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 1-2 (0-2)

0-2, 0-2

1

Статистика - Франција 1 Одиграни натпревари

320

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

777

0-1 гол

82 (25,62%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

180 (56,25%)

Победа на домаќини

141 (44,06%)

3+ голови

140 (43,75%)

Нерешено

94 (29,38%)

4-6 голови

74 (23,12%)

Победа на гости

85 (26,56%)

7+ голови

0 (0,00%)

0-1, 2-2

2

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 9 9 7 9 9 11 11 11 8 6 11 17 8 7 8 11 8 9 10

1 4 6 9 9 10 10 10 10 13 15 12 8 14 15 15 13 17 17 19

74 53 37 44 48 43 39 41 39 35 28 40 37 38 28 29 31 33 29 31

18 27 20 29 38 34 37 45 43 48 36 39 37 43 36 34 46 51 56 60

79 66 60 55 51 48 44 44 44 41 39 38 38 38 37 35 35 29 27 19

16 16 16 16 16 16 17 16 15 16 16 16 16 16 16 17 16 16 15 16

13 11 11 10 6 8 9 4 6 9 9 5 4 7 6 6 5 4 6 2

3 4 3 4 7 2 3 7 5 3 2 7 9 6 3 4 6 5 5 5

0 1 2 2 3 6 5 5 4 4 5 4 3 3 7 7 5 7 4 9

45 29 21 31 25 25 25 19 22 21 20 22 18 23 16 18 20 20 15 19

Гости 5 12 6 14 13 18 18 24 20 16 13 19 13 17 15 16 21 22 14 27

42 37 36 34 25 26 30 19 23 30 29 22 21 27 21 22 21 17 23 11

16 16 16 16 16 16 15 16 17 16 16 16 16 16 16 15 16 16 17 16

11 8 6 6 8 5 2 7 5 2 2 4 3 3 4 3 3 3 0 1

4 5 6 3 2 7 8 4 6 5 4 4 8 2 4 4 5 3 4 5

1 3 4 7 6 4 5 5 6 9 10 8 5 11 8 8 8 10 13 10

29 24 16 13 23 18 14 22 17 14 8 18 19 15 12 11 11 13 14 12

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 63 44 19 31 44 25 56 50 44 19 88 56 63 50 25 56 13 38 2.81 0.31

дал 1.81

при. 0.81

13 15 14 15 25 16 19 21 23 32 23 20 24 26 21 18 25 29 42 33

37 29 24 21 26 22 14 25 21 11 10 16 17 11 16 13 14 12 4 8

+8

63 31 44 31 38 44 50 31 19 19 56 56 44 31 63 44 44 25 1.81

0.75

1.50

0.94

+1

50 25 38 50 25 38 25 31 0 19 38 31 31 19 19 38 13 31 1.31

0.38

1.00

0.88

+2

38 25 13 38 6 19 56 31 31 13 63 19 44 19 56 31 44 31 1.94

0.88

0.81

0.94

=1

25 25 31 19 38 31 44 75 31 31 50 50 31 31 50 69 31 69 1.56

0.81

1.44

1.56

+1

38 19 38 38 38 31 63 25 25 19 63 31 38 13 56 56 56 25 1.56

1.13

1.13

1.00

+1

35 13 24 33 12 20 47 27 24 13 47 20 29 13 41 60 35 27 1.47

1.06

0.93

1.27

=4

13 13 38 13 50 19 38 63 31 25 19 50 13 25 63 63 31 56 1.19

1.50

1.38

1.31

-1

20 12 7 12 20 24 47 47 27 24 33 35 20 12 67 47 40 35 1.47

1.33

1.00

1.35

-1

38 6 38 38 25 50 38 56 25 31 44 25 13 6 31 56 31 31 1.31

1.00

0.88

2.00

=1

38 6 44 19 25 6 38 31 19 19 38 6 25 0 25 31 25 19 1.25

0.81

0.50

1.44

=1

25 19 25 50 38 44 50 50 38 19 50 25 38 13 56 44 44 38 1.38

1.19

1.13

1.25

=1

13 19 25 31 25 31 19 44 13 31 25 38 19 25 56 63 19 44 1.13

0.81

1.19

1.50

+1

31 6 31 44 25 38 44 38 25 31 50 31 38 25 50 38 38 25 1.44

1.06

0.94

1.63

=2

25 19 19 19 19 25 50 38 6 25 38 13 25 13 38 31 38 25 1.00

0.94

0.75

1.31

-1

12 7 24 20 24 20 29 20 12 7 24 27 12 13 41 40 29 20 1.06

0.94

0.73

1.20

-3

6

6 69 44 44 19 1.25

1.31

0.69

1.56

=1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

Евијан Тоно Г. Бастија 1-0 (0-0) Д - ПСЖ Г + Генгамп 0-1 (0-0) Г - Ница Д - Валенсиен 1-1 (0-0) Д + Ремс Г x Тулуз 1-0 (0-0) Г - Рен Д + Монако 1-1 (0-1) Д x Сошо Г x Лориен Д Ажаксио Д Сент Етјен Г Ремс Г Лион Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 0-0, 3-0 сабота 20 ч. Реален тип

Сошо (19) - Тулуз (8) Сошо

Франција 1 Тим

Евијан Тоно Г. (17) - Бастија (10)

Бордо

Лион (5) - ПСЖ (1)

Ремс

- Тулуз x Марсеј - Бастија x Лориен - ПСЖ Сошо Ница

2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 2-3 (0-0) 0-0 1-2 (0-1)

Монако

Ремс (9) - Сент Етјен (4) Г Д Г Д Г Д Г

Ажаксио

Рен (12) - Монако (2)

Лориен 1-0 (0-0) Д + Сент Етјен 2-0 (1-0) Г - Сошо 1-1 (0-0) Д - ПСЖ 0-1 (0-0) Г x Ремс 1-1 (0-0) Д x Евијан Тоно Г. Д Монпелје Г Рен Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-0, 0-1 10/11 20 ч. Реален тип

+

Ажаксио (20) - Бордо (7)

Валенсиен

Д + Рен Г + Евијан Тоно Г. Д - Ажаксио Г x Монпелје Д - Лион Д Нант Г Генгамп Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 2-1 11/12 4-0, 0-0 10/11 17 ч. Реален тип

Ница (11) - Лориен (14) Ница Г Д Г Д Г Г Д

ГГ

Лил (3) - Валенсиен (18)

Марсеј

-

Погоден фикс: 15/23 -

6 19 38 31 38 50 38 19 13 38 6

19 6

6

гости

сер.

6 19 6 31 50 63 25 25 38 19 19 13 69 50 44 44 1.25

1.38

0.81

1.81

-1

20 0 33 18 33 29 20 65 13 41 33 12 13 0 33 71 20 59 1.00

0.93

0.82

2.47

=2

13 0 56 13 63 19 63 50 38 38 31 13 13 6 81 56 63 38 1.19

1.69

0.75

2.06

-1


37 ФРАНЦИЈА 2

11 април 2014

ФИКС на колото

Шатору - Нанси

Анже (5) - Ле Авр (10) Д Г Г Д Г Г Д

13/14

2-1 петок

Оксер (15) - Клермон (12)

Ле Авр

Оксер

Д x Каен Г + Дижон Д x Лавал Г x Брест Д + Бастија СА Д Тур Г Кретеј Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 3-1 11/12 0-3, 1-2 10/11 20 ч. Реален тип

x Кретеј - Брест - Ниор x Мец - Арле-Авињон Клермон Каен

2-2 (0-2) 0-1 (0-0) 1-2 (0-1) 2-2 (1-2) 0-3 (0-1)

1-1 (1-1) 2-1 (2-1) 1-1 (0-1) 1-1 (0-0) 1-0 (0-0)

0-0, 0-1

Д Г Г Д Г Г Д

x Дижон - Лавал + Кретеј x Троа x Тур Каен Мец

13/14

1

1-1 петок

Д + Ним Г x Истр Д + Нанси Г x Ленс Д x Шатору Д Анже Г Брест Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 2-1 20 ч. Реален тип

- Ниор - Мец x Каен + Ним x Клермон Ленс Истр

13/14

0-2 петок

1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0)

Д Д Г Д Г Г Д

+ Тур + Анже - Мец x Ле Авр + Троа Ниор Клермон

13/14

БХ

0-1 петок

2-1 (1-0) 1-1 (1-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0) 1-0 (1-0)

0-1, 1-0

0-2

Каен 1-4 (1-2) Д + Клермон Г - Троа 1-1 (0-1) Г x Ле Авр Д x Клермон 2-2 (1-0) Д x Шатору Г x Арле-Авињон 2-1 (2-0) Г x Нанси Д + Ниор 1-2 (1-1) Д + Ленс Г - Мец Д Оксер Г Ним Д Шатору Г Анже Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 0-1, 0-4 09/10 1-1, 2-1 06/07 петок 20 ч. Реален тип

Ленс (2) - Ниор (3)

2-1 (0-1) 1-1 (1-1) 1-1 (1-0) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

1-2, 0-4

Д Д Г Д Г Г Д

Лавал + Бастија СА + Оксер x Ле Авр + Тур - Кретеј Арле-Авињон Ниор

13/14

2

1-0 петок

Дижон

4-0 (2-0) 1-1 (0-1) 2-1 (1-0) 1-2 (0-2) 2-0 (2-0)

БХ

Мец Д - Ленс Г + Шатору Д + Брест Г x Анже Д + Истр Д Бастија СА Г Оксер Меѓусебни дуели 13/14 0-2 10/11 2-1, 1-3 09/10 0-1, 0-0 08/09 понеделник 20:30 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

x Оксер - Ле Авр - Троа x Арле-Авињон - Ниор Нанси Ним

2-2 (1-0) 1-2 (1-2) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0) 0-2 (0-2)

0-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-2 (2-1) 2-1 (1-1)

  

1-0 петок

20 ч.

4-1 (2-1) 0-1 (0-1) 3-3 (2-2) 0-2 (0-2) 0-1 (0-1)

0-2

Реален тип

Тур (7) - Кретеј (16) Троа

Д + Истр Г - Бастија СА Д + Дижон Г x Оксер Д - Брест Д Кретеј Г Тур Меѓусебни дуели 11/12 0-3, 0-0 10/11 2-3, 0-0 04/05 20 ч. Реален тип 2-0 (2-0) 3-0 (0-0) 1-1 (1-0) 1-0 (0-0) 0-4 (0-4)

Тур 4-1 (2-1) 0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 0-0 0-2 (0-1)

2-0, 2-1

НГ

Д Г Д Г Д Г Д

+ Анже - Брест + Бастија СА - Лавал x Оксер Ле Авр Троа

13/14

1-2 петок

Кретеј Д x Брест Г x Анже Д - Оксер Г - Бастија СА Д + Лавал Г Троа Д Ле Авр Меѓусебни дуели 07/08 1-0, 2-1 06/07 3-4, 1-1 20 ч. Реален тип 2-0 (0-0) 0-2 (0-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 2-2 (1-1)

0-2, 0-1

Одиграни натпревари

309

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

752

0-1 гол

93 (30,10%)

Просек гол по натпревар

2,43

0-2 голови

176 (56,96%)

Победа на домаќини

147 (47,57%)

3+ голови

133 (43,04%)

Нерешено

101 (32,69%)

4-6 голови

71 (22,98%)

Победа на гости

61 (19,74%)

7+ голови

4 (1,29%)

0-0 2-2 (2-0) 0-2 (0-2) 1-3 (1-2) 4-0 (4-0)

ГГ

2

Дополнителна статистика

Вкупно 18 14 13 13 12 12 13 12 10 9 9 9 10 10 8 8 9 8 7 4

7 11 11 8 11 11 7 7 13 14 13 13 10 7 12 12 8 9 10 8

6 6 7 9 8 8 11 12 8 8 9 9 11 14 11 11 14 14 13 19

44 46 42 48 39 35 50 45 36 36 28 27 27 40 31 45 42 36 39 16

Дома 25 36 35 34 36 32 46 34 32 31 26 27 29 47 37 53 56 43 43 50

61 53 50 47 47 47 46 43 43 41 40 40 40 37 36 36 35 33 31 20

16 15 16 15 15 16 15 16 15 16 16 16 15 15 15 16 15 15 16 15

12 8 9 9 6 7 9 10 9 5 8 7 6 9 7 6 7 6 5 2

3 6 6 4 7 5 5 2 4 6 7 7 5 2 6 5 4 5 6 6

1 1 1 2 2 4 1 4 2 5 1 2 4 4 2 5 4 4 5 7

23 25 27 24 18 20 32 31 26 20 21 16 15 26 22 25 23 27 25 12

Гости 7 13 13 11 13 16 18 15 13 15 9 9 12 15 11 22 18 19 21 24

39 30 33 31 25 26 32 32 31 21 31 28 23 29 27 23 25 23 21 12

15 16 15 15 16 15 16 15 16 15 15 15 16 16 16 15 16 16 14 16

6 6 4 4 6 5 4 2 1 4 1 2 4 1 1 2 2 2 2 2

4 5 5 4 4 6 2 5 9 8 6 6 5 5 6 7 4 4 4 2

5 5 6 7 6 4 10 8 6 3 8 7 7 10 9 6 10 10 8 12

21 21 15 24 21 15 18 14 10 16 7 11 12 14 9 20 19 9 14 4

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 25 20 31 20 19 40 31 47 6 33 38 60 25 40 31 40 19 40 1.44 0.44

дал 1.40

при. 1.20

20 13 40 44 53 38 47 44 27 31 47 44 27 31 60 56 40 44 1.67

0.87

1.31

1.44

-1

38 20 19 27 25 27 50 47 31 20 63 20 38 7 56 53 44 33 1.69

0.81

1.00

1.47

+1

40 20 40 47 40 60 47 73 20 27 40 47 33 20 53 87 33 73 1.60

0.73

1.60

1.53

+1

20 19 33 19 27 38 27 50 13 25 33 38 13 25 53 56 27 44 1.20

0.87

1.31

1.44

-1

38 20 38 27 25 13 38 40 25 13 44 33 31 20 50 53 38 33 1.25

1.00

1.00

1.07

+1

47 25 33 19 53 31 60 63 53 31 67 38 40 19 73 50 60 44 2.13

1.20

1.13

1.75

=1

44 7 25 27 25 13 50 40 25 7 63 20 38 7 44 53 44 27 1.94

0.94

0.93

1.27

-1

33 6 33 25 47 25 53 31 27 31 47 19 33 13 53 38 40 31 1.73

0.87

0.63

1.19

-1

25 20 31 33 31 33 31 33 19 27 25 33 19 27 50 53 31 33 1.25

0.94

1.07

1.07

+1

19 0

д 1-1

Тим 31 31 31 30 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 30 31

13/14

0-2

Ним Д + Ниор Г - Клермон Д x Ленс Г - Шатору Д - Нанси Д Истр Г Дижон Меѓусебни дуели 0-2 (0-2) 1-0 (1-0) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 0-1 (0-0)

Статистика - Франција 2

Франција 2 Мец Ленс Ниор Каен Анже Нанси Тур Троа Дижон Ле Авр Арле-Авињон Клермон Брест Шатору Оксер Кретеј Истр Лавал Ним Бастија СА

Г Д Г Д Г Г Д

Дижон (9) - Мец (1)

Ниор 1-0 (0-0) Д + Шатору Г + Мец 3-0 (2-0) Г x Нанси Д + Арле-Авињон 3-3 (2-2) Д + Анже Г x Ним 1-1 (1-1) Г - Истр Д x Клермон 0-1 (0-1) Д + Дижон Г - Каен Д Брест Г Шатору Д Нанси Г Лавал Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-0, 1-0 сабота 14 ч. Реален тип

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

1-2 (0-1) 0-3 (0-2) 2-2 (0-1) 1-1 (0-1) 3-0 (1-0)

Бастија СА - Лавал + Троа - Тур + Кретеј - Ле Авр Мец Арле-Авињон

Лавал (18) - Троа (8)

Истр

Ленс

  

Арле-Авињон 2-0 (1-0) Д - Нанси 1-0 (0-0) Г - Ленс 0-1 (0-0) Д x Истр 1-1 (0-0) Г x Дижон 2-0 (1-0) Д + Анже Д Лавал Г Бастија СА Меѓусебни дуели 10/11 1-1, 0-0 09/10 3-1, 2-3 20 ч. Реален тип

Бастија СА (20) - Ним (19)

Брест

Истр (17) - Каен (4)

Нанси 0-4 (0-2) Г + Арле-Авињон 0-1 (0-0) Д x Ниор 1-1 (0-1) Г - Клермон 2-0 (2-0) Д x Каен 1-1 (0-1) Г + Ним Д Дижон Г Ленс Меѓусебни дуели 04/05 1-1, 0-0 03/04 0-2, 0-0 02/03 20 ч. Реален тип

-

Брест (13) - Арле-Авињон (11)

Клермон 2-2 (0-1) 0-3 (0-0) 2-0 (2-0) 0-0 2-2 (1-1)

Шатору (14) - Нанси (6) Шатору Г Д Г Д Г Д Г

0-2

18 23 22 23 23 16 28 19 19 16 17 18 17 32 26 31 38 24 22 26

22 23 17 16 22 21 14 11 12 20 9 12 17 8 9 13 10 10 10 8

г 2-2

Анже

-

Погоден фикс: 12/24 -

6 40 13 20 31 13 13 0 31 7 13 7 38 40 19 7

гости

сер. +1

1.31

0.56

0.47

1.13

+1

19 13 38 33 13 33 19 27 6 13 31 20 19 13 38 40 19 20 1.00

0.56

0.73

1.20

=2

27 13 33 19 13 13 27 31 7 13 27 13 13 13 40 31 20 25 1.00

0.80

0.75

1.06

+1

53 0 13 25 27 31 47 44 27 38 73 25 53 13 27 50 27 31 1.73

1.00

0.88

2.00

=1

20 6 27 31 20 31 33 31 20 19 40 19 20 13 47 31 27 19 1.47

0.73

0.56

1.63

=2

25 0 38 27 50 67 63 73 38 53 50 40 31 20 56 87 44 67 1.56

1.38

1.33

2.07

+1

33 0 40 38 40 50 47 75 27 63 40 38 33 31 60 69 40 69 1.53

1.20

1.19

2.38

-1

20 13 27 38 40 25 60 38 40 6 53 0 20 0 60 44 53 25 1.80

1.27

0.56

1.50

-1

31 0 50 36 50 29 56 43 38 29 50 21 44 14 63 64 50 43 1.56

1.31

1.00

1.57

-2

13 6 13 38 20 19 47 19 27 6 13 0 13 0 53 13 40 6

1.60

0.25

1.63

-1

0.80


38 ХОЛАНДИЈА 1

11 април 2014

ФИКС на колото

Твенте - Рода

Гронинген (8) - НАЦ Бреда (15) Д Г Д Г Г Г Д

Гоу ахед иглс (11) - Херенвен (6)

Гронинген - Феенорд - Ден Хаг + Витесе + ПСВ + ФK Цволе Рода Хераклес

13/14

2-2 петок

НАЦ Бреда 0-2 (0-1) Д - Витесе 1-2 (1-2) 1-2 (0-0) Д x Ајакс 0-0 3-1 (1-1) Д x Утрехт 2-2 (0-0) 3-2 (2-2) Г - Гоу ахед иглс 1-2 (1-1) 1-0 (0-0) Д - Твенте 0-2 (0-1) Д РКЦ Валвијк Г ПСВ Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 1-0 11/12 1-1, 2-2 10/11 1-0, 2-1 20 ч. Реален тип ГГ

Ајакс (1) - Ден Хаг (10)

Витесе 1-1 (0-1) Г + НАЦ Бреда Г x Ајакс 3-2 (2-1) Д - ПСВ Д + РКЦ Валвијк 0-0 Г - Гронинген Д x АЗ Алкмар 0-1 (0-0) Д x Херенвен Г - Утрехт 1-1 (1-1) Д x Ајакс Г x НЕК Најмехен Д Гоу ахед иглс Г Феенорд Д Ден Хаг Г Утрехт Меѓусебни дуели 13/14 0-3 99/00 0-1, 1-1 98/99 2-2, 2-4 93/94 сабота 19:45 ч. Реален тип

3-0 (1-0) 0-2 (0-0) 2-2 (2-0) 2-2 (1-1) 3-0 (1-0)

3+

НЕК Најмехен 4-0 (2-0) Г - Рода 1-3 (0-1) Д 1-2 (1-0) Д x Утрехт 2-2 (1-2) Г 2-1 (2-1) Г x Херенвен 2-2 (0-2) Д 0-0 Д - Хераклес 1-2 (1-0) Г 2-2 (1-1) Д x Камбур 1-1 (1-1) Г Д Твенте Г Д Г Ајакс Меѓусебни дуели 13/14 2-3 12/13 1-1, 0-2 11/12 1-1, 4-0 10/11 2-2, 1-0 недела 14:30 ч. Реален тип ГГ

2-3, 0-1

1

Твенте (3) - Рода (18) 2-1 (2-1) 1-2 (1-2) 1-3 (1-1) 2-2 (1-1) 1-1 (1-0)

1-3, 1-2

Г Д Г Д Г Г Д

Твенте - Гоу ахед иглс + АЗ Алкмар - Ајакс x Ден Хаг + НАЦ Бреда НЕК Најмехен ФK Цволе

13/14

БХ

2-1 сабота

Утрехт (14) - Хераклес (13)

АЗ Алкмар + Хераклес - Твенте + ФK Цволе x Камбур x Рода Ден Хаг Феенорд

1-1 (1-1) 2-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-1) 4-1 (2-0)

-

Камбур

АЗ Алкмар (7) - НЕК Најмехен (17)

Ден Хаг 1-1 (1-0) Г x РКЦ Валвијк Д x Камбур 0-0 Д + Гронинген Г x НАЦ Бреда 3-0 (1-0) Д x ФK Цволе Д + Твенте 2-0 (2-0) Г x Твенте Г + РКЦ Валвијк 1-1 (0-1) Д + Утрехт Г x Витесе Д АЗ Алкмар Г Хераклес Д НЕК Најмехен Г Камбур Меѓусебни дуели 13/14 4-0 12/13 1-1, 1-1 11/12 2-0, 4-0 10/11 недела 12:30 ч. Реален тип

Погоден фикс: 16/24 +

Камбур (12) - Витесе (4)

Гоу ахед иглс Херенвен 1-0 (1-0) Д + ФK Цволе Д + Твенте 0-2 (0-1) Г - Феенорд Г - ФK Цволе 0-5 (0-1) Д x НЕК Најмехен Г - Феенорд 2-1 (1-1) Г x Витесе Д + НАЦ Бреда 2-1 (0-1) Д + ПСВ Г + Хераклес Д Утрехт Г Витесе Д Рода Г РКЦ Валвијк Меѓусебни дуели 13/14 1-3 95/96 2-3, 1-2 сабота 18:45 ч. Реален тип

Ајакс

+

1

Хераклес 0-1 (0-0) Г - АЗ Алкмар Г - ПСВ 2-2 (2-1) Д + Рода Г x НЕК Најмехен 2-2 (0-0) Г + НЕК Најмехен Г x НАЦ Бреда 1-0 (0-0) Д - Феенорд Д + Камбур 1-4 (0-2) Д - Гоу ахед иглс Г - Ден Хаг Д Ајакс Г Херенвен Д Витесе Г Гронинген Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 3-0, 1-1 11/12 1-3, 2-2 10/11 недела 14:30 ч. Реален тип

Рода Д + НЕК Најмехен Г - Хераклес Г - ПСВ Д - РКЦ Валвијк Д x АЗ Алкмар Д Гронинген Г Гоу ахед иглс Меѓусебни дуели 12/13 2-0, 1-1 11/12 2-0, 1-2 10/11 20:45 ч. Реален тип 0-1 (0-1) 2-1 (0-1) 0-3 (0-1) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

3-1 (1-0) 1-2 (1-1) 1-3 (1-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1)

1-1, 0-0

1

РКЦ Валвијк (16) - ФK Цволе (9)

Утрехт

0-4 (0-2) 2-1 (1-1) 2-1 (0-1) 1-2 (1-2) 1-2 (1-0)

1-1, 1-2

ГГ

ФK Цволе Г - Херенвен Д + Гоу ахед иглс Г - АЗ Алкмар Г x Ден Хаг Д - Гронинген Д ПСВ Г Твенте Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-1, 1-2 10/11 3-0, 3-1 08/09 недела 14:30 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

РКЦ Валвијк x Ден Хаг - Камбур + Рода - Ајакс - Феенорд НАЦ Бреда Херенвен

1-1 (1-1) 2-3 (1-2) 1-0 (1-0) 0-2 (0-2) 0-2 (0-1)

0-3 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (1-2) 1-1 (1-1) 0-1 (0-0)

1-0, 1-1

БХ

ПСВ (5) - Феенорд (2) ПСВ

Феенорд Г + Гронинген 2-0 (1-0) Д + Херенвен 2-0 (0-0) Д + Гоу ахед иглс 5-0 (1-0) Г + Хераклес 2-1 (2-1) Д + РКЦ Валвијк 2-0 (1-0) Д Камбур Г АЗ Алкмар Меѓусебни дуели 13/14 1-3 12/13 1-2, 3-0 11/12 3-2, 0-2 10/11 1-3, 10-0 недела 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+ Д Г Д Д Г Г Д

+ Утрехт + Витесе + Рода - Гронинген - Херенвен ФK Цволе НАЦ Бреда

1-0 (0-0) 2-1 (2-1) 3-1 (1-1) 2-3 (2-2) 0-3 (0-1)

Статистика - Холандија 1 Одиграни натпревари

279

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

888

0-1 гол

34 (12,19%)

Просек гол по натпревар

3,18

0-2 голови

100 (35,84%)

Победа на домаќини

133 (47,67%)

3+ голови

179 (64,16%)

Нерешено

76 (27,24%)

4-6 голови

94 (33,69%)

Победа на гости

70 (25,09%)

7+ голови

9 (3,23%)

Дополнителна статистика

Холандија 1 1. Q 2. 3. 4. Q 5. Q 6. Q 7. Q 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.  16.  17.  18.

Ајакс Феенорд Твенте Витесе ПСВ Херенвен АЗ Алкмар Гронинген ФК Цволе Ден Хаг Гоу ахед иглс Камбур Хераклес Утрехт НАЦ Бреда РКЦ Валвијк НЕК Најмехен Рода

31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31 31

19 18 15 15 16 13 13 11 9 10 10 9 10 9 8 7 5 6

9 6 11 9 5 9 6 9 11 7 7 9 6 8 10 9 13 8

3 7 5 7 10 9 12 11 11 14 14 13 15 14 13 15 13 17

63 68 62 59 56 63 51 50 43 39 43 34 42 41 41 42 49 42

Дома 23 38 33 41 42 50 46 50 44 59 64 40 53 59 49 59 74 64

66 60 56 54 53 48 45 42 38 37 37 36 36 35 34 30 28 26

15 16 15 16 15 16 15 15 16 16 15 15 16 15 16 15 16 16

12 11 8 8 10 8 10 7 5 7 7 9 4 8 6 5 4 4

2 2 7 5 3 4 3 5 7 4 5 2 4 4 5 4 6 4

1 3 0 3 2 4 2 3 4 5 3 4 8 3 5 6 6 8

37 39 38 30 32 39 34 26 25 27 27 25 18 27 24 25 27 20

Гости 5 16 15 17 16 26 16 18 18 29 23 14 26 21 18 26 36 28

38 35 31 29 33 28 33 26 22 25 26 29 16 28 23 19 18 16

16 15 16 15 16 15 16 16 15 15 16 16 15 16 15 16 15 15

7 7 7 7 6 5 3 4 4 3 3 0 6 1 2 2 1 2

7 4 4 4 2 5 3 4 4 3 2 7 2 4 5 5 7 4

2 4 5 4 8 5 10 8 7 9 11 9 7 11 8 9 7 9

26 29 24 29 24 24 17 24 18 12 16 9 24 14 17 17 22 22

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 53 25 27 38 33 50 73 50 20 25 73 50 53 38 27 63 20 31 2.47 0.33

дал 1.63

при. 1.13

18 22 18 24 26 24 30 32 26 30 41 26 27 38 31 33 38 36

28 25 25 25 20 20 12 16 16 12 11 7 20 7 11 11 10 10

=1

56 47 31 47 56 60 69 73 50 33 63 73 50 40 56 80 50 73 2.44

1.00

1.93

1.47

+5

33 13 13 25 27 19 67 44 60 19 73 50 40 31 73 56 53 31 2.53

1.00

1.50

1.13

+1

38 20 31 27 44 53 69 67 38 40 56 53 50 33 63 80 50 60 1.88

1.06

1.93

1.60

=2

27 19 47 31 53 44 60 69 40 31 67 44 40 13 53 69 40 63 2.13

1.07

1.50

1.63

-2

31 27 13 27 31 47 88 60 56 33 81 47 50 40 69 73 69 53 2.44

1.63

1.60

1.60

+1

53 19 53 13 73 19 73 63 40 31 73 44 53 31 60 50 47 50 2.27

1.07

1.06

1.88

=2

20 6 13 44 27 44 47 69 33 50 40 44 27 25 67 63 47 56 1.73

1.20

1.50

2.00

+3

19 13 13 33 25 53 38 73 19 27 38 27 25 13 69 67 38 53 1.56

1.13

1.20

1.73

-1

31 7 31 40 56 47 75 53 44 20 50 20 38 7 75 53 50 40 1.69

1.81

0.80

2.00

+1

27 13 33 25 53 25 73 69 40 50 67 25 53 19 73 50 67 38 1.80

1.53

1.00

2.56

+2

40 0 27 25 40 25 53 38 33 19 53 6 47 0 53 50 53 25 1.67

0.93

0.56

1.63

=1

19 13 31 27 31 53 69 80 13 40 25 40 19 33 75 73 56 60 1.13

1.63

1.60

1.80

-2

20 0 33 31 47 31 47 63 27 44 53 25 27 6 60 63 40 50 1.80

1.40

0.88

2.38

-1

6

7 25 27 25 67 56 67 19 40 44 33 13 33 56 60 44 47 1.50

1.13

1.13

2.07

-2

13 13 40 25 60 31 60 69 40 44 33 31 20 13 73 69 53 63 1.67

1.73

1.06

2.06

-2

13 7 44 20 75 60 75 67 56 60 50 40 38 13 88 87 69 60 1.69

2.25

1.47

2.53

=1

19 7 25 27 38 73 63 87 38 60 31 47 25 40 69 60 63 60 1.25

1.75

1.47

2.40

=1

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.


39 ХОЛАНДИЈА 2

11 април 2014

ФИКС на колото

Дордрехт - ФЦ Ос

Спарта Р. (15) - Телстар (18) Д Д Г Г Д Г Д

Спарта Р. - Јонг Твенте - Алмере сити x Ахилес - Ајндховен - Фортуна С. Де Графшап Емен

13/14

3-0 петок

Телстар Г + Ден Бош Д - Де Графшап Г x Хелмонд спорт Г - Ахилес Д - Екселсиор Д Дордрехт Г Вилем II Меѓусебни дуели 12/13 3-0, 3-3 11/12 1-0, 2-0 10/11 20 ч. Реален тип

1-0 (1-0) 0-2 (0-0) 1-1 (0-1) 0-1 (0-0) 0-8 (0-5)

0-2, 1-0

Г Д Д Г Г Г Д

Волендам x Дордрехт - Ден Бош + Јонг ПСВ - Екселсиор + Хелмонд спорт ФЦ Ос Ахилес

13/14

НГ

3-2 петок

Фортуна С. (9) - ВВВ Венло (3) Д Г Д Д Г Г Д

Фортуна С. x Екселсиор x Хелмонд спорт - Јонг Ајакс + Јонг ПСВ + Спарта Р. МВВ Алмере сити

13/14

1-1 петок

2-2 (0-1) 1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 2-1 (2-1) 3-2 (1-0)

Д Г Г Д Г Г Д

13/14

2-0 недела

Д Г Д Д Г Г Г

Дордрехт x Волендам + ВВВ Венло + Јонг Твенте + Хелмонд спорт - Вилем II Телстар Ден Бош

ГГ

Реален тип

ФЦ Ос Г - Вилем II Д + Емен Г - ВВВ Венло Г - Ден Бош Д - Алмере сити Д Волендам Д МВВ Меѓусебни дуели 12/13 0-1, 1-1 11/12 3-2, 3-3 09/10 20 ч. Реален тип

0-0 петок

13/14

2-3 сабота

0-1 (0-1) 2-0 (0-0) 3-0 (2-0) 1-0 (1-0) 4-1 (1-1)

1-2 (1-0) 0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 4-0 (3-0) 2-1 (1-1)

Д Г Д Д Г Г Г

Емен - Де Графшап - ФЦ Ос + Ајндховен + Јонг Твенте - ВВВ Венло Вилем II Спарта Р.

13/14

0-0 сабота

МВВ Д x Хелмонд спорт Г + Екселсиор Г - Алмере сити Д - Ден Бош Д + Ахилес Д Фортуна С. Г ФЦ Ос Меѓусебни дуели 12/13 2-1, 0-3 11/12 0-6, 2-1 10/11 18:45 ч. Реален тип

Г Д Г Г Д Г Д

Јонг Твенте + Спарта Р. + Ајндховен - Дордрехт - Емен + Де Графшап Хелмонд спорт Екселсиор

Јонг ПСВ Г + Ајндховен Д x Вилем II Г - Волендам Г - Фортуна С. Д - Ден Бош Д Ахилес Д ВВВ Венло Меѓусебни дуели 1-0 (1-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-1) 0-2 (0-1) 2-1 (1-0)

20 ч.

2-1 (0-1) 2-2 (0-1) 1-3 (0-1) 1-2 (1-2) 1-4 (1-1)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

Вилем II Дордрехт ВВВ Венло Екселсиор Ден Бош Ајндховен Де Графшап Волендам Фортуна С. МВВ Јонг ПСВ Емен Јонг Ајакс Хелмонд спорт Спарта Р. Јонг Твенте Алмере сити Телстар ФЦ Ос Ахилес

20 19 17 15 16 16 14 14 13 14 13 13 14 11 12 11 11 11 8 6

1

1-2 (0-1) 0-8 (0-3) 1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-1)

Екселсиор (4) - Де Графшап (7) 0-0 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-1) 3-0 (1-0)

0-1, 2-3

1

Г Д Д Г Г Г Г

Екселсиор x Фортуна С. - МВВ + Волендам - Алмере сити + Телстар Јонг Ајакс Јонг Твенте

13/14

1-2 сабота

Де Графшап Г + Емен 2-1 (1-0) Г + Телстар 2-0 (0-0) Д + ВВВ Венло 3-1 (2-0) Г - Јонг Твенте 1-2 (0-1) Д - Вилем II 1-2 (0-1) Д Спарта Р. Г Ајндховен Меѓусебни дуели 12/13 1-3, 0-2 11/12 2-2, 1-1 10/11 0-0, 0-3 18:45 ч. Реален тип 3+ 2-2 (1-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-0) 0-1 (0-0) 8-0 (5-0)

Одиграни натпревари

340

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

1068

0-1 гол

62 (18,24%)

Просек гол по натпревар

3,14

0-2 голови

125 (36,76%)

Победа на домаќини

158 (46,47%)

3+ голови

215 (63,24%)

Нерешено

72 (21,18%)

4-6 голови

119 (35,00%)

Победа на гости

110 (32,35%)

7+ голови

13 (3,82%)

ГГ

Реален тип

Дополнителна статистика статистиката е изразена во проценти [%]

7 8 6 11 6 5 9 7 9 6 8 8 5 12 7 7 7 6 3 7

7 7 11 8 12 13 11 13 12 14 13 13 15 11 15 16 16 17 23 21

66 74 49 62 54 66 62 59 50 38 57 58 53 55 56 42 45 44 43 35

35 45 45 36 56 56 45 64 40 39 52 60 67 60 46 52 56 68 70 76

67 65 57 56 54 53 51 49 48 48 47 47 47 45 43 40 40 39 27 25

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

10 11 11 10 9 9 7 5 10 7 8 10 8 6 6 8 6 8 5 4

4 5 2 4 3 4 3 4 1 4 4 3 4 6 3 5 4 2 3 4

3 1 4 3 5 4 7 8 6 6 5 4 5 5 8 4 7 7 9 9

36 43 30 34 28 35 36 24 34 19 33 32 29 30 32 25 24 30 26 17

Гости 15 22 19 17 22 24 26 31 21 18 23 18 27 28 24 14 30 33 24 35

34 38 35 34 30 31 24 19 31 25 28 33 28 24 21 29 22 26 18 16

17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17 17

10 8 6 5 7 7 7 9 3 7 5 3 6 5 6 3 5 3 3 2

3 3 4 7 3 1 6 3 8 2 4 5 1 6 4 2 3 4 0 3

4 6 7 5 7 9 4 5 6 8 8 9 10 6 7 12 9 10 14 12

30 31 19 28 26 31 26 35 16 19 24 26 24 25 24 17 21 14 17 18

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 47 24 29 18 35 29 59 59 35 35 65 59 59 41 53 65 47 59 2.12 0.88

дал 1.76

при. 1.18

20 23 26 19 34 32 19 33 19 21 29 42 40 32 22 38 26 35 46 41

33 27 22 22 24 22 27 30 17 23 19 14 19 21 22 11 18 13 9 9

47 35 29 29 53 35 59 59 47 41 65 53 47 29 71 53 47 47 2.53

1.29

1.82

1.35

-1

41 6 24 35 29 47 47 53 24 35 59 29 35 18 41 53 29 41 1.76

1.12

1.12

1.53

+1

41 18 35 29 41 24 65 47 29 35 65 41 47 24 65 59 53 41 2.00

1.00

1.65

1.12

+1

41 24 41 24 35 35 53 65 35 53 53 47 29 29 53 53 47 53 1.65

1.29

1.53

2.00

+4

41 24 29 24 65 65 82 82 59 53 65 65 53 53 76 65 76 59 2.06

1.41

1.82

1.88

+2

35 18 35 18 59 35 82 53 47 24 59 47 53 29 65 59 65 41 2.12

1.53

1.53

1.12

-2

24 18 18 29 24 65 65 82 47 53 41 65 24 47 71 76 59 76 1.41

1.82

2.06

1.94

+1

24 18 41 24 53 18 65 35 41 18 65 18 41 18 53 53 53 29 2.00

1.24

0.94

1.12

+2

18 24 29 18 29 18 47 41 18 24 35 29 12 18 41 47 35 41 1.12

1.06

1.12

1.24

+1

29 12 29 12 47 24 76 71 41 35 65 53 35 29 59 71 53 65 1.94

1.35

1.41

1.71

-3

35 18 29 18 29 59 53 71 41 59 53 53 35 47 41 65 41 59 1.88

1.06

1.53

2.47

-1

29 18 24 18 41 35 76 71 35 53 59 29 41 18 82 65 65 59 1.71

1.59

1.41

2.35

-2

12 24 6 59 18 59 65 71 41 53 41 53 18 41 94 65 65 59 1.76

1.65

1.47

1.88

-2

24 29 29 47 29 47 59 53 35 18 47 29 24 29 65 53 53 29 1.88

1.41

1.41

1.29

-2

35 6 24 47 24 41 47 71 18 29 41 24 41 6 41 59 29 53 1.47

0.82

1.00

2.24

+1

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34 34

0-1, 1-0

Алмере сити Хелмонд спорт 0-3 (0-1) Г x МВВ 0-0 - Јонг Ајакс 1-0 (0-0) Д x Фортуна С. 1-1 (0-0) + Спарта Р. 1-0 (0-0) Д x Телстар 1-1 (1-0) + МВВ 1-0 (0-0) Г - Дордрехт 0-1 (0-1) + Екселсиор 3-0 (2-0) Д - Волендам 0-1 (0-0) + ФЦ Ос ВВВ Венло Д Јонг Твенте Фортуна С. Г Јонг Ајакс Меѓусебни дуели 13/14 3-1 12/13 0-1, 1-2 11/12 0-2, 2-1 10/11 4-0, 4-2 петок 20 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Г

Статистика - Холандија 2

Холандија 2 

1-2 (0-1) 8-0 (3-0) 2-3 (0-1) 0-3 (0-2) 0-3 (0-2)

Емен (12) - МВВ (10)

Вилем II Д + ФЦ Ос 2-1 (1-0) Г x Јонг ПСВ 2-2 (1-0) Д + Јонг Ајакс 7-1 (4-1) Д + Дордрехт 3-1 (2-0) Г + Де Графшап 2-1 (1-0) Д Емен Д Телстар Меѓусебни дуели 11/12 1-1, 2-3 09/10 1-1, 1-2 16:30 ч. Реален тип ГГ&3+

13/14 1-2 понеделник

ГГ

Реален тип

Тим

3-3 (3-0) 2-0 (1-0) 3-1 (1-0) 1-0 (1-0) 1-3 (0-2)

Алмере сити (17) - Хелмонд спорт (14)

Јонг Твенте (16) - Јонг ПСВ (11)

Ден Бош 0-3 (0-3) Д - Телстар 1-2 (0-0) Г + Волендам 1-1 (0-0) Д + ФЦ Ос 1-0 (0-0) Г + МВВ 0-3 (0-1) Г + Јонг ПСВ Д Ајндховен Д Дордрехт Меѓусебни дуели 14:30 ч.

3-0 (1-0) 2-1 (0-0) 1-0 (0-0) 1-7 (1-4) 1-2 (1-1)

13/14

Ајндховен - Јонг ПСВ - Јонг Твенте - Емен + Спарта Р. + Јонг Ајакс Ден Бош Де Графшап

Ахилес (20) - Ден Бош (5) Д Г Д Д Г Г Г

Јонг Ајакс Г + Алмере сити Д + Ахилес Г + Фортуна С. Г - Вилем II Д - Ајндховен Д Екселсиор Д Хелмонд спорт Меѓусебни дуели 3-3 (0-3) 0-2 (0-0) 3-1 (1-0) 1-2 (0-1) 1-0 (0-0)

20 ч.

+

Дордрехт (2) - ФЦ Ос (19)

Ајндховен (6) - Вилем II (1)

ВВВ Венло Г + Ахилес 3-0 (3-0) Д - Дордрехт 0-2 (0-1) Д + ФЦ Ос 3-2 (1-0) Г - Де Графшап 1-3 (0-2) Д + Емен 2-1 (1-1) Д Алмере сити Г Јонг ПСВ Меѓусебни дуели 08/09 0-1, 0-2 06/07 1-3, 0-2 05/06 1-1, 0-2 20 ч. Реален тип 0-2

Ахилес - ВВВ Венло - Јонг Ајакс x Спарта Р. + Телстар - МВВ Јонг ПСВ Волендам

1

Волендам (8) - Јонг Ајакс (13)

0-1 (0-1) 0-1 (0-0) 1-1 (0-0) 0-4 (0-3) 2-3 (0-1)

+

Погоден фикс: 11/25 -

гости

сер. +3

6 18 18 53 41 41 59 71 47 29 35 29 12 29 59 65 41 59 1.41

1.76

1.24

1.53

+4

35 12 35 35 47 35 88 47 59 29 59 12 41 12 65 53 65 29 1.76

1.94

0.82

2.06

-2

18 6 53 24 47 41 59 88 35 47 41 24 18 12 41 65 41 65 1.53

1.41

1.00

2.71

-3

12 0 24 24 47 41 59 76 41 53 29 35 18 18 59 53 53 53 1.00

2.06

1.06

2.41

-1


40 ХРВАТСКА

11 април 2014

ФИКС на колото Славен Копривница (9) - Локомотива (5) Славен Копривница Локомотива 1-6 (1-3) Д - Задар Д - Динамо Загреб 1-2 (0-0) Г - Риека Г - Задар 0-3 (0-0) Д x НК Сплит Д - Риека 1-2 (0-1) Д + Хрв. драговољац Д - НК Сплит 3-3 (3-0) Д - Осиек Г x Хрв. драговољац Д Истра 1961 Д Осиек Г Истра 1961 Г Хајдук Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 3-2, 0-1 12/13 1-5, 1-3, 3-2 11/12 3-1, 0-0 10/11 петок 18 ч. Реален тип

+

Хајдук Сплит - НК Сплит БХ Осиек (8) - Задар (7)

1-3 (0-3) 2-3 (2-1) 0-0 2-1 (1-0) 1-2 (1-1)

2-2, 0-0

ГГ

Осиек - НК Сплит x Хајдук Сплит - Хрв. драговољац + Динамо Загреб + Локомотива Славен Копривница Риека

Задар 0-1 (0-0) Г + Локомотива 3-1 (3-0) Г 1-1 (0-0) Д + Славен Копривница 2-1 (0-0) Д 0-2 (0-1) Г + Истра 1961 2-0 (1-0) Г 3-2 (1-0) Г - Хајдук Сплит 1-3 (0-1) Д 2-1 (1-1) Д - Динамо Загреб 1-2 (0-2) Г Г Риека Г Д Д НК Сплит Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 0-0, 1-3 12/13 1-0, 2-0, 0-0 11/12 5-0, 1-2 10/11 1-1, 3-2 сабота 15 ч. Реален тип БХ

Погоден фикс: 11/17 + +

Динамо Загреб (1) - Риека (2)

Истра 1961 (6) - Хрв. драговољац (10)

Динамо Загреб Риека 2-0 (2-0) Г + Славен Копривница 6-1 (3-1) Г + Хрв. драговољац 6-0 (2-0) Д + Локомотива 3-2 (1-2) Д + Истра 1961 2-0 (1-0) Г + Славен Копривница 3-0 (0-0) Г + Хајдук Сплит 2-3 (0-1) Г + Истра 1961 1-0 (1-0) Г - Осиек 2-1 (2-0) Д + Хајдук Сплит 4-1 (1-1) Г + Задар Д Задар Г НК Сплит Д Хрв. драговољац Г Осиек Меѓусебни дуели 13/14 2-2, 1-0, 0-0 12/13 0-0, 4-1, 0-3 11/12 1-1, 2-0 10/11 2-0, 1-2 сабота 19 ч. Реален тип 1

Хрв. драговољац Д - Риека 0-2 (0-2) Г - НК Сплит 1-2 (1-1) Д + Осиек 2-0 (1-0) Г - Локомотива 1-2 (0-1) Д x Славен Копривница 3-3 (0-3) Д Хајдук Сплит Г Динамо Загреб Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 2-1, 1-0 10/11 0-1, 1-1 99/00 0-2, 0-1, 4-5 недела 15 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

Истра 1961 x Хајдук Сплит - Динамо Загреб - Задар - Риека - НК Сплит Локомотива Славен Копривница

1-1 (1-1) 0-6 (0-2) 0-2 (0-1) 0-1 (0-1) 0-2 (0-1)

Хајдук Сплит (3) - НК Сплит (4) Хајдук Сплит НК Сплит 1-1 (1-1) Г x Истра 1961 x Истра 1961 1-1 (0-0) Г x Осиек x Осиек 0-2 (0-1) Г - Хајдук Сплит - Динамо Загреб 3-1 (1-0) Г + Хајдук Сплит + Задар 1-4 (1-1) Г - Риека - Риека Хрв. драговољац Г Хрв. драговољац Локомотива Г Хајдук Сплит Меѓусебни дуели 13/14 2-1, 0-0, 3-0 12/13 1-2, 1-0, 1-0 11/12 0-0, 1-1 10/11 недела 19 ч. Реален тип Г Г Д Д Г Г Д

Статистика - Хрватска

1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0) 1-3 (0-1) 1-4 (1-1)

Одиграни натпревари

145

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

397

0-1 гол

32 (22,07%)

Просек гол по натпревар

2,74

0-2 голови

69 (47,59%)

Победа на домаќини

62 (42,76%)

3+ голови

76 (52,41%)

Нерешено

36 (24,83%)

4-6 голови

43 (29,66%)

Победа на гости

47 (32,41%)

7+ голови

1 (0,69%)

3-1, 1-1

БХ

Дополнителна статистика

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.  9.  10.

Динамо Загреб Риека Хајдук Сплит НК Сплит Локомотива Истра 1961 Задар Осиек Славен Копривница Хрв. драговољац

Вкупно 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

21 17 15 13 13 10 9 5 3 3

5 9 10 8 4 6 5 7 10 8

3 3 4 8 12 13 15 17 16 18

63 57 50 34 44 36 29 25 31 28

Дома 23 25 29 28 43 46 48 54 54 47

68 60 55 47 43 36 32 22 19 17

14 15 14 15 15 14 15 14 14 15

13 8 9 10 7 3 4 4 2 2

1 7 4 1 2 4 3 5 5 4

0 0 1 4 6 7 8 5 7 9

37 35 23 22 20 15 14 16 18 12

Гости 10 15 10 12 20 21 27 17 30 23

40 31 31 31 23 13 15 17 11 10

15 14 15 14 14 15 14 15 15 14

8 9 6 3 6 7 5 1 1 1

4 2 6 7 2 2 2 2 5 4

3 3 3 4 6 6 7 12 9 9

26 22 27 12 24 21 15 9 13 16

дал 1.73

при. 0.87

13 10 19 16 23 25 21 37 24 24

28 29 24 16 20 23 17 5 8 7

+1

27 50 33 21 47 21 60 36 47 21 67 57 53 36 67 36 47 29 2.33

1.00

1.57

0.71

+6

43 27 29 20 29 47 43 53 21 33 57 53 29 40 50 73 36 47 1.64

0.71

1.80

1.27

-1

40 7 33 14 33 14 53 36 20 14 40 21 33 14 33 57 33 36 1.47

0.80

0.86

1.14

+2

20 29 13 14 27 29 60 71 20 36 40 57 20 29 53 79 47 64 1.33

1.33

1.71

1.64

-1

14 40 29 40 36 47 36 60 21 40 29 40 14 40 64 40 36 40 1.07

1.50

1.40

1.67

-4

13 21 20 14 33 29 53 50 33 36 20 29 13 21 53 43 40 36 0.93

1.80

1.07

1.50

-2

14 0 29 40 21 53 43 53 29 47 21 7 21 7 64 53 43 40 1.14

1.21

0.60

2.47

+2

7

0 29 27 43 40 64 53 43 20 36 20 14 7 71 53 57 47 1.29

2.14

0.87

1.60

=1

7

7 13 21 13 36 33 64 20 21 20 14 7 14 40 79 33 57 0.80

1.53

1.14

1.71

=1

г 2-2

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 57 40 21 33 64 27 79 47 50 33 79 53 64 33 64 47 64 40 2.64 0.71

д 1-1

Хрватска

гости

сер.


41 ЧЕШКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Спарта Прага - Славија Прага

Бохемијанс 1905 (15) - Теплице (4)

Спарта Прага (1) - Славија Прага (14)

Бохемијанс 1905 Теплице 0-1 (0-1) Д + Славија Прага 1-0 (0-0) - Словачко 1-0 (1-0) Г x Височина Јихлава 1-1 (0-1) + Слoван Либерец 0-0 Д - Млада Болеслав 0-1 (0-0) x Знојмо 0-0 Г x Јаблонец 1-1 (0-0) x Бањик Острава 1-2 (0-0) Д + Пшибрам 1-0 (0-0) - Сигма Оломоуц Височина Јихлава Д Збројовка Брно Славија Прага Г П’лзењ Меѓусебни дуели 13/14 1-5 11/12 0-0, 0-2 10/11 1-1, 2-0 09/10 1-1, 0-1 петок 20:15 ч. Реален тип БХ

Спарта Прага Славија Прага 1-0 (1-0) Г - Теплице 0-1 (0-0) + П’лзењ 1-0 (0-0) Д + Знојмо 2-1 (1-0) + Пшибрам 1-1 (0-0) Д - Височина Јихлава 1-2 (0-1) x Бањик Острава 3-0 (1-0) Г - Млада Болеслав 1-3 (0-2) + Знојмо 1-0 (0-0) Д x Јаблонец 0-0 + Словачко Дукла П. Д П’лзењ Слoван Либерец Г Бохемијанс 1905 Меѓусебни дуели 13/14 2-0 12/13 3-1, 0-1 11/12 1-1, 3-0 10/11 2-0, 2-1 сабота 15 ч. Реален тип 1

Г Д Г Д Г Г Д

Пшибрам (13) - Слoван Либерец (5)

Д Г Г Д Г Г Д

П’лзењ (2) - Височина Јихлава (9)

Г Д Г Д Г Г Д

Пшибрам x Бањик Острава - Спарта Прага x Дукла П. + Словачко - Теплице Сигма Оломоуц Знојмо

13/14

0-1 сабота

Јаблонец (7) - Дукла П. (6)

П’лзењ - Спарта Прага x Словачко + Сигма Оломоуц + Слoван Либерец + Дукла П. Славија Прага Теплице

Височина Јихлава 0-1 (0-1) Г + Дукла П. 3-0 (0-0) Г 0-0 Д x Теплице 1-1 (1-0) Д 2-1 (0-1) Г + Славија Прага 2-1 (1-0) Г 6-0 (4-0) Д + Сигма Оломоуц 5-0 (2-0) Д 3-0 (1-0) Д + Млада Болеслав 2-1 (1-0) Г Д Бохемијанс 1905 Г Д Г Јаблонец Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 1-0, 1-1 05/06 0-2, 0-0 04/05 2-1, 1-0 недела 15 ч. Реален тип 1

1

Бањик Острава (16) - Словачко (8)

Слoван Либерец Д + Збројовка Брно 1-0 (0-0) Г - Бохемијанс 1905 0-1 (0-1) Д + Јаблонец 3-0 (1-0) Г - П’лзењ 0-6 (0-4) Д + Бањик Острава 3-2 (2-1) Д Словачко Г Спарта Прага Меѓусебни дуели 12/13 1-1, 0-4 11/12 0-2, 2-3 10/11 1-0, 0-0 16 ч. Реален тип БХ 1-1 (1-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 3-2 (1-1) 0-1 (0-0)

Бањик Острава Словачко 1-1 (0-1) Д + Бохемијанс 1905 x Пшибрам 0-0 Г x П’лзењ x Збројовка Брно 1-1 (0-0) Д + Збројовка Брно x Спарта Прага 0-0 Г - Пшибрам x Бохемијанс 1905 2-3 (1-2) Д - Спарта Прага - Слoван Либерец Знојмо Г Слoван Либерец Дукла П. Д Сигма Оломоуц Меѓусебни дуели 13/14 2-2 12/13 0-2, 2-1 11/12 0-1, 0-1 10/11 сабота 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Млада Болеслав (3) - Знојмо (11)

Јаблонец - Знојмо + Сигма Оломоуц - Слoван Либерец x Теплице x Славија Прага Млада Болеслав Височина Јихлава

Дукла П. 0-4 (0-2) Д - Височина Јихлава Г 2-1 (1-0) Г - Млада Болеслав Д 0-3 (0-1) Д x Пшибрам Г 1-1 (0-0) Г - Збројовка Брно Д 0-0 Д - П’лзењ Г Д Спарта Прага Г Д Г Бањик Острава Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 1-5, 2-2 11/12 0-2, 3-1 недела 17 ч. Реален тип

0-3 (0-0) 0-1 (0-0) 1-1 (1-1) 1-2 (1-2) 0-3 (0-1)

ГГ

Млада Болеслав Знојмо 1-1 (0-0) Д + Јаблонец Г x Сигма Оломоуц 1-0 (0-0) Г - Славија Прага Д + Дукла П. 1-0 (0-0) Д x Бохемијанс 1905 Г + Теплице 3-1 (2-0) Г - Спарта Прага Д + Славија Прага 1-2 (0-1) Д x Збројовка Брно Г - Височина Јихлава Д Бањик Острава Д Јаблонец Г Збројовка Брно Г Пшибрам Меѓусебни дуели 13/14 0-2 недела 17 ч. Реален тип

+

Погоден фикс: 5/15

1-0 (1-0) 0-0 5-0 (2-0) 2-3 (1-1) 0-1 (0-0)

0-0, 2-1

ГГ

Збројовка Брно (12) - Сигма Оломоуц (10) 4-0 (2-0) 1-2 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 1-1 (0-0)

1

Збројовка Брно Сигма Оломоуц 0-1 (0-0) Д x Млада Болеслав 1-1 (0-0) - Слoван Либерец 0-0 Г - Јаблонец 1-2 (0-1) x Бањик Острава 0-5 (0-2) Д - П’лзењ 1-2 (1-0) - Словачко 2-1 (2-1) Г - Височина Јихлава 0-5 (0-2) + Дукла П. 1-1 (0-0) Д + Бохемијанс 1905 2-1 (0-0) x Знојмо Теплице Д Пшибрам Млада Болеслав Г Словачко Меѓусебни дуели 13/14 0-2 12/13 2-0, 1-1 10/11 2-0, 0-3 09/10 1-2, 0-5 понеделник 17 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

Статистика - Чешка Одиграни натпревари

184

Победа на домаќини

93 (50,54%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

97 (52,72%)

Постигнати голови

515

Нерешено

48 (26,09%)

0-1 гол

46 (25,00%)

4-6 голови

54 (29,35%)

Просек гол по натпревар

2,80

Победа на гости

43 (23,37%)

0-2 голови

87 (47,28%)

7+ голови

5 (2,72%)

Дополнителна статистика

Чешка Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.  15.  16.

Спарта Прага П’лзењ Млада Болеслав Теплице Слован Либерец Дукла П. Јаблонец Словачко Височина Јихлава Сигма Оломоуц Знојмо Збројовка Брно Пшибрам Славија Прага Бохемијанс 1905 Бањик Острава

23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23 23

19 16 11 11 11 8 8 8 8 6 5 6 6 6 4 3

4 5 7 6 5 7 6 5 5 6 8 5 5 5 7 10

0 2 5 6 7 8 9 10 10 11 10 12 12 12 12 10

54 53 43 44 28 25 34 34 36 36 26 23 24 19 17 19

Дома 13 17 25 25 32 26 38 33 37 46 32 38 40 41 33 39

61 53 40 39 38 31 30 29 29 24 23 23 23 23 19 19

11 11 11 12 12 12 11 12 12 12 12 11 11 12 11 11

11 7 8 9 7 4 5 6 6 4 4 6 6 4 3 3

0 4 2 1 4 5 4 2 3 4 4 1 1 3 5 5

0 0 1 2 1 3 2 4 3 4 4 4 4 5 3 3

33 30 27 26 16 15 22 20 24 22 13 16 20 11 9 13

Гости 5 6 9 12 8 14 15 13 16 18 8 13 16 22 8 15

33 25 26 28 25 17 19 20 21 16 16 19 19 15 14 14

12 12 12 11 11 11 12 11 11 11 11 12 12 11 12 12

8 9 3 2 4 4 3 2 2 2 1 0 0 2 1 0

4 1 5 5 1 2 2 3 2 2 4 4 4 2 2 5

0 2 4 4 6 5 7 6 7 7 6 8 8 7 9 7

21 23 16 18 12 10 12 14 12 14 13 7 4 8 8 6

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 64 33 18 50 45 50 82 42 45 33 91 58 82 42 45 67 45 42 3.00 0.45

дал 1.75

при. 0.67

8 11 16 13 24 12 23 20 21 28 24 25 24 19 25 24

28 28 14 11 13 14 11 9 8 8 7 4 4 8 5 5

+2

64 25 36 33 55 33 55 67 55 25 64 67 55 58 36 67 27 58 2.73

0.55

1.92

0.92

+3

64 17 36 8 55 17 64 42 55 25 64 25 55 17 55 67 45 33 2.45

0.82

1.33

1.33

-1

42 18 8 18 42 27 58 45 50 45 50 36 42 18 58 45 50 27 2.17

1.00

1.64

1.18

+1

25 27 17 64 8 55 33 64 17 36 33 36 17 18 42 45 25 36 1.33

0.67

1.09

2.18

+1

17 9 42 27 42 27 42 45 17 0 25 18 17 18 58 45 17 36 1.25

1.17

0.91

1.09

-2

36 0 27 33 45 33 64 58 36 42 64 17 55 0 73 42 55 33 2.00

1.36

1.00

1.92

=2

42 18 25 27 17 55 50 64 33 36 42 45 33 18 42 73 33 64 1.67

1.08

1.27

1.82

-2

42 9 33 27 50 45 75 64 42 36 58 36 33 27 75 45 58 45 2.00

1.33

1.09

1.91

+3

г 2-2

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

гости

сер.

8 18 33 9 42 45 67 82 33 64 50 45 33 27 83 64 67 55 1.83

1.50

1.27

2.55

+1

33 9 33 0 33 27 33 55 8 36 33 27 33 18 25 55 17 36 1.08

0.67

1.18

2.18

=1

27 0 27 17 27 33 45 50 36 25 36 8 18 8 45 50 45 33 1.45

1.18

0.58

2.08

=1

27 0 27 33 36 33 64 25 55 17 55 0 27 0 36 33 36 0

1.82

1.45

0.33

2.00

-1

25 18 25 27 25 18 58 55 25 18 33 0 17 0 50 55 42 45 0.92

1.83

0.73

1.73

=1

27 8 18 42 9 33 9 50 0 33 18 8 18 0 36 50 9 42 0.82

0.73

0.67

2.08

-1

27 0 36 25 36 33 55 50 18 50 27 17 18 17 73 33 36 25 1.18

1.36

0.50

2.00

-1


42 ШВАЈЦАРИЈА 1

ФИКС на колото

11 април 2014

Сион - Базел

+

2

Погоден фикс: 12/20 + +

Тун (7) - Арау (8)

Лозана спортс (10) - Грасхоперс (2)

Сион (9) - Базел (1)

Луцерн (6) - Сент Гален (5)

Арау Г + Сион 2-1 (1-0) Г - Базел 0-5 (0-3) Д + Сион 2-0 (1-0) Д + Јанг бојс 2-1 (0-0) Г - Сент Гален 1-4 (0-1) Д Луцерн Г Сион Меѓусебни дуели 13/14 4-1, 1-2, 2-2 07/08 0-3, 1-1 07/08 0-5, 2-5 06/07 1-0, 0-0, 2-1 сабота 19:45 ч. Реален тип ГГ

Лозана спортс Грасхоперс 1-2 (0-1) Д + Лозана спортс 2-1 (1-0) - Грасхоперс 2-2 (1-0) Д + Сион 4-2 (2-0) x Тун 1-0 (0-0) Г + Јанг бојс 4-0 (0-0) + Луцерн 3-0 (1-0) Г + Тун 3-1 (0-0) + Цирих 0-1 (0-1) Д + Цирих 2-0 (1-0) - Сион Сент Гален Д Тун Јанг бојс Г Базел Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 0-2, 0-0 12/13 1-4, 0-0 12/13 1-1, 0-2 11/12 2-1, 0-0, 2-1 сабота 19:45 ч. Реален тип 2

Базел Д x Сент Гален 1-1 (0-0) Д + Арау 5-0 (3-0) Г x Цирих 0-0 Г + Луцерн 2-0 (0-0) Д x Тун 0-0 Д Цирих Д Грасхоперс Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 2-2, 1-3 12/13 0-1, 0-3 12/13 1-4, 1-1 11/12 0-3, 0-0, 0-1 недела 13:45 ч. Реален тип 2

Сент Гален Г x Базел 1-1 (0-0) Д x Јанг бојс 1-1 (1-1) Д + Тун 1-0 (0-0) Г x Сион 1-1 (1-0) Д + Арау 4-1 (1-0) Д Лозана спортс Г Тун Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 3-1, 1-4 12/13 2-0, 0-4 12/13 1-1, 1-1 10/11 4-0, 1-1, 2-1 недела 13:45 ч. Реален тип ГГ

Г Д Г Д Г Г Д

Тун + Арау x Лозана спортс - Сент Гален - Грасхоперс x Базел Грасхоперс Сент Гален

Г Г Д Г Д Г Д

4-1 (0-1) 2-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (0-0) 0-0

Д Г Г Д Г Г Д

Сион - Арау - Грасхоперс - Арау x Сент Гален + Лозана спортс Јанг бојс Арау

1-2 (0-1) 2-4 (0-2) 0-2 (0-1) 1-1 (0-1) 1-0 (1-0)

Г Д Г Д Г Г Г

Луцерн - Сион + Цирих - Лозана спортс - Базел - Јанг бојс Арау Цирих

2-3 (2-1) 1-0 (1-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-2 (0-2)

Цирих (4) - Јанг бојс (3) Јанг бојс Д - Цирих 1-3 (0-0) Г x Сент Гален 1-1 (1-1) Д - Грасхоперс 0-4 (0-0) Г - Арау 1-2 (0-0) Д + Луцерн 2-1 (2-0) Д Сион Г Лозана спортс Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 1-0, 1-3 12/13 4-2, 4-0 12/13 1-1, 1-4 11/12 0-1, 2-2, 1-2 недела 16 ч. Реален тип 2 3-1 (0-0) 0-1 (0-1) 0-0 0-3 (0-1) 0-2 (0-1)

Статистика - Швајцарија 1 Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

396

0-1 гол

30 (21,43%)

Просек гол по натпревар

2,83

0-2 голови

63 (45,00%)

Победа на домаќини

63 (45,00%)

3+ голови

77 (55,00%)

Нерешено

34 (24,29%)

4-6 голови

46 (32,86%)

Победа на гости

43 (30,71%)

7+ голови

1 (0,71%)

Дополнителна статистика

Тим

Q 1. Q 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 

Базел Грасхоперс Јанг бојс Цирих Сент Гален Луцерн Тун Арау Сион Лозана спортс

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

13 15 13 12 10 11 9 10 7 6

14 7 5 5 10 6 9 4 6 2

1 6 10 11 8 11 10 14 15 20

50 52 46 39 33 35 41 42 28 30

Дома 24 29 40 38 33 40 41 57 40 54

53 52 44 41 40 39 36 34 27 20

14 14 14 14 15 14 14 14 13 14

8 7 8 6 7 7 7 5 5 3

5 3 1 4 5 3 5 3 4 1

1 4 5 4 3 4 2 6 4 10

29 23 25 21 20 19 25 25 19 12

Гости 12 15 22 16 15 17 19 27 14 21

29 24 25 22 26 24 26 18 19 10

14 14 14 14 13 14 14 14 15 14

5 8 5 6 3 4 2 5 2 3

9 4 4 1 5 3 4 1 2 1

0 2 5 7 5 7 8 8 11 10

21 29 21 18 13 16 16 17 9 18

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 7 21 14 29 21 57 36 36 29 57 50 43 29 64 71 43 36 2.07 0.86

дал 1.50

при. 0.86

=1

36 14 14 7 21 36 50 50 21 43 50 57 43 36 64 64 50 43 1.64

1.07

2.07

1.00

+5

43 29 43 29 50 29 71 64 43 36 57 43 29 21 57 64 57 50 1.79

1.57

1.50

1.29

+1

43 7 14 14 36 21 57 64 43 29 36 43 36 14 50 64 43 64 1.50

1.14

1.29

1.57

-2

27 15 7 31 20 15 27 46 20 23 33 23 27 8 47 46 27 23 1.33

1.00

1.00

1.38

+1

29 21 7 36 21 36 36 50 29 21 29 29 29 14 57 64 36 43 1.36

1.21

1.14

1.64

-3

29 0 36 0 36 21 64 57 50 36 57 29 21 0 79 64 64 57 1.79

1.36

1.14

1.57

=1

21 29 21 29 36 43 71 79 50 43 57 50 21 29 79 64 64 64 1.79

1.93

1.21

2.14

-1

23 13 23 27 23 27 62 33 23 33 46 13 38 7 54 33 46 33 1.46

1.08

0.60

1.73

+1

7

1.50

1.29

2.36

-1

д 1-1

Швајцарија 1 12 14 18 22 18 23 22 30 26 33

24 28 19 19 14 15 10 16 8 10

г 2-2

Г Г Д Д Г Г Д

Цирих + Јанг бојс - Луцерн x Базел - Лозана спортс - Грасхоперс Базел Луцерн

7 29 29 14 36 57 71 21 43 14 43 7 36 43 57 43 57 0.86

гости

сер.


43 ШВАЈЦАРИЈА 2

ФИКС на колото

11 април 2014

Вадуц - Винтертур

Вил (3) - Лугано (5) Вил + Лугано x Бил-Биен x Вадуц x Шафхаузен x Волен Винтертур Бил-Биен

1

Волен (9) - Бил-Биен (7)

Лугано Д - Вил Д + Сервет Г + Шафхаузен Д x Локарно Г + Бил-Биен Д Волен Г Винтертур Меѓусебни дуели 13/14 4-1, 1-2, 1-2 12/13 3-2, 1-1 12/13 1-1, 1-3 11/12 сабота 17 ч. Реален тип Г Г Г Д Г Г Д

4-1 (1-1) 1-1 (1-1) 2-2 (2-2) 0-0 2-2 (2-1)

1-1, 3-0

ГГ

Волен + Шафхаузен x Киасо + Сервет x Вил - Локарно Лугано Локарно

+

Вадуц (1) - Винтертур (6)

Бил-Биен Д + Волен Д x Вил Г x Локарно Г - Вадуц Д - Лугано Д Шафхаузен Г Вил Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 2-4, 2-6 12/13 0-7, 1-0 12/13 0-2, 0-0 11/12 сабота 17 ч. Реален тип Д Г Г Д Г Г Д

1-4 (1-1) 2-0 (1-0) 1-0 (0-0) 2-2 (1-2) 2-1 (1-1)

-

Погоден фикс: 11/17 -

1-0 (0-0) 0-0 5-1 (4-1) 2-2 (1-2) 0-2 (0-1)

2-1 (1-0) 1-1 (1-1) 1-1 (0-0) 1-3 (0-1) 1-2 (1-1)

2-2, 0-0

ГГ

Винтертур Д x Шафхаузен 1-1 (0-0) Д + Вадуц 3-1 (0-0) Г x Сервет 0-0 Д x Киасо 1-1 (0-0) Г - Шафхаузен 0-2 (0-1) Д Вил Д Лугано Меѓусебни дуели 13/14 1-3, 3-1, 4-0 12/13 0-2, 1-1 12/13 1-0, 0-2 11/12 0-2, 2-2 недела 15 ч. Реален тип 1 Д Г Д Д Г Г Д

Вадуц + Киасо - Винтертур x Вил + Бил-Биен + Киасо Локарно Сервет

Шафхаузен (2) - Сервет (4)

5-2 (3-1) 1-3 (0-0) 2-2 (2-2) 3-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Сервет Д + Локарно Г - Лугано Д x Винтертур Д - Волен Г + Локарно Д Киасо Г Вадуц Меѓусебни дуели 13/14 3-1, 1-2, 3-0 10/11 2-6, 1-0 09/10 0-4, 2-2 08/09 недела 15 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Г

Шафхаузен x Винтертур - Волен - Лугано x Вил + Винтертур Бил-Биен Киасо

1-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-1 (0-0) 0-0 2-0 (1-0)

1-0 (1-0) 0-2 (0-1) 0-0 1-5 (1-4) 1-0 (0-0)

0-0, 2-1

1

Киасо (8) - Локарно (10) Киасо

- Вадуц + Локарно x Волен x Винтертур - Вадуц Сервет Шафхаузен

2-5 (1-3) 4-1 (3-0) 0-0 1-1 (0-0) 0-2 (0-1)

1-4 (0-3) 1-1 (0-0) 2-2 (2-1) 0-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1-1, 0-1

Статистика - Швајцарија 2 Одиграни натпревари

140

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

402

0-1 гол

34 (24,29%)

Просек гол по натпревар

2,87

0-2 голови

64 (45,71%)

Победа на домаќини

59 (42,14%)

3+ голови

76 (54,29%)

Нерешено

37 (26,43%)

4-6 голови

40 (28,57%)

Победа на гости

44 (31,43%)

7+ голови

7 (5,00%)

БХ

Дополнителна статистика

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Вадуц Шафхаузен Вил Сервет Лугано Винтертур Бил-Биен Киасо Волен Локарно

Вкупно 28 28 28 28 28 28 28 28 28 28

18 15 14 14 12 11 7 4 4 4

8 6 8 6 7 5 8 9 9 8

2 7 6 8 9 12 13 15 15 16

58 45 59 41 41 38 41 24 33 22

Дома 23 29 34 34 41 38 52 43 56 52

62 51 50 48 43 38 29 21 21 20

14 14 13 14 14 14 14 14 14 15

11 8 7 7 5 8 5 3 3 2

3 3 3 2 5 4 3 4 5 5

0 3 3 5 4 2 6 7 6 8

37 25 30 18 18 23 21 11 16 10

Гости 11 15 17 16 21 16 23 20 25 29

36 27 24 23 20 28 18 13 14 11

14 14 15 14 14 14 14 14 14 13

7 7 7 7 7 3 2 1 1 2

5 3 5 4 2 1 5 5 4 3

2 4 3 3 5 10 7 8 9 8

21 20 29 23 23 15 20 13 17 12

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 43 57 21 71 21 71 36 57 21 79 36 50 36 64 57 57 29 2.64 0.79

дал 1.50

при. 0.86

+2

43 36 7 36 21 29 50 50 29 21 64 36 50 29 50 50 36 36 1.79

1.07

1.43

1.00

+1

31 20 46 33 54 47 77 60 38 33 54 53 38 33 62 60 62 47 2.31

1.31

1.93

1.13

=4

29 36 36 21 21 29 43 57 36 29 36 50 21 29 43 50 43 36 1.29

1.14

1.64

1.29

+1

21 29 14 43 29 50 50 64 29 36 43 50 36 50 50 71 43 64 1.29

1.50

1.64

1.43

+1

21 14 14 21 29 21 50 50 36 21 43 29 21 29 71 29 50 29 1.64

1.14

1.07

1.57

-1

29 7 36 14 43 43 64 57 29 50 36 36 21 36 64 79 50 57 1.50

1.64

1.43

2.07

-2

0

7 29 36 21 36 50 43 21 36 21 21 14 14 43 57 43 43 0.79

1.43

0.93

1.64

-1

7

7 36 14 43 29 50 64 36 50 29 36 21 14 64 64 36 64 1.14

1.79

1.21

2.21

-1

7 15 7 38 20 46 40 62 27 38 13 31 7 23 40 31 20 31 0.67

1.93

0.92

1.77

+1

д 1-1

Швајцарија 2 12 14 17 18 20 22 29 23 31 23

26 24 26 25 23 10 11 8 7 9

г 2-2

Локарно Д - Киасо Д x Бил-Биен Г x Лугано Д - Сервет Д + Волен Д Вадуц Г Волен Меѓусебни дуели 13/14 4-1, 1-1, 0-0 12/13 2-1, 3-1 12/13 3-1, 1-0 11/12 понеделник 19:45 ч. Реален тип Г Г Д Г Д Г Д

гости

сер.


44 ШВЕДСКА

11 април 2014

ФИКС на колото

Малме - Јефле

Мјелби (13) - Ѓургарден (5) Г Д Г Д Г Г Д

Мјелби - Халмштад + Гетеборг - Калмар x Јефле - Еребро Норчепинг Хекен

2013

2-0, 3-0 петок

1

Атвидаберг (4) - Фалкенберг (11)

Ѓургарден Д + Гетеборг 2-1 (0-1) Г + Калмар 2-1 (1-1) Д x Јефле 1-1 (1-1) Г x Естерс 1-1 (0-1) Д + Халмштад 3-0 (1-0) Д АИК Г Малме Меѓусебни дуели 2012 1-0, 4-3 2011 0-1, 3-0 2010 3-0, 0-1 19 ч. Реален тип БХ

Д Г Д Д Г Г Д

0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 1-2 (1-2) 2-2 (2-2) 0-1 (0-0)

Малме (1) - Јефле (12)

Атвидаберг + Хелсингборг - Сиријанска x Хекен + Елфсборг x Калмар Гетеборг Јефле

2011

4-0, 2-0 сабота

Хелсингборг (15) - Хекен (7)

Фалкенберг 3-0 (1-0) Г - Малме 0-3 (0-0) 1-4 (1-1) Д + Бромапојкарна 1-0 (1-0) 2-2 (0-0) - - 2-1 (1-0) - - 2-2 (1-1) - - Д Калмар Д Елфсборг Меѓусебни дуели 2009 0-3, 1-0 2008 2-0, 3-3 2007 2-3, 3-0 16 ч. Реален тип 1

Д Г Д Д Г Г Д

Малме + Бромапојкарна + Елфсборг + Сиријанска + Фалкенберг + Гетеборг Еребро Ѓургарден

2013

Хелсингборг Хекен 4-2 (3-0) Г x Елфсборг + Халмштад 0-3 (0-1) Д - Халмштад - Атвидаберг 2-3 (1-0) Г x Атвидаберг - Калмар 1-2 (0-2) Д + Норчепинг - АИК 0-2 (0-0) Г - Елфсборг - Норчепинг Елфсборг Д Халмштад Халмштад Г Мјелби Меѓусебни дуели 2013 2-3, 5-0 2012 2-2, 3-2 2011 1-1, 1-1 2010 недела 17:30 ч. Реален тип

Д Г Д Д Г Г Д

0-0 1-3 (1-1) 2-2 (0-0) 2-0 (0-0) 1-3 (0-0)

3-1, 1-2

Халмштад + Мјелби + Хекен x Бромапојкарна - Еребро - Ѓургарден Хекен Хелсингборг

2013

1

2-3, 1-1 недела

2-1 (1-0) 2-0 (1-0) 3-1 (3-0) 3-0 (0-0) 3-0 (2-0)

Д Г Д Д Г Г Д

2-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-2 (0-1) 2-2 (2-2) 1-2 (0-0)

2-0, 3-1

АИК + Норчепинг + Бромапојкарна + Хелсингборг - Гетеборг + Јефле Ѓургарден Норчепинг

2012

1

Норчепинг Г - АИК 0-1 (0-1) Д x Естерс 1-1 (1-0) Г - Гетеборг 0-2 (0-0) Г - Хекен 0-2 (0-0) Д + Хелсингборг 2-0 (0-0) Д Мјелби Г АИК Меѓусебни дуели 2011 5-4, 0-2 2008 2-0, 3-1 2002 3-2, 0-0 17:30 ч. Реален тип ГГ

Бромапојкарна Гетеборг 1-2 (0-1) Д x Естерс - Малме 0-6 (0-3) Г - Мјелби - АИК 2-2 (1-1) Д + Норчепинг x Халмштад 1-2 (0-1) Г + АИК - Калмар 0-1 (0-1) Д - Малме - Фалкенберг Јефле Д Атвидаберг Еребро Г Калмар Меѓусебни дуели 2013 2-1, 0-2 2010 1-2, 1-1 2009 0-3, 0-4 2007 понеделник 19 ч. Реален тип

Г Д Г Д Г Г Д

Еребро Г + Халмштад Д + Мјелби - - - - - - Д Малме Г Бромапојкарна Меѓусебни дуели 2011 2-1, 1-0 2010 0-1, 0-1 2009 15 ч. Реален тип

3-0, 2-2 недела

Бромапојкарна (14) - Гетеборг (9)

1-0 (0-0) 3-1 (1-1) 2-2 (1-1) 1-2 (1-1) 0-3 (0-1)

+

АИК (10) - Еребро (2)

Јефле Д + Сиријанска Г x Ѓургарден Д - Елфсборг Г x Мјелби Д - АИК Д Бромапојкарна Г Атвидаберг Меѓусебни дуели 2012 2-0, 0-0 2011 0-2, 0-0 2010 16 ч. Реален тип

0-2, 3-1 сабота

Халмштад (16) - Норчепинг (8)

Д Г Д Г Г Г Г

Погоден фикс: 1/1

1-0 (1-0) 6-0 (3-0) 2-1 (2-0) 0-2 (0-1) 2-1 (0-0)

2-1 (1-1) 1-0 (0-0) -

1-1, 1-1

1

Калмар (3) - Елфсборг (6) Елфсборг Д x Хекен Д - Малме Г + Јефле Г - Атвидаберг Д + Хекен Д Хелсингборг Г Фалкенберг Меѓусебни дуели 2013 0-1, 1-1 2012 0-3, 2-1 2011 0-0, 2-1 2010 понеделник 19:05 ч. Реален тип

Д Г Д Г Д Г Д

0-0 1-2 (0-2) 2-0 (0-0) 2-0 (1-0) 0-3 (0-2)

0-0, 1-2

2

Калмар - Ѓургарден + Хелсингборг + Мјелби + Бромапојкарна x Атвидаберг Фалкенберг Гетеборг

1-2 (1-1) 3-2 (0-1) 2-1 (2-1) 2-1 (1-0) 2-2 (1-1)

0-0 0-2 (0-1) 2-0 (1-0) 1-2 (0-1) 3-1 (0-0)

1-4, 2-2

БХ

Статистика - Шведска Одиграни натпревари

15

Победа на домаќини

8 (53,33%)

2+ прво полувреме

/

3+ голови

10 (66,67%)

Постигнати голови

41

Нерешено

2 (13,33%)

0-1 гол

2 (13,33%)

4-6 голови

3 (20,00%)

Просек гол по натпревар

2,73

Победа на гости

5 (33,33%)

0-2 голови

5 (33,33%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

Шведска Малме Еребро Калмар Атвидаберг Ѓургарден Елфсборг Хекен Норчепинг Гетеборг АИК Фалкенберг Јефле Мјелби Бромапојкарна Хелсингборг Халмштад

2 2 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2

2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 0

0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0

0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2

6 3 4 4 3 4 3 2 2 2 1 3 2 1 0 1

Дома 0 1 3 3 0 3 3 2 3 3 3 4 3 3 2 5

6 6 4 4 3 3 3 3 3 3 3 1 1 0 0 0

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1

1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0

0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0

0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1

3 1 2 2 3 3 2 2 0 0 1 1 2 1 0 1

Гости 0 0 2 1 0 1 0 0 3 2 0 2 2 2 0 2

3 3 1 3 3 3 3 3 0 0 3 0 1 0 0 0

1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

1 1 1 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0

0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0

0 0 0 0 0 1 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1

3 2 2 2 0 1 1 0 2 2 0 2 0 0 0 0

0 1 1 2 0 2 3 2 0 1 3 2 1 1 2 3

3 3 3 1 0 0 0 0 3 3 0 1 0 0 0 0

д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ 0 100 0 100 0 100 100 100 0 0 100 100 0 100 0 0 г 2-2

Q 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.  14.  15.  16.

Вкупно

д 1-1

Тим

статистиката е изразена во проценти [%]

0

0

дома

гости

сер.

дал 3.00

при. 0.00

дал 3.00

при. 0.00

+2

0 100 0 100 0 100 0 100 1.00

0.00

2.00

1.00

+2

0 100 0 100 100 100 0 100 100 100 100 100 100 100 100 2.00

2.00

2.00

1.00

=1

0 100 0 100 0 100 0

0 100 0

д г ГГ3+ 0 0

0

100 0

0

0

0 100 100 100 0 100 100 100 100 100 100 100 100 100 2.00

1.00

2.00

2.00

=1

100 0

0

0

0

0 100 0

3.00

0.00

0.00

0.00

+1 +1

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 100 100 0 100 0

0

0 100 100 100 100 3.00

1.00

1.00

2.00

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 100 0

0

0

0 100 0 100 2.00

0.00

1.00

3.00

-1

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

2.00

0.00

0.00

2.00

+1

0

0

0

0

0

0 100 0

0 100 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0 100 0

0

0

0

0 100 0

0

0 100 0

100 0 100 0

0

0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

+1

0

0

0.00

3.00

+1

2.00

2.00

-1

0

0 100 0 100 0

2.00

2.00

0.00

1.00

-1

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

1.00

-2

0

0

0

0

0

0.00

0.00

0.00

2.00

-1

0

0

0

0 100 0 100 0

1.00

2.00

0.00

3.00

-2

0 100 0 100 0 100 0 100 0 100 0

0

0

0 100 0

0 100 0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0

0 100 0 100 0 100 100 0

0

0

-1

1.00

2.00

0

0

0.00

2.00

0.00

0 100 0 100 100 100 0 100 0 100 0

0

2.00

2.00

1.00

0

0

3.00

0 100 0 100 0.00

0 100 100 100 100 1.00

0

0

0.00

0

0

0

0

0

0

0


45 ШКОТСКА ШАМПИОНАТ

ФИКС на колото

Данди - Кауденбит

Алоа (8) - Мортон (10) Алоа - Квин оф саут + Фалкирк - Ливингстон - Рејт - Дамбартон Хамилтон Данди

Данди x Рејт + Дамбартон + Квин оф саут - Фалкирк x Хамилтон Мортон Алоа

Погоден фикс: 14/26 -

+

Ливингстон (6) - Хамилтон (1)

Кауденбит Г - Дамбартон Г - Квин оф саут Д + Мортон Д x Хамилтон Г - Фалкирк Д Ливингстон Г Рејт Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-2, 2-0 10/11 2-2, 3-1 10/11 3-0, 1-2 сабота 16 ч. Реален тип Д Г Д Д Г Г Г

0-1 (0-1) 3-0 (0-0) 0-2 (0-1) 0-1 (0-0) 1-4 (0-1)

+

1

Данди (2) - Кауденбит (9)

Мортон Д - Хамилтон 3-4 (1-1) Г - Кауденбит 0-3 (0-1) Г - Квин оф саут 0-3 (0-1) Д + Дамбартон 3-0 (2-0) Д + Ливингстон 2-0 (2-0) Д Данди Д Фалкирк Меѓусебни дуели 13/14 1-0, 2-0, 2-0 06/07 0-3, 1-2 06/07 3-2, 0-4 05/06 0-0, 1-4, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 1 Д Д Г Д Г Г Д

11 април 2014

0-0 1-0 (0-0) 1-0 (0-0) 0-1 (0-1) 1-1 (1-0)

1-5 (0-1) 1-2 (0-2) 3-0 (1-0) 1-1 (0-0) 0-5 (0-3)

1

Хамилтон Д + Фалкирк 3-1 (1-0) Г + Мортон 4-3 (1-1) Д + Рејт 3-2 (0-1) Г x Кауденбит 1-1 (0-0) Д x Данди 1-1 (0-1) Д Алоа Г Дамбартон Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 0-0, 0-2 12/13 0-0, 0-3 12/13 1-1, 2-1 11/12 0-4, 1-0, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип 2 Д Г Д Д Г Г Г

Ливингстон - Данди + Рејт + Алоа - Дамбартон - Мортон Кауденбит Квин оф саут

Квин оф саут (4) - Фалкирк (3)

0-2 (0-1) 4-2 (1-0) 2-0 (1-0) 1-2 (1-0) 0-2 (0-2)

Квин оф саут Фалкирк 1-1 (0-0) Г - Хамилтон 1-3 (0-1) x Хамилтон 1-0 (1-0) Г - Алоа 0-3 (0-0) + Алоа 2-1 (2-0) Д + Дамбартон 2-0 (1-0) + Кауденбит 0-1 (0-0) Г + Данди 1-0 (1-0) - Данди 3-0 (1-0) Д + Кауденбит 5-0 (3-0) + Мортон Рејт Д Рејт Дамбартон Г Мортон Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 2-0, 1-2 11/12 0-0, 0-3 11/12 1-5, 0-1 10/11 0-1, 3-0, 1-5 сабота 16 ч. Реален тип БХ Д Г Д Г Д Г Г

Рејт (7) - Дамбартон (5) Дамбартон Д - Данди 0-1 (0-0) Г - Фалкирк 0-2 (0-1) Г + Ливингстон 2-1 (0-1) Г - Мортон 0-3 (0-2) Д + Алоа 4-1 (1-0) Д Квин оф саут Д Хамилтон Меѓусебни дуели 13/14 3-3, 2-1, 4-2 12/13 2-1, 2-4 12/13 3-2, 2-2 05/06 0-0, 1-0, 3-2 сабота 16 ч. Реален тип ГГ Д Г Д Г Г Д Г

+ Мортон x Данди - Ливингстон - Хамилтон + Алоа Квин оф саут Фалкирк

2-1 (0-1) 0-0 2-4 (0-1) 2-3 (1-0) 1-0 (0-0)

Статистика - Шкотска Шампионат Одиграни натпревари

159

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

442

0-1 гол

40 (25,16%)

Просек гол по натпревар

2,78

0-2 голови

83 (52,20%)

Победа на домаќини

71 (44,65%)

3+ голови

76 (47,80%)

Нерешено

35 (22,01%)

4-6 голови

41 (25,79%)

Победа на гости

53 (33,33%)

7+ голови

4 (2,52%)

Дополнителна статистика

 

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Хамилтон Данди Фалкирк Квин оф саут Дамбартон Ливингстон Рејт Алоа Кауденбит Мортон

Вкупно 32 32 32 31 32 32 31 32 32 32

17 18 16 14 13 12 10 10 9 5

9 6 8 6 6 6 9 7 6 7

6 8 8 11 13 14 12 15 17 20

54 45 51 44 57 48 42 30 43 28

Дома 33 24 29 33 57 49 50 43 66 58

60 60 56 48 45 42 39 37 33 22

16 16 16 16 16 16 15 16 16 16

10 9 10 8 6 6 6 6 6 4

3 4 4 4 5 3 4 1 2 5

3 3 2 4 5 7 5 9 8 7

31 21 33 25 29 24 24 13 27 18

Гости 18 8 11 15 24 23 26 21 29 22

33 31 34 28 23 21 22 19 20 17

16 16 16 15 16 16 16 16 16 16

7 9 6 6 7 6 4 4 3 1

6 2 4 2 1 3 5 6 4 2

3 5 6 7 8 7 7 6 9 13

23 24 18 19 28 24 18 17 16 10

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 50 19 13 38 25 31 44 38 38 19 63 31 50 6 50 50 38 31 1.94 1.13

дал 1.44

при. 0.94

=2

25 31 19 13 0 13 31 38 6 19 38 44 19 25 31 38 19 31 1.31

0.50

1.50

1.00

=1

50 19 13 19 25 13 56 31 38 13 56 25 50 13 56 38 44 19 2.06

0.69

1.13

1.13

+3

38 33 50 20 44 13 44 47 25 13 50 33 25 27 50 47 38 40 1.56

0.94

1.27

1.20

+1

25 19 19 25 19 56 63 88 44 44 56 56 38 38 75 75 63 75 1.81

1.50

1.75

2.06

+1

13 25 31 38 44 19 63 56 31 38 44 44 31 25 50 50 50 44 1.50

1.44

1.50

1.63

-2

13 13 13 25 27 25 60 38 33 31 60 25 20 25 73 44 60 31 1.60

1.73

1.13

1.50

+1

19 19 25 13 13 31 44 31 13 31 19 31 6 25 19 50 19 31 0.81

1.31

1.06

1.38

-3

25 6 25 13 38 31 50 56 44 44 56 19 38 13 50 56 44 44 1.69

1.81

1.00

2.31

-1

19 6 31 38 31 31 25 56 13 31 31 6 19 0 44 50 19 44 1.13

1.38

0.63

2.25

+2

д 1-1

Шкотска Шампионат 15 16 18 18 33 26 24 22 37 36

27 29 22 20 22 21 17 18 13 5

г 2-2

Рејт

гости

сер.


46 ШКОТСКА ЛИГА 1

ФИКС на колото

11 април 2014

Арброт - Странрар

Арброт (10) - Странрар (3)

Брекин (7) - Ердри (8)

Арброт + Ист фајф - Ердри - Ер јунајтед - Глазгов ренџерс x Стенхаусмјур Форфар А. Данфермлин

Странрар 2-1 (1-1) Д - Форфар А. 0-4 (0-2) Д 0-1 (0-1) Г - Форфар А. 0-1 (0-1) Д 1-2 (1-2) Д x Стенхаусмјур 1-1 (1-0) Г 1-2 (0-1) Д x Ердри 1-1 (0-0) Д 2-2 (1-1) Г x Ист фајф 1-1 (0-1) Г Д Брекин Г Д Г Глазгов ренџерс Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-2, 2-3 12/13 1-0, 0-2 12/13 2-1, 1-1 10/11 2-2, 4-3, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

-

ГГ

Погоден фикс: 12/23 + -

Данфермлин (2) - Форфар А. (6)

Брекин x Форфар А. - Стенхаусмјур - Глазгов ренџерс - Данфермлин + Ер јунајтед Странрар Ист фајф

Ердри 1-1 (0-0) Г - Глазгов ренџерс 0-3 (0-3) Г 2-4 (1-2) Г + Арброт 1-0 (1-0) Г 1-2 (0-1) Д + Форфар А. 5-1 (3-1) Д 1-2 (0-0) Г x Странрар 1-1 (0-0) Г 2-1 (1-0) Д + Данфермлин 2-0 (1-0) Д Д Ист фајф Г Г Г Стенхаусмјур Меѓусебни дуели 13/14 1-2, 4-3, 1-3 11/12 1-4, 1-1 11/12 3-2, 1-1 10/11 1-2, 2-2, 3-1 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Данфермлин Форфар А. 0-0 Д x Брекин Д x Стенхаусмјур 0-2 (0-1) Г + Странрар Г - Глазгов ренџерс 1-2 (1-0) Д + Странрар Д - Ист фајф 2-1 (0-0) Г - Ердри Д + Брекин 0-2 (0-1) Д - Ист фајф Г - Ердри Г Глазгов ренџерс Г Ер јунајтед Г Арброт Д Арброт Меѓусебни дуели 13/14 4-2, 1-1, 0-4 12/13 6-1, 1-3 сабота 16 ч. Реален тип

Ист фајф (9) - Стенхаусмјур (5) 1-1 (0-0) 4-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-5 (1-3) 1-2 (1-2)

1

Стенхаусмјур Г x Данфермлин 0-0 Д + Брекин 4-2 (2-1) Г x Странрар 1-1 (0-1) Г + Ер јунајтед 3-2 (1-0) Д x Арброт 2-2 (1-1) Д Глазгов ренџерс Д Ердри Меѓусебни дуели 13/14 1-1, 1-0, 1-1 12/13 1-2, 1-2 12/13 3-2, 0-3 11/12 1-1, 0-1, 1-3 сабота 16 ч. Реален тип БХ Г Д Г Г Д Г Д

Ист фајф - Арброт - Ер јунајтед + Данфермлин + Форфар А. x Странрар Ердри Брекин

1-2 (1-1) 0-5 (0-3) 2-1 (0-1) 2-1 (2-1) 1-1 (1-0)

Глазгов ренџерс (1) - Форфар А. (6) Глазгов ренџерс Форфар А. 1-0 (0-0) Д x Брекин Г + Ист фајф 3-0 (3-0) Г + Странрар Д + Ердри 2-0 (1-0) Д + Странрар Д + Данфермлин 2-1 (1-0) Г - Ердри Г + Брекин 2-1 (1-0) Д - Ист фајф Г + Арброт Д Арброт Г Стенхаусмјур Д Ер јунајтед Д Ер јунајтед Меѓусебни дуели 13/14 2-0, 6-1, 1-0 вторник 20:45 ч. Реален тип

1-1 (0-0) 4-0 (2-0) 1-0 (1-0) 1-5 (1-3) 1-2 (1-2)

Статистика - Шкотска Лига 1 Одиграни натпревари

159

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

529

0-1 гол

19 (11,95%)

Просек гол по натпревар

3,33

0-2 голови

59 (37,11%)

Победа на домаќини

71 (44,65%)

3+ голови

100 (62,89%)

Нерешено

30 (18,87%)

4-6 голови

53 (33,33%)

Победа на гости

58 (36,48%)

7+ голови

8 (5,03%)

1

Дополнителна статистика

 

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Глазгов ренџерс Данфермлин Странрар Ер јунајтед Стенхаусмјур Форфар А. Брекин Ердри Ист фајф Арброт

Вкупно 31 32 32 32 32 31 32 32 32 32

29 18 13 13 10 11 10 9 9 7

2 3 9 6 12 6 5 8 5 4

0 11 10 13 10 14 17 15 18 21

93 64 51 57 51 50 51 40 27 45

Дома 16 51 47 58 58 52 65 54 59 69

89 57 48 45 42 39 35 35 32 25

15 16 16 16 16 16 16 16 16 16

13 9 8 7 5 5 7 7 5 5

2 2 4 2 8 4 3 2 2 1

0 5 4 7 3 7 6 7 9 10

52 32 26 34 29 23 30 23 13 23

Гости 11 22 19 31 25 20 30 25 29 32

41 29 28 23 23 19 24 23 17 16

16 16 16 16 16 15 16 16 16 16

16 9 5 6 5 6 3 2 4 2

0 1 5 4 4 2 2 6 3 3

0 6 6 6 7 7 11 8 9 11

41 32 25 23 22 27 21 17 14 22

дал 2.56

при. 0.31

5 29 28 27 33 32 35 29 30 37

48 28 20 22 19 20 11 12 15 9

25 31 25 13 44 38 81 75 44 50 63 56 44 44 69 63 63 56 2.00

1.38

2.00

1.81

-1

50 25 25 44 44 50 50 56 31 38 44 44 38 31 50 81 25 50 1.63

1.19

1.56

1.75

=3

31 25 38 50 56 56 69 63 56 31 81 25 44 19 56 50 56 25 2.13

1.94

1.44

1.69

-2

19 19 19 44 31 50 44 56 38 38 38 38 25 31 88 56 44 44 1.81

1.56

1.38

2.06

=1

25 33 38 33 44 47 44 73 19 53 38 40 25 40 50 73 31 60 1.44

1.25

1.80

2.13

-2

31 19 31 31 38 56 69 81 44 50 56 31 31 25 81 81 63 75 1.88

1.88

1.31

2.19

+1

25 13 25 31 38 31 56 50 31 31 44 25 38 6 50 56 38 38 1.44

1.56

1.06

1.81

+1

25 6 50 31 31 38 56 50 38 19 13 31 0

6 50 50 44 38 0.81

1.81

0.88

1.88

=1

19 13 56 31 50 44 88 75 31 50 56 38 31 19 63 81 63 69 1.44

2.00

1.38

2.31

=1

г 2-2

   

Тим

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 60 63 33 31 60 25 73 50 53 25 93 81 60 44 53 19 47 19 3.47 0.73

д 1-1

Шкотска Лига 1

гости

сер. +6


47 ШКОТСКА ЛИГА 2

ФИКС на колото

11 април 2014

Елгин - Бервик

Албион (6) - Стирлинг A. (4) Албион - Квинс парк + Елгин - Анан Aтлетик - Бервик + Ист Стирлинг Питерхед Клајд

3+

Клајд (3) - Питерхед (1)

Стирлинг A. Д x Елгин 1-1 (0-0) Г - Клајд 0-1 (0-1) Д x Монтроуз 2-2 (0-0) Г + Анан Aтлетик 2-1 (1-0) Д + Бервик 2-1 (0-1) Д Елгин Г Питерхед Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 2-1, 1-2 11/12 1-2, 0-3 11/12 0-1, 2-2 03/04 3-5, 0-3, 0-3 сабота 16 ч. Реален тип 2-3 Г Д Д Г Д Г Г

Питерхед Г + Елгин 3-2 (1-2) Д + Бервик 3-0 (1-0) Г - Анан Aтлетик 1-2 (1-0) Г + Квинс парк 2-0 (0-0) Д + Монтроуз 4-0 (0-0) Д Албион Д Стирлинг A. Меѓусебни дуели 13/14 0-2, 1-3, 1-1 12/13 0-3, 2-0 12/13 0-1, 0-2 11/12 1-1, 0-1, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип 2-3 Г Д Г Г Д Г Д

0-4 (0-2) 5-2 (3-0) 0-2 (0-1) 1-3 (0-2) 2-1 (1-0)

Клајд + Квинс парк + Стирлинг A. - Бервик + Ист Стирлинг - Анан Aтлетик Монтроуз Албион

-

3-1 (3-0) 1-0 (1-0) 0-3 (0-0) 4-2 (3-1) 0-3 (0-1)

Погоден фикс: 15/26 -

Ист Стирлинг (7) - Анан Aтлетик (2)

Елгин (9) - Бервик (5)

Ист Стирлинг Анан Aтлетик 1-0 (1-0) Г + Елгин 3-2 (3-0) + Стирлинг A. 0-2 (0-2) Д + Питерхед 2-1 (0-1) - Монтроуз 1-4 (1-2) Г + Албион 2-0 (1-0) - Квинс парк 2-4 (1-3) Д - Стирлинг A. 1-2 (0-1) - Клајд 1-2 (0-1) Г + Клајд 3-0 (1-0) - Албион Бервик Д Квинс парк Елгин Г Монтроуз Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 1-1, 2-1 12/13 1-2, 2-1 12/13 2-2, 2-5 11/12 0-4, 2-2, 1-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Бервик Д + Монтроуз 5-0 (3-0) Г - Питерхед 0-3 (0-1) Д + Клајд 3-0 (0-0) Д + Албион 3-1 (2-0) Г - Стирлинг A. 1-2 (1-0) Д Ист Стирлинг Г Квинс парк Меѓусебни дуели 13/14 3-2, 2-0, 3-2 12/13 1-2, 1-2 12/13 3-1, 0-0 11/12 3-3, 4-0, 1-1 сабота 16 ч. Реален тип 3+

Д Г Д Д Г Г Г

Г Д Г Г Д Г Д

Елгин x Стирлинг A. - Анан Aтлетик - Албион + Монтроуз x Квинс парк Стирлинг A. Ист Стирлинг

1-1 (0-0) 2-3 (0-3) 2-5 (0-3) 3-0 (0-0) 1-1 (0-1)

Квинс парк (10) - Монтроуз (8) Монтроуз Г - Бервик 0-5 (0-3) Д + Ист Стирлинг 2-0 (2-0) Г x Стирлинг A. 2-2 (0-0) Д - Елгин 0-3 (0-0) Г - Питерхед 0-4 (0-0) Д Клајд Д Анан Aтлетик Меѓусебни дуели 13/14 0-1, 0-1, 2-1 12/13 2-1, 1-2 12/13 1-1, 2-2 11/12 1-3, 1-0, 5-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ 1-3 (0-3) 4-0 (2-0) 4-1 (2-1) 0-2 (0-0) 1-1 (1-0)

Статистика - Шкотска Лига 2 Одиграни натпревари

160

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

486

0-1 гол

24 (15,00%)

Просек гол по натпревар

3,04

0-2 голови

64 (40,00%)

Победа на домаќини

71 (44,38%)

3+ голови

96 (60,00%)

Нерешено

37 (23,12%)

4-6 голови

53 (33,12%)

Победа на гости

52 (32,50%)

7+ голови

3 (1,88%)

Дополнителна статистика

   

Тим 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Питерхед Анан Aтлетик Клајд Стирлинг A. Бервик Албион Ист Стирлинг Монтроуз Елгин Квинс парк

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

20 18 15 13 12 11 11 10 8 5

7 5 6 9 7 8 8 9 8 7

5 9 11 10 13 13 13 13 16 20

68 64 43 48 55 40 42 39 54 33

Дома 33 44 42 47 45 46 50 51 66 62

67 59 51 48 43 41 41 39 32 22

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

10 9 8 8 9 9 5 6 5 2

6 2 3 5 2 2 6 4 3 4

0 5 5 3 5 5 5 6 8 10

35 31 25 28 36 22 23 19 31 15

Гости 12 22 22 19 20 18 25 21 30 32

36 29 27 29 29 29 21 22 18 10

16 16 16 16 16 16 16 16 16 16

10 9 7 5 3 2 6 4 3 3

1 3 3 4 5 6 2 5 5 3

5 4 6 7 8 8 8 7 8 10

33 33 18 20 19 18 19 20 23 18

статистиката е изразена во проценти [%] дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 38 31 25 19 25 31 63 69 38 44 69 63 38 44 63 63 38 63 2.19 0.75

дал 2.06

при. 1.31

+2

13 44 19 38 25 38 69 56 31 44 63 63 31 44 69 63 63 50 1.94

1.38

2.06

1.38

+1

19 25 25 38 19 31 75 38 25 19 44 25 13 13 56 44 50 25 1.56

1.38

1.13

1.25

-1

19 13 13 44 25 56 63 63 31 38 63 38 38 19 75 56 56 50 1.75

1.19

1.25

1.75

+2

44 13 25 31 63 25 69 50 56 31 63 31 44 13 56 44 44 25 2.25

1.25

1.19

1.56

-1

44 13 25 25 31 38 50 56 13 25 44 19 25 19 38 81 38 50 1.38

1.13

1.13

1.75

+1

31 19 44 19 38 38 50 56 38 31 38 38 38 25 63 56 38 50 1.44

1.56

1.19

1.56

-4

13 13 31 13 38 25 50 63 13 44 44 38 31 25 50 50 44 38 1.19

1.31

1.25

1.88

-2

19 0 31 13 50 38 69 81 63 44 69 44 19 19 75 63 63 56 1.94

1.88

1.44

2.25

=1

13 13 31 31 38 31 44 69 44 31 25 38 19 19 38 63 25 50 0.94

2.00

1.13

1.88

=1

д 1-1

Шкотска Лига 2 21 22 20 28 25 28 25 30 36 30

31 30 24 19 14 12 20 17 14 12

г 2-2

Д Д Г Д Г Г Д

Квинс парк - Клајд + Албион + Ист Стирлинг - Питерхед x Елгин Анан Aтлетик Бервик

гости

сер.


48 ШПАНИЈА ПРИМЕРА

ФИКС на колото

Атлетик Билбао - Малага

Осасуна (16) - Валјадолид (17) Г Д Г Д Г Д Г

Селта (12) - Реал Сосиедад (6)

Осасуна - Барселона - Севилја - Рајо Валјекано x Реал Сосиедад + Алмерија Валенсија Реал Мадрид

13/14

1-0 петок

11 април 2014

Валјадолид 0-7 (0-3) Г - Севилја 1-4 (0-2) 1-2 (0-2) Д x Рајо Валјекано 1-1 (1-1) 0-1 (0-0) Г - Реал Сосиедад 0-1 (0-1) 1-1 (0-1) Д + Алмерија 1-0 (1-0) 2-1 (2-0) Д x Валенсија 0-0 Г Селта Д Еспањол Меѓусебни дуели 12/13 3-1, 0-1 09/10 1-1, 2-1 08/09 0-0, 3-3 21 ч. Реален тип БХ

Реал Сосиедад 1-0 (1-0) Д + Валенсија 1-0 (0-0) Г + Леванте 0-2 (0-2) Г - Алмерија 3-4 (1-1) Д - Малага 0-3 (0-2) Д + Валјадолид 1-0 (1-0) Г - Барселона 1-0 (0-0) Г x Осасуна 1-1 (1-0) Д + Севилја 0-3 (0-1) Д - Реал Мадрид 0-4 (0-1) Г - Рајо Валјекано Д Еспањол Г Алмерија Д Валјадолид Г Бетис Меѓусебни дуели 13/14 3-4 12/13 1-1, 1-2 09/10 0-2, 0-1 08/09 2-2, 0-0 сабота 16 ч. Реален тип ГГ

Д Г Г Д Г Г Д

Вилјареал x Атлетик Билбао - Валенсија + Хетафе x Елче - Атл. Мадрид Малага Барселона

13/14

3-0 сабота

Бетис (20) - Севилја (5)

Д - Селта Г x Еспањол Д - Бетис Г + Гранада Д - Атлетик Билбао Д Хетафе Г Елче Меѓусебни дуели 11/12 0-1, 0-3 10/11 0-1, 2-1 07/08 18 ч. Реален тип

Рајо Валјекано 0-1 (0-0) Д + Алмерија 3-1 (1-0) Г 0-0 Г x Валјадолид 1-1 (1-1) Д 2-1 (1-1) Д + Осасуна 1-0 (0-0) Г 0-1 (0-0) Г - Реал Мадрид 0-5 (0-1) Д 1-4 (0-2) Д + Селта 3-0 (1-0) Г Д Бетис Г Д Г Гранада Меѓусебни дуели 13/14 4-1 12/13 0-2, 3-2 11/12 5-1, 1-0 02/03 3-0, 3-1 недела 21 ч. Реален тип 1

Севилја 0-0 Д + Валјадолид Г x Елче 0-2 (0-0) Г + Осасуна Д - Атл. Мадрид 3-1 (1-1) Д + Реал Мадрид Г + Леванте 1-2 (1-0) Г - Селта Д - Малага 1-3 (0-1) Д + Еспањол Г - Барселона Д Гранада Г Рајо Валјекано Д Реал Сосиедад Г Атлетик Билбао Меѓусебни дуели 13/14 0-4 12/13 3-3, 1-5 11/12 2-1, 1-1 08/09 недела 12 ч. Реален тип

4-1 (2-0) 2-1 (2-0) 2-1 (1-1) 0-1 (0-0) 4-1 (2-0)

2-1, 0-0

Г Д Г Д Г Г Д

Валенсија - Реал Сосиедад + Вилјареал x Алмерија - Хетафе x Валјадолид Осасуна Атл. Мадрид

13/14

2

Атл. Мадрид Барселона Реал Мадрид Атлетик Билбао Севилја Реал Сосиедад Вилјареал Валенсија Еспањол Леванте Малага Селта Рајо Валјекано Елче Гранада Осасуна Валјадолид Хетафе Алмерија Бетис

Атлетик Билбао Малага 1-1 (0-0) Д - Реал Мадрид Г x Вилјареал 1-0 (1-0) Г + Селта Д + Хетафе 0-0 Д - Еспањол Г x Елче 1-2 (1-1) Г + Бетис Д - Атл. Мадрид 2-1 (2-0) Д + Гранада Г + Леванте Д Вилјареал Д Севилја Г Рајо Валјекано Г Хетафе Меѓусебни дуели 13/14 2-1 12/13 0-1, 0-0 11/12 3-0, 0-1 10/11 понеделник 22 ч. Реален тип

25 25 24 17 15 14 14 11 11 10 10 10 11 8 10 9 6 8 8 5

4 3 4 8 8 8 7 8 7 10 8 6 3 11 4 6 13 7 6 7

Д x Бетис Г - Гранада Д x Атлетик Билбао Г x Вилјареал Д + Хетафе Г Атл. Мадрид Д Леванте Меѓусебни дуели 0-1 (0-0) 2-1 (2-0) 2-2 (2-0) 1-3 (1-2) 0-0

17 ч.

0-1 (0-1) 2-0 (2-0) 1-2 (1-1) 2-1 (0-1) 4-1 (2-0)

2-1, 3-0

Г Д Г Д Г Г Д

13/14

1

0-4 сабота

Реален тип

Барселона Д + Осасуна Г + Реал Мадрид Д + Селта Г + Еспањол Д + Бетис Г Вилјареал Д Хетафе Меѓусебни дуели 12/13 1-2, 0-2 11/12 3-5, 0-1 20 ч. Реален тип 3-3 (1-2) 1-0 (0-0) 0-1 (0-0) 0-2 (0-0) 1-4 (0-2)

7-0 (3-0) 4-3 (2-2) 3-0 (2-0) 1-0 (0-0) 3-1 (1-0)

2

Хетафе (18) - Атл. Мадрид (1) 0-0 0-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1) 1-0 (0-0)

1

Атл. Мадрид Д + Еспањол Г + Бетис Д + Гранада Г + Атлетик Билбао Д + Вилјареал Д Елче Г Валенсија Меѓусебни дуели 13/14 0-7 12/13 0-0, 0-2 11/12 0-3, 3-2 10/11 недела 19 ч. Реален тип Д Г Д Г Г Г Д

Хетафе x Гранада - Атлетик Билбао - Вилјареал + Валенсија - Елче Леванте Малага

3-3 (2-1) 0-1 (0-1) 0-1 (0-1) 3-1 (2-1) 0-1 (0-0)

1-0 (0-0) 2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 2-1 (1-1) 1-0 (1-0)

1-1, 0-2

2

1-1, 1-1

Статистика - Шпанија Примера Одиграни натпревари

320

2+ прво полувреме

/

Постигнати голови

892

0-1 гол

91 (28,44%)

Просек гол по натпревар

2,79

0-2 голови

148 (46,25%)

Победа на домаќини

151 (47,19%)

3+ голови

172 (53,75%)

Нерешено

69 (21,56%)

4-6 голови

95 (29,69%)

Победа на гости

100 (31,25%)

7+ голови

10 (3,12%)

1

Дополнителна статистика

3 4 4 7 9 10 11 13 14 12 14 16 18 13 18 17 13 17 18 20

70 92 90 57 59 54 51 44 35 30 35 34 37 26 29 28 32 29 34 28

статистиката е изразена во проценти [%]

22 28 32 35 47 48 38 45 40 40 40 47 68 42 46 53 50 49 60 64

79 78 76 59 53 50 49 41 40 40 38 36 36 35 34 33 31 31 30 22

17 16 15 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 17 16 15 16 16 16 16

14 15 13 11 9 10 7 8 7 5 6 4 7 6 6 5 5 4 5 4

3 0 0 3 3 3 6 3 3 5 2 6 0 6 1 3 8 6 5 3

0 1 2 2 4 3 3 5 6 6 8 6 9 5 9 7 3 6 6 9

46 59 50 37 33 34 29 31 19 15 21 15 24 12 17 17 18 18 21 15

Гости 9 11 14 16 20 15 18 21 17 16 20 20 30 11 17 21 15 22 25 25

45 45 39 36 30 33 27 27 24 20 20 18 21 24 19 18 23 18 20 15

15 16 17 16 16 16 16 16 16 16 16 16 16 15 16 17 16 16 16 16

11 10 11 6 6 4 7 3 4 5 4 6 4 2 4 4 1 4 3 1

1 3 4 5 5 5 1 5 4 5 6 0 3 5 3 3 5 1 1 4

3 3 2 5 5 7 8 8 8 6 6 10 9 8 9 10 10 11 12 11

24 33 40 20 26 20 22 13 16 15 14 19 13 14 12 11 14 11 13 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 59 27 35 27 47 27 65 40 41 13 71 60 47 33 35 40 29 33 2.71 0.53

дал 1.60

при. 0.87

13 17 18 19 27 33 20 24 23 24 20 27 38 31 29 32 35 27 35 39

34 33 37 23 23 17 22 14 16 20 18 18 15 11 15 15 8 13 10 7

+6

81 50 25 38 63 44 94 56 69 44 94 50 94 44 50 44 50 38 3.69

0.69

2.06

1.06

+5

60 47 33 47 53 47 80 76 53 53 93 65 73 53 47 59 47 53 3.33

0.93

2.35

1.06

+2

38 25 19 31 31 44 69 38 31 19 69 38 38 25 69 56 56 38 2.31

1.00

1.25

1.19

+1

31 31 25 13 63 25 75 63 50 44 63 56 56 31 69 81 63 63 2.06

1.25

1.63

1.69

+1

38 19 13 31 31 38 56 63 44 50 56 38 50 25 38 69 31 56 2.13

0.94

1.25

2.06

-1

31 31 13 50 31 38 50 50 25 19 50 38 44 31 75 38 44 38 1.81

1.13

1.38

1.25

-1

38 6 38 13 44 31 75 50 44 31 63 13 38 6 69 50 63 44 1.94

1.31

0.81

1.50

=1

13 13 6 25 31 25 44 56 31 25 25 31 25 19 44 50 44 50 1.19

1.06

1.00

1.44

-2

19 6 50 6 44 19 38 44 13 25 25 31 13 19 38 38 25 31 0.94

1.00

0.94

1.50

-1

19 19 38 25 38 19 44 38 31 25 31 31 25 19 38 38 31 31 1.31

1.25

0.88

1.25

+2

г 2-2

Дома

д 1-1

Вкупно 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32

0-1 (0-1) 0-0 1-3 (1-1) 2-0 (0-0) 1-2 (0-2)

Елче

1-2 недела

Шпанија Примера 1. 2. 3. Q 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.  18.  19.  20.

1-1 (0-0) 1-2 (0-2) 1-0 (1-0) 1-1 (1-1) 0-1 (0-1)

Гранада x Хетафе + Елче - Атл. Мадрид - Леванте - Малага Севилја Рајо Валјекано

Атлетик Билбао (4) - Малага (11)

Еспањол - Атл. Мадрид x Леванте + Малага - Барселона - Севилја Реал Сосиедад Алмерија

Тим

Гранада (15) - Барселона (2)

Леванте

Валенсија (8) - Елче (14)

Бетис

Еспањол (9) - Рајо Валјекано (13)

-

Вилјареал (7) - Леванте (10)

Селта

Реал Мадрид (3) - Алмерија (19) Реал Мадрид Алмерија 1-0 (1-0) Г - Рајо Валјекано 1-3 (0-1) Г + Малага 3-4 (2-2) Д + Реал Сосиедад 4-3 (1-1) Д - Барселона 1-2 (1-1) Д x Валенсија 2-2 (0-2) Г - Севилја 5-0 (1-0) Г - Валјадолид 0-1 (0-1) Д + Рајо Валјекано 4-0 (1-0) Д - Осасуна 1-2 (0-2) Г + Реал Сосиедад Д Селта Д Осасуна Д Валенсија Г Еспањол Меѓусебни дуели 13/14 5-0 10/11 8-1, 1-1 09/10 2-1, 4-2 08/09 3-0, 1-1 сабота 22 ч. Реален тип 1 Хен.

+ асдас Погоден фикс: 13/25 -

1

гости

сер.

6 13 19 19 25 31 31 63 19 19 25 38 19 25 44 31 25 31 0.94

1.25

1.19

1.69

-1

25 13 25 31 38 38 69 56 44 50 44 19 31 13 44 38 44 31 1.50

1.88

0.81

2.38

+1

12 7 12 33 0 53 18 73 0 40 18 27 12 20 29 60 18 47 0.71

0.65

0.93

2.07

+1

19 19 31 19 25 38 38 50 19 25 25 19 6 13 31 31 31 25 1.06

1.06

0.75

1.81

-3

33 18 47 35 47 35 53 53 20 18 33 12 20 6 47 41 40 35 1.13

1.40

0.65

1.88

+1

19 6 31 44 19 69 38 63 25 44 31 25 0 19 44 50 31 38 1.13

0.94

0.88

2.19

=1

13 13 63 25 44 25 44 25 31 19 44 25 31 13 44 19 38 13 1.13

1.38

0.69

1.69

-1

13 13 25 44 31 38 56 56 44 38 44 19 25 6 44 50 44 50 1.31

1.56

0.81

2.19

-2

19 0 38 25 31 50 50 69 25 56 25 19 6 19 44 56 44 50 0.94

1.56

0.81

2.44

-2


49 ШПАНИЈА СЕГУНДА

ФИКС на колото

11 април 2014

Ла Коруња - Рекреативо У.

Хирона (22) - Мирандес (11) Г Д Г Д Г Г Д

Хирона - Сабадел - Мурсија - Спортинг Хихон + Алкоркон x Еркулес Барселона Б Сарагоса

13/14

2-1 сабота

Нумансија (13) - Сарагоса (14)

Мирандес Д + Ла Коруња Г + Алавес Д - Еибар Г + Нумансија Д + Реал Хаен Д Лас Палмас Г Кордоба Меѓусебни дуели 12/13 4-0, 1-1 18 ч. Реален тип 0-4 (0-1) 0-1 (0-0) 1-3 (1-3) 3-1 (1-0) 0-0

1-0 (0-0) 2-0 (1-0) 1-4 (0-1) 1-0 (0-0) 2-1 (0-1)

Г Д Г Д Г Г Д

Нумансија x Спортинг Хихон - Алкоркон x Еркулес - Мирандес - Барселона Б Тенерифе Реал Мадрид Б

13/14

БХ

Ла Коруња (1) - Рекреативо У. (3) Ла Коруња - Мирандес x Барселона Б + Сарагоса x Тенерифе + Реал Мадрид Б Мајорка Понферадина

0-1 (0-0) 0-0 1-0 (1-0) 1-1 (1-0) 2-0 (1-0)

Сарагоса Д x Мајорка Г - Понферадина Д - Ла Коруња Г x Алавес Д + Еибар Д Реал Хаен Г Хирона Меѓусебни дуели 04/05 1-4, 2-1 02/03 2-2, 0-1 00/01 18:15 ч. Реален тип 2-2 (1-1) 0-1 (0-1) 0-0 0-1 (0-0) 0-3 (0-0)

1-1 (1-1) 2-4 (1-1) 0-1 (0-1) 2-2 (1-1) 1-0 (0-0)

1-3, 1-1

Г Д Г Д Г Г Д

Лас Палмас + Кордоба + Сабадел + Мурсија + Спортинг Хихон - Алкоркон Мирандес Барселона Б

13/14

ГГ

Реал Хаен - Мурсија + Спортинг Хихон x Алкоркон x Еркулес - Мирандес Сарагоса Тенерифе

Еибар (2) - Тенерифе (7)

1-2 сабота

0-2 (0-0) 3-2 (1-1) 0-0 1-1 (1-1) 1-2 (1-0)

1-0 (0-0) 0-0 2-1 (0-0) 0-0 3-0 (0-0)

Тенерифе 0-0 Д + Рекреативо У. 1-0 (1-0) Г 1-1 (0-0) Г - Мајорка 0-2 (0-1) Д 4-1 (1-0) Д + Понферадина 5-0 (3-0) Г 0-0 Г x Ла Коруња 1-1 (0-1) Д 0-1 (0-0) Д + Алавес 2-0 (2-0) Г Д Нумансија Г Д Г Реал Хаен Меѓусебни дуели 13/14 0-2 08/09 0-2, 3-2 07/08 4-0, 2-4 05/06 0-1, 1-1 недела 18 ч. Реален тип 1

Еркулес Д + Алавес Г x Еибар Д x Нумансија Г x Реал Хаен Д x Хирона Д Кордоба Г Сабадел Меѓусебни дуели 12/13 0-0, 2-0 11/12 2-0, 1-2 09/10 20 ч. Реален тип 1-0 (1-0) 5-0 (3-0) 3-1 (1-0) 2-1 (0-0) 0-2 (0-1)

БХ

Кордоба - Лас Палмас x Луго - Сабадел x Мурсија + Спортинг Хихон Еркулес Мирандес

Реал Мадрид Б 0-2 (0-2) Г x Луго 1-1 (0-1) Г 0-2 (0-1) Г + Рекреативо У. 3-2 (2-1) Д 1-2 (0-0) Д - Мајорка 1-2 (0-0) Г 2-2 (1-1) Г x Понферадина 0-0 Д 0-2 (0-2) Д - Ла Коруња 0-2 (0-1) Г Д Еибар Г Д Г Нумансија Меѓусебни дуели 13/14 0-1 06/07 1-1, 3-1 96/97 5-3, 0-1 недела 18:15 ч. Реален тип БХ

Понферадина Мајорка 0-1 (0-0) Г x Сарагоса Г - Барселона Б 4-2 (1-1) Д + Тенерифе Д + Сарагоса 0-5 (0-3) Г + Реал Мадрид Б Г - Тенерифе 0-0 Д x Рекреативо У. Д x Реал Мадрид Б 0-1 (0-1) Г - Луго Г - Рекреативо У. Д Ла Коруња Г Луго Г Ла Коруња Г Алавес Меѓусебни дуели 13/14 2-2 недела 21 ч. Реален тип

   

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22.

Ла Коруња Еибар Рекреативо У. Лас Палмас Спортинг Хихон Барселона Б Тенерифе Мурсија Луго Мајорка Мирандес Сабадел Нумансија Сарагоса Кордоба Еркулес Алкоркон Реал Хаен Реал Мадрид Б Понферадина Алавес Хирона

33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33

16 15 14 14 12 14 13 11 12 11 12 13 9 11 11 10 10 10 11 9 8 7

9 10 9 9 13 6 9 14 10 11 8 5 16 10 10 11 10 10 6 11 10 13

8 8 10 10 8 13 11 8 11 11 13 15 8 12 12 12 13 13 16 13 15 13

36 41 47 38 53 42 41 40 33 42 33 39 32 39 35 36 31 36 40 35 43 37

57 55 51 51 49 48 48 47 46 44 44 44 43 43 43 41 40 40 39 38 34 34

17 16 17 16 16 17 17 16 17 17 17 16 16 17 16 16 16 16 17 17 17 16

6 9 7 7 8 9 9 7 8 7 8 10 6 6 7 6 4 7 6 8 4 4

8 4 5 5 5 2 4 5 4 5 4 3 5 5 5 5 7 5 4 4 8 8

3 3 5 4 3 6 4 4 5 5 5 3 5 6 4 5 5 4 7 5 5 4

Сабадел + Хирона - Лас Палмас + Кордоба + Луго - Мурсија Алкоркон Еркулес

13/14

1

Спортинг Хихон Д x Нумансија 2-2 (1-1) Г - Реал Хаен 2-3 (1-1) Д + Хирона 3-1 (3-1) Г - Лас Палмас 1-2 (0-0) Д - Кордоба 1-2 (0-1) Д Мурсија Д Луго Меѓусебни дуели 12/13 4-3, 0-0 20 ч. Реален тип 2

1-3 сабота

4-0 (1-0) 0-5 (0-3) 3-2 (1-1) 1-0 (1-0) 0-2 (0-1)

Мурсија (8) - Луго (9) Луго Д x Реал Мадрид Б Г x Кордоба Д + Рекреативо У. Г - Сабадел Д + Мајорка Д Понферадина Г Спортинг Хихон Меѓусебни дуели 13/14 1-1 12/13 0-1, 1-2 10/11 0-1, 2-0 недела 17 ч. Реален тип Д Г Д Г Д Г Д

Мурсија + Реал Хаен + Хирона - Лас Палмас x Кордоба + Сабадел Спортинг Хихон Алкоркон

2-0 (0-0) 1-0 (0-0) 1-3 (0-1) 1-1 (0-0) 2-0 (1-0)

1-1 (1-0) 1-1 (0-0) 2-0 (0-0) 0-1 (0-1) 2-1 (1-1)

0-2

Статистика - Шпанија Сегунда 1-1 (1-1) 2-0 (1-0) 2-1 (0-0) 0-0 1-2 (1-1)

2

Одиграни натпревари

363

Постигнати голови

849

Просек гол по натпревар

2,34

Победа на домаќини

153 (42,15%)

Нерешено

110 (30,30%)

Победа на гости

100 (27,55%)

2+ п. п.

/

3+ голови

159 (43,80%)

0-1 гол

122 (33,61%)

4-6 голови

86 (23,69%)

0-2 голови

204 (56,20%)

7+ голови

0 (0,00%)

Дополнителна статистика

20 22 26 19 31 24 24 25 22 25 21 27 18 17 20 17 12 21 25 23 25 24

Гости 15 10 21 12 20 15 13 20 18 21 19 16 13 16 14 14 11 13 21 15 25 19

26 31 26 26 29 29 31 26 28 26 28 33 23 23 26 23 19 26 22 28 20 20

16 17 16 17 17 16 16 17 16 16 16 17 17 16 17 17 17 17 16 16 16 17

10 6 7 7 4 5 4 4 4 4 4 3 3 5 4 4 6 3 5 1 4 3

1 6 4 4 8 4 5 9 6 6 4 2 11 5 5 6 3 5 2 7 2 5

5 5 5 6 5 7 7 4 6 6 8 12 3 6 8 7 8 9 9 8 10 9

16 19 21 19 22 18 17 15 11 17 12 12 14 22 15 19 19 15 15 12 18 13

дома д г д г д г д г д г д г д г д г 1>2 2+ p 3+ 4+ T 2+ ДТ ГГ ГГ3+ дал при. 29 31 18 38 24 13 35 19 18 0 35 25 29 13 53 13 35 13 1.18 0.88

дал 1.00

при. 0.56

9 14 22 22 25 23 24 15 19 26 19 32 17 25 24 33 19 25 24 24 23 24

31 24 25 25 20 19 17 21 18 18 16 11 20 20 17 18 21 14 17 10 14 14

38 24 6

г 2-2

Дома 24 24 43 34 45 38 37 35 37 47 38 48 30 41 38 47 30 38 45 39 48 43

Д Г Д Д Г Г Д

статистиката е изразена во проценти [%]

д 1-1

     

1-0, 0-0

Понферадина (20) - Мајорка (10)

Алавес - Еркулес - Мирандес - Барселона Б x Сарагоса - Тенерифе Рекреативо У. Мајорка

Вкупно

2-0 (2-0) 1-1 (0-0) 0-0 1-1 (1-1) 0-0

0-1 (0-1) 1-1 (0-0) 2-3 (1-1) 1-1 (0-0) 2-1 (1-0)

Шпанија Сегунда Тим

Сабадел (12) - Спортинг Хихон (5)

Алкоркон Д x Еибар 0-0 Г + Нумансија 1-0 (1-0) Д x Реал Хаен 0-0 Г - Хирона 1-3 (0-1) Д + Лас Палмас 2-0 (1-0) Д Сабадел Г Мурсија Меѓусебни дуели 13/14 0-0 12/13 1-1, 1-2 11/12 0-2, 3-1 10/11 1-4, 1-2 недела 17 ч. Реален тип БХ Д Д Г Д Г Г Д

Алавес (21) - Реал Мадрид Б (19)

Еибар x Алкоркон x Еркулес + Мирандес x Барселона Б - Сарагоса Реал Мадрид Б Рекреативо У.

-

Кордоба (15) - Алкоркон (17)

Барселона Б Д + Понферадина Г x Ла Коруња Д + Алавес Г x Еибар Д + Нумансија Д Хирона Г Лас Палмас Меѓусебни дуели 13/14 3-0 09/10 0-3, 0-0 недела 17 ч. Реален тип Г Д Г Д Г Г Д

0-2

Лас Палмас (4) - Еркулес (16)

Реал Хаен (18) - Барселона Б (6)

Рекреативо У. Г - Тенерифе 0-1 (0-1) Д - Реал Мадрид Б 2-3 (1-2) Г - Луго 0-2 (0-0) Г x Мајорка 0-0 Д + Понферадина 1-0 (1-0) Д Алавес Г Еибар Меѓусебни дуели 13/14 1-0 11/12 1-0, 1-0 08/09 2-1, 4-1 07/08 2-3, 0-2 недела 12 ч. Реален тип 0-2 Г Д Г Д Г Г Д

2-1 сабота

-

Погоден фикс: 17/27 +

6

гости

сер. +1

6 12 38 29 13 12 31 41 31 29 25 41 19 29 1.38

0.63

1.12

0.82

-1

24 31 29 25 35 19 59 56 29 25 47 44 29 31 65 50 53 44 1.53

1.24

1.31

1.38

+1

19 18 13 47 6 35 31 53 19 18 38 35 19 24 31 47 25 35 1.19

0.75

1.12

1.29

-1

25 24 31 24 44 35 63 65 50 35 69 41 31 35 69 71 56 53 1.94

1.25

1.29

1.47

-2

18 25 35 25 35 25 41 63 12 31 47 44 24 31 29 56 24 56 1.41

0.88

1.13

1.44

+1

41 13 18 13 18 25 41 50 18 31 47 38 35 25 18 50 12 44 1.41

0.76

1.06

1.50

+1

19 18 25 24 31 24 63 24 38 18 56 18 25 12 69 41 63 24 1.56

1.25

0.88

0.88

+1

18 0 29 19 35 25 47 25 24 13 24 13 12 0 53 25 41 19 1.29

1.06

0.69

1.19

+1

35 0 35 19 35 44 53 63 35 38 59 25 29 13 53 63 53 50 1.47

1.24

1.06

1.63

-1

12 19 18 38 18 19 47 31 18 19 41 19 18 19 53 38 41 25 1.24

1.12

0.75

1.19

+2

38 6 25 18 44 18 63 47 38 24 44 12 44 6 38 41 31 29 1.69

1.00

0.71

1.88

-1

13 6 19 0 19 18 25 47 19 24 31 29 19 24 31 41 19 41 1.13

0.81

0.82

1.00

-2

12 13 18 13 24 44 41 50 12 38 29 44 18 38 41 63 35 44 1.00

0.94

1.38

1.56

+1

19 6 13 12 13 18 25 47 19 29 31 24 25 18 44 47 25 41 1.25

0.88

0.88

1.41

+1

13 18 44 18 31 59 38 53 13 47 38 35 19 12 38 59 31 41 1.06

0.88

1.12

1.94

=4

19 29 13 24 6 18 19 47 6 24 25 29 19 18 19 47 13 41 0.75

0.69

1.12

1.12

+1

31 6 25 35 38 24 50 41 19 12 38 24 31 18 44 47 38 29 1.31

0.81

0.88

1.47

-1

29 19 41 38 35 31 59 31 35 19 41 31 24 25 59 31 53 25 1.47

1.24

0.94

1.50

-1

24 6 18 38 24 31 29 31 24 25 41 19 35 13 35 50 29 25 1.35

0.88

0.75

1.50

-1

12 19 24 25 41 31 53 44 35 19 47 31 41 13 71 44 47 38 1.47

1.47

1.13

1.44

-1

13 6

1.19

0.76

1.41

=1

6 12 19 18 44 47 31 24 38 24 19 6 69 41 38 35 1.50

Sport Manija - Web 135  

Фудбалска статистика, традиција, претходни средби, форма, табели, распоред на натпреварите.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you