Page 1

easy- does- it

jaargang 3 - LENTEEDITIE 2010 DE Nieuwsbrief over HP-servers, -storage en -diensten voor MKB www.easy-does-it.nl

easy- does- it uw netwerk met de kracht van innovatie en bespaar 60% per jaar op uw kosten! Toekomstige infrastructuurgeneraties vragen om meer vrijheid door innovatie. Alleen HP Networking Solutions bieden het innovatieve denken en de technologie die deze bevrijding mogelijk maken. Met minder complexiteit door uniformiteit en de vrijheid van open standaarden en een verbeterde ROI kunnen we uw jaarlijkse kosten met wel 60% terugbrengen bij een verhoging van de IT-productiviteit met wel 61,7%.

easy- does- it

Sluit je aan en doe met ons mee! Kijk voor meer infomatie op www.easy-does-it.nl

easy- does- it digitale nieuwsbrief

www.easy-does-it.nl

MELD U AAN! easydoes- it

D e z e nie u wsb r ie f is ee n geza meli jk in itiatief van HP en preferred partn ers van HP

Laat uw HP Business partner u demonstreren hoe HP Networking Solutions uw netwerk kunnen vereenvoudigen door uniformiteit in bedraad en draadloos, kortere servicetijden en een verbeterde ROI.

• Tot 60% vermindering van de jaarlijkse kosten door uniformiteit in bedraad en draadloos • Tot 30 à 40% reductie in jaarlijkse supportkosten • Tot 61,7% hogere IT-productiviteit • Tot 50% reductie in tijd voor het beheer van switches

easy- does- it easy- does- it

Kijk voor meer informatie op:

easy- does- it

Partnerlogo

easy- does- it

[partnerwebsite]

Of bel met: [partnertelefoonnummer]


easy- does- it

MICROSOFT

Het Nieuwe Werken werkt in het MKB:

Efficiëntere communicatie en samenwerking en een­voudiger beheer Wat kan Het Nieuwe Werken voor organisaties in het MKB betekenen? Het Nieuwe Werken maakt uw onderneming efficiënter en slagvaardiger. Het Nieuwe Werken zorgt voor hogere productiviteit, grotere tevredenheid en loyaliteit bij werknemers. Met informatietechnologie maakt u medewerkers zelfstandiger, productiever en slagvaar­ diger door de focus te leggen op eigen verantwoordelijkheid en resultaat en een betere balans tussen werken privé. Hoe werkt Het Nieuwe Werken in het MKB? Met het geïntegreerde communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft kunnen managers en medewerkers overal en altijd werken, slim en tijdbe­ sparend vergaderen, eenvoudig informatie delen, relaties beheren en standaardwerkzaamheden auto­

matiseren. Het Nieuwe Werken bestaat uit vijf praktische scenario’s. Deze zijn gebaseerd op de praktijk en maken concreet welke productiviteitsvoordelen en kostenbesparingen Het Nieuwe Werken biedt. Kijk voor de 5 scenario’s voor het nieuwe werken op www.easy-does-it.nl

BPOS BPOS is een abonnementsdienst zonder enige investering vooraf. Deze oplossing bestaat uit online software voor e-mail, documentbeheer, vergaderen en telefonie. Deze online dienst biedt u snel de nieuwste functionaliteit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over upgradescenario’s én sluit naadloos aan op uw bestaande IT- omgeving. Probeer BPOS uit Ervaar zelf wat deze manier van softwaregebruik voor u kan betekenen op weg naar Het Nieuwe Werken. Als product in uw eigen infrastructuur, als gehoste dienst van een partner of van Microsoft. Probeer de Business Productivity Online Suite nu 30 dagen gratis uit! Ga naar www.easy-does-it voor meer informatie.

Op weg naar Het Nieuwe Werken: nu extra voordelig geprijsd

Huur nu voordelig Windows 7 Professional: 50% korting. Stap nu voordelig over van Windows XP Professional of Windows Vista Business op Windows 7 Professional. U krijgt tijdelijk 50% korting op de huur van het eerste jaar als u de licenties voor drie jaar huurt met Software Assurance in een Open Value Subscription contract.


easy- does- it

THIN CLIENTs

HP Thin Clients: handig, compact en voordelig!

easy- does- it

Klein in omvang, groot in daden; uitersten raken elkaar bij de Thin Client t5470 van HP. Geen overbodig ruimtegebruik meer, maar compact werken op een krachtige computer. Om de prestaties hoeft u het niet te laten, want de HP t5740 Thin Client is gecertificeerd voor Citrix Xen App5, Citrix Xen Desktop 2 en VMware View 3.

easy- does- it easy- does- it HP adviesprijs:

e579,THIN CLIENT

easy- does- it

Het gebundelde voordeel van HP Thin Clients BVU899AT9 HP THIN CLIENT BUNDEL (VU899AT+GN783AT+NM274AT + VN567AA) t5740 + Integrated Work Center + LA2205wg + DisplayPort kabel

Complete ergonomische thin-clientoplossing. Zeer thin client op basis van WES 2009 in combinait tiesnelle met een 22 inch LCD-breedbeeldmonitor, Integrated WorkCenter en DisplayPort kabel Intel Atom-processor. Zeer flexibel besturingssysteem; WES 2009. Ideaal voor Citrix HDX en VMware PCoIP compleet geleverd inclusief beheer­licenties en toetsenbord en muis. it

easy- doeseasy- does-

PROBOOK

easy- does- it

PROLIANT

HP ProBook 6540b notebook pc

MKB of ZZP?

(WD685ET)

Snel beslissen is slim zakendoen!

Mainstream zakelijke notebook met een 15,6inch diagonaal LED-scherm en een Intel processor it de slag waarmee u direct aan kunt gaan.

Nu voor de snelle beslisser: De HP ProLiant ML110 G6 server voor de superscherpe prijs van € 299,-!!

easy- does- it easy- does-

• Intel® Core™ i5-430M Processor • Legitieme Windows® 7 Professional • 2GB standaardgeheugen en 320GB harde schijf

Een goede ondernemer weet waar het voordeel ligt. Deze weken is dat duidelijk bij HP met de superscherpe aanbieding van de HP ProLiant ML110G6 server! Dit instapmodel, voorzien van de nieuwste Intel processor, is de perfecte eerste server met daarin alle essentiële eigen­schappen om uw business te laten groeien. En, zoals u gewend bent van HP, is de HP ProLiant ML110 G6 eenvoudig te installeren, eenvoudig te beheren, zeer betrouwbaar, en gemakkelijk te gebruiken.

Ga snel naar www.easy-does-it.nl!

Het is slim zakendoen met de HP ProLiant servers!

easy- does- it ProBook it easy-HPdoes6540b

e 749,AANBIEDING

HP ProLiant ML110 G6

e 299,AANBIEDING


easy- does- it

easy- does- it

WORKSTATIONS

QUIZ

Infrastructuur quiz

HP Workstations een ATI grafische kaarten easyit eendoesperfecte combinatie easydoes- it easy- does- it

easy- does- it

Veel makkelijker wordt het niet!

easyit miniquiz en voor u het Toets uwdoeskennis in onze weet, bent u de winnaar van een HP ProLiant DL360. Gratis verzekerd van een werkgroepserver waarop u kunt bouwen; dat is een aantrekkelijk vooruitzicht.

Win een:

Ga snel naar www.easy-does-it.nl! Nieuwe ATI grafische kaarten Per 1 mei introduceert ATI een nieuwe lijn grafische kaarten. Alle ondersteunen DirectX®11 and OpenGL 4.0 en de besturingsystemen MS Windows en Linux. Bijzonder bij deze nieuwe ATI grafische kaarten is de hoeveelheid cores in de grafische processor (GPU). Bij ATI grafische kaarten wordt dit Stream processors genoemd. Het aantal Stream processors kan oplopen tot maar liefst 1600 en dat is ideaal bij Real-times redering en bij software dat de GPU gebruikt om bere­ keningen te doen voor bijvoorbeeld sterkte analyses of video conversies. Nieuw is ook de ondersteuning van meer dan 2 monitoren per grafische kaart, waardoor je één beeld kunt weergeven op een groot aantal schermen. Met een HP Z800 workstation i.c.m. twee ATI FirePro V8800 kun je high-end 3D weer­ geven op 8 schermen tegelijk. Deze nieuwe technologie heet Eyefinity. HP Workstation bundels De meeste HP Workstations zijn op voorraad bij onze distributeurs evenals de grafische kaarten en monitoren. Zo kunt u genieten van een zeer korte levertijd van een paar dagen. HP stelt ook aantrekkelijk geprijsde bundels samen. U krijgt extra korting en geniet van een korte levertijd. De HP Workstation bundels bestaan uit een Workstation, een grafische kaart en een Workstation monitor. Kijk op www.hp.nl/workstations voor de actuele bundels.

V8800 High-end (Hi)

V5800 Mid-range

V4800 Entry (Hi)

PRIJSVRAAG

easy- does- it

DESKTOP

HP Desktop bundel (BWB659ET1)

easydoes- it HP’s meest stabiele en veilige business pc die afgestemd is op uw specifieke bedrijfsbehoeften. Nu in combinatie met de HP LA2205wg 22” widescreen TFT Monitor voor € 917,- excl. BTW. Een bundelvoordeel van maar liefst it € 89,-!

easy- does-

HP Desktop Bundel

easy- does- it

e 917,MET BUNDELKORTING

easy- does- it

V3800 Entry (Lo)

Stream Processors

1600

800

400

400

Tflops (single precision)

2.64

1.10

0.62

0.52

Memory Type

GDDR5

GDDR5

GDDR5

DDR3

Memory Size

2 GB

1 GB

1 GB

512 MB

Memory BW

147.2 GB/s

64.0 GB/s

57.6 GB/s

14.4 GB/s

I/O

4xDisplayPort

1xDVI

1xDVI

1xDVI

2xDisplayPort

2xDisplayPort

1xDisplayPort

Product number

WL051AA

WL050AA

WL049AA

WL048AA

Listprijs:

e1.407,WORKSTATION BUNDEL*

Bundelvoordeel:

e100,KORTINGSACTIE

BKK623ET5 HP WORKSTATIONBUNDEL (KK623ET+FY947ET+KE289AT) * HP Z200 CMT Dual-Core i5-660 (3.33GHz) + ATI FirePro V5700 512MB + LP2275 22” TFT

PROLIANT DL360

HP DESKTOP BUNDEL (WB659ET + NM274AT) HP 8000 Elite SFF E8500 + HP LA2205wg 22” widescreen TFT Monitor

Bent u een easy writer? Hebt u een IT-uitdaging op originele wijze opgelost of meer uit uw HP-techno­logie gehaald? Deel het met uw collega-ondernemers/gebruikers. Easy Does It geeft ruim baan aan praktijkverhalen van eigen hand. De leukste en meest inspire­rende bijdragen worden geplaatst in het blad en op de website en beloond met de leukste HP gadgets. Ga er eens goed voor zitten: wordt u een van onze easy writers?

Stuur uw bijdrage naar saskia-smit@artventure.net o.v.v. Column Easy Does it.


easy- does- it

CAREPACK

Een goed team, uitstekende support, succesvol ondernemen Zelden behaalt een individu helemaal alleen een succes. Hij of zij heeft vrijwel altijd de ondersteuning van een team. Niccolò en Marco Polo hebben met hun reizen in de dertiende eeuw geholpen om de eerste handel tussen het Verre Oosten en het Westen op gang te brengen. Op dezelfde manier hangt het succes van uw organisatie af van het hebben van de juiste partners die met u samenwerken. Uw IT-afdeling is de ruggengraat van uw bedrijf: zij zorgt voor technische ondersteuning, zodat uw medewerkers zich elke dag weer kunnen richten op hun kerntaken en uw bedrijf tot een succes kunnen maken. Maar soms hebben ook uw IT-infrastructuur en uw IT-team ondersteuning nodig. Want als uw IT-medewerkers zich, zoals u van hen verwacht, richten op bedrijfsondersteunende projecten... • Wie beschikt er dan over de kennis, de tijd en de mogelijkheid om een nieuw systeem te implementeren en te configureren? • Wie helpt u uw infrastructuur te optimaliseren om het beste rendement uit uw investeringen (ROI) en de beste resultaten te verkrijgen? • Wie helpt u de juiste service en ondersteuning te kiezen en aan te schaffen als er problemen optreden? • En als er problemen optreden, wie zorgt er dan voor dat die worden opgelost, dat zaken worden hersteld en dat de schade wordt beperkt?

geeft hen de kwalificatie om uw HP-apparatuur volgens de hoogste standaarden te onderhouden en te ondersteunen. Zij hebben de meest recente kennis van alle HP-producten en kunnen u dus de HP Care Pack Services aanbevelen die het best passen bij uw bedrijfsbehoeften. ACTIVATE!! De voordelen van Insight Remote Support HP Insight Remote Support is een kant-en-klare, eenvoudig te installeren software-oplossing die al geïntegreerd is in uw HP systemen en die u zonder extra kosten kunt inzetten. HP Insight Remote Support biedt u 24x7 geautomatiseerd remote monitoring en een verhoogde systeembeschikbaarheid, zonder dat het ingrijpt in de beveiligingslaag van uw IT. Gewoon even activeren dus... Krijg de resultaten die u wilt. Werk samen aan succes met de HP Services oplossingen en HP Service Specialisten Meer informatie? Neem contact op met uw HP Preferred Business Partner, of kijk voor meer informatie op www.easy-does-it.nl

Niccolò en Marco Polo; een goed team, uitstekende support en succesvol ondernemen

Ontdek HP Care Pack Services HP Care Pack Services ondersteunen uw hele IT-omgeving; hardware, software èn uw medewerkers. Dus wanneer u uw IT-taken op een rendabele manier en met minimale inspanning uitgevoerd wilt hebben, zorg er dan voor dat u gekwalificeerde experts aan uw zijde hebt om de klus te klaren. Zodat u zich op uw bedrijf kunt richten. Ontdek HP Proactive Select Met HP Proactive Select koopt u credits die u kunt gebruiken om precies die IT-diensten te ontvangen die u nodig hebt, op precies het moment dat u deze nodig hebt. Bovenal kunt u de diensten van uw keuze mee laten veranderen met de veranderingen in uw bedrijf. En dit alles voor een betaalbare prijs. Ontdek onze HP Service Specialisten HP Service Specialisten zijn de beste partners voor uw bedrijf. De voortdurende training en de strenge jaarlijke accreditatie door HP

Over Easy-does-it.nl Easy-does-it is een nieuwsbrief over IT- gerelateerde zaken

Op de website easy-does-it.nl leest u nog veel meer over

Deze nieuwsbrief is een gezamelijk initiatief van HP

voor het midden- en kleinbedrijf. De onderwerpen die u

ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn, treft u

en Preferred Partners van HP.

met vaste regelmaat erin zult aantreffen, zijn onder andere

klantverhalen en vindt u meer partnerinformatie. U kunt

gegevensopslag (storage), serversystemen en andere

zich er ook aanmelden voor een elektronische nieuwsbrief Redactie en vormgeving:

hardware, software, netwerken en opleidingen.

van easy-does-it.

*Alle in deze nieuwsbrief genoemde prijzen zijn indicatief. Raadpleeg uw partner voor de exacte prijzen.

ArtVenture BV


WORKSTATIONS

easy- does- it

PROLIANT

easy- does- it easy- does- it easy- does- it easy- does- it easy- does- it WORKSTATIONS

easy- does- it

Stapelkortingen bij HP! 20 jaar ProLiant Stapelen tot u er genoeg van heeft! Een ProLiant ML150- of ML350-server met extra opties? Kan! Met een HP Care Pack? Kan ook. Met beide? Tuurlijk! Het kan zelfs met Microsoft Windows Server 2008 of Microsoft Small Business Server! Of met alles bij elkaar. U blijft maar stapelen en de cash-backkortingen lopen steeds verder op! We vieren nog steeds de verjaardag van de HP ProLiant-servers. Kijk daarom voor de aantrekke­lijkste aanbiedingen en de laatste nieuwsfeitjes op www.hp.nl/ slimzakendoen. Of ga gewoon naar www.easy-does-it.nl en neem direct contact met ons op!

Summerschool MAsterclass

OP Goed zijn, beter worden

easy- does- it

Bijblijven met de SummerSchool Masterclass 2010

WAARDEREN

EN BIJBLIJVEN easydoes- it MET DE HP MASTERCLASS OF HP SUMMERSCHOOL

easy- does- it

Ook dit jaar organiseert HP zijn SummerSchool. Een uitkomst voor professionals die snel en met aantrekkelijke lesstof kennis willen nemen van de meest recente ICT-ontwikkelingen en -inzichten. Met als nieuw onderdeel de ‘Masterclass’. Geen geworstel meer met - volle - agenda’s. U hoeft maar één dag te reserveren en u bent weer helemaal up-to-date. Maar wel op een locatie die tot de verbeelding spreekt en met een dosis ontspanning. De Masterclass vindt eind juni plaats. Kijk voor meer informatie over de HP SummerSchool 2010 op www.hp.nl/events. U kunt zich daar ook aanmelden.

Stapelkorting bij:

Leren wordt steeds leuker! Deelnemers aan de HP SummerSchool ontvangen na afloop van de dag een trainings­voucher met een korting van 50% op een training uit het aanbod van Education Services.

NAW gegevens partner xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Partnerlogo

HP!

20 JAAR PROLIANT

easy-does-it  

easy-does-it hp

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you