9789179773847

Page 1

TROLLFORMLER &

besvärjelser

f ör vardagliga händelser


introduktion ar hälsade alla moderna trollkarlar, häxor och ickebinära magiska väsen som står inför att läsa och lära ur denna bok. Om du inte redan visste det så finns det tyvärr ingen garanti när det gäller besvärjelser, trollformler och magi. Ibland funkar det. Ibland funkar det inte. Ibland funkar det mycket senare än vad man tänkt sig, eller kanske bara nästan. Och ibland funkar det verkligen inte alls. Men det hjälper så klart om man tror att det ska fungera. Jag hoppas att dessa trollformler ska hjälpa dig och komma dig till nytta på ett eller annat sätt. Innan du börjar använda den här boken – vänligen signera kontraktet här bredvid.

David Sundin PS. Varning: En av bokens trollformler är starten på en kom­­plicerad

och tidskrävande utmaning. Hittar du lösningen så kommer du att få ett tydligt bevis på att du är en magiskt speciell person. Lösningen finns i den här boken – om du bara tittar noga och på rätt ställe.

4


kontrakt

j

§ AG LOVAR ATT inte MISSBRUKA DESSA TROLLFORMLER & BESVÄRJELSER OCH/ELLER ANVÄNDA DOM FÖR SAKER.

onda

§ JAG LOVAR ATT INTE ANVÄNDA MER ÄN TVÅ TROLLFORMLER PÅ EN OCH SAMMA DAG. § OKEJ, KANSKE TRE, MAX FYRA TROLLFORMLER PÅ EN OCH SAMMA DAG.

inte lära ut

§ JAG LOVAR ATT DESSA KUNSKAPER TILL NÅGON SOM INTE FÖRTJÄNAR DET.

DITT MAGISKA NAMN


F Å ÄC KL IG MA T A T T SMAK A GODIS

B

juds det på en maträtt som inte direkt är din favorit? Eller känner du någon som kanske inte är så värst bra på att laga mat? Eller har du själv misslyckats totalt i köket? Använd denna trollformel för att få maten att smaka godis, eller i alla fall godare än vad den gjorde innan. Tänk bara på att du får absolut inte säga trollformeln så att den som lagat maten hör (om det inte är du själv). Då kan den få motsatt effekt!

Mjölus Potatus Soppa af Ärt Bibbelibort, smak av fj ärt Biggeli boggeli baloodis Låt vad det här nu är smaka godis

6


FÅ ETT SYSKON ATT CHILLA

H

ar du problem med syskon som låter för mycket? Som tar lite för mycket plats? Det här är ett vanligt problem för alla som drabbats av syskon. Hur fantastiskt det än är att alltid ha en kompis nära till hands – hela livet – så kan alla ibland behöva lite lugn och ro. Titta på en bild av ditt syskon, eller smyg iväg så att du ser syskonet en bit bort liksom, och så viskar du:

Syskon Stora, Syskon Små Sänk Volym Till Minus Två Lovikka Tovika F luten Alla Syskon Hålla Truten

7


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.