9789186391201

Page 1

Min mamma har en syster. Det är min moster. Min Sussirull. Ja, egentligen heter hon Susanne, men hon passar bättre som Sussirull. Vill jag retas kallar jag henne Sussigull. Det gillar hon inte. Då lipar hon med tungan. Sen ser vi vem som kan göra den värsta grimasen.


Sussirull har inga egna barn, men hon ÄLSKAR att va med mej. Vi brukar dansa och hoppa på ängen. Ibland hoppar vi i sängen. Hon har dom bästa låtarna på sin telefon. Och jag vill ALDRIG att hon ska gå hem.Hon kommer varje lördag. Då har vi så himla kul! Vi klättrar upp på berget och skriker så hundarna börjar skälla.


Vi klär ut oss och smyger på mamma. Vi ritar hemliga skattkartor som vi gömmer under parkbänkarna. Skatterna gräver vi upp sen och äter. Geléråttor som dallrar i munnen.


Men en lördag kommer hon inte. Hon ska va med nån som heter Tomas istället. – JAHA! säger jag. – Vi kan gå till parken istället, säger pappa.


Men det är inte lika roligt. Pappa är inte så rolig liksom. Jag önskar att Sussirull var här. Undrar just vad hon och den där Tomas gör nu.


EL

NO

ISBN 978-91-86391-20-1 IC ECOLAB RD


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.