Badminton Boostcamp - 2020

Page 1

5 DAGE MED TRÆNING PÅ HØJT NIVEAU OG SJOVE AKTIVITETER TRÆNING FOR PIGER TRÆNING FOR DRENGE TEKNISK TRÆNING KAMP TRÆNING ADVENTURERACE

28. JUNI - 02. JULI 2020

SIE BADMINTON

BOOSTCAMP


SIE BOOST CAMP

START SOMMERFERIEN MED SIE BOOSTCAMP - så kan det kun blive en god sommer!

Den sidste weekend i juni 2020 byder vi dig velkommen til SIE BOOSTCAMP. Campen løber over 5 dage og er for dig, der er mellem 11-14 år og elsker at spille badminton. Vi har sammensat et program med en masse træning, kampe, adventurerace og sjove oplevelser på Strib Idrætsefterskole. Det bliver 5 dage, hvor du kan booste dit badmintonniveau og samtidig lave sjove ting med de andre spillere og trænere.

PRAKTISKE INFORMATIONER Aldersgruppe:

11-14 år

Dato: Søndag d. 28. juni 2020 ankomst + indkvartering kl. 14.00 - kaffe, kage og frugt (info + farvel til forældre) Torsdag d. 02. juli 2020 tak for denne gang kl. 15.00 - forældrekaffe Adresse:

Staurbyskovvej 6, 5500 Middelfart

Tilmeldingsfrist:

17. maj 2020

Pris:

1450,00 kr.

(Depositum 450,00 kr. Restbeløb (1000,00 kr.) betales 1.6.20. Yderligere info fås ved tilmelding)

På campen får du, foruden en masse træning og sjove aktiviteter, lækker mad til alle dagens måltider og en fed T-shirt fra Li Ning. SIE BOOSTCAMP er for badmintonspillere i alderen 11-14 år, der ikke kan få nok af badminton. Du får 5 dage med mange typer træning, kampe, sjove udfordringer og fede oplevelser.

TILMELDING

Tilmelding efter først til mølle-princippet 48 pladser

Ved tilmelding oplyses:

Din tilmelding sendes til

Campdeltagers navn, adresse, alder, klassifikation, klub og ønsket T-shirt størrelse.

kontor@stribidraetsefterskole.dk

(T-shirtsene er små i størrelserne).

Der skal desuden oplyses email og telefonnummer.

Ved tilmelding gives samtykke til, at skolen opbevarer afgivede personoplysninger indtil campen er afsluttet.

Der aflyses ved mindre end 15 tilmeldte.

2


DET BLIVER MEGA SJOVT - vi glæder os!

På SIE BOOSTCAMP skal vi træne og spille en masse badminton. Vi har fokus på teknisk træning, taktisk træning, fysisk træning og spiller mange kampe og småspil. Du vil også prøve meget andet. Vi skal ud på et adventurerace, have spilleaftener, hygge med hjemmebio og udfordre hinanden i sjove discipliner og lege. Vi sover sammen i lokaler i halbygningen, hvor vi også er tæt på omklædningsrum og hallen. Vi er 3-4 badmintontrænere og 2 camphjælpere, og vi glæder os til at se dig. Når du er til BOOSTCAMP, kan du altid komme forbi en af os voksne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Du kan også udfordre os i badminton, ludo eller måske noget helt tredje - hvis du tør? DER VIL ALTID VÆRE EN VOKSEN TILSTEDE.

UDFORDRINGER

HYGGE

Når du ankommer, bliver du indkvarteret i klasselokaler med de andre campdeltagere. Herefter siger vi farvel til forældrene, og så starter alt det sjove. Når PROGRAMMET er fastlagt bliver det lagt ud på vores hjemmeside. Her finder du også en pakkeliste.

ADVENTURERACE

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte kontoret på Tlf: +45 64 40 64 05 Email: kontor@stribidraetsefterskole.dk LÆKKER SUND MAD

Tilmeld på email kontor@stribidraetsefterskole.dk - husk alle oplysninger. Se side 2 nederst


CAMP CREW CAMP CREW Kurt Andersen

Jakob Toft

Badmintontræner

Badmintontræner

25 års erfaring som ungdoms-træner i klubber og på Strib Idrætsefterskole. Seniortræner i divisionsklubber.

2o år som professionel træner på alle niveauer.

Træner og leder af sommercamps.

Ungdomslandstræner af U15 og U17 spillere.

Dansk Badminton Forbunds uddannelse som elitetræner. Kurt er tidligere medlem af Fyns Badminton Kreds’ bestyrelse og af eliteudvalget under Dansk Badminton Forbund.

Træner på flere badmintonlejre i både Danmark, Europa og i Kina. Uddannet som instruktør, Coach, talenttræner og elitetræner mm. i både DGI Badminton, Badminton Danmark og Badminton Europe.

Uddannet træner i DGI regi.

Mange års trænererfaring med U13, U15-og U17.

Adventure

Fysisk træner og adventure- og idrætscrosskoordinator.

Badmintontræner

4 x færøsk mester i herredouble,og en gang i herresingle, samt endnu flere finaler. Medaljetager til Island Games for Færøerne. Deltager til EM for blandet hold for Færøerne. Kåret som årets Ungleder i Badminton Fyn for træner-og ledergerninger.

Tidligere ungdoms Europamester i damedouble, tredje plads i mixdouble ved Danmarksmesterskabet og fast spiller på Odense badmintonklubs ligahold. Her er hun også træner.

Fysisk træner på badmintonlinjen på Strib Idrætsefterskole siden 2002.

Kasper Olesen

Benjamin Gunnarstein

Celine har flere gange deltaget ved ungdoms europa - og ungdoms verdensmesterskab.

Celine Juhl

Badmintontræner

Kåret som årets fynske fund sammen med Viktor Axelsen.

Copyright © Strib Idrætsefterskole, Staurbyskovvej 6, 5500 Middelfart


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.