Page 1

Nilfisk-ALTO 2013

Ga voor meer informatie naar:

Catalogus 2014

www.nilfisk-alto.nl www.nilfisk-alto.be

Nilfisk-ALTO is onderdeel van NilfiskAdvance, een van de voornaamste fabrikanten en leveranciers van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld. Nilfisk-Advance ontwikkelt al meer dan 100 jaar professionele reinigingsapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Nilfisk-Advance heeft een groot aantal verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika

en Azië en heeft fabrieken in Hongarije, China, Italië, de Verenigde Staten, Singapore, Duitsland en Denemarken. Nilfisk-ALTO levert hogedrukreinigers, stofwaterzuigers en schrob- veegmachines van hoogwaardige kwaliteit ten behoeve van de schoonmaakbranche en de agrarische-, automotive-, bouw- en de industriële sector.

relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Dankzij onze markt- en klantgeoriënteerde focus blijven wij continu in ontwikkeling met innovaties en optimalisatie van onze professionele reinigingsmachines: innovatieve, betrouwbare en concurrerende producten die de eindgebruiker bij zijn werkzaamheden optimaal ondersteunen.

Wij geloven in duurzame en opbouwende

Verkooppunt: Nederland Nilfisk-ALTO B.V. Versterkerstraat 5 1322 AN ALMERE Postbus 60112 1320 AC ALMERE Tel: + 31 (0)36 54 60 760 Fax: + 31 (0)36 54 60 761 E-mail: info.nl@nilfisk-alto.com Internet: www.nilfisk-alto.nl

Professionele reinigingsapparatuur

België - Luxemburg Nilfisk-ALTO n.v.-s.a. Riverside Business Park Boulevard internationalelaan 55 Bâtiment C3/C4 Gebouw Bruxelles 1070 Brussel Tel: + 32 (0)2 46 76 040 Fax: + 32 (0)2 46 66 150 E-mail: info.be@nilfisk-alto.com Internet: www.nilfisk-alto.be

Art. no. 901.000.652 01.14 © Nilfisk-ALTO. Alle genoemde waarden zijn circa waarden. Zetfouten en technische wijzigingen voorbehouden.

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op uw werk!

meets


Car Wash systemen

Agri

Automotive In de landbouw worden er veel eisen gesteld aan personeel en apparatuur. Wij hebben de juiste oplossing in huis voor elke taak en elke beroepsgroep, van varkensboeren tot wijnproducenten.

We kunnen elke klant een unieke oplossing aanbieden. Of het nu een bestelbus is, een vrachtwagen, een auto of een bus, garagevloeren, showrooms of parkeerplaatsen, of u een vlootbeheerder bent, de verkoop van voertuigen regelt of een onderhoudsbedrijf leidt, wij zorgen voor de benodigde hygiëne.

We combineren op maat gemaakte stationaire systemen voor boerderijen en opslagfaciliteiten met mobiele units voor machines, buitenverblijven, binnenplaatsen, machine-installaties of productiefaciliteiten.

Ons zeer uiteenlopende scala aan oplossingen biedt u ook directe ondersteuning bij uw economische doelstellingen. Deze zorgen voor het behoud van waarde, verkorting van de schoonmaaktijden, verlaging van de onderhoudskosten en een consistente stijging van de winsten.

Wij hebben het juiste product in huis om aan al uw schoonmaakwensen te kunnen voldoen, van hogedrukreinigers tot schoonmaaksystemen en vloerreinigingsapparatuur, mobiel of stationair, en met meer dan genoeg kracht om al het werk te doen.

Commerciële autowas is een markt met enorm veel groeimogelijkheden Al meer dan 30 jaar is Nilfisk-ALTO een pionier en specialist in de markt van commerciële autowas. De grondslag voor het succes is de focus op Selfservice en autowasinstallaties met facility management. Voor alle activiteiten geldt dat het economisch succes altijd afhankelijk is van de focus en aandacht. Meer dan 1000 waslocaties in Europa bewijzen de tevredenheid van klanten en de betrouwbaarheid van onze installaties.

Bouw Elke dag in de bouw brengt veeleisende schoonmaakuitdagingen met zich mee. Voor nieuwe gebouwen of de renovatie van oude gebouwen zijn systemen nodig die zeer krachtige prestaties leveren. Professionele producten met extra kracht, die ook het hardnekkigste vuil en stof verwijderen. Wij bieden sterke en robuuste hogedrukreinigers aan en natte of droge stofzuigers met krachtige borstels, voor ruimten in alle soorten en maten.

Het potentieel en de vooruitzichten in deze markt zijn veelbelovend. Het aantal auto’s zal blijven groeien, evenals de vraag naar milieuvriendelijk autowassen. Of het nu gaat om individuele projecten of Turn Key projecten, de Nilfisk-ALTO CarWash division kan u de oplossing bieden voor iedere locatie, van een compacte installatie tot een volledig wascentrum. Modern, attractief en flexibel. De CarWash installaties zijn economisch en winstgevend voor de investeerder en perfect vormgegeven voor de veeleisende gebruiker.

Professionele ondersteuning – vanaf de start De kwaliteit van het concept en de projectengineering, tezamen met de locatie analyse en de marketingondersteuning staan garant voor succes in de toekomst.

Productie en opslag Wij zijn zelf producent en dus goed bekend met het brede aanbod aan schoonmaakapparatuur dat op dit gebied benodigd en beschikbaar is.

Dit geldt natuurlijk ook voor de vraag welke de juiste financiering betreft. Ook hier kunt u rekenen op onze ervaring van onze specialisten. Het technische aspect van het geheel, zoals service, kan op maat gemaakt worden middels diverse service opties.

In de branche worden zeer hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, veiligheid en productiviteit, en wij kunnen aan deze eisen voldoen. Productievloeren, machines, opslag, klantzones, parkeerplaatsen en kantoren hebben constante aandacht nodig.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website www.nilfisk-alto-carwash.com of neem contact op met onze klantenservice. 2


Works for you

Wij zijn uw partner op het werk Wij willen u de juiste oplossing bieden en u helpen om uw productiviteit te verhogen. Dit alles is gebaseerd op onze diepgaande kennis van uw behoeften, uitdagingen en van uw dagelijkse werkomgeving. Daarom doen onze oplossingen voor u het werk!

Wereldwijde service en support

Verhoog uw productiviteit

Wij staan voor u klaar met onze toepassingsgerichte service en support ... wanneer en waar u dat maar nodig hebt! Onze wereldwijde servicecentra zijn klaar om uw problemen op te lossen en uw machine efficiënt en betrouwbaar te houden, zodat u maximaal kunt profiteren van de beschikbaarheid.

Wij zetten ons in om uw productiviteit te verbeteren. Dat doen wij door u locatiebeoordelingen aan te bieden, advies over toepassingen en kostenanalyses te geven, zodat u zich op uw werk kunt richten.

“Groene” oplossingen

Gebruiks- en onderhoudsgemak

Wij ontwikkelen reinigingsoplossingen, zodat u doeltreffend kunt schoonmaken, terwijl u minder energie, minder water en minder reinigingsmiddel gebruikt. Dat noemen wij “green meets clean”: op ecologisch verantwoorde wijze werken. Lees meer over onze inzet voor het milieu op pagina 9.

Wij zijn continu bezig om de bruikbaarheid en de onderhoudsvriendelijkheid van onze producten te verbeteren. D.w.z. dat onze EasyClean-functie uw onderhoudskosten kan verlagen. Een technicus verkrijgt immers binnen een paar minuten toegang tot uw apparaat.

100 jaar R&D

Red Dot Award 2013

Met ruim 100 jaar ervaring binnen de reinigingsbranche weet u zeker dat u kwaliteitsproducten krijgt met hogedrukreinigers, stofzuigers en vloeronderhoudsapparatuur die voortdurend worden vernieuwd en verbeterd.

Een Red Dot-jury bestaande uit 37 leden wees de POSEIDON 5-6-7 aan als één van de winnaars van de Product Design Award 2013. De Red Dot Award beloont onze innovatieve benadering ten aanzien van industrieel design, ergonomie en modulariteit in productdesign. De toekenning is een prachtige prijs om een boeiend en innovatief product op de markt te brengen - iets 3 dat wereldwijd een zeer positief effect heeft gehad.


Innovaties en unieke kenmerken - en altijd optimale reinigingsprestaties


De efficiënte One Stop-oplossing Ons doel is om ons in de voorhoede van reinigingstechnologie te bevinden en om een uitgebreide reeks machines te leveren die schrobben en drogen, die de voordelen bieden van een perfecte kwaliteit in combinatie met talloze eigenschappen. In feite bespaart onze reeks schrob-/zuigmachines u meer dan alleen maar tijd; u profiteert ook van hun gemakkelijke onderhoud en bediening, om nog maar niet te spreken van hun spaarzame werking. Onze ervaring biedt u bewezen resultaten ten aanzien van productiviteit, duurzaamheid, ergonomie, prestaties, service en veiligheid. Al onze schrob-/zuigmachines waar u achter loopt, hebben verschillende reinigingscapaciteiten, wat betekent dat u altijd de meest optimale machine kunt vinden voor uw behoeften. Deze veelzijdige machines zijn in staat om iedere harde vloer te reinigen. U kunt kiezen uit schijf of cilindrische machines, met of zonder aandrijving, op batterijen of elektrisch aangedreven. Een cilindrische borstel zorgt ervoor dat vuil het schrobpad wordt opgevoerd en wordt opgevangen in een aparte trechter (nat vegen). Deze is ideaal voor het schoonmaken van garages, magazijnen, faciliteiten voor auto’s of voor sport, enz.

Onze serie ride-on schrobmachines biedt u perfecte kwaliteit met een aantal aanvullende eigenschappen. In de loop der tijd geteste technologie garandeert een efficiënte en zuinige toepassing. Nilfisk-ALTO ride-on schrob-/zuigmachines betekenen perfecte hygiëne binnen een mum van tijd. Deze machines voeren verschillende stappen gelijktijdig uit. De schrobber, die altijd kan worden ingeschakeld wanneer dat is gewenst, doet het werk met behulp van water en een aanvullend reinigingsmiddel. In de laatste stap zuigt de aan de achterzijde gemonteerde zuigmond het gebruikte water op en verzamelt dat in de tank.

Onze SCRUBTEC-BOOST-reeks reinigt vloeren veel effectiever dan traditionele schijfmachines! Het unieke BOOSTTM-kussen is rechthoekig en levert consistent contact over het gehele reinigingspad. Zijn ronddraaiende beweging vraagt minder druk van het kussen en pakt vuil aan van verscheidene kanten, wanneer het over de vloer beweegt. Efficiënt gebruik van de reinigingsoplossing resulteert met BOOSTTM in een waterbesparing van 50 - 70%, waardoor de afvalwaterverwijderingskosten worden verminderd en het milieu wordt beschermd.

139


Een geweldige reeks “uitvoerders” voor het reinigen van vloeren De FLOORTEC-veegmachines zijn de meest effectieve oplossing voor besloten ruimtes. Robuust ontwerp, laag geluidsniveau en stofvrij vegen voor gebruik zowel binnen als buiten. Wij hebben veegmachines waar u achter loopt voor gebruik binnen en buiten en voor het reinigen van grote gebieden die zijn voorzien van vloerbedekking. Sommige van onze machines waar u achter loopt, gebruiken een overloopsysteem, wat inhoudt dat de hoofdborstel de trechter van de bovenkant vult, voor een optimale capaciteit. De walk-behind FLOORTEC-machines zijn ideaal voor kleine- en middelgrote schoonmaakklussen, zoals bij benzinestations, parkeerterreinen, schoolpleinen, fabrieken en kleine magazijnen. Accu-aangedreven voor gebruik binnen en aangedreven met benzine voor veeleisende taken buiten. Ze zijn allemaal ontworpen voor eenvoudige bediening, gemakkelijke service en onderhoud en zijn allemaal voorzien van “stofvrij vegen”.

Onze serie ride-on veegmachines zorgt er voor dat de taak snel, effectief en met maximaal comfort voor de bestuurder wordt uitgevoerd. Hun ontwerp is gecombineerd met krachtige motoren, een breed veegpad, uitmuntende wendbaarheid en het vermogen om hellingen van 16 - 20% te nemen om grote vloeroppervlakken of tapijten te reinigen en om in besloten ruimtes te komen, zoals liften of smalle gangen. Accuaangedreven voor gebruik binnen en aangedreven met benzine voor veeleisende taken buiten. Ze zijn allemaal ontworpen voor eenvoudige bediening, gemakkelijke service en onderhoud en zijn allemaal voorzien van “stofvrij vegen”. Sommige modellen hebben een hoog stortsysteem dat gemakkelijk leegmaken mogelijk maakt.

Een complete en probleemloze reeks van eenschijfsmachines SPINTEC 443 is een serie eenschijfsmachines voor uw professionele onderhoud en dagelijkse reinigingstaken. Deze serie biedt u de keuze uit modellen met een lage snelheid, hoge snelheid of modellen met twee snelheden, waarmee u gegarandeerd efficiënt boenen, strippen, polijsten en spuitreinigen van nagenoeg alle typen vloeren verkrijgt, terwijl u ook een langduriger, beter uitziende vloer krijgt. De SPINTEC 551 UH is een handige en gemakkelijk te gebruiken polijstmachine die zeer geschikt is voor dagelijks gebruik in ziekenhuizen, instellingen, hotels, winkels en voor professionele schoonmaakbedrijven. Met de inklapbare beugel is deze gemakkelijk te vervoeren en is binnen een paar seconden operationeel.

140


SCRUBTEC 233 - Schrob-/zuigmachines - compacte klasse • Krachtige borstel, zuigmotor en de juiste borsteldruk zorgen keer op keer voor een schoon resultaat • Ergonomisch verstelbare en inklapbare handgreep voor eenvoudige bediening, transport en opbergen • De tank is sterk en bestand tegen chemische stoffen • Manouvreerbaar en komt eenvoudig in de smallere paden en kleine hoeken • De vuil- en schoonwatertank is eenvoudig uitneembaar om te legen en te vullen • Tankinhoud van 10/11 liter, u kunt 275 m² schoonmaken met één tank • Dubbele zuigmond zorgt er voor dat drogen snel gerealiseerd wordt • Reinigt en droogt

Compacte klasse - walk-behind Deze compacte walk-behind schrob-/zuigmachine van Nilfisk-ALTO, de SCRUBTEC 233, is geschikt voor het reinigen van kleine vloeroppervlakken. Kenmerken van deze machine zijn dat deze zeer manoeuvreerbaar is, grondig reinigt én snel droogt.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC 233

Schrobbreedte (mm)

330

Zuigmondbreedte (mm)

385

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

1320/660

Werksnelheid (km/u)

4

Geluidsniveau (db(A))

72,5

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

10/11

Borstel-/paddiameter (mm)

165

Aantal borstels/pads

2

Borsteldruk (kg)

18

Draaicirkel (cm)

115

Volt/frequentie (V/Hz)

220-240/50-60

Lengte x breedte x hoogte (mm)

665x390x460

Gewicht (kg)

23

Toerental borstel (tpm)

200

KENMERKEN Schijfborstelsysteem

Kabeluitvoering

Kabelhouder

Verstelbare handgreep

Zachte handgreep

STANDAARD TOEBEHOREN Borstel PPL 165 mm

9097242000

Zuigmondset compleet 2 st.

9097542000

ARTIKELNUMMER

9087235020

142


SCRUBTEC 234 C - Schrob-/zuigmachines - compacte klasse • Veel sneller dan dweilen, neemt direct het vuil op • Uniek ontwerp, maakt schoon onder tafels en strak langs muur en plinten • Schrobt en maakt droog, zowel voor- als achteruit • Makkelijk te vervoeren

Schrobben en zuigen in voor- en achterwaartse richting De Nilfisk-ALTO SCRUBTEC 234 C voor snel en efficiënt schoonmaken ten opzichte van het moppen. De SCRUBTEC 234 C is het slimme alternatief. Ergonomisch en geen gevaar op uitglijden. Dit kabelmodel schrobt en droogt de vloer streeploos schoon. Zeer geschikt voor het onderhoud van harde vloeren in kleine ruimtes.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC 234 C

Schrobbreedte (mm)

340

Zuigmondbreedte (mm)

440

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

1360

Werksnelheid (km/u)

4

Geluidsniveau (db(A))

72

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

11/12

Borstel (mm)

100

Aantal borstels

1

Borsteldruk (kg)

21

Draaicirkel (cm)

-

Volt/frequentie (V/Hz)

220/240-50/60

Lengte x breedte x hoogte (mm)

620 x 480 x 480

Gewicht (kg)

38

Maximum snelheid (km/u)

4

Toerental borstel (tpm)

1000

KENMERKEN Kabeluitvoering

Inklapbare duwbeugel

Instelbare borsteldruk

Kabelopbergmogelijkheid

Zachte handgreep

Verstelbare handgreep

Cilindrisch schrobdek

STANDAARD TOEBEHOREN Borstel medium 234C

L08425200

Zuigstripset 17" PU

9097353000

ARTIKELNUMMER

9087133020

143


SCRUBTEC 337.2 - Schrob-/zuigmachines - compacte klasse • Laag geluidsniveau voor schoonmaken overdag en in geluidgevoelige ruimtes • Variabele borsteldruk voor het beste resultaat onder alle omstandigheden • Zeer eenvoudig te bedienen • Snel en simpel onderhoud, omdat alle onderdelen makkelijk te bereiken zijn • Transparant deksel voor eenvoudige inspectie en functiecontrole • Ergonomische, verstelbare duwbeugel • Zeer compact • Roller bumpers voor het schoonmaken dichtbij wanden • Grote draagbeugel voor het makkelijk legen en vullen • Gepatenteerd zuigrubbersysteem voor het eenvoudig verwisselen van zuigrubbers zonder gereedschap. • Batterij niveau indicator

Batterij aangedreven en ideaal voor kleine ruimtes De SCRUBTEC 337.2 kan zowel schrobben als drogen, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen, zoals onder tafel. Dit komt doordat de SCRUBTEC 337.2 is uitgerust met een roterend schrobdek en geïntegreerde zuigmond. Daardoor is het mogelijk te schrobben en te drogen, zowel voor- als achteruit.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC 337.2

Schrobbreedte (mm)

370

Zuigmondbreedte (mm)

470

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

1480/890

Werksnelheid (km/u)

4

Geluidsniveau (db(A))

64

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

11/12

Borstel-/paddiameter (mm)

370

Aantal borstels/pads

1

Borsteldruk (kg)

27

Draaicirkel (cm)

85

Volt/frequentie (V/Hz)

12

Lengte x breedte x hoogte (mm)

726x475x446

Toerental borstel (tpm)

120

Gewicht inclusief batterijen (kg)

72

KENMERKEN Automatische borstelstop

Automatische afsluiting reinigingsmiddel

Verstelbare handgreep

Ingebouwde lader

Afneembare vuilwatertank

Automatisch omkerend schrobdek

Optima batterij

STANDAARD TOEBEHOREN Batterij 12V - 55 Ah

9098977000

Batterijlader 12V 12A EU

9099793000

Borstel D.370 mm 14 Prolene PPL

9099999000

Zuigstripset 14" PU

9100000077

ARTIKELNUMMER

9087343020

144


SCRUBTEC 343.2 - Schrob-/zuigmachines - compacte klasse • Robuust design • Milieubewuste schoonwatertoevoer • Verbeterde tractie dankzij makkelijk instelbare knoppen • Snel en eenvoudig controleren van het waterniveau dankzij de transparante slang • Zuigmond hefsysteem met handig voetpedaal • Door de schrobdekafstelling kunt u de tractie vergroten of verkleinen als dat nodig is, wat de manoeuvreerbaarheid verbetert

De SCRUBTEC 343.2 is de verbeterde versie van de zeer populaire SCRUBTEC 343 De Nilfisk-ALTO SCRUBTEC 343.2 is de verbeterde versie van de zeer populaire SCRUBTEC 343. Hij is verbeterd op basis van de nieuwste technologie, zo heeft hij een nieuwe zuigmond met hefsysteem en wordt bediend door een passend voetpedaal. De machine is ideaal voor het gebruik van lichte tot middelzware schoonmaaktaken.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B

Schrobbreedte (mm)

430

430

430

Zuigmondbreedte (mm)

720

720

720

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

1720/1035

1720/1035

1720/1035

Werksnelheid (km/u)

4

4

4

Geluidsniveau (db(A))

65

70

65

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

31/30

31/30

31/30

Borstel-/paddiameter (mm)

430

430

430

Aantal borstels/pads

1

1

1

Borsteldruk (kg)

30

48

30

Draaicirkel (cm)

75

75

75

Volt/frequentie (V/Hz)

24

220/240- 50/60

24

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1115 x 570 x 1050

1115 x 570 x 1050

1115 x 570 x 1050

Gewicht (kg)

133

65

75

Toerental borstel (tpm)

155

150

155

Gewicht inclusief batterijen (kg)

133

-

-

KENMERKEN Kabeluitvoering

Batterij uitvoering

Ingebouwde lader

STANDAARD TOEBEHOREN Batterij 12V - 76 Ah gel Monobloc

80564310

Inbouwlader 24V 8A SC 400

9099388000

Borstel prolene 430

L08812891

9099388000 L08812891

Zuigstripset 28" PU

9097354000

9097354000

9097354000

ARTIKELNUMMER

9087315020

9087317020

9087319020

145


SCRUBTEC 5 serie - Schrob-/zuigmachines - medium klasse • Goed manoeuvreerbaar • Langere werktijd dankzij de grote 42 liter schoon/vuilwatertank • Beveiliging ter bescherming van de batterijen tegen diepontlading • Eenvoudige lediging van de vuilwatertank door de lange afvoerslang • Grote opening van vuilwatertank voor een snelle reiniging • Reinigingsmiddelendoseersysteem (optioneel) • Verwisselbare schrobdeks met 3 afmetingen en een cilindrische borstel voor optimaal resultaat • Variabele borsteldruk, ideaal voor ongelijke of grove vloeren • Zuigmond met wegbreekmechanisme ter bescherming van de machine en uw inventaris

Medium klasse - walk-behind Deze serie is bijzonder geschikt voor diegene die snel en effectief wil reinigen tegen zo laag mogelijke kosten. De machine heeft een uitzonderlijk laag geluidsniveau, is zeer gebruikersvriendelijk, heeft verwisselbare schrobdeks en zorgt voor besparing in water- en chemieverbruik.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

Schrobbreedte (mm)

450

450

450

450

530

530

530

530

450

530

510

Zuigmondbreedte (mm)

760

760

760

760

760

760

760

760

760

760

760

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

1800/1080

1800/1080

2025/1215

2025/1215

2120/1275

2120/1275

2385/1435

2385/1435

1800/900

2120/1060

2295/1380

Werksnelheid (km/u)

4

4

4.5

4.5

4

4

4.5

4.5

4

4

4.5

Geluidsniveau (db(A))

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

42/42

Borstel-/paddiameter (mm)

450

450

450

450

530

530

530

530

450

530

510 x 356

Aantal borstels/pads

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Borsteldruk (kg)

23

23

23/33

23/33

25

25

25/35

25/35

30

32

18-34

Draaicirkel (cm)

60

60

60

60

65

65

65

65

60

65

65 24

Volt/frequentie (V)

24

24

24

24

24

24

24

24

230

230/

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1190 x 512 x 1058

1190 x 512 x 1058

1190 x 512 x 1058

1190 x 512 x 1058

1228 x 541 x 1058

1228 x 541 x 1058

1228 x 541 x 1058

1228 x 541 x 1058

1190 x 512 x 1058

1228 x 541 x 1058

1228 x 541 x 1058

Gewicht (kg)

81

171

96

186

81

81

86

186

131

131

140

Maximum snelheid (km/u)

-

-

4.5

4.5

-

-

4.5

4.5

-

-

4,5

Toerental borstel (tpm)

153

153

153

153

153

153

153

153

150

150

2250

• •

KENMERKEN Met aandrijfmotor Kabeluitvoering Batterij uitvoering

Instelbare borsteldruk Ingebouwde lader

Boost schrobdek

STANDAARD TOEBEHOREN Batterij 12V - 76 Ah gel Monobloc

80564310

Batterij 12V - 105 Ah gel

80564400

80564400

80564400

80564400

Inbouwlader Kit

909 6739 000

909 6739 000

909 6739 000

909 6739 000

L08837020

L08837020

909 6739 000

Pads Rood Boost 14 x 20 5 st.

997020

Borstel PPL 17" medium

L08837020

Borstel PPL 21" medium

L08837025

L08837025

L08837025

Zuigstripset 29" gum.

909 6860 000

ARTIKELNUMMER

9087170020 9087171020 9087173020 9087174020 9087176020 9087177020 9087179020 9087180020 9087182020 9087184020

146

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

9087257020


SCRUBTEC 6 serie - Schrob-/zuigmachines - medium klasse • Focus op efficiëntie • Verwisselbare schrobdeks met twee afmetingen: 53 cm en 61 cm, een schijfborstel en een 51 cm cilindrische borstel • Variabele borsteldruk voor het beste resultaat onder alle omstandigheden • Grote, streeploze wielen

Medium klasse - walk-behind Deze serie biedt een slimme manier van vloerreiniging; het is mogelijk de schrobbreedtes aan te passen aan de gewenste breedte. Dankzij het verwisselbare schrobdek zijn deze machines bijzonder geschikt voor ongelijke vloeren.

TECHNISCHE GEGEVENS Schrobbreedte (mm)

SCRUBTEC SCRUBTEC SCRUBTEC 653 B 653 B 653 BL COMBI 530 530 530

SCRUBTEC SCRUBTEC SCRUBTEC SCRUBTEC SCRUBTEC SCRUBTEC 653 BL 651 BCL 651 BCL 661 BL 661 BL 653 E COMBI COMBI COMBI 530 510 510 610 610 530

Zuigmondbreedte (mm)

760

760

760

760

760

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

2120/1275

2120/1275

2970/1785

2970/1785

2860/1720 2860/1720 3420/2055 3420/2055 2120/1060

760

810

810

760

Werksnelheid (km/u)

4

4

5.6

5.6

5.6

5.6

5.6

5.6

4

Geluidsniveau (db(A))

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

65.8

67.3

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

55/55

55/55

55/55

55/55

55/55

55/55

55/55

55/55

55/55

Borstel-/paddiameter (mm)

530

530

530

530

510

510

305

305

530

Aantal borstels/pads

1

1

1

1

2 Cil.

2 Cil.

2

2

1

Borsteldruk (kg)

25

25

25/45

25/45

28

28

20/40

20/40

32

Draaicirkel (cm)

70

70

70

70

70

70

70

70

70

Volt/frequentie (V)

24

24

24

24

24

24

24

24

230

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1323 x 541 x 1088

1323 x 541 x 1088

1323 x 541 x 1088

1323 x 541 x 1088

1253 x 575 x 1088

1253 x 575 x 1088

1311 x 646 x 1088

1311 x 646 x 1088

1323 x 541 x 1088

Gewicht (kg)

87

179

95

186

105

196

95

186

138

Maximum snelheid (km/u)

-

-

5.6

5.6

5.6

5.6

5.6

5.6

-

Toerental borstel (tpm)

153

153

153

153

570

570

230

230

150

Max. hellingspercentage (%)

-

-

16

16

16

16

16

16

-

KENMERKEN Schijfborstelsysteem Met aandrijfmotor

Kabeluitvoering Batterij uitvoering

• •

Versie met cilindrische borstel Instelbare borsteldruk Ingebouwde lader

Batterij 12V - 105 Ah gel

80564400

80564400

80564400

80564400

Inbouwlader kit

909 6739 000

909 6739 000

909 6739 000

909 6739 000

L08837025

L08837025

STANDAARD TOEBEHOREN

Borstel 12" PPL

L08603842

Borstel PPL 21" medium

L08837025

Borstel 20" PPL 0,4 Zuigstripset 29" gum. Rubber neopreen kit 32" ARTIKELNUMMER

909 5823 000 909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000

909 6860 000 9097499000

9097499000

9087186020 9087187020 9087189020 9087190020 9087192020 9087193020 9087195020 9087196020 9087198020

147


SCRUBTEC 8 serie - Schrob-/zuigmachines - premium klasse • Geruisloos dankzij de geluidsdemping rond de zuigmotor • 'One-touch' bedieningspaneel • Grote, met schuim gevulde banden, zorgen voor een streeploze en krachtige aandrijving • Langere werktijd dankzij de grote 85 liter schoon-/vuilwatertank • Eenvoudig bediening • Verwisselbaar schrobdek • Ontladingsbeveiliging ter bescherming van de batterijen • Extra bescherming dankzij het parabolische zuigmondsysteem met wegbreekmechanisme • Standaard geïntegreerde batterij oplader

Premium klasse - walk-behind De Nilfisk-ALTO SCRUBTEC 8 is een complete walk-behind serie voor grote ruimtes. Meer veelzijdigheid, hogere productiviteit, betere betrouwbaarheid, extreem stil en geavanceerde ergonomie.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC BOOST 8 SCRUBTEC 866

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871 C

Schrobbreedte (mm)

710

660

710

860

710

Zuigmondbreedte (mm)

890

810

890

1070

890

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

3410/2050

3170/1905

3410/2050

4130/2480

3410/2050

Werksnelheid (km/u)

4.8

4.8

4.8

4.8

4.8

Geluidsniveau (db(A))

63

65

65

67

71

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

85/85

85/85

85/85

85/85

85/85

Borstel-/paddiameter (mm)

355 x 710

330

355

430

690

Aantal borstels/pads

1

2

2

2

2 Cil.

Borsteldruk (kg)

30-57

36-68

36-68

36-68

36

Volt/frequentie (V)

24

24

24

24

24

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1540 x 730 x 1120

1550 x 710 x 1120

1557 x 760 x 1120

1620 x 910 x 1120

1510 x 780 x 1120

Gewicht (kg)

384

385

387

383

383

Maximum snelheid (km/u)

6

6

6

6

6

Toerental borstel (tpm)

2250

200

200

200

615

Aandrijving

24 Volt batterij

24 Volt batterij

24 Volt batterij

24 Volt batterij

24 Volt batterij

KENMERKEN Schijfborstelsysteem

Instelbare borsteldruk

Automatische waterstop

Ingebouwde lader

Cilindrisch schrobdek: 2 borstels

Boost schrobdek

Vuil korf

Inbouwlader 24V 25 Ah

9097597000

9097597000

9097597000

9097597000

9097597000

Pads Rood Boost 14 x 28 5 st.

997001

STANDAARD TOEBEHOREN

Zuigstripset 41" PU Zuigstripset 35" PU

11331A 11332A

Zuigstripset 32.5" PU ARTIKELNUMMER

148

11332A

11332A

11333A 05370E

05390E

05400E

05410E

05420E


SCRUBTEC R 4 / BOOST R 4 - Ride-on schrob-/zuigmachines • Parabolische zuigmond met het ”Break away” systeem • Standaard met polyurethaan zuigrubbers voor een droge en schone vloer • Ergonomische zitplaats en stuurinrichting • Gepatenteerde automatische snelheidscontrole die de gebruiksveiligheid significant vergroot • Super compact ontwerp maakt reinigen van moeilijk bereikbare plekken een stuk gemakkelijker • Laag geluidsniveau maakt schoonmaken overdag en in geluidsgevoelige omgevingen mogelijk • Robuust, zeer beweeglijk en geschikt voor veel verschillende omgevingen • Lage en comfortabele instap voor de gebruiker (links/rechts)

Gebruiksvriendelijke, batterij-aangedreven, ride on schrob-/zuigmachine met lader De SCRUBTEC R 4 is een van de meest veelzijdige platforms in ons assortiment, geschikt voor verschillende vloeren en toepassingen. De SCRUBTEC R 4 serie biedt de meest compacte ride on schrob-zuigmachines binnen de Nilfisk-ALTO range. Zeer gemakkelijk te manoeuvreren, productief en efficiënt.

TECHNISCHE GEGEVENS

SRCUBTEC R 466

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 471 C

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

Schrobbreedte (mm)

660

710

710

710

Zuigmondbreedte (mm)

890

890

890

890

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

3960/2772

4260/2982

4260/2982

4260/2982

Werksnelheid (km/u)

6

6

6

6

Geluidsniveau (db(A))

65 (60)

65 (60)

65 (60)

65 (60)

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

80/80

80/80

80/80

80/80

Borstel-/paddiameter (mm)

330

355

690

355 x 710

Aantal borstels/pads

2

2

2 Cil.

1

Borsteldruk (kg)

30 - 48

32 - 50

35

30 - 48

Draaicirkel (cm)

150

150

150

150

Volt/frequentie (V)

24

24

24

24

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1360 x 670 x 1230

1360 x 748 x 1230

1360 x 810 x 1230

1360 x 730 x 1360

Gewicht (kg)

175

177

180

182

Maximum snelheid (km/u)

6

6

6

6

Toerental borstel (tpm)

230

230

720

2200

Gewicht inclusief batterijen (kg)

299

301

304

306

Ingebouwde lader

Automatische snelheidsbegrenzer

Eenknopsbediening

Polyurethaan voor- en achterwielen

Vuil korf

Beweegbaar schrobdek (geen zijskirts)

9098198000

9098198000

9098198000

Grofvuil filter

9098712000

9098712000

9098712000

9098712000

ARTIKELNUMMER

9087270020

9087271020

9087272020

9087273020

KENMERKEN Versie met cilindrische borstel

STANDAARD TOEBEHOREN Inbouwlader R466-471-BR Pads Rood Boost 14 x 28 5 st.

9098198000 997001

149


SCRUBTEC R 6 - Ride-on schrob-/zuigmachines • 24 Volt accu met een groot batterij compartiment • Optimaal resultaat bij het schrobben en opnemen van water in bochten dankzij de krachtige zuigmotor en verstelbare side skirts • Schrobbreedte van 71/86/100 cm disc dek en 71 cm cilindrische borstel • Mogelijkheid om tot 1,5 uur continue te schrobben zonder tussendoor het afvalwater te legen dankzij de grote 120 liter schoon-/ vuilwatertanks • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen • De bestuurder heeft toegang tot de machine van beide kanten • Uitstekende tractie op natte en hellende vloeren dankzij de polyurethaan streeploze banden

SCRUBTEC R 6 - Meer productiviteit, betere reiniging en betrouwbaarheid De Nilfisk-ALTO SCRUBTEC R 6 is een nieuwe generatie Schrob-/zuigmachines. De nadruk bij deze nieuwe serie ligt op prestatie, ergonomie en betrouwbaarheid.

TECHNISCHE GEGEVENS

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R6100

Schrobbreedte (mm)

710

710

860

991

Zuigmondbreedte (mm)

826

826

1050

1176

Theoretische/werkelijke capaciteit (m²/u)

4480/3140

4480/3140

5420/3800

6250/4370

Werksnelheid (km/u)

6.3

6.3

6.3

6.3

Geluidsniveau (db(A))

63.7

63.7

63.7

63.7

Schoonwater-/vuilwatertank (l)

120/120

120/120

120/120

120/120

Borstel-/paddiameter (mm)

355

710

430

330

Aantal borstels/pads

2

2 Cil.

2

3

Borsteldruk (kg)

39 /65 /96

27 /36 /45

39 /65 /96

59/ 68/ 96

Draaicirkel (cm)

160

160

171

183

Volt/frequentie (V)

24

24

24

24

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1540x820x1390

1540x1070x1390

1540x930x1390

1540x1070x1390

Gewicht (kg)

246

262

248

272

Toerental borstel (tpm)

260

900

260

260

Gewicht inclusief batterijen (kg)

602

616

602

626

KENMERKEN Versie met cilindrische borstel

Eenknopsbediening

Verstelbare stoel

Polyurethane voor- en achterwielen

Vuil korf

STANDAARD TOEBEHOREN Zijrubber kit gum. 27.5/700 Zijstripset gum. 28D34D

56114355 56114364

Zijrubber kit gum. 21/530 Zuigstripset 28" gum.

56114364 56114370

56382734

56382734

Zuigstripset 34" gum.

56382738

Zuigstripset 38" gum. ARTIKELNUMMER

150

56382741 56114004

56114005

56114006

56114008


ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 337.2

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

Batterijen & laders Batterij 6V - 285 Ah semi-tractie Lader 24V 10 Ah Sb120R HF Lader 24V 20 Ah Sb120R HF Lader 24V 13 Ah Sb120R HF Lader 24V 30 Ah Sb175R HF Lader 24V - 30 Ah Optima HF Lader 24V 40 Ah Sb175R HF Batterij 12v-68 Ah AGM Optima Batterij 24V - 360 Ah nat#2 met aquamat

▫ ▫ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

7116015 80512410 80522420 80532413 80542431 80542432

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦

80542440 80561268 80561311 80561312

Batterij 24V-400 Ah nat Batterij 24V - 320 Ah Trog gel #2

80561411

Batterij 6V - 200 Ah nat #8

80563200

Batterij 6V - 180 Ah gel

80564000

Batterij 6V - 240 Ah ov #5

Batterij 12V - 76 Ah gel Monobloc Batterij 12V - 105 Ah gel Batterij 6V - 180 Ah nat

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ • ▫ •

• ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ • ▫ • ▫ • ▫ •

▫ ▫ ▫ ▫ • ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Batterij 12V - 110 Ah nat Batterij 12V - 72 Ah nat monobloc Batterij 12V - 85 Ah semi-tractie Batterij 6V - 255 Ah semi-tractie

◦ ▫ • ▫ •

Batterij 12V - 84 Ah gel Batterij 12V - 55 Ah Inbouwlader 24V 8A SC 400 Inbouwlader kit

▫ ▫ •

Batterij 12V - 110 Ah tractie Batterij 24V - 220 Ah Trog gel #5

80564100 80564310 80564400 80564500 80564600 80564700 80564800 80565000 1464853000 9098977000

▫ • ▫ • ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ • ▫ • ▫ • ▫ • ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ • ▫ ▫ ▫ ▫

9099388000 909 6739 000 L00200049 L00210012 L00290018

Batterij 24V - 240 Ah Trog nat Aqua. Lader 24V 25A Sb120R HF

▫ ▫ ▫ ▫

Lader 24V - 30 A Optima HF

Ingebouwde lader

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

Batterijlader 12V 12 Ah EU Inbouwlader R671-686

80542425 80542433

9099793000 56114260

Inbouwlader 24V 25 Ah

9097597000

Inbouwlader R466-471-BR

9098198000

Lader

Lader 12V - 30 Ah optima

80541230

Padhouders Padhouder ASM 12,75

56114241

Padhouder ASM 13.75

56114242

Padhouder ASM 16.75

56114243

▫ ▫ ▫

Padhouder 17" 432 mm Padhouder 12" 305 mm Padhouder 21" - 530 mm

Padhouder 14" - 355 mm Padhouder 17" Gimbal

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

9099670000 9099671000 9099672000 38034A

Padhouder 13" Gimbal

38035A

Padhouder 14" Gimbal

38036A

Padhouder Padhouder 12" Padhouder 21" Padhouder Padhouder 18" 460 mm

152

9099669000

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦

909 5695 000 L08603939 L08837018 9097243000 9099668000

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


Padhouders

◦ ◦ ◦ ◦ ◦

Padhouder 450 mm

Pads

L08837017

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

Pads 21" 530 mm Eco Zwart 5 st. Pads 21" 530 mm Eco Blauw 5 st. Pads 21" 530 mm Eco Bruin 5 st. Pads 21" 530 mm Eco Rood 5 st. Pads 21" 530 mm Eco Wit 5 st. Pads wit 21" 5 st. Pads 21" 530 mm Eco Groen 5 st.

Pad 12" / 305 mm

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ▫ ◦ ▫ ◦

10001961 10001962 10001963 10001965 10001966 82322200 10001964

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

Pads 12" 305 mm Eco Zwart 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Blauw 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Bruin 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Rood 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Wit 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Groen 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Groen 5 st.

ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 337.2

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

10001904 10001905 10001906 10001908 10001909 10002316 10002317 10002318 10002319 10001907

Pad 13" / 330 mm 10001910

Pads 13" 330 mm Eco Zwart 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Blauw 5 st.

10001911

Pads 13" 330 mm Eco Bruin 5 st.

10001912

Pads 13" 330 mm Eco Groen 5 st.

10001913

Pads 13" 330 mm Eco Rood 5 st.

10001914

Pads 13" 330 mm Eco Wit 5 st.

10001915

Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Rood 2 st.

10002320

Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Blauw 2 st.

10002321

Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Geel 2 st.

10002322

Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

10002323

Pad 14" / 355 mm Pads 14" 355 mm Eco Zwart 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Blauw 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Bruin 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Groen 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Rood 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Wit 5 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

Pad 17" / 432 mm Pads 17" 432 mm Eco Carpet Bonnet 6 St. Pads 17" 432 mm Eco Wit 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Bruin 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Zwart 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Blauw 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Groen 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Rood 5 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Rood 2 st.

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

10001916 10001917 10001918 10001919 10001920 10001921 10002324 10002325

◦ ◦

10002326 10002327

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

10001935 10001936 10001937 10001938 10001939 10001940 10001941 10002336

153


Pad 17" / 432 mm

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 337.2

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

10002337 10002338 10002339

Pad 21" / 530 mm

▫ ▫ ▫ ◦

Pads 21" 610 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 21" 533 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 21" 533 mm Eco Brilliant Groen 2 st. Pads 21" 533 mm Diamond lijn Blauw 2 st.

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

▫ ▫ ▫ ◦

10002352 10002354 10002355 10002353

Pad BOOST wit 997002

Pads wit Boost 14 x 28 5 st.

Pad BOOST rood Pads Rood Boost 14 x 28 5 st.

997001

Pads Rood Boost 14 x 20 5 st.

997020

Pad BOOST blauw 997006

Pads blauw Boost 14 x 28 5 st.

Pad BOOST zwart 997000

Pads Zwart Boost 14 x 28 5 st.

Pad BOOST Hi Pro

Pad Bruin 14x20 cs/10ea

997024

Borstel BOOST nylon 30752A

Borstel PPL Boost 28

Schijfborstel Borstel ASM-PPL 12.5

56114218

Borstel ASM-LITE GRIT 12.5

56114220

Borstel ASM-Heavy GRIT 12.5

56114222

Borstel PPL 13.5"

56114223

Borstel ASM PPL 16.5" Borstel 12" PPL Borstel 12" midlite grit 180 Borstel 12" midlite grit 240 Borstel 12" prolite Borstel 12" union mix Borstel Aglite grit 500 Borstel PPL 165 mm Borstel PPL 165 mm Borstel PPL 17" medium Borstel PPL 17' zacht Borstel 17'' union mix

• ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

56114228 L08603842 L08603872 L08603873 L08603874 L08603875 L08837067 9097242000 9097543000

▫ • ▫ • • ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

L08837020 L08837021 L08837022

Borstel 330 mm 303000381

Borstel 13" 355 5K

11438A

Borstel 13" PPL

154

Borstel 13" clean grit

11439A

Borstel 13 Iinch super grit

11440A

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 337.2

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

Borstel 355 mm 303000382

Borstel 14" Borstel 14" nylon

10874A

Borstel 14" PPL

11427B

Borstel 370 mm

• ◦ ◦ ◦ ◦

Borstel D.370 mm 14 Prolene PPL Borstel 14" union mix 370 mm Borstel 14" Prolite PPL Borstel 14" mid grit 240 Borstel 14" Midlite Grit 180

9099999000 9100000000 9100000001 9100000002 9100000003

Borstel 430 mm Borstel 17" nylon

10875A

Borstel 17" PPL

11424B

Borstel 17" supergrit

▫ ▫ ▫ •

Borstel 17" midlite grit Borstel 430 mm prolite Borstel 430 mm union mix Borstel prolene 430

Borstel 530 mm

▫ ▫ ▫ •

11425B

▫ ▫ ▫ ▫

909 5691 000 909 5693 000 909 5694 000 L08812891

• ▫ ▫ ▫ ▫

Borstel PPL 21" medium Borstel PPL 21" zacht Borstel 21" union mix Borstel 21" sica grit Borstel 21" midgrit medium Borstel Magna Grit 46 530 mm Borstel 21" dynagrit

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

• ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

L08837025 L08837026 L08837027 L08837028 L08837029 L08837065 L08837066

Borstel, cilindrisch Borstel 28" PPL Rood

56412046

Borstel 28" hard nylon natural

56412192

Borstel 28" Grit 180 Blauw - grijs

56412193

Borstel 28" Oranje-bruin Grit 46

56412195

Borstel 20" PPL 0,4 Borstel 20" Nylon 0,45 Borstel 20" Abrasive 0.6 Borstel medium CA340/234C Borstel heavy duty hard CA 340/234C Borstel Sica grit 320

• ◦ ◦

▫ • ▫ ▫ ▫ ▫

909 5823 000 909 5824 000 909 5825 000 L08425200 L08425300 L08425400

Zuigmonden, zuigrubbers en spatranden

◦▫•

Zijrubber kit Gum. 27.5/700

56114355

Zijrubber kit PU 27.5/700

56114356

Zijrubber kit Rood 27.5/700

56114358

Zijstripset gum. 28D34D

56114364

Zijrubber kit Rood 28D34D

56114368

Zijrubber kit Gum. 21/530

56114370

Zijrubber kit PU 21/530

56114372

Zijrubber kit Rood 21/530

56114374

Zuigstripset 28" Gum.

56382734

Zuigstripset 28" Rood

56382735

Zuigstripset 28" PU

56382737

Zuigstripset 34" Gum.

56382738

Zuigstripset 34" Rood

56382739

Zuigstripset 34" PU

56382740

Zuigstripset 38" Gum.

56382741

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

155


ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBTEC 337.2

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

Zuigmonden, zuigrubbers en spatranden 56382742

Zuigstripset 38" Rood Zuigstripset 38" PU

56382743

Zuigstripset 17" PU Zuigstripset 28" PU

9097353000

• • •

Zuigstripset 35" Gum.

9097354000 9097804000 9099211000

Zuigstripset 35" Rood Zuigstripset 41" PU

11331A

Zuigstripset 35" PU

11332A

Zuigstripset 32.5" PU

11333A

Zuigstripset 41" Gum.

11334A

Zuigstripset 35" Gum.

11335A

Zuigstripset 32.5" Gum.

11336A

Zuigstripset 41" linatex

11337A

Zuigstripset 35" linatex

11338A

Zuigstripset 32.5" linatex

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Spatrand Kit 21" Spatrand Kit 18" Zuigstripset 29" PU Zuigstripset 33" PU Zuigstripset 29" Gum.

Zuigstripset 14" PU Rubber neopreen kit 32" Zuigmondset compleet 2 st.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

11339A 909 6736 000 909 6737 000

▫ •

909 6858 000 909 6859 000 909 6860 000 9100000077 9097499000 9097542000

Overige 56114088

Reinigingsmiddelendoseersysteem Extra zuigmotor Kit

56114245

Geluidsdemper kit zuigmotor

56114246

Zwaailamp kit

56114253

Veiligheidsriem kit

56422162

Zuigset met wandhouder

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Urenmeter 24V Voorwiel D 250 Aandrijfwiel achter D.200 DRIVE 6 Chemical Mixing System Doseersysteem RM SCRUBTEC Borsteldek 545BL Borsteldek 543/653 BL Borsteldek 661 BL Borstel kit extra druk 10 kg Borstel kit extra druk 20 kg Mophouder & opbergnetje

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

9097026000 9097032000 9097160000 9097163000 9097176000 9097177000 9097179000 9097185000 9097186000 9097815000 9098164000

Zwaailicht Zuigmotor 3 tr. 670W/24V

9098455000

Afvalmandje

9098480000

Grofvuil filter

9098712000

Geluidssignaal achteruit rijden

9098772000

Reiningingsmiddelendoseersysteem

9099069000

Extra gewicht SC400 Chemie mix kit

9099296000 11363A 11371A

Uren teller kit Armsteun links + rechts Antischuimfilter Achterwiel Urenmeterkit Borsteldek 651 C

156

56601087 9096951000

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

7-03-04249 909 5065 000 909 5511 000 909 6735 000 909 6854 000


Pad 6,5" / 165 mm Pads wit 165 mm 5 stuks Pads rood 165 mm 5 stuks Pads bruin 165 mm 5 stuks

Pad 18" 460 mm Eco Bruin 5 st. Pad 18" 460 mm Eco Groen 5 st. Pad 18" 460 mm Eco Rood 5 st. Pad 18" 460 mm Eco Wit 5 st. Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC 661 BL

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 651 BCL

SCRUBTEC 653 E

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 BL

SCRUBTEC 653 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 653 B

SCRUBTEC 553 BL COMBI

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC BOOST 5 COMBI

SCRUBTEC 553 E

SCRUBTEC 545 E

SCRUBTEC 545 BL COMBI

SCRUBTEC 545 BL

SCRUBTEC 545 B COMBI

SCRUBTEC 343.2 B

SCRUBTEC 343.2 E

SCRUBTEC 343.2 B COMBI

SCRUBBER SCRUBTEC 545 B

72500221 72500222 72500223

▫ ▫ ▫ ◦ ◦ ◦ ▫ ▫ ▫ ▫

Pad 18" 460 mm Eco Zwart 5 st. Pad 18" 460 mm Eco Blauw 5 st.

Tapijt Kit

SCRUBTEC 337.2

▫ ▫ ▫

Pad 18" / 460 mm

Accessoire kit

SCRUBTEC 234 C

SCRUBTEC 233

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

▫ ▫ ▫ ◦ ◦ ◦ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

10001943 10001944 10001945 10001946 10001947

▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫

10001948 10002340 10002341 10002342 10002343

9097575000

157


Lader 24V 20 Ah Sb120R HF Lader 24V 13 Ah Sb120R HF Lader 24V 30 Ah Sb175R HF

▫ ▫

Batterij 12v-68 Ah AGM Optima Batterij 24V - 360 Ah nat #2 met aquamat Batterij 24V-400 Ah nat Batterij 24V - 320 Ah Trog gel #2

Batterij 6V - 180 Ah gel Batterij 6V - 240 Ah ov #5 Batterij 12V - 76 Ah gel Monobloc Batterij 12V - 105 Ah gel Batterij 6V - 180 Ah nat Batterij 12V - 110 Ah nat Batterij 12V - 72 Ah nat monobloc Batterij 12V - 85 Ah semi-tractie Batterij 6V - 255 Ah semi tractie

▫ • ▫ ▫ ▫

Batterij 12V - 84 Ah gel

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

ARTIKELNUMMER

7116015 80512410 80522420

Batterij 6V - 200 Ah nat #8

▫ ◦

Lader 24V - 30 Ah Optima HF Lader 24V 40 Ah Sb175R HF

SCRUBTEC R6100

Lader 24V 10 Ah Sb120R HF

SCRUBTEC R686

Batterij 6V - 285 Ah semi-tractie

SCRUBTEC R671C

Batterijen & laders

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

▫ ▫

80532413

80542440

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

80561312

80542431 80542432

80561268 80561311

80561411 80563200 80564000 80564100 80564310 80564400

80564500 80564600 80564700

80564800

80565000 1464853000

Batterij 12V - 55 Ah

9098977000

Inbouwlader 24V 8A SC 400

9099388000

Inbouwlader kit Batterij 12V - 110 Ah tractie Batterij 24V - 220 Ah Trog gel #5

• ▫

Batterij 24V - 240 Ah Trog nat Aqua. Lader 24V 25A Sb120R HF Lader 24V - 30 Ah Optima HF

909 6739 000

▫ ▫ ◦

▫ ▫ ◦

▫ ▫ ◦

▫ ▫ ◦

L00200049

▫ ▫ ◦

L00210012 L00290018 80542425 80542433

Ingebouwde lader Batterijlader 12V 12 Ah EU Inbouwlader R671-686

Inbouwlader 24V 25 Ah Inbouwlader R466-471-BR

▫ •

9099793000 56114260 9097597000 9098198000

Lader 80541230

Lader 12V - 30 Ah optima

Padhouders Padhouder ASM 12,75

Padhouder ASM 13.75 Padhouder ASM 16.75 Padhouder 17" 432 mm Padhouder 12" 305 mm Padhouder 21" - 530 mm

Padhouder 17" Gimbal

Padhouder 14" Gimbal

Padhouder 21"

158

56114241 56114242 56114243 9099669000 9099670000 9099671000

Padhouder 13" Gimbal

Padhouder 12"

Padhouder 14" - 355 mm

Padhouder

◦ ◦

9099672000

38034A 38035A

38036A 909 5695 000

L08603939 L08837018

Padhouder

9097243000

Padhouder 18" 460 mm

9099668000

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC R6100

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

Padhouders L08837017

Padhouder 450 mm

Pads Pads 21" 530 mm Eco Zwart 5 st.

10001961

Pads 21" 530 mm Eco Blauw 5 st.

10001962

Pads 21" 530 mm Eco Bruin 5 st.

10001963

Pads 21" 530 mm Eco Rood 5 st.

10001965

Pads 21" 530 mm Eco Wit 5 st.

10001966

Pads wit 21" 5 stuk

82322200

PAD 21" 530 mm Eco Groen 5 st.

10001964

Pad 12" / 305 mm Pads 12" 305 mm Eco Zwart 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Blauw 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Bruin 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Rood 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Wit 5 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant geel 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Brilliant Groen 2 st. Pads 12" 305 mm Eco Groen 5 st.

Pad 13" / 330 mm Pads 13" 330 mm Eco Zwart 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Blauw 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Bruin 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Groen 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Rood 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Wit 5 st. Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 13" 330 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

Pad 14" / 355 mm Pads 14" 355 mm Eco Zwart 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Blauw 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Bruin 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Groen 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Rood 5 st. Pads 14" 355 mm Eco Wit 5 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Rood 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 14" 350 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ◦

10001904 10001905 10001906 10001908 10001909 10002316 10002317 10002318 10002319 10001907

◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ▫ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

10001911 10001912 10001913 10001914 10001915 10002320 10002321 10002322 10002323

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

◦ ▫ ▫ ◦ ◦ ◦

10001910

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

10001916 10001917 10001918 10001919 10001920 10001921 10002324 10002325 10002326 10002327

Pad 17" / 432mm Pads 17" 432 mm Eco Carpet Bonnet 6 St. Pads 17" 432 mm Eco Wit 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Bruin 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Zwart 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Blauw 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Groen 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Rood 5 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Rood 2 st.

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

◦ ◦ ◦ ▫ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

10001935 10001936 10001937 10001938 10001939 10001940 10001941 10002336

159


Pad 17" / 432 mm

◦ ◦ ◦

Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Blauw 2 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Geel 2 st. Pads 17" 430 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC R6100

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

10002337 10002338 10002339

Pad 21" / 530 mm Pads 21" 610 mm Eco Brilliant Rood 2 st.

10002352

Pads 21" 533 mm Eco Brilliant Geel 2 st.

10002354

Pads 21" 533 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

10002355

PAD 21" 533 mm Diamond lijn Blauw 2 st.

10002353

Pad BOOST wit

997002

997001

997006

997000

Pads wit Boost 14 x 28 5 st.

Pad BOOST rood Pads Rood Boost 14 x 28 5 st. Pads Rood Boost 14 x 20 5 st.

Pad BOOST blauw Pads blauw Boost 14 x 28 5 st.

Pad BOOST zwart Pads Zwart Boost 14 x 28 5 st.

997020

Pad BOOST Hi Pro 997024

Pad Bruin 14x20 cs/10ea

Borstel BOOST nylon

Borstel PPL Boost 28

30752A

Schijfborstel Borstel ASM-PP

◦ ◦ ◦

L 12.5

Borstel ASM-LITE GRIT 12.5 Borstel ASM-Heavy GRIT 12.5

Borstel PPL 13.5" Borstel ASM PPL 16.5" Borstel 12" PPL Borstel 12" midlite grit 180 Borstel 12" midlite grit 240 Borstel 12" prolite Borstel 12" union mix Borstel Aglite grit 500

• ▫ ▫ ▫ ▫

56114222 56114223 56114228 L08603842 L08603872 L08603873 L08603874 L08603875 L08837067

Borstel PPL 165 mm

9097242000

Borstel PPL 165 mm

9097543000 L08837020

Borstel PPL 17" medium Borstel PPL 17' zacht

L08837021

Borstel 17'' union mix

L08837022

Borstel 330 mm Borstel 13" 355 5K Borstel 13" PPL Borstel 13" clean grit Borstel 13 Iinch super grit

160

56114218 56114220

▫ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦

303000381 11438A 11439A 11440A

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


Borstel 355 mm Borstel 14" Borstel 14" nylon Borstel 14" PPL

◦ ◦ ◦

◦ ◦

ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC R6100

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

303000382 10874A 11427B

Borstel 370 mm Borstel D.370 mm 14 Prolene PPL

9099999000

Borstel 14" union mix 370 mm

9100000000

Borstel 14" Prolite PPL

9100000001

Borstel 14" mid grit 240

9100000002

Borstel 14" Midlite Grit 180

9100000003

Borstel 430 mm Borstel 17" nylon Borstel 17" PPL Borstel 17" supergrit Borstel 17" midlite grit

◦ ◦ ◦

10875A 11424B 11425B 909 5691 000

Borstel 430 mm prolite

909 5693 000

Borstel 430 mm union mix

909 5694 000 L08812891

Borstel prolene 430

Borstel 530 mm Borstel PPL 21" medium

L08837025

Borstel PPL 21" zacht

L08837026

Borstel 21" union mix

L08837027

Borstel 21" sica grit

L08837028

Borstel 21" midgrit medium

L08837029

Borstel Magna Grit 46 530 mm

L08837065

Borstel 21" dynagrit

L08837066

Borstel, cilindrisch Borstel 28" PPL Rood Borstel 28" hard nylon natural Borstel 28" Grit 180 Blauw - grijs Borstel 28" Oranje-bruin Grit 46 Borstel 20" PPL 0,4

◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦

56412046 56412192 56412193 56412195 909 5823 000

Borstel 20" Nylon 0,45

909 5824 000

Borstel 20" Abrasive 0.6

909 5825 000

Borstel medium CA340/234C

L08425200

Borstel heavy duty hard CA 340/234C

L08425300

Borstel Sica grit 320

L08425400

Zuigmonden, zuigrubbers en spatranden Zijrubber kit Gum. 27.5/700 Zijrubber kit PU 27.5/700 Zijrubber kit Rood 27.5/700 Zijstripset gum. 28D34D Zijrubber kit Rood 28D34D Zijrubber kit Gum. 21/530

• ◦

Zijrubber kit PU 21/530 Zijrubber kit Rood 21/530 Zuigstripset 28" Gum. Zuigstripset 28" Rood Zuigstripset 28" PU Zuigstripset 34" Gum. Zuigstripset 34" Rood Zuigstripset 34" PU Zuigstripset 38" Gum.

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

• ◦ ◦

• ◦ ◦ • ◦ ◦

• ◦

• ◦ ◦

56114355 56114356 56114358 56114364 56114368 56114370 56114372 56114374 56382734 56382735

• ◦ ◦

56382737 56382738 56382739

56382740 56382741

161


Zuigmonden, zuigrubbers en spatranden

◦ ◦

Zuigstripset 38" Rood Zuigstripset 38" PU Zuigstripset 17" PU Zuigstripset 28" PU

◦ ◦

Zuigstripset 35" Gum. Zuigstripset 35" Rood Zuigstripset 41" PU

Zuigstripset 35" PU Zuigstripset 32.5" PU Zuigstripset 41" Gum.

Zuigstripset 35" Gum. Zuigstripset 32.5" Gum. Zuigstripset 41" linatex

Zuigstripset 35" linatex Zuigstripset 32.5" linatex Spatrand Kit 21"

• ◦ ◦

• ◦ ◦

• ◦ ◦

◦ ◦

◦ ◦

ARTIKELNUMMER 56382742 56382743 9097353000 9097354000

◦ ◦

9097804000 9099211000 11331A

11332A 11333A 11334A

11335A 11336A 11337A

11338A 11339A 909 6736 000

Spa trand Kit 18"

909 6737 000

Zuigstripset 29" PU

909 6858 000

Zuigstripset 33" PU Zuigstripset 29" Gum. Zuigstripset 14" PU Rubber neopreen kit 32" Zuigmondset compleet 2 st.

909 6859 000 909 6860 000 9100000077

9097499000 9097542000

Overige

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Reinigingsmiddelendoseersysteem Extra zuigmotor Kit Geluidsdemper kit zuigmotor Zwaailamp kit Veiligheidsriem kit Zuigset met wandhouder Urenmeter 24V Voorwiel D 250 Aandrijfwiel achter D.200 DRIVE 6 Chemical Mixing System Doseersysteem RM SCRUBTEC Borsteldek 545BL Borsteldek 543/653 BL Borsteldek 661 BL Borstel kit extra druk 10 kg Borstel kit extra druk 20 kg Mophouder & opbergnetje

▫ ▫

Urenmeterkit Borsteldek 651 C

56601087 9096951000

9097177000 9097179000 9097185000

◦ ▫ ▫ ▫ • ▫ ▫

Reiningingsmiddelendoseersysteem

Uren teller kit

56114253 56422162

9097176000

Geluidssignaal achteruit rijden

Chemie mix kit

56114245 56114246

9097163000

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Extra gewicht SC400

56114088

9097032000

Grofvuil filter

Achterwiel

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

9097160000

Afvalmandje

Antischuimfilter

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Zuigmotor 3 tr. 670W/24V

Armsteun links + rechts

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

9097026000

Zwaailicht

162

SCRUBTEC R6100

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

◦ ▫ ▫ ▫ • ▫ ▫

◦ ▫ ▫ ▫ • ▫ ▫

9097186000

◦ ▫ ▫ ▫ • ▫ ▫

9097815000 9098164000 9098455000 9098480000 9098712000 9098772000 9099069000 9099296000 11363A

11371A 7-03-04249 909 5065 000 909 5511 000 909 6735 000

909 6854 000

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


ARTIKELNUMMER

SCRUBTEC R6100

SCRUBTEC R686

SCRUBTEC R671C

SCRUBTEC R671

SCRUBTEC BOOST R4 OBC

SRCUBTEC R 471 C

SRCUBTEC R 471

SRCUBTEC R 466

SCRUBTEC 871 C

SCRUBTEC 886

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC BOOST 8

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

Pad 6,5" / 165 mm Pads wit 165 mm 5 stuks

72500221

Pads rood 165 mm 5 stuks

72500222

Pads bruin 165 mm 5 stuks

72500223

Pad 18" / 460 mm Pad 18" 460 mm Eco Zwart 5 st.

10001943

Pad 18" 460 mm Eco Blauw 5 st.

10001944

Pad 18" 460 mm Eco Bruin 5 st.

10001945

Pad 18" 460 mm Eco Groen 5 st.

10001946

Pad 18" 460 mm Eco Rood 5 st.

10001947

Pad 18" 460 mm Eco Wit 5 st.

10001948

Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Rood 2 st.

10002340

Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Blauw 2 st.

10002341

Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Geel 2 st.

10002342

Pad 18" 460 mm Eco Brilliant Groen 2 st.

10002343

Accessoire kit Tapijt Kit

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

9097575000

163


FLOORTEC 480 M - Veegmachines - compacte klasse • Inklapbare duwbeugel voor het makkelijk opbergen en transporteren • Zeer licht en sterk vuilreservoir, uitgerust met een handgreep voor het makkelijk legen • Het grote vuilreservoir zorgt ervoor dat u minder vaak dient te legen • Verstelbare hoofdborstels en zijborstels door middel van een draaiknop • Zeer sterke en duurzame behuizing voor een langere levensduur

Handbediende, robuuste veegmachine Handbediende, robuuste Nilfisk-ALTO veegmachine voor kleine ruimtes. Verstelbare hoofd- en zijborstels, inklapbare duwbeugel. Robuust en groot vuilreservoir met handgreep voor het eenvoudig legen. Zeer geschikt voor privégebruik.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC 480M

Hoofdborstel (mm)

450

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

840

Inhoud vuilcontainer (l)

34

Aandrijving

Handmatig

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2 /u) 3360/1680 Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2 /u) 1800/900

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1300x840x1030

Netto gewicht (kg)

16

KENMERKEN Grote wielen en gemakkelijke handgreep

Twee hoofdborstels

Twee zijborstels

Verstelbare handgreep

Zachte handgreep

Ergonomische handgreep

Opvouwbare handgreep

STANDAARD TOEBEHOREN Hoofdborstel SM 800

1465201000

Zijborstel

1463623000

ARTIKELNUMMER

9084803010

164


BK900 - Veegmachines - compacte klasse • Verstelbare zijborstel voor het compenseren van slijtage en een langere levensduur van de borstel • Licht, robuust vuilreservoir met handvat voor een eenvoudige lediging • Inklapbare duwbeugel voor eenvoudig opbergen en transport van de machine

Handbediende veegmachines Handbediende, robuuste Nilfisk-ALTO veegmachine voor kleine oppervlakken. Robuust, groot vuilreservoir met handvat voor eenvoudige lediging. Perfect voor het vegen van bladeren, kleine hoeveelheden vuil, sigarettenpeuken enz.

TECHNISCHE GEGEVENS

BK 900

Hoofdborstel (mm)

480

Inhoud vuilcontainer (l)

40

Aandrijving

Handmatig

Werksnelheid (km/u)

4

Productiviteit met 1 zijborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

2760/1380

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2 /u) 1920/960

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1060x790x900

Netto gewicht (kg)

25

KENMERKEN PPL-hoofd- en zijborstel

Compact design

Grote wielen en gemakkelijke handgreep

Direct veegsysteem

Ergonomische handgreep

Opvouwbare handgreep

STANDAARD TOEBEHOREN Hoofdborstel KSE/KSP770/BK900

60642

Zijborstel KSE/KSP/BK900

60641

ARTIKELNUMMER

60441

165


FLOORTEC 350 - Veeg-/zuigmachines - compacte klasse • Verstelbare ergonomische duwbeugel • Bedieningspaneel met batterijniveau-indicator • Duwbeugel kan worden opgevouwen voor gemakkelijk transport • Achterwielaandrijving • Verstelbare hoofd- en zijborstel • De borstels kunnen worden vervangen zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap • Filter kan worden gecheckt en vervangen zonder gereedschap • Manueel filterreinigingssysteem

Walk-behind veegmachine met aandrijving De Nilfisk-ALTO FLOORTEC 350 is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote schoonmaaktaken zoals kleine parkeerplaatsen, schoolpleinen, kleine fabrieken en kleine magazijnen. De machines zijn met behulp van de optionele tapijtkit ook zeer geschikt voor het schoonmaken van grote oppervlaktes met tapijt.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC 350

Hoofdborstel (mm)

500

Werkbreedte met rechter zijborstel (mm)

720

Inhoud vuilcontainer (l)

60

Filteroppervlak (m²)

1

Aandrijving

Batterij 12 V

Werksnelheid (km/u)

4

Max. hellingspercentage (%)

20

Productiviteit met 1 zijborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

2880/1730

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2 /u) 2000/1200

Lengte x breedte x hoogte (mm)

998x797x500

Netto gewicht (kg)

52

KENMERKEN Handmatige filterschudder

Led batterij indicator

Compact design

Direct veegsysteem

Non-marking banden

Verstelbare handgreep

Ingebouwde lader

STANDAARD TOEBEHOREN Batterij 12V-49 Ah AGM monobloc

1464483000

Lader 12V - 6 Ah

146 3051 000

Hoofdborstel 200 x 500 PPL 0.3

146 3015 000

Zijborstel 109 x 315 PPL0,5

146 3035 000

Filterkit polyester

1463161000

ARTIKELNUMMER

908 4704 010

166


FLOORTEC 760 - Veeg-/zuigmachines - compacte klasse • De hoofdborstel kan eenvoudig worden ingesteld door slechts te draaien aan een knop • Robuuste, ergonomische en opklapbare handgreep • Gemakkelijk toegang tot alle componenten zorgt voor snel(le) en gemakkelijk(e) onderhoud en service • Er is geen gereedschap nodig voor het verwijderen van de hoofd- of zijborstels of de filter • Alle functies starten automatisch, wanneer de machine wordt ingeschakeld. Dat betekent minder noodzaak voor training van de gebruiker • Veegregeling met één handeling • Met standaard, ingebouwde oplader

De effectieve, productieve en ergonomische manier voor stofarm vegen De Nilfisk-ALTO FLOORTEC 760 is een walk-behind veegmachine. De machine veegt droog vuil op en zorgt voor het stofarm verwijderen van zelfs de kleinste deeltjes in minder tijd. De FLOORTEC 760 biedt praktische voordelen die u kostbare tijd besparen, de kwaliteit van uw schoonmaakwerkzaamheden verbeteren en een grotere productiviteit mogelijk maakt. Verkrijgbaar in batterij-uitvoering voor binnen- en buitengebruik en in benzine-uitvoering voor buitengebruik. Ideaal voor benzinestations, autodealers en groothandels.

TECHNISCHE GEGEVENS

SWEEPER FLOORTEC 760 B

SWEEPER FLOORTEC 760 P

Hoofdborstel (mm)

600

600

Werkbreedte met rechter zijborstel (mm)

825

825

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

1050

1050

Inhoud vuilcontainer (l)

60

60

Filteroppervlak (m²)

1,9

1,9

Werksnelheid (km/u)

4,5

4,5

Max. hellingspercentage (%)

20

20

Productiviteit met 1 zijborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

3715/2230

3715/2230

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2/u) 4725/2835

4725/2835

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

2700/1620

2700/1620

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1390x950x1100

1390x950x1100

Netto gewicht (kg)

82

88

Handmatige filterschudder

Led batterij indicator

Vuilcontainer met wielen en handgreep

Papieren paneelfilter

Non-marking banden

Verstelbare handgreep

Ingebouwde lader

KENMERKEN

STANDAARD TOEBEHOREN Inbouwlader 24V-30 Ah

1465175000

Hoofdborstel D 265x600 PPL 0,8-0,5

1465215000

1465215000

Zijborstel 109 x 315 PPL0,5

146 3035 000

146 3035 000

Filter papier

1464902000

1464902000

ARTIKELNUMMER

9084113010

9084114010

167


FLOORTEC R 360 - Veeg-/zuigmachine - medium klasse • Krachtige zuigmotor en een groot filter voor continu stofvrij vegen • Twee zijborstels voor een extra grote werkbreedte • Snel en eenvoudig wisselen van filters, hoofdborstel en zijborstels zonder gebruik van gereedschap • Verstelbare stuurkolom om de machine aan iedere gebruiker aan te kunnen passen • Gebruikersvriendelijk bedieningspaneel, duidelijk en overzichtelijk • Laag geluidsniveau voor een aangename werksfeer • Voetpedaal voor snelheid en een schakelaar voor het vooruit en achteruit rijden op het bedieningspaneel waarborgen ergonomie en veiligheid

Comfortabele reiniging van grote oppervlakken en op nauwe plaatsen Een compact design gecombineerd met een werkbreedte van 1000 mm, 360° manoeuvreerbaarheid en voldoende kracht om hellingen tot 16% te beklimmen. Met de Nilfisk-ALTO FLOORTEC R 360 voltooit u uw reinigingswerkzaamheden snel, effectief en met maximaal gebruikerscomfort.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC R 360 B

FLOORTEC R 360 B-OBC

FLOORTEC R 360 P

Hoofdborstel (mm)

600x265

600x265

600x265

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

1000

1000

1000

Inhoud vuilcontainer (l)

50

50

50

Filteroppervlak (m²)

3

3

3

Aandrijving

Batterij 24V

Batterij 24V

Benzine

Werksnelheid (km/u)

5,5

5,5

5,5

Max. hellingspercentage (%)

16

16

16

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2/u) 5500/3850

5500/3850

5500/3850

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

3300/2310

3300/2310

3300/2310

Draaicirkel (cm)

983

983

983

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1255x795x1155

1255x795x1155

1255x795x1155

Netto gewicht (kg)

144

144

202

Verstelbare stuur en stoel

Elektrische filterschudder

Urenteller

Sleutelschakelaar

Parkeerrem

Non-marking banden

Thermisch beveiligde zuigmotor

KENMERKEN

STANDAARD TOEBEHOREN Inbouwlader kit

146 2052 000

Hoofdborstel 265 X 600 PPL 0.7

146 0748 000

146 0748 000

146 0748 000

Zijborstel PPL 0,8 180 x 420

145 1899 000

145 1899 000

145 1899 000

Filter papier

146 1888 000

146 1888 000

146 1888 000

ARTIKELNUMMER

908 4206 010

908 4207 010

908 4208 010

168


FLOORTEC R 670 - Veeg-/zuigmachine - medium klasse • Hoge productiviteit • Krachtige zuigmotor en groot 4,3 m² filter, voor continu stofvrij vegen • Grote veegbreedte van 1260 mm met twee zijborstels • Ergonomie voor de bestuurder en een uitstekende draaicirkel • Uitstekend klimvermogen • Snel en eenvoudig verwisselen van filters, hoofd- en zijborstels, zonder het gebruik van gereedschap • Elektrische filterschudder • Zeer veel comfort voor de bestuurder • Lange levensduur en lage onderhoudskosten • Grote capaciteit • Optimale veiligheid

Compacte ride-on veger Met de Nilfisk-ALTO FLOORTEC R 670 voltooit u uw werkzaamheden snel, effectief en met maximaal bestuurderscomfort. Een compact ontwerp wordt gecombineerd met een krachtige motor, een veegbreedte van 1260 mm, uitstekende manoeuvreerbaarheid en een klimvermogen op hellingen tot 20%.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC R 670 B

FLOORTEC R 670 B-OBC

FLOORTEC R 670 P

Hoofdborstel (mm)

700x300

700x300

700x300

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

1260

1260

1260

Inhoud vuilcontainer (l)

70

70

70

Filteroppervlak (m²)

4.3

4.3

4.3

Aandrijving

Batterij 24V

Batterij 24V

Benzine

Werksnelheid (km/u)

5

5

5

Max. hellingspercentage (%)

20

20

20

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2/u) 6300/4410

6300/4410

6300/4410

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

3500/2450

3500/2450

3500/2450

Draaicirkel (cm)

236

236

236

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1480x930x1220

1480x930x1220

1480x930x1220

Netto gewicht (kg)

255

255

315

Verstelbare stuur en stoel

Elektrische filterschudder

Urenteller

Signaal bij achteruitrijden

Sleutelschakelaar

Parkeerrem

Thermisch beveiligde zuigmotor

KENMERKEN

STANDAARD TOEBEHOREN Inbouwlader kit

146 2052 000

Hoofdborstel standaard 300X700MM PPL

145 4879 000

145 4879 000

145 4879 000

Zijborstel staalmix

1463952000

1463952000

1463952000

Filter papier paneel SR

1463523000

1463523000

1463523000

ARTIKELNUMMER

9084314010

9084315010

9084316010

169


FLOORTEC R 870 - Veeg-/zuigmachine - premium klasse

Grote ride-on veegmachine met hydraulische hooglossing voor een uitstekende productiviteit

• Bediening via slechts één handeling bespaart energie en vermindert slijtage van de borstel • Interne vuilvergaarbak met hydraulische hooglossing kan vanuit de operator positie worden gesloten • Door het lage geluidsniveau is het prettig werken met de machine • Optioneel nevelsysteem voor stofbeheersing op de zijborstels • Alle functies starten automatisch, wanneer de borstels zijn neergelaten, wat de bediening gemakkelijk maakt • Gemakkelijk toegang tot alle componenten voor snel(le) en gemakkelijk(e) onderhoud en service • Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen eenvoudig, zonder gereedschap worden uitgevoerd • Hellend voetbedieningspaneel voor een goede ergonomie • Tweetraps instapmogelijkheid maakt in- en uitstappen heel gemakkelijk • De bediening is eenvoudig, waardoor minder training nodig is voor gebruik

De FLOORTEC R 870 combineert prestaties, prijs, ergonomische constructie en lage exploitatiekosten. Dit is een veelzijdige, stofvrije veegmachine voor zwaar gebruik zowel voor binnen- als buitentoepassingen. De machine is geschikt voor vegen in zowel licht stoffige als zeer stoffige omgevingen.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC R 870 B

FLOORTEC R 870 P

FLOORTEC R 870 LPG

Hoofdborstel (mm)

700x340

700x340

700x340

Werkbreedte met rechter zijborstel (mm)

975

975

975

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

1250

1250

1250

Inhoud vuilcontainer (l)

75

75

75

Max. dumphoogte (cm)

150

150

150

Filteroppervlak (m²)

7

7

7

Aandrijving

Batterij 24 V

Benzine Honda 4,1 kW

LPG Honda 4,1 kW

Werksnelheid (km/u)

7

7

7

Max. hellingspercentage (%)

20

20

20

Productiviteit met 1 zijborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

6825/4780

6825/4780

6825/4780

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2/u) 8750/6125

8750/6125

8750/6125

Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

4900/3430

4900/3430

4900/3430

Draaicirkel (cm)

1890

1890

1890

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1640x1035x1330

1640x1035x1330

1640x1035x1330

Netto gewicht (kg)

433

511

515

Elektrische filterschudder

Urenteller

Signaal bij achteruitrijden

Sleutelschakelaar

Parkeerrem

Variabel hoogledigingssysteem

Thermisch beveiligde zuigmotor

KENMERKEN

STANDAARD TOEBEHOREN Inbouwlader 24V-30 Ah

1465175000

Hoofdborstel Chev 6R PPL 0,8 Geel

1463913000

1463913000

1463913000

Zijborstel Mix Staal PPL 1,3 staal 0,5

1465318000

1465318000

1465318000

Filter paneel papier ultra web blauw

1464189000

1464189000

1464189000

ARTIKELNUMMER

9084404010

9084405010

9084406010

170


FLOORTEC R 680 - Veeg-/zuigmachine - premium klasse • Groot, horizontaal filterelement voor het effectief opvangen van stof • Flap kan gelift worden voor het opvegen van grof vuil • Elektrische filterreiniging voor continu stofvrij vegen zonder het filter handmatig te moeten reinigen • Controle en verwisselen van filters en borstels zonder gebruik van gereedschap • Zuigmotor wordt automatisch ingeschakeld als de hoofdborstel de grond raakt om batterijcapaciteit te sparen • Verstelbaar stuur en stoel voor maximaal gebruikerscomfort • Robuust, poedergecoat stalen frame met beschermwielen ter bescherming van de machine en het inventaris

Grote veeg-/zuigmachine met hydraulische hooglediging De Nilfisk-ALTO FLOORTEC R 680 is een ride-on veeg/zuigmachine met een grote capaciteit, krachtige zuigmotor en een 130 liter vuilreservoir. Ideaal voor het stofvrij vegen van grote oppervlakken zonder het vuilreservoir te moeten legen. Eenvoudig te legen door de hydraulische hooglossing.

TECHNISCHE GEGEVENS

FLOORTEC R 680 B

Hoofdborstel (mm)

800x300

Werkbreedte met rechter zijborstel (mm)

1050

Werkbreedte met 2 zijborstels (mm)

1310

Inhoud vuilcontainer (l)

130

Max. dumphoogte (cm)

150

Filteroppervlak (m²)

7

Aandrijving

Batterij 24V

Werksnelheid (km/u)

6

Max. hellingspercentage (%)

16

Productiviteit met 1 zijborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

6300/4410

Productiviteit met 2 zijborstels theoretisch/werkelijk (m2/u) 7860/5505 Productiviteit hoofdborstel theoretisch/werkelijk (m2/u)

4800/3360

Draaicirkel (cm)

1690

Lengte x breedte x hoogte (mm)

1750x1200x1370

Netto gewicht (kg)

440

KENMERKEN Elektrische filterschudder

Urenteller

Signaal bij achteruitrijden

Sleutelschakelaar

Parkeerrem

Variabel hoogledigingssysteem

Thermisch beveiligde zuigmotor

STANDAARD TOEBEHOREN Hoofdborstel 300 x 800 mm PPL

146 1018 000

Zijborstel 280 X 500 mm PPL

146 1025 000

Filter papier paneel

1463523000

ARTIKELNUMMER

9084514010

171


Lader 24V 13 Ah Sb120R HF Lader 24V 25 Ah Sb175R HF

Lader 24V 30 Ah Sb120R HF Lader 24V 30 Ah Sb175R HF Lader 24V - 30 Ah Optima HF Lader 24V 40 Ah Sb175R HF Batterij 12v-68 Ah AGM Optima Batterij 6V - 200 Ah nat #8 Batterij 24V - 336 Ah Trog nat #5

Batterij 6V - 240 Ah ov #5 Batterij 12V - 76 Ah GEL Monobloc

▫ ▫

Batterij 12V - 105 Ah Gel Batterij 12V - 110 Ah nat Semi tractie monobloc Batterij 6V - 255 Ah Semi tractie

Batterijtrog 24V-360 Ah nat Batterijtrog 24V-330 Ah gel

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫

Batterij 12V-49 Ah AGM monobloc Batterij 24V - 275 Ah Trog gel Lader 24V 25A Sb120R HF Batterij 6V - 180 Ah nat Batterij 12V - 85 Ah semi-tractie

Batterij 12V - 84 Ah gel

Ingebouwde lader

Inbouwlader kit

Lader 12V - 6 Ah

Borstel cil.

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

ARTIKELNUMMER

FLOORTEC R 680 B

▫ ▫ ▫

80522421 80532413 80542426 80542430 80542431 80542433 80542440 80561268 80563200 80563300 80564000 80564100 80564310

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫ ▫

80564600 80564900 80565000 80565100 80565200 80565300

▫ ▫

1464483000 L00210022 80542425 80564500 80564800 1464853000

1465175000 146 2052 000 146 3051 000

42320 1465201000

60642

• ◦ ◦

Hoofdborstel standaard 300X700MM PPL Hoofdborstel staalmix Hoofdborstel union mix

172

Hoofdborstel Chev 6R Mix Staal

Hoofdborstel 180 x 500 Tapijt

▫ ▫

◦ • ◦

Hoofdborstel Chev 6R PPL 0,8 Geel

Hoofdborstel 200 x 500 PPL 0.3

Hoofdborstel Chev 6R Mix 5

Hoofdborstel 200x500 PPL 0,7

FLOORTEC R 870 LPG

Borstel cil. 700 mm

Borstel cil. 500 mm

FLOORTEC R 870 P

80512410 80522420

80564400

▫ ▫

▫ ▫ •

Inbouwlader 24V-30 Ah

Hoofdborstel KSE/KSP770/BK900

Batterij 12V - 150 Ah Semi tractie

Hoofdborstel BK 800

Batterij 6V - 180 Ah gel

Hoofdborstel SM 800

FLOORTEC R 870 B

FLOORTEC R 670 P

FLOORTEC R 670 B-OBC

▫ ▫

FLOORTEC R 360 P

▫ ▫

FLOORTEC R 670 B

Lader 24V 20 Ah Sb175R HF

FLOORTEC R 360 B-OBC

Lader 24V 10 Ah Sb120R HF Lader 24V 20 Ah Sb120R HF

FLOORTEC R 360 B

Batterijen & laders

SWEEPER FLOORTEC 760 P

SWEEPER FLOORTEC 760 B

FLOORTEC 350

BK 900

FLOORTEC 480M

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

• ◦ ◦

• ◦ ◦

◦ • ◦

◦ • ◦

1463854000 1463913000 1464947000 145 4879 000 145 4957 000 145 6080 000

◦ • ▫

1463174000 146 3015 000 146 3016 000

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


Hoofdborstel natuurvezel 265 x 600

Hoofdborstel staalmix 265 X 600 Hoofdborstel PPL 0,7 245 x 600

Hoofdborstel nylon 245 x 600 Hoofdborstel natuurvezel voor tapijt 245

• ◦

Hoofdborstel D 265x600 PPL 0,8-0,5 Hoofdborstel D 265x600 Mix 5

• ◦

146 0749 000 146 0750 000 146 0751 000 146 0752 000 146 0753 000 1465215000 1465216000

◦ ◦ •

Hoofdborstel 300 x 800 mm staalmix Hoofdborstel 300 x 800 mm natuurvezel Hoofdborstel 300 x 800 mm PPL

Zijborstel Zijborstel BK800

Zijborstel Zijborstel staalmix

◦ • • ◦

• ◦

• ◦

Zijborstel Mix 5 Zijborstel PPL 1,0 zwart

• ◦ ◦ ◦

Zijborstel PPL 0,8 180 x 420 Zijborstel staalmix Zijborstel natuurvezel 180 x 420 Zijborstel nylon 180 X 347 Zijborstel 280 X 500 mm PPL

• ◦ ◦ ◦

• ◦ ◦ ◦

1463623000 1463952000

• ◦ ◦

• ◦ ◦

Filters Filterkit polyester Filter Papier Paneel SR

• ▫

• ◦

Filter paneel papier ultra web blauw Filter paneel polyester ultra web blauw

• ◦ ◦

Filter polyester antistatisch Filter lamel polyester 24V

• ◦ ◦

Polyester filter Filter paneel fijnstof Filter paneel polyester fijnstof

◦ • ◦

Filter polyester Filter papier Prefilter

Overige Armsteun rechts kit Zijrubberkit Zijrubbers non-markingkit Tapijtkit Zijstripset neoprene

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen

• ◦ ◦

• ◦ ◦

◦ ▫ ▫ ▫

◦ • ◦

146 0678 000 146 1025 000 146 1148 000 146 1149 000 146 3035 000

• ◦

• ◦

• ◦

• ◦

• ◦

• ◦

1463161000 1463523000 1464189000 1464839000 145 6013 000 146 1888 000 146 1988 000

◦ ◦

Voorfilter

145 1899 000

145 4976 000

Filter polyester

1465319000 1465320000

146 3036 000

Filter papier

1465318000

145 4959 000

• ◦

Filter polyester antistatisch D/P/B

1463969000

• ◦ ◦

Zijborstel 280 x 500 mm natuurvezel

Zijborstel 109 x 315 tapijt nylon

145 6135 000 146 1018 000

42321

Zijborstel Mix Staal PPL 1,3 staal 0,5

Zijborstel 109 x 315 PPL0,5

145 4963 000

60641

Zijborstel Natuurvezel

Zijborstel 280 x 500 mm staalmix

ARTIKELNUMMER 146 0748 000

Borstel cil. 800 mm

Zijborstel KSE/KSP/BK900

FLOORTEC R 680 B

FLOORTEC R 870 LPG

FLOORTEC R 870 P

FLOORTEC R 870 B

• ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

FLOORTEC R 670 P

• ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

FLOORTEC R 670 B-OBC

• ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

FLOORTEC R 670 B

FLOORTEC R 360 P

Hoofdborstel 265 X 600 PPL 0.7

FLOORTEC R 360 B-OBC

Borstel cil. 600 mm

FLOORTEC R 360 B

SWEEPER FLOORTEC 760 P

SWEEPER FLOORTEC 760 B

FLOORTEC 350

BK 900

FLOORTEC 480M

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

◦ ◦

◦ ◦

▫ ◦ ◦

◦ ◦

◦ ◦

146 1989 000 146 2677 000 146 2731 000 146 2759 000 1465402000 1465403000 1464691000 1464902000 1465018000

33019556 1463166000 1463167000 1463171000 1463255000

173


Overige Mondstuk links kit FLOORTEC R 680

▫ ◦ ▫ ▫ ▫

Verlichting Mini vuilcontainer 2 st. Bescherming zijborstel rechts Tapijtkit optioneel Bescherming zijborstel links Linker zijborstelkit + staal mix borstel

▫ ◦ ▫ ▫ ▫

▫ ◦ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

Chauffeursbeveiliging kit DustGuard kit Veiligheidsgordel kit Voorwiel non-marking Dakplaat chauffeursbeveiliging Vloermat kit Bescherming zijborstel rechts kit Bescherming zijborstel links kit Armsteun links kit Batterij bevestigingskit voor trog Achterwielen schuimgevuld non-marking kit Achterwielen massief non-marking kit Voorwiel non-marking

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫

▫ ▫

Achterwiel non-marking Zijrubber non-marking Rubber non-marking , achter SR Rubber non-marking , voor SR

Stofzuiger kit Zwaailicht kit Kit met achteruitrijalarm Verlichtingskit Beschermkooi

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫

Zwaailicht op steun Chauffeursbeveiliging Streeploos zijrubber Non-marking voorwiel Non-marking achterwiel Batterijboxkit

Zijborstel beschermkit Stoel met gordel Urenteller Linker zijborstel kit Skirt non-marking kit Kit elektrische filterschudder

174

▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫

1464105000 1464946000 1464948000 1464949000 1464951000 1464952000 1464953000 1464954000 1464955000 1464956000 1464957000 1464958000 1464959000 1464960000 1465171000 1465312000

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

1465313000 146 0329 000 146 0330 000 146 1150 000 146 1151 000 146 1152 000 146 2098 000 146 2102 000 146 2524 000 146 2659 000 146 2661 000

▫ ▫ ▫

Zwaailichtkit met steun Lamp 24V kit

ARTIKELNUMMER 1464101000

Verlichting voor 24V-70W kit

1463972000 1463981000

Zijskirt non-marking kit

Tapijtkit SR1000S

1463489000

1464058000

Zwaailicht kit

Zwaailicht

FLOORTEC R 680 B

FLOORTEC R 870 LPG

FLOORTEC R 870 P

FLOORTEC R 870 B

FLOORTEC R 670 P

FLOORTEC R 670 B-OBC

FLOORTEC R 670 B

FLOORTEC R 360 P

FLOORTEC R 360 B-OBC

FLOORTEC R 360 B

SWEEPER FLOORTEC 760 P

SWEEPER FLOORTEC 760 B

FLOORTEC 350

BK 900

FLOORTEC 480M

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫ ▫

▫ ▫ ▫ ▫ ▫

146 2663 000 146 2674 000 146 2676 000 146 2680 000 146 2692 000 146 2735 000 146 2744 000 146 2745 000 146 2746 000 146 2791 000 146 2876 000 146 2900 000 L08812350 1465408000 1465541000 1465474000

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


SPINTEC 443 - Eenschijfsmachine • Haak voor de kabel, gemakkelijk opbergen van de kabel • Grote wielen • Ergonomische handgreep • Solide metalen aandrijfstang en frame • Bumper voor bescherming van machine en omgeving • Gemakkelijk te onderhouden • Stille werking • Eenvoudig te bedienen

430 mm laagtoerige eenschijfsmachine voor minder zware reinigingstaken Gemakkelijk te bedienen en betrouwbaar voor een concurrerende prijs. De Nilfisk-ALTO SPINTEC 443, SPINTEC 443 H en SPINTEC 443 DS bieden de mogelijkheid tot schrobben, strippen en polishen van vloeren. Met ergonomisch design en gemakkelijk te vervoeren.

TECHNISCHE GEGEVENS

SPINTEC 443

Nominaal vermogen (W)

1100

Voltage (V)

230

Frequentie (Hz)

50

Geluidsniveau op 1,5 m (db(A) iso 3744)

59

Borstel-/paddiameter (mm)

430

Toerental borstel/pad (tpm)

180

Borsteldraaimoment (Nm)

63

Kabellengte (m)

15

Lengte x breedte x hoogte (cm)

123.6 x 44.5 x 57.2

Gewicht (kg)

37

KENMERKEN Kabelopbergmogelijkheid

Slanghaspel

Ergonomische handgreep

Accessoirehouder

Eenvoudig vervangen van de kabel

Riem aangedreven

Offset

STANDAARD TOEBEHOREN ARTIKELNUMMER

176

56380065


SPINTEC 443 H - High speed machine • Haak voor de kabel, gemakkelijk opbergen van de kabel • Grote wielen • Ergonomische handgreep • Solide metalen aandrijfstang en frame • Bumper voor bescherming van machine en omgeving • Gemakkelijk te onderhouden • Stille werking • Eenvoudig te bedienen

430 mm hoogtoerige eenschijfsmachine voor minder zware reinigingstaken Gemakkelijk te bedienen en betrouwbaar voor een concurrerende prijs. De Nilfisk-ALTO SPINTEC 443, SPINTEC 443 H en SPINTEC 443 DS bieden de mogelijkheid tot schrobben, strippen en polishen van vloeren. Met ergonomisch design en gemakkelijk te vervoeren.

TECHNISCHE GEGEVENS

SPINTEC 443 H

Nominaal vermogen (W)

1500

Voltage (V)

230

Frequentie (Hz)

50

Geluidsniveau op 1,5 m (db(A) iso 3744)

61

Borstel-/paddiameter (mm)

430

Toerental borstel/pad (tpm)

410

Borsteldraaimoment (Nm)

36

Kabellengte (m)

15

Lengte x breedte x hoogte (cm)

123.6 x 44.5 x 57.2

Gewicht (kg)

40

KENMERKEN Kabelopbergmogelijkheid

Ergonomische handgreep

Accessoirehouder

Eenvoudig vervangen van de kabel

Riem aangedreven

Offset

STANDAARD TOEBEHOREN ARTIKELNUMMER

56380068

177


SPINTEC 443 DS - Dual speed machine • Haak voor de kabel, gemakkelijk opbergen van de kabel • Grote wielen • Ergonomische handgreep • Solide metalen aandrijfstang en frame • Bumper voor bescherming van machine en omgeving • Gemakkelijk te onderhouden • Stille werking • Eenvoudig te bedienen

430 mm dual speed eenschijfsmachine voor een schone vloer Gemakkelijk te bedienen en betrouwbaar voor een concurrerende prijs. De Nilfisk-ALTO SPINTEC 443, SPINTEC 443 H en SPINTEC 443 DS bieden de mogelijkheid tot schrobben, strippen en polishen van vloeren. Met ergonomisch design en gemakkelijk te vervoeren.

TECHNISCHE GEGEVENS

SPINTEC 443 D

Nominaal vermogen (W)

1500

Voltage (V)

230

Frequentie (Hz)

50

Geluidsniveau op 1,5 m (db(A)AC iso 3744)

61

Borstel-/paddiameter (mm)

430

Toerental borstel/pad (tpm)

185/370

Borsteldraaimoment (Nm)

58/40

Kabellengte (m)

15

Lengte x breedte x hoogte (cm)

123.6 x 44.5 x 57.2

Gewicht (kg)

40

KENMERKEN Kabelopbergmogelijkheid

Slanghaspel

Ergonomische handgreep

Accessoirehouder

Eenvoudig vervangen van de kabel

Riem aangedreven

Offset

STANDAARD TOEBEHOREN ARTIKELNUMMER

178

56380070


Spintec 551 UH - Ultra high speed machine • Haak voor de kabel, gemakkelijk opbergen van de kabel • Grote wielen • Ergonomische handgreep • Solide metalen aandrijfstang en frame • Bumper voor bescherming van machine en omgeving • Gemakkelijk te onderhouden • Stille werking • Eenvoudig te bedienen

High speed vloerreinigingsmachine (polijsten), elektrisch en onderhoudsvrij De SPINTEC 551 UH (riemaandrijving, 1500 tpm) is een gebruiksvriendelijke machine voor de reiniging van vloeren (polijsten). De inklapbare duwbeugel vergemakkelijkt het transport van de machine en is binnen enkele seconden gebruiksklaar.

TECHNISCHE GEGEVENS

SPINTEC 551 UH

Nominaal vermogen (W)

1100

Voltage (V)

230

Frequentie (Hz)

50

Geluidsniveau op 1,5 m (db(A) iso 3744)

>70

Borstel-/paddiameter (mm)

510

Toerental borstel/pad (tpm)

1500

Borsteldraaimoment (nM)

12

Kabellengte (m)

15

Gewicht (kg)

41

KENMERKEN Padhouder inbegrepen

Verstelbare handgreep

Kabelopbergmogelijkheid

Ergonomische handgreep

Eenvoudig vervangen van de kabel

Riem aangedreven

STANDAARD TOEBEHOREN ARTIKELNUMMER

56380072

179


Padhouders Padhouder flex met schuim Padhouder low speed Stabiflex 430 mm

▫ ▫

Pads 17" 432 mm Eco Bruin 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Zwart 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Blauw 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Groen 5 st. Pads 17" 432 mm Eco Rood 5 st. Pads 17" 430 mm Eco brilliance Rood 2 st. Pads 17" 430 mm Eco brilliance Blauw 2 st. Pads 17" 430 mm Eco brilliance Geel 2 st. Pads 17" 430 mm Eco brilliance Groen 2 st. Pads 17" 432 mm Eco Wit 5 st.

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

Pad 21" / 530 mm

Zakken Stofzakken GD5 set 5 st. met voorfilter

Schijfborstel

Borstel 430 mm licht-medium schoonmaak Medium Borstel 430 mm Zware Borstel 430 mm

▫ ▫ ▫ ▫

Filters

Watertank accessoirekit

Afzuigeenheid kit

Schuim generator Spray reinigingskit Stofopvangkit

180

10001941 10002336 10002337 10002338 10002339 10001936

▫ ▫

L00190840 L00305600

10002355

147 1098 500

11296A

▫ ▫

Overige

Anti-stofring

10001939 10001940

Hepa-filter GD5/10 compleet

Tank

10001937 10001938

Pads 21" 533 mm Eco Brilliance Groen 2 st.

10001966

10001935

◦ ◦

Pads oranje/wit 20" 5 st. Pads oranje/groen 20" 5 st.

Boenborstel 430 mm

11316A

Pad 20" / 505 mm

Tapijtborstel 430 mm

11315A

Pads 21" 530 mm Eco Wit 5 st.

Pads 17" 432 mm Eco Carpet Bonnet 6 st.

ARTIKELNUMMER 56381578

Pads

Pad 17" / 432 mm

SPINTEC 551 UH

SPINTEC 443 D

SPINTEC 443 H

SPINTEC 443

Toebehoren voor vloerreiniging & onderhoud

11297A 11298A 11299A 11310A

147 1104 500

10104A

▫ ▫

▫ ▫

▫ ◦

▫ ▫

107401691 10394A 11294A 11295A 56381571

◦▫•

Standaard toebehoren Optionele toebehoren Monteerbare onderdelen


Nilfisk-ALTO 2013

Ga voor meer informatie naar:

Catalogus 2014

www.nilfisk-alto.nl www.nilfisk-alto.be

Nilfisk-ALTO is onderdeel van NilfiskAdvance, een van de voornaamste fabrikanten en leveranciers van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld. Nilfisk-Advance ontwikkelt al meer dan 100 jaar professionele reinigingsapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken. Nilfisk-Advance heeft een groot aantal verkoopkantoren in Europa, Noord-Amerika

en Azië en heeft fabrieken in Hongarije, China, Italië, de Verenigde Staten, Singapore, Duitsland en Denemarken. Nilfisk-ALTO levert hogedrukreinigers, stofwaterzuigers en schrob- veegmachines van hoogwaardige kwaliteit ten behoeve van de schoonmaakbranche en de agrarische-, automotive-, bouw- en de industriële sector.

relaties met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Dankzij onze markt- en klantgeoriënteerde focus blijven wij continu in ontwikkeling met innovaties en optimalisatie van onze professionele reinigingsmachines: innovatieve, betrouwbare en concurrerende producten die de eindgebruiker bij zijn werkzaamheden optimaal ondersteunen.

Wij geloven in duurzame en opbouwende

Verkooppunt: Nederland Nilfisk-ALTO B.V. Versterkerstraat 5 1322 AN ALMERE Postbus 60112 1320 AC ALMERE Tel: + 31 (0)36 54 60 760 Fax: + 31 (0)36 54 60 761 E-mail: info.nl@nilfisk-alto.com Internet: www.nilfisk-alto.nl

Professionele reinigingsapparatuur

België - Luxemburg Nilfisk-ALTO n.v.-s.a. Riverside Business Park Boulevard internationalelaan 55 Bâtiment C3/C4 Gebouw Bruxelles 1070 Brussel Tel: + 32 (0)2 46 76 040 Fax: + 32 (0)2 46 66 150 E-mail: info.be@nilfisk-alto.com Internet: www.nilfisk-alto.be

Art. no. 901.000.652 01.14 © Nilfisk-ALTO. Alle genoemde waarden zijn circa waarden. Zetfouten en technische wijzigingen voorbehouden.

Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op uw werk!

meets

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Catalogus 2014 florcare  

Nilfisk-Alto heeft een uitgebreid gamma aan schrobzuigmachines en veegmachines, kortom een volledig florcare programma

Advertisement