{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Alltid inspirerande

r e t e h y n k o b s n e r Vå 2020

Bokrea

30-80%

4 3

VÄLJ betala FÖR

Inspirerande böcker för alla! Romaner • Livsberättelser • uppbyggelse Andakt • Barn & ungdom • Själavårdande

Gäller reaböcker på sid 12-15 Billigaste på köpet

FRAKT 39:Order över 500:FR AK TF RI TT !


Några steg närmare Herren ...

Efter att ha tagit oss igenom den mörka vintern (visst känns det väl som om solen inte visat sig sedan i oktober) ser vi fram emot en vår. Lagom till de ljusare tiderna får du tips på inspirerande läsning som kan få innebära att du kan ta några steg närmare Herren. När du läst Max Lucados senaste bok om hoppet vi har i Gud kommer du att kunna leva lite tryggare och gå igenom svårigheterna lite lättare. Så var i varje fall vår upplevelse. Kanske är det Max Lucados bästa bok? Följ med Innanför paradisets portar i den kristna klassikern som nu kommer i efterfrågat nytryck. Den målande beskrivningen gör verkligen att man

längtar till vårt himmelska hem ... Under januari har vi gjort om och förbättrat vårt lagersystem, samtidigt har vi gått igenom hela vårt sortiment och du hittar årets stora bokrea, dels i katalogen, men ännu fler reaböcker finns i webbutiken www.semnos.com. Välkommen att fynda riktigt bra böcker till de allra bästa priserna! Vi vill önska dig Guds välsignelse och en riktigt skön och härlig vårtid!

Joakim & Malin Sunesson

Semnos Förlag startade 2001 och är numera ett av Sveriges större kristna bokförlag. Varje år ger vi ut omkring 35-40 nya boktitlar av både svenska och utländska författare. Vår inriktning är allkristen och vårt motto är ”Alltid inspirerande”! Symbolen betyder att boken även finns att köpa som ljudbok och/ eller e-bok där dessa normalt säljs.

Semnos Förlag Nyheter, utlottningar och inspiration!

www.semnos.com Semnos Förlag info@semnos.com Björkgatan 9 0370-198 27 331 51 VÄRNAMO

FLER inspirerande BÖCKER på www.semnos.com

Om du kan svara JA ...

För dig som gillar livsberättelser, romaner, andaktsböcker och själavårdande uppbyggelse. Böckerna köper du till det allra lägsta priset.

   

När jag läser vill jag gärna känna mig inspirerad och stärkt i min kristna tro För mig är det bra om böcker jag läser också motsvarar mina värderingar Jag gillar exklusiva förmånserbjudanden och att få överraskningar på köpet 30 % rabatt på böcker och lägre fraktkostnad är helt ok för mig!

. Reservation för slutförsäljning Gäller t o m 30 juni 2020. iepaketet med 39:-. prem på r mme tillko to *Por

Dina vä lkomstgåvo r!

... är Semnos Bokklubb perfekt för dig! *Medlemsvillkor:

EMIEPAKETET Kom med nu så får du PR 437:-) de utan extra kostnad*! (vär

• 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ...

FILT (130X160 CM) • HÄRLIGT MJUK FLEECE OCH VILL VARA ÄR VI DE KEN • PRESENTBO NSK TEXT) • DVD:N ALL SAINTS (SVE

• I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden. Vid retur betalar du själv returportot. • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information. • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i porto.

sidan eller på: Anmäl dig på sista

www.semnos.com

2

• Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap. *Jag är införstådd med medlemsvillkoren samt godkänner att mina uppgifter registreras i enlighet med Semnos personuppgiftspolicy. Väljer jag att lämna bokklubben utan att ha fullgjort mitt åtagande debiteras jag värdet av premiepaketet.


Bygg ditt liv på Guds löften Max Lucado skriver om tolv av Bibelns mest betydelsefulla löften, som hjälper dig att sätta fokus på det hopp som Gud ger oss. För varje omständighet vi möter i livet har Gud gett dig ett löfte. Vad är det som känns osäkert i din värld? Är du överväldigad av problemen du möter eller av smärtan du känner? Kanske känner du dig sårad av det förflutna? Besviken mitt i livet. Oroad över framtiden. Du är inte ensam, och det finns hopp. Du kan leva ett liv med mer trygghet och mening. Det är svårt att leva med hopp i vår tid. Det finns så många anledningar att känna sig överväldigad; vare sig vi möter hjärtsjukdom eller cancer, arbetslöshet eller missbruk, familjedraman eller psykisk ohälsa. I en värld som är full av osäkerhet behöver vi inte mer av åsikter eller tyckanden – vi behöver de fullkomliga löftena från vår mäktige och kärleksfulle Gud. Han som styr världen i enlighet med dessa stora och dyrbara löften.

229:-

Med studiefrågor för enskilt bruk eller för gruppsamtal. ”Max Lucado är en av vår tids allra bästa predikanter och ordkonstnärer.” – Billy Graham

Orubbligt hopp

max lucado • 278 sidor mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken an 2 läs mer på sid

”Jag har upptäckt – efter 40 års tjänst för Gud – att ingenting lyfter en missmodig själ som Guds löften. Boken innehåller några av mina favoriter. Många har jag använt för att uppmuntra andra med. Och för att uppmuntra mig själv.”

159:-

”I en värld där förtvivlan och ångest börjar likna epidemier, påminner Max oss om att vi kan finna ett säkert och osvikligt hopp i Guds oföränderliga löften.” – Sheila Walsh, författare till Det är okej att inte vara okej Max Lucado har varit pastor sedan 1978. Han är nu verksam i Oak Hills Church i San Antonio, Texas. Mer än 140 miljoner läsare har funnit inspiration och uppmuntran genom Max Lucados böcker. Han är en av världens mest omtyckta kristna författare.

Har du läst Max Lucados tidigare böcker?

249:-

179:Oroa dig inte 220 sidor • mjuk pärm (229:-)

98:Dina bästa dagar 258 sidor • mjuk pärm (179:-)

98:Innan du säger amen 140 sidor • mjuk pärm (189:-)

149:Du kommer ta dig igenom 240 sidor • mjuk pärm (189:-)

Gud är med dig varje dag 384 sidor • inbunden

3


”Min underbara upplevelse av himlen” Rebecca Springer fick för över 100 år sedan på ett fantastiskt sätt uppleva livet i himlen och beskriver detaljerat hur livet är där. Språket är rikt och man kan nästan både se och känna doften av vår evighetsboning. Upplevelsen som är beskriven i den här kristna klassikern är en ofullständig beskrivning av en fulländad syn. Boken ger hopp för framtiden, tröstar, ger svar och uppmuntrar, speciellt den som förlorat någon nära vän. Tidigare översättningar av boken har skett från en starkt reviderad engelsk utgåva. Det innebar att flera kapitel, mycket dialog samt en stor del av beskrivningen av Rebecca Springers liv i himlen uteblev. Här är nu hela hennes berättelse. I bokens efterord svarar dessutom författaren på frågor som hon fått efter den första upplagan.

149:Innanför paradisets portar rebecka springer 148 sidor • mjuk pärm nyutgåva

Fångar innehållet i de bibliska sanningarna och ger känslomässiga intryck. – Billy Graham

Den bästsäljande KRISTNA KLASSIKERN – nu i nyutgåva

”Den här boken är inte en fantasi skriven som tidsfördriv, utan en sann, om än mycket förkortad, upplevelse under några dagar då jag svävade mellan liv och död och var närmare evigheten än jordelivet.”

Fler läsvärda böcker om himlen

Rebecka Springer

98:Min tid i himlen richard sigmund 220 sidor • mjuk pärm (169:-)

98:Himlen och livet efter detta garlow & wall 258 sidor • mjuk pärm (189:-)

98:Mitt himmelska uppvaknande crystal mcvea 140 sidor • mjuk pärm (189:-)

Välkommen in i poesins fascinerande värld Att läsa dikter är ett sätt till själsligt fördjupande, något som årtusendens diktkonst bär vittnesbörd om. För den som vanligtvis inte läser dikter kan denna diktsamling vara en god startpunkt, det handlar om dikter som de flesta kan ta till sig. Välkommen in i poesins spännande och fascinerande värld!

Fler böcker av HOLGER NILSSON www.semnos.com 4

Holger Nilsson, förkunnare, redaktör och författare har skrivit ett 15-tal böcker inom olika ämnesområden. Detta är hans andra diktsamling.

Själaspis holger nilsson 56 sidor • inbunden

149:-


Upplev det heliga äventyret i ett bönens liv som når till Faderns hjärta Där bönen inte blir prestationssökande eller fylld av krav blir den istället själens andedräkt och den inre människans andliga hjärtslag, varje dag. I kyrkan ber man böner och vi har starka böner i Bibeln, inte minst i Psaltaren. Paulus uppmanar oss att be oavbrutet. Men ingen kan väl be böner utan slut under resten av livet? En bön varar några få minuter och sedan är bedjandet klart. Att be oavbrutet måste betyda något annat än att formulera vacker bönepoesi eller fria böner som kommer spontant från bedjarens hjärta. Vågar vi tro på en bred och djup bönerörelse i Sverige? Nu är tiden inne för en bönens gåva, som inte bara mobiliserar redan trofasta och uthålliga bedjare, utan som samlar stora delar av kyrkans medlemmar.

198:Owe Lindeskär har tjänat som pastor och föreståndare i flera församlingar inom den svenska Pingströrelsen, bland annat i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Han tillhör några av de mest lästa kristna författarna i Sverige. Detta är hans åttonde bok.

Bön som når till Faderns hjärta owe lindeskär 244 sidor • inbunden

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken an 2 s mer på sid

139:-

Upptäck Guds omsorg och kärlek Lär känna den frihet, kärlek och det helande som finns i att upptäcka att Gud är din fullkomliga pappa. Visste du att många djupa, känslomässiga sår i själen är orsakade av pappor som inte visste hur de skulle visa eller ge kärlek … eller som helt enkelt inte var närvarande? Floyd McClung skriver utifrån Bibeln, och erfarenheter från sitt eget liv, om hur Guds kärlek och omsorgsfulla ”pappahjärta” gör det möjligt att övervinna otrygghet och de negativa konsekvenser som svåra upplevelser i livet kan ge. Det är en balanserad undervisning om medmänskligt ansvar och om Guds kärlek, allt berättat med praktiska och verkliga exempel.

179:Gud är din pappa floyd mcclung 165 sidor • mjuk pärm reviderad nyutgåva

I mitt eget liv har upptäckten av Gud som min kärleksfulle pappa betytt oändligt mycket. – Olof Edsinger, teolog och författare Boken har berört mig och många andra på djupet. Det handlar om den kristna trons centrum. – Hans Weichbrodt, präst inom OAS-rörelsen

Några kapitelrubriker: Människans sårade hjärta, Guds pappahjärta, Gud är en kärleksfull pappa, Varför och hur Gud helar sårade hjärtan, Andliga pappor och mammor, Att hantera besvikelse, Bruk och missbruk av auktoritet.

Såld i över 1,2 MILJONER - på 35 språk! Floyd och Sally McClung bor i Kapstaden, Sydafrika. De leder All Nations, en global missionsorganisation och församlingsrörelse.

5


Fascinerande livsberättelse - med passion för teknik och ledarskap När JAS-planet störtade på Långholmen i Stockholm var det Leif och hans kollegor som var ytterst ansvariga för tekniken. Drömmen hade totalhavererat, men krisen skulle bli en framgångsfaktor. Leif Larsson växte upp i ett fattigt kristet hem och betraktades som ”socknens mindre bemedlade barn”. Men hungern efter kunskap ledde till en ingenjörsexamen och forskarstudier. Leif fick en tjänst på Volvo Flygmotor och började klättra uppåt i karriären. Tillsammans med sina kollegor på Saab Military Aircraft fick han ansvar för att utveckla JAS 39 Gripen. Passionen för flyg och teknik gick hand i hand med intresset för människor. Hur kunde Leif lyfta sina medarbetare? Varför handlade piloter inte alltid rationellt i en nödsituation, och hur anpassade man cockpit efter den mänskliga hjärnan? Efter nio år som rektor på Högskolan i Skövde tog Leif över rodret för MAF (Mission Aviation Fellowship). Här kombinerar han det han älskar mest – teknik, flyg, människor, ledarskap och bistånd.

229:Att lyfta människor

leif larsson med stina jonsson 186 sidor • inbunden Leif Larsson är professor emeritus och en av Sveriges ledande experter på flygteknik. Han är idag bosatt i Söne utanför Lidköping. Stina Jonsson är författare, lektör och redaktör. Hon bor med sin familj på Kållandsö.

En tro på en god Gud kan bära en människa genom livets alla utmaningar. Läs den! – Niclas Wiktorell, föreståndare Pingstkyrkan Lidköping Jag skulle nästan vilja citera hela boken ... En av de ärligaste författarna jag läst! –Roland Nelsson, f d direktor Erikshjälpen

Otroliga möten med människor

Ett fantastiskt livsäventyr Innehållsrik självbiografi från ett av den kristna musikens mest uppskattade sångarpar, om fascinerande människor de mött både i Sverige och i USA, där de bott och verkat under många år. Utan bitterhet och hämnd skildras även kyrkopolitik, falskhet och ofattbara svek, som få känner till, men som oväntat hotade att beröva dem både livet och karriären. En fängslande läsupplevelse som jag rekommenderar flera att drabbas av. – Börje Norlén, Världen idag

Färgstarka berättelser om möten med personligheter som Haile Selassie och Nicolae Ceaușescu och Moder Teresa.

249:I dur och moll anette och eric anders 320 sidor • inbunden

Jesus är centrum och ärende oavsett var han hamnar och vem han möter. Allt är möjligt i Rolands värld, till och med att omvända Saddam Hussein… – Daniel Grahn, generalsekreterare Erikshjälpen Roland Nelsson har bl a varit direktor för Erikshjälpen. Han har tidigare gett ut två böcker.

198:-

Episoder roland nelsson 202 sidor • inbunden

Verkliga välsignelser och livsupptäckter I tjugo kapitel berättar Carl-Erik Sahlberg om spännande möten med människor, sina livsprinciper och de fascinerande upptäckter han gjort som kristen. Läs också om de tillfällen som formade övertygelsen om att Gud är god, att han vill välsigna och ge oss så mycket gott i Kristus.

169:6

Välsignelser i mitt liv carl-erik sahlberg 140 sidor • mjuk pärm

Fler böcker av CARL-ERIK SAHLBERG www.semnos.com


Häpnadsväckande upptäckter om det bibliska jubelårets hemligheter ... Följ med på en hisnande resa till de otroliga mysterier, kopplade till det bibliska jubelåret, som förklarar skeenden i världshistorien – nycklar till händelser både i forntiden och i vår tid, och till det som ligger framför.

Du kommer att upptäcka: • Ett mysterium som föddes i Mellanöstern för över 3 000 år sedan och som än i dag formar och påverkar världshistorien. • En hemlighet som knyter ihop kända personer i modern tid med personer och händelser i forntiden. • En uråldrig uppenbarelse som förutsäger avgörande händelser i modern tid – och när de inträffar. • En biblisk mönsterbild som visar vad som nu sker i världen, vad som ännu ligger framför, och vart det till slut leder ...

198:-

Jonathan Cahn avslöjar nu helt nya, häpnadsväckande bibliska mysterier, som aldrig tidigare varit kända, och som fullständigt kommer att förvandla ditt sätt att se på historien, på samtiden och på framtiden!

”Förbered dig på en läsupplevelse utöver det vanliga. Kanske det mest fascinerande du någonsin läst.”

Helt otrolig läsning!

Oraklet

jonathan cahn 384 sidor • mjuk pärm

nos Bokklubb Kom med i Sem för endast och köp boken an 2

läs mer på sid

139:-

Jonathan Cahn väckte internationell uppmärksamhet med sin första bok Budbäraren, som omedelbart gick in på New York Times bästsäljarlista. Hans tre följande böcker gick in på samma lista: Mysteriet med Herrens Shemitah, Hemligheternas bok och Paradigmet. Jonathan Cahn leder organisationen Hope of the World samt Jerusalem Center/Beth Israel i New Jersey. Han är känd för sina förklaringar av Bibelns mysterier och har kallats för denna generations profetiska röst. Han har talat i FN, på Capitol Hill och till miljoner människor runtom i världen.

Har du läst Jonathan Cahns tidigare böcker? 365 bibliska mysterier ”För den som vill gå lite djupare...”

98:Budbäraren 302 sidor • mjuk pärm (189:-)

98:-

149:-

Mysteriet med Paradigmet Herrens Shemitah 320 sidor • 278 sidor • mjuk pärm mjuk pärm (198:-) (198:-)

249:-

Hemligheternas bok 384 sidor • hård pärm

Boken är en helt fascinerande andaktsbok, olik någon annan, där varje dags läsning avslöjar och förklarar en ”hemlighet” kring Gud och Bibeln. 7


Dramatik och kärlek i kristna romanen Följ med på en kittlande berg- och dalbaneupplevelse med flera dramatiska händelser och starka karaktärer. Gud har kontrollen och Han vill visa oss sin stora kärlek, om vi bara är villiga att släppa taget och låta Honom rädda oss…

198:Under bar himmel susan may warren 376 sidor • mjuk pärm

Flygräddningspiloten Kacey Fairing är tillfälligt tillbaka i Mercy Falls, Montana. Efter den förödande helikopterolyckan är hon i behov av återhämtning, både fysiskt, känslomässigt och andligt. Tolv år har gått sedan hon flydde bort från sina djupa misstag och hemligheter. Vad hon inte inser är att någon annan också är tillbaka i staden … hennes tonårskärlek Ben King, countrystjärnan. Ben lovar att hjälpa sin skadade far att leda Flygräddningen i hans ställe, men Ben upptäcker snart en dold agenda som kan komma att förändra hela hans tillvaro. När Mercy Falls plötsligt drabbas av en fruktansvärd naturkatastrof tvingas Kacey och Ben arbeta tillsammans för att rädda liv. Men när naturens krafter även hotar att leda till personliga katastrofer är frågan om de verkligen kan lägga det förflutna bakom sig för att rädda sin egen framtid?

entyr Känslor, äv och tro

Susan May Warren har skrivit fler än femtio böcker, som sålts i över en miljon exemplar. Hon har fått flera prestigefulla författarutmärkelser.

Vänskap, tro och kärlek på värdshuset vid havet

Romanen tar upp ämnen som att förtjäna Guds kärlek, att Gud har kontrollen och sanningen i att något av det modigaste vi kan göra är att leva i tro och förtröstan.

Spännande, biblisk bladvändarroman Döda havet stiger jerry b. jenkins 366 sidor • mjuk pärm (ord 229:-)

129:198:Värdshuset vid havet (del 1) Där två hjärtan möts (del 2) På kärlekens strand (del 3) c:a 350 sidor/del • mjuk pärm

179:198:-

Kliv in i värdshuset Red Door Inn, ett mysigt hus längs med kustlinjen på Prince Edward Island i Kanada. Det är en plats där sårade blir läkta, brustna finner förlåtelse och de ensamma får gemenskap ... Liz Johnson skriver underbara romaner om kanadensiska Prince Edward Island, samma vackra ö som böckerna om Anne på Grönkulla utspelar sig på.

Arkeologen Nicole Berman tror sig ha funnit lämningar efter en biblisk patriark vid floden Jordan som för alltid kommer att skriva om historieböckerna. Samtidigt som hon skyndsamt försöker lägga klart pusslet med det urgamla mysteriet försöker en farlig fiende tysta henne. För gott ... ”Samma driv och spänning som i John Grishams böcker.” ”Ingen skriver bibliska romaner som Jerry Jenkins!” – Karen Kingsbury

Tro och kärlek mitt under väckelsetiden

189:8

När Agnes våren 1917 börjar arbeta som guvernant hoppas hon undfly ett förflutet präglat av familjehemligheter, livshotande sjukdom och förbjudna känslor. Men livet i den olyckliga doktorsfamiljens sommarhus blir inte som hon tänkt sig. Agnes lär känna Elise som är konstnär. I likhet med Agnes och den svensk-amerikanske predikanten Nathanael bär hon på en stor sorg och lever med en hemlighet. De minst väntade angelica victorin • 242 sidor • mjuk pärm

Succéromanen som blivit en riktig läsarfavorit!


Boken som fördjupar Gudsrelationen och ger hopp – dag för dag Den nya helårsandaktsboken är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig, på samma älskade och uppskattade sätt som Sarah Youngs tidigare böcker. Stilla dig ett ögonblick och lyssna till Hans inbjudan. Jesus längtar efter att du ska vila i Hans närhet och finna hopp och tillförsikt. Svårigheterna i livet kan ofta stjäla glädjen från våra hjärtan, men Jesus vill att vi ska uppleva Hans frid oavsett våra omständigheter. Andakterna bygger på bibelord och nya, personliga reflektioner och kommer på ett innerligt sätt fördjupa din relation med Jesus – Han som möter dig där du är och som alltid älskar dig.

: Vad läsarna tycker

• Jag har läst om Jesus kallar på dig flera gånger. Den nya andaktsboken är lika bra, den hjälper mig att starta dagen tillsammans med Jesus! • Den bästa andaktsboken! Jag upplever något från Herren att ta fasta på varje dag.

Sarah Young och hennes man har verkat som missionärer i Japan och Australien, men bor numera i USA.

• Lika fantastiskt bra som Jesus kallar på dig, fast med nya dagliga texter.

198:Jesus varje dag

sarah young 396 sidor • inbunden • färgsidor smidigt format med läsband

En av världens mest lästa och älskade andaktsbok En kort daglig läsning och inspiration för hela året från de ord, tankar och bibelversar som Jesus i kärlek lade ner i Sarah Youngs hjärta. Skriven som om Jesus själv talar till dig.

Jesus kallar – 365 andakter för ungdomar 388 sidor • mjuk pärm (189:-)

189:Dela 2-pack 299:med dig!

Över 25 MILJONER sålda exemplar världen över!

Jesus kallar på dig sarah young 384 sidor • inbunden

Varje kort andakt bygger på ett bibelord och är skriven som om Jesus själv talar direkt till dig. Uppmuntran och vägledning för alla tonåringar och unga vuxna. Rek 13-19 år.

159:-

Några av de våra mest efterfrågade böcker

189:-

249:-

198:-

179:Vart tog evangeliet vägen? r.t. kendall 212 sidor • mjuk pärm

40 steg av tro anders olsson 184 sidor • inbunden

Dag för dag carl-erik sahlberg 320 sidor • inbunden

Mamma kyrkan ... carl-erik sahlberg 258 sidor • mjuk pärm

40 dagar att utforska vad Bibeln, bön och livet i Gud handlar om.

Ett kalendarium för varje dag med dramatiska händelser från kyrkohistorien.

Erfarenheter och ett När så mycket anporträtt av varje årnat betonas i kyrkan, hundrande i kyrkans återupptäck evangliet. historia.

119:-

139:-

Helig Ande, kom! När kommer Jesus? marcus ringbäck holger nilsson 104 sidor • mjuk pärm 136 sidor • mjuk pärm

Biblisk introduktion till den Helige Ande och hur du kan lära känna Honom.

Förkunnelsen om Jesu återkomst är inte längre i fokus. Varför? Och vilka tidstecken ser vi? 9


Själavårdande läsning – för dig själv eller till en vän

198:Det är okej att inte vara okej sheila walsh 236 sidor • mjuk pärm

Upptäck sanningen om dig själv och att Gud aldrig sviker när livet inte blev som du tänkte dig ... Inte självhjälp, men Gudshjälp!

179:-

179:-

149:-

Mörkret gav vika christer olsson 160 sidor • mjuk pärm

När själen inte mår bra karin wennerlöf 250 sidor • mjuk pärm

Gud har också varit skild wade long 136 sidor • mjuk pärm

Hos kristna kan psykisk ohälsa, ångest och depression ofta mötas av oförståelse. Kristna psykoterapeuten, som själv drabbades, skriver.

Ande, kropp och själ är en helhet, så hur gör man för att må bra? Skuld, skam, rädsla och det som skapar inre oro går att komma tillrätta med.

En biblisk väg att ta sig genom otrohetens stigma. Ger klarhet i vad Bibeln egentligen säger om skilsmässa och öppnar därmed vägen för helande och upprättelse.

Kristna filmer på DVD Amazing grace DVD konsertdokumentär 89 min

Om att övervinna mot alla odds och att finna sin identitet i Kristus. Från skaparna av filmerna War Room, Fireproof och Courageous. Årets största kristna filmsuccé 2019.

Året är 1972. Aretha Franklin ton i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Konserten tar dig tillbaka till 70-talets amerikanska gospelkyrkor!

”Högsta betyg: 5 av 5!”

”Framkallar såväl tårar som gåshud” Tidningen Dagen

Våra populära vykort med kristen text

Färglägg underbart vackra motiv

vykort 25-pack

Pausa vardagen och färglägg härliga detaljer från Guds sköna skapelse, samt mönster, miljöer och bibelord.

25 olika vykort med bibelord, grattis, omsorg, uppmuntran (exempel på motiv)

69:guldvykort 25-pack Blandade sekelskiftesmotiv med guldtryck. Bibelord och grattis. Lågpriskort 100-pack Blandade motiv från Evangeliitjänsts äldre vykortskollektion. Bibelord, grattis och uppmuntran.

98:-

ord 198:-

10

Ännu fler KRISTNA FILMER på www.semnos.com

Overcomer DVD svensk text 114 min

75:-

ord 150:-

grattiskort 25-pack 25 blandade motiv Bibelordskort 25-pack 25 blandade motiv vän- och omsorg 25-pack 25 blandade motiv påskkort 15-pack Två olika motiv med kristen påskhälsning

89:Levande ord Magdalena Lindroos (illustration) 44 sidor • mjuk pärm 21 x 21 cm

69:69:69:39:-

Dekalark 5-pack

Exempel på mot iv

39:-

Hitta fler PRESENTTIPS på www.semnos.com Omsorg 5-p • Uppmuntran 5-p • Barn 5-p


Fängslande bladvändare från Hanna Christenson Deras värld kommer snart att skakas om på ett sätt ingen hade trott var möjligt … Madelene har gillat Benjamin länge, ända sedan de var barn, men är medveten om att en relation mellan dem är omöjlig. Deras familjer har varit bittra fiender i generationer och hennes bror Lukas hyser ett brinnande hat mot Benjamin. Sista terminen på gymnasiet nås de av beskedet att alla ungdomar mellan 15 och 20 år är inbjudna att delta i ett statligt bostadslotteri. Madelene vet exakt vad det handlar om – en hemlighet som kastar henne rakt in i de ångestattacker hon var övertygad om att hon lämnat bakom sig. Vilka spekulationer som än förekommer kring lotteriet hade inget kunnat förbereda varken Benjamin eller någon annan på konsekvenserna av det.

Alla BARN- OCH UNGDOMSBÖCKER på www.semnos.com

Era fiender hanna christenson 272 sidor • inbunden

Språket är medryckande ... En bok att varmt rekommendera. - Bibliotekstjänst

189:-

Perfekt läsning för alla äventyrliga barn

BARN 6-9+

”Fantasyläsning i samma anda som C S Lewis!” Draksvärdet (del 1) Kristallhjälmen (del 2) Eldskölden (del 3) malin wennerhult 104-172 sidor/bok • inbunden

149:/bok

En dag upptäcker Ossian och hans bror Ville en port bakom skolvaktmästarens förråd. De kliver in i ett äventyr som leder dem till landet Athirion. Det är ett rike med älvor, drakar, den buttre Erbil och Schedwian med magiska förmågor, där mod och tro prövas.

Klappa och känn-bok med pälstyg Underbar bok för de minsta om en gullig isbjörnsunge som gått vilse på isen på jakt efter sin mamma och pappa. På resan upptäcker han att Gud har skapat honom precis som han är. Genom hela berättelsen kan man klappa och känna på isbjörnens mjuka päls.

Vem har skapat mig? fransesca pesci Svensk bearb. stina jonsson 12 sidor • kartongboard, fyrfärg

119:-

Vackert illustrerade barnbiblar Berättelsebibeln sally lloyd-jones 352 sidor • hård pärm • fyrfärg

169:-

189:-

Vackert berättat, med härliga illustrationer. Vi upptäcker att Jesus inte bara finns i centrum av Guds fantastiska berättelse, utan också mitt i våra egna liv. Rek 4-8 år.

Jesus kallar – barnbibeln sarah young, carolina farías, ill. svensk bearb. stina jonsson 256 sidor • hård pärm • fyrfärg

Utvalda bibelberättelser, Sarah Youngs andakter och charmiga illustrationer av Carolina Farías. Hjälper barnen förstå Guds stora plan i Bibeln. Rek 4-8 år. 11


Bokrea

4 3

VÄLJ betala FÖR

Inspirerande läsning till 30-80 % rabatt!

Många fler reaböcker på www.semnos.com

Gäller böcker på sid 12-15 Billigaste på köpet

Himlen är mycket mer ... sid roth (ord 179:-)

99:-

Tio personers upplevelser av att ha besökt himlen – de har dött och kommit tillbaka, eller sett himlen i en vision eller dröm.

89:Sårad av Guds folk anne graham lotz (ord 189:-)

89:Varför? anne graham lotz (ord 169:-)

Verkliga händelser garlow/wall (ord 179:-)

79:-

Mirakulösa upplevelser som visar på att Gud fortfarande är väldigt aktiv i vår värld.

Besök från himlen pete deison (ord 179:-)

59:-

79:Jesus och hans tillkommelse owe lindeskär (ord 189:-)

Ingenting är omöjligt jen bricker (ord 189:-)

Berättelse om Guds ledning och ingripande när hon föddes utan ben. Visar samtidigt mot vägen till att finna sann livsglädje och livssyfte.

Ögonblick av änglabesök Robert Strand (ord 149:-)

39:12

Den korsmärkta förs. owe lindeskär (ord 189:-)

Upptäckter av tröst i sorgen efter hustruns självmord och upplevelsen av att hälsningar från himlen inträffar oftare än vi kan ana...

69:-

69:-

89:-

Inspirerande om människors upplevelser och om egna insikter som han hämtat från sina många år som pastor.

Miraklet S:ta Clara carl-erik sahlberg (ord 119:-)

55:-

Den kyrka växer som ... carl-erik sahlberg (ord 79:-)

29:Guds församling ... hans jansson (ord 119:-)

49:-

Han & hon holger nilsson(ord 119:-)


Vad håller på att hända i världen?

99:-

Fler REABÖCKER i webbutiken www.semnos.com

Bokrea

99:-

Apokalypsens agenter david jeremiah (ord 198:-)

Är detta slutet? david jeremiah (ord 198:-)

Tänk om de händelser som skildras i Uppenbarelseboken var på väg att inträffa idag? Skulle du kunna känna igen dem?

Aldrig tidigare har samhällsförändringarna varit så snabba, moraliska förfallet så stort och kyrkan så marginaliserad.

Soul surfer bethany hamilton (ord 139:-)

Sanna berättelsen om en tjej som förlorade sin arm i en hajattack men aldrig tappade sin tro.

Rise above bethany hamilton (ord 169:-)

129:Nöd för Sverige lennart magnerot (ord 189:-)

49:-

Andaktsbok för tonåringar. Öppenhjärtigt om egna erfarenheter i ämnen som ungdomar möter idag.

69:-

79:-

Vi behöver en ny ref. lennart magnerot (ord 169:-) Ungdomsmirakler karen kingsbury (ord 169:-)

”Det är en fantastisk bok, den stärkte min tro! Jag ser verkligen fram emot att ge boken till mina barn och barnbarn”

69:Änglabreven inger waern (ord 169:-)

98:Thunder dog michael hingson (ord 189:-)

98:-

Signe - berg och bergisar stina jonsson (ord 139:-)

Kan man verkligen lita på att Gud har allt under kontroll? Det blir några händelserika dagar i fjällen. Rek 9-12 år.

59:-

79:Finn vilan ... jack frost (ord 189:-)

59:Jesusberättelsen boris salo (ord 189:-)

39:-/st

Mose leder Guds folk Noas resa Drottning Ester Drömmaren Josef (ord 59:-/st)

För barn som precis ska börja lära sig läsa själva. Rek 4-8 år. 13


Bokrea

Fler REABÖCKER i webbutiken www.semnos.com

Välj 4 betala för 3! Gäller alla reaböcker* *Erbjudandet gäller oavsett hur många du beställer – du får var fjärde reabok, den billigaste, på köpet. Gäller böcker på sidan 12-15. Så långt lagret räcker.

Huset som byggdes av kärlek beth wiseman (ord 189:-)

89:-

Brooke har bara älskat en man, hennes nu avlidne make. Owen försöker hämta sig efter en smärtsam skilsmässa. Kan ett märkligt hus föra dem tillsammans?

Sjukhusdraman med hjärta och hög puls Katastrofläge candace calvert (ord 198:-)

Någon som du victoria bylin (ord 198:-)

89:-

”Färgstarka karaktärer och innerligt budskap som fängslar från start. Berättelsens tvära kast och ständiga förvecklingar håller pulsen levande och läsaren på helspänn, ända till slutet.”

99:-

Akuten candace calvert (ord 179:-)

Tillsammans med dig victoria bylin (ord 198:-)

89:-

Känsloladdad berättelse med karaktärer som påminner oss om den dynamik som finns i tron på Gud och vad det kan kosta att våga lita på kärleken.

Sjuksköterskan Erin flyr bort från ett personligt kaos, men kastas in i en konflikt med den stilige brandchefen. Kan de hantera en glödhet och växande attraktion dem emellan … utan att båda bli brända?

99:-

Logan är en attraktiv, men krävande akutläkare. Kan sjuksköterskan Clare lära honom någon om den verkliga innebörden av helande?

Hjärtats dans (del 1) walsh/smalley (ord 198:-) Allt har en början karen kingsbury (ord 198:-)

89:-

59:14

Deras virvlande romans startade när de var unga studenter. Med själ och hjärta går John tillbaka till den hemliga hjärtesorg som förde John och Elizabeth tillsammans ...

Efter ett tjugosju år långt äktenskap är Marilyn trött på att spela perfekt hustru. Hennes man Jim ger henne allt hon behöver – utom det som verkligen betyder något: kärlek.

59:-

Mathewa owe lindeskär (ord 189:-)

Hjärtats löfte (del 2) walsh/smalley (ord 198:-)

Mathewa växer upp som ung muslimsk flicka i en by i Västafrika. Plötsligt rycks hennes trygga tillvaro bort och ingenting kommer längre att bli som förut.

Tom är utan jobb, något som han har dolt för sin fru Jean. Stressen av att hemlighålla detta börjar gå ut över hans äktenskap och riskerar att ödelägga banden av tillit. Kan deras kärlek upprättas?

59:-


Inspirerande läsning till 30-80 % rabatt!

Många fler reaböcker på www.semnos.com

79:-

79:Systrar hanna christenson (ord 179:-)

En fängslande relationsroman som utspelar sig i nutid, inspirerad av fyra kända dramatiska kvinnoöden från Bibeln.

Rebecca och Annabelle – två unga kvinnor som växer upp under olika epoker. De möter något som formar dem mer än kunnat varit beredda på ...

Förvandlad karen kingsbury (ord 189:-)

Bokrea 49:-

Alla ni som är tyngda hanna christenson (ord 179:-)

Allt förmår jag hanna christenson (ord 179:-)

Jenny är uppskattad och engagerad i kyrkan, men varför är hon så trött? Relationsroman för alla som längtar efter kravlös vila ...

Artonåriga Debora går på Konstskolan, men tvingas välja mellan sin teckningspassion eller lämna lägret hon velat gå på hela sitt liv.

Femton minuter ... karen kingsbury (ord 189:-)

69:-

Minnen från det förflutna karen kingsbury (ord 189:-)

Brad ska gifta sig, när minnen av en f d flickvän jagar honom; Han bär på en djup hemlighet.

Gäller böcker på sid 12-15 Billigaste på köpet

79:-

På min sida hanna christenson (ord 169:-)

Holden är arton år och instängd i autismens fängelse. Ella hör hemma i innegänget. Kan Holdens mammas böner och Ellas ansträngningar vara tillräckligt för att ge dem alla ett mirakel?

4 3

VÄLJ betala FÖR

Zack lovade både Gud och sin flickvän att kändisskapet inte skulle förändra varken honom eller hans tro på Gud. Men kan han förlora det liv han en gång älskade?

89:-

Chansen karen kingsbury (ord 189:-)

69:-

Om hjärtegripande förluster, kraften i tron, men också om de sår som bara en kärlek som varar för evigt kan hela.

89:-

En glimt av änglar (del 1) En glimt av hopp (del 2) En glimt av änglavingar (del 3) karen kingsbury (ord 189:-/st)

89:-/st

Kärlek och mirakler väntar i romanserien med vanliga människor med stora utmaningar – och änglarna som vandrar ibland dem.

15


FRAKT 39:Order över 500:FR AK TF RI TT !

Frankeras ej Mottagaren betalar portot

Namn:

Semnos Förlag

Adress:

Svarspost 204 955 57 331 20 VÄRNAMO

Postadress: Tel:

Så här beställer

du:

• webbutiken: www.semnos.com (fungerar med dator, mobil eller läsplatta)

• e-post: order@semnos.com

• posta beställningssidan • ring: 0370-198 27 (ord. telefontider: mån-tors 10-13)

REAORDER skickas med start den 25 FEBRUARI

Frakt endast 39:- • FRAKTFRITT vid order över 500:- Produktnamn

taTck förfödirn ack din be beststälälnllinng! ing!

q

jag VILL gå med i Semnos Bokklubb* och VÄLJER EN eller flera AV BÖCKERna nedan TILL BOKKLUBBSPRIS: q Orubbligt hopp Bokklubbspris 159:- (ord 229:-) q Bön som når till Faderns ... Bokklubbspris 139:- (ord 198:-)

Köpvillkor

Dina vä lko mstgåvor!

Kom med nu så får du PREMIEPAKETET utan extra kostnad*! (värde 437:-) • HÄRLIGT MJUK FLEECEFILT (130X160 CM) • PRESENTBOKEN DE VI ÄR OCH VILL VARA • DVD:N ALL SAINTS (SVENSK TEXT)

(*enligt villkoren på sidan 2)

Beställningar skickas normalt inom 2-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas vanligtvis mot faktura. Frakt tillkommer med endast 39:-, fraktfritt vid beställning över 500:-. För utlandsbeställningar tillkommer porto enligt postens prislista. För detaljerade köpvillkor och för vår personuppgiftspolicy se: www.semnos.com Semnos Förlag Björkgatan 9 331 51 VÄRNAMO Katalogens priser gäller t o m 31 mars 2020. Med reserv. för tryckfel och slutförsäljning.

#

Du kan även gå med i Bokklubben på www.semnos.com

q Oraklet Bokklubbspris 139:- (ord 198:-)

Antal

Profile for Semnos Förlag AB

Semnos vårkatalog 2020  

Semnos vårkatalog 2020