Seats2meet.com explained

Page 1

1


2
5


We nemen je mee naar 2007. Het idee voor Seats2meet (S2M) ontstond vanuit de behoefte om mee te bewegen met de dynamische wereld van werk. Freelancers schoten als paddenstoelen uit de grond, maar coworkplekken bestonden nog niet. Ronald & Mariëlle (de oprichters van S2M) startten de eerste locatie: S2M Utrecht CS. Je kon er cowerken én meeting spaces boeken. Daarmee was een verrassend, nieuw concept geboren...

Flexibiliteit en meebewegen met de nieuwe tijd stonden voorop. Daarom werd er gekozen voor het aanbieden van vergaderstoelen met een dynamische prijs in tegenstelling tot het aanbieden van vergaderzalen per dag of dagdeel. De cowork-lounge was en is gratis toegankelijk. S2M lanceert het principe van betalen met ‘sociaal kapitaal’. Gebruikers betalen niet met euro’s, maar met het delen van kennis. Deze twee aspecten zijn vandaag de dag de meest unieke punten

van S2M. Sociaal Kapitaal is gebaseerd op het principe van ‘delen van overvloed’ en de bereidheid van de bezoekers tot het delen van hun kennis met anderen. Dat creëert een bijzondere en open sfeer waarin nieuwe initiatieven, samenwerkingsverbanden en zelfs hele bedrijven ontstaan. En die bedrijven? Die hebben uiteindelijk plekken nodig om met hun team bij elkaar te komen: onze vergaderruimtes, waarbij wel met euro’s betaald wordt. Daarover later meer...


7


Coworking is voor ons een ‘enabler’. Het biedt kansen aan mensen, ideeën en organisaties. Dat is het hogere doel, wat ons betreft. En niet direct een verdien-transactie model, zoals het vaak wordt gebruikt in de coworkingwereld. Inmiddels hebben Ronald en Mariëlle geen eigen locatie meer, maar het principe van S2M (ruimtes die in overvloed zijn aanbieden als coworkingplek in ruil voor sociaal kapitaal) wordt op allerlei locaties (wel 200!) ingezet. Een deel daarvan is ‘officieel’ S2M locatie.

Een ander deel heeft een eigen identiteit en business en maakt gebruik van het platform Seats2meet.com. Die noemen we ‘Powerd by S2M’. Denk aan bibliotheken, scholen, hotels, restaurants, cafés, gemeentehuizen en kantoorpanden. Een aantal van die plekken biedt ook vergaderruimtes aan.

Waarom locaties zich bij S2M aansluiten? Om... • voor dynamiek te zorgen • in de daluren toch je locatie vullen (restaurants & hotels) • jouw medewerkers of leerlingen in contact te brengen met een breder netwerk • je locatie bekend te maken en je business verrijken • innovatie binnen te halen • (bijvoorbeeld als gemeente) beter in verbinding te staan met de bewoners van je stad/dorp. Zo weet je wat er leeft en waar mensen zoal aan werken.


Explained Centraal Beheer Achmea heeft ‘Lab55’ (een Powered by S2M locatie) en zet coworking in als middel voor meer innovatie. Stap 1: je laat coworkers binnen in de organisatie. Achmea stelde hiervoor de begane grond beschikbaar in de entreehal. Stap 2: laat je medewerkers in contact komen met de coworkers (zp’ers, freelancers, ondernemers & studenten). Achmea liet hun communicatie & marketing medewerkers verplicht 1 dag per week in Lab55 werken. Zo onstond er kruisbestuiving van kennis.

Stap 3: geef coworkers een podium. Dat doe je bijvoorbeeld door pitchmomenten te organiseren. Achmea doet dat via thema’s die interessant zijn voor haar markt. Stap 4: ga samenwerkingen aan en groei samen. Achmea heeft in één jaar tijd 50 innovatietrajecten gestart in samenwerking met coworkers. Resultaat: er zijn al 6 nieuwe diensten succesvol op de markt gebracht. Als dat geen win-win situatie is?


Het Business Model Canvas (BMC) is een model voor strategisch management en startups om een nieuw bedrijfsmodel te creëren, of een bestaande in kaart te brengen. Hun definitie van een bedrijfsmodel is: “De grondgedachte van hoe een organisatie waarde creëert, levert en behoudt”. In de eerste uitgave is Mariëlle met S2M één van de gezichten van ‘business model innovation’. Het model wordt vaak grafisch weergegeven. Eigenwijs als

we zijn bij S2M, vonden we dit model te ‘vlak’. Het mist de dynamiek van ons bedrijf. Daarom hebben we een eigen canvas ontwikkeld, waar alle componenten in verwerkt zijn (zie afbeelding hierboven). Je weet inmiddels dat je bij S2M niet hoeft te betalen voor coworking. Je betaalt met je ‘sociaal kapitaal”. Maar hoe verdient S2M haar geld dan? Heel simpel: door het verhuren van vergaderruimtes. Dat geldt in elk geval voor de ‘officiële’ S2M locaties.

“Business Model Generation” Auteur Alexander Osterwalder.

Sociaal kapitaal maakt ons uniek en versterkt onze business.


De Powered by S2M locaties hebben een ander verdienmodel. De Nieuwe Bibliotheek of Centraal Beheer Achmea verhuren boeken en verkopen verzekeringen. Dat is hun business. Coworking wordt ingezet als tool om die te verrijken. Het BMC van Seats2meet laat onze visie op werken vanuit verbonden waardenetwerken zien. De buitenste cirkel symboliseert de verschillende stakeholders die in directe verbinding staan met elkaar en zich betrokken voelen bij onze activiteiten, ons verhaal willen delen en onderdeel zijn van onze totale dienstverlening. Zo zien wij leveranciers en klanten als gelijkwaardige partners en meemakers van de totale beleving. In het midden van het model zie je het podium waarop de mensen in ons netwerk zichzelf kunnen zijn. We richten de spotlights op al hun bijzondere verhalen en talenten. Van hieruit zie je mooie samenwerkingen ontstaan en groeien mensen als individu of de organisatie waaraan ze verbonden zijn. S2M kun je zien als een echt ‘fanchise-model’ (dus zonder ‘r’) waarbij mensen die onze visie op

Leveranciers en klanten zijn de meemakers van de totale beleving. de veranderende samenleving delen zich als het ware als fan inzetten om het S2M gedachtegoed verder te brengen in de wereld. Seats2meet International is het kernteam van S2M. Vanuit dit team wordt, met input vanuit het netwerk van verbonden mensen (vanuit de locatieteams maar ook coworkers en regelmatig terugkerende meetingspace gebruikers) het concept doorontwikkeld. Dit team zorgt er ook voor dat nieuwe locaties informatie krijgen en begeleiding bij de opstart, de website onderhouden wordt en slimme nieuwe technologie wordt ontwikkeld. Het ontwikkelen van technologie gebeurt samen met de techpartner Cyberdigma: een hospitality-tech bedrijf. Daar staan de mens en het ontmoeten altijd centraal staan in de ontwikkeling van nieuwe, slimme tools.

11

Seats2meet International verdient haar geld door het verkopen van licenties aan Powered by S2M locaties om een succesvolle coworkhotspot te worden.

Voorbeeld Een meetingspace gebruiker die gebruik maakt van sociaal kapitaal. Johanna heeft samen met haar collega’s een vergadering geboekt bij S2M. Ze bedenken een fantastisch nieuw idee tijdens de brainstorm die Sietske begeleidt. Dit idee willen ze graag toetsen bij een paar frisse koppen. Gelukkig zit de coworklounge helemaal vol met ZP’ers van allerlei verschillende achtergronden. Ze vragen twee personen om een kwartiertje te luisteren en feedback te geven op hun idee. Één van de ZP’ers blijkt een designer die meteen een goed idee heeft om de pitch nog aantrekkelijker te maken. Een nieuwe samenwerking is geboren.


Met een bedrijf dat een speeltuin is voor vernieuwers, ondernemers en ontdekkers kun je haast wel raden dat de producten & diensten die we aanbieden niet vaststaan. We ontwikkelen graag en zijn altijd in beweging. Ook zo’n typerend aspect van werken met en bij S2M. In dit hoofdstuk lichten we kort de belangrijkste producten & diensten van S2M uit, om concreet inzicht te krijgen in wat we aanbieden. Coworking & Meetings

S2M Passport

Op elke locatie die is aangesloten bij S2M worden coworkplekken aangeboden. Op een aantal van deze locaties zijn ruimtes voor vergaderen, events en workshops. Beide werk- en ontmoetingsmogelijkheden zijn te boeken via seats2meet.com of via jouw persoonlijke S2M Passport. Sommige Powered by S2M locaties hebben ook een link op hun eigen website staan zodat je direct op die locatie een plek kunt boeken.

Dat brengt ons bij het volgende verrassende product: het S2M Passport! DĂŠ plek waar de coworking wereld van elke gebruiker begint. Een virtuele spot waar je al je data vindt, antwoord op je vragen krijgt en waar je in contact komt met mensen die bij jouw werkzaamheden en interesses passen. Hier beheer je jouw boekingen en kom je online in contact met andere relevante mensen. Heb je een vraag? Ons AI algoritme matcht je direct met experts die je verder kunnen helpen (en vice versa). Je deelt er je kennis en zorgt zo voor groei, zowel voor jezelf als voor een ander.

Online Magazine In het Online Magazine van S2M delen we verhalen van coworkers, spannende serendipity momenten en tips en tricks voor ondernemers en vernieuwers. Het is een open magazine waarin voor & door Seatsers verhalen gedeeld worden. Elk artikel is voorzien van minstens 3 tags. Die vertellen waar het artikel over gaat en zorgen voor een match met gebruikers uit ons S2M Passport die in dat veld aan het werk zijn.

Connecting Event Software Events brengen mensen samen, online en offline. Je vindt ze terug in de Connecting Event Software, een evenementenkalender die gelinkt is aan het S2M passport. Zo is elk event te matchen aan mensen, gebaseerd op hun

activiteiten (waar ze aan werken die dag, op welke locatie ze zijn of hun interesse- en expertisegebieden). Ze kunnen zich makkelijk aanmelden en zien meteen wie hun matches zijn op het event. Als organisator zie je precies wie er komen en waar ze naar op zoek zijn. Handig! De software achter het systeem is ontwikkeld door Cyberdigma, de techpartner van S2M. Verantwoordelijk voor alle coole technische snufjes;-)


Vernieuwers & ondernemers vragen om snel te kunnen veranderen. CHP systeem

Work & Learn

De Powered by S2M locaties gebruiken een uitgebreid CHP (Cyberdigma Hospitality Platform) systeem dat ze helpt om hun locatie te beheren en ontwikkelen. Hier zetten ze hun prijsstellingen in, geven aan welke ruimtes boekbaar zijn, wat de capaciteit is en zien hoeveel lunches er geboekt zijn. Kortom: een uitgebreid systeem om coworking en meetings te managen!

Work & Learn is een carrièrekans voor ondernemende dromers, nieuwsgierige vragenstellers en sociale avonturiers. Het traineeship is perfect als je een goed gevoel voor gastvrijheid hebt, in between jobs bent, net een bedrijf hebt opgezet of (werk-)zoekende bent. Terwijl je bij S2M werkt volg je een programma ingevuld door ons netwerk. Je stapt na een jaar de deur uit met een gevulde rugzak en klaar voor de volgende stap op je pad!

Digital Office Host De functie van kantoren verandert. Maar dat is niet zomaar gedaan. In de tussentijd gaan we weer deels naar kantoor. Dat is fijn! Maar hoe zorgen we ervoor dat het overzichtelijk blijft? Met de technologie die S2M al jaren gebruikt om cowork- & meetingspaces te runnen zetten we deze technologie nu ook in om bedrijven te helpen de terugkeer naar kantoor overzichtelijk te houden.

In ‘t kort: • Coworkplekken • Ruimtes voor vergaderen, events, workshops • Online magazine • Matching S2M Passport • Connecting Event Software • Software om locaties boekbaar te maken en te beheren • Digital Office Host • Work & Learn traject


Een speeltuin voor vernieuwers Speeltuin

Hierdoor:

Je kan S2M ook wel vergelijken met een speeltuin voor vernieuwers:waar nieuwe ideeën een kans krijgen en verrassende ontmoetingen ontstaan.

• Benutten we ongebruikte ruimte en de talenten en kennis van mensen optimaal.

Wij geloven in gastvrijheid, het verbinden van mensen en de kracht van samen. Samen kunnen we in beweging komen, groeien en versnellen. We geloven dat de wereld waarin we nu leven nieuwe inzichten nodig heeft om een duurzame en leefbare toekomst in te richten. We geloven in overvloed en dat je dat met elkaar mag delen.

Dat doen we door:

• Ontstaan toevallige ontmoetingen tussen mensen die gaan samenwerken, kennisdelen en elkaar versterken. • Ontstaan nieuwe ideeën, samenwerkingen en nieuwe business. Op deze manier wil S2M haar bijdrage leveren aan een maatschappelijk betrokken wereld waarin waardecreatie hand in hand gaat met persoonlijke, maatschappelijke en commerciële kansen.

1. Meetingspaces en werkplekken aan te bieden. 2. Een inspirerende omgeving te creëren waarin we de ontmoeting faciliteren tussen mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen. 3. Mensen zowel online als offline aan elkaar te verbinden via het S2M Passport.

1 op de 3 gebruikers ervaart een serendipity moment bij een Powered by S2M locatie. Dit maakt deze locaties echte ‘opportunity spaces’.


15


Waardecreatie niet meer baseren op schaarste, maar op overvloed.


Society 3.0

Bij S2M kom je vaak het begrip ‘Society 3.0’ tegen. Het is de titel van het boek dat S2M oprichter Ronald in 2010 schreef over de toekomstvisie die hij en zijn compagnon Mariëlle Sijgers hebben. Het boek is voor iedereen die wil bijdragen aan de samenleving van morgen, waarin waardecreatie niet meer gebaseerd is op het creëren van schaarste maar op het delen van kennis en informatie en waarin sociale netwerken de sleutel van het succes vormen.

Kritische vragen worden gesteld zoals: Wat is er mis met de huidige samenleving, hoe kan dat beter? Wat brengen technologie en sociale media en hoe kun je die optimaal gebruiken in je organisatie? Waarom is een gedeelde toekomstvisie binnen organisaties zo belangrijk of waarom doen we wat we doen? Allemaal ideeën, denkbeelden en oplossingen voor de vraagstukken waar we als samenleving voor staan. Oplossingen en toepassingen die we bij S2M iedere dag uitproberen vorm en inhoud geven!


Experience economy De hele gastvrijheidsindustrie draait om de gedachte dat je gasten een experience, een bijzondere ervaring, wilt bieden. Het begrip is neergezet door de Amerikaanse managementdenkers Pine en Gillmore in hun wereldberoemde boek ‘The Experience Economy’. Het basisidee is dat er bij het leveren van een product of dienst steeds meer waarde wordt toegevoegd. Door hoe iets eruit ziet, door het bijbehorende verhaal, de sfeer, kwaliteit of gastvrijheid bijvoorbeeld. Waardecreatie noem je dat. Pine en Gillmore voegen daar iets aan toe: transformatie. Als het je lukt om iemand een persoonlijke ervaring te bieden, op maat, waardoor diegene iets leert of er beter van wordt (een betere

professional, partner of mens), dan verander je die persoon. Hij transformeert. Het mooie is: nu is die getransformeerde gebruiker ineens jouw eindproduct geworden! Maar… je moet wel veel van je gebruiker weten om ‘maatwerk’ te kunnen leveren. Hoe kom je meer te weten over je gebruikers? Door met ze in verbinding te zijn. Dat ontstaat bij S2M doordat coworkers niet met geld betalen, maar met hun

bereidheid tot het delen van kennis. Ook over henzelf. Wie ben je, waar ben je en wanneer, wat zijn je expertises, wat houdt je bezig? Die data stelt ons in staat om via het S2M Passport een match te maken tussen S2M bezoekers. Iedere match is uniek, omdat iedereen net iets anders nodig heeft. Zo’n ontmoeting maakt je rijker en je kans op het onderdeel worden van een projectgroep,


Experience economy Explained Koffie begint bij een handje koffiebonen, met een waarde van ongeveer 2 cent. Stop je die gebrande koffie in een pak met een mooi merk, dan is datzelfde handje bonen ineens het dubbele waard. Zet je dat pak in een supermarktschap met andere (koffie-)producten eromheen (zoals suiker, melk, bekertjes en zelfs recepten) en is de kassière vriendelijk, dan wordt koffie als een service ervaren. Dat scheelt tijd en daarom zijn we nu bereid om voor het handje koffiebonen 50 cent te betalen.

Next step. Je gaat naar een speciale koffiewinkel als Starbucks. Je kijkt omhoog naar het logo en het water loopt je al in de mond. Nadat je een tijdje in de rij hebt gestaan heet je koffie ineens ‘White Chocolate Mocha’, ‘Pumpkin Spice Latte’ of ‘Teavana Shaken Iced Tea’. Je naam staat op het kopje. Kosten voor je koffie? Vijf tot acht euro. Waarom? Je hebt bewust tijd geïnvesteerd om juist naar deze plek te gaan, voor deze ervaring. Oftewel: experience. Deze klantreis heeft één kanttekening: de experience kan ook negatief zijn.

nieuw bedrijf en/of baan is groot. Er zit dus iets in voor jou, je wordt er beter van. En daarmee transformeert een bezoek aan een S2M locatie je dus.

Is je koffie is net te koud of staat je naam verkeerd geschreven? Is de loungestoel waarop je wilde zitten net een beetje viezig? Dan is die koffie ineens die 8 euro niet waard en heb je een negatieve ervaring. Daarom is transformatie de volgende stap. Als jouw product of dienst de gebruiker positief en blijvend verandert, dan heb je écht iets bereikt. Dat is precies waar we bij S2M voor gaan door online en offline verrassende, onverwachte ontmoetingen te faciliteren. Zo zijn we meer dan alleen een fijne werkplek!

Als je de gebruiker duurzaam verandert, dan heb je écht iets bereikt.

Seats2meet biedt dus meer dan fysieke ontmoetingsplekken. Juist de combinatie tussen het virtuele platform en de fysieke locaties zorgen voor een aaneenschakeling van onverwachte, relevante ontmoetingen met mensen en kennis. Maximale transformatiekansen dus!

19


Sociaal Kapitaal In onze wereld is er volgens de traditionele economische principes altijd sprake van schaarste. En moeten consumenten steeds keuzes maken, want je kunt ‘je geld maar één keer uitgeven’, natuurlijk.

Wanneer je goed om je heen kijkt zie je ‘overvloed’ in plaats van schaarste. In een file van 1 kilometer zitten gemiddeld 1,2 personen per auto. Er zijn dus meer lege stoelen in de file te vinden dan bezette. Nog zoiets: in het weekend zijn kantoren, scholen en universiteiten dicht. Duizenden vierkante meters staan leeg. Sportvelden worden doordeweeks nauwelijks gebruikt, theaters zijn overdag meestal gesloten. Hotel- en kantoorlobby’s staan bijna de hele dag leeg. Kortom: een overvloed aan onbenutte ruimte. Kennis is een bijzondere vorm van overvloed. Want als ik mijn kennis deel, hou ik die kennis ook nog steeds zelf. Coworkers ‘betalen’ voor hun werkplek bij een Powered by S2M locatie met hun bereidheid tot het delen van kennis. Er is op de locaties ook nog steeds ‘monetair kapitaal’, want het boeken van een vergaderzaal betaal je gewoon met euro’s. Zo ontstaat er bij S2M een bijzonder businessmodel, waarbij sociaal- en monetair kapitaal in evenwicht zijn. Dat maakt het businessmodel duurzaam. Door


de manier van werken en het ‘betalen’ met sociaal kapitaal zijn coworkers intrinsiek betrokken bij S2M. Ze delen ons verhaal daarom graag. En zijn daardoor onze ambassadeurs. Dat scheelt kosten en inspanning voor sales en marketing! Bijkomend voordeel van sociaal kapitaal? Powered by S2M locaties werken als een magneet. Bezoekers weten dat je er de kans hebt om kennis te delen en nieuwe mensen te ontmoeten. Sociaal kapitaal zorgt ervoor dat je business bruist en bloeit! Naast de ontmoetingen op de Powered by locatie zorgen wij voor het digitale proces om de ‘onverwachte, maar relevante ontmoeting’ tussen onze bezoekers online te laten gebeuren. Serendipity, noemen ze dat. Daaruit ontstaan legio onverwachte innovaties, inzichten en kansen. Die ervoor zorgen dat mensen graag terugkomen.

The attitude to be open to unexpected and valuable encounters and to share your knowledge and talents.
Thirdspace Er zijn twee begrippen: de Third place en de Third space. De Third place is de werkplek tussen je kantoor en je keukentafel. Dat kan een lunchroom zijn, maar ook een bieb of een coworklocatie als Seats2meet. Je zou zo’n plek kunnen betitelen als een ‘tweede thuiswerkplek’. In de afgelopen tijd is duidelijk geworden dat we minder in kantoren werken. Daardoor verandert de functie van die kantoren en gebouwen sterk. Omdat Nederland een goede digitale netwerkstructuur heeft en veel mensen tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken, is de verwachting dat die ontwikkeling blijvend is. Maar niet ieder huis is geschikt om te werken, dus de behoefte aan alternatieve locaties neemt sterk toe. Powered by S2M locaties zijn de ideale oplossing. Af en toe naar kantoor, af en toe thuis en af en toe een S2M locatie opzoeken.

Wanneer je bovenop die verschillende fysieke locaties een digitaal netwerk neerlegt, waar mensen elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen of hun werkplek kunnen boeken, ontstaat er een nieuwe ruimte.

Powered by S2M locaties zijn de ideale oplossing.

24

Dat noemen we de Third space. De fysieke diensten zijn natuurlijk de vergaderzalen en werkplekken. De virtuele dienst is het persoonlijke S2M Passport, voor thuis en onderweg. Daarin worden mensen gematched aan elkaar, aan events en aan artikelen uit het S2M Magazine en kan de gebruiker zijn/haar werkplek of vergaderruimte boeken. Daarnaast bieden de S2M Flagship locaties ook een virtuele vergaderruimte bovenop een offline ruimte. Dat noemen we Hybride Meetings: sommige deelnemers zijn persoonlijk aanwezig, anderen doen mee op afstand. Voor het kantoor bieden we de Digital Office Host, die ervoor zorgt dat je veilig kan werken en waarbij het management kan zien wie er op welk moment aanwezig is.


SPACE

De online en offline verbinding tussen professionals en locaties Boek jouw werkplekje bij een S2M locatie

Kom in verbinding met elkaar, waar je ook bent. Stel al jouw vragen via de Q&A in jouw S2M Passport

Laat je inspireren op een nieuwe werkplek.

3RD PLACE

THUIS

Locaties tussen keukentafel & kantoor

Alleen thuis maar verbonden Stel al jouw vragen in jouw S2M Passport, jouw digitale thuiswerkplek.

2e thuiswerkplek

Boek jouw werkplekje of meetingspace via seats2meet.com en ontmoet elkaar fysiek.

KANTOOR

Veilig op kantoor

Boek je werkplek op kantoor Welke collega’s zijn er nog meer? En is er nog genoeg plek? Met de Digital Office Host

Thirdplace

Dat is die extra ruimte tussen keukentafel & kantoor.

“The digital frontier, lying at the intersection of digital technology and offering innovation, beckons companies seeking to create new customer value by mining its rich veins of possibility... But by far the greatest value will come from those innovations that create third spaces that fuse the real and the virtual.” Pine & Korn in hun boek ‘Infinite Possibility’, 2011


26


Hub & Spoke In de context van de Third Spaces komt de term ‘Hub & Spoke model’ regelmatig voorbij. Maar wat is dat nou precies? Deze fysieke netwerk-opzet van werklocaties (thuis-kantoorthird places) bestaat uit centrale locaties, zoals het traditionele hoofdkantoor van een organisatie of een flagshipstore van S2M. Die noem je de ‘hubs’. Daaromheen vind je een ring van kleinere (voorstedelijke) locaties meer in de buurt van de thuiswerkplekken of in de buurt van knooppunten: de spokes. Werkenden hebben dan een keuze: thuiswerken of op een ‘Spoke-cowork’ locatie. De centrale Hubs worden dan meer gebruikt voor teamsessies of events. Het S2M Passport en de Digital Office Host zorgen voor de digitale verbinding

van de werkenden op al deze verschillende locaties, die samen weer de Third Space vormen. Volg je het nog?;-) Voordelen: • Minder m2 kantoorruimte nodig • Minder reistijd • Minder milieudruk door woon-werkverkeer • Meer kruisbestuiving tussen netwerken29


Vanuit jouw S2M Passport ontdek je events, toffe artikelen, leuke locaties en professionals waar jij mee kan linken.

Hoe werken matches? Professionals

Events

Dit zijn gebruikers zoals jij die ook online in het Passport zitten of fysiek op 1 van de 200 Powered by S2M locaties aanwezig zijn. Ben je fysiek op een locatie aanwezig (je hebt een werkplek of meetingspace geboekt)? Dan wordt je gematched aan professionals bij jou in de buurt. Niemand in de buurt? Dan zoekt het algoritme steeds een stukje verder.

De events die verschijnen helpen je bij jouw focus van de dag. Elk event bevat tags waarover het event gaat, voor wie het event relevant is en wat je er gaat leren. Maar de events die verschijnen kunnen ook plaatsvinden op de dag dat jij een werkplek of meeting space geboekt hebt. Zo mis je nooit een tof event waar jij bij kan zijn!

Ben je niet fysiek op een locatie maar online (en heb je ‘jouw locatie delen’ uitgezet)? Dan wordt je aan de professionals wereldwijd gematched en maakt de fysieke locatie waar je bent minder uit.

Je wordt gematched aan vragen die jij wellicht kan beantwoorden gebaseerd op jouw kennistags. Zo komen de juiste vragen bij de juiste experts terecht en ontvangt iedereen een passend antwoord.

Vragen


Jouw S2M Passport is ready in 5 minuten! Ga naar: passport.seats2meet.com/register

Locaties Locaties worden aan je gematched gebaseerd op de professionals die aanwezig zijn op dat moment. Is jouw focus van de dag aan je website bouwen, dan wordt je gematched aan een locatie met potentieel veel mensen die je daarbij kunnen helpen. Ook wordt er gekeken welke Powered by S2M locaties er bij je in de buurt zijn.

Content Je wordt gematched aan content (video’s en blogs) uit het S2M Magazine, maar ook aan andere online blogs die passen bij jouw focus van de dag. Alle artikelen krijgen tags mee, zodat jij content te zien krijgt waar je geïnspireerd de dag mee doorkomt.

1. Maak een profiel aan 2. Vul minstens 3 kennistags in die iets vertellen over wie je bent 4. Bevestig jouw account (dit doen we voor de veiligheid) 5. Ready to go! Wat kan je doen? • Vragen stellen en beantwoorden • Locaties boeken • Mensen ontmoeten • Specifieke expertise vinden • Een chat starten • Blogs lezen en schrijven • Je eigen event organiseren en events ontdekken


3234

Jij bent een expert Test je kennis en deel het verhaal van Seats2meet.

38


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.