2 minute read

Catalin Borangic

Cătălin Borangic  

Lefter Ambrozie

DISPOZITIVE RADIONICE DRACICE     

Editura Xamolxe     

Slogan: Xamolxe pelticul

Sigla editurii

“Este unul dintre cele mai documentate manuscrise din epoca de aur a Antichității, fapt ce o ridică la cota absolutului firesc în materie de influență stelară. Incongruentele experimente au demonstrat că mintea este o constelație de plasmă rece, prezentă sub forma unui ansamblu viu de particule elementare. Întregul comasează elementele protonice la nivel primar și le proiectează spre exterior sub forma pulsurilor radionice. Jeturile de plasmă biologică modifică spectrul subatomic prin vibrațiile constante, polarizate de către antici cu ajutorul brățărilor plurispiralice din metale rare. Infocâmpul uman poate fi cartat, rezumă autorul, cu ajutorul modulației dintre două brățări de argint, care funcționează ca o cutie de rezonanță pulsională și le amplifică cu cosinusul numărului de spire per diametru. Lucrarea deschide era unor noi și foarte vechi tehnologii necunoscute, necesare la lepădarea de cel rău.”     

Cotiso Baștovoi, stareț la Mânăstirea Babele, jud. Ceahlău   

“Este cea mai recentă lucrare a reputatului autor, binecunoscut publicului specialist prin numeroasele intervenții și cercetări pluridisciplinare cu efect întârziat asupra psihicului în general. Scopul principal al acestei cărți este de a arăta legătura care există între fenomenele naturale cu degajare de protoni şi modelele de emisie radionică perceptibile prin experimente semnate vibrațional constant. Nimănui nu trebuie să-i lipsească din bibliotecă o astfel de carte care completează în mod fericit orice tip de feng-shui incomplet și dizarmonic. Shalom!”     

Rabbi Abraham Ben Gurion, tată de fată   

“Spiralele dublu-elicoidale concentrează energia cosmică la nivel molecular! Ce poate fi mai frumos, ce poate fi mai măreț? Cum spunea poetul într-un magnific vers: a sosit vremea înmuguririi! A sosit într-adevăr, vremea înmuguririi! Înmuguriți și vă înmuguriți cum numai mugurii înmuguresc înmugurind. Aceasta este spirala primordială! Aceasta este esența versurilor așezate în proza acestor pagini. Matematica fragmentată așezată peste mugurul paginii următoare. Fără formule! Fără ecuații. Fără sens! Doar poezie sonoluminică! Nimic mai frumos, nimic mai măreț! Totul e curb pe planetă!”

Eufrosin Pedală, poet de acareturi și cuverturi