Page 1

Theas digtsamling. En lille digter Er en der ikke svigter Uden at sige nej Og uden at være et kvaj Kan han skrive Med en rive Han kan læse Med sin næse Han kan le Med sin ske og elsker små børn med ble.


Et diamant digt

Kærligheden Fantastisk og længselsfuld jeg elsker, jeg føler, jeg spire

jeg rykker mig stille gennem en facade af lykke jeg længes, jeg smiler, jeg ønsker livsglad og følsomt fantasifuld


Et diamant digt

Fantasien eventyrlig og spændene jeg oplever, jeg drømmer, jeg lever jeg løber over marken med alle mine drømme jeg ønsker, jeg elsker, jeg ånder Fantastisk og livskraftig eventyr


Et diamant digt

Freden beslutsom og retfærdig jeg kæmper, jeg hjælper, jeg søger jeg kæmper mig igennem flokken af modgang jeg bekæmper, jeg leder, jeg finder kraftfuldt og fantastisk. loven


Et biodigt

Simon Sukkerchok og Energisk og Sød. Søn af Morten og Charlotte, bror til Cecilie og fætter til mig. GTA, familie, sukker. Mega Energi, ord der trænger sig på, eventyrlyst. Sukker, nutella med pålægschokolade, Energi. Ikke mere sukker, stilleleg, ordet NEJ. Han vil ikke give, han vil ha. Opfindelser , dyr, Film han ikke må se. Funder Kirkeby, lille bysamfund, Skærskovhedevej 101. Simon Ligeomlidt Nilsen.

haiku digte.


Stenene knaser Fuglene flyver af sted. Græsset er fugtigt Tågen viser sig Kulden mærkes mod min kind! Duggen har lagt sig Blomsterne spire Gult titter frem fra sit skjul, Så er det forår


Et prale digt.

Trofast Hot Energisk Awesome Vidunderlig Intelligent Nysgerrig Dansende ElskvĂŚrdig Rimelig Smuk LĂŚkker Elsket Valgt


Forelsket. Fra hjørnet, hvor jeg sider. Kan jeg se dig. En tårer triller ned af min kind. Mens et bredt smil spredes over mine læber. Lykken holder mig tilbage. Mens en snert af sorg holder det til år. Når hun smider sig ned, med de dumme bemærkninger. Kan jeg se du falder for dem. Uden at se på dig. 7 sekunder, 7 minutter, 7 timer. Hvor længe bliver det ved. Men så gennem mængden af mennesker og hende. Fanger jeg dit blik. Fast, strålende og modigt. Men så trækker hun dig væk, væk fra det der var så godt. Hun river dig med ud, og vil høre alle dine hemmeligheder. Men du tilstår ikke. Du er langt væk, så langt at jeg ikke kan nå dig. Måske kan hun, det ved jeg ikke.


Jeg rejser mig og går. Længer væk, men alligevel tætter på. Væk fra 7 sekunder, minutter, timer. Tætter på mine drømme. Du er der altid. Nutid og datid. Fantastisk, trist og vidunderligt.


Rystende Du kom så stille. Som om du slet ikke var på vej. Ligesom ingenting der bare kom og gik. Men jeg kunne mærke dig. Stille som du var. Uden at havde set dig. Også kom du. Stor var du pludselig blevet. Stor og modbydelig. Jeg kunne mærke dig helt ned i tæerne. Som et stød. Så pludseligt, så stille, så uventet.

Theas Digtsamling  

Theas Digtsamling

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you