Sommer Onroad & Offroad 2016

Page 1

SOMMER

ONROAD & OFFROAD 2016

Ruco Scandinavia presenterer:


RUCO SCANDINAVIA RUCO SCANDINAVIA IMPORTERER OG DISTRIBUERER VIA EN REKKE FORHANDLERE I HELE NORGE - BEKLEDNING, UTSTYR OG TILBEHØR, SLITE- OG RESERVEDELER, SAMT FORBRUKSDELER TIL MC, SNØSCOOTER, ATV OG MOTO-CROSS. VI HAR OGSÅ ET BREDT UTVALG AV KJENTE MERKEVARER FOR FRITID, SAMT BEKLEDNING FOR ALL SLAGS FRILUFTSBRUK.

Hovedkontor Ruco Scandinavia Hovemovegen 45 2624 Lillehammer

Viggo Hjermstad Salgs og Produktsjef Klim/Nolan/X-lite vh@ruco.no

Kristian Aaseth Salgs og Produktsjef Scott/HMK/Baffin kaa@ruco.no

Tlf: 61 26 20 00 post@ruco.no

Ole Fredrik Hennum Selger, Sør-Norge ole@ruco.no

Jan Henrik Rustad Selger, Trøndelag/Nord-Norge jhr@ruco.no

Ingar Moen Produktsjef, Deler ingar@ruco.no

Cathrine Engelstad Grafisk designer grafisk@ruco.no

Svensk avdeling Ruco Scandinavia Prästgatan 65 831 34 Östersund Joakim Kostet Sales Manager, Sweden Mobil: +46(0) 70 66 193 44 jk@ruco.se

BESTILL FLERE KATALOGER PÅ VARENR: SOMMER-16 Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og prisendringer.


INNHOLD

Scott er en ledende og innovativ produsent av bekledning og utstyr for trening og utendørsbruk. Design, funksjonalitet og kvalitet står i fokus hos Scott, og de samarbeider derfor med verdens ledende produsenter av materiell til bruk i sine produkter! Scott sports er stolte av å presentere den nye 2016 sommer kolleksjonen. 2016 kolleksjonen blander kompromissløs funksjonalitet med lettvekts materialer for å gi en perfekt passform.

INTRODUKSJON 4 PRODUKTER FOR ØKT KJØREGLEDE SCOTT ONROAD

6 12

SCOTT TOURING

13

SCOTT CONCEPT

20

SCOTT ADVENTURE

24

SCOTT REGNKLÆR

29

SCOTT DAME

30

SCOTT HANSKER

32

SCOTT STØRRELSER OG TEKNOLOGI

42

SCOTT BESKYTTELSE

46

SCOTT OFFROAD

58

SCOTT 450 SERIEN

60

SCOTT 350 SERIEN

62

SCOTT 350 JUNIOR

64

SCOTT HANSKER

66

SCOTT ENDURO

68

SCOTT BRILLER

70

SCOTT HJELMER

92

SCOTT STØLVER

100

SCOTT TILBEHØR OG FRITID

107

NOLAN GROUP

112

NOLAN HJELMER

117

X-LITE HJELMER

124

NOLAN 2015 MODELLER

132

X-LITE 2015 MODELLER

133

N-COM 134 ZEUS HJELMER

138

THREE SIXTY HJELMER

142

PUMA STØVLER

144

Vi er stolte av å være importør for Nolan Group hjelmer, som består av X-lite og Nolan. Nolan og X-lite er 100% Made In Italy og er godkjent etter kvalitets systemet ISO 9001:2000. Dette gir deg som bruker, en gitt kvalitetsgaranti på at produktet har bestått harde tester og vil beskytte deg ved uhell. Det er nettopp derfor du skal velge Nolan eller X-lite – 100% made in Italy – kjennetegner kvalitet, komfort, passform og design i toppklassen!

ZEUS HELMETS

Zeus ble etablert i 1989 som svar på et økene behov for motorsykkelhjelmer i Taiwan. Kort tid etter ble det nesten helt naturlig for selskapet å begynne å produsere til motorsyklister over hele verden. Zeus tilbyr motorsykkelhjelmer av eksepsjonell kvalitet til rimlige priser og avanserte funksjoner som en gang kun var tilgjengelig på kostbare modeller.

Three Sixty - 360 leverer en velkjent modularhjelm til det nordiske markedet. Modellene er godt utprøvd både som MC versjon på gode sommerdager og som vinterversjon på ekstremt kalde vinterdager. De leverer også crosshjelmer som er produksert med avansert polycarbonat og designet med flotte farger og grafikk.

Puma er en ledende og innovativ produsent av bekledning og og utstyr for trening og utendørsbruk. MC støvlene fra Puma kan tilby en kjørestøvel som passer til de som ønsker å kobinere aktiv kjøring med komfort. Med sportslig utseende og passform, er støvlene fra Puma et godt valg!

3


SOMMER ONROAD & OFFROAD 2016 Vi har en visjon! Det er at alle våre produkter skal øke din kjøreglede. Vi leverer ett komplett utvalg innen MC, moped og MX. Merkevarene vi fører er Scott MC & MX bekledning, Nolan hjelmer, X-lite hjelmer, Zeus hjelmer, Three Sixty hjelmer og Puma støvler. Vi fører også Klim MC & MX bekledning, men det finner du i en separat katalog. Vi er stolte av å presentere årets kolleksjon som viser en stor bredde og som helt garanert kommer til å gi deg en økt kjøreglede. Din kjøreglede starter her.

4


5


PRODUKTER FOR ØKT KJØREGLEDE Det norske klimaet byr på all slags vær. Fra varme og tørre dager til kalde, våte dager. Vi har klær som passer til enhver situasjon og ønsker. Bruk tid på å finne riktig bekledning og utstyr for deg. Før du kjøper bekledning er det viktig å tenke gjennom hva du skal bruke det til og hvilke tekniske spesifikasjoner som trengs for å imøtekomme dine forventninger. Komfort er viktig for lange dager på motorsykkelen og dermed er det viktig å finne den perfekte passformen og artikulasjon som passer deg best. Her stiller Scott i en særklasse med godt utvalg av D-size, ikke bare bukser – men også jakker! For å hjelpe deg på veien har vi merket de produktene som er godt utprøvd og som selger bra. Se etter bestselger merker vårt! DAME Scott tilbyr egne jakker og bukser som er tilpasset en kvinnelig passform. Se etter dette merket: (D-Size er også tilgjengelig for damer, søk informasjon.) TOURING Kjører du mest touring, eller til og fra jobb er tekstil for mange å fortrekke. Scott har utviklet klærne og materialene etter hvilke behov produktene er tiltenkt å møte. De tilbyr en rekke ulike jakker og bukser i tekstiler som gir

TSELGE ES

R!

B

deg en unik komfort, kvalitet og med særdeles god finnish til en fornuftig pris. Scott Definit og Turn har forsterkninger på utsatte områder, vanntette glidelåser, rikelig med lommer og vind og vanntett Dryosphere membran, henholdsvis 2-lags og Z-liner. Turn jakke og bukse er også tilgjengelig i

B

ES

R!

dame versjon. Er du ute etter en «top of the line» touringdress er Priority

T S E LG E

Vil du gjøre ett kjøp av ett utprøvd godt likt produkt? Se etter bestselger merket vårt! 6

GT det perfekte valget. Den er utstyrt med vinn- og vanntett 3-lags med GORE-TEX® og med direkte ventilasjon og vanntette glidelåser gjør det enkelt å justere luftingen under skiftene forhold. Nyhet for i år er Tourance jakke og bukse som kombinerer lette, myke og komfortable fordelene av tekstiler med de sterke og beskyttende funksjonene i skinn. Denne jakken og buksen er perfekt for bruk på vår, sommer og høst. Med laminert membran er den nesten alene på markedet om å tilby denne pakken.


MODULAR SYSTEM Scott har gleden av å presentere Scott Modular system som ble utviklet for å gi en perfekt og særdeles fleksibel løsning for kjøring under varierte forhold. Et tredelt system bestående av Concept DP, Concept VTD og Insuloft jakke & tilhørende bukser, som gir 5 forskjellige kombinasjoner som kan brukes. På en typisk solskinndag kan Concept VTD brukes på egen hånd. Med strategisk plassert ventilasjon kan du justere både på jakken og buksen avhengig av forholdene. Når temperaturen begynner å synke vil den enkle integreringen av Insuloft jakken under Concept VTD holde deg varm. I tilfelle regn eller surt vær kan Concept DP brukes over Concept VTD (med eller uten Insolft jakken under) for å gi en helt vanntett løsning. Ønsker du en komplett kjøredress som har alt – Velg Scott Modular system! Perfekt for både touring og adventure kjørere. SCOTT ADVENTURE Er du den som liker lange turer på grus og fjellveier? Da burde sjekke ut Scott’s adventure modeller. De er utviklet med tanke på holdbarhet, ventilasjon og funksjon. Dualraid og All Terrain har mange innebygde funksjoner, uttakbare SAS-TEC® beskyttere og en pustende, vind og vanntett konstruksjon. Du kan rett og slett tilpasse jakken og buksen til et hvilket som helst formål og ta deg dit du vil med stil og komfort. SPORT Liker du en sporty og klassisk look? Da er Scott’s sportsmodeller noe for deg. Klærne er utformet for å holde deg komfortabel, slik at du kan fokusere på kjøringen. Skinn er det sterkeste materialet som brukes i MC-klær, og er fortsatt det beste du kan ha på deg når ulykken først er ute. Scott tilbyr Track jakke og bukse for deg som ønsker en sporty look i skinn. Den har en atletisk passform og er utstyrt med justerbare lommer for beskyttelsen for best mulig tilpasning. Velger du denne så vil du holde deg komfortabel, beskyttet og se bra ut på sykkelen. Hvis du ønsker en sporty look, men foretrekker tekstil, så tilbyr Scott: Sport Blouson og Technit Blouson for dame. De har samme preferanser som Track, i tekstil, og i tillegg konstruert med vinn- og vanntett membran. Scott tilbyr også en veldig lett MC jakke som er perfekt på sommeren. Summer VTD DP Blouson kommer med en separat Dryosphere jakke som kan lagres i sin egen lomme bak. Ønsker du en bukse som passer disse, så kan du enten velge Cargo bukse som er konstruert med Dryosphere membran og har mykt Dexfill isolasjon. Eller så kan du gå for en Denim buksen, som ser ut som ett par vanlige blå jeans, men er en sofistikert og meget behagelig mc-bukse med kevlar & aramid forsterkninger. Denne er også tilgjengelig for dame, ett plagg som har solgt godt i Norge i 2 sesonger allerede.

7


SYNLIGHET OG REGN Når man bor i Norge vil det alltid være dager når det er vått og grått ute, det er derfor viktig med regnklær for å sikre seg å ikke bli bløt når det bøtter ned om du ikke har gode membraner i plaggene dine. Scott Ergonomic regnjakke og bukse er ikke bare en typisk regndress. Ergonomic er utstyrt med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, som gjør at den puster godt. Samtidig er den naturligvis vind- og vanntett. Den har en perfekt passform og kommer med en egen pose som den kan pakkes i som gjør den veldig lett og fin å ha med seg på tur. Regntøy foretrekkes også av mange som ett ekstra lag for å få det lunere på de kalde dagene, eller for å unngå å blir møkkete. Scott’s regntøy er i en særklasse og har solgt godt i en årrekke.

Scott Ergonomic regnjakke & bukse er utstyrt med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, som gjør at den puster godt, samtidig som den er vind- og vanntett!

Ønsker du å være synlig på tur så kjøp deg en Hivis vest. Den har store reflekterende paneler for økt synlighet. HANSKER Hansker er viktig beskyttelsesutstyr. I de fleste velt er hendene det første

Den er best egnet under normale forhold og gir god komfort på våren,

du tar deg for med. God passform er det viktigste. Det er vanskelig å

sommeren og høsten. Ønsker du en hanske med membran er Trafix DP

betjene en sykkel hvis du har store lefser på hendene. Hanskene bør være

en utroligbra hanske i skinn, har lang mansjett og tilpasset håndens form.

av skinn/delskinn og helst med forsterkninger på utsatte steder. Det kan

Hvis du ønsker «top of the line» hanske burde du gå for Distinct 1 GT eller

være lurt å skaffe seg flere par hansker for forskjellige værforhold.

Priority GT som er konstruert med GORE-TEX®. Priority er også utstyrt

Ønsker du derimot en allround hverdagshanske er Scott Prowl 2 hanske

med Thinsulate som holder deg varm på kalde dager. Scott’s range av

det beste valget.

hansker er ikke veldig stor, men dekker alle behov!

8


TILBEHØR OG MELLOMLAG

gjennomgår og testet grundig under produktutviklingen for å overgå de

Er du den som generelt fryser eller liker å kjøre på kalde og vindfulle

strenge CE sikkerhetsnormene, for deretter for å bli CE-godkjent som

dager? Da burde du investere i en god ansiktmaske eller Balaclava. Scott

sikkerhetsutstyr. Scott har strenge krav til funksjonene i produktene sine,

tilbyr ulike typer etter hvilket behov man har.

og du som kunde er dermed sikret topp kvalitet utstyr med høy sikkerhet.

Se etter dette merket:

Alle motorsyklister bør investere i en ryggbeskytter. Scott tilbyr to ryggbeskyttere Soft CR II, den har den nyskapende D3O® ActiveFit platen.

Når man er på tur er det viktig å kle seg i tre lag – man må være forberedt

Platen har lav profil som gjør den kompatibel med de fleste nakkekrager.

på alt.

Det er viktig at beskytteren sitter godt og skal sitte helt inntil ryggen.

LAG 1 – BASISLAG Formålet med det indre laget er å trekke bort svette fra huden til det neste laget, noe som gjør at man føler seg varmere og mer behagelig. Scott tilbyr ulike basislag med Polartec® Power Dry® og Polartec® Power Stretch®. Polartec® Power Dry® stoffet er konstruert for å holde huden tørr når du svetter. Takket være overlegen fukttransport, høy pusteevne og er hur-

Scott’s CR II ryggbeskytter er ett lovprist produkt som svært mange nordmenn har valgt.

tigtørkende, fungerer disse plaggene at det alltid føles komfortabelt mot huden. Polartec® Power Stretch®stoffet er kroppsnært med 4-veis stretch

OFFROAD

og er svært pustende. Det holder deg tørr når du svetter og gir veldig god

I motorsport er det viktig med utstyr som beskytter og som puster godt

isolasjon med lav vekt.

siden man ofte er i høy aktivitet. Scott tilbyr flere serier innenfor dette

Se etter dette merket:

B

segmentet. Scott 350 serien gir deg en godt ventilert trøye og med en atletisk passform som tilbyr god bevegelighet. 350 buksen er konstruert

LAG 2 – MELLOMLAG

med stretch og lufte paneler for god komfort. Den har skinn på innsiden

Mellomlaget skal isolere og regulere temperaturen. Bruk derfor fleece

av knærne for økt holdbarhet. Med 450 serien får du alle de samme

eller syntetiske materialer. Sjekk ut våre sider med mellomlag. Se etter

funksjonene som i 350, men med flere forsterkninger på utsatte plasser,

dette merket:

premium bøffel skinn på knærne og justerbare borrelåser i livet. Scott tilbyr også hansker som egner seg godt til offroad kjøring. De er godt

LAG 3 – YTTERLAG

ventilerte og har en tynn håndflate som gir en enestående følelse av sty-

Membran/Ytterstoffet beskytter mot vind og vann. Også kalt det ytre

ret. Ønsker du offroadklær til junior, så er også 350 serien tilgjengelig for

laget, som fungerer som beskyttelse over de andre lagene. Her anbefaler

junior. Se etter dette merket:

vi våre jakker og bukser som har GORE-TEX® og Dryosphere. GORE-TEX® er det mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende materialet

BRILLER

tilgjengelig på markedet. Scott har gjennom mange år utviklet sin egen

Å ha god sikt er et must når man kjører med crosshjelm. Scott tilbyr ulike

Premium membran som kalles Dryosphere, den er vanntett / vindtett /

typer etter hvilket behov man har. Ønsker du toppmodellen så burde du

pustende materiale. Denne teknologien fungerer som en barriere mot

velge Tyrant. Den er utviklet for optimal passform, ventilering og fukt-

vann og vind, samtidig som det puster, holder deg tørr og komfortabel

transport. Den har utvendig FIT-system for individuell tilpasning av brillen

under alle forhold. Dryosphere finnes i både Z-liner, 2-lags og 3-lags

til ansiktet, og breddet stroppfeste for bedre tilpasning til hjelm.

konstruksjoner.

Tyrant kommer med det beste skummet No Sweat 3.2 og har det nyutviklede RAM air ventilasjonssystemet for å hindre dugging. Tyrant

BESKYTTELSE

har også justerbare nesebeskytter, kommer med enten speil eller klart

Våre beskyttere gir beskyttelse for daglig bruk og for de som tøyer gren-

WORKS glass. Finnes også i Roll-Off utgave.

sene. I motorsport som man holder høy hastighet, er sikkerhet en nødvendighetog ikke bare et alternativ. Samtlige av Scott beskyttelsesprodukter 9


Hustle er en av den mest solgte brillen vår, den har 3-lags skum som har

Valget står ofte mellom en polykarbonat - og gjerne en mer kostbar fiber-

to lag av skum og ett lag med fleece. Det fordamper svetten lett bort

hjelm. Et fiberskall er betraktelig dyrere å produsere enn polykarbonat, men

og beskytter godt ansiktet mot brillen. Ønsker du en brille til en lav pris

det betyr ikke at en polykarbonat hjelm automatisk er billigere. Produsen-

så kan du gå for brille fra Recoil serien. Den har god ventilering og godt

ten av en polykarbonathjelm kan nemlig ha valgt et ekstra godt interiør,

synsfelt. Den er konstruert med et enkelt-lags ansiktsskum som gir en bra

avansert ventilasjon og andre finesser. Siden polykarbonat ikke tåler

passform og samler opp fukten. Bruker du briller? Da har vi briller som

samme grad av slag som fiber, blir skallaget tykkere – og vekten noe høyere.

spesielt er utviklet for å passe behagelig over vanlige briller. Se etter dette

Polykarbonat har god evne til å motstå sprekker, men har det først kommet

merket: OTG

en sprekk, har det liten evne til å hindre at den blir større. Et materiale av fiberkompositt er hardere slik at det ikke trenger å være så tykt. Fibrene

Du får roll-off på alle 3 rammene, Recoil, Hustle og Tyrant.

hindrer at sprekker utvider seg, og siden et fiberskall består av mange lag vil en sprekk ikke nødvendigvis påvirke et annet lag. Når det gjelder

HJELMER

sikkerhet, skal man være klar over at det ikke er det ytterste skallet som har

Hjelm er et lovpålagt sikkerhetsutstyr og svært viktig når man kjører motor-

avgjørende betydning for hvordan hjelmen absorberer et støt. Ytterskallet

sykkel eller ATV. De fleste som blir skadet får hode- eller nakkeskader.

absorberer faktisk ikke mer enn ca fem prosent av støtkraften, hensikten er

Når du skal velge riktig hjelm bør du kjøpe en du trives i og er trygg med.

nemlig å fordele kraften til skallet innenfor. Isoporen på innsiden tar av for

Derfor bør det ikke først og fremst være økonomien din som avgjør

de resterende 95 prosentene.

hvilken du velger, men rett hjelm til ditt hode og sikkerhetsnivå. ALLE våre hjelmer er ECE godkjent og følger de europeiske restriksjonene.

Hvilket type hjelm du burde kjøpe kommer an på hvilke bruksområder du

Husk at en hjelm utvider seg ved bruk. Derfor skal du kjøpe en hjelm som

skal bruke den til. En helhjelm brukes av de fleste motorsyklister og beskyt-

sitter tett inntil hodet, klemmer jevnt, og spesielt på sidene. Klemmer den

ter best mot hodet og skader mot ansikt. Ønsker du derimot en halvhjelm

ubehagelig mye i pannen eller bakhodet allerede etter fem minutter, kan

får man en mer åpen følelse, men ikke like beskyttende ved krasj. Vi leverer

du tenke deg hvordan det er når du harkjørt en hel dag. En kostbar hjelm

helhjelmer og halvhjelmer fra Nolan, X-lite og Zeus. Modularhjelm er også

vil normalt være mer støysvak enn en rimelig. Trolig vil den også ha mer

veldig populært når man kjører motorsykkel. Hjelmen har et hakeparti som

effektiv ventilasjon, bedre komfort og være lettere. Husk, en ny hjelm er litt

kan løftes helt opp og synsfeltet er maksimalt stort. Vi leverer åpningshjel-

som nye joggesko – trange og kanskje litt ubehagelig i starten.

mer av Nolan, X-lite og Three Sixty. En crosshjelm er noe mange fortrekker når man kjører adventure eller offroad. Fordelen med crosshjelm er at den

Alle våre hjelmer er ECE godkjent og følger de europeiske restriksjonene.

gir svært god ventilering slik du ikke blir så fort svett. Skyggen beskytter til en viss grad mot steinsprut, men det anbefales å bruke briller. Vi leverer crosshjelmer av Scott, Nolan, Zeus og Three Sixty. STØVLER

Har du mistet hjelmen en gang eller to mot «mykt» underlag, er det lite sannsynlig at det har oppstått vesentlige skader verken inni eller på det ytre skallet. Det er ikke mulig å si hvor mange smådunker en hjelm tåler før det påvirker skallets evne til å beskytte hodet ditt. Jo hardere hjelmen treffer bakken, jo større mulighet er det at skallet tar skade. I løpet av tre, fire, fem år er det ikke til å unngå at hjelmen har fått seg noen dunker. I samme periode har det vært en naturlig slitasje med den følge at hjelmen ikke sitter like godt på hodet som da den var ny, samt at lim og kjemikalier blir sprøe i kontakt med lys over tid. Dette er hovedgrunnene til at du bør bytte hjelm hvert 3.-5.-år. 10

Fottøyet er også veldig viktig når man kjører motorsykkel. De fleste fotskader oppstår fordi foten klemmes mellom sykkelen og bakken. Kjører du offroad leverer Scott egne støvler konstruert nettopp for dette. Vi leverer også motorsykkelstøvler fra anerkjente Puma. De tilbyr racing støvler og støvler tilpasset touring. Med fokus på sportslig utseende og passform har man egenskapene man trenger til en perfekt kjørestøvel - så sjekk ut Puma sine modeller!

Din kjøreglede starter her!


11


ONROAD

12


SCOTT TOURING

13


B

ES

R!

B

SCOTT TOURANCE DP SKINNJAKKE

TSELGE ES

R!

SCOT T TOU R ANCE

240606 NYHET!

T S E LG E

Tourance jakke og bukse kombinerer de lette, myke og komfortable fordelene av tekstiler med de sterke og beskyttende funksjonene i skinn. Nøye utformet er skinn og tre-lags DRYOsphere membran laminert sammen for å sikre en pålitelig vanntetthet som er perfekt for bruk på vår, sommer og høst. YTTERSTOFF: 1mm WP oksehud med direkte laminert, pustende, vind- og vanntett 3-lags DRYOsphere membran MATERIALE: 75% Skinn, 25% polyamid MEMBRAN: 100% Polyuretan LINING: 100% polyamid ISOLASJON: 70% Polyester, 30% Polyamid Avtakbart termofor med super myk 80gr Dexfil® fylling, pustende nettingfôr STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regulær FUNKSJONER Komfortabel krage med myk overflate Ekstra Isolasjonssystem til nyrer Direkte-ventilasjon med vanntett glidelås Stretchpaneler for beste bevegelighet Kan brukes med både åpen og lukket krage Vanntett storm mansjett YKK Aquaguard® Glidelåser Indre frontklaff som er isolert SAS-TEC beskyttere på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Albuebeskytter lomme med to høydestillinger • 76cm lang glidelås for tilkobling bukse/jakke • Reflekterende elementer for beste synlighet • 2 vanntette innerlommer • 3 vanntette utvendige lommer • Easy-fix glidelås på brystlomme • Fidlock® magnetisk lukkesystem på kragen • Ekstra sterk, farget YKK FlexFix® avant trykknapper • Justeringer i midjen, nederst på jakken og ved mansjettene • • • • • • • • •

SVART 240606-0001-XXX

7999,-

B

ES

R!

SCOTT TOURANCE DP SKINNBUKSE

TSELGE ES

R!

B

240615 NYHET!

T S E LG E

Både Tourance jakke og bukse kombinerer de lette, myke og komfortable fordelene av tekstiler med de sterke og beskyttende funksjonene i skinn. Nøye utformet er skinn og tre-lags DRYOsphere membran laminert sammen for å sikre en pålitelig vanntetthet som er perfekt for bruk på vår, sommer og høst YTTERSTOFF: Skinn og tekstiler med direkte laminert Dryosphere membran MATERIALE: 75% skinn, 25% polyamid MEMBRAN: 100% Polyuretan INNSIDE: 100% Polyamid ISOLASJON: 100% Polyester Avtakbart thermofôr med super myk 80gr Dexfil® fyll Pustende nettingfôr STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Elastisk i livet for beste passform • Direkte-ventilasjon med vanntett glidelås • YKK Aquaguard® glidelåser • SAS-TEC beskyttere på kneet, lommen til knebeskytterne er det to høydestillinger • Lomme for valgfri hoftebeskytter • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling bukse/jakke • 2 utvendige lommer • Ekstra sterk, farget YKK Flexfix® Avant trykknapper • Stretchpanelser for beste bevegelighet

5999,14

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011

SVART 240615-0001-XXX


B

ES

«Top of the line» Priority touring utstyr har vind- og vanntett 3-lags GORE-TEX® konstruksjon og Pittards® skinn forsterkninger for ekstra holdbarhet. Laget for 3-sesongers bruk og med direkte ventilasjon og vanntette glidelåser gjør det enkelt å justere under skiftende forhold. Leveres i standard størrelser og D-size

R!

B

SCOTT PRIORITY GT JAKKE

TSELGE ES

R!

240607 | D-SIZE 240608 NYHET!

T S E LG E

SCOT T PR IOR IT Y

YTTERSTOFF: Direkte laminert, pustende, vindtett og vanntett 3-lags GORE-TEX® med bruk av polyamid og polyester stoff. MATERIALE: 50% polyamid, 45% Polyester,5% Lær MEMBRAN: 100% Polytetraflourethylen INNSIDE: 100% polyamid ISOLASJON: 70% Polyester, 30% Polyamid Avtakbart termofor med super myk 80gr Dexfil® fylling, pustende nettingfôr STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Direkte ventilasjonsanlegg med vanntette glidelåser • Ekstra Isolasjonssystem til nyrene • Kan brukes med både åpen og lukket krage • Vanntett storm mansjett med hull for tommelen • YKK Aquaguard® Glidelåser • Indre frontklaff med isolasjon • SAS-TEC beskyttere på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Albuebeskytterlomme med to høydestillinger • Pittards® keratan ™ skinn for forsterkninger på albuen og skulderen • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang tilkoblings glidelås • 1 vanntett innerlomme • 3 vanntette utvendige lommer • Easy-fix glidelås på brystlomme • Fidlock® magnetisk lukkesystem på kragen • Avtakbar krage • Ekstra sterk, farget YKK FlexFix® avant trykknapper • Justeringer på krage, midje, nederst på jakken, erme og mansjett

SVART 240606-0001-XXX 240608-0001-XXX

7599,ES

B

“Top of the line” Priority touring utstyr har vind- og vanntett 3-lags GORE-TEX® konstruksjon og Pittards® skinn forsterkninger for ekstra holdbarhet. Laget for 3-sesongers bruk med direkte ventilasjon og vanntette glidelåser gjør det enkelt å justere under skiftende forhold. Leveres i standard størrelser og D-size.

R!

SCOTT PRIORITY GT BUKSE

TSELGE ES

R!

B

240613 | D-SIZE 240614 NYHET!

T S E LG E

YTTERSTOFF: Direkte laminert, pustende, vindtett og vanntett 3-lags GORE-TEX® med bruk av polyamid og polyester stoff MATERIAL: 50% polyamid, 45% Polyester, 5% Lær MEMBRAN: 100% Polytetraflourethylen FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: 100% Polyester Avtakbart termofor med super myk 80gr Dexfil® fylling, pustende nettingfôr STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Ekstra høyde i livet • Komfortabelt fleecefôr på innsiden av livet • Direkte ventilasjon med vanntett glidelås • SAS-TEC beskyttere på kneet. Lomme for valgfri hoftebeskytter • Knebeskytter lomme med to høydestillinger • Anti-slip paneler i seteområdet • 76cm lang glidelås for tilkobling jakke/bukse • Pittards® keratan ™ skinn for forsterkninger på hofte og kne • 2 utvendige lommer • Ekstra sterk, farget YKK FlexFix® avant trykknapp • Justeringer i midjen og på bena

4999,-

SVART 240613-0001-XXX 240614-0001-XXX

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011 -012

15


16


237789 | D-SIZE 237790

241076 | D-SIZE 241077

SCOTT DEFINIT DP JAKKE

SCOTT TURN PRO DP JAKKE

Scott Definit DP jakke og bukse er en vanntett dress med isolert jakke med lommer for å sette i SAS-TEC beskyttelse. Dryosphere membranen sikrer at Definit DP er vanntett, vindtett og pustende. Funksjoner som avtakbart innerfôr, vanntette mansjetter og rikelig med glidelåser gjør Scott Definit DP jakke og bukse til et godt valg til bruk i all slags vær.

En DRYOsphere jakke skapt for å stå imot elementene, SCOTT Turn Pro DP Jakke er like tøff som den er komfortabel. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer albue forsterkninger, lommer for beskyttelse og tettvevd 500D Polyamid konstruksjon med Hitena ™ forsterkninger. Flersesongs jakke for allsidig bruk. Turn Pro leveres også i D-size.

KONSTRUKSJON: Slitesterkt 2 lags polyamidstoff med dobbelvevde forsterkninger og direktelaminert DRYOsphere membran. Pustende, vind og vanntett 3-lags DRYOsphere membran. MATERIALE: Ytterstoff 50% Polyamid, 50% Polyester FÔR: 100 % polyuretan KOMFORT: Easy-fix glidelås på brystlomme.Ekstra klaff på innsiden foran for ekstra isolasjon. Utagbart termofor i lettvekts 210T ripstopp med super mykt 80gr. Dexfil® fôr. Ekstra isolasjon over nyrene. Behagelig mesh fôr. PASSFORM: Regular STØRRELSE: S-3XL (D SIZE S- 3XL) FUNKSJONER Vanntett storm mansjett. Ergonomisk utformet YKK Aquaguard® glidelås. Vanntett labyrint lukking. SAS-TEC ® beskyttere, EN1621-1 godkjent. Lomme for ryggskinne med størrelsesinformasjon. Reflekterende elementer for beste synlighet. Cordura® ripstop og SuperFabric® forsterkninger. 1 vanntett innerlomme. 3 vannavvisende ytre lommer. Lang glidelås for kobling med bukser. Folder ved skuldre for best mulig bevegelighet. Justeringer på krage, midje, nederdel, ermer og mansjetter.

• • • • • • • • • • • •

YTTERSTOFF: 500D Polyamid og Polyester stoffer med DRYOsphere Z-liner membran MATERIALE: 90% polyamid, 10% Polyester MEMBRAN: 100% Polyuretan INNSIDE: 100% polyamid ISOLASJON: 100% Polyester Avtakbart termofor med 80gr fylling, pustende nettingfôr STØRRELSE: S-5XL PASSFORM: Regular

SVART 237789-0001-XXX 237790-0001-XXX

4499,-

FUNKSJONER • Komfortabel krage med mykt stoff • Magnetisk lukking i krage med dobbeltsidig YKK FlexFix® avant trykk knapp får å holde kragen lukket eller åpen for ventilasjon • Klima komfort ventilasjon på bryst, rygg og armer • Ekstra isoalsjonssystem til nyrene • Vanntett labyrint lukkesystem • Indre fronklaff med isolasjon • Safe tech beskyttere på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Albuebeskytter lomme med to høydestillinger • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling jakke/bukse • En vanntett innerlomme • 1 brystlomme • 2 vanntette lommer med ekstra lomme for å varme hender • Justeringer på krage, midje, nederst på jakken, erme og mansjett

3399,237796 | D-SIZE 237797

240616 | D-SIZE 240617 | LANG STR 240618

SCOTT DEFINIT DP BUKSE

SCOTT TURN PRO DP BUKSE

Scott Definit DP jakke og bukse, er en vanntett dress med uttagbart fôr. Dryosphere membranen sikrer at Definit DP er vanntett, vindtett og pustende. Funksjoner som avtakbart innerfôr, vanntette mansjetter og rikelig med glidelåser gjør Scott Definit DP jakke og bukse til et godt valg til bruk i all slags vær.

SVART 241076-0001-XXX 241077-0001-XXX

SVART/GUL 241076-1040-XXX

LYS GRÅ/BLÅ 241076-4609-XXX

Flersesongs buksen Turn Pro DP har alle de samme flotte funksjonene som jakken har, noe som gjør den lett og slitesterk. Buksens behagelige passform og vanntette overflate gjør den optimal for daglig bruk.

KONSTRUKSJON: Tettvevd slitesterk 2-lags Polyamid. Pustende, vindtett og vanntett direkte laminert DRYOsphere membran. MATERIALE: 50% polyamid, 50% Polyester MEMBRAN: 100% polyuretan. FÔR: 100% Polyester. ISOLASJON: 100% Polyester. ISOLASJON: 80g Dexfil® isolasjon. KOMFORT: Høyt liv. Behagelig fleecefôr på innsiden av livet. Spacer mesh innerfôr i sittepartiet for komfortabel kjøring. Avtakbart termofor i lettvekts tafetta 210T med super myk. 80g Dexfil® fylling. Komfortabelt nettingfôr. PASSFORM: Regular STØRRELSE: S-3XL (D SIZE S- 3XL)

YTTERSTOFF: 500D Polyamid og Polyester vevnader med DRYOsphere Z-liner membran MATERIALE: 100% polyamid MEMBRAN: 100% Polyuretan FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: 100% Polyester STØRRELSE: S-5XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Komfortabel fleecefôr på innsiden av livet • Stretchpaneler for beste bevegelighet • Klimakomfort med ventilasjonssystem • Ytre beskyttere på kneet. Lomme for valgfri hoftebeskytter • Safe tech beskyttelse med lomme for to høydestillinger • Reflekterende elementer for beste synlighet • Anti-slip paneler i seteområdet • 76cm lang glidelås for tilkobling jakke/bukse • 2 utvendige lommer • Justeringer i midjen og nederst på bena

FUNKSJONER • SAS-TEC beskyttelse på knærne som kan justeres i 2 høyder. • Lomme for valgfri hoftebeskytter. • Reflekterende elementer for beste synlighet. • Anti-slip panel på sitteområdet. • 2 vanntette utvendige lommer. • Glidelås for feste til jakke.

2999,-

2799,SVART 237796-0001-XXX 237797-0001-XXX

SVART 240616-0001-XXX 240617-0001-XXX 240618-0001-XXX

17


237791 | D-SIZE 237792

227467 | D-SIZE 233951

SCOTT TURN DP JAKKE

SCOTT TURN TP JAKKE

MATERIALE: Heavy duty 500D Polyamid. Pustende, vindtett og vanntett Z-liner DRYOsphere membran. 50% polyamid, 50% Polyester, Membran: 100% polyuretan.

MATERIALE: Materiale 500D Polyamid med høy slitestyrke med Hitena forsterkninger. Pustende, vind og vanntett Z-liner triPhase membran. 95% Polyamid, 5% Pulyurethan, Liner 100% Polyester. STØRRELSE: S-3XL (D size: M-4XL)

KOMFORT: Avtakbart termofor i lettvekts tafetta 210T stoff. Behagelig myk og høy krage. Kan brukes med åpen og lukket krage. Klimakomfort med ventilasjon på brystet og på ermene. Indre frontklaff for bedre isolering. Ekstra isolering ved nyrepartiet. Vanntett labyrint lukkesystem i front. STØRRELSE: S-3XL (D size: M-4XL)

FUNKSJONER • Vanntett labyrint lukkesystem. • Refleks elementer for best mulig synlighet. • SAS-TEC beskyttere. EN1621-1 godkjent. • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses info. • Dobbelt lag med stoff på albue for ekstra forsterkning. • 1 vanntett innerlomme. • 2 vannavvisende utvendige lommer. • 2 vanntett utvendige lommer. • Lang glidelås for kobling med bukse. • Justeringer i krage, mansjetter, livet og nedre kant av jakka.

FUNKSJONER SAS-TEC beskyttere på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon. Reflekterende elementer for beste synlighet. 1 vanntett innerlomme. 5 utvendige lommer der 2 er vanntette. Lang glidelås for sammenkobling med bukse. Magnetisk lås på kragen. Dobbeltsidig YKK FlexFix® avant trykknapp holder kragen lukket eller åpen for evt. ventilasjon. • Justeringer på krage, midje og ermet med mansjett. • • • • • • • •

2999,-

3399,-

SVART/GUL 237791-1040-XXX 237792-1040-XXX

B

SCOTT TOURANCE TP BUKSE

TSELGE ES

B

ES

R!

221264 | D-SIZE 233952

LYS GRÅ/BLÅ 237791-4609-XXX

R!

SVART/GRÅ 237791-1001-XXX 237792-1001-XXX

SVART/GUL 227467-1040-XXX 233951-1040-XXX

T S E LG E

MATERIALE: Pustende, vind og vanntett TriPHASE® membran. 95% PA 500D, 5% PU. Z-liner Triphase konstruksjon. KOMFORT: Komfortabel fleece i midjen. Avtagbart innerfôr med supersoft padding. Mesh lining. Antiskli i bakenden. Lang glidelås for sammenkobling med jakke. Ripstop forsterkninger ved hoftene. STØRRELSE: S-3XL (D size: M-4XL)

SVART 227467-0001-XXX 233951-0001-XXX

GRÅ/RØD 227467-1049-XXX

233745

SCOTT HIVIS VEST Denne Hivis vesten har et stort reflekterende panel for best mulig synlighet. MATERIALE: 100% Polyester. Stretch materiale med 450D Polyester. KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet.STØRRELSE: S/M, L/XL, XXL FUNKSJONER

• Farge med god synlighet. • Stort felt med refleks for best mulig • synlighet.

FUNKSJONER • SAS-TEC beskyttelse EN 1621-1 godkjent ved ytre kne-lommer for sikker passform. • Lomme for hoftebeskyttelse (Ekstra utstyr). • Justering i midjen og benåpninger. • Stretch paneler ved knær og bak for full bevegelses frihet. • Reflekterende elementer. • 2 vanntette ytterlommer. • Sport touring - formet i kjørestilling.

699,-

2699,SØLV GRÅ/SIGNAL GUL 233745-4225-XXX

SVART 221264-0001-XXX 233952-0001-XXX

18

størrelse

S/M L/XL XXL -015 -016 -010


SCOT T TOU R I N G SA M M E N LIG N I NG JAKKER TOURANCE DP SKINNJAKKE

SKINN

TEKSTIL

X

X

GORE-TEX 3-LAG

GORE-TEX DRYOSPHERE DRYOSPHERE TRIPHASE Z-LINER 3-LAG Z-LINER Z-LINER X

X

DEFINIT DP JAKKE

X

TURN PRO DP JAKKE

X

X

TURN DP JAKKE

X

X

TURN TP JAKKE

X

TOURANCE DP SKINNBUKSE

SKINN

TEKSTIL

X

X

PRIORITY GT BUKSE

X

DEFINIT DP BUKSE

X

TURN PRO DP BUKSE

X

TOURANCE TP BUKSE

X

X

X X

X

GORE-TEX 3-LAG

PITTARDS

HITENA

D-SIZE

X

PRIORITY GT JAKKE

BUKSER

SAS-TECH

GORE-TEX DRYOSPHERE DRYOSPHERE TRIPHASE Z-LINER 3-LAG Z-LINER Z-LINER X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

SAS-TECH

PITTARDS

HITENA

D-SIZE

X

X

X X X X

X

X

X

X

X

X

X

X

Z-LINER KONSTRUKSJON

2-LAGS KONSTRUKSJON

3-LAGS KONSTRUKSJON

En GORE-TEX® membran er bundet til et lett stoff og en foring er fritt opphengt mellom ytterstoffet og foring. Fordelen: færre forseglede sømmer betyr at produsentene har mer frihet for mote krav. Denne konstruksjon kan kombineres med isolasjon.

Ideell for et bredt spekter av friluftsaktiviteter, med denne konstruksjonen en GORE-TEX® membranen er bundet til bare ytterstoffet. Fordelen: eget fôr inni forbedrer brukskomforten og allsidighet. Denne konstruksjonen kan kombineres med isolasjon og holder brukeren tørr og varm.

I motsetning til to-lags konstruksjon, er denne GORE-TEX® membran bundet til både ytterstoffet og isolasjonen. Fordelen: ingen bevegelse mellom lagene, noe som betyr mindre slitasje, og økt holdbarhet.

19


SCOT T MODU L AR SYSTE M Scott gleden av å presentere Scott Modular system som ble utviklet for å gi en perfekt og særdeles fleksibel løsning for kjøring under varierte forhold. Et tredelt system bestående av Concept DP, Concept VTD og Insuloft jakke & tilhørende bukser, som gir 5 forskjellige kombinasjoner som kan brukes. På en typisk solskinndag kan Concept VTD brukes på egen hånd. Med strategisk plassert ventilasjon kan du justere både på jakken og buksen avhengig av forholdene. Når temperaturen begynner å synke vil den enkle integreringen av Insuloft jakken under Concept VTD holde deg varm. I tilfelle regn eller surt vær kan Concept DP brukes over Concept VTD (med eller uten Insolft jakken under) for å gi en helt vanntett løsning. Ønsker du en komplett kjøredress som har alt – Velg Scott Modular system! Perfekt for både touring og adventure kjørere.

MODULAR SYSTEM ISOLASJONSLAG INSULOFT

20

BESKYTTENDE LAG CONCEPT VTD

VÆR LAG CONCEPT DP


VTD CONCEPT JAKKE & BUKSE

SOL DP CONCEPT JAKKE & BUKSE + VTD CONCEPT JAKKE & BUKSE

REG N VTD CONCEPT JAKKE & BUKSE + INSULOFT JAKKE

K ALDT DP CONCEPT JAKKE & BUKSE + VTD CONCEPT JAKKE & BUKSE + INSULOFT JAKKE

K ALDT/REG N

URBAN CLOTHES + DP CONCEPT JAKKE & BUKSE + BESKYTTELSE

URBAN 21


240699-2361 NYHET!

240699-0001 NYHET!

SCOTT CONCEPT JAKKER

SCOTT CONCEPT JAKKER

PAKKEPRIS 7999,-

PAKKEPRIS 7999,-

240611

240610

240071

SCOTT CONCEPT DP JAKKE

SCOTT CONCEPT VTD JAKKE

SCOTT INSULOFT LIGHT JAKKE

CONCEPT DP gir den viktige barrieren mott vann i SCOTT sitt Modular system. Laget for enten i kombinasjon med Concept VTD, eller separat hvor man kan legge inn beskyttelse i de predefinerte lommene. Passer for øvrig utmerket til fritidsbruk, for beskyttelse mot vær og vind.

Som grunnlag for det nye modulære systemet, definerer Concept VTD jakken allsidighet. Sammen med de andre modulære produktene kan denne all-round jakken lett tilpasses alle værforhold. Med en bakre lomme som rommer DP Concept eller Insuloft jakken kan du sikre at du aldri forlater hjemmet uforberedt om været skulle skifte.

Lett og ekstremt komprimerbar er insuloft en perfekt følgesvenn når du trenger ekstra isolasjon under ytterjakken.

YTTERSTOFF: pustende, vindtett og vanntett 3-lags membran konstruksjon MATERIALE: 84% polyamid, 16% elastan, MEMBRAN: 100% Polyuretan STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regulær FUNKSJONER • Ergonomisk formet YKK front glidelås • Justerbare lommer for SAS-TEC beskyttelse på skulder og albue • Reflekterende elementer for beste synlighet • YKK Aquaguard® Glidelåser • Easy-fix glidelåser på brystlomme • 1 brystlomme • Justeringer på krage og mansjetter

22

YTTERSTOFF: Vanntett 500D polyamid stoff med ventilasjon MATERIAL: 100% polyamid FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: Pustende 3D og microD mesh STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Komfortabel krage med mykt stoff • Magnetisk lukking i krage og med dobbeltsidig YKK FlexFix® avant trykk knapp for å holde kragen lukket eller åpen for ventilasjon • Ventilasjon med enkel magnetisk lukking • Klimakomfort ventilasjon på bryst, rygg og arm • Ekstra sterke sømmer • SAS-TEC beskyttelse på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Albuebeskytter lomme med to høydestillinger • Voksbelagte stoff forsterkninger • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling til jakke/bukse • 2 innerlommer • 4 utvendige lommer • 1 baklomme

YTTERSTOFF: 20D Ripstop down-proof toray strikk fleece med Duroxpand MATERIALE: 100% Polyester ISOLASJON: 80g Primaloft® Silver isolasjon eco CA VEKT: 380G PASSFORM: Atletisk STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Håndvarmerlommer • Justerbart liv • Pustende strechpaneler på underarmen • Kan komprimeres for enkel pakking i lommen på Concept VTD jakken.


240698-0001 NYHET!

240698-2361 NYHET!

SCOTT CONCEPT BUKSER

SCOTT CONCEPT BUKSER

PAKKEPRIS 5399,-

PAKKEPRIS 5399,-

240620

240621

SCOTT CONCEPT DP BUKSE

SCOTT CONCEPT VTD BUKSE

Concept DP gir den viktige barrieren vann i SCOTT sitt Modular system. Laget for enten i kombinasjon med Concept VTD, eller separat hvor man kan legge inn beskyttelse i de predefinerte lommene. Passer for øvrig utmerket til fritidsbruk, for beskyttelse mot vær og vind

Med matchende jakke er Concept VTD buksen grunnlaget for SCOTT sitt modulsystem. Laget for allsidighet er denne buksen designet for både on og off road eventyr. Direkte laminert ventilasjon, og et pustende nettingfôr sikrer komfort. Koble den med DP bukse og vær utstyrt for alle værforhold.

YTTERSTOFF: pustende, vindtett og vanntett 3-lags membran konstruksjon MATERIALE: 84% polyamid, 16% elastan MEMBRAN: 100% Polyuretan STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regulær FUNKSJONER Ekstra lang glidelås på sidene Elastisk i livet for beste tilpasning Justerbare lommer for SAS-TEC beskyttelse på kne Reflekterende elementer for beste synlighet YKK Aquaguard® Glidelåser Easy-fix glidelås på cargo lomme Justeringer i midjen

• • • • • • •

SCOT T MODU L AR SYSTE M

YTTERSTOFF: Vanntett 500D polyamid stoff med ventilasjon MATERIALE: 100% polyamid FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: Pustende 3D, microD mesh med 40gr Dexfil® fylling STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular FUNKSJONER • Komfortabelt fleecefôr på innsiden av livet • Stretchpaneler for beste bevegelighet • Klimakomfort med ventilasjon • Ekstra sterke sømmer • SAS-TEC beskyttelse på kneet med to høydestillinger • Lomme for valgfri hoftebeskytter • Voksbelagte stoff forsterkninger • Doble stofflag for forsterkning i seteområdet • Anti-slip panel nederst området • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling til jakke/bukse • 2 utvendige lommer • 1 cargo lomme • Ekstra sterk, farget YKK FlexFix® avant trykknapp • Justeringer i midjen og nederst på bena

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011

23


SCOTT ADVENTURE 24

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011 -012


SCOTT ALL TERRAIN PRO DP JAKKE

Definisjonen på Adventure. Dualraid dressen er det beste valget for lange turer der holdbarhet, ventilasjon og komfort er en nødvendighet. Dualraid jakken har mange innebygde funksjoner. Med en uttakbar Triphase liner, uttagbar SAS-TEC® beskyttere og en pustende, vind og vanntett kontruksjon, kan du tilpasse denne jakken til et hvilket som helst formål.

Utforsk verden med den ultimate flerbruks jakken & buksen. Perfekt ventilasjon og avtakbar 3-lags Dryosphere innerjakke for bruk under alle værforhold. Med vekt på komfort og funksjon, vil All Terrain Pro DP jakken og buksen ta deg dit du vil med stil.

TSELGE ES

B

ES

R!

SCOTT DUALRAID TP JAKKE

B

233912 | D-SIZE 237793

R!

227468

T S E LG E

KONSTRUKSJON: Tettvevd Nylon konstruksjonen med ventilasjon. Pustende, vindtett og vanntett DRYOsphere membran MATERIALE: 85% polyamid, 15% Polyester MEMBRAN: 100% polyuretan KOMFORT: Ventilasjon med magneter for å holde de åpne. Komfortabel krage med myk stopping. PASSFORM: Regular STØRRELSE: S-3XL (D SIZE S- 3XL)

MATERIALE: 500D Invista Cordura. Dobbelt polyamid materiale for forsterkninger. Uttagbar, vann, vindtett og pustende innerjakke i 3 lags triPhase. 95% Polyamid, 5% Pulyurethan, Liner 100% Polyester. KOMFORT: Ventilasjons system med Schoeller Dynatec. Krage med mykt materiale. STØRRELSE: S-3XL

FUNKSJONER

FUNKSJONER • SAS-TEC beskyttere. EN1621-1 godkjent • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses info • Dobbelt lag med stoff på albue for ekstra forsterkning • Refleks elementer for best mulig synlighet • 2 vanntette lommer • 5 utvendige lommer • Lang glidelås for kobling med bukse • Mulighet for å montere inn drikke pose • Avtakbare armer • Lomme på ryggen • Justeringer i krage, mansjetter, livet og nedre kant av jakka

• Utakbart vanntett innerfor i lettvekts tafetta 210T materiale og

med DRYOsphere membran

• Komfortabel og myk krage • Justering på nedre del av jakken, ermet og mansjettene • Magnetisk lukking i kragen og YKK FlexiFix knapp som holder GRÅ/BLÅ 227468-1100-XXX

4499,-

• • • • • • • • •

kragen åpen for evt. ventilasjon Avtakbart termofor i lettvekt tafetta 210T Enkel å håndtere one-zip lukking for værbeskyttelse Reflekterende elementer for beste synlighet SAS-TEC beskyttere på skuldrene og albuene. Forsterket ytterstoff på albuene Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon Lang glidelås for kobling med bukser 1 innerlomme 2 vanntette utvendige lommer

LYS GRÅ/RØD 233912-3721-XXX 237793-3721-XXX

4999,GRÅ/SVART 227468-1019-XXX

SVART/GUL 233912-1040-XXX

SCOTT DUALRAID TP BUKSE

SCOTT ALL TERRAIN PRO DP BUKSE

TSELGE ES

ES

B

BLÅ/GRÅ 227473-1099-XXX

Definisjonen på Adventure. Dualraid dressen er det beste valget for lange turer der holdbarhet, ventilasjon og komfort er en nødvendighet. Dualraid buksen har mange innebygde funksjoner. Med en uttakbar Triphase liner, uttagbar SAS-TEC® beskyttere og en pustende, vind og vanntett kontruksjon, kan du tilpasse denne buksen til et hvilket som helst formål.

B

237798 | D-SIZE 237799

R!

227473

SVART/GRÅ 233912-1001-XXX 237793-1001-XXX

R!

GRÅ/ORANGE 227468-1294-XXX

T S E LG E

GRÅ/SVART 237798-1019-XXX 237799-1019-XXX

Utforsk verden med den ultimate flerbruks jakken & buksen. Perfekt lufting og avtakbart 3-lags Dryosphere innerjakke for bruk under alle værforhold. Med vekt på komfort og funksjon, vil All Terrain Pro DP jakken og buksen ta deg dit du vil med stil. KONSTRUKSJON: Tettvevd Polyamid med impregnerte forsterkninger. Avtakbart innerfor som er vanntett, vindtett og pustende med DRYOsphere membran. MATERIALE: 50% polyamid, 50% Polyester MEMBRAN: 100% polyuretan. KOMFORT: Utakbart vanntett innerfor med DRYOsphere membran. Komfortabel fleece i midjen.Stretchpaneler for best mulig bevegelighet. Polstret forsterkning i setepartiet. Lang glidelås for sammenkobling med jakke. PASSFORM: Regular STØRRELSE: S-3XL (D SIZE S- 3XL)

MATERIALE: 500D Invista Cordura. Dobbelt polyamid materiale for forsterkninger. Uttagbar, vann, vindtett og pustende innerbukse i 3 lags triPhase. 95% Polyamid, 5% Pulyurethan, Liner 100% Polyester. KOMFORT: Stretchpaneler for best mulig bevegelighet. Ventilasjonssystem. Komfortabel fleece på innsiden av linning. Komfortabel mesh liner. STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER • Dobbelt lag med stoff på kne og sete for ekstra forsterkning • Knebeskytter som er høydejusterbar i 2 posisjoner • SAS-TEC beskytter. EN1621-1 godkjent • Refleks elementer for best mulig synlighet • Syntetisk lær forsterkning på innsiden av legg/kne • 2 utvendige lommer • Lukkes med krok og trykknapp • Lang glidelås for kobling med jakke • Justeringer i livet og nedre kant

FUNKSJONER • Ventilasjon med enkel magnetlukking • Spacer mesh for transportering av fuktighet og super Dexfil® for beste isolering • SAS-TEC knebeskyttere EN1621 godkjent som kan plasseres i to høyder • Lomme for valgfri hoftebeskytter • Reflekterende elementer for beste synlighet • 2 utvendige lommer • Justeringer i midjen og bena

2999,-

2999,ANTRASITT SVART 227473-1033-XXX

GRÅ/SVART 240621-1019-XXX

SVART 237798-0001-XXX 237799-0001-XXX

25


SCOTT SPORT

26

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011 -012


240609 NYHET!

240612 NYHET!

SCOTT TRACK SKINNJAKKE

SCOTT SPORT 2 DP BLOUSON

Track skinnjakken fra Scott er en sporty og klassisk skinnjakke, som er praktisk i bruk med flere lommer og særs komfortabel med ventilerte paneler. Med justerbare lommer for beskyttelsen albuen, vil denne ventilerte jakken holde deg komfortabel, beskyttet og du ser bra ut på sykkelen.

SCOTT Sport 2 DP jakken er utformet for å holde deg komfortabel, slik at du kan fokusere på kjøringen. DRYOsphere konstruksjonen gir den værbestandige ytelsen du er avhengig av, og stretchpaneler kombinert med justering i livet, ermer og mansjetter gir en optimal passform. Jakken har også uttakbar isolasjon og en komfortabel mesh liner. Sport møter komfort i SCOTT Sport 2 DP Blouson.

YTTERSTOFF: Skinn med tekstilstoff i stretch områdene MATERIALE: 90% Skinn, 9% Polyamide,1% Elastan FÔR: 90% Polyester, 8% Polyamide, 2% Elastan. Pustende mesh fôr. STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular

YTTERSTOFF: 600D polyester med DRYOsphere Z-liner membran MATERIALE: 100% Polyester MEMBRAN: 100% Polyuretan FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: 100% Polyester. Avtakbart termofor, pustende nettingfôr. STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular

FUNKSJONER • Komfortabel krage med myk stoff • Stretchpaneler for beste bevegelighet • Perforert skinn for bedre ventilasjon • SAS-TEC beskyttelse på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Hybrid albuebeskytter lomme med to høydestillinger • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling til jakke/bukse • 1 innerlomme • 1 brystlomme • 2 utvendige lommer • Justering I kragen og i livet

SVART/HVIT 240609-1007-XXX

4999,-

FUNKSJONER • Komfortabel krage med mykt stoff • Klimakomfort ventilasjonssystem • Lett å håndtere one-zip værbeskyttelse • Indre frontklaff med isolasjon • Safe tech beskyttelse på skulder og albue. Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelses informasjon • Hybrid albuebeskytter lomme for to høydestillinger • Reflekterende elementer for beste synlighet • 76cm lang glidelås for tilkobling jakke/bukse • 1 innerlomme • 3 utvendige lommer • Justeringer på krage, i livet, ermene og mansjetten

SVART/RØD 240612-1042-XXX

2599,SVART 240609-0001-XXX

SVART/GRÅ 240612-1001-XXX

240619 NYHET!

227472

SCOTT TRACK SKINNBUKSE

SCOTT CARGO TP BUKSE

Track skinnbuksen er designet med samme atletiske passform og stil som Track skinnjakken. Buksen har også justerbare lommer for beskyttelse på knærne med to posisjoner for best mulig tilpasning samt at man oppnår den høyeste grad av sikkerhet under kjøring.

DRYOsphere bukse med Dexfil® myk isolasjon.

SVART/HVIT 240612-1007-XXX

KONSTRUKSJON: Tettvevd Polyamid, med 750D Nylon forsterkninger. Uttagbar og lett vann, vindtett og pustende innerbukse. MATERIALE: Ytrestoff 95% Polyamid, 5% Polyurethan, fôr: 100% Polyester KOMFORT: Komfortabelt fleece materiale på innsiden av livet. Lettvekts 210T tafetta. Behagelig mesh fôr STØRRELSE: S-3XL

YTTERSTOFF: Skinn med tekstilstoff på stretchområder MATERIALE: 90% Skinn, 9% Polyamide, 1% Elastan FÔR: 90% Polyester, 8% Polyamide, 2% Elastan ISOLASJON: Pustende mesh fôr STØRRELSE: S-3XL PASSFORM: Regular

FUNKSJONER • SAS-TEC ® beskyttere, EN1621-1 godkjente knebeskyttere som kan stille i 2 høyder posisjoner • Lomme for valgfri hofte beskyttelse • 1 Vanntett lomme på låret • 1 Vannavvisende lomme på låret • Lang glidelås for kobling med jakker • Justering i livet • Komfortabel fleece i livet • Trykk knapp og krok lukking

FUNKSJONER • Elastisk i livet for bedre tilpasning • Høy i livet over nyrene • Stretchpaneler for bedre bevegelighet • SAS-TEC beskyttere på kneet. Lomme for valgfri hoftebeskytter • Hybrid knebeskytter lomme med to høydestillinger • Dobbelt lag med skinn i kne og sete for økt slitestyrke • 76cm lang glidelås for tilkobling jakke/bukse • 2 utvendige lommer

2499,-

3999,-

SVART 227472-0001-XXX

SVART 240619-0001-XXX

27


237794

237795

SCOTT SPORT DP BLOUSON

SCOTT SUMMER VTD DP BLOUSON

KONSTRUKSJON: Tettvevd nylon konstruksjonen med ventilasjon. Pustende, vindtett og vanntett DRYOsphere membran. MATERIALE: 85% polyamid, 15% Polyester. MEMBRAN: 100% polyuretan. STØRRELSE: S-3XL

KONSTRUKSJON: Heavy 600D Polyester stoff, kombinert med mesh og 3D mesh. Pustende, vindtett og vanntett DRYOsphere membran. MATERIALE: 100% Polyester. MEMBRAN: 100% polyuretan. KOMFORT: Stretchpaneler for god bevegelse. Magnetisk lukking i kragen og YKK FlexiFix knapp som holder kragen åpen for evt. ventilasjon. Kan brukes med både åpen og lukket krage. Full ventilasjon med mesh og 3D mesh. Komfortabelt nettingfôr. STØRRELSE: S-3XL

FUNKSJONER • Utakbart vanntett innerfor i lettvekts tafetta 210T materiale og med DRYOsphere membran • Komfortabel og myk krage • Justering på nedre del av jakken, ermet og mansjettene • Magnetisk lukking i kragen og YKK FlexiFix knapp som holder kragen åpen for evt. ventilasjon • Avtakbart termofor i lettvekt tafetta 210T • Enkel å håndtere one-zip lukking for værbeskyttelse • Reflekterende elementer for beste synlighet • SAS-TEC beskyttere på skuldrene og albuene • Forsterket ytterstoff på albuene • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon • Lang glidelås for kobling med bukser • 1 innerlomme • 2 vanntette utvendige lommer

FUNKSJONER • Separat DRYOsphere jakke som kan lagres i egen lomme bak • SAS-TEC beskyttere på skulder og albue • Doble forsterkninger på skuldrene • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon • Reflekterende elementer for beste synlighet • 1 innerlomme • 2 ytterlommer • baklomme • Lang glidelås for kobling med bukse • Justeringer nederst på jakken, ermene og mansjettene

2599,-

2299,-

SVART/BLÅ 237794-1004-XXX

SVART 237795-0001-XXX

SEPARAT DRYOSPHERE JAKKE SOM KAN LAGRES I EGEN LOMME BAK

B

SCOTT DENIM BUKSE

TSELGE ES

B

ES

LYS GRÅ 237795-0177-XXX

R!

227471

SVART/GRÅ 237794-1001-XXX

233745

R!

SVART/RØD 237794-1042-XXX

SCOTT HIVIS VEST

T S E LG E

Scott Denim bukse, ser ut som ett par vanlige blå jeans, men er en sofistikert og meget behagelig mc-bukse med kevlar forsterkninger. Den har i tillegg pre-fabrikerte lommer på hofter for eventuelt innlegg av ekstra hoftebeskyttelse fra SAS-TEC.

Denne Hivis vesten har et stort reflekterende panel for best mulig synlighet. MATERIALE: 100% Polyester. Stretch materiale med 450D Polyester. KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet. STØRRELSE: S/M, L/XL, XXL

MATERIALE: 230 grams denim som er forsterket med aramid (kevlar) materiale. 100% Bomull. STØRRELSE: S-3XL

FUNKSJONER • Farge med god synlighet. • Stort felt med refleks for best mulig • synlighet.

FUNKSJONER • SAS-TEC beskytter. EN1621-1 godkjent på knær • Lomme for valgfri hoftebeskytter • Knebeskytter som er høydejusterbar i 2 posisjoner • Aramid (kevlar) forsterkninger • 4 utvendige lommer • 1 mynt lomme • Belte hemper

699,-

1999,SØLV GRÅ/SIGNAL GUL 233745-4225-XXX

størrelse størrelse

28

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011 -012

BLÅ 227471-0003-XXX

S/M L/XL XXL -015 -016 -010


B

R!

SCOTT ERGONOMIC PRO REGNJAKKE

TSELGE ES

R!

ES

B

T S E LG E

Ergonomic regnjakke og bukse er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt. KONSTRUKSJON: Vann, vindtett, pustende og med stretch DRYOsphere membran. MATERIALE: 75% Polyurethan, 25% Polyester. STØRRELSE: XS-4XL FUNKSJONER • Vanntett labyrint glidelås system • Sikkerhetsstropp • Reflekser for best mulig synlighet • Justering i krage og mansjetter • Kommer med transport bag

999,GUL 233748-0005-XXX

SVART 233748-0001-XXX

B

ES

R!

SCOTT ERGONOMIC PRO DP REGNBUKSE

TSELGE ES

R!

233749

B

SCOTT REGNBEKLEDNING

233748

T S E LG E

Ergonomic regnjakke og bukse er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt. KONSTRUKSJON: Vann, vindtett, pustende og med stretch DRYOsphere membran. MATERIALE: 75% Polyurethan, 25% Polyester. STØRRELSE: XS-4XL FUNKSJONER • Høyt liv • Reflekser for best mulig synlighet • Justering i livet • Kommer med transport bag

899,-

SVART 233749-0001-XXX

størrelse

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-006 -007 -008 -009 -010 -011 -012

29


B

ES

R!

B

SCOTT TURN DP DAMEJAKKE

TSELGE ES

R!

SCOTT DAME

237800 | D-SIZE 240623

T S E LG E

KONSTRUKSJON: Tettvevd Polyamid stoff med høy slitestyrke. Pustende, vindtett og vanntett Z-liner DRYOsphere membran. MATERIALE: 50% polyamid, 50% Polyester. MEMBRAN: 100% polyuretan. STØRRELSE: 36 - 46 FUNKSJONER • God ventilasjon for klimakomfort • Behagelig myk og høy krage • Kan brukes med både åpen og lukket krage • Innvendig klaff bak hovedglidelås for isolasjon/hindre kuldebro • Justering i livet, ermene og på mansjettene • Magnetisk lukking i kragen og YKK FlexiFix knapp som holder kragen åpen for evt. ventilasjon • Avtakbart termofor med super myk 80g Dexfil® isolasjon og lettvekts tafetta 210T stoff og komfortabelt netting fòr • Ekstra isolasjon over nyrene • Vanntett labyrint lukkesystem • Lang glidelås for kobling til bukse • SAS-TEC beskyttere på skulder og albue • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon • Reflekterende elementer for beste synlighet • 1 vanntett innerlomme • 3 vanntette utvendige lommer SVART/GUL 237800-1040-XXX

SVART 237800-0001-XXX 240623-0001-XXX

B

SCOTT TURN TP BUKSE

TSELGE ES

B

ES

R!

227476 | D-SIZE 240624

LYS GRÅ/RØD 237800-3721-XXX

R!

3399,-

T S E LG E

MATERIALE: 500D Polyamid med høy slitestyrke med 750D nylon og wax coated forsterkninger. Pustende, vind og vanntett Z-liner triPhase membran. 95% Polyamid, 5% Pulyurethan, Liner 100% Polyester. KOMFORT: Høytliv mot nyrene. Ventilasjonssystem. Stetchpaneler for best mulig bevegelighet. Komfortabel mesh liner. Uttagbar thermo fôr med veldig mykt 80 grams Dexfil fôr. Lettvekts tafetta stoff på innerbuksa 210T. STØRRELSE: 36 - 46 FUNKSJONER • Dobbelt lag med stoff på kne og sete for ekstra forsterkning • Knebeskytter som er høydejusterbar i 2 posisjoner • SAS-TEC beskytter. EN1621-1 godkjent • Refleks elementer for best mulig synlighet • 2 utvendige vannavvisende lommer • Lang glidelås for kobling med jakke • Justeringer i livet og nedre kant • Wax coating forsterkninger

2799,-

SVART 247476-0001-XXX 240624-0001-XXX

30

størrelse

36

38

40

42

44

46

-325 -327 -329 -331 -333 -337


237801

227474

SCOTT TECHNIT DP DAME BLOUSON

SCOTT TURN TP DAMEJAKKE

KONSTRUKSJON: Tettvevd, kraftig Nylon vevd med stretch paneler. Vind, vanntett og pustende Z-liner DRYOSPHERE membran. MATERIALE: Ytterstoff 95% Polyamid, 5% Polyurethan, fôr: 100% Polyester. KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet. ISOLASJON: Utagbart termofor med super mykt 80gr. Dexfil ® fôr. Spesiell lettvekts ripstop 260T tafetta. STØRRELSE: 36 - 46

KONSTRUKSJON: Tettvevd Polyamid stoff med høy slitestyrke. Pustende, vindtett og vanntett Z-liner Triphase membran. MATERIALE: 50% polyamid, 50% Polyester. MEMBRAN: 100% polyuretan. STØRRELSE: 36 - 46 FUNKSJONER • God ventilasjon for klimakomfort • Behagelig myk og høy krage • Kan brukes med både åpen og lukket krage • Innvendig klaff bak hovedglidelås for isolasjon/hindre kuldebro • Justering i livet, ermene og på mansjettene • Magnetisk lukking i kragen og YKK FlexiFix knapp som holder kragen åpen for evt. ventilasjon • Avtakbart termofor med super myk 80g Dexfil® isolasjon og lettvekts tafetta 210T stoff og komfortabelt netting fòr • Ekstra isolasjon over nyrene • Vanntett labyrint lukkesystem • Lang glidelås for kobling til bukse • SAS-TEC beskyttere på skulder og albue • Lomme for valgfri ryggbeskytter med størrelsesinformasjon • Reflekterende elementer for beste synlighet • 1 vanntett innerlomme • 3 vanntette utvendige lommer

FUNKSJONER Ergonomisk formet YKK® glidelås med labyrint system SAS-TEC ® beskyttere, EN1621-1 godkjent Lomme for valgfri ryggskinne med størrelses informasjon Reflekterende elementer for beste synlighet 1 vanntette indre lommer 2 vannavvisende ytre lommer Lang glidelås for kobling med bukser Neoprene innermansjett Justeringer på krage, midje, nedredel, ermet og mansjetter

• • • • • • • • •

2999,GRÅ/GUL 237801-1120-XXX

SVART/BLÅ 237801-1004-XXX

2999,-

SVART 237801-0001-XXX

SVART/GUL 227474-1040-XXX

227477

227475

SCOTT DENIM DAMEBUKSE

SCOTT TECHNIT TP BLOUSON

MATERIALE: 230 grams denim som er forsterket med aramid(kevlar) materiale. 100% Bomull. STØRRELSE: 36 - 46

SVART 227474-0001-XXX

KONSTRUKSJON: Tettvevd, kraftig Nylon vevd med stretch paneler. Vind, vanntett og pustende Z-liner TriPhase membran. MATERIALE: Ytterstoff 95% Polyamid, 5% Polyurethan, fôr: 100% Polyester KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet. ISOLASJON: Utagbart termofor med super mykt 80gr. Dexfil ® fôr. Spesiell lettvekts ripstop 260T tafetta. STØRRELSE: 36 - 46

FUNKSJONER SAS-TEC beskytter. EN1621-1 godkjent på knær. Lomme for valgfri hoftebeskytter Knebeskytter som er høydejusterbar i 2 posisjoner Aramid(kevlar) forsterkninger 4 utvendige lommer 1 mynt lomme Belte hemper

• • • • • • •

FUNKSJONER Ergonomisk formet YKK® glidelås med labyrint system SAS-TEC ® beskyttere, EN1621-1 godkjent Lomme for valgfri ryggskinne med størrelses informasjon Reflekterende elementer for beste synlighet 1 vanntette indre lommer 2 vannavvisende ytre lommer Lang glidelås for kobling med bukser Neoprene innermansjett Justeringer på krage, midje, nedredel, ermet og mansjetter

• • • • • • • • •

1999,-

2799,GRÅ/LIME GRØNN 227474-3003-XXX

BLÅ 227477-0003-XXX

GRÅ/BLÅ 227475-1100-XXX

31


størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

227478

SCOTT DISTINCT 1 GT HANSKER KONSTRUKSJON: Mykt 0,8 med mer Nappa geitskinn. Vannavisende Pittards® skinn. Pustende, vind og vanntett GORE-TEX® Xtrafit. Innvendig mansjett for å holde fuktighet ute. MATERIALE: Ytterstoff 70% Skinn, 30% Polyamid. KOMFORT: Stretch paneler for best mulig bevegelighet. ISOLASJON: Mykt og lettvekts liner. STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER Paddede knoker. Lang mansjett. Vindusfisker på pekefinger. Reflekterende elementer. Syntetiske velour lapper i hånda. Silikon print for bedre grep. Trekkspill stretch for bevegelighet.

• • • • • • •

1599,-

SVART 227478-0001-XXX

240603 NYHET!

SCOTT PRIORITY GT HANSKER Prioritet GT hanske har GORE-TEX® konstruksjon. Designet med en pre-formet håndgrep i styret og et mykt fleecefôr gjør hansken behagelig, men et solid og pålitelig valg når man kjører. YTTERSTOFF: Geiteskinn hanske kombinert med Nylon mansjett MATERIALE: 46% Skinn, 41% polyamid, 12% Polyester, 1% polyuretan MEMBRAN: 100% PTFE GORE-TEX® FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: Thinsulate: på utsiden 40g, i håndflaten 40g STØRRELSE: S-2XL FUNKSJONER • EVA Foam knoke beskyttelse • Lang mansjett • Justering på mansjett og håndledd • Polstrede forsterkinger • Pre-formet konstruksjon i hånd og fingre • Reflekstrykk på sidene

1299,-

SVART 240603-0001-XXX

Kan betjene din smart telefon med hanskene på

237741

32

R!

ES

B

SCOTT HANSKER

MATERIALE: Geiteskinn. Pustende vind og vanntett DRYOsphere membran. Mykt fleece fôr. Skinn i håndflaten. 72% Lær, 23% polyamid, 5%. polyuretan. STØRRELSE: S-3XL

TSELGE ES

R!

Trafix DP er en skinnhanske for alle forhold. Hansken har en pustende, vind- og vannetett DRYOsphere membran.

B

SCOTT TRAFIX DP HANSKER

T S E LG E

FUNKSJONER • Lang mansjett med stramming. • Stramming i håndledd. • Polstret forsterkning i håndflaten og på sidene. • Tilpasset håndens form. • Formtilpassede detaljer for fingrene. • Reflekstrykk på sidene.

999,Kan betjene din smart telefon med hanskene på

SVART 237741-0001-XXX


237742 NYHET!

237744 NYHET!

SCOTT PROWL 2 HANSKER

SCOTT SPV MESH 2 HANSKER

SCOTT Prowl er en allround hverdagshanske som gir et godt grep og har en myk overflate. Best egnet under normale forhold gir hansken god beskyttelse og komfort på våren, sommeren og høsten.

MATERIALE: Perforert Nappaskinn med stretch og mesh stoff. Mykt fleece fôr. Clarino i håndflaten. 62% polyamid, 27% Lær, 11% polyuretan. STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER • Kort mansjett. • Ventilering. • Mansjett i meshstoff. • Polstret i knokene. • Myk padding dekket med skinn. • Forformet tilpasning til håndflaten. • Stramming i håndledd.

YTTERSTOFF: Geiteskinn MATERIALE: 72% Skinn, 18% polyamid, 7% Polyuretan, 3% Polyester FÔR: 100% Polyester med Soft Fleece HÅNDFLATE: Skinn STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER • Lang mansjett • Justering på mansjett og håndledd • Polstrede forsterkninger • Pre-formet håndflate og fingre • Reflekstrykk på sidene Kan betjene din smart telefon med hanskene på

599,GRÅ 237744-0011-XXX

899,-

SVART 237744-0001-XXX

SVART 237742-0001-XXX

237743

237585

SCOTT LANE 2 HANSKER

SCOTT ASSAULT HANSKER

MATERIALE: Perforert geiteskinn nappa med Stretch stoff. Skinn i håndflaten. Mykt fleece for. 89% Lær, 6% polyamid, 5% polyuretan. STØRRELSE: S-3XL

En av SCOTTs mest teknisk avanserte hansker. SCOTT Assault Glove har premium skinn i håndflaten og karbonfiber knokebeskyttere og ekstra skinnforsterkninger i samme området. Hansken har også en klebrig overflate på fingrene. Den ultimate ekstra-hansken for både korte og lange turer – sportslig, sikker og meget komfortabel.

FUNKSJONER • Kort mansjett. • Knokebeskyttelse under læret. • Forformet tilpasning i håndflaten. • Håndflaten i ett stykke. • Perforert skinn. • Stramming i håndledd.

YTTERSTOFF: Clarino ™ og skinn i håndflaten. Lær og karbonfiber knokebeskyttere STØRRELSE: S-3XL

899,-

FUNKSJONER • Topp premium skinn i håndflaten for • holdbarhet. • Karbonfiber knoke forsterkning med ekstra skinnforsterkninger. • «Tacky» fingergrep.

SVART/RØD 237743-1042-XXX

599,-

SVART 237743-0001-XXX

233878

237745

SCOTT DUALRAID HANSKER

SCOTT TURN DP DAMEHANSKER

Dualraid hansken er ett godt valg for adventure kjøring, med god beskyttelse via «memory foam» på knokene og Schoeller Dynatec stoffet som er ekstremt sterkt og samtidig har god pusteevne som gir god ventilasjon og komfort.

MATERIALE: Geiteskinn og Stretch stoff. Pustende, vind og vanntett DRYOsphere membran. Mykt fleece fôr. Skinn i håndflaten. 50% lær, 39% polyamid, 11% polyuretan. STØRRELSE: XS-2XL

YTTERSTOFF: Komfortabel 0.8mm Nappa kuskinn, Mesh og elastisk stoff MATERIALE: 50% Skinn, 30% Polyamide, 20% Polyester Skinn i håndflaten STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER Polstret knoke med “memory foam” Polstrede i fingrene og i håndflaten Perforert skinn med ventilasjon Silikon print i håndflaten for godt grep Justering på håndleddet Reflekterende elementer

• • • • • •

SVART 237585-0001-XXX

FUNKSJONER • Lang mansjett. • Polstret beskyttelse på knokene. • Polstret forsterkning i håndflatene og på sidene. • Forformet tilpasning til håndflaten. • Stramming i håndledd og på mansjett.

SVART 233878-0001-XXX

799,-

SVART/HVIT 237585-1007-XXX

GRÅ 233878-0011-XXX

899,Kan betjene din smart telefon med hanskene på

SVART 237745-0001-XXX

33


233879

SCOTT SUMMER MESH DAMEHANSKER MATERIALE: Mykt 0.8mm nappa geiteskinn og stretchstoff. 50% lær, 30% polyamid, 20% Polyester. STØRRELSE: S-2XL FUNKSJONER • Polstret knokeparti. • Mesh ventilasjon. • Kort sportsmansjett med justering. • Reflekterende elementer. • Silikon print for best mulig grep. Kan betjene din smart telefon med hanskene på

799,SVART 233879-0001-XXX

STØRRELSESTABELL HANSKER XXS

MENN CM

DAME CM

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

5

6

7

8

9

10

11

12

11.5 - 14.0

14.0 - 16.5

16.5 - 19.0

19.0 - 21.5

21.5 - 24.0

24.0 - 26.5

26.5 - 29.0

29.0 - 31.5

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

4

5

6

7

8

9

10

9.0 - 11.5

11.5 - 14.0

14.0 - 16.5

16.5 - 19.0

19.0 - 21.5

21.5 - 24.0

24.0 - 26.5

HANSKE TEKNOLOGI MCFIT® TECHNOLOGY

GORE-TEX®

DRYOSPHERE

”McFIT teknologi” er en produksjonsteknikk som ved hjelp av et spesielt lim laminerer hvert lag i hanskene for å unngå unødvendige sømmer mellom for, membranen og ytterstoffet. Teknologien kan brukes på alle typer hansker uten hensyn til design og bruk. Denne innovative teknologien gir hendene ”Maksimal komfort” gjennom fordeler som god bevegelighet, topp grep og holdbarhet. Resultatet er at hansken føles meget god på hånden og at innerforet ikke føles «løst» men integrert i hansken.

GORE-TEX® er det mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende materialet tilgjengelig. GORE-TEX® membranen inneholder 1,4 milliarder små porer per kvadratcentimeter. Derfor penetrerer ikke vanndråper stoffet, men fuktighet i form av damp transporteres vekk fra kroppen effektivt. Alle sømmer er forseglet med Gore søm tape for å gi fullstendig vanntetthet. Alle GORE-TEX® plagg er laget henhold til standarder for Guarantee to Keep You DryTM programmet. Pusteevne verdi for GORE-TEX® produktene er ca 15’000mm og vanntetthet er vannsøyle på hele 45’000mm.

DRYOsphere membran er et vanntett / vindtett / pustende materiale. Denne teknologien fungerer som en barriere mot vann og vind, samtidig som det puster, holder deg tørr og komfortabel under alle forhold.

34

3M THINSULATE™ INSULATION Den opprinnelige lavvolums isolasjonen. Ingen isolasjon holder deg varmere enn Thinsulate™ isolasjon. Når du sammenligner like tykkelser, gir Thinsulate™ isolasjon opp til det dobbelte av andre high-loft isolerende materialer og nesten en og en halv ganger varmere enn dun. Varmest: Fanger nesten 10 ganger mer luft og varme sammenlignet med normal isolasjon, også reflekterer det tilbake mer kroppsvarme på samme tid. Thinsulate har også de beste pusteegenskapene!


SCOT T HAN S K E R SA M M E N LIG N I NG HANSKER

SKINN

POLYAMIDE (TEKSTIL)

POLYESTER (SYNTETISK STRETCHGORE-TEX DRYOSPHERE THINSULATE STOFF ISOLASJON)

DISTINCT 1 GT HANSKER

X 70%

X 30%

PRIORITY GT HANSKER

X 46%

X 41%

TRAFIX DP HANSKER

X 72%

X 23%

PROWL 2 HANSKER

X 72%

X 18%

LANE 2 HANSKER

X 89%

X 6%

DUALRAID HANSKER

X 50%

X 30%

X 20%

SPV MESH 2 HANSKER

X 27%

X 62%

X 11%

ASSAULT HANSKER

MCFIDO

X X 12%

KARBON- KAN BETJENE POLSTRET/ EVA FOAM LANG KORT FIBER PITTARDS MANSJETT PADDEDE KNOKEBEST- KNOKEBEDIN SMART MANSJETT KNOKEPARTI YTTELE TELEFON SKYTTELSE X

X

X X

X 3%

X

X

X X

X

X

X

X

X X

DAMEHANSKE

X X

X

X

X

X

X

X

TURN DP DAMEHANSKER

X 50%

X 39%

X 11%

X

SUMMER MESH DAMEHANSKER

X 50%

X 30%

X 20%

X

X

X

X X

X

X X

X

35


225405/240505

225404/240504

Neopren ansiktsmaske m/hette for maksimal varmekomfort. T S E LG E

STØRRELSE: XS-XL (005-009) MATERIALE: 100% Polychloropren, 100% Polyamid

STØRRELSE: XS-XL (005-009) MATERIALE: 100% Polychloropren 100% Polyamid, 81% Polyamid 19% Elastan FUNKSJONER • Laget i Neoprene. • Power stretch. • Glimrende beskyttelse. • Fri inn- og utånding takket være “air-technology”. • Laget av ventilert noeprene for økt komfort. • Utmerket passform. • Til bruk under alle forhold. • Kan vaskes i vaskemaskin.

FUNKSJONER • Laget i Neoprene. • Glimrende beskyttelse. • Fri inn- og utånding takket være “air-technology”. • Laget av ventilert neoprene for økt komfort. • Utmerket passform. • Til bruk under alle forhold. • Kan vaskes i vaskemaskin.

199,-

SCOTT FACE HEATER HETTE

R!

B

ES

B

Neopren ansiktsmaske for maksimal varme og beskyttelse fra elementene.

TSELGE ES

R!

SCOTT FACE HEATER MASKE

SVART 225404-0001-XXX

349,SVART 225405-0001-XXX

225406

225407

SCOTT WIND WARRIOR MASKE

SCOTT BALACLAVA MASKE

Neopren ansiktsmaske for maksimal varme og beskyttelse fra elementene.

Behagelig balaclava i mykt og teknisk materiale. Fleece innside.

STØRRELSE: XS-XL (005-009) MATERIALE: 78% Polyester, 22% Polyurethan

STØRRELSE: XS-XL (005-009) MATERIALE: 100% Polyester, Fleece på siden

FUNKSJONER • Laget i 3-lags vindstopper materiale • Glimrende beskyttelse. • Fri inn- og utånding takket være “air-technology”. • Laminerte paneler over kinn og panne. • Myk fleece nærmest huden. • Power Stretch for utmerket passform. • Til bruk under alle forhold. • Kan vaskes i vaskemaskin.

FUNKSJONER • 100% polyester: fleece på innsiden. • 100% polyester: mesh/netting. • Mesh hette for glimrende luftutveksling. • Lav vekt. • Myk fleece mot ansiktet. • Kan vaskes i vaskemaskin.

SVART 225406-0001-XXX

199,-

249,-

SVART 225407-0001-XXX

225408

236948

SCOTT WIND WARRIOR HOOD

SCOTT BALACLAVA MASKE

Ansiktsmaske med hette av behagelig windstopper materiale, med fleece på innersiden.

Behagelig balaclava i mykt og teknisk materiale. Fleece innside STØRRELSE: S-XL (006-009) MATERIALE: 100% Polyester

STØRRELSE: XS-XL (005-009) MATERIALE: 78% Polyester 22% Polyurethan, 81% Polyamid 19% Elastan

FUNKSJONER • 100% polyester: fleece på innsiden. • 100% polyester: mesh/netting. • Mesh hette for glimrende luftutveksling. • Lav vekt. • Myk fleece mot ansiktet. • Kan vaskes i vaskemaskin.

FUNKSJONER • Laget i 3-lags vindstopper materiale • Glimrende beskyttelse. • Fri inn- og utånding takket være “air-technology”. • Laminerte paneler over kinn og panne. • Myk fleece nærmest huden. • Power Stretch for utmerket passform. • Til bruk under alle forhold. • Kan vaskes i vaskemaskin.

179,349,-

størrelse 36

XS

S

M

L

XL

-005 -006 -007 -008 -009

SVART 225408-0001-XXX

SVART 236948-0001-XXX


236949

237518

SCOTT HALSVARMER

SCOTT BALACLAVA BARN

Nakkekrage i windstopper fleece. Ett must på kalde dager på MC eller Snøscooter.

Ansiktsmaske med hette av behagelig windstopper materiale, med fleece på innersiden.

STØRRELSE: S-XL (006-009) MATERIALE: 100% Polyester, 83% Polyester, 17% Elastan, 85% Nylon,15% Elastan

STØRRELSE: S/46, M/48, L/50, XL/52 (789-792) MATERIALE: 100% Polyester

149,-

FUNKSJONER • Laget i 3-lags vindstopper materiale. • Glimrende beskyttelse. • Myk fleece nærmest huden. • Til bruk under alle forhold. • Kan vaskes i vaskemaskin.

SVART 236949-0001-XXX

størrelse

299,-

S

M

L

XL

-789 -790 -791 -792

SVART 237518-0001-XXX

208604

208603

SCOTT MX SOKKER LANGE VENTILERTE

SCOTT SOKKER KNE HØYE

STØRRELSE: S-XL (006-009) MATERIALE: Mesh: 100% Polyester mesh. Strikk: 45% Polyester Coolmax, 45% Bomull, 8% Polyester og 2% Elastane. Ellers: 92% Polyamid, 8% Elastane.

STØRRELSE: S-XL (006-009) MATERIALE: Strikk: 45% Polyester Coolmax, 45% Bomull, 8% Polyester og 2% Elastane. Ellers: 92% Polyamid, 8% Elastane.

FUNKSJONER • Essensielt tilbehør for de som kjører med kneskinner. • Materiale som holder støtten på plass pluss mesh for bedre ventilasjon. • Tykk frotté såle. • Ribbestrikket innside og ankelstøtte.

FUNKSJONER • Coolmax for maksimal fukttransport. • Essensielt tilbehør for de som kjører med kne/leggskinner. • Frotté tå, såle og hæl. • Ribbestrikket innside og ankelstøtte.

349,-

SVART/GRÅ 208604-1001-XXX

169,-

GRÅ/SVART 208603-1019-XXX

225400

SCOTT NEOPRENE POWERBELT Nyrebelte i isolerende neoprenstoff. Varmer og støtter. Laget av ventilert neopren for ekstra komfort, korsrygg støtte og ventilasjon. STØRRELSE: S-2XL (006-010)

SVART 225400-0001-XXX

FUNKSJONER • For bruksområder og alt vær. • Utmerket passform. • Borrelås lukking for enkel størrelsestilpasning. • Enkelt vedlikehold • Maskinvaskbar. • TPR logo foran. • Preget logo bak.

399,størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010

37


SCOTT INSULOFT LIGHT JAKKE

En poly-blanding med en herlig myk børstet innside gjør at SCOTT Defined sin lette pullover kan brukes rett på huden eller som et mellomlag.

Lett og ekstremt komprimerbar er insuloft en perfekt følgesvenn når du trenger ekstra isolasjon under ytterjakken.

B

ES

FUNKSJONER • Svært pustende • Behagelig stoff i halsen

FUNKSJONER • Håndvarmerlommer • Justerbart liv • Pustende strechpaneler på underarmen • Kan komprimeres for enkel pakking i lommen på Concept VTD jakken.

499,INK BLÅ 240077-3591-XXX

1599,-

MØRK GRÅ 240077-0091-XXX

240068 NYHET!

240070 NYHET!

SCOTT INSULOF EXPLORAIR HYBRID PLUS JAKKE

SCOTT INSULOFT PLUS CLASSIC JAKKE

SCOTT Insuloft Explorair Hybrid Plus er en helt nytt plagg designet for å brukes under skalljakker. Med bruk av bransjeledende tekstiler, for eksempel Polartec® Power Dry® i foret for super isolasjon og 50D Ripstop stoff på utsiden.

SCOTT Insuloft Plus Jakken har PrimaLoft® isolasjon på overkroppen, hette og skulder område med Polartec® Power Stretch® på nedre del ved kropp og ermer. Dette skaper den ultimate blanding av stil og funksjon.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 50D Ripstop Down-Proof Toray Vevd fleece med DUROxpand Polartec® Power Dry® ISOLASJON: Excelloft 60g VEKT: 540g

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 20D Ripstop Down-Proof Toray Polartec® Power Stretch® ISOLASJON: 60g PrimaLoft® Silver Isolasjon Eco VEKT: 478g

SVART/SVART 240071

FUNKSJONER • Fast hette • Varmelommer for hendene • Justering i livet

FUNKSJONER • Varmelommer for hendene • Pustende stretchpaneler på underarmen

1799,-

INK BLÅ 240068-3591-XXX

240073 NYHET!

240072 NYHET!

SCOTT DEFINED POLAR JAKKE

SCOTT VEST INSULOFT

SCOTT Definert Polar Jakke er en varm jakke designet med Polartec® Power Stretch®. Denne hybrid jakken er fukttransporterende, pustend og er ett godt alternativ som mellomlag eller basislag for bruk under mc-klær, som det også kan bruke til fritid som skitur, gåtur eller fjelltur.

SCOTT Insuloft Vest er lett og et perfekt plagg for å holde kroppen varmen under f.eks. skiturer. Vesten er lett å pakke sammen så den tar liten plass og får plass i en liten sekk.

BLÅ/SVART 240070-4785-XXX

GRØNN/BLÅ 240070-4682-XXX

INK BLÅ 240072-3591-XXX

MØRK GRÅ 240072-0091-XXX

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 20D Ripstop Down-Proof Toray Vevd fleece med DUROxpand ISOLASJON: 80g PrimaLoft® Silver Isolasjon Eco VEKT: 227g

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: Polartec® Power Stretch® Vevd fleece med DUROxpand VEKT: 400g

FUNKSJONER • Innvendig lomme

FUNKSJONER • 4-veis pustende stretch paneler • lomme med glidelås samt bryst og sidelommer

899,-

999,SVART 240073-0001-XXX

38

T S E LG E

YTTERSTOFF: 20D Ripstop down-proof toray strikk fleece med Duroxpand MATERIALE: 100% Polyester ISOLASJON: 80g Primaloft® Silver isolasjon eco CA VEKT: 380G PASSFORM: Atletisk STØRRELSE: S-XXL

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 92% Polyester, 8% elastan Knit VEKT: 251g

1599,-

TSELGE ES

R!

SCOTT DEFINED LIGHT PULLOVER

B

240071 NYHET!

R!

240077 NYHET!


240074 NYHET!

SCOTT DEFINED PLUS JAKKE SCOTT Defined Plus Jakken kan brukes som et ekstra lag under en ski jakke eller for å gå rundt i byen. STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 92% Polyester, 8% elastan Knit. YTTERSTOFF: Strikk fleece med DUROxpand VEKT: 451g

1099,INK BLÅ 240074-3591-XXX

SVART IRIS 240074-4381-XXX

240075 NYHET!

240076 NYHET!

SCOTT DEFINED TECH JAKKE

SCOTT DEFINED WARM PULLOVER

SCOTT Defined Tech er en teknisk, full-zip jakke uten hette. Den kompletterer utvalget når det gjelder varme og komfort.

SCOTT Defined Warm Pullover er et fukttransporterende mellomlagsplagg.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: 100% Polyester YTTERSTOFF: Børstet fleece VEKT: 367g

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: Ytterstoff: Tettvevd stoff for varme og vindmotstand. 90% Polyester, 10% Elastane Øvre ermer, øvre rygg: 88% polyamid, 12% elastan VEKT: 340g

FUNKSJONER • Lomme med glidelås • Justering i livet

FUNKSJONER • 4-veis stretch • Lomme med glidelås • Brystlomme • Tørker raskt • sCAFE Polyester fuktighet- og lukt kontroll

799,-

699,SVART 240075-0001-XXX

SVART IRIS 240075-4381-XXX

IRIS/VIBTRANT BLÅ 240076-4798-XXX

INK BLÅ 240076-3591-XXX

39


220204

SCOTT FIVE 1/2 ZIP STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 100% Polyester VEKT: 251g FUNKSJONER • Vindavvisende front • Flosset innside • 4-veis stretch • Anti-gnage hakebeskyttelse • Brystlomme • Atletisk passform

799,INKBLÅ 220404-2761-XXX

SVART 220204-0001-XXX

230817

220136

SCOTT TWO 1/2 ZIP. PULLOVER

SCOTT 5ZRO ZIP TRØYE

En fleece genser med en herlig myk børstet innerside som kan brukes rett på huden eller som et mellomlag.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 100% Polyester

STØRRELSE: S-XL (006-009) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 92% Polyester, 8% Elastan VEKT: 247g

FUNKSJONER • 1/4 glidelås. • Gode puste-egenskaper • Hurtig tørkende • Komfortabel nær huden • Atletisk passform

FUNKSJONER • Svært gode pusteegenskaper • Anti-gnage hakebeskyttelse • Lomme på ermet

B

499,-

B

599,-

SVART 230817-0001-XXX

SVART 220136-0001-XXX

220192

224399

SCOTT 4ZRO BUKSE

SCOTT SIX6 DAMEJAKKE

STØRRELSE: S-XL (006-009) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 100% Polyester

STØRRELSE: S-L (006-008) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 100% Polyester

FUNKSJONER • Gode puste-egenskaper • Hurtig tørkende • Komfortabel nær huden • Elastisk midje • Silikon i benåpningen • Atletisk passform.

FUNKSJONER • Laminert fleece på innsiden • 4- Veis stretch • Vindavvisende front • Anti-gnage hakebeskyttelse • Glidelås brystlomm

størrelse 40

899,-

499,-

B

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

SVART 220192-0001-XXX

GERANIUM ROSA 224399-3152-XXX


240091 NYHET!

SCOTT DEFINED LIGHT DAME PULLOVER En poly-blanding med en herlig myk børstet innside som kan brukes rett på huden eller som et mellomlagsplagg. STØRRELSE: XS-XL (005-009) PASSFORM: Atletisk SAMMENSETNING: Polyester / Elastan Knit 92% Polyester, 8% elastan Knit VEKT: 201g FUNKSJONER • Svært pustende • Behagelig myk krage

499,MAGENTA LILLA 240091-4782-XXX

GULL 240091-4416-XXX

240082 NYHET!

240087 NYHET!

SCOTT INSULOFT EXPLORAIR HYBRID PLUS DAMEJAKKE

SCOTT DEFINED POLAR DAMEJAKKE

SCOTT Insuloft Explorair Hybrid Plus er en helt ny jakke designet for å brukes under skalljakker. Med bruk av bransjeledende tekstiler, for eksempel Polartec® Power Dry® i foret for super isolasjon og 50D Ripstop stoff på utsiden.

SCOTT Definert Polar Jakke er et varmt mellomlags plagg designet med Polartec® Power Stretch®. Jakken er fukttransporterende, pustende og kjempeflott og er ett godt alternativ som mellomlag eller baselag for bruk under mc-klær, som det også kan bruke til fritid som skitur, gåtur eller fjelltur.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Atletisk KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 50D Ripstop Down-Proof Toray Vevd fleece med DUROxpand VEKT: 450g

VIBRANT BLÅ 240091-4768-XXX

STØRRELSE: XS-XL (005-009) PASSFORM: Atletisk KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: Vevd fleece med DUROxpand 92% Polyester, 8% Elastan Knit VEKT: 320g

FUNKSJONER • Varme lommer for hendene • Pustende stretchpaneler på underarmen

FUNKSJONER • 4-veis pustende stretch • Lomme med glidelås samt bryst og sidelomme • Hybrid konstruksjon

1599,INK BLÅ 240082-3591-XXX

999,-

SVART 240082-0001-XXX

230822

236706

SCOTT EIGHT8. DAMKEJAKKE

SCOTT TWO2 1/2 ZIP. JAKKE

Fleece jakke med Polartec® Power Stretch® som er glatt på utsiden og herlig myk inni. Det puster godt nok til å brukes midt på vinteren under høy aktivitet, og er komfortabelt og stilig nok til å brukes på fritiden.

En fleece genser med en herlig myk børstet innerside som kan brukes rett på huden eller som et mellomlag.

INK BLÅ/BLÅ 240087-4780-XXX

LILLA/SVART 240087-4813-XXX

STØRRELSE: XS-XL (005-009) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 92% Polyester, 8% Elastan VEKT: 191g

STØRRELSE: XS-XL (005-009) PASSFORM: Tettsittende KONSTRUKSJON: Polartec® Power Stretch® SAMMENSETNING: 88% Polyester, 12% Elastan VEKT: 300g

FUNKSJONER • Meget pustende

499,-

FUNKSJONER • 4 - veis stretch • Fukttransporterende og pustende. • Innvendig vindklaff i fullengde. • Laserskjært lomme med glidelås • Laminert sidelomme • Vind og slitasje resistent.

1199,-

SVART 230822-0001-XXX

SVART 236706-0001-XXX

størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

41


STØRRELSESTABELL HERRE NORMAL

XS

S

34

UK

M

36

L

38

XL

30/32

XXL

32/34

3XL

34/38

4XL

38/40

40/42

42/44

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

HØYDE

164-168

64.6-66.1

168-173

66.1-68.1

173-179

68.1-70.5

179-185

70.5-72.8

182-188

71.7-74.0

185-191

72.8-75.2

188-194

74.0-76.4

191-197

75.2-77.6

194-200

76.4-78.7

BRYST

86-100

35.0-36.6

93-97

36.6-38.2

97-102

38.2-40.2

102-108

40.2-42.5

108-114

42.5-44.9

114-120

44.9-47.2

120-126

47.2-49.6

126-132

49.6-52.0

132-138

52.0-54.3

LIVET

80-86

31.5-33.9

84-90

33.1-35.4

90-94

35.4-37.0

94-98

37.0-38.6

98-104

38.6-40.9

104-110

40.9-43.3

110-116

43.3-45.7

116-122

45.7-48.0

120-126

47.2-49.6

HOFTE

90-95

35.4-37.4

95-99

37.4-39.0

99-103

39.0-40.6

103-107

40.6-42.1

107-113

42.1-44.5

113-119

44.5-46.9

119-125

46.9-49.2

125-131

49.2-51.6

131-137

51.6-53.9

INSIDE BEN

80-83

31.5-32.7

81-84

31.9-33.1

82-85

32.3-33.5

83-86

32.7-33.9

84-87

33.1-34.3

85-89

33.5-35.0

86-90

33.9-35.4

87-92

34.3-36.2

89-94

35.0-37.0

D-SIZE

D-XS

D-S

24

UK

D-M

25

D-L

26

D-XL

27

D-XXL

28

D-3XL

29

D-4XL

30

D-5XL

31

32

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

HØYDE

162-168

63.8-66.1

168-172

66.1-67.7

172-176

67.7-69.3

174-178

68.5-70.1

176-180

69.3-70.9

178-182

70.1-71.7

180-184

70.9-72.4

182-186

71.7-73.2

184-190

72.4-74.8

BRYST

86-100

33.9-39.4

100-104

39.4-40.9

104-109

40.9-42.9

109-115

42.9-45.3

115-121

45.3-47.6

121-127

47.6-50.0

127-133

50.0-52.4

133-139

52.4-54.7

139-145

54.7-57.1

LIVET

92-99

36.2-39.0

96-105

37.8-41.3

102-108

40.2-42.5

106-112

41.7-44.1

110-118

43.3-46.5

116-124

45.7-48.8

122-130

48.0-51.2

128-136

50.4-53.5

132-140

52.0-55.1

HOFTE

95-100

37.4-39.4

100-104

39.4-40.9

104-108

40.9-42.5

108-112

42.5-44.1

112-118

44.1-46.5

118-124

46.5-48.8

124-130

48.8-51.2

130-136

51.2-53.5

136-142

53.5-55.9

INSIDE BEN

77-80

30.3-31.5

78-81

30.7-31.9

79-82

31.1-32.3

80-83

31.5-32.7

81-84

31.9-33.1

82-86

32.3-33.9

83-87

32.7-34.3

84-89

33.1-35.0

86-91

33.9-35.8

TALL-STR

TALL-M

TALL-L

98

UK

TALL-XL

102

TALL-XXL

106

110

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

HØYDE

179 - 185

70.5 - 72.8

182 - 188

71.7 - 74.0

186 - 192

73.2 - 75.6

190 - 196

74.8 - 77.2

BRYST

93 - 100

36.6 - 39.4

97 - 104

38.2 - 40.9

103 - 110

40.6 - 43.3

109 - 116

42.9 - 45.7

LIVET

87 - 93

34.3 - 36.6

91 - 97

35.8 - 38.2

96 - 103

37.8 - 40.6

102 - 109

40.2 - 42.9

HOFTE

93 - 105

36.6 - 41.3

97 - 109

38.2 - 42.9

103 - 115

40.6 - 45.3

109 - 121

42.9 - 47.6

INSIDE BEN

86 - 91

33.9 - 35.8

90 - 95

35.4 - 37.4

96 - 101

37.8 - 39.8

102 - 107

40.2 - 42.1

DA M E D-SIZES UK

42

5XL

D-S

D-M

D-L

D-XL

D-XXL

D-3XL

18

19

20

21

22

23

D-5XL

32

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

CM

INCH

HØYDE

160-164

63.0 - 64.6

162 - 166

63.8 - 65.4

164 - 168

64.6 - 66.1

166 - 170

65.4 - 66.9

168 - 172

66.1 - 67.7

170 - 174

66.9 - 68.5

184 - 190

72.4 - 74.8

BRYST

100-104

39.4 - 40.9

104 - 109

40.9 - 42.9

109 - 115

42.9 - 45.3

115 - 121

45.3 - 47.6

121 - 127

47.6 - 50.0

127 - 133

50.0 - 52.4

139 - 145

54.7 - 57.1

LIVET

88-194

34.6 - 37.0

92 - 98

36.2 - 38.6

96 - 102

37.8 - 40.2

100 - 107

39.4 - 42.1

106 - 112

41.7 - 44.1

110 - 118

43.3 - 46.5

132 - 140

52.0 - 55.1

HOFTE

95-112

37.4 - 44.1

99 - 106

39.0 - 41.7

103 - 120

40.6 - 47.2

112 - 129

44.1 - 50.8

120 - 137

47.2 - 53.9

125 - 142

49.2 - 55.9

136 - 142

53.5 - 55.9

INSIDE BEN

74-79

29.1 - 31.1

75 - 80

29.5 - 31.5

76 - 81

29.9 - 31.9

78 - 83

30.7 - 32.7

78 - 83

30.7 - 32.7

78 - 83

30.7 - 32.7

86 - 91

33.9 - 35.8


MEMBRAN GORE-TEX®

DRYOSPHERE

SCOTT PREMIUM STANDARD MEMBRAN Damp slipper ut

VINDTETT: DRYOsphere representerer et stoff evne til å motstå vind og hjelpe holde deg varm.

Regn, vind og snø holder seg ute

VANNTETT & VINDTETT

Ytterstoff

PUSTENDE

Gore-tex menbran

VANNTETT: DRYOsphere representerer et stoff evne til å motstå vann og å holde seg tørr.

Fôr

VANNMOTSTANDIG

PUSTENDE: DRYOsphere representerer et stoff evne til å hjelpe til å regulere kroppstemperaturen ved å sette damp å unnslippe.

GORE-TEX® er det mest holdbare, vanntette, vindtette og pustende materialet tilgjengelig. GORE-TEX® membranen inneholder 1,4 milliarder små porer per kvadratcentimeter. Derfor penetrerer ikke vanndråper stoffet, men fuktighet i form av damp transporteres vekk fra kroppen effektivt. Alle sømmer er forseglet med Gore søm tape for å gi fullstendig vanntetthet. Alle GORE-TEX® plagg er laget henhold til standarder for Guarantee to Keep You DryTM programmet. Pusteevne verdi for GORE-TEX® produktene er ca 15’000mm og vanntetthet er vannsøyle på hele 45’000mm.

DRYOsphere membran er et vanntett / vindtett / pustende materiale. Denne teknologien fungerer som en barriere mot vann og vind, samtidig som det puster, holder deg tørr og komfortabel under alle forhold.

S U P E R FA B R I C ™

SCHOELLER®

P I T TA R D S ®

T H I N S U L AT E ™

D E X F I L™

TRIPHASE®

Hvis du er på jakt etter et materiale som er svært holdbart, har høy slitestyrke, og er designet for alt fra ekstremt miljø til røff daglig bruk er SuperFabric® svaret. SuperFabric® kombinerer kvalitets bomull, polyester, nylon og spandex med presist plasserte vaktblodplater og epoksyharpiksbelegget - noe som resulterer i en svært slite, ild, vann og flekkavvisende materiale som også er lett, pustende og lett å tilpasse.

Schoeller® - Dynatec er et slitesterkt materiale med gode beskyttende egenskaper og høy stabilitet. + Beskyttende egenskaper + Slitesterk + Holdbar + Behagelig følelse + Attraktivt utseende Spesielt for Schoeller er at det er utviklet av høy styrke polyamid, polyamid som blant annet Cordura® bruker.

Vannavvisende og slitesterkt Pittards® skinn er spesielt utviklet med en vannavvisende struktur for å holde hånden tørr under de mest ugunstige forhold. Den er utviklet for å tilby optimal styrke og holdbarhet.

Den opprinnelige lavvolums isolasjonen. Ingen isolasjon holder deg varmere enn Thinsulate™ isolasjon. Når du sammenligner like tykkelser, gir Thinsulate™ isolasjon opp til det dobbelte av andre highloft isolerende materialer og nesten en og en halv ganger varmere enn dun. Fanger nesten 10 ganger mer luft og varme sammenlignet med normal isolasjon, også reflekterer det tilbake mer kroppsvarme på samme tid. Thinsulate har også de beste pusteegenskapene!

Det er flere særtrekk som gjør Dexfil til en suksess: • Overlegen varme som leveres av luft fanget i en gitt plass. • Tynn, lett og beholder sin opprinnelige form og isolerende egenskaper etter gjentatt rengjøring. • Unik blanding av polyester og polyamid fiber for ekstrem fleksibilitet. • Lett isolasjon designet for å beholde orginal form og varme.

TRIPHASE® (TP) er en klimakontroll teknologi basert på en PU membran utviklet utelukkende av SCOTT Sports. Konstruksjonen gir høy pusteevne mens den også er vindtett og vanntett. Disse egenskapene beskytter under alle værforhold mens puste egenskapene gir høyeste grad av komfort. Pga SCOTT sine høye krav, er 3-lags og Z-liner konstruksjonene testet under ekstreme forhold før de ble godkjent for bruk i SCOTT Motorsport produkter.

C O O L M A X®

P O L A R T E C®

P O L A R T E C®

Coolmax® materiale er stoffytelsen som omfatter en effektiv fiberbasert fuktighets styringssystem. Systemet kan transportere svette ut fra kroppen, og gjennom stoffet, hvor den fordamper raskt, slik at brukeren kan føle seg sval/ nedkjølt og mer komfortabel.

Polartec® Power Stretch® stoffet er kroppsnært med 4-veis stretch og er svært pustende. Det holder deg tørr når du svetter og gir veldig god isolasjon med lav vekt.

Polartec® Power Dry® stoffet er konstruert for å holde huden tørr når du svetter. Takket være overlegen fukttransport, høy pusteevne og er hurtigtørkende, fungerer disse plaggene at det slik alltid føles komfortabelt mot huden.

SuperFabric® har vært NASA lab testet og blir brukt i ski jakker, bukser, motorsykkel klær, armbeskyttere, buss seter, industri dekker, arbeid støvler, FERRARI (599 GTB), møbeltrekk og så mye mer! + SuperFabric® materialer har vist seg sterkt i krevende miljøer. + SuperFabric® panserplater gir en fleksibel barriere fra slitasje og skraper

H I T E N A™ HITENA ™ er et høyteknologisk materiale som brukes for verneutstyr / klær; som f.eks i motorsykkelsport + Super holdbar + Langvarige + Smussavstøtende + HITENA ™ er laget av en blanding av tekniske polyamidfibre, som sikrer god langsiktig motstand mot slitasje og smuss.

S A S -T E C SAS-TEC har lang erfaring med støtdempende beskyttere til MC bekledning. Systemet er godkjent av SCOTT sine produktutviklere som stiller meget høye krav. Dette systemet er CE godkjent og utkonkurrerer standarden for ledd og ryggbeskyttere. 3D beskytter i visko elastisk mykt skum med optimale støtdempende resultater i test. Gjenværende kraft i henhold til EN1621-2 er under 9KN (Grensen for level 2 er 9KN) Anatomisk perfekt og nesten ikke merkbar. High End for best mulig funkjson.

43


SCOTT FUNKSJONER

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13 44

01. Uttagbart thermofôr

08. Antiskli i setet

02. Justering med YKK flexfit

09. Utbrettbart fôr for å unngå kuldebro

03. Koblingsbar bukse/jakke

10. Hanskevennelige dragere

04. Behagelig mansjett

11. Fargede borrelåser

05. Enhåndsjustering i livet

12. Fleece på innsiden av krage

06. Enhåndsjustering i nakken

13. Ventilasjonssystem

07. Armjustering


SCOTT TEKNOLOGI

FIDLOCK MAGNETIC SNAP SYSTEM Sikker festeknapp som er meget enkel og rask i bruk.

STORM MANSJETT MED HULL FOR TOMMELEN Sikker passform med optimal vanntett funksjon.

FLEXFIX

DIREKTE VENTILASJON

Magnetlåsing i krage som er enkel i bruk og dobbeltsidig YKK FlexFix® avant trykknapp som kan holde kragen lukket eller åpen for evt. ventilasjon.

I produkter som har direkte laminert konstruksjon er den ytre membranen smeltet sammen med fôret og isolasjonen. I motsetning til den tradisjonelle jakke og bukse konstruksjonen, vil direkte ventilasjon gjøre at luften lettere vil sirkulere ut og ny luft komme inn. Dette for maksimering av temperaturkontroll og effektiv kjøling.

TANNLØS ITD VANNTETT GLIDELÅS

JUSTERBARE LOMMER FOR BESKYTTELSE

En helt vanntett glidelås, der den tannløse ITD glidelåsen skaper en sømløs tetning og forhindrer at vann trenger inn. For å optimalisere bruken er det bra å bruke SLIP OIL (Silikon) på overflaten av glidelåsen etter vasking.

De justerbare lommene ligger enten på kneet eller albuen for lett personlig justering av beskyttelsen. Hver lomme har to stillinger som gir deg mulighet for å senke eller heve den beskytteren 30mm. Denne presise justeringen er med på sikre kjørekomforten og for å maksimere sikkerheten.

45


BESKYTTELSE

46


47


232314

232315

SCOTT SOFTCON BESKYTTELSESJAKKE

SCOTT SOFTCON BESKYTTELSESVEST

Softcon jakken er ett eksempel på nyeste utvikling innen personlig sikkerhetsteknologi og gir uovertruffen komfort. Den er designet for å brukes under trøye og integrerer sømløst med de fleste nakkekrager. Det innovative og myke SAS-TEC skummet er omgitt av en ripebestandig folie, men er laget med lufting for forbedret pusteevn

Softcon vesten er designet for å brukes under trøya og integreres sømløst med de fleste nakkekrager. Vesten har SAS-TEC skum som beskyttere. SAS-TEC har ekstremt bra støtopptagning. Softcon vesten er for de som vil ha rygg og bryst beskyttelse uten beskyttelse på armer og skuldre. STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • One piece SAS TEC™ beskytter på bryst og rygg. • 3D mesh og mesh med stretch.

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • Plate i SAS TEC ™ på Rygg & Bryst • SAS TEC ™ pads på albue og skulder • 3 dimensjonalt og elastiskt mesh stoff. FUNKSJONER • Rygg: Level 1 ref. EN 1621-2: 2003 og pr EN 1621-2:2013 • Perfekt Nakkekrage kompatibilitet (integrert fordypningen i beskyttelsen) • Ventilert, myk og ekstremt lette bryst og rygg plater i SAS TEC materiale • Avtagbare, myke og ergonomiske albue og skulderputer • Fukttransporterende innside i 3D mesh på både for og bakplata. • Dobbel innstramming på underarmen for å unngå armpump • Ventilert mesh hoveddel • Glidelås i siden • Sømløs krage

SVART 232314-0001-XXX

FUNKSJONER • Rygg: Level 1 ref. EN 1621-2: 2003 og pr EN 1621-2:2013 • Perfekt kompatibilitet med nakkekrager(laget sport til kragen i beskytteren). • Ventilerte lettvekts beskyttere på rygg og bryst. • Fukttransporterende lag med 3D mesh under beskytteren foran og bak. • Ventilerende mesh som hovedmateriale. • Glidelås i siden. • Silikon print for bedre grep. • Sømløs krage

2599,-

2999,TS BES EL

240552 NYHET!

R! GE

SCOTT 350 PURSUIT BESKYTTELSESJAKKE BE

SCOTT 350 Pursuit beskyttelsesjakke høyeste grad av beskyttelse fra SCOTT. Med en bakplate, samt skulder og korsryggjustering, kan Pursuit Jacket justeres til perfeksjon avhengig av førerens behov og kravene de har.

S

TS

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • Slagfast plast dekning • Innvendig lettvekts «honey comb» struktur • Mykt høy absorberende skumlag FUNKSJONER • Avanserte beskyttende plater på rygg med ventilering • Justerbar albue og underarmsbeskyttelse • Justerbar skulderbredde • Korsryggstøtte og borrelås belte • Nakkekrage kompatibel • Glidelåslukking i siden

2199,-

SVART/GRØNN 240552-1043-XXX

48

E LG E R!

SVART 232315-0001-XXX


232317

SCOTT COMMANDER JAKKE Commander jakken integreres perfekt med nakkekrage og gir enestående komfort. De avtagbare ermene er minimalistiske og er fullt ventilert for å holde føreren kjølig. Legg til de intelligent utformede plast skuldre og albue pads og Commander Beskyttelsesjakken blir den ultimate overkropps beskyttelsen. STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • Leddet PE og ABS plast plater. • Absorberende gummi skumlag FUNKSJONER • Rygg: Level 1 ref. EN 1621-2: 2003 og pr EN 1621-2:2013 • Perfekt nakkekrage kompatibilitet - Patentert Commander Nakkekrage system • Ekstremt ventilert og fleksibelt Commander bryst og front plast deksler. • Fukttransporterende 3D mesh på innsiden av fram og bak panelene • Flex frontplate panel bestånde av flere deler. • Skulder lengde borrelåsjustering • Spenne i fronten for lukking. • Anatomisk støtabsorberende skum over biceps. • Avtagbare ergonomisk og bøyelig albue og skulderputer • Dobbel strammebånd på underarmen for å unngå arm pump • Ventilert mesh hovedmateriale på ermet.

2399,-

SVART/GRØNN 232317-1043-XXX

HVIT 232317-0002-XXX

”The SCOTT Vertebrae system was awarded several times for its innovative and unique construction. The plate system mimics the vertebrae, articulating in 3 axes to ensure free lateral extension and compression movements, resulting in complete freedom of movement and the highest level of protection.

49


237210

SCOTT COMMANDER BODY ARMOR Commander Body Armor har konstruksjon som integrerer med nakkekrager. Formede plater på ryggen lindrer overtrykk og ubehag når man har på nakkekrage. De ventilerte leddplatene passer hvilken som helst nakkekrage komfortabelt uten at det går ut over beskyttelsen. Det kan brukes under eller over førerens trøye. STØRRELSE: M, L, XL (007-009) PASSFORM: Normal MATERIALE • Leddet og støtabsorberende skall • Kombinasjon av innovativt støtabsorberende skum • Pustende mesh • Justerbar midje stropper og ratchet lukking CE-STANDARD

• CE EN 1621-2 nivå 1 (bak) • CE EN 14021 (bryst)

SVART/GRØNN 237210-1043-XXX

FUNKSJONER • Patentsøkt • Nyskapende leddet ryggbeskytter system spesielt utformet for Leatt nakkekrager • Fleksibel og ergonomisk med 5-panelers bryst beskytter • Justerbare skulderremmer med smart borrelås lukking • Ventilert indre mesh • Justerbar midjebelte med ratchet lukkesystem • Tilpasset for å stroppe fast nakkekragen • Nakkekrage Integrasjon

HVIT 237210-0002-XXX

1699,-

B

ES

B

SCOTT Soft CR ll ryggbeskyttelse har en nyskapende D3O® ActiFit plate.Platen er lav profil som gjør den kompatibel med de fleste nakkekrager.

R!

SCOTT SOFT CR II RYGGBESKYTTER

TSELGE ES

R!

237211

T S E LG E

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) PASSFORM: Normal MATERIALE • D3O® Viper beskyttelsesplate • Aerated 3D mesh FUNKSJONER • Uttagbar d3o ryggbskyttelse • Pustende mesh bak-panel • Avtagbare og justerbare skulderstropper • Justerbart brystbelte, og elastisk hoftebelte • CE EN 1621-2 (Rygg) Standard • CE EN 1621-2 Level 2 • d3o er et patentert materiale med intelligente molekyler. Disse er i flyt når du bev­eger deg, men låses ved støt for å absorbere energi og beskytte deg. • Kan brukes til motorsykkel, ATV,snøscooter, ski, snowboard, sykkel og andre action aktiviteter • Dobbelt elastisk hoftebelte.

1499,SVART/GRØNN 237211-1043-XXX

50

”Av og til dukker det opp produkter vi fristes til å genierklære. Denne ryggskinnen kommer inn under den kategorien.


232316

232322

SCOTT SOFTCON BODYARMOR

SCOTT COMMANDER ALBUEBESKYTTELSE

Softcon Body Armor er en enkel bryst og ryggbeskytter som har bryst og ryggplater bygget med SAS TEC materiale. Med justerbar midje med låsespenne for en sikker passform. Rustningen har også utsparinger front og bak for å få plass til de fleste nakkekrager.

Commander albue beskytter ble designet for å bøye seg med naturlige bevegelser av albuen og har en ventilert mesh stoff på ermet for bedre pusteevne. Meshen bidrar også til å redusere armpump. STØRRELSE: S/M, L/XL (015, 016) KONSTRUKSJON • Leddet PE plast plater • Absorberende gummi skumlag

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • Plate i SAS TEC ™ på Rygg & Bryst • 3 dimensjonalt og elastiskt mesh stoff. FUNKSJONER • Perfekt Nakkekrage kompatibilitet (integrert fordypningen i beskyttelsen) • Ventilert, myk og ekstremt lette bryst og rygg plater i SAS TEC materiale • Fukttransporterende innside i 3D mesh på både for og bakplata. • Justerbart belte I livet. • Enkel spenne lukking

2499,-

FUNKSJONER • Avtagbart ergonomisk og bøyelig plastskall • Doble stramme bånd på underarmen for å unngå armpump • Ventilert mesh som hovedmateriale på erme

599,SVART 232316-0001-XXX

SVART 232322-0001-XXX

232323

217775

SCOTT SOFTCON RYGGBESKYTTER

SCOTT MX KNEBESKYTTELSE

Softcon Ryggbeskytter er for de som søker den ultimate ryggskinne. Den har justerbare bryst stropper og borrelås belte for å sikre en perfekt passform. Bakplaten er utstyrt med SAS-TEC materiale og har et lag med skum som tilpasser seg kroppen for maksimal komfort.

Denne knebeskytteren gir kneet og leggen enkel beskyttelse. Knebeskytteren har en effektiv 3-stropp justering og er fullt artikulert for enkel bevegelse. STØRRELSE: ONE SIZE (000) KONSTRUKSJON • Plastikk, bio foam

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • SAS TEC™ ryggbeskytter. • Støtabsorberende skumlag. • 3D mesh.

FUNKSJONER • Beveglighet i kneleddet • 3 komfortable stropper • CE godkjent EVA skum

CE-STANDARD

• CE EN 1621-2 level 1.

1699,-

SVART/GRØNN 217775-1043-XXX

369,SVART 232323-0001-XXX

299,B

TSELGE ES

B

ES

R!

225592

SCOTT PURSUIT 450 BESKYTTELSESJAKKE

T S E LG E

450 jakken er differensiert fra 250 jakken, ved at ryggplaten har ett sikkerhetsnivå høyere på ryggplata (nivå 2 CE 1621-2) og har avtagbare ermer og ryggskinne.

1999,-

225598

SCOTT MX UNDERSHORTS BESKYTTELSE MX Undershorts er designet for å brukes under MX bukser for å gi ekstra hofte beskyttelse. En komfortabel chamois ble tilsatt til sete-området for å gi mer komfort. Dette er en perfekt undershorts for de som ønsker litt mer beskyttelse samt mer komfort i salen.

STØRRELSE: M, L, XL (007-009) KONSTRUKSJON • Slagfaste plast ytreplater • Innvendig lettvekts bikube struktur • Støtabsorberende skumlag. FUNKSJONER • Scott Pursuit Jacket beskyttelsesjakke • Full overkroppsbeskyttelse for komplett beskyttelse • Glidlås åpning, avtagbar underarmer og ryggplate • Justerbar albue / underarms beskyttelse • Justerbar skulderbredde • Korsryggsjustering • CE godkjent • CE EN1621-2 Level 2 (bak), EN14021(bryst), EN1621-2(albue, skulder)

SVART 217775-0001-XXX

R!

FUNKSJONER • Ventilerte lettvekts beskyttere på rygg og bryst. • Fukttransporterende lag med 3D mesh under beskytteren. • Justerbare stropper på bryst og over skuldre. • Justerbart borrelås belte.

STØRRELSE: S, M, L, XL (006-009) KONSTRUKSJON • Slagfaste plastplater • Myke støt absorberende skumpads

SVART 225592-1043-XXX

FUNKSJONER • Avtakbare plastikkskall beskyttere på lårene. • SAS-TEC hoftepads. • Beskyttende flapp over hoftekammen i EVA materiale • Padding for bedre sitte komfort. • Komfortabel og pustende mesh konstruksjon • Laget med mange paneler for best mulig passform.

999,-

SVART/GRØNN 225598-1043-XXX

SVART 225598-0001-XXX

51


SCOTT 250 NAKKEKRAGE

550 nakkekragen gir komfort og sikkerhet. Gode justeringsmuligheter sørger for sikker montering og større bevegelsesfrihet ved optimalisert Leatt ® beskyttelsesteknologi. Det halvstive chassiset er fleksibelt og justerbart nok til å passe til de fleste kroppsfasonger, samtidig som konstruksjonen forblir stiv nok til å overføre energien ved ett sammenstøt.

Scott 250 nakkekragen er en prisgunstig premium off-road beskyttelses krage. Glassfiberarmert polyamid konstruksjon og Biofoam polstring med fast fram og bakdel.

ES

B

STØRRELSE: S/M, L/XL (015, 016) KONSTRUKSJON: • Glassfiberarmert polyamid harpiksstruktur • Injisert skum padding. FUNKSJONER • Nyutviklet snap -off ”ryggstøtte” • Mange justeringsmuligheter - skyvbar fram og bak justering og 4 vinkler på ”ryggstøtte”. • Alternative Load Path Technology ™ , utviklet av Leatt ® • Avtagbare pads for å justere høyden på kragen • Kragebein utsparing for å skåne kragebeinet. • Hurtigkobling for åpning/lukking.

3599,-

FUNKSJONER • CE godkjent • Aternative Load Path technology, utviklet av Leatt • Kompatibel med alle helhjelmer • Ryggstøtta er konstruert for å knekke ved en gitt belastning • Det er ekstra rom over kragebeinet for å beskytte det skjøreste beinet i kroppen, mot skader fra hjelm og nakkekrage • 2 fjærbelastede rød anodiserte CNC aluminiums hengsler. Den skarpe røde fargen indikerer åpne/lukke mekanismen for helsepersonell ved ulykker. • Passer de fleste beskyttelsesjakker • Kommer med selesystem med hurtig spenner • Justerbar. Alle deler og verktøy for tilpasning kommer i pakken • 850 gram +-50 gram

237808

SCOTT 450 NAKKEKRAGE

SCOTT JR 550 NAKKEKRAGE

Scott 450 nakkekragen er off-road krage med premium passform takket være justerbar front og bak støtte. Polykarbonat konstruksjon og Biofoam padding med TPR logoer gir både premium sikkerhet og bra utseende!

550 junior nakkekragen gir komfort og sikkerhet. Leatt ® designet og justeringsmuligheter sørger for sikker montering og muligheten for at junior kan vokse med nakkekragen. Skulderputer kan heve eller senke kragen for personlig tilpasning i senket posisjon passer den bra til små førere.

3499,-

52

SVART 235877-1019-XXX

2999,-

235876

FUNKSJONER • Ny form, lavere profil på padding for bedret bevegelighet. • Den Scott nakkekragen med flest justerings muligheter for optimal passform. • CE godkjent. • Aternative Load Path technology, utviklet av Leatt. • Kompatibel med alle helhjelmer. • Ryggstøtta er konstruert for å knekke ved en gitt belastning. • Det er ekstra rom over kragebeinet for å beskytte det skjøreste beinet i kroppen, mot skader fra hjelm og nakkekrage. • 2 fjærbelastede rød anodiserte CNC aluminiums hengsler. Den skarpe røde fargen indikerer åpne/lukke mekanismen for helsepersonell ved ulykker. • Passer de fleste beskyttelses jakker. • Kommer med selesystem med hurtig- spenner. • Justerbar. Alle deler og verktøy for tilpasning kommer i pakken. • 790 gram +-50 gram.

T S E LG E

STØRRELSE: S/M, L/XL (015, 016) KONSTRUKSJON: • Glassfiberarmert polyamid harpiksstruktur • Injisert skum padding. SVART 237807-0001-XXX

STØRRELSE: S/M, L/XL (015, 016) KONSTRUKSJON: • Glassfiberarmert polyamid harpiksstruktur • Injisert skum padding.

TSELGE ES

R!

SCOTT 550 NAKKEKRAGE

B

235877

R!

237807

HVIT/SVART 235876-1035-XXX

STØRRELSE: ONE SIZE (001) KONSTRUKSJON: • Glassfiberarmert polyamid harpiksstruktur • Injisert skum padding

SVART 237808-0001-XXX

FUNKSJONER • Nyutviklet snap -off ”ryggstøtte” • Mange justeringsmuligheter - skyvbar fram og bak justering og 4 vinkler på ”ryggstøtte”. • Alternative Load Path Technology ™ , utviklet av Leatt ® • Justerbare pads for å justere høyden på kragen • Kragebein utsparing for å skåne kragebeinet. • Hurtigkobling for åpning/lukking.

2999,-


237809

225144/225145/225146

SCOTT JR NECK ARMOR

SCOTT SC1 RYGGBESKYTTELSE KOMPOSISJON: 100% polyurethane STØRRELSE: XXS-XS (225144) S-L (225145) XL-5XL (225146)

Laget med Leatt ® innovasjon er Jr Neck Armor den første i sitt slag. Denne kombinerer nakke og overkropp beskyttelse for Junior førere. Den løser problemet med at unge førere er mer utsatt for bryst, side, skulder, rygg og nakkeskader. Parer sammen etablert nakkebeskyttelse med ny støtabsorberende 3DF skumteknologi gir en komfortabel og godt ventilert overkroppsbeskytter.

499,-

225144-0001 225145-0001 225146-0001

STØRRELSE: XS, S (005, 006) KONSTRUKSJON • Glassfiberarmert polyamid harpiks struktur av skinnen • Absorberende gummi skumlag - 3DF skum teknologi SVART 237809-0001-XXX

FUNKSJONER • Nakkebeskyttelse basert på 550 nakkekrage modell • Fleksibel hals konstruksjon • Avtagbar skulderbeskyttelse • Stor borrelås på siden • Vest bygget med myk , luftet og fleksibelt støtabsorberende skum • Indre mesh stoff panel • Hurtigkobling for åpning/lukking.

225141

SCOTT SC1/01 SKULDERBESKYTTELSE

2999,-

STØRRELSE: one size

237212

SCOTT JR COMMANDER BODY ARMOR

199,-

225141-0001

199,-

225142-0001

199,-

225143-0001

225142

Junior Commander Body Armor tilbyr samme patenterte nakkekrage INTEGRASJON CONCEPT som den voksne versjonen. Artikulerte plater på bakpanelet lindrer overtrykk og ubehag når iført nakkekrage. De ventilerte leddplatene passer hvilken som helst nakkekrage og bæres komfortabelt uten at det går utover beskyttelsen. Det kan brukes under eller over førerens trøye .

SCOTT SC1/02 ALBUE/KNEBESKYTTELSE STØRRELSE: one size

STØRRELSE: XS, S (005, 006) KONSTRUKSJON • SLeddet og støt absorberende skall • Kombinasjon av innovativt støtabsorberende skum • Pustende mesh • Justerbar midje stropper og ratchet lukking

225143

SCOTT SC1/07 HOFTEBESKYTTELSE

FUNKSJONER • Ventilert indre mesh • Justerbar midjebelte med ratchet lukkesystem • Tilpasset for å stroppe fast nakkekragen • Nakkekrage Integrasjon

SVART/GRØNN 237212-1043-XXX

HVIT 237212-0002-XXX

1199,-

STØRRELSE: one size

225600

SCOTT SOFT CR II JR RYGGBESKYTTELSE SCOTT Soft CR ll junior ryggbeskyttelse med den nyskapende d3o® Viper platen i en lomme av ventilert 3D mesh . Platen har lav profil som gjør den kompatibel med de fleste nakkekrager. Med flere justerings stropper kan Junior Soft CR ll justeres til å passe perfekt . STØRRELSE: XS, S (005, 006) KONSTRUKSJON • D3O® Viper beskyttelseplate FUNKSJONER • Laget i D3OTM intelligent beskyttelses materiale • Avtagbar D3OTM ryggbeskyttelse • Pustende mesh ryggpanel • Avtagbare og justerbare skulderstropper • Justerbart brystbelte og elastisk hoftebelte • CE EN 1621-2 (back) Standard • D3OTM er et patentert materiale med intelligente molekyler, disse er i flyt når du beveger deg, men låses ved støt for å absorbere energi og beskytter deg

999,-

SVART/GRØNN 225600-1043-XXX

53


HARD BESKYTTELSE COMMANDER BESKYTTELSESSYSTEM SCOTT Commander setter nye standarder med innovative, lette og støtabsorberende materialer plassert i sentrale områder og har en justerbar ergonomisk passform og enestående komfort. Commander Body Armor oppfyller alle nødvendige sikkerhetsstandarder og en ny revolusjonerende nakkekrage integrering. Den patenterte uavhengig flytende platesystemet på ryggen gir en presis integrering med nakkekrage og en god bevegelsesfrihet. Her trenger man ikke kompliserte justeringer og evt. Fjerning av plater etc. Her er det bare sette på nakkekragen din og du er klar til å kjøre.

BESKYTTELSE I FORHOLD TIL TYKKELSE Ryggbeskyttelsen er bygget med en tynt avansert skum med høy tetthet slik at tykkelsen blir redusert. Tross tykkelsen passerer beskyttelsen alle de nødvendige tester.

FULL LUFTING OG FUKTTRANSPORT Luften sirkulerer gjennom hull og meshstoffet for effektivt å håndtere fuktighet i ryggen og på brystet.

PERFEKT LEATT® INTEGRASJON Bakplatene er delt i to deler for å forenkle integreringen med nakkekrage. Dette gjør at platen bak på nakkekragen kan følge bevegelsene dine uten å gi noe ekstra press på bakplatene. BEVEGELSESFRIHET OG KOMFORT På baksiden: forbindelsen mellom platene er større for å tillate en bedre bevegelsesfrihet og skummet har en spesiell form for å sikre en bedre fleksibilitet. På brystet: Fronten er delt opp i fem paneler for å sikre større bevegelsesfrihet og tilpasning til brystet.

FORHINDRE «ARM PUMP» Ermene har integrerte lycra stretchpaneler som gir en sikker passform, og man unngår «arm pump» som tradisjonelle stropper kan forårsake. SIKKER LÅSING OG JUSTERING De justerbare spennene er enkle og raske i bruk for sikre en sikker og behagelig tilpasning av beskyttelsen på kroppen.

ERGONOMISK TILPASSET BESKYTTELSE Beskyttelsen er laget for å følge linjene på skuldrene og albuene. De har beskyttelse på de områdene som er utsatt for slag og støt.

SIKKER OG BEHAGELIG BEVEGELSE Albuen skallet er delt inn i to deler med overlapping, slik at albuen lett kan bøyes men allikevel gi full beskyttelse.

VERTEBRAE BESKYTTELSESSYSTEM SCOTT VERTABRAE PROTECTIVE SYSTEM: Den beste beskyttelsen! Scott Vertebrae Beskyttelse kombinerer innovative harde ytre plater med en strukturell lagvis system som gjør at beskytteren beveger seg med kroppen. Plate systemet tilpasser seg ryggsøylens bevegelighet i tre akser for å sikre fri lateral, strekk og komprimerings bevegelser som resulterer i full bevegelsesfrihet og det høyeste nivået av beskyttelse. HARDE PLATER MED BEVEGELIGHET De harde platene er laget av ett plastikk materiale lagd for å tåle støt, slag og slitasje. Platene er koblet sammen med ett avansert link system som gjør at plata flekser sammen med kroppen. BIKUBE LAG Lettvekts bikube lag beskytter mot kraftige støt og øker også pusteegenskapene. SKUM LINER Skum lineren hjelper til på bevegeligheten og fleksibiliteten samtidig som den hjelper til å fordele trykket ifra støt.

54


SOFT BESKYTTELSE SOFTCON BESKYTTELSESSYSTEM Den revolusjonerende Softcon beskyttelses jakken er den mest fleksible og komfortable løsningen uten at det går utover sikkerheten. Ved å Kombinere det innovative materialet -SAS TEC ™ - og en unik design, leverer den nye Softcon beskyttelsen enestående bevegelsesfrihet. Rygg og front har en tilpasset profil med en fordypning for å tilpasses bruk av nakkekrage.

NAKKEKRAGE TILPASNING Den innfelte fordypningen foran og bak gjør det enkelt å ta på seg nakkekrage uten å fjerne noen deler.

VENTILASJON OG LUFTING Ventilasjonshullene øker sirkulasjonen og gir frisk luft for å holde deg kjølig.

FLEKSIBEL SAS TEC ™ BESKYTTELSE SCOTT benytter et unikt elastisk materiale kalt SAS TEC ™ som forbedrer fleksibiliteten og tillater beskyttelsen å tilpasse seg kroppen.

LAV PROFIL OG UTSEENDE Beskyttelsen er så tynn at den nesten er usynlig under trøyen.

BESKYTTELSESTEKNOLOGI D3O™ er ett patentert materiale som kombinerer utvikling innen kjemi med produkt utvikling, dette for å produsere ett topp produkt for støt og slag absorbering og beskyttelse.

D3O™ materialet inneholder intelligente molekyler som flyter fritt når det er i bevegelse, men ved støt/ slag så vil molekylene låse seg sammen og gjøre den hard. Det går tilbake til fri flytende tilstand med engang. D3O™ som er brukt i alle Cr ryggbeskytterne har lav profil, lettvekt, fleksibel og myk.

D3O™ ryggbeskytterne tillater full bevegelighet og du vil ikke føle at du har på en ryggbeskytter.

NAKKEKRAGETEKNOLOGI Nakkeskader kan være de mest alvorlige skadene på overkroppen i motorsykkel ulykker. Scott Neck Brace er utviklet i samarbeid med Leatt®, markedslederen og pioneren bak ”hjelmen for nakken”. Nakkekragen er en helt essensiell del av ditt personlige sikkerhetsutstyr. Designet for å fungere sammen med hjelmen. Nakkekragen skal forhindre overbelastning av nakken ved ulykker. Scott Neck Brace er utviklet med Leatt® sin velprøvde Alternative Load Path Technology TM™(ALTP™) og gir perfekt integrasjon av funksjon, bevegelsesfrihet, og utseende for motorsykkel/ MX/ Enduro kjøring, på veien eller på bane.

HYPEREXTENSION: Ekstrem bakover bøying av hodet

LATERAL HYPERFLEXION: Over bøying av hodet sideveis.

POSTERIOR HYPERTRANSLATION: Ekstrem bevegelse rett bakover av hode og hjelm.

Alle Scott nakkekrager beskytter føreren mot 5 forskjellige hode/ nakke overbelasninger med Alternative Load Path Technology. Denne teknologien fordeler trykket som oppstår ifra slag/støt mot hodet, og avlaster støtene fra sårbare nakkevirvler til sterkere eller ikke så kritiske områder i overkroppen. I alle 5 situasjoner vist under vil trykket fordeles ned i nakkekragen og ut i mindre sårbare områder. Hvis trykket på visse punkter blir for stort, vil kragen knekke sammen. Dermed absorberes mesteparten av støtet i kragen.

COUPLED AXIAL LOADING: Forhindrer kompresjon av nakken kun når dette kombineres med andre mekanismer.

HYPERFLEXION: Ekstrem forover bøying av hodet. 55


STØRRELSESTABELL BESKYTTELSE BODY ARMOR OG RYGGBESKYTTELSE 232314 232315 232316

SOFTCON JAKKEBESKYTTER* SOFTCON VESTBESKYTTER SOFTCON BODY ARMOR

M

HØYDE

IN

IN

CM

IN

<170

<5'5''

170-180

5'5''-6'

>180

>6'

15''-17''

42.5-45

17''-18.5''

45-48.5

18''-19''

MIDJE

74-86

29''-34''

86-93

34''-36''

93-100

36''-39''

BRYST

85-95

34''-37''

95-105

37''-41''

105-115

41''-47''

IN

CM

IN

CM

SOFTCON RYGGBESKYTTER

M

HØYDE TORSO LENGDE

L

<5'5''

170-180

5'5''-6'

>180

>6'

15''-17''

42.5-45

17''-18.5''

45-48.5

18''-19''

CM

IN

CM

IN

CM

IN

<170

<5'5''

170-180

5'5''-6'

>180

>6'

39-42.5

15''-17''

42.5-45

17''-18.5''

45-48.5

18''-19''

85-95

34''-37''

95-105

37''-41''

105-115

41''-47''

IN

CM

IN

CM

M

BRYST

SOFT CR II RYGGBESKYTTER

L

M CM HØYDE

TORSO LENGDE

IN

<170

PURSUIT 450 JAKKEBESKYTTER

TORSO LENGDE

XL

39-42.5

HØYDE

237211

CM

39-42.5

CM

225592

XL STANDARD

CM

TORSO LENGDE

232323

L

XL

M

L IN

<170

<5'5''

170-180

5'5''-6'

>180

>6'

39-42.5

15''-17''

42.5-45

17''-18.5''

45-48.5

18''-19''

Rygg: Level 1 according to EN 1621-2: 2003 og PR EN 1621-2:2013 Midje: EN 14021: 2003 *Albue og skulder (Kun jakkebeskytter): Level 2 according to EN 1621-1: 2012

STANDARD

Rygg: Level 2 according to EN 1621-2: 2003 and Pr EN 1621-2: 2013

STANDARD

Rygg: Level 2 according to EN 1621-2: 2003 Midje: EN 14021: 2003 Albue og skulder: Level 1 according to EN 1621-1: 2012

STANDARD

Rygg: Level 2 according to EN 1621:2: 2003

SHORTS, KNE OG ALBUE 225598

MX UNDERSHORTS BESKYTTELSE MIDJE

217775

S

M

L

XL

CM

IN

CM

IN

CM

IN

CM

IN

74-79

29''-31''

79-84

31''-33''

84-89

33''-35''

92-96

36''-38''

MX KNEBESKYTTERE

STANDARD UNISIZE

Kne: Level 1 according to EN 1621-1: 2012

232322

56

COMMANDER ALBUEBESKYTTELSE

S/M

L/XL

CM

IN

CM

IN

TOPPÅPNING

27-31

BUNNÅPNING

20-24

10.5''-12.5''

31-37

12.5''-14.5''

8''-9.5''

24-28

9.5''-11''

STANDARD

Albue: Level 1 according to EN 1621-1: 2012

STANDARD

Hofte: Level 1 according to EN 1621-1: 2012


STØRRELSESTABELL BESKYTTELSE NAKKEKRAGE S/M

CHEST CIRCUMFERENCE CENTIMETER INCH

L/XL

STANDARD

82-86

86-90

90-94

94-98

98-102

102-106

106-110

110-114

114-118

118-122

122-126

32½-34

34-35½

35½-37

37-38½

38½-40

40-41½

41½-43

43-45

45-46½

46½-48

48-49½

CE certified as Personal Protective Equipment 89/686/EEC

JUNIOR NAKKEKRAGE ONE SIZE

CHEST CIRCUMFERENCE

STANDARD

Nakke: CE certified as Personal Protective Equipment 89/686/EEC

CM

IN

74-78

29½-31 Brystmål rett under armhulene

JUNIOR BESKYTTELSE 225600

SOFT CR II JR RYGGBESKYTTER HØYDE

XS

S

CM

IN

CM

IN

124-140

4'-5'

140-155

5'-5'5''

31-35

12''-14''

35-39

14''-15''

TORSO LENGDE

STANDARD

Rygg: Level 2 according to EN 1621:2: 2003

JUNIOR NAKKEBESKYTTELSE XS

HØYDE KROPP

S

STANDARD

CM

IN

CM

IN

105 - 125

3’ 5" - 4’ 1"

125 - 150

4’ 1” – 4’ 11”

Nakke: CE certified as Personal Protective Equipment 89/686/EEC Rygg: CE certified to EN1621-2: 2003 Level 1 Bryst: CE certified to prEN1621-3:2012 Level 1 Skulder: CE certified to EN1621-1: 2012 Level 1 Type A

57


58


OFFROAD

59


SCOT T 45 0 P ODIUM

240914 NYHET!

SCOTT 450 PODIUM TRØYE 450 Podium trøyen er godt ventilert og med polstrede albuer for ekstra komfort. År med produkttesting og kjøring har resultert i denne super-komfortable og svært funksjonelle trøyen. SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-2XL FUNKSJONER • Lycra krage • Store ventilerte sidepaneler • Armer med polstret albue • Lycra i håndleddene for tettsittende passform

599,GRØNN/BLÅ 240914-2278-XXX

GRÅ/SVART 240914-1019-XXX

ROSA/GRØNN 240914-2393-XXX

SVART/BLÅ 240914-1004-XXX

240920 NYHET!

SCOTT 450 PODIUM BUKSE SCOTT 450 buksen er lett og ekstremt pustende. Buksen har Premium bøffel skinn på knærne og er spesielt utformet for en aggressiv kjørestil. Andre funksjoner som en lengde indre mesh liner og justerbare borrelåser i livet gjøre SCOTT 450 buksene til den mest komfortable buksen du noensinne vil bruke. KONSTRUKSJON: 900D Nylon, mesh liner, skinn på innsiden av knærne, Nylon på ytre del av knær SAMMENSETNING: 80% Polyester, 11% gummi, 4% polyamid, 4% Bøffelskinn, 1% elastin STØRRELSE: 28-38 FUNKSJONER • Preformet passform ved knær • God plass til kne/leggbeskyttelse • Stretch indre liner • Perforerte paneler på lårene • Silicon grep på indre linning å eliminere glidning på grunn av gripe / step seter • Justerbar borrelås i livet for en perfekt passform • Nylon 900-D® innerfor på knærne for å eliminere slitasje fra evt. Beskyttelse. • Full mesh på leggen for maksimal ventilasjon

GRØNN/BLÅ 240920-2278-XXX

1899,-

60

størrelse bukse

-317 -319 -321 -323 -325 -327

størrelse trøye

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

28

XS

30

S

32

M

34

L

36

XL

38

2XL 3XL GRÅ/SVART 240920-1019-XXX

ROSA/GRØNN 240920-2393-XXX

SVART/BLÅ 240920-1004-XXX


232175/225478/237555

SCOTT 450 FISSION TRØYE SCOTT 450 COMMIT TRØYE SCOTT 450 TRACK TRØYE Scott sin 450 bekledning er ”Top of The line”. Lagd I de beste materialene tilgjengelig. 450 serien med bekledning er den stiligste og mest funksjonelle på markedet. MATERIALE: Polyester hoveddel. Polyester mesh, lycra og albue polstring STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Helt nytt design • Form sydde albuer. • Lett polstring i albue. • Pustende mesh paneler i siden for best mulig ventilasjon. • Silicon detaljer nederst i ryggen for grep mot buksa.

599,-

FISSION TRØYE SVART/HVIT 232175-1007-XXX

COMMIT TRØYE SVART/HVIT 225478-1007-XXX

TRACK TRØYE SVART/GRØNN 237555-1043-XXX

232180/225487/237562

SCOTT 450 FISSION BUKSE SCOTT 450 COMMIT BUKSE SCOTT 450 TRACK BUKSE 450 buksa har helt ny passform, er veldig lett og har topp pusteegenskaper. Buksa har toppkvalitets lær forsterkninger på innsiden av knær og er formet i aggressiv kjørestilling. Andre funksjoner som mesh fôr i halve lengden, velcro livvidde justering og forbedret lufting. Alt dette gjør 450 buksa til den mest komfortable buksa du noensinne har kjørt i. MATERIALE: 900D Nylon, mesh liner i halve lengden, lær på innsiden av knær og nylon på utsiden av knær. STØRRELSE: 28-38 FUNKSJONER Ny passform og design. Passform tilpasset kjørestillingen. ”Trekkspill” på oversiden knær for bedre bevegelighet. Lær forsterkning på innside knær Naturlig nedre mansjett på leggen. Bedre rom rundt knær for bedre plass til kne beskyttere. Stretch indre liner. Laser skjærte og perforerte lår paneler. Silicon grip på innsiden av livet for å unngå at buksa sklir ned og trøya opp. • Tilpasset velcro stretch livvidde stramming for perfekt tilpassning. • 900D Cordura liner på innsiden av lær forsterkninger for å unngå at knebeskytter gnager igjennom. • Mesh i nedre del av leggen for max ventilering inne i støvlene. • Micro justerbar ratchet lukking i front. • Mesh liner i halve lengden, denne har lycra stretch i korsryggen for bedre bevegelighet. • • • • • • • • •

FISSION BUKSE SVART/HVIT 232180-1007-XXX

COMMIT BUKSE SVART/HVIT 225487-1007-XXX

TRACK BUKSE SVART/GRØNN 237562-1043-XXX

1699,-

61


SCOT T 3 5 0 R ACE

240912 NYHET!

SCOTT 350 RACE TRØYE Lett og meget godt ventilert trøye som vil holde deg kjølig på sykkelen. Atletisk design tilbyr god bevegelighet og en passform tilpasset høy aktivitet. SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Tolags V-hals krage • Armer med polstrede albuer • Lycra i håndleddene for en tettsittende passform

449,BLÅ/ORANGE 240912-1454-XXX

GRØNN/BLÅ 240912-2278-XXX

240918 NYHET!

SCOTT 350 RACE BUKSE SCOTT 350 bukse kombinerer tøff konstruksjon med stretch og lufte paneler for komfort uansett hvor intens konkurransen blir. Den har skinn på innsiden av knærne støttet med nylon for ekstra holdbarhet, samt ribbet spandex stretchmateriale i knærne for å bruke knebeskyttere. KONSTRUKSJON: 600D Nylon, Spandex, mesh liner, skinn innside knær, ballistisk nylon på utsiden av knærne SAMMENSETNING: 80% Polyester, 9% gummi, 5% polyamid, 4% geiteskinn, 2% elastan STØRRELSE: 28-38 FUNKSJONER • Leddet preformet kneparti • Ribbet Spandex stretchmateriale øvre del av kne • Skinn på innsiden av knærne for bedre holdbarhet • Nylon 900-D innerfor på knær for å minimere slitasje ved bruk av knebeskyttere.

1399,-

størrelse bukse

28

30

32

34

36

38

-317 -319 -321 -323 -325 -327 GRØNN/BLÅ 240918-2278-XXX

størrelse trøye 62

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

BLÅ/ORANGE 240918-1454-XXX


240911 NYHET!

240913 NYHET!

SCOTT 350 DIRT TRØYE

SCOTT 350 TRACK TRØYE

Lett og meget godt ventilert trøye som vil holde deg kjølig på sykkelen. Atletisk design tilbyr god bevegelighet og en passform tilpasset høy aktivitet.

Lett og meget godt ventilert trøye som vil holde deg kjølig på sykkelen. Atletisk design tilbyr god bevegelighet og en passform tilpasset høy aktivitet.

SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-XXL

SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-XXL

FUNKSJONER • Tolags V-hals krage • Armer med polstrede albuer • Lycra i håndleddene for en tettsittende passform

FUNKSJONER • Tolags V-hals krage • Armer med polstrede albuer • Lycra i håndleddene for en tettsittende passform

449,-

449,GRØNN/GUL 240911-1040-XXX

SVART/GRØNN 240913-1043-XXX

BLÅ/ORANGE 240913-1454-XXX

240917 NYHET!

240919 NYHET!

SCOTT 350 DIRT BUKSE

SCOTT 350 TRACK BUKSE

SCOTT 350 bukse kombinerer tøff konstruksjon med stretch og lufte paneler for komfort uansett hvor intens konkurransen blir. Den har skinn på innsiden av knærne støttet med nylon for ekstra holdbarhet, samt ribbet spandex stretchmateriale i knærne for å bruke knebeskyttere.

SCOTT 350 bukse kombinerer tøff konstruksjon med stretch og lufte paneler for komfort uansett hvor intens konkurransen blir. Den har skinn på innsiden av knærne støttet med nylon for ekstra holdbarhet, samt ribbet spandex stretchmateriale i knærne for å bruke knebeskyttere.

KONSTRUKSJON: 600D Nylon, Spandex, mesh liner, skinn innside knær, ballistisk nylon på utsiden av knærne SAMMENSETNING: 80% Polyester, 9% gummi, 5% polyamid, 4% geiteskinn, 2% elastan STØRRELSE: 28-38

KONSTRUKSJON: 600D Nylon, Spandex, mesh liner, skinn innside knær, ballistisk nylon på utsiden av knærne SAMMENSETNING: 80% Polyester, 9% gummi, 5% polyamid, 4% geiteskinn, 2% elastan STØRRELSE: 28-38

FUNKSJONER • Leddet preformet kneparti • Ribbet Spandex stretchmateriale øvre del av kne • Skinn på innsiden av knærne for bedre holdbarhet • Nylon 900-D innerfor på knær for å minimere slitasje ved bruk av knebeskyttere.

FUNKSJONER • Leddet preformet kneparti • Ribbet Spandex stretchmateriale øvre del av kne • Skinn på innsiden av knærne for bedre holdbarhet • Nylon 900-D innerfor på knær for å minimere slitasje ved bruk av knebeskyttere.

1399,-

SVART/GUL 240917-1040-XXX

1399,-

SVART/GRØNN 240919-1043-XXX

BLÅ/ORANGE 240919-1454-XXX

63


SCOT T J U N IOR

240916/ 240915 NYHET!

SCOTT 350 TRACK JUNIOR TRØYE SCOTT 350 DIRT JUNIOR TRØYE Med de samme flotte funksjonene og design som 350 trøyene til voksne, er junior versjonen blitt skalert ned til å passe unge førere SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-XL FUNKSJONER • Tolags V-hals krage • Armer med polstrede albuer • Lycra i håndleddene for en tettsittende passform

399,-

350 TRACK TRØYE BLÅ/ORANGE 240916-1454-XXX

350 TRACK TRØYE SVART/GRØNN 240916-1043-XXX

350 DIRT TRØYE BLÅ/ORANGE 240915-1105-XXX

240924 / 240923 NYHET!

SCOTT 350 TRACK JUNIOR BUKSE SCOTT 350 DIRT JUNIOR BUKSE SCOTT 350 er tilsvarende 350 buksene til voksen, men denne junior versjonen en nedskalert variant. Buksen kombinerer tøff konstruksjon med stretch og lufte paneler for komfort uansett hvor intens konkurransen blir. Den har skinn på innsiden av knærne støttet med nylon for ekstra holdbarhet, samt ribbet spandex stretchmateriale i knærne for å bruke knebeskyttere. KONSTRUKSJON: 600D Nylon, Spandex stretcmateriale, mesh liner, skinn innside knær, ballistisk nylon på utsiden av knærne SAMMENSETNING: 80% Polyester, 9% gummi, 5% polyamid, 4% bøffelskinn, 2% elastan STØRRELSE: 22-28 FUNKSJONER • Leddet preformet kneparti • Ribbet Spandex stretchmateriale øvre del av kne • Skinn på innsiden av knærne for bedre holdbarhet • Nylon 900-D innerfor på knær for å minimere slitasje ved bruk av knebeskyttere.

1199,-

64

størrelse barne bukse

-317 -319 -321 -323 -325 -327

størrelse barne trøye

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

28

XS

30

S

32

M

34

L

36

XL

38

2XL 3XL 350 TRACK BUKSE BLÅ/ORANGE 240924-1454-XXX

350 DIRT BUKSE BLÅ/ORANGE 240923-1453-XXX

350 TRACK BUKSE SVART/GRØNN 240924-1043-XXX


237559 / 237560

SCOTT 350 RACE JUNIOR TRØYE SCOTT 350 DIRT JUNIOR TRØYE Scott`s 350 bekledning er laget av kvalitets materialer. Med funksjoner som nytt design med pustende materialer. Scott 350 bekledning tilbyr høy komfort og stil. SAMMENSETNING: 100% Polyester STØRRELSE: S-XL FUNKSJONER Ny sublimert grafikk. 2-lags V-Krage. Raglan ermer med padding på albue. Lycra mansjett for perfekt passform.

• • • •

399,-

350 RACE TRØYE LYS BLÅ/GUL 237559-3087-XXX

350 RACE TRØYE RØD/BLÅ 237559-1228-XXX

350 DIRT TRØYE BLÅ/GRØNN 237560-1413-XXX

237567 / 237568

SCOTT 350 RACE JUNIOR BUKSE SCOTT 350 DIRT JUNIOR BUKSE 350 buksa kombinerer holdbare materialer med stretch og ventilerende materialer for komfort uansett hvor hardt du måtte kjøre. De har skinn forsterkninger på innsiden av knær for økt slitestyrke og ribbestrikket spandex over knærne for å gjøre plass til knebeskyttere. MATERIALE: 600D Nylon, Spandex, mesh fôr, lær på innsiden av knær og ballistisk nylon på utsiden av knær. STØRRELSE: 22-28 FUNKSJONER • Nytt design med High-end materialer. • Form sydd i aggressiv kjørestilling. • Ribbestrikket spandex på oversiden av knær. • Lær på innsiden av knær for slitestyrke. • Naturlig mansjett nederst på leggen. • Superlette TPR detaljer. • Micro justerbar ratchet lukking.

1099,-

350 RACE BUKSE LYS BLÅ/GUL 237567-3087-XXX

350 DIRT BUKSE BLÅ/GRØNN 237568-1413-XXX

350 RACE BUKSE RØD/BLÅ 237567-1228-XXX

65


størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

240600 NYHET!

SCOTT 450 PODIUM HANSKE SCOTT 450 hansken er en high end, lett pustende hanske med alt du trenger, og ingenting du ikke trenger. Hansken er lagd i spandex / nylon med Coolmax® ventilert overdel, Clarino ™ skinn i håndflaten og fingrene. SCOTT 450 hansken er formet for komfort og brukervennlighet. YTTERSTOFF: Cool max Spandex, Clarino ™ lær Neopren mansjett, Håndflate: 60% Nylon, 40% polyuretan Overdel: 22% Polyester, 15% Nylon, 8% polyuretan STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Enkelt lag Clarino skinn håndflaten og fingrene for maksimal følelse • Fleksibel lukking i håndleddet • Silikon på fingrene for bedre grep

GRØNN/BLÅ 240600-2278-XXX

499,-

GRÅ/SVART 240600-1019-XXX

ROSA/GRØNN 240600-2393-XXX

SVART/BLÅ 240600-1004-XXX

240597 NYHET!

SCOTT 350 DIRT HANSKER SCOTT 350 hansken er designet med en minimalistisk tilnærming. En tynn håndflate gir en enestående følelse. Med en hanske som er enkel å ta på, spandex stretcmateriale på oversiden, Clarino syntetisk lær i håndflaten og en non-slip neoprenmansjett er dette valuta for pengene. YTTERSTOFF: Oversiden av hånden: Spandex, 22% Polyester, 15% Nylon, 8% polyuretan Håndflaten: Clarino, Lycra, 60% Nylon, 40% polyuretan STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Slip on design • Enkelt lag Clarino syntetisk lær i håndflaten for maksimal følelse • Silikon i håndflaten og fingrene for best mulig grep

399,-

SCOTT MX HANSKER 66

SVART/GUL 240597-1040-XXX


240598 NYHET!

240601 NYHET!

SCOTT 350 RACE HANSKER

SCOTT 350 DIRT BARNEHANSKE

SCOTT 350 hansken er designet med en minimalistisk tilnærming. En tynn håndflate gir en enestående følelse. Med en hanske som er enkel å ta på, spandex stretchmateriale på oversiden, Clarino syntetisk lær i håndflaten og en non-slip neoprenmansjett er dette valuta for pengene.

SCOTT 350 junior hanske er for føreren som ønsker en pålitelig hanske til en rimelig pris. Hansken har spandex stretchmateriale, Clarino i håndflaten, og en non-slip neoprenmansjett for en komfortabel, men funksjonell følelse. YTTERSTOFF: Twill spandex, Clarino og Lycra Håndflaten: 60% Nylon, 40% polyuretan, Øvre del: 22% Polyester, 15% Nylon, 8% polyuretan STØRRELSE: XS-L

YTTERSTOFF: Oversiden av hånden: Spandex, 22% Polyester, 15% Nylon, 8% polyuretan Håndflaten: Clarino, Lycra, 60% Nylon, 40% polyuretan STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Slip on design • Enkelt lag Clarino syntetisk lær i håndflaten for maksimal følelse • Silikon i håndflaten og fingrene for best mulig grep

SVART/GUL 240598-1007-XXX

FUNKSJONER • Slip on design • Enkelt lag Clarino syntetisk lær i håndflaten for maksimal følelse • Silikon i håndflaten og på fingrene

299,-

399,232208

240602 NYHET!

SCOTT 350 ARMADA HANSKER

SCOTT 350 TRACK BARNEHANSKE

Scott 350 hansker har ett minimalistist design. Ett lags syntetisk skinn i håndflata gir godt grep og følelse. Med ett enkelt ”slip on” design, spandex overdel, polyester i håndflata og ”non slip” neoprene i mansjetten, blir dette en av de beste hanskene i sin prisklasse.

SCOTT 350 junior hanske er for føreren som ønsker en pålitelig hanske til en rimelig pris. Hansken har spandex stretchmateriale, Clarino i håndflaten, og en non-slip neoprenmansjett for en komfortabel, men funksjonell følelse. YTTERSTOFF: Twill spandex, Clarino og Lycra Håndflaten: 60% Nylon, 40% polyuretan, Øvre del: 22% Polyester, 15% Nylon, 8% polyuretan STØRRELSE: XS-L

MATERIALE: Spandex på oversiden av hånda, Syntetisk skinn i håndflata, Lycra trimming på kantene. STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Nytt oppdatert design • Slip-on design • Ett-lags Nash syntetisk skinn for maksimal følelse. • Silikon trykk på håndbak og fingre for bedre grep.

BLÅ/ORANGE 240601-1454-XXX

RØD/SVART 232208-1018-XXX

FUNKSJONER • Slip on design • Enkelt lag Clarino syntetisk lær i håndflaten for maksimal følelse • Silikon i håndflaten og på fingrene

SVART/GRØNN 240602-1043-XXX

299,-

349,SVART/ORANGE 240602-1454-XXX

237581

SCOTT 350 DIRT HANSKER Scott 350 hansker har ett minimalistist design. Ett lags syntetisk skinn i håndflata gir godt grep og følelse. Med ett enkelt ”slip on” design, spandex overdel, polyester i håndflata og ”non slip” neoprene i mansjetten, blir dette en av de beste hanskene i sin prisklasse. MATERIALE: Spandex på oversiden av hånda, Syntetisk skinn i håndflata, Lycra trimming på kantene. STØRRELSE: S-XXL FUNKSJONER • Nytt oppdatert design • Slip-on design • Ett-lags Nash syntetisk skinn for maksimal følelse. • Silikon trykk på håndbak og fingre for bedre grep.

SVART/HVIT 237581-1007-XXX

349,-

67


størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL 4XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011 -012

240926 NYHET!

SCOTT 350 ENDURO JAKKE Designet for enkel nakkekrage integrasjon gir 350 Enduro jakken alt en aktiv fører trenger. Vannavvisende, full ventilasjon og med avtakbare ermer gjør dette det enkelt å tilpasse seg under skiftende værforhold. Et perfekt valg for enhver fører som er ute etter komfort, holdbarhet og funksjonalitet. KONSTRUKSJON: Oxford HD polyamid stoff med værbestandig DWR etterbehandling. Sammensetning: 100% polyamid, FÔR: 100% Polyester ISOLASJON: Pustende mesh fôr PASSFORM: Regulær STØRRELSE: M-3XL FUNKSJONER • Utstyrt for bruk med nakkekrage • Komfortabel krage med mykt stoff • Stretchpaneler for beste bevegelighet • Avtakbare ermer • Klima komfort ved bryst, rygg og arm ventilasjon • Lommer for SAS-TEC beskyttere • Forsterkninger i Ballistic Nylon • 1 innerlomme • 2 vanntette midje Lommer med håndlommer • 1 lomme på armen for start kort etc. og 1 baklomme • Lomme for valgfri Hydrapak® vannblære • Justeringer i midjen, livet, ermene og mansjetter

SVART/ORANGE 240926-1009-XXX

2799,SVART/HVIT 240926-1007-XXX

220914

SCOTT REGNJAKKE PASSFORM: Regulær STØRRELSE: M-3XL FUNKSJONER • Produsert i 100% PVC • Elastisk lycra i mansjetter og hals. • Strikk i livet. • Lomme på ryggen med velcro lås.

449,KLAR 220914-0060-XXX

SCOTT ENDURO 68


B

ES

R!

SCOTT ERGONOMIC PRO REGNJAKKE

TSELGE ES

R!

B

233748

T S E LG E

Ergonomic regnjakke og bukse er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt.

217721

SCOTT RIDGELINE HANSKE Denne hansken i Ridgeline-serien er designet med holdbarhet, beskyttelse og varme i tankene. Hansken er utformet med en full neopren øvre del, Clarino™ skinn i håndflaten og neopren mansjett. Den er ideell for lange turer langs stier i ugunstige forhold. YTTERSTOFF: Neoprene HÅNDFLATE: Clarino™ STØRRELSE: S-3XL

KONSTRUKSJON: Vann, vindtett, pustende og med stretch DRYOsphere membran. MATERIALE: 75% Polyurethan, 25% Polyester. STØRRELSE: XS-4XL

FUNKSJONER • Full Clarino skinn i håndflaten for holdbarhet og beskyttelse.

FUNKSJONER • Vanntett labyrint glidelås system. • Sikkerhetsstropp. • Reflekser for best mulig synlighet. • Justering i krage og mansjetter. • Kommer med transport bag.

599,SVART/LIME GRØNN 217721-2897-XXX

999,SCOTT ASSAULT HANSKE

TSELGE ES

B

ES

R!

B

237585

R!

GUL 233748-0005-XXX

T S E LG E

En av SCOTTs mest teknisk avanserte hansker. SCOTT Assault hanske har premium skinn i håndflaten og karbonfiber knokebeskyttere og ekstra skinnforsterkninger i samme området. Hansken har også en klebrig overflate på fingrene. Den ultimate ekstra-hansken for både korte og lange turer – sportslig, sikker og meget komfortabel. SVART 233748-0001-XXX

YTTERSTOFF: Clarino ™ og skinn i håndflaten Lær og karbonfiber knokebeskyttere STØRRELSE: S-3XL FUNKSJONER • Topp premium skinn i håndflaten for holdbarhet. • Karbonfiber knoke forsterkning med ekstra skinnforsterkninger. • «Tacky» fingergrep.

B

ES

599,-

SVART/HVIT 237585-1007-XXX

R!

B

SCOTT ERGONOMIC PRO DP REGNBUKSE

TSELGE ES

R!

233749

T S E LG E

Ergonomic regnjakke og bukse er best egnet når det regner mye. Med et elastisk og pustende yttermateriale med laminert Dryosphere membran, perfekt passform og meget bra vind og værbeskyttelse, har den også et lite pakkevolum som gjør den lett å ta med seg overalt.

SVART 237585-0001-XXX

KONSTRUKSJON: Vann, vindtett, pustende og med stretch DRYOsphere membran. MATERIALE: 75% Polyurethan, 25% Polyester. STØRRELSE: XS-4XL

237324

SCOTT NEOPRENE II HANSKE

FUNKSJONER • Høyt liv. • Reflekser for best mulig synlighet. • Justering i livet. • Kommer med transport bag.

SCOTT Neopren II hansken fra Scott er en lett polstret, komfortabel hanske som vil holde deg varm når forholdene bli kalde og våte. YTTERSTOFF: 100% Polychloroprene HÅNDFLATE: Clarino™ STØRRELSE: S-3XL

899,-

FUNKSJONER • 100% neoprenhanske til alle formål.

449,SVART 233749-0001-XXX

SVART/HVIT 237324-1007-XXX SVART/LIME GRØNN 237324-1350-XXX

69


BRILLER 70


71


TREY CANARD "I’VE BEEN RIDING WITH SCOTT GOGGLES SINCE DAY ONE. THEY ARE THE PERFECT COMBINATION OF FIT AND STYLE. HAVING CLEAR VISION CAN BE THE DIFFERENCE BETWEEN WINNING OR LOSING CHAMPIONSHIPS, AND I KNOW THAT I CAN COUNT ON SCOTT GOGGLES TO PROVIDE THE BEST, MOST RELIABLE RACE PERFORMANCE AND SERVICE."

SCOTT TYRANT

72

OXIDE ROSA / GUL

SCOTT TYRANT OXIDE TURKIS / BLÅ

SCOTT TYRANT OXIDE RØD / BLÅ


SCOTT HUSTLE OXIDE BLÅ / GRØNN

SCOTT HUSTLE OXIDE LILLA / SVART

SCOTT HUSTLE OXIDE RØD / HVIT

73


240585 NYHET!

SCOTT TYRANT GOGGLE Tyrant brillen setter standarden for ytelse og innovasjon. Nøye konstruert for å optimalisere passform, fuktighetskontroll og lufting er den konstruert med funksjoner som Fit system, RAM Air og justerbar nesebeskyttelse. Alt i alt er dette brillen det beste valget for enhver seriøs fører. PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • Fit System • Integrert RAM Air system • Justerbar nesebeskyttelse • NoSweat 3,2 ansikt skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI • SCOTT TRUVIEW enkelt WORKS linse • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling EKSTRA: • Kommer med oppbevaringsetui

999,-

OXIDE TURKIS/BLÅ ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 240585-4973-278

NYHET!

NYHET!

999,-

NYHET!

999,-

SPEED BLÅ/RØD SØLV KROM LINSE 240585-4975-269

799,SVART KLAR LINSE 240585-0001-113

999,-

SPEED GRÅ/GRØNN GRØNN KROM LINSE 240527-4966-279

999,-

OXIDE RØD/BLÅ ORANGE KROM LINSE 240527-4965-280

OXIDE ROSA/GUL GUL KROM LINSE 240527-4974-289

NYHET!

NYHET!

NYHET!

NYHET!

799,BLÅ KLAR LINSE 240585-0003-113

799,ORANGE KLAR LINSE 240585-0036-113

Goggle pose Inkludert med goggle

399,BRILLEBAG SVART/LIME GRØNN 237333-2897-XXX

74


225100

SCOTT TYRANT GOGGLE Tyrant er Scott sin “top of the line” goggle. Utviklet med optimal passform, ventilering og fukt transport. Utvendig tilgjengelig FIT system for individuell tilpassning av brillen til ansiktet, og utvendig stroppfeste for bedre tilpassning til hjelm. Tyrant kommer med det beste skummet No Sweat 3.2. og har det nyutviklede RAM air ventilasjonssystemet for å hindre dugging. Tyrant har også justerbare nesebeskytter og kommer med enten speil eller klart WORKS glass. Finnes også i Roll-Off utgave. PASSFORM: Regular LINSE TEKNOLOGI: • Scott OptiView linse • 100 % UV-beskyttelse • NoFog anti-dugg linsebehandling FUNKSJONER: • Scott TruView single Works linse • 100% UV beskyttelse • NoFog™ linsebehandling • RAM . Revolutionary Air Managment for fobedret ventilering • Scott Fit System for optimalisert ansikts tilpasning

899,-

RACE SVART/GRØNN SØLV KROM LINSE 225100-4601-269

899,PODIUM GRÅ/RØD ORANGE KROM LINSE 225100-4599-280

799,FADE GUL/BLÅ KLAR LINSE 225100-4046-113

899,HVIT/BLÅ ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 225100-1029-278

799,FADE HVIT/BLÅ KLAR LINSE 225100-1045-113

899,PLASMA SVART/HVIT SØLV KROM LINSE 225100-3603-269

Goggle pose Inkludert med goggle

75


240586 NYHET!

237802

SCOTT TYRANT WFS GOGGLE

SCOTT HUSTLE MX ENDURO GOGGLES

Sammen med Scott Works Film System blir Tyrant brillen egnet for bruk under de mest krevende og ugunstige kjøreforhold. Utstyrt med Fit System på rammen samt en justerbar nesebeskyttelse, gjør at denne brillen kan tilpasses de fleste brukere. WFS brillen kommer med SCOTT anti-stick og integrert mud-flap. Tyrant WFS kan brukes med alle WORKS enkeltlinser. PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • WFS beholdere • SCOTT anti-stick og mud-flaps • Fit System • Integrert RAM Air • Tyrant RAM Air plug • Justerbar nesebeskyttelse • NoSweat 3,2 ansikt skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW enkel WORKS linse • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling EKSTRA: • 2 ruller med film • Microfiber brilleetui

SVART KLAR LINSE 240586-0001-113

SCOTT Hustle er utstyrt med ventilert dobbel ACS (Air Control System) linse for å sikre høy ytelse. Denne brillen er best egnet for ekstreme kjøreforhold der temperaturen varierer fra det høyeste til det laveste. LINSETEKNOLOGI: • ACS - Air Control System for aktiv linse ventilering • 100% UV beskyttelse • Scott TruView dobbel linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling FUNKSJONER: • Silikon belagt stropp • 3-lags ansikt skum

699,Goggle pose Inkludert med goggle

999,399,BRILLEBAG SVART 217739-001-XXX

240589 NYHET!

SCOTT HUSTLE MX ENDURO GOGGLE SCOTT Hustle brillen er kombinert med en ventilert dobbel ACS (Air Control System) linse for å sikre høy ytelse. Denne brillen er egnet for ekstreme kjøreforhold hvor temperaturene varierer mye.

SVART KLAR LINSE 240589-0001-043

PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • 3-lags ansikt skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW dobbeltglass • ACS Air Control System • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

699,HVT KLAR LINSE 240589-0002-043

76

SVART KLAR LINSE 237802-0001-043


240587 NYHET!

NYHET!

SCOTT HUSTLE MX GOGGLE Hustle er en konkurranse brille og det beste valget for mange profesjonelle førere. Med mulighet for enten en klar eller krom WORKS linse og NoFog ™ Anti-Fog linsebehandling er denne brillen laget for å gi klart og uhindret syn. PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • 3-lags ansikt skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW dobbeltglass • ACS Air Control System • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

799,OXIDE BLÅ/GRØNN GUL KROM LINSE 240587-4967-289

NYHET!

NYHET!

799,-

NYHET!

799,-

ANGLED BLÅ/ROSA ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 240587-4987-278

799,OXIDE LILLA/SVART SØLV KROM LINSE 240587-4968-269

799,-

ANGLED SVART/ORANGE ORANGE KROM LINSE 240587-4979-280

599,GRØNN KLAR LINSE 240587-0006-113

799,-

ASYMMETRIC MØRK BLÅ/ROSA - KLAR LINSE 240587-4982-113

ASYMMETRIC MØRK BLÅ/SVART SØLV KROM LINSE 240587-4983-269

NYHET!

NYHET!

NYHET!

NYHET!

NYHET!

599,-

599,SVART KLAR LINSE 240587-0001-113

ORANGE KLAR LINSE 240587-0036-113

399,BRILLEBAG SVART/LIME GRØNN 237333-2897-XXX

77


237588, 225102, 220827, 220828

SCOTT HUSTLE MX GOGGLES Få et konkurransefortrinn med SCOTT Hustle goggle, utstyrt med Scotts nyeste brilleteknologi. Med mulighet for enten en klar eller chrome WORKS linse sørger NoFog ™ anit-fog linsen fritt og uhindret syn hele turen. Det komfortable 3-lags skummet og en slitesterk no-slip silikon stropp, gir en presis og behagelig passform. Dette designet optimaliserer alt en fører trenger i en brille. LINSETEKNOLOGI: • Scott TruView single WORKS linse • 100% UV beskyttelse • NoFog anti-dugg linse behandling FUNKSJONER: • Scott Fit System for optimalisert ansikts tilpasning • 3-lags ansiktskum • Slitesterk silikonbelagt stropp

699,-

SVART/GRØNN GUL KROM LINSE 237588-1043-289

699,BLÅ/SVART ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 237588-0003-278

899,ORANGE/BLÅ ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 237588-1415-278

699,TRACK GRØNN/GUL SØLV KROM LINSE 237588-4606-269

799,ELECTRIC BLÅ BLÅ KROM LINSE 225102-1976-278

649,STROBE BLÅ/GUL KLAR LINSE 220827-2916-113

799,HVIT/MIN GRØNN SØLV KROM LINSE 225102-4059-289

749,VICE SVART/BLÅ SØLV KROM LINSE 220827-2919-269

78

799,ORANGE LILLA KROM LINSE 225102-0036-281

649,OIL SLICK GUL/SVART KLAR LINSE 225102-2601-113

749,STROBE BLÅ/GUL SØLV KROM LINSE 220827-2916-289

649,SCRIBBLE HVIT/GRØNN KLAR LINSE 225102-4055-113

649,VICE SVART/BLÅ KLAR LINSE 220828-2916-113

649,SCRIBBLE HVIT/LILLA KLAR LINSE 225102-4056-113


240591 NYHET!

220836

SCOTT RECOILXI GOGGLE

SCOTT RECOILXI GOGGLE

Den klassiske Recoil Xi brillen har blitt gjenoppfunnet for 2016 kolleksjonen med tøffe fargealternativer og en ny design på stroppen. Nå tilgjengelig med en vanlig eller Works linse, er dette brillen å kjøpe for komfort og holdbarhet.

Scott sin rimeligste brille. Uten print, enkelt skum og uten WORKS linse, gjør dette til en prisvinner for de som trenger en enkel brille. SVART KLAR LINSE 240586-0001-113

PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • Enkelt lag ansikts skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW enkelt linse • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

SVART KLAR LINSE 220836-0001-043

PASSFORM: Regulær LINSE TEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • TruView single Works linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling FUNKSJONER • Silikon belagt stropp • 3-lags ansikt skum

299,-

349,-

HVIT KLAR LINSE 240591-0002-043

ORANGE KLAR LINSE 240591-0036-043

HVIT KLAR LINSE 220836-0002-043

BLÅ KLAR LINSE 240591-0003-043

ROSA KLAR LINSE 240591-0026-043

GRØNN KLAR LINSE 220836-0006-043

BLÅ KLAR LINSE 220836-0003-043

225105

220833

SCOTT RECOILXI PRO GOGGLE

SCOTT RECOILXI PRO GOGGLE

Scott sin velfungerende 80 serie ramme har vært på markedet i mange år. Recoil er en nyutvikling av denne. Recoil har god ventilering og godt synsfelt. Alle klare glass er WORKS glass for Tear Off. Disse kommer også med 3 lags ansiktsskum for bedre komfort.

LINSETEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • TruView single Works linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling FUNKSJONER: • Silikon belagt stropp • 3-lags ansikt skum • Kompatibel med 80 serien linser og TearOff

GRID LOCK/SVART KLAR LINSE 225105-4048-113

LINSETEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • TruView single Works linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling FUNKSJONER • Silikon belagt stropp • 3-lags ansikt skum

RØD KLAR LINSE 220833-0004-113

399,549,-

SWELL SVART/BLÅ KLAR LINSE 225105-3604-113

79


240592 NYHET!

220834

SCOTT RECOILXI WFS GOGGLE

SCOTT RECOILXI ENDURO GOGGLE

SCOTT RecoilXi Works Film System er det beste valget for enhver fører under vanskelige værforhold. Kan brukes med tear-off og er godt ventilert, og med en komfortabel ramme blir RecoilXi et populært valg. Sammen med Scott Works Film System, utmerker RecoilXi seg under de verste forholdene. Brillen kommer med SCOTT anti-stick linse og integrert mudflap som gir et klart syn under hele turen. Brilllen kan brukes med alle WORKS enkeltlinser.

SPESIFIKASJONER: • ACS - Air Control System for aktiv linse ventilering • 100% UV beskyttelse • Scott TruView dobbel linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling LINSETEKNOLOGI: • Silikon belagt stropp • 3-lags ansikt skum

PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • Works Film System beholdere • SCOTT anti-stick med mud-flaps • Enkelt lags ansiktsskum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW enkel WORKS linse • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling • 2 ruller med film inkludert

SVART KLAR LINSE 240592-0001-113

499,HVIT KLAR LINSE 220834-0002-113

699,-

HVIT KLAR LINSE 240592-0002-113

240595 NYHET!

SCOTT SPLIT OTG ENDURO GOGGLE SCOTT Split OTG Enduro brillen tilbyr det siste innen ytelse og teknologi. Det har SCOTT RAM luft-teknologi, en ACS linse, Fit System og en justerbar nesebeskyttelse. Split OTG Enduro ble utviklet spesielt for å passe behagelig over vanlige briller. PASSFORM: Optimalisert for brillebrukere SPESIFIKASJONER: • Fit System • Integrert RAM Air • 3-lags ansikt skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW dobbeltglass • ACS Air Control System • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

240593 NYHET!

SCOTT RECOILXI ENDURO GOGGLE SCOTT RecoilXi Enduro er en entry level brille utstyrt med en ACS / dobbel linse. Linsen bidrar til å redusere dugg gjennom luftehullene. PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • Enkelt lag ansikts skum • No-slip silikon stropp LINSETEKNOLOGI: • SCOTT TRUVIEW dobbeltglass • ACS Air Control System • NoFog ™ Anti-Fog linse behandling

HVIT KLAR LINSE 240595-0002-043

225110 HVIT KLAR LINSE 240593-0002-043

SCOTT SPLIT OTG ENDURO GOGGLE SCOTT Split OTG Enduro goggle tilbyr det siste innen ytelse og teknologi. Den har SCOTT RAM AIR-teknologi, en ACS linse, Fit System og en justerbar nesebeskyttelse. Split OTG Enduro ble utviklet spesielt for å passe godt utenpå vanlige briller

399,-

SVART KLAR LINSE 225110-0001-043

PASSFORM: Regulær SPESIFIKASJONER: • Optimalisert for brillebrukere • RAM . Revolutionary Air Managment for fobedret ventilering • Scott Fit System for optimalisert ansikts tilpasning • 3-lags ansiktsskum • Silikonbelagt stropp LINSETEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • Scott TruView dobbel linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling • ACS for ventilering av linsa

899,80

SVART KLAR LINSE 240595-0001-043

899,-

SVART KLAR LINSE 240593-0001-043

499,-

BRILLEBAG SVART/LIME GRØNN 237333-2897-XXX

SVART KLAR LINSE 220834-0001-113

HVIT KLAR LINSE 225110-0002-043


240596 NYHET!

SCOTT 89SI PRO GOGGLE SCOTT 89Si Pro har de samme ytelser og funksjoner som sine større brødre, men er dimensjonert ned for dagens junior førere. Det er en full racebrille med funksjoner som Works Anti-Fog linse, multi-layer ansiktsskum og en gummiert polyester stropp. Denne brillen har alt en fremadstormende ung utøver trenger for å nå det øverste trinnet på pallen.

OXIDE ORANGE/GRÅ ORANGE KROM LINSE 240596-4964-280

SPESIFIKASJONER: • Slitesterk silikon belagt stropp • Hypoallergenisk ansikt skum LINSETEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • TruView single Works linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling

699,-

OXIDE RØD/BLÅ ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 240596-4965-278

237589

SCOTT 89SI PRO GOGGLE SCOTT 89Si Pro har de samme ytelser og funksjoner som sine større brødre, men er dimensjonert ned for dagens junior førere. Det er en full racebrille med funksjoner som Works Anti-Fog linse, multi-layer ansiktsskum og en gummiert polyester stropp. Denne brillen har alt en fremadstormende ung utøver trenger for å nå det øverste trinnet på pallen.

ELECTRIC GRØNN GRØNN KROM LINSE 237589-2881-279

SPESIFIKASJONER: • Slitesterk silikon belagt stropp • Hypoallergenisk ansikt skum LINSETEKNOLOGI: • 100% UV beskyttelse • TruView single Works linse • NoFog™ anti-dugg linse behandling

699,-

ELECTRIC BLÅ ORANGE KROM LINSE 237589-1976-280

ORANGE/BLÅ ELECTRIC BLÅ KROM LINSE 237589-1415-278

81


SCOT T B R I LLE R SA M M E N LIG N I NG BRILLER

JUSTERBAR NESEBEKYTTELSE

NOSWEAT 3.2 SKUM

X

X

X

X

FITSYSTEM

RAM AIR

SCOTT TYRANT GOGGLE

X

SCOTT TYRANT WFS

X

ACS AIR

NO-SLIP STROP

TRUVIEW

NOFOG ™ ANTI-FOG

100% UV BESKYTTELSE

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

3-LAGS SKUM

SCOTT HUSTLE MX ENDURO

X

X

SCOTT HUSTLE MC

X

X

SCOTT RECOILXI

SCOTT RECOILXI WFS

X

SCOTT RECOILXI ENDURO

SCOTT 89SI PRO BARN

82

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

X

SCOTT RECOILXI PRO

SCOTT SPLIT OTG ENDURO

1-LAGS SKUM

X

X

X

X

WFS

OTG

X

X X


GOGG LE TI LB E H Ø R HUSTLE Noseguard Hustle: 219694 - Svart Facemask Hustle: 219695 - Svart

TYRANT Noseguard Tyrant: 221276 - Svart Facemask Tyrant: 225554 - Svart

RECOIL XI Noseguard Recoil Xi: 219696 - Svart Facemask Recoil Xi: 219697 - Svart

VENTURI

THERMAMAX NOSEGUARD

Faceguard (w/Facefoam): 205176 - Svart Thermamax Noseguard Neop: 203664 - Grå

Thermamax Noseguard Neop: 203664 - Grå

SPLIT OTG Noseguard Split OTG: 230124 - Svart Facemask Split OTG: 232359 - Svart

83


SCOT T R A M M E TE KNOLOG I VENTILASJON 1

1 INTEGRERT RAM AIR (RAM) RAM er et patentert ventilasjonssystem i rammen som styrer luftstrømmen ovenfra og ned innenfor glasset. Dette forhindrer dugging og gir mindre turbulens inne i brilla.

2

6

2 RAM AIR PLUG RAM er et patentert ventilasjonssystem i rammen som styrer luftstrømmen ovenfra og ned innenfor glasset. Dette forhindrer dugging og gir mindre turbulens inne i brilla.

3

3 ALL AROUND VENTILASJON Ramme Ventilasjon er optimalisert rundt hele rammen for å kanalisere luftstrømmen inn i linsen, i motsetning til øynene. Denne teknologien blokker skitt og vann kommer inn i goggle .

KOMFORT 4 NO SWEAT 3.2 ANSIKTSKUM NoSweat 3.2 Face Foam systemet kanaliserer svette vekk fra ansiktet og lindrer press på nesen og gir den mest avanserte svette beskyttelse og behageligste passformen på markedet. Den første skumsystemet integrerer bevist 3-lags NoSweat skum på den øverste halvdelen av goggle. Det første laget kanaliserer svette vekk fra ansiktet, det midterste laget absorberer svette, det tredje fleece laget gir en behagelig passform og tetting.

3-LAGS ANSIKTSKUM Scott tre lags ansiktskum har to lag av skum og ett lag med fleece. Det første laget maksimerer fordampingen av svetten og gir demping fra rammen, det andre laget sikrer en optimal passform og det tredje laget fungerer som en barriere mellom brillen og førerens ansikt.

ENKELT-LAGS ANSIKTSKUM Scott enkelt-lags ansiktsskum gir en presis passform rundt ansiktet, samtidig som den forsegler at noe kommer inn i brillen. Enkelt-lags skum er komfortabelt og har samler opp fukten. 84

4


7

INTEGRERT DESIGN AVT LYS 6 JUSTERBAR NOSELGUARD Eksklusivt for Scott, den justerbare noseguarden på Tyrant kan justeres i tre ulike posisjoner slik at førere kan jusere etter sitt behov.

7 NO-SLIP SILIKON STRIKK En silikon stripe på innsiden av brillestroppen sikrer at brillene holder seg der de skal være på hjelmen uten å forandre posisjon.

HELMET COMPATIBILITY Scott goggles er konstruert for å passe perfekt sammen med de fleste hjelmer

5

PASSFORM 5 FIT SYSTEM SCOTT FIT SYSTEM er en patentert mekanisme som muliggjør tilpasning til ansikt og nese. FIT SYSTEM har to justerbare Pivot punkt på undersiden av hver brille med fire ulike posisjoner. Systemet har mange tilpasningsmuligheter og uslåelig ytelse. Med FIT SYSTEM vises en ny generasjon av Scott briller.

85


4

2

SCOT T WO R K S FI L M SYSTE M 1 WORKS LENS Festet på linsen med roll-off beholdere, WORKS SCOTT FILM SYSTEM sikrer en glidende bevegelse av filmen over linsen. Det er også en integrert mud flap for å hindre at vann eller slam kommer inn mellom filmen og linsen.

3 WORKS CANISTERS & FILM De to beholderne sikrer at WORKS Anti-Stick grid holder seg på plass mens du ruller filmen over linsen. Føreren kan trekke filmen med den ene hånden og fortsatt akselerere med den andre.

86

1

3

2 WORKS ANTISTICK GRID WORKS Anti-Stick sikrer en glidende bevegelse av filmen over linsen. Med en integrert mud flap for å hindre at vann eller slam fra å komme inn mellom filmen og objektivet, garanterer SCOTT Anti-Stick brukeren klart syn gjennom hele turen.

4 WORKS HOLESHOT TEAR OFF Works TearOffs er laget spesielt for den første del av løpet der det ofte er mye jord og sølesprut. Med enkel tilpasning til WORKS Film Systemet er disse Tearoffs ment for starten når sikten er redusert mest.


SCOT T TE AR O FF SYSTE M HUSTLE/TYRANT/SPLIT

VOLTAGE SERIES

Works Tear Off fits Hustle MX (PAK-10): 219689 Works Tear Off fits Hustle MX (PAK-20): 219690 Pro Stack Tear Off Hustle (PAK-3): 219691 Pro Stack Tear Off By 7 Hustle (PAK- 2): 240934

Works Tear Off Voltage (PAK-10): 205153 Works Tear Off Voltage (PAK-20): 205154 Works Pro Tear Off Voltage (PAK-3): 205155

80 SERIES (RECOIL XI/80`S/ 89SI

WORKS PROA/VOL/80 TEAR OFF TAB

Works Tear Off 80’S (PAK-10): 205158 Works Tear Off 80’S (PAK-20): 205159 Works Pro Tear Off 80’S (PAK-3): 205160 Works Tear Off 89Si (PAK-20): 216634

Works Proa/Volt/80 Tear Off TAB: 205164

SCOT T WO R K S FI L M SYSTE M (WFS) WORKS FILM KIT Works Film Kit fits Hustle MX: 233872 Works Film Kit 80’S: 233873 INKLUDERER: • WORKS Canisters • WORKS Antistick Grid • 5 Film Refils

Hustle | Tyrant | Split

80 Series (Recoil/XI/80’S)

WORKS HOLESHOT TEAR OFF

WORKS MUD FLAP

Works Holeshot Tear Off Hustle (PAK-10): 219692 Works Proa/Volt/80 Holes. Tear Off (PAK-10): 205162

Works Mud Flap Hustle (PAK-3): 219693 Works Proa/Volt/80 Mud Flap (PAK-3): 205167

WORKS HOLESHOT TEAR OFF Works Proa/Volt/80 Film Refills (PAK-6): 205168 Works Proa/Volt/80 Film Refills (PAK-12): 205169

6-pak

12-pak

WORKS CANISTER

WORSK ANTISTICK GRID

Works Motorside Canister: 205170 Works Supplyside Canister: 205171

Works Antistick Grid Hustle/Tyrant/Split PAK-3: 233874 Works Antistick Grid RecoilXi/80’s Series PAK-3: 233875

Works Motorside Canister

Works Supplyside Canister

87


SCOT T LI N S E TE KNOLOG I 2

1

FOG RESISTANCE 1 NOFOG™ ANTI-FOG BEHANDLING Scott linser gjennomgår en permanent No Fog ™ behandlingsprosess for å hindre kondens og dugg.

2 AIR CONTROL SYSTEM (ACS) ACS ventilasjon er luftinntak på linsa som sammen med ventileringen i ramma gir ett sofistikert ventilasjonssystem som bidrar til å hindre kondens og dugg.

6 DOBLE LINSER Disse linsene er doble, med ett luftlag i mellom, for å isolere den varme lufta inne i brillen fra den kalde lufta på utsiden av brillen. Alle doble linser er antidugg behandlet på innsiden. De er produsert i polycarbonat materiale for å beskytte mot sprut og gi 100% UV beskyttelse. Doble linser kommer ikke med Tear off pinner.

88


WORKS TEKNOLOGI 3 WORKS LINSER WORKS enkle linser kommer med fabrikk- monterte justerbare Tear-Off pinner, og kan tilpasses til å fungere sammen med Roll-Off sytemet. WORKS linser er produsert i polykarbonat materiale for å beskytte mot sprut og gi 100% UV beskyttelse.

3

4 ASYMMETRICAL TEAROFF PINNER Scott WORKS asymmetriske tear-off pinne system: Er ett sett med 2 klare tear-off pinner der den ene er fast og den andre kan justeres med en flat skrutrekker for å tilpasse Tear-Off stramminga perfekt. Dette gir perfekt passform på TearOff og gir mulighet for føreren å tilpasse strammingen etter egne ønsker.

5

4

SCOTT TRUVIEW 5 SCOTT PRECISION OPTICS SCOTT Precision Optics er et kvalitetsmerke som står for førsteklasses materialer og innovative produksjonsteknikker. Denne unike kombinasjonen gjør at vi kan tilby UV beskyttet og linser av beste kvalitet.

6 IMPACT RESISTANCE For å sikre at førerne er trygge for småstein og brask, har brillene fra Scott alle nødvendige sikkerhetsstandarder som kreves for MX - objektiver.

100% UV BESKYTTELSE Alle Scott linser er optisk utviklet for å filtrere bort 100% av skadelig UVA / UVB stråler.

89


SCOT T KROM LI N S E R

ELECTRIC BLÅ KROM LINSE

ORANGE KROM LINSE

VLT 40% / CAT. S2

VLT 42% / CAT. S2

NOFOG™ ANTI-DUG LINSEBEHANDLING Scott linser gjennomgår en permanent No Fog ™ behandlingsprosess for å hindre kondens og dugg.

GUL KROM LINSE VLT 23% / CAT. S2

SØLV KROM LINSE

GRØNN KROM LINSE

VLT 29% / CAT. S2

VLT 30% / CAT. S2

TILBYS MED SCOTT WORKS SYSTEM Konkurranse klar, er premium krom linsene laget for enkel inkorporering av enten WORKS tearoffs eller WORKS Film System.

CAT S2 90

Unikt for markedet, tilbyr Scott krom linser som gir fører muligheten til å velge en lise som har krom belegg eller CAT S.2 fargetone. Disse linsene reduserer gjenskinn uten å ofte for sikten eller skarpheten.


E R STATN I N GS LI N S E R KLAR

KLAR ANTISTICK

102

103

GUL

BLÅ

SKY

AMPLIFIER ROSA

GRÅ

ORANGE KROM

SØLV KROM

283

262

SMOKE BLÅ KROM

ELECTRIC BLÅ KROM

GRØNN KROM

LILLA KROM

GUL KROM

282

284

285

301

TYRANT/HUSTLE/SPLIT SINGLE LENS ANTIFOG WORKS 218814 SINGLE LENS WORKS 218814 SINGLE LENS ANTIFOG 218815

114

115

116

041

SINGLE LENS 218815

119

THERMAL LENS ANTIFOG WORKS 218816

102

THERMAL LENS ANTIFOG ACS 218818

041

036

037

040

126

THERMAL LENS ANTIFOG 218817

041

036

037

040

126

103

RECOILXI/80 SERIES SINGLE LENS ANTIFOG WORKS 205187

102

103

SINGLE LENS WORKS 205187 SINGLE LENS ANTIFOG 205188

114

115

117

264

282

263

264

282

116

041

SINGLE LENS 205188

263

119

THERMAL LENS ANTIFOG WORKS 207413

102

THERMAL LENS ANTIFOG ACS 224007

041

THERMAL LENS ANTIFOG 205190

041

103 036

037

040

126 126

VOLTAGE/PROAIR SINGLE LENS ANTIFOG WORKS 205181

102

103

SINGLE LENS WORKS 205181 SINGLE LENS ANTIFOG 205182

114

115

116

041

SINGLE LENS 205182

119

THERMAL LENS ANTIFOG WORKS 207412

102

THERMAL LENS ANTIFOG 205183

041

103 036

037

VOLTAGE JR SINGLE LENS ANTIFOG WORKS 242592

041

"SINGLE LENS 242592"

043

119

"SINGLE LENS ANTIFOG 205192" "THERMAL LENS ANTIFOG 228506"

263 031 91


størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

SCOTT 350 PRO HJELM Ved å blande high-end materialer med ledende design, er SCOTT 350 PRO hjelmer konstruert med et lett Termo Shell, Conehead Technology ™ og high flow ventilasjonssystem. Den integrerte EPS lineren reduserer den samlede vekten av hver hjelm, noe som gjør den perfekt for konkurrerende idrettsutøvere. Hvis du er ute etter beskyttelse, stil og design er dette hjelmen. STØRRELSE: XS-XXL (005-010) KONSTRUKSJON: Lettvekts Termo Shell, Conehead Technology™ SAMMENSETNING: Polycarbonate FUNKSJONER • Uttakbart, vaskbart og justerbar liner og kinnputer • Godt ventilert via flere kanaler for inn- og utlufting • Lett justerbar skygge

1999,-

NYHET!

350 PRO TROPHY HJELM BLÅ/ORANGE 240553-1454-XXX

1999,-

NYHET!

92

HJELMER

350 PRO TROPHY HJELM BLÅ/ROSA 240553-2839-XXX

1999,-


NYHET!

KL

I ST

ER

ME

RK

ER

INK

LU D

ER

T

350 PRO RACE HJELM SVART/GRØNN 240554-1043-XXX

1999,-

NYHET!

NYHET!

NYHET!

399,HJELMBAG SVART/LIME GRØNN 237335-2897-XXX

350 PRO RACE HJELM BLÅ/ORANGE 240554-1454-XXX

1999,-

350 PRO RACE HJELM HVIT 240554-0002-XXX

1999,-

93


SCOTT 350 PRO HJELM Ved å blande high-end materialer med ledende design, er SCOTT 350 PRO hjelmer konstruert med et lett Termo Shell, Conehead Technology ™ og high flow ventilasjonssystem. Den integrerte EPS lineren reduserer den samlede vekten av hver hjelm, noe som gjør den perfekt for konkurrerende idrettsutøvere. Hvis du er ute etter beskyttelse, stil og design er dette hjelmen.

NYHET!

STØRRELSE: XS-XXL (005-010) KONSTRUKSJON: Lettvekts Termo Shell, Conehead Technology™ SAMMENSETNING: Polycarbonate FUNKSJONER • Uttakbart, vaskbart og justerbar liner og kinnputer • Godt ventilert via flere kanaler for inn- og utlufting • Lett justerbar skygge

1999,-

NYHET!

350 PRO HJELM SVART/GUL 240555-1040-XXX

1999,-

350 PRO HJELM SVART 240555-0001-XXX

1999,-

NYHET!

NYHET!

350 PRO HJELM HVIT 240555-0002-XXX

1999,-

94

350 PRO HJELM SATIN SVART/ORANGE 240555-4972-XXX

1999,-


Scott cross buksene er slitesterke og har en perfekt passform! Hanskene har en utrolig bra «feel» og har gode grepegenskaper. Dennis Todler Det som er fint med Scott brillene, buksen, trøyen, hansken, støvlene og hjelmen er at de er veldig fleksible og komfortabele når jeg kjører, samt lette og smidige. Buksene er slitesterke og har en perfekt passform! Hanskene har en utrolig bra «feel» og har gode grepegenskaper. Trøyene er lette og luftige, noe som gjør de svært komfortable under varme dager og lange heat. Med justerbar ramme og kvalitet i skummet, gjør Scott brillene til nr 1! Lette og justere og absorberer all svette. Fokus for 2016 ligger på å ha en skadefri sesong og ha det gøy på sykkelen igjen. Etter ett skade fylt 2015, ønsker jeg å holde meg på bena og kjøre som jeg vet jeg kan. Selv skal jeg arrangerer flere motocrosscamper på min private bane i Sverige i år. Håper også på å kunne være en god ambassadør for motocross i Norge og for Scott Motorsport!

Vi ønsker Dennis Todler lykke til for 2016 sesongen! 95


SCOTT JUNIOR 350 BARNEHJELM Lik voksen hjelmen, kombinerer SCOTT 350 barnehjelmer «high end» materialer med en moderne konstruksjon. Uten å måtte inngå kompromisser har juniorførerne en hjelm som ser bra ut, føles godt, og beskytter hodet.

NYHET!

STØRRELSE: S-L (006-008) KONSTRUKSJON: Sprøytestøpt ABS skall FUNKSJONER • Uttakbart, vaskbart og justerbar liner og kinnputer • Godt ventilert via flere kanaler for inn- og utlufting • Lett justerbar skygge

1399,KL

NYHET!

I ST

ER

ME

RK

ER

INK

LU D

ER

T

350 JUNIOR RACE ECE HJELM BLÅ/ORANGE 240562-1454-XXX

350 JUNIOR RACE ECE HJELM SVART/GRØNN 240562-1043-XXX

1399,NYHET!

NYHET!

350 JUNIOR RRO ECE HJELM HVIT 240563-0002-XXX

1399,96

1399,NYHET!

350 JUNIOR RRO ECE HJELM SVART 240563-0001-XXX

1399,-

350 JUNIOR RRO ECE HJELM SATIN SVART/ORANGE 240563-4972-XXX

1399,-


NYHET!

399,350 JUNIOR TROPHY ECE HJELM RØD/BLÅ 237833-1228-XXX

HJELMBAG SVART/LIME GRØNN 237335-2897-XXX

1399,-

350 JUNIOR TROPHY ECE HJELM LYS BLÅ/GUL 237833-3087-XXX

1399,97


STØRRELSESTABELL HJELM STR CENTIMETER INCH HAT SIZE

VEKT

XS

S

M

L

XL

XXL

XS

S

M

L

XL

XXL

53-54

55-56

57-58

59-60

61-62

63-64

ECE

1250 ± 50

1350 ± 50

1400 ± 50

21 ¼

21 ⅝

22 ⅜

23 ⅛

23 ½

24 ¼

DOT

1250 ± 50

1300 ± 50

1350 ± 50

6⅝-6¾

6⅞-7

7⅛-7¼

7⅜-7½

7⅝-7¾

8

AS

1300 ± 50

1350 ± 50

1400 ± 50

S

M

L

JUNIOR STR CENTIMETER

INCHES

S

M

L

48-49

50-51

52-53

18.5-19.3

19.4-20

20-20.8

VEKT ECE

1150 ± 50

1150 ± 50

DOT

1050 ± 50

1050 ± 50

AS

1150 ± 50

1150 ± 50

CONEHEAD TECHNOLOGY

Conehead ™ er en revolusjonerende metode for støping av EPS skum for å øke effekten av støtegenskapene til hjelmen. Hjelmen er støpt i to trinn og har to deler med to forskjellige tettheter og med en unik konisk form. Bruken av to tettheter sikrer optimale slagegenskaper på innsiden og utsiden av hjelmen. Den koniske formen fungerer som en støtabsorberende sone rundt hodet ved å absorbere og fordele energien sideveis og radialt.

98


99


STØVLER

100


101


SCOT T STØ VE L TE KNOLOG I 550 STØVELEN ER RESULTATET AV Å KOMBINERE TEKNISK UTVIKLING MED MENGDER AV TESTING PÅ BANE. MED FOKUS PÅ DE KRAV FØRERNE HAR, ER DET INNFØRT NYE INNOVASJONER FOR Å FORBEDRE FLEKSIBILITET, KOMFORT OG BRUKERVENNLIGHET. STØVELEN ER KONSTRUERT OG PRODUSERT I ITALIA, DESIGNET FOR LAV VEKT OG MED VIKTIGE FUNKSJONER SOM HØYNER YTELSEN SAMMEN MED FORBEDRET SIKKERHET OG HOLDBARHET.

LEGGBESKYTTELSE Kombinert med knebeskyttelse er den langstrakte utformingen av leggpartiet meget beskyttende uten at det går utover bevegeligheten.

GUMMIBESKYTTELSE INNSIDE LEGG Et tynt lag med myk vulkanisert gummi over en stor overflate på innsiden av leggen øker muligheten for å føle og svare på bevegelsene mot sykkelen. Dette gjør bla. at føreren blir mindre utsatt for trøtthet i muskulaturen.

ENKLE SOLIDE LÅSESPENNER Konstruert for å forenkle lukking og åpning av støvelen, kan de enkle spennene lett lukkes eller åpnes med minimal innsats. Med kun bruk av tommel og pekefinker er aluminiums spennene lette å bruke uten behov for noen ytterligere kraft. Når de først er lukket, hindrer utformingen av spennene fra å løsne under kjøring og bidrar til å øke sikkerheten.

102


LETT Å TA AV OG PÅ Det todelte skaftet gjør at det er meget lett å ta av og på støvelene. Dette gjør også støvelene veldig lett å tilpasse med spennene uten at føreren vil oppleve at det strammer unødvendig noen steder, men samtidig få en thight og god passform.

FLEKSIBELT TODELT SKAFT Det fleksible todelte skaftet gir en ultimat tilpasning til leggen og kan lett tilpasses individuelt til førerens ben.

MULTI-AXIALT LEDDET SKAFT Leddet skaft gir en meget god fleksibilitet og gir en naturlig bevegelse uten at det går utover sikkerheten og hindrer også overbevegelsene som kan hindre skader.

UTSKIFTBARE YTTERSÅLER For økt allsidighet kan yttersålen byttes for å imøtekomme de ulike krav fra føreren. Denne mulighetene øker også holdbarheten og levetiden på støvelene.

103


227568

størrelse

SCOTT 250 MX STØVLER

6.0

7.0

8.0

9.0 10.0 11.0 12.0 13.0

-039 -040 -041 -042 -044 -045 -046 -048

Ny forbedret utgave av 250 MX støvlene. Laget i syntetisk skinn. STØRRELSE: 39-48 FUNKSJONER • Maksimal beskyttelse og komfort rett ut av esken. • Lav profil tå boks profil for enklere girskifte. • Snudde nedre spenner beskyttet ifra sammenstøt. • Støpt ytresåle for slitestyrke. • Anatomisk form tilpasset leggen. • Individuelt justerbare spenner. • Gummi varmeskjold for ekstra beskyttelse. • CE godkjent EN CE 13634 Level 2 • Designet i Italia

2199,-

HVIT 227568-1007-XXX

227569

størrelse

SCOTT 450 MX STØVLER Ny forbedret utgave av 450 MX støvlene. Laget i skinn. STØRRELSE: 39-48 FUNKSJONER • Maksimal beskyttelse og komfort rett ut av esken. • Lav profil tå boks profil for enklere girskifte. • Snudde nedre spenner beskyttet ifra sammenstøt. • Støpt ytresåle for slitestyrke. • Anatomisk form tilpasset leggen. • Individuelt justerbare spenner. • Gummi varmeskjold for ekstra beskyttelse. • CE godkjent EN CE 13634 Level 2 • Designet i Italia

2799,-

SVART 227569-0001-XXX

104

6.0

7.0

8.0

9.0 10.0 11.0 12.0 13.0

-039 -040 -041 -042 -044 -045 -046 -048


237762

6.0

størrelse

SCOTT 350 MX STØVLER

7.0

8.0

9.0 10.0 11.0 12.0 13.0

-039 -040 -041 -042 -044 -045 -046 -048

Designet i Italia, er SCOTT 350 støvelen bygget med topp lærkvalitet og som gir maksimal støtte og komfort. 350 støvelen tilbyr en lav profil ved tå partiet som gjør det enkelt å gire, og en tilpasset støpt yttersåle for økt holdbarhet. Denne støvelen er det beste valget for enhver seriøs fører. STØRRELSE: 39-48 FUNKSJONER • Støpt yttersåle med ISO 4649 standard for holdbarhet • Skinn konstruksjon med varmebeskyttelse • Lav profil ved tå partiet for enklere giring • Individuelt justerbare spenner • Nederste spenne er omvendt for bedre beskyttelse under kjøring

SVART/GRØNN 237762-1043-XXX

SVART/SVART 237762-1401-XXX

2599,-

HVIT/BLÅ 237762-1029-XXX HVIT/HVIT 237762-2597-XXX

236369 NYHET!

størrelse

SCOTT 550 MX STØVLER

6.0

7.0

8.0

9.0 10.0 11.0 12.0 13.0 14.0 15.0

-039 -040 -041 -042 -043 -044 -045 -046 -048 -049

Testet og utprøvd er den nye 550 støvelen konstruert for høy ytelse. Nøye utformet og med viktige funksjoner som leddet todelt skaft, utskiftbare yttersåler, enkle og solide låsespenner og lett å få av og på pga. konstruksjonen. Konstruert og produsert i Italia, designet for lav vekt, holdbarhet og beskyttelse uten at det går utover bevegelighet, grep og følelse. STØRRELSE: 39-48 KONSTRUKSJON • Polyuretan plast kompositt, gummi yttersåle, gummi på innsiden av støvelen mot ramme/motor. • Polyamid / polyester på innsiden av støvelen

ORANGE/BLÅ 236369-1088-XXX

HVIT/HVIT 236369-2597-XXX

FUNKSJONER Meget lett å ta av og på pga. konstruksjonen Leddet skaft Utskiftbare yttersåler Enkle og solide spenner Justerbare stropper på spennene Beskyttet område ved gir pedal Leggbeskyttelse

• • • • • • •

4999,SVART/GRØNN 236369-1043-XXX

105


106


220214

205988

SCOTT FLAKE RYGGSEKK

SCOTT DRIKKEPOSE SETT

Dagstursekk på 18 liter, med ventilert rygg og lomme for drikkeblære.

MATERIALE: Thermopolyurethan VOLUM: 2L VEKT: 0,19kg

STØRRELSE: NL (Normal lengde) MATERIALE • 600D polyester • 420D polyester • 210D polyester • Hypalon

205988-0000-452

379,205989

VOLUM: 18L VEKT: 0,84kg FUNKSJONER • Formede skulderstropper. • Anatomisk formet rygg med polstring og ventilerende mesh. • Enhånds aluminium hoftebelte spenne. • Egen lomme for skredutstyr som spade og søkestang. • Goggle lomme. • Avtagbart hoftebelte. • Fløyte.

SVART/LIME 220214-1350-001

SCOTT DRIKKE OG BITEVENTIL 205989-001-000

VEKT: 0,17kg

199,-

ORANGE/BLÅ 220214-1415-001

999,-

205990

SCOTT SURGE VALVE

237329 NYHET!

VEKT: 0,01kg

SCOTT ROAMER RYGGSEKK

205990-001-223

FUNKSJONER • Munnstykke med easy flow ventil.

99,-

Drikkesekk med 10 liter volum inkludert 2 liters drikkeblære. STØRRELSE: 20x18x13cm VOLUM: 10L VEKT: 0,42kg

SVART/LIME 237329-2897-222

205991

FUNKSJONER • Rom for drikkeblære. • Stort hovedrom. • Rom for MP3/Mobil etc. • Hoftebelte.

SCOTT TUBE CONNECTOR 205991-0000-223

VEKT: 0,02kg

899,-

FUNKSJONER • Kobling mellom slange og drikkepose

99,205992

SCOTT BØRSTE 217738

VEKT: 0,01kg

SCOTT RADIATOR VANNSEKK

FUNKSJONER • Børste til rengjøring av drikkeslangen

205992-0000-223

159,-

Drikkesekk med 2l drikkeblære og plass verktøy mm. STØRRELSE: NL (Normal lengde) FUNKSJONER • Hovedrom for Scott drikkeblære. • Ergonomisk formet rygg med padding og ventilerende mesh. • En sentral lomme på utsiden med plass til lommebok, nøkler og kart. • Quantum Clip: en magnetisk som holder drikkeslangen på plass. • Ekstra lomme for verktøy. • Inkluderer 2l drikkeblære.

549,-

SVART 217738-014-000

107


216584

237337

SCOTT GEAR DUFFLE LARGE BAG

SCOTT GEAR DUFFLE BAG

Stor reise bag med hjul på hele 130 liter.

Stor reise bag med hjul på hele 140 liter.

STØRRELSE: L/B/H 84 cm/ 37 cm/ 41 cm VOLUM: 130L VEKT: 3,6kg

SVART/ORANGE 216584-016-000

FUNKSJONER • Utskiftbare skateboard-hjul. • Paddede lommer for hjelm og goggles. • Ventilasjons hull. • Paddede side vegger. • Diamond Ripstop forsterket gulv. • Hovedrom med mesh-avdelere. • Innebygget gulvmatte.

STØRRELSE: 45x85x40 cm VOLUM: 140L VEKT: 3,8kg

SVART/LIME 237337-2897-223

FUNKSJONER • Teleskop håndtak • Utskiftbare «skateboard» hjul • Polstret støvelrom • Polstret hjelmrom • Ventilerte sidelommer • Stort hovedrom • Topp lommer med glidelås • Utvendige sidelommer • Fotmatte

1999,-

1999,-

216585

237336 NYHET!

SCOTT GEAR DUFFLE MEDIUM BAG

SCOTT STØVELBAG

Duffel bag på 80 liter i kraftig polyester. STØRRELSE: L/B/H 68 cm/ 39 cm/ 30 cm VOLUM: 80L VEKT: 1,2kg

SVART/ORANGE 216585-016-000

Støvelbag som egner seg for MX-, scooter-, alpin- eller snowboardstøvler.

SVART/LIME 237336-2897-223

MATERIALE: 420D Honey Comp Rip Stop, mesh og diamond rip stop.

FUNKSJONER • Paddede indre lommer. • Ventilasjonshull. • Paddet skulder-reim. • Diamond Ripstop forsterket gulv. • Interne mesh lommer. • Paddede sidevegger.

FUNKSJONER • Hovedrom med ventilerende mesh • Front panelet åpnes ned til bunnen • Skulderstropp • Sterk, RipStop nylon • Mesh lommer på utsiden • For 1 par støvler

999,-

499,-

213599

SCOTT GEAR DUFFLE MEDIUM BAG Duffel bag på 80 liter i kraftig polyester.

237336/217741

STØRRELSE: L/B/H 68 cm/ 39 cm/ 30 cm VOLUM: 80L VEKT: 1,2kg

SVART/ORANGE 213599-016-000

FUNKSJONER • Konstruert i kraftig Polyester. • Ripstop forsterket underdel. • Skulderstropp med polstring. • Polstring i sidevegger. • Innvendige mesh lommer. • Ventilasjonshull.

SCOTT HJELMBAG Hjelm bag tillpasset MX hjelmer. SVART/LIME 237336-2897-223

MATERIALE: 420D Honey Comp Rip Stop, polyester 600D, mesh and diamond rip stop.

999,-

NYHET!

FUNKSJONER • Vattert hjelm bag • Neoprene innlegg for størrelse tilpasning • Ventilerende mesh vindu • Bærehåndtak

399,SVART 217741-001-000

108


217739

B

SE EST LG

! ER

SCOTT BRILLEBAG Bag til oppbevaring av goggles og tillbehør. Plass til 5 briller.

ST

SVART 217739-001-000

FUNKSJONER • Hovedrom med avdelte rom for 5 briller • Plass til linser/glass i «veggene» • Diverse lommer for deler/tilleggsutstyr som tear-off’s, work film system etc • Hardt ytterskall • Størrelse 35x13x25cm

S E LG ER

!

BE

MATERIALE: 420D Honey Comp Rip Stop, mesh og diamond rip stop.

399,-

225568/237333

217742

SCOTT BRILLEBAG LITEN

SCOTT LINSEPOSE

Til oppbevaring av briller.

Til oppbevaring av linser til briller

VOLUM: 2 Briller VEKT: 0,22kg MATERIALE • 420 D Honey Frame • 210 D Polyester

MATERIALE: 420D Honey Comp Rip Stop, mesh og diamond rip stop.

SVART/LIME 225568-2897-223

SVART 217742-001-000

FUNKSJONER • Plass for 6 linser/Glass • Myk padding

FUNKSJONER • Støpt beholder for 2 Goggles med RollOff system. • Egne lommer for ekstra linser.

199,-

SVART/LIME 237333-2897-223

399,NYHET!

217735

217737

237327

SCOTT SIX DAYS HOFTEBELTE

SCOTT PIT LANE HOFTEBELTE

SCOTT PIT LANE HOFTEBELTE

Verktøybelte.

Plass til goggles, linser, verktøy, deler og drikke.

STØRRELSE: ONE SIZE

VOLUM: 80L VEKT: 1,2kg

SCOTT Pit Lane hoftebelte er enkel i design, men flott for oppbevaring av utstyr og viktig verktøy, ekstra briller eller andre småting du trenger.

FUNKSJONER • Belte med borrelås lukking på innsiden, kompresjons stropper med spenner på utsiden. • En stor midt-lomme med flere rom og en rull-ut verktøy matte. • To sidelommer med glidelås. • Neopren lokk, og glidelås beskyttet mot vann og gjørme.

499,-

SVART 217735-001-000

FUNKSJONER • Belte med borrelås lukking på innsiden, kompresjons stropper med spenner på utsiden. • En midt-lomme for goggles og linser, og/eller reservedeler i tillegg til en lomme med lukking for verktøy. • Flaskeholder på den ene siden, og på den andre siden en bokslomme.

349,-

SVART 217737-001-000

VOLUM: 4,5L VEKT: 0,48kg FUNKSJONER • Hoftebelte med anti-slip og borrelås lukking • Stramming i sidene for ekstra komfort • En hovedlomme for briller og linser og / eller reservedeler og med egen plass for verktøy • Flaskeholder på den ene siden av beltet

499,SVART/LIME GRØNN 237327-2897-223

109


størrelse

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-005 -006 -007 -008 -009 -010 -011

231916

SCOTT BLEAK TR 20 JAKKE Jakke i mykt polyester materiale. STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal FUNKSJONER • 97% Polyester, 3% Mykt Polyurethane. 2-lags 280 gram.

999,-

LIME GRØNN/BLÅ 231916-3992-XXX

STÅL GRÅ/BLÅ 231916-3992-XXX

231907

SCOTT HOODY BEAR TR 90 Klassisk hoody i god kvalitet STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal FUNKSJONER • 80% Bomull, 20% Polyester 300 grams kvalitet.

599,-

SVART 231907-0001-XXX

238919

SCOTT 10 CASUAL L/SL HOODY Komfortabel hoody med fleece materiale og bomull. STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal FUNKSJONER • Fleece 280g/m og 100% bomull,

999,-

NATT BLÅ 238919-3847-XXX

DIVA BLÅ 238919-4688-XXX

BLÅ 220169-0076-XXX

SVART 220169-0001-XXX

220169

SCOTT WHITECAP HOODY Hoody med lommer i 100% Polyester. STØRRELSE: M-XL (007-009) PASSFORM: Normal FUNKSJONER • 100% Polyester.

999,-

110

FRITID


220175

218851

SCOTT WINDDRIFT HOODY

SCOTT SCHIZITE HOODY

Hoody laget i CVC knit fleece.

Hoody laget i CVC knit fleece.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal

STØRRELSE: S-XL (006-009) PASSFORM: Normal

FUNKSJONER • 80% bomull/20% Polyester.

FUNKSJONER • 80% bomull/20% Polyester.

799,-

INK 220175-2761-XXX

699,-

SVART 220175-0001-XXX

218850

238907

SCOTT HALFTOME HOODY

SCOTT 20 PROMO S/SL TEE

Hoody laget i CVC knit fleece.

T-skjorte i 100% bomull.

STØRRELSE: S-XL (006-009) PASSFORM: Normal

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal

FUNKSJONER • 80% bomull/20% Polyester.

FUNKSJONER • 100% bomull

699,-

TURKIS/HVIT 218850-1660-XXX

249,-

SVART/GRÅ 218850-1007-XXX

231915

SVART 218851-0001-XXX

BLÅ 218851-0001-XXX

HVIT 238907-0002-XXX

SVART 238907-0001-XXX

GRØNN 238907-4277-XXX

SVART 238906-0001-XXX

MYKONOS BLÅ 238906-4702-XXX

238906

SCOTT BLEAK TR 15 HOODY

SCOTT 15 PROMO S/SL TEE

Klassisk hoody i god kvalitet.

T-skjorte i 100% bomull.

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal

FUNKSJONER • 97 % Polyester, 3 % Polyurethane Soft

FUNKSJONER • 100% bomull

999,-

249,-

KVELDSBLÅ 231915-3826-XXX

216776

238905

SCOTT SHUFFLE JAKKE

SCOTT 10 PROMO S/SL TEE

Meget behagelig Soft Shell jakke.

T-skjorte i 100% bomull.

STØRRELSE: S-XL (003-006) PASSFORM: Normal

STØRRELSE: S-2XL (006-010) PASSFORM: Normal

FUNKSJONER • SoftShell

FUNKSJONER • 100% bomull, Heather grey: 60% bobull, 40% Polyester

999,-

SVART 216776-001-XXX

249,-

GRÅ 238905-2171-XXX

216800

SCOTT FULL ZIP HOODY Hoodylaget i CVC knit fleece. STØRRELSE: S-XL (006-009) PASSFORM: Normal FUNKSJONER • 80% bomull/20% Polyester.

799,-

SVART 216800-0001-XXX

VAPOR 216800-0063-XXX

111


HJELMER 2016

112


113


P I N L O C K®

N-COM XSERIES

Anti-dugg visir med silikon-forseglet profil (FSB - Full Silicone Border). Takket være det eksklusive justeringssystemet utviklet av Nolan Group, vil Pinloc® justere visiret fra utsiden.

X-series er kommunikasjonssystemet fra Nolan Group med høyeste kvalitet og best ytelse av alle i N-COM serien. (Passer til X-lite X-1003, X-702, X-603, X-551.)

RAF

N - C O M M U LT I

RAF - Racing Air flow, avansert ventilasjonssystem

Takket være N-com Multi, kan du nå kommunisere problemfritt selv med en hjelm som ikke er forhåndsinnstilt for installasjon av N-Com kommunikasjonssystemer. Enkel og lett å installere, N-com Multi kan tilpasse seg ulike hjelm modeller, de kan bli overført fra en hjelm til en annen, og er enkel å bruke: du kan kommunisere via kabel eller via Bluetooth med din passasjer eller med andre motorsyklister, bruke mobiltelefonen, lytte til musikk eller koble til navigasjon og motta reiseinformasjon.

N-COM N-COM er kommunikasjonssystemet fra Nolan Group med høyeste kvalitet og best ytelse av alle i N-COM serien. Lydopplevelsen er meget god, og er i stereo. Den spesielle ergonomiske utformingen av tastaturet garanterer enkel betjening. Installasjonen i hjelmen er enkelt og intuitivt og krever liten tid. Integrasjonen er perfekt og hjelmen er lik i passform - med eller uten systemet installert.

DESIGNET

PRODUSERT

I ITALIA

I ITALIA

UTVIKLET I ITALIA

114


MADE IN ITALY MADE IN NOLAN

115


Komfort, støy, sikkerhet og ventilasjon er viktig stikkord for en hjelm. Nolan leverer helt på øverste hylle på alle disse. Carl Berthelsen Team Suzuki er et profesjonelt racingteam som i 2016 skal kjøre Norsk og Nordisk mesterskap i Roadracing. Det skal konkurreres i klassen Superbike på en Suzuki GSXR1000. Nolan/Xlite har i 10år levert hjelmer og utstyr til Team Suzuki. Vi har i disse årene vært en del av en revolusjonerende utvikling på hjelmer. Vi er utrolig takknemlig for at Nolan velger oss til profilering av sine produkter. Team Suzuki har siden 2006 konkurrert både internasjonalt og nasjonalt. Produktene til Nolan har i alle år levert helt optimale produkter som vi har testet hardt. 16års erfaring som roadracing fører gir meg lang erfaring med bruk av hjelm. Skal du ha det beste, kjøp Nolan/Xlite.

Vi ønsker Team Suzuki lykke til for 2016 sesongen! 116


CASEY STONER

størrelse

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

-66

117


N104A NYHET!

NOLAN N104 ABSOLUTE Siste oppdatering av Nolan`s toppmodel i serien av åpningshjelmer, er N104 ABSOLUTE preget av en oppgradert indre komfort polstring/padding. Hakestropper er integrert i kinnputene og dermed avtagbare og vaskbare, samt redesignet monoblokk kinnputer er grunnlaget for en ytterligere forbedring i når det gjelder lydisolering og montering av produktet. I tillegg er den «eyewear adaptive», som gir komfort for brillebrukere og grunnfargen rød som estetisk har det nye foret.

N104A CLASSIC GRÅ - 04 N104A04XX

STØRRELSE • N104 er produsert i to ytre skall størrelser (XXS-L / XL-XXXL) for maksimal komfort. Hjelmen vekt og volum holdes på et minimum, i forhold til førerens størrelse. • 52 - 66 (XXS - XXXL) FUNKSJONER • Utviklet i to ytre skall størrelser, N104 ABSOLUTE er en videreutvikling fra sin verdsatte forgjenger: P / J dobbel godkjenning – godkjent som helhjelm i lukket posisjon og som halvhjelm i åpen posisjon. • «Dual handling» via dobbel sikkerhet i åpningssystemet av haken, Airbooster Technology ventilasjonssystem (for god klimakontroll), ultra-bredt visir, innvendig VPS (solvisir med UV400 beskyttelse og automatisk tilbaketrekking via hurtigknapp), Microlock 2 (patentert låsesystem). • N104 ABSOLUTE er også klargjort for N-Com kommunikasjonssystem og innovative ESS (Emergency Stop Signal).

4399,-

N104A CLASSIC HVIT - 05 N104A05XX

N104A CLASSIC SVART - 10 N104A10XX

BNCOM00000020

2490,-

BNCOM00000010

1690,N91E

FUNKSJONER • Polycarbonat ytterskall • Lufteventil på toppen • Lufteventil i front • Utlufting i bakhodet • Avtagbar vindbeskyttelse • Uttagbart og vaskbart liner/padding/interiør • Klimakomfort • Dual Action enhånds åpningsystem for økt sikkerhet • Vision Protection System (VPS) solskjerm • Ripesikkert visir • Quick Release Visir for enkelt visirbytte • Microlock strammesystem med micrometic justering

3399,-

B

ES

B

STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL)

TSELGE ES

N91 EVO STRIP MATT SVART/GUL - 28 N91E28XX

N91 EVO CLASSIC SVART - 03 N91E03XX

N91 EVO STRIP MATT SVART/HVIT - 29 N91E29XX

N91 EVO CLASSIC LAVA GRÅ - 04 N91E04XX

R!

Nolan N91 Evo er en oppdatert åpningshjelm, konstruert med tanke på optimal komfort og design. N91 Evo er en komfortabel og sofistikert mc-hjelm egnet for touring og urban kjøring. N91 Evo har blitt oppgradert fra sin forgjenger med vesentlig oppdatert interiør for økt komfort, redusert støy og forbedret passform.

R!

NOLAN N91 EVO

T S E LG E

N91 EVO CLASSIC HVIT - 05 N91E05XX

MÅ HA BASIC KIT 2 FOR Å FUNGERE

118

2190,-

BNCOM00000007

2190,-

(Lav funksjonalitet)

BNCOM00000019

(Høy funksjonalitet)

(Høy funksjonalitet)

ANCOM000N1301 - 599,-

BNCOM00000010

1690,-


B

TSELGE ES

R!

N87 NYHET!

ES

B

N87 er Nolan`s nye toppmodel i hel-hjelm segmentet, preget av en elegant og sporty design, med mange tekniske nyskapende elementer.

R!

NOLAN N87 T S E LG E

STØRRELSE • 52 - 66 (XXS - XXXL) FUNKSJONER • Utviklet i to ytre skall størrelser. N87 har en innovativ visirmekanisme med vippe funksjonalitet (patentert) som gjør at et utvidet område dekkes av Pinlock® duggvisir, samt økt sikring for at visiret åpner seg uønsket. Den indre paddingen er nydesignet og er laget med dobbel tetthet mikro-perforert stoff. Komfort av høyeste klasse. • N87 har også Eyewear Adaptive system (designet for brillebrukere) og den brede perforert vind beskytteren. • Et effektivt ventilasjonssystem som skiller N87 fra mengden med Airbooster Teknologi. • N87 har også et spesielt stort visir (Ultra-wide visir), en full justerbar VPS/ solvisir med 400 UV beskyttelse, • Microlock 2 (patentert) dobbel-spak hakestramme-system, • N87 er satt opp for N-Com kommunikasjonssystem og innovative ESS (Emergency Stop Signal).

N87 LEDLIGHT N-COM SVART/RØD - 30 N8730XX

2899,-

N87 MARTZ N-COM HVIT - 27 N8727XX

N87 MARTZ N-COM MATT SVART - 26 N8726XX

2799,-

2799,-

N87 FUGLOR N-COM SVART/ORANGE - 23 N8723XX

N87 RAPID N-COM MATT GRÅ - 16 N8716XX

2899,-

2899,-

N87 SPESCIAL PLUS N-COM SVART - 12 N8712XX

N87 SPESCIAL PLUS N-COM HVIT - 15 N8715XX

2299,-

størrelse

N87 LEDLIGHT N-COM SVART/BLÅ - 29 N8729XX

2299,-

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

2899,-

N87 FUGLOR N-COM SVART - 21 N8721XX

2899,-

N87 RAPID N-COM HVIT - 17 N8717XX

2899,-

N87 HARP N-COM SVART/GUL - 18 N8715XX

2899,-

N87 LEDLIGHT N-COM SVART/ROSA - 31 N8731XX

2899,-

N87 FUGLOR N-COM SVART/GRØNN - 22 N8722XX

2899,-

N87 SPESCIAL PLUS N-COM MATT SVART - 09 N8709XX

2299,-

N87 HARP N-COM SVART/HVIT - 20 N8720XX

2899,-

-66 BNCOM00000010

1690,-

BNCOM00000020

2490,119


N64

NOLAN N64 N64 er Nolan `s sporty full-face hjelm, designet for vei bruk og ideell for alle forhold, fra lange turer til daglig bruk rundt byen. Denne modellen skiller seg ut, takket være sitt sporty design og oppmerksomhet på detaljer, så vel som dens konkurransedyktige pris. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL)

N64 STYLET MATT SVART - 52 N6452XX

FUNKSJONER • Fullt uttagbare og vaskbare liner er komfortabel og godt utformet. • N64 har også fordelen av et utmerket ventilasjonssystem. • Visiret kan utstyres med et Pinlock antidugg innervisir(tilleggsutstyr). • Farget visir er tilleggs utstyr, og skaffes i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv, metal blå.

1799,-

N64 STYLET HVIT - 54 N6454XX

1999,-

N64 SPORT MATT SVART - 13 N6413XX

BNCOM00000017

N64 SPORT HVIT - 14 N6414XX

1899,-

1990,-

1899,-

N53 NYHET!

NOLAN N53 N53 er en helt ny cross/off-road hjelm fra Nolan. Ekstremt aggressivt design og prangende personlighet, i tråd med de nyeste trendene i sin klasse. STØRRELSE • 52 - 66 (XXS - XXXL) FUNKSJONER • N53 leveres i to forskjellige ytre skall størrelser, og har ekstra stor frontåpning for å imøtekomme ulike typer briller/goggles. Baksiden av skallet selv er konstruert for å huse google/brillestroppen • Dedikert utforming av liner med siste generasjon, fargerik, svetteabsorberende og svært pustende materialer. Den indre paddingen kan enkelt fjernes for vask. • Effektivt ventilasjonssystem gir optimal intern klimakontroll og har flere luftinntak og utslipp, samt AirBooster Technology • DD-ring låsesystem (DD-ring)

N53 CLIFFHANGER SVART - 27 N5327XX

N53 SMART MATT SVART - 10 N5310XX

2999,-

N53 PRACTICE REPLICA - 14 N5314XX

2699,-

120

N53 PRACTICE REPLICA - 19 N5319XX

2699,-

1899,-

N53 PRACTICE REPLICA - 20 N5320XX

2699,-

N53 PRACTICE REPLICA - 21 N5321XX

2699,-


N53 LAZY BOY GUL/GRØNN - 23 N5323XX

N53 LAZY BOY HVIT/BLÅ - 24 N5324XX

N53 COMP SORT/ORANGE - 06 N5306XX

N53 COMP HVIT/RØD - 11 N53011XX

2499,-

2399,-

N53 COMP SORT/GRØNN - 18 N5318XX

2399,-

2499,-

2399,-

N53 FLAXY SORT/BLÅ/GUL - 02 N5308XX

2399,-

N53 STAIN ASPHALT SVART - 09 N5309XX

N53 STAIN METALL HVIT - 13 N5313XX

N53 SMART BLANK SVART - 03 N5303XX

N53 SMART HVIT - 15 N5315XX

2199,-

1899,-

2199,-

1899,størrelse

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

-66

121


N44

NOLAN N44 EVO N44 EVO er videreutviklet av N44-modellen, nå beriket med det nye foret, som tilbyr økt komfort, forbedret passform og estetisk mer moderne. STØRRELSE • 52 - 66 (XXS -XXXL) FUNKSJONER • Produsert i to ytre skall størrelser, er N44 EVO klar for å møte behovene til den mest erfarne fører, både sommer og vinter, i byer og på langtur. • Hjelmen er godkjent i P / J dobbel konfigurasjon – Hakebeskytteren har bestått homologering tester som kreves av UN / ECE for hel-hjelmer. • Høyt verdsatt er det brede visiret og ventilasjonssystemet Airbooster Technology. • N44 EVO er også utstyrt med en VPS/solvisir med UV 400 beskyttelse, • Microlock 2 (patentert) dobbel-spak hakestramme-system, • N44 EVO er satt opp for N-Com kommunikasjonssystem og innovative ESS (Emergency Stop Signal).

N44 EVO COSMO SVART - 39 N44E39XX

3599,-

3599,-

3299,1690,-

3299,N44 EVO COSMO METALL HVIT - 34 N44E34XX

N44 EVO CLASSIC HVIT - 05 N44E05XX

BNCOM00000010

N44 EVO CLASSIC GRÅ - 04 N44E04XX

N44 EVO CLASSIC SVART - 10 N44E10XX

3299,-

BNCOM00000020

2490,-

N21

NOLAN N21 N21 er Nolan`s halvhjelm, minimalistisk inspirert av den tidløse ”vintage” look. Arvtager etter sin forgjenger, N20 Trafikk og er ideel for både moped/scooter, chopper og cafè-racer. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS -XXL) FUNKSJONER • Den lyseblå indre VPS (solvisiret) er godkjent. I hjelm-esken følger også VPS i mørkt sotet (avhengig av versjon) - som gjør N21 til en «one-off modell». • Et mangfold av ulike klassiske og ”vintage” utseende er tilgjengelig, takket være en rekke fargekombinasjoner med matchende detaljer blant annet på enden av VPS og sidedekslene. • Rask og enkel Microlock låsesystem og en ring for å feste hjelmen til motorsykkel (låsering for hindring av tyveri) fullfører produktet.

N21 CARIBE PERLE MOKKA - 21 N2121XX

1999,-

N21 CARIBE MATT SVART - 15 N2115XX

1999,N21 CARIBE CORSA RØD - 13 N2113XX

1999,BNCOM00000017

1990,-

N21 CARIBE PERLE ROSA - 22 N2122XX

1999,-

21 CARIBE SLIPT KROM - 24 N2124XX

2499,-

størrelse 122

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

-66


N21V

NOLAN N21 VISOR N21 Visor, er ideell for både byen og ut-av-byen touring. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS -XXL) FUNKSJONER • VPS (solvisir) forsvinner inn i skallet, noe som gir hjelmen et unikt og kompakt utseende. • Dens strømlinjeformede skall er inspirert av tidløse ”vintage” look, samtidig som den utstråler rene og moderne linjer. Et mangfold av ulike klassiske og ”vintage” utseende er tilgjengelig, takket være en rekke fargekombinasjoner med matchende detaljer blant annet på enden av VPS og sidedekslene. • Kvalitetsmateriale har blitt brukt til lineren. Den indre padding er utformet med oppmerksomhet på detaljer, for å tilby den lette vekten som forventes av en halvhjelm, og samtidig med tett passform som en helhjelm. • Rask og enkel Microlock låsesystem og en ring for å feste hjelmen til motorsykkel (låsering for hindring av tyveri) fullfører produktet.

N21 VISOR DUETTO MATT SVART - 07 N21V07XX

2299,N21 VISOR DUETTO HVIT/ROSA - 12 N21V12XX

N21 VISOR DUETTO HVIT/SVART - 14 N21V14XX

2299,-

2299,-

BNCOM00000017

1990,N20

NOLAN N20 N20 er Nolan halvhjelmen for scootere/moped med fresh ”Metropolitan design”. Høy kvalitet på liner og detaljer. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS -XXL) N20 TRAFFIC COMBAT PLUS - GRØNN 179 N20179XX

N20 TRAFFIC COMBAT PLUS - ROSA 180 N20180XX

1790,-

1790,-

BNCOM00000017

1990,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - MOKKA 129 N20129XX

1690,N20 TRAFFIC NAKED CHOPPER - SVART 01 N2001XX

1390,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - PERLE 113 N20113XX

1690,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - SVART 106 N20106XX

1690,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - RØD 149 N20149XX

1690,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - HVIT 107 N20107XX

1690,-

N20 TRAFFIC CARIBE PLUS - GRÅ 155 N20155XX

1690,123


DANILO PETRUCCI

124


B

X-1003 er X-lite`s premium flip-up hjelm, med skall av Composite Fibre (blanding av carbon, kevlar og glassfiber) – totalt tre ytre skallstørrelser for beste tilpasning til motorsyklistens hode, et innovativt design og de beste tekniske løsninger for den mest krevende touring-motorsyklist.

TSELGE ES

B

ES

R!

X-LITE X-1003 N-COM

R!

X1003

T S E LG E

STØRRELSE • 52 - 66 (XXS - XXXL) FUNKSJONER • Med sin fulle ventilasjonssystem (Touring Ventilation System), tilbyr X1003 optimal komfort selv under lange turer og i de mest ekstreme forhold. • X1003 leveres med P / J homologering, er godkjent bruk som helhjelm, og bruk som halvhjelm (med låst hakeparti i åpen posisjon) (P / J) etter gjeldende Regelverk (ECE). • I tillegg til dette er X1003 utstyrt med en dual action dobbel sikkerhet åpningssystem, hakelås Microlock2, samt innvendig solvisir(VPS). • Også montert som standard er ultra-wide visir slik at motorsyklisten kan nyte ett utvidet synsfelt. Pinlock anti-dugg visir med silikon-forseglet profil er inkludert. • Et annet viktig element er dens behagelige nye komfort-liner som er laget av de beste materialer for utsøkt komfort og følelse. Liner er fullt uttagbar og vaskbar. • X1003 er også «Eye-wear adaptive», dvs tilpasset for førere som bruker briller, hvor en enkel modifikasjon er alt som skal til. • Farget visir er tilleggs utstyr, og skaffes i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv eller metal blå. • X1003 er satt opp til å bli utstyrt med N-COM for X-serie kommunikasjonssystem, og er typegodkjent med kommunikasjonssystemet installert, dermed overholder de regulering ECE / ONU 22-05.

X-1003 MILLSTATT MATT SORT/RØD - 13 X1003N13XX

6499,-

X-1003 MILLSTATT MATT SORT/GUL - 14 X1003N14XX

X-1003 MILLSTATT HVIT - 15 X1003N15XX

6499,-

6499,-

X-1003 TOURER METALL SVART X1003N08XX

X-1003 ELEGANCE SVART - 01 X1003N01XX

5999,-

størrelse

5999,-

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

X-1003 ELEGANCE METALL HVIT - 03 X1003N03XX

5999,-

X-1003 ELEGANCE MATT SVART - 04 X1003N04XX

5999,-

NCOM00000023

2990,-

-66

125


X802R

X-LITE X-802R X-802: er ”top of the line” racing hjelmen fra X-lite. Det nye designet representerer høydepunktet av mange års erfaring innen konkurranse fra motorsykkel racing på elite nivå. Hvert komponent (skallet, visir, liner og ventilasjonssystem) er innovativt utviklet produkt, med sikte på å yte konstant kvalitet og perfekt ”performance”. Hver del har vært nøye designet, tatt i betraktning ytelse og utvikling i test via Nolan`s & X-lite`s førere i MotoGP. Allerede i starten av MotoGP-sesongen i 2008, hadde førere som Casey Stoner, Jorge Lorenzo og andre førere sponset av Nolan Group, testet og eksperimentert mange innovative tekniske løsninger for denne hjelmen, som nå er tilgjengelig for motorsyklisten som krever det ypperste

X-802R REPLICA PERLE BLÅ - 27 X802R27XX

5999,-

STØRRELSE • 54 - 64 (XS - XXL) FUNKSJONER • Hjelmen har 3 forskjellige skall, ut fra størrelse slik at vekt og volum vil bli på ett minimum, samt proposjonert for førerens størrelse. (XS/S, M/L og XL/2XL har hvert sitt skall) • Nytt visir, som gir større og bedre synsfelt. Spesielt visir til bruk på trackdays med ”tearoffs”, kan leveres for de som ønsker det. • Rask og enkel betjening for bytte eller fjerne visir. • Farget visir tilbys som tilleggs utstyr og levers i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv og metal blå. • X-802 liner er av nytt materiale UNITHERM – stretch microfiber, som er thermo regulerende som tilpasser seg varmt og kaldt vær. • Liner er uttagbar og kan vaskes ved behov. • En justerbar spoiler er integrert i øvre del bak på hjelmen. • Denne er utviklet og testet i vindtunnel og på banen, for å optimalisere hjelmens aerodynamikk. • Den er i tillegg stabiliserende i høy fart og suger varm luft ut av hjelmen. • Spoileren er justerbar for å kunne tilpasse førerens kjørestil

5999,X-802R REPLICA STONER PI - 26 X802R26XX

5999,-

X-802R REPLICA MATT SORT - 37 X802R37XX

5999,-

X802R

X-LITE X-802R ULTRA CARBON X802R Ultra Carbon; top-of-the-range racing hjelm har blitt videreutviklet i Ultra Carbon versjon med ultralett karbonfiber skall, og veier ca 100 gram mindre enn standard X802R. STØRRELSE • 54 - 66 (XS - XXL) FUNKSJONER • Hjelmen har 3 forskjellige skall, ut fra størrelse slik at vekt og volum vil bli på ett minimum, samt proposjonert for førerens størrelse. (XS/S, M/L og XL/2XL har hvert sitt skall). • Nytt visir, som gir større og bedre synsfelt. Spesielt visir til bruk på trackdays med ”tear-offs”, kan leveres for de som ønsker det. • Rask og enkel betjening for bytte eller fjerne visir. • Farget visir tilbys som tilleggs utstyr og levers i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv og metal blå. • X-802 liner er av nytt materiale UNITHERM – stretch microfiber, som er thermo regulerende som tilpasser seg varmt og kaldt vær. • Liner er uttagbar og kan vaskes ved behov. • En justerbar spoiler er integrert i øvre del bak på hjelmen. • Denne er utviklet og testet i vindtunnel og på banen, for å optimalisere hjelmens aerodynamikk. • Den er i tillegg stabiliserende i høy fart og suger varm luft ut av hjelmen. • Spoileren er justerbar for å kunne tilpasse førerens kjørestil.

X-802R SBK CARBON - 10 X802RRUC10XX

5999,X-802R ULTRA CARBON - 02 X802RUC02XX

5999,-

størrelse 126

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

-66


X802RR NYHET!

X-LITE X-802RR X-802RR er en fullblods racing hjelm i kompositt fiber (Carbon/Kevlar/Glassfiber), utviklet i tre ytre skall størrelser. Denne designen representerer mangfoldige års erfaring i de øverste nivåene av motorsykkelracing. STØRRELSE • 54 - 64 (XS - XXL) FUNKSJONER • Hver komponent (skallet, visiret, Racing Experience komfort, Racing Air Flow /RAF ventilasjonssystem) er et resultat av innovativ utvikling, med sikte på å gi et produkt med konstant kvalitet og perfekt ytelse. • Hvert komponent er utviklet sammen med en eksperimentell test ordningen i MotoGP og World Superbike: Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Carlos Checa, Marco Melandri, Danny Kent, Chaz Davies og andre førere sponset av Nolan Group testet og eksperimenterte mange av de innovative tekniske løsninger funnet på denne hjelmen som er tilgjengelig for de mest seriøse og krevende førere.. • Komfort av øverste klasse via den nye avtagbare og vaskbare indre padding/liner (Carbon Fitting) er fremstilt av aktiverte karbonfibre. Det aktiverte karbonet er temperatur-regulerende (det oppmuntrer svettefordampning og samtidig opprettholder en konstant temperatur), Carbon Fitting er antistatisk, (det hjelper til styrestatisk elektrisitet), bakteriostatisk (det respekterer huden og beskytter den mot forurensning) og 100% naturlig. • En justerbar spoiler er integrert i øvre del bak på hjelmen som er utviklet og testet i vindtunnel og på banen for å optimalisere hjelmens aerodynamikk. Den er i tillegg stabiliserende i høy fart og suger varm luft ut av hjelmen. • X-802RR er utstyrt med DD-ring hakestramme-system. • Farget visir er tilleggs utstyr, og skaffes i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv, metal blå.

X-802RR C.CHECA FLAT SVART - 37 X802RR37XX

X-802RR CAFE CLUB SVART - 96 X802RR96XX

6999,-

6499,X-802RR C.DAVIES SEPANG - 90 X802RR90XX

6999,-

X-802RR C.CHECA PERLE BLÅ - 27 X802RR27XX

X-802RR CAFE CLUB GRÅ - 97 X802RR97XX

6999,-

6499,-

X802RR NYHET!

X-LITE X-802RR ULTRA CARBON The X-802RR ULTRA CARBON er Nolan konsernets topof-the-range racing hjelm –etter mangfoldige års erfaring i MotoGP og World SBK konkurranser. STØRRELSE • 54 - 64 (XS - XXL) FUNKSJONER • Hvert komponent (skallet, visir, Racing Experience komfort, ventilasjonssystem ) er resultatet av innovativ utvikling, med sikte på å gi et produkt med konstant kvalitet og perfekt ytelse. • Med ett ultralett karbonfiber skall (tilgjengelig i tre forskjellige størrelser), denne modellen samsvarer med en eksklusiv design med en utrolig • lav vekt – ca 80/100 gram lavere enn X-802RR. • Den nye avtagbare og vaskbare indre padding/liner (Carbon Fitting) er fremstilt av aktiverte karbonfibre. Det aktiverte karbonet er temperatur-regulerende (det oppmuntrer svettefordampning og samtidig opprettholder en konstant temperatur), Carbon Fitting er antistatisk, (det hjelper til styrestatisk elektrisitet), bakteriostatisk (det respekterer huden og beskytter den mot forurensning) og 100% naturlig. • En justerbar spoiler er integrert i øvre del bak på hjelmen som er utviklet og testet i vindtunnel og på banen for å optimalisere hjelmens aerodynamikk. Den er i tillegg stabiliserende i høy fart og suger varm luft ut av hjelmen. • X-802RR ULTRA CARBON er utstyrt med DD-ring hakestrammesystem. • Farget visir er tilleggs utstyr, og skaffes i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv, metal blå.

X-802RR ULTRA CARBON STONER SUZUKA ORANGE - 17 X802RRUC17XX

7499,-

X-802RR ULTRA CARBON C.CHECA REPLICA SVART - 01 X802RRUC01XX

7499,X-802RR ULTRA CARBON PURO SVART - 02 X802RRUC02XX

6499,127


X702NGT

X-LITE X-702GT N-COM X-702: Takket være kunnskap ervervet i løpet av de mest prestisjefylte konkurranser, ble X-lite i stand til å designe en hjelm tydelig rettet mot touring, som tilfredsstiller behovene til de mest krevende førere for sitt utseende og funksjoner. Den nye X-702, er tilgjengelig i fire ytre skall størrelser. (XXS-S, M-L, XL-XXL, XXXL) for å garantere maks komfort: vekt og volum i forhold til førerens størrelse. STØRRELSE • 52 - 66 (XXS - XXXL) FUNKSJONER • Den innovative Ventilasjonssystemet er effektiv selv i de mest ekstreme forhold for bruk. • I X-702 komforten er også garantert av ett bredere visir, som gir større synsområde og dermed økende sikkerhet. Det kan fjernes raskt og enkelt, uten verktøy, for vedlikehold og / eller erstatning. • VPS: Det innvendige solvisiret er enkelt å betjene. Det innvendige solvisiret (VPS) er S/R(ripebestandig) og F/R(Anti-dugg) behandlet. • Den er også utstyrt med *Pinlock® antidugg visir med silikonforseglet profil. • Den antibakterielle polstring/liner i den nye X-702 kan enkelt fjernes og vaskes. Den er laget av svært pustende, myk og fresh materiale som sikrer god total-komfort. • Den nye X-702 er satt opp til å bli utstyrt med N-Com® X-Series kommunikasjonssystem. • Det har også blitt godkjent med kommunikasjonen systemet installert og er derfor kompatibel med UN / ECE 22-05 standarder. • X-702, er referansen for helhjelm til Touring markedet, og omfatter påliteligheten av X-Lite ® varemerke, 100% Made in Italy og oppmerksomhet til hver eneste detalj.

X-702GT TONALEN MATT SVART/GUL - 42 X702NGT42XX

5999,-

NCOM00000023

2990,-

X-702GT TONALEN MATT SVART/HVIT - 41 X702NGT41XX

5999,-

X-702GT START SVART - 01 X702NGT01XX

4999,-

X-702GT COSY MATT SVART/GUL - 34 X702NGT34XX

5499,-

X-702GT START METALL HVIT - 03 X702NGT03XX

4999,-

X-702GT COSY METALL HVIT - 36 X702NGT36XX

5499,-

X-702GT CHASED METALL SVART - 27 X702NGT27XX

5499,-

5499,-

X-702GT START MATT SVART - 04 X702NGT04XX

4999,-

størrelse 128

X-702GT CHASED METALL SVART - 28 X702NGT28XX

XXS

XS

S

M

L

XL

2XL 3XL

-52

-54

-56

-58

-60

-62

-64

-66


Hjelmen er det viktigste vi beskytter oss med, derfor bør du velge en hjelm fra øverste hylle. X-lite er en sikker hjelm med god kvalitet, passform og komfort. Samtidig som den beskytter deg godt er den også den kuleste hjelmen å se på. Thomas Sigvarsten Følg Thomas Sigvartsen på vei mot Moto2 VM! Thomas (23) fra Skedsmo er kun et steg unna VM-deltakelse i klassen Moto2. Sesongen 2016 skal det kjempes for å nærme seg toppen i mesterskapet FIM CEV REPSOL. Thomas har siden 2013 samarbeidet med X-lite og er utrolig fornøyd med deres modeller. Bli med meg på veien mot VM og velg X-lite som din nye hjelm. Følg oss på Instagram @TSigvartsen, www.facebook.com/sigvartsen-racing eller www.sigvartsen-racing.com

Vi ønsker Thomas Sigvartsen lykke til for 2016 sesongen! 129


X661

X551GT NYHET!

X-LITE X-661

X-LITE X-551 GT N-COM

X661 er X-lite touring hjelm som opprettholder et utpreget sportslig preg.

Designet for mangfoldig bruk, alt fra adventure kjøring, til motorvei, motard og gate-enduro, men også ideelle for grusveier.

STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL)

STØRRELSE • 54 - 66 (XS - XXL)

FUNKSJONER • Denne hjelmen er tilgjengelig i tre ytre skall størrelser (XXS-S, M-L, XL-2XL), har iøynefallende design av luftinntak og hekkspoiler, samt fullt justerbar indre VPS (solvisir). • X661`s indre padding er laget av den nyeste generasjon materiale, som sammen med «monoblock» kinnputer, sikrer optimal komfort og konstant ytelse selv over lange avstander. • Hjelmen har også en høy finish og reflekterende detaljer, samt enestående egenskaper som er felles for alle modellene i X-lite`s modellutvalg. • X661 er utstyrt med et DD-låse-ring-system og er klargjort for N-COM X-serie kommunikasjonssystem.

FUNKSJONER • X-551 GT er tilgjengelig i tre ytre skall størrelser og kan anvendes i sin fulle konfigurasjon eller uten skyggen. • X551GT er oppdatert med nyeste generasjon tekstiler som sikrer forbedret komfort og meget god passform • Utseendet på hjelmen har også blitt omhyggelig gjennomtenkt. X-551 har en bred skygge, et visir som er perfekt integrert med utformingen av hjelmen og ett effektivt ventilasjonssystem. • Fra dette året, kommer den utstyrt også med gul VPS/solvisir (med UV 400 beskyttelse) utformet for å forbedre kjøreforhold i dårlig sikt, regn, og/eller tåke. • X-551GT er utstyrt med DD-ring hakestramme-system og er klargjort for N-COM kommunikasjonssystem til X-lite modelene. (selges separat)

X-551 GT ADVENTURE HVIT - 09 X551GT09XX

5999,-

X-661 EXTREM TITANTECH - TITAN 02 X661NET02XX

4999,-

NCOM00000023

2990,-

X-551 GT ADVENTURE SVART - 11 X551GT11XX

5999,-

X-661 FRANTIS MATT ASPHALT - 10 X661N10XX

4499,-

X-661 START METALL SVART - 01 X661N01XX

3999,NCOM00000023

2990,130


X201 NYHET!

X-LITE X-201 X201 er en premium vintage-inspirerte halv-hjelm. STØRRELSE • 54 - 64 (XS - XXL) FUNKSJONER • Fem trykknapper på det ytre skallet for å feste visir og/eller skygge. • Utsøkte detaljer av skinn og andre komponenter. • Utviklet i tre ytre skall størrelser, er X-201 preget av sitt begrensede volum og premium komfort. • Den indre padding/liner er avtagbar og er den perfekte blanding av ”Vintage” look med moderne funksjonalitet, og laget av svært absorberende stoff med en mikro-perforert liner. • X-201 har i tillegg en klaff med et spor for briller.

X-201 FRESNO BLANK SVART - 05 X-20105XX

3599,-

5999,X-201 FRESNO SØLV - 10 X-20110XX

3799,-

X-201 FRESNO MATT SVART - 04 X-20104XX

3399,-

131


UTGÅTTE MODELLER - KONTAKT DIN LOKALE NOLAN FORHANDLER OM TILBUD! N86

NOLAN N86 Nolan N86 er en helhjelm for gatebruk konstruert med sporty strømlinjeformet design. N86 har et kompakt volum, tett passform, er utstyrt med innvendig solvisir og PinLock anti-fog visir med silikontetning. Innerfôret/Paddingen kan tas ut og vaskes. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL) FUNKSJONER • Polycarbonat ytterskall • Lufteventil på toppen • Lufteventil i front • Utlufting i bakhodet • Avtagbar vindbeskyttelse • Uttagbart og vaskbart innertrekk • Klimakomfort • Dual Action enhånds åpningsystem for økt sikkerhet • Vision Protection System (VPS) solskjerm • Ripesikkert visir • Quick Release Visir for enkelt visirbytte • Microlock strammesystem med micrometic justering

N86 ELECTRO SVART/GRØNN - 49 N8649XX

N86 ELECTRO SVART/RØD - 50 N8650XX

2499,-

2499,-

MÅ HA BASIC KIT 2 FOR Å FUNGERE

2190,-

BNCOM00000007

2190,-

(Lav funksjonalitet)

BNCOM00000019

(Høy funksjonalitet)

(Høy funksjonalitet)

ANCOM000N1301 - 599,-

BNCOM00000010

1690,METALL HVIT N8615

2699,-

N86 STEALTH SKINNENDE SVART - 37 N8637XX

2499,-

132

N86 STEALTH MATT SVART - 38 N8638XX

2499,-

N86 STEALTH METALL SVART - 39 N8639XX

2499,-

N86 STEALTH MILITÆR GRØNN - 46 N8646XX

2499,-


UTGÅTTE MODELLER - KONTAKT DIN LOKALE X-LITE FORHANDLER OM TILBUD! X802

X-LITE X802 X-802: er ”top of the line” racing hjelmen fra X-lite. Det nye designet representerer høydepunktet av mange års erfaring innen konkurranse fra motorsykkel racing på elite nivå. Hvert komponent (skallet, visir, liner og ventilasjonssystem) er innovativt utviklet produkt, med sikte på å yte konstant kvalitet og perfekt ”performance”. Hver del har vært nøye designet, tatt i betraktning ytelse og utvikling i test via Nolan`s & X-lite`s førere i MotoGP. STØRRELSE • 54 - 64 (XS - XXL) FUNKSJONER • Hjelmen har 3 forskjellige skall, ut fra størrelse slik at vekt og volum vil bli på ett minimum, samt proposjonert for førerens størrelse. (XS/S, M/L og XL/2XL har hvert sitt skall) • Nytt visir, som gir større og bedre synsfelt. Spesielt visir til bruk på trackdays med ”tearoffs”, kan leveres for de som ønsker det. • Rask og enkel betjening for bytte eller fjerne visir. • Farget visir tilbys som tilleggs utstyr og levers i klart, sotet, mørk sotet, metal sølv og metal blå. • X-802 liner er av nytt materiale UNITHERM – stretch microfiber, som er thermo regulerende som tilpasser seg varmt og kaldt vær. • Liner er uttagbar og kan vaskes ved behov. • En justerbar spoiler er integrert i øvre del bak på hjelmen. • Denne er utviklet og testet i vindtunnel og på banen, for å optimalisere hjelmens aerodynamikk. • Den er i tillegg stabiliserende i høy fart og suger varm luft ut av hjelmen. • Spoileren er justerbar for å kunne tilpasse førerens kjørestil

REPLICA LORENZO SORT REPLICA X80248

REPLICA STONER CLASSIC STONER X80204

5999,-

REPLICA LORENZO SORT 99 X80228

5999,-

REPLICA LORENZO HVIT/SORT «MOON» X80225

5999,-

REPLICA LORENZO RØD «JORDBÆR» X80205

REPLICA MOTOGP MOTOGP X80262

5999,-

MELANDRI REPLICA X80202

5999,-

5999,-

5999,-

SORT/TRIBAL X80229

3999,-

HVIT/TRIBAL X80230

3999,-

X702N

X-LITE 702 N-COM SWIFT X-702: Takket være kunnskap ervervet i løpet av de mest prestisjefylte konkurranser, ble X-lite i stand til å designe en hjelm tydelig rettet mot touring, som tilfredsstiller behovene til de mest krevende førere for sitt utseende og funksjoner. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL) FUNKSJONER • Den innovative Ventilasjonssystemet er effektiv selv i de mest ekstreme forhold for bruk. • VPS: Det innvendige solvisiret er enkelt å betjene. • Den er også utstyrt med *Pinlock® • Den antibakterielle polstringen kan enkelt fjernes og vaskes. • Den er laget av svært pustende oh mykt material som gir god komfort

HVIT METALL/RØD X702NGT05XX

MATT SORT/GRÅ X702NGT07

5399,-

5399,-

X603

X-LITE X-603 N-COM Pålitelighet, avansert teknologi og X-lite komfort er sterke argumenter for denne kompositt fiber MC hjelmen. X-603 er redesignet for å enda bedre komfort. Dette er oppnådd ved hjelp av et strømlinje formet skalldesign, effektivt ventilasjonssystem, visir med økt synsvidde og race inspirert interiør. En utrolig bra hjelm, som også passer den erfarne motorsyklist, til en konkurransedyktig pris. STØRRELSE • 52 - 64 (XXS - XXL) FUNKSJONER • Kompositt fiber skall • 3-lags ytterskall • Luftinntak i topp • Luftinntak hake • Utlufting bak • Avtagbar vindbeskyttelse • Antibakterielt, uttagbart og vaskbart innertrekk • Ekstra bredt visir • Ripesikkert visir • Quick Release Visir for enkelt visirbytte • D-Ring lukking • Double Action hindrer visir fra å åpnes i høy hastighet, og dugg ved lav hastighet eller stopp

X-603 MASK N-COM HVIT - 20 X-6030020XX

3990,-

X-702GT START SVART BLANK - 03 X603N03XX

3290,-

X-603 MASK N-COM SORT MATT TRIBAL - 23 X-6036423XX

3990,-

X-702GT START METALL HVIT - 04 X603N04XX

3290,-

X-603 MASK N-COM SORT TRIBAL - 21 X-6030021XX

3990,-

X-603 DOLLY N-COM SVART/HVIT - 08 X603N08XX

3990,-

X-603 DOLLY N-COM SVART/GULL - 09 X603N09XX

3990,-

X-702GT START MATT SVART - 05 X603N05XX

3290,-

133


134


BNCOM00000024

BNCOM00000007

N-COM B5L

N-COM BLUETOOTH KIT3

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM B5L : N104 ABSOLUTE - N104 EVO - N104 - N87 - N44 EVO N44 - N40 FULL - N40

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM BLUETOOTH KIT3 : N91 OG N86. Passer også eldre modeller: N103, N85, N43Air, N43 OG N71

Den gode ytelsen og kvaliteten av B5 systemet, har blitt forbedret med ESS (Emergency Stop Signal) system - nytt og eksklusivt nødbremselys. En N-Com innovasjon for å tilby motorsyklister en komplett kommunikasjonsopplevelse uten at det går utover sikkerheten.

3699,-

Lydopplevelsen er meget god, og er i stereo. Den spesielle ergonomiske utformingen av tastaturet garanterer enkel betjening. BT3 er utstyrt med FM-radio med RDS, tilkobling via bluetooth til multimedia enheter, fører-passasjer intercom og sykkel til sykkel intercom opptil 4 motorsykler utstyrt med det samme systemet. (dvs. fører av mc nr 1 kan ha bike-2-bike kontakt med 4 andre førere, totalt 5 førere) Rekkvidden via bluetooth på Bike-2-Bike på BT3 er 500 meter. Takket være styring via PC, er det mulig å sette lyd parametere, programmere favoritt radiostasjoner og oppdatere systemet med siste programvareversjon fra www.n-com.it. Her kan du se installasjons-videoer, med norsk tekst.

2190,BNCOM00000020

BNCOM00000025

N-COM B5

N-COM B1.4

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM B5 : N104, N104 ABOSOLUTE, N87, N44 OG N44EVO.

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM B5L : N104 ABSOLUTE - N104 EVO - N104 - N87 - N44 EVO N44 - N40 FULL - N40

Topp ytelse og perfekt integrering i hjelmen, minimalt aerodynamisk effekt og utmerket lydkvalitet. N-Com B5 er en perfekt blanding av teknologi, funksjonalitet og effektivitet.

3399,-

B1.4 er den Bluetooth® intercom som er dedikert til de som ønsker å ha kvalitet og integrering av ett enklere N-Com kommunikasjonssystem i sin Nolan hjelm til en konkurransedyktig pris. B1-serien, har kun fører/passasjer bluetooth oppsett med mulighet for sync med mobil/GPS/multimedia enhet. Tilgjengelig i pakke med enkel eller dobbelt sett. Finnes i 2 alternative varianter for type Nolan model, men kit finnes til alle Nolan N-COM-forberedte hjelmer.

2299,-

BNCOM00000019

BNCOM00000010/ BNCOM00000012

N-COM B3

N-COM B1

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM B3 : N103, N91EVO, N91, N86, N85, N71, N43Air, N43.

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM B1 : N103 - N91 EVO - N91 - N90 - N86 - N85 - N71 N43E AIR - N43 AIR - N43E - N43

N-Com B3: Tidsriktig design, Bluetooth®-teknologi, perfekt integrering i hjelmen, minimal aerodynamisk påvirkning, ergonomisk tastatur som det er lett å bruke. Pakken inneholder alt som trengs for å utstyre èn hjelm.

2699,-

B1 er utviklet for de som ønsker ett enklere bluetooth intercom system i sin Nolan hjelm til en mer konkurransedyktig pris. Her får du bluetooth hvor du kan tilkoble din mobil, gps eller annen multimedia enhet, samt passasjer med samme system. B1 leveres som komplett system i èn eske til en hjelm, eventuelt kan man kjøpe ”twin-pack” hvor det er 2 komplette kit i èn eske.

2199,-

135


ENCOM00000001

BNCOM00000027

N-COM ESS

N-COM BX1

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM ESS : N104 ABSOLUTE - N104 EVO - N104 - N87 - N44 EVO N44 - N40 FULL - N40

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM BX1 : X-1003 - X-1002 - X-702 GT - X-702 - X-701 - X-661 ET X-661 - X-603 X-602 - X-551 GT - X-403 GT - X-402 GT - X-402 T - X-402

N-Com tilbyr den eksklusive ESS (Emergency Stop Signal) system. Nødbrems: en høy-intens LED-lampe lyser under brå nedbremsing (man kan pre-definere hvor mye bremsekraft som skal til før ESS slå inn). Beliggenhet: fast LED lampe bak på hjelmen for synlighet. Tåkelys: blinkende LED-lampe for forhold ved dårlig sikt ESS kan integreres sømløst inn i kompatible hjelmer uten å påvirke komforten eller aerodynamikken.

BX1 er den Bluetooth® intercom, som er dedikert til de som ønsker å ha kvalitet og integrering av ett enklere N-Com kommunikasjonssystem i sin X-lite hjelm til en konkurransedyktig pris. BX1-serien, har kun fører/passasjer bluetooth oppsett med mulighet for sync med mobil/GPS/multimedia enhet. Passer til alle X-lite N-Com forberedte hjelmer.

999,-

2299,-

SE TABELL

BNCOM00000021

N-COM MCS II

N-COM M5

Nolan N-COM klargjorte hjelmer som følger: N104 ABSOLUTE - N104 EVO - N104 - N103 - N91 EVO N91 - N90 - N87 - N86 - N85 - N71 - N44 EVO - N44 N43E AIR N43 AIR - N43E - N43 - N40 FULL - N40

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM M5 : Universalt system og kan brukes mer eller mindre på alle hjelmer/modeller/merker.

MCS II-systemene er dedikert utelukkende til forbindelse med lydsystemet originalt installert på en Honda Goldwing eller Harley Davidson. Systemet virker perfekt integrert med systemet i motorsykkelen og fanger opp alle signaler som kommer fra denne. MCSII finnes kun som versjon hvor man kobler seg til motorsykkelen via MCSII kabel som følger systemet til valgt model (finnes ikke som bluetooth). Intercom med passasjeren er mulig dersom sistnevnte er også er tilkoblet via eget MSCII system til motorsykkelen. MCSII finnes i 2 alternative varianter for type Nolan model, men kit finnes til alle Nolan N-COM-forberedte hjelmer – samt spesifikt tilpasset system til enten Honda Goldwing eller Harley Davidson.

M5 er ett innovativt universalt kommunikasjonssystem kompatibelt med alle hjelmer. M5 tilbyr uslåelig ytelse i en ny intercom design. Dette innebærer : Nødbremselys (ESS), installeres bak på hjelmen, auto on/off-funksjon, trådløst tastatur. Unikt og komplett universalt kommunikasjonssystem som kan tilpasses alle hjelm-merker og modeller.

3699,-

Fra 999,BNCOM00000023

BNCOM00000017

N-COM BX5

N-COM MULTI3

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM BX5 : X-1003 - X-1002 - X-702 GT - X-702 - X-701 - X-661 ET X-661 - X-603 X-602 - X-551 GT - X-403 GT - X-402 GT - X-402 T - X-402

Hjelmer som er designet og godkjent med N-COM MULTI3: Universalt system og kan brukes mer eller mindre på alle hjelmer/modeller/merker.

BX5 er toppmodellen av N-COM Bluetooth® kommunikasjonssystem, designet spesielt for N-COM forberedte X-lite hjelmer. Topp ytelse, perfekt integrering i hjelmen og utmerket lydkvalitet. BX5 tilbyr bluetooth fører/passasjer modus, RDS FM-radio med inntil 6 forhåndsinnstilte radiokanaler og Bike-to-Bike bluetooth kommunikasjon med inntil 4 personer med rekkevidde på ca 500 meter. Passer til alle X-lite N-Com forberedte hjelmer.

3699,-

Lydopplevelsen er meget god, og er i stereo. Den spesielle ergonomiske utformingen av tastaturet garanterer enkel betjening. Multi3 er utstyrt med FM-radio med RDS, tilkobling via bluetooth til multimedia enheter, fører-passasjer intercom og sykkel til sykkel intercom opptil 4 motorsykler utstyrt med det samme systemet. (dvs. fører av mc nr 1 kan ha bike-2-bike kontakt med 4 andre førere, totalt 5 førere) Rekkvidden via bluetooth på Bike-2-Bike på Multi3 er 500 meter. Takket være styring via PC, er det mulig å sette lyd parametere, programmere favoritt radiostasjoner og oppdatere systemet med siste programvareversjon fra www.n-com.it. Her kan du se installasjons-videoer, med norsk tekst.

2699,136


ANCOM000N1301

N-COM BASIC KIT 2 Basic Kit2 er basis system for bruk med Bluetooth® Kit3 og B3 system. Tanken er at, hvis man ønsker kun å høre på musikk fra for eksempel sin I-pod, og klarer seg med en kabel, kan man kun kjøpe Basic Kit 2 og multimedia wire 2 for å nyte musikk – uten at man trenger å bruke unødvendige penger på ett bluetooth kit.

599,EKSTRAUTSTYR N-COM VARENR:

VARE:

VEIL.PRIS

VARENR:

VARE:

VEIL.PRIS

NOCOM00000001

BIKE BATTERY CHARGER

349

CNC0000000006

MULTIMEDIA WIRE2 ”HARLEY DAVIDSON”

349

NOCOM00000004

MICRO USB EXTENSION

229

CNC0000000005

MULTIMEDIA WIRE ”BMW”

349

NOCOM00000002

USB BIKE BATTERY CHARGER

329

CNC000C000001

MOBILE WIRE M

349

NOCOM00000005

WIRELESS KEYPAD

799

CNC000I000002

MULTIMEDIA WIRE2 ”HONDA GOLDWING”

349

ANCOM00000002

BASIC KIT MULTI

799

CNC000A000004

MOBILE WIRE N

349

ANCOM000N3201

BASIC KIT N32

999

ENCOM00000001

ESS

999

ANCOM000I8401

BASIC KIT N84

749

INCOM21500001

INTERCOM KIT B

1499

ANCOM000B5602

BASIC KIT2 N102

799

CNCOM00000005

MCS II CAN AM SPYDER RT N103/91/90/86/85/71/43

999

ANCOM000C4802

BASIC KIT2 N42/N42E

799

CNCOM00000006

MCS II CAN AM SPYDER RT N104/44/40

1299

BNCOM00000010

B1 N103/91/90/86/85/71/43

2199

CNCOM00000004

MCS II HARLEY DAVIDSON N104/87/44/40

1499

BNCOM21500010

B1 N103/91/90/86/85/71/43 B

2199

CNCOM00000003

MCS II HONDA GOLDWING N104/87/44/40

1499

BNCOM00000011

B1 TWIN PACK N103/91/90/86/85/71/43

3499

CNCOM00000002

MCS II HARLEY DAVIDSON N103/91/90/86/85/71/43

999

BNCOM21500011

B1 TWIN PACK N103/91/90/86/85/71/43 B

3499

CNCOM00000001

MCS II HONDA GOLDWING N103/91/90/86/85/71/43

999

BNCOM00000012

B1 N104/87/44/40

2299

CPA0000000009

MULTIMEDIA WIRE2 MP3 MICRO USB ”R”

199

BNCOM21500012

B1 N104/87/44/40 B

2299

CPA0000000010

MULTIMEDIA WIRE2 MP3 MINI USB ”Y”

179

BNCOM00000013

B1 TWIN PACK N104/87/44/40

3799

CPA0000000004

MULTIMEDIA WIRE GPS ”V”

379

BNCOM21500013

B1 TWIN PACK N104/87/44/40 B

3999

CPA0000000007

MULTIMEDIA WIRE STEREO ”X”

149

BNCOM00000025

B1.4 N104/N87/N44/N40

2299

CIW0000000001

INTERCOM WIRE

149

BNCOM00000026

B1.4 TWIN PACK N104/87/44/40

3799

CNC0000000001

MOBILE WIRE F

229

BNCOM00000019

B3 N103/N91EVO/N91/N90/N86/N85/N71/N43

2699

CNC000A000001

MOBILE WIRE A

349

BNCOM00000020

B5 N104ABSOLUTE/N104EVO/N87/N44EVO/N44

3399

CNC000A000002

MOBILE WIRE B

349

BNCOM40300020

B5 C

3099

CNC000A000003

MOBILE WIRE C

349

BNCOM00000024

B5L N104ABSOLUTE/N104EVO/N87/N44EVO/N44

3699

SPCOM21500005

BATTERY CHARGER B

249

BNCOM00000027

BX1 X-1003/X-702GT/X-702/X661/X603/X551

2299

SPCOM40300005

BATTERY CHARGER C

249

BNCOM21500014

BX4 PLUS B X-1003/X-702GT/X-702/X661/X603/X551

3799

SPCOM00000035

ADHESIVE CABLE-HOLDER

69

BNCOM00000023

BX5 X-1003/X-702GT/X-702/X661/X603/X551

3699

SPCOM00000042

ADHESIVE KEYPAD X4

549

BNCOM21500005

BLUETOOTH KIT MULTI B

1499

SPCOM00000061

”ADHESIVE KEYPAD X5

549

BNCOM40300005

BLUETOOTH KIT MULTI C

1499

SPCOM00000026

ANTENNA 04

349

BNCOM21500006

BLUETOOTH KIT MULTI TWIN PACK B

2799

SPCOM00000053

ANTENNA 05

349

BNCOM40300006

BLUETOOTH KIT MULTI TWIN PACK C

2799

SPCOM00000044

”ANTENNA X4/X5

399

BNCOM21500003

BLUETOOTH KIT2.1 B

2599

SPCOM00000006

BASIC BOARD2

99

BNCOM21500002

BLUETOOTH KIT X-SERIES B

3299

SPCOM00000001

BATTERY WITH RECHARGE WIRE

349

BNCOM00000021

M5 - UNIVERSAL KOM.SYSTEM

3699

SPCOM00000038

BATTERY 03

349

BNCOM21500015

MULTI 2 B

2199

SPCOM00000021

BATTERY 04

349

BNCOM21500016

MULTI 2 TWIN PACK B

3899

SPCOM00000049

BATTERY 05

349

BNCOM00000017

MULTI 3

2699

SPCOM00000005

BATTERY CHARGER

329

BNCOM00000018

MULTI 3 TWIN PACK

4699

137


138


1200A

VEKT 1480g

ZEUS 1200A MC HELHJELM

+-50g

810A

+-50g

En klassisk motorsykkelhjelm fra Zeus i polycarbonat med god passform.

Hjelm fra Zeus med solvisir innebygget i hjelmen. Solvisiret kan enkelt opereres utvendig ved hjelp av to knapper. 1200 er en serie med lette helhjemer med skall i fiber. Veldig bra hjelm fra Zeus med tøft design. Ventilasjon i topp og hake.

STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL) FUNKSJONER • Ripefritt klart visir. • Ekstremt god passform. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Ventilasjon i hakeparti og topp. • Skall i fiber.

STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL) FUNKSJONER • Ripefritt klart visir. • Ekstremt god passform. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Ventilasjon i hakeparti og topp. • Skall i fiber.

1199,-

SORT/GRP 1200A-N29B-XX

1399,-

HVIT/GULL 1200A-N10W-XX

VEKT 1630g

ZEUS 810A MC HJELM

SORT/GULL 1200A-BN10-XX

2100

VEKT 1630g

ZEUS 2100 MC HELHJELM

HVIT/SØLV 810A-J9WS-XX

TITAN ORANGE 1200A-N29O-XX

+-50g

SORT 810A-B-XX

2000-MS

VEKT 1680g

ZEUS 2000 MC HJELM

+-50g

En klassisk motorsykkelhjelm fra Zeus i polycarbonat med god passform.

En klassisk motorsykkelhjelm fra Zeus i polycarbonat med god passform.

STØRRELSE: 54-66 (XS-3XL)

STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL)

FUNKSJONER • Ekstremt god passform. • Ripefritt klart visir. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Ventilasjon i hakeparti og topp. • Skall i Polycarbonat. • Leveres med klart visir. • Visir i andre farger finnes som tilleggsutstyr.

FUNKSJONER • Ripefritt visir. • Ekstremt god passform. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Ventilasjon i hakeparti og topp. • Skall i Polycarbonat. • Leveres med klart visir. • Visir i andre farger finnes som tilleggsutstyr.

SORT/SØLV 2100-E10S-XX

HVIT/RØD 810A-J9WR-XX

MATT SVART 2000-MS-XX

799,-

1299,ZEUS

ZEUS HJELMBAG FUNKSJONER • Praktiske hjelmbagger i to forskjellige størrelser, med plass til 1 eller 3 hjelmer. HVIT 2100-W-XX

SORT 2100-MS-XX

1299,-

1299,-

BAG PLASS TIL 3 BAGGER ZEUS-3

498,-

139


608A

611 VEKT 1530g

ZEUS 608A HALVHJELM Halvhjelm med visir! Dette er en modell utviklet for moped og scooterkjøring. Modellen har bra med lufting. Zeus 608A er en toppmodell halvhjelm i fiber med visir og solvisir. Den er utviklet med moped- og scooterkjøring i tankene. Modellen har lufting i topp og samt spoiler i bakkant. Halvhjelmen for deg som vil ha det lille ekstra. Støtsikkert visir og solvisir.

+-50g

+-50g

Halvhjelm med visir! Dette er en modell utviklet for moped og scooter kjøring. Modellen har bra med lufting, langt støtsikkert visir og solvisir. STØRRELSE: 54-62 (XS-XL) FUNKSJONER • Ripe og støtmotstandig visir. • Utagbart og vaskbart interiør. • Lav vekt. • Solvisir.

STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL) FUNKSJONER • Ripe- og støtmotstandig visir. • Ekstra behagelig interiør for maksimal komfort. • Skall i fiber. • Meget bra ventilasjon i topp. • Solvisir.

VEKT 1380g

ZEUS 611 HALVHJELM

999,-

TITAN/HVIT 608A-FF12T-XX

SVART/HVIT 611-TT3W-XX

1499,SVART/SØLV 611-TT2B-XX

SVART/HVIT 608A-FF7B-XX

B

Toppmodell i fiber som er utviklet med moped- og scooterkjøring i tankene. Modellen har lufting i topp, samt spoiler i bakkant. Halvhjelmen for deg som vil ha det lille ekstra.

TSELGE ES

B

ES

STØRRELSE: 54-66 (XS-3XL) FUNKSJONER • Ripe- og støtmotstandig visir. • Ekstra behagelig interiør for maksimal komfort. • Skall i fiber. • Meget bra ventilasjon i topp.

R!

ZEUS 608 HALVHJELM

R!

608

T S E LG E

1299,-

VEKT 1380g +-50g

MATT SVART 608-MSV-XX

størrelse

140

54

56

58

60

62

-XS

-S

-M

-L

-XL -2XL -3XL

64

66 SIGNAL GUL 608-SG-XX


ZEUS 905 ARMY CROSSHJELM

En klassisk halvhjelm med dobbelt visir, spesielt utviklet for bruk i kaldt vær.

Helsvart “stealth” hjelm designet for minimal synlighet og ingen refleksjoner. Hjelmen er blant annet brukt av det norske forsvaret og velges av mange grunnet den unike kombinasjonen av utseende, passform, vekt og pris. Denne hjelmen gir deg utrolig mye for pengene.

FUNKSJONER • Hjelm utviklet for vinterbruk. • Ripemotstandig dobbel antidugg visir. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Høyglans finish.

899,-

+-50g

SVART 506S-SV-XX

381-MSV

FUNKSJONER • 905 serien er spekket med en rekke finesser og detaljer. • En topp crosshjelm til en rimelig pris. • Ekstra komfortabelt interiør i fleecemateriale. • Meget bra ventilasjonssystem. • Non-slip utforming for brillestropp. • Ergonomisk innvendig polstring. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Justerbar skygge. • Polycarbonat. • Vekt ca 1280gr

VEKT 1380g +-50g

MATT SVART 905-MMS-XX

1199,-

ZEUS 381 HALVHJELM STØRRELSE: 54-66 (XS-3XL) FUNKSJONER • Moderne utgave av en klassisk halvhjelm • Godt egnet til både MC, ATV og Scooter • Vekt: Ca 1050g

907K

VEKT 1180g

ZEUS 907 CROSSHJELM BARN

799,-

VEKT 1180g

+-50g

STØRRELSE: 48-54 (XS-L)

+-50g

SVART 381-MSV-XX

FUNKSJONER • Ripefritt visir. • Ekstremt god passform. • Uttagbart og vaskbart interiør. • Ventilasjon i hakeparti og topp. • Skall i Polycarbonat. • Leveres med klart visir. • Visir i andre farger finnes som tilleggsutstyr. • Følger med klistermerker

321-651

999,-

ZEUS MASKE HALVHJELM STØRRELSE: ONE SIZE

MATT SVART 907K-MS-XX

RESERVEDELER ZEUS HJELMER

FUNKSJONER • Enkel og klassisk maske laget av neoprene. • Laget for å passe modellene 380, 381 og 506S. • Perfekt for vinterbruk til f.eks snøscooterkjøring.

ART. NR

SVART 321-651

48

50

52

54

-XS

-S

-M

-L

54

56

58

60

62

-XS

-S

-M

-L

-XL -2XL -3XL

64

66

VARENAVN/BESKRIVELSE

VEIL.

1200 VISIR

149,-

størrelse

T S E LG E

STØRRELSE: 54-66 (XS-3XL)

VEKT 1280g

størrelse

ES

B

STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL)

TSELGE ES

R!

ZEUS 506S HALVHJELM

B

905

R!

506S-SV

VIS1200-CL VISIR 1200 CLEAR 299,VIS1200-IRR VISIR 1200 IRRIDIUM SILVER 399,VIS1200-IRRB VISIR 1200 IRRIDIUM BLUE 399,VIS1200-IRRG VISIR 1200 IRRIDIUM GREEN 399,VIS1200-SM VISIR 1200 SMOKE 299,2000, 2000B, 1100, 2000A, 2000 HAWK-SERIES, 3600 VISIR VIS2000-CL VISIR 2000 CLEAR 299,VIS2000-IRR VISIR 2000 IRRIDIUM (SILVER) 399,VIS2000-IRRB VISIR 2000 IRRIDIUM BLUE 399,VIS2000-IRRG VISIR 2000 IRRIDIUM GREEN 399,VIS2000-SM VISIR 2000 SMOKE 399,611 VISIR VIS611 VISIR 611 KLAR 299,608 VISIR VIS608-CL VISIR 608 KLAR 299,VIS608-SM1 VISIR 608 SMOKE XS-L 299,VIS608-SM2 VISIR 608 SMOKE XL-XXL 299,VIS608-IRRR VISIR 608 IRRIDIUM RAINBOW 399,2100 VISIR VIS2100-DCLB VISIR 2100 DOBBEL CLEAR BLUE 399,VIS2100-DCLY VISIR 2100 DOBBEL CLEAR YELLOW 399,VIS2100-IRR VISIR 2100 IRRIDIUM (SILVER) 399,VIS2100-IRRB VISIR 2100 IRRIDIUM BLUE 399,VIS2100-IRRG VISIR 2100 IRRIDIUM GREEN 399,VIS2100-IRR2 VISIR 2100 IRRIDIUM RAINBOW 399,VIS2100-CL VISIR 2100 CLEAR 299,VIS2100-SM VISIR 2100 SMOKE 299,506 VISIR VIS506-DCL VISIR 506 DOUBLE CLEAR 299,VIS506-DSM VISIR 506 DOUBLE SMOKE 299,VIS506-SSM VISIR 506 SINGLE SMOKE 299,VIS506-DCLY VISIR 506 DOBBEL KLAR GUL 349,VIS506-SCL VISIR 506 DOBBEL KLAR 249,-

ART. NR

VARENAVN/BESKRIVELSE

VEIL.

508 VISIR VIS508-DCL VISIR 508 DOUBLE CLEAR VIS508-DCLY VISIR 508 DOUBLE CLEAR YELLOW VIS508-EL VISIR 508 ELEKTRISK 12V VIS508-SCL VISIR 508 SINGLE CLEAR VIS508-SSM VISIR 508 SINGLE SMOKE 666 VISIR VIS666-CL VISIR 666 CLEAR VIS666-CLB VISIR 666 CLEAR BLUE VIS666-CLY VISIR 666 CLEAR YELLOW 608 VISIR VIS666-IRRR VISIR 666 IRRIDIUM RAINBOW 905, 905B, 906 SKYGGE PEAK905B-P9S SKYGGE 905B PEAK905B-P9R SKYGGE 905B-P9R PEAK905B-P93 SKYGGE 905B P9 MATT SORT PEAK905B-P80 SKYGGE905B-P9MATTSORT/ORANGE PEAK905B-P8G SKYGGE 905B-P8 GOLD PEAK905B-MS SKYGGE 905B MATT SORT PEAK905-MT PEAK905-MT PEAK905-P1B PEAK905-P1B PEAK905-P1GR PEAK905-P1GR PEAK905-P1R PEAK905-P1R PEAK905-P2A PEAK905-P2A PEAK905-P3D PEAK905-P3D PEAK906-SDR SKYGGE 906 MATT SORT/DUAL RED PEAK906-SAB SKYGGE 906 YAMAHA BLUE PEAK906-MS SKYGGE 906 MATT SORT

299,349,998,249,249,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,299,-

141


142


B

Åpninghjelm til MC bruk, vår mest solgte modularhjelm.

R!

360 MODULAR PINSTRIPE ÅPNINGSHJELM

TSELGE ES

B

ES

STØRRELSE • 54 - 62 (XS - XL)

Åpningshjelm til MC bruk, vår mest solgte modularhjelm.

R!

360-PBS

VEKT 1780g

T S E LG E

+-50g

FUNKSJONER • Vår mest solgte modularhjelm. • Ripebestandig enkelt visir. • Vaskbart interiør. • Ventilasjon i topp/front. • Justerbar pustemaske. • Solvisir i kontrastgjengivende farge.

SVART PINSTRIPE 360-PBS

1799,-

360-MX

360 MX CROSSHJELM Kjør med stil med vår nye Offroad hjelm. Produsert av avansert polycarbonat og designet med flotte farger og grafikk. Designet og materialet som er brukt gjør at 360-MX har samme vekt som de fleste karbonfiber hjelmer på markedet, men til en fantastisk pris! STØRRELSE: 54-64 (XS-XXL) FUNKSJONER • Lett design og flott grafikk • Avansert slagfast sprøytestøpt plastskall • Fullt ventilert • Avtakbare / vaskbare anti-bakteriell liner og kinnputer • Utbyttbar skygge uten bruk av verktøy • Myk polstret dobbel D-ring hakestropp • Tilsvarer eller overgår DOT standard FMVSS218 • Vekt: 1275 g

SVART/ROSA 360-MX3-XX

1299,-

VEKT 1300g +-50g

MATT SVART 360-MX1-XX

1199,-

RESERVEDELER THREESIXTY HJELMER ART. NR.

VARENAVN/BESKRIVELSE

PRIS INKL. MVA.

MODULARHJELM 360 360P-BG 360P-CC 360P-CV 360P-EC 360P-BDW 360P-SVS 360P-SVAF 360P-SVC 360P-TV 360P-VCD 360P-VS 360P-VCAF 360P-VCE 360P-VBP 360P-OB 105-068

360 MODULAR BREATH GUARD (Pustemaskebeskytter) 360 MODULAR CHIN CURTAIN 360 MODULAR CHIN VENT 360 MODULAR EL CORD (Reserveledning) 360 MODULAR LIST FRONT 360 MODULAR REMOVABLE SUNVISOR DARK SMOKE 360 MODULAR SOL VISIR AF 360 MODULAR SOL VISIR FESTE 360 MODULAR TOP VENT 360 MODULAR VISIR DOBBEL KLART 360 MODULAR VISIR IRRIDIUM 360 MODULAR VISIR KLART AF 360 MODULAR VISIR KLART ELEKTRISK (Med dette visiret er du sikret god sikt uansett vær og temperatur. Fungerer utmerket selv i meget lave tempraturer, og er enkelt å instalere.) 360 MODULAR VISIR PLATER 360 OPENING BUTTON INKL. L/R SIDE EL-FORSYNING 12V FRA SIGARETTENNER

129,79,69,79,99,249,249,59,69,499,299,299,999,-

HVIT/BLÅ 360-MX2-XX

1299,-

79,69,98,-

143


MC STØVLER

144


302777-01 NYHET!

305067-02 NYHET!

PUMA 1000 V4 STØVLER

PUMA 250 MID KJØRESKO

Puma 1000 støvelen ble utviklet ved hjelp av Grand Prix-førere, og er en støvel som er egnet for alle typer racing og aktiv kjøring. Den er utviklet med nye forbedrede sikkerhetsdetaljer slik som Intelligent sikkerhet der støvelen har begrensinger på bevegeligheten i alle 4 retninger som inntreffer når ankelen når en bestemt vinkel slik at alvorlig skade kan unngås.

Kjøresko med forsterkninger på utsatte plasser for god beskyttelse og komfort. Lukkes med glidelås over rist samt borrelås rundt ankel. Produsert av skinn av god kvalitet for bra slitestyke og et godt utseende. Perfekt for de kortere turene og de varmeste dagene. SVART/HVIT 305067-02

STØRRELSE: 38-48

STØRRELSE: 38-46

1499,-

3599,MATT SVART 360-MX1-XX

305615-03 NYHET!

PUMA MOTO REY SNEAKERS Puma Moto Rey er en meget lett, stilig og komfortabel sneaker til motorsykkelbruk. Ett utmerket valg som ett ekstra par i utvalget – og egner seg godt til kortere og lengere turer på sommeren, i byen, til og fra jobben/skolen. Puma Moto Rey er en ventilert støvel uten membran.

305211-01

PUMA 500 STØVLER 500 GTX er en high-performance kjørestøvel som passer til de som ønsker å kombinere aktiv kjøring med komfort. Med sportslig utseende og passform, og egenskapene til en touringstøvel så blir dette den ultimate sports-touring støvelen. Denne modellen har vanntett GORE-TEX® membran

STØRRELSE: 38-47

1499,-

SVART/ATOMIC BLÅ 305615-03

STØRRELSE: 38-47

2599,SVART/MØRK 305211-01

302773-04

PUMA ROADSTER STØVLER Roadster GTX er en performance touringstøvel som passer til de som ønsker å kombinere aktiv kjøring med komfort. Med nøytralt utseende og komfortabel passform, er dette den optimale touringstøvelen. STØRRELSE: 38-47 FUNKSJONER • Denne modellen har vanntett GORE-TEX® membran. • Maks stabilitet og god støtbeskyttelse takket være 360° ankelbeskyttelse, kombinert med TPU støp og innerskum. • TPU innlegg rundt ankelen, og i tå-boksen gir økt beskyttelse ved kræsj. • Støvelen har forbedret feste med såle hentet fra PUMA 1000 racing støvelen.

2399,-

SVART 302773-04

145


NO S H O R TC U T S It’s the moment when everyone’s voices fade away. When you see a line that you’ve never noticed before. That’s the moment when you discover you’re in the right place, at the right time, for the right reasons. That’s the moment when everything makes sense.

SCOTT-SPORTS.COM © SCOTT SPORTS SA 2016 | Photo: Articfilmcrew.com


#RUCOSCANDINAVIA 147


FØLG OSS PÅ FACEBOOK WWW.FACEBOOK.COM/ RUCOSCANDINAVIA

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM @RUCOSCANDINAVIA #RUCOSCANDINAVIA

WWW.RUCO.NO

Ruco Scandinavia Hovemovegen 45 2624 Lillehammer Tlf: 61 26 20 00 post@ruco.no

#SOMMER-16


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.