Vitara brosjyre

Page 1


2


TIME TO Prosjekter, milepæler, mål - voksenlivet er fullt av ansvar. Men utover møter og tidsplaner ligger en dypere kraft i oss alle: Det indre barnet, klar til å komme ut og leke! Suzuki Vitara - med ytelse på og utenfor veien, spennende design og banebrytende teknologi. Oppdag Suzuki Vitara.

3


PRESTERER I ETHVERT TERRENG 4

En følgesvenn for alle forhold. Bli kjent med en multifunksjonell bil som utfordrer de mest krevende flater og vÌrforhold. Drevet av momentbaserte og effektive BOOSTERJET-motorer. Utstyrt med et unikt ALLGRIP 4-hjulsdriftsystem. Fylt med autentiske Suzuki SUV-gener: uanstrengt glede bak rattet og hele tiden forberedt for maksimalt grep.


5


SVÆRT EFFEKTIV MOTOR OG DRIVLINJE 6


3

1

Ny 1.0 BOOSTERJET motor 1 Den nye 1.0 liters BOOSTERJET turbo motoren med direkte innsprøytning er like effektiv som ordinære 1,8 liters motorer, samtidig som den har en svært gunstig drivstofføkonomi. Det moderne direkte innsprøytningssystemet bidrar til både lavt drivstoff forbruk, samt lavere temperatur i motorens sylindre. Turboladeren som leverer komprimert luft til sylindrene, skaper økt effekt selv fra lave turtall, noe som gjør den svært egnet for et stort spekter av kjøreforhold, alt fra urban og sporty kjøring, til off-road kjøring. Ny 1,4 BOOSTERJET motor 2 Den nye kompakte 1,4 liters boosterjet turbo motoren med direkte innsprøytning forbedrer effekten i Vitara. Turbo med intercooler leverer komprimert luft til sylindrene og maksimerer motorens effekt helt fra 2500 rpm. Motoren har wastegate ventil som regulerer turbotrykk ved å åpne eller lukke tilførsels ventil. Dette skjer svært raskt og effektivt og skaper lavere drivstofføkonomi. Videre effektiviserer systemet drivstoffforbruket ved å optimalisere kontroll av utslipp, timing og trykk på innsprøytningen. I tillegg er innsug og eksosmanifold integrert i sylinder topp, noe som fører til en enklere, lettere, og mer effektiv motor.

2

5 girs manuell girkasse (Kun for 1.0 BOOSTERJET motor) 3 Gir utvekslingen er designet for både drivstofføkonomi og kjøreglede Videre er det gjort forbedringer som fører til smidigere girskifte og behagelig kjøring. Girkassen er og forbedret med tanke på å gjøre den mer støysvak.

4

5

6 girs manuell girkasse (gjelder 1.4 BOOSTERJET motor) 4 Optimalisert girutveksling fører til forbedret drivstofføkonomi og dynamisk kjøring. En motvekt har blitt introdusert for å gi en mer behagelig girskift. Girkassen er og forbedret med tanke på å gjøre den mer støysvak. 6 girs automatisk girkasse (gjelder 1.0 og 1.4 BOOSTERJET motor) 5 Med forbedret og bredere girutveksling, gir den nye 6 trinns automat girkassen forbedret akselerasjon selv fra stillestående, og gir god drivstofføkonomi ved kjøring i høy hastighet. En integrert kjøler reduserer varmgang i girkassen, og reduserer drivstoff forbruk.

6

Paddle shift 6 Gir skift kan utføres hurtig og effektivt ved bruk av paddle shift som er montert bak rattet. Det gjør også kjøringen morsom og sporty på samme måte som ved manuell giring.

7


ALLGRIP 4-WHEEL DRIVE

8


ALLGRIP system “En bil som kan kjøres på dårlige veier og kan kjøres på plasser der biler ikke kunne kjøre tidligere” Med denne filosofien ble vår første 4hjulstrekker utviklet i 1970. Dette var starten på Allgrip, Suzukis kjente 4WD teknologi. Vår 4WD teknologi har blitt forbedret for å gi føreren spenning, glede og trygghet. ALLGRIP i din Vitara appellerer til økt aktivitetsnivå for enhver livsstil. Fire valgbare modus Ved hjelp av dreiehjulet i midtkonsollen kan det velges modus auto, sport, snow, og lock Valgt ALLGRIP modus vises i multi informasjonsdisplayet .

Auto Mode Denne modusen prioriterer bensinforbruk og utslipp. Det slår inn 4x4-systemet ved dårlig grep eller sleng på bilen. Sport Mode Denne modusen skjerper styringen, samtidig som motorresponsen er kvikkere, noe som gir deg raskere akselerasjon. Snow Mode Denne modusen optimaliserer kjøringen ved glatt føre. Enten det er på grusveier eller norske vinterveier.

Hill descent control I bratte nedoverbakker, når bilen merker at bremsingen fra bilens motorbrems ikke er nok, vil den automatisk bremse for å kontrollere bilens hastighet. Dette gjør at du kan kontrollere bilens hastighet i bratte nedoverbakker uten å bruke bremsepedalen, slik at du kan fokusere på å manøvrere bilen.

Lock Mode Denne modusen hjelper deg frem der andre biler står fast. Ved hjelp av høyere dreiemoment og skjerpet ESP kommer bilen seg ut fra vanskelige hindringer. Ved en hastighet på over 60 km/t går den automatisk over på Snow Mode. *ESP® is a registered trademark of Daimler AG.

9


10


STERKERE. DRISTIGERE. SOM SKAPT FOR NYE EVENTYR. Gjør deg klar for et utseende som stråler av styrke og energi. Karakterisert av Vitara‘s dristige styling, får du oppmerksomhet hvor enn du kjører. Med Vitara’s autentiske design er du alltid på utkikk etter on- og off-roadoppdagelser. Legg til et dynamisk ytre inntrykk – og nyt følelsen av en fullvoksen SUV.

11


DESIGN SOM LEGGES MERKE TIL

12


1

4

4

5

2

LED hovedlys 1 Klare LED hovedlys som sparer energi på nærlys. Den blåfargede projektoren skaper et stilig inntrykk. LED kjørelys og tåkelys 2 Det unike designet DRL (Daytime Running Lamps) har vertikalt plasserte LED lys. Bilen er også utstyrt med LED tåkelys, som er avgjørende for god veisynlighet under dårlige værforhold. Suzuki’s tradisjonelle SUV design 3 Essensen av Suzuki’s design, som den dristige 5-elements grillen og den sterke frontfangeren med stilige krom elementer, gir et elegant og moderne utseende til Vitara.

3

6

Nytt hjuldesign 17-tommers sølv lettmetallfelger 4 17-tommers sorte lettmetallfelger 5 16-tommers sorte lettmetallfelger 6 16-tommers stålhjul med hjulkapsler 7

7

13


STILFULLT INTERIØR 14


1

4

Interiør med premium følelse 1 Å komme inn i en Vitara er som å gå inn i en utsøkt verden full av materialer av høy kvalitet, der hver knapp, bryter og instrument er på sitt naturlige sted. Nyt et interiør som du aldri er helt klar til å forlate. Nytt soft pad dashbord 2 Nytt soft pad dashbord gir førerplassen en førsteklasses følelse. 21

7” berøringsskjerm 3 Multimedia-systemet har en berøringsskjerm som er intuitiv som en smarttelefon. Koble smarttelefonen din via Bluetooth® eller USB-kabelen for å bruke smarttelefonprogrammer via skjermen, som også er utstyrt med radio, rygge-kamera og navigasjon.

5

Ny 4,2” kjørekomputer 4 En avansert 4,2“ kjørekomputer sentralt plassert gir føreren nøyaktige og pålitelige data om kjøretøyets oppførsel og drift. Den dynamiske skjermen illustrerer visuelt et bredt spekter av funksjoner som blant annet ALLGRIPkjøremodus, G-kraft, motorutgang og dreiemoment, akselerator- og bremsebruk. Med et bredt utvalg av alternativer å velge mellom, blir turen aldri kjedelig. 3

Nytt geometrisk mønster i setene 5 For- og bakseter i stilfullt design sørger for maksimal støtte og komfort for både sjåfør og passasjerer.

6

Ny designet klokke 6 Klokken er innfelt i dashboardet og gir interiøret et sofistikert inntrykk.

15FARGER METALLIC

TOFARGET

Cool White Pearl (ZNL)

Bright Red 5 / Cosmic Black Pearl Metallic (A9H)

Galactic Gray Metallic (ZCD)

Solar Yellow Pearl Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBH)

Silky Silver Metallic 2 (ZCC)

Ice Grayish Blue Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBF)

Cosmic Black Pearl Metallic (ZCE)


018 18


FLERE FUNKSJONER. MER SIKKERHET. MER..WOW! Vitara er mer enn bare et flott utseende. Bilen er fylt med topp moderne teknologi som gir fører og passasjer sikkerhet, beskyttelse og underholdning.

19


AVANSERT SIKKERHETSUTSTYR

20


Suzuki Safety Support* Vitara har Suzukis avanserte gjenkjennelse system, en kombinasjonen av et monokulært kamera og en laser festet til frontruten. Det monokulære kameraet utmerker seg på mellom- til lang avstandsberegning og gjenkjennelse av trafikkelementer som fotgjengere og banemarkører. Lasersensoren utmerker seg på kort avstand og gjenkjennelse nattestid, sammen kan det oppnås suveren sikkerhet. Dual sensor brake support* Ved kjøring aktiveres to sensorer - et monokulært kamera og en lasersensor, for å avgjøre om det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller fotgjenger. Ved fare for kollisjon reagerer bilen på en av følgende måter, avhengig av situasjonen:.

Filvarsler Ved hastighet på 60 km/t eller mer aktiveres bilens filvarsler ved å forutsi kjøretøyets bane og utstede visuell advarsel på (display og indikator) og taktil (vibrerende ratt) advarsel til føreren. Filvarsling - forebygging Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.

Blindsonevarsler* Filskift ved fart over 15 km/t er gjort sikrere med to bakmonterte sideradarer som er i stand til å oppdage kjøretøy i blindsonen på begge sider av bilen. Når et kjøretøy nærmer seg eller blir oppdaget i blindsonen vil et blinkende LED lys slås på i det relevante sidespeilet. Føreren blir varslet av lyd og blinkende lys ved filskifte.

1.

Gjenkjennelsesrekkevidde: ca. 50m

2.

1. Advarsel

Varsler føreren med lyd og visuell advarsel

2. Bremseassistanse

Vinglevarsling Ved hastighet på 60 km/t eller mer og bilen vingler innenfor kjørefeltet vil bilen advare sjåføren ved hjelp av lyd- og lysvarsling. 3.

Hvis et kjøretøy foran blir oppdaget og det er høy fare for kollisjon, øker systemet bremsekraften under panikkbremsing. 3. Automatisk brems

Bremser automatisk hvis risikoen for kollisjon øker.

Skiltgjenkjenning Systemet bruker det monokulære kameraet til å overvåke veien for trafikkskilt. Når det registreres skilt som f.eks fartsgrenser og forbikjøring forbudt vises skiltet på målerens display for å minne føreren på hvilket veiskilt bilen har passert. Når flere skilt registreres, kan maksimalt tre skilt vises samtidig.

ADVARSEL ■ Radar Brake Support har visse begrensinger. ■ Systemet kan være i stand til å ikke unngå kollisjon eller redusere skade i en kollisjon, avhengig av hvilke type hinder, værforhold, veiforhold eller andre omstendigheter. ■ Systemet kan ikke fungere hvis sjåføren tar unna manøver ved å manipulere rattet eller gasspedalen. ■ Du må ikke stole 100% på systemet; kjøre alltid trygt. ■ Vennligst sørg for å lese bruksanvisningen, da den inneholder viktig informasjon for din sikkerhet. ■ For ytterligere informasjon, ta kontakt med en Suzuki forhandler.

Oppdager før trafikkskilt passeres.

Vises etter passering.

21


PERFEKT KOMFORT

22


Adaptive Cruise Control (ACC)* Når det er et kjøretøy foran, bruker Adaptive Cruise Control systemet millimeternøyaktig radarteknologi for automatisk å beregne avstand fra kjøretøy til kjøretøy. Avstanden beregnes ut fra 3 mulige innstillinger. Når det ikke er noe kjøretøy foran, opprettholder systemet hastigheten (fra 40 km /t) satt av sjåføren. Adaptive Cruise Control med Stop & Go* (Gjelder 6 trinns AT) I tillegg til Adaptive Cruise Control, hjelper Stop & Go-funksjonen til med å akselerere og bremse mens bilen opprettholder en sikker avstand til kjøretøyet foran. Adaptiv Cruise Control med Stop & Go kan til og med bremse bilen til full stopp bak kjøretøy foran og gi føreren ekstra hjelp ved for eksempel køkjøring.***

2

Ryggekamera For å gjøre det å rygge letere, blir bildet fra ryggekamerat og retningslinjer vist automatisk på displayet så lenge bilen settes i revers.

1. Konstant hastighet

Hvis det er en tilstrekkelig avstand til bilen foran, kjører bilen på konstant innstilt hastighet.

2. Automatisk fartsreduksjon

Dersom bilen foran kjører i lavere hastighet enn deg, reduserer bilen din hastigheten for å holde tilstrekkelig avstand fra bilen og følger den automatisk.

Parkeringssensorer foran og bak Ultralydsensorer i støtfangerne oppdager hindringer og gir lys- og bilde advarsler som sjåføren kan se på displayet og høres som lydvarsel.

Rear cross traffic alert* Ved rygging i opp til 8 km/t bruker bilen to sidemonterte sensorer for å varsle føreren om kjøretøy som nærmer seg på hver side av kjøretøyet, ved rygging f.eks. ut fra en parkeringsplass. Hvis et kjøretøy blir oppdaget blir føreren varslet både ved bilde på displayet og som lydvarsel. Dette hjelper sjåføren med å rygge mer trygt ut fra plasser med begrenset sikt.

3. Automatisk akselerering

Hvis bilen foran avviker fra kjørefeltet og det er en tilstrekkelig avstand til neste bil foran, akselererer bilen din og holder den innstilte hastigheten din.

ADVARSEL ■ Radar Brake Support har visse begrensinger. ■ Systemet kan være i stand til å ikke unngå kollisjon eller redusere skade i en kollisjon, avhengig av hvilke type hinder, værforhold, veiforhold eller andre omstendigheter. ■ Systemet kan ikke fungere hvis sjåføren tar unna manøver ved å manipulere rattet eller gasspedalen. ■ Du må ikke stole 100% på systemet; kjøre alltid trygt. ■ Vennligst sørg for å lese bruksanvisningen, da den inneholder viktig informasjon for din sikkerhet. ■ For ytterligere informasjon, ta kontakt med en Suzuki forhandler.

23


TOPP MODERNE TEKNOLOGI Google Maps operated with Android Auto.

Android Auto

Apple CarPlay

MirrorLink

7“ multimedie system med smarttelfon-tilkobling. En 7-tommers berøringsskjerm muliggjør intuitiv bruk av multimediefunksjoner, inkludert lyd, handsfree telefon, navigasjonssystem og smarttelefon integrering. Funksjoner kan velges fra de fire hovedfunksjonene; Lytt, Ring, Kjør og Koble. Smartphone Linkage Display Audio fungerer sammen med Apple CarPlay, Android Auto ™ og MirrorLink ™. * Ved å koble din kompatible iPhone via USB, lar Apple CarPlay deg ringe, få tilgang til musikken din, sende og motta meldinger og få veibeskrivelser, alt etter talekommando eller et trykk på displayet. Android Auto gjør Google Maps ™, Google ™ Search og andre Google-tjenester tilgjengelig ved et trykk på displayet. . MirrorLink ™ lar forskjellige applikasjoner på smarttelefonen vises på kjøretøyets berøringsskjerm, slik at du kan lett får tilgang til smarttelefonens funksjoner.

24

Multifunksjonsratt Det brukervennlige multifunksjonsrattet gir føreren full kontroll. Innen rekkevidde kan radio og Bluetooth®-tilkobling for smarttelefonen styres. Styring av Adaptiv cruise control er også integrert for å sikre maksimal komfort og sikkerhet.


SIKKERHET Forhjulsskrens

Bakhjulsskrens Bremsekraft

Med ESP Uten ESP

Stiv TECT ramme Vitaras chassis design baserer seg på Suzukis TECT-konsept, noe som resulterer i en struktur som effektivt absorberer og sprer energi i tilfelle kollisjon.

*ESP® is a registered trademark of Daimler AG.

7 kollisjonsputer SRS kollisjonspute for sjåføren og passasjer foran, SRS side-kollisjonsputer som reduserer støt til brystet i sidekollisjoner, SRS gardin-kollisjonsputer som reduserer støt mot hodet, SRS kne-kollisjonsputer for sjåfør, som reduserer støt til leggene.

ESP® Hvis hjulene mister grep, vil bilen ved hjelp av ESP systemet automatisk justere motor og bremser for å hjelpe til med å få veigrepet tilbake.

25


PRAKTISKE FUNKSJONER

26


1

2

1

3

Generøs bagasjeplass 1 Med bred lasteåpning og lav innlastningshøyde og lasteplass på hele 710 liter når begge bakre passasjerseter er lagt ned *. Vitara sørger for at det er lett å få meg seg alt du trenger. Automatisk klimaanlegg 2 Lett justerbare innstiller sikrer at du alltid får riktig temperatur. Panorama soltak 3 Fullt uttrekkbart panorama soltak hvor taket kan skyves bakover for å ta inn lys og frisk luft.

4

Midtarmlene 4 Midtarmlene med oppbevaringsboks kan justeres både forover og bakover.

*Målemetode for German Association of the Automotive Industry.

27


Spesifikasjoner Antall dører

Drive system

5 Bensin 112 HK

1.775

Motor

DIMMENSJONER Total lenge Total bredde Total høyde Akselavstand

1.505

mm mm mm mm mm mm m mm

4.175 1.775 1.610 2.500 1.535 1.505 5,2 185

persjoner Max. volum liter Bakseteryggen slått ned liter (VDA-metoden) Bakseteryggen justert i første posis- liter jon - standard (VDA-metoden) liter

5 1.120

Foran Bak

Sporvidde

1.610

Bensintank kapasitet

1.505

4.175

1.610

1.535

MOTOR Type Antall sylyndere Antall ventiler Slagvolum Boring × slaglengde Kompresjon Maksimal effekt

kW/rpm

Maksimalt dreiemoment

Nm/rpm

Drivstofftilførsel GIR Type

1.535

Girutveksling

4.175

710 375 47

cm³ mm

1.610

1.775

Oppbevaringkapasitet

1.775

Minimum svingradius Minimum bakkeklaring KAPASITET Setekapasitet

140 HK ALLGRIP

170/2.000 ~3.500

5MT 3,545 1,904 1,233 0,885 0,690 3,250 4,687

1st 2nd 3rd 4.175 4th 5th 6th Reverse

Endelig girutveksling

K10C-DITC 3 12 998 73.0×79.5 10,0 82/5.500 160/1.800 170/2.000 ~4.000 ~3.500 Direkte innsprøytning 6AT 4,666 2,533 1,555 1,135 0,859 0,685 3,393 3,683

5MT 3,545 1,904 1,233 0,885 0,690 3,250 4,687

CHASSIS Styring

1.775

Bremser Hjuloppheng

Foran Bak Front Rear

kg kg

YTELSER Maks hastighet 0-100 km/h

km/t secs

160/1.800 ~4.000

6AT 4,666 2,533 1,555 1,135 0,859 0,685 3,393 3,683

1.075-1.165

1.120-1.180 1.160-1.230 1.730

1.610

CO2-utslipp (NEDC)*1 CO2 -utslipp (WLTP)*2

By Landevei Kombinert

liter/100km liter/100km liter/100km g/km g/km

6MT 3,615 1,954 1,275 0,942 0,794 0,674 3,481 4,312

1.185-1.245

1.140-1.165

200 9,5

180 11,5

180 12,5

180 12,0

180 13,0

TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3

TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3

TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3

TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3 TBD*3

MILJØDATA Standardutslipp Drivstofforbruk

220/1.500-4.000 Direkte innsprøytning 6AT 4,044 2,370 1,555 1,159 0,851 0,672 3,193 3,501

6MT 3,615 1,954 1,275 0,942 0,794 0,674 3,481 4,312

6AT 4,044 2,370 1,555 1,159 0,851 0,672 3,193 3,501

Tannstand Ventilerte skiver Skiver MacPherson Torsionsaksel med spiralfjær 215/60R16, 215/55R17

mm mm mm mm

Dekk VEKT Egenvekt Totalvekt

K14C-DITC 4 16 1.373 73.0×82.0 9,9 103/5.500

Euro 6 (L)6,9/(H)6,9 (L)5,1/(H)5,2 (L)5,8/(H)5,8 (L)131/(H)132 (L)146/(H)150

1.160-1.185 1.210-1.235 1.730

1.235-1.260

200 9,5

200 10,2

200 10,2

(H)7,1 (H)5,1 (H)5,9 (H)133 (H)160

(H)7,0 (H)5,5 (H)6,1 (H)139 (H)169

(H)7,5 (H)5,6 (H)6,3 (H)143 (H)174

All figures are manufacture’s data and may vary for each market. For information about official certification data, please contact the SMC marketing group in charge of your area. *1 NEW European Driving Cycle/ *2 Worldwide harmonized Light-duty vehicles Test Cycle/ *3 This figures will be available around September 2018 (Testing conditions of vehicle weight) Low: Vehicle weight + factory option/ High: Vehicle weight + factory option + dealer option (accessories)


GL

GL+

Bright Red 5 / Cosmic Black Pearl Metallic (A9H)

GLX

Ice Grayish Blue Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBF)

Solar Yellow Pearl Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBH)

FARGER

Cool White Pearl (ZNL) GL/GL+/GLX

Silky Silver Metallic 2 (ZCC) GL/GL+/GLX

Galactic Gray Metallic (ZCD) GL/GL+/GLX

Cosmic Black Pearl Metallic (ZCE) GL/GL+/GLX

Ice Grayish Blue Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBF) GLX

Solar Yellow Pearl Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic (DBH) GLX

Bright Red 5 / Cosmic Black Pearl Metallic (A9H) GLX


Utstyrsnivå Motor

Bensin

Motor

112HK Kjøresystem Gir Modell

4WD ALLGRIP 5MT 6AT GL+ GL+

5MT GL

6AT GL

215/60R16 stålfelg med kapsel 215/60R16 aluminiumsfelger 215/55R17 aluminiumsfelger polerte

S S

S S

S S

Dobbel skli-funksjon

S S S S S S

S S S S S S

S S S S S S

112HK

6MT GLX

6AT GLX

S S

S S

S S

S S S S S S S

S S S S S S S

S S S S S S S S

S S S S S S S S

S S S S S S

S S S S S S S S

S S S S S S S S S

S S S S S S S

S S S S S S S S

S

S

S

S

S

S

Sort I bilens farge Elektrisk justerbare Utvendige sidespeil Elektrisk innfellbare Med varme Med innebygd blinklys Avblendbart innvendig Manuell dimming speil Automatisk dimming

S S S S S -

S S S S S -

S S S S S S -

S S S S S S -

S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S -

STYRINGS- OG INSTRUMENTPANEL Urethane Trukket i lær 3-eiket ratt Med audio kontroll Med cruise kontroll

S S -

S S -

S S S

S S S

S S S

S S S

CHASSIS Hjul Dekk-kit EKSTERIØR Panorama soltak Hjulbuelister Takrails Frontgrill Støtfangerstyling Sideliststyling Dørhåndtak Bagasjeromsåpner

Sølv Sort Chrome Grå / Sort Chrome Sort Chrome Sort Bilens farge Elektromagnetisk

SYNLIGHET Frontlys Frontlys justering

Halogen fjernlys LED nærlys Halogen multi-reflector Manuell Automatisk

Automatiske kjørelys Tåkelys Baklys Sotede vinduer Vindusviskere

Foran Bak LED Foran: 2 hastigheter (lav, høy) + justerbar hastighet + spyler Bak: 1 hastighet + justerbar hastighet + spyler

Auto. vindusviskere Varmetråder i bakrute

Bensin

140HK Kjøresystem Gir Modell STYRINGS- OG INSTRUMENTPANEL Med fartssperre kontroll Med hands-free telefon kontroll Med paddle shift Høyde og teleskopjusterbart Servostyring Turteller 4.2-tommer farge LCD 3.5-tommer monochrome LCD Klokke Temperaturmåler ute Gjennomsnittlig drivstofforbruk Informasjonsdisplay Kjørelengde Gjennomsnittlig hastighet Girskiftsindikator Girposisjonsindikator AllGrip indikator Lys og nøkkelpåminnelse Advarsel når en dør ikke er lukket Oljeskiftindikator Beltealarm i førersetet Lampe & alarm Beltealarm i Lampe & alarm passasjersetet Beltealarm i bakseter Lampe Advarsel ved lavt drivstoff Dekktrykksindikator Klokke i dashbord Sort Dashbord dekor Chrome

140HK 4WD ALLGRIP 5MT 6AT GL+ GL+

5MT GL

6AT GL

6MT GLX

6AT GLX

S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S

S S S(6AT) S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S

S S S(6AT) S S S S S S S S S S S

S(ALL–GRIP)

S(ALL–GRIP)

S S S S

S S S S

S(ALLGRIP)

S(ALLGRIP)

S(ALLGRIP)

S(ALLGRIP)

S S S S

S S S S

S S S S

S S S S

S S S S S -

S

S

S

S

S

S S S S -

S S S S

S S S S S

S S S S S

S S S S S

S S

S S

S S S

S S S

S S S

S S S

S

S

S

S

S

S

S S S S S S S

S S S S S S S

S S S S S S -

S S S S S S -

S S S S S S S S -

S S S S S S S S -

-

-

S

S

S

S

KOMFORT Foran Bak Sentrallås Knapp på førers side Fjernbetjent Med lys og lydsvar sentrallåss Nøkkelfri start/stopp-system Manuell Aircondition Automatisk Varmeapperat Pollenfilter Antenne Høytallere foran Høytallere bak Audio Tweeters x 2 MP3/WMA kompatibel CD tuner Smarttelefon kobling display audio + Bluetooth®* + Ryggekamera + Navigation + DAB radio

Elektriske vinduer


Utstyrsnivå Motor

Bensin

112HK

140HK 4WD ALLGRIP 5MT 6AT GL+ GL+

5MT GL

6AT GL

S(ALLGRIP)

S(ALL–GRIP)

S(ALLGRIP)

S

S

ACC (Adaptive cruise control)

-

Hastighetsbegrenser

S S S

6AT GLX

S(ALLGRIP)

S(ALLGRIP)

S(ALLGRIP)

S

S

S

S

-

S

S

S

S

Bagasjeromkrok

S S

S S S

S S S

S S S

S S S

Bagasjerom 12V uttak Bagasjerom lys

Stoff Skinnimitasjon Sort Sølv Sort Chrome Stoff Syntetisk skinn

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S

Høydejusterbart (førersiden) Høydejusterbart (passasjersiden) Rygg og setejustering Sete lomme (passasjersiden) Nakkestøtte 60:40-split Nakkestøtte x 3 Stoff Stoff med hvit søm Semsket- og syntetisk skinn

S S S S S S S S -

S S S S S S S S -

S S S S S S S S -

S S S S S S S S -

S S S S S S S S

S S S S S S S S

4 valg

Cruise kontroll

Varme

Setevarmere i begge forseter Varmekanaler til bakseter

INTERIØR

Innvendig lys

Solskjermer

Kartlys (2-posisjon) Kartlys (3-posisjon) Hovedlys i senter (3-posisjon) Hanskeromlys Fotlys (front sete) Lys i frontkonsoll Med billettholder Med speil Med belysningsfunksjon

Oppbevaringsrom i tak Håndtak Koppholder Flaskeholder

Passasjerside Bak x 2 Foran x 2 Foran x 2 Bak x 2

Hanskerom Konsollboks Armlener senter Midtkonsoll dekor Girkule Håndbrekk knapp USB tilkobling 12V kontakt Fotstøtte Dørtrekk Sideramme Innvendig dørhåndtak Dørarmlene

Foran Bak Foran Sort Sølv Sort med sølvlinjer Sort Chrome Konsollboks Konsollboks foran

SETER

Frontseter

Bakseter Setetrekk

Kjøresystem Gir Modell

6MT GLX

KOMFORT Kjøremodusknapp

Bensin

Motor

112HK Kjøresystem Gir Modell

BAGASJEROM Bagasjerommesdeksel Bagasjeromsplate Handlebagkrok x 1 Netkrok x 2

TRYGGHET, SIKKERHET OG MILJØVENNLIGHET ABS med EBD funksjon ESP®** DSBS (Dual Sensor Brake Support) BSM (Blind Spot Monitor) / RCTA (Rear Cross Traffic Alert) Hill hold control / bakke start assistent Hill descent control / bakke nedkjøringsassistent Bremseassistent TPMS (tyre pressure monitoring system) Dekktrykksensor Foran: 4 sensorer Parkeringssensor Bak: 4 sensorer SRS Doble kollisjonsputer foran SRS Sidekollisjonsputer Foran SRS Gardin kollisjonspute SRS Kne kollisjonspute Fører Kollisjonspute på passasjersiden deaktiveringssystem Pedalutløsningsmekanisme e-CALL Foran: 3-punkts ELR setebelter med beltestrammere, kraftbegrensere og høydejustering Setebelter Bak: 3-punkts ELR setebelter med beltestrammere, kraftbegrensere og høydejustering ISOFIX barnesetefeste x2 Barnesetefeste x3 Barnesikring bakdører Sidekollisjons dørbjelker Startsperre Roterende låsesylinder ved innbrudd Alarm Girlås Halogen Automatiske kjørelys LED Høyt bremselys Nødstopsignal Stop & Start system Bensin partikkelfilter

S: Standard

140HK 4WD ALLGRIP 5MT 6AT GL+ GL+

5MT GL

6AT GL

6MT GLX

6AT GLX

S S S S -

S S S S -

S S S S S S

S S S S S S

S S S S S S

S S S S S S

S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S S S S S -

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S

S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S -

S S S S S S S S S S S S -


www.suzuki.no

Suzuki Motor CO. Ltd., og andre leverandører som er omtalt i denne brosjyren, forbeholder seg retten til å forandre spesifikasjoner og utstyr uten nærmere varsel. Bildene i denne brosjyren er fotografert med tillatelse. Enkelte bilder kan inneholde ekstrautsyr.

Importør: RSA Postboks 4004, 3005 Drammen Tlf: 32 21 88 00 - Fax: 32 82 49 53 - www.suzuki.no VITARA BROCHURE (E) AUGUST 2018


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.