Page 1

Qwarehouse sales|consultancy|rack inspection

we sell, buy and certify.

Q


Quality ... no Question


Qwarehouse

Q

sales|consultancy|rack inspection

Beste ondernemer, Qwarehouse is trots op haar klanten, trots op haar kwaliteit en vooral trots op haar unieke leveringprogramma. Zoals de payoff al aangeeft: we sell, buy and certify. We verkopen, we kopen en we certificeren. Dat alles voor u als klant en voor de veiligheid van uw medewerkers in en om het magazijn. Kwaliteit is voor ons geen vraag maar een gegeven. Daar staan we voor. We geloven dat een veilig, slim en effectief ingericht magazijn uw omzet kan verhogen en daarmee mede de veiligheid van uw medewerkers kan garanderen. Onze TUV keurmeesters zorgen op verantwoorde wijze voor de periodieke keuring van uw magazijnsystemen. Safety first, ook voor onze relaties. “we sell, buy and certify�. Deze zaken doen we graag, heel graag voor u en met u. Roy Engels

call Q+31 77 8512797

Rinus Geurts


Q

warehouse sales|consultancy|rack inspection

Q

we sell Qwarehouse neemt stelling, ook in complexe magazijn invullingen. Gerichte, slimme oplossingen voor efficiënt ingerichte magazijnen. Daar staan we voor! Qwarehouse is onafhankelijk in de levering van A merken magazijnsystemen zoals Stow, Mecalux, Nedcon, Jungheinrich en Esmena wat voor u betekent dat we prijsbewust magazijnsystemen kunnen aanbieden. Effectieve, slimme magazijnoplossingen voor een optimaal gebruik van uw opslagruimte. Wij begrijpen dat een efficiënte invulling van uw magazijn geld kan opleveren. Uw magazijnstelling wordt daarom door ons ontworpen, begeleidt door het proces, geplaatst en afgemonteerd. Uw totale project in één hand. Qwarehouse is helder, snel, met TUV certificering en dus goed. Goed voor uw klanten, goed voor uw medewerkers en dus goed voor u.

call Q+31 77 8512797


Q

warehouse sales|consultancy|rack inspection

Q

we buy Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar goede, gebruikte opslagsystemen en gebruikte interne transportmiddelen. Daarbij zorgen we tevens voor vakkundige demontage en verwijdering van uw huidige, gebruikte magazijnsystemen.

call Q+31 77 8512797


Q

warehouse sales|consultancy|rack inspection

Q

we certify Qwarehouse certifies: een veilig magazijn met goedgekeurde magazijnsystemen heeft bewezen dat veilig werken het ziekteverzuim aanzienlijk verminderd. Het is belangrijk om de risico's binnen de arbeidsomstandigheden zo veel mogelijk te beperken. Personele ongevallen door onveilig werk kan tevens grote gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw onderneming. Hou hier altijd rekening mee. De jaarlijkse keuringsplicht van magazijnstellingen is in 2008 vastgelegd in de Europese norm EN 15635. Hierin is opgenomen dat er een jaarlijkse onderhoudsplicht is voor magazijn- en palletstellingen en dat de veiligheidskeuring van stellingen door een aantoonbaar deskundige moet plaatsvinden na twee momenten: - na installatie - na ernstige schade

call Q+31 77 8512797


Q

warehouse sales|consultancy|rack inspection

Q

totaal Qwarehouse is in korte tijd uitgegroeid tot een full-service specialist op gebied van veilige magazijn inrichtingen. Opererend vanuit Venlo als hart van de logistieke hotspot van Nederland, geloven we dat onze relaties meer waarde kunnen halen uit hun magazijn en hun opslagmogelijkheden. We geloven in de kracht van onze klanten en bouwen daarom samen aan efficiĂŤnte, veilige magazijn inrichtingen. - slimme, intelligente, effectieve opslag en magazijnoplossingen. - effectief geconstrueerde werktekeningen voor uw magazijninrichting. - altijd een snel en doeltreffend antwoord op uw vragen. - oplossingsgericht maatwerk. - TUV gecertificeerde keurmeesters voor een veilig magazijn. - levering van nagenoeg elk A merk opslagsysteem. - levering van spare parts uit voorraad binnen 24 uur van oa Mecalux, Stow en Jungheinrich. - certificering van uw opslagsystemen volgens geldende Europese NEN normen.

call Q+31 77 8512797


Qwarehouse

Q

sales|consultancy|rack inspection Verboeckhorststraat 13 5922 TJ Venlo-Blerick +31 77 8512797 info@qwarehouse.nl

call Q+31 77 8512797

Qwarehouse corporate  

Corporate brochure Qwarehouse.

Qwarehouse corporate  

Corporate brochure Qwarehouse.

Advertisement