K.W. Van Bladel - interieurfolder februari 2024

Page 1

ECHT MAATWERK VOLGENS

UW STIJL EN UW BUDGET

Maak snel een afspraak bij onze interieuradviseurs en ontdek hoe functionaliteit en stijl samenkomen in een ontwerp dat past binnen uw budget. Niet enkel de keuken als centrale leefruimte kan een ware metamorfose ondergaan, ook de living of thuiskantoor worden vaak in dezelfde stijl doorgetrokken.

STRAK LANDELIJK

De familie Van Gorp uit Ten Aard kookt enorm graag en vooral uitgebreid. Buiten het gewenste landelijk karakter werd dan ook snel een gebruiksvriendelijk granieten werkblad, een uitgebreid fornuis en een extra bijkeuken een must. Veel opbergruimte voor het uitgebreid servies, en vooral zeer toegankelijk door gebruik te maken van handige lades. De zwart stalen deur- en raamconstructie zorgt dan weer voor een mooie hedendaagse scheiding tussen de keuken en de bijkeuken. De bijkeuken biedt op haar beurt extra werkruimte en plaats voor de diverse toestellen zoals een wijnkoeler, magnetron, waterkoker, koffieapparaat. De wasmachine en droogkast op hoogte was ook vanuit het ergonomisch standpunt een sterke wens.

‘Zorgeloos verbouwen met K.W.’

Bent u uw oude keuken beu? Of bent u toe aan een nieuwe badkamer?

Als specialist in totaalrenovatie nemen wij graag de totale verbouwing voor onze rekening!

Onze interieurarchitecten maken een ontwerp op uw maat, van uw keuken, dressing, living, bureau, slaapkamer of badkamer. Geen zorgen voor u, want we doen elk project van A tot Z, met maatwerk uit ons eigen atelier, inclusief randwerken zoals elektriciteit, vloeren en plafonds. Kortom, zorgeloos verbouwen!

K.W. heeft alle experts en vakdisciplines in huis om jouw gehele verbouwing tot een goed einde te brengen. Onze interieuradviseurs zorgen ervoor dat de door jou gekozen stijl en materialen één harmonieus geheel vormen doorheen alle ruimtes die je wenst onderhanden te nemen. Éen specifieke kamer, of een totale woning? Beide type projecten zijn van harte welkom bij K.W. Ons team staat klaar om jou mee te nemen naar het project van jouw dromen. KANAALDIJK

Bezoek onze splinternieuwe showroom in Mol!

V.U. Royal Crown, Kompellaan 2, 3600 Genk. | 02.2024
10 - 2380 RAVELS - T: 014 41 23 80 SLACHTHUISSTRAAT 2/1 - 2400 MOL - T: 014 31 22 15
- KWVANBLADEL.BE KEUKEN BADKAMER LIVING MAATKASTEN HOME OFFICE DEUREN BIJKOMENDE WERKEN SERVICES
INFO@KWVANBLADEL.BE
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.