__MAIN_TEXT__

Page 1

THE LOVE OF HOME VÅ R / S O M M A R 2 0 2 1

Mer inspiration på ROWICO.COM

1


HEMSIDA rowicohome.com E-POST contact@rowico.com

2

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


I N S P I R AT I O N

GALLERI

6 SHELTON 10 C L E A R B R O O K 12 S P R I N G D A L E 16 K I L M O R E 18 N E S S 22 C O L O N S AY 24 HOLTON 25 MELFORT 28 PRESCOT T 30 F I L I P P A 34 L E W I S T O N 36 H A L I F A X

40 H A L L S E R I E R 48 M A T B O R D 56 S T O L A R 66 F Ö R V A R I N G 72 T V - B Ä N K A R 72 A V L A S T N I N G S B O R D 74 S O F F O R 76 S O F F B O R D 80 A R M S T Ö D S B R I C K O R 80 K L Ä D H Ä N G A R E

Mer inspiration på ROWICO.COM

3


THE LOVE OF HOME - Katalog vår/sommar 2021 En intern produktion av marknadsteamet på Rowico Home.

TRYCKERI: Stibo Complete -

Allt papper kommer från ansvarsfulla källor och har märkningen FSC-MIX.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma. Sortimentet varierar på olika marknader. I galleriet, i slutet av katalogen, framgår vilka artiklar som har miljömärkningar.

Ett bättre val! Flera av våra möbler består av FSC®-certifierat trä. Märkningen FSC-100% innebär att allt trä i möbeln kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk.

Ett bättre val! Flera av våra möbler består av FSC®-certifierat trä. Märkningen FSC-MIX innebär att delar av möbeln består av FSC-certiferat trä.

4

Mer inspiration på ROWICO.COM


THE LOVE OF HOME

ROWICO HOME erbjuder möbler i välarbetad skandinavisk design. Stilsäkra möbler för hem där familj och vänner umgås och matplatsen får lov att stå i centrum. Vi vill att våra möbler ska bidra till att öka kärleken för ditt hem. Trä är vårt viktigaste material och FSC®certifierade möbler har blivit vårt signum när vi utvecklar våra kollektioner. Vi strävar ständigt efter att göra bästa tänkbara materialval och att tänka hållbart i alla led.

I 50 år, sedan starten 1971, har vi inspirerats av orden enkelhet, trygghet och familj. Tre ord som vägleder oss i våra beslut och som guidar oss in i framtiden. Idag är tredje generationen aktiva i företaget, där Jessica Hammargren är VD. Genom hållbara val, skandinaviskt formspråk och välarbetade möbler i tiden möblerar ROWICO HOME även för nästa generation. Välkommen till vår värld av möbler!

Mer inspiration på ROWICO.COM

5


SHELTON S O F F O R M E D M AT C H A N D E B O R D

SHELTON soffa och soffbord är ett unikt gediget hantverk som är designade för att passa ihop. 3-sits soffan finns med grått alternativt beige tyg, har hög sittkomfort och dynorna har avtagbar klädsel . Kuddarna är skönt stoppade med dun/fiberfyllning och har quiltsydda kuddar för bästa komfort. Soffans frontpanel matchar soffbordens bordsskivor och består av massiv lackad ask i färgerna svart (grå soffa) samt brun (beige soffa). Både soffa och soffbord har svarta pulverlackade metallben med sandstruktur som skapar en enhetlig modern känsla.

6

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

7


8

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

9


C L E A R B RO O K F Ö R VA R I N G M E D G U L D K A N T

Stilfulla CLEARBROOK sideboard och skåp passar fint i våra skandinaviska hem. Serien är både modern och klassisk på samma gång. Här har vi ställt CLEARBROOK med BRIGHAM matbord i brunt med tvådelad bordsskiva samt stilfulla HUNTINGTON karmstol i svart konstläder. BRIGHAM matbord finns även i vitpigmenterad lackad vildeksfaner och svart underrede. HUNTINGTON finns också med brun konstlädersits. Stolen har hög sittkomfort och är lättplacerad kring matbordet men är även fin att ställa till skrivbordet.

10

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

11


12

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


SPRINGDALE EXKLUSIV KERAMIK

SPRINGDALE matbord har en tålig keramisk bordsskiva och svarta pulverlackade metallben. Bordet är både elegant i sitt utförande samt stabilt tack vare sina mellanstag som också skapar ett arbetat unikt uttryck. SPRINGDALE sideboard rymmer gott om förvaring och har precis som matbordet, en keramisk toppskiva ovanpå. Inuti skåpet finns flyttbara trähyllplan och dörrarna har mjukstängande soft-close funktion. SIERRA eller HUNTINGTON är passande alternativ på stolar till. Här har vi valt stolarna i svart men det fungerar lika bra att addera en stol med lite färg.

Mer inspiration på ROWICO.COM

13


14

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

15


KILMORE T I D L Ö S F Ö R VA R I N G

KILMORE skåp har fyra praktiska glasdörrar och svartlackad yta. Skåpet är fanerat med massiva kanter och ben. Dörrarna består av härdat glas och öppnas uppåt och skjuts inåt med hjälp av smakfulla mässingsknoppar. Här har vi ställt KILMORE tillsammans med BRIGHAM matbord och SIERRA stol i grått tyg. SIERRA är en mångvarierad stol som finns i flera tyger och färger. De är alla samlande i galleriet i slutet av denna katalog. BRIGHAM matbord har tvådelad bordsskiva och finns i färgerna vitpigmenterad ek samt brunlackad ek. Det går att addera tilläggsskivor till matbordet när sällskapet utökas vilket skapar att matbord på 320 cm.

16

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

17


NESS S O F FA M E D M AT C H A N D E S O F F B O R D

NESS 3-sitssoffa finns i färgställningarna, mörkgrå med vitpigmenterat underrede eller ljusbeige med ekunderrede. Det går inte att mixa mellan underrede och färg på tyget, utan det är endast dessa två kombinationer som finns. Sofforna har hög sittkomfort med härliga dunstoppade kuddar och ett fint lite grövre slitstarkt tyg. Benen består av massiv ek och har en hårdvaxoljad yta precis som soffbordet. Soffborden är tillverkade av massiv ek och har en hårdvaxoljad yta, tvådelad bordsskiva och arbetade detaljer som går igen i soffans underrede. Både sofforna och soffborden består av FSC-certiferat® trä.

18

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

19


20

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

21


C O L O N S AY NORDISK ELEGANS

COLONSAY matbord i lackad ekfaner med massiva kantlister för extra tålighet och för att skapa ett massivt uttryck. Det går att köpa till 2 st tilläggsskivor och få ett matbord på hela 315 cm. Stolarna KATO och NAGANO passar båda fint till, eller varför inte bryta av helt med en svart stol. NAGANO stol finns i tre färger. Nytt för i år är att den även finns som loungestol i lackad ek med grå sits. Som förvaring passar ekhyllan HOLTON fint till, eller varför inte bryta av med en svart eller vit förvaring?

En praktisk, komfortabel och stabil stol med fina arbetade detaljer som är trevlig att ha som udda stol i hallen, sovrummet eller vardagsrummet.

22

Mer inspiration på ROWICO.COM

Ställ antingen mot väggen eller mitt i rummet som praktisk rumsavdelare. I serien ingår även ett lägre avlastningsbord.


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

23


HOLTON F L E X I B E L R U M S AV D E L A R E

HOLTON är en välarbetad hyllserie i nordisk design som rymmer gott om förvaring och blir ett snyggt blickfång i rummet. Hyllan fungerar perfekt som en rumsavdelare tack vare dess fint arbetade detaljer och öppna hyllplan både på fram och baksida. Serien HOLTON består av en bokhylla med tio hyllplan samt ett lägre avlastningsbord med sex hyllplan. Ställ dem separat eller intill varandra. Till höger skymtar vår serie MELFORT som består av matbord och sittbänk i lackad ek med tvådelade vildeksfanerade toppskivor och massiva ben. Ställ två bänkar till matbordet alternativt en bänk och stolar på ena sidan.

24

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

25


26

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

27


PRESCOTT loungestol i helsvart utförande med sits i äkta läder och praktiska ställbara fötter, är lättplacerad i de flesta rum. Stolen passar både i hallen, sovrummet och vardagsrummet. En skön och elegant plats att slå sig ner på en stund.

28

Mer inspiration på ROWICO.COM


PRESCOTT TRENDIG LOUNGESTOL

PRESCOTT är en skön och trendig loungestol med sammet- alternativt lädersits och med svarta metallben samt armstöd i svartlackad ek. PRESCOTT är lättplacerad, har hög sittkomfort och en rymlig sittyta. Dessutom har den svarta justerbara fötter vilket gör den väldigt stabil oavsett underlag. Stolen passar utmärkt som udda stol i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Här syns också MARSHALLE vitrinskåp och sideboard i vitpigmenterat utförande med glasdörrar och sidor av härdat glas, inuti förvaringen finns praktiska hyllplan av trä som rymmer gott om förvaring. MARSHALLE finns också i helsvart utförande.

Mer inspiration på ROWICO.COM

29


30

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


F I L I P PA VA C K E R O C H T I D L Ö S

I FILIPPA ingår flera modeller på matbord i olika färger. Dessutom ingår förvaring, stol och soffbord i serien. Här har vi ställt matbordet tillsammans med NAGANO och KATO stol samt FILIPPA högt vitrin i vitpigmenterad ek. Till höger syns FILIPPA runt matbord i vitpigmenterad ek. Bordet går att förlänga till 165 cm tack vare en medföljande iläggsskiva. Det går även att köpa till ytterligare ett 45 cm ilägg för ännu längre ovalt matbord. Till vänster syns ett annat runt matbord, FRED i vitpigmenterad massiv ek med tvådelad bordsskiva och svarta ben av metall. Till bordet har vi ställt HAYLEY stol och i bakgrunden skymtar, FRED sideboard. En väldigt populär och elegant serie.

Mer inspiration på ROWICO.COM

31


32

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

33


LEWISTON S T I L S Ä K E R F Ö R VA R I N G

LEWISTON vit förvaring är lättplacerad i vilket rum som helst. Den blir ett snyggt blickfång och kommer i tre modeller; som sideboard, skåp och avlastningsbord. Luckorna har ett trendsäkert urfräst mönster, vitlackade träben och mässingsfärgade knoppar. Till vänster skymtar AKITA matbord med AKITA stol i grått som passar fint till LEWISTON. Bordet finns även i helsvart utförande och stolen finns i tre trendsäkra färger. LOTTA pinnstol är ett annat passande alternativ på stol till bordet.

34

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

35


HALIFAX S T I L F U L L F Ö R VA R I N G

HALIFAX förvaring i svartlackad ek med svarta nätta metallben. Ytan består av massiva ekribbor på faner och serien har knoppar i guldfärgad borstad metall. Knopparna följer med och du väljer själv om du vill sätta dit dem, eller ha utan, för en mer avskalad look. Dörrarna har mjukstängande soft-close funktion och inuti skåpet finns ett flyttbart och ett fast hyllplan. Sideboardet innehåller tre flyttbara hyllplan. På bilden har vi stylat HALIFAX med BROOKLYN matbord och KNOXVILLE karmstol som finns i grått samt beige tyg. En riktigt skön stol med hög sittkomfort.

36

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

37


38

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

39


MALONE MALONE är en modern hallserie i svart metall med perforerad plåt och med en elegant guldfärgad finish. MALONE är tillverkad i svart pulverlackad metall med sandstruktur. Flera av delarna har metallknoppar i borstad guldfärg. På klädhängaren och den höga spegeln väljer du själv var du sätter dina knoppar tack vare flexibiliteten i den perforerade plåten.

MALONE SKOSTÄLL 119960 Svart B 80 D 32 H 42 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm.

MALONE HATTHYLLA 119961 Svart/guld B 80 D 32 H 17 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE KLÄDHÄNGARE 119963 Svart/guld B 80 D 2 H 12 Pulverlackad metall med sandstruktur, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE HATTHYLLA 119962 Svart/guld B 32 D 32 H 27 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

MALONE SPEGEL 119964 Svart/guld B 50 D 12 H 80 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.

40

Mer inspiration på ROWICO.COM

MALONE SPEGEL 119965 Svart/guld B 53 D 2 H 170 Pulverlackad metall med sandstruktur. Profil 15x15mm, plåttjocklek 1mm. Metallknoppar i borstad guldfärg.


Mer inspiration på ROWICO.COM GALLERI HALL 41


42

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

43


MILFORD MILFORD hallserie skapar en exklusiv känsla till hallen, samtidigt som den är tidlös och håller i många år framöver. MILFORD är tillverkad i massiv lackad ek och har metallkrokar på hatthylla, klädhängare och galge. Delarna finns i svartlackad ek, vitpigmenterad ek samt lackad ek.

MILFORD HATTHYLLA 119501 Ek/svart 119521 Vitpigmenterad/svart 119541 Svart B 80 D 33 H 19

SKAPA DUBBLA HATTHYLLOR ELLER SKOSTÄLL

Tack vare skoställets raka avslut går det att montera flera skoställ på varandra samt skapa dubbla hatthyllor.

MILFORD KROKLIST 119502 Ek 119522 Vitpigmenterad 119505 Ek/svart B 80 D 7 H 4

MILFORD GALGE 119507 Ek/svart 119527 Vitpigmenterad/svart 1195+47 Svart B 46 D 3 H 18

MILFORD VÄGGKNOPP, 12 CM 119509 Ek 119529 Vitpigmenterad 119549 Svart B 12 D 4 H 12

44

Mer inspiration på ROWICO.COM

MILFORD KLÄDHÄNGARE 119505 Ek/svart 119525 Vitpigmenterad/svart 119545 Svart B 90 D 39 H 180

MILFORD SKOSTÄLL 119500 Ek 119520 Vitpigmenterad 119540 Svart B 80 D 33 H 19

MILFORD SPEGEL 119503 Ek 119523 Vitpigmenterad 119543 Svart B 52 D 11 H 74

MILFORD SPEGEL 119504 Ek 119524 Vitpigmenterad 119544 Svart B 52 D 5 H 180

MILFORD VÄGGKNOPP, 8 CM 119508 Ek 119528 Vitpigmenterad 119548 Svart B8D4H8

MILFORD SITTBÄNK 119506 Ek/grå 119526 Vitpigmenterad/grå 119546 Svart/grå B 80 D 40 H 45


Mer inspiration på ROWICO.COM GALLERI HALL 45


M E T H RO METHRO hallserie finns i fyra färger; lackad ek, vitpigmenterad ek, vit och svart. Serien har knoppar i metall. Vid varje produkt finns artikelnummer på alla färger som finns i just den modellen, då färgerna varierar per modell.

METHRO HATTHYLLA 104210 Vit/svart 104211 Vitpigmenterad/metall 104212 Ek/vit 104266 Svart ek/svart B 80 D 29 H 26

METHRO SKOSTÄLL 104213 Vit 104214 Ek 104215 Vitpigmenterad 104267 Svart B 80 D 30 H 40

METHRO BÄNK 104243 Vit/svart 104244 Ek/vit 104245 Vitpigmenterad/metall B 70 D 35 H 45

METHRO HATTHYLLA DUBBEL 104234 Vit/svart 104235 Ek/vit B 80 D 29 H 52

METHRO SKOSTÄLL/SITTBÄNK 104219 Vit/mörkgrå 104220 Ek/mörkgrå 104221 Vitpigmenterad/mörkgrå 104268 Svart/mörkgrå B 80 D 30 H 50

METHRO KLÄDHÄNGARE 104122 Vit/svart 104123 Ek/vit 104124 Vitpigmenterad/metall B 36 D 36 H 60

METHRO KROKLIST, 4 KROKAR 104137 Vit/svart 104138 Ek/vit 104139 Vitpigmenterad/metall B 44 D 3 H 5

METHRO HYLLA 104246 Vit/svart 104247 Ek/vit B 30 D 20 H 25

METHRO TAVELLIST 104237 Vit 104238 Ek 104239 Vitpigmenterad B 100 D 11 H 4

METHRO KROKLIST, 6 KROKAR 104140 Vit/svart 104141 Ek/vit 104142 Vitpigmenterad/metall 104265 Svart B 65 D 3 H 5

METHRO TAVELLIST 104240 Vit 104241 Ek 104242 Vitpigmenterad B 70 D 11 H 4

(Monterad)

METHRO NYCKELSKÅP 104216 Vit 104217 Ek 104218 Vitpigmenterad B 25 D 6 H 70

46

Mer inspiration på ROWICO.COM

METHRO SPEGEL 104222 Vit 104223 Ek 104224 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 90

METHRO GOLVSPEGEL 104261 Vit 104262 Ek 104263 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 150


METHRO BARPALL 104231 Vit 104232 Ek 104233 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 75

METHRO PALL 104228 Vit 104229 Ek 104230 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 44

METHRO STEGPALL 104225 Vit 104226 Ek 104227 Vitpigmenterad B 43 D 38 H 47 SH 47

METHRO GALGE 104249 Vit 104250 Ek 104251 Vitpigmenterad 104269 Svart B 46 D 2 H 20

METHRO AVLASTNINGSBORD 104259 Ek/vit 104260 Vitpigmenterad/metall B 100 D 37 H 74

Mer inspiration på ROWICO.COM

47


PRODUKTGALLERI

M AT B O R D Vi har mindre köksbord, klaffbord och större matbord som går att förlänga. Alla matbord andas nordisk design och finns i flera naturnära färger.

48

Mer inspiration på ROWICO.COM


AKITA MATBORD 119750 Vit L 190 B 90 H 76 Topp i MDF med askfaner, med synlig trästruktur. Underede i massivt gummiträ. Lackad yta

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 190 cm

AKITA MATBORD 119754 Svart L 190 B 90 H 76 Topp i MDF med askfaner, med synlig trästruktur. Underede i massivt gummiträ. Lackad yta

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 190 cm

BRIGHAM MATBORD 119400 Vitpigmenterad/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede.

BRIGHAM MATBORD 119401 Brun/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119404 Maxlängd: 320 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 119406 Maxlängd: 320 cm

BROOKLYN MATBORD 119836 Ek/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119839 Ek/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119822 Ek/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119826 Ek/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108541 Mörkbrun L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

BROOKLYN MATBORD 119820 Mörkbrun/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 108534 Ek L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

BROOKLYN MATBORD 119837 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108535 Mörkbrun L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 108590 Ek L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108594 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119834 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119824 Mörkbrun/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2 , 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

GALLERI MATBORD Mer inspiration på ROWICO.COM

49


BROOKLYN MATBORD 108536 Vitpigmenterad L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

BROOKLYN MATBORD 119835 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119838 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 108561 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 270 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108543 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

BROOKLYN MATBORD 119825 Vitpigmenterad/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

BROOKLYN MATBORD 119821 Vitpigmenterad/svart L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Utdragsreglar till tilläggsskivor i massiv ek. Ben i pulverlackad metall med sandstruktur.

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 108563 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

COLONSAY MATBORD 119986 Ek L 215 B 96 H 75 Spånskiva med ekfaner, massiva kantlister, för massivt utseende. Massiva ben med ekfaner, lackat utförande. Tillägg: Går att köpa till 2, 119987 Maxlängd: 315 cm

DAWSONE MATBORD 119303 Vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 Ekfanérad (0,6mm) topp med kärna av MDF. Massiv ek i ben och sarg.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119304 Maxlängd: 290 cm

50

DAWSONE MATBORD 118840 Grå/vitpigmenterad L 160 B 105 H 75 HPL på topp, kärna av MDF, ekfanerkant. Massiv ek i underredet.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 118841 Maxlängd: 250 cm

CIRRUS MATBORD 114131 Ek L 190 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 235 cm

DAWSONE MATBORD 118843 Grå/vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 HPL på topp, kärna av MDF, ekfanérkant. Massiv ek i ben och sarg.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 118844 Maxlängd: 290 cm

EVERETT MATBORD 118764 Vitpigmenterad/svart L 180 B 100 H 75 30mm tjock massiv ek, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med vitpigment och lack. Svart pulverlackad metall i underredet.

EVERETT MATBORD 118779 Svart L 180 B 100 H 75 30mm tjock massiv svartlackad Europeisk ask, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med pulverlackad svart metall i sandstruktur i underredet.

Tillägg: Går att köpa till 2, 118766 FSC: FSC 100%

Tillägg: Går att köpa till 2, 118781 FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICO.COM

CIRRUS MATBORD 114141 Ek L 150 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 195 cm

DAWSONE MATBORD 119300 Vitpigmenterad L 160 B 105 H 75 Ekfaner på topp (0,6mm), kärna av MDF, ekfanérkant. Massiv ek i underredet.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119301 Maxlängd: 250 cm

EVERETT MATBORD 118765 Vitpigmenterad/svart L 220 B 100 H 75 30mm tjock massiv ek, hela lameller från kant till kant. Stålborstad yta, med vitpigment och lack.

Tillägg: Går att köpa till 2, 118766 FSC: FSC 100%


EVERETT MATBORD 118780 Svart L 220 B 100 H 75 30mm tjock massiv svartlackad Europeisk Ask, hela lameller från kant till kant, stålborstad yta, med pulverlackad svart metall i sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2 , 118781 FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113721 Ek/vit L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113723 Ek/vit L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113733 Vitpigmenterad L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm FSC: FSC 100%

FENWOOD MATBORD 118600 Svart L 180 B 90 H 75 MDF topp med askfaner, sarg och ben i massiv gummiträ, svartlackad. Guldfärgad metallavslut på ben. 2 st. MDF ilägg med svartlackad askfaner. Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 260 cm

FILIPPA MATBORD 113727 Mörkbrun L 180 B 90 H 74 Lackad massiv ek i borstat utförande.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113735 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113731 Vitpigmenterad L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113734 Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113751 Ek L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113756 Vitpigmenterad L 120 B 120 H 74 Massiv fingerskarvad Europeisk ek.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 113757 Maxlängd: 210 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113729 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113734 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113724 Ek L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113752 Ek/vit L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113720 Ek L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113720 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113722 Ek L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 113726 Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113725 Ek/vit L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm FSC: FSC 100%

FILIPPA MATBORD 113718 Vitpigmenterad L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad. Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm FSC: FSC 100%

GALLERI MATBORD 51 Mer inspiration på ROWICO.COM


FILIPPA MATBORD 117625 Ek L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 117626 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117420 Vitpigmenterad/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117422 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

FRED MATBORD 117442 Vitpigmenterad/svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek, vitpigmenterad lack, borstad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstuktur. Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

FUSIONE MATBORD 118222 Vit L 115 B 115 H 75 Topp i plywood med vit högtryckslaminat och ben i massiv vitlackad bok.

52

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 117628 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117440 Mörkbrun/svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad Europeisk ek, borstad och mörkbrunt betsad/lackad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstruktur.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

FILIPPA MATBORD 117627 Ek/vit L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

FUSIONE MATBORD 118226 Vit/ek L 115 B 115 H 75 Topp i plywood med vit högtryckslaminat och ben i massiv lackad ekfärgad ask/vit metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Mer inspiration på ROWICO.COM

FILIPPA MATBORD 117629 Vitpigmenterad L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 117630 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117430 Mörkbrun/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117444 Svart L 160 B 160 H 75 Massiv fingerskarvad europeisk ask, bosrtad svartbetsad/lackad yta. Ben i svart pulverlackad metall med sandstruktur. Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 160 cm FSC: FSC 100%

FUSIONE MATBORD 118224 Vit L 115 B 115 H 76 Topp i plywood med högtryckslaminat och ben i vitpulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

FRANKLIN MATBORD 118865 Driftwoodgrå L 220 B 100 H 74 Massiv Europeisk ek i hela lameller, i hela produkten.

Tillägg: Går att köpa till 2, 118866 Maxlängd: 320 cm FSC: FSC 100%

FRED MATBORD 117432 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm FSC: FSC 100%

FUSIONE MATBORD 118220 Vit L 115 B 115 H 75 Topp i plywood med vit högtryckslaminat och ben i vitpulverlackad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

FUSIONE MATBORD 118225 Vit/krom L 115 B 115 H 76 Topp i plywood med högtryckslaminat och ben i kromad metall.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm


GRAHAM MATBORD 118930 Vitpigmenterad L 200 B 100 H 75 Massiv ek i ben och sarg, topp i spånskiva med ekfaner, med massiv ek kant. Metallstag mellan ben och topp i svart metall

GRAHAM MATBORD 118935 Brun L 200 B 100 H 75 Massiv ek i ben och sarg, topp i spånskiva med ekfaner, med massiv ek kant. Metallstag mellan ben och topp i svart metall.

Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, 118932 Maxlängd: 290 cm

Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, 118937 Maxlängd: 290 cm

JENSON BARBORD 119340 Vitpigmenterad L 122 B 75 H 90 Ekfaner på MDF, med massiva ekkanter. Massiv ek i underrede..

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 122 cm

KOSTER MATBORD 106531 Vit L 140 B 100 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

Tillägg: Går att köpa till 2, 106532 Maxlängd: 240 cm

LOTTA MATBORD 110662 Ljusgrå L 106 B 106 H 75 Lackat massivt gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 106 cm

KOSTER MATBORD 106530 Vit L 200 B 100 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

Tillägg: Går att köpa till 2, 106532 Maxlängd: 300 cm

LOTTA KLAFFBORD 110647 Vit L 80 B 80 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 105 cm

MELFORT MATBORD 119745 Ek L 180 B 90 H 75 Topp i 25mm MDF med borstad vildeksfanér. Sarg och ben i massiv björk med vildeksfanér.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119746 Maxlängd: 280 cm

HUDSON MATBORD 100286 Svart L 230 B 100 H 75 Topp i 18mm MDF med askfaner, ben och sarg i massiv gummiträ.(Hevea)

Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, 100287 Maxlängd: 330 cm

KOSTER MATBORD 106533 Vit L 163 B 103 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad.

ISLAY MATBORD 119640 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Topp i spånskiva med vild-eksfaner, samt massiva ek kanter. ben, stag och ribba i massiv vild-ek. sarg i stående plywood med ekfaner. Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, 119641 Maxlängd: 320 cm

KOSTER MATBORD 106534 Vit L 120 B 120 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad. Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 168 cm

Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 253 cm

LOTTA KLAFFBORD 110649 Vit L 120 B 80 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

MELVILLE MATBORD 119370 Vitpigmenterad/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119371 Maxlängd: 310 cm

LOTTA MATBORD 110646 Vit L 106 B 106 H 75 Topp i vitlackad MDF och ben i massivt vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 106 cm

MELVILLE MATBORD 119374 Brun/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119375 Maxlängd: 310 cm

Mer inspiration på ROWICO.COM

53


NEVIS MATBORD 119644 Vitpigmenterad L 220 B 90 H 75 Topp i spånskiva med ekfaner, samt massiva ekkanter. Ben, stag i massiv ek. Sarg i massiv ek samt även delvis massiv björk.

NOTTINGHAM MATBORD 114650 Vit L 130 B 130 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

NOTTINGHAM MATBORD 114652 Vit L 200 B 100 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

NOTTINGHAM MATBORD 114750 Grå L 130 B 130 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i grålackad massiv furu.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119645 Maxlängd: 310 cm

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 130 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114753 Maxlängd: 290 cm

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 130 cm

NOTTINGHAM MATBORD 114752 Grå L 200 B 100 H 75 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i grålackad massiv furu.

OLIVIA MATBORD 114080 Vit/ek L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

OLIVIA MATBORD 114082 Vit/svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

OLIVIA MATBORD 114085 Vit/ek L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

Tillägg: Går att köpa till 2, 114753 Maxlängd: 290 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114083 Maxlängd: 280 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114084 Maxlängd: 280 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 114083 Maxlängd: 240 cm

OLIVIA MATBORD 114087 Vit/svart L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

Tillägg: Går att köpa till 2, 114084 Maxlängd: 240 cm

TYLER MATBORD 119700 Ek L 180 B 90 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Oljat utförande. Tillägg: Går att köpa till 2, 119701 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

54

SKYE MATBORD 119325 Svart L 126 B 126 H 76 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 126 cm

TYLER MATBORD 119702 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Vitpigmenterad hårdvaxolja utförande. Tillägg: Går att köpa till 2, 119703 Maxlängd: 280 cm FSC: FSC 100%

Mer inspiration på ROWICO.COM

SPRINGDALE MATBORD 119730 Svart L 200 B 98 H 75 Topp i MDF med svartlackad kant, keramisk toppyta. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 200 cm

TYLER MATBORD 119712 Ek L 170 B 105 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Oljat utförande. Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119713 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%

TOBERMORY MATBORD 119660 Ek L 216 B 89 H 75 Massiv ek i ben/underrede, ekfaner på spånskiva, med massiva ekkanter i topp.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119661 Maxlängd: 316 cm

TYLER MATBORD 119714 Vitpigmenterad L 170 B 105 H 74 Massiv ek i hela produkten. Toppen i fingerskarvad massiv Europeisk ek, ben och sarg i massiv ek hela längder. Vitpigmenterat hårdvaxoljat utförande. Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, 119715 Maxlängd: 250 cm FSC: FSC 100%


WINNIPEG MATBORD 119840 Vitpigmenterad/svart L 200 B 100 H 75 Matbord med massivt utseende, vild-eksfaner på spånskiva, med massiva kantlister. Ben i pulverlack med sandstruktur. Tillägg: Går att köpa till 2, 119841 Maxlängd: 300 cm

YUMI MATBORD 116927 Svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

Tillägg: Går att köpa till 2, 116928 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 119223 Vitpigmenterad L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

WITTSKÄR MATBORD 109400 Vit L 180 B 90 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ.

WITTSKÄR MATBORD 109403 Vit L 120 B 80 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ.

WITTSKÄR MATBORD 109416 Vit L 150 B 107 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ.

Tillägg: Går att köpa till 2, 109402 Maxlängd: 270 cm

Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 200 cm

YUMI MATBORD 119200 Ek L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

YUMI MATBORD 119220 Vitpigmenterad L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

YUMI MATBORD 119203 Ek L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Tillägg: Går att köpa till 2, 119201 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 52211 Vit L 115 B 115 H 75 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Tillägg: Går att köpa till 2, 119221 Maxlängd: 280 cm

YUMI MATBORD 52212 Svart L 115 B 115 H 75 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

ZANZIBAR MATBORD 119054 Brun/svart L 120 B 120 H 75 Massiv återvunnen furu i bordstoppen, pulverlackad metall i benen.

Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 120 cm

ZANZIBAR MATBORD 119056 Brun/svart L 180 B 100 H 76 Massiv återvunnen furu, pulverlackad metall

Tillägg: Går att köpa till 2, 119057 Maxlängd: 270 cm

Mer inspiration på ROWICO.COM GALLERI MATBORD 55


PRODUKTGALLERI

STOLAR Vi har stolar i olika modeller, färger och material. Allt ifrån matstolar, pinnstolar, karmstolar, loungestolar, barstolar, pallar samt fåtöljer och kökssoffor.

56

Mer inspiration på ROWICO.COM


ADELE STOL 100271 Grå/vit B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i vitlackad massivt gummiträ och sits i grått tyg

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

ADELE STOL 100272 Grå/vintage B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i lackat massivt lärkträ och sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

AKITA STOL 119281 Svart B 51 D 52 H 81 SH 46 Massiv gummiträ

Monterad: Nej

ALBERTON STOL 110411 Rosa/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

ALISON STOL 117762 Mörkgrå/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskumstoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

ADELE STOL 100273 Beige/vit B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i vitlackad massivt gummiträ och sits i beige tyg

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

AKITA STOL 119282 Ljusgrå B 51 D 52 H 81 SH 46 Massiv gummiträ

Monterad: Nej

AKITA STOL 119283 Grön B 51 D 52 H 81 SH 46 Massiv gummiträ

Monterad: Nej

ALBERTON STOL 110412 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

AMANDA STOL 117643 Ljusgrå/ek B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv ek, oljad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

ADELE STOL 100274 Beige/vintage B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i lackat massivt lärkträ och sits i beige tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

ALBERTON STOL 110410 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

ALISON STOL 117760 Grå/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskum stoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

AMANDA STOL 117662 Ljusgrå/vitpigmenterad B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv vitpigmenterad ek, oljad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

ALISON STOL 117761 Beige/svart B 51 D 57 H 87 SH 47 Sits i polyeterskum stoppning, tygklädd stol, ben i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

AMANDA STOL 117663 Beige/mörkbrun B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv mörkbrun ek, lackad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

GALLERI STOLAR 57 Mer inspiration på ROWICO.COM


AMI STOL 113023 Vitpigmenterad/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv lackad vitpigmenterad ek med sits i mörkgrå filt tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

AMI STOL 52209 Vitpigmenterad/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv lackad vitpigmenterad ek med sits i svart konstläder. Monterad: Nej

AUBURN STOL 117656 Brun/svart B 46 D 60 H 83 SH 47 Brunt konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackade metallben. Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

AMI STOL 113032 Ek/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i mörkgrå filt tyg.

AMI STOL 52207 Svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv svartlackad ask med sits i svart konstläder.

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

AUBURN BARSTOL 117677 Svart B 45 D 50 H 89 SH 65 Stol i formpressad plywood, med svart konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackerade metallben med sandstruktur. Monterad: Nej

AUBURN BARSTOL 117679 Brun/svart B 45 D 50 H 89 SH 65 Stol i formpressad plywood, med brunt konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackerade metallben med sandstruktur. Monterad: Nej

AUBURN STOL 117650 Svart B 46 D 60 H 83 SH 47 Svart konstläder med dekorsöm. Svarta pulverlackade metallben.

BAYLAND STOL 119854 Mörkbrun/svart B 49 D 59 H 87 Stoppad stol i microfibertyg, monterade ben i pulverlackad metall i sandstruktur.

BEA STOL 118311 Ljusgrå/ek B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv ek, sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

BEA STOL 118321 Mörkgrå/ek B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv ek, sits i mörkgrått tyg.

58

AMI STOL 113031 Ek/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i svart konstläder.

BEA STOL 118322 Mörkgrå/vitpigmenterad B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv vitpigmenterad ek, sits i mörkgrått tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Mer inspiration på ROWICO.COM

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

BOLTON KARMSTOL 119933 Grön/svart B 56 D 60 H 82 SH 45 Stoppad karmstol med stomme i metall och plywood, med pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

Monterad: Nej

BEA STOL 118312 Ljusgrå/vitpigmenterad B 51 D 61 H 86 SH 48 Ben i lackad massiv vitpigmenterad ek, sits i ljusgrått tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

BOLTON KARMSTOL 119934 Grå/svart B 56 D 60 H 82 SH 45 Stoppad karmstol med stomme i metall och plywood, med pulverlackade metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000


BRENT STOL 118982 Svart B 47 D 57 H 82 SH 48 Pulverlackad metallstomme i sandstruktur, ryggbricka i plywood med askfanér, sits i plywood med konstläder. Monterad: Nej

BRENT STOL 118983 Vitpigmenterad/svart B 47 D 57 H 82 SH 48 Pulverlackad metallstomme i sandstruktur, ryggbricka i plywood med ekfaner, sits i plywood med konstläder. Monterad: Nej

CARMEN KÖKSSOFFA 106251 Svart B 134 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i stomme, rygg, sits och ben.

CARMEN STOL 106230 Vit B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt vitlackat gummiträ.

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106234 Brun B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i brunbets som lackats.

Monterad: Nej

DYLAN STOL 110933 Ek/ljusgrå B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv ek och sits i ljusgrå filt.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106236 Ljusgrå B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt grålackat gummiträ.

Monterad: Nej

DYLAN STOL 110935 Ek/svart B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv ek och sits i svart konstläder. Monterad: Nej

BRYAN BARSTOL 117715 Svart B 47 D 53 H 94 SH 65 Sits och rygg i plywood, klädd med skumgummi och sammetstyg, benstomme i pulverlackad metall. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

CARMEN STOL 106231 Svart B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt svartlackat gummiträ.

CARMEN KÖKSSOFFA 106250 Vit B 134 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i stomme, rygg, sits och ben

Monterad: Nej

CARMEN STOL 106232 Vitpigmenterad B 55 D 52 H 76 SH 45 Massivt gummiträ i vitpigmenterad-bets som lackats.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

DYLAN STOL 110914 Vitpigmenterad/ljusgrå B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv vitpigmenterad ek och sits i ljusgrå filt.

DYLAN STOL 110916 Vitpigmenterad/svart B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv vitpigmenterad ek och sits i svart konstläder.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

ECHO STOL 110380 Mörkgrå/svart B 70 D 67 H 79 SH 46 Sits i grå microfiber och svarta pulverlackade metallben. Justerbara fötter undertill. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

FILIPPA STOL 113780 Vit/ek B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv vitlackad björk och sits i massiv lackad ek. Monterad: Ja

GALLERI STOLAR 59 Mer inspiration på ROWICO.COM


FILIPPA STOL 113781 Ek/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad ek med en sits i grått tyg.

FILIPPA STOL 113782 Vitpigmenterad/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad vitpigmenterad ek med en sits i grått tyg.

FUSIONE STOL 117262 Vit B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslaminat med en baksida av askfanér. Ben i vit pulverlackad metall.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000

Monterad: Nej

FUSIONE STOL 52116 Svart/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslaminat på fram och baksida. Ben i kromad metall. Tålig och stapelbar med förstärkt sitsinfästning och gummiskydd. Monterad: Nej

FUSIONE STOL 52127 Grafitgrå/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall. Tålig och stapelbar med förstårkt sitsinfärsning och gummiskydd. Monterad: Nej

FUSIONE STOL 52128 Ljusgrå/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall. Tålig och stapelbar med förstårkt sitsinfärsning och gummiskydd. Monterad: Nej

GRACY STOL 113631 Svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i svartlackad massiv ek.

GRACY STOL 113632 Svart/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek.

GRACY STOL 113633 Svart/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

GRACY STOL 113635 Ljusgrå/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv svartlackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

60

GRACY STOL 113636 Ljusgrå/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Mer inspiration på ROWICO.COM

Monterad: Nej

GRACY STOL 113637 Ljusgrå/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

FUSIONE STOL 52115 Vit/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall. Tålig och stapelbar med förstårkt sitsinfärsning och gummiskydd. Monterad: Nej

GRACY STOL 113630 Svart/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i lackad massiv ek.

Monterad: Nej

GRACY STOL 113634 Ljusgrå/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113638 Mörkgrå/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000


GRACY STOL 113639 Mörkgrå/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv svartlackad ek.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113643 Vit/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i svartlackad massiv ek.

Monterad: Nej

HIGHROCK STOL 118611 Svart B 47 D 56 H 86 SH 46 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

INA STOL 113479 Grå/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i grå plysch.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

GRACY STOL 113640 Mörkgrå/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113644 Vit/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek.

GRACY STOL 113641 Mörkgrå/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i mörkgrått tyg och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACY STOL 113645 Vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv vitlackad björk.

GRACY STOL 113642 Vit/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i lackad massiv ek.

Monterad: Nej

HALEY KARMSTOL 110480 Ljusgrå/svart B 59 D 61 H 80 SH 47 Stoppad karmstol i polypropylentyg, ben i pulverlackad metall.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

HUNTINGTON KARMSTOL 118621 Brun/svart B 55 D 59 H 78 SH 45 Stoppad stol klädd i naturtroget konstläder, med metallben i pulverlack i sandstruktur. Fina detaljer, och nätt format. Monterad: Ja

HUNTINGTON KARMSTOL 118622 Svart B 55 D 59 H 78 SH 45 Stoppad stol klädd i naturtroget konstläder, med metallben i pulverlack, i sandstruktur. Fina detaljer, och nätt format. Monterad: Ja

INA STOL 113481 Grå/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i grått tyg

KATO STOL 113006 Vitpigmenterad/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad vitpigmenterad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

KATO STOL 113015 Svart/grå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv svartlackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% Polypropylen Martindale: 25000

INA STOL 113477 Offwhite/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i offwhite.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

GALLERI STOLAR 61 Mer inspiration på ROWICO.COM


KATO STOL 113036 Ek/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

KNOXVILLE KARMSTOL 119631 Beige/svart B 58 D 58 H 85 SH 46 Stoppad karmstol med metallben i pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

LOTTA STOL 110655 Vitpigmenterad B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ

Monterad: Nej

62

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

KOSTER STOL 106527 Vit/grå B 45 D 55 H 95 SH 47 Stomme i vitlackad massiv björk med sits i grått tyg.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000

LOTTA STOL 110656 Ljusgrå B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ

Monterad: Nej

MANNING BARSTOL 118615 Svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

KATO STOL 113037 Ek/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg

MANNING BARSTOL 118616 Cognac/svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i cognacsfärgat konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

Mer inspiration på ROWICO.COM

KATO STOL 113038 Vitpigmenterad/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

LOTTA STOL 110651 Vit B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ

Monterad: Nej

LOTTA STOL 110658 Grafitgrå B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ

Monterad: Nej

MANNING STOL 118612 Svart B 48 D 55 H 79 SH 47 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall. Monterad: Nej

KNOXVILLE KARMSTOL 119630 Grå/svart B 58 D 58 H 85 SH 46 Stoppad karmstol med metallben i pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

LOTTA STOL 110652 Svart B 43 D 50 H 92 SH 45 Lackat massivt gummiträ

Monterad: Nej

MANADO STOL 118884 Natur B 46 D 50 H 86 SH 46 Stomme och ben i metall, pulverlackad. Rottingfiber flätad runt metallstomme. Skötselråd: Torkas med fuktad trasa, eftertorkas torr. Monterad: Nej

MANNING STOL 118613 Cognac/svart B 48 D 55 H 79 SH 47 Sits i konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Nej


MELFORT BÄNK 119748 Ek B 144 D 38 H 45 SH 45 Sittyta i 25mm MDF med borstad vildeksfanér. Sarg och ben i massiv björk med vildeksfanér. Monterad: Nej

NAGANO STOL 119436 Ek/ljusgrå B 57 D 62 H 70 SH 43 Massiv ek i ben och stomme. Plywood med ekfaner i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

PALMDALE STOL 119628 Svart B 46 D 61 H 86 SH 45 Stoppad stol med metallben i pulverlack, med sviktfunktion

NAGANO STOL 119430 Ek/ljusgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

NARVIK STOL 118850 Ljusgrå/vitpigmenterad B 46 D 60 H 92 SH 48 Sits i tyg med ben i vitpigmenterad ek.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 34000

PALMDALE STOL 119638 Brun/svart B 46 D 61 H 86 SH 45 Stoppad stol med metallben i pulverlack, med sviktfunktion

NAGANO STOL 119431 Vitpigmenterad/ljusgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

NARVIK STOL 118852 Grå/mörkbrun B 46 D 60 H 92 SH 48 Sits i tyg med ben i mörkbrun lackad ek.

NAGANO STOL 119432 Svart/mörkgrå B 50 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

NOTTINGHAM STOL 114672 Vit B 44 D 55 H 100 SH 45 Stomme i massiv vitlackad furu med en sits i massiv furu, brunbetsad och klarlackad.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 34000

Monterad: Ja

PRESCOTT STOL 120110 Svart B 67 D 75 H 74 SH 41.5 Stoppad sits och rygg, klädd med riktigt läder. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek, med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Nej

PRESCOTT STOL 120112 Grå/svart B 67 D 75 H 74 SH 41.5 Stoppad sits och rygg, klädd med sammet. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek, med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Nej

REILY KARMSTOL 110456 Grå/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppad sammetstyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 20000

PRESCOTT STOL 120115 Grön/svart B 67 D 75 H 74 SH 41.5 Stoppad sits och rygg, klädd med sammet. Stomme i pulverlackad metall i sandstruktur, och armstöd i massiv ek med svartlackad yta. Justerbara fötter. Monterad: Nej

RAYMORE STOL 110446 Brun/svart B 46 D 59 H 84 SH 46 Stoppad stol med plywoodkärna, microfiberklädsel. Pulverlackade metallben i sandstruktur.

RAYMORE STOL 110447 Antracit/svart B 46 D 59 H 84 SH 46 Stoppad stol med plywoodkärna, microfiberklädsel. Pulverlackade metallben i sandstruktur.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Mer inspiration på ROWICO.COMGALLERI STOLAR 63


REILY KARMSTOL 110457 Mörkgrå/svart B 55 D 61 H 86 SH 46 Stomme i svetsad metall, ben i pulverlackad metall. Sits i stoppad microfiber Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL 110388 Rosa/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110396 Mörkblå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 25000

SIERRA STOL 110385 Mörkgrå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i mörkgrå microfiber med svarta pulverlackade metallben.

SIERRA STOL 110387 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110389 Röd/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack.

SIERRA STOL 110390 Blå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

SIERRA STOL 110391 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110397 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110462 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i Manchestertyg, metallben i svart pulverlack. Plywooden inne i stolen är FSC100%.

64

SIERRA STOL 110384 Mullvad/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i brunt microfiber med svarta pulverlackade metallben.

SIERRA STOL 110460 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i Manchestertyg, metallben i svart pulverlack. Plywooden inne i stolen är FSC100%. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 25000

Mer inspiration på ROWICO.COM

SIERRA STOL 110467 Svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

SIERRA STOL 110486 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL 110461 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i Manchestertyg, metallben i svart pulverlack. Plywooden inne i stolen är FSC100%. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 25000

SIERRA STOL 110487 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000


SIERRA STOL 110489 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i möbeltyg, metallben i svart pulverlack.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

VICKY STOL 117984 Ljusgrå/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i ljusgrått tyg. Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL 117988 Antracit/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i antracit tyg.

STELLA STOL 100136 Grå/vintage B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt lärkträ och sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

VICKY STOL 117985 Ljusgrå/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

WITTSKÄR STOL 109486 Vit/grå B 44 D 51 H 94 SH 48 Stomme o massiv vitlackat gummiträ med en sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester

YUKON STOL 118673 Mörkgrå/svart B 54 D 64 H 88 SH 47 Riktigt bekväm karmstol klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUMI BÄNK 119224 Vitpigmenterad B 155 D 40 H 45 SH 45 Sits i MDF med ekfanér, ben och konstruktionsdetaljer i massiv ek. Lackad yta.

STELLA STOL 100168 Grå/vit B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt vitlackat gummiträ och sits i grått tyg.

VICKY STOL 117983 Ljusgrå/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL 117986 Antracit/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i antracit tyg.

VICKY STOL 117987 Antracit/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i antracit tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

WYOMING STOL 118670 Mörkgrå/svart B 45 D 57 H 88 SH 48 Sits i mörkgrått tyg, ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUKON SOFFA 118674 Mörkgrå/svart B 185 D 66 H 88 SH 47 Riktigt bekväm karmsoffa klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

Monterad: Nej

GALLERI STOLAR 65 Mer inspiration på ROWICO.COM


PRODUKTGALLERI

F Ö RVA R I N G Vi har förvaring för flera olika rum. Sideboard, skåp med glas- eller trädörrar, vitrinskåp, TV-möbler, bokhyllor och kockbänkar. Något för alla rum oavsett stil.

66

Mer inspiration på ROWICO.COM


BROOKLYN SIDEBOARD 108544 Mörkbrun B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande. Monterad: Delvis monterad

BROOKLYN SIDEBOARD 108564 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

BROOKLYN SKÅP 108545 Mörkbrun B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

CLEARBROOK SIDEBOARD 119782 Brun/svart B 160 D 42 H 75 Ekfanér på MDF, massiva ekkanter, massiva eklister på fronter. PU-lackad yta. Ben i pulverlackad metall.

CLEARBROOK SKÅP 119783 Brun/svart B 79 D 42 H 125 Ekfanér på MDF, massiva ekkanter, massiva eklister på fronter. PU-lackad yta. Ben i pulverlackad metall.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

EVERETT SIDEBOARD 118768 Vitpigmenterad/svart B 160 D 41 H 75 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SIDEBOARD 118783 Svart B 160 D 41 H 75 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118769 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118770 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118771 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118772 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigmenterad och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118784 Svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

BROOKLYN SKÅP 108565 Vitpigmenterad B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Delvis monterad

DAWSONE SIDEBOARD 119306 Vitpigmenterad B 150 D 42 H 71 Ekfanérade paneler och dörrar på spånskiva, massiva ekkanter. Massiv ek i ben och sarg.

Monterad: Delvis monterad

BROOKLYN SIDEBOARD 108595 Ek B 160 D 45 H 80 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

BROOKLYN SKÅP 108596 Ek B 130 D 45 H 150 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

GALLERI FÖRVARING 67 Mer inspiration på ROWICO.COM


EVERETT SKÅP 118785 Svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118786 Svart B 95 D 41 H 105 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT SKÅP 118787 Svart B 95 D 41 H 125 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

EVERETT VITRIN 118788 Svart B 95 D 41 H 195 Massiv ek, hela lameller. Slät yta, svartlackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur, monterade Monterad: Delvis monterad

FENWOOD SIDEBOARD 118602 Svart B 160 D 42 H 79 MDF med askfaner, sarg, ben och detaljer i massiv gummiträ, svartlackad. Vissa invändiga paneler i svart Melamine. Guldfärgad metallavslut på ben. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113736 Ek B 122 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113776 Ek B 150 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113777 Vit/ek B 150 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk.

FILIPPA SIDEBOARD 113738 Vitpigmenterad B 122 D 40 H 85 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA VITRINSKÅP 113778 Ek B 81 D 40 H 140 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek. Monterad: Delvis monterad

68

FILIPPA VITRINSKÅP 113779 Vit/ek B 81 D 40 H 140 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk. Monterad: Delvis monterad

Mer inspiration på ROWICO.COM

Monterad: Delvis monterad

FILIPPA VITRINSKÅP 113787 Vitpigmenterad B 81 D 40 H 140 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek. Monterad: Delvis monterad

EVERETT VITRIN 118773 Vitpigmenterad/svart B 95 D 41 H 195 Massiv ek, hela lameller. Stålborstad yta, vitpigment och lackad. Ben i metall med svart pulverlack i sandstruktur. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113737 Vit/ek B 122 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA SIDEBOARD 113786 Vitpigmenterad B 150 D 40 H 85 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek. Monterad: Delvis monterad

FILIPPA VITRINSKÅP 113788 Vitpigmenterad B 82 D 40 H 185 Massiv ek, ekfanér på spånskiva. Vitpigmenterad lackad yta. Härdat glas i dörrar och hyllplan. Monterad: Delvis monterad


FRED SIDEBOARD 117421 Vitpigmenterad/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

FRED SIDEBOARD 117431 Mörkbrun/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

GRAHAM SIDEBOARD 118934 Vitpigmenterad B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfaner på spånskiva.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

HALIFAX SIDEBOARD 119906 Svart B 160 D 40 H 75 Ekfanér på MDF, svart lack. Metallben i pulverlack, knopp i gulfärgad borstad metall.

HALIFAX SKÅP 119908 Svart B 100 D 40 H 140 Ekfanér på MDF, svart lack. Metallben i pulverlack, knopp i gulfärgad borstad metall.

HOLTON BOKHYLLA 120014 Ek B 140 D 36 H 166 Massiv formsvarvad ek i gavlar, hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér, med ekkanter.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej

LEWISTON SIDEBOARD 119920 Vit B 164 D 40 H 70 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

LEWISTON SKÅP 119921 Vit B 79 D 40 H 150 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

MARSHALLE SIDEBOARD 119081 Svart B 160 D 36 H 88 Massivt gummiträ (Hevea), MDF med faner i topp, botten och rygg. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad

MARSHALLE VITRIN 119080 Svart B 85 D 36 H 160 Massivt gummiträ (Hevea), MDF med faner i topp, botten och rygg. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad

GRAHAM SIDEBOARD 118939 Brun B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfanér på spånskiva.

Monterad: Delvis monterad

KILMORE SKÅP 119983 Svart B 150 D 41 H 81 Ekfaner på MDF, massiva ekben, svartlackad yta. Härdat glas i dörrar, bostad guldfärgade knoppar. Monterad: Ja

LORIENT SIDEBOARD 119622 Vit B 180 D 42 H 86 Massiv furu i ram och dörrar. MDF i gavel, botten, topp, och skiljepanel. Monterad: Ja

LORIENT VITRIN 119623 Vit B 95 D 42 H 185 Massiv furu i ram, dörrar och krön. MDF i gavel, botten, topp och rygg. Monterad: Ja

MARSHALLE SIDEBOARD 119086 Vitpigmenterad B 160 D 36 H 88 Massivt gummiträ (Hevea), MDF med fanér i topp, botten, rygg och hyllplan. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad

MARSHALLE VITRIN 119085 Vitpigmenterad B 85 D 36 H 160 Massivt gummiträ (Hevea), MDF med fanér i topp, botten, rygg och hyllplan. Härdat glas i sidor och dörrar. Underrede i pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad

GALLERI FÖRVARING 69 Mer inspiration på ROWICO.COM


Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

NOTTINGHAM KOCKBÄNK 114664 Vit B 74 D 60 H 85 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Svart granitskiva i toppen. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SIDEBOARD 114663 Vit B 153 D 45 H 90 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SIDEBOARD 114763 Grå B 153 D 45 H 90 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SKÅP 114667 Vit B 155 D 44 H 132 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

MELVILLE SIDEBOARD 119372 Vitpigmenterad/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner på spånskiva, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

NOTTINGHAM VITRINSKÅP 114661 Vit B 95 D 44 H 195 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja

ROSSWOOD SIDEBOARD 118691 Vit/ek B 124 D 42 H 87 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

70

MELVILLE SIDEBOARD 119376 Brun/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

NOTTINGHAM VITRINSKÅP 114761 Grå B 95 D 44 H 195 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

ROSSWOOD SIDEBOARD 118701 Grå/ek B 124 D 42 H 87 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

Mer inspiration på ROWICO.COM

ROSSWOOD SIDEBOARD 118690 Vit/ek B 169 D 42 H 87 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

ROSSWOOD SKÅP 118692 Vit/ek B 94 D 42 H 135 Vitlackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

NOTTINGHAM KOCKBÄNK 114764 Grå B 74 D 60 H 85 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Svart granitskiva i toppen. Monterad: Ja

NOTTINGHAM SKÅP 114767 Grå B 155 D 44 H 132 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med ben i massiv furu, grålackad. Monterad: Ja

ROSSWOOD SIDEBOARD 118700 Grå/ek B 169 D 42 H 87 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej

ROSSWOOD SKÅP 118702 Grå/ek B 94 D 42 H 135 Grålackad MDF, ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej


SPRINGDALE SIDEBOARD 119737 Svart B 160 D 43 H 79 Stomme i MDF med utsida i askfanér, insida i Melamin. Topp i keramik, ben i pulverlackad metall, i sandstruktur. Monterad: Ja

WEBSTER SIDEBOARD 118815 Grå/mörkgrå B 124 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SIDEBOARD 52497 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 84 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. lackad yta. Monterad: Delvis monterad

WEBSTER SIDEBOARD 118810 Vit B 169 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SKÅP 118812 Vit B 94 D 42 H 135 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SKÅP 116906 Ek B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI VITRINSKÅP 52499 Vitpigmenterad B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

WEBSTER SIDEBOARD 118814 Grå/mörkgrå B 169 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SIDEBOARD 118811 Vit B 124 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

WEBSTER SKÅP 118816 Grå/mörkgrå B 94 D 42 H 135 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Monterad: Nej

YUMI SIDEBOARD 116905 Ek B 152 D 42 H 84 Ben samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI SKÅP 52498 Vitpigmenterad B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad

YUMI VITRINSKÅP 116907 Ek B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfaner. lackad yta. Monterad: Delvis monterad

ZANZIBAR SIDEBOARD 119055 Brun/svart B 160 D 45 H 75 Massiv återvunnen furu, pulverlackade metall ben

Monterad: Delvis monterad

GALLERI FÖRVARING 71 Mer inspiration på ROWICO.COM


PRODUKTGALLERI

T V- B Ä N K A R & AV L A S T N I N G S B O R D Vi har ett flertal TV-bänkar och avlastningsbord i naturnära färger som passar perfekt i våra skandinaviska hem. Matchande matbord och annan förvaring finns också att finna i respektive kategori.

72

Mer inspiration på ROWICO.COM


T V- B Ä N K A R

BROOKLYN TV-BÄNK 108584 Mörkbrun B 160 D 45 H 60 Massiv lackad fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

NOTTINGHAM TV-BÄNK 114785 Grå B 160 D 46 H 65 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och massiv furu med massiva ben, grålackad. Monterad: Ja Hål för sladdar: 2 Soft close: Nej

BROOKLYN TV-BÄNK 108585 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 60 Massiv oljad fingerskarvad vitpigmenterad ek.

Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

YUMI TV-BÄNK 116909 Ek B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja

BROOKLYN TV-BÄNK 108597 Ek B 160 D 45 H 60 Lackad massiv fingerskarvad ek.

Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja FSC: FSC 100%

NOTTINGHAM TV-BÄNK 114685 Vit B 160 D 46 H 65 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Stomme i MDF och ben i massiv furu, vitlackad. Monterad: Ja Hål för sladdar: 2 Soft close: Nej

YUMI TV-BÄNK 52501 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad Hål för sladdar: 1 Soft close: Ja

AV L A S T N I N G S B O R D

DALTON AVLASTNINGSBORD 117233 Brun/guld B 121 D 31 H 84 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är lackade och handmålade för en patinerad look. Monterad: Nej

HOLTON AVLASTNINGSBORD 120012 Ek B 140 D 36 H 81 Massiv formsvarvad ek i gavlar, hyllplan och ryggar i spånskiva med ekfanér, med ekkanter. Monterad: Nej

LEWISTON AVLASTNINGSBORD 119923 Vit L 96 B 40 H 70 Kroppens utsida i sandstrukturlack på MDF, insida i melamin på spånskiva. Ben i massiv gummiträ, matt vitlackad. Knoppar i borstad guldfinish. Monterad: Nej

YUMI AVLASTNINGSBORD 119229 Vitpigmenterad B 120 D 40 H 75 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

GALLERIpå TV-BÄNKAR & AVLASTNINGSBORD 73 Mer inspiration ROWICO.COM


PRODUKTGALLERI

SOFFOR Vi har två modeller av 3-sitssoffor i två färger med matchande soffbord, som är designade att ställas tillsammans och som har samma profil i uttrycket. Sofforna har hög sittkomfort, slitstarkt tyg, dunstoppade avtagbara kuddfodral och alla delar är FSC-certifierade®.

74

Mer inspiration på ROWICO.COM


SHELTON SOFFA 120386 Grå/svart B 218 D 91 H 70 SH 38 Massiv bok-ram, nozag-fjädrad sits, kärna i kallskum med duntopp, massiv svartlackad ask i nedre panel. Benställning i pulverlackad metall. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC MIX

SHELTON SOFFA 120388 Beige/brun B 218 D 91 H 70 SH 38 Massiv bok-ram, nozag-fjädrad sits, kärna i kallskum med duntopp, massiv brunoljad ask på nedre panel, benställning i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Delvis monterad FSC: FSC MIX

NESS SOFFA 120400 Grå/vitpigmenterad B 216 D 87 H 82 SH 41 Massiva hårdvaxoljade vitpigmenterade ekben, kärna i kallskum med duntopp, nozag-fjädrad sits, rygg- samt sittkuddar bestående av quiltad dun/fiberfylling. Monterad: Nej FSC: FSC MIX

NESS SOFFA 120402 Beige/ek B 216 D 87 H 82 SH 41 Massiva hårdvaxoljade ekben, kärna i kallskum med duntopp, nozag-fjädrad sits, rygg- samt sittkuddar bestående av quiltad dun/fiberfylling. Monterad: Nej FSC: FSC MIX

SHELTON SOFFBORD 120395 Svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk svartlackad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120394 Brun/svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk brunoljad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120398 Svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk svartlackad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

SHELTON SOFFBORD 120397 Brun/svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk brunoljad ask, hela lameller. Pulverlackad metall i sandstrucktur på benen. Justerbara fötter. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

NESS SOFFBORD 120404 Vitpigmenterad L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

NESS SOFFBORD 120405 Ek L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Transparent hårdvaxolja. Monterad: Nej FSC: FSC 100%

GALLERI SOFFOR 75 Mer inspiration på ROWICO.COM


PRODUKTGALLERI

SOFFBORD Vi har flera typer av mindre bord. Soffbord, satsbord och sidobord. Massiva, fanerade eller med högtryckslaminerad bordsskiva. Småbord i olika färger, former och storlekar samt praktiska armstödsbrickor till soffan.

76

Mer inspiration på ROWICO.COM


BROOKLYN SOFFBORD 108313 Vitpigmenterad L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i vitpigmenterad hårdvaxolja.

BROOKLYN SOFFBORD 108314 Mörkbrun L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat och borstat utförande.

BROOKLYN SOFFBORD 108598 Ek L 130 B 75 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek i lackat utförande.

DAISY SOFFBORD 111833 Vit L 80 B 80 H 45 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, vitlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

Monterad: Nej FSC: FSC 100%

DAISY SOFFBORD 111834 Svart L 80 B 80 H 45 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DAISY SOFFBORD 111843 Vit L 55 B 55 H 35 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, vitlackad, PU-lack på topp, AC lack på ben. Monterad: Nej

DAISY SOFFBORD 111844 Svart L 55 B 55 H 35 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DAISY SOFFBORD 111853 Vit L 50 B 50 H 50 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, vitlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DAISY SOFFBORD 111854 Svart L 50 B 50 H 50 Topp i urfräst MDF, ben och beninfästning i massiv gummiträ, svartlackad, PU-lack på topp, AC-lack på ben. Monterad: Nej

DALTON SOFFBORD 117230 Brun/guld L 80 B 80 H 53 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är pulverlackade och handmålade för en patinerad look.

DALTON SOFFBORD 117231 Brun/guld L 120 B 65 H 53 Topp i massiv lackad furu, ben i metall som är pulverlackade och handmålade för en patinerad look.

FILIPPA SOFFBORD 113712 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek

Monterad: Nej

Monterad: Nej

FILIPPA SOFFBORD 113714 Vitpigmenterad L 130 B 70 H 52 Massiv fingerskarvad Europeisk ek

Monterad: Nej Maxlängd: 130 cm FSC: FSC 100%

FRANKY SOFFBORD 119652 Svart L 120 B 60 H 45 Massiv sandblästrad Chilensk pinje (furu), ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Ja Maxlängd: 120 cm

Monterad: Nej Maxlängd: 90 cm FSC: FSC 100%

FRANKY SOFFBORD 119653 Svart L 60 B 60 H 45 Massiv sandblästrad Chilensk pinje (furu), ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Ja Maxlängd: 60 cm

GRAFTON SOFFBORD 119658 Svart L 70 B 70 H 45 Topp i 24mm massiv sandblästrad furu, med svart lackerad yta, ben i solid pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej Maxlängd: 70 cm

GALLERI SOFFBORD 77 Mer inspiration på ROWICO.COM


GRAFTON SOFFBORD 119659 Svart L 50 B 50 H 45 Toppar i 24mm massiv sandblästrad furu, med svart lackerad yta, ben i solid pulverlackad metall i sandstruktur. Monterad: Nej

MELVILLE SOFFBORD 119384 Vitpigmenterad/svart L 140 B 65 H 46 Vild-eksfaner på spånskiva, massiv ek i kanter runt om. Stående förstärkningsreglar i massiv björk. Pulverlackerade metallben i sandstruktur. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 140 cm

MELVILLE SOFFBORD 119386 Brun/svart L 140 B 65 H 46 Vild-eksfaner på spånskiva, massiv ek i kanter runt om. Stående förstärkningsreglar i massiv björk. Pulverlackerade metallben i sandstruktur. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 140 cm

NESS SOFFBORD 120405 Ek L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Transparent hårdvaxolja.

NOTTINGHAM SOFFBORD 114680 Vit L 127 B 81 H 55 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i vitlackad massiv furu.

NOTTINGHAM SOFFBORD 114780 Grå L 127 B 81 H 55 Topp i massiv furu, brunbetsad och klarlackad. Ben i grålackad massiv furu.

RUSSEL SATSBORD 118953 Grå/vitpigmenterad L 50 B 50 H 45 Topp i HPL, på MDF. Underrede och ben i massiv ek.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej

Monterad: Nej Maxlängd: 160 cm

RUSSEL SOFFBORD 118952 Grå/vitpigmenterad L 90 B 90 H 45 Topp i HPL, på MDF. Underrede och ben i massiv ek.

Monterad: Nej

SHELTON SOFFBORD 120394 Brun/svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 28mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej Maxlängd: 145 cm

SHELTON SOFFBORD SKYE SOFFBORD 120398 Svart 119326 Svart L 95 B 50 H 45 L 89 B 89 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 28mm tjocklek. Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverPulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara lack med sandstruktur. fötter. Monterad: Nej Monterad: Nej Maxlängd: 95 cm Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 89 cm

78

Mer inspiration på ROWICO.COM

NESS SOFFBORD 120404 Vitpigmenterad L 160 B 60 H 45 Massiv Europeisk ek i hela bordet. Vitpigmenterad hårdvaxolja. Monterad: Nej Maxlängd: 160 cm

SHELTON SOFFBORD 120395 Svart L 145 B 60 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 28mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstruktur på ben. Justerbara fötter. Monterad: Nej Maxlängd: 145 cm

SKYE SOFFBORD 119327 Svart L 120 B 60 H 40 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 120 cm

SHELTON SOFFBORD 120397 Brun/svart L 95 B 50 H 45 Massiv Europeisk ask, hela lameller, 28mm tjocklek. Pulverlackad metall i sandstrucktur på benen. Justerbara fötter. Monterad: Nej Maxlängd: 95 cm

SKYE SOFFBORD 119328 Svart L 80 B 40 H 45 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 80 cm


SPENCER SOFFBORD 119270 Svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej Maxlängd: 120 cm

SPENCER SOFFBORD 119274 Vitpigmenterad/svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej Maxlängd: 95 cm

YUMI SOFFBORD 119225 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 119226 Vitpigmenterad L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119271 Svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej Maxlängd: 95 cm

SPENCER SOFFBORD 119275 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej Maxlängd: 90 cm

YUMI SOFFBORD 52421 Svart L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52291 Svart L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119272 Svart L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej Maxlängd: 90 cm

Monterad: Nej Maxlängd: 120 cm

WITTSKÄR SOFFBORD 109404 Vit L 80 B 80 H 50 Massiv gummiträ och MDF i vitlack.

Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 119205 Ek L 90 B 90 H 53 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52422 Vit L 90 B 90 H 53 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 119206 Ek L 130 B 65 H 48 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej Maxlängd: 130 cm

YUMI SOFFBORD 52290 Vit L 130 B 65 H 48 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD 119273 Vitpigmenterad/svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

YUMI SOFFBORD 119208 Ek L 50 B 50 H 45 Toppar i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej

Mer inspiration på ROWICO.COM GALLERI SOFFBORD 79


YUMI SOFFBORD 119228 Vitpigmenterad L 50 B 50 H 45 Toppar i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

YUMI SOFFBORD 52220 Svart L 50 B 50 H 45 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

YUMI SOFFBORD 52218 Vit L 50 B 50 H 45 Vitlackad topp i MDF, ben i massiv vitlackat gummiträ.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

ARMSTÖDSBRICKOR

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103707 Ek B 46 D 32 H 1 Massiv lackad ek.

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103708 Vit B 46 D 32 H 1 Massiv vitlackad björk.

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103709 Svart B 46 D 32 H 1 Massiv svartlackad ek.

TRAY ARMSTÖDSBRICKA 103716 Vitpigmenterad B 46 D 32 H 1 Massiv lackad vitpigmenterad ek.

KLÄDHÄNGARE

80

ALLAN KLÄDHÄNGARE 40018 Svart H 180 Svarvad gummiträ med svartlack, fot i marmor. Kromade detaljer.

ELIAS KLÄDHÄNGARE 101801 Svart B 44 D 44 H 179 Svarvad gummiträ i svartlack med fot i marmor. Kromade detaljer.

PELLE KLÄDHÄNGARE 110698 Svart B 44 D 44 H 181 Massivt svartlackat gummiträ.

ALLAN KLÄDHÄNGARE 20018 Vit H 180 Svarvad gummiträ med vitlack, fot i marmor. Kromade detaljer.

ELIAS KLÄDHÄNGARE 101800 Vit B 44 D 44 H 179 Svarvad gummiträ i vitlack med fot i marmor. Kromade detaljer.

PELLE KLÄDHÄNGARE 110699 Vit B 44 D 44 H 181 Massivt vitlackat gummiträ.

Mer inspiration på ROWICO.COM


Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

81


82

Mer inspiration pĂĽ ROWICO.COM

Profile for Rowico

Rowico Home möbler våren/sommaren 2021