Page 1


© 2012 - 2013. Audivio Ediciones. Audivio Multimedia S.L C/ Santa María, 5 - 25660 Alcoletge (Lleida) www.audivio.tv - info@audivio.tv Són rigorosament prohibides, sense l’autorització escrita dels titulars del copyright, sota sancions establertes per la llei, la reproducció la reproducció total o parcial d’aquesta reprografia, el tractament informàtic, el disseny i la idea dels continguts d’aquest document. Registrat sota domini a SafeCreative.


Audivio Multimedia és una productora de continguts audiovisuals i comunicació nascuda l’any 2012 dirigida per professionals amb molts anys d’experiència en els mitjans de comunicació, cinema, educació, disseny i la informàtica. El sector audiovisual ha de canviar. S’ha d’adaptar als nous temps i als que vindran. A Audivio defensem la fusió i agrupació de serveis fins ara individualitzats per tal de complir amb els nostres propòsits i objectius: potenciar projectes innovadors, de qualitat, sostenibles, d’informació, ficció i entreteniment. Evitar la fuga de talent i promoure la difusió internacional de la nostra cultura, territori i identitat. “És el moment. Saber canviar és evolucionar”.


Index de serveis »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »»

Televisió i streaming d’events en directe. Programes de televisió i Audivio Televisió. Productora de cinema. Agència de comunicació. Publicacions informatives online. Cursos de formació. Gestió i organització d’events. Estudi de disseny gràfic i web. Audivio Editorial Edicions. Aplicacions per a dispositius mòbils. Agència de publicitat, vídeo, marketing.


Benvinguts Audivio Multimedia és molt més que una productora audiovisual. És una empresa que es preocupa per la societat i els clients. Volem aprendre de vosaltres. Per això afrontem el dia a dia partint d’una base de reciclatge constant. Treballem per la investigació, el posicionament i la innovació. Volem trencar amb els tòpics tant instaurats i demostrar que amb esforç, il·lusió i vitalitat es poden construir projectes rentables, sostenibles i de qualitat. Audivio Multimedia és un equip jove amb experiència, que afronta els moments actuals com l’hora de donar un pas endavant i evolucionar. Ens acompanyes?


La televisió del futur Creiem en un model de televisió interactiva, a la carta, en directe i en alta definició. Un model híbrid, multiplataforma i que sàpigui aprofitar els avantatges que brinda Internet i la televisió digital terrestre. En qualsevol lloc, en família, davant d’un ordinador, amb la tablet o el mòbil, podrem gaudir d’Audivio Televisió i els seus canals. Volem complir el veritable paper dels mitjans de comunicació. Informar, entretenir i formar a tot tipus de públic. Una televisió online, digital, en alta definició i generalista. Un pas al futur sense oblidar les necessitats del present. En els canvis es troba l’evolució.


Des de qualsevol racó, al món sencer En tot tipus de dispositius Audivio televisió emet en alta definició en tots els seus canals i utilitza la tecnologia Live Play Video que facilita la visualització en tot tipus de dispositius i dimensions de pantalla de contingut en directe i sense perdre ni un píxel de qualitat. El reproductor adapta la seva tecnologia i llenguatge de programació automàticament segons l’aparell amb el que es connecti i el seu sistema operatiu. Si vol mirar la televisió a través del Iphone o l’Smart televisió, utilitzarà llenguatge HTML5, RTSP si el mòbil utilitza Android o Adobe Flash en cas que es visualitzi des d’un ordinador.

Televisió social i per compartir T’imagines poder compartir una emissió en directe dels nostres canals de televisió a partir de les xarxes socials, la teva web o blog en temps real? Audivio televisió permet implementar un reproductor en directe de la nostra televisió dins de Facebook, Twitter, Wordpress i qualsevol pàgina d’Internet tan fàcil com si pengessis un vídeo de Youtube. Copiant la direcció web de la nostra televisió dins de les xarxes socials permet multiplicar l’audiència i mirar la televisió mentre navegues tranquil·lament, treballes o navegues amb els teus.


La televisió del futur

En directe, sense fronteres

Audivio televisió des del sofà

Cada cop és més normal disposar de connexió a Internet i poder accedir a la xarxa amb tot tipus de dispositius mòbils. Gràcies a la tecnologia broadcaster a Audivio televisió podem emetre en directe a qualsevol lloc. No necessitem unitats mòbils. Només cal disposar d’accés a Internet. A més a més, les televisions digitals que emeten per TDT poden connectar fàcilment amb la nostra emissió a través del web. El maletí portable és l’encarregat de transmetre la imatge al servidor online i distribuir-la a tot el món.

Fins ara, el principal problema de la televisió per Internet era no poder gaudir de les seves possibilitats més enllà de la pantalla d’ordinador. Actualment comencen a ocupar el mercat les Smart TV, televisiors intel·ligents que permeten connexió a la xarxa i descarregar aplicacions. Descarregant l’Audivio App TV podem gaudir de la televisió online en directe com si realment veiéssim qualsevol canal a la TDT. Quan sintonitzem amb el control remot Audivio tv, l’Smart TV ho farà connectant-se a Internet automàticament via wifi sense cap cable.


Crea el teu propi canal Adaptat al web i autogestionat Qualsevol municipi, ciutat, empresa, organització, escola o particular pot comptar amb un canal de televisió particular amb el que podrà difondre els seus continguts en directe o a la carta. A Audivio oferim un servei de formació, creació i posada en marxa del canal i manteniment. T’imagines la possibilitat de comptar amb una televisió per Internet al teu municipi, escola o organització amb cobertura internacional i en directe? Què la gent que hi ha al teu voltant forma part de la gestió, creació de contingut i difusió?


Exemple de televisi贸 online


Els nostres formats

Ignotos

La nova pagesia

Un docuroad que intenta descobrir els misteris i successos dels llocs més amagats de Catalunya. Un format que combina l’actualitat i la ficció on el jove periodista Víctor Masip junt amb l’equip format per un investigador, un criminòleg, dos directors de cinema, realitzadors, historiadors, un sociòleg i una psicòloga s’endinsen en pobles, paratges amagats del Pirineu català. Les muntanyes amaguen històries i llegendes populars que s’han mantingut vives fins a l’actualitat i l’equip del programa s’encarregarà d’investigar-les a fons i viure a flor de pell tot tipus de successos arriscats.

La nova pagesia un programa d’atualitat agrària de Catalunya i Espanya. Un espai que analitza els principals aspectes que incideixen en aquest sector primari i, alhora, promociona els productes de la terra. Pagesia és, des de fa temps, el programa de referència a Ponent i ara amplia la seva cobertura i els seus continguts per arribar als consumidors especialitzats i als que s’hi volen apropar. L’espai es distingeix per ser plural, divers, constructiu, actual i complet. Compta amb el portal d’informació www.pagesia.info, una publicació digital que en reforça la difusió i amplia els continguts.


Igual que jo

Pagesos de capital

El programa ”Igual que jo”, neix l’any 2009 com a programa magazine televisiu fet per i amb persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat o persones que es troben en situació de risc d’exclusió social. La seva filosofia consisteix en atansar amb naturalitat i espontaneïtat a l’espectador les diferents realitats d’aquests col·lectius de persones. És un programa atemporal i sense cap limitació de territori que combina seccions al plató amb reportatges a l’exterior. La presentadora i directora Empar Rovira viatja per tot el país és testimoni dels casos més emotius i impactants.

És el primer reality de temàtica purament social i agrària en el que tres persones pertanyents a la classe alta de la ciutat conviuran durant 15 dies amb una família de pagesos i grangers. Els participants descobriran com n’és de dura la vida al camp. Aixecar-se a les sis del matí per anar a collir olives amb les borrasses, portar-les al molí, tenir cura d’una explotació porcina, cuidar la vinya per fer vi o torrar les flors del safrà. S’endurà el premi aquella persona que passats els dies de convivència s’hagi adaptat amb més facilitat. Un programa entretingut per a tota la família.


Paissatges 3.0

DGF - Magazine

Consisteix en un paquet de documentals on setmanalment acompanyats de persones conegudes recorrerem els llocs amb més encant de Catalunya. Les festes majors, les tradicions de cada poble, els dinars familiars, els vermuts a la fresca mentre escoltem l’orquestra i ballen sardanes. Volem indagar i recuperar aquella manera de viure als pobles. En les primeres entregues, acompanyarem a personatges del món de la cultura, la política, empresaris amb compromís social a tornar als orígens, reviure els temps i els records de la infantesa i traslladar al present els moments feliços del passat.

Tot i el seu nom agosarat, De Generació Fatal és un magazine d’humor, informació i crítica social per a tot tipus de públic. Un programa que repassa l’actualitat del moment manipulada, el que surt a la resta de mitjans de comunicació, les audiències, la crònica social sempre en clau d’humor. DGF converteix en espectacle i en notícia tot allò que passa al plató amb l’objectiu principal de fer passar una bona estona. Cal remarcar la labor de 4 periodistes reporters que sortiran al carrer per palpar el clima social, els seus divertidíssims gags, les seccions de cultura i entrevistes amb convidats de prestigi.


Clitxats

DeVins

Un programa amb les càmeres ocultes més enrevessades. T’imagines endinsar-te dins la boira lleidatana i viatjar en el temps? Arribar a un poble desconegut plè de gent d’allò més extranya? Que els túnes subterranis de la ciutat de Lleida amaguin una porta a l’infern? Que els extraterrestres invaeixen la tranquil·litat d’un grup d’amics que passaven uns dies en una casa rural? “Clitxats” farà passar als seus protagonistes per les experiències més al·lucinants i impactants gràcies a la col·laboració dels ganxos coneguts o de la mateixa família que ajudaran en la construcció de la historia.

Seleccionem a cinc famílies catalanes amb una gran tradició familiar en el món del vi, amb les que passarem 8 dies i coneixerem tots els secrets amagats. Els seus inicis, inquietuds, relacions laborals, vida social, els acompanyarem a les fires, ambicions, nous projectes de futur. Amb la vinya com a principal escenari d’unes entrevistes amb gran profunditat.


Serveis Retransmissió d’events El projecte Audivio Televisió engloba la possibilitat d’emetre tot tipus d’events en directe i en alta definició pública o per a un grup de persones específiques. Fires, conferències, tallers, cicles, cerimònies, trobades, festivals o rodes de premsa.

Programes especials i formació Posem a disposició dels patrocinadors la graella televisiva dels nostres canals per organitzar, produir, emetre i distribuir programes especialitzats de temàtica personalitzada. Oferim també cursos de formació audiovisual per a totes les edats.

Gestió de la publicitat Creació, disseny, producció i rodatge de tot tipus d’anuncis en qualsevol format per emetre en els nostres continguts i plataformes. En qualsevol format: cinema, vídeo, audio, digitals, en aplicacions mòbils o en paper.


Indústria audiovisual de Ponent Un somni que es pot fer realitat Durant aquests últims anys, hem pogut corroborar que la província de Lleida és una mina de recursos, localitzacions i gent amb potencial per explotar. En la situació actual, al sector audiovisual li toca fer un pas endavant cap a noves propostes que tinguin en compte el finançament i la difusió de tot el que engloba la cultura i ens defineix com a societat. Ara tenim una oportunitat sobre la taula, de treballar i dinamitzar la nostra terra. Construint una plataforma promocional, una petita però disciplinada indústria del cinema que ens ajudi a comunicar-li al món qui som, què tenim, les nostres costums, els nostres llocs, els nostres professionals a partir d’històries ficcionades on la majoria, ens sentim identificats. Necessitem un canvi, i és possible, perquè avui en dia, a Lleida, tenim les infraestructures necessàries. Hem de trencar amb els tòpics de superproduccions espectaculars en què s’inverteixen quantitats abismals de diners per aconseguir beneficis a curt plaç. Això no vol dir que es poden fer grans projectes amb quatre duros. Però sí és certa la possibilitat de crear productes de ficció (pel·lícules, curts, sèries) de gran qualitat i sostenibles, que siguin rendibles i donin fruits a curt o mitjà termini. I al mateix temps que tinguin repercussió en els sectors productius de la província.

A Audivio Multimedia volem transmetre aquesta energia i il·lusió per activar el sector audiovisual lleidatà i català, tenint en compte l’estimulació conjunta de tots els sectors de la resta de la província de Lleida. Ens proposem constituir un conglomerat d’inversors, que encara que no pertanyin al sector audiovisual, estiguin disposats a canviar i situar el territori, la cultura, la gent i els negocis a escala internacional a través de projectes audiovisuals que ens facin créixer econòmicament però també intel·lectualment, creant una identitat pròpia, un sistema de treball i evitar que el nostre talent no tingui més remei que marxar a un altre lloc. Alhora, volem donar una oportunitat a la població de ser partícip en les propostes que s’executin. “De Lleida al món, però des de Lleida”. Mostrem al món qui som i què tenim, no importa la forma com ho fem, simplement li hem de posar il·llusió, ganes, esforç i creativitat. La qualitat i els èxits, vindran sols. Som petits, per això cal treballar conjuntament, aprofitar les ajudes que se’ns brinden, deixar de tirar-nos pedres entre uns i altres i agafar pic i pala.


Sintonia laboral Per a Audivio Multimedia la professionalitat de l’equip és el factor més important. Però perquè aquesta selecció sigui efectiva creiem que ha d’haver una sintonia que uneixi tots els nostres departaments. Després de moltes hores i projectes junts, el nostre sistema i dinàmica de treball ens ha permès iniciarnos en projectes de gran envergadura que suposen una coordinació i logística avançada. El nostre equip està format per professionals de totes les edats, que aporten els seus coneixements i experiència per transformar en realitat i portar a la pràctica qualsevol projecte audiovisual en tots els suports. Ens agraden els reptes i treballem diàriament per convertir els nostres somnis i els dels altres en realitat. Projectes de qualitat i sostenibles. Bones idees a baix cost són compatibles. Audivio Multimedia és més que una productora audiovisual. Els diferents perfils professionals que treballen i col·laboren amb la nostra empresa fan possible agrupar i abastar molts serveis.


Un equip de professionals


Un espai màgic... Per posar en pràctica les nostres creacions de televisió o cinema és necessari l’existència d’un espai especialitzat i dotat tecnològicament amb les últimes prestacions del mercat audiovisual. Que sigui a la vegada sostenible i de proximitat. El complex audiovisual Magical Media és el lloc on es modelen i creixen la majoria dels nostres projectes. Un espai on totes les necessitats són cobertes per oferir productes de màxima qualitat.


m茅s informaci贸 a www.magical.cat


Audivio Comunicació és una agència de comunicació on oferim als nostres clients un servei complet, integral i a la carta per tal de maximitzar la repercussió de totes les seves accions. Format per un equip de periodistes amb experiència laborral en empreses i insitutucions, ens comprometem a aconseguir els objectius que els clients ens proposin. Treballem en equip i prop dels nostres clients. Compromesos amb la qualitat i el tracte en la gestió de la informació, potenciant la creativitat per convertir-nos en un enllaç entre les necessitats del client, els mitjans de comunicació i les xarxes socials. Comptem amb un servei de llengües a l’espanyol, català, anglès, francès i italià.

Els nostres serveis A Audivio Comunicació treballem en totes aquelles necessitats que una petit, mitjà o gran negoci, institució o associació requereixi a l’hora d’emetre informació o estructurar-se internament.


Audivio Comunicació ofereix gestió integral de la comunicació i imatge a mida, a totes les PIMES i grans empreses de tots els sectors, així com a entitats i organismes públics. La comunicació ha canviat. Per arribar al públic i als consumidors, els organismes han de fer un pas endavant i adaptar-se a la nova realitat. Nosaltres hem reciclat la nostra dinàmica de treball, tractant d’oferir una visió més integral i globalitzada de la comunicació actual. Treballem a partir de criteris periodístics: el tracte ètic de la informació, l’actualitat, la responsabilitat, visualització, enteniment i immediatesa.


A

Comunicació per a organizacions

B

Comunicació per a empreses i persones

C

Planificació, gestió y marketing

Desenvolupament d’estratègies comunicatives per institucions, col · lectius professionals, fundacions ...

Gestió i planificació a mida de la comunicació en tot tipus d’empreses, i sectors per augmentar la seva competitivitat.

Suport estratègic per a la planificació d’esdeveniments, campanyes de màrqueting viral en tots els formats, anàlisi, gestió publicitària.

· Pla de comunicació. · Relacions institucionals. · Formació de portaveus. · Presència en xarxes socials. · Cobertura d’actes. · Gabinet de premsa. · Gestió de crisi. · Relació amb els mitjans de comunicació. · Comunicació interna. · Assessoria d’imatge. · Disseny gràfic i web. · Fulletons, informes i catàlegs. · Alertes SMS. · Automatització de pregons. · Audio i vídeo (notícies).

· Pla de comunicació. · Campanyes de màrqueting. · Formació de portaveus. · Presència en xarxes socials. · Cobertura d’actes. · Gabinet de premsa. · Gestió de crisi. · Relació amb els mitjans de comunicació. · Comunicació interna. · Assessoria d’imatge. · Disseny gràfic i web. · Fulletons, informes i catàlegs. · Alertes SMS. · Gestió publicitària. · Notícies de vídeo i veu.

· Captació de clients. · Fidelització. · Organització d’events de

tot tipus. · Campanyes a Facebook, Twitter i Youtube. · Reportatges i cobertura. · Diseny Gràfic: (logotips, branding, rebranding, pàgines web, editorial, publicitat...). · Posicionamient a Internet.


Formació de portaveus Plans de comunicació Analitzem la comunicació externa, interna i la manera de treball existent, per determinar un punt de partida. Proposta de nous objectius i dinàmiques.

Relacions institucionals Traduir i difondre al públic els assumptes polítics i de gran complexitat en missatges simples i atractius.

Formar a professionals que actuin d’enllaç entre l’empresa i els mitjans. Explorant tècniques de dicció, parlar davant del públic, reacció en directe, disseny i planificació de discursos...

Presència en xarxes socials Metodologia d’Advocacy. Optimitzar la presència a Facebook, Twitter, Blogs i pàgines web amb un conjunt d’eines que implementin i assegurin la comunicació social.

Gabinet de premsa Tots els mitjans i materials per establir una relació eficaç amb els mitjans de comunicació.

Gestió d’events y actes Organitzem actes, esdeveniments, rodes de premsa i emetem a l’instant peces audiovisuals de les seves declaracions per ser enviades als mitjans.


Posicionament Quan els clients facin una recerca en els motors de cerca d’Internet referents al seu sector, vetllarem perquè la seva informació aparegui en primer terme.

Traducció i correcció Redactem, corregim i traduïm a tots els idiomes els documents i textos que desitgi per ser utilitzats com a promoció o formació.

Gestió integral de la publicitat Creació, disseny, producció i gestió de campanyes publicitàries en qualsevol suport des de l’inici fins al final amb una textura i càmeres HD cinema a 4K de resolució.

Campanyes i marketing Creem campanyes estratègiques en tots els formats i enviem les estadístiques digitals a través de qualsevol dispositu mòvil amb un complet sistema d’aplicacions interactives.

Sistema d’alerta WattsApp Campanyes d’alerta per a esdeveniments, avisos institucionals, comunicats oficials, emergències.

Agenda i planificació Planifiquem els teus actes diaris, reunions o esdeveniments.


Les nostres webs

Audivio.tv

Pagesia.info

Pàgina web corporativa de la nostra productora que compta amb notícies oficials, descripcions dels projectes, identitat, descripció dels serveis i contacte. Es converteix en un enllaç amb els clients i el públic.

Pàgina oficial de la publicació digital en català que conté notícies, reportatges, entrevistes i articles d’opinió en tot tipus de formats audiovisuals sobre el sector agroalimentari de Catalunya.


Cursos de formació Aquesta és la nostra carta de cursos que ofertem a institucions, organitzacions i empreses. Els contractants dels cursos tenen dret a cobrar quota als alumnes. Ens adaptem al nivell de la majoria dels assistents.

1

Gravació de vídeo

5

Càmeres DV i de disc dur. Domèstic, semiprofessional i cinema.

2

Edició de vídeo

Word, Excel, Access, Power Point, OpenOffice.

6

Xarxes socials segures Twitter, Facebook, Tuenti, Line, Whats App, Google Plus, Myspace, Hi5.

4

Efectes especials After Effects, Maya, VUE, Cinema 4D.

Fés la teva web o blog Dreamweaver, Joomla, Wordpress, Magento, Adobe Flash, Blogger.

Final Cut, Adobe Premiere, Sony Vegas.

3

Ofimàtica i iniciació bàsica

7

Edició i retoc fotogràfic Photoshop, Gimp, Adobe Fireworks, Adobe Lightroom, Corel Draw.

8

Documentació Apte per biblioteques, comandes, bases de dades. Digitalitzar, arxivar i classificar documents.


Gestió i organització d’events A Audivio Events proporcionem un servei que cobreix totes les necessitats per organitzar qualsevol tipus d’event. Treballem amb professionals de confiança. Un servei a la carta i de qualsevol dimensió.


Què organitzem? • • • • • • •

Events personals: celebracions especials. Congressos. Events i festes privades. Incentius empresarials. Rodes de premsa. Programes VIP. Marketing promocional.

• Events virtuals. • Fires especialitzades.

En quin lloc? • • • • • • •

Balnearis i Spa. Restaurants. Centres de convencions. Centres esportius i estacions d’esquí. Finques, castells, masies. Bars i discoteques. Hotels per convencions.

• Llocs amb encant. • Institucions públiques o privades.


Adequació de l’espai • • • • • • •

Disseny i decoració del l’entorn. Climatització. Lloguer de mobiliari i expositors i stands. Carpes, escenaris i tarimes. Servei de menjar (còctel o càtering). Paissatgisme. Guarda-robes.

• Maquinària, sonorització i il·luminació. • Servei de neteja.

Professionals durant l’event • • • • • • •

Hostesses i promotores. Personal per l’event. Presentadors. Tècnics de so. Fotògrafs i gravació de vídeo. Assistència sanitària i suport a discapacitats. Intèrprets. Agents de seguretat privada.

• Animadors i personal shoppers. • Conferenciants i personalitats.


Serveis tècnics • • • • • • •

Servei de retransmissió en directe i HD. Videoconferències. Equips audiovisuals. So, llum i pirotècnia. Producció audiovisual. Lloguer de material informàtic. Lloguer de generadors.

• Realització en viu. • Càmeres de cinema per fer posteriors spots.

Control mòbil, apps, disseny • • • • • • •

Acreditacions digitals QR. Aplicació de control d’accessos. App de control i llistes. Implementació i inscripció al lloc web. Impressió, retolació, disseny gràfic. Comunicació i RRPP. Regals d’empresa i merchandising.

• Gestió de l’assegurança de l’event. • Material per a congressos.


Pla d’actuació 1. Desenvolupament • • • • • • • •

Objectius. Públic objectiu. Pressupost. Àrea de creativitat. Programació i concretar de l’emplaçament. Difusió i promoció. Sistema d’invitacions i accés. Pautes finals.

2. Execució • • • • • •

Coordinació. Control d’accés. Seguretat. Manteniment de l’event. Clausura. Neteja.

3. Finalització • • • •

Valoració final. Informe de successos. Control de qualitat i confiança. Valoració de beneficis.


Disseny grĂ fic i web


Estudi de disseny El millor servei a la teva disposició

Disseny de logotips

Imatge corporativa

Disseny de packaging

Targetes de visita

Catàlegs corporatius

Díptics, tríptics, caràtules, etc...


Pòsters i flyers

Maquetació de revistes

Disseny per a fires

Il·lustracions

Fotografia publicitària

Disseny 3D


Creació i gestió de pàgines web Adaptat a cada servei, amb allotjament i manteniment

Tot tipus de webs i portals

Publicacions interactives

Botingues online

Naming (Creem noms)

Allotjament web

Manteniment de serveis


Aplicacions de dispositius mòbils A Audivio Multimedia sabem que les aplicacions per a dispositius mòbils ens faciliten la feina. És per això que hem creat un departament de programació i desenvolupament on totes aquelles idees i propostes a mesura que els clients ens proposen i n’instal·lem altres que ja existeixen.


Publicitat i reportatges Creem, dissenyem i posem en pràctica tot tipus de campanyes publicitàries en tots els formats audiovisuals possibles. Televisió, cinema, internet, diaris, ràdio, paper. Comptem amb un estudi de locució i càmeres que graven a 4 més vegades l’alta definició estándard, que atorguen una estètica de cine als videoclips, anuncis, reportatges, vídeos etc.

Fotogrames de l’anunci i videoclip “Terra Endins” que promociona el paissatge i la vida al poble de la Granadella.


Publica el teu llibre Fa temps que tens un treball escrit i t’agradaria publicar-lo? Ara ho pots fer realitat amb Audivio Ediciones. Publiquem novel·les, relats, manuals, còmics, llibres de text, memòries, treballs, guies i un llarg etcètera. L’autor assumeix un percentatge dels costos d’edició al mateix temps que manté en tot moment els seus drets de propietat i explotació. Nosaltres ens encarreguem de dissenyar la portada, el material, maquetar-lo, editar-lo, promocinonar-lo i distribïr-lo a les principals llibreries i a la xarxa. Inclosa l’edició electrònica.


1

4

Disseny i maquetació del llibre

Entrega d’exemplars a l’autor

2

5

Dispòsit legal i registre de ISBN

Correcció i últims detalls

3

6

Registre de la propietat intel·lectual

Impressió segons demanda


7

10

Promoció del llibre

Adaptació ebook llibre electrònic

8

11

Publicitat i bookmovie

Ressenyes pels mitjans de comunicació

9

12

Venta per internet

Distribució i venta directa


Contacta Equip directiu Francesc Balañá Pascual Director de continguts fbalana@audivio.tv +34 678 76 19 81 @fran_balana

Víctor Masip Romero Director creatiu vmasip@audivio.tv +34 651 93 95 18 @victormasip

Audivio Multimedia C/ Santa Maria, 5 25660 (Alcoletge) Província de Lleida Tel/ Fax 902 945 219


Cataleg de Serveis 2013  

Catalogo de Servicios

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you