Robo Educational Toys Nieuwe Producten

Page 1

NIEUWE PRODUCTEN


ref.nr. JAC5400 Time Timer WASH

Time Timer WASH Time TimerÂŽ ontwikkelt innovatieve visuele timers om het verstrijken van de tijd voelbaar te maken. Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van kinderen en onderwijspersoneel en introduceren met trots de gepatenteerde Time Timer WASH. Door middel van een LCD-scherm, stap voor stap en visueel aangegeven hoe en hoelang u uw handen moet wassen, zoals aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

2

Eigenschappen van de Time TimerÂŽ WASH

. Waterbestendig . .

Werkt met 3 AA batterijen (exclusief ) Bevestiging door middel van een zuignap (inclusief ) . Afmetingen 9,5 x 9,5 x 6 cm . Optioneel muziek en geluid


Hoe werkt de Time Timer® WASH? Het LCD scherm helpt in 3 fases met het doorlopen van je handen te wassen: 5 seconden inzepen, 20 seconden handen wassen en 5 seconden afspoelen. Dit wordt ook eenvoudig zichtbaar door middel van de pictogrammen op het scherm van de Time Timer® WASH. Tevens kun je naar keuze de optie muziek of geluid tijdens de overgangen inschakelen.

Timer Het is niet nodig om de tijd bij te houden tot uw handen schoon zijn, het werkt zelfregulerend.

Eenvoudig Kinderen en volwassenen van alle leeftijden kunnen dit eenvoudig gebruiken.

Altijd schone handen Schone handen waren nog nooit zo belangrijk, en met de Time Timer® WASH bent u hiervan verzekerd.

Inclusief zuignap Met de bijgeleverde zuignap kan de timer bevestigd worden aan de wand, spiegel maar ook op een blad.

Hoe het werkt:

3


Time TimerÂŽ Pocket, Medium en Large Houd rekening met het volgende: Mocht u een retailverpakking nodig hebben, dan hebben wij een label beschikbaar die zo over de verpakking van de Time Timer Pocket heen kan.

4


Time Timer® Pocket

Time Timer® Medium en Large

Pocket model updates:

Medium en Large uitvoering updates:

• De beschermdeksel is nu doorzichtig zodat de resterende

• De doorzichtige kunststof lens beschermt de schijf voor een nog langere levensduur, en beschermt de schijf van incidentele scheurtjes (en kleine plakkerige vingertjes). • Magneten zijn aanwezig op beide modellen. De voorgaande magnetische & niet magnetische modellen zijn samen gesmolten in 1 model met dit herontwerp. • Werkt op 2 AA batterijen. (voorgaande modellen op 1 AA batterij) • De verpakking is verbeterd naar een SIOC norm (kan in eigen verpakking verzonden worden).

tijd makkelijker te zien is als de deksel dicht is. • De wijzerplaat zit dieper zodat de timer doorloopt wanneer het deksel gesloten is. • De verpakking bestaat uit een zacht velours herbruikbaar zakje met trekkoord, om de Time Timer in te vervoeren, of te gebruiken voor een ander doel. . Werkt op 1 AA batterij. (niet inclusief )

ref.nr.JAC 5107 Time Timer® Pocket Afmetingen 75mm L x 80mm B x 36 mm H

ref.nr.JAC 5108 Time Timer® Medium Afmetingen 190mm L x 192mm B x 31 mm H

ref.nr.JAC 5109 Time Timer® Large

Afmetingen 306mm L x 307mm B x 43 mm H

5


Biofilter Een Biofilter voor de WhisperPhone Duet en Select. Deze Biofilter is ontworpen om de verspreiding van ziektekiemen te minimaliseren met een minimaal verlies van luchtstroom; zodat studenten elkaar nog steeds kunnen horen bij het gebruik van de WhisperPhone Duet en/of de WhisperPhone Select.

ref.nr. 90015 Biofilter

WHISPERPHONE SELECT WhisperPhone Select brengt begeleidend lezen naar een geheel nieuw niveau.

Leerlingen van de kleuterschool tot en met groep 4 gebruiken Select tijdens begeleidend lezen met een leraar.

Met het keuzewiel kan de docent een direct communicatiekanaal creĂŤren om 1-op-1 met elke student te volgen en te werken terwijl andere studenten gefocust blijven op lezen.

Draai van de wijzerplaat kan WhisperPhone Select worden gebruikt, 3x2 kinderen kunnen elkaar apart voorlezen.

WhisperPhone Select helpt niet alleen elke leerling gefocust te blijven, maar stimuleert ook het gebruik van een zachtere stem die het begeleidend lezen stiller maakt.

WhisperPhone Select, het ultieme hulpmiddel voor begeleidend lezen. Kinderen houden ervan, omdat het leren lezen zo nog leuker wordt!

ref.nr. 90014 WhisperPhone Select 6


Biofilter

ref.nr. 90007 WhisperPhone Duet

WHISPERPHONE DUET • De perfecte tool voor gepaarde leesoefeningen door studenten aan te moedigen om samen te werken en elkaar te helpen.

• Ook handig voor een-op-een tijd met docenten, of logopedisten. • WhisperPhone Duet houdt klaslokalen stiller door het creëren van een akoestisch-duidelijke verbinding tussen twee lezers. • WhisperPhone Duet helpt bij het ontwikkelen van leesvaardigheden en moedigt expressieve leesleraren aan. • Kinderen houden van WhisperPhone Duet voor het plezier en resultaat! • De buis is 91 centimeter lang.

7


Beschermkit BeschermKit - COVID 19

70 magnetische pictogrammen om een beter begrip te creĂŤren over hygiĂŤne en sociale afstandsmaatregelen.

8


Beschermkit

ref.nr. R4010 Beschermkit - COVID 19 Inbegrepen in deze set: 70 magnetische pictogrammen van 4 x 4 cm + 1 dubbelzijdige magnetische deurhanger

In deze set zitten 70 magnetische Pictogrammen en een deurhanger, met deze set zal het begrijpen en het opvolgen van de regels een stuk inzichtelijker en leuker worden. Pictogrammen met alle nieuwe maatregelen over bijvoorbeeld het handen wassen, dragen van een mondmasker, wat is toegestaan en wat niet, ook regels voor sociale afstand in het onderwijs en/of in thuissituaties. Door het gebruik van de dubbelzijdige magnetische set. Deze set is ontwikkeld in samenwerking met personeel dagopvang, leerkrachten, schoolleiders, artsen en ergotherapeuten.

Ideaal voor alle kinderen en volwassenen, perfect voor thuissituaties, kinderdagverblijven, scholen en andere openbare gelegenheden waar de hygiĂŤne en sociale afstand regels gelden.

9


LittleStorm Vier leuke conversatiespellen voor jonge kinderen om hun emoties, zintuiglijke indrukken, acties en reacties te ontwikkelen. Om kinderen aan te moedigen over hun eigen ervaringen en omgeving te praten. ref.nr. 10008 LittleStorm

De houten kist bevat 24 houten speelborden (6 houten borden voor elk thema) en 96 houten speelkaarten (4 x 24 houten kaarten voor elk spel) 1 speluitleg De 4 thema’s zijn: . Dingen om thuis te doen . Allerlei weersomstandigheden . In de wereld . Hallo en tot ziens

Leuk spel voor jonge kinderen vanaf 2,5 jaar LittleStorm thuis - gele lijnen (6 thema’s) Little Storm is in de keuken, neemt een douche in de badkamer, bouwt in de werkplaats, ontspant in de woonkamer, eet en maakt zich klaar om naar bed te gaan. LittleStorm in alle weersomstandigheden - paarse lijnen (6 thema’s) Ga naar buiten met LittleStorm als het regenachtig, sneeuwachtig, winderig, bewolkt en zonnig is en blijf binnen bij onweer. LittleStorm in de wereld - blauwe lijnen (6 thema’s) Little Storm gaat naar de dokter, naar de stad, naar de haven, naar het bos, naar de speeltuin en naar het park. LittleStorm zegt hallo en tot ziens - groenen lijnen (6 thema’s) Help LittleStorm hallo en tot ziens te zeggen op school en wanneer het tijd is om hallo te zeggen tegen een nieuwe dag, maar ook om afscheid te nemen.

10


LittleStorm

De LittleStorm-spelletjes behandelen drie feiten: Kinderen van 2-6 jaar vinden het moeilijk om concepten te begrijpen, waaronder tijd, overlijden en echtscheidingen. Op deze leeftijd hebben ze geen vaste perceptie van tijd. Dit betekent dat wanneer een 2-6-jarige afscheid neemt, hij / zij niet weet hoeveel tijd er zal gaan totdat ze elkaar weer zien. Het kind zal het ook moeilijk vinden om te begrijpen dat iets permanent is. Bovendien is het kind nog niet in staat om onderscheid te maken tussen het echte en het ingebeelde. Als het kind blootgesteld wordt aan een situatie die hij / zij niet begrijpt, zal het kind in de neiging komen om zijn / haar eigen uitleg te creĂŤren.

Leerzaam conversatie spel voor jonge kinderen vanaf 2,5 jaar 11


Robo Educational Toys B.V. Seggelant West 9G 3237 MJ Vierpolders/Brielle The Netherlands Tel. 31(0)181 479356 Fax 31(0)181 479358 E-mail info@robo-toys.com www.robo-toys.com www.timetimer.nl

Your reliable partner since 1992

Differences in colour or design may occur


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.