Right Rental Special Events Services Catalogue

Page 1

RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW Right Rental Ltd. Tel: +306 986 838 920, +359 895 566 825

www.rightrental.net office@rightrental.netΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ CONTENT ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT/TENTS MASTERTENT �������������������������������������� 5 ΣΚΗΝΕΣ/TENTS ������������������������������������������������������������������������������������������������ 11 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ/EQUIPMENT TENTS ������������������������������������� 23 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ/TABLES AND CHAIRS ������������������������������ 29 ΥΦΑΣΜΑΤΑ/TEXTILES ��������������������������������������������������������������������������������� 35 ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ/DESIGN FURNITURE ���� 41 ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ/FURNITURE AND DECOR ������������������������������ 53 ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ/BAR AND BUFFET ���������������������������������������������� 61 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/KITCHEN EQUIPMENT ��������������������������� 77

www.rightrental.net / 3


Η Right Rental Special Events Services προσφέρει υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων, σχεδιάζοντας και παραδίδοντας έτοιμες προσωρινές εγκαταστάσεις (σκηνές) για μερικές από της πιο διάσημες αθλητικές, πολιτιστικές, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Right Rental έχει περισσότερο από 15 χρόνια εμπειρίας και έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση εμβληματικών εκδηλώσεων όπως το παγκόσμιο κύπελλο σκι στο Μπάνσκο, το τουρνουά του παγκοσμίου πρωταθλήματος γκολφ „Volvo World Match Play Championship“, το παγκόσμιο κύπελλο βόλεϊ, το παγκόσμιο κύπελλο τένις γυναικών, το παγκόσμιο κύπελλο στίβου, τα παγκόσμια πρωταθλήματα αερόμπικ, πάλης, γυμναστική και πολλά άλλα. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους χορηγούς της Βουλγαρικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ιδιαίτερες επιθυμίες του κάθε πελάτη οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Η Right Rental είναι η προτιμώμενη πάροχος υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων διεθνών εταιρειών, όπως: Coca Cola, BASF, American Chamber of Commerce, JTI, BAT, Porsche, Hyundai, KPMG, UNIQA, LIDL, Unicredit Bulbank, EFG Postbank, IKEA, HP, Lufthansa Technik, Mercedes, Nissan, Peugeot, Audi, Volkswagen, Microsoft, Nokia, NESTLE, Kraft Foods, Chipita, METRO, Eveco, AVON, OMV, Lukoil, Shell και πολλές άλλες.

Gaga, Jennifer Lopez, Sade, Tom Jones, Roxette, Sting, Joe Cocker, George Michael, Aerosmith. Τα τελευταία χρόνια η Right Rental υπέστη μια έντονη περίοδο ανάπτυξης. Η εταιρεία επενδύει σε δικά της περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων μοντέλων σκηνών Veldeman Structure Solutions και Mastertent και της μοναδικής σύλληψης δημιουργία Dinner in the Sky. Η ομάδα μας έχει εξειδικευτεί από την κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία Veldeman Structure Solutions και τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και ασφάλειας. Η Right Rental Special Events Services είναι παγκόσμιος προμηθευτής εξοπλισμού και υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων στης γειτονικές χώρες - Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, ΠΓΔΜ και Αλβανία.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας έναν συνολικό σχεδιασμό και διαχείριση των εκδηλώσεων τους, ή την δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού που τους είναι απαραίτητος. Καμία εκδήλωση για την Right Rental δεν είναι ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή, πάρα πολύ μακριά ή πολύ αντισυμβατική, ώστε να την αναλάβει και να την φέρει εις πέρας με επιτυχία. Είτε εξυπηρετούμε μια απλή γιορτή, είτε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, φροντίζουμε να προσφέρουμε άψογη εκτέλεση και η επαγγελματική μας προσέγγιση είναι η ίδια ενώπιων τον πελατών που μας εμπιστεύονται. Οι συνεχείς επενδύσεις της εταιρείας σε έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων Είμαστε συνεργάτες και προμηθευτές σε και σε ανθρώπινο δυναμικό, εξασφαλίζουν ότι οι μεγαλεπήβολα φεστιβάλ όπως το Elevation, Spirit πολύπλοκες διοργανώσεις κάθε είδους εκδηλώσεων of Burgas, A to Jazz, της συναυλίες των Madonna, θα παραδοθούν με απόλυτη υπευθυνότητα στην Depeche Mode, Elton John, Kylie Minogue, Lady παγκόσμια αγορά.

Right Rental Ltd. Tel: +306 986 838 920, +359 895 566 825 www.rightrental.net office@rightrental.net

4 / www.rightrental.net


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ. Η υψηλότατη ποιότητα υλικών, η μέγιστη αντοχή και η ευκολία στη χρήση έχουν κάνει της πτυσσόμενες σκηνές μας της καλύτερες στον κόσμο. Οι δυνατότητες χρήσης είναι απεριόριστες, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στο αρθρωτό σύστημα τους οι σκηνές μας μπορεί να επεκταθούν επ ‚αόριστον, και ως εκ τούτου παρέχουν δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης στέγης για οποιοδήποτε αριθμό ατόμων. Επιπλέον, μπορεί να εκτυπωθεί στις επιφάνειες των σκηνών MASTERTENT, ειδικό διαφημιστικό υλικό, καθιστώντας της ως ένας εξαιρετικά διαφημιστικός χώρος. SET-UP. Το στήσιμο μιας σκηνής MASTERTENT γίνεται εύκολα, γρήγορα και δεν απαιτεί εργαλεία. Εμείς παρέχουμε ένα συμπαγές πακέτο όπου μέσα βρίσκεται ολόκληρη η σκηνή, προσεκτικά διπλωμένη και προστατευμένη. Η δομή στήριξης ανοίγει όταν η σκηνή βγει από την συσκευασία της, και η προ-συναρμολογημένη οροφή τεντώνεται αυτόματα. Στην συνέχεια ρυθμίζεται στο επιθυμητό ύψος. Μέσα σε ΈΝΑ ΛΕΠΤΌ η σκηνή MASTERTENT σας είναι έτοιμη προς χρήση.

6 / www.mastertent.com


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT

PALETTE

ΛΕΥΚΟ

PANTONE 349C

PANTONE 468C

PANTONE 294C

PANTONE 123C

PANTONE 534C

PANTONE 1655C

PANTONE COOL GREY 10C

PANTONE 187C

PANTONE 428C

PANTONE 195C

ΜΑΥΡΟ

www.mastertent.com / 7


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT

ΜΕ ΤΕΝΤΑ. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας MASTERTENT shop μας, σας προσφέρει μια επαναστατική τέντα. Μπορείτε να παρουσιάσετε και να πουλήσετε προϊόντα σας οπουδήποτε στον κόσμο. Η αυτοανοιγόμενη στέγη παρέχει καταφύγιο κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η μεγάλη στέγη και οι πλευρές παρέχουν ιδανικές επιφάνειες για διαφήμιση και δημιουργικές ιδέες. Επιπλέον, το παραδοσιακό χαρακτηριστικό της MASTERTENT θεωρείτε δεδομένο: εύκολη εγκατάσταση χωρίς εργαλεία σε μόλις ένα λεπτό, αποδεδειγμένη ασφάλεια και πρόσθετα στοιχεία για τη βέλτιστη άνεση των καλεσμένων. ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΣΚΗΝΗΣ. Τα πλευρικά τοιχώματα είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα και στερεώνεται με τη χρήση συνδετήρων hook-and-loop. Διαφημίσεις μπορούν να τυπωθούν σε ολόκληρη την επιφάνειά τους. Τα ιδανικά τοιχώματα σκηνών μπορεί να είναι: ΚΛΕΙΣΤΑ. Μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες και ολόπλευρες επιφάνειες. ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Κομψά καθεδρικά παράθυρα με θέα στο εξωτερικό. ΜΕ ΠΟΡΤΕΣ. Κλείνουν με φερμουάρ που μπορεί να ανοίγει τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, τυλίγονται και στερεώνεται με τη χρήση συνδετήρων hook-and-loop. ΜΙΣΟ ΥΨΟΣ. Τέλεια τεντώνει με το οριζόντιο δοκάρι με την χρήση του προφίλ Keder.

8 / www.mastertent.com


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT

ΓΩΝΙΑΚΟΊ SE-UP ΠΆΓΚΟΙ. Οι ανθεκτικοί γωνιακοί πάγκοι μπορεί εύκολα και γρήγορα να συνδεθούν με το πλαίσιο της σκηνής. Μπορεί να συνδέονται με μία ή περισσότερες πλευρές της σκηνής κατά βούληση. Η διαφήμιση και τα γραφικά σας μπορούν να τυπωθούν στις πλευρές τον πάγκων, παρέχοντας επιπλέον διαφημιστικό χώρο για προϊόντα ή εμπορικά σήματα. Λόγω του ότι οι πάγκοι εύκολα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, η μεταφορά και αποθήκευση τους είναι εύκολη. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ. Η σκηνή Kit Royal είναι για ειδικές περιπτώσεις. Αυτή η σκηνή περιλαμβάνει φωτισμό, κομψές γωνίες, εγκατάσταση φεγγίτη για την δημιουργία μια πολυτελούς ατμόσφαιρας. Παρά την έμφαση στην αισθητική, ο σχεδιασμός Royal είναι εξαιρετικά λειτουργικός και ασφαλής. Όλες οι σκηνές MASTERTENT, είναι εύκολες στην διαχείριση τους, και είναι πολύ συμπαγής στην αποθήκευση και μεταφορά τους. Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάσταση τους και μπορεί να επεκταθούν χωρίς περιορισμούς. Τα υλικά κατασκευής είναι η αντιανεμικά και αδιάβροχα, ανθεκτικά σε σχίσιμο, φωτιά και μούχλα.

Ύψος πάγκου 6x4 μέτρα 5 μέτρα 4.5 μέτρα 4 μέτρα 3 μέτρα 2 μέτρα 1.5 μέτρα

Βάρος Διαστάσεις συσκευασίας 33.0 κιλά 45x16x202 εκατοστά 28.0 κιλά 46x17x254 εκατοστά 30.0 κιλά 45x16x155 εκατοστά 26.0 κιλά 45x16x202 εκατοστά 22.0 κιλά 45x16x155 εκατοστά 19.0 κιλά 45x16x202 εκατοστά 4.76 κιλά 45x16x155 εκατοστά

www.mastertent.com / 9


ΣΚΗΝΕΣ MASTERTENT TENTS MASTERTENT

EFECTIVE ADVERTISING MEDIUM. Οι μεγάλες επιφάνειας των σκηνών MASTERTENT έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικός χώρος διαφήμισης. Το τμήμα διαφήμισης μας μπορεί να αναλάβει τον σχεδιασμό της δικής σας σκηνής MASTERTENT. Μπορούμε να εφαρμόσουμε το δικό σας κείμενο και τα γραφικά σας στης στέγες, τα πλευρικά τοιχώματα (από πολυεστέρα ή PVC), σε πανό και σημαίες, είτε ψηφιακά (συνολική επιφάνεια εκτύπωσης), είτε με θερμομεταφορά, είτε με μεταξοτυπία. Οι διαφημίσεις μπορούν να τυπωθούν και στις δύο πλευρές των τοιχωμάτων PVC κατόπιν αιτήματος. Οι χρόνοι παράδοσής μας είναι εξαιρετικά σύντομοι. Τα πάντα από μία και μόνο πηγή.

10 / www.mastertent.com


ΣΚΗΝΕΣ TENTS RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΑΘΗΝΑ Αρ. Κατηγορίας: K/AT/5 Με την χαριτωμένη της σιλουέτα η σκηνή Αθηνά είναι πόλος έλξης για κάθε εκδήλωση. Ο διακοσμητικά αρθρωτός σχεδιασμός της που συνδυάζεται εύκολα με άλλα σκηνές είναι ιδανικός για ιδιωτικά πάρτι και πάρτι στον κήπο, εκλεπτυσμένες δεξιώσεις ή κομψές συνθέσεις πολλαπλών σκηνών. Η σκηνή Αθηνά Κ/AT5/5 μπορεί επιπλέον να εξοπλισθεί με τοίχους με παράθυρα, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό. Μέγεθος: Μέγιστο. ύψος: 5,20 m Ύψος τοιχώματος: 2,8 m Πλάτος στη βάση: 5 m Μήκος: 5 m Εμβαδόν: 25 τ.μ. Δομή: Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

12 / www.rightrental.net


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΕΞΑΓΩΝΗ Αρ. Κατηγορίας: K/XEC6/6 Η σκηνή εξάγωνη Αθηνά είναι μία πολυεδρική κατασκευή - κέντρο κάθε σύνθεσης σκηνών. Οι αναλογίες της παρέχουν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και όγκο σε ύψος. Οι έξι τοίχοι της με τα όμορφα παράθυρα προσθέτουν ευχάριστη ατμόσφαιρα κάτω από το θόλο. Η σκηνή εξάγωνη Αθηνά μπορεί να επιπλέον να εξοπλιστεί με τοίχους με παράθυρα, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό. Διαστάσεις: Στάνταρ πλάτους τοιχώματος: 5 m Διάμετρος: 10 m Ύψος τοιχώματος: 2,8 μέτρα Ύψος κορυφής: 6,2 m Εμβαδόν: 72 τ.μ. Δομή: Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

Victims get scared by change. Leaders grow inspired by it. Robin Sharma

www.rightrental.net / 13


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ALUSMART Αρ. Κατηγορίας: K/SMART Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 4,55 m Κλίση της οροφής: 20° Πλάτος στη βάση: 10 m Μήκος: 60 m Εμβαδόν: έως 600 m2 Δομή: Αυτοφερόμενη κατασκευή από διελασμένο αλουμίνιο με κινούμενο ιστό και χαλύβδινα καλώδια στήριξης και βάση από γαλβανισμένο χάλυβα. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

NEVADA Αρ. Κατηγορίας: K/NEV

NEW

Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 8 m Ύψος τοίχου 2,9 m Πλάτος στη βάση: 10,3 m Εμβαδόν: έως 137 m2 Κατασκευή: Στιβαρή κατασκευή από αλουμινίου με το βασικό προφίλ 140x70 mm, τοποθετημένο σε βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Δυνατότητα εξοπλισμού με δάπεδο, πόρτες, συμπαγείς τοίχους από πάνελ PVC ή παράθυρα.

3m 14,2

2,9m

8m

Μουσαμάδες: πολυβινύλιο με επικάλυψη πολυεστέρα που απομονώνει το φως, Ferrari Precontraint 702 με πυκνότητα: 830 gr/m2

5,45m

5,45m

13,15m

14 / www.rightrental.net

13,15m

Difficult roads often lead to beautiful destinations. Robin Sharma


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ARKADA

NEW

Αρ. Κατηγορίας: K/AR Με την ελκυστική του οροφή, τον μεγάλο ελεύθερο εσωτερικό χώρο και τη δυνατότητα κάλυψης της βεράντα η σκηνή Arcade προσφέρει μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων χρήσης. Η σκηνή Arcade δεν είναι μόνο κατάλληλη για ιδιωτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει και ως σαλόνι υποδοχής ή VIP. Αν διοργανώνετε μια εμπορική έκθεση, συνέδριο ή σεμινάριο - επιλέξτε την σκηνή Arcade και αυτή θα ταιριάξει τέλεια με την εκδήλωσή σας! Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 4,35 m Κλίση της οροφής: 18 ° Πλάτος στη βάση: 10 m - 15 m - 20 m Μήκος: 20 m Διάμετρος: 200 τ.μ. Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Διάσταση του βασικού προφίλ 140x70 mm. Μουσαμάδες: Πολυβινύλιο με επικάλυψη πολυεστέρα που απομονώνει το φως, Ferrari Precontraint 702 με πυκνότητα: 830 gr/m2

2,80m

Prof. 190

x3m

m

x 100

Prof. 133

x3m

m

x 70

6,070m

x 100

5,160m

4,345m

Prof. 190

x3m

m

www.rightrental.net / 15


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

MEXICO

NEW

Αρ. Κατηγορίας: K/MEX Ψάχνετε να βρείτε μια μοναδική τοποθεσία για την εκδήλωσή σας; Αυτή η καταπληκτική σκηνή με τη μορφή αράχνης θα θαμπώσει τους καλεσμένους σας με το ασυνήθιστο σχήμα και μέγεθος της! Ο μουσαμάς της σκηνής Μεξικό τεντώνετε ως το έδαφος, και δημιουργεί ένα πρόσθετο καλυμμένο χώρο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς. Αυτή η σκηνή μπορεί να προσφέρει ένα ιδανικό χώρο για ιδιωτικά και εταιρικά πάρτι, φεστιβάλ, παρουσιάσεις προϊόντων, εκθέσεις και πολλά άλλα! Διαστάσεις: Στάνταρ πλάτος: 20 m Στάνταρ μήκος: 5 m Ύψος τοιχώματος: 2,8 m ή 3,8 m Κατασκευή: Στιβαρή αλουμινοκατασκευή με διάσταση του βασικού προφίλ 140x70 mm, τοποθετημένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Υπάρχει δυνατότητα εξοπλισμού με δάπεδο, πόρτες, συμπαγείς τοίχους από πάνελ PVC ή παράθυρα. Μουσαμάδες: Πολυβινύλιο με επικάλυψη πολυεστέρα, Ferrari Precontraint 702 με πυκνότητα: 830 gr/m2

16 / www.rightrental.net


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΑΛΟΥΧΟΛ 10 Αρ. Κατηγορίας: K10 Οι πρωτότυπες κατασκευαστικές λύσεις της οποίες το Αλουχόλ 10 προσφέρει το μετατρέπουν σε ένα ελκυστικό μέρος της κάθε εκδήλωσης. Η κομψή σιλουέτα αυτού του μοντέλου σκηνών συμβάλλει στην οπτική επίδραση του κάθε πάρτι και ο ποικίλος εξοπλισμό του εξασφαλίζει την άνεση τον εσωτερικών χώρων. Η Αλουχόλ 10 μπορεί να εξοπλισθεί επίσης με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, θόλοι στην οροφής και αμέτρητες ευκαιρίες για διακόσμηση. Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 4,64 m Κλίση της οροφής: 18° Πλάτος στη βάση: 10 m Μήκος: 100 m Διάμετρος: 600 τ.μ. Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

You must be the change you wish to see in the world. Mahatma Gandhi

www.rightrental.net / 17


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΑΛΟΥΧΌΛ 15 H 3 M Αρ. Κατηγορίας: K15 Μεταξύ των δομικών πλεονεκτημάτων της σκηνής Αλουχόλ 15 είναι το ύψος του εσωτερικού χώρου. Η εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή παρέχει συνθήκες για τη διεξαγωγή διαφορετικών δραστηριοτήτων: εταιρικών και ιδιωτικών πάρτι, εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσει, χρήση για βιομηχανικούς σκοπούς - αποθηκευτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις με τη δυνατότητα να καλύψει γήπεδα τένις, πισίνες και παιδικές χαρές. Με λίγα λόγια - η τέλεια λύση για τις ιδέες σας! Η σκηνή Αλουχόλ 15 μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, σκεπή με τρούλους και πολλές δυνατότητες διακόσμησης. Διαστάσεις: Ύψος: 5.7 m Πλάτος στη βάση: 15.7 m Μήκος: από 5 m έως 80 m Εμβαδόν από 75 m² ως 1.200 m² Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

18 / www.rightrental.net


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΑΛΟΥΧΌΛ 15 H 4 M Αρ. Κατηγορίας: K15/4m Μεταξύ των δομικών πλεονεκτημάτων της σκηνής Αλουχόλ 15 είναι το ύψος του εσωτερικού χώρου. Η εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή παρέχει συνθήκες για τη διεξαγωγή διαφορετικών δραστηριοτήτων: εταιρικών και ιδιωτικών πάρτι, εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσει, χρήση για βιομηχανικούς σκοπούς - αποθηκευτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις με τη δυνατότητα να καλύψει γήπεδα τένις, πισίνες και παιδικές χαρές. Με λίγα λόγια - η τέλεια λύση για τις ιδέες σας! Η σκηνή Αλουχόλ 15 μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, σκεπή με τρούλους και πολλές δυνατότητες διακόσμησης. Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 6.3 m Πλάτος στη βάση: 15.7 m Μήκος: από 5 m έως 80 m Εμβαδόν από 75 m² ως 1.200 m² Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2 Άλλα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της σκηνής είναι οι στέγες με θόλους ή διαφανή επένδυση, ύψους τοίχων 2,9 m και 3,8 m.

Things do not happen. Things are made to happen. John F Kennedy

www.rightrental.net / 19


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΠΟΛΥΩΡΟΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΗΝΩΝ Αρ. Κατηγορίας: K/MK Αν ψάχνετε για πολυτελείς λύσεις που θα κάνουν την εκδήλωση σας αξέχαστη η πολυώροφη σκηνή είναι η σωστή λύση για εσάς! Από τον επάνω όροφο θα μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα, ενώ στον κάτω όροφο με της μεγάλες σκάλες και μπαλκόνια θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με άνεση και στυλ. Οι πολυώροφες σκηνές μπορούν επιπλέον να εξοπλιστούν με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, δάπεδα, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, θόλοι οροφής και αμέτρητες ευκαιρίες για διακόσμηση. Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 6,4 m ή 9,4 m Κλίση της οροφής: 18° Πλάτος στη βάση: από 10 m έως 30 m Μήκος: 100 m Εμβαδόν: 3 000 τ.μ. Κατασκευή: Πρώτος όροφος: Στιβαρή κατασκευή από γαλβανισμένο χάλυβα. Τελευταία όροφος: Αυτοφερόμενη κατασκευή από αλουμινίου με ενισχυμένη δομή που δένει σε μια ατσάλινη βάση. Μουσαμάδες: Πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα 830 gr/m2. Δυνατότητα χρήσης τοίχων στερεών πάνελ PVC. 15567

170

3010

3520

3180

3465

6386

14841

20 / www.rightrental.net

The depth of your struggle will determine the height of your success. Alan Tracy


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

TFS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Αρ. Κατηγορίας: K/TFS Τέλεια τεταμένες υφασμάτινη οροφή, ένα καταπληκτικό υψηλό εσωτερικό χώρο, το μοναδικό καμπυλωτό σχήμα και λεπτομερή σχεδιασμό, κάνει TFS δομή της υψηλότερης κατηγορίας. Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία ως vremnna και μόνιμη δομή που καλύπτουν εκθέσεις, εκδηλώσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις, πισίνες και τις εμπορικές περιοχές. Τα χαρακτηριστικά του εξασφαλίσει την πλήρη άνεση και λειτουργικότητα του εσωτερικού. Με την κλίση της πλαγιάς οροφή του 25°, δομή TFS είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε άνεμο και το χιόνι. Δομή TFS μπορεί να είναι επιπλέον εξοπλισμένα με πόρτες, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό και κλιματισμό, ξεχωριστό εσωτερικών χώρων και διάφορα δάπεδα. Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 8 m έως 17 m Κλίση της οροφής: 25 ° Πλάτος στη βάση: από 15 m έως 50 m Μήκος: 20 m έως 200 m Εμβαδόν 10 000 τ.μ. Δομή: Αυτοφερόμενη αλουμινίου ενισχυμένη δομή στηριγμένη σε στερεά βάση. Καμβάδες: Πολυεπίπεδοι μουσαμάδες πολυβινυλίουπολυεστέρα με πυκνότητα:. 950 gr/m2

14860

0 634

14460

10 102

13260

12030

9580

2780

7130

5540

3190

8350

10810

7720

40020 5000

5000

5000

40800

5000

5000

5000

0

www.rightrental.net / 21


ΣΚΗΝΕΣ TENTS

ΑΛΟΥΧΟΛ 20 Αρ. Κατηγορίας: K20 Με την κλασική της μορφή, τον μεγάλο εσωτερικό χώρο και της πολλές εφαρμογές η σκηνή Αλουχόλ έχει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών: χώρος κατάλληλος για τη φιλοξενία ποικίλων δραστηριοτήτων - εταιρικά και ιδιωτικά πάρτι, εμπορικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, για βιομηχανικούς σκοπούς - αποθηκευτικούς χώρους ή εγκαταστάσεις παραγωγής, καθώς και αθλητικές εκδηλώσεις με τη δυνατότητα να καλύψει γήπεδα τένις, πισίνες και παιδικές χαρές. Με λίγα λόγια η τέλεια λύση για τις ιδέες σας! Η σκηνή Αλουχόλ μπορεί επιπλέον να εξοπλιστεί με πόρτες, τοίχους με παράθυρα, διαφανή στεγών, κατασκευή δαπέδου, αποτελεσματικό φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό, θόλους στην οροφής και αμέτρητες ευκαιρίες για διακόσμηση. Διαστάσεις: Μέγιστο ύψος: 6,3 m Κλίση της οροφής: 18° Πλάτος στη βάση: 20 Μήκος: 100 m Διάμετρος: 2000 τ.μ. Κατασκευή: Αυτοφερόμενη κατασκευή αλουμινίου στερεωμένο σε μια βάση από γαλβανισμένο ατσάλι. Μουσαμάδες: Καμβάς πολυβινυλίου-πολυεστέρα με πυκνότητα: 830 gr/m2

22 / www.rightrental.net


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΔΑΠΕΔΑ К/FLOOR 1 Συναρμολογούμενη κατασκευή δαπέδων Modular floor structure for tent

ΤΟΙΧΟΙ, ΠΟΡΤΕΣ, ΡΑΜΠΕΣ Τοχοι από βυνίλιο Walls with thick vinyl

Τοχοι από βυνίλιο με παράθυρα Walls with vinyl windows

Do hard things. That’s where your growth and progress live. Robin Sharma

www.rightrental.net / 23


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΤΟΙΧΟΙ, ΠΟΡΤΕΣ, ΡΑΜΠΕΣ Τοίχοι από γυαλί Glazed walls

Τοίχοι από βυνίλιο διάφανοι Walls with transperant vinyl

Τοίχοι από PVC Hard pvc wall panel

Πόρτα σκηνής Door for tent with loading platform

Διαστάσεις: Ύψος: 2,6 m - 16 kg Ύψος: 3,5 m - 21 kg Πλάτος: 1 m

Γυάλινη πόρτα Glass door Ύψος: 2 m Πλάτος: 2 m Βάρος: 135 kg

24 / www.rightrental.net

Πόρτα με πάνελ Door with trespa panel Ύψος: 2 m Πλάτος: 2 m Βάρος: 115 kg

Εξωτερική ράμπα αλουμινίου Ramp outside in aluminium Ύψος: 2 m Μήκος: 1 m Βάρος: 46 kg

Εσωτερική ράμπα σιδερένια Ramp outside in aluminium Ύψος: 2 m Μήκος: 20 m Βάρος: 12 kg

If there is no struggle, there is no progress. Frederick Douglass


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΧΟΡΟΥ 010202001 Ασπρόμαυρος χώρος χωρού Black and white Dance floor

010202001 Πίστα Dance floor

www.rightrental.net / 25


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΧΟΡΟΥ

010201001 Σκηνή 2/1 Dance floor practicable 2/1

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

010203001 Κινητήρες ντίζελ Diesel generator

26 / www.rightrental.net

010203016 Ηλεκτρική θερμάστρα: 18 kW Electric heater 18 kW


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

010203018 Radiant Θερμαντήρας 2kW Luminous Heater 2kW

010203019 Θερμάστρα αερίου Gas Heater

010203023 Κινητό κλιματιστικό Αλάσκα Mobile air conditioning Alaska

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

010401003 PAR56 151 LED προβολέας PAR56 LED Projector 151

010401004 Martin Mac 250 Martin Mac 250

010401005 Martin Mac 350 Martin Mac 350

010401006 Martin Mac 600 Martin Mac 600

LINING 010205040 Lining - Εσωτερική διακόσμηση της σκηνής Layning - interior decor for tent

Πλευρική lining Sidewall lining

Trapped by reality, freed by imagination. Nicolas Manetta

www.rightrental.net / 27


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΚΗΝΩΝ EQUIPMENT TENTS ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

010404001 Ηλεκτρικά EG4500 γεννήτρια - 4,5kW Electric generator EG4500 - 4,5kW

010404001 Ηλεκτρικός πίνακας 32Α Switchboard 32A

010403001 Καλώδιο διακλάδωσης IP44 - 0,5 m Coupler IP44 - 0.5 m

010403003 Καλώδιο διακλάδωσης IP44 - 10 m Coupler IP44 - 10 m

010403006 Καλώδιο τριφασικό 5/32Α/15 Cable three phase 5 / 32A / L15

010403024 Καλώδιο τριφασικό 63Α, 47 m Cable three phase 63A, 47 m

010403020 Ασφάλεια Defender

28 / www.rightrental.net

Surround yourself only with people who are going to take you higher. Oprah Winfrey


ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ TABLES AND CHAIRS RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ TABLES AND CHAIRS

Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Πάγκος από πολυαιθυλενίου σε ανοιχτό γκρι. Πάχος πάγκου 50 χιλ. Τα πόδια του πάγκου αναδιπλώνονται.

011001012 Τραπέζι τόξοτό , pvc One-sided table, pvc

Διαστάσεις: 231h76h74 εκ. Βάρος: 30 kg. Υλικό: Χάλυβας και πολυαιθυλένιο Χρήση: Εσωτερική / Εξωτερική Αντοχή 330 κιλά.

Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Πάγκος από πολυαιθυλενίου σε ανοιχτό γκρι. Πάχος πάγκου 50 χιλ. Τα πόδια αναδιπλωνονται. Διαστάσεις: 75h75h74 εκ. Βάρος: 8 κιλά. Υλικό: Χάλυβας και πολυαιθυλένιο Χρήση: Εσωτερική / Εξωτερική Αντοχή 100 κιλά.

011001011 Τραπέζι γωνιακό, pvc Table corner, pvc Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Πάγκος από πολυαιθυλενίου σε ανοιχτό γκρι. Πάχος πάγκου 40 χιλ. Τα πόδια αναδιπλωνονται. Το μέγεθος είναι κατάλληλο για 3 άτομα Διαστάσεις: Ø 81 x Υ 110 εκ. Βάρος: 8 κιλά. Υλικό: Χάλυβας και πολυαιθυλένιο Χρήση: Εσωτερική / Εξωτερική Αντοχή 100 κιλά.

011001017 Τραπέζι για κοκτέιλ, pvc Cocktail table, pvc

30 / www.rightrental.net

Average people talk about people, exceptional people discuss their dreams. Robin Sharma


ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ TABLES AND CHAIRS Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Πάγκος από πολυαιθυλενίου σε ανοιχτό γκρι. Πάχος πάγκου 50 χιλ. Τα πόδια αναδιπλωνονται. Το μέγεθος είναι κατάλληλο για 8 άτομα

011001013 Τραπέζι στρογγυλό Ф183, pvc Rounded table f183, pvc

Διαστάσεις: Ø 183 x Υ 74 εκ. Βάρος: 30 kg. Υλικό: Χάλυβας και πολυαιθυλένιο Χρήση: Εσωτερική / Εξωτερική Αντοχή 330 κιλά.

Πτυσσόμενο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Ενσωματωμένο σύστημα για ένωση των τραπεζιών Πάγκος από πολυαιθυλενίου σε ανοιχτό γκρι. Πάχος πάγκου 45 χιλ. Τα πόδια του τραπεζιού αναδιπλώνονται. Το μέγεθος είναι κατάλληλο για 4 άτομα

011001004 Ορθογώνιο τραπέζι Σοπέν, 183x74 εκ., pvc Rectangular table, 74/183, pvc

Διαστάσεις: L 183 x W 76,5 x H 74 εκ. Βάρος: 13.8 kg. Υλικό: Χάλυβας και πολυαιθυλένιο Χρήση: Εσωτερική / Εξωτερική Αντοχή 270 κιλά

www.rightrental.net / 31


ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ TABLES AND CHAIRS

011002003 Καρέκλα Chiavari, χρυσή Chiavari chair, gold

011002005 Καρέκλα Chiavari, ασημένια Chiavari chair, silver

011002004 Καρέκλα Chiavari, λευκή Chiavari chair, white

011002007 Καρέκλα Chiavari, κόκκινη Chiavari chair, red

011002006 Καρέκλα Chiavari, μαύρη Chiavari chair, black

011002018 Καρέκλα Chiavari, lime wash Chiavari chair, lime wash

Διαστάσεις: Ύψος: 910 χιλ. Πλάτος: 390 χιλ. Βάθος: 460 χιλ.

32 / www.rightrental.net


ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ TABLES AND CHAIRS

Διαστάσεις: Ύψος: 89 εκ. Πλάτος καθίσματος: 44 εκ. Πλάτος στη βάση: 38 εκ. Βάρος: 6,3 κιλά

011002013 Καρέκλα μπαρ Καλυψώ, λευκό pvc Calypso bar chair, white pvc

011002014 Καρέκλα μπαρ Καλυψώ, κόκκινη pvc Calypso bar chair, red pvc

011002007 Επίσημες καρέκλες Official chair

011002002 Σκαμπό μπαρ Bar chair

011002001 Πλαστική καρέκλα χωρίς βραχίονες Plastic chair without armrest

Διαστάσεις:

Διάθεση:

Διαστάσεις:

Ύψος: 92 εκ. Πλάτος: 44 εκ. Βάθος: 46 εκ.

Ύψος: 77 εκ. Διάμετρος καθίσματος: 37 εκ. Υλικό: χάλυβας / δέρμα

Ύψος: 86 εκ. Μήκος: 43 εκ. Πλάτος: 38 εκ.

Βάρος: 4,3 kg

Optimism is the foundation of courage. Nicholas Butler

Βάρος: 5 kg

Βάρος: 1 kg

www.rightrental.net / 33


DESIGN, PRODUCTION & SALES OF TENTS & FABRIC STRUCTURES From our smallest party tents to our biggest structures, with a pyramid roof, curved roof or A-shaped roof, with a floor, windows, doors or other accessories, Veldeman has the ideal covered solution for every event!

Veldeman Structure Solutions Industrieterrein Vostert 1220 | 3960 Bree (Belgium) T +32 (0)89 47 31 31 | F +32 (0)89 47 37 77 E info@veldemangroup.com For over 40 years a benchmark for quality

W www.veldemangroup.com


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEXTILES RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEXTILES

μαύρη

μαύρα λουλούδια

σκούρο γκρι

γκρι

ανοιχτό γκρι

σκούρο πράσινο

πράσινο

πράσινο

ανοιχτό πράσινο

μπλε μεταλλικό

τουρκικό μπλε

σκούρο μπλε

γαλάζιο

μπλε

ροζ

μωβ

κυκλάμινο

κόκκινο κρασί

κόκκινη απόχρωση

μπορτό

κόκκινο κεραμιδί

κόκκινο

ανοιχτό κόκκινο

οχρά

σκούρο χρυσό

πορτοκάλι

κίτρινο

λευκό

SPANDEX

Spandex για κοκτέιλ τραπέζι Ф80

Ф80 h75

Ф80, PVC

Spandex καπέλο Ф80, PVC

Spandex για τραπέζι 74x183

70x180

Spandex για τραπέζι τοξοτό 80x140

Spandex καπέλο για τοξοτό τραπέζι 80x140

Spandex για καρέκλα 86x43

Spandex για καρέκλα μπαρ

36 / www.rightrental.net

Your limits are liars. Your fears are thieves. Robin Sharma


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEXTILES SPANDEX

Spandex για τραπέζι 183x74 Elastic cases for tables 183/74

Spandex για τραπέζι τοξοτό 80х140 Elastic cases for one-side rounded tables 80x140

Spandex καπέλο για τοξοτό τραπέζι 80x140 Elastic hat cases for one-sided round table 80x140

Spandex για τραπέζι κοκτέιλ ф80, pvc Elastic cases for cocktail table f80, pvc

Spandex γιακαρέκλα χωρίς μπράτσα Elastic cases for chairs without armrest

Spandex για καρέκλα μπαρ Elastic cases for bar chairs

Spandex για τραπέζι κοκτέιλ ф80 Elastic cases for cocktail table f80

www.rightrental.net / 37


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEXTILES

Καρέ 1.00/1.00 Σατέν/βαμβάκι

1.60/1.60 ςατέν

2.00/2.00 βαμβάκι

Κορδέλες για καρέκλες

Χαρτοπετσέτες 40х40

Χαρτοπετσέτες πανί 50х50 45х45 40х40

0111021014 Τραπεζομάντηλα σατέν, λευκό Tablecloth, white satin Διαστάσεις: Available sizes:

Δ300

38 / www.rightrental.net

Δ320

0111021016 Τραπεζομάντιλα σατέν, σαμπάνια Tablecloth, champagne satin Διαστάσεις: Available sizes:

Δ320

Δ300

μαύρο

μαύρο

γκρι

πράσινο

γαλάζιο

μπλε

μωβ

κόκκινο κρασί

μπορτό

κόκκινο

σατέν πορτοκαλί

σατέν οργάντζα

πορτοκάλι

κίτρινο

σκούρο χρυσό

εκρού

σαμπάνια

λευκό

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΚΟΡΔΕΛΕΣ, ΚΑΡΕ, ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ


ΥΦΑΣΜΑΤΑ TEXTILES

Money never starts an idea. It is always the idea that starts the money. Owen Laughlin

www.rightrental.net / 39ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

012301029 Τραπέζι κοκτέιλ με φωτισμό Peak Ф70 H83 εκ. Cocktail lighting table with Peak glass f70, h83

42 / www.rightrental.net

012301028 Τραπέζι κοκτέιλ με φωτισμό Peak Ф70 H121 εκ. Cocktail lighting table with Peak glass f70, h121

012302020 Φωτιζόμενο τραπέζι Square Table 70x70 εκ. Lighting Square Table 70/70


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

012302003 Φωτιζόμενη πολυθρόνα Gumball 86/92/65 εκ. Lighting armchair Gumball 86/92/65

012302006 Καναπές φωτιζόμενος Rap Sofa, έλληψη, λευκός 180/80/75 εκ. Lighting sofa Rap elipse 180/80/75 pvc, white

012302012 Κύβος φωτιζόμενος Cubo 43/43/43 εκ./ 73/73/73 εκ. Lighting cube Cubo 40 43/43/43/ 73/73/73 pvc, white

012303012 Φωτιστικό στοιχείο σελήνη Moon Out, λευκό 140/105/41 εκ. Lighting item Moon Out 140/105/41, white

012303004 Φωτιστικό αστέρι Sirio, λευκό 87/87 εκ. Lighting Star Sirio 87/87 pvc, white

012302005 Φωτιζόμενο module Nuvola Pouf τύπος βιολί, λευκό 146h95 εκ. Light module Nuvola Pouf 146h95 pvc type violin white

012303001 Φωτιζόμενο δέντρο Lightree, λευκό H 45/100/150 εκ. Lightree (dif. sizes 45/ 100/ 150), white

012303014 Φωτιστικό στοιχείο Ypsilon Out, λευκό 101/114/43 εκ. Lighting Item Ypsilon Out 101/114/43, white

012302002 Φωτιζόμενο παραβάν GIO Wind ορθογώνιο, λευκό 200/145/20 εκ. Lighting item GIO Wind rectangular 200/145/20 pvc, white

Simplicity is the ultimate sophistication. Leonardo da Vinci

www.rightrental.net / 43


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

012302004 Φωτιζόμενο μπαρ σύνθετο Jumbo ορθογώνιο, λευκό 90/80/110 εκ. Lighting bar Jumbo rectangular 90/80/110, white

012302007 Bar module φωτιζόμενο τόξο Snake Bar, λευκό 173/43/100 εκ. Lighting Bar Module Snack Bar 173/43/100 pvc, white

012302016 Bar module φωτιζόμενο Ice Bar 94/48, h 86 εκ. Lighting Bar Module Ice Bar, 94/48, h 86

012302011 Bar module φωτιζόμενο Snake In, λευκό 43/43/43 εκ. Lighting Bar Module Snake In 43/43/43, white

012302021 Bar module φωτιζόμενο Break Corner 110/85/85 εκ. Lighting Bar Module, Break Corner 110/85/85, white

012302017 Bar module φωτιζόμενο Brake Line 120/75, h 110 εκ. Lighting Bar Module Break Line, 120/75, h 110

012302015 Bar module φωτιζόμενο Brake Bar 75/175, h110 εκ. Lighting Bar Break bar 75/175, h110

012303007 Σφαίρα Globo, λευκή D 30/40/50/60/70 εκ. Sphere Globo Diameter: 30/40/50/60/70 44 / www.rightrental.net

Ordinary people have big TVs. Extraordinary people have big libraries. Robin Sharma


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

012304001 Σαμπανιέρα φωτιζόμενη Light Drink, λευκή 76/44 εκ. Champagne Lighting Bucket Light Drink 76/44, white

012302009 Κύβος Open, λευκός 43/43/43 εκ. Lighting Cube 43/43/43, white

012303013/6 Γλάστρα με φωτισμό Y-pot Light, λευκή 113/48/48 εκ., 43/43/90 εκ. Lighting vase Ypot Light 113/48/48 cm, 43/43/90 cm white

www.rightrental.net / 45


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΤΙΖΑΙΝ

012301007 Τραπέζι για κοκτέιλ Simple, μαύρο 115x55x55 εκ. Cocktail table Simple 115х55х55, black

012301015 Τραπέζι Second, μαύρο Ф42, H55 εκ. Table Second f42, h55 cm, black

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΤΙΖΑΙΝ Διαστάσεις: Ύψος: 86 εκ. Πλάτος: 49 εκ. Βάρος: 5,5 κιλά

012301006 Καρέκλα Panton, λευκή Panton chair, white

022308046 Καρέκλα Panton, μαύρη Panton chair, black

012308046 Καρέκλα Panton, κόκκινη Panton chair, red 46 / www.rightrental.net

012301013 Τραπέζι Second, μαύρο Ф60, H105 εκ. Table Second f60, h105 cm, black


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΤΙΖΑΙΝ

012301009 Παιδικό κάθισμα λευκο από pvc Children chair, pvc white

012301010 Παιδικό κάθισμα πράσινο από pvc Children chair, pvc green

012301005 Μπαρ καρέκλα Konkord, λευκή Bar chair Konkord, white

012301002 Καρέκλα μπαρ μαύρη Miura pvc Bar chair Miura, pvc black

012301004 Καρέκλα Urban, λευκή Urban chair, white

Διαστάσεις: Ύψος: 73 εκ. Πλάτος: 43 εκ. Βάθος: 36 εκ.

Διαστάσεις: Ύψος: 81 εκ. Πλάτος: 47 εκ. Μήκος: 40 εκ.

Διαστάσεις: Ύψος: 81 εκ. Πλάτος: 51 εκ. Μήκος: 52 εκ.

Βάρος: 5 kg Υλικό: Πολυαιθυλένιο

Βάρος: 4,3 kg Υλικό: Πολυαιθυλένιο

Βάρος: 2 kg Υλικό: Πολυαιθυλένιο

The early bird gets the worm, but the second mouse gets the cheese. Author Unknown

www.rightrental.net / 47


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΣΕΙΡΑ BLOFIELD

Καναπές Blofield, μαύρος Blofield Sofa, black

Blofield καναπές, λευκός Blofield Sofa, white

Blofield καναπές, κόκκινος Blofield Sofa, red

Blofield καναπές, 3-θέσιος, μαύρος Blofield Sofa, very big Blo, black

Blofield καναπές, 3-θέσιος, λευκός Blofield Sofa, very big Blo, white

Blofield καναπές, 3-θέσιος, κόκκινος Blofield Sofa, very big Blo, red

Blofield πολυθρόνα, μαύρος Blofield armchair, black

48 / www.rightrental.net

Blofield πολυθρόνα, λευκή Blofield armchair, white

Blofield πολυθρόνα, κόκκινος Blofield armchair, red

Never overlook the power of simplicity! Robin Sharma


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE DESIGN OF LOVE

DUKE OF LOVE H31,5 W72 D72

FRAME OF LOVE H153 W153 D13

JOKER OF LOVE H52 W46 D52

LITTLE PRINCE OF LOVE H43,6 W54,7 D54,7

POT OF LOVE H34,5 W23 D34

PRINCESS OF LOVE H92,4 W54 D54

QUEEN OF LOVE

www.rightrental.net / 49


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ

012302014 Σκαμπό δερμάτινο, λευκό Ф120 H40 εκ. Tuft f120 leather stool, white

012302008 Καναπές δερμάτινος, λευκό 100x100x40 εκ. Sofa leather 100/100/40, white

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ντουλάπι τοίχου (λευκό, μπεζ, καφέ) Wall cupboard (white, beige, brown)

Διαστάσεις (εκ.): L30 W35 H35 Dimensions (cm): L30 W35 H35

Ράφι 4C (λευκό, μπεζ, καφέ σκούρο) Wall cupboard 4C (white, beige, brown)

Διαστάσεις (εκ.): L39 W42 H147 Dimensions (cm): L39 W42 H147

50 / www.rightrental.net


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Κύβος, 40/40, λευκό, χωρίς φωτισμό Cube 40/40, white unlit

Ράφι λευκό Stand, white

Ράφι μαύρο Stand, black

Ράφι πράσινο Stand, green

Ράφι μπεζ Stand, beige

Ράφι ροζ Stand, pink

Ράφι κόκκινο Stand, red

Ράφι μπλε Stand, blue

Διαστάσεις (εκ.): L39 W77 H77 Dimensions (cm): L39 W77 H77

Today is a great day to behave as the person you’ve always wanted to be.

www.rightrental.net / 51


ΕΠΙΠΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ DESIGN FURNITURE ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ράφι 8C (λευκό, κόκκινο, καφέ σκούρο) Stand 8C (white, red, brown)

Διαστάσεις (εκ.): L77 W39 H147 Dimensions (cm): L77 W39 H147

Ράφι 16C (λευκό, μπεζ, καφέ σκούρο) Stand 16C (white, beige, brown)

Διαστάσεις (εκ.): L147 W39 H147 Dimensions (cm): L147 W39 H147

52 / www.rightrental.net


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΕΠΙΠΛΑ

010602003 Καναπές (132/145 εκ.) + τραπέζι (48/90 εκ.) Ratan Sofa 132/145 + table 48/90, rattan

012201003 Σκαμπό μπαρ καφέ Ratan Bar chair rattan, brown

54 / www.rightrental.net

010602015 Χαμηλό τραπέζι 90/55 εκ. Low table 90/55, white

012201004 Σκαμπό μπαρ, μεταλλικό Bar chair, metal

Make your faith larger than your fears and your dreams bigger than your doubts. Robin Sharma


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΕΠΙΠΛΑ

010602040 Πολυθρόνα Ectorp (λευκή, κόκκινη, γκρι) Armchair Ektorp (white, red, grey)

Διαστάσεις (εκ.): L88 W104 H88 Dimensions (cm): L88 W104 H88

010602039 Πολυθρόνα Ectorp διθέσια (λευκή, κόκκινη, γκρι) Ektorp sofa, two seater (white, red, grey)

Διαστάσεις (εκ.): L88 W179 H88 Dimensions (cm): L88 W179 H88

010602042 Καναπές Ectorp τριθέσιος (λευκή, κόκκινη, γκρι) Ektorp sofa, two seater (white, red, grey)

Διαστάσεις (εκ.): L88 W218 H88 Dimensions (cm): L88 W218 H88

www.rightrental.net / 55


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΕΠΙΠΛΑ

010602030 Πολυθρόνες

56 / www.rightrental.net


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

010602053 Ράφι Gorm 78x55x174 εκ. Gorm shelf, wood with four shelves

010603081 Ξύλινο τρίποδο καβαλέτο Wooden tripod

010603063 Στήλη διαχωρισμού, inox Separation column

010603064 Στήλη διαχωρισμού, Securit Separation Securit 010603065 Σχοινί περίφραξη Securit, κόκκινο Separation rope Securit, red

010603066 Στήλη διαχωρισμού Inox με μπλε κορδέλα Separation column, blue

010603135 Διακοσμητικό φανάρι Rottera H20, λευκό Decorative lantern Rottera h20, black

010602022 Βάσεις για ρούχα τύπος σιδηροτροχιά Stands for clothes, rail type

010602023 Βάσεις για ρούχα με αριθμούς Stands for clothes, with tricks

010603014 Καθρέφτης με βάση 56x116 εκ. Mirror stand 56/116

You can’t have everything... where would you put it? Steven Wright

www.rightrental.net / 57


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

010603016 Αψίδα γάμου, μικρή Wedding arch, small

010603017 Αψίδα γάμου, μεγάλη Wedding arch, large

58 / www.rightrental.net To have the results that only few have, be willing to do the things that only few have the discipline to do. Robin Sharma


ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΚΟΡ FURNITURE AND DECOR ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΗΠΟΥ

Τραπέζι + πάγκο Beer Fest Table + bench Beer Fest

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: AVAILABLE SIZES: ΤΡΑΠΕΖΙ TABLES:

ΠΑΓΚΟ BENCHES:

57/180

30/180

59/199

30/199

50/200

50/200

PALETTE: COLOR PALETTE:

010601009 Μπάρμπεκιου μεγάλο Barbecue, large

Διαστάσεις (εκ.): L90 W65 H115 Dimensions (cm): L90 W65 H115

www.rightrental.net / 59ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΕΤ DIVINO

010902032 Ποτήρι για κόκκινο κρασί και νερό 530 ml

010902031 Ποτήρι για λευκό κρασί 450 ml

010902033 Ποτήρι για σαμπάνια 240 ml

ΣΕΤ MAROCO

010902021 Ποτήρι νερού 420 ml

62 / www.rightrental.net

010902022 Πορήρι νερού 300 ml

010902020 Πορήρι ουίσκι 220 ml

010902019 Ποτήρι λικέρ 140 ml

010902006 Ποτήρι Τεκίλα σφινάκι 40 ml

The things that get scheduled are the things that get done. Robin Sharma


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΟΤΗΡΙΑ ΣΕΤ RESERVA

010901019 Ποτήρι για νερό 550 ml

010901020 Ποτήρι για σαμπάνια 210 ml

010901021 Ποτήρι για κόκκινο κρασί 490 ml

010901022 Ποτήρι για λευκό κρασί 340 ml

ΣΕΤ BISTRO

010902003 Ποτήρι για απεριτίφ 165 ml

010902004 Ποτήρι για λευκό κρασί 210 ml

010902005 Ποτήρι για κόκκινο κρασί και νερό 260 ml

010902029 Ποτήρι για σαμπάνια 270 ml

010902007 Ποτήρι για σαμπάνια 190 ml

010902008 Ποτήρι για μπύρα 390 ml

010902010 Ποτήρι για κονιάκ 400 ml

www.rightrental.net / 63


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ (ΠΙΑΤΑ) ΣΕΤ NEPTUN

010705001 Ζαχαριέρα Sugar bowl

010705002 Κούπα 9 εκ. Bowl 9 cm

010705008 Κανάτα γάλακτος 150 ml Milk jug 150 ml

010705003 Κούπα 12 εκ., σούπας Bowl for soup 12 cm

010705009 Κανάτα γάλακτος 300 ml Milk jug 300 ml

010704001/6 Ποτήρι καφέ + πιατάκι Coffee cup + plate

64 / www.rightrental.net

010705006 Χαρτοπετσέτες Napkin holder

010705010 Τσαγιέρα Kettle

010704002/7 Ποτήρι τσάι + πιατάκι Tea cup + plate

010705007 Τασάκι Ashtray

010705012/3 Αλατιέρα + πιπεριέρα Soltshaker + pepper


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΣΕΤ NEPTUN ΠΙΑΤΑ

010701005 Πιάτο 27 εκ. Plate 27 cm

010701006 Πιάτο 30 εκ. Plate 30 cm

010701003 Πιάτο 22 εκ. Plate 22 cm

010701002 Πιάτο 20 εκ. Plate 20 cm

The larger the island of knowledge, the longer the shoreline of wonder. Ralph W. Sockman

010701004 Πιάτο 25 εκ. Plate 25 cm

010701007 Πιάτο, βαθιά 22 εκ. Plate 22 cm deep

010701001 Πιάτο 17 εκ. Plate 17 cm

www.rightrental.net / 65


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΣΕΤ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

010703001 Πιάτα πορσελάνης τετράγωνα 27 εκ. ρηχά Plate porcelain, square 27 cm 010703006 Πιάτα πορσελάνης τετράγωνα 24 εκ, ρηχά Dinner plate porcelain, square 24 cm 010703005 Πιάτα πορσελάνης τετράγωνα 21 εκ, βαθιά Plate porcelain, square 21 cm deep 010703002 Πιάτα πορσελάνης τετράγωνα 21 εκ. ρηχά Dinner plate porcelain, square 21 cm 010703009 Κούπα πορσελάνης 14 εκ. Porcelain bowl 14 cm 010703003 Κούπα πορσελάνης τετράγωνη 10 εκ. Bowl porcelain, square 10 cm 010705018 Πιάτα πορσελάνης ορθωγόνια 36х14 εκ. Plate porcelain, rectangular 36х14 cm

66 / www.rightrental.net

Straight roads do NOT make skillful drivers! Allan and Barbara Pease


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΑ ΣΕΤ ΩΚΕΑΝΟΣ

010801001 Πιρούνι για κυρίως πιάτο 010801002 Μαχαίρι για κυρίως πιάτο 010801003 Κουτάλι για ορεκτικό 010801004 Πιρούνι για επιδόρπιο 010801005 Κουτάλι για επιδόρπιο 010801007 Κουτάλι για καφέ

ΣΕΤ BALET 010802001 Πιρούνι για κύριο πιάτο 010802002 Μαχαίρι για κύριο πιάτο 010802003 Πιρούνι για ορεκτικό 010802004 Κουτάλι για ορεκτικό 010802005 Μαχαίρι για ορεκτικό 010802006 Πιρούνι για επιδόρπιο 010802007 Κουτάλι για επιδόρπιο 010802008 Κουτάλι για καφέ 010802009 Κουτάλι για τσάι

ΣΕΤ ΛΟΝΔΙΝΟ 010803001 Πιρούνι για κυρίως πιάτο 010803002 Πιρούνι για ορεκτικό 010803003 Κουτάλι για ορεκτικό 010803004 Μαχαίρι για ορεκτικό 010803005 Πιρούνι για επιδόρπιο 010803006 Κουτάλι για επιδόρπιο 010803007 Μαχαίρι για κυρίως πιάτο 010803008 Κουτάλι για κυρίως πιάτο 010803009 Κουτάλι για καφέ

ΣΕΤ ELEGANT 010804001 Πιρούνι για κυρίως πιάτο 010804002 Μαχαίρι για κυρίως πιάτο 010804003 Πιρούνι για ορεκτικό 010804004 Κουτάλι για ορεκτικό 010804005 Κουτάλι για κυρίως πιάτο 010804006 Πιρούνι για επιδόρπιο 010804007 Κουτάλι για επιδόρπιο 010804008 Κουτάλι για καφέ

www.rightrental.net / 67


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ

010302034 Μπεν μαρί Rolltop ηλεκτρικό με ασημένια χερούλια Bain-marie Rolltop, electric with silver grips

010302026 Μπεν μαρί Rolltop κυκλικό Bain-marie Rolltop, round

010302029 Μπεν μαρί διπλό για σούπες με χρυσά χερούλια Bain-marie for soup, double with golden grips

010302030 Μπεν μαρί διπλό για σούπες με ασημένια χερούλια Bain-marie for soup, double with silver grips

010302027 Μπεν μαρί για σούπες με χρυσά χερούλια Bain-marie for soup with golden grip

010302028 Μπεν μαρί για σούπες με ασημένια χερούλια Bain-marie for soup with silver grips

010302023 Μπεν μαρί Rolltop ορθογώνιο με χρυσά χερούλια Bain-marie Rolltop with golden grips

010302024 Μπεν μαρί Rolltop ορθογώνιο με ασημένια χερούλια Bain-marie Rolltop with silver grips

010302025 Μπεν μαρί ορθογώνιο απλό Bain-marie, rectangular

68 / www.rightrental.net


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΙ

010301045 Μηχανή για ζεστό νερό, ασημένια 12 λίτρα Machine for hot water, silver 12 l

010301046 Μηχανή για ζεστό νερό, χρυσή 12 λίτρα Machine for hot water, gold 12 l

010301043 Μηχανή για ζεστό νερό Machine for hot water

010301047 Θερμός 12 λίτρα Thermos

010301049 Μηχανή για καφέ 10 λίτρα Coffee machine Schwartz 10 l

010302035 Ηλεκτρική θερμάστρα για 10 λίτρα σούπα Electric heater for soup 10 l

Curiosity is the engine of achievement. Ken Robinson

www.rightrental.net / 69


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΙΑΤΕΛΕΣ

010302014 Μεταλλική πιατέλα ελλειπτική 58/44 Metal plateau elipse 58/44

010302015 Μεταλλική πιατέλα ορθογώνια διάμετρο 57/43 Metal plateau, rectangular 57/43

010302012 Μεταλλική πιατέλα κυκλική διάμετρο 57 Metal plateau, circle D57

010302019 Οθόνη καθρέφτης, εξάγωνη 56/42 Display mirror, hexagonal 56/42

010302017 Οθόνη καθρέφτης, ορθογώνια 56/42 Display mirror, rectangular 56/42

010302020 Οθόνη καθρέφτης, κυκλική διάμετρο 80 Display mirror, circle D80

010302013 Μεταλλική πιατέλα κυκλική διάμετρο 42 με σχέδια για φρούτα Metal plateau with ornaments D42

010603146 Κηροπήγιο 5 θέσεων χρυσό Candlestick, 5 gold

010603169 Κηροπήγιο 5 θέσεων Ασημί Candlestick, 5 silver

70 / www.rightrental.net

Never allow waiting to become a habit. Live your dreams and take risks. Life is happening right now! Allan and Barbara Pease


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΙΑΤΕΛΕΣ

010603056 Ράφι κρασιού Πύργος του Άιφελ 30x30x125 εκ. Wine rack Eiffel Tower

010603048 Ράφι κρασιού σφυρήλατο σίδερο 34x72x110 εκ. Wine rack wrought iron

010603062 Μεταλλικά ράφια κρασιού D25 Н55 εκ. Metal wine rack

010603051 Βάση στήριξης για 3 πιατέλες D28 H66 εκ. Stand for plateaus 3, vertical

010603049 Βάση στήριξης πιατέλας D25 Н76 εκ. Stand for plateaus

010603051 Βάση στήριξης για 3 πιατέλες 40x28x66 εκ. Stand for plateaus 3, vertical

010603151 Ράφι για λουλούδια D18 H70 εκ. Flowers stand

010603152 Ράφι για λουλούδια D18 H63 εκ. Flowers stand

010603150 Ράφι για λουλούδια D78 H28 εκ. Flowers stand, single

www.rightrental.net / 71


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΙΑΤΕΛΕΣ

010603011 Κηροπήγιο 7 θέσεων D90 H60 εκ. High candlestick

010302031 Οθόνη σε τέσσερα επίπεδα, χρυσή Display of four levels, golden

010302032 Οθόνη σε τέσσερα επίπεδα, ασημένια Display of four levels, silver

010302010 Οθόνη τριών επιπέδων μικρή Diplay of three levels, small

010301034 Τάβλα μεταλλική έλλειψη 45x34 εκ. με σχέδια Metal tray, ellipse 45/34 with ornaments 72 / www.rightrental.net

010301033 Τάβλα μεταλλική με σχέδια D35 Metal tray, d 35 with ornaments

010301038 Τάβλα σερβιρίσματος μεταλλική D35 Metal serving tray d 35


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΠΙΑΤΕΛΕΣ

010301001 Τάβλα ορθογώνια καφέ 61x43 εκ. pvc Brown rectangular tray 61/43, pvc

010301040 Τάβλα ορθογώνια καφέ 36x46 εκ. pvc Brown rectangular tray 36/46, pvc

010301026 Τάβλα σερβιρίσματος 31x41 εκ. με σχέδια Serving trays 31/41 with ornaments

ΤΑΣΑΚΙΑ

010301008 Τασάκι μεταλλικό για πούρα Glass ashtray, small

010301068 Τασάκι στρογγυλό πορσελάνης, λευκό Round ashtray, white porcelain

010301016 Τασάκι μαύρο Ashtray, black

010301029 Τασάκι μεταλλικό κυκλικό Metal ashtray, round

010301017 Τασάκι τετράγωνο μεταλλικό Square ashtray, metal

010301010 Τασάκι μεταλλικό για πούρα Metal ashtray for cigars

010301067 Γιάλινο τασάκι για πούρα Glass ashtray cigar

010705007 Τασάκι Neptun Ashtray Neptun

010301070 Τασάκι τύπος καπνοδόχος Ashtray chimney type, brass

Millions saw the apple fall, but Newton asked why. Bernard Baruch

010301028 Τασάκι μεταλλικό Metal ashtray, windproof

010301030 Κάδος απορρυμάτων Trash basket

www.rightrental.net / 73


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΠΑΓΟΝΙΕΡΕΣ

010301052 Τσάντα ψυγείο μπλε - 6 κιλά πάγος Cooler, red 6 kg

010301051 Παγονιέρα Cooler for ice

010301002 Καροτσάκι για πάγο Ice trolley

010301011 Παγονιέρα γυάλινη με λαβίδα Ice bucket, glass with a pinch

010301013 Παγονιέρα inox με λαβίδα Stainless steel ice bucket with a pinch

010301003 Μηχανή μπύρας Draft for beer

010301055 Σαμπανιέρα Champagne bucket for stand

74 / www.rightrental.net

Please don’t allow the beauty of your brilliance to be overcome by the darkness of your doubts. Robin Sharma


ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ BAR AND BUFFET ΣΑΜΠΑΝΙΕΡΕΣ, ΠΑΓΟΝΙΕΡΕΣ

010301020 Σαμπανιέρα inox 15 l Champagne bucket stainless steel 15 l

010301014, 010301015 Κάνα Bistro 1 l γυαλί Κάνα Bistro 0,5 l γυαλί Jug Bistro, glass (1l + 0,5 l)

010301005, 010301006 Καράφα κρασιού 1 l Καράφα κρασιού 0,5 l Garafe for wine (1 l + 0,5 l)

010301007 Καράφα 1,5 l

www.rightrental.net / 75ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT RIGHT TIME, RIGHT PLACE, RIGHT NOW


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ● ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ● δικλείδα ασφαλείας ● πιλοτική φλόγα ● προστευτικό θερμοστοιχείο

010501002 Κουζίνα αερίου, μονή Gas stove, single

Διαστάσεις: L350 x D350 x H170 χιλ. Ισχύ: 6,5 kW

● ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 ● δικλείδα ασφαλείας ● πιλοτική φλόγα ● προστευτικό θερμοστοιχείο 010501003 Κουζίνα αερίου, διπλή Gas stove, double

Διαστάσεις: L660 x D350 x H170 χιλ. Ισχύ: R 4,5 kW, D 6,5 kW

● ψηφιακού ελέγχου ● μέγεθος της κεραμικής πλάκας 280 x 280 χιλ. Διαστάσεις: L323 x D370 x H106 χιλ. Ισχύς: 2,7 kW 010501002 Κουζίνα επαγωγής Induction stove

● με σταθερή σχάρα σε 3 επίπεδα ● χώρο εργασίας 400 x 350 χιλ. Διαστάσεις: L600 x D370 x H380 χιλ. Ισχύς: 2,2 kW 012116004 Ηλεκτρική σαλαμάνδρα SE-40S Salamander, electronic SE-40S

78 / www.rightrental.net

You can never cross the ocean unless you have the courage to lose sight of the shore. Christopher Columbus


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Διαστάσεις: L660 x D600 x H290 χιλ. Ισχύς: 9 kW Χωρητικότητα 16 λίτρα

010501004 Διπλή φριτέζα, ηλεκτρική Double fryer, electric

Διαστάσεις: L330 x D600 x H440 χιλ. Ισχύς: 9 kW Χωρητικότητα 16 λίτρα

010501014 Φριτέζα μονή με φυσικό αέριο Single fryer, gas

● χειροκίνητος έλεγχος ● χωρητικότητα 25 λίτρα ● Ισχύς μικροκυμάτων 1100 W Διαστάσεις: L517 x 412 x Η297 χιλ. 010501015 Φούρνος μικροκυμάτων Microwave

Διαστάσεις: Ύψος: 115 εκ. Μήκος: 65 εκ. Πλάτος: 90 εκ.

010601009 Μπάρμπεκιου μεγάλο Barbecue, large

www.rightrental.net / 79


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ● Ακριβής έλεγχος υγρασίας, κατάλληλες για την αποθήκευση προϊόντων σοκολάτας, χωρητικότητας 290 λίτρων με γυάλινη πόρτα. ● Αυτόματη απόψυξη και εξάτμιση υγρασίας, ηλεκτρονικό χειριστήριο, ρυθμιζόμενα πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα.

010501006 Ψυγεία βιτρίνες 290 λίτρα κάθετη Refrigerated display 290 liters vertical

Διαστάσεις: W680 x D720 x H2045 χιλ. Ισχύς: 0,71 kW Βάρος: 138 κιλά ● χωρητικότητας 650 λίτρων, με μεγάλη πόρτα ● GN 2/1 συμβατό με δυναμική ψύξη ● αυτόματη απόψυξη και απομάκρυνση της υγρασίας ● Ηλεκτρονικός χειρισμός ● ρυθμιζόμενα πόδια από ανοξείδωτο χάλυβα

010501009 Ψυγειο με μονή πόρτα Refrigerated cabinet with a door

Διαστάσεις: L720 x D290 x H2050 χιλ. Ισχύς: 0,35 kW Μέγεθος καλαθιού: 500x500 χιλ. Μέγιστο ύψος πιάτων: 410 χιλ. Κύκλος πλύσης: 50/120 sec Δυνατότητα πλύσης 3.920 φλιτζάνια / ώρα, 1.260 πιάτα / ώρα, 30/70 καλάθια / ώρα

010501005 Πλυντήριο πιάτων κονσόλα, HOOD 110 Dishwasher, console HOOD 110

010501012 Ντουλάπι διατήρησης ζεστών προιόντων Heat cabinet 80 / www.rightrental.net

ΔΙαστάσεις: L720 x D735 x H1445 χιλ. Ισχύς: 6,90 kW 400 V

010501008 Ατμομάγειρας UNOX XV703G Steamer UNOX XV703G

010501005 Στιγμιαίος θερμοσίφωνας 9 kW, 30 λίτρα Instantaneous water heater 9 kW 30 l


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

010502008 κώνος Basan 3,5 λίτρα 28x11 Basan conical 3.5 l 28x11 010502006 κώνος Basan 6 λίτρα 34x18 Basan conical 6 l 34x18 010502007 κώνος Basan 8 λίτρα 36x13 Basan conical 8 l 36x13 010502010 κώνος Basan 8 λίτρα 39x18 Basan conical 8 l 39x18

If opportunity doesn’t knock, build a door. Milton Berie

www.rightrental.net / 81


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

010502004 Basan ημισφαίριο 11 λίτρα 32/16 Basan hemisphere 11 l 32/16

010502005 Basan ημισφαίριο 6 λίτρα 28/12 Basan hemisphere 6 l 28/12

010502009 Basan ημισφαίριο 5,5 λίτρα 32/15 Basan hemisphere 5.5 l 32/15

82 / www.rightrental.net If you spend too much time thinking about a thing, you will never get it done. Make at least one definite move daily toward your goal. Bruce Lee


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ KITCHEN EQUIPMENT ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

010502015 Πιάτο για Gastronorm 2/1 100

010502030 Πιάτο για Gastronorm 1/1 65

010502033 Πιάτο για Gastronorm 1/1 20

010502016 Πιάτο για Gastronorm 1/1 100

010502031 Πιάτο για Gastronorm 1/2 65

010502034 Πιάτο για Gastronorm 1/1 40

010502017 Πιάτο για Gastronorm 1/1 150

010502032 Πιάτο για Gastronorm 1/3 65

010502035 Πιάτο για по Gastronorm 1/4 65

ΟΥΔΕΤΕΡΑ

010503001 Τραπέζι εργασίας, inox Worktops, stainless steel

010503003 Τραπέζι εργασίας με νυπτήρα Worktable with sink

010503002 Καροτσάκι για πιάτα Gastronorm 21, 16 επίπεδα Trolley vessels Gastronorm 21, 16 levels

www.rightrental.net / 83
Right Rental Ltd.

Tel: +306 986 838 920, +359 895 566 825 www.rightrental.net office@rightrental.net


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.