14juny

Page 31

ESPORTS

El I Trail lo Bunker supera els 200 assistents J.M. ESPINAL

a primera edició del Trail lo Bunker, una cursa i caminada de muntanya celebrada l’1 de juny a Foradada, va reunir 205 participants, dels quals 112 van fer el recorregut corrent i 67, caminant. Els corredors feien gairebé 15 quilòmetres i pels caminadors la ruta era més curta, de 9. A més, en acabar 27 nens i nenes van disputar les curses infantils. A la cursa es va imposar Francesc Jové, del club Blue Motors Ponts, amb un temps d’1 hora i 15 minuts, seguit de Xavier Solsona, del CUDOS d’Artesa de Segre, amb 1 hora, 17 minuts i 7 segons, i Gilbert Chacón, dels Tremp Runners, amb 1 hora, 23 minuts i 53 segons. En categoria femenina es va imposar Leila Moreno, també del Blue Motors Ponts, amb 1 hora, 32 minuts i 21 segons, seguida d’Eva Hernández, del Centre Excursionista Guissonenc, amb 1 hora, 39 minuts i 27 segons, i Marisa Martín, de l’Ekke Lleida, amb 1 hora, 48 minuts i 6 segons. Els participants van destacar la duresa però també l’encant del recorregut, que tenia com a particularitat el fet de passar per l’interior del castell de Montsonís.

L

J.M. ESPINAL

A dalt, la sortida de la cursa i a sota, diferents punts de la ruta

Nota d’agraïment L’Ajuntament de Foradada agraeix a l’associació Lo Bunker, Protecció Civil d’Artesa de Segre i a tots els col·laboradors la feina feta amb motiu de la cursa I Trail Lo Bunker. Va tenir lloc l’1 de juny a Foradada i va ser un èxit. Moltes gràcies a tots!

El CE Artesa de Segre manté la categoria l CE Artesa de Segre ha aconseguit acabar la temporada 2013-2014 mantenint, un any més, el seu lloc a la màxima categoria provincial. Els membres de la junta directiva han agraït el suport de l’afició durant tota la

E

temporada i, especialment, les tres últimes setmanes, quan el conjunt artesenc ha disputat partits decisius. “Gràcies al suport de l’afició ha estat possible que el nostre equip hagi guanyat els tres últims partits

decisius, contra el CF Tremp, el CE Organyà i el Borges FC”, ha afirmat la junta en una carta enviada a diferents col·laboradors. “Un any més, hem aconseguit mantenir-nos a la màxima categoria provincial, la 2a divisió catalana”, han afegit. la