Kookeet brochure paginas

Page 1

uitgeroep en tot

beste cha

rme

uitgebaat hotel door Belgen in Frankrij k!


2

Beste gasten, gastronomen & levensgenieters, Bijna 8 jaar al zijn de Champagnevelden uit de Aube, dichtbij de grote stad Troyes en aan de rand van de bossen van Chaource waar ze heerlijke kazen produceren de locatie voor ons hotel Résidence Pierre. Wat in 2009 per toeval startte als B&B met 5 kamers is ondertussen uitgegroeid tot een 4* hotel aangesloten bij Relais du Silence, een keurmerk voor een vakantie met familiaal karakter, in stilte, rust en gezelligheid én met een culinaire toets! En bij ons wordt dat alles uiteraard nog extra overgoten met bruisende bubbels, de godendrank Champagne! We zijn dan ook fier dat we als kleine Vlaamse garnalen de trots van ons Belgen in Frankrijk kunnen zijn. Onze rustig gelegen locatie, volop in de natuur en in de rust waar we je kunnen meenemen op ontdekking in de kelders waar onze Champagnes liggen te rusten. Een verblijf bij Champagne Résidence Pierre staat dan ook synoniem voor je voeten onder tafel schuiven in je pantoffels, hemels genieten met tal van andere gasten, ervaringen en verhalen uitwisselen, heerlijk genieten van culinaire gerechten aangevuld met Heidi’s selectie van wijntjes, Champagnes en digestieven. Nadien kan je lekker onder de wol wegdromen en nagenieten van een geweldige dag.

Onze 20 kamers beschikken allemaal over een eigen badkamer met bad en/of douche, wastafel, voldoende handdoeken, zeepjes, zalfjes en allerhande om er op je allerbest uit te zien, klaar voor een nieuwe ontdekkingsdag vol Champagneplezier. Naast het feit dat we uitermate trots zijn op ons hotel zijn we ook in de wolken dat we op de KOOKEET editie van 2016 aanwezig zijn om u te kunnen laten meegenieten van onze drie nieuwe Champagnes. Ultra Brut, Ultra Pink en Extra Dry zijn dan ook onze 3 nieuwste cuvées die we je verder in deze brochure graag voorstellen. Als Brugs culinair evenement staat KOOKEET natuurlijk samen met Champagne Résidence Pierre en de 31 Brugse koks en gastkok Jeroen Meus garant voor een moment van genot en van culinaire verwennerij in een ongedwongen sfeer. En net daarvoor staan wij zelf ook garant in Frankrijk, je mag zelfs mee in de kookpotten kijken! Een weekendje van vrijdag tot zondag of een verlengd weekend tot maandag, een midweek van zondag tot vrijdag, enkele vrije dagen tussendoor... er zijn altijd meer dan voldoende redenen om uw feestje, party, vriendenuitstap, bedrijfsevent, seminarie en vakantie aan ons toe te vertrouwen. Bruisende groeten, Peter & Heidi #savewaterdrinkchampagne


3

In deze brochure... 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

voorblad bruisend welkomswoordje inhoudstafel kamerinfo • onze budgetkamer kamerinfo • onze superieure dubbels/triples kamerinfo • onze familiekamer kamerinfo • onze familiekamer de luxe kamerinfo • onze exclusive kamers kamerinfo • onze exclusive suite kamers arrangement • wild & bubbels met meer arrangement • winterse gastronomie & Champagne arrangement • winterse gerechtjes & bubbels met meer arrangement • valentijntje, valentijntje ... arrangement • Kerst in de Champagne arrangement • tussen Kerst en Nieuwjaar logeren en genieten arrangement • Pasen, Pinksteren en Hemelvaart ... met bubbels Résidence Pierre white New Year's party in El Parador, Tielt arrangementen zomer 2017 • lentekriebels, zomerse opwarming, midweekplezier arrangementen zomer 2017 • Tour De France, Champagnefeesten, zomerse ontspanning, ... Norwegian Cruiseline • ga met Résidence Pierre op cruise Norwegian Cruiseline • Baltische hoofdsteden, transatlantische oversteek of allebei? Résort Résidence Pierre • je eigen vakantiewoning in de Champagnestreek, het kan Champagne Résidence Pierre Boutique onze contactinformatie • aankondiging Kookeet 2017


4

kamergrootte 14 m2 2x boxspring 90 x 200 cm

uw kamer in beeld

wastafel & douche eigen toilet WiFi internet flatscreen TV

€ 90,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik € 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

inclusief dranken bij de maaltijden

Ratafia

Budgetkamer Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 285,per persoon

Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 496,per persoon

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 559,per persoon

Wie bij Résidence Chez Pierre wil komen genieten komt in de eerste plaats voor het culinaire. Onze budgetkamer ‘Ratafia’, verwijzend naar een likeur van Champagne, is de meest budgetvriendelijke oplossing. Een comfortabele kamer met alles erop en eraan maar ietwat beperkter in oppervlakte. 2 boxspring bedden, TV, wastafel en douchecabine, aangevuld met een kleerkast en eigen toilet in een aparte ruimte binnen de kamer. Knus en gezellig logeren voor een mini-prijsje maar culinaire verwennerij zonder grenzen.


5

Blancs de Noir

kamergrootte 24 m2 2x boxspring 90 x 200 cm eigen badkamer eigen toilet WiFi internet

Blancs de Blancs

flatscreen TV

Pinot Noir

€ 120,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik

‘Blancs de Blancs’ is de triple kamer en beschikt over een extra afsluitbare ruimte en derde boxspring bed van 90 x 200 cm.

€ 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

Epernay

‘Epernay & Reims’, verwijzend naar de 2 steden in de Marne zijn gelegen aan het schaakbord en hebben elk een eigen terras, tuinmeubilair en extra salon om even heerlijk in onderuit te zakken en een boek te lezen.

Reims

voel u thuis bij ons

inclusief dranken bij de maaltijden

Superieure dubbel/triple Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 330,per persoon

Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 559,per persoon

Blancs de Blancs, Blancs de Noir en Pinot Noir bevinden zich op de bovenverdieping van het hoofdgebouw. Net naast de kamers is een groot extra gemeenschappelijk salon met zicht op het zwembad. Iedere kamer beschikt over 2 boxspring bedden met nachttafels, bureau, eigen toilet en afzonderlijke badkamer met douche, wastafel en haardroger. Uiteraard onbreekt de flatscreen TV niet.

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 625,per persoon


6

kamergrootte 26 m2

geniet zonder zorgen

3x boxspring 90 x 200 cm eigen badkamer eigen toilet WiFi internet flatscreen TV extra afsluitbare ruimte

€ 120,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik

Onze familiekamer ‘Pinot Meunier’ bevindt zich in het hoofdgebouw met zicht op het zwembad, net boven de keuken dus u wordt gegarandeerd wakker bij de geur van vers gebakken brood en fijngebak. Net naast deze kamer is een groot extra gemeenschappelijk salon met zicht op het zwembad. De kamer beschikt over 2 boxspring bedden met nachttafels, bureau, eigen toilet en afzonderlijke badkamer met douche, wastafel en haardroger. Uiteraard onbreekt de flatscreen TV niet. ‘Pinot Meunier’ biedt een extra afsluitbare ruimte met daarin een extra boxspring, ideaal dus voor dochter- of zoonlief maar net zo goed geschikt voor een extra volwassene.

€ 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

inclusief dranken bij de maaltijden

Pinot Meunier

Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 330,per persoon

Familiekamer Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 559,per persoon

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 625,per persoon


7 kamergrootte 41 m2 4x boxspring 90 x 200 cm inloopdouche & ligbad

De Chardonnaydruif is zowat de druif met het beste aroma die wordt gebruikt voor het maken van Champagne, onze ‘Chardonnay’ kamer op het gelijkvloers en toegankelijk voor rolstoelgebruikers, is dan ook de parel van ons hotel.

eigen toilet WiFi internet salonhoek & flatscreen TV extra afsluitbare ruimte Nespresso & thee

2 zalige boxspring bedden met nachttafels, bureau en aparte badkamer met inloopdouche en heerlijk ligbad om zalig in weg te dromen. Een kluisje, minibar en salonhoekje maken deze kamer helemaal compleet. Wakker worden met een heerlijk kopje Nespresso of thee op de kamer gezet? Hier kan het!

€ 145,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik € 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

inclusief dranken bij de maaltijden

‘Chardonnay’ biedt een extra afsluitbare kamer met 3de en 4de boxspring als stapelbed.

Char donnay

Familiekamer de Luxe Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 385,per persoon

Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 595,per persoon

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 705,per persoon

time to relax


8

sfeer & gezelligheid Onze 'Exclusive kamers' oftewel onze prestigieuze nieuwbouwkamers zijn verspreid over 2 luxe villa's binnen het resort die sinds de zomer van 2016 in gebruik werden genomen. De kamers werden vernoemd naar Iraanse profeten, verwijzend naar de grootte van Champagneflessen. 2 heerlijke boxspring bedden om in weg te dromen met nachttafels, bureau en afzonderlijke badkamer met inloopdouche, wastafel, make-up spiegel en haardroger. Eigen afzonderlijk en trendy en eigentijds toilet. Al uw bagage kan netjes in de ruime kleerkast met ingebouwde kluis voor uw veiligheid en comfort. Uw telefoon of tablet laadt handig op via de ingebouwde USBaansluitingen. Geniet 's ochtends van een zelf gezet kopje Nespresso of thee vanuit uw comfortabele salonhoekje.

Rého boam

kamergrootte 34 m2 2x boxspring 90 x 200 cm

Methu salem

inloopdouche eigen toilet WiFi internet salonhoek & flatscreen TV Nespresso & thee

Baltha sar

Nabucho donosor

€ 145,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik € 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

inclusief dranken bij de maaltijden

Melchior

Mechi zedek

Exclusive kamers Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 385,per persoon

Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 595,per persoon

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 705,per persoon


9 kamergrootte 41 m2 2x boxspring 90 x 200 cm

Onze twee 'Exclusive Suite kamers' zijn verspreid over 2 luxe villa's binnen het resort die sinds de zomer van 2016 in gebruik werden genomen. De kamers werden vernoemd naar Iraanse profeten, verwijzend naar de grootte van Champagneflessen. 2 heerlijke boxspring bedden om in weg te dromen met nachttafels, bureau en afzonderlijke badkamer met inloopdouche, wastafel, make-up spiegel en haardroger. Eigen afzonderlijk en trendy en eigentijds toilet. Al uw bagage kan netjes in de ruime kleerkast met ingebouwde kluis voor uw veiligheid en comfort. Uw telefoon of tablet laadt handig op via de ingebouwde USBaansluitingen. Geniet 's ochtends van een zelf gezet kopje Nespresso of thee vanuit uw comfortabele salonhoekje. Dagelijks zoete of hartige service in de kamer. Op verzoek zijn deze kamers uit te breiden met geprivatiseerde ingerichte keuken.

luxe op uw maat

inloopdouche eigen toilet WiFi internet flatscreen TV Nespresso & thee strijkplank & strijkijzer extra kamerservice

€ 165,-

kamerprijs per nacht bij dubbel gebruik

Jéro boam

€ 55,- single supplement € 15,- ontbijtbuffet € 60,- half pension

inclusief dranken bij de maaltijden

Salma nazar

Exclusive Suite kamers Weekend 2 nachten / 3 dagen culinair genieten

vanaf

€ 405,per persoon

Midweek 4 nachten / 5 dagen heerlijk logeren

vanaf

€ 660,per persoon

Midweek+ 5 nachten / 6 dagen verwend worden

vanaf

€ 825,per persoon


10


11


12


13


14


15


info@residencepierre.fr

+33 636 90 51 81

ratafia eco/budget €385,-/p.p.

superior dubbel/triple €405,-/p.p.

exclusive kamer €455,-/p.p.

suite €504,-/p.p.

Wij spreken Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits. Bij reservatie vragen wij een voorschot van 40%, nadien is uw reservatie bevestigd. Saldo te betalen op uitnodiging voor aankomst.

Résort Chez Pierre **** 25 Rue Pierre Curie, FR-10430 Rosières-Près-Troyes, Frankrijk

Pinksterweekend 2017 van vrijdag 2 juni t.e.m. Pinkstermaandag 5 juni

Hemelvaartweekend 2017 van donderdag 25 mei t.e.m. zondag 28 mei

Paasweekend 2017 van vrijdag 14 april t.e.m. maandag 17 april

• 3x overnachting • 3x ontbijtbuffet • 5-gangen lentemenu • 7-gangen Champagnemenu • 5-gangen alles-op-de-rooster-BBQmenu inclusief champagneaperitief, hapjesbord en aangepaste wijnen, bieren en frisdranken, koffie en borrel • Champagnebezoek en degustatie • Stadswandeling Troyes, Champagnetasting en tapa’s • Amusementsuitstap met sportieve actie • Lunch, pick-nick in de velden of bij Champagnehuis naargelang de weersomstandigheden

bruisend champagnearrangement bij Résort Chez Pierre!

kom genieten in het voorjaar van een 3 nachten/4 dagen

16


17


18

De zomer kan nooit heet genoeg zijn, kom genieten van ons fijne zomerprogramma!

vanaf

lentekriebels

€ 435,per persoon

3 NACHTEN/4 DAGEN

3 nachten heerlijk anders genieten, een avondje 4-gangen vis- en zeevruchten, overgoten met heel wat Champagne. Een avond in Franse traditie, heerlijke kazen, speciale broden, de lekkerste wijntjes en een zoet Frans afsluitbuffet. De derde avond onze 5-gangen klassieker, lekker strak, gastronomisch en de max! maandag 5 juni • vrijdag 16 juni • vrijdag 23

zomerse opwarming 5 NACHTEN/6 DAGEN

maandag 28 augustus

4 NACHTEN/5 DAGEN

€ 625,per persoon

Een midweek lang genieten, zelfs even sportief genieten! Zin in een avondje BBQ, hemelse zeevruchten, tapasavond met Spaanse glorie en Italiaanse roots, kortom iedere avond is een culinair feest! Overdag genieten van de streek, culinaire bezoekjes of een pick-nick tussen de wijnvelden van Chablis! Het feestje met die zomerse DJ of het bandje dat zo zalig speelt fleuren je verblijf op! Happy Holiday!

juni • vrijdag 14 juli • vrijdag 25 augustus

midweekplezier

vanaf

zondag 9 juli • dinsdag 15 augustus zondag 20 augustus

vanaf

€ 559,per persoon

De ‘Classic’ met iedere avond ons 4-gangen menu met Champagne aperitief, heerlijke wijntjes en koffie met borrel ... of ééntje in pure Franse Colère met volle wijnen, bruisende bubbels als start en een avond lang tapas tot je er genoeg van hebt, zuur, zoet, pikant en naturel… heerlijk genieten! Italiaans, Spaans, Frans, ... iedereen aan de tapas! We gaan ook de sportieve tour op.. SEGWAY in de Champagnevelden, gieren, rollen en lachen op twee wielen, kortom gezelligheid op zijn best. donderdag 8 juni • maandag 12 juni • maandag 19 juni • maandag 26 juni • vrijdag 30 juni maandag 7 augustus • vrijdag 11 augustus • maandag 4 september • maandag 11 september zondag 17 september • woensdag 27 september • zondag 1 oktober

Wist u dat kids tot 16 jaar GRATIS slapen op de kamer van de ouders?


19

zomerse ontspanning 7 NACHTEN/8 DAGEN

Tour de France 3 NACHTEN/4 DAGEN in het Ace-hotel

vanaf

€ 595,per persoon

Ooit van gedroomd om op de eerste rij te staan tijdens de Tour de France? Dan hebben we een gedroomd arrangement voor u, overnachten doe je in het ACEHOTEL, onze buren op slechts 2 km van Résidence Pierre. Smullen, eten en genieten doe je natuurlijk bij Résidence Pierre zelf. 3,2,1 actie! We hebben camera’s, TV, radio en een pak artiesten. Leef 3 nachten en 4 dagen mee met het Tour de France-gebeuren op de eerste rij! Er zal overheerlijk genoten worden, tussen de renners, onderweg met pick-nick en Champagne. We halen je af met een dubbeldekbus, er zijn opstapplaatsen in Tielt, Gent, Antwerpen en Brussel en natuurlijk brengen we je veilig terug. We voorzien een glaasje hemels vocht op de bus, een leuke surprise want onze Tour de France meisjes zien het al helemaal zitten! Oeps ... vertel nog niet aan iedereen dat de Tour bij ons langskomt het wordt pas officieel bekendgemaakt op 18 oktober. We hebben trouwens slechts 50 kamers. Hopla vlug op die koersfiets en richting Résidence Pierre. Arrangement inclusief alle maaltijden, bezoeken, dranken en VIP tourweetjes. #publiekgeheim woensdag 5 juli

Champagnefeesten 3 NACHTEN/4 DAGEN

vanaf

€ 455,per persoon

We verwelkomen u graag op vrijdag en toveren dan meteen een fijne BBQ uit onze hoed met heerlijke Champagnes erbij, kortom een heerlijke alles-op-de-rooster met de beste Champagnes. Op zaterdag en zondag gaan we met een van airco voorziene bus richting Champagnefeesten. Genieten, drinken en vertieren, fijne animaties met straatmuzikanten en optredens, gezelligheid met internationale gasten, een noot muziek, sprankelende bubbels en vooral veel gezelligheid! Als avondmaal op zaterdag en zondag schuiven we de voeten onder tafel in één van de talrijke Champagnehuizen. Een culinaire streling, héérlijke bubbels net alsof we er dit weekend geen genoeg gaan krijgen. Op maandag na het ontbijt nemen we afscheid! vrijdag 4 augustus

vanaf

€ 995,per persoon

Voor echte levensgenieters! Giet ons 4-nachten arrangement samen met ons 3-nachten arrangement, goed schudden, voeg extra zon toe, overgiet met Champagne en dan even in de koeling! Wedden dat je 7 nachten/8 dagen de tijd van je leven hebt! BBQ, tapas, classic, kortom genieten is uw opdracht, voetjes onder tafel en wij gaan je culinair verwennen! De sportieve tour met karting of Segway, Champagnedegustatie met lunch, wandelen of fietsen ... je hoeft je bij ons niet te vervelen! Of even met de kids in de kayak of op wandel naar het leuke Nigloland? Alle avondmaaltijden steeds met dranken, aperitief, koffie en borrel! #feestje maandag 17 juli • maandag 24 juli

bruisend weekend 2 NACHTEN/3 DAGEN

vanaf

€ 285,per persoon

Een weekend zoals je ze het best kent, bubbels, lekker eten, super genieten, hemels verblijf! 2 keer overnachten, 2 keer ontbijt en een lekker culinair genot iedere avond opnieuw. Misschien heb je zelfs het geluk om in de periode mee te helpen aan de jaarlijkse druivenpluk! vrijdag 8 september • vrijdag 15 september

Kom genieten van de Aube op zijn best in de zomer ... een midweek, weekend of een week, ... Résidence Pierre heeft heel wat te bieden. Naast de goedgevulde borden, de leuke arrangementen, Champagne en wijntjes kan er ook gedoken en gezwommen worden in ons zwembad! Een bezoek aan het pretpark Nigloland met de kids, een wandeling in het kaasdorp Chaource, fietsen of Segway rijden tussen de druivenvelden. De markt van Chablis op een boogscheut of het centrum van Troyes met zijn vakmanshuisjes ...


20


21


22

UW EIGEN VAKANTIEWONING ZONDER ZORGEN IN DE CHAMPAGNESTREEK? EEN ONVERVULDE DROOM DIE ZOMAAR EENS WERKELIJKHEID ZOU KUNNEN WORDEN!

Wie droomt er niet zelf van om na jaren zwoegen en zweten, werken en nooit opgeven tot rust te komen, daar waar hij het zelf graag wil. Aangezien banken nog maar weinig opbrengst bieden en we straks misschien voor onze spaarcenten gaan moeten betalen, kiezen Belgen meer en meer voor een tweede verblijf of vakantiewoning in het buitenland! Het voorbije jaar hebben we bij Champagne Résidence Pierre gewerkt en gebouwd aan twee modellen vakantiewoningen. Een T3 en een T5, respectievelijk met 3 en 5 kamers op een oppervlakte van 128 m². Vanaf € 239.500,- voor de 3-kamervakantiewoning of vanaf € 295.000,voor de 5-kamerwoning. Voor iedereen die ietsje meer heeft gewerkt en gespaard in zijn leven en tussen de Chamapgnevelden op een boogscheut van de stad Troyes van zijn zuur verdiende centjes wil genieten en daarbij nog extra inkomsten wil, door de verhuur van z'n vakantiewoning. Kortom, op het “Résort Résidence Pierre” landgoed van zowat 60.000m² bouw en recreatiegrond willen we verder werken aan onze droom! Een residentieel park waar ecologie, veiligheid en rust centraal staan. De uitdaging naar de toekomst toe, nog veilig in een groene omgeving op vakantie te kunnen, is de droom van menig grootouder om er met de kinderen en kleinkinderen lang te kunnen gaan genieten. Je wordt 100% eigenaar van de grond en je woning, er wordt een huurovereenkomst opgemaakt waarmee wij ons engageren uw woning te verhuren terwijl u geniet van de opbrengt ervan.

Je kan zelf in je eigen woning komen genieten en we zorgen voor de schoonmaak, onderhoud en alle marketing van uw woning. Aan een voordelig tarief kan je vrienden, familie en kennissen meebrengen, daar wordt u alleen maar gelukkiger van. Daarnaast zal er worden gebouwd aan een belevingshuis voor Champagnevrienden, een heus concept waaronder 40 Champagneboeren uit de Aube hun schouders steken en zullen mee investeren in een nooit gezien gebouw. Alle 40 zullen ze hier present zijn waardoor er nog meer kan worden gedegusteerd, gefeest en genoten van dit heerlijke drankje. Streefdata van de opening is 08/08/2018, er wordt gestart met de bouw van 12 woningen begin 2017 en vervolgens nog eens 4 x 12 woningen om zo aan 60 woningen te komen. Rustig genieten en vakantie beleven in een veilige en prachtige omgeving staan hier centraal! Daarnaast is er voldoende ruimte voor recreatie zoals een challengeparcours met boomhut voor avonturiers die van een nachtje slapen in de bomen houden, wijngaarden en educatief project met tentoonstelling rond de productie van Champagne. Maar ook minigolf, tennis, een MAISON TYPE 5 zwembad, welness en horeca met o.a. een bakkerij, supermarket, bar en receptie! Je hoeft het resort eigenlijk niet meer buiten om te Ngenieten! 

L.V.

Wil je graag een volledig dossier? Discretie is geboden, stuur ons gewoon een email via info@residencepierre.fr en we informeren je graag verder. Kom vooraf zelf even genieten in één van onze 2 modelwoningen en als je de woning zou kopen dan betalen wij graag uw verblijf terug!  





NGF +114.90 



 

  

  



 

MAISON TYPE 5 N 

L.V.

 

L.L.

F.



 





 



NGF +114.90 



 





 

 

  





 

 



 

  

  





 

 

RDC - 1/100



 


23


KOOKEET 2017 KOOKEET 2017 Zaterdag, zondag en maandag Zaterdag, zondag en maandag 23,2017. 24 en 25 september 2017. 23, 24 en 25 september Résidence Pierre Champagne RésidenceChampagne Pierre zet de flessen alvast gekoeld! zet de flessen alvast gekoeld! U komt toch ook? U komt toch ook?

Résort Chez Pierre **** by Résidence Pierre

25 Rue Pierre Curie FR-10430 Rosières-Près-Troyes France


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.