Brochure Sportwebshop

Page 1

‘KroeseWevers lanceert sportwebshop’

SPORT WEBSHOP Een uniek concept

in samenwerking met onze partners

Het grootste assortiment in sport- en bedrijfskleding in samenwerking met Intersport Ramon Zomer

Deze brochure is gedrukt op 100% hergebruikt papier


VITALITEIT

Wat doet jouw bedrijf aan vitaliteit? Vitaliteit stimuleren onder je werknemers is tegenwoordig een must voor bedrijven. Steeds vaker worden er sportactiviteiten georganiseerd. Doe je bijvoorbeeld met je team mee aan een hardloopwedstrijd? Of organiseer je als bedrijf zelf een evenement? Zorg dan dat je als bedrijf zichtbaar bent door sportkleding bedrukt met eigen logo te dragen als team.

Reflex en Intersport In 2021 zijn Reflex en Intersport Ramon Zomer gefuseerd. Als bedrijfskledingspecialist wilden wij ons écht onderscheiden van onze concurrenten door middel van een nog completer aanbod, waarbij wij samen het grootste assortiment in sport- en bedrijfskleding bieden. Veel bedrijven nemen met regelmaat gepersonaliseerde sportkleding bij ons af voor sportieve bedrijfsuitjes of om als team mee te doen aan wedstrijden. Wij zagen een unieke kans om de mogelijkheid voor een eigen sportwebshop te lanceren. Geheel in te vullen met een speciaal voor jouw bedrijf samengesteld assortiment. Wij nemen het gehele logistieke proces uit handen. Van voorraad beheer tot aan levering bij de werknemer thuis.


‘Het gehele logistieke proces wordt door Reflex geregeld’

IN ONZE SPORTWEBSHOP

Gepersonaliseerd assortiment

Bestelbudget per medewerker

Het hele jaar door bestellen


STAPPENPLAN

Een eigen sportwebshop in 4 stappen STAP 1: INVENTARISEREN

We inventariseren je wensen, de doelgroep, het doeleinde en je budget. Welk type sportkleding en welke accessoires wil je in je assortiment?

STAP 2: SAMENSTELLEN SPORTKLEDING PAKKET

Wij stellen samen met jou een sportkleding pakket samen. Hierbij kun je denken aan wielerkleding, hardloopkleding, trainingspakken, hoodies, maar ook bidons en sporttassen. Je eigen assortiment kan zelfs uit verschillende merken bestaan.

STAP 3: INRICHTEN BESTELPORTAAL

We richten je eigen bestelportaal in (KMS), inclusief eigen logo, voegen alle medewerkers toe en kennen credits toe. Ook maken we een logistiek plan. Bezorgen bij de medewerker thuis, op je eigen locatie of afhalen bij Reflex?

STAP 4: EENVOUDIG ONLINE BESTELLEN

Medewerkers bestellen zelf sportkkleding of sportaccesoires naar wens.


ONLINE BESTELLEN MET KMS Het beste kleding management systeem Samen met onze partner hebben wij het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem ontwikkeld. We richten het volledig in naar jouw wensen, waarbij je kunt kiezen uit veel opties.

Bestelbudget bepalen Eigen logo Eigen teksten Aflevermogelijkheden kiezen Mogelijkheid tot bijbetalen


ERVARINGEN

van tevreden klanten

“We zijn erg tevreden over de samenwerking. We kunnen snel schakelen en als er problemen zijn worden ze snel opgelost. Er wordt ook meegedacht, bijvoorbeeld als er nieuwe producten zijn, of we dat in de collectie kunnen opnemen, ook dat is prettig!” Marjolijn van der Kolk - De Jong & Laan


“Een voorwaarde voor ons was dat er een breed assortiment beschikbaar moest worden gesteld: sportkleding voor jong, oud, sportief en minder sportief. Iedere medewerker moet iets in de webshop kunnen vinden. Op deze manier willen we als werkgever een bijdrage leveren aan sportiviteit en vitaliteit van onze medewerkers. Het is een extra arbeidsvoorwaarde waarmee we ons onderscheiden. Hiermee hopen we ook nieuwe medewerkers aan te trekken.” Martijn Evers - Eshuis Accountants & Adviseurs

“Wij zijn erg tevreden over onze sportwebshop, omdat Reflex afspraken na komt, meedenkt, oplossingsgericht werkt, duidelijk communiceert en kwaliteit levert.” Judith Damveld - KroeseWevers


Reflex Bedrijfskleding Voor alle teams

Bedrijfskleding is maatwerk. Letterlijk en figuurlijk. Bij Reflex is bedrijfskleding passie. Al 15 jaar lang doen we waar we goed in zijn: teams voorzien van de juiste bedrijfskleding. Zonder gedoe. Wij geloven erin dat professionele bedrijfskleding een grote bijdrage levert aan de uitstraling van je bedrijf.

VOLG ONS... OVERAL!

Reflex is dé toonaangevende bedrijfskledingspecialist van Oost-Nederland. Je kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van werkkleding, werkschoenen, PBM’s en sporten teamkleding.

facebook.com/reflexbedrijfskleding instagram.com/reflexbedrijfskleding linkedin.com/company/reflexbedrijfskleding Bedrijvenweg 5, Nijverdal 0548 - 76 34 02 reflexbedrijfskleding.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.