Catalogus Schorten & Sloven van Schriks

Page 1

CATALOGUS Schorten & Sloven van Schriks


Puur, ambacht en stijlvol


Schriks Konfektie vervaardigt al ruim 45 jaar schorten en sloven. Met de hand wordt op authentieke wijze alles op maat gemaakt. En dat alles in de textielfabriek in Meijel. Pure ambacht, bewust van eigen bodem. Om trots op te zijn. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan. In een tijd van massaproductie en de consumptiemaatschappij laat Schriks je kennismaken met de pure en ambachtelijke verwerking van textiel en leer. Al onze schorten, sloven en accessoires worden volledig ontworpen en ambachtelijk vervaardigd in Nederland met lokale kwalitatieve materialen. Hierdoor houden we de lijnen kort, kan er snel worden ingespeeld op de markt en verkleinen we de ecologische footprint van onze onderneming. We moeten vooruitlopen op het heden. We kunnen niet wachten tot de toekomst ons overkomt.


EEN UNIEKE SAMENWERKING X

Stijl zit in de details dat weet ook Sir Redman. De bretels en vlinderstrikken passen in ieders garderobe die een fashion statement willen maken. Met het gevoel voor stijl en oog voor kwaliteit.

V S U L


VAKMAN SCHAP UIT EIGEN LAND Ook zij maken hun bretels in eigen huis en geheel met de hand. Net als Schriks wordt alles in Nederland gemaakt op een 30 km van Meijel. Met uiterste precisie worden de

van Schriks kiest met bretels van Sir Redman kiest u voor vakmanschap met de mooiste ontwerpen die gemaakt zijn vanuit diepgewortelde passie bij beide bedrijven.

Authentiek, stijlvol, eigentijds en uniek bretels ontworpen en creëren ze eyecatchers die niemand kan negeren. Wanneer u voor schorten

Sir Redman past helemaal in de stijl van Schriks en zo zijn wij een samenwerking aangegaan.


ONZE DENIM SCHORT MET LUXE BRETELS

Zwartgrijze X-bretel

De verstelbare X-bretel geeft een eigenzinnig karakter aan het denim schort. Daarbij zorgt de verstelbare bretel ervoor dat het de druk uit de nek haalt, omdat het schort rust op de schouders. De leren hespen op de voorzijde geven het schort een stoere look. En de ijzeren clips sluiting maakt dat de bretel op iedere geschikte plaats aangeklemd kan worden aan de achterzijde van het schort, zodat je altijd een perfecte pasvorm hebt. Het denim schort met luxe bretels en handdoeklus wordt in 2 breedtes geleverd zodat er voor ieder lijf een geschikte pasvorm ontstaat. De Black denim en de Grijze denim worden geleverd met een zwartgrijze bretel en handdoeklus met zwart leer. De overige denim kleuren worden geleverd met een cognac/ bruin gestreepte bretel en handdoeklus afgezet met cognac leer.


Black Denim

Blue Denim

Groene Denim

Cognac Denim

Okergele Denim

Grijze Denim

NIEUW

NIEUW

Choco Denim

Terra Cotta Denim

Cognac/bruin gestreepte X-bretel

MET EEN UNIEKE HANDDOEKLUS


X-MODEL


4180

4190

Middels de twee leertjes aan de bovenzijde van de X-bretel kan deze bretel zonder moeite bevestigd worden aan de jeansknopen op de schorten. De elastieken banden zijn 3,5cm breed. Door de verschuifbare klemmen kan de bretel op de gewenste lengte worden gemaakt. Aan de onderzijde van de bretel zitten 2 clips die op de meest comfortabele plaats aan de achterzijde van het schort bevestigd kunnen worden.

Model 4180 is 70cm breed en wordt geleverd met een Medium X-bretel. Deze bretel heeft een lengte van ca. 74cm Model 4190 is 90cm breed en wordt geleverd met een Extra Large X-bretel. Deze bretel heeft een lengte van ca. 94cm
X-MODEL ELASTIEKE BANDEN 3,5 CM BREED

ECHT LEER

IN LENGTE VERSTELBAAR

CLIP OM DE JUISTE PLAATS TE BEPALEN


Y-MODEL ONZE EIGEN DENIM STOFFEN 3,5 CM BREED ECHT LEER IN LENGTE VERSTELBAAR ELASTIEK VOOR PERFECTE PASVORM 3 CLIPS OM DE JUISTE PLEK TE BEPALEN


Y-MODEL Bij alle denim stoffen hebben wij nu ook bijpassende vlinderstrikken en Y-bretels. Zo kunt u extra cachet aan uw huisstijl geven door deze stoere authentieke bretel en vlinderstrik te combineren. Deze Y-model bretels worden aan de voor- en achterzijde bevestigd met 3 clips. De denim banden hebben een breedte van 3,5cm en kunnen d.m.v. twee verstelklemmen op iedere gewenste lengte gemaakt worden voor een goede pasvorm. Alle getoonde sloven zijn model 3401 Denim sloofje met zak dubbel opgestikt. Lengte ca 50cm en breedte 90cm.


VLINDERSTRIK MODEL 4175

Y-BRETEL MODEL 4170VLINDERSTRIK MODEL 4175

DENIM SLOOF MODEL 3401

Y-BRETEL MODEL 4170


Gemaakt met passie Cognac Denim

Twintone Blauw

Twintone Bordeaux

Twintone bruin

Black Denim

Blue Denim

Gijze denim

Okergele Denim

Groene Denim


AUTHENTIEKE ACCESOIRES Bij alle denim stoffen hebben wij nu ook bijpassende vlinderstrikken en Y-bretels. Zo kunt u extra cachet aan uw huisstijl geven door deze stoere authentieke bretel en vlinderstrik te combineren. Deze Y-model bretels worden aan de voor- en achterzijde bevestigd met 3 clips. De denim banden hebben een breedte van 3,5 cm en kunnen d.m.v. twee verstelklemmen op iedere gewenste lengte gemaakt worden voor een goed pasvorm. Wilt u de bretel helemaal authentiek maken? Dat is mogelijk en ontvangt

u extra bevestigingsleren bandjes met een luxe doosje met daarin zes knopen en een maattabel om de knopen te bevestigen. Natuurlijk bent u vrij om alleen een clip of een leren bevestigingsband te plaatsen. Door middel van het drukoog zijn deze makkelijk te bevestigen. Voor nog meer een authentieke stijl, zijn er ook losse clip-on ijzeren knopen te verkrijgen. Deze kunt u gemakkelijk aan uw broek bevestigen waaraan dan weer de stoere bretels bevestigd kunnen worden.


TERRA COTTA “kleurvast en trendy denim katoen”

3401 SLOOF MET DUBBEL OPGESTIKTE ZAK IN TWEEËN GEDEELD VERSTEVIGD MET RIVETTEN CA. 50 X 90 CM

Deze nieuwe kleuren zijn gemaakt in onze vertrouwde 65/35% polyester/ katoen kwaliteit en kunnen industrieel gewassen worden. Door deze samenstelling zal hij zijn kleur goed vasthouden en minder snel verkleuren dan 100% katoenen denim. De denim heeft een gewicht van 300 gram.

3404 HALTERSCHORT MET VERSTELBARE NEKBAND MET DUBBEL OP GESTIKTE ZAK VOORZIEN VAN RIVETTEN. CA. 80 X 70 CM


3825 KRUISBANDSCHORT MET RECHTHOEKIGE ZAK DUBBEL OPGESTIKT EXTRA VERSTEVIGD MET RIVETTEN CA. 80 X 70 CM


CHOCO DENIM Deze nieuwe kleuren zijn gemaakt in onze vertrouwde 65/35% polyester/ katoen kwaliteit en kunnen industrieel gewassen worden. Door deze samenstelling zal hij zijn kleur goed vasthouden en minder snel verkleuren dan 100% katoenen denim. De denim heeft een gewicht van 300 gram.

3401 SLOOF MET DUBBEL OPGESTIKTE ZAK IN TWEEËN GEDEELD VERSTEVIGD MET RIVETTEN CA. 50 X 90 CM

3404 HALTERSCHORT MET VERSTELBARE NEKBAND MET DUBBEL OP GESTIKTE ZAK VOORZIEN VAN RIVETTEN. CA. 80 X 70 CM


3825 KRUISBANDSCHORT MET RECHTHOEKIGE ZAK DUBBEL OPGESTIKT EXTRA VERSTEVIGD MET RIVETTEN CA. 80 X 70 CM


VAKMANSCHAP UIT EIGEN LAND BEWUSTVANEIGENBODEM.NL SCHRIKS.NL


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.