Raymarine Prisliste - April 2024 - NO - Krone

Page 1

2024 PRODUKTGUIDE 2024 | NORGE | V2
2

De tekniske og grafiske opplysningene i denne brosjyren, var etter vår kunnskap riktige da brosjyren gikk i trykken. Raymarines produktoppdateringer kan imidlertid føre til at produktspesifikasjon og priser endres uten forvarsel. Derfor kan det forekomme uunngåelige forskjeller mellom produktet og denne brosjyren fra tid til annen, og Raymarine kan ikke ta ansvar for dette

LIGHTHOUSE SJØKART

OPERATIVSYSTEMET LIGHTHOUSE 4

SAMMENLIKNINGSTABELL FOR KARTPLOTTERE

KARTPLOTTER SKJERMER

AUGMENTED REALITY (UTVIDET VIRKELIGHET)

3 10 30 43 60 70 76 74 78 80 82 86 98
6
52
4
8
INNHOLD www.raymarine.com
RADARANTENNER AUTOPILOTER INSTRUMENTER
KAMERAER MARINE KAMERAER SATELLITT TV ANTENNER AIS (AUTOMATISKE IDENTIFIKASJONSSYSTEMER) VHF RADIO KABLER OG TILBEHØR NEUBOAT 360, YACHTSENSE OG DOCKSENSE
EKKOLODDMODULER
TERMISKE

LIGHTHOUSE SJØKART

LightHouse sjøkart løfter navigasjon til helt nye nivåer. LightHouse sjøkart er utviklet fra offentlige, hydrografiske kilder og tilbyr maksimal lesbarhet, intuitiv navigering og god kvalitet. Fire ulike fargepaletter gir best mulige presentasjon døgnet rundt, og kartsymbol menyen gir deg muligheten til å tilpasse kartene etter dine personlige preferanser. Abonner på LightHouse sjøkart Premium for å få tilgang til kontinuerlige kartoppdateringer, et utvidet bibliotek over interessepunkter (POI) og gode satellittbilder.

PROFESJONELL ELLER FRITIDSBÅT VISNING AV SJØKART

Veksle mellom S-52 ECDIS sjøkartstil (venstre) og LightHouse fritidsbåt sjøkartstil (høyre) for din foretrukne visning av viktige kartografiske data.

FORBEDRET SJØKARTSYMBOLKONTROLL

Endre størrelsen på sjømerker, interessepunkter og andre ikoner for full kontroll over detaljene på sjøkartet.

4

LIGHTHOUSE SJØKART

NAVIGER MED SANNTIDSVISNING

Få tilgang til Mapbox satellittbilder med høy oppløsning for full oversikt over gater, kystlinjen og grunner for enda bedre navigasjon.

FLEKSIBLE FARGEINNSTILLINGER

Fargepaletter for dag, skumring, mørke og sterk sol hjelper deg med å holde tritt med skiftende lysforhold for tydelig og enkel kartvisning uten å miste nattsynet.

STORT BIBLIOTEK OVER INTERESSEPUNKTER

Finn raskt lokale marinaer, drivstoffstasjoner, servicestasjoner og mer med et stadig voksende bibliotek over interessepunkter fra de beste marine databasene.

HOLD DEG OPPDATERT OG UTFORSK MER

RayConnect Mobil og et abonnement på LightHouse Premium lar deg oppdatere sjøkartene dine og laste ned viktig innhold via mobiltelefonen.

5

LIGHTHOUSE 4

LightHouse er det brukervennlige operativsystemet i alle kartplotterskjermene fra Raymarine. Det gir deg kontrollen over våre berøringsskjermer eller HybridTouch™-skjermer. LightHouse lar deg navigere med de beste kartene og gjør det like enkelt å navigere som å bruke en smarttelefon.

Det er du som bestemmer

LightHouse 4 er raskt, praktisk og lett å lære. Det er lett å tilpasse det ryddige grensesnittet etter din navigeringsstil. Kom i gang med en smarttelefon-lignende berøringsskjermopplevelse eller ta kontroll med HybridTouchs kombinerte tastatur- og berøringsskjermkontroll.

Forenklet nettverk

Axiom, Axiom Pro og Axiom XL kjører alle på operativsystemet LightHouse 4, så du kan lage et navigasjonssystem med kombinasjon av alle Axiom-skjermene. Koble sammen opptil 10 Axiom-skjermer.

Kan utvides

Alle LightHouse 4 OS-baserte skjermer kan utvides med kraftige sensorer, inkludert Quantum-radar, CHIRP-ekkoloddmoduler og FLIR termiske nattkameraer. SeaTalkNG og NMEA 2000-tilkobling muliggjør integrering av motorinformasjon, instrumenter og Evolution autopilot. Standard Wi-Fi og Bluetooth muliggjør tilkobling til Raymarines apper, tilbehør og mye mer.

6

LIGHTHOUSE 4

Operativsystemet LightHouse 4 driver kartplotterskjermene Axiom+, Axiom 2 Pro og Axiom 2 XL. Tidligere generasjoner Raymarine eS-serier og gS-serier kan også oppgraderes gratis til LightHouse 3.11. Enkelte avanserte LightHouse 4-funksjoner, som ClearCruise AR, Seilfunksjoner og LightHouse-apper, fungerer bare på Axioms multifunksjonsskjermer. Gå til raymarine.com/lighthouse for å finne ut mer og holde deg oppdatert på de nyeste LightHouse 4-funksjonene.

Avansert

motorintegrering

Operativsystemet LightHouse er din inngangsport til motorintegrering. Lag tilpassede dashbord med NMEA2000 eller dra nytte av avansert integrering med Mercury VesselView og Yamaha Command Link for utenbordsmotorer.

Personlig

tilpasning

Startskjermen for LightHouse 4 har tydelige og enkle app ikoner. Tilpass startskjermen med dine favorittapper. LightHouse 4-brukerprofiler lagrer dine og andre brukeres personlige startskjermer og konfigurasjonsinnstillinger.

Seilfunksjoner

Ligg i forkant av konkurrentene med LightHouse 4 seilfunksjoner med blant annet dynamiske Layline-overlegg som kan optimaliseres med fartøyets polardiagram. LightHouse Dashboardappen tilbyr Regatta Data og tilpassede grafiske instrumenter for seiling i stort, tydelig og lettforståelig format En uttrekkbar Race Start Sidebar gir deg rask tilgang til kritisk regattadata.

Moderne fartøysautomatisering

LightHouse OS gir deg full kontroll over fartøyets elektriske systemer, med støtte for CZone, Empirbus og Raymarine YachtSense digitale kontrollsystemer. Få enkel berøringsskjermkontroll av belysning, pumper, HVAC-systemer og mer fra hvor som helst om bord.

LightHouse-APPER

LightHouse-apper er Axioms stadig voksende bibliotek over marine apper og underholdnings apper. La deg underholde av apper som Netflix og Spotify, eller koble deg til systemene om bord, som Lumishore, Victron og Seakeeper. LightHouse-apper sørger også for at du er koblet til og informert med støtte for Mazu satellittkommunikasjon, Predict Wind og Theyr vær.

LightHouse OS-oppdateringer Gå til raymarine.com for å lese mer om de nyeste funksjonene og oppgraderingene for LightHouse 4.

7

KARTPLOTTER-SKJERMER

ALTERNATIVER

Skjermstørrelser (tommer)

7 / 9 / 12

Lysstyrke 1500 nits

HydroTough nanobelagt skjerm

Berøringsskjerm

HybridTouch: fysiske kontroller (knapper/hjul)

Datakortport

Vanntetthet

Innebygget GPS-mottaker

RealVision 3D

CHIRP DownVision

CHIRP SideVision

Høyfrekvens-CHIRP

600 Watt ekkolodd

RealVision MAX og 1 kW CHIRP-ekkolodd

HyperVision

MicroSD

IPX6/7

Kun Element HV

Kun Element HV

Kun Element HV

Element HV og Element S

Kun Element HV

OS LightHouse Sport

RayNet Ethernet

USB

Wi-Fi og Bluetooth Wi-Fi

NMEA0183

NMEA2000

SeaTalkNG Via adapter

Montering Brakett / Overflate

Quantum- og Cyclone-radar Kun Quantum Wi-Fi

Digital svitsjing

FLIR termiskkamera integrasjon

Evolution autopilotstyring

IP-videokamera og ClearCruise Augmented Reality

Støtte for eksterne CHIRP ekkoloddmoduler

Integrasjon av lyd

Navionics Autorouting

Navionics Sonar Chart live

Raymarine Realbathy™

8
ELEMENT

KARTPLOTTER-SKJERMER

Tabellen gir en rask sammenligning mellom Raymarines kartplotter skjermer. For mer informasjon kan du ta kontakt med din lokale Raymarine-forhandler eller gå til nettsiden vår, raymarine.com

7 / 9 / 12 9 / 12 / 16 16 / 19 / 22 /24

1500 og 1800 nit* 1200 og 1300 nits

1200, 1275 og 1300 nits* MicroSD

IPX6/7

IPX6/7

(x2) SD-kortleser påkrevet

IPX6/7

RV RVM

RV RVM

RV RVM

RV RVM

RV RVM RVM

LightHouse 4

LightHouse 4

Støtte for NMEA 0183 via valgfri NMEA2000/SeaTalkNG-Gateway

Valgfrie RealVision MAX- og CHIRP ekkoloddmoduler

LightHouse 4

9 AXIOM+ AXIOM 2 PRO AXIOM 2 XL
MicroSD
Topp, flush, front, brakett Topp, front, brakett
* Lysstyrke er modellavhengig
Flush / Overflate

ELEMENT® S

Navigasjonsskjermene i Element S-serien gir deg friheten til å oppleve åpent farvann. Velg destinasjon, og la den raske og nøyaktige 10 Hz GPS/GNSS på Element vise deg veien. Element S er konstruert med tanke på enkelhet og ytelse til en rimelig penge og vil raskt bli din pålitelige følgesvenn på turen. En firekjerners prosessor gir responsiv ytelse, og allværsskjermen på Element, som har god synbarhet også i sterk sol, viser sjøkart og navigasjonsdata i vakre farger. Det enkle operativsystemet LightHouse Sport på Element lar deg navigere med selvsikkerhet. Når du har lagt fra land, vil Element S holde kursen med en smart liste over brukervennlige funksjoner, som skjermbilder med AIS-måloverlegg, autopilotintegrasjon og seilingsinstrumenter. Element S er også kompatible med Quantum trådløs radar.

Quantum CHIRP-radar

Element S hjelper deg med å navigere i travle farvann med god oversikt og sikkerhet ved bruk av en valgfri Raymarine Quantum trådløs CHIRP-radar* gjerne i kombinasjon med en AIS-mottaker. Quantum radaren gir et prisbelønnede radarbilde, og Element S AIS-overlegg identifiserer innkommende mål på en intelligent måte.

*Element er bare kompatibel med radarmodellene Quantum Wi-Fi.

Enkel og rett frem

LightHouse Sport-operativsystemet på Element er utviklet for båtfolk som liker at ting er enkle. LightHouse Sport OS og Elements ergonomiske tastatur er enkle å tilpasse, og en stor veipunkttast muliggjør hurtig merking av favorittstedene dine, samt at tre brukerprogrammerbare hurtigtaster gir tilgang til favorittsidene dine med et knappetrykk.

OVERLEGEN REKKEVIDDE

Gled deg over Raymarines legendariske ytelse til rimelige priser med superklare skjermer på 7, 9 og 12 tommer, tilpasset alle værforhold. Element har en rask firekjerneprosessor for rask tegning av kart og responsiv ytelse, kombinert med en presis 10hz GPS-/GNSS-sensor. Element dekkes av Raymarines treårsgaranti (etter registrering av produktet).

10 SEILING CRUISING

ELEMENT® S

Element - S

ELEMENT 7 S

E70531 Element 7 S - 7” kartplotter m/chirp ekkolodd, Wi-Fi & GPS. Leveres uten svinger og kart.

E70531-00-NEU Element 7 S - 7” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart Nord Europa, leveres uten giver

E70531-00-WEU Element 7 S - 7” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart Vest Europa, leveres uten giver

E70531-00-MED Element 7 S - 7” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart for middelhavet, leveres uten giver

ELEMENT 9 S

E70533 Element 9 S - 9” kartplotter m/ Chirp ekkolodd, Wi-Fi & GPS. Leveres uten kart og svinger

E70533-00-NEU Element 9 S - 9” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart Nord Europa, leveres uten giver

E70533-00-WEU Element 9 S - 9” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart Vest Europa, leveres uten giver

E70533-00-MED Element 9 S - 9” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LightHouse kart middelhavet, leveres uten giver

ELEMENT 12 S

E70535 Element 12S - 12” kartplotter med Wi-Fi og innebygd GPS, uten kart og svinger

E70535-00-NEU Element 12 S -12” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LH kart for Nord Europa, leveres uten giver

E70535-00-WEU Element 12 S -12” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LH kart for Vest Europa, leveres uten giver

E70535-00-MED Element 12 S -12” kartplotter med Wi-Fi, GPS, LH kart for Middelhavet, leveres uten giver

ELEMENT S SVINGERE

E70342 CPT-S Hekksvinger i plast, HIGH CHIRP u/DownVision, 10m kabel

A80691 CPT-S innvendig plastikk svinger, 0/12/20° montering, 6m kabel.

A80446 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger,

11
BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Art.nr.
kr 5,592 kr 6,990
kr 5,992 kr 7,490
kr 5,992 kr 7,490
kr 5,992 kr 7,490
kr 7,992 kr 9,990
kr 8,392 kr 10,490
kr 8,392 kr 10,490
kr 8,392 kr 10,490
kr 13,992 kr 17,490
kr 14,392 kr 17,990
kr 14,392 kr 17,990
kr 14,392 kr 17,990
kr 792 kr 990
kr 1,752 kr 2,190 E70339
kr 1,912 kr 2,390
kr 1,912 kr 2,390
kr 1,912 kr 2,390
HIGH
skrogvinkeljustering, 10m kabel kr 2,472 kr 3,090 E70340
HIGH
12° skrogvinkeljustering, 10m kabel kr 2,472 kr 3,090 E70341 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering,
kabel kr 2,472 kr 3,090 A80363 CPT-S Monteringssett trollingmotor kr 392 kr 490 TILBEHØR A80553
innfellingssett kr 552 kr 690 A80554 Element 9 innfellingssett kr 552 kr 690 A80555 Element 12 innfellingssett kr 552 kr 690 R70647 Element 7” brakett kit kr 712 kr 890 R70648 Element 9” brakett kit kr 712 kr 890 R70649 Element 12” brakett kit kr 712 kr 890 R70727 Soldeksel Element 7” kr 552 kr 690 R70728 Soldeksel Element 9” kr 552 kr 690 R70729 Soldeksel Element 12” kr 552 kr 690 R70523 ELEMENT / AXIOM spenningskabel
NMEA2000, rett plugg, 1,5m kr 552 kr 690 R70496
for hekksvinger kr 392 kr 490 A80273 CP100 4m forlengerkabel til
CPT-100, CPT-DVS, CPT-110 og CPT-120 kr 552 kr 690
LightHouse
for Norge
32 Gb micro SD brikke kr 1,592 kr 1,990 R70794-NEU Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Nord Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 R70794-WEU Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Vest Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
for
på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
Navionics+µSD brikke for nedlastning av regionalt kart. kr 2,232 kr 2,790
CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 0° skrogvinkeljustering, 10m kabel
A80448 CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 12° skrogvinkeljustering, 10m kabel
A80447 CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering, 10m kabel
CHIRP u/DownVision, 0°
CPT-S Gjennomgående bronsesvinger,
CHIRP u/DownVision,
10m
Element 7
og
CPT-S Brakett
svingerene
ELEKTRONISKE SJØKART R70794-NOR
kart
(ferdig nedlastet Norgeskart),
R70794-MED Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart
Middelhavet )
A80728

ELEMENT® HV

Bygget for sportsfiskere som ønsker å ligge i forkant. Element HV er blitt forbedret i år, med enda raskere ping-rate og en høyere effekt. I tillegg er den kombinert med den nye Raymarine HV-100.02-transduseren for å levere det skarpeste bildet av verden under vann. HyperVision tar DownVision, SideVision og Raymarine RealVision 3D-ekkolodd til nye høyder innen presisjonsbilder og fiskeidentifikasjon, og lar deg se strukturer, vegetasjon og fisk med naturlignende tydelighet. Med forhåndskonfigurerte fiskesider er det det perfekte systemet for alle som er glad i å fiske.

Enkel og rask i bruk

Elements operativsystem

LightHouse Sport med intuitiv tastaturkontroll lar deg raskt markere fiskeplasser og få tilgang til favorittsidene dine med et tastetrykk. Firekjernersytelse gir øyeblikkelig nytegning av kart, tydelige 3D-bilder og rask respons på vannet.

Alt

i ett-transduser

Den kompakte HV-100.02transduseren er enkel å installere og støtter RealVision 3D, DownVision, SideVision, høyfrekvent-CHIRP og 1,2 MHz HyperVision. Vanntemperatursensor med høyt presisjonsnivå er standard, og HV-100.02 kan monteres på hekk eller på en dorgemotor. Svingere for montering gjennom skroget er også tilgjengelig.

Se

mer med Presisjons ekkolodd

Elements 1,2 megahertz HyperVision™ løfter ekkolodd til et helt nytt presisjonsnivå. DownVision, SideVision eller fantastiske RealVision 3D –Elements HyperVision™-modus viser deg strukturer og fisk med naturlignende tydelighet, så du kan se og fange det andre fiskere ikke får tak i.

Alle de beste kartene

Elements kraftige kartplotter støtter Raymarines LightHouse-sjøkart, Navionics, C-MAP, og mange andre utgivere. Lag dine egne fiskekart med Raymarines nye RealBathy™ eller Navionics SonarChart Live.

12
FERSKVANNSFISKE OG KYSTFISKE

ELEMENT® HV

Element - HV

ELEMENT 7 HYPERVISION

E70532 Element 7 HV-7” kartplotter med Chirp, HyperVision, Wi-Fi og GPS. Uten kart og svinger

E70644-05 Element 7 HV - 7” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ svinger, uten kart

E70644-05-NEU Element 7 HV - 7” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LH kart for Nord

E70644-05-WEU Element 7 HV - 7” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LH kart for

E70644-05-MED Element 7 HV - 7” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LH kart for Middelhavet

ELEMENT 9 HYPERVISION

E70534 Element 9 HV - 9” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi & GPS. Leveres uten kart og svinger

E70645-05 Element 9 HV - 9” Kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ svinger. Leveres uten kart.

E70645-05-NEU Element 9 HV - 9” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart for Nord Europa

E70645-05-WEU Element 9 HV - 9” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart for

E70645-05-MED Element 9 HV - 9” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart

ELEMENT 12 HYPERVISION

E70536 Element 12 HV - 12” Kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi & GPS. Leveres uten kart

E70646-05 Element 12 HV - 12” kartplotter med CHIRP Ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ svinger. Leveres uten kart

E70646-05-NEU Element 12 HV - 12” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart

E70646-05-WEU Element 12 HV - 12” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart

E70646-05-MED Element 12 HV - 12” kartplotter med CHIRP ekkolodd, HyperVision, Wi-Fi, GPS, HV-100+ hekkgiver og LightHouse kart for Middelhavet

ELEMENT HYPERVISION SVINGERE

E70643 HV-100.02 HyperVision Plastikk hekksvinger med 6m kabel

A80605 Y kabel for HyperVision gjennomgående svinger par HV-300, 0.5m

HV-100 hekksvinger brakett

A80558 Adapterkabel for Dragonfly grønn kontakt (10-pin) til Element HV (15-pin)

A80559 Adapterkabel for CPT-S/DVS(9-pin) til Element HV(15-pin)

A80560 Adapterkabel for Minnkota svinger til Element HV (15-pin)

R70741 HV-300 justeringsblokk (Fairing Block)

TILBEHØR

A80553 Element 7 innfellingssett

A80554 Element 9 innfellingssett

A80555

13
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Art.nr. BESKRIVELSE
kr 6,792 kr 8,490
kr 7,992 kr 9,990
Europa kr 8,392 kr 10,490
Europa kr 8,392 kr 10,490
Vest
kr 8,392 kr 10,490
kr 9,192 kr 11,490
kr 10,392 kr 12,990
kr 10,792 kr 13,490
Europa kr 10,792 kr 13,490
Vest
for Middelhavet kr 10,792 kr 13,490
svinger kr 15,192 kr 18,990
og
kr 16,392 kr 20,490
for
Europa kr 16,792 kr 20,990
Nord
for Vest Europa kr 16,792 kr 20,990
kr 16,792 kr 20,990
kr 3,032 kr 3,790 A80604 HV-300 HyperVision gjennomgående plastsvinger 0° med 6m kabel kr 3,672 kr 4,590 T70448
HyperVision plast
kr 7,592 kr 9,490 R70725
HyperVision gjennomgående plastsvinger for babord montering 12° kr 3,592 kr 4,490 R70726 HV-300 HyperVision gjennomgående plastsvinger styrbord montering 12° kr 3,592 kr 4,490
HV-300
gjennomgående svingerpar med fairing blokk som kan skjæres fra 0-25°. Leveres med Y kabel og 4m forlengerkabel.
HV-300
kr 1,192 kr 1,490
kr 552 kr 690 A80562 Forlengelse kabel HyperVision svinger 4m. kr 1,032 kr 1,290 A80606 Adapter for MotorGuide svinger kr 712 kr 890 A80557
kr 712 kr 890
R70651
HV-100 monteringsset trollingmotor
kr 872 kr 1,090
kr 952 kr 1,190
kr 712 kr 890
kr 552 kr 690
kr 552 kr 690
kr 552 kr 690
Element 12 innfellingssett kr 552 kr 690 R70647 Element 7” brakett kit kr 712 kr 890 R70648 Element 9” brakett kit kr 712 kr 890 R70649
kit kr 712 kr 890 R70727 Soldeksel Element 7” kr 552 kr 690 R70728 Soldeksel Element 9” kr 552 kr 690 R70729 Soldeksel Element 12” kr 552 kr 690 R70523 ELEMENT / AXIOM spenningskabel og NMEA2000, rett plugg, 1,5m kr 552 kr 690 ELEKTRONISKE SJØKART R70794-NOR LightHouse kart for Norge (ferdig nedlastet Norgeskart), 32 Gb micro SD brikke kr 1,592 kr 1,990 R70794-NEU Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Nord Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 R70794-WEU Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Vest Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 R70794-MED Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Middelhavet ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 A80728 Navionics+µSD brikke for nedlastning av regionalt kart. kr 2,232 kr 2,790
Element 12” brakett

ELEMENT®

ISFISKE TILBEHØR A80581

ELEMENT 7 / 9 / 12 : FØLGER MED I ESKEN

1. Element S-skjerm

2. Pakning for overflatemontering

3. Solskjerm

4. Brakettskruer, 2 stk.

5. Dokumentasjonspakke

6. Monteringsbrakett

7. M4x40 maskinskrue, M4 flat skive og M4 låsemutter

8. Strømkabel / NMEA2000-kabel (inkluderer 1,5 m strømledning og 0,5 m NMEA2000-ledning).

14 263.85 mm (10.39 in) 308.40 mm (12.14 in) 373.40 mm (14.70 in) 162.59 mm (6.40 in) 171.00 mm (6.73 in) 225.19 mm (8.87 in)
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Raymarine Element isfiske kit (bag, batteri, lader, brakett, svinger og flyter) kr 2,552 kr 3,190 A80583 CPT-S Isfiske svinger Element HV. Chirp svinger i plast for Element HV, 2,5 m kabel. kr 1,192 kr 1,490 R70724 Element Isfiske power kabel 300mm kr 552 kr 690

AXIOM ®

Axiom kan utvides med nye funksjoner etter hvert som du får behov for det. Den støtter hele utvalget av Raymarines sensortilbehør, inkludert Quantum-radar, CHIRP-ekkolodd, termiske FLIR-kameraer, integrert lyd, instrumenter, kameraer og autopiloten Evolution. Wi-Fi og Bluetooth-tilkobling kommer som standard og gjør det mulig å koble til de nyeste Raymarine-appene for nettbrett og smarttelefoner.

Prisvinnende ytelse

Axioms intuitive operativsystem LightHouse 4, quad-core-ytelse og innovative teknologier som ClearCruise Augmented Reality, Quantum Doppler-radar og RealVision 3D har gitt Axiom en lang rekke prestisjefylte innovasjonspriser i bransjen.

Kan utvides

Koble Axiom til radar, FLIR termiske kameraer, instrumenter, Evolution autopiloter og mye mer. Wi-Fi og Bluetooth kobler deg til LightHouse-apper og underholdning. Axiom fungerer sømløst i nettverk med Axiom Pro- og Axiom XL-skjermer, så du kan bygge et personlig tilpasset navigasjonssystem som oppfyller alle dine behov.

Innebygget ekkolodd

Se verden under vann på en helt ny måte med Axioms tilgjengelige CHIRP DownVision, SideVision og RealVision® 3D-ekkolodd. Axiom støtter også høyfrekvent CHIRP og 600 watts digitalt ekkolodd med dobbel frekvens. Alternativt, Axiom skjermene er tilgjengelige uten innebygd ekkolodd.

Robust skjerm i glass

Axiom er tilgjengelig i 7-, 9- eller 12-tommers størrelser for å passe til alle fartøyer. Axioms robuste skjerm er optimalisert for innfelt montering og ser flott ut på alle navigasjons plasser. Raymarines superklare LED-skjermteknologi med optisk herding gir overlegen synlighet både dag og natt.

15
SEILING FISKING CRUISING

Axiom kartplotter uten ekkolodd

16 AXIOM ® Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
AXIOM 7 KARTPLOTTER E70363-00 Axiom 7, Multifunksjon 7” Display kr 7,912 kr 9,890 E70363-00-NEU AXIOM 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart Nord Europa kr 8,312 kr 10,390 E70363-00-WEU AXIOM 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart vest Europa kr 8,312 kr 10,390 E70363-00-MED AXIOM 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart for Middelhavet kr 8,312 kr 10,390 AXIOM 9 KARTPLOTTER E70366-00 AXIOM 9, MFD 9” Display kr 13,032 kr 16,290 E70366-00-NEU AXIOM 9, Multifunksjon 9” Display med Lighthouse kart Nord Europa kr 13,432 kr 16,790 E70366-00-WEU AXIOM 9, Multifunksjon 9” Display med LightHouse kart Vest Europa kr 13,432 kr 16,790 E70366-00-MED AXIOM 9, Multifunksjon 9” Display med LightHouse kart Middelhavet kr 13,432 kr 16,790 AXIOM 12 KARTPLOTTER E70368-00 AXIOM 12, 12” MFD kr 26,552 kr 33,190 E70368-00-NEU AXIOM 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Nord Europa kr 26,952 kr 33,690 E70368-00-WEU AXIOM 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Vest Europa kr 26,952 kr 33,690 E70368-00-MED AXIOM 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Middelhavet kr 26,952 kr 33,690
AXIOM 7 DOWNVISION E70364-00 AXIOM 7 DV, 7” MFD med DownVision, CHIRP og 600W Digital ekkolodd kr 8,392 kr 10,490 E70364-01 AXIOM 7 DV, 7” MFD m/DownVision, CHIRP og 600W ekkolodd, CPT-S svinger kr 8,952 kr 11,190 E70364-02 AXIOM 7 DV, 7” MFD m/DownVision, CHIRP og 600W ekkolodd, m/CPT-100DVS svinger kr 9,432 kr 11,790 E70364-02-NEU AXIOM 7 DV, Multifunksjon 7” Display med integrert DownVision 600W ekkolodd, leveres med CPT-100DVS svinger og LH kart for Nord Europa kr 9,832 kr 12,290 E70364-02-WEU AXIOM 7 DV, Multifunksjon 7” Display med integrert DownVision 600W ekkolodd, leveres med CPT-100DVS svinger og LH kart Vest Europa kr 9,832 kr 12,290 E70364-02-MED AXIOM 7 DV, Multifunksjon 7” Display med integrert DownVision 600W ekkolodd, leveres med CPT-100DVS svinger og LH kart Middelhavet kr 9,832 kr 12,290 AXIOM RV, kartplotter med RealVision 3D, chirp, DownVision og SideVision AXIOM 9 REALVISION 3D E70367-00 AXIOM 9 RV, 9” MFD med RealVision 3D, SideVision, DownVisio, CHIRP og 600W Digital ekkolodd, u/svinger kr 15,112 kr 18,890 E70367-03 AXIOM 9 RV, 9” MFD med RealVision 3D, SideVision, DownVisio, CHIRP og 600W Digital ekkolodd, m/RV-100 svinger kr 18,232 kr 22,790 E70367-03-NEU AXIOM 9 RV, Multifunksjon 9” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart Nord Europa kr 18,632 kr 23,290 E70367-03-WEU AXIOM 9 RV, Multifunksjon 9” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart Vest Europa kr 18,632 kr 23,290 E70367-03-MED AXIOM 9 RV, Multifunksjon 9” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart for Middelhavet kr 18,632 kr 23,290 AXIOM 12 REALVISION 3D E70369-00 AXIOM 12 RV, 12” MFD med RealVision 3D, SideVision, DownVision, CHIRP og 600W Digital ekkolodd, u/svinger kr 28,632 kr 35,790 E70369-03 AXIOM 12 RV, 12” MFD med RealVision 3D, SideVision, DownVision, CHIRP og 600W Digital ekkolodd, m/RV-100 svinger kr 31,752 kr 39,690 E70369-03-NEU AXIOM 12 RV, Multifunksjon 12” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart for Nord Europa kr 32,152 kr 40,190 E70369-03-WEU AXIOM 12 RV, Multifunksjon 12” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart for Vest Europa kr 32,152 kr 40,190 E70369-03-MED AXIOM 12 RV, Multifunksjon 12” Display med integrert RealVision 3D 600W ekkolodd, leveres med RV-100 svinger og LH kart for Middelhavet kr 32,152 kr 40,190
AXIOM DV, kartplotter med DownVision og Chirp ekkolodd

AXIOM ®

AXIOM 7: I ESKEN

1. Multifunksjonsskjerm (følger med brakett adapter montert)

2. Monteringsbrakett

3. Brakettskruer, 2 stk.

4. Solskjerm – Brakett montering

5. Pakning

6. (6) M5x58 gjengede bolter, 4 stk.

7. M5-vingemuttere x4

8. Dokumentasjonspakke

9. Adapterkabel for DeviceNet til SeaTalkNG 120 mm

10. Strømledning / NMEA 2000-ledning (med 1,5 m strømledning og 0,5 m NMEA 2000-ledning).

AXIOM 9 / 12: I ESKEN

1. Multifunksjonsskjerm

2. Monteringsbrakett

3. Brakettskruer, 2 stk.

4. Solskjerm

5. Pakning

6. Brakett for bakmontering: (a) leveres med 9-tommers multifunksjonsskjerm (b) leveres med 12-tommers multifunksjonsskjerm

7. Dokumentasjonspakke

8. M5x58 gjengede bolter, 4 stk.

9. M5-vingemuttere, 4 stk.

10. Adapterkabel for DeviceNet til SeaTalkNG 120 mm

11. Strømledning / NMEA 2000-ledning (med 1,5 m strømledning og 0,5 m NMEA 2000-ledning).

17 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 AXIOM 7 AXIOM 9 AXIOM 12 mm in mm in mm in A 250.4 9.86 265.03 10.43 314 12.36 B 133 5.24 157.78 6.21 217 8.54 C 162.5 6.4 187.8 7.39 226.8 8.93 D 76.4 3.0 76.71 3.02 76.20 3.0 E 218 8.59 170 6.69 180 7.08

AXIOM®+

Axiom+ er en ny generasjon prisvinnende kartplotterskjermer fra Raymarine. Axiom+ er optimalisert for hastighet og er utstyrt med en kraftig firekjerneprosessor for bransjeledende respons og hastighet. Den gir deg muligheten til sømløst å tegne kart, navigere med augmented reality og oppleve RealVision 3D-ekkolodd.

Rask og sømløs tegning av kart

Sømløs og rask tegning av sjøkart fra nye Raymarine LightHousesjøkart, pluss Navionics og C-MAP.

Operativsystemet

LightHouse 4 OS

Det smarte og intuitive LightHouse 4 OS gjør navigeringen enkel.

HydroTough™-skjerm

Nano-belagt, støtsikker glasskjerm som avviser vann, olje og flekker for bedre visning og nøyaktige berøringskontroller.

Lysere

Axiom+ 7-, 9- og 12-tommers skjermer for alle værforhold har 25 prosent høyere lysstyrke (opptil 1 800 nits) enn de opprinnelige Axiom-modellene.

Firekjerners prosessor

Kraftig firekjernersprosessor og økt internt minne for lagring av flere apper, ruter veipunkter mm.

Skarpere

IPS-skjermteknologi gir bedre visningsvinkel og skarp kontrast med dobbel oppløsning sammenlignet med tradisjonelle skjermer.

AUGMENTED REALITY (UTVIDET VIRKELIGHET)

ClearCruise™ Augmented Reality (utvidet virkelighet) for smartere navigasjonsbeslutninger.

Innebygget 3D-ekkolodd

Tilgjengelig med innebygd RealVision 3D-ekkolodd for den beste sikten under vann.

18
SEILING FISKING CRUISING

AXIOM®+

AXIOM+ kartplotter uten ekkolodd

E70634

SideVision

E70635-00-NEU

AXIOM+ 9 REALVISION 3D

E70637 AXIOM+ 9 RV

ekkolodd, LightHouse kart for Nord Europa, leveres uten

E70637-00-WEU AXIOM+ 9 RV, Multifunksjon 9” Display med RealVision 3D, 600W ekkolodd, LightHouse kart

E70637-00-MED AXIOM+ 9 RV, Multifunksjon 9” Display med RealVision 3D, 600W ekkolodd, LightHouse kart for Middelhavet,

E70637-03 AXIOM+ 9 RV multifunksjonsskjerm med integrert RealVision 3D,600W ekkolodd. Leveres med RV-100 hekkgiver

E70637-03-NEU AXIOM+ 9 RV, Multifunksjon 9” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd, leveres med RV-100 hekkgiver og

E70637-03-WEU AXIOM+ 9 RV, Multifunksjon 9” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd, leveres med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart

E70637-03-MED AXIOM+ 9 RV, Multifunksjon 9” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd, leveres med RV-100 hekkgiver

AXIOM+ 12 REALVISION 3D E70639 AXIOM+ 12 RV

19
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
AXIOM+
KARTPLOTTER
7
Axiom+7 multifunksjonsskjerm kr 9,752 kr 12,190 E70634-00-NEU AXIOM+ 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart Nord Europa kr 10,152 kr 12,690 E70634-00-WEU AXIOM+ 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart Vest Europa kr 10,152 kr 12,690 E70634-00-MED AXIOM+ 7, Multifunksjon 7” Display med LightHouse kart Middelhavet kr 10,152 kr 12,690 AXIOM+
KARTPLOTTER E70636 AXIOM+ 9 multifunksskjerm kr 16,632 kr 20,790 E70636-00-NEU AXIOM+ 9, Multifunksjon 9” Display med LightHouse kart Nord Europa kr 17,032 kr 21,290 E70636-00-WEU AXIOM+ 9, Multifunksjon 9” Display med LightHouse kart Vest Europa kr 17,032 kr 21,290 E70636-00-MED AXIOM+ 9, Multifunksjon 9” Display med LightHouse kart Middelhavet kr 17,032 kr 21,290 AXIOM+
KARTPLOTTER E70638 AXIOM+ 12 multifunksjonskjerm kr 31,752 kr 39,690 E70638-00-NEU AXIOM+ 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Nord Europa kr 32,152 kr 40,190 E70638-00-WEU AXIOM+ 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Vest Europa kr 32,152 kr 40,190 E70638-00-MED AXIOM+ 12, Multifunksjon 12” Display med LightHouse kart Middelhavet kr 32,152 kr 40,190 AXIOM+
kr 11,912 kr 14,890
9
12
RV, kartplotter med RealVision 3D, chirp, DownVision og
AXIOM+ 7 REALVISION 3D E70635 AXIOM+ 7 RV, multifunksjonsskjerm med integrert RealVision 3D, 600W ekkolodd
AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision 3D, 600W ekkolodd, LightHouse kart for Nord Europa, leveres uten giver kr 12,312 kr 15,390
AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision 3D, 600W ekkolodd, LightHouse kart for Vest Europa, leveres uten giver kr 12,312 kr 15,390 E70635-00-MED AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision 3D, 600W ekkolodd, LightHouse kart for Middelhavet, leveres uten giver kr 12,312 kr 15,390 E70635-03 AXIOM+ 7 RV, multifunksskjerm med integrert RealVision 3D,600W ekkolodd. Leveres med RV-100 svinger kr 15,032 kr 18,790 E70635-03-NEU AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Nord Europa kr 15,432 kr 19,290 E70635-03-WEU AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Vest Europa kr 15,432 kr 19,290 E70635-03-MED AXIOM+ 7 RV, Multifunksjon 7” Display med RealVision
med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Middelhavet kr 15,432 kr 19,290
E70635-00-WEU
3D,600W ekkolodd
multifunksjonsskjerm med integrert RealVision 3D, 600W ekkolodd kr 18,712 kr 23,390 E70637-00-NEU AXIOM+
RV, Multifunksjon
Display med RealVision
600W
giver kr 19,112 kr 23,890
9
9”
3D,
Europa, leveres uten giver kr 19,112 kr 23,890
for Vest
leveres uten giver kr 19,112 kr 23,890
kr 21,912 kr 27,390
Nord Europa kr 22,312 kr 27,890
LightHouse kart
Europa kr 22,312 kr 27,890
Vest
LightHouse kart Middelhavet kr 22,312 kr 27,890
med integrert RealVision
600W kr 33,832 kr 42,290
multifunksjonsskjerm
Leveres med LightHouse kart Nord Europa kr 34,232 kr 42,790
AXIOM+
RV multifunksjonsskjerm med integrert
med
Vest Europa kr 34,232 kr 42,790
og
multifunksjonsskjerm
3D ekkolodd,
E70639-00-NEU AXIOM+ 12 RV
med integrert RealVision 3D ekkolodd, 600W.
E70639-00-WEU
12
RealVision 3D ekkolodd, 600W. Leveres
LightHouse kart
kr 34,232 kr 42,790 E70639-03 AXIOM+ 12 RV multifunksjonsskjerm med integrert RealVision 3D ekkolodd, 600W. Leveres med RV-100 hekkgiver kr 35,832 kr 44,790
RV, Multifunksjon
Display med RealVision 3D,600W ekkolodd, leveres med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Nord Europa kr 36,232 kr 45,290 E70639-03-WEU AXIOM+ 12 RV, Multifunksjon 12” Display med RealVision 3D,600W ekkolodd, leveres med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Vest Europa kr 36,232 kr 45,290
AXIOM+
Display med RealVision
leveres med RV-100 hekkgiver og LightHouse kart Middelhavet kr 36,232 kr 45,290
E70639-00-MED AXIOM+ 12 RV multifunksjonsskjerm med integrert RealVision 3D ekkolodd, 600W. Leveres med LightHouse kart Middelhavet
E70639-03-NEU AXIOM+ 12
12”
E70639-03-MED
12 RV, Multifunksjon 12”
3D,600W ekkolodd,

AXIOM 9, Bakmonteringssett(inkl.

R70561 AXIOM spenningskabel og NMEA2000, vinkelplugg, 1,5m

R70523 ELEMENT / AXIOM spenningskabel og NMEA2000, rett plugg, 1,5m

ADAPTERPLATER

A80524 Adapterplate, Axiom 7 passer e7 hull.

A80526 Adapterplate-Axiom 9 passer i a9 hull.

A80525 adapterplate - Axiom 9 for montering i C70 hull.

A80564 adapterplate - Axiom 9 for montering i C80/E80 hull.

A80528 Adapterplate - Axiom 12 for e12 hull.

A80527 Adapterplate - Axiom 12 for a12 hull.

A80529 Adapterplate - Axiom 12 for C120/E120 hull.

AXIOM®+

20
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
ELEKTRONISKE
AXIOM & AXIOM + Tilbehør
SJØKART
32 Gb micro SD brikke kr 1,592 kr 1,990 R70794-NEU Lighthouse Kart ( forhåndslastet
for Nord Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 R70794-WEU
Kart ( forhåndslastet
for Vest Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
Lighthouse Kart
forhåndslastet
for Middelhavet ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 A80728 Navionics+µSD brikke for nedlastning av regionalt kart. kr 2,232 kr 2,790 TILBEHØR T70293 Fjernbetjening for MFD (RMK-10) med kabel, stående og liggende montering kr 4,712 kr 5,890 A80585 Micro SD kortleser m/1m kabel, front montert kr 1,192 kr 1,490 A80440 AXIOM, Ekstern brikkeleser (SD) og USB, 1m kabel kr 1,992 kr 2,490 E70310 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass/BeiDou antenne (STng) kr 3,032 kr 3,790 A80370 Rørfeste til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp” kr 392 kr 490 T70327 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass antenne (STng) med rørfeste kr 3,192 kr 3,990 A80437 Brakett med monterings sett for RS150/Micro Talk Puck kr 392 kr 490 A80007 HS5-SeaTalkHS Nettverk Switch, med RayNet tilkoblinger kr 3,672 kr 4,590 A80731 RNS5 Gigabit Raynet Network Switch kr 4,232 kr 5,290 A80732 RNS8 Gigabit Raynet Network Switch & 4 x POE kr 10,712 kr 13,390 R70615 Reservedel RealVision 25-pin låsesett kr 232 kr 290 SOLDEKSLER R70525 AXIOM 7, soldeksel, brakettmontert, kr 472 kr 590 A80499 AXIOM 7, Soldeksel, frontmontert (ved bruk av A80498) kr 472 kr 590 R70527 AXIOM 7, Soldeksel, innfelt montering kr 472 kr 590 A80501 AXIOM 9, Soldeksel, frontmontert (ved bruk av A80500) kr 552 kr 690 R70530 Soldeksel til AXIOM 9, brakett- eller innfelt montering. kr 552 kr 690 A80503 AXIOM 12, Soldeksel, frontmontert kr 712 kr 890 R70533 AXIOM 12, Soldeksel, brakett eller frontmontert kr 552 kr 690 FRITTSTÅENDE MONTERINGSBRAKETTER R70524 AXIOM 7, monteringsbrakett, metall kr 1,032 kr 1,290 R70529 AXIOM 9, Monteringsbrakett (metall) kr 1,032 kr 1,290 R70532 AXIOM 12, Monteringsbrakett (metall) kr 1,032 kr 1,290 FRONTMONTERINGSSETT A80498 AXIOM 7, Frontmonteringssett kr 712 kr 890 A80500 AXIOM 9, Frontmonteringssett kr 872 kr 1,090 A80502 AXIOM 12, Frontmonteringssett kr 1,112 kr 1,390 BAKMONTERINGSSETT R70528
metallbrakett
kr 472 kr 590 R70531
brakett, bolter og muttere) kr 552 kr 690 R70534 AXIOM 12, Bakmonteringssett (inkl. brakett, bolter og muttere) kr 552 kr 690 SPENNINGSKABLER
R70794-NOR LightHouse kart for Norge (ferdig nedlastet Norgeskart),
kart
Lighthouse
kart
R70794-MED
(
kart
AXIOM 7,
(x2) for bakmontering
kr 552 kr 690
kr 552 kr 690
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 1,032 kr 1,290
kr 1,032 kr 1,290
kr 1,032 kr 1,290

7

AXIOM®+

1. Multifunksjonsskjerm (følger med brakett adapter montert)

2. Monteringsbrakett

3. Brakettskruer, 2 stk.

4. Solskjerm – Brakett montering

5. Pakning

6. M5x58 gjengede bolter, 4 stk.

7. M5-vingemuttere, 4 stk.

8. Dokumentasjonspakke

9. Adapterkabel for DeviceNet til SeaTalkNG 120 mm

10. Strømledning / NMEA 2000-ledning (med 1,5 m strømledning og 0,5 m NMEA 2000-ledning).

AXIOM+ 9 / 12: INNEHOLD I ESKEN

1. Multifunksjonsskjerm

2. Monteringsbrakett

3. Brakettskruer, 2 stk.

4. Solskjerm

5. Pakning

6. Brakett for bakmontering: (a) leveres med 9-tommers multifunksjonsskjerm (b) leveres med 12-tommers multifunksjonsskjerm

7. Dokumentasjonspakke

8. M5x58 gjengede bolter, 4 stk.

9. M5-vingemuttere, 4 stk.

10. Adapterkabel for DeviceNet til SeaTalkNG 120 mm

11. Strømledning / NMEA 2000-ledning (med 1,5 m strømledning og 0,5 m NMEA 2000-ledning).

21 AXIOM+
AXIOM+
AXIOM+ 12 mm in mm in mm in A 250.4 9.86 265.03 10.43 314 12.36 B 133 5.24 157.78 6.21 217 8.54 C 162.5 6.4 187.8 7.39 226.8 8.93 D 76.4 3.0 76.71 3.02 76.20 3.0 E 218 8.59 170 6.69 180 7.08 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
9
AXIOM+ 7: INNEHOLD I ESKEN

AXIOM® 2 PRO

Vår kraftigste Axiom noensinne, Axiom 2 Pro, er oppgradert med raskere prosessorer, overlegne skjermer, forbedret ergonomi og det utrolig intuitive operativsystemet LightHouse 4. Kom i gang raskt og trygt med Axiom 2 Pros HybridTouch™ – en enkel berøringsskjerm og pålitelig tastaturkontroll. Axiom 2 Pro-kartplottere har innebygd, bredspektret CHIRP-ekkolodd for fiske og navigasjon. Velg Axiom 2 Pro S-modeller med én enkelt High CHIRP-sonarkanal, eller ta fisking til maks med Axiom 2 Pro RVM-modeller med 1 kW CHIRP og RealVision MAX-sonarteknologi.

Enda Raskere

Kom i gang med Axiom 2 Pros lynraske 6-kjerneprosessor.

HybridTouch

Planlegg turen med berøring skjermen, benytt knappene i røffe forhold på sjøen.

Tilpass

Utskiftbart tastatur gir deg valget mellom autopilotkontroller eller programmerbare taster.

Finn mer fisk med RealVision MAX

RealVision MAX oppgraderer DownVision, SideVision og 3D-ekkolodd med økt rekkevidde, bedre oppløsning og skarpere fiskemål.

HydroTough-skjermer

Konstruert for ytelse i ekstreme miljøer. HydroTough™ nanobeleggteknologi avviser vann for pålitelig berøringsskjermkontroll og fungerer enda bedre i sollys.

Naviger smartere

Kartplotter, ekkolodd, radar, autopilot og video integrert sømløst med det superenkle operativsystemet LightHouse 4.

Automatisk lysstyrke på skjermen

En lysføler justerer automatisk lysstyrken på skjermen ut fra lysforholdene dag og kveld.

Nettverk på proffnivå

Bygg et system med flere Axiom-skjermer og utvidede videoalternativer, inkludert HDMI-utgang for eksterne skjermer og TV-er.

22
SEILING HAVFISKE CRUISING / ARBEIDSBÅTER / POLITIBÅTER

AXIOM® 2 PRO

AXIOM2 Pro S

AXIOM2 Pro 9 S

AXIOM2 Pro 12 S

E70655-00-WEU AXIOM2 Pro 12 S, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for

E70655-00-MED AXIOM2 Pro 12 S, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S,

AXIOM2 Pro 16 S E70657 AXIOM2 Pro 16 S, HybridTouch 16” Multi-funksjons Display med integrert High CHIRP ekkolodd

E70657-00-NEU AXIOM2 Pro 16 S, HybridTouch 16” Multifunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S,

E70657-00-WEU

AXIOM2 Pro RVM

AXIOM2

AXIOM2 Pro 16 RVM, HybridTouch 16” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV og RealVision 3D ekkolodd, leveres med LightHouse kart Vest

E70658-00-MED AXIOM2 Pro 16 RVM, HybridTouch 16” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd,

23
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
HybridTouch
Multi-funksjons Display med integrert High CHIRP ekkolodd for CPT-S kr 27,432 kr 34,290 E70653-00-NEU AXIOM2
9 S, HybridTouch 9” Multikunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S, leveres med LightHose kart Nord Europa kr 27,832 kr 34,790
E70653 AXIOM2 Pro 9 S,
9”
Pro
HybridTouch
Multikunksjon Display med High CHIRP
for CPT-S, leveres med LightHose kart Vest Europa kr 27,832 kr 34,790 E70653-00-MED AXIOM2 Pro 9 S, HybridTouch 9” Multikunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S, leveres med LightHose kart Middelhavet kr 27,832 kr 34,790
E70653-00-WEU AXIOM2 Pro 9 S,
9”
ekkolodd
E70655 AXIOM2
Multi-funksjons
High
ekkolodd for CPT-S kr 42,472 kr 53,090
Pro 12 S, HybridTouch 12”
Display med integrert
CHIRP
leveres med LightHouse kart Nord Europa kr 42,872 kr 53,590
E70655-00-NEU AXIOM2 Pro 12 S, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S,
leveres med LightHouse kart Vest Europa kr 42,872 kr 53,590
CPT-S,
leveres med LightHouse kart Middelhavet kr 42,872 kr 53,590
for CPT-S kr 65,112 kr 81,390
med LightHouse kart Nord Europa kr 65,512 kr 81,890
leveres
AXIOM2 Pro 16 S, HybridTouch
Multifunksjon Display med High CHIRP ekkolodd for CPT-S, leveres med LightHouse kart Vest Europa kr 65,512 kr 81,890 E70657-00-MED
Pro 16 S, HybridTouch
Multifunksjon Display med High CHIRP
for CPT-S, leveres med LightHouse kart Middelhavet kr 65,512 kr 81,890
16”
AXIOM2
16”
ekkolodd
E70654 AXIOM2 Pro 9 RVM, HybridTouch 9” Multi-funksjons Display med integrert 1kW Chirp, DV, SV og RealVision 3D kr 32,632 kr 40,790 E70654-00-NEU AXIOM2 Pro 9 RVM, HybridTouch 9” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Nord Europa kr 33,032 kr 41,290 E70654-00-WEU AXIOM2 Pro 9 RVM, HybridTouch 9” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Vest Europa kr 33,032 kr 41,290 E70654-00-MED AXIOM2 Pro 9 RVM, HybridTouch 9” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Middelhavet kr 33,032 kr 41,290 AXIOM2 Pro 12 RVM E70656 AXIOM2 Pro 12 RVM, HybridTouch 12” Multi-funksjons Display med integrert 1kW Chirp, DV, SV og RealVision 3D kr 47,672 kr 59,590 E70656-00-NEU AXIOM2 Pro 12 RVM, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Nord Europa kr 48,072 kr 60,090 E70656-00-WEU AXIOM2 Pro 12 RVM, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Vest Europa kr 48,072 kr 60,090 E70656-00-MED AXIOM2 Pro 12 RVM, HybridTouch 12” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV, SV, RealVision 3D, levers med LightHouse kart Middelavet kr 48,072 kr 60,090 AXIOM2 Pro 16 RVM E70658 AXIOM2 Pro 16 RVM, HybridTouch 16” Multi-funksjons Display med integrert 1kW Chirp, DV, SV og RealVision
kr 70,312 kr 87,890 E70658-00-NEU
SV
RealVision
ekkolodd, leveres med LightHouse kart Nord Europa kr 70,712 kr 88,390
kr 70,712 kr 88,390
Pro 9 RVM
3D
AXIOM2 Pro 16 RVM, HybridTouch 16” Multifunksjon Display med 1kW ekkolodd, DV,
og
3D
E70658-00-WEU
Europa
leveres med LightHouse kart Middelhavet kr 70,712 kr 88,390 AXIOM
ELEKTRONISKE
kr 1,592 kr 1,990
Lighthouse Kart ( forhåndslastet
for Nord Europa ) på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 R70794-WEU
på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
kr 2,072 kr 2,590
Navionics+µSD
for nedlastning av regionalt
kr 2,232 kr 2,790
DV, SV og RealVision 3D ekkolodd,
& AXIOM Pro Tilbehør
SJØKART R70794-NOR LightHouse kart for Norge (ferdig nedlastet Norgeskart), 32 Gb micro SD brikke
R70794-NEU
kart
Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Vest Europa )
R70794-MED Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart for Middelhavet ) på 32Gb micro SD card
A80728
brikke
kart.

AXIOM® 2 PRO

TILBEHØR

R70029

TRIM KITS

24
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
T70293 Fjernbetjening for MFD (RMK-10) med kabel, stående og liggende montering kr 4,712 kr 5,890 A80585 Micro SD kortleser m/1m kabel, front montert kr 1,192 kr 1,490 A80440 AXIOM, Ekstern brikkeleser (SD) og USB, 1m kabel kr 1,992 kr 2,490 A80589 GA200 GNSS antenne for AXIOM Pro, AXIOM XL & AIS 700/4000/5000 kr 1,592 kr 1,990 E70310 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass/BeiDou antenne (STng) kr 3,032 kr 3,790 A80370 Rørfeste til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp” kr 392 kr 490 T70327 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass antenne (STng) med rørfeste kr 3,192 kr 3,990 A80437 Brakett med monterings sett for RS150/Micro Talk Puck kr 392 kr 490 A80007 HS5-SeaTalkHS Nettverk Switch, med RayNet tilkoblinger kr 3,672 kr 4,590 A80731 RNS5 Gigabit Raynet Network Switch kr 4,232 kr 5,290 A80732 RNS8 Gigabit Raynet Network Switch & 4 x POE kr 10,712 kr 13,390 R70615 Reservedel RealVision 25-pin låsesett kr 232 kr 290 A80644 Adapter boks for Airmar 7-pin/embedded svingere til Axiom PRO RVX eller RVX1000 modul. kr 2,952 kr 3,690 A80723 Micro HDMI (Type D) Video Ut kabel 3m kr 1,112 kr 1,390 A80721 NMEA 0183/2000 konverter,NGW-1 Actisense kr 2,712 kr 3,390 SOLDEKSLER A80534 AXIOM 9 Pro silikon soldeksel kr 552 kr 690 A80535 AXIOM 12 Pro Silikon soldeksel kr 552 kr 690 A80536 AXIOM 16 Pro silikon soldeksel kr 1,112 kr 1,390 A80741 AXIOM2 Pro 9 soldeksel (Silicon) kr 872 kr 1,090 A80742 AXIOM2 Pro 12 soldeksel (Silicon) kr 1,112 kr 1,390 A80743 AXIOM2 Pro 16 soldeksel (Silicon) kr 1,352 kr 1,690 FRITTSTÅENDE MONTERINGSBRAKETTER R70384 Monteringsbrakett for eS9 / Axiom 9 PRO kr 1,272 kr 1,590 R70389 Monteringsbrakett for eS12 / AXIOM PRO 12 kr 1,272 kr 1,590 A80537 Axiom PRO 16 monteringsplate kr 1,192 kr 1,490 INNFELLINGSSETT R70385 Axiom PRO 9/eS9 pakning for innfelling kr 472 kr 590 R70388 Axiom PRO 12 / eS12 pakning for innfelling kr 472 kr 590 R70599 Axiom PRO 16 pakning for innfelling kr 632 kr 790 BAKMONTERINGSSETT
Axiom PRO 9
Bakmonterings brakett kr 312 kr 390 A80343
PRO12/eS12-
brakett kr 392 kr 490 SPENNINGSKABLER
A80342
/ eS9 -
Axiom
Bakmonterings
Vinklet spenningskabel
Axiom
XL,
1.5m. NMEA183
video in. kr 1,672 kr 2,090 R62379 Rett spenningskabel for Axiom Pro & XL, a9, a12, c9, c12, e7, e9, e12, e16, eS9, eS12 & gS 1.5m. NMEA183 og video inn kr 1,672 kr 2,090 A80745 AXIOM2 Pro & XL Power kabel, høyrevinklet 1.5M kr 1,832 kr 2,290 A80744 AXIOM2 Pro & XL Power kabel 1.5m kr 1,832 kr 2,290 ADAPTERPLATER A80530 Adapterplate - Axoim 9 Pro til E90W hull kr 872 kr 1,090 A80565 Adapterplate - Axiom 12 PRO til E120 hull. kr 1,032 kr 1,290 A80531 Adapterplate - Axiom 12 PRO til E120W hull. kr 1,032 kr 1,290 A80533 Adapterplate - Axiom 16 PRO til E140W/e165 hull. kr 1,192 kr 1,490
for
Pro &
a9, a12, c9, c12, e7, e9, e12, e16, eS9, eS12 & gS
&
R70383 Axiom 9 PRO / eS9x siderammer med meny/hjem knapp kr 472 kr 590 R70387 Axiom PRO 12 / eS12x siderammer med Hjem/Meny knapp kr 472 kr 590 R70598
PRO 16 side
meny/hjem
kr 712 kr 890
Axiom
rammer,
knapper

AXIOM® 2 PRO

AXIOM 2 PRO: INNEHOLD I ESKEN

1. Skjerm

2. Brakett (kun Axiom 2 Pro 9 og 12)

3. Monteringsbraketter

4. Solskjerm

5. Pakning

6. Monteringsfester x 4 (inkludert bolter, skiver og muttere)

7. M3 x 5-skrue, M3-skive og M3-krympeutstyr (for valgfri jordingsforbindelse)

8. Strøm/video/audio-kabel 1,5 m (4,92 fot)

9. RayNet 2 m (6,6 fot) nettverkskabel

10. Adapterkabel for SeaTalkng ™ til DeviceNet 1 m

25 8 9 10 7 6 5 4 3 2 1 AXIOM 2 PRO 9 AXIOM 2 PRO 12 AXIOM 2 PRO 16 mm in mm in mm in A 299.32 11.78 358 14.1 452 17.8 B 329.5 12.97 388.5 15.3 482.50 19.00 C 173.8 6.84 222.8 8.77 258 10.2 D 97.9 3.85 96.3 3.79 101.8 4.0 E 186.2 7.3 246.13 9.69 281.20 11.10 A B C E D

AXIOM® 2 XL

Axiom 2 XL, flaggskipet i Axiom-familien, gir kraftig kartplotter, elegant navigasjon i stort format og den elegante enkelheten i operativsystemet LightHouse 4. De robuste, men vakre Axiom 2 XL-skjermene er designet for alle værforhold og passer både for åpne cockpits og lukkede glassbroer. Axiom er forbedret med kraftige 6-kjerners prosessorer, utvidet nettverk og ultraklare HydroTough-skjermer. Axiom 2 XL er premium-kartplotteren for navigatører som krever det beste. Axiom 2 XL-skjermer er tilgjengelige i skjermstørrelser på 16, 19, 22 og 24 tommer.

Glassbro

Axiom 2 XL gir størst mulig skjerm med det minste samlede fotavtrykket. Opplev navigasjon på stor skjerm, selv på trange områder.

Kraftigere

Kom raskere i gang med vår kraftigste 6-kjerners kartplotterprosessor.

Fjernkontroll

Legg til RMK-10-tastaturet og få total fjernkontroll over hver Axiom 2 XL.

Avansert videointegrasjon

HDMI-inngang, HDMI-utgang og USB-berøringsskjerm lar deg integrere med Axiom 2 XL med eksterne datamaskiner og HDTV-skjermer.

HydroTough-skjermer

Konstruert for ytelse i ekstreme miljøer. HydroTough™ nanobeleggteknologi avviser vann for pålitelig berøringsskjermkontroll og er enda bedre i sollys.

Naviger smartere

Kartplotter, ekkolodd, radar, autopilot og video integrert sømløst med det intuitive operativsystemet LightHouse 4.

Automatisk lysstyrke på skjermen

En lysføler justerer automatisk lysstyrken på skjermen ut fra lysforholdene dag og kveld.

Overlegent nettverk

Opprett glassbro styreposisjon med flere Axiom 2 XL-skjermer og utvidede videoalternativer, inkludert 3 power-over-ethernet Raynet-porter for videokameratilkobling.

26
SEILING HAVFISKE CRUISING LUKSUSYACHTS SUPERYACHTS

AXIOM® 2 XL

AXIOM XL GLASS BRIDGE MULTIFUNKSJONSDISPLAY

XL GLASS BRIDGE MULTIFUNKSJONSDISPLAY

R70029 Vinklet spenningskabel for Axiom Pro & XL, a9, a12, c9, c12, e7, e9, e12, e16, eS9, eS12 & gS 1.5m. NMEA183 & video

27
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
AXIOM XL GLASS BRIDGE MULTIFUNKSJONSDISPLAY
Axiom XL 16 - 15.6” Glass Bridge Multifunksjonsskjerm kr 75,192 kr 93,990 AXIOM2
AXIOM2 XL GLASS BRIDGE MULTIFUNKSJONSDISPLAY E70661 AXIOM2 XL 16 - 15.6” Glass Bridge Multifunksjon Display kr 75,192 kr 93,990 E70662 AXIOM2 XL 19 - 18.5” Glass Bridge Multifunksjon Display kr 110,552 kr 138,190 E70663 AXIOM2 XL 22- 21.5” Glass Bridge Multifunksjon Display kr 139,672 kr 174,590 E70664 AXIOM2 XL 24 - 24” Glass Bridge Multifunksjon Display kr 165,752 kr 207,190 TILBEHØR A80585 Micro SD kortleser m/1m kabel, front montert kr 1,192 kr 1,490 A80440 AXIOM, Ekstern brikkeleser (SD) og USB, 1m kabel kr 1,992 kr 2,490 A80589 GA200 GNSS antenne for AXIOM Pro, AXIOM XL & AIS 700/4000/5000 kr 1,592 kr 1,990 E26033 Ekstern alarm summer kr 472 kr 590 A80219 HDMI Video utgang-kabel 5 meter kr 712 kr 890 A80235 gS Serie video inn- og alarmkabel, 2m kr 392 kr 490 T70431 AXIOM XL kit med GA200 GPS, RCR-SD/USB leser, med kabler kr 2,712 kr 3,390 A80578 Touchskjerm (USB B) til Axiom XL ( USB A høyrevinklet plugg) kabel – 5m kr 632 kr 790 A80579 Axiom XL Touchskjerm ut (USB
plugg) til computer(USB A) kabel - 5M kr 632 kr 790 A80733 Axiom2 XL 16 - Magnetisk soldeksel silikon kr 2,152 kr 2,690 A80734 Axiom2 XL 19 - Magnestisk soldeksel silikon kr 3,032 kr 3,790 A80735 Axiom2 XL 22 - Magnestisk soldeksel silikon kr 3,672 kr 4,590 A80736 Axiom2
24 - Magnestisk soldeksel silikon kr 4,232 kr 5,290 R70668 AXIOM XL 16” - Bakmonteringssett kr 3,032 kr 3,790 R70669 AXIOM XL 19” - Bakmonteringssett kr 3,032 kr 3,790 R70675 AXIOM XL 22” - Bakmonteringssett kr 3,032 kr 3,790 R70670 AXIOM XL 24” - Bakmonteringssett kr 3,032 kr 3,790 T70293 Fjernbetjening for MFD (RMK-10) med kabel, stående og liggende montering kr 4,712 kr 5,890 E70310 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass/BeiDou antenne (STng) kr 3,032 kr 3,790 A80370 Rørfeste til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp” kr 392 kr 490 T70327 Raystar 150 10Hz GPS/Glonass antenne (STng) med rørfeste kr 3,192 kr 3,990 A80437 Brakett med monterings sett for RS150/Micro Talk Puck kr 392 kr 490 A80007 HS5-SeaTalkHS Nettverk Switch, med RayNet tilkoblinger kr 3,672 kr 4,590 A80731 RNS5 Gigabit Raynet Network Switch kr 4,232 kr 5,290 A80732 RNS8 Gigabit Raynet Network Switch & 4 x POE kr 10,712 kr 13,390 SPENNINGSKABLER
in. kr 1,672 kr 2,090 R62379 Rett spenningskabel for Axiom Pro & XL, a9, a12,
c12, e7, e9, e12, e16, eS9, eS12 & gS 1.5m. NMEA183 og video inn kr 1,672 kr 2,090 A80745 AXIOM2 Pro & XL Power kabel, høyrevinklet 1.5M kr 1,832 kr 2,290 A80744 AXIOM2 Pro & XL Power kabel 1.5m kr 1,832 kr 2,290 ELEKTRONISKE
R70794-NOR
kr 1,592 kr 1,990
Lighthouse Kart ( forhåndslastet
for Nord
32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
Lighthouse Kart ( forhåndslastet
for
på 32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590
for
32Gb micro SD card kr 2,072 kr 2,590 A80728
for
kr 2,232 kr 2,790
E70399
B høyre vinklet
XL
c9,
SJØKART
LightHouse kart for Norge (ferdig nedlastet Norgeskart), 32 Gb micro SD brikke
R70794-NEU
kart
Europa ) på
R70794-WEU
kart
Vest Europa )
R70794-MED Lighthouse Kart ( forhåndslastet kart
Middelhavet ) på
Navionics+µSD brikke
nedlastning av regionalt kart.

AXIOM® 2 XL

AXIOM 2 XL: INNEHOLD I ESKEN

1. Axiom™ 2 XL MFD

2. Bakmonteringsfester x 2

3. Pakning

4. Dokumentasjonspakke

5. Strøm/Video/NMEA 0183-kabel 1,5 m, høyrevinklet

6. Monteringsstangfester x 4 (M5 x 20 pozi forsenket)

7. Monteringsfester x 4 (inkludert M5 x 35-bolter, M5-skiver, M5-mutre og monteringsføtter)

8. M3 x 5-skrue, M3-skive og M3-krympeutstyr (for valgfri jordingsforbindelse)

9. Adapterkabel for SeaTalkng ™ til DeviceNet 1 m

10. RayNet 2 m (6,6 fot) nettverkskabel

28 3
29
2 XL 16 AXIOM 2 XL 19 AXIOM 2 XL 22 AXIOM 2 XL 24 mm in mm in mm in mm in A 394.9 15.54 462 18.1 534 21.02 578 22.76 B 248.22 9.77 289 11.3 326 12.83 387 15.23 C 9.0 0.35 9.0 0.35 9.0 0.35 9.0 0.35 D 73.96 2.91 73.96 2.91 79.75 3.14 76 3.0 D A B C
AXIOM
AXIOM® 2 XL

RVX1000 EKKOLODDMODUL

RVX1000 er en ekkoloddmodul med samme ytelse og funksjoner som det innebygde ekkoloddet til Axiom PRO RVX. RVX1000 er utstyrt med Raymarines prisbelønte RealVision 3D ekkoloddteknologi, CHIRP Side og DownVision, pluss et kraftig 1 kW to kanal CHIRP-ekkolodd. Dette ekkoloddet er en allsidig løsning for fiske både ved kysten og ute til havs.

CHIRP DownVision

CHIRP DownVision® gir fotorealistisk oversikt over verden under båten, så du kan se bunnstrukturer i utrolig detalj når du leter etter fisk.

CHIRP SideVision

CHIRP SideVision®-ekkolodd utvider din undervannshorisont, med krystallklart bilde til hver side av båten av fisk, agn og undervannsstrukturer. SideVision lar deg se lenger og tydeligere og finne mer fisk enn med tradisjonelle, sidescannende ekkolodd.

CHIRP DownVision

RVX1000 har innebygd CHIRP høy frekvens-CHIRP pluss 1 kW CHIRP for lav, middels og høy frekvens. To svinger tilkoblinger lar deg spesialtilpasse ekkoloddsystemet ditt med et stort utvalg av givere for hekk, innvendig eller gjennomgående montering.

RealVision 3D

RealVision 3D-sonaren gir sportsfiskere muligheten til å se hva som er under, bak og på sidene av båten, alt på en gang og i tre dimensjoner. RealVision 3D viser hele undervannsverdenen –inkludert strukturer, dekke, fisk og vegetasjon. Panorer, vipp og zoom i 3D-bildet for å undersøke hver eneste vinkel.

30
KYSTFISKE OG HAVFISKE

RVX1000 EKKOLODDMODUL

RVX1000: INNEHOLD I ESKEN

1. RVX1000-ekkoloddmodul

2. 1,5 m strømkabel

3. Festeskruer

4. Dokumentasjonspakke

5. RayNet nettverkskavel, 2 m

31 299 4 mm (11 79 in) 188. 0 m m (7 .4 0 in) 209 9 m m (8.2 6 in) 84.4 mm (3.32 in) 80 0 mm (3 15 in)

RVM1600 EKKOLODDMODUL

RVM1600 med RealVision MAX-teknologi tar Raymarines multikanalsekkolodd CHIRPs ytelse til et nytt nivå. RealVision MAX er den neste generasjonen DownVision, SideVision, 3D og konvensjonelt CHIRP-ekkolodd som leverer livaktige ekkoloddbilder og fiskemål som aldri før. RealVision MAX starter med helt nye RealVision CHIRP-transdusere med høy ytelse, oppgradert med større elementer og økt effekt for utvidet ytelse. Deretter gir RealVision MAX CHIRP signalbehandling og raskere pingrater bedre visuell gjengivelse og målidentifikasjon. Med RealVision MAX er strukturer mer gjenkjennelige, og selv den mest unnvikende fisken kan enkelt identifiseres med fargepaletter for RealVision MAX-ekkolodd med høy kontrast.

Multikanals ekkolodd

RVM1600 er utstyrt med både 1 kW tokanals CHIRP-sonar og RealVision MAX-sonarkanaler, inkludert Høy CHIRP, SideVision, DownVision og 3D-kanal.

Maksimal klarhet

RealVision MAX CHIRP-sonarbehandling, kombinert med raskere pingrater, gir overlegne ekkoloddbilder i kanalene CHIRP, side, ned og RealVision.

Maksimal fisk

Nye fargepaletter med høy kontrast forbedrer RealVision MAX fiskesøk hjelper deg med å identifisere fisk og agn.

Maks rekkevidde

Kraftigere RealVision MAX CHIRP-transdusere med 600-watts konisk Høy CHIRP-element og oppgradert Side- og DownVisionelementer gir bedre ekkolodd på dypere vann.

CHIRP DownVision

CHIRP DownVision® gir fotorealistisk oversikt over verden under båten. Se bunnstrukturer og fiskemål med utrolige detaljer.

CHIRP SideVision

CHIRP SideVision®-ekkolodd utvider din undervannshorisont, med krystallklart bilde til hver side av båten av fisk, agn og undervannsstrukturer. Se lenger og finn mer fisk enn med tradisjonelle, sidescannende ekkolodd.

Konvensjonell CHIRP

RealVision Max-transdusere har et konisk CHIRP-element med 600 watt for kystfiske. Et separat 1 kW tokanals CHIRP-ekkolodd for fiske til havs med et bredt spekter av givere for hekk, innvendig og gjennomgående montering.

3D-sonar

RealVision MAKS 3D-ekkolodd lar sportsfiskere se ekkoloddata i en livaktig 3D-visning. Bruk 3D-ekkolodd for å finne vraket på bunnen eller lete etter spesielle bunnforhold.

32
KYSTFISKE OG HAVFISKE

RVM1600 EKKOLODDMODUL

RVM1600: INNEHOLD I ESKEN

1. RVM1600-ekkoloddmodul

2. 1,5 m strømkabel

3. Festeskruer

4. Dokumentasjonspakke

5. RayNet nettverkskabel, 2 m

33 299 4 mm (11 79 in) 188. 0 m m (7 .4 0 in) 209 9 m m (8.2 6 in) 84.4 mm (3.32 in) 80 0 mm (3 15 in)
RVM-400 Gjennomgående giver RVM-100 Hekkmontert giver

RVX1000 EKKOLODDMODUL

RealVision EKKOLODDMODUL

AXIOM, AXIOM Pro & RVX1000 Svingere

Konisk

10m kabel

A80691 CPT-S innvendig plastikk svinger, 0/12/20° montering, 6m kabel.

E70339 CPT-S Gjennomgående

A80447 CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering, 10m kabel

A80446 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 0° skrogvinkeljustering, 10m kabel

CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 12° skrogvinkeljustering, 10m kabel

E70341 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering, 10m kabel

Konisk High Chirp/DownVision svinger, direkte tilkobling til AXIOM DV. For AXIOM RV, alle AXIOM Pro-RVX modeller

RVX1000 kreves adapterkabel A80490

A80490 Overgangskabel (25 pinn til 9 pinn) fra DownVision (CPT-1xx) til AXIOM RV, 300mm

A80351 CPT-100DVS Hekkmontert CHIRP svinger m/temp, for CP100 & MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel

A80277 CPT-110 CHIRP / DownVision gj. gående plastsvinger m/temp, inkl. Justeringsblokk, for CP100 og MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel.

A80350 CPT-120 Gjennomgående CHIRP bronsesvinger m/temp, inkl. justeringsblokk, for CP100 & MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel

AXIOM RV, AXIOM Pro-RVX og RVX1000 RealVision 3D svingere

A80464 RV-100 RealVision hekksvinger, 3D, SideVision, DownVision, CHIRP, for AXIOM (8m)

A80470 RV-300, Gj.gående plastsvinger 0°, 3D, SideVision, DownVision, CHIRP, til AXIOM (8m kabel)

T70320 RV-312 Gj.gående plastsvingere 12°, Styrbord & Babord, for AXIOM (2+2m + Y-kabel, 8m kabel)

T70321 RV-320 Gj.gående plastsvingere 20°, Styrbord & Babord, for AXIOM (2+2m + Y-kabel, 8m kabel)

A80465 RV-200 Gj.gående bronsesvinger 0°, 3D, SideVision, DownVision, CHIRP, til AXIOM (8m kabel)

T70318 RV-212 Gj.gående bronsesvingere 12°, Styrbord & Babord, for AXIOM (2+2m + Y-kabel, 8m kabel)

T70319 RV-220 Gj.gående bronsesvingere 20°, Styrbord & Babord, for AXIOM (2+2m + Y-kabel, 8m kabel)

A80615 RV-400 RealVision 3D syrefast stål giver gjennomgående 0° med direkte tilkobling til Axiom RV (8 meter kabel)

T70450 Pakke med RV-412 RealVision 3D syrefast stål gjennomgående svingere, styrbord og babord med direkte tilkobling til Axiom

T70451 Pakke med RV-420 RealVision 3D Syrefast stål gjennomgående svingere, babord & styrbord 20°, Direkte tilkobling til AXIOM RV(2 x 2m, Y-kabel og 8m forlenger kabel)

AXIOM2 Pro RVM og RVM1600 RealVision 3D svingere

A80703 RVM-100 RealVision 3D hekksvinger, kobles direkte til AXIOM2 Pro MFDs og RVM1600 (8m

RVM-400 RealVision 3D gjennomgående syrefast stål giver 0° grader, kobles direkte til AXIOM2 og RVM1600 (8m kabel)

T70543 Styrbord og babord givere RVM-412 RealVision 3D syrefast stål gj. gående 12°. Kobles direkte til AXIOM2 og RVM1600 ( 8m kabel + 2 x 2m Y-kabel )

T70544 Styrbord og babord givere RVM-420 RealVision 3D syrefast stål gj. gående 20°. Kobles direkte til AXIOM2 og RVM1600 ( 8m kabel + 2 x

)

50/200 KHz svinger for AXIOM DV/RV. Følgende overgangskabler må benyttes: AXIOM DV A80484, AXIOM RV A80488

A80484 Overgangskabel (7 pinn til 9 pinn) fra aSerie 50/200 kHz svinger til AXIOM 7 DV

A80488 Overgangskabel (25 pinn til 7 pinn) for 50/200 kHz Airmar (a/eS Serie) til AXIOM RV

AXIOM, AXIOM Pro & RVX1000 Svingere

50/200KHz svinger for AXIOM DV/RV/AXIOM PRO-RVX. Følgende overgangskabler må benyttes: DV A80485, RV A80489, RVX A80496

A80485 Overgangskabel fra DSM/CP370 svingere (9 pinn til 8 pinn) til AXIOM 7 DV

A80489 Overgangskabel (25 pinn til 8 pinn) fra 50/200 kHz Airmar (CP370) svinger til AXIOM RV

A80496 Overgangskabel (11pinn til 8 pinn) for Airmar 50/200 kHz (CP370 Serie) svingere til AXIOM Pro

A80567 P74 dybde/temp innvendig svinger med 9m kabel (CP370 plugg)

34
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
3D CHIRP-ekkoloddmodul E70511 RVX1000 3D CHIRP BlackBox ekkoloddmodul med 1kW CHIRP, DownVision, SideVision og RealVision 3D kr 17,112 kr 21,390 E70665 RVM1600 RealVision Black Box ekkoloddmodul med 1kW kanal, DownVision, SideVision og RealVision 3D kr 21,432 kr 26,790
RealVision
High Chirp svinger, direkte tilkobling til AXIOM DV. For AXIOM RV og alle AXIOM Pro modeller kreves adapterkabel A80490 A80490 Overgangskabel (25 pinn til 9 pinn) fra DownVision (CPT-1xx) til AXIOM RV, 300mm kr 712 kr 890 E70342 CPT-S Hekksvinger i plast, HIGH CHIRP u/DownVision,
kr 792 kr 990
kr 1,752 kr 2,190
skrogvinkeljustering, 10m kabel kr 1,912 kr 2,390 A80448
skrogvinkeljustering, 10m kabel kr 1,912 kr 2,390
kr 1,912 kr 2,390
plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 0°
CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 12°
kr 2,472 kr 3,090
kr 2,472 kr 3,090
E70340
kr 2,472 kr 3,090
og
kr 712 kr 890
kr 1,432 kr 1,790
kr 3,752 kr 4,690
kr 4,312 kr 5,390
kr 5,352 kr 6,690
kr 10,712 kr 13,390
kr 19,832 kr 24,790
kr 19,832 kr 24,790
kr 12,792 kr 15,990
kr 23,352 kr 29,190
kr 23,352 kr 29,190
kr 14,952 kr 18,690
RV
8 m forlenger kabel) kr 23,996 kr 29,995
(2x 2m Y-kabler og
kr 23,996 kr 29,995
kr 6,392 kr 7,990
kr 17,912 kr 22,390
kabel)
A80704
kr 27,032 kr 33,790
27,032 kr 33,790
2m Y-kabel
kr
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr
kr 712
890
kr 1,512 kr 1,890

RVX1000 EKKOLODDMODUL

B258 gjennomg. Bronsesvinger m/fairingblokk (digital ekkoloddmodul)

B164 Gjennomg. bronsesv., flush, 1kW (digital ekkoloddmodul)

A102112 B164-12 Gjennomg. bronsesv., flush,12gr. tiltet 1kW (digital ekkoloddmodul)

AXIOM Pro-RVX, RVX1000, CP470 & CP570 600/1KW/2KW/3KW svingere -

ADAPTERKABLER FOR AXIOM

A80485 Overgangskabel fra DSM/CP370 svingere (9 pinn til 8 pinn) til AXIOM 7 DV

A80486 Y-kabel (9 pinn til 9 & 7 pinn) for 50/200 kHz svinger (a/eS Serie) og DownVision (CPT-1xx) til AXIOM 7 DV

A80487 Y-kabel (9 pinn til 9 & 8 pinn) for DownVision (CPT-1xx) og 50/200 kHz Airmar (CP370) svingere til AXIOM 7 DV

A80488 Overgangskabel (25 pinn til 7 pinn) for 50/200 kHz Airmar (a/eS Serie) til AXIOM RV

A80489 Overgangskabel (25 pinn til 8 pinn) fra 50/200 kHz Airmar (CP370) svinger til AXIOM RV

A80490 Overgangskabel (25

Y-kabel (25 pinn til 25 & 7 pinn) for

og 50/200 kHz (a/eS Serie) svingere til AXIOM RV

A80492 Y-kabel (25 pinn til 25 & 8 pinn) for RV og 50/200 kHz (CP370) svingere til AXIOM RV

A80493 Y-kabel (25 pinn til 9 & 7 pinn) for DownVision (CPT-1xx) og Airmar 50/200 kHz (a/eS Serie) svingere til AXIOM RV

A80494 Y-kabel (25 pinn til 9 & 8 pinn) for DownVision (CPT-1xx) og Airmar 50/200 kHz (CP370) til AXIOM RV

A80496 Overgangskabel (11pinn til 8 pinn) for Airmar 50/200 kHz (CP370 Serie) svingere til AXIOM Pro

Forlengelseskabler

A80475

35
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. E66008 P79 Innvendig justerbar svinger kr 2,152 kr 2,690 E66013 P319 Lavprofil gj.g. plastsvinger kr 2,392 kr 2,990 E66014 B117 Lavprofil gj.g. bronsesvinger kr 3,352 kr 4,190 E66077 P319 dybde/temp, plast, flush 0º tiltet element kr 2,152 kr 2,690 E66086 B60 dybde / temp, bronse, flush 12º tiltet element kr 3,912 kr 4,890 E66085 B60 dybde / temp, bronse, flush 20º tiltet element kr 3,912 kr 4,890 E66054 P66 Hekk triducer kr 2,552 kr 3,190 A66091 B744V Gj.g bronse triducer m/fairingblokk kr 7,272 kr 9,090 A66092 B744VL Bronse Triducer, lang stamme, med fairingblokk kr 7,912 kr 9,890 A66089 M260 svinger m/monteringshus for innvendig montasje kr 13,112 kr 16,390 E66076 R199 svinger m/monteringshus for innvendig montasje kr 29,752 kr 37,190 E66084 M258 giver for hekkmontering
kr 9,912 kr 12,390 E66082
kr 10,552 kr 13,190
kr 13,112 kr 16,390
kr 11,752 kr 14,690
(digital ekkoloddmodul)
A102137
kr 13,112 kr 16,390
A102113 B164-20 Gjennomg. bronsesv., flush,20gr. tiltet 1kW (digital ekkoloddmodul)
kr 14,792 kr 18,490
grd tilt m/temp, for CP370 kr 14,792 kr 18,490 A66099 SS164 20° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål med 20 grd tilt m/temp, for CP370 kr 14,872 kr 18,590 E66079 B260 gjennomg. bronse bredbåndsvinger m/fairingblokk
kr 14,792 kr 18,490
adapterkabel kreves
Se CP470 seksjon
A80451 SS164 0° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål m/temp, for CP370
A66098 SS164 12° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål med 12
(DSM300/CP300/CP370)
Ingen
-
A80515
plugg for Axiom svingere kr 1,032 kr 1,290 A80484 Overgangskabel
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
AXIOM RV 45mm vinklet
(7 pinn til 9 pinn) fra aSerie 50/200 kHz svinger til AXIOM 7 DV
kr 1,272 kr 1,590
kr 1,192 kr 1,490
kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
pinn
DownVision
RV, 300mm kr 712 kr 890
kr 1,272 kr 1,590
til 9 pinn) fra
(CPT-1xx) til AXIOM
A80491
RV
kr 1,272 kr 1,590
kr 1,192 kr 1,490
kr 1,272 kr 1,590
kr 712 kr 890
Forlengerkabel RV svinger (3D), 3 meter kr 1,192 kr 1,490 A80476 Forlengerkabel RV svinger
5 meter kr 1,272 kr 1,590 A80477
RV svinger (3D), 8 meter kr 2,072 kr 2,590 E66010 5m Forlengerkabel for givere til (digital ekkoloddmodul) kr 1,272 kr 1,590 E66066 Overgangskabel fra DSM/CPT370
MFD m/digital ekkolodd kr 1,112 kr 1,390 A62363
adapterkabel 1m kr 792 kr 990
Festebrakett for RV-100 hekksvinger kr 712 kr 890 A80479 Monteringsbrakett RV-100 hekksvinger for steppet skrog kr 712 kr 890
kr 712 kr 890
kr 392 kr 490
(3D),
Forlengerkabel
svingere til
Minnkota
MONTERINGSSETT FOR SVINGERE R70521
A80480 Jack plate monteringssett for RV-100 RealVision hekksvinger
A80482 Avstandssett for jack plate monteringssett til RV-100 RealVision hekksvinger

CP100 EKKOLODD

CP100 DownVision-ekkoloddmodul

CP100 ekkoloddmodul sørger for CHIRP DownVision-teknologi på Raymarines multifunksjonsskjermer uten innebygd ekkolodd.

CP100s CHIRP DownVision® gir fotorealistisk oversikt over verden under båten, så du kan se bunnstrukturer i utrolig detalj når du søker etter fisk.

36
FERSKVANNSFISKE OG KYSTFISKE

CP100 EKKOLODD

Art.nr. BESKRIVELSE

CP100

DIGITAL EKKOLODDMODUL

E70204 CP100 CHIRP/DownVision ekkoloddmodul

CHIRP EKKOLODD, DOWNVISION & SIDEVISION SVINGERE

E70342

A80691

E70339

A80448

CPT-S Hekksvinger i plast, HIGH CHIRP u/DownVision, 10m kabel

CPT-S innvendig plastikk svinger, 0/12/20° montering, 6m kabel.

CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 0° skrogvinkeljustering, 10m kabel

CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 12° skrogvinkeljustering, 10m kabel

A80447 CPT-S Gjennomgående plastsvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering, 10m kabel

A80446 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 0° skrogvinkeljustering, 10m kabel

E70340 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 12° skrogvinkeljustering, 10m kabel

E70341 CPT-S Gjennomgående bronsesvinger, HIGH CHIRP u/DownVision, 20° skrogvinkeljustering, 10m kabel

A80351 CPT-100DVS Hekkmontert CHIRP svinger m/temp, for CP100 & MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel

A80277 CPT-110 CHIRP / DownVision gj. gående plastsvinger m/temp, inkl. Justeringsblokk, for CP100 og MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel.

A80350 CPT-120 Gjennomgående CHIRP bronsesvinger m/temp, inkl. justeringsblokk, for CP100 & MFD m/CHIRP ekkolodd, 10m kabel

A80281 CPT-130 hekksvinger (dybde & temp) til CP200 (10m kabel)

TILBEHØR

A80363 CPT-S Monteringssett trollingmotor

R70830 Reserve Kit CPTS Innvendig giver (hus, O-ring, låsepinne)

R70496 CPT-S Brakett for hekksvinger

A80330 CPT-DV / CPT-DVS feste for trollingmotor

A80273 CP100 4m forlengerkabel til svingerene CPT-100, CPT-DVS, CPT-110 og CPT-120

37
1. Ekkoloddmodul 2. 1m strømkabel 3. Festeskruer 4. Dokumentasjonspakke
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
CP100: INNEHOLD I ESKEN
kr 6,472 kr 8,090
kr 792 kr 990
kr 1,752 kr 2,190
kr 1,912 kr 2,390
kr 1,912 kr 2,390
kr 1,912 kr 2,390
kr 2,472 kr 3,090
kr 2,472 kr 3,090
kr 2,472 kr 3,090
kr 1,432 kr 1,790
kr 3,752 kr 4,690
kr 4,312 kr 5,390
kr 4,152 kr 5,190
kr 392 kr 490
kr 509 kr 636
kr 392 kr 490
kr 472 kr 590
kr 552 kr 690

CP370-EKKOLODD

CP370 gir en enestående skarphet, veldefinerte fiske ekko, og automatisk drift ved hjelp av Raymarines neste-generasjons ClearPulse™ digital ekkolodd-behandling.

CP370 kan levere opptil 1000 watt og opererer på 200 kHz for fiske langs kysten og 50 kHz for fiske til havs. ClearPulse™ signalbehandling gir intelligent håndtering av CP370-ekkoloddets parametre under alle forhold, slik at sportsfiskere kan bruke mer tid på fisking og mindre tid på å justere ekkoloddet.

CP370-kompatabilitet med multifunksjonsskjermer

aSeries | cSeries | eSeries | eS Series | gS Series | C-Widescreen | G-Series-

|

| E-Widescreen | Axiom | Axiom+ | Axiom Pro | Axiom XL

CP370

38
Classic
E-Classic
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
HAVFISKE OG KYSTFISKE
E70297 CP370 ClearPulse ekkoloddmodul kr 8,552 kr 10,690 DYBDEGIVERE 600W E66008 P79 Innvendig justerbar svinger kr 2,152 kr 2,690 E66013 P319 Lavprofil gj.g. plastsvinger kr 2,392 kr 2,990 E66014 B117 Lavprofil gj.g. bronsesvinger kr 3,352 kr 4,190 DYBDE / TEMP GIVERE 600W A80567 P74 dybde/temp innvendig svinger med 9m kabel (CP370 plugg) kr 1,512 kr 1,890 E66085 B60 dybde / temp, bronse, flush 20º tiltet element kr 3,912 kr 4,890 E66086 B60 dybde / temp, bronse, flush 12º tiltet element kr 3,912 kr 4,890 A80568 SS60 0º 600W Gjennomg. syrefast stål svinger, m/ Dybde&Temp, 9m kabel kr 5,272 kr 6,590 A80569 SS60 12º gjennomg. 600W svinger syrefast stål, Dybde&Temp, 9m kabel kr 5,272 kr 6,590 A80570 SS60 20º 600W gjennomg. syrefast stål, Dybde&Temp, 9m kabel kr 5,272 kr 6,590 E66077 P319 dybde/temp, plast, flush 0º tiltet element kr 2,152 kr 2,690 DYBDE / TEMP / FART GIVERE 600W E66054 P66 Hekk triducer kr 2,552 kr 3,190 A66091 B744V Gj.g bronse triducer m/fairingblokk kr 7,272 kr 9,090 A66092 B744VL Bronse Triducer, lang stamme, med fairingblokk kr 7,912 kr 9,890
DIGITAL EKKOLODDMODUL

1. Ekkoloddmodul 2. 1,5m strømkabel 3. Nr. 8 festeskruer 4. Dokumentasjonspakke

CP370-EKKOLODD

5. 2m nettverkskabel for RayNet (hunn til hunn)

39 299.4mm (11.79in) 84.4mm (3.3in) 201.5mm (7 .9in)
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. CP370: INNEHOLD
DYBDEGIVERE
A66089 M260 svinger m/monteringshus for innvendig montasje kr 13,112 kr 16,390 E66076 R199 svinger m/monteringshus for innvendig montasje kr 29,752 kr 37,190 DYBDE
TEMP GIVERE
PERFORMANCE” E66084 M258 giver for hekkmontering (digital ekkoloddmodul) kr 9,912 kr 12,390 E66082 B258 gjennomg. Bronsesvinger m/fairingblokk (digital ekkoloddmodul) kr 10,552 kr 13,190 A102112 B164-12 Gjennomg. bronsesv., flush,12gr. tiltet 1kW (digital ekkoloddmodul) kr 11,752 kr 14,690 A102113 B164-20 Gjennomg. bronsesv., flush,20gr. tiltet 1kW (digital ekkoloddmodul) kr 13,112 kr 16,390 A102137 B164 Gjennomg. bronsesv., flush, 1kW (digital ekkoloddmodul) kr 13,112 kr 16,390 A80451 SS164 0° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål m/temp, for CP370 kr 14,792 kr 18,490 A66098 SS164 12° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål med 12 grd tilt m/temp, for CP370 kr 14,792 kr 18,490 A66099 SS164 20° Gjennomgående 200/50 kHz svinger i syrefast stål med 20 grd tilt m/temp, for CP370 kr 14,872 kr 18,590 E66079 B260 gjennomg. bronse bredbåndsvinger m/fairingblokk (DSM300/CP300/CP370) kr 14,792 kr 18,490 A102121 SS270 gj.g stålsvinger bredstråle 50 / 200kHz, 1kW (DSM300/CP300/CP370) kr 14,792 kr 18,490
E66010 5m Forlengerkabel for givere til (digital ekkoloddmodul) kr 1,272 kr 1,590 E66066 Overgangskabel fra DSM/CPT370 svingere til MFD m/digital ekkolodd kr 1,112 kr 1,390 E66023 B744V / B744VL Hi-speed fairing blokk kr 1,592 kr 1,990
I ESKEN
1KW “HIGH PERFORMANCE”
/
1KW “HIGH
TILBEHØR

CP470- og CP570-EKKOLODD

CP470 og CP570 CHIRP har ti ganger så god oppløsning som vanlige ekkolodd, og gir skarpere, mer definerte fiskemål. Samtidig filtrerer de automatisk ut uønsket støy. Kombiner disse kraftige CHIRP-ekkoloddmodulene med enhver Axiom multifunksjonsskjerm, så går du aldri glipp av det som foregår under vann.

Kraftig ekkolodd for fiske til havs

Ved valg av lav, middels eller høy frekvens kan mottakerne i CP470 og CP570 se gjennom tette stimer med agnfisk, identifisere temperaturskiller og samtidig jakte på ønsket fisk.

CP470 2 kW CHIRP

Jakt på fisk, identifiser agn og spor havbunnen helt ned til 3000 m med to justerbare CHIRP-ekkoloddkanaler.

Beste målseparering i klassen CP470 og CP570 byr på overlegen måldefinisjon og forbedret følsomhet ved bruk av Raymarines eksklusive, bredspektrede CHIRPekkoloddteknologi.

CP570: Opptil 4 kW effekt

Oppgrader til CP570 med totalt 4 kW CHIRP-ekkolodd. Jakt på fisk i forskjellige dyp med CP570s to fullt uavhengige 2 kW Chirp kanaler.

40
CP470 TIL HAVS OG VED KYSTEN CP570 FOR PROFESJONELT BRUK OG SERIØSE SPORTSFISKERE

CP470- og CP570-EKKOLODD

D/T Gjennomgående Lav-Høy Bredstråle Bronsesvinger

D/T

1000W D/T Lav-Høy Bredstråle Svinger for brønnmontering

CP470/CP570 2KW SVINGERE (NB! Alle -W

41
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
CP470/CP570 EKKOLODDMODUL
CP470 Clear Pulse CHIRP ekkoloddmodul kr 13,912 kr 17,390 E70258 CP570 ClearPulse CHIRP ekkoloddmodul kr 20,392 kr 25,490 CP470/CP570 300W - 600W SVINGERE A80014 B765LH dybde/temp gj.g. bredbåndsvinger kr 12,792 kr 15,990 A80016 B75L dybde/temp flush gj.g. 0 grader tilt kr 10,392 kr 12,990 A80017 B75M dybde/temp flush gj.g. 0 grader tilt kr 10,952 kr 13,690 A80018 B75H dybde/temp flush gj.g. 0 grader til kr 10,392 kr 12,990 A80034 B75M dybde/temp flush gj.g. 12 grader tilt kr 10,952 kr 13,690 A80035 B75H dybde/temp flush gj.g. 12 grader tilt kr 10,392 kr 12,990 A80036 B75M dybde/temp flush gj.g. 20 grader tilt kr 10,952 kr 13,690 A80037 B75H dybde/temp flush gj.g. 20 grader tilt kr 10,392 kr 12,990 CP470/CP570 1KW SVINGERE T70075 B175 m/temp flush gj.g svingersett; høy og lav frekv. 20 grd tilt kr 35,432 kr 44,290 T70076 B175 m/temp flush gj.g svingersett; med. og lav frekv. 20 grd tilt kr 35,992 kr 44,990 T70077 B175 m/temp flush gj.g svingersett; høy og med. frekv. 20 grd tilt kr 34,232 kr 42,790 CP470/CP570 1KW SVINGERE A80042 B175L dybde/temp flush gj.g 0 grader tilt kr 17,672 kr 22,090 A80043 B175M dybde/temp flush gj.g. 0 grader tilt kr 16,472 kr 20,590 A80044 B175H dybde/temp Flush gj.g. 0 grader tilt kr 15,912 kr 19,890 A80045 B175L dybde/temp flush gj.g 12 grader tilt kr 17,672 kr 22,090 A80046 B175M dybde/temp flush gj.g. 12 grader tilt kr 16,472 kr 20,590 A80047 B175H dybde/temp flush gj.g. 12 grader tilt kr 15,912 kr 19,890 A80048 B175L dybde/temp flush gj.g 20 grader tilt kr 17,672 kr 22,090 A80049 B175M dybde/temp flush gj.g. 20 grader tilt kr 16,472 kr 20,590 A80050 B175H dybde/temp flush gj.g. 20 grader tilt kr 15,912 kr 19,890 A80319 B175H-W 1000W D/T Gjennomgående Bredstråle Svinger 0° kr 19,432 kr 24,290 A80320 B175H-W 1000W D/T Gjennomgående Bredstråle Svinger med 12° inv. Tilt. kr 19,432 kr 24,290 A80321 B175H-W 1000W D/T Gjennomgående Bredstråle Svinger med 20° inv. Tilt kr 19,432 kr 24,290 CP470/CP570 1KW SVINGERE A80010 B265LH dybde/temp gj.g bredbåndssvinger kr 22,312 kr 27,890 A80011 B265LM dybde/temp gj.g bredbåndssvinger kr 24,152 kr 30,190 A80322 B275LH-W 1000W
kr 27,112 kr 33,890 A80012 B265LH dybde/temp innv. bredbåndssvinger kr 23,592 kr 29,490 A80038 M265LM Dybde innv. bredbåndsvinger kr 24,632 kr 30,790 A80013 TM265LH dybde/temp hekkmontert bredbåndsvinger kr 20,152 kr 25,190 A80041 TM265LM dybde/temp hekkmontert bredbåndsvinger kr 21,352 kr 26,690
kr 24,632 kr 30,790
PM275LH-W
kr 24,632 kr 30,790 A80504 SS175L Gjennomgående CHIRP svinger (Lav) 1 kW i syrefast stål med 20 grd til, m/temp kr 24,152 kr 30,190
SS175M Gjennomgående CHIRP svinger (Medium) 1 kW i syrefast stål med 20 grd til, m/temp kr 24,152 kr 30,190 A80506 SS175H
kW
syrefast stål med 20 grd til, m/temp kr 24,152 kr 30,190
svingere må ha forlenger
A80039 R109 Gj.gående støpt svinger i Epoxy/urethane m/temp. Lav og høy frekv kr 35,912 kr 44,890 A80040 R109 Gj.gående støpt svinger i Epoxy/urethane m/temp. Lav og medium frekv kr 41,032 kr 51,290 A80323 R109LH-W 2000W D/T Gjennomgående Lav-Høy molded Bredstråle Svinger kr 39,672 kr 49,590 A80133 R111 Innv. Støpt svinger 2kW, Lav-Høy, temp kr 43,352 kr 54,190 A80134 R111 Innv. støpt svinger 2kW, Lav-Medium, temp kr 44,632 kr 55,790 A80326 PM111LH-W 2000W D/T Lav-Høy Bredstrålesvinger for innvendig-/brønnmontering kr 43,352 kr 54,190 A80378 PM411LM-W, 2kW Lav & Medium CHIRP svinger m/40 grd. strålebredde, brønn/utv. montering kr 59,032 kr 73,790 A80377 R409LM-W, 2kW Lav & Medium CHIRP svinger m/40 grd. strålebredde, gj.gående montering kr 60,712 kr 75,890
CP470 & CP570
E70298
med fairingblokk
A80318 TM275LH-W 1000W
hekkmontert Lav-Høy Bredstråle Svinger
A80325
A80505
Bredstråle gjennomgående CHIRP svinger (Høy) 1
i
kabel)

A80345

CP470- og CP570-EKKOLODD

1. Ekkoloddmodul

2. 1,5 m strømkabel

3. Nr. 8 festeskruer

4. Dokumentasjonspakke 5. 2 m nettverkskabel for RayNet (hunn) til RayNet (hunn)

42 299.4mm (11.79in) 84.4mm (3.3in) 201.5mm (7 .9in)
CP470 / CP570: INNEHOLD I ESKEN
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. CP470/CP570 3KW SVINGERE (NB! Alle -W svingere må ha forlenger kabel) A80210 R509 Gj.gående støpt svinger i Epoxy/urethane m/temp. Lav og høy frekv kr 53,272 kr 66,590 A80211 R509 Gj.gående støpt svinger i Epoxy/urethane m/temp. Lav og medium frekv kr 55,752 kr 69,690 A80324 R509LH-W 3000W D/T Gjennomgående Bredstråle Svinger kr 57,112 kr 71,390 A80212 R599 Innvendig svinger m/temp. Lav og høy frekv kr 57,112 kr 71,390 A80213 R599 Innvendig svinger m/temp. Lav og medium frekv kr 60,712 kr 75,890
CP470/CP570 Y Kabel kr 632 kr 790 A102148 CP470/CP570, forlengerkabel svingere, 3m kr 632 kr 790 A102150 CP470/CP570, forlengerkabel svinger, 5m kr 712 kr 890 A80327 CP470/CP570, forlengerkabel svinger, 10m kr 1,352 kr 1,690 A80328 Enkel B75/B175 svingerkabel kr 712 kr 890
CP470/CP570 TILBEHØR A102146
CP470-CP570 Fart-Temp Y-kabel kr 712 kr 890 A80346 Spenningskabel CP370/CP470/CP570 kr 392 kr 490

QUANTUM-RADAR

Radarsystemer for dag og natt fra Raymarine gir oversikt over omkringliggende trafikk, hindringer, farer, vær og mye mer. Bruk radaren til å navigere i tett tåke eller regn. Bekreft båtens posisjon med supernøyaktige radarrekkevidder. La MARPA hjelpe deg med trygg og sikker navigering i travle havner. Gled deg over kartlignende kystdetaljer når du seiler offshore. Raymarine byr på et stort utvalg radarløsninger for alle slags båttyper og -størrelser.

Kompakt ytelse

Quantum-radarer bruker solidstate CHIRP pulskomprimerende teknologi for å levere overlegen målvisning på både lange og svært korte avstander. FLIRs eksklusive og avanserte ATX™målseparasjonsteknologi viser mål som båter, bøyer og landemerker med uovertruffen oppløsning og separasjonskvalitet.

Energieffektiv

Quantum-radarens solid stateteknologi krever svært lite strøm, noe som gjør Quantum spesielt godt egnet for fartøyer med batteridrift. Solid-state radarteknologi genererer også svært lav stråling.

Quantum 2 med Doppler

Quantum 2 med Doppler hever oppmerksomheten din ved å oppdage returnerende radarfrekvensendringer fra bevegelige eller stasjonære mål. Quantum 2 fargekoder så innkommende mål som røde (farlige) og utgående mål som grønne (trygge), og gjør det på den måten enkelt å unngå potensielt farlige situasjoner ved navigering i områder med stor trafikk.

Enkel montering

Akkurat som med alle andre systemer fra Raymarine

Quantum vil du også nyte godt av robust og lett design som er superenkel å installere. Quantum 2 kan installeres i en tradisjonell ledningskonfigurasjon, eller du kan bruke den innebygde Wi-Fi-teknologien til å forbinde den direkte til din Raymarine multifunksjonsskjerm.

43
SEILING
FISKING
Quantum er nå tilgjengelig i svart. NYHET
CRUISING

QUANTUM-RADAR

RADAR

44 1. Quantum™ Radar 2. 10 m Strømkabel 3. M8-festebolter med fjærskiver og flate skiver 4. Dokumentasjonspakke (inkludert monteringsmal)
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. QUANTUM / QUANTUM 2: INNEHOLD I ESKEN Radar QUANTUM, PULS KOMPRIMERING CHIRP RADAR E70344 Quantum 18” Q24W, modell kun for Wi-Fi m/10m spenningskabel kr 20,392 kr 25,490 E70210 Quantum Q24C radar med 10m spenningskabel kr 21,512 kr 26,890 T70243 Quantum Q24C radar med 10m spenning- og 10m datakabel kr 24,952 kr 31,190 T70266 Quantum Q24C radar med 15m spenning- og 15m datakabel kr 25,512 kr 31,890 QUANTUM 2 DOPPLER, PULS KOMPRIMERING CHIRP RADAR E70498 Quantum 2 Q24D (Doppler) uten spenning og datakabel kr 24,632 kr 30,790 T70416 Quantum Q24D Doppler 18” Radar med 10m Power kabel og 10m Data kabel kr 26,312 kr 32,890 T70417 Quantum Q24D Doppler 18” Radar med 15m Power og data kabel kr 28,872 kr 36,090 BLACK QUANTUM 2 DOPPLER, PULS KOMPRIMERING CHIRP
E70498-B Sort Quantum Q24D Doppler 18” Radar, leveres uten data og spenninskabel kr 26,792 kr 33,490 T70549 Sort Quantum Q24D Doppler 18” Radar, leveres med 10m Power og data kabel kr 30,552 kr 38,190 T70550 Sort Quantum Q24D Doppler 18” Radar, leveres med 15m Power og data kabel kr 31,192 kr 38,990
A80274 Quantum datakabel, 5m kr 1,032 kr 1,290 A80275 Quantum datakabel, 10m kr 1,432 kr 1,790 A80310 Quantum datakabel, 15m kr 2,232 kr 2,790 A80311 Quantum datakabel, 25m kr 3,512 kr 4,390 A80309 Quantum spenningskabel, 10m kr 792 kr 990 A80369 Quantum 15m spenningskabel kr 1,112 kr 1,390 A80308 Quantum overgangskabel spenning og data kr 552 kr 690
QUANTUM KABLER

MAGNUM-RADAR

Magnum åpne antenner

Magnum høyytelselsesradar med åpen antenne har lang rekkevidde og utvidet målradar detektering til Raymarines multifunksjons navigasjonsskjermer. Magnum har mange av de samme radarteknologiene som den amerikanske kystvakten bruker, og tilbyr intelligent målsporing og pålitelig ytelse. Alt er pakket inn i en slank, åpen sokkel som er bygget for å tåle vær og vind.

Langtrekkende ytelse

Magnum er tilgjengelig med effekt på 4 og 12 kW, og med enten fire eller seksfots åpne antennealternativer. Magnumradarer har maksimal rekkevidde på opptil 96 nm for 12 kW-modeller – perfekt for fartøyer i åpent vann –og opptil 72 nm for 4 kW-modeller.

Proffenes valg

Magnum-radarene bygger på samme radarteknologi som den Raymarine leverer til den amerikanske kystvakten, så du kan stole på at Magnum leverer med profesjonelle funksjoner som stråleskjerpende teknologi for forbedrede detaljer og retningsoppløsning. Kombiner Magnum med Axiom og få fordeler som True Trails-visning av målhistorikk og kursoppdatering i sanntid.

Essensielle verktøy for kystnær seiling

Magnum radarer med dobbelskanning muliggjør samtidig kortrekkende kollisjonsunnvikelse og langtrekkende, kystnær navigasjon. Magnum har også automatisk antennerotasjon på 24 eller 48 RPM for raskere oppdateringer ved sporing av nærliggende objekter.

Forbedret måloversikt

Magnum leverer bedre situasjonsoversikt med helautomatisk MARPAmålinnhenting og sporing. Magnum benytter seg også av Raymarines Evolutions eller AR200s sensorteknologi med 9-akser, for å gi nøyaktig målplotting i sanntid.

45
SEILING FISKING CRUISING / ARBEIDSBÅTER / UTRYKNINGSFARTØY

MAGNUM-RADAR

Art.nr. BESKRIVELSE

1. Pedestal

2. Monteringsmal

3. Denso-lim

4. Løftestropp

5. Stang

6. Skive

7. Fjærskive

8. Mutter

9. Kabelstrammer

10. Radar til `RayNet med Strømkabel (15 m)

11. VCM100 monteringsskruer

12. VCM100 monteringsskrue for kabelklemme

13. VCM100 spenningsomformermodul 14. VCM100 kabelklemme

46
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
MAGNUM-PEDESTAL : INNEHOLD I ESKEN Radar HD COLOR LUKKEDE RADARANTENNER E92142 RD418HD Color radar 4kW 45cm uten kabel kr 28,232 kr 35,290 T70168 HD Color radarpakke med: RD418HD og 10m RayNet kabel kr 30,552 kr 38,190 E92143 RD424HD Color radar 4kW 60cm uten kabel kr 34,392 kr 42,990 T70169 HD Color radarpakke med: RD424HD og 10m RayNet kabel kr 37,352 kr 46,690 KOMPLETTE MAGNUM ÅPNE RADARANTENNER T70408 4kW Magnum åpen antenne 120cm, 15m RayNet kabel kr 69,592 kr 86,990 T70410 4kW Magnum åpen antenne 180cm, 15m RayNet kabel kr 75,352 kr 94,190 T70412 12kW Magnum åpen antenne 120cm, 15m RayNet kabel kr 86,712 kr 108,390 T70414 12kW Magnum åpen antenne 180cm, 15m RayNet kabel kr 95,752 kr 119,690 KOMPONENTER FOR MAGNUM ÅPNE RADARANTENNER E70484 4kW Magnum Pidestall (inklusive VCM100) kr 49,432 kr 61,790 E70487 4kW Magnum Pidestall (inklusive VCM100) kr 65,592 kr 81,990 E70490 4kW Magnum åpen antenne 120cm kr 16,152 kr 20,190 E70491 4kW Magnum åpen antenne 180cm kr 21,512 kr 26,890 E52091 Magnum VCM100 Spenningsmodul kr 4,472 kr 5,590

MAGNUM-RADAR

MAGNUM: INNHOLDET I ESKEN

47 412mm / 16.2in. 72in. / 1918mm 48in. / 1306mm 324mm / 12.77in. 402mm / 15.82in 1. Antenne (4 fot eller 6 fot – 4 fot på bildet) 2. Gjengede justeringer 3. Skive 4. Fjærskive 5. Mutter
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. RADARKABLER A80227 Digital radarkabel med Raynet plugg, 5m kr 1,512 kr 1,890 A80228 Digital radarkabel med Raynet plugg, 10m kr 2,232 kr 2,790 A80229 Digital radarkabel med Raynet plugg, 15m kr 2,952 kr 3,690 A80230 Digital radarkabel med Raynet plugg, 25m kr 4,312 kr 5,390 A55076D Digital radar kabel med RJ45 plugg, 5m kr 1,672 kr 2,090 A55077D Digital radar kabel med RJ45 plugg, 10m kr 2,232 kr 2,790 A55078D Digital radar kabel med RJ45 plugg, 15m kr 2,552 kr 3,190 A55079D Digital radar kabel med RJ45 plugg, 25m kr 4,472 kr 5,590 A92141D Digital radar forlengerkabel, 2,5m kr 872 kr 1,090 A55080D Digital radar forlengerkabel, 5m kr 1,752 kr 2,190 A55081D Digital radar forlengerkabel, 10m kr 2,232 kr 2,790 A80160 RayNet til SeaTalkhs(hunn)- 40cm kr 712 kr 890

CYCLONE-RADAR

Cyclone Solid State-åpen radar antenne

Cyclone-radarene er det ultimate uttrykk for design, robust ytelse og uovertruffen situasjonsoversikt. Takle de tøffeste forholdene med sikkerheten til Cyclones solid state CHIRP-pulskompresjonsteknologi og flyvingeinspirert design. Alle modellene har innovative deteksjonsmuligheter, inkludert Cyclone Bird Mode, RangeFusion™-teknologi og høyhastighets rotasjonshastighetsbilder på 60 rpm.

Skapt for det ekstreme

Den flyvinge-inspirerte designen gir best-i-klassen 100 knops vindklassifikasjon og oppfyller den kommersielle IEC 62388-standarden for skipsradar.

Målsporing i sanntid

Rask rotasjonshastighet på 60 RPM gir 360 graders oversikt og nøyaktige målsporinger i sanntid.

Tryggere navigering med Doppler

Doppler-målsporing forenkler tolkningen av farlige og sikre mål for økt sikkerhet.

Profesjonell ARPA

Cyclone sporer automatisk opptil 50 mål ved hjelp av den samme avanserte ARPA-teknologien som den amerikanske kystvakten bruker.

RangeFusion™-teknologi

Cyclone kombinerer korte og lange pulser i ett radarbilde, og leverer eksepsjonelle mål på kort og lang avstand samtidig.

Forbedret Cyclone-fuglemodus

Cyclone CHIRP pulskompresjonsteknologi optimaliserer intelligent innstillingene for å finne sjøfugl på avstand.

Tre størrelsesalternativer

Alternativer på 3, 4 og 6 fot gir overlegen målseparasjon og rekkevidde, 3-fots antennen er ment for mindre båter som ikke har plass til 4 eller 6 fot.

To alternativer for utgangseffekt

Basismodellen Cyclone bruker 55 watt. Oppgrader til forbedret vær- og lang avstand ytelse med 110 Watt Cyclone Pro.

48
FISKING CRUISING / ARBEIDSBÅTER / UTRYKNINGSFARTØY

CYCLONE-RADAR

Doppler-målsporing

RangeFusion kombinerer korte og lange pulser i ett bilde

Presise kystlinjedetaljer og målseparasjon på lang avstand

Cyclone optimaliserer intelligent innstillingene for å finne sjøfugl på avstand

49
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. Radar KOMPLETTE CYCLONE ÅPNE RADARANTENNER
Cyclone 55 Watt, 3 fot åpen radarntenne med 15m kabel kr 75,192 kr 93,990 T70492 Cyclone 55 Watt, 4 fot åpen radarantenne med 15m kabel kr 80,552 kr 100,690
Cyclone 55 Watt, 6 fot åpen radarantenne med 15m kabel kr 85,912 kr 107,390 T70494 Cyclone Pro 110 Watt, 3fot åpen radarantenne med 15m kabel kr 91,352 kr 114,190 T70495 Cyclone Pro 110 Watt, 4 fot åpen radarantenne med 15m kabel kr 96,712 kr 120,890 T70496 Cyclone Pro 110 Watt, 6 fot åpen radarantenne med 15m kabel kr 102,072 kr 127,590 KOMPONENTER FOR CYCLONE ÅPNE RADARANTENNER E70620 Cyclone Radar Pidestall 55 Watt kr 51,512 kr 64,390 E70621 Cyclone Pro Radar Pidestall 110 Watt kr 67,672 kr 84,590 E70628 Cyclone 3fot åpen antenne kr 23,592 kr 29,490 E70629 Cyclone 4fot åpen antenne kr 28,952 kr 36,190 E70630 Cyclone 6fot åpen antenne kr 34,312 kr 42,890 E70648 Cyclone VCM100.02 Spenningsmodul kr 4,472 kr 5,590 KABLER
CYCLONE
5m spenningskabel for Cyclone kr 1,352 kr 1,690 A80652 10m spenningskabel for Cyclone kr 1,912 kr 2,390 A80653 15m spenningskabel for Cyclone kr 2,552 kr 3,190 A80654 25m spenningskabel for Cyclone kr 3,672 kr 4,590 A80656 Cyclone datakabel, 5m kr 1,352 kr 1,690 A80657 Cyclone datakabel, 10m kr 1,912 kr 2,390 A80658 Cyclone datakabel, 15m kr 2,552 kr 3,190 A80659 Cyclone datakabel, 25m kr 3,672 kr 4,590
T70491
T70493
FOR
ÅPNE RADARANTENNER A80651

CYCLONE-RADAR

TILBEHØR RADAR

50 335 mm / 13.1 in 335 mm / 13.1 in 1336 mm / 52.5 in 1945 mm / 76.5 in 1031 mm / 40.5 in 335 mm / 13.1 in 271 mm / 10.6 in 271 mm / 10.6 in 271 mm / 10.6 in 388 mm / 15.2 in 6ft. 4ft. 3ft. 360 mm / 14.1 in 360 mm / 14.1 in 360 mm / 14.1 in
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
RADARFESTE A80382 Mastebrakett for Quantum radar (SC20) kr 4,152 kr 5,190 M92722 Mastebrakett for 45cm radarantenner kr 3,592 kr 4,490 M92698 Mastebrakett for 60cm radarantenner kr 4,792 kr 5,990 X10006-SCA Beskyttelsesring for 2kw radar (ikke digital) kr 2,472 kr 3,090 SELVJUSTERENDE RADARFESTE X10000-SCA Radarbrakett for mast med vugge kr 16,712 kr 20,890 X10002-SCA Radarfeste for akterstag, bakovermontert med vugge kr 18,952 kr 23,690 TILBEHØR A80007 HS5-SeaTalkHS Nettverk Switch, med RayNet tilkoblinger kr 3,672 kr 4,590 A80731 RNS5 Gigabit Raynet Network Switch kr 4,232 kr 5,290 A80732 RNS8 Gigabit Raynet Network Switch & 4 x POE kr 10,712 kr 13,390 A80162 RayNet(hann) til RayNet (hann) - 5cm kr 712 kr 890 A80160 RayNet til SeaTalkhs(hunn)- 40cm kr 712 kr 890 E55060 SeaTalkHS Crossover Coupler kr 392 kr 490 4115028 Ethernet koblingsstykke RJ45-RJ45 kr 232 kr 290 E70096 Evolution EV1 sensorenhet kr 9,592 kr 11,990 E70537 AR200 IP Kamera stabilisatormodul, for Augmented Reality kr 5,912 kr 7,390

CYCLONE-RADAR

CYCLONE : INNEHOLD I ESKEN

1. Fot

2. M10 bolt x4

3. M10 mutter x8

4. M10 fjærskive x4

5. M10 flat skive x4

6. Monteringspakning

7. Monteringsmal

8. Datakabel til radar

9. Strømkabel

1. VCM100

2. Kabelklemme

3. 2 stk. VCM100 monteringsskruer

4. Monteringsskrue for kabelklemme x3

MERK: VCM100 er inkludert i

Cyclone-oppsettet

1. Antenne

2. Gjenget bolt

3. Skive

4. Fjærskive

5. Mutter

51

AUTOPILOTER

Evolution Autopiloter er kulminasjonen av Raymarines autopilot-ekspertise og avanserte styreteknologi fra luftfarten, og løfter nøyaktigheten til autopiloten til et nytt nivå. Hvert Evolution Autopilot-system består av følgende komponenter: et Evolution 9-akset kompass, en styringsenhet (ACU), en drivenhet og et betjeningdisplay.

EV-200

EV200-systempakken er for båter med en drivenhet type 1 (hydraulisk, lineær, seil eller elektrisk).

EV-200 DRIVE-BY-WIRE INNENBORDS

EV-2 er blitt utformet for de nyeste drive-by-wire-styresystemene og kobles direkte til Raymarines SeaTalkNG-buss.

Inkluderer: Volvo; Teleflex Optimus; Xenta; Yamaha med flere.

EV-400

EV400-pakken er for båter med mekaniske eller hydrauliske drivenheter av type 1 til type 3.

EV-300 SOLENOID INNENBORDS

EV300-systemet brukes med elektriske solenoider som kontrollerer båtens hydrauliske styresystem.

52
EV-2 p70Rs EV-1
1 lineær
Type 1
Type 1
ACU-200 p70Rs p70s Type
drivenhet
roterende drivenhet
hydraulikkpumpe
ACU-400
Type 1/2 lineær drivenhet Type 1/2 roterende drivenhet Type 1/2/3
EV-1 ACU-300 p70Rs SEILING FISKING CRUISING
EV-1
p70Rs p70s
hydraulikkpumpe

Drivenheter

Type 0,5 l hydraulikkpumpe

Type 1 hydraulikkpumpe

Type 1 mekanisk roterende drivenhet

Type 1 universelt hekkaggregat

Type 2 hydraulikkpumpe

Type 3 hydraulikkpumpe

Type 2 hydraulisk lineær

Type 3 hydraulisk lineær

Type 2 kort mekanisk lineære drivenhet

Type 2 lange mekaniske lineære drivenhet

Type 2 mekaniske roterende drivenhet

AUTOPILOTER

INNENBORDS AUTOPILOTER

RAM-kapasitet cc / cu inn (hydraulisk) Båtens deplasement kg / pund Autopilot kontrollenhet

50–125 / 3–7.6 NA

80–230 / 4.9–14

NA

11 000 / 24 000

NA

230–350 / 14–21 NA

350–500 / 21–30.5 NA

22 000 / 48 000

35 000 / 77 000

15 000 / 33 000

20 000 / 44 000

20 000 / 44 000

Solenoid-drivenheter NA

ZF seildrevssystemer NA

EV-100-RATT

EV-100 rattpilot har en drivenhet som er festet rundt rattet på en seilbåt, enkel montering og en pilot som styrer godt.

EV-100-RORKULT

Raymarine EV-100-rorkult pilot er perfekte for rorkult seilbåter med et deplasement på opptil 6000 kg.

COCKPIT-AUTOPILOTER

Cockpit-pilotbeskrivelse Maksimalt deplasement Båttype

hjul

rorkult 6,000kg (13,200lbs)

EV-100/EV-150 MOTORBÅT

EV-100 og EV-150 leverer perfekt styring ved bruk av Raymarines eksklusive HydroBalance™-teknologi for båter med innenbords og utenbordsmotor med hydraulisk styring.

p70s Type drivenhet: Rorkult

Husk å alltid ta hensyn til fartøyets fullastede deplasementvekt (ofte 20 % over det beregnede deplasementet).

53
EV-100 EV150 EV-200 EV-300 EV-400
Pakkens innhold EV ACU Betjeningsenhet Drivenhet EV-100
7500
Seil EV-1 ACU-100 p70s
EV-100
Seil EV-1 ACU-100
kg
Ratt

AUTOPILOTER

Autopilot

EVOLUTION PILOTPAKKER MED DRIVENHET – UTEN BETJENING

T70248

Rattpilot Seil, ACU-100, drivenhet ratt. NB- leveres uten betjening, krever p70s eller MFD.

Rorkultpilot, ACU-100, drivenhet rorkult. NB- leveres uten betjening, krever p70s eller MFD.

T70250 Evolution Hydraulisk pilot, ACU-100, 0,5l hydrl. Pumpe. NB- leveres uten betjening, krever p70Rs eller MFD.

EVOLUTION PILOTPAKKER MED DRIVENHET

T70154 Evolution pilotpakke for motorbåt med: p70Rs, ACU-100 og 0,5l (12V) hydr. Pumpe

Evolution pilotpakke for seilbåt med: p70s, ACU-100 og drivenhet rorkult

T70152 Evolution pilotpakke for seilbåt med: p70s, ACU-100 og drivenhet ratt

T70330 Evolution pilot for hydraulisk styring med p70Rs betjening, ACU-150 og 1l hydraulisk pumpe

T70157 Evolution pilotpakke for hydr. styring med: p70Rs, ACU-200, Type1 (12V) hydr. Pumpe

T70158 Evolution pilotpakke for mekanisk styring med: p70s, ACU-200, Type1 El. Lineær drivenh.

EVOLUTION SYSTEMPAKKER UTEN DRIVENHET

T70281 Evolution EV-100 autopilotpakke uten drivenhet, p70s & ACU-100 (for 0,5l hydraulisk pumpe og drivenhet for ratt og rorkult)

T70407 Evolution Autopilot med p70Rs display, ACU-150, EV1 Sensor, EV1 kabel kit (passer til 1.0l 12v Hydraulisk pumpe)

T70155 Evolution pilot for seilbåt med: p70s, ACU-200 (passer for type 1 lineære drivenheter)

T70156 Evolution pilot for motorbåt med: p70Rs, ACU-200 (passer for type 1 hydrauliske drivenheter)

T70160 Evolution pilot for Solenoid med: EV-1, p70Rs, ACU-300 (for magnetventil), kabelsett, uten drivenhet

pilot for motorbåt med CAN bus med: EV-2, p70Rs, kabelsett

54
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 15,992 kr 19,990 T70249
kr 15,992 kr 19,990
Evolution
Evolution
kr 15,992 kr 19,990
kr 19,192 kr 23,990
kr 19,192 kr 23,990
T70153
kr 19,192 kr 23,990
kr 23,992 kr 29,990
kr 30,072 kr 37,590
kr 35,432 kr 44,290
kr 15,992 kr 19,990
kr 18,232 kr 22,790
kr 24,632 kr 30,790
kr 24,632 kr 30,790
kr 30,072 kr 37,590 T70164
kr 30,072 kr 37,590 T70214 Evolution pilotpakke for VOLVO IPS/Aquamatic, med p70Rs betjening kr 32,152 kr 40,190 T70580 Evolution pilotpakke for VOLVO
med p70Rs betjening & Interface enhet Volvo IPS kr 42,952 kr 53,690 T70161 Evolution pilot for seilbåt med: p70s, ACU-400, kabelsett
for type 2 & 3 drivenheter) kr 32,152 kr 40,190 T70162 Evolution pilot for motorbåt med: p70Rs, ACU-400, kabelsett (passer for type 2 & 3 drivenheter) kr 32,152 kr 40,190 AUTOPILOT BETJENINGSENHET E70328 p70s Autopilot betjeningsenhet kr 7,352 kr 9,190 E70329 p70Rs Autopilot betjeningsenhet (m/styrehjul) kr 7,432 kr 9,290 A80532 Follow-On styrestikke (Standby - Power Steer - Standby) kr 7,432 kr 9,290 A80602 Follow-On styrestikke (Auto - Power Steer - Auto) kr 7,432 kr 9,290 EVOLUTION - KOMPONENTER E70096 Evolution EV1 sensorenhet kr 9,592 kr 11,990 E70097 Evolution EV2 sensorenhet kr 23,592 kr 29,490 E70098 ACU-100 koblingsboks for drivenhet kr 6,152 kr 7,690 E70430 ACU-150 koblingsboks for drivenhet kr 8,232 kr 10,290 E70099 ACU-200 koblingsboks for drivenhet kr 10,712 kr 13,390 E70139 ACU-300 kobling/strømforsyning for drivenhet med magnetventil kr 21,432 kr 26,790 E70100 ACU-400 kobling/strømforsyning for drivenhet, 30A kr 22,552 kr 28,190
Evolution
IPS/Aquamatic,
(passer

AUTOPILOTER

TILBEHØR - EVOLUTION

A80356 Frontramme, stålgrå, i50/i60/i70/p70 (eS stil)

R22168 Frontramme, stålgrå, i50/i60/i70/p70 (a/c/e stil)

55
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
R70160 Evolution kabelsett kr 2,312 kr 2,890 R70192 Evolution kabelsett (SeaTalkng) EV-2 kr 1,112 kr 1,390 R70161 Evolution EV-sensor pakningssett kr 392 kr 490 R70162 Evolution EV-sensor brakett kr 632 kr 790 A80437 Brakett med monterings sett for RS150/Micro Talk Puck kr 392 kr 490 E15023 Smartcontroller, komplett trådløs fjernkontroll for autopilot kr 6,712 kr 8,390 E15024 S100, komplett trådløs fjernkontroll for autopilot kr 5,352 kr 6,690 A18104 S100, kun kontrollenhet u/base kr 3,432 kr 4,290 A18105 SmartKontroller, kontrollenhet uten basestasjon kr 5,592 kr 6,990 A18106 RF basestasjon for fjernkontroll (S100 & Smartkontroller) kr 2,632 kr 3,290 A80355 Frontramme, sort, i50/i60/i70/p70 (eS / AXIOM stil) kr 232 kr 290 R70663 Svart Soldeksel i50/i60/i70/p70/i70s/p70s (eS / AXIOM stil) kr 232 kr 290 R70664
Soldeksel
stil) kr 232 kr 290
Svart
for p70R/p70Rs (eS / AXIOM
kr 232 kr 290
Soldeksel, i50/i60/i70/p70
stil) kr 232 kr 290 A80358 Soldeksel for p70R (eS stil) kr 232 kr 290 R70368 Frontramme, sort, i50/i60/i70/p70
stil) kr 232 kr 290
kr 232 kr 290
A80357
(eS
(a/c/e
kr 232 kr 290
R22169 Soldeksel, i50/i60/i70/p70 (a/c/e stil)

AUTOPILOTER

M81136 Type 2 roterende drivenhet 12v, krever også tannhjul (M81182/83/85) - (for SPX-30/ACU-400)

M81137 Type 2 roterende drivenhet 24v, krever også tannhjul (M81182/83/85) -(for SPX-30/ACU-400)

HYDRAULISKE PUMPER

Type 0,5 hydraulisk pumpe 12V (for SPX-10 /ACU-100)

Type 1 hydraulisk pumpe

56
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. Autopilot MOTORINTERFACE OG TILBEHØR E70227 ECI-100 Universal motor og autopilot interface kr 3,912 kr 4,890 A80649 Interface enhet Volvo IPS kr 15,992 kr 19,990 E70240 ECI-100 kabel til Volvo EVC (1m) kr 1,032 kr 1,290 E70241 Volvo Y-kabel, motordata kr 1,032 kr 1,290 E70242 ECI-100 kabel til Yamaha Command-Link (1m) kr 1,032 kr 1,290 E70305 Caterpillar motordatakabel 12 Pin (40cm) kr 1,032 kr 1,290
NMEA2000 droppkabel hunn / hann, 2m kr 952 kr 1,190 ROTERENDE DRIVENHETER M81135 Type 1 roterende drivenhet 12v, krever også tannhjul (M81182/83/85) - (for SPX-10
ACU-200) kr 19,272 kr 24,090
E70260
/
kr 20,392 kr 25,490
kr 21,432 kr 26,790
kr 7,992 kr 9,990 M81120
12V (for SPX-10 /ACU-200) kr 9,112 kr 11,390 M81121 Type 2 hydraulisk pumpe 12V (for SPX-30/ACU-400) kr 10,152 kr 12,690 M81122 Type 3 hydraulisk pumpe 12V (for SPX-30/ACU-400) kr 12,312 kr 15,390 M81119 Type 1 hydraulisk pumpe 24V (for SPX-10
kr 9,592 kr 11,990 M81123 Type 2 hydraulisk pumpe 24V (for SPX-30/ACU-400) kr 11,192 kr 13,990 M81124 Type 3 hydraulisk pumpe 24V (for SPX-30/ACU-400) kr 13,352 kr 16,690 HYDRAULISK LINEÆRE DRIVENHETER E12207 Lineær hydraulisk drivenhet type 2 12V
SPX-30/ACU-400) kr 37,592 kr 46,990 E12208 Lineær hydraulisk drivenhet type 2 24V (for SPX-30/ACU-400) kr 37,592 kr 46,990 M81202 Lineær hydraulisk drivenhet type 3 12V (for SPX-30/ACU-400) kr 42,952 kr 53,690 M81203 Lineær hydraulisk drivenhet type 3 24V (for SPX-30/ACU-400) kr 42,952 kr 53,690 MEKANISK LINEÆRE DRIVENHETER M81130 Type 1 lineær kort 12V drivenhet (for SPX-10 / ACU-200) kr 21,432 kr 26,790 M81131 Type 2 lineær kort 12V drivenhet (for SPX-30/ACU-400) kr 24,152 kr 30,190 M81132 Type 2 lineær lang 12V drivenhet (for SPX-30/ACU-400) kr 23,592 kr 29,490 M81133 Type 2 lineær kort 24V drivenhet (for SPX-30/ACU-400) kr 23,592 kr 29,490 M81134 Type 2 lineær lang 24V drivenhet (for SPX-30/ACU-400) kr 24,632 kr 30,790 TILBEHØR D250 Rustfri kule for rorgiver m/gjenger kr 552 kr 690 M81166 Tilbakeslagsventil blokk kr 2,952 kr 3,690 M81167 Solenoid 12v kr 5,352 kr 6,690 M81182 13 tenners tannhjul kr 1,192 kr 1,490 M81183 15 tenners tannhjul kr 1,752 kr 2,190 M81105 Roterende rorføler kr 3,272 kr 4,090
E12139
/ACU-200)
(for

AUTOPILOTER

Autopilot

A18083

ST1000/ST2000-RORKULTPILOT

Avtakbare cockpit-autopiloter for seilbåter med rorkult. Rorkultpiloter har lenge vært en av de mest populære piloten.

Anbefalt maksimalt deplasement for Raymarine ST1000: 3000 kg

Raymarine ST2000: 4500 kg. Husk å alltid ta hensyn til fartøyets fullastede deplasementvekt (ofte 20 % over det beregnede deplasementet).

57
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
RORKULTPILOT A12004 ST1000+ rorkultpilot, maks 3 000 kg kr 6,072 kr 7,590 A12005 ST2000+ rorkultpilot, maks 4 500 kg kr 7,192 kr 8,990 TILBEHØR
A80737 EV100 Rorkult drivenhet med innstallasjons kitt kr 10,072 kr 12,590 D001 Rorkultpinne 40mm (2stk) kr 312 kr 390 D002 Monteringshylse rorkult, 29mm, ØI9mm (2 pr pakke) kr 552 kr 690 D003 Styrearm forlenger 25mm kr 392 kr 490 D004 Styrearm forlenger 51mm kr 392 kr 490 D005 Styrearm forlenger 76mm kr 392 kr 490 D006 Styrearm forlenger 102mm kr 472 kr 590 D007 Styrearm forlenger 127mm kr 392 kr 490 D008 Styrearm forlenger 153mm kr 472 kr 590 D009 Vinkelbrakett rorkultfeste, 25mm (1”) kr 712 kr 890 D010 Vinkelbrakett rorkultfeste, 51mm (2”) kr 712 kr 890 D011 Vinkelbrakett rorkultfeste, 76mm (3”) kr 632 kr 790 D159 Vinkelbrakett rorkultfeste 102mm (4”) kr 712 kr 890 D160 Vinkelbrakett rorkultfeste 127mm (5”) kr 712 kr 890 D337 Kontakt for ST1/2000+ rorkultpilot kr 552 kr 690 D338 Dekkslpugg for ST1/2000+ rorkultpilot kr 712 kr 890 D339 Kontakt og dekksplugg for ST1/2000+ rorkultpilot kr 1,032 kr 1,290 D026 Pidestall brakett 38mm (1,5”) kr 1,032 kr 1,290 D027 Pidestall brakett 51mm (2”) kr 1,032 kr 1,290 D028 Pidestall brakett 64mm (2,5”) kr 1,032 kr 1,290 D029 Pidestall brakett 76mm (3”) kr 1,032 kr 1,290 D030 Pidestall brakett89mm (3,5”) kr 1,032 kr 1,290 D031 Beslag for skottmontering ST1/2000 kr 1,112 kr 1,390 G004 Endestykke rorkult kr 232 kr 290 TILBEHØR - RATTPILOTER E12093 Drivenhet for EV-100 rattpilot
kr 7,832 kr 9,790 E15017 Monteringsbrakett til rattpilot for flat pidestall kr 872 kr 1,090
Installasjonssett til rattpilot for Goiot pidestall kr 872 kr 1,090
- TILLERPILOTER
(seil)
E15018
Reserve belte for Evolution / SPX-5 rattpilot kr 712 kr 890

AUTOPILOTER

P70Rs/P70s

1. Dokumentasjon

2. Pakning

3. 400 mm SeaTalkNG spur kabel (A06038)

4. p70s eller p70Rs pilotkontroller

5. Solskjerm

6. Ekstra frontramme (A80354)

7. Brakettskruer x 4

1. Montering

2. EV-1E/V-2

3. Pakning

4. Festebraket

5. Pakning

6. Brakett

7. Skruer for montering på dekk eller brakett

8. Skruer til veggbrakett

9. Dokumentpakke

10. 1 m SeaTalkNG spur kabel

1. ACU-enhet

2. Dokumentasjonspakke

3. Skruer

4. SeaTalkNG spur kabel for ACU 1 m

1. ACU-enhet

2. Rorføler Leveres ikke med alle systempakker. Også tilgjengelig separat som M81105

3. Strips

4. Festeskruer

5. Dokumentpakke

58 284mm (11.18in) 64.5mm (2.53in) 211.8mm (8.33in) 128mm / 5.0in 140mm / 5.5in 34.2mm (1.34in ) 93.2mm (3.66in) 140 mm (5.5 in) 52 mm (2.0 in) 180 mm (7.1 in) 110mm (4.33in) 115mm (4.52in) 110mm (4.33in) 115mm (4.52in) p70s / p70Rs ACU-200/300/400 EV-1
EV-2 ACU-100/ACU-150
/
ACU-100/ACU-150 EV1/EV2
300
ACU-200 /
/400

AUTOPILOTER

59 ST1000/ST2000
EV-100-Rorkultpilot EV-100 Wheel Pilot

ALPHA

Alpha-serien er berøringsskjermer med god synlighet, fullt tilpassbare, maritime instrumentdata og grafiske visninger som hjelper deg med å ta bedre valg når du seiler. Alpha-serien er designet for montering på masten eller ved styreposisjon. Den justeres og styres via berøringsskjermen eller eksternt fra en nettverkstilkoblet Raymarine Axiom-kartplotter.*

ALPHA HOVEDFUNKSJONER

• Tilpassbare visninger for seil-, navigasjon- og motorinstrumenter.

• SailPoint™-modusen gir deg en visuell referanse til den ønskede vindvinkelen, slik at du kan oppnå maksimal VMG både i medvind og motvind.

• Polariserte, solbrillevennlige skjermer med ekstra god visningsvinkler, som kan vises både på masten og ved styreposisjon.

• Testet under ekstreme forhold og konstruert med vårt eksklusive HydroToughTM nanobelegg, som avstøter vann og olje og gir pålitelig kontroll av berøringsskjermen.

• Kan monteres liggende eller stående

• Én kombinert strøm-og datakabel for ryddigere installasjon.

• Støtte for seriekobling av opptil fire skjermer.

• Auto-dimming ved hjelp av en integrert lyssensor.

• Touch-skjermen kan låses og styres fra Axiom skjermen.

• Designet for nettverkstilkobling med Axiom-kartplottere for alle instrumentdata, transduserdata og seileberegninger.

* Alpha Performance-skjermen krever en Axiom-kartplotter i nettverket (med programvaren Lighthouse 4.5 eller nyere).

** Strøm- og datakabler er ikke er inkludert og må kjøpes separat for å tilpasse monteringskonfigurasjonen.

60
SEILING NYHET

ALPHA

61
A80711 A80712 A80713 A80714 A80715 A80716 Mastebraketter for liggende eller stående montering er tilgjengelig som tilbehør
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
PERFORMANCE
E70649 Alpha 7” Performance instrument kr 13,196 kr 16,495 E70650 Alpha 9” Performance Instrument kr 21,592 kr 26,990 TILBEHØR Alpha PERFORMANCE INSTRUMENTER A80752 1 m Spenning & Raynet kabel - Alpha Performance instrument kr 632 kr 790 A80709 3m Spenning & Raynet kabel - Alpha Performance Instrument kr 872 kr 1,090 A80753 5 m spenning & Raynet kabel - Alpha Performance Instrument kr 1,112 kr 1,390 A80754 10 m spenning & Raynet kabel - Alpha Performance Instrument kr 1,592 kr 1,990 A80710 0.3 m Seriekobling kabel - Aplha Performance Instrument kr 552 kr 690 A80747 1 m Seriekobling kabel - Alpha Performance Instrument kr 872 kr 1,090 A80711 Alpha 7” Performance Instrument liggende singel mastebrakett kr 1,672 kr 2,090 A80712 Alpha 7” Performance Instrument Liggende dobbel Maste brakett kr 2,792 kr 3,490 A80713 Alpha 7” Performance Instrument Stående Singel Maste Braket kr 2,072 kr 2,590 A80714 Alpha 9” Performance Instrument Liggende Singel Maste Braket kr 2,232 kr 2,790 A80715 Alpha 9” Performance Instrument liggende Dobbel Maste Braket kr 3,432 kr 4,290 A80716 Alpha 9” Performance Instrument Stående Singel Maste Braket kr 2,632 kr 3,290
Instrumenter Alpha
INSTRUMENTER

ALPHA

A 118.6 mm (4.67 in)

B 188.4 mm (7.42 in)

C 7 mm (0.28 in)

D 18 mm (0.71 in)

E 25 mm (0.98 in)

F 7 mm (0.28 in)

G 30.9 mm (1.22 in)

1. Høytytende skjerm i Alpha-serien

2. Soldeksel

3. Vanntett pakning

4. Dokumentasjonspakke

5. 4 x gjengede bolter, M4 x 40 mm

6. 4 x vingemuttere

7. * følger kun med til Alpha 7 – 2 x monteringsbraketter

8. * følger kun med til Alpha 9 – 2 x monteringsbraketter

A 148.9 mm (5.86 in)

B 253.9 mm (9.29 in)

C 7 mm (0.28 in)

D 20.5 mm (0.81 in)

E 27 mm (1.06 in)

F 7 mm (0.28 in)

G 30.9 mm (1.22 in)

62
ALPHA 7 ALPHA 9 ALPHA : INNEHOLD I ESKEN

SMART WIND TRANSDUSER

NYHET

Raymarines RSW vindtransduser er en profesjonell vindsensor designet for fritidsseilere. RSW-transduseren er en helt ny designet vindsensor. Den er konstruert for enkelhet å få nøyaktighet data med en integrert 3D-bevegelsessensor og Raymarine Smart Wind™-teknologi for seileintelligens på et helt nytt nivå. Den nydesignede RSW-vindsensoren er en selvkalibrerende sensor som gir ultrapresise vindhastigheter og retningsmålinger. Ta de beste valgene med presise vind-, hastighets- og polar beregninger.

HOVEDFUNKSJONER

FOR RSW KABLET TRANSDUSER

• Opplev nøyaktighet på ekspertnivå uten kompliserte black box-prosessorer eller tungvint kalibrering.

• Integrert 3D-bevegelsessensor (AHRS-teknologi) tar høyde for båtens helling og rulling, noe som automatisk gir forbedret vindpresisjon.

• Smart Wind-teknologien gir overlegne vindmålinger ved å kompensere for mastens vridning og bøying.

• Sensoren bruker 3D-bevegelsessensoren for å kompensere for effekten av luftstrømmer og oppvind mot seilene, og leverer en stabil og pålitelig sann vindretning.

• Kompatibel med roterende master, uten ekstra sensorer.

• Lett og slitesterk karbonfiberarm for pålitelig ytelse

63
RSW – Smart VINDGIVERE E70670 RSW-Performance kort vindfløy med 30 m kabel kr 9,192 kr 11,490 R70945 50m kabel for RSW vindfløy kr 2,712 kr 3,390

INSTRUMENTER

Raymarines instrumenter er anerkjent over hele verden for nøyaktighet, innovative funksjoner og høy ytelse. Det finnes Raymarineinstrumenter som passer enhver båtførers behov – fra den plass-sparende i40-serien til den multifunksjonelle i70s-serien.

i40-instrument

Disse kompakte SeaTalkNG-instrumentene har store skjermer for mindre motorbåter, seilbåter og RIB-er. De er fullintegrert med Raymarine autopiloter og navigasjonsutstyr og kan innfelles eller monteres på brakett.

i50-instrument

i50-serien består av tre digitale skjermer: skjermer for fart og dybde med ekstra store sifre og en flerlinjers tridata-enhet. Disse elegante, dedikerte funksjonsinstrumentene er den perfekte løsningen for mindre motorbåter, seilbåter og RIB-er.

i60-instrument

i60 Wind-displayet gir analoge og digitale data og beregner opplevd (relativ) og sann vindhastighet og -vinkel.

i70s multifunksjonsinstrument

Det nye i70s multifunksjonsinstrumentet er fullpakket av kraftige funksjoner, men er likevel utrolig brukervennlig. Datakilder som kan velges av brukeren, gir enkel integrering på multi-sensornettverk.

64
SEILING FISKING CRUISING

INSTRUMENTER

Instrumenter

E70142

i50 Dybde, med P19 gj.gående svinger

T70582 i50 Tridata Pakke med ST900/P120 & P319 Fart/Temp/Dybde gjennomgående givere

T70584 i50 & i60 vind, fart og dybde system, leveres med vindgiver, ST900/P120 og P319 fart/temp/dybde gj. gående givere

T70585 i50 Tridata og i60 vind pakke, leveres med vindgiver og gjennomgående givere ST900/P120 & P319 Fart/Temp/Dybde

E70150 i60 Vind, med kort vindvane

T70586 i70s System - i70s, vindgiver og gj. gående givere for dybde, fart og temperatur (ST900/P120 & D800)

T70216 i70s Startpakke med; vindvane, DST triducer, ITC-5, 3m backbone, 5 pluggs forgrener, spenning og 2 stk terminatorer

INSTRUMENTPAKKER (TRÅDLØSE INSTRUMENTER)

T70339 i60, Trådløs vind og backbone kit (E70361, T120, T113-868, E70061, A06049, A06046, A06064, A06031, A06028)

T70340 i70s, Trådløs vind, DST810 og backbone Kit (E70361, T120, E70617, T113-868, E70327, A06049, A06036, A06064, A06031, A06028)

T70341 i70s, Trådløs vind, DST810, kurssensor og backbone Kit (E70361, T120, E70096, E70617, T113-868, E70327, A06049, A06036, A06064, A06031, A06028)

T70342 i70s, Trådløs vind (regatta), DST810, kurssensor og backbone Kit (E70361, T222, E70096, E70617, T113-868, E70327, A06049, A06036, A06064, A06031, A06028)

ITC-5 INSTRUMENTSENOR MULTI-POD

E70010 iTC-5 analog til digital konverter for instrumentsensorer

E70361 Micro-Talk, Trådløs mottaker (vind) med konverter Wireless-STng

A80370 Rørfeste til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp”

T70344 Trådløs vindsett med kursrssensor, for SeaTalkng (E70361, T120, E70096, T113-868, A06049, A06036, A06064, A06031, A06028)

STNG SMARTSENSORER

A22112 DT800-12 Smart dybde / temp giver for SeatalkNG, 12grader vinkel

A22165 DT800-0 smart diducer, dybde/temp, uten tilt

E70667 DST810 0° gjennomgående dybde / fart / temperatur. 5Hz smart giver med trådløs bluetooth tilkobling og krengningsmåler.

A80373 P79S innvendig Smartsensor, dybde (NMEA2000 tilkobling)

T70278 P79S innvendig Smartsensor, dybde (NMEA2000 m/STng adapterkabel)

TILBEHØR

A80357 Soldeksel, i50/i60/i70/p70 (eS stil)

Frontramme, stålgrå, i50/i60/i70/p70 (a/c/e stil)

R22169 Soldeksel, i50/i60/i70/p70 (a/c/e stil)

65
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
INSTRUMENTER E70064 i40 display, dybde kr 2,392 kr 2,990 E70066 i40 display, bidata kr 2,392 kr 2,990 E70058 i50 display, fart (digital) kr 5,832 kr 7,290 E70059 i50 display, dybde (digital) kr 4,792 kr 5,990 E70060 i50 display, tridata (digital) kr 5,832 kr 7,290 E70061 i60 display, vind (analog) kr 5,352 kr 6,690 E70327 i70s Farge multidisplay kr 6,472 kr 8,090
INSTRUMENTPAKKER
i40 Dybde, med P7 gj.gående svinger kr 3,512 kr 4,390 E70143 i40 Dybde, med P66 hekkmontert svinger kr 3,512 kr 4,390 E70145 i40 Bidata , med P371 & P7 gj.gående givere for fart/temp/dybde kr 4,232 kr 5,290 T70583 i50 Fart med ST900/P120 gj. gående og opptakbar fart/temp giver kr 6,792 kr 8,490 E70148
kr 5,592 kr 6,990
kr 9,592 kr 11,990
kr 22,392 kr 27,990
kr 20,392 kr 25,490
kr 10,152 kr 12,690
kr 18,392 kr 22,990
kr 15,992 kr 19,990
kr 15,992 kr 19,990
kr 20,392 kr 25,490
kr 25,752 kr 32,190
kr 36,472 kr 45,590
kr 3,352 kr 4,190
kr 3,192 kr 3,990
kr 392 kr 490
kr 17,672 kr 22,090
kr 3,912 kr 4,890
kr 3,912 kr 4,890
kr 4,472 kr 5,590
kr 4,152 kr 5,190
kr 4,392 kr 5,490
R70112 i40 Soldeksel kr 232 kr 290 A80353 Svart ramme for i70s kr 232 kr 290 R70663 Svart Soldeksel i50/i60/i70/p70/i70s/p70s
stil) kr 232 kr 290 A80354
kr 232 kr 290
(eS / AXIOM
i70s Frontramme
kr 232 kr 290 A80355 Frontramme, sort, i50/i60/i70/p70
kr 232 kr 290 R70368 Frontramme, sort, i50/i60/i70/p70
kr 232 kr 290
kr 232 kr 290
kr 232 kr 290
(eS / AXIOM stil)
(a/c/e stil)
R22168

INSTRUMENTER

GIVERE FOR DYBDE

E26009 P7 Shorty™ lavprofil gj.gående plastgiver for instrumenter (9m kabel)

M78713-PZ P319 LP TH Plastikk dybdegiver (14m kabel)

E26030 D800/P17 gj.gående svinger, opptakbar for instrumenter (14m kabel)

E26027-PZ P66 Hekkgiver for instrumenter (9m kabel)

E26001-PZ P79 Innvendig justerbar svinger for instrumenter (9m kabel)

E26019-PZ B45 Gj.gående bronsesvinger m/lang stamme og fairingblokk for instrumenter (14m kabel)

M78717 B17 Gj.gående bronsesvinger, opptakbar for instrumenter (14m kabel)

TRIDUCERE; DYBDE/FART/TEMP

E26006-PZ P65 Hekkmontert triducer for instrumenter (9m kabel)

A22154 DST800 Plastikk dybde/fart/temp 200KHZ, analog utgang (14m kabel)

E26028-PZ P66 Hekkmontert triducer for instrumenter (9m kabel)

B744V gjennomgående bronse triducer til for instrumenter (14m

R28171 Mastegiver for ST60/i60 lang (regattamodell), u/kabel

vindsett for SeaTalkng (E70361, T120 & T113)

RotaVecta giver levert med 20m Kabel

RORVINKEL GIVER

M81105 Roterende rorføler

66
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Art.nr. BESKRIVELSE
kr 1,192 kr 1,490
kr 1,432 kr 1,790
kr 1,752 kr 2,190
kr 1,912 kr 2,390
kr 2,312 kr 2,890
kr 3,192 kr 3,990
kr 3,192 kr 3,990
kr 2,312 kr 2,890
kr 2,952 kr 3,690
kr 2,552 kr 3,190 A26043
kabel) kr 5,192 kr 6,490 E66023 B744V
Hi-speed fairing blokk kr 1,592 kr 1,990 A26044
stamme til instrumenter (14m kabel) kr 7,432 kr 9,290 FART / TEMP E26005 ST69 Hekkmontert fart / temp (9m kabel) kr 1,432 kr 1,790 E26008 ST300/P371 Shorty™ gj.gående fart / temp 9m kabel kr 1,432 kr 1,790 E70673 ST900/P120 Lavprofil gjennomgående analog fart/temperatur svinger (opptakbar) - 13.7m kabel kr 2,152 kr 2,690 E70674 ST900/P120 lavprofil gjennomgående analog fart/temperatur svinger (opptakbar)- 20.0m kabel kr 2,472 kr 3,090 E70686 ST900/B120 lavprofil gjennomg. analog fart/temperatur svinger (opptakbar)
13.7m kabel kr 3,592 kr 4,490 E70687
lavprofil, analog Fart/Temperatur giver med lang stamme og 10m kabling kr 2,712 kr 3,390 R70961 ST900 Skovlhjul Kit kr 872 kr 1,090
VIND E70670 RSW-Performance kort vindfløy med 30 m kabel kr 9,192 kr 11,490 E22078 Kort vindfløy levert m/30m kabel kr 6,152 kr 7,690 E22079 Lang vindfløy levert m/50m kabel kr 7,432 kr 9,290 A28162 Kabel m/plugg for vindmåler, 30m kr 1,512 kr 1,890 A28163
kr 2,392 kr 2,990
kr 4,472 kr 5,590
kr 5,912 kr 7,390
kr 11,752 kr 14,690
kr 3,672 kr 4,590
/ B744VL
B744 gjennomgående bronse m/lang
-
ST950/P17 opptakbar,
GIVERE FOR
Kabel m/plugg for vindmåler, 50m
R28170 Mastegiver for ST60/i60 kort (standard), u/kabel
T70338 Trådløs
Z195
kr
kr
3,272
4,090

INSTRUMENTER

i50 / i60 : INNEHOLD I ESKEN

1. i50- / i60-instrument

2. Solskjerm (som passer i70s, p70s, p70Rs, eS Series)

3. Frontramme (som passer i70s, p70s, p70Rs, eS Series)

4. Pakning

5. Solskjerm (som passer a, c, e Series)

6. Frontramme (som passer a, c, e Series)

7. 400 mm SeaTalkNG spurkabel

8. Terminering

9. Skruer

10. Dokumentasjon

1. Dokumentasjon

2. Pakning

3. 400 mm SeaTalkNG spurkabel (A06038)

4. i70s Instrument (leveres med pakning og svart ramme (A80353) montert)

5. Soldeksel (A80357)

6. Ekstra frontramme (A80354)

7. Festeskruer x4

1. i40 Instrument

2. i40 solskjerm

3. Monteringspakning

4. Klemmebrakett

5. Festeskrue og vingemutter

6. SeaTalkNG strømkabel 1 m

7. Dokumentpakke

67 i40 i50 / i60 i70s
i70s : INNEHOLD I ESKEN i40 : INNEHOLD I ESKEN

TRÅDLØSE INSTRUMENTER

Når du har behov for nøyaktig og pålitelig informasjon. Raymarine trådløse instrumenter viser alle dataene du trenger, og det er ingen kabler som går gjennom skroget eller ned langs masten.

Micro-Talk Gateway

Micro-Talks trådløse Performance

Sailing Gateway gir fleksibilitet og mulighet til å blande kablede og trådløse instrumenter, transdusere, multifunksjonsskjermer og autopiloter fra Raymarine. MicroTalk-gateway gir seilere som er opptatt av ytelse, mulighet til å dra nytte av den høyere presisjonen og enklere monteringen som Raymarine tilbyr med sine trådløse og soldrevne vindgiver – enten du bygger et helt nytt system fra bunnen av eller utvider et eksisterende system.

Trådløst til cruising

Raymarines trådløse instrumentsystemer byr på øyeblikkelig tilgang til nøyaktig informasjon om dybde, vind, fart og GPS. Skjermene er enkle å installere, solenergidrevne og bruker trådløst Micronet for å kommunisere. Micronet MN100seriens instrumenter omfatter enkel-linjede, dobbelt-linjede og analoge visningsalternativer for vind. Et stort utvalg av valgfrie transdusere, sensorer og tilbehør er tilgjengelig for å tilpasse ditt system.

Trådløst til regatta

Raymarines trådløse instrumenter gir en taktisk fordel i regattaer. I tillegg til navigasjonsdata gir Raymarines trådløse regattasystemer polardata, reell vindhastighet og -retning, VMG, kompasskurs og mye mer. Liten skjerm, stor skjerm og håndholdte alternativer sikrer at du får de opplysningene du trenger, der du trenger dem.

Regattakompass

Raymarines kompass-systemer Micro og Racemaster gir deg vinnende fordeler med nøyaktige, pålitelige avlesninger. Det selvstendige Micro-kompassets taktiske skala gir deg tydelige, stabile markeringer for styrbord og babord. Racemaster er en tolagsvisning med kurs, vindendringindikator, kursavvik og regattatidtager. Begge kompassene er 100 prosent solenergidrevet, monteres på sekunder og kan enkelt fjernes igjen for oppbevaring annet sted.

Trådløse Instrumenter

68
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
SEILING CRUISING
MICRONET TRÅDLØSE INSTRUMENTER T110-868 Trådløst multi digital instrument kr 5,272 kr 6,590 T111-868 Trådløst multi dualinstrument kr 6,152 kr 7,690 T112-868 Trådløst multi instrument med analog viser kr 6,152 kr 7,690 T113-868 Trådløs multi fjernkontroll kr 5,032 kr 6,290

T100-868

TRÅDLØSE INSTRUMENTER

PP40-868

Pack 40: 1xStd display (dual), 3xMaxi display (multi), fjernkontroll, mastebrakett (3xMaxi), NMEA

PP50-868 Performance Pack 50: 1xStd display (dual), 3xMaxi display (multi), fjernkontroll, mastebrakett (3xMaxi), NMEA interface, givere (vertikal

MICRONET KOMPONENTER OG TILBEHØR E70361 Micro-Talk, Trådløs mottaker (vind) med konverter Wireless-STng

Trådløs vindsett for SeaTalkng (E70361, T120 & T113)

T137 Mastesporbrakett for 1 instrument (digital, dual, analog eller master serien)

T231 Mastebrakett for 1 instrument (Maxi, Dual maxi eller Racemaster)

T232 Mastebrakett for 2 instrumenter (Maxi, Dual maxi eller Racemaster)

T234 Mastebrakett for 3 instrumenter (Maxi eller Dual maxi

T121 Trådløst tilkoblinginterface for fart / dybde og kompassgiver

NMEA interface

T138 Eksternt solcellepanel (9v - 108mmx108mm)

T910 Gj.gående triducer, Fart / dybde / temp, opptrekkkbar (50m rekkevidde)

T911 Gj.gående fart / temp giver (opptrekkkbar m/lukkeventil)

T912 Gj.gående dybde giver (opptrekkkbar,80m rekkeviddel)

T942 Skroggjennomføring bronse, for T910, T911 eller T912 svinger

T943 Flush monterings hus for lange svingere(T910, T911 og T912)

T139 Ekstern høyttaler for alarm

T050 Stor dekksbrakett

T905 Dybdegiver (50mm gjennomg./innv.)

T908 GPS antenne med NMEA 0183

TA900 Impeller for fartsgiver T911

TA106 Soldeksel, digitale og analoge instrumenter

69
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
MICRONET CRUISING SERIE TRÅDLØSE INSTRUMENTER
Trådløst fart og dybde system kr 8,952 kr 11,190 T101-868 Trådløst vind system kr 10,712 kr 13,390 T103-868 Trådløst fart og dybde system med triducer kr 8,952 kr 11,190 T108-868 Trådløst fart, dybde og vind system med triducer kr 18,632 kr 23,290 T104-868 Trådløst fart, dybde, vind og NMEA system kr 21,992 kr 27,490
Fjernkontroll system (T113 og T122) kr 6,712 kr 8,390 MICRO KOMPASS OG TILBEHØR T061 Micro kompass system, inklusive Micro kompass og “strap” brakett for mast kr 3,912 kr 4,890 T060 Mikro kompass kr 3,352 kr 4,190 T004 Dekksbrakett kr 712 kr 890 T005 “Strap” brakett for mast kr 712 kr 890 T006 Mastebrakett “Long Slug” kr 712 kr 890 T008 Baugspydbrakett for bruk på katamaraner kr 792 kr 990 MICRONET RACING SERIE
T070-868 Micronet Race Master kr 6,712 kr 8,390 T074-868 Micronet Race Master System and Transducer kr 11,192 kr 13,990 T075-868 Micronet Race Master System, Triducer and Solar Panel kr 12,392 kr 15,490 T210 Trådløst multi maxi instrument kr 12,392 kr 15,490 T215 Trådløst multi maxi dual instrument kr 10,712 kr 13,390 T222 Trådløs vertikal vindgiver kr 19,752 kr 24,690 T221 Masterotasjonsgiver kr 6,152 kr 7,690 PP30-868 Performance Pack 30: 1xStd display (dual), 2xMaxi
multi),
mastebrakett (2xMaxi), NMEA interface, givere (std. vind, triducer, fluxgate kompass) kr 45,112 kr 56,390
T106-868
TRÅDLØSE INSTRUMENTER
display (dual &
fjernkontroll,
interface,
vind, triducer, fluxgate kompass) kr 50,472 kr 63,090
Performance
givere (std.
vind, triducer, fluxgate kompass) kr 63,352 kr 79,190
kr 3,192 kr 3,990 A80370 Rørfeste
kr 392 kr 490
kr 11,752 kr 14,690
kr 1,112 kr 1,390
kr 1,432 kr 1,790
til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp”
T70338
kr 2,232 kr 2,790
kr 2,792 kr 3,490 T909 Kompass sensor kr 2,232 kr 2,790 T120 Vindgiver kr 6,152 kr 7,690
kr 3,672 kr 4,590
kr 3,672 kr 4,590
kr 1,192 kr 1,490
T122 Trådløst
kr 2,232 kr 2,790
kr 1,432 kr 1,790
kr 1,432 kr 1,790
kr 1,752 kr 2,190
kr 392 kr 490
kr 392 kr 490
kr 712 kr 890
kr 1,432 kr 1,790
kr 4,232 kr 5,290
kr 392 kr 490
kr 312 kr 390

TERMISKE KAMERAER

FLIRs termiske kameraer gjør natt til dag, sørger for at du er trygg og lar deg seile på en sikker måte. Fra små båter til superyachter –FLIR tilbyr termiske kameraer som er robuste, pålitelige og brukervennlige.

FLIR MTMS

Hold et våkent øye med kritisk utstyr som motorer, eksosmanifolder og aksel, oppdag problemene før de fører til alvorlig feil på sjøen.

FLIR M232

Vårt minste og rimeligste termiske nattkamera med panorering og tilt. M232, lar deg se om natten i 320 x 240 termisk oppløsning, i tillegg til 2x digital zoom.

FLIR M300-SERIEN

M300-serien setter en ny standard for trygg navigasjon og situasjonoversikt til sjøs. Maritime kameraer i M300-serien har forbedret stabiliseringsteknologi på meget gode synlige, termiske eller multispektrale bilder og gir uslåelig oversikt i vanskelige forhold.

70
FISKING CRUISING
SEILING

TERMISKE KAMERAER

Art.nr. BESKRIVELSE

TERMISKE KAMERAER

MTMS MOTORROMSKAMERA

E70321 AX8 Termisk-/fargekamera for temperaturovervåking

261-2319-00 MTMS RAM monteringsbrakett

M SERIE TERMISK KAMERA

E70354 M232 Termisk IP kamera (320x240, 9Hz), pant & tilt, elektronisk zoom

M SERIE STABILISERT TERMISK / LAV LYS KAMERA MED PAN OG TILT

E70605 M300C stabilisert IP kamera med Pan, Tilt og 30X optisk Zoom.

E70528 M332 stabilisert termisk IP kamera m/ PAN og Tilt (320 x 256, 24° FoV) med elektrisk zoom.

E70526 M364 stabilisert termisk IP kamera (640 x 512, 9Hz, 24° FoV) med elektrisk zoom, Pan og Tilt.

E70519 M364C stabilisert termisk IP kamera (640 x 512, 24° FoV) m/ farge lavtlys kamera, Pan, Tilt og 30 x optisk zoom.

E70521 M364C LR stabilisert Termisk IP kamera med lang rekkevidde (640 x 512, 18° FoV), lavt lys farge kamera med Pan, Tilt og 30 x optisk zoom.

TILBEHØR

T70477 JCU1 PoE Injector Kit ( inneholder JCU1, soldeksel, monterings kit, PoE Injector og 7,5m ethernet RJ-45 til rJ45 kabel)

T70478 JCU2 PoE Injector Kit( inneholder JCU2, monterings kit, PoE Injector og 7,5m ethernet RJ-45 til rJ45 kabel)

71
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 11,752 kr 14,690
kr 712 kr 890
kr 39,752 kr 49,690
kr 69,832 kr 87,290
kr 96,712 kr 120,890
kr 161,192 kr 201,490
kr 225,672 kr 282,090
kr 322,472 kr 403,090
kr 10,712 kr 13,390
kr 17,112 kr 21,390 A80510
kr 4,232 kr 5,290 E70537
kr 5,912 kr 7,390 A80667 M300 0.5m kabel kit kr 2,312 kr 2,890 A80696 M300
kabel kit kr 2,792 kr 3,490 A80664 M300 10m kabel kit kr 3,992 kr 4,990 A80437 Brakett med monterings sett for RS150/Micro Talk Puck kr 392 kr 490 A80370 Rørfeste til RS150 GPS/Micro-Talk “sopp” kr 392 kr 490 A80511 PWR kabel M100/200, høyre vinklet plugg. 10M kr 952 kr 1,190 A80512 Raynet kabel, Vinklet Raynet plugg (høyre) til rett Raynet plugg, 10m kr 1,512 kr 1,890 A80513 Adapterkabel, Raynet til RJ45, 100mm kr 152 kr 190 A80509 Monteringsbase M100/M200 kr 792 kr 990 A80643 M300 Pakning sett for monterings base. kr 552 kr 690 A80641 M300 monterings kitt inkludert pakkning, bolter og muttere (for kamera montering opp og ned) kr 1,352 kr 1,690 A80508 IP til Analog Video Decoder kr 11,192 kr 13,990 4230175 8-Port Industrial Power Over Ethernet Unmanaged Switch kr 15,032 kr 18,790 KAMERAFESTER A80571 M132/M232 Termisk kamera mastemontering brakett kr 3,272 kr 4,090
Betjening (JCU-3) M100/200/M300 kamera
AR200 IP Kamera stabilisatormodul, for Augmented Reality
3M

TERMISKE KAMERAER

MTMS: INNEHOLD I ESKEN

1. MTMS termisk kamera

2. Kjølebrakett

3. PoE-injektor (referer til ‘Potential ignition source’-advarsel)

4. T6 Torx-skrutrekker

5. 1 x 1/4» – 20 x 30 mm Hex-bolt (til feste av kjølebrakett til den valgfrie monteringsbraketten: R70375.)

6. 4x No.6 x 25 mm skruer (for overflatemontering av kjølebrakett/kameramontering)

7. 4x PT 22x8 T6 torx-skruer (til feste av kjølebrakett til kamera).

8. 4x 10–32UNF 1/2» hex-bolter (til feste av kjølebrakett til valgfri RAM® 261–2288–00)

9. Dokumentasjon

10. 5 m ethernet-kabel (M12 X—kodet til RJ45) (for å koble kamera til PoE-injektoren)

11. 3 m adapterkabel RayNet til RJ45 (for å koble PoE-injektoren til Raymarine multifunksjonsskjerm for nettverkssvitsjing)

M2XX SERIES: INNEHOLD I ESKEN

1. Termisk kamera

2. Pakning for base plate Termisk kamera

3. 3 x termisk kamerafester, muttere, kulemutter, fjærskiver, flate skiver og gjengede bolter

4. 2 x selvheftende klistremerker (kun til ball down-montering)

5. Adapterkabel RayNet-til-RJ45 (100 mm)

6. Høyrevinklet kabel RayNet-til-RayNet (10 m)

7. Høyrevinklet 3-pins strømkabel (10 m)

8. Top-down riser-sett (inkluderer riser, bunnforsegling til riser og monteringsmal til riser)

9. Dokumentasjonspakke

72

TERMISKE KAMERAER

1. M300-kamera

2. Pakning

3. Kamerapakning

4. Adapterkabel RayNet-til-RJ45 120 mm.

5. Høyrevinklet kabel RayNet-til-RayNet 3 m

6. Høyrevinklet HD-SDI-videokabel (med BNC-kontakter) 3 m

7. Høyrevinklet strøm-/NMEA 0183/videokabel 3 m

8. Monteringsplate

9. 3 x kamerafester, muttere, kulemutter, fjærskiver, flate skiver, gjengede bolter

10. 2 x selvheftende klistremerker (kun til kamera montert opp ned)

11. Dokumentasjonspakke

73 328.3 mm (12.9 in 222.2 mm (8.7 in) 95mm (3.7in) 229.3mm (9.03” ) 161.1mm (6.34”) MTMS M232
M3XX
M3XX SERIES: INNEHOLD I ESKEN

VIDEOKAMERAER

NYHET

CAM300 mini-IP-kamera for bruk i lys og mørke med bredt synsfelt, utviklet for Raymarine Axiom-kartplottere. CAM300 er utstyrt med HD-videosensor og forvandler Axiom til et kraftig videoobservasjonssystem. Bruk CAM300 til å overvåke blindsoner, sjekke mannskapet eller følg med på andre ting ombord. Kombiner CAM300 med Raymarine AR200-sensoren og ta smartere navigasjonsbeslutninger ved hjelp av ClearCruise augmented reality for å vise AIS-mål, veipunkter og kartobjekter på Axiomvideoskjermen.

• Se opptil 4 CAM300 video kameraer samtidig på én enkelt Axiom-skjerm

• 3MP CMOS-sensor leverer opptil 1080p oppløsning

• Innebygde infrarøde sendere for førsteklasses sikt i mørket på nært hold ( inntil 10 meter)

• Bildeflipp- og inverteringsfunksjoner for ball-opp-/ball-nedinstallasjon og reversering av video

KAMERA FOR DAG OG NATT

• ONVIF Profile S-kompatibel for kompabilitet med sikkerhetssystem-programmer

• Enkel å installere med enten direkte 12-volts-tilkobling eller power over Ethernet (POE)

• Robust IP66-kabinett for installasjoner under og over dekk

74
SEILING FISKING CRUISING Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
DAG/NATT IP KAMERA E70346 CAM210 maritimt kamera m/dag & natt modus (IP kamera) kr 6,952 kr 8,690 E70347 CAM220 dome kamera m/dag & natt modus (IP kamera) kr 6,152 kr 7,690 E70660 CAM300 dome kamera m/dag & natt modus (IP kamera) kr 6,392 kr 7,990 4115028 Ethernet koblingsstykke RJ45-RJ45 kr 232 kr 290 A62360 RayNet til RJ45 (hann) kabel 1m kr 712 kr 890 A80151 RayNet til RJ45 (hann) - 3m kr 712 kr 890 A80159 RayNet til RJ45 (hann) - 10m kr 1,192 kr 1,490 4113746 12/24V Power over Ethernet Injector kr 1,912 kr 2,390

VIDEOKAMERAER

CAM300: INNEHOLD I ESKEN

59 mm / 2.32 in

53 mm / 2.1 in

CAM210 : INNEHOLD I ESKEN

1. CAM300-kamera

2. Dokumentasjon

3. Festeskruer x3

4. Hex-nøkkel (unbrako)

5. Vanntett pakning

23.5 mm / 0.93 in

69.5 mm / 2.74 in

670 mm / 2.2 ft

75

CLEARCRUISE AR

ClearCruise™ AR gir Raymarines Axiom® multifunksjonsskjermer utvidet sikt på vannet. Med ClearCruise AR kan brukere av Raymarine Axiom ta smartere valg med navigasjonsobjekter overlagt direkte på Axioms HD-videoskjerm.

Ta smartere valg

Se kritiske navigasjonsobjekter overlagt på HD-videoen. Nærliggende AIS-utstyrte fartøy og navigasjonshjelp blir tydelig identifisert med detaljert grafikk i dynamiske videobilder i sanntid.

Forstå komplekse navigasjonssituasjoner

Større kartobjekter identifiseres for umiddelbar gjenkjennelse og varsling. ClearCruise AR-teknologi viser deg visuelt hvor lagrede rutepunkter og merker befinner seg.

Identifiser og reager på trafikk i nærheten

Fargekodede merker gir umiddelbar identifisering, status og risikovurdering Live AIS Targets. ClearCruise AR gir sikker identifisering av AIS-utstyrte fartøy i horisonten.

Se rutepunkter i den virkelige verden

Visualiser nærliggende merker og rutepunkter for enkel navigasjon. ClearCruise AR-teknologi gjør det enkelt å skille ut merkene som markerer grensene for trygge ferdsel på en disig dag.

76
CRUISING
SEILING FISKING

CLEARCRUISE AR

Art.nr. BESKRIVELSE

AUGMENTED REALITY

T70453 Augmented Reality Pakke inkludert CAM220 dome kamera, AR200, STNG 1m Backbone, T-stykke & 10m Raynet kabel

T70452 Augmented Reality Pakke inkludert CAM210 kamera, AR200, STNG 1m Backbone, T-stykke & 10m Raynet kabel

T70581 Augmented Reality Pakke inkludert CAM300 dome kamera, AR200, STNG 1m Backbone, T-stykke & 10m Raynet kabel

E70537 AR200 IP Kamera stabilisatormodul, for Augmented Reality

AR200 : INNEHOLD I ESKEN

1. Monteringslist (topp).

2. Liten tetningsring.

3. AR200.

4. 3 x store festebraketter for skott i rustfritt stål.

5. Festebrakett (bunn).

6. 4 x små overflatefester i rustfritt stål.

7. Brakett for skott (vegg)

8. Stor tetningsring

9. Dokumentasjon

10. 6 m SeaTalkNG (hvit) ledning.

77 AR200 CAM300 100mm /
80mm / 3.15in 180mm (7.08in) 120mm (4.72in) 53 mm / 2.1 in 59 mm / 2.32 in 23.5 mm / 0.93 in 69.5 mm / 2.74 in 670 mm
2.2 ft
3.9in
/
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 13,352 kr 16,690
kr 14,472 kr 18,090
kr 13,912 kr 17,390
kr 5,912 kr 7,390

SATELLITT TV ANTENNER

Raymarines antenner for satellitt-TV gir den samme kombinasjonen av høy ytelse og brukervennlighet som du forventer av systemet ditt hjemme. Antennesystemene våre er montert i en kompakt kuppel som sporer og mottar automatisk satellitt-TV-signaler under stort sett alle forhold – garantert rask, tydelig og pålitelig tilgang til flere hundre digitale kanaler.

Satellitt TV Antenner

78
SEILING FISKING CRUISING Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
33STV, 37STV, 45STV OG 60STV SATELLITT
E70454 33 STV - 33cm satelitt TV system for Europa (erstatter E42171) kr 47,272 kr 59,090 E70457 37 STV - 37cm satelitt TV system for Europa ( erstatter E93018-2) kr 53,672 kr 67,090 E70462 45STV - 45cm Satelitt Antenne sytem for Europa (erstatter E93003-2) kr 59,032 kr 73,790 E70466 45STV - 45cm atelitt TV antennesystem med uto Skew for Europa (erstatter E70151) kr 64,472 kr 80,590 E70473 60STV - 60cm Satelitt TV Antennesystem for Europa, Midt Østen, Sør amerika ( erstatter E93008-2) kr 107,432 kr 134,290 ANDRE SATELLITT TV ANTENNER E70453 33STV - 33cm Satelitt TV system for Nord Amerika (erstatter E42170) kr 47,272 kr 59,090 E70456 37STV - 37cm Satelitt TV System for Nord Amerika (erstatter E93017-2) kr 53,672 kr 67,090 E70461 45STV - 45cm Satelitt Antenne HD system Pakke, Nord Amerika (erstatter E93013-2) kr 59,032 kr 73,790 E70471 60STV - 60cm Satelitt TV Antennesystem, Nord Amerika HD (erstatter E93014-2) kr 85,912 kr 107,390 E70455 33STV - 33cm Satelitt TV System for New Zealand (erstatter E42220) kr 47,272 kr 59,090 E70458 37STV - 37cm Satelitt TV System for New Zealand (erstatter E42128-2) kr 47,272 kr 59,090 E70459 37STV - 37cm Satelitt TV System for Australia (erstatter E42192-2) kr 47,272 kr 59,090 E70460 37STV - 37cm Satelitt TV System for China inc SAT9 (erstatter E70333) kr 53,672 kr 67,090 E70463 45STV – 45cm Satelitt TV Antennesystem for New Zealand (erstatter E93004-2) kr 53,672 kr 67,090
45STV - 45cm Satelitt TV Antennesystem for Australia (erstatter E42193-2) kr 59,032 kr 73,790 E70468 45STV – 45cm Satelitt TV Antennesystem for China inc SAT9 (erstatter E70334) kr 53,672 kr 67,090 E70474 60STV - 60cm Satelitt TV Antennesystem for China og New Zealand (erstatter E93011-2) kr 85,912 kr 107,390 E70475 60STV - 60cm Satelitt TV Antennesystem Gen 2 for Australia (erstatter
kr 85,912 kr 107,390
TV ANTENNER
E70464
E42194-2)

SATELLITT TV ANTENNER

TILBEHØR FOR SATELLITT TV SYSTEMER

79
3.
33STV / 37STV / 45STV / 60STV Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
1. STV-dome
2.
Antennekontrollenhet (ACU) Tilbehørpakke
E42172 33STV tom dome og monteringsplate kr 6,392 kr 7,990 E96016 37STV Tom dome og monteringsplate kr 8,552 kr 10,690 E96009-V 45STV Tom dome og monteringsplate kr 9,592 kr 11,990 E96013 60STV Tom dome og monteringsplate kr 16,072 kr 20,090 E96007 Spenning/Data kabel - ACU til antenne 30m kr 2,952 kr 3,690 E96008 RF kabel 30m kr 4,872 kr 6,090

AIS-systemer (Automatic Identification System) tillater trådløs utveksling av navigasjonsdata mellom fartøy og trafikkovervåkningssentre på land. Kommersielle skip, havgående fartøy og fritidsbåter som er utstyrt med AIS-transceivere, kringkaster AIS-meldinger som inkluderer fartøyets navn, kurs, fart og gjeldende navigasjonsstatus.

AUTOMATISK

AIS700 AIS-TRANSCEIVER

AIS 700 er en transceiver av klasse

B med den nyeste SO-TDMAteknologien. Komplett med intern antennesplitter som gjør det mulig for AIS å dele antennen med VHF.

AIS4000 AIS-SENDER OG MOTTAKER

AIS4000 har fargeskjerm med høy oppløsning for kjapp tilgang til integrerte kart, alarmer og sporing. Ytterligere støtte for kablede og trådløse nettverk tilknyttet systemer om bord gjør AIS4000 til en ledende SOLAS sertifisert klasse A-transciever.

80
AIS
SEILING FISKING CRUISING
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
IDENTIFIKASJONSSYSTEN
AUTOMATISK IDENTIFIKASJONSSYSTEN - AIS E70476 AIS700 klasse B sender og mottaker med integrert splitter kr 12,792 kr 15,990 AUTOMATISK IDENTIFIKASJONSSYSTEN - AIS Class A E70601 AIS4000 Klasse A kr 34,312 kr 42,890 TILBEHØR A80586 AIS 4000/5000 brakett kr 552 kr 690 A80587 AIS 4000/5000 spenningskabel kr 552 kr 690 A80588 AIS 4000/5000 koblingsboks kr 8,072 kr 10,090 A80589 GA200 GNSS antenne for AXIOM Pro, AXIOM XL & AIS 700/4000/5000 kr 1,592 kr 1,990 A80590 AIS 4000/5000 VHF antenne med feste kr 4,472 kr 5,590 A80593 AIS 4000/5000 Interface kabler (2) kr 3,112 kr 3,890 A80594 AIS 4000/5000 stillemodus bryter kr 552 kr 690 A80597 VHF plugg PL-259-hann kr 232 kr 290 A80598 VHF plugg PL-259-hunn kr 232 kr 290 A80599 GPS plugg (TNC - Hann) kr 232 kr 290 A80600 GPS plugg (TNC - Hunn) kr 152 kr 190 A06045 SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 40cm, Hunnplugg(for bruk til enhet) kr 472 kr 590
- AIS

1. Mottaker

2. GNSS-antenne med 2m ledning

3. Strøm-/datakabel

4. VHF-radiokabel 1 m

5. Adapterkabel DeviceNet til SeaTalkNG

6. GNSS-antennepakning

7. Feste for GNSS-antenne

8. Feste for AIS-enhet

9. Skruer

10. Dokumentasjon

11. Feste for alternativt overflatemontering av GNSS-antenne

1. AIS-transceiver

2. Produkthåndbok

3. Dokumentasjonspakke

4. Fester

5. Monteringsbrakett

6. Kabel STng til DeviceNet

7. Strømkabel

8. 14-veis datakabel

9. 18-veis datakabel

10. GNSS-antennekabel assy

81 1 6 7 8 9 10 2 3 4 5 152mm 165mm
AIS
AIS700: INNEHOLD I ESKEN AIS4000: INNEHOLD I ESKEN

VHF-KOMMUNIKASJONER

Vi har VHF-radioer for alle slags båtfolk! Fra kompakte VHF-radioer til den ultimate alt-i-ett-kommunikasjonsløsningen. Du vil alltid bli hørt høyt og tydelig med en VHF-radio fra Raymarine. Uansett om det er vår nye, kompakte Ray53, Ray63 i normal størrelse eller multifunksjons utgaven Ray73, kan du stole på at Raymarines VHF-radio vil gi deg mange år med problemfri kommunikasjon til sjøs.

RAY53

Raymarines Ray53-radio er liten i størrelse men stor i funksjoner og ytelse. Ray53 er en fullfunksjonell VHF-marineradio med klasse D Digital Selective Calling (DSC) og en innebygd GPS-mottaker.

RAY63

Ray63 gir pålitelig VHF-ytelse, multistasjonskontroll og intercom med valgfri RayMic trådløs og kablet kontroller. Ray63 har innebygd GPS-mottaker og klasse D Digital Selective Calling (DSC).

RAY90

Raymarines fastmonterte modulære VHF-radio Ray90 hever multistasjon kommunikasjon opp til et helt nytt nivå når det gjelder kraft, ytelse og fleksibilitet. Ray90 kan enkelt monteres i et skott eller teknisk rom, kun håndsett og høyttaler synes ved styreposisjon.

RAY91

I tillegg til å være et fullverdig VHF-radiosystem, har Ray91 også en innebygd AIS-mottaker (Automatic Identification System). Ray91 kan motta navigasjons- og sikkerhetssendinger fra nærliggende AIS-utstyrte fartøyer og dele dem med kompatible multifunksjonsskjermer, kartplotter, radarer og instrumenter.

RAY73

Ray73 har alle de samme funksjoner, ytelse og fjernkontroller som Ray63, pluss en integrert AIS-mottaker. Portene NMEA0183 og NMEA2000 lar Ray73 kobles til nettverk med kartplottere for AIS- og DSC-funksjoner.

82
SEILING FISKING CRUISING

VHF-KOMMUNIKASJONER

og kabel)

VHF, TILBEHØR

T70469 Ray 63/73 trådløst håndsett, inkludert trådløs sender og aktiv høyttaler

Ray 90 trådløs stasjon 2, inkludert trådløs håndsett og aktiv høyttaler

T70432 VHF Stasjon 2 for Ray 60/63, 70/73 & 90/91, inkludert Raymic håndsett, Y-kabel, passiv høyttaler

Ray 90/91 trådløs sender

83
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva. VHF VHF
kr 4,472 kr 5,590
Ray63 VHF Radio (mulighet for 2 håndsett) med integrert GPS mottaker kr 5,592 kr 6,990 E70517 Ray73 VHF Radio (mulighet for 2 håndsett) med integrert GPS mottaker og AIS mottaker kr 7,992 kr 9,990 E70492 Ray 90 VHF Black Box
kabel) kr 9,592 kr 11,990
Ray 91 VHF Black Box med AIS Rx
passiv
og kabel) kr 11,752 kr 14,690 T70424 Ray 90 VHF Black Box med AIS 700 sender/mottaker(leveres med kablet håndset, passiv høyttaler
kr 20,392 kr 25,490
E70524 Ray53 VHF m/innebygget GPS-mottaker
E70516
(med kablet håndsett, passiv høyttaler og
E70493
(ink. kablet håndsett,
høyttaler
kr 7,032 kr 8,790 T70433 Ray 90 trådløst
sender
aktiv
kr 7,032 kr 8,790 T70434
kr 4,312 kr 5,390
og 10m kabel. kr 5,192 kr 6,490 A80540
kr 2,872 kr 3,590 A80541 Ray90/91 forlenger kabel trådløs sender (5M) kr 1,032 kr 1,290 A80542 Ray90/91 Passiv Høyttaler kr 1,192 kr 1,490 A80543 Ray 90/91 Aktiv Høyttaler kr 1,592 kr 1,990 R70430 Fist Mic Assembly for Ray 63/73 kr 1,272 kr 1,590 A80544 Ray90/91 trådløst
inkludert holder/lader kr 3,112 kr 3,890 A80289 Ray 63, 73 & 90 Raymic mikrofon kr 2,552 kr 3,190 A80291 Ray 63, 73 & 90 Raymic 5m forlengelseskabel kr 1,032 kr 1,290 A80292 Ray 63, 73 & 90 Raymic 10m forlengelseskabel kr 1,192 kr 1,490 A80290 Ray 63, 73 & 90 Raymic 15m forlengelseskabel kr 1,592 kr 1,990 A80296 Mikrofon overgangskabel (12 pinner til 10 pinner) 400mm kr 872 kr 1,090 A80297 Mikrofon overgangskabel (12 pinner til 12 pinner) med utg. For passiv høyttaler (400mm) kr 872 kr 1,090 A80333 Svart ramme for Ray 63/73 kr 72 kr 90 R70739 Trådløs adapter kabel (Ray63/73) 220mm kr 632 kr 790 R70484 VHF Håndsett brakett kr 152 kr 190 M95435 Hornhøyttaler kr 3,272 kr 4,090
håndsett, inkludert trådløs
og
høyttaler
håndsett

VHF-KOMMUNIKASJONER

INNHOLD I ESKEN

1. VHF-radio

2. Solskjerm

3. Monteringsbrakett

4. Monteringsbrakett

5. Brakettskruer

6. Feste for fistmic

7. 4 x M4x25 skruer (til innfelling brakett)

8. Dokumentasjon

9. 4 x M4 muttere, skiver og M4x25 maskinskruer (til panelmontering)

10. Beskyttelsehette

11. 2 x M4x12 skruer (til Fistmic feste).

12. SeaTalkNG ® blindplugg

13. SeaTalkNG ® 400 mm spurkabel

RAY63/73: INNEHOLD I ESKEN

1. VHF-radio

2. Solskjerm

3. Monteringsbrakett

4. Fistmic

5. Monteringsbrakett

6. Brakettskruer

7. Feste for fistmic

8. 4 x M4x25 skruer (til innfelling brakett)

9. Dokumentasjon

10. 4 x M4 muttere, skiver og M4x25 maskinskruer (til panelmontering)

11. Beskyttelsehette

12. 2 x M4x12 skruer (til krokplatemontering Fistmic).

13. SeaTalkNG ® blindplugg

14. SeaTalkNG ® 400 mm spurkabel

84

VHF-KOMMUNIKASJONER

RAY90: INNEHOLD I ESKEN

1. Basestasjon for Ray90/Ray91 VHF DSC-radio (inkludert fastmontert strøm- og datakabel)

2. Kablet håndsetthylster

3. Kablet håndsett

4. Adapterkabel til kablet håndsett med RCA Audio 400 mm (1,3 fot)

5. Passiv høyttaler med ramme

6. Monteringspakning for passiv høyttaler

7. 4x M4x25 skruer (til montering av kablet høyttaler)

8. Dokumentasjon

9. 4x M4x25 skruer (til montering av basestasjon)

10. 6x M4x12 skruer (til montering av håndsetthylster og krokplate)

11. Adapterkabel DeviceNet til SeaTalkNG ® 1 m

12. Feste til håndsett

13. Skottmontering plate

14. Pakning for skottmontering plate

15. Mutter for skottmontering plate

16. Skruer til skottmontering plate x3

17. Beskyttelseshette

85 235.95 mm (9.29 in) 149.95 mm (5.91 in) 61 mm (2.40 in) 118.5 mm (4.67 in) 66.9 mm (2.63 in) 1 12.5 mm (4.43 in) 151 mm (5.94 in)
RAY53
RAY63/73 RAY90/91

NEUBOAT 360 DOCK

Vi har inngått en strategisk allianse med Avikus, en pioner innen autonome båter, for å integrere Avikus NeuBoat -teknologi i Raymarine-systemer. Raymarine og Avikus gjør tiden på vannet enda bedre, slik at du kan navigere og legge til kai uten unødvendige bekymringer. NeuBoat Docks 360 graders Docking kamerasystem for Axiom inneholder Avikus’ banebrytende autonome teknologi, slik at du kan fortøye båten med god oversikt.

Fortøyning av en båt kan være stressende. Blindsoner, vind og strøm kan alle skape problemer. Raymarine og Avikus Neuboatsystemet gjør det enklere å fortøye. Neuboat Dock gir 360 graders oversikt rundt fartøyet og eliminerer blindsoner, slik at du kan manøvrere i trange områder og fortøye uten stress.

360 GRADERS OVERSIKT

Et system med 6 kameraer gir 360 graders oversikt i fugleperspektiv rundt fartøyet.

TRYGG FORTØYNING

Avstandsguidene på skjermen gir visuell veiledning og hjelper deg med å legge til på trange steder.

FLERE VISNINGER

Få 360 graders oversikt eller se hvert enkelt kamera uavhengig av hverandre med forhåndsinnstilte docking moduser.

86
NYHET

NEUBOAT 360 DOCK

SEKS KAMERAER FOR OVERSIKT OVER OMGIVELSENE

Kameraene monteres på baugen, babord baug, styrbord baug, babord, styrbord og akterut, og gir 360° et fugleperspektiv på fartøyets umiddelbare omgivelser. Seks kameraer gir dekning for fartøyer på opptil 100 fot (30 meter)

KONVERTERINGSENHET FOR AVIKUS-KAMERA

Enheten som er installert under dekk mottar data fra de 6 kameraene som overvåker omgivelsene, og overfører deretter de bearbeidede dataene til den tilkoblede enheten for gjenkjenning av objekter. For fartøy over 50 fot (15 meter) kan det være nødvendig med en ekstra konverteringsenhet og nettverkskabler.

ENHET FOR GJENKJENNING AV OBJEKTER

Avikus-enheten for gjenkjenning av objekter installeres under dekk og mottar data fra konverteringsenheten for kameraene og tolker deretter visuell informasjon fra alle tilkoblede kameraer til en synkronisert visning.

AXIOM-SKJERM

På styreposisjon gir en Axiom skjerm enkel tilgang til Neuboat Docks brukergrensesnitt og 360-graders kamera visning.

FORENKLET INSTALLASJON FOR BÅTBYGGERE

Avikus Neuboat Dock fra Raymarine er designet for nybygg av båter og forenkler konfigurasjon og igangkjøring. Kalibrering kan utføres på land eller i vannet. Det kreves ingen tung kalibrering som i andre systemer. Båtbyggere kan kalibrere uten Raymarine-personell på plass. NeuBoat Dock kan kalibreres eksternt via en Wi-Fi tilkoblet Axiom eller en YACHTSENSE Linkruter.

• For fartøyer i 50 fot (15 meter) størrelsen

• Inkluderer seks kameraer for overvåking av omgivelsene

• Inkluderer Avikus’ enhet for gjenkjenning av hindringer.

• Inkluderer konverteringsenhet for Avikus-kamera

• Kompatibel med Axiom kartplottere (selges separat)

87

NEUBOAT 360 DOCK

Neuboat 360 Dock

Neuboat 360 Dock System E70699

88
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Neuboat Dock Basic System kr 239,992 kr 299,990 TILBEHØR A80760 Kamera konverteringsenhet kr 59,992 kr 74,990 A80761 Kamra til konverteringsenhet kabel 15m kr 2,392 kr 2,990 A80762 Kamera til konverteringsenhet kabel 20m kr 3,592 kr 4,490 A80763 Kamera konverteringsenhet til Raynet kabel (15M) kr 2,392 kr 2,990 A80764 Kamera konverteringsenhet til Raynet kabel (25m) kr 3,592 kr 4,490 A80765 Objektgjenkjenningsenhet til Raynet kabel (25m) kr 3,592 kr 4,490 A80766 Objektgjenkjenningsenhet til Raynet kabel (50m) kr 5,992 kr 7,490 A80767 Kamerakonverteringsenhet til Objektgjenkjenningsenhet kabel (15m) kr 2,392 kr 2,990 A80768 Kamerakonverteringsenhet til Objektgjenkjenningsenhet kabel (25m) kr 3,592 kr 4,490 A80769 Power kabel objektgjenkjenningsenhet (2m) kr 1,192 kr 1,490 A80770 Powerkabel (1m) Kamerakonverteringsenhet kr 552 kr 690 A80771 Inputkabel_1 (0.2m) Kamerakonverteringsenhet kr 552 kr 690
Inputkabel_2(0.2m) Kamerakonverteringsenhet kr 552 kr 690
A80772

NEUBOAT 360 DOCK

1. (6 x) kameraer for overvåking av omgivelsene.

2. (1 x) Dokumentasjonspakke (inkluderer fil for plassering).

3. (24 x) festeskruer.

4. (6 x) kabel fra SVM-kamera til CCU, 15 m (49,21 ft).

5. (1 x) konverteringsenhet for kamera.

6. (4 x) festeskruer.

7. (1 x) CCU-strømkabel, 1 m (3,3 ft).

8. (1x) input kabel 1 for CCU-kamera 1. 200 mm (7,87 tom.)

9. (1 x) input kabel 2 for CCU-kamera. 200 mm (7,87 tom.)

10. (1 x) CCU til ORU-kabel, 15 m (49,21 ft).

11. (1 x) objektgjenkjenningenhet.

12. (4 x) festeskruer.

13. (1 x) ORU til RayNet-kabel, 25 m (82,02 ft).

14. (1 x) ORU-strømkabel, 2 m (6,56 ft).

89
NEUBOAT DOCK: INNEHOLD I ESKEN

DOCKSENSE

TEKNOLOGI FOR ASSISTERT FORTØYNING

DOCKSENSE™ CONTROL - TEKNOLOGI FOR ASSISTERT FORTØYNING

DockSense er tilgjengelig som del av DockSense Control- og DockSense Alert-systemene. DockSense Alert gir forbedret oversikt over omgivelsene for styrmannen. DockSense Control bygger på dette med fartøyets motor og kontrollsystemer, som beskrevet nedenfor. Yachtsense-systemene er kun tilgjengelige via båtbyggere og tekniske forhandlere.

FORTØYINGSUTFORDRINGEN

Å fortøye en båt kan være en stressende opplevelse, selv for de mest erfarne kapteinene. Både vind og tidevann kan gjøre oppgaven vanskelig, og uhell ved fortøying kan innebære dyre reparasjoner. Raymarines DockSense™ Control-system er designet så den øker dine ferdigheter ved hjelp av systemets Virtual Bumper™-soneteknologi rundt fartøyet. Skulle et objekt, som en pæle eller et annet fartøy, komme i nærheten av Virtual Bumper, vil DockSense™ Control automatisk utføre korrigerende styrings- og gassjustering for å unngå objektet og hjelpe kapteinen med å føre båten til brygga.

FREMTIDENS BÅTHÅNDTERING

DockSense™ Control bruker GPS- og styrekurs-teknologi (AHRS) for å kompensere for påvirkninger av vind og strøm, for på den måten å sikre at fartøyet legger til kai uten dramatikk eller kostbare kollisjoner. Raymarines DockSense™ Control-systemer omfatter flere FLIR-kameraer, en sentral prosesseringsmodul og DockSense™ Control-appen på Raymarines Axiom navigasjonsskjerm. Systemet integreres med moderne fremdriftssystemer med joystick, gir assisterte styrings- og gasskommandoer for å hjelpe kapteinen med en enkel ankomst.

90
FISKING CRUISING

DOCKSENSE

TEKNOLOGI FOR ASSISTERT FORTØYNING

DOCKSENSE™ ALERT

DockSense Alert er den neste generasjonen av Raymarines intelligente dokkingsteknologi designet for å øke en oversikten over de umiddelbare omgivelsene mens fartøyet føres i trange områder. Ved bruk av avansert stereokamerateknologi oppdager DockSense Alert gjenstander over vannlinjen og lager et intuitivt kart over potensielle farer rundt båten. Live video forbedrer kapteins syn mens hørbare og synlige varsler informerer kapteinen når en gjenstand er i nærheten av fartøyet.

DOCKSENSE ALERT FARTØYINTEGRASJON

DockSense Alert-systemer er designet for profesjonell installasjon, og hvert system integreres med Raymarine Axiom multifunksjons navigasjonsdisplayer. I tillegg til avanserte 3D-stereokameraer, krever DockSense Alert-systemer presisjons- og bevegelsessensor-teknologi i form av DockSense styrekurssensorene AR250 og AR270. De to sensorene skaper sammen et svært nøyaktig GPS-kompassystem, uberørt av magnetisk interferens. Når et fartøy utstyres, vil Raymarine DockSense-eksperter samarbeide med ditt ingeniørteam for å designe et DockSense Alert-system som gir maksimal dekning og trygghet for deg.

TRYGG FORTØYNING

DockSense Alert gir båtføreren selvtillit til å legge til kai ved utfordrende forhold. I motsetning til andre fortøyningsassistenter, krever ikke DockSense Alert komplekse ytre sjømerker eller sensorer. Raymarines DockSense Alert er helt selvforsynt og integrert med fartøyets navigasjonssystem og klar til bruk på ethvert fortøyningssted.

Ved roret gir Axioms DockSense Alert-app et informativt kart som viser avstand til gjenstander rundt båten. Live kameraoverføring gir ekstra trygghet siden blindsoner fjernes og kapteinen kan se i sanntid hva som skjer. DockSense Alert tilbyr også nyttige varsler tilpasset skipperens foretrukne avstand for nærhetsvarsel.

DockSense

DockSense Alert - kun tilgjengelig via båtbyggere og spesialiserte serviceforhandlere.

T70488 DockSense Varsling 5, Kamera System

DockSense Control - kun tilgjengelig via båtbyggere og spesialiserte serviceforhandlere.

T70489 DockSense Control 3, Kamera System

T70490 DockSense Control 5, Kamera System

91
Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
Pris på forespørsel
Pris på forespørsel
Pris på forespørsel
T70486 DockSense Varsling 1, Kamera System
T70487 DockSense Varsling 3, Kamera System
Pris på forespørsel
Pris på forespørsel

YACHTSENSE-SYSTEMET

Det nye YachtSense digital switching muliggjør fullstendig integrering med alle enheter som kobles i båtens nettverk, både på og utenom fartøyet.

Et installert system sikrer båteiere at båten er klar til alt både før, under og etter reisen. De kan alltid være tilkoblet til båten.

Du kan begynne med reiseforberedelsene før du drar hjemmefra, gjester og mannskap kan koble seg til båten.

Komponenter i YachtSense-systemet

NIVÅ 1: MOBILE KOMMANDOER

RAYMARINE-APP

Raymarine®-appen kan fungere uavhengig av YachtSense Link og YachtSense. Appen kobles direkte til Axiom®-skjermer via Wi-Fi.

• Strøm til/fra og kontroller Axiom-multifunksjonsskjermer fra hvor som helst om bord

• Sikkerhetskopier veipunkter, ruter og skjermbilder på den mobile enheten din

RAYMARINE-APP MED YACHTSENSE LINK

• Få ekstern tilgang og kontroller de tilkoblede YachtSenseenhetene

• Overvåk båten eksternt med GeoFence og YachtSense Link

• Se instrument- og navigasjonsdata i sanntid

92

YACHTSENSE-SYSTEMET

NIVÅ

2:

TILKOBLING NÅR DU IKKE ER OM BORD

YACHTSENSE LINK

YachtSense Link er en flerbruk, marin mobilruter med Raynet Ethernet-porter, mobil bredbåndstilkobling og Wi-Fi om bord. YachtSense Link gjør det mulig for mannskapet og familien å koble Axiom®-skjermer, telefoner, nettbrett og PC-er til et enhetlig nettverk om bord. YachtSense Link veksler automatisk mellom Wi-Fi på marinaer og mobile nettverk for å sikre at du alltid er tilkoblet. Kombiner YachtSense Link med Raymarines mobilapp for ekstern tilgang til Raymarine-nettverket, og gled deg over den ekstra sikkerheten fra eksterne GeoFencefartøyovervåking. YachtSense Link har også digitale svitsje- og overvåkningskanaler for kontroll og overvåkning av elektriske enheter om bord, f.eks. pumper, batterier, belysning og mer.

• Mobil bredbåndstilkobling til 4G-nettverk (krever SIM-kort og dataabonnement)

• Støtter bruken av to SIM-kort for sømløs tilkobling til internasjonale mobilnettverk

• 4 Raynet Ethernet-porter for tilkobling av Raymarine-enheter

• Integrert GPS med en 4-i-1-antenne som forlenger rekkevidden (GPS/GNSS, 3G, 4G og Wi-Fi)

• Modusen for energisparing støtter GeoFence-fjernstyring (krever abonnement)

• SeaTalkNG/NMEA2000-port

• 4 x digitale input- og output-kanaler (low voltage)

• Enkelt DIY-oppsett ved hjelp av en nettleser eller Axiomskjerm

• Robust IPX6-kabinett som motstår støt og vibrasjoner

YACHTSENSE

YachtSense er Raymarines skreddersydde, digitale kontrollsystem, som kontrollerer og overvåker alle fartøyets elektriske og elektroniske systemer. Når det er integrert med Raymarine-appen og YachtSense Link, kan man koble seg til det digitale YachtSense-kontrollsystemet fra hvor som helst der det finnes internettilgang. Bruk utstyret om bord, overvåk fartøyets systemer og reager på varsler direkte fra Raymarineappen på mobilen eller nettbrettet ditt.

93
NIVÅ 3: SMARTHJEM PÅ VANNET

YACHTSENSE-SYSTEMET

NIVÅ 1: KOMMANDO OG KONTROLL

Stream og styr Axiom fra telefonen eller nettbrettet ditt, uansett hvor du befinner deg om bord.

NIVÅ 2: FJERNOVERVÅKING

Raymarine GeoFence varsler hvis båten beveger seg i eller utenfor en sikkerhetssone.

NIVÅ 1: TRYGG SIKKERHETSKOPIERING

Kritiske veipunkter, ruter og spor kan overføres til din mobile enhet.

NIVÅ 2: HOLD DEG OPPDATERT

Koble til og vis instrument- og navigasjonsdata i sanntid om bord og på land.

94

YACHTSENSE-SYSTEMET

NIVÅ 2: FJERNOVERVÅKING

Overvåk vannsensorer, batterispenning, landstrøm, røykvarslere med mer. Kontrollering kan utføres med tilføyelse av et svitsjerelé.

NIVÅ 2: ALLTID TILKOBLET

Koble Raymarine-utstyr, nettbrett, smart-TV-er og andre trådløse enheter til et enhetlig Wi-Fi-nettverk om bord med 4G mobilt bredbånd.

NIVÅ 3: TOTAL KONTROLL OVER FARTØYETS ELEKTRISKE SYSTEMER

Art.nr. BESKRIVELSE

YachtSense Link

YachtSense Link Router

E70640 YachtSense Link Marine Ruter med 4X GB RayNet, Wi-Fi, 3G/4G og GNSS ekstern antenne med 5 m kabel.

YachtSense Link TILBEHØR

A80701 5m skjøtekabel for ekstern antenne Yachtsense link 4G ruter. Obs maks 10m totalt.

A80718 Skjøtemuffe for montering av ekstern antenne. Muligjøre montering av antenne gjennom f.eks tykke dekk opptil 60mm. Kan kuttes i ønsket lengde.

95
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 14,952 kr 18,690
kr 4,232 kr 5,290
kr 312 kr 390

YACHTSENSE

YachtSense digitalt kontrollsystem

YachtSense™ er fremtidens fartøyautomatisering. YachtSense™ er et avansert digitalt kontrollsystem som gir full kontroll og oversikt over fartøyets elektriske systemer. YachtSense tilbyr det beste og mest fleksible automatisering systemet for større båter. Systemet tilbyr intuitiv kontroll over alle enheter, fra belysning, pumper og solskjermer til vindusviskere, vinsj og badeplattformer.

SKALERBAR

Det unike, modulbaserte systemet gir båtbyggere frihet til å designe og standardisere digitale kontrollløsninger som er skalerbare for hele utvalget av modeller.

KONSTRUERT FOR MARITIMT MILJØ

Tre lag med redundans gir trygghet. Et integrert tastatur muliggjør manuell overstyring, mens LCD-skjermen gir systemdiagnostikk. Solide IPX6-kabinetter og 3 års garanti.

96

YACHTSENSE

MODERNE FARTØYSAUTOMATISERING

YachtSense™ sine skreddersydde alternativer for Axiom-brukergrensesnitt gir båtbyggere muligheten til å skape en moderne og elegant løsning for fartøyautomatisering. YachtSense gir brukeren full kontroll fra roret eller via mobile enheter.

YachtSense

97 Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
NAV -LYS UNDERVANNSLYS KABINLYS VINDUSVISKERE HVAC-VIFTER LENSEPUMPER VARMEOVNER AVTREKKSVIFTER SOLSKJERMER BADEPLATTFORM PERSIENNER ANKERVINSJ BATTERIER KLIMAANLEGG TANKER OG TRYKK ENHETSOVERVÅKING RELEER DRIVSTOFFTANKER
YachtSense DIGITALT KONTROLLSYTEM E70592 YachtSense Master Modul (12v eller 24v) med 2 x J1939, 2 x RS485, Ethernet & STNG innganger kr 10,712 kr 13,390 E70593 YachtSense Remote Unit (12v eller 24v) med opptil 8 x Signal Innganger eller 8 x Signal (50mA) utganger kr 9,592 kr 11,990 E70594 YachtSense modul med 4 x 10 Amp utganger kr 4,232 kr 5,290 E70595 YachtSense modul med 2 x 20 Amp utganger kr 4,232 kr 5,290 E70596 YachtSense Reversibel Power utgangs Modul med 1 x Bi-Directional 20 Amp utgang. kr 4,232 kr 5,290 E70597 YachtSense Signal Modul med opptil 4 x innganger eller 4 x 50mA utganger kr 4,232 kr 5,290 YachtSense TILBEHØR DIGITALT KONTROLLSYSTEM A80622 50 x 14~16 AWG MX150 krymp terminaler kr 472 kr 590 A80623 50 x 18-22 AWG MX150 krymp terminaler kr 392 kr 490 A80624 Molex blindplugger kr 152 kr 190

TILBEHØR

Seatalk NG Kabler Og Komponenter

Seatalk NG Kabler Og Komponenter

E70010 iTC-5 analog til digital konverter for instrumentsensorer

E70361 Micro-Talk, Trådløs mottaker (vind) med konverter Wireless-STng

T70134 STng startpakke (1xA06064, 2xA06031, 1xA06040, 1xA06049)

A25062 STNG BACKBONE KIT (2xA06031, 1xA06037, 2xA06036, 4xA06028, 1xA06049)

E22158 ST1 til STNG Adaptor Kit (1xR52131, 2xA06031, 2xA06032, 1xA22164, 1xA06049, 1xA06039)

E70196 SeaTalkng - NMEA0183 adapterset for VHF (1xR52131, 2xA06031, 2xA06032, 1xA06071, 1xA06049, 1xA06039)

98 Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 3,352 kr 4,190
kr 3,192 kr 3,990
kr 1,192 kr 1,490
kr 3,032 kr 3,790
kr 1,352 kr 1,690
kr 1,352 kr 1,690
2xA06031) kr 1,592 kr 1,990 R52131 ST1 til STNG adapter (u/kabler) kr 1,192 kr 1,490 A06049 SeaTalkng, Spenningskabel kr 240 kr 300 A06070 Vinklet spenninsgkabel STng, 2m kr 240 kr 300 A06028 SeaTalkng T-Stykke kr 240 kr 300 A06064 SeaTalkng 5 pluggs forgrener kr 392 kr 490 A06030 SeaTalkng Skjøteplugg kr 232 kr 290 A06031 SeaTalkng Terminator kr 152 kr 190 A06074 In-Line STng Terminator kr 232 kr 290 A06032 SeaTalkng Blindplugg kr 72 kr 90 A80614 STNG Alarm med 1m STNG Spurkabel kr 1,832 kr 2,290 A06033 SeaTalkng, Backbonekabel, 400mm kr 392 kr 490 A06034 SeaTalkng, Backbonekabel, 1m kr 392 kr 490 A06035 SeaTalkng, Backbonekabel, 3m kr 392 kr 490 A06036 SeaTalkng, Backbonekabel, 5m kr 552 kr 690 A06068 SeaTalkng, Backbonekabel, 9m kr 632 kr 790 A06037 SeaTalkng, Backbonekabel, 20m kr 792 kr 990 A06038 SeaTalkng, Spurkabel, 400mm kr 392 kr 490 A06039 SeaTalkng, Spurkabel, 1m kr 392 kr 490 A06040 SeaTalkng, Spurkabel, 3m kr 472 kr 590 A06041 SeaTalkng, Spurkabel, 5m kr 552 kr 690 A06072 Hvit spurkabel 6m (for RS130 & RS150 GPS) kr 712 kr 890 A06042 SeaTalkng Spurkabel, 400mm, vinklet plugger kr 392 kr 490 A06080 Elbow Spur Cable to DeviceNet Socket 1m kr 392 kr 490 A06081 STng vinklet-STng 1m kabel kr 392 kr 490 A06077 STng - vinkel (H) adapter kr 232 kr 290 A06082 STng (Han) til NMEA2000 (Hunn) Adapter kr 240 kr 300
T12217 Kabel kit/NMEA2000 (1xA06039, 1xA06045, 1xA06064, 1xA06049,

TILBEHØR

Art.nr. BESKRIVELSE

A06083

A06084

A06079

A06045

A06075

A06078

NMEA200 (Hann) til STng (Hunn) Adapter

NMEA2000 Devicenet (Hunn) til STNG (hann) vinklet overgang - 90 grader.

SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 120mm, Hunnplugg(for bruk til enhet)

SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 40cm, Hunnplugg(for bruk til enhet)

SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 1m, Hunnplugg(for bruk til enhet)

A06076 SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 1m, Hannplugg

A06046

SeaTalkng til NMEA2000, Overgangskabel 40cm, Hannplugg

A80674 STNG Backbone (Hun) til NMEA2000 (Hann) 400mm adapter kabel

A80675

A06048

A06043

A06044

R12112

SeaTalkng til SeaTalk2, Overgangskabel

SeaTalkng Spur kabel 1m, plugg i en ende

SeaTalkng Spur kabel 3m, plugg i en ende

99
Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
kr 240 kr 300
kr 240 kr 300
kr 392 kr 490
kr 472 kr 590
kr 472 kr 590
120mm kr 232 kr 290
kr 472 kr 590
Adapterkabel NMEA2000(han) til STng(hun)
kr 392 kr 490
kr 392 kr 490
400mm adapter kabel kr 392 kr 490 A06047 SeaTalkng
SeaTalk, Overgangskabel kr 232 kr 290
kr 232 kr 290
STNG Backbone (Hunn) til NMEA2000 (Hunn)
til
A06073 SeaTalkng - SeaTalk 1 spurkabel, 1m
kr 232 kr 290
kr 392 kr 490
kr
kr 590
472
STng spurkabel til SPX kurscomputer kr 712 kr 890

TILBEHØR

Nettverkskabler (HS) Og Tilbehør

Nettverkskabler (HS) Og Tilbehør

E70260

100 Art.nr. BESKRIVELSE Anb. utsalg eks. mva. Anb. utsalg ink. mva.
A80007 HS5-SeaTalkHS Nettverk Switch, med RayNet tilkoblinger kr 3,672 kr 4,590 A80731 RNS5 Gigabit Raynet Network Switch kr 4,232 kr 5,290 A80732 RNS8 Gigabit Raynet Network Switch & 4 x POE kr 10,712 kr 13,390 E55060 SeaTalkHS Crossover Coupler kr 392 kr 490 4115028 Ethernet koblingsstykke RJ45-RJ45 kr 232 kr 290 A80247 RayNet - RJ45 Hunn overgang - 10cm kr 712 kr 890 A62360 RayNet til RJ45 (hann) kabel 1m kr 712 kr 890 A80151 RayNet til RJ45 (hann) - 3m kr 712 kr 890 A80159 RayNet til RJ45 (hann) - 10m kr 1,192 kr 1,490 308-0251-30-00 RayNet til RJ45 (hann) - 30m kr 1,512 kr 1,890 308-0252-30-00 Kabel- Rettvinklet kabel Raynet til RJ45, 30m(low Smoke zero halogen) kr 1,512 kr 1,890 A80161 RayNet til RayNet - 40cm kr 712 kr 890 A62361 RayNet til RayNet Kabel 2m kr 792 kr 990 A80005 RayNet til RayNet Kabel 5m kr 952 kr 1,190 A62362 RayNet til RayNet Kabel 10m kr 1,352 kr 1,690 A80512 Raynet kabel, Vinklet Raynet plugg (høyre) til rett Raynet plugg, 10m kr 1,512 kr 1,890 A80006 RayNet til RayNet Kabel 20m kr 1,912 kr 2,390 A80162 RayNet(hann) til RayNet (hann) - 5cm kr 712 kr 890 A80262 RayNet (Hann) vinkeladapter kr 392 kr 490 A80160 RayNet til SeaTalkhs(hunn)- 40cm kr 712 kr 890 A80276 RayNet (F) til STHS (M) Kabel - 3m kr 952 kr 1,190 A80272 Overgang RayNet (hann) til SeaTalkhs (hann), 40cm kr 712 kr 890 R70014 Verktøy for trekking av RayNet kabel - 5pk. kr 232 kr 290 ST1 KABLER OG KOMPONENTER D244 ST40/60 Seatalk 3-veis kobl.terminal kr 552 kr 690 D230 ST40/60 40cm forlengerkabel kr 392 kr 490 D284 ST40/60 1m forlengerkabel kr 552 kr 690 D285 ST40/60 3m forlengerkabel kr 552 kr 690 D286 ST40/60 5m forlengerkabel kr 632 kr 790 D287 ST40/60 9m forlengerkabel kr 632 kr 790 E25051 ST40/60 12m forlengerkabel kr 872 kr 1,090 D288 ST40/60 20m forlengerkabel kr 1,032 kr 1,290 E55054 SEATALK/ALARM
Classic) kr 712 kr 890
E70227 ECI-100 Universal motor og autopilot interface kr 3,912 kr 4,890 E70240 ECI-100 kabel til Volvo EVC (1m) kr 1,032 kr 1,290 E70241 Volvo Y-kabel, motordata kr 1,032 kr 1,290 E70242 ECI-100 kabel til Yamaha Command-Link (1m) kr 1,032 kr 1,290 E70305 Caterpillar motordatakabel 12 Pin (40cm) kr 1,032 kr 1,290
UT KABEL 1.5m (E-Serie
MOTORINTERFACE OG TILBEHØR
NMEA2000 droppkabel hunn / hann, 2m kr 952 kr 1,190
101

GARANTI

Raymarines globale garanti gjelder for kvalifiserte produkter kjøpt 1. juli 2017 eller senere. Raymarine

UK Ltd. og dets tilknyttede selskaper («RAYMARINE») garanterer RAYMARINE-produkter som er kjøpt direkte fra RAYMARINE, fra en godkjent RAYMARINE-forhandler (gå til raymarine.eu/DealerLocator for å finne og kontakte din lokale, godkjente RAYMARINE-forhandler), eller installert på et nytt fartøy av en autorisert båtbygger, kjent som originalutstyr produsenten (OEM) («produktene»), som er fri for material- og produksjonsfeil for;

(i) Dragonfly-produkter i ett (1) år («Dragonfly begrenset garantiperiode»); og (ii) Standardprodukter i to (2) år («Standard begrenset garantiperiode»); fra

(a) datoen da produktene ble kjøpt første gang; eller (b) når det gjelder produkter installert på et nytt fartøy av en autorisert OEM, datoen fartøyet ble levert for første gang («kjøpsdatoen») til den første detaljistkunden («den opprinnelige kunden»).

Alle tidligere RAYMARINE-garantier, prosedyrer og kontaktpunkter erstattes og avløses av denne RAYMARINE globale begrensede garantien.

Med unntak av Dragonfly-produkter, garantierstatningsprodukter, erstatningsprodukter og produkter som brukes til vanlige kommersielle, militære, politi eller andre formål, kan du, ved å registrere ditt nye produkt hos RAYMARINE, oppgradere den 2-års begrensede standardgarantien til en 3-års utvidet Begrenset garanti uten ekstra kostnad.

I noen land og for de fleste produkter tilbyr RAYMARINE også en garanti på erstatningstjenesten og Om bord-garanti. Disse tjenestene, der de er tilgjengelige, er utformet for å redusere nedetiden for produkter som kan kreve garantireparasjon.

Din kjøpsdokumentasjon er viktig. Oppbevar den på et trygt sted. Kjøpsdokumentasjon må fremvises ved behov for garantitjenester.

RAYMARINE-produkter er ment som et hjelpemiddel for navigatører og skal ikke erstatte sunn bedømmelse og god sjømannskap.

*Registrer produktet innen 90 dager for 3 års garanti.

102
103

FINN EN FORHANDLER

Scan QR-koden nedenfor eller klikk på URL-en i nettleseren din for å finne din nærmeste

Raymarine-forhandler https://www.raymarine.co.uk/no-no/finn-din-lokale-forhandler

FINN EN FORHANDLER

Se kontorene våre, få tilgang til kundekunnskapsbasen, kontakt produktstøtte eller fyll ut et generelt skjema.

EKSPORTBEGRENSNINGER

Informasjonen i denne brosjyren gjelder produkter med dobbelt bruk kontrollert for eksport i henhold til Export Administration Regulations (EAR). Omlegging i strid med amerikansk lovgivning er forbudt. Det amerikanske handelsdepartementets autorisasjon er ikke nødvendig før eksport eller overføring til utenlandske personer eller parter med mindre annet er informert.

FOTO:

Dufour; Jason Arnold; Adrian Gray; Ice Yachts; Joe McCarthy; Sundeck; Matt Dickins

23-0892-MAR / 2024 / NO / v1.0

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.