Page 1

Ontwerpervan het

buitenleven

Bioklimatische pergola voor terras, balkon, bar, hotel, restaurant, patio, binnenplaats, strand, jacuzzi, zwembad & poolhouse.


Warmte, regen, wind... niets kan u nog tegenhouden om het ganse jaar van uw terras te genieten. Dit uniek concept regelt op een natuurlijke wijze de temperatuur op het terras en in uw huis. Bovendien beschermt deze ook tegen regen en zon. Het uitgepuurd design en de technische innovaties zorgen ervoor dat de Biossun pergola zich zonder problemen kan aanpassen aan de stijl en noden van elk huis. Het is een esthetische verlenging van uw patio, tuin, balkon, poolhouse of zwembad.

100% ecologisch ontwerp Ecologie gaat een steeds belangrijkere rol innemen in ons leven. De Biossun pergola bestaat uit 98% aluminium, een materie die volledig recycleerbaar is. De bioklimatologische architectuur zoekt de perfecte balans tussen wonen, het comfort van de bewoners en de weersomstandigheden, met het oog op de behoeften aan verwarming, ventilatie en licht van de gebruikers. In een bioklimatologisch woning worden verwarming, afkoeling en lichtinval naar wens geregeld door optimaal gebruik te maken van zonne-energie, natuurlijke luchtcirculatie en buitenlicht. Deze architectuur maakt het mogelijk om het energieverbruik te verminderen, een aangename temperatuur te handhaven, de luchtvochtigheid te controleren en gebruik te maken van de natuurlijke verlichting. Een milieuvriendelijke oplossing op basis van recycleerbare materialen wordt toegepast in onder andere gebouwen met hoogwaardige milieukwaliteit en lage energiewoningen.

Geniet u van de fris

te Een bescherming

De mogelijkheid om zich vrij

waarbij je kan spelen met de

Van lange

het gevoel ĂŠĂŠn te

dagen en avonden


sheid van de natuur? voelen, en eindelijk te genieten van uw terras... van een nieuwe generatie

en de schaduw , de temperatuur kunt aanpassen, zon

zijn met de omringende

genieten

natuur .

onder een nieuwe

generatie

bioklimatische pergola’s, eenvoudig...

Biossun! 3


Wakker worden in de zoete ochtend, frisse lucht , steeds aangenaam...


Oriënteerbare lamellen De lamellen kunnen tot 176° draaien. Zo kunt u de lichtinval en ventilatie van uw terras perfect regelen, terwijl het bescherming biedt tegen elke weersomstandigheid.

Meer dan 300 standaard kleuren en afwerkingen Mat, glanzend of structuurlak, de Biossun pergola kan aangepast worden aan de stijl van iedere woning. Hoogwaardige kwaliteit: QUALICOAT en QUALIMARINE.

aFSTANDSBEDIENING Met de afstandsbediening regelt u de lamellen alsook de verwarming en verlichting. Technische gegevens: •

Voorgeprogrammeerde openingshoek van lamellen

Multifunctionnele afstandsbediening

Kanaalindicatoren

5


Zachte streling van de zomer, de veelbelovende lente,

de nazinderende herfst...


regeNdetector

aFWATERINGSSYSTEEM

Bij een onverwachte regenbui sluiten de lamellen zich automatisch door een signaal van de detector. De stand van de lamellen kan ook handmatig ingesteld worden met de afstandsbediening.

De met octrooi beschermde poten van de pergola bevatten binnenin een kanaal dat regenwater afvoert.

Verticale zonwering Het zondoek, vervaardigd uit hoogwaardige glasvezel naar keuze, schuift elektrisch naar beneden.

7


Laat je

meedrijven op het ritme van


vriendschap...

led lichtstroken Kleuren kunnen ingesteld worden met de afstandsbediening, ideaal om sfeer te creëren.

Ingebouwde verlichting De krachtige 3x1 W LED spotjes zijn voorzien van lenzen met een hoek van 38° en kunnen 15° kantelen. Het dimmen van de spots kan met dezelfde afstandsbediening.

sTRALINGSVERWARMER Vervaardigd uit geanodiseerd aluminium in een lichtgrijze of zwarte afwerking. Lengte is ongeveer 1200mm of 1500mm met een vermogen van 2000W, 230V. De bediening gebeurt via dezelfde afstandsbediening.

9


duren en eindigen in schoonheid...

Een dag laten


GARANTIES

Garanties

qUALICOAT NORM

qualimarine norm

10 jaar garantie:

Alle aluminium profielen worden elektrostatisch gepoederlakt volgens huidige geldende QUALICOAT normering.

Deze normering die garant staat voor hoge bescherming wordt gevolgd bij toepassingen in zeegebieden.

Kleur

Vervorming profielen

Plaatsing

3 jaar garantie: •

Motor

Elektronica

11


Wanneer zwembad en lounge een worden... Perfecte verbinding tussen de woning en het zwembad, de Biossun perola laat u genieten van een rustpauze bij het water of laat u toe de kinderen in het oog te houden in een schaduwplekje.


Onderdompelen in de natuur Als een eiland middenin een oase van groen laat de Biossun u toe meer van uw tuin te genieten en een vakantiegevoel op te roepen.

13


Hedendaagse charme Biossun bioklimatische pergola’s passen zich aan aan de stijl van elk huis. Rekening houdend met de kleur van uw schrijnwerk, omgeving, ... worden de structuur en de lamellen gelakt.


Lamellen dak als alternatief voor veranda De biossun terrasoverkapping is waterdicht en kan perfect gebruikt worden als alternatief voor een glazen verandadak of uitbouwconstructie.

15


Ontsnappen aan de dagelijkse drukte Na een drukke werkdag genieten van uw tuin, het mooie weer en een aperitiefje. De Biossun terrasoverkapping zorgt er voor dat u iedere dag kunt buiten zitten en tot rust komen.


Minimalistisch wonen Deze architectenwoning overstijgt met klasse het doorsnee huis. Binnen deze harmonieuze en evenwichtige woning past het Biossun pergolasysteem perfect.

17


Biossun. Het

genieten aangepast aan


n

van buitenleven elke

architectuur...

Duurzaamheid: Vervaardigd uit recycleerbaar materiaal, wordt deze ecologische oplossing gebruikt in onder andere duurzame gebouwen en lage energiewoningen. normen: Bij Biossun, is kwaliteit meer dan zomaar een woord. Om die reden beschikken onze pergola’s over de volgende normen : Qualicoat, Qualimarine & QualidÊco. garantie: Aluminium : 10 jaar. Motor & elektriciteit: 3 jaar. 19


Ontwerper van het buitencomfort

avc - alu concept // evolis 100 // 8500 kortrijk info@aluconcept.eu // +32 56 249 049 // +32 56 249 048 ALU CONCEPT MAAKT DEEL UIT VAN DE AVC GROUP

Vind ons op www.biossun.be

AVC BIOSSUN  

Bioklimatische pergola met gemotoriseerde draaibare lamellen. Waterdichte terrasoverkapping.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you