Page 1

Collection

A TELJES RAVAK TERMÉKKÍNÁLAT 2013

www.ravak.hu


2


Tartalom 4 Bevezető

112 Kádak

12 RAVAK Breki tanácsai

12  14  15  16  18  19  20  21 

Tanácsok fürdőszoba tervezéshez Hogyan válasszon kádat? Hogyan válasszon zuhanykabint? RAVAK fürdőszoba ötletek Zuhanyajtó megoldások Zuhanyozás kádban Egyedi megoldások Egyedi megoldások áttekintése

24 RAVAK koncepciók

26  Chrome 28 Classic 30 Rosa 32  Evolution 34  Avocado 35 BeHappy

36 Zuhanykabinok és zuhanyajtók

36  Zuhanykabinok és -ajtók áttekintése 40  Supernova 48 Blix 52 Rapier 58  Pivot 62  Chrome 68  SmartLine 72 Brilliant 78  Walk-In 80 Elegance

86 Ovo ülőkék zuhanykabinokhoz 90 Zuhanytálcák és zuhanyfolyókák

92  Zuhanytálcák áttekintése 96 Kaskada 98 Galaxy 100  Ülőkés zuhanytálcák és minikádak 102  Galaxy Pro 104  Galaxy Pro Chrome 106  Kiegészítők 108  Zuhanyfolyókák

114  Kádak áttekintése 118  Rosa I 120  Rosa II 122  Rosa 95 124  Avocado 126  Asymmetric 128 BeHappy 130  LoveStory II 132 NewDay 134 Gentiana 136  You 138  Evolution 140 Magnolia 142 XXL 144  Chrome 146 Classic 148 Sonata 150  Campanula II 152  Vanda II 154 Lilia 156  Műszaki rajzok 158  Kád kiegészítők

160  Kádparavánok és kádkabinok 168 Wellness

170  RAVAK hidromasszázs rendszerek 174  Színterápia 175  Hidromasszázs panelek

176  Mosdók és fürdőszobabútorok 178  180  182  184  186  188  189 

Chrome Classic Rosa Praktik Evolution Avocado BeHappy

190 Csaptelepek 192  194  196  198  200  202  204  206 

Suzan Rosa Neo Chrome R-Box Termo Zuhanyfejek Kiegészítők

208 Tisztítószerek

3


Rólunk A RAVAK Rt.-t 1991-ben alapította a Vařeka és Kreysa család, akik jelenleg is irányítói a vállalatnak. A RAVAK zuhanytálcák és zuhanykabinok gyártásával kezdte működését, és az elmúlt 20 év alatt a legnagyobb fürdőszobai termék gyártó lett Közép- és Kelet-Európában. 1996-ban elkezdődött a RAVAK külföldi terjeszkedése és jelenleg a termelés körülbelül 70 százalékát a világon több mint 50 országba exportálja. 2001-ben kezdődött a RAVAK együttműködése az egyik, a világban akkreditált designközponttal, a stúdió Design Storzcal. Ők működtek közre a BMW, Audi, Porsche autók image terveinél, vagy akár a Nike és Adidas design termékeinél. A RAVAK-ot saját tervező gárda is segíti. Ezek közül az egyik a nemzetközileg is elismert tehetség, Kryštof Nosál, akivel a RAVAK hosszú idő óta működik együtt. A minőség és a design a RAVAK számára természetes fogalmak. Azonban ami minket ténylegesen megkülönböztet a konkurenciától, az a felhasználók igényei szerint kialakított kollekció – olyanok termékek, amelyek kényelmesek, praktikusak, százszázalékosan megbízhatóak és szépek is egyben. A vásárlókkal való együttműködésünk, odafigyelésünk eredménye a RAVAK koncepciók kialakítása, amelyekben a kádat megfelelően összehangolt mosdóval, bútorral és kiegészítőkkel látjuk el. A RAVAK több bejegyzett gyártási folyamat és egyedi technológiai megoldás kifejlesztője. A RAVAK Hungary Kft. immár 13 éve biztosítja a magyarországi viszonteladók és vásárlók magas szintű kiszolgálását, mely napjainkban a 2008-ban átadott RAVAK BUSINESS CENTER telephelyéről történik. Itt találhatóak irodáink és korszerű raktárbázisunk is.

A RAVAK Hungary Kft. munkatársai 4


RAVAK a világban

Bevezető

Csehország • Příbram

Lengyelország • Kaleczyn

Szlovákia • Pozsony

Magyarország • Budapest

RAVAK a.s. www.ravak.cz

RAVAK Polska s.a. www.ravak.pl

RAVAK SLOVAKIA spol. s r.o. www.ravak.sk

RAVAK Hungary Kft. www.ravak.hu

Egyesült Arab Emírségek

Litvánia • Kaunas

Németország • Mülheim an der Ruhr Oroszország • Moszkva

Techno Line FZE • Dubaj www.ravak.ae

UAB „RAVAK BALTIC“ www.ravak.lt

RAVAK Gesellschaft für Sanitärprodukte GmbH www.ravak.de

OOO RAVAK ru www.ravak.ru

Vietnám • Hanoj

Kína • Sanghaj

Ukrajna • Kijev

Románia • Buftea

RAVAK Vietnam JSC. www.ravak.com.vn

RAVAK BATHROOM EQUIPMENT CO., LTD www.ravak.com.cn

RAVAK a.s. Representative Office in Ukraine, www.ravak.ua

RAVAK ROM S.R.L. www.ravak.ro

RAVAK leányvállalatok RAVAK export országok

Tunézia • Tunis RAVAK Tunisie tunis.ravak.com

Kazahsztán • Almaty

TOO RAVAK Kazachstan www.ravak.kz

Ausztria • Krems

RAVAK Vertrieb Österreich www.ravak.at

Spanyolország

RAVAK ESPAÑA www.ravak.es

5


Miért RAVAK? Mert nálunk a használhatóság mindig az első helyen szerepel Mindannyiunk álma egy szép fürdőszoba, de ezért nem kell, hogy lemondjon igényeiről. A RAVAK koncepciók és termékek mellett az Ön fürdőszobájában minden szükséges felszerelés megtalálja benne a helyét, beleértve a mosógépet és a szennyestartót is.

Mert nekünk a design többet jelent egy divathóbortnál Mi is szeretjük a meghökkentő kádakat, de nekünk elsőrendű feladatunk praktikus, magas használati értékkel rendelkező, műszakilag átgondolt, egyszerű és biztonságos kádak gyártása. Világszerte elismert, vezető cseh és nemzetközi designtervezőkkel működünk együtt.

Mert termékeinkben megbízhat Minket a nevünk kötelez. A legjobb alapanyagokból dolgozunk, így hosszú időtartamú jótállást tudunk biztosítani fürdőkádjainkra. A RAVAK termékeinél nem lesz gondja a zuhanykabin nyitásával, sem a víz kiszivárgásával vagy akár a kád szilárdságával sem.

Mert tapasztalatokkal rendelkezünk A fürdőszobák gyártásával és fejlesztésével több mint húsz éve foglalkozunk. Ez idő alatt több mint 1 millió kádat, és több mint 3 millió zuhanykabint, zuhanyajtót és kádparavánt értékesítettünk. Megoldásaink főleg gyakorlati tapasztalatokból születnek.

Nekünk a felelősségvállalás nem csak kifejezés Ügyfeleinkkel partnerként működünk együtt, akiknek mindig készen állunk segíteni. Természetes számunkra a szakszerviz szolgáltatás nyújtása és a jótállás utáni szervizelés is. Termékeinkre és szolgáltatásainkra mindig számíthatnak. Forduljanak hozzánk bizalommal!

info@ravak.hu szerviz@ravak.hu 6

Telefonszámaink

06-1 223-1315 06-1 223-1316


Referencia

Bevezető

RAVAK a világban A RAVAK fürdőszobai megoldásainak előnyeit a legismertebb luxushotelek ügyfelei élvezik szerte a világban.

Jumeirah Lake Tower Dubai, UAE

Maina MAG 218 Dubai, UAE

Burj Khalifa Dubai, UAE

Hotel President Kijev, Ukrajna

Skanes serail Monastir, Tunézia

Hotel Konstantinovski Szentpétervár, Oroszország

Hotel Royal Azur Hammamet, Tunézia

Hotel Orange Benicasim, Spanyolország

Hotel Pheonicia Grand Hotel Bukarest, Románia

Hotel Marriott Varsó, Lengyelország

Hotel Opera Lvov, Ukrajna

7


RAVAK design A formatervező nem művész és nem elszállt fantaszta. A jó designer elsősorban jó technikus és tervező, aki tudatosítja a fejlesztendő termék gyakorlati körülményeit, valamint képes a terméknek műszaki és formai egyediséget biztosítani. Épp ezért a RAVAK olyan stúdiókat választott hosszútávú partnereknek, amelyek piacképesek, és egyúttal tele vannak ötletekkel olyan környezetben is, mint a versenytársakban bővelkedő autóipar. Ugyanazok a formatervezők dolgoznak a RAVAK-nak, akik megálmodják az ismert gépkocsimárkák karosszériáit is.

Achim Storz

› az autóipar és a sportruházat abszolút csúcstervezője › a Lotus és a McLaren tervezője › a STORZ DESIGN stúdió alapítója › a Whitewater, a Rosa II, az Avocado, a LoveStory, a You, a Magnolia és az XXL kádak megalkotója

8


Bevezető A jó design alapja az ízléses kivitelezés és az ezt célzó gondolkodásmód. De csak megalkotni a szépet nem elég. A technika világa egyre bonyolultabb, és mindannyiunknak egyre nehezebb eligazodni benne. Ezért olyan termékekre vágyunk, amelyek nemcsak formailag érdekesek, hanem elsősorban praktikusak, műszakilag átgondoltak, egyszerűek és biztonságosak.

Kryštof Nosál › › › ›

Iparművészeti Egyetem - Prága A Washman – Electrolux (mosógép férfiaknak) társtervezője Az Ovo P ülőkék társtervezője és Ovo B tervezője Öntött mosdók tervezője, az Evolution, Praktik, BeHappy, Classic, Rosa 95 koncepciók és kádak, a Pivot és a SmartLine zuhanykabin és zuhanyajtó tervezője

9


RAVAK technológia A szakmában eltöltött sokéves tapasztalat, a kiváló gyártástechnológia és az első osztályú anyagok felhasználása garantálja a minőséget. 2008-ban Csehországban és Közép-Európában, egyedüliként a zuhanykabin gyártók között, megnyitottuk saját galvanizáló üzemünket. A saját, legmodernebb galvanizáló és szinterező gépeink biztosítják a zuhanykabinok, zuhanyajtók és beépíthető oldalfalak 100%-os felületi tökéletességét. Így ellenőrzött és magas minőségű termékeket tudunk Önöknek kínálni.

RAVAK galvanizáló

RAVAK szinterező

Az alumínium profilok eloxálása – a legkeményebb szatén felületkezelés a zuhanykabinoknál, zuhanyajtóknál és zuhanyparavánoknál.

A porfesték elektrosztatikus úton történő felhordása a zuhanykabinoknál, zuhanyajtóknál és zuhanyparavánoknál.

RAVAK vákuum formázó

RAVAK AntiCalc® RAVAK AntiCalc®

láthatatlan védőréteg a vízkő

RAVAK Anticalc® kezelt üveg

AZ ÜVEG VÉDELME

A leendő akrilkád gyártása, amelynél a legújabb, függőleges hevítésű és formázó technológiát használjuk.

10

Az üveg mikroszkopikus képe

és a szennyeződések ellen

Egyszerű, sík táblaüveg felülete

A forradalmi technológia, mely az üveg felületén láthatatlan víztaszító védőréteget képez és meggátolja a vízkőképződést az üvegfelületen. A tisztán tartás így sokkal kényelmesebb. Bővebben a 208. oldalon.


RAVAK anyagok

Bevezető

Az új anyagok fejlesztésén Európa és az Amerikai Egyesült Államok néhány vezető tudományos központjával működünk együtt. A termékek minősége függ a felhasznált technológiai berendezések pontosságától és megbízhatóságától. Úgy döntöttünk – a rizikó legkisebb lehetőségét is elkerülve –, hogy a legjobb és legújabb technológiákat alkalmazzuk. A műgyanta kádakhoz a világ elismert gyártóinak öntött akril alapanyagát használjuk fel.

Műgyanta

PU Plus

PMMA

- akril lemez

réteg 1 - kemény poliuretán hab réteg 2 - lágy poliuretán hab réteg 3 - kemény poliuretán hab

Az akril kádformák üvegszállal történő merevítéséről van szó. Az adalékanyagok megosztását és a felvitt felület vastagságát számítógép vezérli minden típusú kádunkra külön-külön. A műgyanta előnye a magas merevségben és szilárdságban, valamint az alacsony árban rejlik.

Egyedi, a RAVAK által kifejlesztett poliuretán habbal történő merevítés. A három rétegben felvitt poliuretán hab a PU Plus kádaknak egyedi merevséget és kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokat biztosít. Ezt elsősorban a hidromasszázs rendszerekhez ajánljuk, és egyben újrahasznosíthatóak is.

Nedvesség elleni védelem

Öntött műmárvány

NEDVESSÉG ELLENI VÉDELEM

A fürdőszobai bútoraink alapanyagát Európa vezető bútorlap gyártói adják, amelyek magas minőségűek és impregnáltak nedvesség ellen. Bútoraink ajtait szintén kezeljük, majd két réteg alapozó lakkal védjük. A befejező záróréteget kemény, magasfényű poliuretán festék alkotja. Bútoraink így hosszú élettartamúak lesznek a fürdőszobák megterhelő környezetében is.

Mi az az öntött műmárvány? Őrölt dolomit és műgyanta keveréke, amely egyedi használati és esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik. Az öntött műmárvány termékek előnye a formai sokszínűségben, az éles kontúrokban és az egyenes rakodófelületekben rejlik. A külső, színezett réteg véd az ütődések és a kozmetikumok hétköznapi hatása ellen. 11


RAVAK Breki tanácsai,

Minden, amit a fürdőszoba felújítás előtt tudnia kell A fürdőszoba felújítása vagy tervezése gyakran több évtizedre szóló döntés, ezért érdemes alaposan utánajárni a legjobb megoldásoknak. Mi a fürdőszobák praktikusságán, funkcionalitásán és szépségén dolgozunk, örömmel adunk tanácsot Önnek. Inspirálódjon tőlünk!

Tanácsok fürdőszoba tervezéshez

Íme néhány kérdés, melynek megválaszolása fontos lépése a tervezésnek:

1. Hányan fogják használni a fürdőszobát?

A fürdőszobának elegendő hellyel kell rendelkeznie, hogy mindenki kényelmesen használhassa.

Egy lehetséges megoldás kis- és közepes fürdőszobákba kádparavánnal, mosdó- és tárolószekrénnyel - Rosa koncepció.

Helytakarékos minikád, kádparaván a zuhanyozáshoz, bőséges tároló a praktikusan kialakított mosdó alatt, és mosógép sarok.

2. A mosógépnek a fürdőszobában kell lennie, vagy esetleg máshol is elfér?

Ha a mosógép máshol is helyet kaphat, biztosan nem kell választania a fürdés és a zuhanyozás között.

Fürdés és zuhanyozás akár egyszerre egy fürdőszobában.

12

A praktikus kádparaván kényelmessé teszi a zuhanyozást.


RAVAK Breki tanácsai 3. Lehet a WC együtt a fürdőszobával, vagy inkább ne?

Ha a háztartásban kettőnél többen laknak, érdemesebb a fürdőszobát és WC különválasztani.

A WC része a fürdőszobának, mely így tágasabb és levegősebb.

A fürdőszoba és a WC külön használható.

4. Nem elég a hely a fürdőszobában, mennyire lenne még szükség?

A fürdőszoba méretét a folyosó vagy a szomszédos szoba holttereivel bővítheti. Már 1m² extra hely is elég lehet ahhoz, hogy elférjen a mosógép, a kád vagy akár egy zuhanykabin. 340 cm

340 cm

strang

szekrény

185 cm

185 cm

strang

hálószoba Egy lehetséges megoldás a fürdőszoba növelésére a hálószoba rovására.

folyosó Ezzel a megoldással a folyosó méretét csökkentve nyerhet plusz teret a fürdőszobának.

5. Nincs lehetősége a fürdőszoba bővítésére?

Kisebb alapterületen is tágas érzést kelthet, ha a berendezési tárgyakat megfelelően helyezi el. A RAVAK koncepciók praktikus és költséghatékony megoldásokat kínálnak erre.

Kényelmes és helytakarékos megoldás a legkisebb fürdőszobákba – Avocado koncepció.

Így nem csak a hellyel, de a vízfogyasztással is spórolhatunk, és még a mosógép is elfér – BeHappy koncepció.

6. Hogyan növelheti vizuálisan a fürdőszoba méretét?

Megfelelő anyagok, színek, tükrök, világítórendszer vagy akár a nappali fény használatával vizuálisan növelheti a teret. 13


Hogyan válasszon kádat? Ahhoz, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb kádat, számos paramétert figyelembe kell vennie, mint például a fürdőszoba méretét, a kád alakját, a minőséget, a szépséget vagy a beépítési lehetőségeket.

1.

Milyen a fürdőszoba elrendezése?

Kis méretű fürdőszoba

2.

Közepes fürdőszoba

Nagy fürdőszoba

Mennyire központi hely a fürdőszoba az Ön számára? Hogyan szeret fürödni?

A kádat az Ön számára legfontosabb tulajdonságok alapján válassza ki!

You, a kényelmes kád – orvosokkal együtt terveztük, hogy kipihenhesse a nap fáradalmait.

NewDay, a páros kád – ideális az együtt fürdéshez vagy az esti feltöltődéshez.

Rosa, az aszimmetrikus kád – méretre kicsi, mégis hatalmas belső térrel rendelkezik.

BeHappy, a helytakarékos kád

– kis helyen XXL, kád a családnak – a belső kialakításnak Lilia, a legkisebb kád – a mélysége, mint a elfér a kád, a mosdó és a zuhanyzó egyszerre. köszönhetően kicsiknek és nagyoknak is ideális. hagyományos kádaké, a hossza csupán 120 cm.

3.

Milyen elvárásokat támaszt a kádnak?

A minőségi alapanyagokból professzionális kidolgozással készült, átgondoltan megtervezett kád meghálálja a választását.

Rakodófelületek – a széles peremek és a vízszint feletti ülőke elég rakodófelületet biztosítanak a fürdés közben és után is.

14

Kádparavánok és kádkabinok, a kádban való zuhanyozás közben is kényelmesen érezheti magát, és a kifröccsenő víztől sem kell tartania.

Minőség – az alapanyagok és a megmunkálás minőségének köszönhetően 10 év garanciát tudunk nyújtani minden kádunkra.


Hogyan válasszon zuhanykabint?

Breki tanácsai

A zuhanykabin választása során nem csak a megjelenésre kell gondolni, számos fontos tulajdonságot figyelembe kell venni. Ilyen a konstrukció típusa, méretigénye, a zuhanyajtó nyitásának módja vagy akár a környezet térigénye, de természetesen a stílus is fontos.

1.

Milyen típusú konstrukció és stílus illik a fürdőszobájához?

Keret nélküli – könnyített, modern designt ad a zuhanysaroknak, mely szemre tágasabbá, megjelenésében tisztábbá varázsolja a fürdőszobát.

2.

Keretes – az üveglapokat keretekben helyezik el, amelyek így növelik a tartósságot akár durva használat mellett is.

Milyen legyen a zuhanyzó alakja és mekkora a mérete?

Méret: Alak: Negyedköríves – helytakarékos Négyzetes – szimmetrikus Téglalap – kialakíthatóak egyedi méretek, 80-tól akár 200 cm-ig

3.

Milyen a zuhanykabin szigetelése?

Keret nélküli RAVAK megoldás a megfelelő szigetelést az alsó vízlevezető és a 18 mm magas, egyrészes küszöb biztosítja.

4.

A kényelmesebb zuhanyozás érdekében fontolja meg a téglalap alakú zuhanysarok használatát a négyzetes helyett. A 90 x 90 cm-es alapterülettel szinte azonos a 80 x 100 cm-es, mégis jobban el lehet férni benne.

Keretes konstrukció a rendszer maximális szigetelést eredményez.

Hogyan nyíljon a zuhanykabin ajtaja?

Elcsúsztatható – helytakarékos megoldás és a víz közvetlenül a zuhanytálcára folyik le.

Elcsúsztatható csuklós – előnye a belépő nagy szélessége és nyitott állapotban sem engedi a vizet kicsöpögni.

Kifelé nyíló – az ajtó egy alsó és egy felső csapszegen fordul. Egyszerű nyitási mód, nem igényel különösebb karbantartást.

Kifelé nyíló – zsanér vagy ajtópánt által, emelőmechanizmus biztosítja az ajtó tökéletes záródását. Forgóprofilokkal az ajtó két irányba is nyitható lehet.

15


RAVAK fürdőszoba ötletek

▪ A kád melletti fal praktikus rakodófelületként funkcionálhat, melyre díszítő elemeket is elhelyezhet.

▪ Ülőkével kényelmesebb a zuhanyozás. Megkönnyíti a lábak mosását és borotválását, és mivel felhajtható, szinte semmi helyet nem foglal.

▪ A kádparaván megakadályozza, hogy víz kerüljön a padlóra. A kádjaink

▪ A koncepciók segítenek, hogy a kád, a mosdó, a tükör és a szekrények kellemesen megtervezett, designos egységet alkossanak.

▪ A fény vizuálisan felnagyítja a legkisebb fürdőszobákat is. Ha nincs

▪ A duplamosdó használata a nagyobb családoknál szinte kötelező. Így reggelenként nincs fennakadás a készülődésben, és mindenkinek elférnek a fürdőszobai felszerelései.

többsége kádparavánnal bővíthető, általános vagy egyedi kivitelben.

ablak, válasszon fényesebb csempét, nagy tükröket és spot világítást.

16


RAVAK Breki tanácsai

▪ Az együtt fürdéshez nem feltétlenül kell óriási fürdőszoba. Megfelelő sarokkáddal nem csak a páros fürdés, hanem a zuhanyozás is kényelmes lehet.

▪ Zuhanyozás ajtónyikorgás nélkül. A RAVAK által szabadalmaztatott AntiBlock rendszerrel az ajtó hibamentesen és hangtalanul működik.

Jó példa a praktikus helykihasználásra keskeny fürdőszobában, bőséges rakodófelületekkel. 17


Zuhanyajtó megoldások Ne hagyja magát befolyásolni a zuhanysarkok sztenderd méreteivel (80 × 80, 90 × 90 cm), és fedezze fel a zuhanyajtók nyújtotta lehetőségeket!

Lehetséges megoldások zuhanyajtók segítségével:

1. Zuhanyajtó fix oldalfallal.

+ zuhanyajtó

= fix oldalfal

zuhanysarok A zuhanyajtó és a fix oldalfal kombinálása

2. Zuhanyajtó épített válaszfallal

+ fürdőszoba sarok

= épített válaszfal

zuhanysarok A zuhanyajtó és az épített válaszfal alkalmazása

3. Zuhanyajtó elhelyezése a fürdőszoba leválasztásával / beugró felhasználásával.

A fürdőszoba leválasztása

18

A beugró felhasználása

Zuhanyfülke kialakítása zuhanyajtó használatával


Zuhanyozás kádban

RAVAK Breki tanácsai

Kényelmesen szeretne zuhanyozni, de nem akarja eláztatni a fürdőszobáját? Van egy megoldásunk az Ön számára. Használjon kádparavánt vagy zuhanyajtót! ▪ Többé nem kell választania a kádban fürdés és a zuhanyozás között, kényeztetheti magát mindkettővel. ▪ A kádban való zuhanyozás közben is kényelmesen fogja érezni magát, és a fürdőszobáját sem áztatja el. ▪ A zuhanyfalak és zuhanyajtók beszerelése nagyon egyszerű, elég hozzá három csavar. ▪ Többségük illeszkedik minden klasszikus kádhoz, így a már elkészült fürdőszobákban is jól használhatóak!

Ezt a helyzetet mindenki ismeri. Lássuk be, a zuhanyozás lehet ennél sokkal kényelmesebb is!

Kádparaván Nem határolja el az egész zuhanyzóteret, mégis megakadályozza, hogy víz kerüljön a padlóra. Széles választékát kínáljuk a kádparavánoknak. Szerkezeti kialakításuk lehetővé teszi, hogy bármilyen klasszikus, téglalap alakú fürdőkádra felszerelhesse őket.

Kádkabin Kád és ajtóval kombinációjával teljes értékű kádkabin alakítható ki. A kádkabinokhoz való ajtók négyszögletes és sarokkádakhoz is elérhetőek. A kádparavánokról és kádkabinokról bővebben a 160. oldalon olvashat.

Univerzális, összecsukható kádparaván négyszögletes kádakhoz

Egyedi, összecsukható kádparaván aszimmetrikus kádakhoz

Vízszigetelő kádkabin négyszögletes kádakhoz

19


Egyedi megoldások Fürdőszoba tervezése egyedi térbe? Megvan a megoldás!

Szokatlan elrendezésű fürdőszobája van? Nem tudja, hogyan helyezze el benne a klasszikus méretű zuhanykabinját? Próbálja ki új konfigurátorunkat a RAVAK honlapján! http://egyedi.ravak.hu Online tanácsadónk segít Önnek lépésről-lépésre összeállítani az igényeinek pontosan megfelelő RAVAK termékeket (zuhanykabin, zuhanyajtó, fix oldalfal). Ez a weboldal segít megtervezni az adott zuhanysarkot a zuhanykabin formája, mérete és színe alapján. A kiválasztott termékeket az árkalkulációval együtt kényelmesen elküldheti nekünk, mint egy megrendelőt, miután munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben a szokványostól eltérő, egyedi megoldásra van szüksége (például tetőtéri levágás), keressen minket az info@ravak.hu e-mail címen.

Egyedi zuhanyajtó egy tetőtérben (ESD1 zuhanyajtók)

20

SDOP zuhanykabin 2 fix elemmel és akadálymentesített belépővel alsó profil nélkül


Egyedi megoldások áttekintése Termék

Modell

Min. magasság Max. magasság Min. szélesség

Max. szélesség

Min. mélység

Max. mélység

Ferde mennyezetek, falak

SUPERNOVA - az ajtók elforgatható vagy csúsztatható változata megoldja az akadálymentes közlekedést SKKP6 SKCP4 SRV2-S ASRV3 Zuhanykabin

ASDP3 + APSS

750

1000

2050

SDOP + PSS SDZ2 + PSS

Ajtó

Fix oldalfal

Kádparaván

ASDP3 SDOP SDZ2 SDZ3 APSS PSS DSS VS2 VS3 VS5 VSK2 AVDP3 VDKP4

640 500

1300

648

2080

463

2050 750

512

SDZ3 + PSS

1400

750 640 500

165

1600

1400 1300 1050 (APSS műanyag) 1300 (APSS üveg) 2100 (APSS osztott) 1050 (PSS műanyag) 1300 (PSS üveg) 2100 (PSS osztott)

2080 2050 750 1600

nem nem igen - csak fix elem igen - csak fix elem ASDP3 - igen - csak fix elem APSS - igen igen SDZ2-nem, PSS - igen SDZ3 - igen - csak fix elem PSS - igen

1000

2050

648 463 512 512

igen - csak fix elem igen nem igen - csak fix elem igen igen igen igen - egy rész igen - egy rész igen - egy rész igen - egy rész igen - csak fix elem igen - csak fix elem

1000

2050

165

1045

1000

2050

145 200 305 x 648 x

x 1000

x 2050

x 1500 1200

2050 2050

x 1500 1600 1600 1200

x 630 165

1000 1000

x 630 630 630 165

nem nem BLDP2 - nem, BLPS - igen nem igen

x x 1000 1000

x x 2200 2050

1400 x 1400 1200 1200

2050 2200 2050

1400 x 1400 1600 2150 1600 2150 1200

775 x 630 165 165

1000 1000 1000

775 x 630 780 787 780 787 165

nem nem nem NRDP2 - nem, RPS - igen NRDP4 - nem, RPS - igen nem nem igen

x 1000

x 2050

1400 1300

2050

1000 1000

2050 2050

1400 1000 1600 1000 1600 1300 1300

770 100

1000

770 482 582 482 582 100 100

nem igen igen igen igen igen igen

x 1000 1000 1000

csak 1900 2200 2200 2200

785 785 890 785

1000 1000 1200 1200

785 785

1000 1000

igen - csak fix elem igen igen igen

x 1000

csak 1950 2200

1400 1400 1200

2200

1000

2200

1400 1400 1400 1450 2350 1450 1200

770 340 450

1000

770 340 450 452 529 452 100

igen - csak fix elem igen igen igen igen igen igen

1000 1000 1000 1000

2500 2500 2500 2500

800 800 800 800

1600 1600 1600 1600

x 280 460 513 510

1050 (műanyag) 1300 (üveg)

1500 x 2050 x

BLIX - nem rendelhető egyedi méretekben Zuhanykabin Ajtó Fix oldalfal RAPIER

Zuhanykabin

Ajtó Fix oldalfal

BLCP4 BLRV2 BLDP2 + BLPS BLDP2 BLPS NRKCP4 NRKKP4 NRKRV2 NRDP2 + RPS NRDP4 + RPS NRDP2 NRDP4 RPS

PIVOT - nem rendelhető egyedi méretekben PSKK3 Zuhanykabin PDOP1 + PPS PDOP2 + PPS PDOP1 Ajtó PDOP2 Fix oldalfal PPS Kádparaván PVS1 SMARTLINE - akadálymentes belépővel SMSKK4 Zuhanykabin SMSRV4 Ajtó SMSD2 Kádparaván SMPS BRILLIANT - akadálymentes belépővel BSKK4 Zuhanykabin BSRV4 BSDPS BSD2 Ajtó BSD3 BVS2 Kádparaván BVS1 WALK-IN - csak akadálymentes belépővel WALK-IN CORNER Zuhanykabin WALK-IN FREE WALK-IN WALL Fix oldalfal WALK-IN COMBINATION Kombináció ELEGANCE - akadálymentes belépővel ESKK2 Zuhanykabin ESKR2 ESKPS ESD1 Ajtó ESD2 Kádparaván

EVSK1 EVS1

x

x

1000

2050

1000

2050

x

igen igen igen igen

1200 2400

nem igen igen igen igen

1200

x 280 460

x 1200 1200

x

x

x

x

nem

1000

2050

126

1200

igen

Az ajtó+fix oldalfal kombinációnál a zuhanyajtó min./max. szélesség és falazott oldalfalnál a min./max. mélység érvényes!

21


Leggyakoribb kérdések Zuhanyozás Zuhanykabin beszerelésekor hol alkalmazzuk a szilikonos tömítőt?

Hogy ismerem fel, az üveg melyik oldalán található AntiCalc® réteg?

Mindig a zuhanykabin vagy kádparaván külső oldalán alkalmazzuk, a szerelési útmutató szerint úgy, hogy a víz szabadon távozzon a tálca sarkaiból a közepébe.

Húzzon az üvegen filctollal egy kb. 2 cm hosszú csíkot. Az AntiCalc® nélkül kezelt üvegen a teljes vonal megmarad. Az AntiCalc®-kal kezelt üvegen viszont a vonal kis cseppekbe húzódik össze.

Beszerelhetek zuhanykabint tálca nélkül?

A családi vállalkozásban üzemeltetett panzióba keresek tartós zuhanykabint. Ajánlanának nekem valamilyen típust?

Minden RAVAK zuhanykabin beszerelhető tálca nélkül is, zuhanyfolyóka segítségével. Lapozzon a 108. oldalra!

Egyértelműen a Supernova termékcsaládból válasszon zuhanykabint. Tökéletesen megbízható. A tartós keretes konstrukció jóval ellenállóbb, így otthoni használatra is megfelelő és a nagyobb megterhelést, a gyakoribb igénybevételt is bírja (kórház, hotel vagy szálloda). Az AntiBlock rendszer meggátolja a beszorulást és a csúsztatott elemek összeakadását. A tesztelt élettartam egymillió nyitás. Egyszerűen és gyorsan beszerelhető. Lapozzon a 40. oldalra!

Mekkora az OVO ülőkék teherbírása?

Milyen ragasztóanyag ajánlott a zuhanytálcák ragasztásához?

Ne féljen, az OVO ülőkék 150 kg terhelést is kibírnak, de az ülőke beszerelését a tartó fal anyagához kell igazítani. Például a gipszkarton falat előzetesen meg kell erősíteni 150 kg teherbírásra. A habszilikát falazóanyagba például kémiai horgonyokat kell beültetni, vagy az egész falat át kell hidalni csavarokkal. A beton és téglafal nem igényel utólagos megerősítést. Lapozzon a 86. oldalra!

Az összes önhordó zuhanytálcánkat, beleértve a GalaxyPro tálcát is, már a kész csempézett felületre ajánljuk ragasztani a RAVAK Professional szilikon ragasztóanyaggal, amely az univerzális szerelő készlet része. Lapozzon a 107. oldalra!

Kapható valamilyen speciális kenőanyag a mozgó részek kenésére?

Hogy szereljem be helyesen az üvegszálas, mély ülőkés zuhanytálcát (LA)?

Az ajtók pántjait vagy csúszkáit elvileg bármilyen kenőanyaggal kezelhetjük. Az optimális megoldást azonban a RAVAK által kifejlesztett speciális, teflonos kenőanyag biztosítja. Vízben nem oldódik, átlátszó és nem sárgul. Lapozzon a 209. oldalra!

Az üvegszálas merevítésű tálcát bármilyen módon beszerelheti. Csak öntől függ, hogy süllyeszteni akarja-e a padlóba, vagy aláfalaz és utána körbecsempézi a tálcát. A legegyszerűbb, ha lábakra szereli, és előlapot használ. Lapozzon a 94. oldalra!

Javítható a kád vagy zuhanytálca akril felülete?

Mire szolgál és hogy használhatom a vízvető léceket?

Amennyiben a felületi sérülés nem haladja meg a 0,5 mm mélységet, akkor finom csiszolópapírral és fényezőpasztával javíthatja azt. Komolyabb sérülések esetén az akril felület javítása nagyon bonyolult és gyakran az ilyen típusú sérülés nem javítható.

A vízvető lécek a zuhanytálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak. Optimálisan tömítenek, így sokkal egyszerűbb a zuhanytálca tisztítása, és a penész kialakulását is megelőzi. A léceket 6, 10 és 11 mm széles kiszerelésű változatban szerezheti be. Lapozzon a 107. vagy 158. oldalra!

22


RAVAK Breki tanácsai Fürdés Mi a helyes beszerelési módja egy akrilkádnak? Kádat csak a már teljesen kicsempézett és burkolólappal ellátott fürdőszobába szerelhet. A kádat a szerelési útmutató szerint és az eredeti lábra szerelve kell elhelyezni. Az eredeti támasztékra (lábra) kell ültetni. Lapozzon a 112. oldalra!

Rendelhetek az Avocado kádhoz paravánt? Az Avocado kádhoz nincs kádparaván. A kádat olyan ügyfeleknek terveztük, akiknek kisebb a fürdőszobájuk, mégis kényelmesen szeretnének fürödni. Ha fürödni és zuhanyozni is szeretne, ajánlom Önnek a hasonlóan helytakarékos BeHappy koncepciót, káddal, mosdóval és kádparavánnal, vagy egy Rosa 140×105-ös kádat VSK2-es kádparavánnal. Alaprajzban csak egy kicsivel nagyobb, mint az Avocado (150 × 75), mégis lehetővé teszi a kényelmes fürdést és a praktikus zuhanyozást. A Rosa kádat kiegészítheti Rosa mosdóval vagy kapaszkodóval és fejtámlával, ily módon tökéletesen harmonikus fürdőszobája lesz. Lapozzon a 24. oldalra!

Normális jelenség, ha a Rosa kádon elhelyezett kádparaván túloldalán, a kádon víz jelenik meg?

Egyéb Hol tudom megtekinteni vagy esetleg meg is vásárolni termékeiket? A RAVAK szerződéses partnereinél az ország egész területén. Ezek listáját, valamint a kiállított termékeket megtalálják weboldalunkon, a www.ravak.hu címen.

Megrendelhetem Önöknél a termék beszerelését? Igen, megrendelheti Szolgáltatásunkról a weboldalunkon a www.ravak.hu oldalon, a Szerviz pont alatt tájékozódhat.

Lehet vágni vagy fúrni az öntött műmárványt?

Igen, ez megszokott. A kádparaván a víz közvetlen szétspriccelését akadályozza meg. Nem vízhatlan, ezért lehet a falhoz hajtani. Emiatt jelenhet meg víz a túlsó oldalon, amely az alsó résen szivárog ki. Lapozzon a 166. oldalra!

Az öntött műmárványból vízsugárral ajánlott vágni. Otthoni körülmények között akár fémfűrészt is használhat, de magas fokú körültekintéssel dolgozzon!

Utólagosan is vásárolhatok és felszerelhetek kapaszkodót a kádamhoz?

Mit tegyek, ha egyedi zuhanykabint szeretnék?

Erre is gondoltunk. Önnek az univerzális rozsdamentes acél kapaszkodót ajánljuk, amelyet a kapaszkodóhoz csomagolt szegecsekkel tud felszerelni. Jó tanácsunk, hogy ezt a kapaszkodót nem csak a kádra, hanem speciális, M8-as tiplivel akár a falra is felszerelheti. Lapozzon a 159. oldalra!

A www.ravak.hu webcímű honlapunkon található konfigurátor segít lépésrőllépésre megtervezni az egyedi zuhanysarkot a zuhanykabin formája, mérete és színe alapján (zuhanykabin, zuhanyajtó, fix oldalfal). Egyben részletes tájékoztatást kap az árakról és szállítási időkről is.

Milyen tisztítószerrel kezelhetem a fürdőkádat, ha nem használhatok szemcsés súrolószert? Az akrilkádak tisztításához a RAVAK tisztítószereket ajánlunk, amelyeket kifejezetten az akrilhoz hasonló újabb anyagokhoz fejlesztettek ki. A megszokott folyékony súrolószerek szemcséket tartalmaznak, amelyek összekarcolják a kád felületét. Más tisztítószerek klórt és egyéb anyagokat tartalmaznak, amelyek károsíthatják a kád anyagát. A RAVAK tisztítószerek feloldják a lerakódott szennyeződést, és nem teszik tönkre a kád fényes felületét. A kádak tisztántartásához használja RAVAK Cleaner szórófejes folyékony tisztítószert! Lapozzon a 209. oldalra!

Telefonszámaink

06-1 223-1315 06-1 223-1316 További kérdése van? Írjon nekünk online a www.ravak.hu oldalon!

23


2

1

RAVAK koncepciók

Tökéletes összhangot teremtenek 24


Koncepció = A RAVAK koncepció komplex értelmezése a fürdőszobai kiegészítőknek. Minden egyes darabját úgy terveztük, hogy együttesen harmonikus egységet alkossanak, használható megoldásokat kínáljanak és megkönnyítsék a mindennapi használatot.

4

A RAVAK termékkínálat hat tökéletesen összehangolt egységből – koncepcióból tevődik össze. Egyenként fürdőkádat, mosdót, fürdőszobabútort tükörrel, csaptelepet és különféle kiegészítőket kínálnak ugyanabban a stílusban. A RAVAK koncepciók a legkisebbtől a legnagyobbig minden fürdőszobában használhatóak.

3

1

Kád és kádkiegészítők

2

Kádparaván és ajtó

3

Mosdó és fürdőszobabútor

4

Csaptelep 25


Chrome koncepció A legszélesebb termékcsalád a magyar piacon

újdonság

Csak tökéletes elemekből állhat össze a tökéletes egység.

Lapos és ovális belső kialakítású kádak Lapozzon a 144. oldalra! 26

Kádparavánok Lapozzon a 160. oldalra!

Zuhanykabinok különböző formákban Lapozzon a 62. oldalra!


Chrome koncepció

Zuhanytálcák vagy zuhanyfolyókák Lapozzon a 104. vagy 109. oldalra!

Mosdók, dupla mosdó, kézmosók és fürdőszobabútorok Lapozzon a 178. oldalra!

Csaptelepek Lapozzon a 198. oldalra! 27


Classic koncepció Egy klasszikus kád is lehet kényelmes

Klasszikus stílusú fürdőszoba tele praktikus és egyszerű megoldásokkal.

Széles és lapos fenekű kádak Lapozzon a 146. oldalra! 28

Kádparavánok és zuhanyajtók Lapozzon a 160. oldalra!

Kiegészítők Lapozzon a 146. oldalra!


Classic koncepció

Mosdó, dupla mosdó és kézmosó különböző méretekben Lapozzon a 180. oldalra!

Fürdőszobabútorok négy színben, minőségi impregnálással és vasalatokkal Lapozzon a 181. oldalra!

29


Rosa koncepció Okos megoldás minden fürdőszobába

A koncepció a legkisebb és a luxus méretű fürdőszobákhoz is alkalmazható. A kád eredeti és időtlen formavilága az összes kiegészítőnél visszaköszön.

Meglepően kényelmes kádak Lapozzon a 118 - 123. oldalra! 30

Kádparavánok Lapozzon a 166. oldalra!

Kiegészítők Lapozzon a 118 - 123. oldalra!


Rosa koncepció

Mosdók különböző méretekben Lapozzon a 180. oldalra!

Fürdőszobabútorok három színben Lapozzon a 183. oldalra!

Rosa csaptelepek Lapozzon a 194. oldalra! 31


Evolution koncepció Rendkívüli formavilág kivételes fürdőszobákba Az utánozhatatlan design teljesen betölti még a legnagyobb fürdőszobákat is. Így az azonos stílusú kád, mosdó és bútor mellett nincs szükség egyéb kiegészítőre.

Természetes formájú kádak Lapozzon a 138. oldalra! 32

Kiegészítők Lapozzon a 138. oldalra!


Evolution koncepció

Mosdók Lapozzon a 186. oldalra!

Fürdőszobabútorok fényes fehér színben Lapozzon a 187. oldalra!

Tükör beépített LED világítással és üvegpolc Lapozzon a 187. oldalra! 33


Avocado koncepció

A koncepció kicsi, mégis kényelmes kádból és praktikus mosdóból áll. Kitűnő választás a legkisebb fürdőszobákhoz.

Maximálisan helytakarékos kádak Lapozzon a 124. oldalra! 34

Kád fölé helyezhető mosdók bőséges rakodófelülettel. Lapozzon a 188. oldalra!


BeHappy koncepció

A BeHappy kádak elférnek a legkisebb fürdőszobákban is, formájuk a kényelmes fürdést és zuhanyozást is lehetővé teszi.

Víz- és helytakarékos kádak Lapozzon a 128. oldalra!

Falra hajtható kádparavánok Lapozzon a 162. oldalra!

Kád fölé is szerelhető sarok mosdók Lapozzon a 189. oldalra! 35


Zuhanykabinok és zuhanyajtók Széles zuhanykabin és zuhanyajtó kínálatunkat 8 termékcsaládra osztottuk fel. Többek között választhat a különböző formák, méretek, nyílások, színek és betétlemezek közül is.

Supernova

40. oldal

Blix

48. oldal

Chrome

62. oldal

SmartLine

68. oldal

újdonság

36


Rapier

52. oldal

Pivot

58. oldal

Brilliant

72. oldal

Elegance

80. oldal

ĂşjdonsĂĄg

37


Különféle lehetőségek mindenki számára… Színválaszték a zuhanykabinok és zuhanyajtók kereteihez Fehér

lakkozott felületű, erős alumínium Többek közt a Supernova, Blix, Rapier, Pivot, Chrome, Elegance termékcsaládban választható

Szatén

eloxált felületű, erős alumínium Többek közt a Supernova (csak egyes termékek), Blix, Rapier, Pivot, Chrome termékcsaládban választható

Króm

krómozott fém zsanér / pánt / fogantyú SmartLine, Brilliant, Elegance termékcsaládban választható

Fényes

eloxált és polírozott felületű, erős alumínium Csak a Blix és Chrome termékcsaládnál választható

Betétlemez választék zuhanykabinokhoz, ajtókhoz és kádparavánokhoz Edzett biztonsági üveg - AntiCalc® védőréteg

Transparent

Mindegyik zuhanykabinhoz választható

díszítés nélkül

Grape

Supernova és Rapier termékekhez választható

Rain

Csak a Supernova termékekhez választható

Műanyag betétlemezek

Pearl

Csak a Supernova termékekhez választható

Fogantyú választék zuhanykabinokhoz és zuhanyajtókhoz

Supernova Free

Blix

Rapier

Pivot

Chrome

SmartLine

Brilliant

Elegance

38


Rögzítő- és toldóprofilok 20 mm

-10

20 mm

+10 0 A zuhanyk

sztatása m

indkét irán

yba 10 mm

lehet.

Zuhanyka

bin

Rögzítőprofil

NPS/ANPS toldóprofil

NPS/ANPS toldóprofil

abin elcsú

Rögzítőprofil A fal és a zuhanykabin vagy zuhanyajtó egymáshoz rögzítésére szolgál. Minden esetben tartozéka a terméknek.

Toldóprofil A zuhanykabin vagy zuhanyajtó pontos beállítására használható. Akár 2 cm-rel növelheti a termék szélességét. A Supernova, Blix és Pivot termékekhez választható.

Toldóprofil – Supernova NPS (1850 mm) / ANPS (1880 mm): Toldóprofil – Blix BLNPS: Toldóprofil – Pivot PNPS:

fehér / szatén 3 000 / 4 700 Ft fehér / szatén / fényes 3 000 / 4 700 / 4 700 Ft fehér / szatén 3 000 / 4 700 Ft

Szerelési segédlet a termékek pontos beállításához

1 1. 2. 3. 4. 5.

2

3

4

5

A zuhanyajtó és a fal között a szükségesnél jóval nagyobb a távolság? Mérje meg, hogy mekkora, és ennek megfelelően válasszon toldóprofilt. A munkafolyamat előtt olvassa el a szerelési útmutatót, majd a megfelelő oldalra szerelje fel a falra a toldóprofilt. Helyezze be a rögzítőprofilt (csak bele kell pattintani a toldóprofilba), és a biztonsági csavarokkal rögzítse a termék keretéhez. Az útmutató szerinti szigetelés után már készen is van. 39


Supernova

Abszolút megbízhatóság 40


Az AntiBlock rendszer egy életre szóló ígéret, amely garantálja a zuhanykabin hibamentes és csendes működését. A rendszer meggátolja az egymáson csúszó elemek összeakadását. 1.000.000 nyitásra teszteltük, ami annyit jelent, hogy egy négy tagú családban napi kétszeri zuhanyozással 171 évig garantált a megbízható működése. Az AntiBlock műszaki megoldásra 10 év jótállást biztosítunk.

A legnagyobb választékú termékcsaládunk összesen 11 féle zuhanykabin, zuhanyajtó, oldalfal és kádparaván típust kínál Önnek. Ezen felül két különböző színű keret és négy fajta betétlemez közül választhat.

EGYSZERŰ SZERELÉS

Egyszerűen beépíthető A termékeket összeszerelve szállítjuk

AZ ÜVEG VÉDELME

Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia

10 ÉV ANTIBLOCK GARANCIA

10 év AntiBlock garancia Az AntiBlock műszaki megoldásra a RAVAK 10 év jótállást biztosít. 41


Negyedköríves zuhanykabinok

Ár:

95 000,-tól

SKCP4 - négyrészes, negyedköríves,

Ár:

95 000,-tól

SKCP4 Sabina - négyrészes, negyedköríves,

tolórendszerű zuhanykabin

tolórendszerű, alacsonyított zuhanykabin

A legnépszerűbb termék a Supernova termékcsaládban. Örök életű keret és magas minőségű kivitel.

Speciális, alacsonyított SKCP4 zuhanykabin Sabina ülőkáddal való összeszerelésre. Egyesíti a fürdőkád és a zuhanykabin előnyeit.

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome, Sabina vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat SZATÉN

ANTIBLOCK GARANCIA

HALK MŰKÖDÉS

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Megnevezés Belépő (típus) (mm)

Méretek (mm)

HALK MŰKÖDÉS

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Keret színe

ANTIBLOCK GARANCIA

Gyermekei imádnak fürdeni? Kis fürdőszobában is megadhatja nekik ezt az élményt, köszönhetően az ülőkés zuhanytálcának.

Műanyag betétlemezek

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Pearl

FEHÉR

10 ÉV AZ ÜVEG VÉDELME

AntiBlock - Az AntiBlock egy életre szóló ígéret, amely garantálja a zuhanykabin tökéletes működését. Erre a műszaki megoldásra a RAVAK 10 év garanciát biztosít.

Műanyag betétlemezek

Színváltozat SZATÉN

3 mm

10 ÉV AZ ÜVEG VÉDELME

Ajánlott zuhanytálcák: Sabina

FEHÉR

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

SKCP4 - 80

500

775-795x775-795 95 000 99 400

163 500 153 200 166 900

SKCP4 - 80 Sabina

500

775-795x775-795 95 000

95 000

154 800

154 800

158 500

158 500

SKCP4 - 90

550

875-895x875-895 101 300 106 300 101 300 106 300 149 000 168 700 162 700 173 500

SKCP4 - 90 Sabina

550

775-795x775-795 101 300

96 500

158 800

158 600

168 200

164 400

149 600

Fehér Szatén

A termék magassága 1850 mm

A termék magassága 1700 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

42


Supernova

LEGNÉPSZERŰBB MODELL ÚJ DESIGN

Ár:

139 000,-tól

SKCP4 Free - négyrészes, negyedköríves,

Ár:

95 500,-tól

SKKP6 - hatrészes, negyedköríves,

tolórendszerű zuhanykabin

tolórendszerű zuhanykabin

Az SKCP4 modernizált változata megerősített felső és alsó profillal, és kizárólag üvegből készült ajtókkal. Függőleges belső profilt nélkülöző konstrukció.

Ez a termék képviseli a legkedvezőbb ár-érték arányt. Két fix részből és négy tolóajtóból áll. Hosszú élettartam, maximális merevség és törhetetlenség jellemzi.

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome, Sabina vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó, vagy padlóösszefolyó

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome, Sabina vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3/4 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat SZATÉN

FEHÉR

3 mm

10 ÉV AZ ÜVEG VÉDELME

HALK MŰKÖDÉS

ANTIBLOCK GARANCIA

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

ANTIBLOCK GARANCIA

HALK MŰKÖDÉS

Tökéletes szigetelés A Supernova termékcsalád konstrukciós megoldásai és a betétlemez rögzítésének módja garantálja a zuhanykabin maximális szigetelését.

Bővebben a 86. oldalon

Megnevezés (típus)

FEHÉR

10 ÉV AZ ÜVEG VÉDELME

Zuhanyozás közben nagyobb kényelmet biztosít a különböző színekben választható ülőke.

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Színváltozat

Műanyag betétlemezek Megnevezés Belépő (típus) (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

SKCP4 Free- 80

500

775-795x775-795

139 000

149 000

SKKP6 - 80

460

775-795x775-795 95 500

109 600

109 600

SKCP4 Free- 90

550

875-895x875-895

147 000

157 000

SKKP6 - 90

550

875-895x875-895 98 100

115 000

114 900

Transparent Keret színe

Pearl

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér Szatén Fehér Szatén

A termék magassága 1880 mm

A termék magassága 1850 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

43


Sarokbelépős zuhanykabin

Ár:

42 600,-tól

47 400,-tól

Ár:

SRV2-S + SRV2-S

ASRV3 + ASRV3

Két SRV2-S-ből áll, egyenként egy fix és egy mozgó elemmel. Két különböző méretű SRV2-S kombinálásával kialakíthat négyzetes vagy téglalap alaprajzú zuhanykabint.

A legszélesebb belépőjű Supernova zuhanykabin. Két ASRV3ból áll, egyenként egy fix és egy mozgó elemmel. Különböző méretekkel kialakíthat négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabint.

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

sarokbelépős, tolórendszerű zuhanykabin

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3 mm

sarokbelépős zuhanykabin

SZATÉN

FEHÉR

3 mm

10 ÉV

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

ANTIBLOCK GARANCIA

HALK MŰKÖDÉS

FEHÉR

10 ÉV

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

ANTIBLOCK GARANCIA

HALK MŰKÖDÉS

Lehetséges termék kombinációk: A

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Lehetséges termék kombinációk:

A - SRV2-S - választható méretek: 75 - 100 cm B - SRV2-S - választható méretek 75 - 100 cm

A

A - ASRV3 - választható méretek: 75 - 90 cm B - ASRV3 - választható méretek: 75 - 90 cm

(A kényelmes zuhanyozáshoz a 80 x 100 cm-es méretet javasoljuk) B

Megnevezés (típus)

SRV2-S - 75

B

Belépő Méretek (mm) (mm)

396

720 -740

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek Pearl

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén — — — 49 700  — 49 700  —

42 600

SRV2-S - 80

431

770 - 790 44 000

44 000

51 500

SRV2-S - 90

504

870 - 890 45 900 45 900 45 900

54 700

SRV2-S - 100

530

970 - 990 52 500

65 000 

— —

51 500

54 700 54 700 —

65 000 

Megnevezés Belépő (típus) (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek Pearl

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén Fehér Szatén — — — 59 900 — 59 900 —

ASRV3 - 75

495

720 - 740

47 400

ASRV3 - 80

543

770 - 790

49 500

63 200

63 200

54 700

ASRV3 - 90

635

870 - 890

51 900

66 700

66 900

FIGYELEM! A két SRV2 elem külön történő csomagolása miatt előfordulhat, hogy az ajtó csatlakozó mágnesszalagjai azonos polaritásúak. Ilyenkor a profil felső részén húzzuk ki a mágnes csíkot, és megfordítva helyezzük vissza.

FIGYELEM! A két ASRV3 elem külön történő csomagolása miatt előfordulhat, hogy az ajtó csatlakozó mágnesszalagjai azonos polaritásúak. Ilyenkor a profil felső részén húzzuk ki a mágnes csíkot, és megfordítva helyezzük vissza.

A termék magassága 1850 mm

A termék magassága 1880 mm

A termék szállítási határideje max. 8 hét Megjegyzés: A termék elemeit külön csomagoljuk. Zuhanykabinhoz legalább 2 db rendelése szükséges A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termék szállítási határideje max. 8 hét Megjegyzés: A termék elemeit külön csomagoljuk. Zuhanykabinhoz legalább 2 db rendelése szükséges A termékek szállítási határideje max. 4 hét

44


Supernova Felhasználási lehetőségek:

zuhanyajtó

fix oldalfal

zuhanykabin

A zuhanyozáshoz szükséges teret pontosan az Ön elképzelése és a fürdőszoba adottságai szerint alakíthatja. A következő kombinációkból választhat:

A termék egy ASDP3 és egy APSS összeszerelésével készül. Ár:

elölről belépős zuhanysarok

Zuhanyajtók és fix oldalfalak összekapcsolásával elképzelései szerinti zuhanysarkot alakíthat ki, amely a fürdőszoba igényeihez idomul. Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

SZATÉN

ASDP3 + APSS + APSS

A teljes összeget a fix oldalfalak árainak összeadásával és a szükséges méret szerinti zuhanyajtók árának összeadásával kapja meg.

FEHÉR

APSS

10 ÉV AZ ÜVEG VÉDELME

ASDP3 + APSS

SDOP + PSS

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3/4 mm

SDZ3 + PSS

68 400,- + 30 000,-tól

ASDP3 + APSS - zuhanyajtó + fix oldalfal -

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

SDZ2 + PSS

ANTIBLOCK GARANCIA

HALK MŰKÖDÉS

ASDP3

Alakítsa ki igényei szerint zuhanyzóját, akár 130 x 90 cm-es méretben is. A

A - zuhanyajtó - választható méretek: 70 - 130 cm B - fix oldalfal - választható méretek: 75 - 90 cm

B Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek

Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

APSS - 75

720 - 755

30 700

30 000

42 000

42 000

42 000

42 000

APSS - 80

770 - 805

31 600

31 600

42 700

42 700

42 700

42 700

APSS - 90

870 - 905

33 600

33 600

47 600

47 600

47 600

47 600

PSS - 75

720 - 755

30 700

42 000

42 000

PSS - 80

770 - 805

31 600

42 700

42 700

PSS - 90

870 - 905

33 600

47 600

47 600

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fix oldalfal és zuhanyajtó kombinációjával a mosógép is kényelmesen elfér a fürdőszobában.

A termék magassága 1880 mm A termék magassága 1850 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

45


Zuhanyajtó

Ár:

68 400,-tól

Ár:

63 900,-tól

ASDP3 - háromrészes, tolórendszerű zuhanyajtó

SDZ2 - befelé nyíló, kétrészes zuhanyajtó

Rendkívül tartós, extrém terhelést is kibíró, szinte törhetetlen zuhanyajtó. Nyilvános zuhanyzókhoz kifejezetten ajánljuk.

Ideális választás helyszűke esetén. Alapterületének mérete csupán 67 - 71 cm és két, zsanérral összekötött elemből áll. Ez a műszaki megoldás maximális belépési szélességet tesz lehetővé.

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

Javaslat: telepítse közvetlenül a

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

L

AZ ÜVEG VÉDELME

180°

10 ÉV

B/J VÁLTOZAT

ANTIBLOCK GARANCIA

R

HALK MŰKÖDÉS

SZATÉN

FEHÉR

Színváltozat

lecsempézett padlóra mini zuhanyfolyóka vagy padlóösszefolyó beépítésével.

3 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

FEHÉR

L

180°

R

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J VÁLTOZAT

T/AT profil (fehér / szatén) A T összekötő egy T alakú profil, amely nem a termék része. Több zuhanykabin, illetve zuhanyajtó soros összekapcsolását teszi lehetővé. Használható nyilvános zuhanyzókban.

Az SDZ2, SDZ3 és SDOP zuhanyajtók csak PSS fix oldalfallal, az ASDP3 zuhanyajtó csak APSS fix oldalfallal kombinálható.

Ár: 11 200,Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

ASDP3 - 80

395

770 - 810

68 400

68 400

79 600

79 600

79 600

79 600

ASDP3 - 90

461

870 - 910

70 500

70 500

84 400

84 400

84 400

84 400

ASDP3 - 100

528

970 - 1010

75 000

75 000

91 300

91 300

91 300

91 300

ASDP3 - 110

595

1070 - 1110

77 700

ASDP3 - 120

661

1170 - 1210

80 100

96 500  101 700 

96 500  101 700 

ASDP3 - 130

728

1270 - 1310

84 400

106 700 

106 700 

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

SDZ2 - 70

492

670 - 710

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

63 900

73 800

73 800

A termék magassága 1880 mm A termék szállítási határideje max. 8 hét

A termék magassága 1850 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

46

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek


Supernova

Ár:

70 700,-tól

61 100,-tól

Ár:

SDZ3 - háromrészes, befelé nyíló zuhanyajtó

SDOP - kifelé nyíló zuhanyajtó

Széles körben használható termék. 77 cm-től egészen 101 cm-es szélességű területeken alkalmazható.

Egy fix részből és egy kifelé nyíló ajtó részből áll. Az SDOP zuhanyajtó műszaki megoldása a legegyszerűbb és ezért árban a legkedvezőbb is.

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat FEHÉR

L

Színváltozat Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, FEHÉR Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

3 mm

180°

R

AZ ÜVEG VÉDELME

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J VÁLTOZAT

L

180°

R

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J VÁLTOZAT

Láthatatlan, teflonos kenőanyag A RAVAK összes termékéhez ajánljuk

Hiányoznak a centiméterek? Használjon toldóprofilt!

Bővebben 209. oldalon

Bővebben a 39. oldalon.

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Szatén

Fehér

Szatén

SDZ3 - 80

510

770 - 810

70 700

82 100

82 100

SDZ3 - 90

610

870 - 910

73 500

85 500

SDZ3 - 100

610

970 - 1010

75 800

91 500 

Megnevezés (típus)

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

SDOP - 70

485

673 - 710

61 100

65 400

65 400

85 500

SDOP - 80

485

773 - 810

65 000

73 900

73 900

91 500 

SDOP - 90

485

873 - 910

67 200

78 000

78 000

SDOP - 100

485

973 - 1010

68 800

81 600 

81 600 

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Műanyag betétlemezek

A termék magassága 1850 mm

A termék magassága 1850 mm

A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

Pearl

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

47


Blix

Megnyerő design, rendkívül kedvező áron 48


Könnyített stílus - a termék formáját nem zavarja egyetlen belső profil sem, csak ragyogó üveg és a elegáns keret kombinációjából áll. A könnyed benyomást tovább erősíti az ergonomikus és praktikus fogantyú.

EGYSZERŰ SZERELÉS

Egyszerű karbantartás - az üveglapok okos billenőmechanikája megkönnyíti Önnek a zuhanykabin alapos tisztítását. Ennek köszönhetően nagyon egyszerűen elérhetőek a látszólag nehezen hozzáférhető helyek is.

Egyszerűen beépíthető csupán néhány csavarra van szüksége

HALK MŰKÖDÉS

Hibátlan és halk működést biztosító mechanika

AZ ÜVEG VÉDELME

Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia

SilentRun

49


Negyedköríves zuhanykabin

Ár:

125 800,-tól

BLCP4 - négyrészes, negyedköríves zuhanykabin

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso,

6 mm

FÉNYES

SZATÉN

zuhanykabin

FEHÉR

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

HALK MŰKÖDÉS

Ajánlott zuhanytálcák: Angela, Perseus,

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

133 500,-tól

Kedvező árú, sarokbelépős zuhanykabin. A vezetőszerkezetet felül két görgő alkotja, alul az AntiBlock szerkezet, melyek együtt biztosítják a csendes záródást és nyílást.

Színváltozat

Elipso Pro, Elipso Pro Chrome, vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Ár:

BLRV2 - négyrészes, sarokbelépős

Tér- és költséghatékony megoldás. Két egyenes és két íves, mozgó üveg részből áll.

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Sarokbelépős zuhanykabin

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

HALK MŰKÖDÉS

Egészítse ki zuhanykabinját RAVAK termosztátos csapteleppel! Bővebben 202. oldalon

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent Keret színe Szatén

Fehér

BLCP4 - 80

490

775-795x775-795

125 800

141 000

125 800

BLRV2 - 80

435

775-790x775-790

133 500

149 600

133 500

BLCP4 - 90

565

875-895x875-895

129 000

146 900

129 000

BLRV2 - 90

500

875-890x875-890

139 000

156 900

139 000

A termék magassága 1900 mm

A termék magassága 1900 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

50

Fényes


Blix

Zuhanyajtók

A termék egy BLDP2 és BLPS összeszerelésével készül.

Ár:

93 900,- + 46 900,-

93 900,-

Ár:

BLDP2 + BLPS - zuhanyajtó + fix oldalfal -

BLDP2 - kétrészes zuhanyajtó

Egy fix oldalfal és zuhanyajtó összeszerelésével saját igényei szerint tudja kialakítani zuhanysarkát, 100 x 80 cm-től egészen 120 x 100 cm-ig.

Toldóprofilok (BLNPS) segítségével tökéletesen alkalmazkodó zuhanysarok alakítható ki. Akár 4 cm-rel is bővíthető mindkét oldalon.

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

elölről belépős zuhanysarok

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

HALK MŰKÖDÉS

SZATÉN

B/J

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

Színváltozat FÉNYES

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

FEHÉR

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

HALK MŰKÖDÉS

SZATÉN

B/J

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

Színváltozat FÉNYES

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

FEHÉR

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

BLNPS toldóprofil. Ár: 3 000 / 4 700 / 4 700 Ft (kiszereléstől függően fehér / szatén / fényes) zuhanyajtó

fix oldalfal

Megnevezés (típus)

BLPS - 80

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Méretek (mm)

770-790

Minden Blix terméknél használható.

zuhanysarok

Megnevezés (típus)

Transparent Keret színe

Belépő (mm)

Fényes

Szatén

Fehér

46 900

54 900

46 900

BLDP2 -100 B/J

410

Méretek (mm)

970-1010

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

93 900

108 200

93 900

BLPS - 90

870-890

49 900

58 000

49 900

BLDP2 -110 B/J

460

1070-1110

97 800

112 500

97 800

BLPS - 100

970-990

53 200

61 100

53 200

BLDP2 -120 B/J

510

1170-1210

101 500

116 200

101 500

A termék magassága 1900 mm

A termék magassága 1900 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

51


Rapier

Elegáns megoldás a fürdőszobájába 52


Erőteljes profilok – a tiszta üvegfelületek egyszerű eleganciája és a robosztus váz közötti kontraszt adja a Rapier zuhanykabinok egyedi megjelenését.

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

Helytakarékos csúszka-rendszer. Az ajtók nem a fürdőszoba terébe nyílnak, hanem vezetősínekben mozognak, így nem vesznek el feleslegesen hasznos helyet. A görgők nikkelkadmiumos bevonata biztosítja a hosszú élettartamot.

Könnyen tisztítható még a nehezen hozzáférhetőnek tűnő helyeken is

HALK MŰKÖDÉS

Hibátlan és halk működést biztosító mechanika

AZ ÜVEG VÉDELME

Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia

SilentRun

53


Negyedköríves zuhanykabin

Ár:

Sarokbelépős zuhanykabin

159 000,-tól

NRKCP4 - negyedköríves, négyrészes

Ár:

NRKRV2 - szögleletes, négyrészes

zuhanykabin

zuhanykabin

Feltűnő, egyedi stílus és funkcionalitás masszív és elegáns vezetőprofilokkal. A billenőmechanizmusnak köszönhetően mindenhol könnyen tisztítható.

A legkedvezőbb árú Rapier zuhanykabin.

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat SZATÉN

FEHÉR

HALK MŰKÖDÉS

Ajánlott zuhanytálcák: Angela, Perseus,

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

143 500,-tól

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

SZATÉN

FEHÉR

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

HALK MŰKÖDÉS

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

A Nautilus hidromasszázs panel fokozza a zuhanyozás élményét. Bővebben a 175. oldalon

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

NRKCP4 - 80

425

775-795x775-795

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

159 000

169 700

180 400

186 800

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

NRKRV2 - 80

425

770-790x770-790

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

143 500

153 700

169 700

176 000

NRKCP4 - 90

485

875-895x875-895

165 500

176 000

197 500

201 800

NRKRV2 - 90

495

870-890x870-890

151 600

160 000

180 400

186 800

NRKCP4 - 100

485

975-995x975-995

178 100

190 000

208 200

211 400

NRKRV2 - 100

565

970-990x970-990

159 000

169 700

192 000

201 800

A termék magassága 1900 mm

A termék magassága 1900 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

54


Rapier Felhasználási lehetőségek:

zuhanyajtó

fix oldalfal

zuhanysarok

Egy RPS fix oldalfal és egy zuhanyajtó összeszerelésével négyzetes vagy téglalap alaprajzú zuhanysarkot alakíthat ki. A következő kombinációkból választhat:

A képen egy NRDP4 és egy RPS kombinációja látható

Ár:

NRDP2 + RPS

NRDP2 + RPS + RPS

NRDP4 + RPS

NRDP4 + RPS + RPS

132 100,- + 57 100,-tól

NRDP4 + RPS - zuhanyajtó + fix oldalfal -

A teljes összeget a fix oldalfalak árainak összeadásával és a szükséges méret szerinti zuhanyajtók árának összeadásával kapja meg.

elölről belépős zuhanysarok

Az NRDP4 zuhanyajtóval a lehetséges legnagyobb zuhanysarkot állíthatja össze (RPS fix oldalfallal). 120 és 200 cm között, a megadott méretekben forgalmazzuk. Ajánlott zuhanytálcák: Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

HALK MŰKÖDÉS

SZATÉN

FEHÉR

RPS

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

NRDP4

Fontos, hogy biztosítsa a kényelmes zuhanyozáshoz szükséges méretet. Fontolja meg, hogy 80 x 80 cm-es helyett inkább 80 x 90 cm-es alapméretet választ.

Megnevezés (típus)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Méretek (mm)

Transparent

Grape

Keret színe Fehér

Szatén 57 100

Példa a zuhanyajtó és fix oldalfal felhasználására úgy, hogy a mosógép is elférjen a fürdőszobában.

Keret színe Fehér

Szatén

RPS - 80

770-790

59 500

RPS - 90

870-890

63 400

61 100

63 400

61 100

RPS - 100

970-990

67 400 

64 800 

67 400 

64 800 

59 500

57 100

A termék magassága 1900 mm A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

55


Zuhanyajtók

Ár:

110 200,-tól

Ár:

132 100,-tól

NRDP2 - kétrészes, csúsztatható zuhanyajtó

NRDP4 - négyrészes, csúsztatható zuhanyajtó

Robosztus zuhanyajtó egészen 120 cm-es szélességig. Vásárlás előtt el kell döntenie, hogy jobbos vagy balos változatot kíván használni.

A legszélesebb RAVAK zuhanyajtó középső belépővel. A lehetséges legnagyobb zuhanysarkot állíthatja így össze, egészen 120 x 200 cm-ig (RPS fix oldalfallal).

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

HALK MŰKÖDÉS

SZATÉN

B/J

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

Színváltozat

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

FEHÉR

B

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Ajánlott zuhanytálcák: Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat SZATÉN

FEHÉR

SilentRun AZ ÜVEG VÉDELME

HALK MŰKÖDÉS

ÜVEGLAPOK KIBILLENTÉSE

A zuhanyozás közbeni komfortot növelheti egy elegáns ülőkével. Bővebben a 86. oldalon

Megnevezés (típus)

NRDP2-100 B/J

Belépő (mm)

Méretek (mm)

395

970-1010

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

110 200

119 800

130 200

137 700

Megnevezés (típus)

NRDP4-120

Belépő (mm)

Méretek (mm)

470

1170-1210

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

132 100

142 900

157 500

Szatén 157 500

NRDP2-110 B/J

445

1070-1110

114 300

124 200

136 500

142 000

NRDP4-130

520

1270-1310

136 200 

147 300 

169 700 

169 700 

NRDP2-120 B/J

495

1170-1210

118 500

128 500

142 900

148 400

NRDP4-140

570

1370-1410

140 500 

151 700 

169 700 

169 700 

NRDP4-150

620

1470-1510

144 800 

156 100 

180 400 

180 400 

NRDP4-160

670

1570-1610

149 000 

160 600 

186 800 

186 800 

NRDP4-170

720

1670-1710

153 200 

165 100 

191 000 

191 000 

NRDP4-180

770

1770-1810

157 400 

169 400 

197 500 

197 500 

NRDP4-190

820

1870-1910

161 900 

174 100 

212 400 

212 400 

NRDP4-200

870

1970-2010

166 000 

178 700 

212 400 

212 400 

A termék magassága 1900 mm. B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat

A termék magassága 1900 mm.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termék szállítási határideje max. 8 hét

56

A termékek szállítási határideje max. 4 hét


Rapier

57


Pivot

Modern és megbízható 58


A Pivot ajtóforgórendszer – nincs görgő, csak az egyszerű, elpusztíthatatlan ajtónyitó rendszer, amely semmilyen karbantartást nem igényel. Maga a pánt magas minőségű rozsdamentes acélból készült.

B

Ergonomikus fogantyú két funkcióval Lefelé fordítva növeli a zuhanysarok eleganciáját, felfelé fordítva pedig praktikus törülköző tartóként használhatja.

B/J VÁLTOZAT

Jobb / bal változat a termék 180 fokban elforgatható

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Minimális számú profil mindenhol könnyen hozzáférhető

180°

J

AZ ÜVEG VÉDELME

Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia 59


Ár:

119 000,-tól

Sarokbelépős zuhanysarok

A képen egy PDOP2 és egy PPS kombinációja látható

Ár:

97 300,- + 45 700,-tól

PSKK3 - háromrészes, negyedköríves, kifelé

PDOP2 + PPS - zuhanyajtó + fix oldalfal -

Minimális számú fémprofil, maximális nagyságú üvegfelületek. A letisztult és modern design, és költséghatékonyság jellemzi.

A fix oldalfal és a zuhanyajtó összekötésével sokféle méretű és alakú zuhanysarok építhető. Alakítson ki akkora teret, amekkorát csak akar: 80 x 80 cm-től akár 120 x 100 cm méretig.

Ajánlott zuhanytálcák: Ronda, Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Ajánlott zuhanytálcák:

nyíló zuhanykabin

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat SZATÉN

B

180° AZ ÜVEG VÉDELME

FEHÉR

J

J

elölről belépős zuhanysarok

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J VÁLTOZAT

Színváltozat

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

SZATÉN

B

180° AZ ÜVEG VÉDELME

FEHÉR

B

J

B/J VÁLTOZAT

PDOP2

A fehér keretes zuhanysarok kétféle változatban létezik: fehér vagy króm pántokkal és fogantyúkkal. A szatén változat pántjai és fogantyúi szatén színűek. zuhanyajtó

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe + zsanérok és fogantyúk színe Fehér + Króm / Fehér

Szatén + Szatén

Megnevezés (típus)

fix oldalfal

Méretek (mm)

zuhanysarok Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér

Szatén

PSKK3 - 80

490

770-795x770-795

119 000

132 000

PPS - 80

770-795

45 700

53 400

PSKK3 - 90

490

870-895x870-895

127 100

139 800

PPS - 90

870-895

49 400

56 600

PSKK3 - 100

490

970-995x970-995

136 500 

149 200 

PPS - 100

970-995

52 600

60 000

A termék magassága 1900 mm A termék szállítási határideje max. 8 hét

A termék magassága 1900 mm

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

60

PPS

Negyedköríves zuhanykabin


Pivot

Zuhanyajtók

Ár:

89 000,-tól

Ár:

97 300,-tól

PDOP1 - egyrészes, kifelé nyíló zuhanyajtó

PDOP2 - kétrészes, kifelé nyíló zuhanyajtó

Univerzális ajtó, mely saját tengelye körüli elforgatásával jobbos vagy balos változatban is használható. PNPS toldóprofil segítségével mindkét oldalon legfeljebb 4 cm-rel szélesítheti a terméket. Kombinálható a PPS fix oldalfallal.

A PDOP1 zuhanyajtónál szélesebb, kétrészes megoldás. 100, 110 és 120 cm szélességben választható.

Ajánlott zuhanytálcák: Angela, Aneta, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

SZATÉN

B

6 mm

J

AZ ÜVEG VÉDELME

FEHÉR

J

180°

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J VÁLTOZAT

PDOP1/2 A

Színváltozat SZATÉN

B

FEHÉR

J

180° AZ ÜVEG VÉDELME

J

B/J VÁLTOZAT

A termék szélességének bővítéséhez használhatja a PNPS toldóprofilt, amely kiválóan alkalmazkodik az akár 4 cm-es építési egyenetlenségekhez is, a fal mindkét oldalán.

Alakítson ki olyan teret, amilyenre szüksége van, akár 120 x 100 cm méretig. A - zuhanyajtó választható méretek: 80 - 120 cm B - fix oldalfal választható méretek: 80 - 100 cm

PPS

B

Színváltozat

PNPS fehér / szatén: 3 000,- / 4 700,-

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe + zsanérok és fogantyúk színe Fehér + Króm / Fehér

Szatén + Szatén

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe + zsanérok és fogantyúk színe Fehér + Króm / Fehér

Szatén + Szatén

PDOP1 - 80

492

761-811

89 000

102 100

PDOP2 - 100

492

961-1011

97 300

PDOP1 - 90

592

861-911

93 500

106 200

PDOP2 - 110

592

1061-1111

101 300 

114 000 

PDOP2 - 120

592

1161-1211

106 900 

119 400 

110 000

A termék magassága 1900 mm A termék magassága 1900 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

61


Chrome

A finom részletek gazdagsága

62

újdonság


A harmonikusan ovális forma minden elemnél visszaköszön, mint például a fogantyúnál vagy a zuhanykabint merevítő rúdon. A design így egységes egészet alkot.

Maximális stabilitás a szilárd falhoz rögzített merevítővel, így a zuhanykabin tökéletesen merevvé válik. A csuklós merevítő megjelenése önmagában is egyedülálló.

Tökéletesen összehangolt fürdőszoba KONCEPCIÓ

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

Emelőmechanizmus és automatikus záródás Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia 63


Zuhanyajtók

Negyedköríves zuhanykabin

Ár:

185 900,-tól

Ár:

97 000,-tól

CSKK4 - négyrészes, negyedköríves, kifelé

CSD1 - egyrészes zuhanyajtó

A keret nélküli zuhanykabin a hagyományos zsanérok helyett az egyedülálló formavilágba olvadó ajtópántok segítségével nyitható. A kétrészes ajtó biztosítja a kényelmes belépést.

Az ajtó kifelé és befelé is nyitható, mely így megkönnyíti a zuhanyozás utáni szellőztetést. A termék nem használható fix oldalfallal.

Ajánlott zuhanytálcák: Elipso, Elipso Pro,

Ajánlott zuhanytálcák: Angela, Aneta, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

nyíló zuhanykabin

Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

Színváltozat FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

6 mm

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Belépő (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent

Méretek (mm)

B

Keret színe Szatén

Fehér

FEHÉR

J

J

B/J VÁLTOZAT

A praktikus, két irányba nyitható ajtónak hála, egy csepp víz sem kerül a padlóra zuhanyozás után.

Megnevezés (típus)

Fényes

SZATÉN

180° SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

A talapzat szigetelését az alsó vízlevezető és a 10 mm magas küszöb biztosítja.

Megnevezés (típus)

Színváltozat FÉNYES

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

CSKK4 - 80

635

780-800x780-800

185 900

208 200

185 900

CSD1 - 80

635

775-805

97 000

111 600

97 000

CSKK4 - 90

635

880-900x880-900

190 900

213 600

190 900

CSD1 - 90

755

875-905

101 200

116 600

101 200

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

64

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét


Chrome

Ár:

118 900,-tól

Ár:

139 300,-tól

CSD2 - kétrészes zuhanyajtó

CSDL2 - kétrészes zuhanyajtó

A hagyományos zsanérok helyett alkalmazott, a sarkokba szerelt ajtópántok páratlan stabilitást és simulékonyságot adnak az ajtó nyitásának. A CSD2 nem kombinálható fix oldalfallal.

A termékcsalád legszélesebb típusa. A zuhanyajtó két részből áll és mindkét irányban nyitható. A befelé nyílás abban az esetben hasznos, ha Ön nem szeretné, hogy az ajtón maradó vízcseppek a földre csöpögjenek.

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

Ajánlott zuhanytálcák:

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

B

6 mm

180° AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

J

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J VÁLTOZAT

Válasszon csaptelepet ugyanebben a stílusban!

Színváltozat

Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

J AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

A CSD1, CSD2 és CSDL2 zuhanyajtókat zuhanyfülkékhez terveztük, fix oldalfalakkal nem kombinálhatóak.

Bővebben a 198. oldalon

Megnevezés (típus) CSD2 - 100

Belépő (mm) 655

Edzett biztonsági üveg Transparent

Méretek (mm) 975-1005

Megnevezés (típus)

Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

118 900

137 400

118 900

CSD2 - 110

655

1075-1105

121 600

142 000

121 600

CSD2 - 120

655

1175-1205

126 600

145 100

126 600

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

CSDL2 - 120

Belépő (mm) 1020

Edzett biztonsági üveg Transparent

Méretek (mm) 1175-1205

Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

139 300

159 700

139 300

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

65


Zuhanysarok

A képen két CRV2 kombinációja látható

Ár:

106 600,- + 106 600,-tól

CRV2 + CRV2

A képen egy 80 cm-es CRV2 és egy 120 cm-es CRV2 kombinációja látható

Ár:

106 600,- + 118 900,-tól

CRV2 + CRV2

zuhanyajtó + zuhanyajtó = zuhanysarok

zuhanyajtó + zuhanyajtó = zuhanysarok

Két ugyanolyan méretű zuhanyajtó kombinálásával négyzetes alapú zuhanysarkot alakíthat ki. A zuhanysarok összeállításához két darab CRV2 zuhanyajtó szükséges.

A különböző méretek kombinálásával tetszőleges téglalap alapú zuhanysarok alakítható ki. A zuhanysarok összeállításához két darab CRV2 zuhanyajtó szükséges.

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus,

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

B

6 mm

180° AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

J

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J VÁLTOZAT

Színváltozat FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

B

180° SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

J

B/J VÁLTOZAT

Lehetséges termék kombinációk:

FIGYELEM! A két CRV2 elem külön történő csomagolása miatt előfordulhat, hogy az ajtó csatlakozó mágnesszalagjai azonos polaritásúak. Ilyenkor a profil felső részén húzzuk ki a mágnes csíkot, és megfordítva helyezzük vissza.

A

A – CRV2 - választható méretek: 80 - 90 cm B – CRV2 - választható méretek: 80 - 120 cm

B

Megnevezés (típus) CRV2 - 80

Belépő (mm) 635

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent

Megnevezés (típus)

Keret színe

Belépő (mm)

Fényes

Szatén

Fehér

780-800

106 600

118 900

106 600

CRV2 - 80

635

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

780-800

106 600

118 900

106 600 109 300

CRV2 - 90

635

880-900

109 300

122 000

109 300

CRV2 - 90

635

880-900

109 300

122 000

CRV2 - 100

635

980-1000

114 700

126 600

114 700

CRV2 - 100

635

980-1000

114 700

126 600

114 700

CRV2 - 110

710

1080-1100

116 600

127 000

116 600

CRV2 - 110

710

1080-1100

116 600

127 000

116 600

CRV2 - 120

710

1180-1200

118 900

129 700

118 900

CRV2 - 120

710

1180-1200

118 900

129 700

118 900

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

66

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét


Chrome Felhasználási lehetőségek:

zuhanyajtó

zuhanyajtó vagy fix oldalfal

zuhanysarok

Egy zuhanyajtó és egy másik zuhanyajtó vagy fix oldalfal összeszerelésével négyzet vagy téglalap alapú zuhanysarok alakítható ki. A következő lehetőségek közül választhat:

CRV2

CPS

CRV2 A termék egy CRV2 zuhanyajtó és egy CPS fix oldalfal összeszerelésével készül

J

CRV2

A teljes összeget a két zuhanyajtó vagy a zuhanyajtó és a fix oldalfal árainak összeadásával kapja meg. Ár:

106 600,- + 65 800,-tól

CRV2 + CPS

zuhanyajtó + fix oldalfal = zuhanysarok

Zuhanyajtó és fix oldalfal kombinálásával kialakított zuhanysarok mellett könnyen elférhet a mosdó vagy a mosógép. Ajánlott zuhanytálcák: Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Színváltozat FÉNYES

SZATÉN

B

B

180° AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

FEHÉR

J

B/J VÁLTOZAT

Úgy válasszon méretet, hogy a kényelmes zuhanyozáshoz szükséges tér biztosított legyen. Például a 90 x 90 cm-es négyzetes alap helyett inkább a 80 x 100 cm-es összeállítást javasoljuk, mely közel ugyanakkora helyen nagyobb mozgásteret ad.

Összehangolt stílusú megoldások akár az Ön fürdőszobájában is. Megnevezés (típus)

Edzett biztonsági üveg Transparent

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Fényes

Szatén

Fehér

CPS - 80

655

780-800

65 800

73 500

65 800

CPS - 90

655

880-900

70 800

78 500

70 800

CPS - 100

655

980-1000

71 200

80 800

71 200

Keret színe

FIGYELEM! A CRV2 és CPS elemek külön történő csomagolása miatt előfordulhat, hogy a csatlakozó mágnesszalagok azonos polaritásúak. Ilyenkor a profil felső részén húzzuk ki a mágnes csíkot, és megfordítva helyezzük vissza.

A termék magassága 1950 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

67


SmartLine

Kรถnnyed, minimalista design 68


Fali profil – a SmartLine zuhanykabin képes alkalmazkodni az építési egyenetlenségekhez. A fali profilnak köszönhetően akár 15 mm-el is állíthatja a beszerelési távolságot.

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

SmartLine pántok – a magas minőségű króm pántok és fogantyúk tükrözik a legújabb zuhanykabin trendeket és követik a SmartLine termékcsalád fényes, minimalista stílusát.

Emelőmechanizmus és automatikus záródás Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia 69


Negyedköríves zuhanykabin

Ár:

Sarokbelépős zuhanykabin

229 800,-tól

Ár:

229 800,-tól

SMSKK4 - négyrészes, negyedköríves, kifelé

SMSRV4 - négyrészes, sarokbelépős

Szimmetrikus, fényes design és helytakarékos zuhanykabin a SmartLine sorozatból. Nagy, edzett, biztonsági üvegfelületekből, magas minőségű króm pántokból és fogantyúkból áll.

Elegáns, négyzet alapú zuhanykabin, mely a SmartLine sorozatban a legszélessebb belépővel rendelkezik.

Ajánlott zuhanytálcák:

Ajánlott zuhanytálcák: Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

nyíló zuhanykabin

Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

A keret színe KRÓM

zuhanykabin

6 mm

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

A keret színe KRÓM

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

A talapzat szigetelését az alsó vízelvezető és a 18 mm magas, egyrészes küszöb biztosítja.

Válasszon a zuhanykabinhoz 30 mm-es esőztető zuhanyfejet! Bővebben a 204. oldalon

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Ár (összesen)

SMSKK4 - 80

761

785-800x785-800

229 800

SMSKK4 - 90

761

885-900x885-900

233 600

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Ár (összesen)

SMSRV4 - 80

763

785-800x785-800

229 800

SMSRV4 - 90

763

885-900x885-900

233 600

A termék magassága 1900 mm

A termék magassága 1900 mm

2 db rövid merevítő a csomag része

2 db rövid merevítő a csomag része

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

70


SmartLine

Zuhanyajtók

A képen egy SMSD2 és egy SMPS kombinációja látható

Ár:

141 500,- + 83 800,-tól

Ár:

141 500,-tól

SMSD2 + SMPS - zuhanyajtó + fix oldalfal -

SMSD2 - kétrészes kifelé nyíló zuhanyajtó

Zuhanyajtó és fix oldalfal összeszerelésével olyan teret alakíthat ki a zuhanyozáshoz, amilyet csak szeretne. Négyzetes vagy téglalap alaprajzút, kicsit vagy nagyobbat, pl. 120 x 100 cm.

Nyilvános fürdőkbe vagy vállalati felhasználásra ideális. A zuhanyajtót elhelyezheti egy beugróba vagy kiegészítheti fix oldalfallal (SMPS).

Ajánlott zuhanytálcák:

Ajánlott zuhanytálcák:

sarokbelépős zuhanykabin fix oldalfallal

Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

A keret színe KRÓM

B/J

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

A keret színe KRÓM

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Válasszon a jobbos vagy balos nyitású változatokból. A balos ajtóhoz balos, a jobbos nyitású ajtóhoz jobbos oldalfal szerelhető. A kombinációjukhoz B típusú ajtót válasszon.

Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

Ár (összesen)

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Ár (összesen) 141 500

SMPS - 80 B/J

785-800

83 800

SMSD2 - 90 B/J

629

A 889 – 906 / B 899 – 916

SMPS - 90 B/J

885-900

86 900

SMSD2 - 100 B/J

629

A 989 – 1006 / B 999 – 1016

144 000

SMPS - 100 B/J

985-1000

90 800

SMSD2 - 110 B/J

629

A 1089 – 1106 / B 1099 – 1116

147 800

SMSD2 - 120 B/J

629

A 1189 – 1206 / B 1199 – 1216

151 000

Az A típusú ajtó állítási lehetősége -11 mm +6 mm a névleges mérethez képest. A B típusú ajtó állítási lehetősége +16 mm a névleges mérethez képest. Pl. amennyiben az ajtó beszerelési mérete 889 – 906 mm között van, válassza az A változatot, amennyiben 899 – 916 mm között van, válassza a B változatot.

A termék magassága 1900 mm

A termék magassága 1900 mm

1 db rövid merevítő a csomag része

1 db rövid merevítő a csomag része

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

71


Brilliant

Kifinomult design, kiváló minőség, tiszta elegancia 72

újdonság


Csúszásmentes fogantyú – az elegáns fém és a csúszásmentes műanyag vegyítése különleges és praktikus kombináció.

Luxus fém elemek – a fém elemek lapos, lekerekített formája egyedi külsőt kölcsönöznek a Brilliant zuhanykabinoknak. A RAVAK fejlesztéseként egyedülálló technológiával a zsanérok mind kívülről rögzülnek. Így az üvegfelületek belülről akadálymentesen, egy mozdulattal takaríthatóak.

A Brilliant termékek kizárólag szilárd beton- vagy téglafalra szerelhetők. Előzetes merevítés kialakításával gipszkartonra, valamint speciális dübellel ytongfalra is szerelhető!

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

B SET ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

Emelőmechanizmus és automatikus záródás Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia A kiváló minőségű, krómozott elemek élettartama legalább 30 év 73


Negyedköríves zuhanykabinok

Ár:

194 700,-tól

BSKK4 - négyrészes, negyedköríves zuhanykabin Luxus és kényelem lehengerlő stílusba csomagolva. A kifelé nyíló ajtók kényelmes belépést tesznek lehetővé, miközben alig foglalnak el teret a fürdőszobából.

Ajánlott zuhanytálcák:

A keret színe

Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

8/6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B SET AZ ÜVEG VÉDELME

Megnevezés (típus) BSKK4 - 80 B SET 80 BSKK4 - 90 B SET 90 BSKK4 - 100 B SET 100

KRÓM

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

Belépő (mm)

Méretek (mm)

761

783-795x783-795

761

883-895x883-895

761

983-995x983-995

Ár 194 700 165 500 202 100 165 500 207 400 195 900

Ár (összesen) 360 200 367 600 403 300

A B SET tartalmazza a pántokat, zsanérokat, és egyes típusoknál a Brilliant merevítőket is. A külön megvásárolható rövid és hosszú merevítőkkel maximális stabilitás érhető el. Brilliant rövid merevítő 14 700,Brilliant hosszú merevítő 17 300,-

A termék magassága 1950 mm 2 db rövid merevítő a csomag része Javasoljuk a szakszerviz általi telepítést! www.ravak.hu vagy lásd 210. oldal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

74


Brilliant

Sarokbelépős zuhanykabin

Ár:

152 100,-tól

Ár:

136 600,-tól

BSRV4 - négyrészes, sarokbelépős

BSDPS - zuhanyajtó és fix oldalfal -

A belépő mérete akár 90 cm is lehet, mely a Brilliant zuhanykabin család legszélesebb belépőjét kínálja.

A Brilliant sorozat legnagyobb alap méretű zuhanysarka különböző méretekben elérhető. A lehetséges 90 x 120 mm-es méretnek köszönhetően akár egyszerre ketten is zuhanyozhatnak.

zuhanykabin

Ajánlott zuhanytálcák:

A keret színe

Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

8/6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B SET 80 BSRV4 - 90 B SET 90 BSRV4 - 100 B SET 100

KRÓM

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

Belépő (mm)

Méretek (mm)

763

783-795x783-795

763

883-895x883-895

905

983-995x983-995

Ajánlott zuhanytálcák:

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Ár 152 100 165 500 160 000 165 500 167 900 195 900

Ár (összesen) 317 600 325 500 363 800

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

Megnevezés (típus) BSDPS - 80 B/J B SET - 80 B/J BSDPS - 90 B/J B SET - 90 B/J BSDPS - 100 B/J B SET - 100 B/J BSDPS - 100x80 B/J B SET - 100 B/J BSDPS - 110x80 B/J B SET - 110 B/J BSDPS - 120x80 B/J B SET - 120 B/J BSDPS - 120x90 B/J B SET - 120 B/J

A termék magassága 1950 mm 2 db rövid merevítő a csomag része Javasoljuk a szakszerviz általi telepítést! www.ravak.hu vagy lásd 210. oldal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A keret színe

Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

8/6 mm

B SET AZ ÜVEG VÉDELME

Megnevezés (típus) BSRV4 - 80

elölről belépős zuhanysarok

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

BAL / JOBB VÁLTOZAT

KRÓM

B SET

B

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

Belépő (mm)

Méretek (mm)

527

783-795x783-795

527

883-895x883-895

627

983-995x983-995

627

983-995x783-795

627

1083-1095x783-795

627

1183-1195x783-795

627

1183-1195x883-895

Ár 136 600 142 400 145 100 142 400 151 600 157 800 147 400 157 800 149 300 157 800 155 100 157 800 159 000 157 800

Ár (összesen) 279 000 287 500 309 400 305 200 307 100 312 900 316 800

.1 db hosszú merevítő a csomag része 1 db rövid és 1 db hosszú merevítő a csomag része 2 db rövid merevítő a csomag része A termék magassága 1950 mm. B (bal) - a termék bal oldali változata. J (jobb) - jobb oldali változat Javasoljuk a szakszerviz általi telepítést! www.ravak.hu vagy lásd 210. oldal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

75


Zuhanyajtók

Ár:

93 100,-tól

Ár:

113 100,-tól

BSD2 - kétrészes zuhanyajtó

BSD3 - háromrészes zuhanyajtó

Ideális nyilvános fürdőkbe vagy üzleti felhasználásra. A zuhanyajtó 80 és 100 cm széles helyeken alkalmazható. A fali egyenetlenségek -10 és +5 mm között korrigálható.

A BSD2-nél szélesebb zuhanyajtó, akár 120 cm-es méretig választható. A fal pontatlanságához -15 és +10 mm között képes alkalmazkodni.

Ajánlott zuhanytálcák:

Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

8/6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

BAL / JOBB VÁLTOZAT

B SET ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

A keret színe KRÓM

B

Ajánlott zuhanytálcák:

8/6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

Választhat a jobbos vagy balos változatok közül. Az irányt úgy határozzuk meg, hogy kívülről nézve melyik oldalra nyílik az ajtó. Az egyes változatok úgyis megkülönböztethetők, hogy a pántok melyik oldalon találhatóak (a jobbosnál a jobb oldalon).

Megnevezés (típus) BSD2 - 80 B/J B SET - 80 B/J BSD2 - 90 B/J B SET - 90 B/J BSD2 - 100 B/J B SET - 100 B/J

Belépő (mm)

Méretek (mm)

529

790-805

529

890-905

629

990-1005

Ár 93 100 94 300 98 200 94 300 102 700 94 300

A termék magassága 1950 mm 1 db rövid merevítő a csomag része B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat Javasoljuk a szakszerviz általi telepítést! www.ravak.hu vagy lásd 210. oldal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

76

Ár (összesen) 187 400 192 500

A keret színe

Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

BAL / JOBB VÁLTOZAT

KRÓM

B SET

B

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

Válasszon a zuhanysarokhoz RAVAK termosztátos csaptelepet. Bővebben a 202. oldalon

Megnevezés (típus) BSD3 - 110 B/J B SET - 110 B/J BSD3 - 120 B/J B SET - 120 B/J

Belépő (mm)

Méretek (mm)

529

1085-1110

629

1185-1210

Ár 113 100 109 700 118 900 118 900

197 000

A termék magassága 1950 mm 1 db rövid merevítő a csomag része B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat Javasoljuk a szakszerviz általi telepítést! www.ravak.hu vagy lásd 210. oldal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

Ár (összesen) 222 800 237 800


Brilliant

Vegye körül magát a briliáns ragyogásával!

77


MÉRETRE SZABVA

Walk-In

Zuhanysarok korlátok nélkül Walk-In Wall - egyetlen fix oldalfal oldalsó belépővel. Szélessége 1000 mm, a magassága 2000 mm. 78

újdonság

Ár:

151 800,-

2013 májustól rendelhető


Walk-In

Ár:

315 400,-

Ár:

221 900,-

Walk-In Corner - két fix oldalfal egy bejárattal

Walk-In Free - két fix oldalfal két bejárattal

A fürdőszoba dísze.

Ez a tágas és szellős megoldás akár két ember számára is lehetővé teszi a kényelmes zuhanyozást.

Javaslat: Szerelje közvetlenül a csempézett padlóra zuhanyfolyókával

Javaslat: Szerelje közvetlenül a csempézett padlóra zuhanyfolyókával

vagy padlóösszefolyóval.

8 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

vagy padlóösszefolyóval.

8 mm

AZ ÜVEG VÉDELME

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

Minden Walk-In Corner termékhez tartozik 1 db hosszú merevítő

Megnevezés (típus) Walk-In Corner

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Ár

900

900 x 1200

315 400

A termék magassága 2000 mm 1 db hosszú merevítő és 1 db sarokelem a csomag része

Minden Walk-In Free termékhez tartozik 2 db hosszú merevítő

Megnevezés (típus) Walk-In Free

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Ár

900

1600

221 900

A termék magassága 2000 mm 2 db hosszú merevítő a csomag része

A Walk-In kombinációk - példák a termék lehetséges felhasználására: 1. kombináció

2. kombináció

3. kombináció

4. kombináció

Tervezze meg fürdőszobáját online konfigurátorunkkal, melyben minden Walk-In terméket egyedileg méretre szabhat (típus, szélesség, magasság szerint). További információért látogasson el honlapunkra a www.ravak.hu, vagy az egyedi.ravak.hu webcímre. A termékek szállítási határideje max. 4 hét Megjegyzés: Az új Walk-In termékcsalád 2013. májusától rendelhető

79


Elegance

A klasszikus luxus megtestesĂźlĂŠse 80


Fényűző megjelenés – a masszív, króm profilok és az átlátszó, edzett, biztonsági üvegek gyönyörű egységet alkotnak a klasszikus luxus kedvelőinek, mely soha nem megy ki a divatból.

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

Emelő mechanizmus – minden Elegance mozgó elem olyan forgó zsanérral van szerelve, mely nyitáskor 4 mmes emelkedést tesz lehetővé. Ezáltal a nyitás után a zuhanyajtók automatikusan becsukódnak, és pontosan ráfekszenek a zuhanytálca vagy a kád peremére.

Emelőmechanizmus és automatikus záródás Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia 81


Negyedköríves zuhanykabin

Ár:

345 100,-tól

ESKK2 - kétrészes, negyedköríves zuhanykabin Kétségtelenül az Elegance termékcsalád legpompásabb darabja. Két, egymástól független rész alkotja, melyek ki- és befelé is nyithatók. A belépő mérete rendkívül széles, 110 cm-es. Ajánlott zuhanytálcák:

Elipso, Elipso Pro, Elipso Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér (fogantyú nélkül)

Króm (fogantyú nélkül)

ESKK2 - 80

900

770-790x770-790

345 100

476 500

ESKK2 - 90

1000

870-890x870-890

351 000

495 400

ESKK2 - 100

1100

970-990x970-990

414 600

560 000

A termék magassága 1850 mm A termék szállítási határideje max. 8 hét

82

A termék szállítási határideje max. 4 hét

Színváltozat KRÓM AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

FEHÉR


Elegance

Szabja testre zuhanykabinját, és válasszon fogantyút egyedi igényei szerint

Fogantyú

Tec fehér fogantyú:

14 000,-

Tec króm fogantyú:

14 000,-

A fogantyút az Elegance termékekhez külön kell megrendelni, a termékek ára fogantyú nélkül értendő. 83


Sarokbelépős zuhanykabinok

Ár:

242 000,-tól

Ár:

234 700,-tól

ESKR2 - zuhanykabin két nyíló résszel

ESKPS - kifelé nyíló zuhanyajtó fix oldalfallal

Két nyíló részből áll, ezzel a RAVAK termékek között a legszélesebb belépőt nyújtja. Ennél a típusnál az ajtók kifelé és befelé is nyithatóak, ami nagyon egyszerűvé teszi a zuhanysarok szellőztetését

A luxus zuhanysarok helytakarékos változata, melynél csak az egyik ajtó nyitható. A zuhanysarok komplett egységként balos és jobbos kivitelben is rendelhető, kizárólag kifelé nyíló ajtóval. A termék egy ESKPS ajtóból és egy EPS fix oldalfalból áll.

Színváltozat

Ajánlott zuhanytálcák:

Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

KRÓM

FEHÉR

Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

A különböző színekben elérhető, elegáns ülőkék emelik a zuhanyozás kényelmét.

Színváltozat

Ajánlott zuhanytálcák:

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

FEHÉR

KRÓM

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

A fix oldalfalnak köszönhetően könnyedén elhelyezhető a mosdó, a fürdőszobaszekrény vagy akár a mosógép.

Bővebben a 86. oldalon

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér (fogantyú nélkül)

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér (fogantyú nélkül)

Króm (fogantyú nélkül)

Króm (fogantyú nélkül)

ESKR2 - 80

950

770-790x770-790

242 000

373 400

ESKPS - 80 B/J

670

770-790x770-790

234 700

366 100

ESKR2 - 90

1060

870-890x870-890

242 400

374 000

ESKPS - 90 B/J

770

870-890x870-890

239 000

369 000

ESKR2 - 100

1160

970-990x970-990

260 500

391 900

ESKPS - 100 B/J

870

970-990x970-990

250 100

381 500

A termék magassága 1850 mm A termék szállítási határideje max. 8 hét

84

A termék magassága 1850 mm B (bal) - balos változat. J (jobb) - jobbos változat A termék szállítási határideje max. 4 hét

A termék szállítási határideje max. 8 hét

A termék szállítási határideje max. 4 hét


Elegance

Zuhanyajtók

Ár:

149 600,-tól

Ár:

180 900,-tól

ESD1 - egyrészes zuhanyajtó

ESD2 - kétrészes zuhanyajtó

Magáért beszélő stílus meglepő áron. A zuhanyajtó jobbos vagy balos változatban is rendelhető. Minden esetben csak kifelé nyitható.

Nagyszerű zuhanyajtó a család legszélesebb belépő méretével (legfeljebb 99 cm). A kiváló szellőzés és a víz belső lecsepegtetése érdekében, a két rész kifelé és befelé is nyitható.

Színváltozat

Ajánlott zuhanytálcák:

Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

B/J

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

FEHÉR

KRÓM

J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Színváltozat

Ajánlott zuhanytálcák:

Gigant Pro, Gigant Pro Chrome vagy zuhanyfolyóka, vagy padlóösszefolyó

6 mm

AZ ÜVEG VASTAGSÁGA

AZ ÜVEG VÉDELME

KRÓM

FEHÉR

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

Ideális választás kerekesszéket használók számára.

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér (fogantyú nélkül)

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

Méretek (mm)

Króm (fogantyú nélkül)

Edzett biztonsági üveg Transparent Keret színe Fehér (fogantyú nélkül)

Króm (fogantyú nélkül)

ESD1 - 80 B/J

610

770-810

149 600

208 300

ESD2 - 110

890

1070-1110

180 900

238 500

ESD1 - 90 B/J

710

870-910

153 800

212 500

ESD2 - 120

990

1170-1210

185 800

243 500

ESD1 - 100 B/J

810

970-1010

158 300

216 800

A termék magassága 1850 mm

B (bal) - balos változat. J (jobb) - jobbos változat

A termék szállítási határideje max. 8 hét

A termék szállítási határideje max. 4 hét

A termék magassága 1850 mm

B (bal) - balos változat. J (jobb) - jobbos változat

A termék szállítási határideje max. 8 hét

A termék szállítási határideje max. 4 hét

85


Ovo ülőkék zuhanykabinokba Kényelem és pihenés

86


A praktikus ülőkén a lábmosás és a borotválás kellemesebb és egyszerűbb. Többé nem kell egy lábon egyensúlyoznia.

Kész zuhanykabinokban is élvezheti a különböző színekben megvásárolható ülőkék előnyeit.

Az OVO ülőkék minimum 15 cm falvastagságú, szilárd betonvagy téglafalra szerelhetők!

FELHAJTHATÓ

kg

150

TERHELHETŐSÉG

Helytakarékos megoldás, mert fel lehet hajtani a falhoz A maximális terhelhetőség 150 kg

87


Ovo P Ovo P orange

Ár:

Ovo P clear

Ovo P opal

Ovo P blue

Felhajtható

Ovo P • tökéletes kikapcsolódást tesz lehetővé és az elcsúszástól sem kell tartania • praktikus eszköz lábmosáshoz és -borotváláshoz • gyönyörű megjelenés és masszív konstrukció jellemzi • teherbírása 150 kg-ig garantált

Megnevezés (típus)

Szín

Ár

Ovo P clear

áttetsző

40 400

Ovo P opal

áttetsző fehér

40 400

Ovo P orange

áttetsző narancs

42 600

Ovo P blue

világoskék

42 600

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

88

Az Ovo ülőkék használatát 90 x 90 cm-nél nagyobb alapterületű zuhanykabinokban ajánljuk.

40 400,-tól


Ovo B

Zuhanykabin ülőkék Ovo B orange

Ár:

Ovo B clear

Ovo B opal

40 400,-tól

Felhajtható

Ovo B • modern, négyzet alakú ülőke • tökéletes kikapcsolódhat, miközben az elcsúszástól sem kell tartania • praktikus eszköz lábmosáshoz és -borotváláshoz

Ajánlott beszerelési magasság: 45 cm.

• gyönyörű megjelenés és masszív konstrukció jellemzi • teherbírása 150 kg-ig garantált Megnevezés (típus)

Szín

Ár

Ovo B clear

áttetsző

40 400

Ovo B opal

áttetsző fehér

40 400

Ovo B orange

áttetsző narancs

42 600

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

89


Zuhanytálcák és zuhanyfolyókák Széles kínálatunkból válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő típust

90


A RAVAK zuhanytálcák között különböző formájú, méretű, anyagú és designú termékeket talál. Két fő család közül választhat, melyben számos variáció található:

RAVAK zuhanyfolyókák ▪ ▪ ▪

akadálymentes kialakítás a padlózat felületét nem töri meg alacsony beépítési lehetőséget tesz lehetővé a zuhanykabinnak

▪ mélyebb, klasszikus formájú, akril zuhanytálcák ▪ extra lapos formájú és különösen ellenálló, öntött műmárvány zuhanytálcák

Antibac

®

Speciális védelem bizonyos baktériumok és gombák ellen Nagyobb biztonság zuhanyozás közben

CSÚSZÁSGÁTLÓ

25 ÉV GARANCIA A LEFOLYÓRA

A zuhanyfolyókákra extra hosszú, 25 év garanciát adunk 91


RAVAK zuhanytálcák A termékcsalád mind az öt tagjának megvannak a saját jellemzői. A jól bevált, klasszikus forma, vagy a divatos, lapos design? Válasszon Ön!

Kaskada

Galaxy

Egyszerűen megbízható, kedvező áron

Modern design és extra lapos forma

Bővebben a 96. oldalon

Ülőkés zuhanytálcák és minikádak Egy kád tulajdonságaival

Bővebben 98. oldalon

Ronda

Elipso

Angela

Perseus

Bővebben a 100. oldalon

Sabina

Aneta

Anyag: PMMA + ABS ragasztott, Antibac® Merevítés: LA típus – műgyanta EX, PU típus – poliuretán hab üvegszállal

90 mm Antibac®

92

185 mm

ZUHANYTÁLCA MÉLYSÉGE

SZERELÉSI MAGASSÁG

Anyag: PMMA + ABS ragasztott, Antibac® Merevítés: LA típus – műgyanta EX, PP, PAN típus – poliuretán hab üvegszállal

90 mm

50 mm

Ø

SZIFON ÁTMÉRŐJE

Antibac®

175 mm

ZUHANYTÁLCA MÉLYSÉGE

SZERELÉSI MAGASSÁG

Anyag: PMMA + ABS ragasztott, Antibac® Merevítés: LA típus – műgyanta

90 mm

270 mm

Ø

SZIFON ÁTMÉRŐJE

Antibac®

420 mm

ZUHANYTÁLCA MÉLYSÉGE

SZERELÉSI MAGASSÁG

52 mm

Ø

SZIFON ÁTMÉRŐJE


Zuhanytálcák újdonság

Galaxy Pro

Galaxy Pro Chrome

Öntött műmárványból, csúszásgátló felülettel.

Öntött műmárványból, lekerekített sarkokkal, a Chrome termékcsaládból.

Bővebben a 102. oldalon

Bővebben a 104. oldalon

Elipso Pro

Elipso Pro Chrome

Perseus Pro

Perseus Pro Chrome

Gigant Pro

Gigant Pro Chrome

Anyag: öntött műgyanta és őrölt dolomit keveréke Gyártási technológia: öntés

Anyag: öntött műgyanta és őrölt dolomit keveréke Gyártási technológia: öntés

15 mm

30 mm

ZUHANYTÁLCA MÉLYSÉGE

SZERELÉSI MAGASSÁG

90 mm

Ø

SZIFON ÁTMÉRŐJE

15 mm

30 mm

ZUHANYTÁLCA MÉLYSÉGE

SZERELÉSI MAGASSÁG

A Galaxy Pro zuhanytálcák magassága mindössze 30 mm, így ideális akadálymentes megoldást jelent, hiszen a padló síkjából alig emelkednek ki.

90 mm

Ø

SZIFON ÁTMÉRŐJE

93


Az önhordó zuhanytálcák beszerelése A

Lábakra szerelhető vagy süllyeszthető zuhanytálcák

LA típus

Öntött zuhanytálcák

süllyeszthető vagy lábakra szerelhető

süllyeszthető vagy lábakra szerelhető

LA típus, LA + BASE és LA+BASE+SET süllyeszthető vagy lábakra szerelhető

Kaskada

Galaxy Pro Galaxy Pro Chrome

Sabina mély zuhanytálcák

Ezeket a zuhanytálcákat a „tiszta öntés” technológiájával gyártják darált dolomit és műgyanta felhasználásával. A tálca 30 mm magas. Telepítésének három módja van: 1) Egyenesen a tiszta padlózatra ragasztjuk. 2) Az elkészült padlózatú fürdőszobába tartólábat (BASE Pro) használhatunk fel. 3) Tartólábat (BASE Pro) és SET-et használunk, amelyre rögzítjük az előlapot. A Galaxy Pro típusú zuhanytálcák előlapjának felületi kezelése megegyezik a zuhanytálca felületi kezelésével. Az előlap (SET) és a tartóláb (BASE Pro) nem része a zuhanytálcának, külön kell őket megvásárolni.

A Sabina mély zuhanytálcák hagyományos módszerrel, akrillemezből készülnek, forgácslap és üvegszál erősítéssel. A Sabina LA típus – alá- és körbefalazáshoz használhatóak. Az LA+BASE típusú Sabina zuhanytálcák lábakkal vannak ellátva (Sabina 90 Base). Az LA+BASE+SET típusok előlappal és lábakkal (Sabina 90 Base) vannak ellátva. A lábakat és az előlapot külön kell megrendelniük.

Galaxy

Az LA zuhanytálcát üvegszál, 19 mm-es forgácslap megerősítés és kétrétegű akrillap alkotja. Az LA típusú zuhanytálcákat a padlózatba történő besüllyesztéskor vagy perem alatti körbefalazáskor alkalmazzuk. A zuhanytálcát univerzális BASE típusú lábakkal könnyedén vízszintes helyzetbe hozhatjuk. A zuhanytálcát láb és előlap nélkül szállítjuk.

Zuhanytálca szerelése lábakra 1/ A lábakat helyezze el párhuzamosan a tálca tengelyével*. A zuhanytálca típusától függően mérje ki a tengelytől való megfelelő távolságot majd jelölje meg a 4 furat helyét a tálca alján.

1/ A padlózatban helyet kell kialakítani a lefolyónak. A tálca alatt az aljzat legyen szilárd és szigetelt, például csempe vagy beton.

2/ A megjelölt pontokon fúrja ki a 4 furatot Ø 3 mm fúróval. VIGYÁZAT – a furat ne legyen mélyebb 10 mm-nél, különben megsértheti a tálca alját! Erősítse a lábakat a tálcához a csavarokkal.

2/ A tálcát helyezze ideiglenesen a helyére és jelölje be a szifon és a tálca helyét a padlón.

3/ Állítsa lábaira a tálcát. A lábakat állítva hozza vízszintesbe a tálcát. A falon jelölje meg a tálca felső peremét, majd 100 mm-re a sarkaktól jelölje meg a tartók tengelyeit.

3/ A lefolyó alsó részét helyezze a kijelölt helyre és ha szükséges, használjon alátétet. A lefolyót csatlakoztassa a kanálishoz.

4/ A tengelyek mentén, 50 mm-re a tálca felső pereme alatt jelölje meg a furatok helyét, fúrja ki a Ø 8 mm-es furatokat, helyezze be a tipliket és csavarja be a műanyag tálcatartókat. A felső peremet töltse ki RAVAK szilikonos tömítővel és a zuhanytálcát helyezze fel. Húzza be és szerelje össze a lefolyót.

4/ A tálca leendő teljes helyén a padlóra vigyen fel hullámalakzatban RAVAK szilikonos tömítőt. Ebbe helyezze el a tálcát. Szerelje össze a lefolyó felső részét az alsó elemmel. A tálcát egyenletesen terhelve helyezze a helyére, úgy hogy beüljön. A tálcát a pereme mentén szigetelje le RAVAK szilikonos tömítővel.

*

94

Zuhanytálca szerelése padlóra

A zuhanytálca tengelye az az egyenes, amelyet a csúcsok közötti vonal alkot (szögletes zuhanytálcáknál) vagy a sarok és a körív közepe között (negyedköríves zuhanykabinoknál).


Zuhanytálcák B

Önhordó zuhanytálcák

PU típus

PP típus

PAN típus

EX típus

önhordó, az előlap és a tálca egy egységet alkot

önhordó. előlappal bővíthető

önhordó, tartalmazza az előlapot

önhordó, burkoláshoz

Galaxy Kaskada

Galaxy

Galaxy Kaskada

A PU típusú zuhanytálcát kétrétegű akrillap és üvegszállal kevert, poliuretánnal megerősített tartószerkezet alkotja. A PU zuhanytálca önhordó, az előlap együttesen van formálva a tálcával. A PU zuhanytálca telepítése csupán néhány percet vesz igénybe. Ha felszámoljuk a telepítési költségeket egy klasszikus zuhanytálca esetében, rájövünk, hogy a PU zuhanytálca a leggazdaságosabb.

A PP típusú zuhanytálca előlapja különálló tartozék. Megkülönböztetünk „N” típusú előlapot (a tálca három fal közötti elhelyezése esetén) és „L” típusút, melyet a sarokban, klasszikusan elhelyezett tálcánál alkalmazunk. A variálhatóság miatt az előlapot külön szükséges megrendelni, és a tálca ára nem tartalmazza. Az EX és PP típusú zuhanytálcák között szerkezeti különbség van a poliuretán megerősítés formájában. A PP zuhanytálca előlapja nem rögzíthető az EX típusú tálcához.

Az önhordó zuhanytálcák beszerelése 1/ A zuhanytálca alján lévő felületeket, amelyek érintkeznek a padlóval, csiszolópapírral érdesítse meg, majd vigye fel a felületre a szilikont (a zuhanytálca külső peremétől kb. 1 cm távolságra).

A PAN típusú zuhanytálca két elválasztható részből áll: a zuhanytálcából és az előlapból, mely a poliuretán megerősítéshez van rögzítve. Ebben az esetben az előlap a termék része, benne van az árban. A PAN típusú zuhanytálcákat, melyeknél az előlap különállóan csatlakozik, a Galaxy termékcsalád exkluzívabb tálcáinál (ELIPSO és MODUS) alkalmaztuk.

Az EX tipusú zuhanytálcát kétrétegű akrillap és üvegszállal kevert, poliuretánnal megerősített tartószerkezet alkotja. A PU zuhanytálcáktól annyival térnek el, hogy az akril előlap le van szelve a tálca oldaláról, lehetővé téve ezzel az oldalsó burkolást. Ebben az esetben a csempét a poliuretán megerősítésre ragasztjuk. Nem mindegyik szakembernek sikerül tökéletesen körbeburkolnia az íves zuhanytálcát.

Mitől egyedülállóak a PU, EX, PP és PAN típusú zuhanytálcák? Magas szilárdság – a tartósság garanciája

Az új egyedi poliuretán anyagunk biztosítja tálca 100 %-os stabilitását.

Formatartás – a tálca nem mozog és nem nyikorog 2/ A zuhanytálcát tegye a helyére, és nyomja a padlóhoz úgy, hogy a szilikon tömítő jól hozzátapadjon a padlóhoz. Ne feledje el a szerelési útmutató szerint előre elhelyezni a falra a tartókat, amelyek stabilizálják a zuhanytálca helyzetét.

3/ A PU zuhanytálcák együtt préselődnek az előlappal. A PAN vagy PP típusú zuhanytálcáknál a poliuretán tartóra erősítse az előlapot. Az EX típusú zuhanytálcánál az előlap helyett egyenesen a tartóra ragaszthatja a csempéket.

4/ Húzza meg a csavarokat majd nyomja bele a lefolyó fedelet. A végén a csempézés mentén szigetelje le a zuhanytálcát a RAVAK Professional szilikonos tömítő és a speciális műanyag lécek segítségével, amelyek a szerelőkészlet részei.

A levédett csúcstechnológia révén, mely a magasnyomású, üvegszállal kevert habosításban rejlik, olyan anyagot sikerült előállítani, mely tartósan térfogat- és formatartó. Tartós használat mellet sem mozdul el, így sokáig szolgálja Önt.

Egyszerű és gyors beszerelés

A klasszikus és megszokott szerelési folyamatot teljesen elfelejthetjük. A tökéletes telepítéshez és a csempék felragasztásához elegendő egy tubus RAVAK szilikon.

A víz tökéletes elfolyása Mindegyik új generációs zuhanytálcához 90 mm átmérőjű szifont használunk, ez percenként harminc liter víz lefolyását engedi, ezzel a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Minden egyes zuhanytálcát egyedi jelzéssel látunk el, ami minden egyes darabot pontosan azonosíthatóvá tesz.

95


Kaskada zuhanytálcák Zuhanytálcák mindenkinek – megbízható és költséghatékony

Antibac®

Gombák és baktériumok elleni védelem.

Mélyebb kialakítás

Antibac®

A zuhanytálca mélysége kb. 9 cm és tálca felülete jellegzetesen lépcsőzetes kialakítású.

Zuhanytálcáinkat egy speciális antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező anyagból gyártjuk, mely meggátolja bizonyos baktériumok és gombák szaporodását.

Univerzális felhasználás Ezeket a zuhanytálcákat közvetlenül a padlóra vagy lábakra szerelhetik, esetleg a padlóba is süllyeszthetik. Az EX változat körbecsempézhető.

96


Kaskada zuhanytálcák Ronda 80, 90

Angela 80, 90

Aneta 75 x 90

LA TÍPUS tartólábakra való szereléshez vagy padlózatba történő besüllyesztéshez

LA

LA

LA

EX

EX

PU

PU

EX TÍPUS önhordó, előlap nélkül, körbecsempézéshez

EX PU TÍPUS önhordó, előlap és a tálca egy egységet alkot

PU

Kaskada típusú zuhanytálcák

Ár

Kaskada típusú zuhanytálcák

Ár

Kaskada típusú zuhanytálcák

Ár 41 900

Ronda 80 LA

40 900

Angela 80 LA

41 900

Aneta 75 x 90 LA

Ronda 80 PU

45 500

Angela 80 PU

44 700

Aneta 75 x 90 PU

46 100

Ronda 80 EX

48 800

Angela 80 EX

48 000

Aneta 75 x 90 EX

51 100

Ronda 90 LA

43 100

Angela 90 LA

43 100

Ronda 90 PU

52 800

Angela 90 PU

52 000

Tartóláb

Ár

Ronda 90 EX

56 500

Angela 90 EX

55 500

Univerzális tartóláb Base 650

7 600

Tartóláb

Ár

Tartóláb

Ár

Univerzális tartóláb Base 600

7 400

Univerzális tartóláb Base 600

7 400

Univerzális tartóláb Base 650

7 600

Univerzális tartóláb Base 650

7 600

Felhasználható:

SKCP4 80, 90; SKCP4 Free 80, 90; SKKP6 80, 90; BLCP4 80, 90; PSKK3 80, 90; NRKCP4 80, 90; CSKK4 80, 90; SMSKK4-80, 90; BSKK4-80, 90

Felhasználható:

ASRV3 75 + ASRV3 90; ASDP3 90; SMSD2-90, BSD2-90; SDZ3 90, SDOP 90; SRV2-S 75 + SRV2-S 90; PDOP1 90; CSD1 90

Felhasználható:

SRV2-S + SRV2-S 80, 90; ASRV3 + ASRV3 80, 90; BLRV2 80, 90; NRKRV2 80, 90;CRV2 80, 90; BSDPS-80,90 ASDP3 80, 90; SDZ3 80, 90; SDOP 80, 90; PDOP1 80, 90; CSD1 80, 90; SMSD2-90; BSD2-80, 90

A zuhanytálca beszerelésekor javasoljuk a szerelőkészlet használatát, amely megkönnyíti a zuhanytálca szigetelését. Bővebben a 107. oldalon

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

97


Galaxy zuhanytálcák Extra lapos forma

Antibac®

Gombák és baktériumok elleni védelem.

Modern design és extra lapos Az extra lapos zuhanytálca mélysége csak 5 cm és minden zuhanysarok dísze.

Antibac® Zuhanytálcáinkat egy speciális antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező anyagból gyártjuk, mely meggátolja bizonyos baktériumok és gombák szaporodását.

98


Galaxy zuhanytálcák Perseus 80, 90, 100

Elipso 80, 90, 100

LA TÍPUS tartólábakra való szereléshez vagy padlózatba történő besüllyesztéshez

LA

LA

EX TÍPUS önhordó, előlap nélkül, körbecsempézéshez

EX PAN TÍPUS önhordó, tartalmazza az előlapot,

EX PP+SET N önhordó + előlap (az előlap nincs a tálca árában)

PP+SET L elő- és oldallap (nincs benne a tálca árában)

PAN

PP+SET N

PP+SET L

Galaxy típusú zuhanytálcák

Ár

Galaxy típusú zuhanytálcák

Ár

Elipso 80 LA

40 900

Perseus 80 LA

40 900

Elipso 80 PAN

56 700

Perseus 80 PP

50 100

Elipso 80 EX

50 300

Perseus 80 EX

50 100

Elipso 90 LA

43 200

Perseus 90 LA

43 200

Elipso 90 PAN

58 600

Perseus 90 PP

52 300

Elipso 90 EX

52 800

Perseus 90 EX

54 200

Elipso 100 LA

50 000

Perseus 100 LA

51 200

Elipso 100 PAN

67 800

Perseus 100 PP

62 400

Elipso 100 EX

61 500

Perseus 100 EX

62 400

Tartóláb

Ár

SET (előlap + kit)

Ár

Univerzális tartóláb Base 600

7 400

Perseus 80 SET N

10 400

Univerzális tartóláb Base 650

7 600

Perseus 80 SET L

20 900

Univerzális tartóláb Base 750

7 800

Perseus 90 SET N

10 500

Perseus 90 SET L

20 900

Perseus 100 SET N

11 200

Perseus 100 SET L

22 300

Felhasználható:

SKCP4 80, 90, 100; SKCP4 Free 80, 90; SKKP6 80, 90, 100; BLCP4 80, 90; NRKCP4 80, 90, 100; PSKK3 80, 90, 100; CSKK4 80, 90; SMSKK4 80, 90; BSKK4 80, 90, 100;

Tartóláb

Ár

Univerzális tartóláb Base 600

7 400

Univerzális tartóláb Base 650

7 600

Univerzális tartóláb Base 750

7 800

Felhasználható:

A zuhanytálca beszerelésekor javasoljuk a szerelőkészlet használatát, amely megkönnyíti a zuhanytálca szigetelését. Bővebben a 107. oldalon

SRV2-S + SRV2-S 80, 90, 100; ASRV3 + ASRV3 80, 90; BLRV2 80, 90; NRKRV2 80, 90, 100; CRV2 80, 90, 100; SMSRV4 80, 90; BSRV4 80, 90, 100; BSDPS 80, 90, 100; ESKR2 80, 90, 100; ESKPS 80, 90, 100 ASDP3 80, 90, 100; SDZ3 80, 90, 100; SDOP 80, 90, 100; BLDP2 100; PDOP1 80, 90; PDOP2 100; CSD1 80, 90; CSD2 100; SMSD2 90, 100; BSD2 80, 90, 100; ESD1 80, 90

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

99


Ülőkés zuhanytálcák és Minikádak Ha a normál méretű kád nem fér el

Antibac®

Gombák és baktériumok elleni védelem.

Nem fér el egy kád a fürdőszobájában? Antibac® Pedig a gyermekei imádják a fürdőzést? A mély ülőkés Sabina zuhanytálcák olyan kis méretű fürdőszobákba szerelhetőek, amelyekben biztosítani szeretnék a fürdést vagy a zuhanyozás közbeni leülést. 27 cm mélységével egyesíti egy fürdőkád és zuhanysarok előnyeit. Kis alapterületű fürdőszobákban megoldás lehet a 42 cm mélységű Lilia minikád is.

100

Zuhanytálcáinkat egy speciális antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező anyagból gyártjuk, mely meggátolja bizonyos baktériumok és gombák szaporodását.


Minikádak Lilia 120 x 70

Sabina 80, 90 LA TÍPUS tartólábakra való szereléshez vagy padlózatba süllyesztéshez

Amennyiben fürdőszobája méretei nem engedik meg egy klasszikus fürdőkád elhelyezését, használja fel elegáns Lilia minikádunkat (154. oldal) megoldásként, például kombinációban egy AVDP3 zuhanyajtóval (165. oldal).

LA LA TÍPUS + BASE LA tálca tartólábakkal

LA + BASE LA TÍPUS + BASE + SET LA tálca tartólábakkal és előlappal

Lilia típusú minikád

Ár

Lilia 120x70

75 000

LA + BASE + SET

Mély zuhanytálca típusok

Ár

Sabina 80 LA

47 700

Sabina 90 LA

55 100

Tartóláb

Ár

Sabina 80 BASE

5 400

Sabina 90 BASE

5 400

Előlap

Ár

Sabina 80 SET

20 100

Sabina 90 SET

20 100

Panelkit

Ár

Panelkit Sabina 80, 90

5 100

Az előlap szereléséhez Panelkit szükséges.

Felhasználható:

SKCP4 Sabina 80, 90 zuhanykabinokhoz A Sabina zuhanytálca hagyományos módszerrel készül. Akrillap, falemez és üvegszál keverék alkotja. Kiemelt padlóba vagy körbefalazás esetén alkalmazzuk. A Sabina zuhanytálcákhoz a tartólábakat is meg kell rendelni, mely az ülőrészt is alátámasztja.

Szifon Sabina zuhanytálcához Bővebben a 108 . oldalon

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

101


Galaxy Pro zuhanytálcák Öntött műmárványból, csúszásgátló felületi kezeléssel

CSÚSZÁSGÁTLÓ

A csúszásgátló felület nagyobb biztonságot nyújt zuhanyozás közben

Csúszásmentes felület

Akadálymentes zuhanyozás

A speciális felületkezelés csökkenti az elcsúszás veszélyét, és így növeli a zuhanyozás biztonságát.

A Galaxy Pro zuhanytálcák magassága mindössze 3 cm, alig emelkednek ki a padló síkjából.

Extra lapos design Ezek a zuhanytálcák dolomit és műgyanta keverékéből, extra lapos kivitelben készülnek. Igazi luxuskiegészítői lehetnek a fürdőszobájának.

Süllyesztett beépítés

102

Közvetlenül a burkolatra ragasztva


Galaxy Pro zuhanytálcák Elipso Pro 80, 90, 100

Perseus Pro 80, 90, 100

Gigant Pro 100 x 80, 110 x 80, 120 x 80, 120 x 90

Galaxy Pro típus

Ár

Galaxy Pro típus

Ár

Galaxy Pro típus

Ár

Elipso Pro 80

56 200

Perseus Pro 80

53 500

Gigant Pro 100 x 80

71 600

Elipso Pro 90

64 300

Perseus Pro 90

71 600

Gigant Pro 110 x 80

76 600

Elipso Pro 100

83 100

Perseus Pro 100

89 300

Gigant Pro 120 x 80

84 300

Gigant Pro 120 x 90

91 200

SET (előlap + kit)

Ár

SET (előlap + kit)

Ár

Elipso Pro 80 SET

11 200

Perseus Pro 80 SET

12 000

SET (előlap + kit)

Ár

Elipso Pro 90 SET

12 000

Perseus Pro 90 SET

13 400

Gigant Pro 100 x 80 SET B/J

13 400

Elipso Pro 100 SET

12 400

Perseus Pro 100 SET

14 300

Gigant Pro 110 x 80 SET B/J

14 300

BASE (tartólábak)

Ár

BASE (tartólábak)

Ár

Gigant Pro 120 x 80 SET B/J

15 400

Gigant Pro 120 x 90 SET B/J

15 500

BASE (tartólábak)

Ár

Base Galaxy Pro

Felhasználható:

SKCP4 80, 90, 100; SKCP4 Free 80, 90; SKKP6 80, 90, 100; BLCP4 80, 90; NRKCP4 80, 90, 100; PSKK3 80, 90, 100; CSKK4 80, 90; SMSKK4 80, 90; BSKK4 80, 90, 100; ESKK2 80, 90, 100

3 800

Base Galaxy Pro

Felhasználható:

SRV2-S + SRV2-S 80, 90, 100; ASRV3 + ASRV3 80, 90; BLRV2 80, 90; NRKRV2 80, 90, 100; CRV2 80, 90, 100; SMSRV4 80, 90; BSRV4 80, 90, 100; BSDPS 80, 90, 100; ESKR2 80, 90, 100; ESKPS 80, 90, 100 ASDP3 80, 90, 100; SDZ3 80, 90, 100; BLDP2 100; SDOP 80, 90, 100; PDOP1 80, 90; PDOP2 100; CSD1 80, 90; CSD2 100; SMSD2 90, 100; BSD2 80, 90, 100; ESD1 80, 90, 100

3 800

Base Galaxy Pro

3 800

Felhasználható:

Gigant Pro 100 x 80 SRV2-S 100 + SRV2-S 80; SDZ3 100+ PSS 80; SDOP 100 + PSS 80; ASDP3 100 + APSS 80; BLDP2 100 + BLPS 80; NRDP2 100 + RPS 80; CRV2 100; CSD2 100; SMSD2 100 + SMPS 80; ASDP3 100; SDZ3 100; SDOP 100; ESD1 100; BSD2 100; NRDP2 100; BSDPS 100 x 80; PDOP2 100 + PPS 80; PDOP2 100; CRV2 100 + CPS 80; CRV2 100 + CRV2 80; CSD2 100; Gigant Pro 110 x 80 SDOP 110 + PSS 80; ASDP3 110 + APSS 80; NRDP2 110 + RPS 80; ESD2 110; PDOP2 110 + PPS 80; SDOP 110; NRDP2 110, CRV2 110; BSD3 110; BSDPS 110x80; PDOP2 110; CSD2 110; CRV2 110 + CPS 80; CRV2 110 + CRV2 80; CSD2 110; Gigant Pro 120 x 80 SDOP 120 + PSS 80; ASDP3 120 + APSS 80; BLDP2 110 + BLPS 80; NRDP2 120 + RPS 80; ESD2 120; BLDP2 120 + BLPS 80; NRDP4 120 + RPS 80; PDOP2 120 + PPS 80; SMSD2 120 + SMPS 80; ASDP3 120; SDOP 120; CRV2 120; BSD3 120; BSDPS 120x80; PDOP2 120; CSD2 120; CSDL2 120; CRV2 120 + CPS 80; CRV2 120 + CRV2 80; Gigant Pro 120 x 90 SDOP 120 + PSS 90; ASDP3 120 + APSS 90; BLDP2 120 + BLPS 90; NRDP2 120 + RPS 90; ESD2 120; PDOP2 120 + PPS 90; NRDP4 120 + RPS 90; ASDP3 120; SDOP 120; BSD3 120; BSDPS 120x90; PDOP2 120; CRV2 120; CSD2 120; CSDL2 120; CRV2 120 + CPS 90; CRV2 120 + CRV2 90; SMSD2 120 + SMPS 90;

A termékek szállítási határideje max. 4 hét A Galaxy Pro zuhanytálcákat Base (tartóláb) + SET (előlap + kit) nélkül szállítjuk. A Base Galaxy Pro (tartóláb) készlet 5 db lábból áll, és felhasználható az összes Galaxy Pro zuhanytálcához

103


Galaxy Pro Chrome zuhanytálcák Lapos, öntött műmárvány zuhanytálcák kedvező áron

CSÚSZÁSGÁTLÓ

A csúszásgátló felület nagyobb biztonságot nyújt zuhanyozás közben

Ovális forma

Akadálymentes zuhanyozás

Követi a Chrome termékcsalád stílusát - ovális forma, lekerekített sarkok

A Galaxy Pro zuhanytálcák magassága mindössze 3 cm, alig emelkednek ki a padló síkjából.

Extra lapos design Ezek a zuhanytálcák dolomit és műgyanta keverékéből, extra lapos kivitelben készülnek. Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű tisztán tartani.

Süllyesztett beépítés

újdonság

104

Közvetlenül a burkolatra ragasztva


Galaxy Pro Chrome zuhanytálcák Elipso Pro Chrome 80, 90

Perseus Pro Chrome 80, 90, 100

Gigant Pro Chrome

100 x 80, 110 x 80, 120 x 80, 120 x 90

Galaxy Pro Chrome típus

Ár

Galaxy Pro Chrome típus

Ár

Galaxy Pro Chrome típus

Ár

Elipso Pro Chrome 80

56 200

Perseus Pro Chrome 80

53 500

Gigant Pro Chrome 100 x 80

71 600

Elipso Pro Chrome 90

64 300

Perseus Pro Chrome 90

71 600

Gigant Pro Chrome 110 x 80

76 600

SET (előlap + kit)

Ár

Perseus Pro Chrome 100

89 300

Gigant Pro Chrome 120 x 80

84 300

11 200

Ár

91 200

Elipso Pro 80 SET

SET (előlap + kit)

Gigant Pro Chrome 120 x 90

Elipso Pro 90 SET

12 000

Perseus Pro 80 SET

12 000

SET (előlap + kit)

Ár

BASE (tartólábak)

Ár

Perseus Pro 90 SET

13 400

Gigant Pro 100 x 80 SET B/J

13 400

Perseus Pro 100 SET

14 300

Gigant Pro 110 x 80 SET B/J

14 300

BASE (tartólábak)

Ár

Gigant Pro 120 x 80 SET B/J

15 400

Gigant Pro 120 x 90 SET B/J

15 500

BASE (tartólábak)

Ár

Base Galaxy Pro

3 800

Base Galaxy Pro

Felhasználható:

SKCP4 80, 90; SKCP4 Free 80, 90; SKKP6 80, 90; BLCP4 80, 90; NRKCP4 80, 90, 100; PSKK3 80, 90; CSKK4 80, 90; SMSKK4 80, 90; BSKK4 80, 90; ESKK2 80, 90

3 800

Felhasználható:

SRV2-S + SRV2-S 80, 90, 100; ASRV3 + ASRV3 80, 90; BLRV2 80, 90; NRKRV2 80, 90, 100; CRV2 80, 90; CRV2 80, 90, 100; SMSRV4 80, 90; BSRV4 80, 90, 100; BSDPS 80, 90, 100; ESKR2 80, 90, 100; ESKPS 80, 90, 100 ASDP3 80, 90, 100; SDZ3 80, 90, 100; BLDP2 100; SDOP 80, 90, 100; PDOP1 80, 90; PDOP2 100; CSD1 80, 90; CSD2 100; SMSD2 90, 100; BSD2 80, 90, 100; ESD1 80, 90, 100

Base Galaxy Pro

3 800

Felhasználható:

Gigant Pro 100 x 80 SRV2-S 100 + SRV2-S 80; SDZ3 100+ PSS 80; SDOP 100 + PSS 80; ASDP3 100 + APSS 80; BLDP2 100 + BLPS 80; NRDP2 100 + RPS 80; CRV2 100; CRV2 100 + CPS 80; CRV2 100 + CRV2 80; CSD2 100; SMSD2 100 + SMPS 80; ASDP3 100; SDZ3 100; SDOP 100; ESD1 100; BSD2 100;NRDP2 100; BSDPS 100 x 80;PDOP2 100 + PPS 80; PDOP2 100 Gigant Pro 110 x 80 SDOP 110 + PSS 80; ASDP3 110 + APSS 80; NRDP2 110 + RPS 80; ESD2 110; PDOP2 110 + PPS 80; CRV2 110; CRV2 110 + CPS 80; CRV2 110 + CRV2 80; CSD2 110; SDOP 110; NRDP2 110, BSD3 110; BSDPS 110x80; PDOP2 110 Gigant Pro 120 x 80 SDOP 120 + PSS 80; ASDP3 120 + APSS 80; BLDP2 110 + BLPS 80; NRDP2 120 + RPS 80; ESD2 120; BLDP2 120 + BLPS 80; NRDP4 120 + RPS 80; PDOP2 120 + PPS 80; CRV2 120; CRV2 120 + CPS 80; CRV2 120 + CRV2 80; CSD2 120; CSDL2 120; SMSD2 120 + SMPS 80; ASDP3 120; SDOP 120; BSD3 120; BSDPS 120x80; PDOP2 120 Gigant Pro 120 x 90 SDOP 120 + PSS 90; ASDP3 120 + APSS 90; BLDP2 120 + BLPS 90; NRDP2 120 + RPS 90; ESD2 120; PDOP2 120 + PPS 90; NRDP4 120 + RPS 90; ASDP3 120; SDOP 120; BSD3 120; BSDPS 120x90; PDOP2 120; CRV2 120; CRV2 120 + CPS 90; CRV2 120 + CRV2 90; CSD2 120; CSDL2 120; SMSD2 120 + SMPS 90;

A termékek szállítási határideje max. 4 hét A Galaxy Pro Chrome zuhanytálcákat tartólábak és előlap nélkül szállítjuk A Base Galaxy Pro Chrome (tartóláb) készlet 5 db lábból áll, és felhasználható az összes Galaxy Pro Chrome zuhanytálcához

105


Kiegészítők zuhanytálcákhoz Sabina szifon Sabina zuhanytálcákhoz

RAVAK zuhanytálca szifonok - Basic, Standard és Professional Mindegyik RAVAK szifon átmérője 90 mm, ez 30 l percenkénti átfolyást enged. Használatuk ezért lehetséges a hidromasszázs zuhanypanellel felszerelt kabinokban is.

Basic

Ár:

Standard

Ár:

3 200,-

Mindegyik RAVAK zuhanytálcaszifon felülről tisztítható (kivehető kosár), ez a merev rögzítésű zuhanytálcák használatának alapfeltétele.

A vízelvezetés irányítása az úgynevezett ClickClack rendszerrel működik (a szifon lenyomásával meggátoljuk a víz távozását, és újbóli megnyomásával elindítjuk). A Sabina szifon csak Sabina zuhanytálcához használható, melyeknél a lefolyó átmérője 52 mm.

A Professional és Standard szifonok fedelének anyaga különböző. A Professional szifon fedele fém, míg a Standard szifoné krómozott (vagy szinterezett) műanyag. A Professional szifon használatát Galaxy Pro és Galaxy Pro Chrome zuhanytálcákhoz ajánljuk.

4 700,Sabina szifon

Sabina zuhanytálcákhoz (ClickClack rendszer)

Szifonszűkítő

Ár:

700,-

Professional

Ár:

6 400,-

RAVAK Professional szaniter szilikon – 310 ml A RAVAK gyár az évek során több hagyományos szilikongyártó termékeit tesztelte. A legfontosabb követelmény az volt, hogy a szilikon tartósan csatlakoztassa mindazon anyagokat, amelyeket a zuhanykabinok gyártásánál használunk. A tesztelések azt mutatták, hogy olyan szilikont választani, amely tartósan megköt az üvegen, extrudált műanyagon, alumíniumon, lakkozott felületen és különböző burkolóanyagokat ragaszt, nem tűnik egyszerű feladatnak. A RAVAK gyár az egyéb speciális anyagokat előállító cégekkel közösen kifejlesztett egy olyan összetételű szilikont, amely az imént felsorolt követelményeknek megfelel. További tulajdonságok, amelyeknek jellemezniük kell egy szaniter szilikont: hosszan tartó gombásodásgátlás, színtartósság és nem lehet egészségkárosító. A RAVAK Professional szaniter szilikon kétféle változatban kapható: fehérben és áttetszőben.

A RAVAK Professional szilikon használata garantálja az Ön zuhanykabinja vagy zuhanytálcája teljes szigetelését. A zuhanytálca rögzítéséhez egy 310 ml kiszerelésű RAVAK szilikon szükséges.

Szilikon

RAVAK Professional

106

Ár:

1 650,-

Ár:

8 000,-


Zuhanytálcák Univerzális tartólábak

Vízvető lécek

Az univerzális Base tartóláb az összes LA típusú zuhanytálcához felhasználható (kivéve Tosca és Sabina), és a tálca egyszerű vízszintbe állítására szolgál. Az így beállított tálca könnyen körbefalazható. Az univerzális Base tartóláb 2 fém tartóból (600, 650 vagy 700 mm – a tálca méreteitől függően) és négy állítható lábból áll.

A vízvető lécek a tálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak. A hézagot optimálisan elfedik és tömíti, így sokkal egyszerűbb a tisztítása, mint ha egy egyenetlenül felvitt tömítőanyagot használna, amelyre használat után hamar lerakódik a szennyeződés. A léceket 1100 vagy 2000 mm hosszú és 6, 10 vagy 11 mm széles változatban kínáljuk. Minden zuhanytálcánkhoz használhatóak.

Ár: Profil szélesség 6 mm

Profil szélesség 10 mm

Profil szélesség 11 mm

550,-tól

Zuhanytálcák szerelése A Galaxy Pro és Galaxy Pro Chrome zuhanytálcákat közvetlenül az aljzatbetonra is ragaszthatjuk (műgyanta alapú ragasztóval). A burkolt felületre szilikonnal vagy lábbal és előlappal szerelve telepíthetjük. Az utóbbi szerelést már a csempézett vagy olyan fürdőszobákba ajánljuk, ahol a szifont már nem lehet besüllyeszteni az aljzatba.

Base Galaxy Pro Univerzális Base tartóláb az LA típusú zuhanytálcákhoz

A Galaxy Pro zuhanytálca beállításához a már kész padlózatra (csempe) a Base Pro készletet használja, amely 5 állítható lábból áll.

Ár:

7 400,-tól

Ár:

vízvető léc

A szerelőkészlettel a zuhanytálca tökéletes szigetelését érjük el a fal és a zuhanytálca csatlakozásánál. A csempézett fal megbontása nélkül elérhető a zuhanytálca ideális illeszkedése a fürdőszoba falához.

A szerelőkészlet tartalma:

A zuhanytálca és fal csatlakozását szakszerűen kell megoldani. A zuhanytálca és fal közti hézagba vízvető lécet illesztünk be, zuhanytálca ami a tökéletes szigetelést és vízelvezetést szavatolja. RAVAK szaniter szilikon

Szivacsszalag

Ár:

A zuhanytálcák szigetelése

5 000,-

Univerzális tartóláb zuhanytálcákhoz

tartóláb Galaxy Pro és Galaxy Pro Chrome zuhanytálcákhoz

3 800,-

Univerzális szerelőkészlet

RAVAK Professional szaniter szilikon (fehér, 310 ml), 2200 mm hosszú, öntapadó szivacsszalag, 2 db 6/1200 mm-es vízvető léc, 2 db sarok-csatlakozó

Base Galaxy Pro

Vízvető lécek

Ár

Base 600 univerzális tartóláb LA 80 cm + Aneta 75 x 90 LA zuhanytálcákhoz

7 400

6/1100 fehér vízvető léc

550

Base 650 univerzális tartóláb LA 90 cm zuhanytálcákhoz

7 600

6/2000 fehér vízvető léc

980

Base 750 univerzális tartóláb LA 100 cm zuhanytálcákhoz

7 800

10/1100 fehér vízvető léc

980

Base Galaxy Pro tartóláb Galaxy Pro és Galaxy Pro Chrome zuhanytálcákhoz

3 800

10/2000 fehér vízvető léc

1 600

Szerelőkészlet Univerzális szerelőkészlet

Ár

Ár 5 000

11/1100 fehér vízvető léc

950

11/2000 fehér vízvető léc

1 500

Záróvég (fehér) a 10-es vízvető léchez Készlet a 6 mm-es vízvető léchez Készlet a 11 mm-es vízvető léchez

500 950 1 100

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

107


Zuhanyfolyókák Floor 850, 950, 1050

újdonság

Ár:

Floor zuhanyfolyóka (rozsdamentes acél)

136 200,-tól

25 ÉV GARANCIA A LEFOLYÓRA

■ 25 év jótállás – a rosta és a tálca minőségi, rozsdamentes acélból készülnek, amely meggátolja a szennyeződések megtapadását ■ tökéletesen és egyszerűen tisztítható a teljes zuhanyfolyóka ■ 60 liter/perc-es áteresztő képesség garantálja a víz biztonságos elfolyását ■ dupla szagelzáró ■ 50 mm-es magasság ■ nagyon egyszerű és gyors beszerelés

Típus

Magasság (mm)

Szélesség (mm)

Ár

Floor 850

110

900

136 200

Floor 950

110

1000

142 800

Floor 1 050

110

1100

149 700

A RAVAK Floor zuhanyfolyókák hagyják érvényesülni a csempe szépségét, melyen akár mezítláb is közlekedhet köszönhetően a padlóba simuló, akadálymentes kialakításnak.

A csempe beépítése a zuhanyfolyókába olyan kompakt vízelvezetést alkot, mely vizuálisan teljesen beleolvad a padló burkolatába.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

108


Zuhanyfolyókák Runway 300, 850, 950, 1050

Chrome 300, 850, 950, 1050

újdonság

52 000,-tól

Ár:

Runway zuhanyfolyóka (rozsdamentes acél)

25 ÉV GARANCIA A LEFOLYÓRA

■ 25 év jótállás – a rács és a tálca minőségi rozsdamentes acélból készülnek, amely meggátolja a szennyeződés megtapadását ■ tökéletesen és egyszerűen tisztítható a teljes zuhanyfolyóka ■ 60 liter/perc-es áteresztő képesség garantálja a víz biztonságos elfolyását ■ dupla szagelzáró ■ 50 mm-es magasság ■ nagyon egyszerű és gyors beszerelés

Típus

Magasság (mm)

Ár:

52 000,-tól

Chrome zuhanyfolyóka (rozsdamentes acél)

25 ÉV GARANCIA A LEFOLYÓRA

■ RAVAK design, a Chrome koncepció része ■ 25 év jótállás – a rács és a tálca minőségi rozsdamentes acélból készülnek, amely meggátolja a szennyeződés megtapadását ■ tökéletesen és egyszerűen tisztítható a teljes zuhanyfolyóka ■ 60 liter/perc-es áteresztő képesség garantálja a víz biztonságos elfolyását ■ dupla szagelzáró ■ 50 mm-es magasság ■ nagyon egyszerű és gyors beszerelés

Szélesség (mm)

Ár

Típus

Magasság (mm)

Szélesség (mm)

Ár

Runway 300 - minilefolyó

100

-

52 000

Chrome 300 - minilefolyó

100

-

52 000

Runway 850

100

900

81 600

Chrome 850

100

900

81 600

Runway 950

100

1000

87 800

Chrome 950

100

1000

87 800

Runway 1 050

100

1100

92 000

Chrome 1 050

100

1100

92 000

1 2 8

7

3 4

6

lefolyó tálca szifon beton alap felső betonréteg

5 6 7 8 9 10

9

hidroizolációs anyag hidroizolációs szalag ragasztó csempe flexibilis tömítő fixáló lábak

5 1 2 4 3

10

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

109


Zuhanyfolyóka

Padlóösszefolyó

Zebra 750, 850

SN501 105x105/50

újdonság

Ár:

újdonság

41 200,-tól

Ár:

7 700,-

Zebra zuhanyfolyóka (műanyag lefolyó, rozsdamentes acél rács)

Hullámmintás SN501 padlóösszefolyó (műanyag lefolyó, rozsdamentes acél rács)

■ ■ ■ ■ ■ ■

■ ■ ■ ■ ■

alacsony építési magasság nagyon egyszerű tisztítás 30 liter/perc-es vízáteresztő képesség a szagelzáróval együtt 28 mm-es vízmagasság 75 mm-es összmagasság fokozottan ellenálló műanyag

Típus

Magasság (mm)

Szélesség (mm)

Ár

Zebra 750

75

800

41 200

Zebra 850

75

900

43 500

alkalmas zuhanysarkokhoz, fürdőszobákba vagy ipari területen a rács rozsdamentes acélból, lézeres technológiával készül 37 liter/perc-es vízáteresztő képesség a szagelzáróval együtt 30 mm-es vízmagasság gallér rozsdamentes acél peremmel

Típus

Min. magasság (mm)

Ár

104

7 700

Padlóösszefolyó SN501 105x105/50

rács aljzat 3 alsó szigetelő gallér 4 rozsdamentes acél perem 1

1

2

5 6 7

széles gallér lefolyó test szagelzáró

7

3

2 4 5 6

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

110


Zuhanyfolyókák újdonság

Zavartalan fürdőszobai design az időtálló és praktikus RAVAK zuhanyfolyókákkal

111


Kádak

Praktikusság és kényelem

112


Kád tervezés – tapasztalt tervezőink munkájának köszönhetően a RAVAK kádak úgy felelnek meg a funkcionális követelményeknek, hogy közben magas esztétikai élményt adnak.

KONCEPCIÓK

HIDROMASSZÁZS

PU PLUS

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

Kiegészítők – a kádaknak sok kiegészítője van, mint például a kapaszkodók, fejtámlák vagy előlapok, amelyek a káddal mindig harmóniát alkotnak. Hála az időtálló RAVAK formatervezésnek, soha nem avulnak el.

Koncepció - amikor a kád, a mosdó, a csaptelepek, bútorok és más elemek tökéletes összhangot teremtenek a fürdőszobában A kádakat akár hidromasszázs rendszerrel is felszerelheti Egyedülálló technológia, hihetetlen erős anyagszerkezet Minden RAVAK kádra 10 év jótállást biztosítunk

* A 10 éves jótállási időt a RAVAK akrilkádakra csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha a szerelési útmutató utasításai alapján és a hozzájuk tartozó RAVAK kádlábakkal szerelik be őket

113


Kádak A klasszikus- vagy a sarokkádat kedveli, kicsi vagy nagy a fürdőszobája, egyedül szeret fürdeni vagy inkább kettesben? Rosa I

Lásd 118 - 119. oldal

Rosa II

Lásd 122 - 123. oldal

Avocado

160 / 150 x 75

Lásd 124 - 125. oldal

Asymmetric 170 x 110, 160 x 105, 150 x 100 Lásd 126 - 127. oldal

BeHappy

170 / 160 / 150 x 75

Lásd 128 - 129. oldal

LoveStory II

NewDay

150 x 150, 140 x 140

Lásd 134 - 135. oldal

Gentiana

150 x 150, 140 x 140

Lásd 134 - 135. oldal

160 / 150 / 140 x 105

Rosa 95

160 / 150 x 95

196 x 139

Lásd. 132 - 133. oldal

170 / 160 / 150 x 105

Lásd 120 - 121. oldal

újdonság

114


Válasszon kádat az Ön számára legfontosabb tulajdonságok alapján!

You

Lásd 136 - 137. oldal

Evolution

180 / 170 x 75

Lásd 140 - 141. oldal

XXL

170 x 75, 160 / 150 x 70

Lásd 144 - 145. oldal

Classic

Lásd 148 - 149. oldal

Campanula II

Lásd 152 - 153. oldal

Lilia

185 / 175 x 85

Magnolia

Chrome

180 x 102 - 87

Lásd 138 - 139. oldal

190 x 95

Lásd 142 - 143. oldal

170 / 160 / 150 x 70

Lásd 146 - 147. oldal

újdonság

Sonata

Vanda II

180 x 80, 170 x 75

170 / 160 / 150 x 70

180 x 80, 170 x 75

120 x 70

Lásd 150 - 151. oldal

Lásd 154 - 155. oldal

115


Az akrilkádak gyártási folyamata Nem minden kád egyforma

Akril lemez (PMMA)

Akril forma

Merevítés műgyantával vagy PU anyaggal

A kész kád

Az akril anyag tulajdonságai Az akril a leggyakrabban használt anyag a kádaknál és minikádaknál. Az anyag pontos neve polimetilmetakrilát, de a gyakorlatban csak a rövidített akril elnevezés használatos. Az akrillemezek gyártásától függően két fajta akrilt különböztetünk meg – extrudáltat és öntöttet. Kémiailag két teljesen azonos anyagról van szó, de a gyártási technológia következtében két különböző felhasználói tulajdonsággal rendelkezik az anyag. Az extrudált akril anyaghúzással készül, tehát anyagjellemzői csak szálirányban érvényesülnek. Ezzel szemben az öntött akril előre elkészített formákba öntődik, így az anyag minden irányban megtartja tulajdonságait. Az öntött akril tehát jobb tulajdonságokkal rendelkezik és ebből következik, hogy a kész termék formatartó, nem hajlik meg és nem repedezik. Ezért drágább az öntött akril, mint a húzott. Tulajdonságait tekintve az akril könnyen megmunkálható és ennek köszönhetően változatos formájú termékek készíthetőek belőle. A préselt akriltermékek elkészítéséhez alumínium formákat használnak, amelyek biztosítják a precizitást és minden termék első osztályú alakját. Másik előnye a magasfényű és tömör felület, mely könnyen tisztítható és egyértelműen antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A komfortérzet tekintetében az akrilkád további előnye a fémből készült kádakkal szemben az, hogy érzésre mindig meleg, könnyen melegszik, így a kád nem kelt hideg érzetet.

A fenti okok miatt az öntött akril az egyértelmű választás a RAVAK számára, melyre 10 év garanciát vállalunk.

Merevítés

Műgyanta vagy PU Plus?

Műgyanta

A leggyakrabban használt kádmerevítő anyag az üvegszállal erősített műgyanta. A műgyantával történő kádmerevítő eljárásnál a műgyantával kevert üvegszálat szórjuk fel az akrilformára. Az összetevők aránya és mennyisége minden egyes kádnál számítógéppel vezérelt. A terméket ezek után egy szárító alagútban szárítjuk, ahol szigorú technológiai előírásokat kell betartani. A műgyanta előnye a magas szilárdság és merevség, ami kedvező árral társul.

116

PU Plus

A poliuretán habbal történő merevítést, mely a RAVAK saját eljárása, PU Plus névvel jelöljük. A teljesen robotizált munkahelyen három rétegben viszik fel a poliuretán habot (kemény–puha–kemény) az akril kádformára. Köszönhetően a pontos technológiai folyamatnak a PU Plus termék egyedi merevséggel és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ezek a kádak főleg a hidromasszázs rendszerek beszereléséhez alkalmasak. Másik előnye, hogy a teljes termék egyszerűen újrahasznosítható.


Kádak Melyek a PU Plus technológiával merevített kádak előnyei?

Nehéz súlyúak is nyugodtan használhatják

Kitűnő hőszigetelés

Ideális a hidromasszázs kádakhoz

A víz lassabban hűl ki.

Az anyag merevsége a zománcozott acéléhoz hasonlít.

A szilárdság és hangszigetelő tulajdonságok miatt egy PU Plus kád üzemeltetése jóval halkabb. A víz hosszabb fürdőzés esetén is lassabban hűl ki.

Teljesen automatizált gépsor

A Kawasaki és a Bayer élvonalbeli technológiáját segítségül hívva, az ember által okozott hiba lehetőségét teljesen felszámoltuk.

„PU Plus“ technológiával gyártott kádak: Rosa II B/J 150 x 105 160 x 105 170 x 105

Evolution 180 x 102

239 000,264 400,-

You

Lásd 136. oldal

175 x 85 222 300,-, 185 x 85 235 000,WarmFlow: 175 x 85 223 300,-, 185 x 85 236 000,-

Lásd 40. oldal

239 000,-

Gentiana 140 x 140 150 x 150

Lásd 120. oldal

212 200,223 900,235 600,-

Magnolia B/J 170 x 75 180 x 75

Lásd 134. oldal

NewDay 140 x 140 150 x 150

Lásd 140. oldal

205 900,215 900,-

Sonata 170 x 75 180 x 80

Lásd 148. oldal 191 400,202 100,-

LoveStory II B/J

Lásd 130. oldal

196 x 139 291 700,-

Lásd 132. oldal

224 000,246 600,-

B - Balos változatban J - Jobbos változatban. A termékek szállítási határideje max. 4 hét

117


Rosa I kád Egyedülálló forma Az eredeti aszimmetrikus. Ha minőséget szeretne.

118


Rosa I kád

105 cm

140 / 150 / 160 cm

Ár:

92 800,-

Kínálatunk legnépszerűbb fürdőkádja

A felhasznált anyagok minőségét és a tökéletes kidolgozást a tízéves garancia is igazolja

Egyedi forma és meglepően tágas tér Élvezetes fürdés és kényelmes zuhanyozás 260 l 235 l 210 l

ŰRTARTALOM

29 kg 27 kg 23 kg TÖMEG

Rosa I fejtámlák Színek: fehér, zöld, szürke

B/J

KONCEPCIÓK

Ár : 12 000,-

HIDROMASSZÁZS

Rosa I kapaszkodó Színek: fehér, zöld, szürke

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Ár : 10 300,-

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

Balos

Jobbos

Rosa I Ár : kapaszkodó (B/J) 18 800,rozsdamentes acél

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Rosa I B/J 140x105

92 800

13 000

105 800

Rosa I B/J 150x105

95 300

13 000

108 300

Rosa I B/J 160x105

122 100

13 000

135 100

Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Rosa I 140 B/J

46 100

7 800

53 900

Rosa I 150 B/J

46 100

7 800

53 900

Rosa I 160 B/J

46 100

7 800

53 900

Együttes ár

ELŐLAP + PANELKIT Együttes ár

B - Balos változat, J - Jobbos változat Megjegyzés: A Rosa I kád kiegészíthető VSK2 vagy EVSK1 kádparavánnal (bővebben a 166. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

119


Rosa II kád Megbízható kád és nagyvilági design Az eredeti aszimmetrikus. Ha minőséget szeretne.

120


Rosa II kád

105 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

118 200,-tól

Előlap

Ergonomikus előlap mely megkönnyíti a kádba történő belépést

Fürdés és zuhanyozás a kádban

Kádparavánnal a fürdés mellett a zuhanyozás is kényelmes 260 l 235 l 210 l

ŰRTARTALOM

32 kg 29 kg 26 kg TÖMEG

Rosa II fejtámlák Színek: fehér, zöld, szürke

B/J

KONCEPCIÓK

Ár : 15 300,-

PU PLUS

HIDROMASSZÁZS

Rosa II* kapaszkodók Ár : Színek: 11 800,fehér, zöld**, szürke**

BAL / JOBB VÁLTOZAT

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

Balos

Jobbos

Rosa II VS kapaszkodók Ár : Színek: 10 300,fehér, zöld, szürke

Rosa II kapaszkodó (B/J) Ár : Rozsdamentes acél 18 800,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Rosa II B/J 150x105

118 200

13 000

131 200

Rosa II B/J 160x105

125 500

13 000

138 500

Rosa II B/J 170x105

136 300

13 000

149 300

Rosa II B/J PU Plus 150x105

212 200

13 000

225 200

Rosa II B/J PU Plus 160x105

223 900

13 000

236 900

Rosa II B/J PU Plus 170x105

235 600

13 000

248 600

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Rosa II 150 B/J

48 000

7 800

Együttes ár 55 800

Rosa II 160 B/J

48 000

7 800

55 800

Rosa II 170 B/J

49 900

7 800

55 800

B - Balos változat, J - Jobbos változat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) * . Ezt a kapaszkodót csak kádparaván nélkül lehet felszerelni ** A készlet erejéig rendelhető Megjegyzés: A Rosa II kád kiegészíthető VSK2 és EVSK1 kádparavánnal (bővebben a 166. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

121


Rosa 95 kád Kis méretek, nagy lehetőségek Az eredeti aszimmetrikus. Ha minőséget szeretne.

122


Rosa 95 kád

95 cm

150 / 160 cm

Ár:

107 100,-tól

Tágas fürdőkád

A Rosa 95 kád mindössze 95 cm széles, mégis tágas helyet biztosít a fürdéshez

Az egyetlen ilyen méretű kád, amelyben valódi ülőrész található Egy valóban kis méretű fürdőszobában is lehetősége nyílik a fürdésre és zuhanyozásra 200 l 175 l

26 kg 24 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

B/J

10 ÉV

BAL / JOBB VÁLTOZAT

KONCEPCIÓK

Rosa 95 fejtámlák Színek: fehér, zöld, szürke

GARANCIA A KÁDRA

Ár : 15 000,-

Balos

Univerzális rozsdamentes acél kapaszkodó*

Jobbos

Ár : 18 100,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Rosa 95 B/J 150x95

107 100

13 000

120 100

Rosa 95 B/J 160x95

113 200

13 000

126 200

Ár panelkit

Együttes ár

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Rosa 95 - 150 B/J

48 000

7 800

55 800

Rosa 95 - 160 B/J

48 000

7 800

55 800

B - Balos változat, J - Jobbos változat * Ezt a kapaszkodót csak kádparaván nélkül lehet felszerelni Megjegyzés: A Rosa 95 kád kiegészíthető VSK2 vagy EVSK1 kádparavánnal (bővebben a 166. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

123


Avocado kรกd A maximรกlis minimum

124


Avocado kád

75 cm

150 / 160 cm

Ár:

103 100,-tól

Maximális helytakarékosság a fürdőszobában

A RAVAK legkisebb fürdőkádja ott is elfér, ahol nem is gondolná

Design Storz

Félreismerhetetlen design, a kád és a mosdó harmonikus egészet alkot 175 l 158 l

22 kg 19 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

B/J

10 ÉV

BAL / JOBB VÁLTOZAT

KONCEPCIÓK

GARANCIA A KÁDRA

Balos

Jobbos

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Avocado B/J 150x75

103 100

9 200

112 300

Avocado B/J 160x75

110 100

9 200

119 300

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

Avocado 150 B/J

45 400

7 400

52 800

Avocado 160 B/J

45 400

7 400

52 800 Avocado koncepció (bővebben a 34. oldalon).

B - Balos változat, J - Jobbos változat Megjegyzés: Az Avocado kádhoz nem szerelhető kádparaván A termékek szállítási határideje max. 4 hét

125


Asymmetric kád Univerzális és költséghatékony

126


Asymmetric kád 100 / 105 / 110 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

76 200,-tól

Népszerű forma változatos méretekben

Aszimmetrikus alakja és változatos mérete többféle beépítési lehetőséget biztosít

Ergonomikus előlap

Megkönnyíti a belépést a kádba 240 l 215 l 190 l

ŰRTARTALOM

29 kg 28 kg 25 kg TÖMEG

B/J

10 ÉV

BAL / JOBB VÁLTOZAT

GARANCIA A KÁDRA

Balos

Jobbos

Sarokban történő elhelyezésével helyet takaríthat meg a fürdőszobában. Ha a hosszabb oldalát a fürdőszoba hosszabbik falához igazítja, beláthatja az egész teret. KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Asymmetric B/J 150x100

76 200

11 800

Asymmetric B/J 160x105

83 400

11 800

95 200

Asymmetric B/J 170x110

98 600

11 800

110 400

88 000

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

Asymmetric 150 B/J

34 600

-

34 600

Asymmetric 160 B/J

35 500

-

35 500

Asymmetric 170 B/J

36 500

-

35 500

B - Balos változat, J - Jobbos változat Megjegyzés: Az Asymmetric kádhoz nem szerelhető kádparaván A termékek szállítási határideje max. 4 hét

127


BeHappy kád Kifinomult kád még a legkisebb fürdőszobákba is

128


BeHappy kád

75 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

90 000,-tól

Egyedülálló forma

A kád kialakítása csökkenti a vízfogyasztást, ugyanakkor kényelmes fürdést biztosít

Kádparaván

A kádparaván használata nem csak a fürdést, de a zuhanyozást is kényelmessé teszi 215 l 200 l 185 l

ŰRTARTALOM

25 kg 24 kg 22 kg TÖMEG

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

KONCEPCIÓK

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

Balos

BeHappy fejtámla Színek: fehér

Jobbos

Ár : 14 300,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

BeHappy B/J 150x75

90 000

10 800

100 800

BeHappy B/J 160x75

93 800

10 800

104 600

BeHappy B/J 170x75

98 800

10 800

109 600

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

BeHappy 150

48 100

8 900

57 000

BeHappy 160

48 100

8 900

57 000

BeHappy 170

48 100

8 900

57 000

Együttes ár

A BeHappy koncepcióban úgy alakíthatja a fürdőszobáját, ahogy csak szeretné. A mosdó lehet a kád felett vagy akár teljesen külön is. B - Balos változat, J - Jobbos változat Megjegyzés: A BeHappy kádhoz csak a VS3 kádparaván használható.(bővebben a 162. oldalon) A BeHappy kádhoz csak ClickClack rendszerű kádlefolyó használható A termékek szállítási határideje max. 4 hét

129


LoveStory II kád Szerelem modern felfogásban

újdonság

130


LoveStory II kád

196 cm

139 cm

Ár:

185 500,-tól

Kétszemélyes kád

Élvezzék a fürdést egymás mellett

Innovatív design

Jobbos

Balos

A szerelem, a biztonság és az érzelmek harmóniája a világhírű tervezőtől, Achim Storztól

360 l

40 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

B/J

PU PLUS

HIDROMASSZÁZS

BAL / JOBB VÁLTOZAT

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

LoveStory II fejtámlák Színek: fehér, szürke, zöld

Ár : 15 000,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

LoveStory II B/J

185 500

16 900

202 400

LoveStory II B/J PU Plus

291 700

16 900

308 600

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

LoveStory II B/J

58 900

9 200

Együttes ár 68 100

B - Balos változat, J - Jobbos változat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) A LoveStory II kád nem bővíthető kádparavánnal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

131


NewDay kád Modern és letisztult design, akár két személy számára is 132


NewDay kád

140 / 150 cm

140 / 150 cm

Ár:

121 600,-tól

Még több kényelem

A tágas kialakításnak köszönhetően tökéletes a kettesben való fürdéshez

Rakodófelületek

A szélesebb peremek és a vízszint feletti ülőke elég rakodófelületet biztosít a pihenés időszakain kívül is 295 l 235 l

34 kg 31 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV PU PLUS

HIDROMASSZÁZS

GARANCIA A KÁDRA

NewDay fejtámlák Színek: fehér, szürke

Ár : 14 300,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

NewDay 140

121 600

17 700

139 300

NewDay 150

133 900

17 700

151 600

NewDay 140 PU Plus

224 000

17 700

241 700

NewDay 150 PU Plus

246 600

17 700

264 300

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

NewDay 140

45 900

9 900

55 800

NewDay 150

46 800

9 900

56 700

B - Balos változat, J - Jobbos változat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) Megjegyzés: A NewDay kádak kiegészíthetőek VSK2 kádparavánnal vagy VDKP4 NewDay kádkabinnal (bővebben a 166, 167. oldalakon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

133


Gentiana kĂĄd A klasszikus sarokkĂĄdak kedvelt Ă­veivel

134


Gentiana kád

140 / 150 cm

140 / 150 cm

Ár:

107 800,-tól

Kényelmes két személynek is

A fokozatosan lejtő oldalfalnak dőlve egyszerre ketten is élvezhetik a fürdés élményét

Praktikus kiegészítők

A kád mellé választható fejtámla, kapaszkodó, vízszint feletti ülőke, kádparaván vagy kádkabin, hogy még komfortosabban érezhesse magát fürdés vagy zuhanyozás közben 300 l 240 l

36 kg 31 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV HIDROMASSZÁZS

PU PLUS

Gentiana fejtámlák Színek: fehér, zöld, szürke

Ár : 14 300,-

GARANCIA A KÁDRA

Gentiana kapaszkodók Színek: fehér, zöld, szürke

Ár : 15 000,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Gentiana 140

107 800

17 700

Gentiana 150

116 900

17 700

134 600

Gentiana PU Plus 140

239 000

17 700

256 700

Gentiana PU Plus 150

264 400

17 700

282 100

125 500

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

Gentiana 140

45 900

9 900

55 800

Gentiana 150

46 800

9 900

56 700

PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) Megjegyzés: a Gentiana kád kiegészíthető VSK2 Gentiana kádparavánnal vagy VDKP4 Gentiana kádkabinnal (bővebben a 166, 167. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

135


You kád A legkényelmesebb kád a világon...

136


You kád

85 cm

175 / 185 cm

Ár:

127 100,-tól

Így készül a kényelem . . .

Az egyedi tervezésű kád hátlapja alkalmas a fekvésre, és a kényelmes ülést sem zárja ki. A könyököknél kiszélesedik, a peremen pihentetheti a kezeit.

WarmFlow® rendszer = melegben a hát

A meleg víz áramoltatásával elősegíti a tökéletes relaxációt és regenerációt és optimalizálja a vérkeringést 290 l 260 l

31 kg 28 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV PU PLUS

GARANCIA A KÁDRA

HIDROMASSZÁZS

Kád le/túlfolyószett WarmFlow rendszerrel, krómozott fedéllel

Ár : 30 300,-

You fejtámlák Színek: fehér, szürke Kádfeltöltés WarmFlow rendszerrel

Ár : 23 200,28 800,-

KÁD Ár tartóláb

● ● ● ●

bármely másik kádnál mélyebb - a vállai sem fognak fázni ott a legszélesebb, ahol a legnagyobb szükség van rá - ott, ahol a könyökei vannak alkalmas a fekvésre, és a kényelmes ülést sem zárja ki a lépcsőzetes kialakításnak köszönhetően alacsony és magas személyek számára egyaránt kényelmes

Kád típusa (cm)

Ár kád

You 175x85

127 100

10 000

You 185x85

134 800

10 000

144 800

You 175x85 WarmFlow n

127 100

10 000

137 100

You 185x85 WarmFlow n

135 900

10 000

145 900

ELŐLAP + PANELKIT

You PU Plus 175x85

222 300

10 000

232 300

Előlap típusa

You PU Plus 185x85

235 000

10 000

245 000

Ár előlap

Ár panelkit

43 200

5 500

48 700

You PU Plus 175x85 WarmFlow n

223 300

10 000

233 300

You 175 előlap You 185 előlap

43 200

5 500

48 700

You PU Plus 185x85 WarmFlow n

236 000

10 000

246 000

You B/J 85 oldallap

24 300

-

24 300

Együttes ár 128 100

Együttes ár

n A You WarmFlow® kádak gyárilag elő vannak készítve a WarmFlow® kádfeltöltő számára PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) Megjegyzés: A You kádat nem lehet kiegészíteni kádparavánnal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

137


Evolution kád Rendkívüli formavilág kivételes fürdőszobákba

138


Evolution kád 87 / 102 cm

180 cm

Ár:

154 000,-

A biztonság és nyugalom érzése

Az Evolution kádban akaratlanul is körbeveszi Önt a nyugalom, a harmónia és a relaxáció érzése. Természetes vonalaiban nem találni éleket vagy zavaró részleteket.

Nosal design

Egy egyedi design a cseh Kryštof Nosál formatervező műhelyéből

265 l

32 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV KONCEPCIÓK

Evolution fejtámlák Színek: fehér, szürke

PU PLUS

Ár : 14 700,-

HIDROMASSZÁZS

GARANCIA A KÁDRA

Evolution kapaszkodók Színek: fehér, szürke

Ár : 15 400,-

Ár : 1 490,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Evolution 180x102

154 000

12 800

166 800

Evolution PU Plus 180x102

239 000

12 800

251 800

ELŐLAP + PANELKIT Ár előlap

Ár panelkit

Evolution 180 előlap

45 100

5 800

50 900

Evolution 87 B/J oldallap

25 300

-

25 300

Előlap típusa

Együttes ár

Egészítse ki az Evolution kádat H2O Color fényterápiával (bővebben a 174. oldalon). B - Balos változat, J - Jobbos változat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) Az Evolution kádat nem lehet kiegészíteni kádparavánnal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

139


Magnolia kád Elegáns ívek és váratlanul nagy belső tér 140


Magnolia kád 75 / 85,5 cm

170 / 180 cm

Ár:

115 100,-

Egyedi design a Design Storz formatervező műhelyből

Az egyedi íveinek köszönhetően a Magnolia kád meglepően kényelmes és tágas

Gondoltunk a részletekre

A középen elhelyezett lefolyó és a kádfal egyforma dőlésszöge alkalmassá teszi a kettesben való fürdőzésre is 290 l 260 l

29 kg 26 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV PU PLUS

HIDROMASSZÁZS

GARANCIA A KÁDRA

Magnolia fejtámlák Színek: fehér, szürke

Ár : 18 600,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Magnolia 170x75

115 100

9 500

Magnolia 180x75

126 200

9 500

135 700

Magnolia PU Plus 170x75

205 900

9 500

215 400

Magnolia PU Plus 180x75

215 900

9 500

225 400

124 600

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Magnolia 170 előlap

43 000

5 500

48 500

Magnolia 180 előlap

43 000

5 500

48 500

Magnolia B/J oldallap

24 300

3 200

27 500

Együttes ár

B - Balos változat, J - Jobbos változat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) Megjegyzés: A Magnolia kádat nem lehet kiegészíteni kádparavánnal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

141


XXL kรกd Tรกgas kรกd, mindenkinek

142


XXL kád

95 cm

190 cm

Ár:

158 500,-tól

Kád az egész családnak

Az XXL kád a család legkisebbjének és legnagyobbjának is kényelmes fürdést biztosít. A nagyok tágasan elférnek, de közben a kicsik sem süllyednek el, köszönhetően a praktikus kialakításnak, amellyel megtámaszthatják lábukat.

Maximális kényelem

Az XXL kád az egyetlen, amelyben a belső egyedi kialakításának köszönhetően kényelmesen fürdőzhet, legyen 160 cm vagy akár 2 méter magas

285 l

32 kg

10 ÉV

ŰRTARTALOM

TÖMEG

GARANCIA A KÁDRA

XXL fejtámlák Színek: fehér, szürke

Ár : 13 600,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

XXL 190x95

158 500

Ár tartóláb 13 200

Együttes ár 171 700

ELŐLAP + PANELKIT Ár előlap

Ár panelkit

XXL 190 előlap

46 900

5 400

52 300

XXL 95 oldallap

26 300

-

26 300

Előlap típusa

Együttes ár

Megjegyzés: Az XXL kádat nem lehet kiegészíteni kádparavánnal A termékek szállítási határideje max. 4 hét

143


Chrome kád A design és a funkció összeolvadása

újdonság

144


Chrome kád

70 / 75 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

91 600,-tól

Ovális alakú belső

Az ovális belső, a kényelmesen lejtő hátoldal és a függőleges oldalak teszik a Chrome kádat sokoldalúan használhatóvá a fürdéshez és a zuhanyozáshoz egyaránt.

Nagyszerűen egységes design

A Chrome kád egy gondosan összeállított design koncepció része, melynek elemeivel könnyedén egységessé varázsolhatja fürdőszobáját. A koncepcióba kád, zuhanysarok, mosdó, bútorok, csaptelepek és zuhanytálca tartozik. 225 l 195 l 185 l

ŰRTARTALOM

24 kg 22 kg 21 kg TÖMEG

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

KONCEPCIÓK

Kapaszkodó* Univerzális rozsdamentes acél

Ár : 18 100,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Chrome 150x70

91 600

9 500

101 100

Chrome 160x70

94 300

9 500

103 800

Chrome 170x75

104 300

9 500

113 800

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Chrome 150 előlap

35 400

4 900

Chrome 160 előlap

35 400

4 900

40 300

Chrome 170 előlap

35 400

4 900

40 300

Együttes ár 40 300

Chrome 70 oldallap

25 800

-

25 800

Chrome 75 oldallap

25 800

-

25 800

* A kapaszkodó nem használható kádparavánnal együtt A termékek szállítási határideje max. 4 hét Megjegyzés: A Chrome kád kiegészíthető CVS2 kádparavánnal (bővebben 164. oldal)

145


Classic kád Az egyszerűség szépsége

146


Classic kád

70 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

91 300,-tól

Kényelmes fürdőzés 70 cm szélességben is

A lapos kádfenék kényelmes fürdést és biztonságos zuhanyozást tesz lehetővé. Zuhanyzótér kialakításához kiegészítheti kádját egy-, két-, vagy többelemes kádparavánnal.

Egy tökéletes egység része

A kádat más fürdőszobai elemekkel egy stílusban terveztük (mosdók, fürdőszobabútorok, stb.) 225 l 210 l 195 l

ŰRTARTALOM

24 kg 22 kg 21 kg TÖMEG

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

KONCEPCIÓK

Classic fejtámlák Színek: fehér, szürke

Ár : 15 900,-

Univerzális rozsdamentes Ár : acél kapaszkodó 18 100,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Classic 150x70

91 300

9 500

100 800

Classic 160x70

95 000

9 500

104 500

Classic 170x70

104 300

9 500

113 800

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

U 150 előlap

33 500

4 900

38 400

U 160 előlap

33 500

4 900

38 400

U 170 előlap

33 500

4 900

38 400

U 70 oldallap

24 700

-

24 700 Classic koncepció (bővebben 28. oldalon).

Megjegyzés: A Classic kád bővíthető VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, EVS1, CVS2 kádparavánokkal vagy AVDP3 zárt rendszerű kádparavánnal (bővebben 160. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

147


Sonata kád Különleges formájú belső tér

148


Sonata kád

75 / 80 cm

170 / 180 cm

Ár:

100 500,-tól

Egyedi forma

Az elegánsan éles, karakteres vonalai tökéletesen harmonizálnak a kapaszkodó és a fejtámla formájával

Kényelmes fürdés és zuhanyozás egyben

Kádparavánnal kombinálva kényelmesen zuhanyozhat a kádban 210 l 195 l

27 kg 25 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

HIDROMASSZÁZS

PU PLUS

Ár : 21 100,-

Sonata fejtámlák Színek: fehér, szürke

Sonata kapaszkodó Színek: fehér, szürke

Ár : 22 200,-

A Sonata kádakat PU Plus merevítéssel is megvásárolhatja.

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Sonata 170x75

100 500

9 500

110 000

Sonata 180x80

111 200

10 000

121 200

Sonata PU Plus 170x75

191 400

9 500

200 900

Sonata PU Plus 180x80

202 100

10 000

212 100

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

U 170 előlap

33 500

4 900

38 400

U 180 előlap

40 700

4 900

45 600

U 75 oldallap

24 700

-

24 700

U 80 oldallap

24 700

-

24 700

A Sonata kádon a fejtámla és kapaszkodók rögzítéséhez szükséges furatok gyárilag vannak előkészítve A kád ára nem tartalmazza a fejtámlát és kapaszkodókat PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét)

Megjegyzés: Sonata kád bővíthető VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2, EVS1, CVS2 kádparavánokkal vagy AVDP3 zárt rendszerű kádparavánnal (bővebben a 160. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

149


Campanula II kรกd Romantika modern kรถntรถsben

150


Campanula II kád

75 / 80 cm

170 / 180 cm

Ár:

92 400,-tól

Elegáns design

Kecses alakja hamar rabul ejt mindenkit

Gondoltunk a részletekre

A lefolyó középen helyezkedik el, így akár két ember is fürödhet egyszerre a kádban 220 l 200 l

25 kg 23 kg

ŰRTARTALOM

TÖMEG

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

HIDROMASSZÁZS

Campanula II fejtámlák Színek: fehér, szürke

Ár : 15 000,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Campanula II 170x75

92 400

9 500

101 900

Campanula II 180x80

98 900

10 000

108 900

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

Együttes ár

U 170 előlap

33 500

4 900

38 400

U 180 előlap

40 700

4 900

45 600

U 75 oldallap

24 700

-

24 700

U 80 oldallap

24 700

-

24 700

Megjegyzés: A Campanula II kád bővíthető VS2, VS3, VS5, PVS1, CVS2, BVS1, BVS2, EVS1 kádparavánokkal vagy AVDP3 zárt rendszerű kádparavánnal (bővebben a 160. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

151


Vanda II kรกd Kedvelt kรกd dinamikus vonalakkal

152


Vanda II kád

70 cm

150 / 160 / 170 cm

Ár:

62 000,-tól

Változatos méretekben

Számos méretben választható, így minden fürdőszobába megfelelő választás lehet

Szeret olvasni a fürdőkádban?

A kedvelt könyöktámaszok új ergonomikus kivitelben. Kényelem és relaxáció. 195 l 180 l 165 l

ŰRTARTALOM

23 kg 21 kg 20 kg TÖMEG

10 ÉV GARANCIA A KÁDRA

A klasszikus kád sem unalmas. Univerzális, rozsdamentes acél kapaszkodó

Ár: 18 100,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

Vanda II 150x70

62 000

9 500

Vanda II 160x70

65 000

9 500

74 500

Vanda II 170x70

72 000

9 500

81 500

Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

U 150 előlap

33 500

4 900

38 400

U 160 előlap

33 500

4 900

38 400

U 170 előlap

33 500

4 900

38 400

U 70 oldallap

24 700

-

24 700

71 500

ELŐLAP + PANELKIT Együttes ár

Megjegyzés: A Vanda II kád bővíthető VS2, VS3, VS5, PVS1, CVS2, BVS1, BVS2, EVS1 kádparavánokkal vagy AVDP3 zárt rendszerű kádparavánnal (bővebben 160. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

153


Lilia kรกd Kicsi, de praktikus 154


Lilia minikád

70 cm

120 cm

Ár:

75 000,-

Bárhova beépíthető

A 120 cm-es hossz és a klasszikus kádaknál is használatos 42 cm-es mélység biztosítja a kényelmes fürdőzést még egy kis fürdőszobában is.

Nagy tér a zuhanyozáshoz

Egy kis kádban is lehet kényelmesen zuhanyozni, ha kádparavánnal szereli fel

130 l

17 kg

10 ÉV

ŰRTARTALOM

TÖMEG

GARANCIA A KÁDRA

Univerzális, rozsdamentes acél kapaszkodó

Ár: 18 100,-

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Lilia 120x70

75 000

Ár tartóláb 9 500

Együttes ár 84 500

Praktikus kádparaván (bővebben a 160. oldalon). Megjegyzés: A Lilia kád bővíthető VS2, VS3, VS5, PVS1, CVS2, BVS1, BVS2, EVS1 kádparavánokkal vagy AVDP3 zárt rendszerű kádparavánnal (bővebben a 160. oldalon) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

155


Műszaki rajzok - kádak

156

Rosa I

Rosa II

Rosa 95

Avocado

Asymmetric

BeHappy

LoveStory II

NewDay

Gentiana


You

Magnolia

Evolution

XXL

Chrome

Classic

Sonata

Campanula II

Vanda II

Lilia

157


Vízvető lécek A kád és fal között hézag található, melyet alaposan szigetelni kell. Tökéletesen vékony szilikonréteget létrehozni inkább művészi, mint szakszerű teljesítmény. Ezért javasoljuk a vízvető léc használatát, amely megoldja ezt a problémát. 6-os vízvető léc

Profil szélesség: 6 mm

A 6-os vízvető léc teljes készlete a következőket tartalmazza: • 2 db záróvég a vízvető léchez (B, J) • 2 db sarok csatlakozó

10-es vízvető léc

Profil szélesség: 10 mm

A vízvető léceket javasoljuk: 1. 2. 3. 4. 5.

A 10-es vízvető léc meghosszabbítható

kádakhoz és zuhanytálcákhoz elfedésre / tömítésre a könnyebb tisztíthatósághoz ha a falak nem zárnak be tökéletes derékszöget ha a fal és a termék között rés van

11-es vízvető léc

Profil szélesség: 11 mm

A 11-es vízvető léc teljes készlete a következőket tartalmazza: • 2 db záróvég a vízvető léchez (B, J) • 2 db sarok csatlakozó

Szerelési útmutató vízvető lécekhez 1.

2.

Állítsa be a végső helyére a terméket, majd szabja méretre a vízvető léceket úgy, hogy addig érjenek, amíg a termék oldalára ragasztott szivacsszalag.

3.

Töltse ki a termék és a fal közötti rést RAVAK szilikonnal. A szigetelőanyag lefolyását a szivacsszalag akadályozza meg. RA SIL VAK ICO NE

10 mm

A kád vagy zuhanytálca oldalát a tetejétől 10 mm-re ragassza körbe az öntapadó szivacsszalaggal, mely segíti a tökéletes szigetelést.

4.

5.

Vigyen fel a vízvető léc hátuljára a teljes hosszában RAVAK szilikont, kb. 3 mm vastagságban, a fal és a kád vagy zuhanytálca felőli oldalára is.

Illessze szorosan a vízvető lécet a kád vagy zuhanytálca és a fal illeszkedéséhez. Ha szükséges, vizes ronggyal távolítsa el a kibuggyanó felesleges szilikont, amíg meg nem szárad.

RA SIL VAK ICO NE

KG 3 mm

Vízvető lécek (típus)

Ár

6/1100 fehér vízvető léc

550

6/2000 fehér vízvető léc

980

10/1100 fehér vízvető léc

980

10/2000 fehér vízvető léc

1 600

11/1100 fehér vízvető léc

950

11/2000 fehér vízvető léc

1 500

Záróvég (fehér) a 10-es vízvető léchez Készlet a 6-os vízvető léchez (tartalma: 2 db sarok csatlakozó, 2 db záróvég) Készlet a 11-es vízvető léchez (tartalma: 2 db sarok csatlakozó, 2 db záróvég)

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

158

500 950 1 100

6.

Már készen is van a kád vagy zuhanykabin tömítése! Megjegyzés: a vízvető lécek kapcsolódásához használjon sarokelemet, ami a 6-os vagy 11-es készlet részét képezi


Kiegészítők kádakhoz Kapaszkodók és fejtámlák

Rozsdamentes acél kapaszkodók

A kádak többsége húzott poliuretánból gyártott kapaszkodóval és fejtámlával vannak felszerelve. Ezeket a termékeket kimondottan kádtípusokhoz tervezték, ezért nem lehet őket egymással felcserélni. Színválaszték: fehér, szürke, zöld

Egyedülálló, mivel lehetővé teszi az utólagos felszerelést is. Ha Ön a kád vásárlásakor megfeledkezett a kapaszkodóról, semmit sem mulasztott el. Az univerzális kapaszkodó speciális csavarral rögzíthető, így nem szükséges a „másik oldalról” való hozzáférés. A kapaszkodó falon történő elhelyezése is könnyedén megoldható. Univerzális rozsdamentes acél kapaszkodó: Ár:

Kádfeltöltés a túlfolyónál

Kádfeltöltés a túlfolyónál kád le/ túlfolyószett-tel, ClickClack rendszerrel vagy bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel Ár (ClickClack):

34 500,-

Ár (bowdenes):

39 600,-

18 100,-

újdonság

Kádfeltöltés a túlfolyónál kád le/túlfolyószett-tel II, ClickClack rendszerrel vagy bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel Ár (ClickClack):

32 700,-

Ár (bowdenes):

30 000,-

Kád le/túlfolyószettek Kád le/túlfolyószett ClickClack rendszerrel, krómozott fedéllel (BeHappy kádhoz ajánljuk) Ár:

9 100,-

Ha biztos akar lenni az Ön által használt termékek minőségében és hosszú élettartamában, csak a gyártó által javasolt kiegészítőket használjon!

Kád le/túlfolyószett bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel Ár:

8 000,-

Lefolyószettek (típus)

Ár

Kádfeltöltés a túlfolyónál, kád le/túlfolyószett-tel, ClickClack rendszerrel, krómozott fedéllel

34 500

Kádfeltöltés a túlfolyónál, kád le/túlfolyószett-tel, bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel

39 600

Kádfeltöltés a túlfolyónál, kád le/túlfolyószett-tel II, ClickClack rendszerrel, krómozott fedéllel

32 700

Kádfeltöltés a túlfolyónál, kád le/túlfolyószett-tel II, bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel

30 000

Kád le/túlfolyószett ClickClack rendszerrel, krómozott fedéllel

9 100

Kád le/túlfolyószett bowdenes vezérléssel, krómozott fedéllel

8 000

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

159


Kádparavánok és kádkabinok Kész fürdőszobákba is beépítheti

160


Szárazon tartja a fürdőszobát – meggátolja a fürdőkádban való zuhanyozás közben a víz kifröccsenését a padlóra, így száraz marad fürdőszobája, köszönhetően a kádparavánnak. Szerelje fel kádját kádparavánnal vagy kádkabinnal és kényelmesen zuhanyozhat is benne!

Széles választék – a RAVAK széles választékát kínálja a kádparavánoknak és kádkabinoknak. Szerkezeti kialakításuk lehetővé teszi, hogy ne csak a RAVAK termékekre, hanem bármilyen klasszikus, téglalap alakú fürdőkádra felszerelhesse őket. Választhat típus, méret, betétlemez és szín szerint.

EGYSZERŰ SZERELÉS

Egyszerűen beépíthető A termékeket összeszerelve szállítjuk

AZ ÜVEG VÉDELME

Láthatatlan, vízkövesedést gátló réteg AntiCalc® - egyedi RAVAK technológia

10 ÉV ANTIBLOCK GARANCIA

10 év AntiBlock garancia Az AntiBlock műszaki megoldásra a RAVAK 10 év jótállást biztosít 161


Univerzális kádparavánok VS2 kétrészes, harmonika rendszerű kádparaván

B

180°

J

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J VÁLTOZAT

A VS2 két részből áll, amelyek egymásra hajthatók, így összecsukva szinte nem foglal helyet a fürdőszobában. A kihajtott VS2 szélessége 1045 mm. A modern tervezésű profilok szatén színben is kaphatóak. SZATÉN

Műanyag betétlemezek Kádparaván összehajtott állapotban

Megnevezés (típus) VS2 105

Méretek (mm) 1045

FEHÉR

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

40 700

50 500

44 000

54 200

49 400

59 500

A termék magassága 1400 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

VS3 háromrészes harmonika rendszerű kádparaván

B

180°

A VS3 három részből áll, ahol a legnagyobb VS3 panel 25 cm-rel szélesebb mint a VS2. Szintén összehajtható. Újdonság, hogy az utolsó elem behajtható a kádba, aminek segítségével zuhanykabin alakú teret alakíthat ki a kényelmes zuhanyozáshoz. Minden VS3 kádparavánt használhatnak a BeHappy káddal. Bővebben a 128. oldalon

Műanyag betétlemezek Megnevezés (típus) Kádparaván összehajtott állapotban

Méretek (mm)

J

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J VÁLTOZAT

SZATÉN

FEHÉR

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

VS3 100

996

45 400

57 400

48 600

60 800

VS3 115

1 146

47 400

59 900

51 200

63 600

VS3 130

1 296

49 400

61 300

53 600

65 500

60 100

72 200

A termék magassága 1400 mm A VS3 100 kádparaván 150 cm-es, a VS3 115 160 cm-es, a VS3 130 170 cm-es kádhoz használható A termékek szállítási határideje max. 4 hét

VS5 ötrészes, harmonika rendszerű kádparaván

B

180°

J

B/J VÁLTOZAT

A „harmonikának” becézett VS5 a helymegtakarítás szempontjából a legkedvezőbb megoldást kínálja. A kihajtott VS5 szélessége 1135 mm.

FEHÉR

Műanyag betétlemezek Kádparaván összehajtott állapotban

Megnevezés (típus) VS5

Méretek (mm) 1135

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

51 300

A termék magassága 1330 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

162

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Rain


Kádparavánok és kádkabinok BVS1 egyrészes kádparaván

B SET

A zsanérokat tartalmazza (B-SET) edzett biztonsági üveggel, melynek vastagsága 8 mm.

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

AZ ÜVEG VÉDELME

B

180°

J

B/J VÁLTOZAT

KRÓM

Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

BVS1 80

800

B SET - 110 B/J

Ár

Ár (összesen)

42 700

72 700

30 000

A termék magassága BVS1 - 1500 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

BVS2 kétrészes kádparaván

B SET

A kádparaván egy fix és egy mozgó részből áll, mely nyitható. A fix, edzett biztonsági üveg vastagsága 8 mm, a mozgó rész vastagsága 6 mm.

ÉLETTARTAM TESZT 30 ÉV

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

KRÓM

B

Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

BVS2 100 B/J

1000

B SET 110 B/J

Ár

Ár (összesen)

70 700

149 600

78 900

A termék magassága 1500 mm. B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat A termékek szállítási határideje max. 4 hét

EVS1 kádparaván A kádparaván egy mozgó részből áll, mely 180 fokban kifelé- és befelé nyitható. Robosztus profil és nagy, áttetsző üvegfelület a luxus szerelmeseinek.

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

FEHÉR

B Edzett biztonsági üveg betétlemez - Transparent Megnevezés (típus) EVS1 - 75 B/J

Méretek (mm) 800

Keret színe Fehér

Szatén

98 200

A termék magassága 1500 mm. B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat A termék szállítási határideje max. 4 hét

163


Univerzális kádparavánok PVS1 egyrészes kádparaván

B

180°

A PVS1 egy fix részből áll. Egyszerű és modern design. A kádparaván kitűnően illeszkedik a klasszikus téglalap alakú kádakhoz. A 800 mm-es méret elegendő helyet biztosít a kényelmes zuhanyozáshoz.

J

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J VÁLTOZAT

SZATÉN

FEHÉR

Edzett biztonsági üveg betétlemez - Transparent Megnevezés (típus) PVS1 - 80

Méretek (mm)

Keret színe

800

Fehér

Szatén

37 700

43 100

A termék magassága 1400 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

újdonság

CVS2 kétrészes kádparaván A kádparaván egy rögzített és egy mozgó részből áll, mely ki- és behajtható. A fix résznek köszönhetően bármilyen, max. 52 cm mély mosdó elhelyezhető közvetlenül a kád mellett, a kádparaván ajtaja nem fog nekiütközni a mosdónak. A praktikus nyithatóságnak hála nagyon könnyű tisztán tartani.

AZ ÜVEG VÉDELME

SPECIÁLIS EMELŐ MECHANIZMUS

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

FÉNYES

SZATÉN

FEHÉR

B Edzett biztonsági üveg betétlemezek Megnevezés (típus)

CVS2 - 100 B/J

Transparent

Méretek (mm)

Keret színe Fényes

Szatén

Fehér

84 300

93 500

84 300

990

A termék magassága 1500 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

RAVAK Cleaner Megbízhatóan eltünteti a zsíros lerakódásokat és a vízfoltokat a csempéről, kádakról, tálcákról, zuhanykabinok betétlemezeiről és a csaptelepekről is. Használja a mindennapi tisztítás során.

RAVAK AntiCalc Conditioner Az AntiCalc® réteg felújításához. Bővebben a 208. oldalon.

164


Kádparavánok és kádkabinok AVDP3 tolórendszerű kádparaván A három oldalról körbefalazott kád esetében az AVDP3-as tolórendszerű kádparaván beépítésével alakíthatunk ki maximális mértékben szigetelő zuhanykabint. A kádparaván 180°-os megfordításával jobb vagy bal oldali belépőt alakíthat ki. SZATÉN

Műanyag betétlemezek Rain Keret színe Fehér Szatén

Méretek (mm)

AZ ÜVEG VÉDELME

HALK MŰKÖDÉS

10 ÉV

180°

ANTIBLOCK GARANCIA

B/J VÁLTOZAT

B J

FEHÉR

Edzett biztonsági üveg betétlemezek Transparent Grape Keret színe Keret színe Fehér Szatén Fehér Szatén

Megnevezés (típus)

Belépő (mm)

AVDP3 - 120

661

1170 - 1210

69 400 

69 400 

83 100 

83 100  83 100  83 100 

AVDP3 - 150

861

1470 - 1510

79 700

79 700

97 300 

97 300  97 300  97 300 

AVDP3 - 160

928

1570 - 1610

85 300

85 300

104 300 104 300  104 300  104 300 

AVDP3 - 170

995

1670 - 1710

92 800

92 800

114 000  114 000  114 000

114 000

AVDP3 - 180

1061

1770 - 1810

98 400

98 400

120 700  120 700  120 700

120 700

A termék magassága 1370 mm  A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

AVDP3 + APSV Teljesen vízszigetelő zuhanykabinra van szüksége a kád körül? Használjon AVDP3 zuhanyajtót APSV fix oldalfallal.

AZ ÜVEG VÉDELME

SZATÉN

Műanyag betétlemezek

FEHÉR

Edzett biztonsági üveg betétlemezek

Rain

Transparent

Grape

Keret színe

Keret színe

Keret színe

Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

Fehér

Szatén

APSV - 70

670 - 705

23 100

23 100

27 200 

27 200 

27 200 

27 200 

APSV - 75

720 - 755

24 500

24 500

31 300

31 300 

31 300 

31 300 

APSV - 80

770 - 805

24 200

24 200

34 700 

34 700 

34 700 

34 700 

A termék magassága 1370 mm  A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

ANPV toldóprofil

Az AVDP3 kádparavánt egy ANPV toldóprofil segítségével tetszőlegesen bővítheti 2 cm-rel. SZATÉN

FEHÉR

Színválaszték: fehér / szatén Ár: 2 400,- / 3 600,-

165


Specifikus kádparavánok VSK2 kétrészes kádparaván

B/J

Rosa I, Rosa II és Rosa 95 kádakhoz. Rövid vagy hosszú VSK2 merevítővel javasoljuk szerelni.

BAL / JOBB VÁLTOZAT

AZ ÜVEG VÉDELME

FEHÉR

J Rövid merevítő - ár: 9 900,Hosszú merevítő - ár: 10 900,- *

Megnevezés (típus)

Méretek fix + mozgó (mm)

Műanyag betétlemez

Edzett biztonsági üveg betétlemez

Rain

Transparent

Keret színe

Keret színe

Fehér

Fehér

VSK2 Rosa B/J 140

450 + 445

46 900

90 500

VSK2 Rosa B/J 150

480 + 445

47 800

92 500

VSK2 Rosa B/J 160

535 + 445

50 100

94 400

VSK2 Rosa B/J 170

635 + 445

52 800

98 100

Felhasználható

Rosa I 140 Rosa II 150, Rosa I 150, Rosa 95 150 Rosa II 160, Rosa I 160, Rosa 95 160 Rosa II 170

A termék magassága (VSK2 Rosa) 1500 mm. B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat A termékek szállítási határideje max. 4 hét * A hosszú merevítő Rosa 95 kádakra szerelt VSK2 Rosa kádparavánoknál nem alkalmazható

EVSK1 kádparaván A kádparaván mind a két irányba (a kád felé és az ellenkező irányba is) nyitható.

EMELŐ MECHANIZMUS

AZ ÜVEG VÉDELME

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

FEHÉR

J Megnevezés (típus)

Méretek (mm)

Edzett biztonsági üveg betétlemezek - Transparent

Felhasználható

Keret színe Fehér

EVSK1 B/J 75 Rosa

750

152 500

EVSK1 B/J 85 Rosa

850

167 800

EVSK1 B/J 100 Rosa

1000

171 300

Rosa I 140 Rosa I 150 / 160, Rosa II 150 / 160 Rosa 95 150/160 Rosa II 170

A termék magassága 1500 mm. B (bal) – balos változat. J (jobb) – jobbos változat A termékek szállítási határideje max. 4 hét

VSK2 Gentiana, NewDay kétrészes kádparaván

B/J

BAL / JOBB VÁLTOZAT

Kétrészes kádparaván, műanyag Rain betétlemezekkel. A kádparaván egy fix és egy mozgó részből áll, a mozgó rész a kád felé (befelé) nyitható. FEHÉR

Rövid merevítő - ár: 9 900,Hosszú merevítő - ár: 10 900,-

Megnevezés (típus)

Műanyag betétlemezek Rain Keret színe: fehér

VSK2 Gentiana, NewDay 140 B/J

735 + 365

43 900

VSK2 Gentiana, NewDay 150 B/J

805 + 395

46 100

A termék magassága 1500 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

166

Méretek fix + mozgó (mm)

B


Kádparavánok és kádkabinok VDKP4 Gentiana, NewDay négyrészes kádparaván

10 ÉV HALK MŰKÖDÉS

ANTIBLOCK GARANCIA

Négyrészes kádparaván, műanyag Rain betétlemezzel. Teljesen lezárhatja a kád terét, többé nem kell aggódnia a kifröccsenő víz miatt, zavartalanul élvezheti a zuhanyozást. FEHÉR

Megnevezés (Típus)

Méretek belépő (mm)

Műanyag betétlemezek Rain Keret színe: fehér

VDKP4 Gentiana, NewDay 140

950

127 800

VDKP4 Gentiana, NewDay 150

950

127 800

A termék magassága 1340 mm A termékek szállítási határideje max. 4 hét

A kádparaván megakadályozza a víz kifröccsenését, így a fürdőszoba padlója száraz maradhat. Ez nagyobb biztonságot ad, főleg a gyermekes családok számára. 167


Wellness 168

Relaxáció a fürdőszobában


A legtöbb kádhoz kínálunk hidromasszázs rendszert vagy fényterápiát, melyek segítenek a stressz feloldásában, harmonikus érzést nyújtanak és energizálják a testet.

5 ÉV GARANCIA A KÁDRA

RAVAK hidromasszázs panelekkel a mindennapos zuhanyozás kényeztető élménnyé válik. Engedje át magát a kellemes, pihentető érzésnek, töltődjön fel.

5 év garancia az akril kádakra és a hidromasszázs rendszerekre Egyedülálló merevítő technológia

PU PLUS

H2O Color

Víz alatti világítás H2O Color színterápia 169


RAVAK hidromasszázs rendszerek ► A RAVAK márka a minőség és tradíció szinonimája már a múlt század óta. ► Minden hidromasszázs kád szigorú ellenőrzéseken esik át. ► Saját PU Plus kádmerevítő technológiánk ideális a hidromasszázs rendszerekhez. ► Az általunk használt alkatrészek neves gyártók termékei, kizárólag Európában. ► Saját szervizhálózatunk biztosítja a problémamentes beszerelést és a garanciaidőn

túli javítást is.

A RAVAK négy különböző hidromasszázs típust kínál:

Hydro A vízmasszázs lényege a víz intenzív áramlásában rejlik.

Hydro/Air A Hydro és Air masszázs kombinációja, mely kétszeres élményt jelent.

Online útmutató

hidromasszázs rendszerekhez

Air Levegőmasszázs, avagy „pezsgőfürdő“ a vizet számtalan levegőbuborékkal gazdagítja.

Whisper A piacon az egyetlenként biztosítja a kád aljáról történő víz- és levegőmasszázst, meglepően csendes és gazdaságos működéssel. A megfelelő paraméterek megadását és kiválasztását a különleges, online hidromasszázs tervező programunk segíti, amelyet a www.ravak.hu oldalon talál: http://www.ravak.hu/hu/ konfiguratorok

Hét egyszerű lépésben beállíthat minden szükséges paramétert, kezdve a kád kiválasztásától egészen a kiegészítőkig, úgy hogy minden lépés közben követheti az Ön igényei szerint összeállított termék végösszegét.

170


Tippek a választáshoz

Wellness

Sport Hydro/Air - masszív és népszerű rendszer

4x Super Jet hidromasszázs fúvóka

A fúvókákból kiáramló vízsugár iránya 30 fokban állítható és a víznyomás szabályozható. Amennyiben el vannak zárva, a masszázs intenzitása a hátat és a talpakat masszírozó fúvókákra összpontosul.

2x levegő szabályozó

A levegő szabályozó két körre oszlik. Az elzárható fúvókákkal közösen a masszázs intenzitását a kád egyik vagy másik felére koncentrálhatja.

2x pneumatikus vezérlés KI/BE

A kapcsolók segítségével ki-be kapcsolható külön a hidromasszázs és külön levegőmas�százs rendszer.

6x Micro Jet hidromasszázs fúvóka

A hátnál és talpaknál elhelyezkedő micro fúvókák pont masszázst idéznek elő és 30 fokban állíthatóak.

16x Air Jet levegőfúvóka

A megnövelt számú fém fúvóka úgy helyezkedik el a kád alján, hogy teljesítményük a leghatásosabb legyen.

1x szívókosár

A biztonsági szívókosár fedele nagyon vékony, ezáltal nem nyúlik be a kádtérbe.

A Sport rendszer áramlást záró és levegő szabályzó szelepekkel rendelkezik, mely lehetővé teszi a hidromasszázs fókuszálását a kád egyik és másik felére. A Hydro/Air az egyik legerősebb hidromasszázs rendszer.

Extra Flat Whisper - a korszerű rendszer 4x Midi Extra Flat hidromasszázs fúvóka

A fém fúvókákból kiáramló vízsugár iránya 30 fokban állítható.

12x Magic Extra Flat hidromasszázs fúvóka

A talpaknál és a hátnál elhelyezkedő fém fúvókák 30 fokban állíthatóak.

1x pneumatikus vezérlés KI/BE 2x biztonsági szívókosár

A rendszer két biztonsági szívókosarat tartalmaz. Amennyiben az egyik nem juttat elegendő vizet a szivattyúhoz, a másik kiegyenlíti a szükséges vízmennyiséget.

6x Micro Extra Flat hidromasszázs fúvóka

30 fokos szögben állítható, kis méretű fúvókák, melyek kellemesen masszírozzák a talpát és a derekát. Mindegyik saját levegődúsítóval rendelkezik.

1x váltószelep

Lehetővé teszi az egyes masszázsok közti gyors és egyszerű átváltást. Választhat a kád aljáról jövő vagy az oldaltáji masszázs közül. Középállásban mindegyik fúvóka egyszerre működik.

1x önálló levegő szabályzó A szabályozóval levegővel dúsíthatja a vízáramlást, mely megsokszorozza a rendszer masszírozó hatását.

Az Extra Flat rendszer fúvókái rendkívül laposak, a váltószelep pedig gyors és egyszerű váltást enged a különböző területek között. Whisper masszázzsal kombinálva a legújabb típusú masszázs élményét élvezheti.

171


LoveStory II

Speciális hidromasszázs rendszerek Kényeztesse magát a hidromasszázs élményével a saját otthonában!

A LoveStory II kádak Atomic vagy az Atomic Plus rendszerrel rendelhetőek, amelyek teljes mértékben ellátják a klasszikus pezsgő és hidromasszázs funkciókat. Egyedi kád egyedi elektromos vezérlővel

1. indítógomb (kompresszor) 2. szabályozás (fordulatszám) 3. indítógomb (színterápia)

5 Speciális masszázs fúvókák

Színterápia

1

Elszívó

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

Ár tartóláb

Együttes ár

LoveStory II B/J 196x139

185 500

15 400

200 900

LoveStory II PU Plus B/J 196x139

291 700

15 400

307 100 n

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár előlap

Ár panelkit

LoveStory II B/J 196x139

58 900

8 200

Együttes ár 67 100

HIDROMASSZÁZS Típus

Ár

Atomic

1 105 000

Atomic Plus

1 318 700

Megjegyzés: A hidromasszázs rendszerek króm kivitelben készülnek A hidromasszázs rendszerekkel szerelt kádaknál nincs szükség a kádhoz tartozó tartólábra és panelkitre, egy speciális vázszerkezetre szereljük a hidromasszázs rendszer alkatrészeit, és ez a vázszerkezet tartja a kádat és az előlapot is. A hidromasszázs rendszer ára tartalmazza a le- és túlfolyót B - Balos változat, J - Jobbos változat n PU Plus változatban (szállítási határidő max. 5 hét) A termékek szállítási határideje max. 4 hét

172

2

3

4

4. indítógomb (szivattyú) 5. indítógomb (fertőtlenítés vagy a fertőtlenítő folyadék hiányának jelzése)

Az Atomic és Atomic Plus rendszerű kádak a következőkkel vannak felszerelve: • 16 x speciális hidromasszázs fúvóka • 1 x színterápia • 1 x elektronikus vezérlő Az Atomic Plus rendszer ezen felül tartalmaz: • 1 x automata fertőtlenítő egység • 1 x hőtartó fűtés Színterápia

A színterápia, vagyis a fénnyel, színekkel történő gyógymód az Atomic és Atomic Plus rendszerek sztenderd felszereléséhez tartozik. A színterápia 4 szín – vörös, sárga, zöld és kék – segítségével fejti ki gyógyító hatását az emberi szervezetre. A színek kölcsönös átfedése a színskála megnövekedésével jár, amely elősegíti a maximális szellemi és fizikai kikapcsolódást. A hidromasszázs rendszerrel ellátott kádakra 5 év jótállást biztosítunk. A jótállás a kádra és a hidromasszázs rendszer szigetelésére vonatkozik. Magára a hidromasszázs rendszerre a sztenderd, 24 hónapos garancia vonatkozik a szereléstől számítva.


You

Speciális hidromasszázs rendszerek Többé nem akar majd máshol felfrissülni!

A You kádakat You Plus Hydro/Air és You Duo Hydro/Air rendszerekkel lehet felszerelni, így mérettől függetlenül mindenki élvezheti a hidromasszázs élményét. Az integrált fejtámla WarmFlow® kádfeltöltő rendszerrel van kombinálva. A bekapcsolt hidromasszázs funkciónál a kádfeltöltő integrálódik a masszázs rendszerébe és fúvókaként masszírozza a hátat.

Szívókosár

Midi Jet fúvóka

Hydro Jet fúvóka

KÁD Kád típusa (cm)

Ár kád

You 175x85 You 185x85

127 100 134 800

PU Plus 222 300 235 000

ELŐLAP + PANELKIT Előlap típusa

Ár

You 175 előlap You 185 előlap You B/J 85 oldallap

43 200 43 200 24 300

FEJTÁMLA - fehér, szürke Típus

23 200

HIDROMASSZÁZS Típus

Rendszer Hydro / Air Hydro / Air

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

Elektromos vezérlő

A You Plus Hydro / Air rendszer a következőkből áll: • 6 x Midi Jet hidromasszázs fúvóka • 4 x Hydro Jet hidromasszázs fúvóka • 14 x Air Jet levegőmasszázs fúvóka • 1 x WarmFlow kádfeltöltő • 1 x LED víz alatti megvilágítás • 2 x biztonsági szívókosár • 1 x speciális le- és túlfolyó rendszer • 1 x hőtartó fűtés • 1 x elektromos vezérlés

A You Duo Hydro / Air rendszer tartalmazza: • 6 x Midi Jet hidromasszázs fúvóka 10 x Hydro Jet hidromasszázs fúvóka • • 8 x Air Jet levegőmasszázs fúvóka • 1 x WarmFlow kádfeltöltő • 1 x LED víz alatti megvilágítás • 2 x biztonsági szívókosár 1 x speciális le- és túlfolyó rendszer • • 1 x hőtartó fűtés • 1 x elektromos vezérlés

LED víz alatti megvilágítás

Ár 1 219 200 1 239 000

Megjegyzés: A hidromasszázs rendszer ára tartalmazza a speciális lefolyót, amely a hidromasszázs rendszer víztelenítésére szolgál. A You kád speciális hidromasszázs rendszere miatt nincs lehetőség saját lefolyó telepítésére. B - Balos változat, J - Jobbos változat

Vízalatti LED világítás

Ár

You fejtámla

You Plus You Duo

Air Jet fúvóka

Elektronikus vezérlő A vízhatlan elektromos vezérlőt úgy helyezték el a kád oldalában, hogy kéztávolságra essen fürdésnél és a kád feltöltésénél is.

A víz alatti LED megvilágítás – amely a rendszer része – választható színekből áll. Elegendő a megrendelésnél a kedvenc színt kiválasztani, amely lehet fehér, sárga, piros, zöld vagy kék. A LED víz alatti világítás a rendszer alapfelszereltsége. Felár ellenében a színterápiára cserélhető.

173


H2O Color színterápia

A színterápia egy alternatív gyógymód a test és a lélek harmonizálásához színes fények segítségével. Növeli a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a stressz hatását és nyugalmat biztosít. A fény és a színek hatnak ránk, „beszínezik“ a hangulatunkat. Befolyásolják hő és időérzetünket, összpontosítási képességünket és az egész pszichikai állapotunkat, amely szorosan összefügg a testünkkel is.

Fém, extra lapos világítótest

Membrán billentyűzet, könnyű kezelhetőség

H2O Color színterápia egy különálló termék, amely kompatibilis a piacon található akrilkádak nagy többségével A nagy teljesítményű, különböző színárnyalatú vagy fehér színű víz alatti megvilágítás lapos kivitelben (Extra Flat) új életet lehel fürdőszobájába. A jól áttekinthető vezérlőpanelen szabályozhatja a fehér fény erejét és melegségét, a színváltás sebességét, vagy kiválaszthatja az Ön kedvenc színét az adott pillanat hangulata alapján. A H2O Color színterápia minőségi krómozott testben foglal helyet. A hatályos előírásoknak való megfelelést a TÜV bizonyítvány igazolja.

A szivárvány színei – mint pozitív optikai jelenség ami a vihar végét jelképezi optimista érzeteket kelt bennünk és pozitív hatása van a lelki és testi állapotunkra. PIROS – meleget áraszt, energiával lát el, növeli a biztonságérzetet és az önbizalmat, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a metabolizmust, pozitívan hat fehérvérűségnél és a krónikus köhögésnél. NARANCS – jó kedvre deríti, önbizalmat és erőt ad, megszünteti a depressziót és szomorúságot, jól hat az étvágytalanságra, anémiára, anorexiára, és segít a megfelelő mentális fejlődésben. SÁRGA – pozitív hozzáállásra serkent, erősíti az idegrendszert, tanulásra ösztönöz és hat az intellektusra, segíti az emlékezést, a kitartást és a céltudatosságot, segít az önuralom megőrzésében. ZÖLD – ellazít, harmonizálja a gondolatokat, segíti az öngyógyulást, pozitív hatása van a test méregtelenítésére. KÉK – megnyugtat, elaltat, fiatalítja a bőrt, csökkenti az étvágyat, segít a fejfájásnál, asztmánál és a gyulladásos megbetegedéseknél. LILA – lelki energiát ad, javít a neurológiai tüneteken és a limfatikus rendszer megbetegedéseinél is hat. FEHÉR – (nappali fény) – sok fizikai és pszichikai folyamatot irányít az embernél. Csökkenti a stresszt, a pulzust, a vérnyomást, lélegzést és egyben az egész test fiziológiai funkcióinak a motorja.

Ár:

174

118 000,-

A színterápia megrendelhető szakszervizünk általi beszereléssel is. A színterápia beszerelésének díja bruttó 19 050 Ft. A beszerelés a RAVAK Hungary Kft. telephelyén történik, a kádat színterápiával beszerelve szállítjuk.


Hidromasszázs panelek Cobra

Jet

Nautilus

249 900,-

125 000,-

374 900,-

Méret 21 x 120 cm

Méret 29 x 145 cm

A RAVAK hidromasszázs panelek látványos külsővel rendelkeznek, az időtálló designnak köszönhetően minden típusú fürdőszobát fel tudnak díszíteni. Ám sokkal többek, mint egy hétköznapi zuhanyzó, hiszen egy egyszerű zuhanyozást is képest tökéletes relaxációvá varázsolni.

Méret 28 x 145 cm

CLEANER CHROME

EasyClean

Cobra Az időtálló formavilágú trópusi esőztetővel és a test masszírozására kialakított 60 fúvókával ellátott Cobra panel egy különleges terméket alkot. A panel ezeken kívül tartalmaz eloxált alumínium kézi zuhanyt, termosztátos csaptelepet és gyerekzárat is. A fúvókákat EasyClean vízkövesedés elleni technológia védi. A Cobra panel falra szerelhető.

Jet A Jet panel egy jól bevált design, fix és kézi zuhanyrózsa mellett állítható hidromasszázs fúvókákkal is rendelkezik. Termosztátos csaptelep és gyerekzár is jár hozzá. Egyenes falra vagy sarokba szerelhető. A fúvókákat EasyClean vízkövesedés elleni technológia védi.

Nautilus A nagy üvegfelület egyedi külsőt kölcsönöz a Nautilus panelnek. Fixre állítható hidromasszázs fúvókákkal, három utas masszírozó fejjel, termosztátos csapteleppel és gyerekzárral rendelkezik. Egyenes falra vagy sarokba szerelhető. A fúvókákat EasyClean vízkövesedés elleni technológia védi.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

175


Fürdőszobabútorok és mosdók Alapvető berendezése minden fürdőszobának

176


Stílusos mosdók öntött márványból – őrölt dolomit és műgyanta keveréke, amely egyedi használati és esztétikai tulajdonságokkal rendelkezik. A külső, színezett réteg véd az fizikai és a kozmetikumok hétköznapi hatása ellen.

EGYSZERŰ SZERELÉS

KONCEPCIÓK

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Kiváló megmunkálású bútorok – a hosszú élettartamot a speciális impregnálással ellátott bútorlapok biztosítják, amelyeknek köszönhetően bútoraink a fürdőszoba extrém nedves környezetének is ellenállnak. Az ajtók két alap lakkréteggel vannak kezelve, majd egy fedő lakkréteg következik vízhatlan, fényes, fehér poliuretán festékből.

A bútorokat összeszerelve szállítjuk Koncepció - amikor a kád, a mosdó, a csaptelepek, bútorok és más elemek tökéletes összhangot teremtenek a fürdőszobában Egyszerűen tisztítható köszönhetően a kialakításának és a speciális RAVAK felületkezelésnek 177


Chrome mosdók újdonság

Ár:

Kellemesen tágas rakodófelületek, kényelmes méretű, lekerekített alakú belső, egyszerű stílus, időtlen design.

22 700,-tól 40 / 60 / 70 80 / 120

A Chrome koncepcióról bővebben a 26. oldalon

cm

KONCEPCIÓK

Chrome 400 kézmosó

Chrome 600 / 700 / 800 mosdó

Chrome 1200 duplamosdó

400 x 220 mm - B/J A kézmosó közvetlenül a falra rögzíthető és túlfolyó nélkül készül. Hagyományos mosdó lefolyóval szerelhető.

600 / 700 / 800 x 490 mm Kombinálható SD Chrome 600 / 700 / 800 mosdó alatti szekrénnyel és Chrome tükörrel.

1200 x 490 mm Duplamosdó - a szimpla mosdó kényelmét szorozza meg kettővel.

MOSDÓ

Méret (mm)

Ár

Kombinálható SD Chrome 1200 mosdó alatti szekrénnyel.

KIEGÉSZÍTŐK

Ár

Chrome 400 B/J

400 x 220

22 700

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Chrome 600

600 x 490

60 400

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Chrome 700

700 x 490

63 500

Mosdólefolyó, hagyományos, fix, krómozott

5 000

Chrome 800

800 x 490

63 500

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

5 000

1200 x 490

91 200

Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

15 900

Tartókonzol Chrome 400 mosdóhoz, fém, krómozott

13 100

Chrome 1200

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat

A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét Megjegyzés: A Chrome kézmosót mosdó leeresztővel kell ellátni

178

SZÉLESSÉG

A Chrome mosdók kiválóan illeszkednek a sorozat más termékeihez (kád, zuhanykabin, csaptelep…). Bővebben a 26. oldalon


Chrome fürdőszobabútorok újdonság

újdonság

Ár:

Bőséges tárolóhely Praktikus kialakítású, ovális, króm fogantyúk Speciális, vízálló impregnálás

Választható színek: Strip Onyx

Fehér

Az itt jelzett szekrényeket mindig fényes fehér ajtókkal szállítjuk.

A Chrome koncepcióról bővebben a 26. oldalon

Chrome 600 / 700 / SD Chrome 800 tükör 400

SD Chrome 600 / 700 / 800

SD Chrome 1200

600 / 700 / 800 x 70 x 550 mm fürdőszoba tükör beépített világítással

600 / 700 / 800 x 490 x 470 mm Magas fiókos szekrény nagy tárhellyel, a magassága 40 cm

1200 x 490 x 470 mm Szekrény két fiókkal, a magassága 40 cm

A szekrény használatát Chrome 600 / 700 / 800 mosdókhoz ajánljuk.

A szekrény használatát Chrome 1200 duplamosdóhoz ajánljuk.

A tükör használatát Chrome 600 / 700 / 800 mosdók ajánljuk BÚTOR

400 x 220 x 500 mm - B/J Polcos szekrény. Az ajtókat aszerint kell megrendelni, hogy balra vagy jobbra szeretné nyitni őket. Chrome 400 kézmosóhoz ajánljuk.

Méret (mm)

Ár

Chrome 600 tükör

600 x 70 x 550

48 500

Chrome 700 tükör

700 x 70 x 550

51 200

Chrome 800 tükör

800 x 70 x 550

55 400

SD Chrome 400

400 x 220 x 500

30 000

Chrome 400 B/J ajtó

375 x 25 x 530

6 900

SD Chrome 600

600 x 490 x 470

91 600

SD Chrome 700

700 x 490 x 470

97 000

SD Chrome 800

800 x 490 x 470

104 300

SD Chrome 1200

1200 x 490 x 470

203 600

SB Chrome 350 B/J

350 x 370 x 1200

97 000

30 000,-tól

KONCEPCIÓK

IMPREGNÁLT FELÜLET

SB Chrome 350 350 x 370 x 1200 mm – B/J Magas szekrény két üvegpolccal

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

179


Classic mosdók

Ár:

Elegendő méretű tárolóhely a pakoláshoz. Mély mosdókagyló és kényelmes törölközőtartó. Klasszikus forma, amely jól illeszkedik akár a sarokba is.

19 500,-tól

A Classic koncepcióról bővebben a 28. oldalon

balos változat

40 / 60 / 70 80 / 130 cm

KONCEPCIÓK

SZÉLESSÉG

jobbos változat

Classic Mini I

Classic Mini II

Classic 600 / 700

Classic 800

Classic 1300

400 x 220 mm Különálló kézmosó, mely fém, fali konzolra szerelhető, ezáltal használhatjuk jobbos és balos formában is. SD Classic 400 szekrénnyel kombinálható.

400 x 220 mm - B/J SD Classic 400 szekrénnyel kombinálható. Balos és jobbos változatban, attól függően, hogy a csaptelep melyik oldalon kerül beszerelésre.

600 / 700 x 490 mm SD Classic 600 / 700 szekrénnyel, és Classic 600 / 700 tükörrel kombinálható.

800 x 490 mm - B/J SD Classic 800 szekrénnyel, valamint Classic 800 tükörrel kombinálható.

1300 x 490 mm Duplamosdó, mely még több helyet kínál. SD Classic 1300 szekrénnyel kombinálható.

A Classic Mini kézmosó fém, fali konzolra is telepíthető.

MOSDÓ

Méret (mm)

Ár

KIEGÉSZÍTŐK

Ár

Classic Mini I

400x220

19 500

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Classic Mini II B/J

400x220

19 500

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Classic 600

600x490

60 400

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

Classic 700

700x490

63 500

Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

15 900

Classic 800 B/J

800x490

66 900

Törölközőtartó rúd Classic 600, 800 mosdóhoz, fém, krómozott

10 100

Classic 1300

1300x490

94 300

Törölközőtartó rúd Classic 700 mosdóhoz, fém, krómozott

10 500

Tartókonzol Classic Mini kézmosóhoz, fém, krómozott, 2 db

15 400

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

180

5 000

Amennyiben nem szeretné a Classic 600/700/800 mosdót szekrénnyel kiegészíteni, törülközőtartó konzol is rendelhető hozzá.


Classic fürdőszobabútorok

Ár:

Bőséges tárhely Speciális, bútorlap és felületkezelés nagy páratartalmú közegbe

16 300,-tól

Választható színek: Espresso

Strip Onyx

Nyír

Fehér

Az itt jelzett szekrényeket mindig fényes fehér ajtókkal szállítjuk.

A Classic koncepcióról bővebben a 28. oldalon

KONCEPCIÓK

IMPREGNÁLT FELÜLET

jobbos változat

Classic 600 / 700 / 800 tükör

SD Classic 400

SD Classic 600 / 700 / 800

SD Classic 1300

600 / 700 / 800 x 70 x 550 mm Tükör beépített világítással és praktikus csatlakozóval a hajszárító vagy borotva számára.

400 x 220 x 500 mm Szekrény polccal. Classic Mini I és Mini II mosdókhoz.

600 / 700 / 800 x 490 x 470 mm (SD Classic 800 - B/J) Alsó szekrény Classic mosdó alá fiókkal és nagy tárolóhellyel (40 cm magas).

1300 x 490 x 470 mm Két magas (40 cm) fiókkal ellátott szekrény. A jobb oldalon egy beépített kisebb fiók található. Külön kiegészítőként a másik oldalra is vásárolható. Classic 1300 dupla mosdóhoz.

Classic 600 / 700 / 800 mosdókhoz.

Az ajtókat aszerint kell megrendelni, hogy balra vagy jobbra szeretné nyitni őket.

BÚTOR

Méret (mm)

Ár

Classic 600 tükör

600x70x550

45 000

Classic 700 tükör

700x70x550

48 400

Classic 800 tükör

800x70x550

51 900

SD Classic 400

400x220x500

16 300

Classic 400 B/J ajtó

375x25x530

7 200

SD Classic 600

600x490x470

71 500

SD Classic 700

700x490x470

75 300

SD Classic 800 B/J

800x490x470

80 000

SD Classic 1300

1300x490x470

165 000

SB Classic B/J

350x370x1200

87 000

Classic 600 / 700 / 800 mosdókhoz. KIEGÉSZÍTŐK

Ár

További fiók az SD 1300 szekrényhez

31 800

SB Classic 350 x 370 x 1200 mm - B/J Magas szekrény üvegpolcokkal, beépített fiókkal a felső részben.

Speciális bútorlap és felületkezelés nagy páratartalmú közegbe.

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat

A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

181


Rosa mosdók

Ár:

Praktikus tárolóhely kézre álló törölközőtartó A mosdó és a bútor harmonikus egységet képeznek.

jobbos változat

Rosa mosdó 566 x 466 mm - B/J A sorozat legkisebb tagja, ideális kisebb fürdőszobákba. Az SDU Rosa, mosdó alá szerelhető szekrénnyel, valamint az M 560 tükörrel egészíthető ki. MOSDÓ

Méret (mm)

A Rosa koncepcióról bővebben a 30. oldalon

jobbos változat

jobbos változat

Rosa Comfort mosdó

Rosa Comfort beépíthető mosdó

780 x 550 mm - B/J A Rosa Comfort nem csak Önnek kínál több helyet, de törölközőinek is több hely jut.

780 x 550 mm - B/J A Rosa Comfort (bútorhoz) méreteiben megegyezik a Rosa Comfort mosdóval, de nincs felszerelve törölközőtartóval. Az SDU Rosa Comfort, mosdó alá szerelhető szekrénnyel, valamint az M 780 tükörrel egészíthető ki.

Csak az M 780 tükörrel kombinálható. Ár

KIEGÉSZÍTŐK

Ár

Rosa B/J

566x466

77 800

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

780x550

91 500

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Rosa Comfort beépíthető B/J

780x550

66 300

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

Rosa Comfort Plus B/J

780x550

99 600

Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

182

56 / 78 cm KONCEPCIÓK

SZÉLESSÉG

jobbos változat

Rosa Comfort Plus mosdó

Rosa Comfort B/J

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva

66 300,-tól

780 x 550 mm - B/J A Rosa Comfort Plus, a Rosa mosdó nagyobb változata. A nagyobb fürdőszobák ideális mosdója lehet. Csak az M 780 tükörrel kombinálható.

A fürdőszoba egységes arculati kialakításához javasoljuk a Rosa mosdót a többi Rosa termékkel kombinálni.

5 000 15 900

Bővebben a 30. oldalon


Rosa fürdőszobabútorok

Ár:

Elegendő hely minden tárgy számára Falra akasztható, könnyebb a takarítás Speciális vízálló impregnálás

Választható színek: Strip Onyx

Nyír

Fehér

jobbos változat

A Rosa koncepcióról bővebben a 30. oldalon

Az itt jelzett szekrényeket mindig fehér fényes ajtókkal szállítjuk.

jobbos változat

KONCEPCIÓK

IMPREGNÁLT FELÜLET

balos változat

M 560

M 780

SDU Rosa

SDU Rosa Comfort

566 x 30 x 800 mm Tükör világítással

780 x 160 x 680 mm - B/J Polccal ellátott tükör, beépített spotlámpa világítással és csatlakozóval.

560 x 400 x 240 mm - B/J Alsó szekrény Rosa mosdó alá fiókkal.

Rosa Comfort, beépíthető Rosa Comfort vagy Rosa Comfort Plus mosdókhoz ajánljuk.

Rosa mosdóhoz ajánljuk. Strip Onyx színben nem rendelhető.

780 x 550 x 680 mm - B/J Alsó szekrény Rosa Comfort mosdó alá fiókkal és beépített szennyestárolóval.

Rosa mosdóhoz ajánljuk. Strip Onyx színben nem rendelhető.

60 300,-tól

Beépíthető Rosa Comfort mosdóhoz.

SB Rosa BÚTOR

Méret (mm)

Ár

KIEGÉSZÍTŐK

M 560

566x30x800

60 300

Univerzális bútortartó láb, MR Base

M 780 B/J

780x160x680

80 800

SDU Rosa B/J

560x400x240

63 800

SDU Rosa Comfort B/J

780x550x680

134 000

SB Rosa

410x350x1800

101 200

Ár 6 400

410 x 350 x 1800 mm Magas szekrény üvegpolcokkal, beépített fiókkal a felső részben. A termék megfordításával balos vagy jobbos változatot kapunk.

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

183


Praktik mosdók

Ár:

Praktikus polc Lekerekített élek A mosdók és szekrények formai egységet alkotnak

balos változat

69 800,-tól 78 / 96 116 cm

SZÉLESSÉG

balos változat

jobbos változat

balos változat

Praktik U mosdó

Praktik S mosdó

Praktik W mosdó

780 x 490 mm - B/J Úgy tervezték, hogy elférjen a sarokban, akár a kád felett.

960 x 490 mm - B/J Az egyik rakodófelület (vizes) alacsonyabban helyezkedik el, peremmel ellátott, és lejt a mosdó rész felé. A száraz rakodófelület magasabban helyezkedik el, és a száraz tárgyak elhelyezésére szolgál.

1160 x 650 mm - B/J Ha a mosógép fölé helyezzük el a mosdót, nagy rakodófelületet nyerünk az elvesztett tér helyett, amely nincs kapcsolatban a mosógéppel, így annak rázkódása nincs a mosdóra hatással.

SDU Praktik U szekrénnyel kombinálható.

MOSDÓ

Méret (mm)

SDU Praktik S, vagy SDZU Praktik S szekrénnyel, illetve M 960 tükörrel kombinálható.

Ár

KIEGÉSZÍTŐK

Ár

Praktik U B/J

780x490

69 800

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Praktik S B/J

960x490

74 900

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Praktik W B/J

1160x650

79 300

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

184

5 000 15 900


Praktik fürdőszobabútorok

Ár:

Praktikus tárolóhelyek Letisztult design, egyszerű karbantartás. Speciálisan impregnált felületkezelés

67 300,-tól

Választható színek: Strip Onyx

Nyír

Fehér

Az itt jelzett szekrényeket mindig fehér fényes ajtókkal szállítjuk.

jobbos változat

IMPREGNÁLT FELÜLET

jobbos változat

jobbos változat

M 780 / 960

SDU Praktik S / U

SDZU Praktik S

780 / 960 x 160 x 680 mm - B/J Polccal ellátott tükör, beépített spot-lámpa világítással és csatlakozóval.

780 / 960 x 430 x 240 mm - B/J Alsó szekrény mosdó alá.

960 x 500 x 680 mm - B/J Alsó szekrény Praktik S mosdó alá fiókkal és beépített szennyestárolóval.

Strip Onyx színben nem rendelhető.

Az M 780 tükröt a Praktik U mosdóhoz, míg az M 960 tükröt a Praktik S mosdóhoz ajánljuk.

BÚTOR

Méret (mm)

Ár

M 780 B/J

780x160x680

80 800

M 960 B/J nyír/fehér

960x160x680

91 100

M 960 B/J S-Onyx/fehér 

960x160x680

91 100

M 960 B/J fehér/fehér 

960x160x680

91 100

SDU Praktik U B/J

780x430x240

67 300

SDU Praktik S B/J

960x430x240

74 200

SDZU Praktik S B/J 

960x500x680

249 000

KIEGÉSZÍTŐK Univerzális bútortartó láb, MR Base

Praktik S mosdóhoz.

Ár 6 400

A tartólábak magassága 10-12 cm között állítható be.

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat  A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termék szállítási határideje max. 8 hét A termékek szállítási határideje max. 4 hét

185


Evolution mosdó

Ár:

Egyedi design és pontos illeszkedés a bútorhoz Egymás mellé szerelhető két mosdó A mosdók és a szekrények egységes egészet alkotnak újdonság

ClickClack mosdólefolyó

70 cm KONCEPCIÓK

SZÉLESSÉG

újdonság

ClickClack mosdólefolyó, alacsony

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

Evolution mosdó

Az Evolution koncepció bővebben a 32. oldalon

68 100,-

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

700 x 550 mm

Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

A mosdó használható egyedül és kombinálható SD vagy SDS Evolution szekrénnyel

MOSDÓ

Méret (mm)

Evolution mosdó

700x550

Ár 68 100

KIEGÉSZÍTŐK Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

186

Ár

5 000 15 900

Az Evolution mosdót ízlésesen egészíti ki az álló Neo mosdócsaptelep. Bővebben a 196. oldalon


Evolution fürdőszobabútorok

Ár:

Bőséges tároló hely Fehér színben és fényes lakkréteggel is Speciálisan impregnált felületkezelés

Választható színek: Fehér

Az itt jelzett szekrényeket mindig fehér fényes ajtókkal szállítjuk.

Evolution tükör

Evolution üvegpolc

700 x 30 x 600 mm Tükör beépített világítással és praktikus csatlakozóval a hajszárító vagy borotva számára.

700 x 160 x 6 mm Üvegpolc ívelt fém, króm tartókonzollal.

Az Evolution mosdóhoz ajánljuk, kiegészíthető üvegpolcokkal.

SD Evolution törölközőtartóval 700 x 550 x 470 mm Az Evolution szekrény mosdó alá nagy rakodófelülettel és egy praktikus krómozott törülközőtartóval.

10 800,-tól

Az Evolution koncepcióról bővebben a 32. oldalon

KONCEPCIÓK

IMPREGNÁLT FELÜLET

SDS Evolution fiókkal 700 x 550 x 470 mm Az Evolution szekrény mosdó alá praktikus fiókkal és nagy rakodófelülettel Evolution mosdóhoz ajánljuk.

Evolution mosdóhoz ajánljuk. BÚTOR

Méret (mm)

Ár

Evolution tükör

700x30x600

68 100

Üvegpolc tartókonzolokkal

700x160x6

10 800

SD Evolution törölközőtartóval

700x550x470

41 100

SDS Evolution fiókkal

700x550x470

77 400

Az egységes arculat kialakítás érdekében Evolution káddal javasoljuk kombinálni. Bővebben a 138. oldalon

A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

187


Avocado mosdók

Ár:

Még több rakodófelület A kád és a mosdó együtt rendkívül helytakarékos megoldást kínál Eredeti design

Az Avocado koncepcióról bővebben a 34. oldalon

újdonság

jobbos változat

Avocado mosdó

Avocado Comfort mosdó

850 x 450 mm - B/J Bőséges rakodófelület, egyedülálló design, mely tökéletes összhangban van a kád formájával.

950 x 450 mm - B/J Még több rakodófelület marad és komfortosabb a mosakodás.

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

SZÉLESSÉG

újdonság

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

Ajánljuk az Avocado kád fölé szerelni.

Méret (mm)

Avocado B/J

850x450

38 800

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Avocado Comfort B/J

950x450

54 700

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Ár

KIEGÉSZÍTŐK

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva

188

cm KONCEPCIÓK

ClickClack mosdólefolyó, alacsony

MOSDÓ

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

85 / 95

jobbos változat ClickClack mosdólefolyó

Ha a mosdót a kád fölé szereli, sokkal több hely marad szabadon.

38 800,-tól

Ár

5 000 15 900

Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos


BeHappy, Matrix és Neo mosdók és bútorok BeHappy mosdó 570 x 500 mm - B/J A BeHappy mosdó az ugyanolyan elnevezésű káddal speciálisan a kisméretű fürdőszobai felhasználásra lett tervezve. A kád fölötti elhelyezés egy egyedi megoldást biztosít helymegtakarítás szempontjából. Emellett megmarad a mindennapi használat kényelme. MOSDÓ

Méret (mm)

BeHappy B/J

570x500

Ár 65 900

KIEGÉSZÍTŐK

Ár:

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú

5 000

65 900,-

57 cm KONCEPCIÓK

A kád fölé szerelt mosdó rendkívül helytakarékos megoldás Rengeteg rakodófelület Választható bal és jobb oldali változat újdonság

SZÉLESSÉG

A BeHappy koncepcióról bővebben a 35. oldalon

Balos változat

Jobbos változat

újdonság

ClickClack mosdólefolyó, alacsony

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

Krómozott, U alakú, fém mosdószifon

jobbos változat

Matrix és Neo mosdók fürdőszobabútorral

AKCIÓ!

B (bal) - balos változat, J (jobb) - jobbos változat A mosdók az álló mosdó-csaptelepek számára előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

Matrix mosdó*

Neo mosdó*

A Matrix és Neo mosdók a minimál mosdók közül a legjobb áron szerepelnek! Formájuk klasszikus, de használati értékében mégis egyedülállóak: megnövelt mélységgel, széles hátsó és oldalsó peremekkel, viszont keskenyebb elülső peremmel segítik elő a praktikus használatot. A Matrix belül is kissé szögletes, míg a Neo belül íves, így mindenki megtalálja a neki tetszőt! Elsősorban minimál fürdőszobákba ajánljuk őket, a formában hozzájuk illő Matrix/Neo fiókos vagy kétajtós fürdőszobabútorokkal, egyenes kádakhoz, kádparavánnal. A bútorok állítható akasztókkal falra szerelhetőek, víznek ellenálló anyagból készültek, az ajtók és a fiók csendes záródását hidraulikus teleszkópok biztosítják. A bútorokat összeszerelt állapotban szállítjuk. MOSDÓ BÚTORRAL

Méret (mm)

Ár

Matrix mosdó

700x490

48 500

Neo mosdó

700x490

48 500

SDUD Matrix/Neo kétajtós alsó szekrény

700x490x505

45 720

SDUS Matrix/Neo fiókos alsó szekrény

700x490x350

45 720

KIEGÉSZÍTŐK Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott

4 700

Mosdólefolyó ClickClack rendszerrel, krómozott, alacsony

5 000

Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú Mosdószifon, fém, krómozott, teleszkópos

SDUD Matrix/Neo kétajtós alsó szekrény*

SDUS Matrix/Neo fiókos alsó szekrény*

5 000 15 900

* A készlet erejéig rendelhető A mosdók az álló mosdó-csaptelepeknek előfúrt 35 mm-es nyílással kerülnek forgalomba A termékek méretei szélesség/mélység/magasság kombinációban vannak megadva A termékek szállítási határideje max. 4 hét

189


Csaptelepek Elegáns, megbízható, elérhető áron

190


Magas minőség – a csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot.

150 mm

Nincs vízkő – minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkő réteget könnyeden eltávolíthatja.

Minden csaptelep beszerelési távolsága 150 mm

BEKÖTÉS

EasyClean

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkő réteget könnyeden eltávolíthatja A kerámia betéttel rendelkező csaptelepekre 5 év garanciát vállalunk 191


Suzan

Egyszerű, klasszikus, megbízható

Egy csaptelep, amely nem mutatkozik többnek és megbízhatóan működik. A kedvelt klasszikus vonalvezetésű Suzan csaptelep minden fürdőszobába illik. Természetesen egészíti ki mosdóját, kádját vagy zuhanyzóját és ezen felül tartós.

BEKÖTÉS

Minden falra szerelhető Suzan csaptelep bekötési mérete 150 mm.

CLEANER CHROME

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert.

150 mm

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

192

Minden Suzan csaptelep 35 mm átmérőjű kerámia kartussal rendelkezik, melyre 5 év jótállást biztosítunk.


Suzan csaptelepek Álló mosdócsaptelep leeresztő nélkül SN 012.00 Ár:

12 400,-

150 mm-es forgatható fejjel, leeresztő nélkül SN 015.00

12 950,-

szett nélkül, 150 mm SN 032.00/150

14 700,-

Javasoljuk vízszűrő használatát a lakás vagy házba vezető vízvezetéknél. Így nem csak a csaptelepek, hanem a mosó- és mosogatógép élettartamát is megnöveli.

12 800,-

Konyhai álló mosogatócsaptelep

210 mm-es forgatható fejjel, leeresztő nélkül SN 016.00 Ár:

Fali zuhanycsaptelep

Ár:

leeresztővel SN 011.00 Ár:

Álló mosdócsaptelep

Ár:

Álló mosdócsaptelep

13 600,-

Fali kádcsaptelep szett nélkül, 150 mm SN 022.00/150 Ár:

17 600,-

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert (bővebben a 208. oldalon), vagy egyéb nem agresszív tisztítószert, amelyek nem karcolják a króm felületét.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

193


Rosa

Szépség és természetesség

Mindannyian szeretjük a szépet. Az igazi szépség a természetből fakad – kecses és könnyed vonalak, ívelt élek és harmonikus arányok. A Rosa csaptelepek úgy vannak tervezve, hogy szép formájukkal ízlésesen egészítsék ki a fürdőszobát és örömet szerezzenek. Ezen kívül a természetes szépség még megfizethető is.

150 mm

Minden Rosa fali csaptelep bekötési mérete 150 mm.

BEKÖTÉS

CLEANER CHROME

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

194

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert Minden Rosa csaptelep 40 mm átmérőjű kerámia kartussal rendelkezik, melyre 5 év jótállást biztosítunk


Rosa csaptelepek

Álló mosdócsaptelep

Álló mosdócsaptelep

leeresztő nélkül RS 012.00 Ár:

Bidécsaptelep

leeresztővel RS 011.00

18 500,-

Ár:

leeresztővel RS 055.00

22 850,-

Ár:

Fali zuhanycsaptelep

Fali kádcsaptelep

szett nélkül, 150 mm RS 032.00/150

szett nélkül, 150 mm RS 022.00/150 Ár:

Falba süllyesztett csaptelep

váltóval, belső egységgel (R-Box nem szükséges) RS 061.00 Ár:

25 300,-

Falba süllyesztett csaptelep

váltó nélkül, belső egységgel (R-Box nem szükséges) RS 062.00

27 550,-

Ár:

22 200,-

22 200,-

Ár:

Falba süllyesztett csaptelep váltóval RS 065.00 - R-Boxhoz Ár:

31 600,-

18 100,-

Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül RS 066.00 - R-Boxhoz Ár:

24 300,-

Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon!

újdonság

Konyhai álló mosogatócsaptelep

A RAVAK kínálatában konyhai csaptelepeket is talál.

KM 016.00 Ár:

36 500,-

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

195


Neo

Fenséges és elegáns

A Neo csaptelep ötvözi az eleganciát és a tömörséget. A Neo-t nem lehet nem észrevenni a fürdőszobában – magával ragad és elegánsan kiegészíti a fürdőszoba gondosan kiválasztott berendezését.

150 mm

Minden Neo fali csaptelep bekötési mérete 150 mm

BEKÖTÉS

CLEANER CHROME

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

196

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert Minden Neo csaptelep 40 mm átmérőjű kerámia kartussal rendelkezik, melyre 5 év jótállást biztosítunk


Neo csaptelepek

Álló mosdócsaptelep

Álló mosdócsaptelep

leeresztő nélkül NO 012.00 Ár:

Bidécsaptelep

leeresztővel NO 011.00

20 250,-

Ár:

leeresztővel NO 055.00

24 600,-

Ár:

Fali kádcsaptelep

Fali zuhanycsaptelep

szett nélkül, 150 mm NO 022.00/150 Ár:

Falba süllyesztett csaptelep

váltóval, belső egységgel (R-Box nem szükséges) NO 061.00 Ár:

27 550,-

váltó nélkül, belső egységgel (R-Box nem szükséges) NO 062.00 Ár:

szett nélkül, 150 mm NO 032.00/150

25 300,-

Falba süllyesztett csaptelep

22 200,-

22 400,-

Ár:

Falba süllyesztett csaptelep váltóval NO 065.00 - R-Boxhoz Ár:

31 600,-

18 900,-

Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül NO 066.00 - R-Boxhoz Ár:

24 300,-

Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon!

A falba süllyeszthető csaptelepek fürdőszobája díszévé válnak.

Minden csaptelepet elegáns, védő zsákban adunk.

A zuhanyváltóval ellátott csaptelepek két különböző irányba szabályozzák a vízfolyás irányát: a kézi zuhanyfejhez vagy a kádtöltőhöz; ill. a kézi zuhanyfejhez vagy az esőztetőhöz.

A beszerelésnél kövesse a használati kézikönyv utasításait és ne használjon olyan szerszámokat, amelyekkel felsértheti a csaptelepet (harapó- vagy kombinált fogó).

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

197


Chrome Utánozhatatlan stílus

újdonság A természetesen tökéletes Chrome csaptelepek széles választéka modern designt képvisel, ovális motívumaival szépen illeszkedik a Chrome koncepció más termékeihez.

150 mm

Minden Chrome fali csaptelep bekötési mérete 150 mm

BEKÖTÉS

CLEANER CHROME

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

198

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert Minden Chrome csaptelep 40 mm átmérőjű kerámia kartussal rendelkezik, melyre 5 év jótállást biztosítunk


Chrome csaptelepek

Álló mosdócsaptelep

Álló mosdócsaptelep

leeresztő nélkül CR 012.00 Ár:

leeresztővel CR 011.00

32 000,-

Ár:

37 300,-

Fali kádcsaptelep

kihajtható beömlővel, szett nélkül, 150 mm CR 022.00/150 Ár:

Falba süllyesztett csaptelep váltóval - R-Boxhoz CR 065.00 Ár:

31 600,-

61 200,-

Falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül - R-Boxhoz CR 066.00 Ár:

25 800,-

Bidécsaptelep leeresztővel CR 055.00 Ár:

34 600,-

Fali zuhanycsaptelep

szett nélkül 150 mm CR 032.00/150 Ár:

51 200,-

Konyhai álló mosogatócsaptelep leeresztővel CR 016.00 Ár:

50 400,-

Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon!

A csaptelep beszerelése előtt öblítse ki a vezetéket folyó vízzel. Meggátolja a vízszűrő eltömődését és ezzel megnöveli a csaptelep élettartamát.

A Chrome fali kádcsaptelep beömlője az egyik végénél fogva kihajtható, így fürdés közben kényelmesen behajtható - ez egyben kád/zuhany váltóként is funkcionál.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

199


R-Box

falsík alatti egység falba süllyesztett csaptelepekhez

Az R-Box ideális és sokoldalú rendszer falba süllyesztett kád- vagy zuhanycsaptelepekhez. A falsík alatti egységgel a csaptelepek beépítése és későbbi megbontása sokkal egyszerűbb a hagyományos megoldásnál. Az R-Box tartalmaz egy műanyag takaróelemet, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Az R-Box a Rosa, Neo és Chrome csaptelepek 065-ös és 066-os sorozatszámú típusaival használható. Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon!

CLEANER CHROME

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

200

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert Minden Rosa, Neo és Chrome csaptelep kerámia kartussal rendelkezik, melyre 5 év jótállást biztosítunk


R-Box Rosa falba süllyesztett csaptelep váltóval, R-Boxhoz, csak a felső rész RS 065.00 Ár:

31 600,-

váltóval, R-Boxhoz, csak a felső rész NO 065.00

31 600,-

Chrome falba süllyesztett csaptelep

váltóval, R-Boxhoz, csak a felső rész CR 065.00 Ár:

31 600,-

váltó nélkül, R-Boxhoz, csak a felső rész RS 066.00 Ár:

Neo falba süllyesztett csaptelep

Ár:

Rosa falba süllyesztett csaptelep

Neo falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Boxhoz, csak a felső rész NO 066.00 Ár:

Chrome falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-Boxhoz, csak a felső rész CR 066.00 Ár:

25 800,-

24 300,-

24 300,-

Falsík alatti egység falba sül�lyesztett csaptelepekhez R-Box RB 070.50 Ár:

18 500,-

Az R-Box nagyon gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé. Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon!

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

201


Termo

Állandó vízhőmérséklet

Aki egyszer próbált termosztátos csaptelepet a zuhanyzóban, ki fog tartani mellette! Csak a termosztátos csaptelepek tudják a víznyomás és a vízhőmérséklet ingadozásait kiegyenlíteni, és tartósan biztosítani azt, hogy a csapból folyamatosan az általunk beállított hőmérsékletű víz folyjon.

BEKÖTÉS

Minden RAVAK fali termosztátos csaptelep bekötési mérete 150 mm

CLEANER CHROME

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert

150 mm

5 ÉV GARANCIA A KARTUSRA

202

Minden RAVAK termosztátos csaptelep kerámia kartussal van ellátva a vízmennyiség szabályozására, és termosztát betéttel a vízhőfok szabályozására


Termo termosztátos csaptelepek Termosztátos fali kádcsaptelep

Termosztátos fali zuhanycsaptelep

szett nélkül 150 mm TE 022.00/150 Ár:

szett nélkül 150 mm TE 032.00/150

52 600,-

Ár:

Termosztátos fali kádcsaptelep lapos változat

Termosztátos fali zuhanycsaptelep lapos változat

szett nélkül 150 mm TE 072.00/150

szett nélkül 150 mm TE 082.00/150 Ár:

40 500,-

55 100,-

Ár:

40 500,-

újdonság

Termosztátos falba süllyesztett csaptelep

Termosztátos falba süllyesztett csaptelep

váltóval, belső egységgel (R-Box nem szükséges) TE 061.00 Ár:

váltó nélkül, belső egységgel (R-Box nem szükséges) TE 062.00

55 400,-

Ár:

49 300,-

Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges. Az R-Box egységgel kombinált típusok esetében legalább 11,3 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. Kérdéseivel forduljon hozzánk a +36-1-223-1315-ös telefonszámon! Meggátolja az akaratlan vízhőmérséklet változtatást

A termosztátos zuhanycsaptelepben egy speciális fej van, amely meggátolja az akaratlan vízhőmérséklet változtatást. Így nem történhet meg, hogy elfordítva a kart, nem várt hideg vagy meleg víz kezdjen el folyni a csapból.

Gyerekeknek is biztonságos

A blokkoló gomb gátolja meg a zuhanyozás közbeni leforrázást, mert megakadályozza a 38° C-nál melegebb víz megengedését. Nyugodt lehet, gyermeke nem tudja leforrázni magát. A gyerekek számára ez a megoldás hasonlóan biztonságos, mint a gyógyszerek vagy tisztítószerek biztonsági zárása (a megnyitáshoz egyidejűleg kell lenyomni és elcsavarni őket). A termosztátos betét meggátolja az akaratlan vízhőmérséklet változtatást. Amennyiben a hideg víz szolgáltatás szünetelne, a forró víz azonnal elzáródik, így nem történhet meg a leforrázás.

Vízhőmérséklet szabályzófej

Ha melegebb vizet szeretne, csak nyomja be és tekerje el.

Vízmennyiség szabályzófej On/Off állás jelzésekkel - bekapcsolva/kikapcsolva

A képen: a termosztátos zuhanycsaptelep keresztmetszete

Off

Min

On

Max

38°C

Kerámia betétes szelep,

amelyik a vízmennyiséget szabályozza.

Speciális „okos“ szelep, amelyik azonnal

reagál a vízhőmérséklet változásra, és a megadott hőmérsékletet tartja.

Víz és energia takarékos

A termosztátos csapteleppel úgy takarékoskodhatunk, hogy a beállított vízhőmérsékletet nyitás után automatikusan és gyorsan beállítja. Sokkal kevesebb vízveszteséggel jár a csaptelep megnyitása után, mint kézi szabályozás esetén. A termékek szállítási határideje max. 4 hét

203


Zuhanyfejek Hosszú távú élvezet

A gyönyörűen megtervezett zuhanyfejek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de műszakilag is kifogástalanok, hosszú élettartamot biztosítanak, gondoskodnak az alacsony vízfogyasztásról és könnyű őket tisztán tartani.

SOFTRAIN

CLEANER CHROME

EasyClean

204

A SoftRain technológia lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyrózsa belsejébe ezáltal takarékos. Ezen felül a levegővel dúsított víz kellemesebb zuhanyozási élményt nyújt A zuhanyfejek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert Az EasyClean a zuhanyrózsa apró tüskéinek tisztítására szolgáló funkció. A szilikon tüskékben megtapadó vízkövet egy egyszerű ujjmozdulattal eltávolíthatja, tisztíthatja


Zuhanyfejek Esőztető zuhanyfej 300 mm 980.00 Ár:

66 700,-

Lapos oval mini zuhanyfej - 1 funkció 954.00 Ár:

4 700,-

Lapos zuhanyfej - 3 funkció átmérő: 118 mm 953.00

Ár:

SoftRain

3 600,-

Rain

Jet

Soft

SOFTRAIN

Multifunkciós zuhanyfej – 5 funkció átmérő: 108 mm 952.00 Ár:

5 100,Jet

Stream

Zuhany szett – gégecső 150 cm, kézi zuhany, fix tartó átmérő: 68 mm 901.00 Ár:

Soft

Soft+Jet Soft+Stream

3 800,Rain

A csaptelepek tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert (bővebben a 208. oldalon), vagy egyéb nem agresszív tisztítószert, amelyek nem karcolják a króm felületét.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

205


Kiegészítők Minőségi anyagok, tartós kivitel

Válasszon a tartozékok közül, legyen szó kád-, mosdó-, vagy akár falba süllyesztett csaptelepről. A felhasznált minőségi anyagok és a króm bevonat hosszú élettartamot biztosít termékeinknek.

EasyTWIST

CLEANER CHROME

206

A zuhanyfejnél csapágyazott gégecső meggátolja annak feltekeredését A króm kiegészítők tisztításához használja a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert, vagy egyéb nem agresszív tisztítószert


Kiegészítők

elforgatható Zuhany gégecső 150 cm rozsdamentes 911.00 Ár:

2 000,-

Zuhany gégecső 150 cm

tartós műanyag bevonattal 912.50 Ár:

4 200,-

Fali zuhanycsatlakozó

Fix zuhanytartó

701.00 Ár:

EasyTWIST

610.00

7 300,-

Ár:

400,Állítható zuhanytartó rúd - 60 cm 972.00 Ár:

újdonság

újdonság

Konyhai álló mosogatócsaptelep

Fali kar a 980.00 esőztető zuhanyfejhez

KM 016.00 Ár:

36 500,-

702.00 Ár:

8 500,-

5 800,-

Állítható zuhanytartó rúd - 90 cm 973.00 Ár:

12 700,-

A 90 cm hosszú zuhanyrúd ideális a családi zuhanyzóba, ahol gyerekek is használják. Lehetővé teszi a kényelmes zuhanyozást az egész család részére.

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

207


RAVAK AntiCalc® technológia

Tisztító- és ápolószerek a gyártó ajánlásával

Láthatatlan védőréteg a vízkő és a szennyeződések ellen Az egyszerű síküveg felülete első ránézésre teljesen simának tűnik, valójában azonban porózus és érdes. Ezáltal a szennyeződések könnyen lerakódhatnak rajta. A por és a szennyeződés igen kellemetlen jelenség, mindemellett az üveg legnagyobb ellensége a víz, mely az üvegre ugyanolyan korrodáló hatással van, mint néhány fémre. A RAVAK AntiCalc® a világ legtöbb országában bejegyzett védjegy.

RAVAK AntiCalc®-kal kezelt üvegfelület – a víz nem tapad a felületre.

az üveg mikroszkopikus képe

A víz hatása RAVAK AntiCalc®-os kezelés nélkül.

208

RAVAK Anticalc®-kal kezelt üveg

Hogyan tartsuk karban üvegfelületeinket a RAVAK AntiCalc® Conditionerrel?

Egyszerű sík táblaüveg

A megszokott karbantartást elég havonta egyszer elvégezni. Nemcsak időt és fáradságot takarít így meg, hanem pénzt is, amelyet egyéb tisztítószerek vásárlására költene. Ha elhanyagolja az üvegfelület karbantartását, akkor három hónap és két év közé csökken az élettartama. Az összes üvegbetétes RAVAK zuhanykabint és kádparavánt elláttuk RAVAK AntiCalc® védőréteggel, mindenféle felár nélkül.


RAVAK tisztítószerek RAVAK Cleaner Hatékonyan tisztítja a fürdőszobát

RAVAK Cleaner Chrome A csaptelepekre ■ Egy speciális tisztítószer krómozott felületekre, amely a csaptelepeken, és egyéb, krómozott felületeken a zsírfoltok és lerakódások tisztítására szolgál.

■ A RAVAK Cleaner megbízhatóan eltünteti a zsíros lerakódásokat és a vízfoltokat. ■ Akrilkádak,mosdók, zuhanytálcák és zuhanykabinok betétlemezeinek tisztításához javasoljuk. Korlátozás nélkül használhatja a mindennapi rendszeres tisztítás során. Kiszerelés: 500 ml Ár:

Kiszerelés: 500 ml

F

Xi

1 650,-

Ár:

1 650,-

Tűzveszélyes

Irritatív

RAVAK AntiCalc® Conditioner Segítőtárs a vízkő elleni küzdelemben

RAVAK Desinfectant Stop a penésznek ■ A gyártó által tesztelt kiváló fertőtlenítő hatású tisztítószer.

■ Az AntiCalc víztaszító réteg meggátolja a vízcseppek üvegfelületre ragadását, és a víz így lefolyik a padlóra.

■ A kádak, zuhanytálcák és zuhanykabinok felületének fertőtlenítésére szolgál, valamint karbantartja a hidromasszázs rendszereket is.

■ A helyes és rendszeres AntiCalc Conditioner használata esetén a RAVAK AntiCalc® rendszerre 10 év jótállást biztosítunk. Kiszerelés: 300 ml Ár:

Kiszerelés: 500 ml Hígítsa 1 : 10–1 : 50 arányig az igényelt hatástól függően. Használat előtt olvassa el a csomagoláson található használati utasításokat. Xi

F

3 000,-

Ár:

1 900,Irritatív

Tűzveszélyes

Ár:

1 300,-

A termékek szállítási határideje max. 4 hét

RAVAK Turbo Cleaner A lefolyók királya

RAVAK teflonos kenőanyag A láthatatlant is megmozdítja

■ A RAVAK TurboCleaner igen hatékony oldószer, mely a kádak és zuhanytálcák szifonjaiban megtapadó legnagyobb lerakódások eltávolítását segíti.

■ Használja az ajtók pántjain, a zuhanykabinok csúszkáin, a vízcsapok mozgó részein, az ajtók zárjain és kilincsein

■ Nem használható tisztítószernek, különösen fém alkatrészekre!

■ Víztaszító és hatékony már kevés felvitt mennyiség esetében is.

■ A lefolyóba öntsön 30-90 gr anyagot, majd öntse le 0,1-0,4 l forró vízzel (a beszórt szer mennyiségétől függően), majd hagyja legalább 30 percig hatni. Ezek után öblítse át folyó vízzel. Kiszerelés: 1000 g

Kiszerelés: 30 ml C

Ár:

1 300,-

Maró hatású

209


Szervizszolgálat és jótállás RAVAK márkaszerviz Meggyőződésünk, hogy a termék értékét, használhatóságát és megbízhatóságát nagy mértékben befolyásolja a szakszerű, professzionális szerelés. Képviseletünk saját szerviz részleggel rendelkezik, mely biztosítja: • nagyobb beruházásoknál műszaki felügyeletet termékeink telepítésénél • egyedi méretű termékek felmérését (faxon küldött méretrajz alapján árajánlat készítését) • garanciális és nem garanciális helyszíni vagy műhelyi javítások kivitelezését A RAVAK Hungary Kft. munkadíjai: Termék-szerelési csomagok

Nettó díj Bruttó díj (Ft) (Ft)

1. csomag

Supernova zuhanykabin, zuhanyajtó telepítése

18 000,- 22 860,-

2. csomag

Blix, Rapier, Pivot, SmartLine és Elegance termék telepítése

24 000,- 30 480,-

3. csomag

Chrome, Brilliant, Walk-In zuhanykabin vagy zuhanyajtó, zuhanybox, Sabina mély zuhanytálca + zuhanykabin telepítése

28 000,- 35 560,-

4. csomag

Akrilkád telepítése előlap nélkül

17 000,- 21 590,-

5. csomag

Akrilkád telepítése előlappal

23 000,- 29 210,-

6. csomag

Hidromasszázs zuhanypanel, fürdőszobai 15 000,- 19 050,radiátor, ülőke, kádparaván telepítése

7. csomag

Egyedi méretű termék felmérési díja (amennyiben a termék ára a bruttó 150 000,-Ft-ot meghaladja, a felmérési díj a végszámlából levonásra kerül)

7 000,-

8 890,-

8. csomag

Kiszállási díj Budapest területén (pl. javítás esetén)

7 500,-

9 525,-

9. csomag

Munkaóradíj (egyéb tevékenység, kiegészítők szerelése)

5 500,-

6 985,-

10. csomag

Supernova, Pivot, Blix, Rapier termék, kád, 10 000,- 12 700,zuhanytálca és mosdó csomagolási díja

11. csomag

SmartLine, Elegance, Chrome, Brilliant termék csomagolási díja

15 000,- 19 050,-

12. csomag Hidromasszázs kád telepítési díja

28 000,- 35 560,-

Színterápia beszerelésének díja a RAVAK Hungary Kft. telephelyén. 13. csomag (Helyszíni szerelés esetén kiszállási díjat számítunk fel.)

15 000,- 19 050,-

email: szerviz@ravak.hu Amennyiben ugyanazon a címen több termék beszerelése is történik ugyanazon a napon, úgy a legmagasabb csomag díja kerül kiszámlázásra, a további termékek beszerelésére pedig csak a munkaóradíjat számoljuk fel. RAVAK akrilkádakhoz vállaljuk kádperemre szerelhető csaptelepek beszerelését, munkaóradíj ellenében, amennyiben a kád telepítését munkatársaink végzik. Budapest közigazgatási határán belül a termék szerelési munkadíja tartalmazza a kiszállás költségét, vidéki szereléseknél nettó 85 Ft/km (oda-vissza a RAVAK Hungary Kft. telephelye és munkavégzés helye közötti viszonylatra) kerül felszámításra. A szerelési díj tartalmazza a szerelési anyagok árát (pl. szilikon), de

210

nem tartalmazza azon kiegészítőket, melyek termékkatalógusunkban megtalálhatóak (pl. kádszegőléc). A zuhanytálcák telepítését a fenti árak tartalmazzák. LA típusú zuhanytálcák telepítését csak RAVAK Univerzális zuhanytálca tartólábbal, az EX típusúak telepítését pedig az előlap lecsempézése nélkül végezzük.

Jótállás A RAVAK az eladás napjától számítva minden termékére jótállást vállal az alábbi táblázat szerint, mely jótállás a felület minőségére, a termék formatartására és működésére vonatkozik. A jótállás azonban nem vonatkozik azokra a hibákra és sérülésekre, melyek szakszerűtlen szállításra, kezelésre vezethetők vissza, vagy vegyi hatások által keletkeztek (pl.: a felületet nem megfelelő módon tisztították), illetve a helytelen (a szerelési utasítástól eltérő) szerelés következményei. Jótállás időtartama

(hónap)

RAVAK akrilkádak*

120

Fürdőszobai radiátorok

24

Zuhanykabinok és egyéb termékek

24

Fürdőszobabútorok

24

Suzan, Rosa, Neo, Chrome csaptelepek kartusai

60

Kiegészítők (vízvetők, mágnescsíkok)

12

FIGYELEM! A kádak és a zuhanytálcák felső peremére semmilyen esetben sem ültethető rá a csempe. A csempézésnek a kádnál min. 15 cm-re a perem alatt kell végződnie, a zuhanytálcánál pedig a padlózatig kell érnie. Amennyiben a csempe végződése nem a kád vagy a zuhanytálca pereme alatt van 15 cm-re, hanem a perem fölött, a jótállás nem érvényesíthető. A feltüntetett jótállási időtartam kizárólag a helyesen kitöltött jótállási jeggyel és a számlával érvényesíthető. *A kádak 10 éves jótállási feltétele a RAVAK kádlábak használata és szerelési utasításnak megfelelő telepítés. A kádcsaptelepet a kádon a szerelési utasításban található ábra alapján szabad elhelyezni. A kád megfúrását a vásárló a saját felelősségére végzi. Ellenkező esetekben a jótállás nem érvényes! Termékeink gyártásához a legjobb minőségű alapanyagokat és technológiákat használjuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy egy termékkel probléma adódik. Ezekben a kellemetlen helyzetekben szakembereink elbírálják az esetet a gyártó szemszögéből és megkeresik a megoldást arra, hogy a termék a legrövidebb időn belül ismét használható állapotba kerüljön a garanciaidőn belül vagy kívül. Az egyszerű és gyors reklamációs ügyintézéshez töltse ki és küldje el az online reklamációs jegyzőkönyvet (http://www.ravak.hu/hu/reklamacios-jegyzokonyv-ravak-termekekhez). Ezen adatok szükségesek a reklamációs ügyintézés elindításához. RAVAK termékek reklamációjával kapcsolatban kérjük, keressen minket telefonon a 061-223-1316 / 212-es melléken, vagy írjon a reklamacio@ravak.hu címre. Termékismereti oktatásunkon részt vett szerelők, kivitelezők, vállalkozók A RAVAK saját márkaszervize mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szerelők és kivitelezők minél nagyobb körét részesítse évről évre termékismereti és termékbeszerelési oktatásban. Ezen oktatásunkon éves rendszerességgel részt vett szerelők, kivitelezők, vállalkozók országos listáját az alábbi helyen találja: www.ravak.hu/ hu/forgalmazok-szerelok


Szakszerű szállítás és tárolás Útmutató a RAVAK termékek szakszerű szállításához és tárolásához 1. A zuhanykabinok szakszerű szállítása és tárolása A RAVAK Hungary Kft. valamennyi Supernova, Blix, Rapier, FineLine, Pivot, SmartLine, GlassLine és Elegance termékcsaládba tartozó termékét kizárólag ÁLLÍTOTT állapotban kéri szállítani és tárolni. Ennek elsődleges oka az, hogy a csomagolás a termékek üveg elemeinek ÁLLÍTOTT állapotban nyújt maximális védelmet. A csomagoláson felfelé mutató nyíl jelzi a helyes szállítási és tárolási irányt:

2. Az akrilkádak szakszerű szállítása és tárolása A RAVAK Hungary Kft. az akrilkádakat „fejjel lefelé” fordítva kéri szállítani és tárolni. A csomagolás ennél a módnál nyújt maximális védelmet a kádnak. A kádak vastag fóliával vannak beborítva, erre kerül a szintén vastag karton csomagolóanyag, mely a kádak sarkainál egy háromszög alakú plusz kartonelemmel van kiegészítve, amire polisztirén kockát ragasztanak. Az ezekre fektetett kád biztosítja a leginkább, hogy a kád a szállítás során nem sérül. Legjobban mindezt a következő fotók szemléltetik, jelölve a helyes és a helytelen szállítási módokat:

3. A termékeken található azonosítók: • garancialevél (eladáskor le kell bélyegezni és alá kell írni!) és beszerelési utasítás lezárható műanyag tasakban • termék adatait tartalmazó címke, mely tartalmazza a termék egyedi azonosító számát is (serial number)

211


Együttműködő partnereink:

Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

RAVAK Hungary Kft., 1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125. Magyarország tel.: 06 1 223 13 15, 16 fax: 06 1 223 13 14, e-mail: info@ravak.hu

www.ravak.hu

Az áraink tájékoztató jellegűek és 2013. március 1-től érvényesek. A RAVAK Hungary Kft. az árváltozás jogát fenntartja! Katalógusunkban az árak forintban értendők és a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák. A www.ravak.hu oldalon feltüntetett árak az irányadóak. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk, viszont elnézésüket kérjük.

Tanácsot ad Inspirál Figyelmes A kedvencünk

Az Ön kereskedője:

RAVAK Collection 2013  

A RAVAK 2013-es katalógusában a legújabb kádak, zuhanykabinok, mosdók, csaptelepeket, fürdőszobabútorok és más fürdőszobai berendezések közö...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you