__MAIN_TEXT__

Page 1

en Viu

Concerts i actuacions gratuïtes en la nova piscina d’estiu Setembre 2009, dies 4, 5, 6, 7, 8 i 9 des de les 23.55 hores


Divendres 4 de setembre

TRIBUTE 23.55 hores. La nit en viu arrancarà amb música ambient de benvinguda. 00.30 hores. La primera actuació vindrà de la mà del grup “Café Amistad”. 02.00 hores. La banda “We & dem” homenatja Bob Marley interpretant la seua música reggae. En acabar els concerts, un DJ animarà la nit fins al tancament.

+ café amistad yazz embsemble


Dissabte 5 de setembre

TRIBUTE 23.55 hores. Música ambient per a començar la nit. 00.00 hores. Actuació de la banda “Lither” 01.00 hores. Actuació del grup Ju-Já. 02.00 hores. La banda “Please” interpretarà la música d’U2, amb més de 10 anys d’experiència com a banda oficial d’aquest grup en Espanya. La nit es tanca amb la millor música “dance”.

+ Ju-Já i Lither


Diumenge 6 de setembre

BRUCE TRIBUTE SPRINGSTEEN 23.55 hores. Música ambiental de benvinguda. 00.30 hores. Actua el grup “Lomas Band”. 02.00 hores. El grup “Spirit in the Night” interpretarà les més conegudes cançons del rocker americà Bruce Springsteen. Acabarem la nit amb la música del nostre DJ.

+ lomas band


Dilluns 7 de setembre

Xavi Castillo 23.55 hores. Com en els dies anteriors, comencem amb música variada com a benvinguda. 00.00 hores. Actua el grup “La Clave”. 01.00 hores. Torna l’irreverent humorista Xavi Castillo. Per a finalitzar la nit, tindrem música “dance”.

+“La Clave”


Directo al Corazón

TRIBUTE

23.55 hores. Música de benvinguda. 00.30 hores. El grup “Pau Alabajos” començarà la seua actuació. 02.00 hores. Comença un espectacle únic basat en els grans èxits de Víctor Manuel, Ana Belén, Joaquín Sabina, Serrat i Miguel Rios. Després del concert, un DJ punxarà música de ball.

+ Pau Alabajos

Dimarts 8 de Setembre


TRIBUTE 23.55 hores. Música ambiental de benvinguda. 00.30 hores. Començarà l’actuació del grup “Sedajazz Brass Band”. 02.00 hores. Actuarà “Santanería”, un projecte musical dedicat a fer versions de Santana i dels millors grups de música llatina en general. Per a finalitzar la nit, tindrem música “dance”.

+ Sedajazz Brass Band

Dimecres 9 de setembre


Les actuacions de “Quart en Viu” tindran lloc a la piscina d’estiu municipal de Quart de Poblet, al carrer Xiquet de Quart, prop del Pavelló Poliesportiu, dels frontons i al costat de l’Escola Oficial d’Idiomes.

www.quartdepoblet.org

Profile for Quart De Poblet

Folleto Piscina de Verano  

Folleto Piscina de Verano de Quart de Poblet

Folleto Piscina de Verano  

Folleto Piscina de Verano de Quart de Poblet

Advertisement