Zomer pakketten 2022

Page 1

Zomer pakketten -- 2022 collection -2022collection

Summer... 1

...time


536 Summervibes

5 9 , 6 € . btw excl

!

2


Een te gek zomergeschenk door de brievenbus! Wie wil dat nu niet? Een tropische verrassing voor een bijzondere waardering van jouw medewerkers. En je hebt er helemaal geen werk mee, want wij regelen alles t/m de verzending indien gewenst. De Senza confetti drankjeshouder is toch helemaal te leuk? Alleen al daarvan kom je helemaal in zomerse sferen. Maar we moeten natuurlijk wel opletten dat we niet verbranden. Ook daar hebben we aan gedacht en daarom pakken we er een zonnebrandcrème factor 30 bij. Bestel heel gemakkelijk online of bel of mail ons en wij verzorgen het weer helemaal tip top!

3


455 Coole picknick

€ 32,0

0 .b

!

excl

4

tw


En daar hebben we hem weer, één van onze toppers, de zelf opblazende koeltas, in de mooie kleur blauw, mooi afgezet met oranje. Een stevige, grote tas voor ontelbaar veel gebruiksmomenten. Samen met de lekkernijen en uiteraard 2 koelelementen voor een heerlijke middag op pad. Een heel mooi cadeau om jouw werknemers en/of klanten aangenaam mee te verrassen.

5


0 0 , 5 2 tw b € cl.

459 Oranje zomer

ex

!

6


Plannen om naar het strand te gaan? Dan sla je met deze gave strandtas in elk geval geen flater. Een mooie frisse en opvallende tas waar je prima mee over het strand kunt flaneren. Genietend van een vitamin water, knabbels en verfrissende snoepjes en voor de beweging gezellig frisbeeën met jouw hond of ander gezelschap. Graag een eigen logo op de frisbee? Vraag ons naar de mogelijkheden!

7


453 BBQ fun !

€ 22,50 excl.

8

btw


De zomer komt eraan. Heerlijk genieten van het mooie weer, de zon, het strand, de tuin, gewoon van het buiten zijn. En wat is dan leuker om de BBQ eens lekker aan te steken? En laten wij nu net daarvoor een gezellig BBQ fun zomerpakket hebben samengesteld. Met een Senza recepten pot vol met heerlijke recepten van een biefstukspies tot aan een Griekse salade. Wij pakken het natuurlijk weer tip top voor jou in. Wie ga jij verrassen?

9


454 Bee friendly

€ 16,50 excl.

!

10

btw


Volop in het nieuws: we hebben te weinig bijen. Hoe leuk is het dan om de natuur een handje te helpen? Wij verpakken voor jou een Senza bijenhotel samen met bloemzaden en wat lekkernijen in een mooi flower thema tot een heel leuk en uiterst nuttig zomercadeau. Zodat de bijtjes weer volop kunnen bestuiven.

11


0 0 , 8 1 € . btw

461 Gezelligheid in de tuin !

l

exc

12


Deze is echt te leuk! Party in de tuin, wat een gezelligheid! Leuke LED parasolletjes feestverlichting met 10 LED parasolletjes in 5 verschillende kleuren (groen, geel, rood, oranje en blauw). Zowel geschikt voor binnen alsook buiten. Leuk voor in de tuin of een feestje. En dan die frozen cocktails! In de smaken Mojito, Limoncello, Vodka en Strawberry Daiquiri, heerlijk! Probeer daar maar eens van af te blijven! Voor een zomerse tropische verrassing!

13


456 Relax Relaxen in de zomer met The Spacollection. Een mooie chique toilettas met een Kumai douche-bloem met heerlijke spa-verrassingen, waar uiteraard de chocolade complimentjes niet mogen ontbreken. Just perfect, Wonderful, Fabulous wil iedereen toch graag horen. Een hele mooie waardering voor een hele mooie zomer.

!

!

14

€ 12,50 excl.

btw


15


457 Coooooooool

€ 12,95

!

excl.

16

btw


De zon schijnt hoog aan de hemel, de dagen worden langer, de BBQ’s worden aangestoken, de terrassen lopen weer vol, kortom ZOMER! Een heerlijke tijd om b.v. lekker te wandelen, te fietsen of lekker op het strand te liggen. Wij hebben een leuk zomerpakket voor jou gemaakt om mee te nemen. Een cooler Jug van 1 liter met 12 ice cubes voor een lekker fris drankje onderweg met Croky chips en Snickers Crisp. En voor de pauze een leuk irritant mikado spelletje. Een leuk zomercadeau voor een leuke prijs waar je iedereen blij mee verrast.

17


0 5 , 7 3 € l. btw

458 Bouwvak

exc

!

18


Dit is echt een gave Tool Case Under Construction! Een mooie stoere verrassing voor de stoere man en vrouw. Geweldig om te geven! Deze mooie stevige tool case vullen wij af met de lekkerste gevulde koek, 2 Corona biertjes, 2 Bifi worstjes, knapperige Doritos chips en onze populaire baco-opener. Zeg nou zelf! Dit is toch een top cadeau om te krijgen? Wie ga jij verblijden met deze topper?

19


Ga jij op reis of blijf je thuis?

Wij wensen jou een hele fijne zomer!

Wij blijven voor jou de hele zomer paraat! 074 - 259 32 77

verkoop@promoshoponline.nl

We make it easy!