Page 52

Proizvodi DIP COMMERCE SAMO NAJBOLJE ZA VAS! U prodajnom asortimanu Dip Commerce d.d. naći ćete kompletan građevinski materijal za izgradnju i adaptaciju kuća, stanova, stanogradnju i sve što se tiče gradnje. Nudimo rješenja dobave materijala po sistemu ključ u ruke.

S

ve što je potrebno za gradilište i uređenje prostora od osnovnih materijala do alata i pribora, sve to može Vam ponuditi Dip Commerce d.d. Na jednom mjestu pronaći ćete kompletnu ponudu proizvoda suhe gradnje, kompletan materijal za izgradnju objekta, fasadni sustavi, crijep, keramičke pločice, parketi, laminati, tepisi, tepisoni i pvc obloge, sanitarije, kupaonski namještaj, tuš kade i kabine, rasvjeta, elektromaterijal, vodomaterijal, oprema za centralno grijanje, boje i lakovi, ručni i elektro alat, vijci, vrtni program i brojni drugi materijali.

LAMINATI

Dip Commerce d.d. poduzeće je koje pod ovim nazivom posluje nepunih 30 godina, ali je već preko 46 godina na istoj lokaciji čime se iznimno ponosi. Posluju u vlastitom prostoru uprave, trgovine i skladišta. Četiri trgovine zajedno sa skladišnim prostorom nalaze se na lokacijama u Ogulinu, Josipdolu i Brinju dok se uprava poduzeća, komercijala, računovodstvo i administracija nalaze u Ogulinu. Prodaja građevinskog materijala renomiranih proizvođača glavna je djelatnost i prednost Dip Commerce d.d.

Snaga tvrtke su blizina trgovina, dostupnost i stručnost prodajnog osoblja uz dostavu na adresu te optimalan omjer dobivenog i plaćenog za obavljenu kupnju koja će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Za naše klijente osiguravamo samo najbolju uslugu i povoljne cijene. Naš smo asortiman za unutarnje uređenje obogatili dodatnim proizvodima koji kvalitetom i dizajnom predstavljaju iskorak u uređenju interijera.

Naš dosadašnji uspjeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog kadra. Pouzdanog partnera u nama pronašli su i maloprodajni kupci i građevinska poduzeća i veliki investitori o čemu govori niz relevantnih referenci.

Profile for Promogradnja

Promogradnja 36  

Promogradnja 36  

Advertisement