Page 1


04

cuprins Despre promenada

09

PROMENADA iN FlOREAscA

locul perfect pentru shopping şitimp liber

N

umărătoarea inversă s-a încheiat! Din această toamnă, pasionatele de shopping, amatorii de evenimente, concerte sau expoziţii, precum şi adolescenţii sau cei mici vor avea un nou loc de întâlnire, distracţie şi petrecere a timpului liber, în cel mai nou centru comercial deschis în nordul capitalei. Promenada in Floreasca City este locul perfect unde poţi să-ţi bei cafeaua cu partenerul tău de afaceri, sau să-ţi petreci după-amiaza cu prietenele la cumpărături, să iei parte la proiecţia unui concert ori să citeşti o carte, stând pe iarbă, în cea mai spectaculoasă grădină suspendată, din Bucureşti. Dacă ai trecut în ultima perioadă, prin zona de nord a capitalei, la intersecţia străzilor Calea Floreasca şi Barbu Văcărescu, privirea ţi-a fost cu siguranţă furată de impunătoarea clădire albă, desprinsă parcă dintr-un film din viitor, care a „răsărit” în imediata apropiere a celei mai înalte construcţii din România. Nu e o navă futuristă, nici vreun complex olimpic, ci este noul centru comercial dezvoltat de Raiffeisen evolution şi construit de austriecii de la Strabag.

Interiorul păstează acelaşi stil avangardist, formele rotunjite şi albul ca nuanţă predominantă. Corpurile de iluminat inspirate de elemente din natură şi finisajele de ultimă generaţie, cu suprafeţe fine şi îmbinări invizibile, asigură o ambianţă plăcută, relaxată şi modernă.

35.000 MP

numai pentru shopping Întreaga construcţie are 6 niveluri şi o zonă comercială de 35.000 mp care ocupă patru etaje. Nivelurile inferioare, -3 și respectiv -2 sunt dedicate celor 1300 de locuri de parcare destinate celor care aleg să vină cu maşina, iar accesul în parcarea subterană se face atât din Calea Floreasca, cât şi din strada Barbu Văcărescu. Accesul este cât se poate de facil şi pentru cei care vin la Promenada cu metroul, tamvaiul sau autobuzul.

Construcţia clădirii ce imită forma unui gadget IT gigant a început în ianuarie 2012, iar valoarea investiţiei dezvoltatorului austriac s-a ridicat la peste 130 de milioane de euro. Raiffesien evolution, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală şi de Est, a acordat o atenţie deosebită calităţii construcţiei pentru că şi-a dorit o clădire sustenabilă, realizată din materiale moderne, care să îmbine utilitatea şi eficienţa cu un nou stil arhitectural, reprezentativ pentru viitoarea generație de centre comerciale. Design-ul avangardist al clădirii - cu formă rectangulară şi colţuri rotunjite - a fost executat de biroul românesc de arhitectură B23T, recunoscut pentru proiectele inovatoare, care îmbină un design excepţional cu un grad ridicat de sustenbilitate. Şi dacă cei mai cârcotaşi ar crede că giganţii nu sunt în general foarte prietenoşi, trebuie să ştiţi că noua construcţie a fost realizată din materiale eco-friendly care, în timp, nu devin poluante sau toxice. Societatea Germană pentru Construcţii Durabile (DGNB) a certificat clădirea noului centru comercial cu calificativul „Gold”, ceea ce înseamnă un indice de performanţă de peste 80% pentru cele 6 criterii stabilite, precum: calitatea - (atât în ceea ce priveşte mediul), cât şi din punct de vedere economic -, criteriul socio-cultural şi funcţional, cel tehnic, cel al procesului, al spaţiului şi amplasamentului. Cu alte cuvinte, Pro menada este o clădire „albastră” datorită sustenabilităţii, protecţiei mediului înconjurător, pentru eficienţa costurilor şi uşurinţa în utilizare, atât pentru chiriaşi, cât şi pentru vizitatori, precum şi pentru faptul că poate fi dezasamblată cu uşurinţă. Mai mult decât atât, lumina naturală pătrunde până la etajele inferioare ale clădirii, printr-o serie de luminatoare spectaculoase, realizate cu aceeaşi tehnologie inovatoare utilizată pentru construcţia marelui stadion Allianz Arena, din München, iar apa de pe terasa de la ultimul nivel este reciclată prin sisteme inteligente şi refolosită pentru grupurile sanitare.

toamnă, dulce toamnă

Shop Deco PAG.

12

12

shop Beauty

shop deco

TOAMNĂ, DULCETOAMNĂ C asa ta, la fel ca și garderoba, are nevoie de note de prospețime în fiecare sezon. Îți propunem câteva obiecte de decor care respectă tendințele toamnei: tonuri metalice și elementele cu o tentă urbană. Am adunat câteva obiecte care vor face ca spațiul tău să fie modern în doi pași și trei mișcări.

Despre Promenada

PAG.

09

Demisolul (nivelul -1) este zona dedicată serviciilor. Aici veţi găsi supermarket-ul Billa, magazinul de papetărie Autograf, librăria Cărtureşti, agenţia de turism Teletravel by Christian Tour, curăţătoria ecologică Eco Clean, beautysalonul Yvonne, magazinul de presă Inmedio, agenţii ale băncilor Credit Europe Bank şi Raiffeisen Bank, magazine de tutun şi băuturi - JPB Cigars şi Wine Boutique, florăria Florens, Plant Univers, Vodafone, Germanos şi Flanco, Corelino, DM Drogerie Markt, magazinele de mobilier şi decoraţiuni Nobilis, Textura şi Deco In. Lista maga-

interviu moonlight breakfast

13

PORTRET DETOAMNĂ sprâncene puternic conturate, farduri în tonuri pământii şi ruj în culori tari. cam așa arată toamna aceasta pe chipul tău. combină naturalețea cu noncomformismul, joacă-te cu nuanțele și întâmpină sezonul rece cu căldură în priviri.

Mirosurile care ne amintesc de toamnă, cum este cel de frunze arse, sunt cu success înlocuite de aroma delicată a unei lumânări parfumate. Alege Juniper de la Beautik, cu note lemnoase condimentate cu o atingere de fum.

lumânare parfumată diptyque, Beautik

suport de lumânare H&m Home

210RON

2 PAȘI C

anapeaua ta are nevoie de perne cu accente luxoase: fie că alegi perna din catifea, cea cu paiete sau cu material din texturi metalice, în mod sigur vei imprima camerei tale o notă contemporană. Mizează pe tonuri de gri sau alege câteva culori de sezon precum galbenul muștar sau roșul.

24,90 RON

TalkTalent

suport de lumânare H&m Home

29,90RON

PAG.

N

u uita să cumperi flori sau să culegi din parc frunzele colorate și crengi cu forme interesante și să le asortezi pe toate într-o vază cu un design atipic.

VaZă Zara Home

139RON

Zara Home

89RON

Zara Home

89RON

illuminating perfecting primer

pro finisH make up for eVer

estee lauder, douglas

sephora

171

RON

153

RON

Hypnôse drama lancôme, douglas

5tH aVenue lipstick dior, douglas

160

155

RON

față de pernă satinată / metalică / din catifea H&m Home H&m Home

3

oți obține același efect și în dormitor, preluând din tema decorativă a livingului: încearcă un nou așternut de pat cu detalii simple, dar de efect, și o patură care preia din culorile folosite în living.

21

75 RON

BlusH radiance yves saint laurent, douglas

H&m Home

MIȘCĂRI P

RON

Black smolder mac

89,90 RON 89,90 RON 89,90 RON

set de pat H&m Home

199 RON

smokey eye too faced sephora

pătură dintricot

129 RON

Shop Smart

23

192 RON

152 RON

H&m Home

eleganța după hitchcock

PAG.

promenada in floreasca

Shop Smart

interviu crina semciuc

23

ElEganța după HitcHcock

Sau cum viziunea unui regizor influențează moda de peste 50 de ani. palton

bluză Satin

zara

“HitcHcock a Fost primul gând atunci când am încEput să caut prototipul dE FEmEiE Fatală.acEstEa sunt FEmEilE pE carE lEvEzi și dE carE tE îndrăgostEști Fără să știi cinE sunt”.

779ron

H&M

99 ron

TalkTalent

Mario Schwab

PAG.

fuStă

zara

229ron

carte HitcHcocK StYle

cărturești

189ron

Mănuși piele

H&M

89, 90ron

zara

Minaudière

zara

169ron

lac de ungHii dior

Sephora

113ron

F

ie că e vorba de Grace Kelly, de Kim Novak sau de Tippi Hedren, femeile din filmele lui Alfred Hitchcock au făcut istorie nu doar prin interpretarea extraordinară, ci și prin garderoba impecabilă, cu linii simple și accesorii minimale, creată, aproape în întregime, de costumiera Edith Head.

199ron

Influențele anilor ’40 -’50 s-au regăsit în prezentările de modă ale lui Marc Jocobs, Prada, Band of Outsiders, Oscar de la Renta, Lavin, Dior și Dolce&Gabbana. Deși reinterpretată, silueta clasică a perioadei, cu talie subțire și fuste ample, este flatantă și feminină. Iar divele lui Hitchcock sunt astăzi, la fel ca și acum 60 de ani, adevărate muze pline de eleganță și senzualitate, iar retro devine contemporan.

TALKSHOP este o marcă înregistrată Floreasca City Center SRL PUBLISHER Godmother SRL DESIGN Godmother SRL REDACTORI Claudiu Enescu, Ioana Voicu, Bianca Naumovici, Adriana Beștea, Andreas Aron

talkshop

promenada in floreasca city | octombrie 2013 | nr. 1

TIPAR Tipografia Everest DISTRIBUȚIE Delivery Solutions Publicat de Floreasca City Center SRL Reproducerea parțială sau integrală a oricărui material din orice ediție TALKSHOP este posibilă numai cu acceptul scris al Promenada, acordat în prealabil. Pirateria intelectuală se pedepsește conform legii. Promenada in Floreasca City, Calea Floreasca 246B

25

pantofi


Talk News

05

pandorate invită în pădurea fantastică

T

oamna aceasta, Pandora te poartă într-un univers magic, încărcat de semnificații și populat cu diverse creaturi mistice. Frumusețea schimbătoare și misterul etern al pădurii prind viață cu bijuteriile PANDORA. Talismanele PANDORA din noua colecție de toamnă pun accent pe delicatețe și feminitate, dar aduc și o notă umoristică prin reprezentările creaturilor pădurii, comorilor ascunse și vegetației specifice.

Octombrie debutează cu o mulțime de evenimente Vino la Promenada pentru a te bucura de lansările speciale ale magazinelor tale preferate.

lumea disney, acum la magazinul ZooperKidz aduce în Promenada cea mai variată gamă de produse a binecunoscutelor personaje Disney. De la jucării și hăinuțe pentru copii, până la genți, rechizite, biciclete, ZooperKidz vine cu o mulțime de surprize pentru cei mici sau cei mari.

mac x riri Începând cu luna octombrie MAC lansează colaborarea specială cu Rihanna. O paletă de culori somptuoase. O gamă de culori îndrăznețe însă totodată clasice, instrumente și produse de finisaj, toate ambalate într-un packaging de aur rose. Purtând semnătura RiRi, produsele MAC propun culori tomnatice precum roșul închis, portocaliul sau roșul aprins, în timp ce fardurile de ochi au culori calde precum ciocolatiu sau caramel.


07

PLEDOARIE PENTRU LUCRURI FRUMOASE ȘI OAMENI APARTE “Primul centru comercial lansat în ultimii 3 ani şi jumătate în Bucureşti”.Aşa au sunat în urmă cu puțin timp multe titluri de ziar care anunţau deschiderea Promenada.

A

devărul este că nu e doar primul în 3 ani și jumătate, ci și singurul care își propune să pledeze pentru frumusețea spiritului, nu doar a formelor, pentru consistență și valori. Ca să poți să lansezi o astfel de provocare, îți trebuie argumente. Iar primele trebuie să vină întâi de la noi. De aceea, sperăm să descoperi, din 17 octombrie, un loc diferit și surprinzător prin arhitectură, prin design și funcționalități inovatoare pentru vizitatori, prin diversitatea de magazine și, nu în ultimul rând, prin campanii și inițiative îndrăznețe. Când ne-am gândit cum să dezvoltăm Promenada, nu știam cum va fi lumea când noi vom termina de construit, dar ne-am dorit să fie o lume mai bună. De aceea, tot ce am pus în acest proiect este gândit ca un semn de recunoștință pentru această lume mai bună din care faci și tu parte. Dacă până acum erai obișnuit să ți se spună despre anumite clădiri că sunt “verzi”, despre Promenada vei afla că este o construcție “albastră” – și poate chiar de aceea o parte din acoperiș e chiar cerul liber. Grija noastră față de mediu se manifestă în utilizarea atentă a tuturor resurselor de care are nevoie o astfel de clădire –începând cu energia consumată pentru a întreține un spațiu construit din materiale ecologice și superioare energetic, și continuând cu colectarea și utilizarea apei provenite din precipitații. Dar să ne întoarcem la tine. Ți-am pregătit un spațiu cu lumină naturală, mult alb și accente de culoare, unde vei găsi 140 de magazine cu cele mai recente colecții de modă sau decorațiuni interioare, ultimele gadget-uri, cafenele pentru toate gusturile și cele mai haioase jucării.

în serile de vară,te vei putea bucura de proiecții de film, scene de teatru sau concerte Te-ai gândit vreodată că ai putea merge la mall să te așezi pe iarbă, cu un capuccino lângă tine, și să citești cartea preferată? În Promenada poți să faci acest lucru, pe terasa de 7.000 de mp unde a fost amenajată o grădină în stil japonez. Mai mult, și în serile de vară, te vei putea bucura de proiecții de film, scene de teatru sau concerte. În timpul iernii, tot aici, te aşteptăm cu patinele, pentru că vom transforma terasa într-un patinoar. Mai departe, povestea o vom scrie împreună, pentru că vrem ca personajul principal să rămâi tu.

BINE DE ȘTIUT O echipă de consultanți Promenada este gata să te ajute oricând cu informații și sugestii. Cât timp te bucuri de o cafea, o plimbare pe terasa verde sau câteva ore liniştite de citit într-o librărie, cumpărăturile te pot aştepta în dulăpioarele special amenajate, cu sistem digital de închidere. În Promenada, toţi copiii se pot bucura, în siguranță, de spaţii de joacă special create pentru ei. Parcările sunt dotate cu un sistem automat de semnalizare a locurilor libere, iar dacă vii cu bicicleta, vei găsi locul de parcare adecvat la oricare dintre intrările în centrul comercial.


Despre Promenada

09

PROMENADA in Floreasca

locul perfect pentru shopping şitimp liber

N

umărătoarea inversă s-a încheiat! Din această toamnă, pasionatele de shopping, amatorii de evenimente, concerte sau expoziţii, precum şi adolescenţii sau cei mici vor avea un nou loc de întâlnire, distracţie şi petrecere a timpului liber, în cel mai nou centru comercial deschis în nordul capitalei. Promenada in Floreasca City este locul perfect unde poţi să-ţi bei cafeaua cu partenerul tău de afaceri, sau să-ţi petreci după-amiaza cu prietenele la cumpărături, să iei parte la proiecţia unui concert ori să citeşti o carte, stând pe iarbă, în cea mai spectaculoasă grădină suspendată, din Bucureşti. Dacă ai trecut în ultima perioadă, prin zona de nord a capitalei, la intersecţia străzilor Calea Floreasca şi Barbu Văcărescu, privirea ţi-a fost cu siguranţă furată de impunătoarea clădire albă, desprinsă parcă dintr-un film din viitor, care a „răsărit” în imediata apropiere a celei mai înalte construcţii din România. Nu e o navă futuristă, nici vreun complex olimpic, ci este noul centru comercial dezvoltat de Raiffeisen evolution şi construit de austriecii de la Strabag.

Interiorul păstează acelaşi stil avangardist, formele rotunjite şi albul ca nuanţă predominantă. Corpurile de iluminat inspirate de elemente din natură şi finisajele de ultimă generaţie, cu suprafeţe fine şi îmbinări invizibile, asigură o ambianţă plăcută, relaxată şi modernă.

35.000 mp

numai pentru shopping Întreaga construcţie are 6 niveluri şi o zonă comercială de 35.000 mp care ocupă patru etaje. Nivelurile inferioare, -3 și respectiv -2 sunt dedicate celor 1300 de locuri de parcare destinate celor care aleg să vină cu maşina, iar accesul în parcarea subterană se face atât din Calea Floreasca, cât şi din strada Barbu Văcărescu. Accesul este cât se poate de facil şi pentru cei care vin la Promenada cu metroul, tamvaiul sau autobuzul.

Construcţia clădirii ce imită forma unui gadget IT gigant a început în ianuarie 2012, iar valoarea investiţiei dezvoltatorului austriac s-a ridicat la peste 130 de milioane de euro. Raiffesien Evolution, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Europa Centrală şi de Est, a acordat o atenţie deosebită calităţii construcţiei pentru că şi-a dorit o clădire sustenabilă, realizată din materiale moderne, care să îmbine utilitatea şi eficienţa cu un nou stil arhitectural, reprezentativ pentru viitoarea generație de centre comerciale. Design-ul avangardist al clădirii - cu formă rectangulară şi colţuri rotunjite - a fost executat de biroul românesc de arhitectură B23T, recunoscut pentru proiectele inovatoare, care îmbină un design excepţional cu un grad ridicat de sustenbilitate. Şi dacă cei mai cârcotaşi ar crede că giganţii nu sunt în general foarte prietenoşi, trebuie să ştiţi că noua construcţie a fost realizată din materiale eco-friendly care, în timp, nu devin poluante sau toxice. Societatea Germană pentru Construcţii Durabile (DGNB) a certificat clădirea noului centru comercial cu calificativul „Gold”, ceea ce înseamnă un indice de performanţă de peste 80% pentru cele 6 criterii stabilite, precum: calitatea - (atât în ceea ce priveşte mediul), cât şi din punct de vedere economic -, criteriul socio-cultural şi funcţional, cel tehnic, cel al procesului, al spaţiului şi amplasamentului. Cu alte cuvinte, Promenada este o clădire „albastră” datorită sustenabilităţii, protecţiei mediului înconjurător, pentru eficienţa costurilor şi uşurinţa în utilizare, atât pentru chiriaşi, cât şi pentru vizitatori, precum şi pentru faptul că poate fi dezasamblată cu uşurinţă. Mai mult decât atât, lumina naturală pătrunde până la etajele inferioare ale clădirii, printr-o serie de luminătoare spectaculoase, realizate cu aceeaşi tehnologie inovatoare utilizată pentru construcţia marelui stadion Allianz Arena, din München, iar apa de pe terasa de la ultimul nivel este reciclată prin sisteme inteligente şi refolosită pentru grupurile sanitare.

Demisolul (nivelul -1) este zona dedicată serviciilor. Aici veţi găsi supermarket-ul Billa, magazinul de papetărie Autograf, librăria Cărtureşti, agenţia de turism Teletravel by Christian Tour, curăţătoria ecologică Eco Clean, beautysalonul Yvonne, magazinul de presă Inmedio, agenţii ale băncilor Credit Europe Bank şi Raiffeisen Bank, magazine de tutun şi băuturi - JPB Cigars şi Wine Boutique, florăria Florens, Plant Univers, Vodafone, Germanos şi Flanco, Deluxe Cards, DM Drogerie Markt, magazinele de mobilier şi decoraţiuni Nobilis, Textura şi Deco In. Lista magazinelor


10

Despre Promenada

continuă cu Simona’s Cookshop, Spazio Caffè, Oliviers&Co, Murano, Optiblu, precum şi magazinele de jucării Noriel, ZooperKids și Lego. Tot la acest nivel, îşi desfăşoară activitatea şi unii dintre cei mai importanţi retaileri de îmbrăcăminte şi accesorii, precum: Deichmann, Hervis, Peek & Cloppenburg (primul nivel), Penti şi Pink & Blue, galeria multibrand pentru copii. Iubitorii de animale pot vizita magazinul Baby’s Boutique. Parterul centrului comercial, care este şi principala zonă de acces în Promenada, va găzdui unii dintre cei mai renumiţi retaileri, precum: Be Nat (gastronomie bio), Beautik, Bershka, Bijou Brigitte, Body Shop, C&A (primul nivel), Cacharel, Calzedonia, Chic Ville, Cielo Venezia, Douglas, Ecco, Help Net, H&M (primul nivel), Il Passo, Intimissimi, Yves Rocher, MAC, Massimo Dutti, Musette, Musette Man, Oysho, Pandora, Paul, Peek & Cloppenburg (al doilea nivel), Promod, Roberto Bravo, Sabon, Sephora, Starbucks, Stradivarius, Swarovski,Time Square by Cellini, Zara şi Zara Home. La primul etaj, nivel la care se poate ajunge atât folosind scările rulante, cât şi ascensoarele centrale, vă aşteaptă: Adidas, All Shoes, Altex, Apple prin premium-reseller-ul iCentre, Braiconf, C&A (al doilea nivel), Charme Boutique, Depot 96, D’S Damat, Enzo Bertini, Gant, H&M (al doilea nivel), Humanic, Intersport, Killtec, Lacoste, Manoush, Peek & Cloppenburg (al treilea nivel), Petit’s, Prelude, Primigi, Samsonite, Stefanel, Tommy Hilfiger, The North Face, U.S. Polo Assn, Vicomte A, precum şi o serie de magazine-boutique care oferă o gamă variată de produse: Contesinna (modă high-end pentru copii), Bottega delle Scarpe (încălţăminte italiană) şi Pretty Balerinas (încălţăminte şi accesorii pentru femei).

o destinație nouă, magazine noi Pentru împătimiţii shopping-ului, centrul comercial Promenada aduce şi câteva magazine noi, unele în premieră pentru România. Peek & Cloppenburg, cel mai mare chiriaş al centrului comercial, este situat pe trei etaje şi mizează pe un nou concept, diferit de celelalte două magazine existente deja în Bucureşti şi Constanţa. Lego, celebrul retailer danez, cunoscut pentru jucăriile de construcţie, deschide primul magazin mono-brand în Promenada, la mai bine de doi ani de la intrarea pe piaţă românească. Tot în premieră, în cel mai nou centru comercial din nordul Bucureştiului vor funcţiona şi H&M Home, linia de accesorii şi decoraţiuni de interior a celebrului brand suedez, magazinul pentru copii ZooperKidz, care va comercializa articole originale Disney, un magazin de încălţăminte şi marochinărie Musette Man, dedicat exclusiv bărbaţilor, dar şi brand-ul de lenjerie Private Affairs. Binecunosctul retailer internațional Tchibo vine în Promenada cu un concept deosebit care include o cafenea şi un magazin, de unde puteţi cumpăra pe lângă cafea şi espressoare, articole de îmbrăcăminte şi decoraţiuni interioare.

Grădina suspendată, principala atracţie din Promenada Este bine-cunoscut faptul că shopping-ul relaxează, însă uneori poate deveni şi o activitate solicitantă. Aşa că, dacă periplul prin zecile de magazine din Promenada te-a

epuizat, este obligatoriu să ajungi la cel de-al doilea etaj al centrului comercial. Aici te aşteaptă o sală de fitness modernă, zona de entertainment şi un food-court generos: 16 restaurante de tip fast-food sau à la carte, cafenele şi cofetării, care să-ţi asigure câteva momente de răsfăţ. Mai mult, o grădină spectaculoasă de 7000 mp ţi se va deschide în faţa ochilor ca o adevărată oază de linişte, în mijlocul junglei urbane. Este ca şi cum, de pe terasa unde savurezi liniştit o cafea, mai faci doar un pas şi ajungi în parc. Câteva alei unduiesc lin, printre colinele cu iarbă şi copaci ornamentali, dinspre zona special dedicată evenimentelor, proiecţiilor de film, teatru sau concerte, către piaţeta cu fântână arteziană din centru, ca mai apoi să se piardă înspre cele două zone laterale destinate copiilor. Pentru cei mici există un spaţiu de joacă interactiv, iar pentru adolescenţi, o zonă cu mobilier modular, care poate fi asamblat în funcţie de nevoile şi activităţile specifice lor. De jur împrejur se văd cerul şi contururile clădirilor de birouri din zonă. Iar spectacolul ţine tot anul. În perioada de iarnă o bună parte a terasei devine patinoar, iar în preajma sărbătorilor de iarnă, aleile şi totul în jur sunt însufleţite în spiritul târgurilor de Crăciun, organizate în marile capitale europene.


12

Shop Deco

TOAMNĂ, DULCETOAMNĂ C asa ta, la fel ca și garderoba, are nevoie de note de prospețime în fiecare sezon. Îți propunem câteva obiecte de decor care respectă tendințele toamnei: tonuri metalice și elementele cu o tentă urbană. Am adunat câteva obiecte care vor face ca spațiul tău să fie modern în doi pași și trei mișcări. Mirosurile care ne amintesc de toamnă, cum este cel de frunze arse, sunt cu success înlocuite de aroma delicată a unei lumânări parfumate. Alege Juniper de la Beautik, cu note lemnoase condimentate cu o atingere de fum.

Lumânare parfumată Diptyque, Beautik

Suport de lumânare H&M Home

210RON

2 PAȘI C

anapeaua ta are nevoie de perne cu accente luxoase: fie că alegi perna din catifea, cea cu paiete sau cu material din texturi metalice, în mod sigur vei imprima camerei tale o notă contemporană. Mizează pe tonuri de gri sau alege câteva culori de sezon precum galbenul muștar sau roșul.

24,90 RON

Suport de lumânare H&M Home

29,90RON

N

u uita să cumperi flori sau să culegi din parc frunzele colorate și crengi cu forme interesante și să le asortezi pe toate într-o vază cu un design atipic.

VAZă Zara Home

139

RON

Zara Home

89

RON

Zara Home

89RON

față de pernă satinată / metalică / din catifea H&M Home H&M Home

22,90

RON

3

59,90

RON

H&M Home

49.90 RON

MIȘCĂRI P

oți obține același efect și în dormitor, preluând din tema decorativă a livingului: încearcă un nou așternut de pat cu detalii simple, dar de efect, și o patură care preia din culorile folosite în living.

set de pat H&M Home

129 RON

pătură dintricot

H&M Home

129 RON


Shop Beauty

13

portret detoamnă Sprâncene puternic conturate, farduri în tonuri pământii şi ruj în culori tari. Cam așa arată toamna aceasta pe chipul tău. Combină naturalețea cu noncomformismul, joacă-te cu nuanțele și întâmpină sezonul rece cu căldură în priviri.

illuminating perfecting primer

pro finish MAKE UP FOR EVER

Estee Lauder, Douglas

Sephora

171

RON

153 RON

5th avenue lipstick Dior, Douglas

160 RON

hypnôse drama Lancôme, Douglas

155 RON

black smolder MAC blush radiance Yves Saint Laurent, Douglas smokey eye too faced Sephora

152 RON

192 RON

75 RON


14

Shop EL

tricoturi comode cum

le

p o r t, i

Toamna aceasta ai ocazia de a te simți atât comod cât și elegant, fie că este vorba de birou sau de timpul tău liber. Tricoturile îți vor pune în evidență personalitatea în orice împrejurare.

în weekend

blugi

H&M

tricou basic

H&M

19,90

RON

ceas swatch your turn

cardigan christian berg

159RON

Peek & Cloppenburg

Time Square by Cellini RON

900

419 RON

la birou

geantă valdasaar crossover

ghete de piele

Zara

Humanic

259

pantaloni de stofă

pantofi cu șireturi

Deichmann

169

379RON

RON

H&M

RON

pulover

Zara

199RON terre d’hermes

Douglas

409RON

129RON


Shop EA

15

în weekend cămașă H&M

99

RON

fustă cu inserţii din piele

balerini metalici

Zara

149

169RON

geantă

brățări Stradivarius

69

Zara

129RON

RON

la birou cercei poison silvernight

Swarovski

525

Massimo Dutti

579

RON

rochie

pulover jakes

H&M

Peek & Cloppenburg

99

ron pantofi buffalo

geantă piele

Zara

RON

Humanic

379RON

RON

229RON


TOAMNA FEMINITĂȚII ABSOLUTE Noul sezon ne-a acaparat într-un vârtej de tendințe absolut imposibil de ignorat. De la paltoane arhitecturale supradimensionate, la rochii de dive hitchcockiene, până la pasteluri de iarnă considerate până nu demult tabu, am trecut în revistă, împreună cu trei designeri români, direcțiile majore pe care ni le oferă sezonul toamnă-iarnă 2013 - 2014.

A

PARLOR

ndreea Bădală, spiritul creativ care a pus bazele brand-ului de prêt-a-porter erotic Murmur, Ioana Ciolacu, tânărul designer proaspăt întors din Berlin cu premiul Designer for Tomorrow (acordat de Peek & Cloppenburg și Stella McCartney) și Veronica Zaharia, prezența sofisticată din spatele numelui Parlor, ne-au dezvăluit listele lor extrem de personale pentru sezonul în curs. Dacă te întrebi care este culoarea sezonului, care sunt acele trei piese pe care nu ar trebui să le ratezi toamna aceasta sau ce și-ar dori să vadă trei minți creative pe străzile orașului, te invit să citești chestionarul interpretat într-o cheie extrem de personală de fiecare dintre cei trei designeri cu stiluri diferite. Un lucru e cert : feminitatea asumată are un avantaj serios în fața oricăror tendințe punk sau grunge readuse în atenție de casele de modă internaționale.


Talk Designeri

17

VERONICA ZAHARIA

ANDREEA BĂDALĂ

TALK SHOP: Care sunt cele trei piese-cheie ale sezonului?

TALK SHOP: Care sunt cele trei piese-cheie ale sezonului?

Veronica Zaharia: Fustele midi purtate cu stiletto, costumele din stofă groasă compuse din jachetă și pantaloni scurți, rochiile de mătase purtate cu cizme înalte peste genunchi și șaluri mari din lână împletită de bunicile noastre.

Andreea Bădală: Fusta creion, altfel decât până acum. Body-ul transparent, pentru layering și lenjeria preferată la „între” vedere. Cureaua din piele care îți face talia ca trasă prin inel.

Parlor

TS: Ce tip de siluetă preferi pentru noul sezon: mantourile largi cu umeri rotunjiți sau, dimpotrivă, cele în stilul anilor ‘40, care urmăresc linia corpului și evidențiază talia?

Murmur

TS: Ce tip de siluetă preferi pentru noul sezon: mantourile largi cu umeri rotunjiți sau cele în stilul anilor ‘40, care urmăresc linia corpului și evidențiază talia?

VZ: Ambele linii îmi plac. Aș recomanda mantourile largi persoanelor înalte cu siluetă androgină și mantourile cu linii care urmăresc silueta celor cu forme.

AB: Mereu cele în stilul anilor ’40. Visez de când mă știu să văd femeile îmbrăcate în femei pe stradă! Asta nu înseamnă că ceva masculin nu merită furat, ci doar merită adaptat.

TS: Care este tendința ta preferată din noul sezon toamnăiarnă 2013-2014?

TS: Care este tendința ta preferată din sezonul toamnăiarnă 2013-2014?

VZ: Ador revenirea anilor ‘40 -’50 în tendințele acestui an. Fustele midi cu talie înaltă, jachetele care subliniază talia, purtate cu centuri late și pălării sau turbane.

AB: Revizitarea New Look-ului. Să dăm un party închinat corpului feminin!

TS: Ce tendință propune colecția ta pentru sezonul în curs? VZ: Colecția Parlor pentru toamnă-iarnă 2013-2014 a fost lansată la finalul lunii martie a acestui an și propune în principal ținute de seară, rochii midi și lungi, croieli feminine care subliniază linia corpului, țesături fluide. TS: Care prezentare de modă din sezonul toamnă-iarnă 2013-2014 ți-a lăsat cea mai puternică impresie (poate fi vorba despre vestimentația în sine, styling, decor, scenografie, muzică)? VZ: Colecția Balenciaga realizată de noul designer al casei, Alexander Wang. Colecția propusă de el este un omagiu adus stilului sculptural al lui Cristobal Balenciaga, accentuat de extrem de talentatul Wang, atât prin tăieturi, cât și prin texturile neobișnuite pe care le-a folosit. Ambii designeri sunt pe lista mea de preferați. TS: Ce ți-ar plăcea să observi în moda străzii sezonul acesta? VZ: Mai multă culoare. TS: Care este acea piesă vestimentară pe care trebui să o dețină fiecare femeie, indiferent de tendințele sezoniere? VZ: Zâmbetul. Este “piesa” de rezistență pe care orice femeie ar trebui să o dețină și cu siguranță nu va ieși niciodată din tendințe.

TS: Numește prezentarea de modă din sezonul toamnăiarnă 2013-2014 care ți-a lăsat cea mai puternică impresie (poate fi vorba despre vestimentația în sine, styling, decor, scenografie, muzică). AB: Alexander McQueen. Văd totul altfel după ce am văzut și „backstage-ul”, și toată munca din spate per total. TS: Care este acea piesă vestimentară pe care ar trebui să o dețină fiecare femeie, indiferent de tendințele sezoniere? AB: Un corset.


18

Talk Designeri

IOANA CIOLACU TALK SHOP: Care sunt, în viziunea ta, cele trei piese-cheie ale sezonului? Ioana Ciolacu: Anotimpul rece dictează cumva gama de îmbrăcăminte, însă eu prefer să nu mă limitez la asta. Piesele mele cheie de sezon sunt haina comodă, calduroasă și supradimensionată, rochia vaporoasă care aduce un plus de contrast și personalitate hainei și jacheta bomber, ca măsură de siguranță pentru vremea indecisă. TS: Spune-mi ce culoare consideri că va predomina în acest sezon? IC: Îmi este greu să mă decid, însă aș paria pe gri cărbune, cu nuanțe de albastru marin. TS: Ce tip de siluetă preferi pentru noul sezon: mantourile largi cu umeri rotunjiți sau, dimpotrivă, cele în stilul anilor ‘40, care urmăresc linia corpului și evidențiază talia? IC: Personal prefer mantourile largi, însă pentru sezonul ăsta văd potențial mare în evidențierea taliei. Poate un mix dintre cele două ar fi binevenit. TS: Care este tendința ta preferată din noul sezon toamnăiarnă 2013-2014? IC: Din păcate nu studiez atent trendurile actuale deoarece lucrez cu două sezoane în față. Sunt plăcut impresionată de folosirea culorilor pastelate pentru toamnă-iarnă și mai exact, de această detașare de sezoane.

Fiecare femeie ar trebui să aibă în garderobă o piesă pe care să o poată lăsa moștenire TS: Ce tendință propune colecția ta pentru sezonul în curs? IC: Pentru toamnă-iarnă am propus fie rochii lungi, diafane, care acoperă total corpul, fie foarte scurte, combinate cu haine multifuncționale. De asemenea, m-am jucat cu texturi, imprimeuri și straturi, toate într-o gamă de culori ușor ostilă, ca și colecția în sine. TS: Numește prezentarea de modă din sezonul toamnăiarnă 2013-2014 care ți-a lăsat cea mai puternică impresie (poate fi vorba despre vestimentația în sine, styling, decor, scenografie, muzică). IC: Îmi este extrem de greu să aleg doar una, așa că voi enumera cinci: Balenciaga, BCBGMaxAzria, Celine, Giles și Helmut Lang. TS: Care este acea piesă vestimentară pe care trebuie să o dețină fiecare femeie, indiferent de tendințele sezoniere? IC: O piesă pe care urmașii ei să și-o dorească drept moștenire.


Talk Fun

19

Fun for KIDS Promenada iubește copiii, tocmai de aceea te invităm să îți petreci timpul în mall alături de cei mici. Încă de la conceperea planurilor pentru cel mai modern mall din București, echipa Promenada a ținut cont de nevoia copiilor pentru spații cât mai atractive în care să își petreacă timpul, pentru a nu-i limita la periplurile părinților prin magazine.

Spațiile de joacă se află atât la interior, cât și la exteriorul Promenada. În locul de joacă Gymboland, din interiorul mall-ului, copiii vor fi fascinați de cromatica inspirată de bomboanele fondante, dar și de modulele-surpriză, cum ar fi caruselul, barul în miniatură, traseul cu obstacole sau trambulina pe care să își consume energia. Pe terasa exterioară de la etajul al doilea, cele două colțuri din partea sudică sunt rezervate exclusiv copiilor. Astfel, în partea acoperită se regăsește un teren de joacă plin de inovații. Mobilierul este semnat de HAGS Suedia, un furnizor care trateaza spațiile de joacă ca pe adevărate opere arhitecturale destinate copiilor, iar platforma de joaca ce le va trezi interesul și adulților este suprafața interactivă Playtop Street. Jocul le solicită celor mici atenția distributivă, le dezvoltă gândirea strategică, îi îndeamnă să lucreze în echipe și, cel mai important, solicită mișcarea fizică atât de necesară. Adolescenții își pot pune creativitatea în joc în colțul special amenajat pentru ei, cu vedere spre oraș și cu un mobilier modular, pe care pot să-l transforme după bunul lor plac.

Cele mai frumoase magazine de jucării, într-un

singur loc

LEGO deschide în premieră în România un magazin mono-brand, unde cei mici vor descoperi tot ce își pot imagina, de la mașini, oameni sau clădiri miniaturale, la jocuri de strategie, toate realizate din celebrele cărămizi colorate și ușor asamblabile. Alte locuri care invită copiii într-un univers magic sunt magazinul de jucării Noriel și ZooperKidz, care oferă o gamă largă de produse și jocuri Disney, printre care și platforma Disney Infinity. Și pentru că adorăm copiii chic, am avut grijă ca Promenada să devină locul în care puteți să le creați cele mai simpatice ținute, din magazinele de îmbrăcăminte destinate exclusiv copiilor: Petit’s, Pink & Blue, Contessina, Babyna sau Primigi dar și din departamentele pentru copii ale retailerilor H&M, Ecco, C&A, Massimo Dutti sau ZARA Kids. Spor la joacă și la cumpărături!


20

TalkTalent


TalkTalent

21

DE VORBĂ CU

Moonlight Breakfast Este sound-ul “retroelectro”, cu elemente de jazz, care te va captiva de fiecare dată. Au apărut pe piață în iulie 2011 și în acest timp au reușit să cânte în deschidere pentru Jamiroquai în fața a 35.000 de oameni, să fie prezenţi la numeroase festivaluri, să susțină un turneu național și să lanseze albumul “Shout”. Apoi, a urmat concertul Hurts pe The Arena în Viena, Macy Gray la Sala Palatului în București și The Asteroids Galaxy Tour la Fratelli, București, au împărțit scena cu Parov Stelar și De Phazz la Nacht Gegen Armut Benefit în Viena și, cel mai recent, pe 22 septembrie, cu Selah Sue la Arenele Romane din București.

TALKSHOP: Dacă fiecare membru al trupei ar fi un obiect vestimentar sau accesoriu de modă, cine ar fi ce? MOONLIGHT BREAKFAST: Adiță (Adrian Ștefan) ar fi un ruj, pentru că e obișnuit să fie pe buzele tuturor, la figurat. Printzu ar dori să fie o piesă de lenjerie, din motive lesne de înteles, atâta timp cât nu este din piele, pentru că este un vegetarian convins. Bazooka ar fi un ceas, pentru că funcționează ca unul și merge cu orice. Iar eu aș fi probabil o pereche de ochelari, pentru că mi-ar plăcea să pun un filtru cald și frumos, să schimb puțin perspectiva. TS: Dacă Moonlight Breakfast ar fi fost o trupă din anii ‘70 în România, cum s-ar fi numit ea? Dar primul album și șlagărul ei consacrat? MLB: “Matineul de la miezul nopții”, cu albumul “Strigă” (Shout) și șlagarul “Suficient”(No more).

MLB: Deși niciunul dintre noi nu își amintește exact ce s-a întâmplat și cum a trecut, sau cum și ce am cântat, pentru că aveam emoții mult prea mari, primul concert o sa fie, cu siguranță, cel pe care îl vom ține minte mereu. A fost în deschiderea Jamiroquai, pe 2 iulie 2011, în fața a 35.000 de oameni, un concert la care oricum am fi fost cu siguranță în public. TS: Care este următorul pas important pentru cariera trupei? MLB: Foarte curând vom lansa o piesă nouă, la care filmăm un clip împreună cu Les Ateliers Nomad, cei care se ocupă de partea video a show-ului nostru. În piesa Hard Times este un vers:“Dare to dream big!” și noi asta facem, așa că pașii sunt mulți și toți importanți. Abia așteptăm să vorbim despre ei după ce i-am făcut. TS: Ce înseamnă pentru voi Music for Beautiful Minds?

TS: Care sunt influențele muzicale aduse în trupa de fiecare membru în parte? MLB: Bazooka este responsabil de sunetul Moonlight Breakfast. El a produs, înregistrat, editat, mixat, masterizat toate piesele. A avut un moment în viața lui artistică în care facea parte din 12 trupe simultan, așa că toate influențele muzicale sunt aduse în trupă, de fapt, de un singur om. TS: Care este plăcerea vinovată a trupei când vine vorba de muzică comercială? MLB: Cea mai mare expunere pe care o avem la muzica “comercială” este atunci când mergem prin țară cu mașina, pentru că nu avem niciodată muzică la noi și mai ascultăm ce radio găsim, dar nu putem spune că este tot timpul o plăcere. TS: S-a întâmplat vreodată ca o piesă Moonlight Breakfast să fie rescrisă chiar înainte de a urca pe scenă? MLB: S-a întâmplat ca mai multe din piese să fie scrise cu puțin timp înainte de a ne urca pe scenă, dar nu rescrise. O dată ce le-am scris, așa au rămas. TS: Care a fost concertul pe care o să-l țineți mereu minte și de ce?

MLB: Moonlight Breakfast!


Shop Smart

Eleganța după Hitchcock

Sau cum viziunea unui regizor influențează moda de peste 50 de ani. palton

bluză satin

Zara

“Hitchcock a fost primul gând atunci când am început să caut prototipul de femeie fatală.Acestea sunt femeile pe care levezi și de care te îndrăgostești fără să știi cine sunt”.

779RON

H&M

99 RON

Mario Schwab

fustă

Zara

229RON

CARTE HITCHCOCK STYLE

Cărturești

189RON

mănuși piele

H&M

89, 90RON pantofi

Zara

minaudière

Zara

169RON

lac de unghii dior

Sephora

113RON

F

ie că e vorba de Grace Kelly, de Kim Novak sau de Tippi Hedren, femeile din filmele lui Alfred Hitchcock au făcut istorie nu doar prin interpretarea extraordinară, ci și prin garderoba impecabilă, cu linii simple și accesorii minimale, creată, aproape în întregime, de costumiera Edith Head. Influențele anilor ’40 -’50 s-au regăsit în prezentările de modă ale lui Marc Jocobs, Prada, Band of Outsiders, Oscar de la Renta, Lavin, Dior și Dolce&Gabbana. Deși reinterpretată, silueta clasică a perioadei, cu talie subțire și fuste ample, este flatantă și feminină. Iar divele lui Hitchcock sunt astăzi, la fel ca și acum 60 de ani, adevărate muze pline de eleganță și senzualitate, iar retro devine contemporan.

199RON

23


Crina Semciuc este una dintre cele mai apreciate actriţe din generaţia tânără, muza lui Mălăele, Anca din „Năpasta” sau fiica vitregă a directoarei Academiei de Arte, din serialul „Cu un pas înainte”.Am povestit cu ea despre cărţi, timp liber şi oamenii care i-au schimbat viaţa, din dorinţa de a descoperiWhat’s in a Beautiful Mind.


Talk Talent TALKSHOP: Ce înseamna pentru tine joie de vivre?

Crina Semciuc: Să stai acasă cu oamenii pe care îi

iubeşti, atunci când ai puţin timp liber, să citeşti, să ieşi în parc. Acum e la modă să ieşi chiar şi la un ceai. Înainte era o chestie frumoasă, dar acum a devenit la modă ieşitul la un ceai, la cofetărie. E totul pentru Facebook, pentru Instagram. TS: Mai ai timp pentru lectură? CS: Da. Am fost acum plecată la munte cu un pic de treabă, dar am beneficiat şi de timp liber şi am terminat de citit o carte, care mi-a plăcut foarte mult. “Viaţa e în altă parte” a lui Milan Kundera este o carte superbă care te plimbă prin viaţa unui poet, iar ce-i frumos e că te regăseşti la fiecare pagină. Îmi place să citesc. TS: Există vreo carte care ţi-a marcat în vreun fel existenţa sau concepţiile despre viaţă? CS: Sunt anumite cărţi atât de bine scrise încât la fiecare pagină te mai “modifică” cu ceva: în bine sau în rău sau îţi trezesc tot felul de întrebări. Sunt multe cărţi pe care le-am citit, care mi-au plăcut şi pe care le-aş recomanda. Dar acea carte, în mod special nu există, sau cel puţin nu am întâlnit-o până acum. TS: Dar ce alegi să citeşti în general? CS: Îmi place cum scrie Henry Miller, îmi plac japonezii, turcii – mai nou şi englezii. Am descoperit un turc care, la fel, scrie demenţial. Te plimbă printr-o mie de idei şi citeşti cincizeci de pagini, o sută, şi zici că a renunţat la ce începuse acum cincizeci de pagini, dar revine la ideea respectivă şi te bagă într-o altă idee şi toate aşa au o legătură. Pamuk îl cheamă. TS: Pentru că ai adus vorba de muzică, ce se află în playlist-ul tău, în general, într-o zi obişnuită? CS: Hurts mai nou, Moderat, Moby, care până acum nu mă reprezentau şi pe care nu-i ascultam, dar pentru că acum sunt într-o perioadă puţin mai ciudată, îmi plac. Schimbările din viaţa mea m-au determinat să merg într-o direcţie un pic altfel, pentru că aveam nevoie de ceva neutru, să descopăr ceva nou ca să-mi ţină mintea ocupată. Dar ascult şi muzică veche, adică Elton John sau Elvis. TS: Din prisma meseriei cred că vizionezi foarte multe filme. Preferi să mergi la cinema sau le vezi acasă? CS: Din păcate, e foarte greu să te uiţi la filme acasă. Acasă, faţă de oricare alt loc, te simţi cel mai bine, dar după o zi în care pui filmul la ora 12 noaptea – cam atunci se încheie ziua mea – e foarte greu să urmăreşti un film cap-coadă. Între timp mai aţipeşti. Sunt atât de relaxată şi de liniştită, încât de multe ori adorm în timpul filmului. Reiau apoi filmul pe timpul zilei sau la o altă oră în următoarea zi. Nu e tocmai ok să vezi filme acasă, dar am vazut foarte multe filme în ultima perioadă. TS: Vizionezi doar filme de autor sau ai alte criterii de selecţie? CS: Vizionez orice. Timpul liber încerc să-l comprim, pentru că nu am foarte mult, şi încerc să îmi dau mie tot ce am nevoie. Mă uit la un film de autor când sunt foarte liniştită, când pot să înţeleg ce vrea omul ăla să-mi transmită. Dar dacă sunt obosită sau după o perioadă mai grea, îmi place să văd un film uşor cum e “Notebook”, care e un film foarte frumos, o poveste romantică pe care o parcurgi

25

foarte uşor. TS: Ai vreun film pe care l-ai recomanda spre vizionare obligatorie, pentru toată lumea? CS: “Marile speranţe”.“Bărbierul din Siberia” l-am recomandat tot timpul pentru că este un film foarte lung, dar un film frumos la care râzi, plângi, eşti neutru, după care revii la stările intense. “Amelie” aş mai recomanda, pentru că e un film frumos cel puţin pentru muzica lui. TS: Care este actorul pe care abia aştepţi să-l revezi într-un film nou? CS: Al Pacino, cu siguranţă! Nu l-am mai văzut în ceva puternic, care să-mi zburlească pielea, de mult timp. Când eram mai mică, Brad Pitt nu se afla pe lista mea, în schimb acum abia aştept să văd ce mai scoate, pentru că de fiecare dată m-a surprins. În ultimii trei ani a făcut nişte roluri foarte frumoase. Şi Leonardo DiCaprio. Nu eram chiar publicul lor, dar în ultima perioadă oamenii ăştia chiar au muncit. TS: Cum împaci acum teatrul cu filmările? CS: Există diferenţe în joc. Mulţi spun că joacă la fel. Eu m-am dezvoltat foarte mult de când am început să fac teatru, dar atunci când sunt la teatru mi-e foarte dor de film şi invers. Într-o oarecare măsură simt că una fără alta nu se poate. Sunt în punctul în care consider că nici teatrul, nici filmul nu le-am consumat. Încă simt nevoia să le fac pe amândouă la aceeaşi intensitate şi, de câte ori prind o ocazie, încerc să dau tot ce-i mai bun. TS: Ai vreun actor care ţi-a îndrumat în vreun fel cariera şi pe care îl consideri drept mentor? CS: Nu este doar unul; au fost trei întâlniri care m-au modificat foarte mult în viaţă. Lângă domnul Horaţiu Mălăele şi domnul Victor Rebengiuc am evoluat foarte mult. Domnul Horaţiu m-a ajutat foarte mult să înţeleg meseria asta, să mă uit cu alţi ochi la mine, să percep lucrurile altfel. Mi-a dat o încredere foarte mare în momentul în care l-am cunoscut. De asemenea, cu Radu Afrim am avut cea mai frumoasă întâlnire anul trecut. Omul ăsta e ca o bijuterie pentru mine - un om care ştie de toate, care dă tot ce are mai bun şi care, pur şi simplu, se implică. Îl vezi cum munceşte cot la cot cu tine. Nicio secundă nu te lasă să o iei razna pe scenă sau să faci altceva decât ceea ce îşi doreşte el. Are o lume a lui în care te introduce; nu schimbă lumea lui pentru tine, pentru că el ca regizor, cu siguranţă, ştie cel mai bine cum trebuie făcute lucrurile. Eu simt că am evoluat foarte mult şi am învăţat foarte multe lucruri datorită lui. Toţi trei sunt nişte oameni foarte frumoşi care, cu gesturi mici şi simple, sau doar cu câteva cuvinte, îţi umplu sufletul. Sunt conştienţi de valoarea lor, dar nu sunt egoişti să ţină doar pentru ei. Dau mai departe. TS: La ce proiecte lucrezi în prezent şi unde te vom putea vedea în viitorul apropiat? CS: Dacă mă întrebai asta acum două ore, mă lăudam cu un super-proiect. Din păcate s-a amânat din cauza fondurilor, iar acum o să am o perioadă de timp liber pe care vreau să-l petrec constructiv. Mai am două proiecte, dar despre care nu vreau să mai vorbesc, ca să nu se întâmple la fel. Din toamnă o să se redeschidă stagiunea la Teatrul Naţional şi voi juca din nou în “Năpasta” lui Radu Afrim.


MAGAZINE demisol

Autograf Babyna Baby’s Boutique Billa Cărturești Deluxe Cards Credit Europe Bank Deco In Deichmann DM Drogerie Markt Eco Clean Flanco Florens Germanos Hervis Inmedio JPB Cigars Lashez LEGO Spazio Caffe Murano Nobilis Noriel Toys Oliviers & Co Optiblu O’Quirey Peek & Cloppenburg Penti Pink & Blue Plant Univers Private Affairs Raiffeisen Bank Salon Yvonne Simona’s Cookshop Tchibo Teletravel by Christian Tour Textura Vodafone Wine Bouquet Zaza Underwear Zooper Kidz

parter Beautik Be Nat Bershka Bijou Brigitte C&A Cacharel Calzedonia Chic Ville Cielo Venezia Douglas Parfumerie Ecco H&M Help Net Pandora Il Passo Intimissimi Kazar MAC

Massimo Dutti Musette MAn Musette Oysho Pandora Paul Peek & Cloppenburg Promod Sabon Sephora Sony Center Starbucks Stradivarius Swarovski Swatch | Tissot Roberto Bravo The Body Shop Time Square by Cellini Wine & Company Yves Rocher Zara Zara Home

etaj 1 Adidas All Shoes Altex Bagatt Bottega delle Scarpe Braiconf C&A Cavaliere Charme Boutique Contessina D’S Damat Dana by Dana Budeanu Depot 96 Enzo Bertini Gant H&M High Heels Humanic iCentre Intersport Killtec Lacoste Manoush Office Shoes Only For You | Balizza Orange Store Peek & Cloppenburg Petit’s Prelude Pretty Ballerinas Primigi Samsonite Stefanel The North Face Tommy Hilfiger US Polo Assn. Vicomte A.

etaj 2 Al Safir Chopstix Costadoro Coffee Lab Cuptorul cu lemne Deliciul Cartofilor Fish Company Filicori Fortuna Palace Gymboland Imbiss Grill KFC La Fattoria McDonald’s Oliva Quan Quan Mongol Restaurant Salad Box Scandia Sibiu Terra Caffe Venchi World Class


Sâmbătă,

2 noimbrie

pregăteşte costumaţia copilului tău!

Te aşteptăm la Parada Promenada de Halloween, începând cu ora 11 dimineaţa, intrarea din Calea Floreasca. Tu imbrăcat de shopping, iar cel mic deghizat. Vino insoţit de câinele familiei, costumat şi el în spiritul evenimentului!


TALKSHOP #01 Octombrie 2013  
TALKSHOP #01 Octombrie 2013  

Primul numar al revistei Talk Shop inseamna un nou standard in fashion & lifestyle, home deco si entertainment. Editia reuneste interviuri...

Advertisement