Profil Rejser Erhverv 2024

Page 1

REJS MED RESULTATER

Styrk relationerne, teamånden og giv samarbejdet i virksomheden de bedste forudsætninger

JMere end 50 oplevelser som kan berige jeres firmarejse

„Profil Rejser leverer konsekvent en professionel planlægning og en enestående service og fleksibilitet, hvilket har betydet en gnidningsløs og velplanlagt gennemførsel af hver eneste af vores 13 rejser med gruppen, så vi kunne koncentrere os om det indholdsmæssige.“

Søren Mølby Henriksen, mangeårigt medlem af rejseudvalget i VL53 under Dansk selskab for virksomhedsledelse

Løft blikket mod nye horisonter Det lille ekstra | Hvad er udbyttet ................................................. 4 Mød teamet Hvem er vi? | Hvad kan vi? 6 Rejs ud for at Der kan være mange grunde til at rejse ud 7 Færøerne – De 18 øer Gastronomi | Eventyr og natur ................................................... 8 Vild vinter – Oplevelser mod nord Lapland og Svalbard | Iskolde oplevelser 10 Arktisk forår – og farverigt efterår Tromsø, Grønland og Island | Aktiviteter på fjeld og fjord .............................. 12 Lige over grænsen – Herzlich willkommen! München og Hamborg | Frankfurt og Mosel, fra handel til høst 14 Portugal – En ægte søfartsnation og portvinens hjemland Porto og Lissabon | Fado eller flisemaler, hvad skal I lave? .............................. 16 Norditalien – Meget mere end pizza og pasta Bologna og Torino | Bolognese, vinmarker og trøfler .................................. 18 Krydstogt – Sæt en ny kurs Et helt hav fuld af muligheder | Tips til det gode firmakrydstogt 20 Får du vores nyhedsbrev? Inspiration og nyheder om erhvervs- og grupperejser direkte i din indbakke ................. 22 INDHOLD

LØFT BLIKKET MOD

NYE

HORISONTER

JNogle gange er det de små ting, der giver de store oplevelser og det lille ekstra, der gør hele forskellen.

Det kalder vi BEYOND, og det er vores klare målsætning som arrangør af jeres rejse. Det er vores udgangspunkt, når vi starter samarbejdet og den oplevelse vi gerne vil give jer – at I, hos os, fik mere end bare en rejse. Hos Profil Rejser Erhverv kan vi hjælpe jer med at planlægge jeres næste firmarejse. Og vi lover ikke blot en rejse, men en oplevelse hvor vi også har fokus på det lille ekstra, som gør hele forskellen.

Hvad er udbyttet?

Der kan være mange årsager til, at man som virksomhed vælger at tage på en rejse. Måske har man noget at fejre. Måske afholdes der en konference eller en messe i den by, hvor turen går til. Måske handler det om teambuilding, eller måske vil man gerne skabe en tæt relation med nye eller eksisterende kunder. Vi giver jeres rejse værdi, og vi ved at en erhvervsrejse skal have en vis faglighed for at være relevant. Vi skal lære noget, have fokus på noget eller udvikle noget. Faktum er bare – at udbyttet af en erhvervsrejse ofte er langt mere end det faglige. Når vi oplever noget sammen, så knytter vi også bånd. Når vi knytter bånd, op -

4 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

LÆRING

OPLEVELSE

UDVIKLING

når vi både et stærkere fællesskab og et bedre samarbejde. En rejse kan være årets højdepunkt for de ansatte, og det bidrager til fornyet energi, optimisme og kreativitet. Når vi er glade for vores arbejdsplads, er vi både mere loyale, motiverede og også dedikerede. Samtidig bliver fortællingen om virksomheden også mere attraktiv og vil være med til at tiltrække nye kandidater.

Med andre ord; En erhvervsrejse er en investering i jeres virksomhed! Lad os hjælpe jer med at hæve oplevelsen til nye højder.

REJS MED

RESULTATER

Vi tror ikke på ”one size fits all” – derfor skræddersys alt til jeres virksomhed, og det I finder i denne brochure er derfor kun et lille udpluk af en verden fuld af muligheder.

LÆS OM:

Udvalgte destinationer

Natur- og kulturoplevelser

Unikke mødesteder

Uovertrufne madoplevelser

Aktiviteter der både udfordrer og samler jer som team

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 5

MØD TEAMET

I Profil Rejser Erhverv er vi Camilla, Jeanette, Ditte og Trine. Et lille team, med årelang erfaring og et bredt netværk indenfor erhverv- og grupperejser. Hvert år udarbejder vi hundredvis af rejser for virksomheder, organisationer og foreninger. Vi er til det personlige og vi kender vores kunder, hvilket er én af grundene til, at vores kunder vender tilbage til os igen og igen.

Vi kan hjælpe jer med at komme fra A til B, eller hele vejen fra A til Å

Vi tilbyder både halve og hele løsninger, alt efter jeres behov, ønsker, budget og hvor meget, eller hvor lidt, I gerne selv vil arrangere. En ting som dog altid er i højsædet hos os, er vores dedikerede fokus på et tæt samarbejde med jer som kunder.

Det er i samspillet og mødet med jer, at vi kan sikre de bedste forudsætninger for, at skræddersy præcis den rejse jeres virksomhed har brug for.

Vores kreativitet har (næsten) ingen grænser

Noget af det vi elsker allermest er, at tilføje det lille ekstra, som gør jeres rejse til noget særligt.

Nogle gange skal der ikke så meget til. En vandretur på fjeldet, en cykeltur gennem vinmarkerne eller måske frokosten skal tages ud af restauranten og være en picnic i det grønne. Vi kender mulighederne, hjælper med de gode ideer og arrangerer det hele for jer.

Det gode overblik

Det kan hurtigt blive uoverskueligt, når man er en større gruppe som skal rejse sammen. Især de administrative opgaver med indsamling af oplysninger og tilmeldinger kan hurtigt vokse sig store.

Hos os foregår det digitalt, og hver deltager håndterer selv tilmeldingsprocessen online. På denne måde håndteres oplysningerne både nemt for jer som arrangør og med højeste datasikkerhed ifht. følsomme oplysninger. Vi udfærdiger selvfølgelig også en udspecificeret rejseplan, hvor I hurtigt kan danne jer et overblik over jeres forestående rejse.

Vi klimaberegner jeres rejse

Vi ved at mange virksomheder har et klimaregnskab at skulle forholde sig til, hvilket selvsagt sætter krav til hvilken erhvervsrejse der vælges. Hvor langt skal man tage? Hvilke transportmidler skal der anvendes? Og hvordan udregner vi klimabelastningen til regnskabet? Når I køber en erhvervsrejse gennem os, tilbyder vi at lave en valid EGS-rapportering over jeres rejse. Nemt og bekvemt for jer.

JSkal vi tage en snak?

Ring til os på 77 33 55 33, eller skriv på kontakt@profil-grupperejser.dk

6 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

styrk

relationerne

konference

REJS UD FOR AT:

Deltage i konferencer og kick-offs

Hent inspiration ved relevante konferencer eller skab nye rammer for opstarten af et forestående projekt

Besøge en virksomhed

Zoom ud af Teams og tag på et fysisk besøg hos jeres egen eller en anden inspirerende virksomhed

Pleje kundeforholdet

Inviter nye eller eksisterende kunder med på en relevant rejse, for at understøtte et godt samarbejde

teambuilding besøg en virksomhed

Teambuilding

Styrk relationerne, teamånden og giv samarbejdet i virksomheden de bedste forudsætninger

Fejre særlige begivenheder

Virksomhedens jubilæum, den årlige firmafest eller vigtige milepæle som er nået

Udvikle jer som ledere

Giv leder- eller bestyrelsesmødet et nyt perspektiv som fordrer kreativitet, selvreflektion og udvikling

Anerkende jeres medarbejdere

Medarbejderpleje og belønning giver dedikerede og loyale medarbejdere og kommer tifoldigt igen

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 7

FÆRØERNE

De 18 øer

Enkle, rå og uspolerede rejser de sig dramatisk op af havet, de 18 øer som udgør Færøerne. Spektakulære vandfald, endeløse grønne fjelde, dybe grotter og dramatiske klipper forenes med eminente smagsoplevelser fra Færøernes stolte madtraditioner og innovative nysgerrighed.

Gastronomi

Færingerne har gennem århundreder udviklet og forfinet teknikker til at få det bedste frem i deres råvarer fra Atlanterhavet og de grønne fjelde. Glæd jer især til skaldyr og fisk i særklasse.

Michelin-kok på Koltur: Besøg den næsten ubeboede ø, Koltur, med kun én indbygger! Her venter en gastronomisk oplevelse af dimensioner når en Michelin-kok er klar med en række fantastiske serveringer i den enestående rå natur.

Heimablídni hos Anna og Óli: Hos ægteparret Anna og Óli bliver

I inviteret til det traditionsrige Heimablídni (hjemlig gæstfrihed) i deres hyggelige hus direkte ud til hav og fjeld i Hestfjorden. Mens Óli fortæller underholdende og gribende fortællinger fra sin families liv som bønder gennem ni generationer, serverer Anna og resten af familien lækkert kød fra deres egne fritgående lam og lokale specialøl.

8 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK
Thorshavn

Færøerne er en ideel destination til både de store og de mindre firmarejser. Det er tæt på, men langt fra alt det vi kender og her venter massevis af aktiviteter og enestående oplevelser

Hotel Føroyar, Tórshavn

Bo her for Tórshavns bedste udsigt, højt oppe på fjeldet over byen.

Hotellet er bygget med hensyn til den smukke natur og i autentisk færøsk stil med græs på taget, og det er ikke ualmindeligt at et græssende får hilser dig godmorgen uden for vinduet. Hotellet har gode faciliteter til både møder, konferencer og events.

Eventyr og natur

Grotternes hemmeligheder: Færøerne byder på nogle af verdens største grotter, og det er noget helt særligt at sejle ind ad de smalle passager i RIB Boat.

Fyri Vestan: Snør vandreskoene og tag med på den ikoniske vandrerute Fyri Vestan. Turen begynder i Sornfellið og ender i Norðadalur.

Rapelling over fjorden i Gomlurætt:

Sammenholdet sættes på den ultimative prøve når I, sammen med en erfaren instruktør, rapeller ned over Gormulærrts betagende scenerier over fjorden og de små øer.

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 9
Heimablídni hos Anna og Òli Fyri Vestan – den ikoniske vandrerute BYENS BEDSTE UDSIGT

VILD VINTER

Et hotel af is og sne

Ca. 200 km nord for polarcirklen finder I verdens første hotel bygget af is og sne. Velkommen til Icehotel i svensk Lapland.

Hvert år når frosten kommer bliver Icehotel genopbygget og kunstnere og skulptører fra hele verden samles for at skabe de unikke omgivelser.

Oplevelser mod nord

Tag dine medarbejdere med på vintereventyr mod nord og styrk sammenholdet gennem fantastiske naturoplevelser og aktiviteter i den arktiske vildmark. Giv dem samtidig mindeværdige og iskolde oplevelser med hjem.

Fald i søvn med udsigt til himlen

Måske I er heldige, at nordlyset pludselig danser for jer på den frostklare himmel. Hos Wilderness Hotel Muotka i finsk Lapland kan oplevelsen nå nye højder, hvis I vælger at bo i en af deres Aurora hytter med opvarmet glastag og udsigt til stjernerne.

Lapland – under nordlys og stjernehimmel

Dybt inde i de sneklædte skove, langt fra det hektiske og moderne liv, venter en rungende stilhed. En stilhed, der kun overdøves af landskabernes skønhed og nordlysets neonfarver. Lapland (Sameland) er en betegnelse for området mellem

det nordlige Sverige, Finland og Norge, hvor det samiske folk gennem generationer har levet i pagt med den barske natur. I kan rejse til svensk Lapland fra København og Aalborg – og finsk Lapland fra København.

10 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

Det kolde gys

Hos Arctic Bath i svensk Lapland bor I i hytter der flyder på floden. Her er både dampbad, sauna og udendørs jacuzzi. I vintermånederne kan teamet udfordres til et koldt dyp i floden, direkte fra et hul i isen.

På eventyr med hundeslæde

Lad et spand af nye firbenede venner føre jer gennem vinterlandskaberne.

Svalbard – mellem

ishav og vildmark

I Ishavet mellem det nordlige Norges kyster og Nordpolen ligger øgruppen Svalbard med sine storslåede arktiske vidder og vilde dyreliv. Et værdigt sted for Svalbards ukronede konge, isbjørnen. Ja faktisk lever der i omegnen af 3.500 isbjørne på

Svalbard, hvorimod der kun bor mellem 2-3.000 mennesker. En vinterrejse til Svalbard er til de vilde eventyr på hundeslæde og snescooter gennem det rå og spektakulære landskab, mod uendelige horisonter og larmende stilhed. I kan rejse til Svalbard fra både Billund, Aalborg og København.

Den nedlagte radiostation

Aktiviteterne på disse sider kan opleves i vintermånederne, fra november til februar

Ca. 90 km fra Longyearbyen og som den sidste højborg inden Ishavet, ligger Isfjord Radio Adventure Hotel. En nedlagt radiostation fra 1933 som nu danner rammerne om et komfortabelt boutiquehotel, hvor omdrejningspunktet selvsagt er de kolde eventyr, som venter lige udenfor.

Hos Funken Lodge i Longyearbyen, kan man på deres restaurant Funktionærmessen nyde en fantastisk middag, en eksklusiv atmosfære og lækre drinks midt i vildmarken.

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 11
Gastronomi i Vildmarken
UNIKT BOUTIQUE HOTEL

Tromsø – Hovedstaden i Arktis

I Tromsø venter der en række sansemættende oplevelser, som på hver sin vis udfolder Nordnorges majestætiske landskaber for jer. Her finder I den smukkeste natur med dybe og

prægtige fjorde, omkranset af fjelde og bjergtinder. Omgivelser som især inviterer til teambuilding og oplevelser i naturen. I kan rejse til Tromsø fra København, Billund og Aalborg.

Aktiviteter på fjeld og fjord

Sejl i kajak gennem de betagende fjorde eller udforsk fjeldene på en vandretur. Spot spækhuggere fra båd eller forsøg at få bid på en fisketur. Dyk ned i den samiske kulturs rige historie eller besøg den charmerende ø Sommarøy, hvor der venter jer et hav af aktiviteter, der får pulsen op og smilene frem. Sæt tænderne i nogle af de unikke norske madretter. Fra søde sager som bær, vafler og cider til saltet kød og nogle af verdens bedste oste. Og fra havets skattekammer: kongekrabbe, laks og den arktiske torsk.

ARKTISK FORÅR

– og farverigt efterår

Når erhvervsrejsen foregår i foråret eller sensommeren og hen i efteråret, venter spændende oplevelser og aktiviteter på de nordlige breddegrader. Tag eksempelvis

mod den arktiske hovedstad Tromsø i Norge, mod vulkaner og varme kilder på Island eller oplev gletsjere og hvalsafari på Grønland.

12 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK
PORTEN TIL ARKTIS

Iglo Lodge

Giv teamet en unik vildmarksoplevelse ca. 15 km fra Ilulissat med overnatning i ægte igloer ved Nalluarsuup sø. Hold varmen med lammeskind og varme vintersoveposer.

Grønland

”Eventyret venter den, som forstår at gribe det”. Med disse ord indkapsler den legendariske polarforsker Knud Rasmussen eventyrets essens. Det handler nemlig om modet til at opleve og se verden. Og hvis I virkelig vil opleve et eventyr af dimensioner, må I lade rejsen gå til Grønlands majestætiske snelandskaber og fortryllende fortællinger. I kan rejse til Grønland fra København, Ålborg og Billund.

Russel-gletsjeren

Vi anbefaler: J

Standup paddel

Mærk den friske havluft, og sejl mellem isbjerge i arktisk vand

Kajakture

Nyd midnatssolen lyse

isbjergene op mens du glider lydløst afsted

Kom helt tæt på indlandsisen

Oplev på tætteste hold, Russel-gletsjeren

Isfjordssejlads

Oplev en unik sejlads på Isfjorden hvor I jagter de flotteste isbjerge. Oplevelsen er overvældende og smuk med lys og farver som skifter konstant i denne, verdens største skulpturpark.

Island – Sagaernes land af ild og is

Fra kysternes barske klipper til spruttende gejsere, rislende vandfald og fascinerende vulkaner. Island er kontrasternes land. Her forenes naturens store kræfter med levende fortællinger fra vikingetiden og Reykjaviks cool og moderne atmosfære. I kan rejse til Island fra København og Billund.

4 unikke oplevelser

• Dyp jer i de ikoniske varme kilder

Og mærk velværen fra det varme vand

• Oplev vandretur og gletsjerklatring på den smukke Sólheimajökull

• Nyd udsigten mod vulkanlandskaberne fra ryggen af islandske heste

• Lad jer føre ned i en magisk underjordisk verden og udforsk fortidens lavagrotter

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 13

München

Ølbrygning og bilindustri

LIGE OVER GRÆNSEN

H erzlich willkommen!

Lad erhvervsrejsen gå til Tyskland, tæt på men alligevel sprængfyldt med spændende aktiviteter og massevis af faglighed. Oplev eksempelvis Europas tredje største containerhavn i Hamborg, BMW’s hovedkvarter i München eller tag til det finansielle knudepunkt Frankfurt og kombiner med vineventyr i Moseldalen. Mulighederne er mange!

Et højteknologisk kraftcenter baseret på informationsteknologi, bilindustri, og ingeniørvidenskab. Byen er hjemsted for globale koncerner, innovative startups og byder på en unik kombination af bayersk tradition og kosmopolitisk stemning. München er ligeledes kendt for den ikoniske Oktoberfest, verdens største ølfestival. Og byen har da også en stolt tradition for ølbrygning og huser nogle af de mest kendte bryggerier i Tyskland.

Olympiapark

Oplev det imponerende Olympiske stadium hvor I har mulighed for at kaste jer ud i flere hårrejsende adrenalinkicks. Snyd ikke jer selv for at opleve udsigten over byen fra det 291 meter høje Olympiaturm.

På virksomhedsbesøg hos BMW

Det enorme BMW-kompleks gemmer

på hemmeligheder kun få kender til, og her får du interessante historier fra et af verdens førende bilfirmaer.

JTyskland er oplagt hvis I ønsker et alternativ til flyrejsen. De fleste byer er nemme at nå med bus eller tog. Vi hjælper jer med planlægningen.

14 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

REJSEFORSLAG

Fra handel til høst

Kombiner Frankfurts pulserende finansverden med Moseldalens idylliske vinmarker. Den perfekte balance mellem forretning i skyskrabernes skygge og afslappende øjeblikke blandt vinruter og historiske landsbyer.

Som hjemsted for den Europæiske Centralbank og en af verdens største børser er Frankfurt Europas finansielle hjerte. Bybilledet kombinerer moderne skyskrabere med historisk arkitektur, hvilket afspejler en dynamisk blanding af forretning og kultur.

Oplev en verden af exceptionelle vine og maleriske landskaber i Moseldalen, en destination med massevis af muligheder for teambuilding og netværk blandt vinmarkerne.

Hamborg

Tysklands største havneby Et dynamisk erhvervscentrum præget af den imponerende havnefront, avancerede infrastruktur og en blomstrende handelsscene. Med en rig kulturel historie, fremragende forretningsfaciliteter og et levende byliv, tilbyder Hamborg en unik blanding af business and pleasure. Oplev Tysklands største containerhavn, som gemmer på en imponerende fortælling om skibsfartens udvikling fra manuelt arbejde til nutidens robotteknologi.

Arkitektur i HafenCity

Udforsk HafenCity, en fusion af gammel og ny arkitektur, på en byvandring. Opblomstring af innovative byrum, kultur og bæredygtighed ved Elbens bred. Fra den imponerende Elbphilharmonie koncertsal til de velbevarede pakhuse.

Tasting Tour

Stop ved fire trendy gastronomiske perler, barer eller pop-ups, som ikke kun giver jer et særligt indblik bag kulisserne i den kulinariske scene i Hamborg, men også en ekstraordinær smagsoplevelse.

Sejlads på Alster

Vov jer ud på Alsters vande i en ægte sejlregatta! I kan blot nyde turen eller forsøge jer med at manøvrere gennem vandene. Slut af med at konkurrere – hvilket hold løber med sejren?

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 15

PORTUGAL

En ægte søfartsnation og portvinens hjemland

Smagfulde Porto

Byen der gav en hel nation et navn og portvinens hjemstavn. Fortryllende Porto, beliggende ved den skønne Douroflod, som åbner porten til det nordlige Portugal. Et landskab hvor floden bugter sig gennem landskaberne og vinstokkene står tæt. Fremstillingen af portvin har været en del af Portos historie siden 1700-tallet, og mulighederne for at besøge en vingård eller at smage på fantastiske vine er mange og et must på disse kanter.

En lille sydeuropæisk perle med stor mangfoldighed.

Her er solrigt og mildt og en rig historie indenfor søfart, som har sat sit præg på kulturen. Her finder I uovertruffen gastronomi og udsøgte vine. Fra de små fiskerbyer til de store erhvervsbyer

Lissabon og Porto, mærker man Portugals charme i arkitektur og levevis. I kan rejse til Portugal fra København, Billund og Aalborg.

Innovative og farverige Lissabon

Mærk Portugals nerve i landets hovedstad, en by der fejrer sin fortid, mens den omfavner fremtiden. Et centrum for innovation og teknologi, hvor især nye startups blomstrer. Spredt ud over syv høje ligger byen med pastelfarvede huse, en levende bykerne og gamle kvarterer, hvor gaderne er smalle, snoede og ofte fyldt af den traditionelle Fado-sang. Hop på de ikoniske sporvogne når de stejle gader skal bestiges og oplev det ikoniske Belém-tårn, en del af UNESCOs verdensarv.

16 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

Portugal er med god grund en populær erhvervsdestination. Her finder man nemlig den perfekte balance mellem kultur, faglighed og teamoplevelser i varme solstråler

Oplev Fado

Fado er en melankolsk, dybt følelsesladet og meget ekspressiv musikgenre, anerkendt som en del af UNESCOs immaterielle kulturarv. Der er mange muligheder for at opleve Fado i både Lissabon og Porto, lad os guide jer.

4 dage i Porto

DAG 1 : Ankomst og frokost på skøn restaurant ved vandet. Sightseeing med dobbeltdækkerbus. Svævebanetur ved Dom Luis broen. Fælles middag

DAG 2: Gennem Portos centrum med elektriske tuk-tuks. Besøg et traditionelt fliseværksted. Frokost på det lokale fiskemarked

DAG 3: Buggy-tur gennem Vinho Verde-regionen. Besøg og frokost på vingård

DAG 4: Togtur langs Dourofloden efterfulgt af sejlads i Rabelo-båd. Vandretur og frokost i lille landsby. Fælles afskedsmiddag

REJSEFORSLAG

Web Summit

En af de største teknologikonferencer i verden. Konferencen afholdes årligt i Lissabon og fungerer som en brobygger mellem startups og investorer. Nye ideer præsenteres, trends diskuteres, og fremtidige teknologiske retninger udforskes.

Vin og olivenolie

Kom helt tæt på produktionen af både vin og olivenolie langs Dourofloden. Besøg en af de mange vingårde, eller giv jer i kast med at plukke og presse oliven, når de høstes i oktober og november.

Action-packed

Boost adrenalinen, hvad end I suser gennem Porto eller Lissabon på segways, langs kysten på e-bikes, på floden i jet-boats eller off-road gennem landskaberne i en buggy.

Flisemaler for en dag

Besøg et traditionelt fliseværksted som fremstiller de håndmalede portugisiske fliser; Azulejos. Lad teamet selv prøve at male en flise på en workshop.

Portugals køkken

Måske mindre kendt end andre sydeuropæiske køkkener, men tag ikke fejl – her er masser af velsmag at finde. Især fisk, skaldyr og fyldige supper præger menukortet. Prøv friteret torsk og grillede sardiner, eller lær at lave de lækre og ikoniske Pastéis de Nata (små tærter med vaniljecreme) på et madlavningskursus. Hvad

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 17
skal I lave?

NORDITALIEN

Meget mere end pizza og pasta

Norditaliens erhvervsbyer kombinerer innovation og industri

med klassisk italiensk charme, betagende landskaber og uovertrufne mad- og vinoplevelser. Oplev knudepunktet for Italiens bilindustri, Torino, som også byder på vinproduktion og dyrebare trøfler. Eller Bologna, et sandt kulinarisk eventyr, kendt for sine gastronomiske klassikere og livlige akademiske liv.

Bologna

Bologna, hovedstaden i den norditalienske region Emilia-Romagna og en pulserende by, hvor de velbevarede middelalderbygninger og den italienske charme møder innovation og en vibrerende ungdommelig energi. Et akademisk knudepunkt, som huser Europas ældste universitet og Italiens kulinariske hjerte. Hjemsted for mange gastronomiske klassikere, såsom den højtelskede bolognese og pølsen, mortadella.

Fra verdensarv til hverdagsklassiker

Udforsk arkaderne: Særligt ved Bologna, er dens arkader der strækker sig over 40 kilometer. Fodgængere kan på denne måde gå rundt i byen beskyttet mod sol og regn. Arkaderne er så historiske og karakteristiske i deres udtryk, at de er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Un spaghetti alla bolognese, per favore! Når I er her, så skal I også smage en traditionel bolognese, eller ragù, som det også hedder og som betyder gryderet. Den er lavet på en base af lige dele løg, gulerødder og bladselleri. Den har ikke set skyggen af krydderurter eller hvidløg, og der tilsættes sødmælk, for at opveje syren fra tomaterne. Vi hjælper jer gerne med at booke et bord på en af Bolognas mange gode restauranter.

18 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

Torino

Byerne i Norditalien gemmer alle på massevis af faglighed og mindeværdige teamoplevelser. Det er nemt at rejse hertil fra både København, Billund og Aalborg

De brede boulevarder og den imponerende barokarkitektur tegner Torinos smukke bybillede. Hvor en rig kunst- og kulturscene blandes med en rig historie indenfor bilindustri, som hjemsted for bilfabrikanterne Fiat, Alfa Romeo og Lancia. Torino er beliggende i den frodige Piemonte region, som er kendt for vinene Barolo, Barbaresco og Barbera d’Alba, for ikke at tale om de udsøgte hvide trøfler.

Tur-tid i Torino

Fiat museet: Kom på en rejse gennem tiderne og opdag Fiats betydning for Torino. Museet er ét af verdens ældste bilmuseer og huser et hav af forskellige Fiat modeller fra forskellige årgange.

Vind i vinmarkerne: Mærk vinden i håret på en guidet cykeltur gennem det smukke bakkede landskab i området Langhe, præget af tætgroede vinranker så langt øjet rækker. Gør stop ved vingården Cacina Alberta for en lækker vinsmagning.

Jordens guld: Kom med på trøffel jagt! Oplev universitetet for trøffelhunde og gå med rektor Gianni og hans hund på jagt efter de udsøgte og eftertragtede svampe. Lær også hvordan trøfler bruges i køkkenet, og glæd jer til en let frokost serveret af ’mamma’ Gianni.

REJSEFORSLAG

Foodies, Ferrari

og fodbold

5 dage i Bologna

DAG 1: Ankomst og guidet byrundtur. Fællesmiddag på restaurant med lokale specialiteter

DAG 2: Foodie-tur til Parma. Oplev produktion af både parmasan og parmaskinke. Balsamico smagning. Frokost på en lokal vingård

DAG 3: Rundvisning og frokost på Bolognas madmarked. Pastakursus og middag

DAG 4: Besøg i Maranello, hjemsted for Ferrari. Ferrarikørsel i bakkerne. Ferrari simulator og Ferrarimuseet. Frokost på Cavallino. Gallamiddag på en af byens restauranter

DAG 5: Tur på e-bikes langs floden Reno. Serie A fodboldkamp på Stadio Renato Dall’Ara. Afrejse

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 19
Vinmarker i Piemonte

KRYDSTOGT

Sæt en ny kurs

Kombiner forretning og fornøjelse på en helt

unik måde, tag på krydstogt! De fleste krydstogtskibe har mødefaciliteter ombord, lige fra topmoderne konferencefaciliteter til intime mødelokaler. Det hele med havudsigt, selvfølgelig!

Skal arbejdsdagen bare flyde afsted?

Når arbejdsdagen er omme, venter en verden af uforglemmelige oplevelser. Fra gourmetmad og underholdning i verdensklasse til spændende destinationer. Vi kender ruterne, rederierne, skibene og faciliteterne og vi matcher jeres virksomhed med det rederi og det krydstogt som passer perfekt til jer.

Et helt hav fuld af muligheder

Der findes et kæmpe udvalg af rederier og et endnu større udvalg af skibe, ja faktisk et helt hav fuldt. Alle rederier og skibe er forskellige og tilbyder forskellige oplevelser. Både hvad angår stil og stemning, gastronomi, ruter og faciliteter ombord. Nogle skibe er kæmpe store og kan rumme mange tusinde mennesker på én gang og anløber nogle af verdens største havne,

andre er mindre og mere intime, nogle sejles endda med vindkraft og anløber de små havne hvor de større skibe ikke kan lægge til kaj. Nogle er topmoderne og med nyeste teknologi og komfort, hvor andre er flydende tidslommer, som tager jer tilbage til svundne tider. Oplevelserne og mulighederne er nærmest uendelige, ligesom horisonten fra dækket.

20 REJS MED RESULTATER PROFILREJSER.DK

J3 tips til det gode firmakrydstogt

Tag på en kortere tur i Nordeuropa eller i Middelhavet, de findes helt ned til blot 2 dages varighed

Vælg afrejser fra marts-juni eller september-november, udenfor højsæsonen

Overvej at få arrangeret relevante udflugter og aktiviteter i anløbshavnene, eller kombiner med ophold i afrejse- eller ankomsthavn

Stor, større, størst

Rederiet Royal Caribbean har nogle af verdens største krydstogtskibe. Her er fest, farver og en uendelig lang liste over faciliteter og aktiviteter. Oplev massevis af restauranter, barer og cafeer, butikker, poolområder og underholdning. Skibet er en kæmpe oplevelse i sig selv – velkommen til en verden på havet, hvor alt bare er, ja størst!

REJSEFORSLAG

REJSEFORSLAG

Sejl eksempelvis ombord på Oasis of the Seas, fra Rom til Barcelona, med stop i Napoli. En sejlads på 3 nætter i Middelhavet.

Tradition og elegance på havet

Kom med ombord på verdens mest eksklusive postbåde Oplev Cunard Line, et ikon som byder på en helt særlig historie med et ophav som britisk postrute. Trods sine moderne faciliteter forbliver atmosfæren ombord tro mod de klassiske britiske dyder og traditioner.

Sejl eksempelvis på et 2-nætters krydstogt fra Southampton til Hamborg ombord på Queen Mary 2. Nyd godt af faciliteterne ombord på overfarten og kombiner med aktiviteter i London og Hamborg.

Mange har fordomme om krydstogtskibenes restauranter ombord. For er det ikke bare hovedløse buffeter og samlebåndsmad? Slet ikke. Og især ikke med det hæderkronede luksusrederi Oceania Cruises. Her bliver selv den mest kræsne connaisseur begejstret i graciøse restauranter, der har alt, hvad hjertet begærer.

Kan man cruise fra København?

Det er selvfølgelig muligt! Undgå fly til og fra afrejsehavn og nyd bekvemmeligheden i at sejle direkte fra København. I stiger blot ombord og så er eventyret allerede begyndt. Lad os hjælpe jer med at finde det rette krydstogt direkte fra kajen i Københavns havn. Sejl eksempelvis mod nord, udforsk Norges fjorde, Grønlands sydkyst og Islands fascinerende landskaber.

RING PÅ 77 33 55 33 REJS MED RESULTATER 21
Gourmet til søs

Får du vores nyhedsbrev?

Scan QR-koden med din mobiltelefon og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du inspiration og nyheder om erhvervs- og grupperejser direkte i din indbakke.

„Vores

40-års jubilæumsrejse til Færøerne markerede ikke kun en milepæl, men styrkede også sammenholdet på tværs af alle teams i virksomheden.“

REJS MED RESULTATER

Siden 1982 har Profil Rejser markeret sig som et af Danmarks førende rejsebureauer for kvalitetsrejser.

Vi håndplukker de bedste samarbejdspartnere over hele verden, og vi har styrken og erfaringen til at skabe rejser med resultater for din virksomhed.

Rosenørns Allé 29, 1. sal

1970 Frederiksberg C

Ring til os på 77 33 55 33 kontakt@profil-grupperejser.dk

Forbehold for ændinger og trykfejl. Profil Rejser 2024
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.