Page 1

Technische Sprays

www.profclean.eu


Technische Sprays

Chain Spray

Smeermiddel voor kettingen en staaldraad Eigenschappen * Synthetische en transparante smering voor delen onder hoge spanning. * Bestand tegen temperaturen van -40°C tot +200°C. * Extreem hoge hecht- en kruipkracht. * Water verdringende eigenschappen. * Voorkomt verlenging, frictie en slijtage van kettingen met hoge snelheid. Toepassingen Voor een langdurige smering van: * Lagers. * Tand- en wormwieloverbrengingen. * Rol- en kogellagers. * Alle soorten verbindingen en koppelingen. * Kettingen en alle soorten staalkabels. Gebruiksaanwijzing Maak de te behandelen oppervlakken goed schoon. Schud de spuitbus en spray op een afstand van ongeveer 25 cm van het oppervlak. Het product kan worden gebruikt terwijl de machine in bedrijf is.

g

Art. 62113

Chain Spray

400ml

12

Bio Cut Spray

Hoogwaardige snijolie Eigenschappen * Dankzij bijzonder hoge smeereigenschappen kan met hogere snelheden geboord, gefreesd en gezaagd worden. * Biedt een goede bescherming aan gereedschap en verlengt de levensduur vrij van minerale oliën en biologisch afbreekbaar. * Bevat geen chloor, zwavel, barium, lood, cadmium, nitriet, PCB en formaldehyde. Toepassingen * Boren en draaien. * Frezen en schuren. * Zagen en stansen. * Tappen in alle staalsoorten, gietijzer, edelstaal, koper, messing, aluminium en hun legeringen. Gebruiksaanwijzing Bus voor gebruik goed schudden. In ruime mate op een afstand van 20-25 cm opspuiten.

g

Art. 62112

B1

Bio Cut Spray

400ml

12


Technische Sprays

Welding Spray

Beschermt lasbrandkop en werkstuk

Eigenschappen * Anti-spatter spray, vrij van siliconen. * Reinigt en houdt lasbranderkoppen schoon. * Beschermt tegen lasspetters. * Geeft geen nadelig effect op de lasnaad. Toepassingen * Verhindert de hechting van lasspetters aan lasbranderkoppen en werkstukoppervlakken. * Geeft volledige bescherming tijdens het lassen. * Achteraf reinigen van het werkstuk met plamuurmes, beitel of borstel is overbodig. Gebruiksaanwijzing Verwijder overtollig resten met Prof S. Lasbrander kop op afstand van ca. 15 cm inspuiten voor bescherming van het te lassen oppervlak. Welding Spray opspuiten op een afstand van 25 cm en ongeveer 10 cm aan de linkerkant als rechterkant van de lasnaad. Attentie: bij holle en nauwe ruimten eerst luchten, alvorens te beginnen met het lassen.

g

Art. 62118

Welding Spray

400ml

12

Leak Detector

Vindt het kleinste lek Eigenschappen * Opsporen van lekken in lucht- en gasleidingen op een betrouwbare manier. * Snel en eenvoudig. * Niet brandbaar. * Veroorzaakt geen huidirritaties. * Niet corrosief. * Getest volgens de Duitse DIN-DVGW voorschrift NG-5170AO0666RD). Toepassingen * Voor alle werkzaamheden aan perslucht, aardgas of vloeibaar gas leidingen. * Voor het zoeken naar lekken in fittingen en verbindingen. * Voor luchtremmen en gasleidingen. Gebruiksaanwijzing Spuit Leak Detector op het te onderzoeken onderdeel. Er zullen nu luchtbellen gevormd worden op de plaatsen waar de leiding lek is. Door de hoge gevoeligheid van het product zal zelfs het kleinste lek gevonden kunnen worden.

g

Art. 62111

Leak Detector

500ml

12

B2


Technische Sprays

Anti Marter Spray

Voorkomt schade aangericht door marters Eigenschappen * Uitstekende hechting. * Reukloos. * Transparant. * Langdurige bescherming. * Bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen. * Kan op bewegende delen aangebracht worden. Toepassingen Anti marter spray is een hoogwaardige spray ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. Marters zullen de behandelde ondergrond mijden, door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. Door de speciale samenstelling kan Anti Marter Spray zelfs aangebracht worden op op bewegende delen. Gebruiksaanwijzing De spuitbus op kamertemperatuur brengen; ideale verwerkingstemperatuur 5째C tot 30째C. Voor gebruik spuitbus goed schudden. Op een afstand van 20 - 30 cm bespuiten. Anti Marter Spray in een gelijkmatige laag aanbrengen op de te beschermen onderdelen.

g

Art. 70050

Anti Marter Spray

400ml

12

RVS Cleaner

Hoogwaardig reinigings- en glansmiddel

Eigenschappen RVS Cleaner is een hoogwaardig reinigings- en glansmiddel met unieke beschermende eigenschappen. RVS Cleaner is speciaal ontwikkeld voor roestvrij staal. Vuil, vet en vingerafdrukken worden streeploos verwijderd, waarna een speciale onzichtbare beschermfilm overblijft. Hierdoor zijn latere verontreinigingen eenvoudig te verwijderen. Toepassingen De meeste soorten metalen en kunststoffen. Met name roestvast staal. Gebruiksaanwijzing Spuit de RVS Cleaner op een schone vochtige doek en wrijf met de structuur mee over het oppervlak. Indien er op het RVS een blauw-bruine gloed aanwezig is, ontstaan door resten van olie-achtige producten of een overmatig gebruik van reinigers, deze met water en een doek verwijderen. Hierna reinigen met de RVS Cleaner

g

Art. 62110

B3

RVS Cleaner

500ml

12

Technische sprays  

Technische spuitbussen voor onderhoud.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you