Page 1

EG N R E B IN D V SEL S! PRI

SKILTE, PRINT- & KOPIPRODUKTIONER

Storformat • skilte • BANNERE • BROCHURER • FOLDERE • FLYERS visitkort • PLAKATER • UDSTILLINGSMATERIALE • EFTERBEHANDLING ETC.


2

lidt om printgalleriet

• PrintGalleriet har til huse i Slangerup og producerer kvalitetsløsninger til såvel erhverv og industri som til private. • Gennem de seneste år har forretningen udviklet sig til at klare stort set alle opgaver indenfor storformat-print, produktion af skilte og facader, digitale print- & kopiproduktioner, offset-tryk, efterbehandling, bannerproduktion og meget mere. • Er der brug for efterbehandling, så tilbyder PrintGalleriet næsten alle arter for efterbehandling. PrintGalleriet skærer, plotter, falser, bukker, laminerer, huller og kan med sin Squarefolder give dine brochurer eller hæfter den sidste finish med det velkendte firkantede katalog-ryg udseende. • Når det gælder storformat, har PrintGalleriet valgt at samarbejde med Epson og har både professionelle storformat-printere til print på indendørs- som udendørsmaterialer – altid i højeste kvalitet. • PrintGalleriet sælger og producerer også bannere, displays og skilte i alle typer og varianter. Med sin Rolls-Roller Flatbed laminator produceres der f.eks. skilte med en højde på 1,52 meter x 5,00 meter i længden – vel at mærke i én og samme arbejdsgang. • Hos PrintGalleriet ryglimer og ringindbindes manualer og salgsmapper og solvent-print opklæbes på skilteplader eller på indendørs letvægts Kapa Foamboards.


velkommen

• Lone og John Dige Bach, der står for ejerskabet og den daglige drift i PrintGalleriet, byder dig velkommen til det store á la carte program indenfor print, kopiering og skilteproduktion. Her i kataloget finder du priseksempler på en række af de produkter og ydelser vi tilbyder. • For at se hele produktsortimentet og vores konkurrencedygtige priser, skal du klikke ind på PrintGalleriet.dk - her bliver du desuden præsenteret for PrintGalleriets nye system ”Beregn-Selv-Prisen”, hvor du nemt og hurtigt selv kan beregne prisen på de fleste af de opgaver, du ønsker at få løst.

3


4

Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Brochurer I Hæfter Brochurer, foreningsblade, klubblade og hæfter, kan falses fra A4 til A5-format eller A3 til A4-format. Der kan frit vælges mellem flere papirvarianter og vægtgrænser. Det gælder også for valget af farver, hvor der vælges mellem 4+4 duplex, som er 4-farve på begge sider af papiret eller 1+1 duplex som er sort/hvid på begge sider af papiret. Alternativt kan der f.eks. vælges en 160 g. forside i 4-farve mens indholdet printes på 80 g. i sort/hvid. Som en ekstra option til at forfine produktet kan der tilvælges ”katalog-rygpres”, som får produktet til at ligne et katalog med 4-kantet ryg.

Eksempel: Farve 4+4

Eksempel: Sort/hvid 1+1

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

5


Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

6

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Flyers I Løsblade Flyers eller løsblade til alle formål - dag til dag levering, uden ekstra omkostninger. Vælg frit mellem A6, A5, A4, A3 eller større - evt. falset til foldere i 1/2 størrelse eller som 1/1 side løsblade med print på enten én eller begge sider. Der kan frit vælges mellem flere papirvarianter og en papirvægt på 70-300 g. Den mest solgte flyer er printet på vores 4CC standard papir, 120 g.

Foldere Foldere printes enten digitalt eller på offset-maskiner, alt efter oplagets størrelse. Der kan printes på begge sider af papiret og der er mulighed for at vælge mellem 4-farve eller sort/hvid - eventuelt et mix, hvor der vælges 4-farve på den ene side af papiret og sort/ hvid på den anden side. Print/farve til kant af papiret kan også lade sig gøre. Vi tilbyder 7 forskellige slags falsninger, lige fra midt-fals til port-fals. Der kan frit vælges mellem 4CC papir, silk, glossy eller den mere rustikke, men også den lidt mere kostbare Conquerer kvalitet. Når det gælder papirvægt, så kan der vælges på alle hylder mellem 70 g. og 300 g. Der falses på papir mellem 70 g. og 160 g. og der udfærdiges bukkestreger på alt papir over 160 g. Alle priser i vores Beregn-Selv-Prisen system er inkl. falsning eller bukkestreg.

Eksempel: Sort/hvid 1+0

Eksempel: Farve 4+0

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

7

Eksempel: Farve 4+4

Eksempel: Sort/hvid 1+1


Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

8

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Manualer & hæfter I Spiralryg I Limet lærredsryg Produktion af manualer eller præsentations-hæfter enten med spiralryg eller med limet lærredsryg. Begge versioner kan leveres med forside af klar plast og speciel struktureret bagside. Prisen finder du nemt og hurtigt ved at angive antallet af eksemplarer og hvor mange sider hver manual eller hæfte skal indeholde.

Kataloger Et katalog er en brochure på over 16 sider, som er presset firkantet i ryggen vha. en Squarefolder. Alt efter antallet af sider, vil der være mulighed for, at skrive titel, navn eller andet på selve ryggen. Omslaget kan vælges særskilt i op til 250 g. papir, mens valget af indholdssider ligger på mellem 70 g. og 200 g.

Visitkort I Bordkort I Invitationer Visitkort leveres som standard i formatet 55x85 mm. Der printes på én eller begge sider af kortet, alt efter behov. Desuden er det muligt, at få produceret dobbeltkort med bukkefals på midten. Til visitkort benytter vi 280 g. 4CC-papir, men der printes også på silk, glossy eller special-papir med struktur, f.eks. Conquerer. PrintGalleriet producerer også bordskilte, brevkort, postkort, indbydelser, takkekort og menukort. Vælg det format, som passer dig bedst. Vi printer på én side 4+0 eller på begge sider 4+4. Eksempel: Farve 4+0

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk

Eksempel: Farve 4+4


Digital PRINT- & KOPIPRODUKTION

9

Eksempel: Sort/hvid 1+1 m/spiralryg

Eksempel: Farve 4+4 m/spiralryg


10

Storformat

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Storformatprint I Udendørs I Indendørs PrintGalleriet printer på verdens første Øko-Solventprintere fra Epson, hvor kvalitet og hastighed går op i en højere enhed. Vi printer på stort set alle printmedier og i formater på 1,52 i højden gange 50 meter i længden – i ét og samme print. Vi printer, laminerer, tilskærer, klæber og monterer facadeskilte, reklameskilte, posters, displays, Roll-Ups, bannere og meget mere.

Bannere I Stof I Vinyl I Block-out Vores standardbannere printes på stof eller vinyl/plast. Men vi producerer også stilladsbannere med netmasker, busbannere eller block-out bannere med print på begge sider og block-out gardin i midten af materialet, så teksten ikke kan ses fra modsatte side. Større bannere svejses sammen og der monteres øksne-ringe efter behov.


Storformat

11

Eksempel: 4-farve 50 x 70 cm

Eksempel: 4-farve 130 x 300 cm


Storformat

12

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Plakater I Fotostater Til produktion af plakater benytter PrintGalleriet flere forskellige medier. Skal plakaterne benyttes udendørs og evt. monteres i ”Sandwich-skilte” eller bruges som Roll-Up, printes der på PP-folie som er et vejrbestandigt materiale, som ikke smitter af på frontvisiret af skiltene. Gælder det arkitekttegninger printer vi på specialpapir og er det fotoplakater, så printes der på 170 g., 205 g. eller 260 g. top-professionelt fotopapir.

Eksempel: 4-farve 50 x 70 cm

Eksempel: 4-farve 70 x 100 cm

Eksempel: 4-farve 100 x 150 cm

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


Storformat

Eksempel: 4-farve 78 x 200 cm

Eksempel p책 banner

Eksempel: 4-farve 130 x 300 cm

13


14

Storformat

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

A-skilte I Snapframes I Back-lit Print til brug for A-skilte (sandwich-skilte) og Snapframes printes på specialmedier, som kan modstå det danske vejr og som heller ikke giver afsmitning på frontvisiret på skiltene. Print til brug for skilte produceres i længder på op til 50 meter, med en max. højde på 1,52 meter. Vi tilskærer og opklæber gerne på skilteplader i enten PVC (Forex), Dibon aluminium, plexiglas eller på specielle laser-udskårne plader. Til indendørs brug benytter vi Kapa letvægts Foamboards.

Eksempel: 4-farve 50 x 70 cm

Eksempel: 4-farve 100 x 100 cm

Eksempel: 4-farve 100 x 200 cm

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


STORFORMAT

15

Eksempel: 4-farve, monteret p책 5 mm PVC 100 x 200 cm

Eksempel: 4-farve, uden montering 100 x 300 cm

Eksempel p책 reklameskilte


16

SALG & PRODUKTION AF Skilte Skilte I Salg I Produktion PrintGalleriet både sælger og producerer skilte i alle størrelser og varianter. Facadeskilte, gadeskilte, Roll-Ups, snapframes, bannere, plotterudskårede vinduesreklamer/tekster, messesystemer og meget mere. Vi printer i storformat 1,52 meter x 50 meter og monterer og laminerer på plader i PVC og aluminium. Til indendørs brug benytter vi Kapa Foamboards med indlagt kærne til at sikre stabiliteten.

Eksempel på reklameskilte


SALG & PRODUKTION AF Skilte

17


18

SALG & PRODUKTION AF Skilte

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk

Laminering I Montering I Opklæbning Laminering til alle formål. Vi laminerer fra A5 størrelse til 1,52 meter i højden og 50 meter i længden. Der kan frit vælges mellem flere laminat-typer, alt efter om budskabet skal monteres på biler, skilte eller vinduer. Opklæbning og montering klarer vi også. Lige fra facadeskilte på udendørs plader til fotoforstørrelser til indendørs brug.

Eksempel: Laminering 100 x 100 cm

Eksempel: Montering på 5 mm PVC 1 m2

Eksempel: Montering på 10 mm PVC 1 m2

Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


SALG & PRODUKTION AF Skilte

19


20

SKILTE & UDSTILLINGSSYSTEMER Skilte І Messe I Displaysystemer Gadeskilte, vægrammer, plakatophæng, infobokse med lås, Roll-Ups, eventsflag, infotavler, lysdisplays, skilteblæk, messe-systemer, brochurestandere, shopdisplays og glasmontrer og meget mere. Vi tilbyder også en bred vifte af muligheder inden for marketing og reklame til forretninger, virksomheder, events, messer eller udstillinger.

A-skilte: Eks. 50 x 70 cm

kr. 948,-

Ekskl. print

Snap-Frame: Eks. 70 x 100 cm

kr. 599,Ekskl. print


SKILTE & UDSTILLINGSSYSTEMER

21


22

SKILTE & UDSTILLINGSSYSTEMER

Roll-Up: Eks. 80cm x 220cm

kr. 378,Inkl. taske. Ekskl. print

Expo Wall 4: Eks. 280cm x 230cm

kr. 4.998,Ekskl. print

Avis stand: Eks. 3 x Tabloid (28,5cm x 40cm)

kr. 1.698,-


SKILTE & UDSTILLINGSSYSTEMER

Multistand: Eks. 8 x A4/4 x A3

kr. 2.195,-

23


24

Efterbehandling Skæring I Falsning I Hæftning I Opklæbning Monteringsarbejde og opklæbning af alt fra fotos til skilte på indendørs som udendørsplader i mange forskellige materialer. Ud over at laminere og opklæbe på skilteplader, kan vi også skære, false, hæfte, hulle, perforere og producere bukkestreger efter mål og ønsker.

Se alle mulighederne på: www.PrintGalleriet.dk


Plotter/skæreløsninger Streamers I Klistermærker I Bildekoration Streamers, klistermærker, skilte, bildekoration eller lign., hvor der printes på et specielt vejrbestandigt og selvklæbende materiale, produceres i alle størrelser og formater eller som Plotter-udskårne tekster, bogstaver, tal eller logoer. Desuden tilbyder vi reklameprint på magnetfolie – som kan på- og afmonteres efter behov.

25


Vindue´s reklamer mv.

26

OneWay -vision I Solfilm I xxxxx Oneway er en genial print-folie der udelukker 60 % af sollys og som du tilmed kan kigge ud af, men ikke ind. Der printes på et specielt vejrbestandigt og selvklæbende materiale, som produceres i alle størrelser og formater.

Eks. øverst: Vindue udefra Eks.nerderst: samme vindue indefra Priseksempler fra Beregn-Selv-Prisen på: www.PrintGalleriet.dk


DTP/Grafisk afdeling PrintGalleriets grafiske afdeling giver dig gerne et komplet tilbud på design, produkt og levering – skræddersyet efter dit behov. F.eks. kommer vi gerne med forslag og udfærdigelse af design, layout og rentegning af f.eks. logoer og skilte, opsætning af brochurer, annoncer og meget mere. Kontakt os for et tilbud på din opgave. Vores grafiker-timer koster kr. 275,- pr. påbegyndt halve time. Er det større eller længerevarende opgaver vi skal hjælpe med, er der pæne rabatter at hente ved køb af klippekort på henholdsvis 10, 20 og 30 timer.

Startpakke Få et stærkt tilbud på en “startpakke” • 10% rabat v/min. 3 produkter - f.eks. Visitkort • Skilte • Brevpapir • Kuverter • Brochurer • Bannere • Layout m.m.

27


28

Vi tilbyder også produktion af…

Beregn selv Prisen www. PrintGalleriet.dk


se mere p책: www.printgalleriet.dk

29


Offset-tryk kontra Digitaltryk

30

Større oplag Når der skal trykkes i de helt store oplag benytter PrintGalleriet offset-tryk. En gylden regel siger, at så snart oplaget kommer op på mellem 2.000 - 3.000 eksemplarer, så er det oftest billigere, at trykke i offset. Men skal det gå hurtigt og er der f.eks. flere forskellige formater og oplag der skal trykkes, så er digital fremstilling at foretrække. En ekstra fordel ved digital fremstilling er, at der kan trykkes i mindre oplag og af flere gange, hvor der er mulighed for at ændre i materialet fra gang til gang.

Brevpapir I Kuverter Brevpapir og kuverter i alle farver og kvaliteter. Altid hurtig levering og garanti for bedste service. VIGTIGT: Ved oplag på over 2.000 eksemplarer skifter vi fra digitaltryk til offsettryk og kan derfor reducere prisen væsentligt, når det gælder større oplag.

Format

Beskrivelse

1.000

2.000

4.000

A4

Katalog - 4 sider omslag 250 g. silk, 56 sider indhold 115 g. silk. 4+4 farver

28.014,-

33.990,-

44.164,-

Format

Beskrivelse

5.000

10.000

15.000

A4

Flyer - 90 g. silk 4+4 farver

Format

Beskrivelse

50.000

75.000

100.000

A5

Flyer - 90 g. silk 4+4 farver

11.361,-

14.748,-

16.945,-

Format

Beskrivelse

2.500

5.000

10.000

2.782,-

3.930,-

4.930,-

A4 foldet til A5

Folder - 130 g. silk, 4+4 farver, falset

3.529,-

4.304,-

5.495,-

A4 foldet til A5

Folder - 200 g. silk, 4+4 farver, falset

5.168,-

7.069,-

9.931,-

A4 foldet til M65 Folder - 130 g. silk, 4+4 farver, 2-falset

3.529,-

4.304,-

5.495,-

A4 foldet til M65 Folder - 200 g. silk, 4+4 farver, 2-falset, bukkestreg

5.168,-

7.069,-

9.931,-

Format

Beskrivelse

50 x 70 cm

Plakat - 90 g. silk, 4+0 farver

Ovenstående er priseksempler ved offset-tryk.

1.000 4.400,-

3.000 7.480,-

5.000 10.560,-


Offset-tryk kontra Digitaltryk

31


Beregn–selv–prisen på printgalleriet.dk

0 0 0 . 1 ORT

ITK S I V

, 5 49

Der tages forbehold for evt. trykfejl og prisændringer. Alle priser er ekskl. moms og evt. forsendelse. Februar 2011

PrintGalleriet ApS

Kongensgade 16 • 3550 Slangerup • 47 38 16 17 • info@PrintGalleriet.dk • www.PrintGalleriet.dk Åbningstider butik & produktion: Hverdage 9.00-16.00 FTP upload: Har du større filer på over 10 Mb, så kan du nemt og hurtigt uploade via vores FTP-server.

Printgalleriet  

Præsentation

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you