Најниски цени за слатки сништа

Page 1

• Хрватско производство • стручно советување • бесплатно мерење во вашиот дом • бесплатен предлог за идејно решение • услуга дизајн на ентериер www.prima-mebel.mk до 24 рати без камата со кредитните картички на Халк банка попусти -50 % до попуст -40% за слатки сништа. Најниски цени Понудата важи од 06.06.2024 до 03.07.2024 или додека траат залихите. на сите кревети, душеви и подници Зачлени се во ПРИМА КЛУБ и добивај попуст со секое купување! POHИ бокс кревет 160 x 200 см, душек вклучен во цената. 99.982,00 59.989,00 24x 2.500,00
www.prima-mebel.mk Премиум ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Достапни бои: дучшек со џебно јадро
детал стилски елементи ПОЛИНА тапациран кревет 200 х 160 см, различни бои 122.407,00 73.444,00 24x 3.060,00 ПОЛИНА ноќно ормарче 36 x 46 x 44 см, различни бои 15.210,00 9.126,00 ПОЛИНА клупа 36 x 145 x 45 см, различни бои 18.832,00 11.299,00 простор за складирање попуст -40% Достапни бои: ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Премиум попуст -35% наддушек вклучен во цената стилски изедначени елементи корпуси фронтови голем избор на рачк и во четири обработкизавршни (инокс, хромирани, црни и бакарни) кревет со механизам на подигање и кутија за постелнина можнос за избор на декор на корпус и фронт со вдлабнатини МДФ фронт МОДУЛАРЕН СИСТЕМ АМЕЛИА кревет со подница со подигање 160 x 200 см 79.644,00 55.751,00 15.593,00 АМЕЛИА ноќно ормарчe 3ф 60,2 x 54,2 x 41,5 см 22.276,00 Премиум 24x 2.323,00 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА попуст -30% достапен во ширина од 160 и 180 см ТИЛА ноќно ормарче 45 x 45 x 60 см 27.317,00 17.756,00 ТИЛА бокс кревет 160 x 200 см 118.371,00 76.941,00 24x 3.206,00 ТИЛА клупа 143 x 48 x 44 см 22.350,00 14.528,00
тапациран
www.prima-mebel.mk ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МДФ фронт модерни заоблени метални мат рачки ДАВОС ноќно ормарче 3Ф, 46,7 х 46 х 49 см 15.560,00 10.892,00 ДАВОС ормар 4Д 3Ф 220,5 x 200 x 60 см 107.607,00 73.325,00 попуст -30% Премиум ДАВОС лебдечки кревет 200 x 160 см со тапацирано узглавје и подница со подигање, 120.418,00 84.293,00 МАКАРИ ноќно ормарче 55 x 45 x 45 см 23.902,00 16.731,00 достапен во ширина од 160 и 180 см ногари метал црни мат ЛЕД осветлувањето се продава посебно. ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Премиум попуст -30% МАКАРИ бокс спринг кревет 180 х 200 см 112.850,00 78.995,00 24x 3.291,00 Достапни бои: ЕРИН клупа 48 x 147 x 46 см 33.938,00 22.060,00 опција за ЛЕД осветлување на узглавјето со сензор избор на висина на узглавје - 115 и 130 см Достапни бои: Премиум ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА практична кутија за постелнина простор за складирање попуст -30% ЕРИН бокс спринг кревет без осветлување и клупа, 200 х 160 см 170.000,00 110.500,00 24x
4.604,00
www.prima-mebel.mk ЦВИТА лебдечки кревет 160 x 200 см 33.188,00 23.232,00 ЦВИТА ноќно ормарче 2ф 47,1 x 54,2 x 40 см 8.271,00 5.790,00 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА попуст -30% Корпус: Фронт: 71.117,00 ЦВИТА лизгачки oрмар, 303 x 65 x 220 см, 101.596,00 достапен во ширина од 160 и 180 см ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА РОСЕ бокс кревет 160 x 200 см 76.072,00 49.447,00 Достапни бои: попуст -35% посебно висок кревет за полесно станување достапен во димензии 90/160/180 см практични фиоки за постелнина опција за вградување на ЛЕД светло со сензор простор за постелнини под подниците со подигање подници кои се подигаат со гасни амортизери голем избор на бои и штофови Достапни бои: Премиум ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА АЛБЕРТ тапациран кревет 200 х 160 см, различни бои со ЛЕД осветлување, душекот не е вклучен во цената 75.260,00 52.682,00
-30%
попуст
www.prima-mebel.mk Вграден ормар ПРЕДЛОГ СОСТАВ 1 Вграден ормар ПРЕДЛОГ СОСТАВ 3 Вграден ормар ПРЕДЛОГ СОСТАВ 4 Вграден ормар ПРЕДЛОГ СОСТАВ 2 270 x 300 x 60 см 114.292,00 68.575,00 270 x 300 x 60 см 284.539,00 170.723,00 270 x 300 x 65 см 356.714,00 214.028,00 270 x 300 x 60 см 133.056,00 79.834,00 24x 2.857,00 24x 7.113,00 24x 8.918,00 24x 3.326,00 Подобро, поголемо, по раскошно, уште организирано и после се прилагодено према вас - овие атрибути најдобро ја опишуваат понудата на Прима за вградени ормари креирани по мерка. Вградени и walk-in ормари попуст -40% Премиум ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Обратете се кај продажниот советник и креирајте 100% свој ормар кој ги исполнува сите твои желби! Цените се пример за пресметка за персоализиран ормар. Попустот се однесува за изработка на ормар по желба на купувачот.
www.prima-mebel.mk Kорпуси и декоративни плочи Aкрилен фронт во мат и сјај oтворање на елементите со tip-on механизам aкрилни фронтови во мат или сјај изведба Премиум ЛИБЕРТА модуларен регал состав од сликата 146.635,00 87.981,00 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МОДУЛАРЕН СИСТЕМ попуст -40% ЛОРЕТ модуларна гарнитура 80/94 x 305 x 205 см 166.492,00 116.544,00 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МОДУЛАРЕН СИСТЕМ Премиум попуст -30% попуст -30% метални ногари метални ногари конструкција од полно дрво конструкција од полно дрво ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МОДУЛАРЕН СИСТЕМ Достапни бои: БАРСЕЛОНА гарнитура 83 x 274 x 163 см, 127.476,00 89.233,00 подвижни главонаслони за удобно седење практична кутија за постелнина БОЈА НА ГАРНИТУРАТА / ДЕКОРАТИВНИТЕ ПЕРНИЧИЊА
www.prima-mebel.mk -35% -33% -33% АМЕЛИЈА модуларен регал состав од сликата, 270 см 198.590,00 119.154,00 МОДУЛАРЕН СИСТЕМ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Премиум попуст -40% LOIS вазна, висина 25 см 938,00 STONES свеќник, 3 пар. 719,00 LINEA перница, 60 x 60 см, 1.568,00 1.019,00 2.075,00 628,00 482,00 МОДУЛАРЕН СИСТЕМ главонаслонот се продава посебно Премиум ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Достапни бои: попуст -35% попуст -40% САЛЕРНО клуб маса, 45 x 115 x 65 см, санремо, даб шале, бела сјај 27.711,00 16.627,00 ПАЛМАНОВА аголна гарнитура 87 x 276 x 98 см лежај: 185 x 124 см 123.481,00 80.263,00 Премиум попуст -35% МОДУЛАРЕН СИСТЕМ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА подвижни главонаслони за удобно седење дрвени ногалки во три различни завршни обработки ОВИЕДО ПРЕМИУМ аголна гарнитура, 262 x 104 x 95/104 см 214.313,00 139.303,00 24x 5.804,00 достапно во еко кожа и 2 врсти квалитетни штофови Достапни бои: LAURENE светилка, висина 47 см 3.192,00 -35%
www.prima-mebel.mk МОДУЛАРЕН СИСТЕМ МДФ сјајен фронт со профилиран раб oтворање на елементите со tip-on механизам фронт ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА КАПРУН регал состав од сликата, ширина 210 см 98.750,00 попуст -35% 64.188,00 Подвижен наслон масивна конструкција можност за пуштање со вграден душек и простор за складирање ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МОДУЛАРЕН СИСТЕМ Премиум попуст -35% метални ногари Достапни бои: ТОМАС гарнитура 95 x 280 x 170 см, лежај: 140 x 190 см голем избор на бои 181.557,00 118.012,00 Премиум подвижни главонаслони голема длабина на седиштето подвижни раконаслони практична кутија за постелнина перничина во боја на гарнитурата вклучени во цената МОДУЛАРЕН СИСТЕМ ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ОЛИВЕР аголна гарнитура состав од сликата, 105.845,00 74.092,00 попуст -30% Достапни бои:

158.435,00

www.prima-mebel.mk ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА попуст -40% раскошна палета на бои ЈУТА модуларна гартнируа состав од сликата, различни бои 100 x 284 x 210 см 247.503,00 148.502,00 релакс функција со електричен механизам седиште од антиалергиска и еколошка ПУ пена вистинска кожа 100% ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА СИЕТЕЛ тросед 84 x 205 x 99 см 181.282,00 108.769,00 СИЕТЕЛ двосед 84 x 170 x 99 см 106.783,00 64.070,00 достапно во повеќе бои главонаслони со подигање релакс функција со електричен механизам седиште од антиалергиска ПУ пена избор на 9 финиши на ногари (титан, бронза,црвена,бело сива, златна, зелена, плава, сатен сива, сива сјај, кафеава) подвижни механизми во главонаслонот достапна во кожа и квалитетен штоф ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МОДУЛАРЕН СИСТЕМ раскошна палета на бои достапни 25 елементи кои можат да се комбинираат по желба ТЕСЛА модуларна гарнитура состав од сликата, 93 x 280 x 217 см 264.059,00
попуст -40% попуст -40%

21.398,00

www.prima-mebel.mk Либерта корпуси Либерта фронтови - акрил Либерта фронтови - иверка фронтови без рачки (tip-on i С профил) Премиум 24x 28.601,00 ЛИБЕРТА кујна по мерка, состав од сликата, дрвениот дел* 1.144,053,00 686.432,00 + 10 години гаранција на оковот + 5 години гаранција на оковот на дрвениот дел на кујната ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА 14 акрилни мат или сјајни фронтови попуст -40% * aпаратите и мијалникот се продаваат посебно МДФ висок сјај + 10 години гаранција на оковот успорувачи на вратите и фиоките за мезшумно затворање вклучени во цената на елементите Премиум 24x 6.905,00 CAPA кујна по мерка, состав од сликата, дрвениот дел* 276.182,00 165.709,00 Сара корпуси Сара МДФ фронтови на дрвениот дел на кујната ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА + 5 години гаранција на оковот * aпаратите и мијалникот се продаваат посебно ХРВАТСКО ДРВО механизам со вртење во седиштето ОРДОС фотеља 32.920,00
ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ОРДОС маса 76 x 180 (+45) x 94 см 149.429,00 104.600,00 Премиум попуст -30% висококвалитетен штоф во различна боја попуст -40% попуст -35%

24x 20.209,00

www.prima-mebel.mk на дрвениот дел на кујната ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА МДФ фронт голем избор на рачк и во четири завршни обработки (инокс, хромирани, црни и бакарни) Безшумно затворање Амелиа МДФ мат фронтови Амелиа корпуси + 10 години гаранција на оковот
АМЕЛИЈА кујна по мерка, состав од сликата, дрвениот дел* 808.352,00 485.011,00 + 5 години гаранција на оковот Премиум * aпаратите и мијалникот се продаваат посебно Премиум Достапни бои: ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА масивно дрво две варијанти на постољефиксно и со вртење ногари од масивно дрво ВАНЕСА фотеља, 87 x 70 x 67 см, различни бои 23.556,00
ВАНЕСА столица, 87 x 48 x 67 см, различни бои 21.250,00 14.875,00 веќе од веќе од САХАРА маса 76 x 180 x 90 см, 144.408,00 86.645,00 попуст -40% попуст -30% попуст -30% попуст -40%
16.489,00

6.906,00

www.prima-mebel.mk работна плоча вклучена во цената *во цената не се вклучени апартите и мијалникот *во цената не се вклучени апартите и мијалникот попуст -30% попуст -30%
УНА модуларна кујна, состав од сликата 200 см, дрвениот дел* 39.900,00
HOЛА модуларна кујна, состав од сликата, 220 см, дрвениот дел* 34.000,00 *во цената не се вклучени апартите и мијалникот 24.500,00 HOЛА модуларна кујна, состав од сликата, 200 см, дрвениот дел* 35.000,00 работна плоча вклучена во цената попуст -30% 5.830,00 СКАЛА столица, бука сива/ т. сива, бука бела/розева 8.328,00 18.155,00 АЛДО маса, 120 x 80 x 76 см, различни бои 24.206,00 попуст -25% ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА попуст 35% попуст -40% попуст -40% ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА 2 АРУНА маса, 120 см 34.000,00 20.400,00 ЗАРА столица 76 x 160 x 90 см, различни бои 10.625,00
27.930,00
23.800,00
www.prima-mebel.mk столица см 800 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА ФЕЛИX регал состав од сликата 29.176,00 20.423,00 корпус и фронт на долните елементи корпус и фронт на горниот елемент попуст -30% попуст -40% со функција на пуштање во лежај наслон со механизам БОЈА НА ГАРНИТУРАТА / ДЕКОРАТИВНИТЕ ПЕРНИЧИЊА ОЛИМПИА фотеља 81 x 92 x 98 см 32.835,00 19.701,00 ОЛИМПИА табуретка 49 x 96 x 53 см 18.542,00 11.125,00 ОЛИМПИА модуларна гарнитура 101 x 238 x 175 см 96.574,00 57.944,00 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА брановидна опруга и ПУ пена во седиштето за долготрајно седење и одмарање метални ногари попуст -25% 46.297,00 AЛЕГРA аголна гарнитура, 257 x 183 x 90 см 61.729,00 Достапни бои:
www.prima-mebel.mk ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Достапни бои: РИВА регал состав од сликата 30.125,00 21.088,00 минималистички дизајн без рачки Декоративни ѕидни панели Освен што моментално се најголем дизајнерски хит во целиот свет, декоративните ѕидни панели се одлична идеја ако треба да покриете некој недостаток на ѕидот. Во исто време допринесуваат апсорпција на звук и на просторијата и даваат стилски печат. Поставете ги на целиот ѕид или само на дел како детал со кој ќе ја разбиете монотонијата во вашиот дом, канцеларија, викендица или апартман. Достапни бои: попуст -30% попуст -25% ОДЕСА аголна гарнитура, 86 x 228 x 164 см лежај: 195 x 119 см 50.141,00 35.099,00 кутија за постелнина Достапни бои: попуст -30% со функција на извлекување Достапни бои: ДЕНВЕР аголна гарнитура 66/88 x 253 x 154 см 54.004,00 37.803,00 со кутија за постелнина ребраст материјал пријатен на допир попуст -30%
www.prima-mebel.mk фронт корпус попуст -30% ОСКАР ЛУКС ормар 212 x 180 X 51 см , 24.831,00 17.382,00 ОСКАР ЛУКС кревет, 160 x 200 см, 8.812,00 6.168,00 ОСКАР ЛУКС ноќно ормарче 54 x 41 x 40 см, 4.251,00 2.976,00 35.173,00 ТИНА француски кревет, 211 x 165 x 128 cм 54.113,00 попуст -35% Достапни бои: достапен во ширина од 140 и 180 см практична кутија за постелнина ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА џебно јадро (14 см) за врвна удобност оквирот и конструкцијата на креветот се од масивно дрво и метални спојни елементи ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Достапни бои: JAHA француски кревет 160 x 200 см, 54.632,00 35.511,00 достапен во ширина од 140 и 180 см практична кутија за постелнина ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА 41.376,00 АДРИАНА француски лежаj, 212 x 160 x 107/57 см 63.655,00 попуст -35% Достапни бои: достапно во ширина 120, 150 и 160 см џебно јадро со висина од 14 см обложено со ХР пена за врвна удобност Еко кожа: попуст -32% Душекот се продава посебно. меки и заоблени рабови со тренди боја на еко кожа или штоф подница вклучена во цената 21.080,00 КИРА тапациран кревет, 160 x 200 см 31.000,00 достапно во ширина 90, 120, 140 и 180 см практична кутија за постелнина ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА Достапни бои: попуст -35%

1.521,00

1.347,00

2.999,00

11.531,00

3.626,00

5.737,00

www.prima-mebel.mk Понудата важи од 06.06.2024 до 03.07.2024 или додека траат залихите. Во сите наведени цени е вклучен акцискиот попуст. Количините се ограничени. Не е возможно да се кумулираат различни видови на попусти. Не одговараме за евентуални печатни грешки и разлики во бојата. Сите цени се изразени во денари и се со пресметан ддв. /За плаќање на рати попустот се намалува во зависност од бројот на ратите и то: 5% за 12 рати, 10% за 24 рати, 15% за 36 рати и 20% за 48 рати. Скопје, Борис Трајковски бр.166 нас. Кисела Вода, тел. (02) 2700 232, М: 070 366 348 / Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 75 нас. Чаир, тел. (02) 2633 396, М: 070 267 742 М: 070 267 801 (инфо за кујни) / Куманово, ул. 7 бр. 16, тел. 031/426-409, М 075/297-321 (комплекс Алфи Техноцентар)/ Охрид, ул. Железничка бб, Т/Ф : (046) 209 939, М: 071 393 610 / Битола, ул. Довлеџик бр.230 (спроти црквата Св. Архангел), тел. 047/216-721, М:072/279-930 www.prima-mebel.mk -40% -45% -40% -50% -30% -40% веќе од
ЕКОНОМИК подница 5.180,00 веќе од
КОМФОРТ СК подница 9.561,00
МЕМОРИ ГОЛЕМА перница 50 x 35 см 2.245,00
МЕМОРИ СТАНДАРД перница 43 x 73 см 2.535,00 ВИСКОСПРИНГ перница 41 x 70 см 4.998,00 17.475,00 веќе од ДРАЈ СТРОНГ ПЛУС душек Штеповано антибактериско Drysoft плетиво. Навлаката е изработена од Q-Dry&Soft плетиво со хидрофилно својство поради што е мека и нежна на допир, душекот брзо и лесно се суши и исклучиво лесно се одржава. Повеќезонски џебни јадра 256 опруги/м2 обложени со ПУ пена. Достапни димензии: 90 x 190 cm, 80/90/120/140/160/180 x 200/210 см ПУ пена џебно јадро 27 cм Q-DrySoft плетиво џебно јадро антибактериска навлака 5 зони на удобност носивост на душекот 100 Душекот домино е душек со џебно јадро со висина од 20 см. Навлаката е изработена до декоративно плетиво (100% ПЕС), сошиено со полиестерска вата. ДОМИНО душек, 90 x 200 см, 15.844,00 7.922,00 ПУ пена џебно јадро висина 20 см CM носивост на душекот 80 џебно јадро ПУ пена -40% ОРТОПЕДИК ЕКСТРА душек, Повеќе зонското џебовидно јадро на душекот ОРТОПЕДИК ПЛУС овозможува ефикасна анатомска потпора на `рбетот, а недеформирачката пена дава чувство на површинска мекост за додатна удобност. Душекот е посебно погоден за лица кои најчесто спијат на страна. Достапни димензии: 80/90/120/140/160/180 x 200/200/210 см 23 cм ПУ пена џебовидно јадро
веќе од висина 23 см CM џебно јадро средно тврдо H2 5 зони на удобност носивост на душекот 85 ВИТАЛИС душек - штеповано плетиво со сребрени нишки. Повеќезонско џебно јадро со 256 опруги/м2 со висина од 2,5 см со оплога од ПУ пена - тоа го чини постојано тврд душекот каде тие 5 зони на удобност се во склад со деловите на телото. Достапни димензии: 80/90 x 190 cм, 80/90/120/140/160/180 x 200 cм ПУ пена 22 cм мрежа за проветрување џебно јадро 16.746,00 веќе од сребрени нишки Ag ПУ пена антибактериска навлака 5 зони на удобност тврдо H3 носивост на душекот 100 џебно јадро висина 22 см CM Креирајте ја својата оаза на мирот и удобноста, создадена само за најубавите соништа! 20 cм -40% -40% 80 x 190 см, 19.218,00 80 x 190 см, 27.910,00 90 x 190 см, 31.772,00

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.