a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 17

BEK OM HONDA E

at synge i den lille baghjulstrækker. Kiloene ligger spredt perfekt ud i bunden, og styretøjet giver en lyst til at køre og lege, som Mii Electric på ingen måde har. Jeg var nær ved at glemme det, mens jeg er ved Twingo; den lille franskmand kommer nu også som elbil, med en rækkevidde på 180 kilometer. Men meget skal være sket med Twingo, for at den elektriske version kører bedre end den med benzinmotor.

noget specielt i sig selv, for selv om jeg ikke tror på, at en elmotor bare er en elmotor, så kender jeg ikke elmotorerne godt nok til at kunne sige, den motoren gør noget meget anderledes end i fx Kona Electric. Jo, måske den er sat op til smidighed og mere nænsom opbygning af kræfterne, for det foregår udramatisk og meget luksuriøst. 154 hk er en rigelig dosis også på motorvejen.

Rækkevidden svinder, men forbruget af strøm holder sig på et lavt niveau, på 0,15-0,17 kWh for hver kilometer. Der Pengene værd er altid en smagssag er rigeligt til resten af min tur, selv om jeg presser den lille Honda E kører som en bil til 300.000 kr. Jeg har opdaget Honda for at levere, fordi den inspirerer og lægger op til den er ret så lille (bagsædepladsen er så ganske fin), men det. prøv at se på det på en anden måde i forhold til prisen. Den har en affjedring som en af de bedre biler i Golf-klassen, Angsten for at batteriet løber tør, når man kører elbil, kalog jeg kan snakke med min kollega i passagersædet ved der vi rækkeviddeangst. Men jeg har glæden ved at køre 130 km/t uden at hæve stemmen det mindste. Udstyret er en vellykket eldrevet bil, også selv om rækkevidden ikke så komplet, at selv panoramaglastaget er standard. Interi- er noget at juble over - rækkeviddeglæde, vil jeg døbe den øret er futuristisk og retro på samme tid, minimalistisk ja- følelse. Den får jeg i Honda E. En lille elbil, som er lavet til pansk og japansk teknologisk overvældelse på samme tid. kunder med et overskueligt kørselsbehov - og til kunder, De store touchscreens, de to til infotainmentsystemet, kan som sætter pris på teknologi, komfort, luksus og en forellaves om til et virtuelt akvarium med fisk, man kan fodre, skelse, om den så er blind eller ej. *** når bilen holder stille. Jeg falder aldrig for det, når en bilproducent kalder et interiør for en “lounge”. Hvis Honda laver en lounge i stil med E’erens interiør, så vil jeg gerne inviteres på en drink, for den er behagelig, lækker, gennemtænkt og rolig. Ikke så rolig, at jeg falder i søvn, men så tilpas og dæmpet til trods for de store skærme, den store digitale instrumentering og skærmen i hver side til visning af billedet fra spejlkameraerne til, at jeg kan nyde køreturen endnu mere, end køreegenskaberne og komforten lægger op til. 136 hk er ydelsen i Honda E til 277.100 kr., men med mig i dag er den lidt stærkere med 154 hk og endnu mere standardudstyr til 299.500 kr. Det er svært at beskrive elmotoren som

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil