Page 1

Inkl. Adobe Photoshop Lightroom4 og fotokurs (verdi kr 1990,-)

Ta vare pĂĽ de beste ferieminnene!

Lag din egen fotobok fra sommerferien! Hva er vel mer verdifullt enn ü bevare livets viktigste øyeblikk, fortelle gode historier og dele opplevelser?

5999,-

Samsung NX300 Shoot fast. Share faster!


FOTOBOK

Lag din personlige fotobok raskt og enkelt med gode minner fra sommerferien, konfirmasjonsdagen, bryllupsfeiringen eller venneturen.

Gode minner mellom to permer - en perfekt gave til brudeparet!

Vi har fotobok til enhver anledning!

Tips fra fotografen

Samle bildene dine Jeg prøver å samle opp bilder for fire mnd. om gangen, slik at jeg har tre bøker i bokhyllen i utgangen av hvert år. Bøkene tar ikke særlig stor plass i hyllen, så det er plass til mange bøker. Min favoritt er Elite Fotobok Brilliant med glanset papir. Den gir en fantastisk farge til bildene, og kvaliteten på papiret i bøkene er eksepsjonell.

Lag en fotobok av minnene dine Sorter bildene dine på forhånd og velg automatisk fyll i fotoboken så er den ferdig på ti minutter! Del den med familie og venner på Facebook eller e-post. Du kan hente din ferdige fotobok gebyrfritt i nærmeste Elite Foto butikk.

2

Elite Foto har ekspertisen innen foto

Mange kunder kommer inn og fremkaller hundre, gjerne tusenvis av papirbilder fra mange år tilbake, og skal sette dem inn i album. Det blir det mye arbeid av. Lag heller en fotobok i ny og ne, så er det lettere å holde følge med tiden!

Elite Fotobok Brilliant - for den ekstra kvalitetsbevisste!

Ole Magnus Helgesen, Elite Foto Madla

Elite Fotobok Trend der leveringstiden er avgjørende!

fra

449,-

fra

199,-

Elite Fotobok Brilliant

Elite Fotobok Trend

Eksklusiv kvalitet på fotopapir

God kvalitet og rask levering

Dette er fotoboken som tar pusten fra de fleste og passer for deg som elsker kvalitet og god design. Velg mellom matt eller glanset papir på sidene. Elite Fotobok Brilliant finnes i størrelsene 20x20 cm, 20x30 cm, 30x30 cm og 30x45 cm.

Vår tradisjonelle fotobok tilbys med stiv perm i kullsort eller perlehvitt med og uten vindu på omslaget. Trendserien finnes også som fotohefte med eget design på permen. Elite Fotobok Trend finnes i størrelsene 15x21 cm, 21x30 cm og 30x30 cm.

3


INTERIØR

Lerret og akrylglass produseres i Norge av dyktige rammemakere og leveres i eksklusiv kvalitet for å fremheve dine flotteste bilder. Slik får du det beste ut av dine minner!

Fremhev dine flotteste bilder

Elite Foto har ekspertisen innen foto

Bestill bildene dine på Norges flotteste lerret og akrylglass Lerret fra

4

329,-

NYHET!

Akryl fra

Sommerminner på akrylglass? En kreativ og morsom måte å vise frem dine beste sommerminner - hele året!

399,-

Kvalitetslerret i bomull

Eksklusivt uttrykk på akrylglass

Med hvit kant eller bilde på blindrammen

Glansfullt og elegant

Elite Foto tilbyr Norges flotteste bomullslerret i ulike format og størrelser. Bomullslerret fremhever detaljer og fargenyanser i dine beste bilder, og holder seg fine lenger enn polyesterlerret. Lag lerretsbilder raskt og enkelt av dine blinkskudd til stuen, gangen eller barnerommet! Vi leverer i størrelser fra 20x20 cm opptil 50x100 cm.

Nå tilbyr vi trykk på akrylglass! Dine motiv trykkes på baksiden av akrylglasset og gir et helt nytt uttrykk med en imponerende dybde i bildet. Vi leverer størrelser opptil 125 x 250 cm i topp fotokvalitet med den nyeste teknologien.

Tips fra fotografen

Bruk bildene dine Jeg er fotograf - DU er fotograf - vi er alle fotografer! Jeg fotograferer i studio, knipser på fritiden og bruker bildene. Det er så dumt når blinkskuddene bare blir "liggende på dataen." Dette er ett av mine favorittbilder, knipset med et enkelt kompaktkamera. Man trenger ikke alltid det dyreste utstyret... Små eller store formater - printer du favorittbildet ditt på lerret, blir det straks "det lille ekstra"! Anbefales! Elisabeth Karlsen, Elite Foto Kjøstvedt, Kristiansand

5


KAMERA

Et kompaktkamera er lite og enkelt å ta med seg og gir bedre bilder enn en mobiltelefon. Du får både skarpere og riktigere belysning av bildene dine, som gir et bedre resultat ved forstørrelser. Stadig flere kommer med innebygget wi-fi.

Inkl. veske og 8 GB minnekort (verdi 499,-)

Inkl. boken ”Bedre bilder kompakt” (verdi 199,-)

2299,-

999 ,-

Nikon COOLPIX S9500 Innebygget GPS og wi-fi Slankt kamera med bildestabilisator og objektivforskyvning. Mulighet for 22x zoom og filmer i full HD. Med 3" skjerm og baksidelys er det enkelt å ta bilder i mørket.

Med innebygget wi-fi deler du enkelt bilder og video trådløst via TV, PC, e-post, Facebook og andre sosiale medier.

Leveres med elegant skinnveske (verdi: 700,-)

Canon IXUS 240HS Mye for pengene Gjør det enkelt å ta gode bilder med Canons HSsystem og en stor berøringsskjerm. Med wi-fi deler du enkelt bilder og video. 5x zoom med ansiktsgjenkjenning og med mulighet for høyhastighetsopptak.

Inkl. boken "bedre bilder kompakt" (verdi 199,-)

3499,1199,-

Samsung EX2F, 24mm F1.4

Samsung WB250F

Med bildestabilisator og lyssterkt objektiv

Nyhet!

Gode bilder uansett vær

Brukervennlig kamera med hele 10x zoom, 24 mm vidvinkel, 3’’ skjerm og HD-video. Med innebygget wi-fi deler du enkelt bilder på Facebook og til Smarttelefon.

Rått kamera med bildestabilisator, 18x zoom, 24mm og GPS-merking av bilder. Filmer i full HD og har en 3” berøringsskjerm. Med innebygget wi-fi deler du enkelt bilder på Facebook og til Smarttelefon.

Smart kompaktkamera med kraftfullt hus i magnesium, full av avansert teknologi. Sylskarp 3’’ Amoled vippbar og vribar skjerm. Med innebygd wi-fi deler du enkelt bildene dine på Facebook og til Smarttelefon. Perfekt for deg som ønsker et mindre og lettere alternativ til systemkameraet.

Samsung WB30F

6

1999,-

(Før 4199,-)

1999,Canon IXUS 255HS

2999 ,Panasonic Lumix DMC TZ40

799,-

Kan fjernstyres

Canon Selphy CP 810 skriver

Filmer i full HD Et utrolig stilig, lite kamera som gjør det enkelt å ta gode bilder med Canons HS-system og en stor berøringsskjerm. Med wi-fi deler du enkelt bilder og video. 24mm, 10x zoom, ansiktsgjenkjenning og filmer i full HD med mulighet for høyhastighetsopptak.

Et velutstyrt reisekamera med wi-fi og GPS. Du får her hele 20x zoom og mulighet for full HD 1080/60P. Kameraet kan fjernstyres fra Smarttelefon og nettbrett. Enkel deling av bilder på Facebook og Smarttelefon.

Miniskriver som er enkel å ta med seg Skriver enkelt ut 10x15 bilder på under minuttet direkte fra kamera eller minnekortet. Pakke med blekk og papirsett: 299,-

7


Fang opplevelsene!

Elite Foto har ekspertisen innen foto

3399,Tips fra fotografen

Olympus Tough TG2

GoPro Hero 3 kan brukes til alt!

Utrolig bildekvalitet

Supert actionkamera som tåler røft bruk over og under vann. Bruk det til fallskjermhopping, kajakk, sykling, dykking, eller motorsport. GoPro er førstevalget under Ekstremsportveko på Voss.

Husk tilbehøret: Teleskopstang, ekstra batteri, LCD-skjerm, bryststropp, hjelm- og sykkelfeste.

Vanntett ned til 15 meter, støtsikkert, frostsikkert og klemsikkert. Dette kameraet er nesten umulig å ødelegge og gir en utrolig bildekvalitet over og under vann. Filmer i full HD og med innebygde iHS-teknologier utnytter den 12 MP. Leveres med flytestropp.

Bjørn Senderud, Elite Foto Voss. Tidligere deltager på Norseman Xtreme Triathlon

2799,-

Robuste tøffinger i all slags vær!

Pentax Optio WG-3 med GPS Lyssterkt zoomobjektiv Avansert vanntett digitalkamera, som tåler ekstreme situasjoner. Vanntett til 14 meter, frostsikkert og med dobbel bildestabilisering. Avanserte GPS-funksjoner og trykk-, høydeog dybdesensor.

3499,-

GoPro HERO3 Black Edition Adventure

2599,-

Jobo JIB 4

899,-

Olympus Tough TG-830 med GPS

1799,-

Stillbilder mens du filmer

Mye for pengene

Nikon COOLPIX S31

Elektronisk kompass

Olympus Tough TG-630

Denne bestselgeren er dobbelt så kraftig som tidligere modeller. Innebygget wi-fi, full HD-video 1080/60p, 12 MP og mulighet for 30 bilder per sekund gjør dette kameraet til en vinner i klassen.

Dette ekstremsportkameraet er vanntett ned til 60 meter og tåler temperaturer fra -30 til + 60°C. Filmer i full HD med mulighet for sakte eller rask film. Den avtakbare vidvinkelskjermen kan vris 170 grader. Veier kun 228 gram og har laserpeker.

Perfekt familiekamera

Vi fører også GoPro HERO3 White og Silver Edition 8

1699,-

Inkl. LCD-skjerm, ekstra batteri, flatt feste, hjelm- og sykkelfeste og rem for sykkelhjelm

Husk fjernkontroll!

149,-

Dette robuste kameraet er vanntett ned til 5 meter, støtsikkert fra høyder på opptil 1,2 meter og støvtett. Er laget for å tåle aktiv og røff bruk både hjemme og på ferie.

Dette kameraet er bygget for å kunne motstå alt fra ekstrem varme og kulde, fukt og støv til slag og støt. Vanntett ned til 10 meter, frostsikker ned til -10 °C, støtsikker fra fall på 2,1 meter, med 5x optisk zoom, full HD-video, panoramafunksjon og 3’’ LCD-skjerm.

Perfekt for utendørsmoro Dette kameraet tåler det meste! Vanntett ned til 5 meter, frostsikker ned til -10 °C, støtsikker fra fall på 1,5 meter. Med 5x optisk zoom, full HD-video og 3’’ LCD skjerm.

9


KAMERA

Vil du være kreativ? Da er et speilreflekskamera løsningen. Speilreflekskameraet gir deg best bildekvalitet og kan brukes enkelt på auto-innstillinger. Blir du ikke helt fornøyd kan du endre innstillingene manuelt. Prøv deg frem med ulike objektiver.

NYHET!

Meld deg på et av våre fotokurs for å få nyttige tips til hvordan du kan bli en enda bedre fotograf.

KUPP!

Få med læreboken ”Bedre bilder” og fotokurs ved kjøp av Canons EOS-modeller (verdi 1098,- canon.no/ fotokurs/)

Canon feirer at Canon EOS er 25 år! Du får Cashback på utvalgte produkter til og med 27. juli.

4999,-

6499,-

Dobbelt zoomkit

Verdens minste digitale speilreflekskamera

Raskt kamera med høyt detaljnivå og Smart Auto som setter riktige innstillinger for deg. Vribar 3” LCD-skjerm og mulighet for 3,7 bilder per sekund. Filmer i full HD-kvalitet.

Denne kompakte nyheten kan tas med overalt og tar førsteklasses bilder og video raskt og enkelt. Kameraet har en smart 3" berøringsskjerm, optisk søker og tar opptil 4 bilder per sekund. 18 MP og filmer i full HD.

Canon EOS 600D m/18-55mm/75x300mm

Canon EOS 100D m/18-55mm STM med bildestabilisator

NYHET!

kr. 500,-

CASHBACK

2799,Canon EOS 1100D m/18-55mm Perfekt nybegynnerkamera Suveren bildekvalitet kombinert med funksjonsveiledning på skjermen gjør det enkelt for alle å ta glimrende bilder. 12 MP, mulighet for 3,2 bilder per sekund. Filmer i HD-kvalitet.

10

6699,-

kr. 750,-

på Canon EOS 700D i perioden 10.05.-27.07.2013

canon.no/cashback

CASHBACK på Canon EF-S 10-22mm F3.5-4.5 U i perioden 10.05.-27.07.2013

Canon EOS 700D m/18-55mm STM med bildestabilisator Egner seg meget godt som videokamera Bli kjent med digital speilrefleksfotografering og la kreativiteten blomstre. Ta fremragende bilder og videoer med en 18 MP sensor, 5 bilder per sekund. og opplev den brukervennlige, vribare Clear View LCD-II-berøringsskjermen. Kameraet filmer i full HD.

699,Canonpakke Fotobag, 8GB minnekort og microfiberklut.

canon.no/cashback

1999,-

6299,-

3999,-

Canon EF-S 55-250mm F4-5.6 IS

Canon EF-S 10-22mm F3.5-4.5 USM

Canon EF-S 18-200mm F3.5-5.6 IS

Bestselger

For naturfotografen

Kompakt superzoom

Fleksibelt allround telezoomobjektiv. Perfekt for hobbyfotografen.

Perfekt for natur og action utendørs.

Rask og stillegående fokusmotor. Egner seg ypperlig til natur-, dyre- og sportsfotografering.

11


Samsung NX 300 får selv Bolt til å stå stille! Tips fra fotografen

Raskt og enkelt

Leveres med Adobe Photoshop Lightroom4 og fotokurs (verdi 1990,-)

Inkl. Galaxy nettbrett og fotokurs (verdi 3295,-)

3799,-

Det nye Samsung NX300 er lite, raskt og tar fantastiske bilder som gjør det enkelt å dele livets viktige øyeblikk. Vi bruker den selv, kom innom oss for demonstrasjon. Øyvind Austheim, Elite Foto Trondheim Torg

Samsung NX1000 m/20-50mm inkl. Galaxy Tab Tilbudet gjelder så langt lageret rekker Lite og kompakt speilløst systemkamera med mulighet for 8 bilder per sekund i full oppløsning. Filmer i full HD med 3" LCD-skjerm. Ulike objektiver gir flere muligheter.

799,-

(Før 1499,-)

Samsung pakke Fotobag, nakkerem, lader og ekstra batteri Romslig fotobag med plass til kamera, objektiver blits og utstyr.

5999,-

Samsung NX 300/ 20-50 mm Shoot fast. Share faster! En trådløs innovasjon med moderne retro design. Wi-fi overføring direkte til Smarttelefon, Facebook, YouTube eller SkyDrive. Full HD-video, stor sensor med hele 20MP, lynrask autofokus og 8,6 bilder i sekundet, 3,3" AMOLED berøringsskjerm og fem funksjonsknapper, ISO 100-25600, blitssko, TV-link , mobil fjernstyring og PC-backup.

12

Som vist på TV-reklamen

4399,-

1999,-

Samsung 50-200mm F4.05.6 m/bildestabilisator

Samsung 60mm F2.8 macro m/bildestabilisator

Samsung 30mm F2.0 Pancake

Stort zoomområde

Makroobjektiv

Portrettobjektiv

Zoomobjektiv som egner seg ypperlig til natur-, dyre- og sportsfotografering.

Perfekt lyssterkt objektiv for makrofotografering av små motiv. Gir et sylskarpt bilderesultat.

Perfekt lyssterkt portrettobjektiv som gir et sylskarpt bilderesultat.

1499,-

(Før 2399,-)

(Før 2499,-)

13


Husk videoveske!

Inkl. mobiladapter (verdi 499,-)

399,-

3799,-

1999,-

Verdens raskeste autofokus

Stream film fra barnerommet

Fremtidsrettet, lite kamera med utskiftbar optikk som tar 15 bilder per sekund. Film i full HD samtidig som du tar bilder. Bevegelsesbilder gir bildene liv og kombinerer stillbilde med en kort filmsnutt. 10,1 megapiksler. 3’’ LCD-skjerm. 60 bilder per sekund uten autofokus.

Kompakt og stødig videokamera med 20x zoom som filmer i full HD 1080/60i. Med roterbar LCD-skjerm filmer du enkelt i alle posisjoner og bildet vises alltid riktig vei. Del video på Facebook og YouTube med innebygget wi-fi. Få med

NIKON S1 m/11-27,5mm

Samsung QF30 WiFi video

2999,-

læreboken ”Bedre video”ved kjøp av Canon videokamera (verdi 299,-)

Nikon 55-300mm F4.5-5.6 DX G AF-S ED VR For naturfotografen Egner seg ypperlig til natur-, dyre- og sportsfotografering.

3499,-

14

5999,-

Nikon D3200 m/18-55mm

Nikon D5200 m/18-55mm VR med bildestabilisator

Suveren bildekvalitet

Vippbar LCD-skjerm

Brukervennlig digitalt speilreflekskamera med mulighet for 3,2 bilder per sekund og filmer i full HD. Kameraet støtter wi-fi mobiladapter.

Lett, raskt og brukervennlig kamera som tar imponerende gode bilder. Full HD-video på opptil 60 bilder per sekund og innebygget stereomikrofon gjør filmingen morsom. Vippbar LCD-skjerm gir mulighet for kreative og detaljrike bilder fra nye vinkler. Leveres med mobiladapter.

498,Med wi-fi mobiladapter sender du enkelt bilder og video direkte til smarttelefonen din med Android.

2220,-

kr. 225,-

CASHBACK på Canon Legria HF R406 i perioden 10.05.-27.07.2013

canon.no/cashback

Canon Legria HF-R406

2999,-

Canon Legria HF-M506

53x avansert zoom

Ypperlig video uansett lys

Brukervennlig videokamera som tar deg tett på handlingen i full HD, mens Intelligent IS sørger for stødige filmopptak. Bruk Story Creator til å utvikle videoferdighetene dine. Med ansiktsgjenkjenning og 3" berøringsskjerm.

Filmer i full HD med avansert bildestabilisator, 10x zoom kvalitetsobjektiv og 3" intuitiv berøringsskjerm. CMOS Pro-sensor gir god kvalitet selv i svak belysning. Mikrofon med auto-optimalisering av lyd sørger for en ypperlig filmopplevelse. 15


UTSTYR

Med riktig utstyr blir fotograferingen morsommere. Ulike objektiv og stativ gir kreative vinklinger av motivene dine. Pakk kameraet og utstyret ditt i en fotobag så har du alt du behøver lett tilgjengelig. Kom innom en av våre butikker – vi har utstyret du trenger for å ta enda bedre bilder!

Alle Tamronobjektiv leveres til Canon- og Nikonkamera og har 5 års garanti.

16

699,-

799,-

Vanguard MAK 233

Velbon Sherpa 200R

Med vater (libelle)

Uttrekkbar midtsøyle

Stativ med treveishode som dekker alle vinkler. Benytt ballastkrok for økt stabilitet. Maks høyde: 1,65 meter, vekt 1,3 kg.

Stativ med treveishode som dekker alle vinkler. Maks høyde: 1,67 meter, vekt: 1,95 kg.

1499,-

699,-

2299,-

Velbon Sherpa 603R/f II

Velbon Sherpa DF60

Steiner Navigator 7x30

Ideell til makrofotografering

Treveis panoramahode

Godt grep uansett

Stativ med kulehode QHD 53D. Min. høyde: 27,5 cm – maks høyde: 1,59 meter, vekt: 1,75 kg, maks belastning: 4 kg.

Stativ som dekker alle vinkler. Maks høyde: 1,62 meter, vekt 1,82 kg.

Duggfri og vanntett kikkert ned til 2 meter med meget god lysgjennomgang, skarphet og fargegjengivelse. Armert robust gummibekledning gir godt grep, selv med stivfrosne fingre. 10 års garanti.

fra 199,Gorilla pod Festes hvor som helst Lite, fleksibelt stativ som er perfekt å ta med seg på ferie.

4499,-

999,-

3299,-

Tamron AF Di II 10-24MM F3.5-4.5

Tamron AF Di 70-300mm F4-5.6

Tamron AF Di II VC 18270mm PZD F3.5-6.3

999,-

999,-

1999,-

For interiørfotografen

Kompakt telezoom

Bildestabilisator

Vanguard Orros

Vanguard Spirit Plus 8x36

Pentax Marine 7x50

Vidvinkelobjektiv som er perfekt til interiør- og landskapsfotografering.

Telezoom som er perfekt for natur-, dyre- og sportsfotografering.

Hele 15x zoom i kompakt og lett design med rask og stillegående fokusmotor og en nærgrense på 49 cm.

Perfekt til turbruk

Liten og kompakt

30 års garanti

For deg som trenger en kompakt og lett kvalitetskikkert som er vanntett og duggfri. Leveres i 8x25 og 10x25 med spesialbehandlede linser som hindrer refleks i glasset og 5 års garanti.

Vanntett og duggfri kikkert med meget god lysgjennomgang, skarphet og fargegjengivelse. Med spesialbehandlede linser som hindrer refleks i glasset og 5 års garanti.

Duggfri og vanntett kikkert ned til 1,5 meter med meget god lysgjennomgang, skarphet og fargegjengivelse. Antirefleksbehandlede linser sikrer den gode kvaliteten.

17


899,-

699,-

Metz 44 AF-1 digital

Hahnel trådløs fjernkontroll Giga T pro timer

Hahnel trådløs fjernkontroll Combi TF

Inkludert fjernkontroll

Kraftig blits

Fjernutløser og timer

Fjern- og blitsutløser

Ta opptil 3000 bilder. Leveres til Canon EOS 600D,650D og 700D.

Ledetall 44, vippbar og vribar reflektor og trådløs og tradisjonell slave. Leveres til Canon-, Nikon- og Samsungkamera.

Leveres til Canon og Nikon.

Leveres til Canon og Nikon.

499,-

399,-

599,-

Vanguard Zoombag Up rise 14Z

Vanguard 2GO 14Z Kit

Vanguard Fotobag 2GO 25

Vår bestselger

Inkludert Lens Cleaner

Stilig og rimelig

Vanguards prisbelønte UP-Rise serie! Ideell når man er på farten. Plass til speilrefleks med normalt zoomobjektiv.

Zoombag som passer til de fleste speilrefleksmodeller.

Frontlomme for linsedeksel og småutstyr. Med beltefeste og flaskeholder.

1399,-

799,-

1599,-

Hahnel MK200

Hahnel batterigrep

Høykvalitetslyd Ny mikrofon med høykvalitetslyd, inkludert vindbeskyttelse.

199,-

Med fjernkontroll kan du også være med på bildet.

399,-

SanDisk USB pinne 8 GB fra 99,-

Lenspen rengjøringskit

Hahnel Unipal Plus universallader

Rengjør linser enkelt og effektivt

Aldri mer tom for strøm

Blåsebelg med børste og poleringsdel og mikrofiberklut.

Perfekt når du er på steder uten strøm. Med USB-tilgang og 12 volt adapter for bil.

HUSK

Minnekort til ferien!

18

fra 199,-

129,-

899,-

799,-

499,-

Kenko filter

Vanguard minnekortholder

Vanguard Ryggsekk Kinray 45

Vanguard Fotobag Up Rise II 22

Vanguard Vojo 10

En billig forsikring

Hold minnekortene samlet

For den aktive fotografen

God beskyttelse

Kan festes i beltet

Husk filter til objektivene.

Plass til 8 SD-minnekort.

Funksjonell ryggsekk med plass til fotoutstyr og fleksibel rominndeling. Air-system for behagelig bærekomfort.

Fotobag med plass til speilreflekskamera, objektiv og utstyr.

Perfekt til speilløse systemkameraer.

19


Digitaliser bildene dine! Gamle bilder blir som nye

Elite Foto gjør det enkelt for deg å ta vare på livets viktigste øyeblikk.

Ta med dias eller negativer til butikken og få bildene dine på CD. Vi digitaliserer også direkte fra papirbilder. Perfekt å benytte i din neste fotobok!

Fremkall bildene dine Fremkalling og forstørrelser

Vi leverer dine bilder på timen!

Fremkall og forstørr blinkskuddene dine og vis de frem i album eller rammer. Nå kan du også fremkalle Facebookbildene dine! Besøk din nærmeste Elite Foto-butikk og forhør deg om de ulike størrelsene vi tilbyr.

20

21


RAMMER

Ikke la bildene dine bli liggende - vis de frem! En flott ramme gir bildene dine liv. Nå har vi mange spennende nyheter i butikken. Kom innom da vel!

399,-

fra 79,-

fra 179,-

Hjerte

Curly

Skagen

Plass til 13 bilder

Tøff design

Trendy design

Gi en hjerteramme til kjæresten eller til prinsessen i huset. Velg mellom sort eller hvit ramme.

Velg sort eller hvit ramme i størrelse 10x15 cm eller 13x18 cm.

Rustikke Skagen gir veggen et nytt preg og finnes i flere ulike format.

Spør oss om hvilke rammer som passer best til dine bilder!

Bildene dine fortjener en flott ramme fra

1290,-

NYHET!

Storformat

Perfekt til sommerminnene Bestill en ramme i storformat med plass til mange bilder! Vi setter bildene i rammen for deg og leverer i størrelsene 70x70 cm og 50x100 cm.

22

199,-

fra 49,-

fra 119,-

Dobbel

Trendline

Galleri

Til barnebildene

Til de flotteste bildene

Plass til alle blinksuddene

Sett inn bilder av barna i en dobbelramme i sort eller hvit.

Elegante Trendline er perfekt til de flotteste bildene dine. Finnes i størrelser fra 10x15 cm til 20x25 cm.

Pynt veggen med en galleriramme i sort eller hvit med plass til 12 bilder.

23


Fotokonkurranse! Vinn verdifulle premier for bildene dine Bli med i vår sommerkonkurranse på Facebook. Last opp bilder av dine beste sommerminner og bli med i trekningen av tre flotte premier som gir deg sommerfølelsen hele året! 1. premie er en flott galleriramme i storformat, fiks ferdig med dine aller beste sommerøyeblikk. 2. premie er ditt blinkskudd på glansfullt akrylglass i 40x60 cm - gir bildet ditt en helt ny dimensjon. 3. premie er tre valgfrie forstørrelser av gode sommerminner som varmer, hele året. Gå inn på vår Facebookside www.facebook.com/elitefotoAS Last opp ditt bidrag innen 11. august.

Scan QRkoden for å komme rett til konkurransen

Elite Foto har butikker over hele landet. Her finner du oss: Akershus Holmen, Holmensenteret, tlf. 66 77 75 66 Jessheim, Jessheim Storsenter, tlf. 63 97 23 90 Ski, Ski Storsenter, tlf. 64 86 83 50 Asker, Trekanten Senter, tlf. 63 01 10 66 Sandvika, Sandvika Storsenter, tlf. 67 54 07 48 Lillestrøm, Lillestrøm Torg, tlf. 63 81 08 21 Lørenskog, Lørenskog Storsenter, tlf. 67 97 49 10 AUST-AGDER Arendal, Gågaten, Friholmsgaten 2-4, tlf. 37 02 10 80 Arendal, Harebakken Senter, tlf. 37 03 64 04 Grimstad, Oddensenteret, tlf. 37 04 48 82 Risør, Strandgt. 9, tlf. 37 15 23 22 BUSKERUD Åmot, Åmotsenteret, tlf. 32 78 56 53 Drammen, Gulskogen Senter, tlf. 32 89 09 90 HEDMARK Hamar, Maxi Hamar Storsenter, tlf. 62 12 01 62 HORDALAND Kleppestø, Kleppestø Senter, tlf. 56 14 89 90 Etne, Etne Senter, tlf. 53 75 61 71 Arna, Øyrane Torg, tlf. 55 24 35 11 Loddefjord, Vestkanten Storsenter, tlf. 55 50 89 60 Nesttun, Østre Nesttunvei 10, tlf. 55 11 77 57 Stord, Borggaten 9, tlf. 53 40 20 10 Voss, Vangsgata 38, tlf. 56 51 27 80 Isdalstø, Knarvik Senter, tlf. 56 35 00 93 Bergen, Bergen storsenter, tlf. 55 32 39 90 Rådal, Bergen, Lagunen Storsenter, tlf. 55 13 04 58

MØRE OG ROMSDAL Ålesund, AMFI Stormoa, tlf. 70 14 30 61 NORD-TRØNDELAG Levanger, Magneten Kjøpesenter, tlf. 94 14 14 14 Stjørdal, Torgkvartalet, tlf. 74 82 72 20 Verdal, AMFI Verdal, tlf. 94 14 14 14 NORDLAND Mo i Rana, Domus Senter, tlf. 75 15 55 55 OSLO Oslo, Gunerius Senter, tlf. 22 17 10 97 Oslo, CC-Vest, tlf. 22 73 21 66 Oslo, Bryn Senter, tlf. 22 27 96 96 Oslo, Storo Storsenter, tlf. 22 71 32 33 ROGALAND Kopervik, Hovedgt. 46, tlf. 52 85 63 33 Sauda, Rådhusgt 31, tlf. 52 78 28 96 Skudeneshavn, Kirkevn. 12, tlf. 52 82 82 07 Åkrehamn, AMFI Åkrehamn, tlf. 52 82 91 00 Bryne, M44, tlf. 51 48 48 15 Egersund, Kirkegt. 6, tlf. 51 49 12 72 Jørpeland, Ryfylkeveien 957, tlf. 51 74 95 90 Stavanger, Søregaten 18, tlf. 51 89 59 40 Stavanger, Haugåsveien 8, tlf. 51 58 99 91 Stavanger, Kilden senter, tlf. 51 82 91 50 Stavanger, Lars Hertervigsgate 3B, tlf. 51 52 10 20 Hafrsfjord, AMFI Madla, tlf. 51 31 55 77

SOGN OG FJORDANE Florø, Strandgata 35, tlf. 57 74 17 83 Førde, Hafstadvegen 15, tlf. 57 82 19 77 SØR-TRØNDELAG Trondheim, Trondheim Torg, tlf. 73 87 80 90 Trondheim, Solsiden Senter, tlf. 73 52 02 10 TELEMARK Bø, Gymnasbakken 6, tlf. 35 95 02 12 Porsgrunn, Down Town Senter, tlf. 44 77 89 22 TROMS Finnsnes, Storgt. 36, tlf. 77 84 15 09 Tromsø, Jekta Senter, tlf. 77 67 57 92 VEST-AGDER Flekkefjord, Kirkegt. 31, tlf. 38 32 22 85 Kristiansand, Markensgt. 35, tlf. 38 02 26 24 Kristiansand, Skippergata 21, tlf. 47 77 33 33 Kristiansand, Sørlandssenteret, tlf. 47 77 33 33 VESTFOLD Larvik, Nordbyen, tlf. 33 11 50 11 Holmestrand, Lang gt. 36, tlf. 33 05 11 20 Tønsberg, Farmandsstredet, tlf. 33 33 31 63 ØSTFOLD Sarpsborg, AMFI Borg, tlf. 69 10 39 00 Rolvsøy, Østfoldhallen, tlf. 69 33 71 90 Askim, Eidsbergvn. 1, tlf. 69 88 35 90

Lik oss på Facebook!

Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Det tas forbehold om trykkfeil og prisendringer samt at enkelte varer/tilbud kan bli utsolgt i perioden. Tilbudene gjelder til og med 31. juli 2013 eller så langt lageret rekker.

Bli inspirert og få med deg gode tips og tilbud. Våre butikker har også egne sider.

www.elitefoto.no

Elitefoto tom 31juli  
Advertisement