Page 1

Lise Go’guttenen♥ ter • 2013 Liker • Komm

DERMICA SANS HUDPLEIE

NYCOPLUS OMEGA-3

-50

%

-50

%

HELE SERIEN

HELE SERIEN

Vår kunnskap – din trygghet Tilbudene er på veiledende priser og gjelder f.o.m. 11. september t.o.m. 1. oktober 2013. Tilbudsprisene er maksimumspriser. Forbehold om utsolgte varer og trykkfeil.


XXXXX HUDPLEIE

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

-50% på hele dermica SANS-serien. Hudpleie som tilfører fuktighet og næring. HÅNDKREM & HÅNDSÅPE

ANSIKTSPLEIE

Dag- og nattkrem med hyaluronsyre er fuktighetsgivende, pleiende og virker utglattende på fine linjer. Mildt parfymert. Øyekremen har høyere innhold av hyaluronsyre. Uten parfyme.

Før fra kr 114,90

NÅ FRA KR

Håndkremen tilfører mye fuktighet og næring, og har en fyldig og behagelig konsistens. Håndsåpen er en skånsom såpe som beskytter huden uten å tørke den ut.

57,-

Før fra kr 44,90

RENSEPRODUKTER Rensemelk som renser effektivt uten å tørke ut huden. Ansiktsvannet frisker opp og fjerner de siste restene av rensemelken. Mildt parfymert.

Før fra kr 79,90

Før fra kr 34,90

NÅ FRA KR

22,-

NÅ KR

27,-

DEODORANTER

NÅ FRA KR

Antiperspiranter med 24 timers effekt. Har en behagelig og kremet konsistens. Med og uten parfyme.

3990

RENSESERVIETTER

Facial Cleansing wipes som skånsomt og effektivt fjerner make-up og urenheter. Eye make-up remover pads fjerner enkelt makeup fra øynene, uten olje og alkohol.

-50%

Før kr 54,90

VÅRT KVALITETSSTEMPEL – QUALITY APPROVED BY APOTEK 1.

NÅ FRA KR

17,-

Det ligger en ekstra trygghet i å kjøpe produkter som er utviklet av Apotek 1. Når du ser kvalitetsstempelet vårt kan du stole på at vi har vært kritiske på dine vegne, slik at du kan gjøre en trygg og god handel.

Les våre gode råd & handle trygt og enkelt på www.apotek1.no

BODYLOTION & DUSJOLJE

Bodylotion gir den næringen og fuktigheten huden din trenger. Dusjoljen er ideell for deg med tørr hud.

Før kr 89,90

NÅ KR

4490


TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Nå lanserer Vichy spennende og innovative NYHETER innenfor ansiktspleie! VICHY IDÉALIA LIFESERUM

Booster øyeblikkelig hudens glød og gir en frisk og jevn hudtone. Tretthetstegn viskes ut og huden fremstår fornyet med en yngre og friskere utstråling.

VICHY LIFTACTIV SERUM 10 FOR ØYE OG VIPPER Øyeblikkelig strålende effekt, styrker vippene og gir et mer åpent blikk! Påføres i hele øyeområdet.

VICHY

100% effektivitet – Vichy benytter seg av den nyeste teknologien og de beste ingredienser for å kunne utvikle effektive produkter med målrettet og vedvarende effekt. 100% toleranse – Vichys termalske kildevann er grunnsteinen i alle Vichys produkter. Vannet inneholder hele 15 forskjellige mineraler og har gunstig effekt på huden. 100% nytelse – Vichy hudpleie gir en utsøkt nytelse og følelse av velvære, uansett hudtype og alder.

Pigmentflekker Er du en av dem som har pigmentflekker i ansiktet? Da er du ikke alene. Mange kvinner over 30 år opplever hyperpigmentering i større eller mindre grad. Hyperpigmentering kommer ofte sammen med hormonelle forandringer som graviditet, overgangsalder eller etter mange år med p-piller. Den kanskje hyppigste formen for hyperpigmentering er solflekker og aldersflekker. Har du allerede fått pigmentflekker, bør du bruke solprodukter med høy solfaktor, da sol kan forverre plagene.

EUCERIN EVEN BRIGHTER

Reduserer pigmenteringen for en jevnere og mer strålende hudtone. Serien består av dag- og nattkrem, serum og spot corrector. Bruk produktene sammen for optimal effekt.

FRA KR

17990

ANSIKTSPLEIE


ANSIKTSPLEIE

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Nuxe ansiktspleie – skjønnhet fra naturen En av Frankrikes ledende hudpleieserier med naturen som inspirasjon. Den innovative serien dekker ethvert hudpleiebehov – til både ansikt og kropp. Samtlige produkter er uten parabener.

NUXE

-30

%

ANSIKTSPLEIE

NUXE ANSIKTSRENS

Renseprodukter med blomstervann fra damaskrose virker beroligende og mykgjørende på huden og har en herlig duft. Før fra kr 169,90 NÅ FRA KR

11890

NUXE NIRVANESQUE

Ansiktspleie som motvirker første aldringstegn ved hjelp av planteekstrakter som hemmer hudens mikrospenninger, fungerer utglattende og tilfører rikelig med fuktighet.

NÅ FRA KR

Ansiktspleie som metter huden med fuktighet som varer dagen og natten igjennom takket være 8 ulike typer plantemelk, aloe vera og naturlig hyaluronsyre.

NÅ FRA KR

Før fra kr 299,-

40+

25+

Før fra kr 249,-

NUXE CRÈME FRAICHE

174,-

55+

NUXE MERVEILLANCE

Anti-aldringspleie til voksen hud. Kremen har utfyllende og reverserende egenskaper, samt vil virke forebyggende mot videre NUXE MERVEILLANCE fremtredelse av aldringstegn. Anti-aldringspleie til voksen hud. Før fra kr 389,000,-

Les våre gode råd & handle trygt og enkelt på www.apotek1.no

209,-

NÅ FRA KR

272,000,-

NUXE NUXURIANCE

Oppstrammende pleie som også fungerer motvirkende på pigmenteringer. Aktive ingredienser vil virke oppbyggende på huden innenfra og gi en optimal glød. Før fra kr 399,-

NÅ FRA KR

279,-


HUDPLEIE

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Exomega – førstehjelp til tørr hud Hudpleieprodukter basert på havrekimekstrakt som demper irritasjoner, virker kløestillende og er gjenoppbyggende.

-30

% NY OG UNIK STERIL LUFTTETT PAKNINGSPATENT

A-Derma er en produktserie for de med tørr, svært tørr, irritert og skadet hud. Produktene er fuktghetsgivende og behandlende samtidig som de lindrer og roer ned huden. Exomega-produktene er spesielt utviklet for å ivareta hudens naturlige barrierefunksjon og inneholder blant annet havre og omega-6. Kan brukes av baby, barn og voksne. Før fra kr164,90

Alle deodoranter

NÅ FRA KR

115,-

-30% STØRRE SVETTEPROBLEMER? Da kan du prøve antiperspiranter med høyt innhold av aluminiums-salter, som f eks Stop 24. Dette er svært effektivt, men bør ikke brukes på sår og ømfintlig hud.

Deodoranter reduserer svettelukten uten å påvirke svetteproduksjonen, mens antiperspiranter reduserer mengden med svette. Mange produkter er en kombinasjon av disse. Har du atopisk eksem, sensitiv hud eller allergi, bør du bruke produkter uten parfyme eller produkter spesielt tilpasset sensitiv hud. Før fra kr 36,00 NÅ FRA KR

25,-


KOSTTILSKUDD

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Spiser du for lite? Bruk næringsdrikker!

FLERE GODE RÅD OM DÅRLIG MATLYST! Ta med en gratis brosjyre neste gang du er på APOTEK 1

Spør oss på Apotek 1 om næringsdrikker - de er utviklet spesielt for deg som trenger ekstra næring i hverdagen, de smaker godt og er lette å drikke! Fullverdige næringsdrikker inneholder alt du trenger. Næringsdrikker kan i enkelte tilfeller dekkes på blå resept – snakk med legen din!

FULLVERDIGE NÆRINGSDRIKKER – ET LITE MÅLTID PÅ FLASKE

DET FINNES EGNE NÆRINGSDRIKKER TIL BARN.

En flaske tilsvarer to brødskiver med pålegg og litt ekstra med vitaminer og mineraler

Som eneste næring kun i samråd med lege. Barn med vedvarende spiseproblemer bør ta kontakt med lege.

Hold deg aktiv lenger!

OMEGA-3 TILSKUDD SOM TAR VARE PÅ HJERNEN DIN

PROTEINRIKT NÆRINGSTILSKUDD MED VITAMINER OG MINERALER

FortiFit er et næringstilskudd for eldre med aldersrelatert tap av muskelmasse, -styrke og -funksjon. 280 g.

KR

-30%

14990

Les våre gode råd & handle trygt og enkelt på www.apotek1.no

Triomar Memorex er ren høykonsentrert Omega-3 med høy andel DHA (70%) for hjernen. 100 stk. Før kr 299,-

NÅ KR

209,-


SØVN

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

God natt ... En god natts søvn er avgjørende for å få energi og overskudd til å møte en ny dag. Men de fleste av oss vil oppleve perioder hvor vi sover dårlig og ikke er uthvilte om morgenen. Ved kortvarige søvnproblemer kan enkle grep være nok. Strekker problemene seg over lengre tid, bør du få hjelp hos lege. Spør oss om råd.

-30% VALERINA NATT

Tradisjonelt plantebasert legemiddel med valerianarot, humleblomst og sitronmelisse til bruk ved lette søvnforstyrrelser. 40 stk. Før kr 139,90

NÅ KR

9790

-30% VALERINA FORTE

Plantebasert legemiddel med valerianarot for lindring av mild uro og søvnforstyrrelser. 80 stk. Før kr 179,-

NÅ KR

125,-

-30% SNORKEDEMPENDE SPRAY

Silence sprayes lengst bak i halsen og gjør at snorkelyden dempes. 50 ml. Før kr 207,-

NÅ KR

14490

HELE SERIEN

-30

%

COMPLETE BRA! KOSTTILSKUDD. Før fra kr 99,90

NÅ FRA KR

6990


INTIM

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

-3 0%

Intimpleie Intimsåper og servietter har en pH verdi som er tilpasset underlivet. Intimservietter er smarte å ha i vesken for en rask vask når man er på reise eller på hytta uten tilgang på vann.

-30

%

Så mild at den også kan brukes uten vann

DERMICA INTIM BIND & TAMPONGER

Produktene er spesielt utviklet for Apotek 1 og består av ultratynne bind med vinger, silkemyke tamponger med avrundet tupp og myke og diskré truseinnlegg.

NÅ FRA KR

1390

-3 0%

Før fra kr 19,90

VED TØRRE OG SKJØRE SLIMHINNER

NÅ FRA KR

31,-

Før kr 79,90

NÅ KR

5590

-3 0%

Før fra kr 44,90

ACO Intimate Care Soothing Cream mykgjør det følsomme underlivet for eksempel etter rengjøring. Uten parfyme. 50 ml.

Reseptfritt legemiddel som inneholder klotrimazol. Les pakningsvedlegget før bruk.

DERMICA INTIM

TIL BEHANDLING AV SOPPINFEKSJON I UNDERLIVET

Milde og skånsomme intimprodukter, med lav pH-verdi som bidrar til å opprettholde den naturlige balansen i underlivet. Uten parfyme. Før fra kr 24,90 Les våre gode råd & handle trygt og enkelt på www.apotek1.no

NÅ FRA KR

17,-

Canesten Kombinasjonspakning med vagitorie og krem. 1 vag./20 g krem.

KR

179,-


TIPS & TILBUD

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Unngå trette og hovne ben Støttestrømper forebygger trette og hovne ben og gir økt velvære når du står eller går mye. Strømpene øker blodsirkulasjonen, kan forebygge leggkramper og redusere risiko for blodpropp på flyturer og lange bilturer. Støttestrømper kan benyttes av alle. Hos Apotek 1 finner du et bredt utvalg støttestrømper i ulike farger og modeller slik at du lett kan finne en strømpe som passer for deg i jobb, på reise eller i det daglige.

line Stine Caro snart barn ; ) Mor, farmoegnter • 2013

ALLE STØTTESTRØMPER TIL KNE

-30% Før fra kr 189,90

Liker • Kom

NÅ FRA KR

13290 -3 0%

Gravid? BEST I TEST foreldre.no

CLEARBLUE FERTILITETSMONITOR Hjelper deg med å kartlegge dagene du er mest fruktbar.

KR

1399,-

CLEARBLUE GRAVIDITETSTEST Digital graviditetstest med ukeindikator.

KR

175,-

a1 GRAVIDITETSTEST Digital graviditetstest. 2 stk.

KR

18490

LIFELINE GRAVID OG AMMENDE Kosttilskudd til gravide og ammende. 4 x 30 stk. Før kr 254,-

NÅ KR

177,-


XXXXX RØYKESLUTT

TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Slutte å røyke? Klart du kan! Studier viser at du faktisk har dobbelt så stor sjanse for å lykkes hvis du bruker legemidler som inneholder nikotin for å lindre nikotinabstinensene. Dette gjør at du kan konsentrere deg om å bryte innlærte vaner forbundet med det å røyke. Vi i Apotek 1 hjelper deg gjerne med å finne riktig type og styrke på nikotinlegemiddel! Har du tenkt på å kutte røyken for godt, eller redusere forbruket ditt? Hvorfor ikke starte i dag?

E H Y N

T! N

Nicorette Munnspray begynner å lindre røyksuget etter kun ett minutt!

ET H Y N

A Y SM

!

K!

-3 0%

Reseptfrie legemidler. Brukes ikke ved graviditet og amming. Gravide som røyker, oppfordres til å slutte å røyke uten bruk av farmakologiske hjelpemidler. Ved hjerte- og karsykdommer skal Nicotinell/ Nicorette kun brukes i samråd med lege. Nicotinell/Nicorette inneholder nikotin, og det kan være en viss tilvenningsfare. Les pakningsvedlegget før bruk.

E NYH

T!

A1 PRODOX JUNIOR FLUORTANNKREM MED SMAK AV FRUKTMINT Før kr 29,90

NÅ KR

2090

JORDAN TANNBØRSTER TIL BARN Før kr 39,90

Les våre gode råd & handle trygt og enkelt på www.apotek1.no

NÅ KR

2790

JORDAN TANNTRÅD MIRACLE TIL BARN Før kr 34,90

NÅ KR

24,-


TIPS, RÅD OG TILBUD TIL DEG.

Forkjølet?

MELKESYREBAKTERIER

Nysing, tett nese, sår hals, hoste, hodepine og lett feber er vanlige sykdomstegn ved forkjølelse. Vanligvis varer en forkjølelse inntil en uke, men en eventuell hoste kan vare lenger. Det finnes ingen legemidler som kan helbrede forkjølelse, men man kan lindre symptomer som tett nese, sår hals og hoste slik at det blir lettere å komme seg igjennom sykdomsperioden.

TETT NESE? SALTVANNSPRAY RENSER NESEN

ÅPNER NESEN

Saltvann har en rensende effekt i nesen. Det er derfor en fordel å rense nesen med saltvann før du evnt. bruker slimhinneavsvellende nesespray.

NESESPRAY

Slimhinneavsvellende nesespray som brukes lokalt i nesen for å lette luftpassasjen ved tett nese ved forkjølelse. Skal ikke brukes i mer enn 7 dager i strekk.

HOSTE?

Idoform Classic Plus ved behov for et daglig tilskudd eller i forbindelse med antibiotikakur. 20 stk.

FEBER?

MOT SLIMHOSTE

Bisolvon løser opp slimet i luftveiene og gjør det lettere å hoste opp.

Reseptfritt legemiddel som inneholder bromhexin. Les pakningsvedlegget før bruk.

-30%

LINDRER VED HOSTE

Dekadin Hot Drink virker lindrende ved hoste og andre forkjølelsessymptomer. 10 poser. Før kr 79,90

NÅ KR

5590

MOT HODEPINE, MUSKELOG LEDDSMERTER F.EKS. VED FEBER OG FORKJØLELSE Virker raskere enn andre paracetamoltabletter ved inntak av 2 tabletter om gangen. 20 stk. Reseptfritt legemiddel som inneholder paracetamol. Les pakningsvedleggetfør bruk.

-3 0%

Reseptfritt legemiddel som inneholder xylometazolin. Les pakningsvedleggetfør bruk.

FORKJØLELSE XXXXX

ULLUNDERTØY TIL BABY & BARN

Wool Exclusive ullundertøy til barn er laget av 100% merinoull som ikke klør. Str. opp til 12 år. Før fra kr 129,- pr del

NÅ FRA KR

90,- PR DEL


NORGES LEDENDE APOTEKKJEDE

293 APOTEK

Høyt blodtrykk?

Apotek 1 selger blodtrykksmålere til bruk på håndledd eller overarm. Ved egenmåling av blodtrykket er det viktig å bruke apparatet riktig. Spør på apoteket eller se www.apotek1.no/video/slik-maaler-du-blodtrykk. Viser målingen at du har høyt blodtrykk, må du alltid kontakte lege. Du må aldri endre behandlingen av høyt blodtrykk etter egne blodtrykksmålinger, uten samråd med lege.

-50

%

BLODTRYKKSMÅLER TIL HÅNDLEDD

Elektronisk blodtrykksmåler med stor skjerm som gjør det lett å lese av resultatet. Før kr 499,-

NÅ KR

249,-

APOTEK 1 STØRST OGSÅ PÅ NETT! Besøk oss på www.apotek1.no

BLODTRYKKSMÅLER TIL OVERARM

Elektronisk blodtrykksmåler med ekstra stor skjerm som gjør det lettere å lese av resultatet. Før kr 599,-

apotek1.no

NÅ KR

299,-

Apotek1 tom 1oktober  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you