Page 1

Poink Organiseert activiteiten voor lesBIsche vrouwen vanaf 25 jaar in Arnhem-Nijmegen. Uitnodiging Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen, dat weet iedereen die voor het eerst kwam, er is altijd een heel open sfeer. Iedere maand organiseert poink een of meerdere activiteiten. Activiteiten Wil jij zelf ook een keer iets organiseren? Neem contact op met Mariëtte van het activiteitenteam van Poink. Zij helpen je graag met de organisatie van je idee. Mail naar poinkactiviteiten@gmail.com. Op www.poink.info vind je een handig stappenplan.

Contactgegevens www www.poink.info facebook facebook.com/ Poink.ArnhemNijmegen twitter @PoinkArnhem poink algemeen poink@poink.info activiteitenteam poinkactiviteiten@gmail.com Op facebook houden we je op de hoogte van alle activiteiten binnen Poink, leuke feestjes, een filmpje dat zich spontaan aandient…. Kortom: een soort aanvulling op de nieuwsbrief. Wil je de POINK-berichtjes ook in op je facebook? Benieuwd wat er zoal voorbij komt? Kijk snel op facebook

Poink activiteiten Poink gaat poolen en aansluitend naar Kiss Kiss club Op zaterdag 7 december ben je welkom voor een gezellige avond poolen. En, als je zin hebt, ga je daarna met Poink mee naar het Kiss Kiss feest in Nijmegen. We verzamelen om 19.30 uur bij House of Billiards in Nijmegen. Daar kunnen we alvast een drankje doen, kennismaken en de ‘teams’ samenstellen. Poink heeft een aantal pooltafels gereserveerd en om 20.00 uur beginnen we dan met poolen. De kosten voor het poolen zijn ± 6 euro per persoon, de drankjes zijn voor eigen rekening. Je vindt House of Billiards aan de Graafseweg 39, dat is dicht bij het centrum van Nijmegen. De pooltafels zijn gereserveerd tot 22.00 uur. Daarna kun je meeborrelen als je daar zin in hebt. Aansluitend is er vanaf 23.00 uur in Doornroosje in Nijmegen het Kiss Kiss feest. Dit feest wordt zes keer per jaar georganiseerd door het COC Nijmegen. Het is een leuk feest waar je lekker kunt dansen in een relaxte sfeer. Zo worden er in de grote zaal top 40 hits en jaren ’80 en ’90 tunes gedraaid. Ben je nog nooit naar de Kiss Kiss geweest, ga dan vooral gezellig met Poink mee, iedereen is ooit voor het eerst geweest! Let op: kaartjes voor de Kiss Kiss dien je zelf te regelen. Dit kan via www.gaygo. eu De kaartverkoop is gestart en wees snel want de kaartjes zijn snel uitverkocht. Wil je niet mee poolen, maar wel gezellig mee naar de Kiss Kiss, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Voor het poolen en/of de Kiss Kiss kun je je aanmelden via: poinkpoolen@hotmail.com

Wanneer: zaterdag 7 december 2013 Hoe laat: 19.30 - ??? Waar: Nijmegen, House of Billiards en Doornroosje Kosten: € 6,- p.p. poolen. Drankjes en kisskissTicket voor eigen rekening Let op! Er zijn nog maar enkele plekken voor het poolen beschikbaar!!


Poink Sinterkerst Het feest van gezellig samen zijn kan ook dit jaar natuurlijk niet aan Poink voorbijgaan! Daarom gaan we dit vieren op zaterdag 14 december vanaf een uur of 19.30 uur onder het genot van lekker eten en drinken. Deze activiteit is helaas al helemaal vol! Wij wensen iedereen veel sinterkerst plezier en horen graag hoe het is geweest!

Poink Borrel Kom op zondag 29 december weer gezellig borrelen! De Poink borrel vindt plaats eens in de twee maanden op de laatste zondag van die maand in café Njoy in Arnhem (Bovenbeekstraat 5). De borrel begint altijd om 15.00 uur en zien wel wanneer de laatste dame het pand verlaat. Je hoeft je niet aan te melden van tevoren. Kom gewoon spontaan langs en sluit je aan voor een gezellige namiddag met een heleboel leuke vrouwen. Wie voor het eerst komt óf alleen komt: Mariëtte en Nicole heten je graag welkom en maken gerust even een praatje met je of stellen je voor aan andere borrelaars. Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen, dat weet iedereen die voor het eerst kwam, dus er is altijd een heel open sfeer. Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar in de omgeving Arnhem/Nijmegen. Datum: zondag 29 december 2013 Tijd: vanaf 15.00-..uur Plaats: Café Njoy, Bovenbeekstraat 5, Arnhem Kosten: gratis, drankjes voor eigen rekening Aanmelden: is niet nodig!

Poink Loesje workshop “Liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen”, “Blijf je vanavond bij me winterslapen” of “Jongensdromen Ook leuk voor meisjes”, bijna iedereen kent de vrolijke en inspirerende posters van Loesje wel. Op zondagmiddag 12 januari gaan we in een workshop ontdekken hoe we als groep zelf een echte Loesje tekst kunnen schrijven. De leukste teksten worden uiteindelijk tot een echte poster bewerkt en krijg je toegestuurd! Voor meer informatie over Loesje of om gewoon even lekker hardop te lachen om de leuke posters die er al zijn: www.loesje.nl. Zin om zelf ook teksten voor posters te schrijven? Er is maar plek voor 10 personen, dus meld je snel aan via poinkloesje@ gmail.com! De workshop kost €17,50 euro per persoon (bij tien aanmeldingen) en het vindt plaats in het Loesje pand in Arnhem. Deze activiteit wordt georganiseerd door Yvette. Wanneer zondagmiddag 12 januari 2014 Hoe laat 14.00 - ca. 16.30 uur Waar Loesje pand in Arnhem (Hommelsestraat 65) Kosten €17,50 per persoon (bij 10 personen) Aanmelden poinkloesje@gmail.com


Poink Parade Tijdens de Poink Parade vieren we 4 jaar Poink!! We willen die dag via allerhande workshops en diverse activiteiten een leuke doorsnede laten zien van Poink. Dat alles zal gebeuren op één centrale locatie in Arnhem. We hopen zoveel mogelijk Poinkers op de been en met elkaar in contact te brengen. Uiteraard wordt deze dag borrelend afgesloten in Njoy!

Wanneer: Hoe laat: Waar: Aanmelden: Kosten:

zondag 16 februari Parade: van 14.00-16.30, Borrel: vanaf 17.00 Arnhem poink.parade@gmail.com, voor de borrel is aanmelden niet nodig Parade entree: 5 euro (inclusief koffie en thee) Drankjes bij de borrel in Njoy zijn voor eigen rekening.

Poink agenda Houd allemaal de volgende datum in je agenda vrij! 23 maart - Roze wandeling Amsterdam

Introductie: oproepjes via Facebook Al vaak kwam de vraag voor oproepjes. Om bijvoorbeeld samen naar een feestje te gaan, een museumbezoekje te plannen of om te kijken of je mee kunt rijden met iemand naar een poink-activiteit. Oproepjes om samen iets te ondernemen dus. Sinds oktober is “Poink oproepjes” actief, een geheime facebookgroep. Omdat de groep geheim is, kun je deze niet vinden via een zoekactie op facebook. Lid worden van Poink oproepjes? Wie al lid is, kan andere facebookvrienden uitnodigen. Je kunt lid worden via iemand die al lid is. Ken je nog niemand van Poink via facebook? Dan kun je ook een mailtje sturen naar poink@poink.info om toegevoegd te worden.


Niet Poink wel leuk 7 december Shout wageningen - Global Warming Brrrrrrrrr, vind je het ook zo koud buiten? Niet getreurd, want bij SHOUT is het altijd warm! Kom op 7 december naar SHOUT en doe samen met ons alsof het zomer is! Zomerse muziek, aankleding en drankjes, niets is ons te gek. Trek je zomerse kledij aan en kom naar de Wilde Wereld (Burgtstraat 1, Wageningen). De deuren gaan open om 22 uur en entree is gratis. http://shoutwageningen.nl/ 8 december Femcafé Arnhem Fem Xtra - women only Elke 2e ZONDAG van de maand 17:30 - 21:00 uur met DJ Mo. Een relaxte, sfeervolle ontmoetingsplaats voor vrouwen die van vrouwen houden en openminded vrouwen. Chillen, flirten, kletsen en dansen op de lekkerste classics, eigentijdse tracks, R&B en world beats. http://www.zijaanzij.nl/events/4522/Femcaf.html 21 december Marmalade Arnhem Come and get sticky at Marmalade! The idea behind Marmalade is about creating a ‘gezellige’ dance evening for Homo’s, Lesbo’s and their friends, where the music is a mixed bag of ‘good tunes’ ranging from Disco, Funky House, Latin, Electro and pop…with less emphasis on the commercial hits. If you’re looking for a new type of mixed Gay night with a friendly atmosphere, fun attitude, good music with more than one or two brilliant ‘floor fillers’…then dust off your dancing shoes and join us in the upstairs room at Luxor Live! http://www.luxorlive.nl/agenda/3679/$ID_682/marmalade/ 11 december Mets Café Quiz Nijmegen Woensdag 11 december presenteren wij weer de Café Quiz. Stel een team samen van tot vijf vrienden, kennissen, familie of collega’s en ding mee naar leuke prijzen. De categorieën zijn afwisselend en de laatste ronde bestaat altijd uit leuke muziekfragmenten. Dat wordt dus weer een gezellig avondje gezonde competitie voor slechts € 2,50 per persoon! http://www.cafe-mets.nl/ 27 december Kiss Kiss Club X-mas Special Nijmegen Ook dit jaar weer een spetterend feest met de Kerst! Op Derde Kerstdag! Het Kiss Kiss feest wordt zes keer per jaar georganiseerd door het COC Nijmegen. Het is een leuk feest waar je lekker kunt dansen in een relaxte sfeer. Zo worden er in de grote zaal top 40 hits en jaren ’80 en ’90 tunes gedraaid. http://kisskiss.nl/ La Vita Sint- of Kerstcadeautjes nodig? Lesbisch webmagazine LaVita heeft in haar webshop een groot aantal artikelen tijdelijk in prijs verlaagd. De aanbiedingen gelden t/m 31 december 2013. Lezers van de Poink-nieuwsbrief krijgen 5% extra korting op alle dvd’s, e-books en sextoys - óók op al afgeprijsde artikelen! Gebruik deze kortingscode: LVPoink13 Je kunt de code meerdere keren gebruiken. Hij blijft geldig t/m 31 december. Is het een cadeautje? Het LaVita-team staat te trappelen om je cadeautje mooi in te pakken in Sint-, Kerst- of ander papier. En inpakken is gratis. http://la-vita.nl/

Poink nieuwsbrief december 2013  
Poink nieuwsbrief december 2013  

Poink nieuwsbrief december 2013

Advertisement