Villa Helmi - palvelut

Page 1

VILLA HELMI

Pitojen Helmi Ketunmaantie 1 www.pitojenhelmi.fi 0440384650 elina.pietila@pitojenhelmi.fi Facebook & Instagram: @pitojenhelmiPientä infoa Majoittujille on vapaata liikkumisaluetta oman majoittumispaikan lisäksi lasten leikkialue ja tulistelualue Aamupala tarjoillaan ma-pe klo 8.30-10.00 la-su klo 9.00-10.30 Helmen Pirtissä /sopimuksen mukaan Ilmoitathan erikoisruokavaliot!


Palvelut Tilallamme on omia ja alueemme yhteistyökumppaneiden artesaanituotteita myynnissä


Sauna ja Paljut Sauna 1h 30,Palju 3h 150,-


Pakopeli

Talvisodan rikos ja rakkaus uniikki pakopeli, joka perustuu tositapahtumiin kesto 75 min. 3-4 hlöä 120,5-6 hlöä 140 ,7-8 hlöä 160 ,9-10 hlöä 180 ,11-12 hlö 200 ,Soita, ja varaa oma pelisi numerosta 0440384650


Koti-museo

Soita ja avaamme mielellämme oven 0440384650


Tekisikö mieli jotain? Kysy keittiöltä!

Soita 0440384650 elina.pietila@pitojenhelmi.fi


Paikkoja joissa suosittelemme käymään


Tarjoamme laadukkaat kosmetologin palvelut Limingassa. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja varaa itsellesi ihana elämyshoito viihtyisään hoitolaamme. Huom! Pitojen Helmeen majoittuville, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen hyvissä ajoin ennen majoittumista. Tilauksesta voimme järjestää tapahtumia ja hoitokokonaisuuksia myös ryhmille.

9,7 km päässä www.aakoo.net


Viihtyisä retkikohde kenelle vaan, eikä ole kovin kalliskaan. Paavolantie 83 C Liminka Puh. 08-384903 escurialzoo@hotmail.com

19km päässä www.kukka-jaelainpuistoescurial.fi


Liisanlinna Seikkailuliikuntapuisto Järjestämme kaikenlaisille ryhmille seikkailuja ja elämyksiä linnassa ja sen ympäristössä. Ota yhteyttä ja tuo tiimisi, kaveriporukkasi tai perheesi seikkailemaan! Lännentie 84A 91930 Ala-Temmes, Liminka make@liisanlinna.fi Puh: +35840 1851511 www.liisanlinna.fi / Liisanlinna

2,8 km päässä www.liisanlinna.fi


Paintball Areena - Astetta siistimpää paintballia Vauhdikkaita sisäpelejä, ilman perinteisten värikuulien sotkua, pelataan areenalla ympäri vuoden. Pelimuotoja on monia ja siksipä tämä hauskuus sopii kaikille. Uusi sisäpeliareena mahdollistaa yrityksen, perheen tai kaveriporukan hauskat, jännittävät ja nopeatempoiset pelit säällä kuin säällä. Olipa kyseessä vaikkapa synttärit, polttarit tai virkistyspäivä, viihdytte varmasti. Pelit pelataan kumisilla reball -kuulilla, uv- valojen loisteessa ja valitsemasi musiikin soidessa. Ohjaaja opastaa ryhmää tarvittaessa eri pelimuotojen valinnassa. Pelit sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Kerää kokoon 4-20 hengen porukka ja varaa vuorosi.

9,5 km päässä www.paintballareena.fi


Kotoisa Mylläämö on rouhea sisustuskauppa, jossa ripaus maalaisromantiikkaa sekä ajatonta skandinaavista sisustusta. Palvelumme perustuu korkeaan Tanskalaiseen laatuun sekä erinomaiseen palveluun. Meillä saa myllätä ja miettiä rauhassa. Poikkea ja huomaa, kuinka ainutlaatuinen liikkeemme on. Myllytie 2, 91950 Tyrnävä Avoinna ke, to, pe 12-18 ja la 11-15 Lämpimästi tervetuloa!

14km päässä www.kotoisamyllaamo.com


Style & Lifestyle! Naisille suunnattu myymälä vanhassa navetassa Limingassa. Myymme itse maahan tuomia asusteita sekä vaatteita. www.pikku-riikka.fi

8,5 km päässä www.pikku-riikka.fiTervehdys ihanainen, Kaipaisitko hieman hierontaa ja hemmottelua? Muistathan huoltaa ja hoitaa elämäsi tärkeintä ihmistä – sinua. Haluan muistuttaa sinua, että itsesi hoitaminen on sinun etuoikeus. Keho on ainut kotisi, missä elät koko elämän. Hyvinvointivalmennus Omin Voimin on kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoava yritys Limingassa. Järjestän ryhmille rentoutustyöpajoja sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtumia. Tavoitteenani on saada liikunnan ilo elämääsi ja tarvittaessa elämäntapamuutos, joka juurtuu osaksi arkeasi. Liikutan kaikenikäisiä ihmisiä. Liikunnan vastapainoksi tarvitaan myös kehonhuoltoa, jota tarjoan eri hierontahoitojen muodossa. Mielen huoltoon tarjoan elämäntaidonvalmennusta eli life coachingia sekä ohjattua rentoutusta. Jokainen on ansainnut hyvän olon, paremman kunnon ja elämän, jossa jaksaa tehdä niitä asioita, joista nauttii. Minun tehtäväni on tukea sinua tällä hyvinvoinnin matkallasi. Tee päätös omasta hyvinvoinnistasi jo tänään, sinä olet sen arvoinen. Rakkaudella, Susanna Mendelin-Sonny Hyvinvointivalmennus Omin Voimin Facebookissa ja Instagramissa @susannamendelinsonny. Hoitolani sijaitsee Limingassa, Teeritie 2 asunto C3. Soita p. 050 550 7665, jos teitä on pari/useampi, niin tulen ilolla Pitojen Helmen hoitamaan tai ohjaamaan teille vaikka rentouttavan joogan tai äänimatkan.

Hoitosuositukset, jos kehon lisäksi mielikin kaipaa rentoutumista: Tässä hoitosuositukset jumeille ja kireälle keholle:

8 km päässä www.ominvoimin.fi


Hailuodon Panimo on Suomen ensimmäinen luomupanimo. Valmistamme saksalaistyylisiä tasapainoisia luomuoluita paikalliseen maltaaseen ja puhtaaseen pohjaveteen tehtyinä. Ensimmäinen olut tuli kauppojen hyllyille toukokuussa 2017. Panimon yhteydessä on viihtyisä Pubi & Puoti jossa voi istahtaa oluelle ja syömään pientä purtavaa. Pubissa järjestetään myös panimokierroksia, oluttastingejä, olutjoogaa sekä keikkoja. Katso tarkempi ohjelma ja aukioloajat facebooksivuiltamme: www.facebook.com/hailuodonpanimo.

Sijaitsee upeassa Hailuodossa, jonne pääsee lautalla

66 km päässä www.hailuodonpanimo.fi


Paintball on vauhdikas urheilu- ja ajanvietelaji, jossa merkataan vastustajia värikuulan osumalla. Värikuulat ammutaan värikuulaaseilla eli merkkaimilla. Peliformaatteja on useita, mutta kaikissa saa liikuntaa väistellessään vastustajan osumia! Kaikki yli 13-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan. Voimme vastaanottaa jopa 20 henkilön peliryhmiä. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että pelit sujuvat turvallisesti ja kaikki pääsevät pelin tunnelmaan mukaan iästä ja sukupuolesta riippumatta. Takaamme ikimuistoisen pelielämyksen.

8,4 km päässä www.ketunmaa.fi


Visit Liminka Liminganlahden Luontokeskus Liminganlahti - Suomen kuuluisin kosteikkoalue! Liminganlahti on kansainvälisesti tunnettu ja arvokas lintuvesi sekä tärkeä muuttolintujen levähdysalue. Alueen n. 200 lintulajia voi bongata myös kiikareilla, joita voi lainata luontokeskuksesta. Matkaa kaksikerroksiselle lintutornille on luontokeskuksen pihasta n. 600 metriä. Leveä polku soveltuu liikuntaesteisille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville. Luontokeskuksen pihassa on myös nuotiopaikka ja pieni leikkipaikka lapsille. Tervetuloa! Fatbike-vuokraukset: 0400 452 300, info@topyha.fi Näyttelyt, luontoneuvonta ja koulaisohjelmat:

Liminganlahden luontokeskus, 040 832 1781, liminganlahti@metsa.fi


Visit Liminka Rantakylän virkistysalue Rantakylän alue on yksi monipuolisimmista virkistysja liikunta-alueista Suomessa. Alueelta löydät uimarannan lisäksi mm. frisbeegolf-radan, beach volley -kentät sekä hyvät lenkkeily- ja hiihtoreitistöt. Rantakylässä on myös mainiot marjastus-, metsästysja sienestysmahdollisuudet. Patikoinnin makuun kauniissa jokirantamaisemassa pääsee Limingasta Siikajoen rantaa pitkin kulkevalla Jatareitillä. Virkistysalueen palvelut: Uimapaikka laitureineen ja hyppytorni, auringonottoranta, uimapaikan huoltorakennus ja pukusuojat, rantalentiskentät. Talvisin avaintouintipaikka. 300-paikkainen katsomo, ajanottotorni, makkaranpaistoon puolikodat 2 kpl, hiihtomaa sekä pulkkamäki. Valaistut ladut/kuntoradat 8 kilometriä, metsälenkit 5 ja 8 kilometriä. Yhteys merilatuun ja luontokeskukseen. Alueen läpi kulkee Jataulkoilureitti. Suunnistuskartta ja kiintorastiverkko. 18-väyläinen frisbeegolfrata karttoineen, 1. tii on stadionalueella katsomon vieressä. Kuntotelineet sijoitettuna parkkipaikan ympärille. Koirien uintipaikka.


Visit Liminka Maastopyöräreitit Limingan maastopyöräreitit tarjoavat monipuoliset reitit kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille! Yli 100 kilometrin reitistö kutsuu sinut nauttimaan ja virkistymään! Maastopyöräilyretkesi aloitat helpoiten Liminganlahden luontokeskukselta, josta löydät Hotelli-Ravintola Liminganlahden tarjoilut ja majoituspalvelut, wc-tilat sekä uutuutena luontokeskuksen pihapiiristä pyöränkorjauspisteen. Reiteille pääsee suoraan myös Rantakylän virkistysalueelta. Maastopyöriä ja fatbikeja on mahdollista vuokrata Luontokeskukselta. Reitteihin ja palveluihin pääset tutustumaan tarkemmin alla olevista tuotekorteista. Fatbike-reitti auki myös talvisin!

Kesällä 2021 Häräntappoase Abrahamin kulttuuripuiston lavalla

Lisätietoja www.visitliminka.fi


Suosittelemme majoittumaan myös:

BB Villa Kauppilassa Uniikkia majoitusta upeassa miljöössä nelostien varrella Iijoen rannalla 35 kilometriä Oulusta pohjoiseen.


Toivomme, että viihdyt kanssamme. Toivomme, että löydät meidät sosiaalisesta mediasta: Pitojen Helmi/ Helmen Pirtti Ky pitojenhelmi Somea käyttäessäsi voit käyttää #pitojenhelmi , #helmenpirtti ja #villahelmipitojenhelmi Jätähän terveisiä meille luettavaksi vieraskirjaan! Sydämellisin terveisin, Pitojen Helmen väki

Tervetuloa uudestaan! Uudet varaukset: www.pitojenhelmi.fi ja elina.pietila@pitojenhelmi.fi 0440384650


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.