Page 1

Innvendig solskjerming ...

... oppleve design og et mangfold av farger

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 1

08.11.11 11:14


Kvalitet WAREMA-produkter står for toppkvalitet. Vi satser konsekvent på høyverdige materialer og toppkvalitet og tilpasser våre produkter og tjenester absolutt til dine behov. Autoriserte WAREMA-fagforhandlere, som har gjennomgått omfattende kursing, gir deg individuell veiledning og utvikler i fellesskap med deg en løsning som optimalt tilsvarer dine krav og ønsker. Kvalifisert veiledning, kompetent planlegging, pålitelig montering og kundeorientert service – tjenester som du kan forvente hos din WAREMA-fagforhandler.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 2

08.11.11 11:14


Innvendig solskjerming Et harmonisk og individuelt utformet bomiljø er helt avgjørende for at man trives. Med WAREMAs kreative solskjermingsløsninger setter du attraktive aksenter og sørger for optimale lys- og klimaforhold. Alle WAREMA-produkter er skreddersydd slik at du kan være sikker på at du har en solskjermingsløsning som føyer seg perfekt og harmonisk inn i boatmosfæren.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 3

08.11.11 11:14


Persienner Oppleve lys og skygge i perfekt harmoni – og nyte solen uten å gi avkall på privatlivet.

Persienner fra WAREMA skaper en helt individuell boatmosfære til en hvilken som helst tid på dagen. Lys eller skygger, fri utsikt eller en kveld hvor du kan sitte uforstyrret i en behagelig atmosfære – det finnes ingen grenser for din kreativitet. Uansett om du vil skjerme et vanlig vindu mot solen eller en dør eller en moderne arkitekturløsning over store flater, hos WAREMA finner du den passende persiennen til hvert eneste bruksområde. Persiennenes posisjon og lamellene justeres trinnløst hos WAREMA, noe som gjør at du kan sette imponerende lysaksenter, redusere energibehovet, unngå blendingseffekter og skjerme for nysgjerrige blikk utenfra. Avhengig av lamellenes posisjon er det likevel mulig å se ut av vinduet. WAREMA tilbyr fire forskjellige lamellbredder fra 16 mm til 50 mm slik at du finner den riktige løsningen uansett vindusformat.

Visste du?

For sikkerhets skyld Barnerom er lekerom: Barn er nysgjerrige, de vil klatre, leke og bråke. Inne i barnas rike er det ingen grenser for fantasien. Samtidig er det her det skjer flest ulykker blant småbarn. Hvis innvendig solskjerming er montert, er det viktig at betjeningselementene er sikret og fjernet slik at barna ikke kan få tak i dem. Det tilbehøret som trengs i så fall, f.eks. kjedeholder, snorvekt eller snorvikler, er allerede inkludert i leveringen fra WAREMA og er klar til bruk med noen få håndgrep. Spesielt sikkert og barnevennlig er WAREMAs løsninger med sveiv, sentertrekk og elmotor.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 4

08.11.11 11:14


Plisségardiner Mangesidige og fascinerende som arkitekturens verden – dette er plisségardinene fra WAREMA. Denne attraktive sol-, lys og siktbeskyttelsen forvandler nesten alle vinduer til et attraktivt lysobjekt.

På denne måten sørger du for solskjerming med stor effekt både for vanlige dør- og vindusformater og for skrå flater. Slik skaper du en perfekt boatmosfære som gjennomstrømmer rommet med behagelig, mykt lys. På dagtid en blende- og siktbeskyttelse, om natten en pålitelig løsning til mørkelegging av dine rom – plisségardiner fra WAREMA leveres i halvtransparent, ugjennomsiktig eller lystett utførelse alt etter hva de skal brukes til. Uansett om du velger dekor- eller unidesign – aluminiumselementenes farge er tilpasset materialet slik at du kan være sikker på at du velger en harmonisk løsning. Varianten der plisségardinen utstyres med to duker, gir deg et hav av muligheter når du vil leke med lyset som slipper inn.

Skrå flater ingen hindring Perfekt solskjerming i alle mulige former, farger og utførelser: Kompletterer ideelt moderne glassarkitektur.

Matcher perfekt For å garantere optimal virkning og et harmonisk totalbilde, utvikles alle farger og designer fra WAREMA sammen med kjente designere og fargepsykologer.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 5

08.11.11 11:14


Rullegardiner Raskt montert og lett å betjene – rullegardiner fra WAREMA sørger for effektiv solskjerming takket være enkel, innovativ teknikk.

På denne måten doserer du lyset optimalt og skaper et behagelig inneklima. Samtidig setter du attraktive designaksenter. Rullegardiner fra WAREMA leveres også til store vinduer og er tilgjengelige i mange forskjellige designer. Slik har du mulighet til å utforme en passende solskjermingsløsning til nesten alle vinduer. Den kan tilpasses perfekt til både bostilen og rommets karakter. Sideføringen (ekstra) er spesielt praktisk. Den stabiliserer duken slik at alt forblir på sin plass også når rommet luftes. På samme måte som for plisségardinene fra WAREMA er det mulig å danne en pålitelig solskjerming eller en løsning som gir fritt utsyn, alt etter duken.

Visste du?

Boring av hull ikke nødvendig

Aktiv for miljøet

Helt din stil

Betjening alt etter dine ønsker

Den nye, innovative rullegardinen med glasslist monteres direkte på vinduet uten å lage hull.

Tekstildukene som WAREMA bruker, er produsert på en bærekraftig måte. Substanser som ikke er trygge eller som ikke er tillatt, brukes ikke.

Det er mulig å utforme rullegardiner, panelgardiner og vertikale persienner alt etter dine personlige ønsker ved hjelp av digitaltrykk eller laserprosedyren.

Alle løsninger for innvendig solskjerming leveres enten med manuell betjening via sentertrekk, kulekjede, snor, stav eller sveiv eller med elmotor.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 6

08.11.11 11:15


7

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 7

08.11.11 11:15


Panelgardiner Store tekstilflater er med på å utforme rommet og sørger for enestående effekter. Lys og skygge leker diskret med hverandre og danner en helt spesiell atmosfære som får deg til å glemme stresset i hverdagen.

WAREMAs panelgardiner finnes i mange ulike designer og materialkvaliteter og forskjellig transparensgrad. På denne måten kan du tilpasse gjennomsiktigheten til dine personlige ønsker og behov og skape en enestående boatmosfære ved hjelp av denne effektive solskjermingen. Det er mulig å kombinere hver enkel design slik at det nesten ikke settes grenser for fantasien.

Visste du?

Panelgardinene fra WAREMA skjermer ikke bare effektivt mot innsyn og sollys, men fungerer like bra som skillevegg takket være en variabel oppdeling av duken også ved store vinduer.

Oppleve farger Mer enn 550 designer og nesten 200 farger til aluminiumskomponentene: Et perfekt grunnlag til å utforme innvendig solskjerming på en tiltalende måte.

Redusere strømkostnadene Effektiv innvendig og utvendig solskjerming kombinert med styringssystemer fra WAREMA sørger for et behagelig inneklima og reduserer på denne måten kostnadene for klimatisering og ventilasjon.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 8

08.11.11 11:15


Vertikale persienner Det er bare å kombinere det imponerende utseende til panelgardiner og fleksibiliteten til persienner. Det er nettopp denne kombinasjonen som gjør at WAREMAs vertikale persienner kan brukes til helt forskjellige formål.

Panelgardinene brukes både som elegant solskjerming og praktisk skillevegg og gir ethvert rom eller vinterhagen særpreg og atmosfære. En enestående designløsning som kan brukes både i et moderne bomiljø og i rom med klassisk innredning. Vertikale persienner fra WAREMA finnes både i rett og bøyd utførelse samt i flere spesialformer, noe som gjør dem like enestående og fleksible som selve vinduet eller døren de skal settes på. Ikke minst er det mulig å kombinere samtlige designer med hverandre.

Et stort utvalg Fargen til samtlige av de innvendige solskjermingsproduktene kan tilpasses hverandre. Vi tilbyr et fargekonsept som gjelder både persienner, plisségardiner, rullegardiner, panelgardiner og vertikale persienner.

Absolutt fleksibel Det er du som bestemmer hvor dukene skal plasseres. Vertikale persienner og panelgardiner byr på et hav av muligheter. 9

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 9

08.11.11 11:15


Innvendig solskjerming i vinterhagen Lys, rom og sol, også i den mørke årstiden – en drøm som det ikke er vanskelig å oppfylle også på våre bredder takket være vinterhager. Men for å kunne nyte vinterhagen året rundt, er det viktig å ta hensyn til noen avgjørende ting: en effektiv solbeskyttelse og et moderne styringssystem.

Plisségardiner Plisségardiner løser de problemer som oppstår i forbindelse med innvendige solskjermingsprodukter. Individuelle vindusløsninger som ofte brukes i vinterhager, kan skjermes mot solen ved hjelp av mange forskjellige spesialformer.

Rullegardiner WAREMAs plafondrullegardin er en rullegardin som kan alt. Den skjermer godt mot solen, spesielt store og skrå glassflater i vinterhagen. Mottrekkssystemet sørger for at duken alltid holdes stramt.

Panelgardiner Den enkle utformingsløsningen: Med panelgardiner er det mulig å sette imponerende designaksenter også på store vinduer. Betjeningen via trekksnor eller stav er enkel og komfortabel.

Vertikale persienner Vertikale persienner fremhever rommets arkitektur og spesielle karakter. Lyset reguleres nøyaktig og lett, og det slippes ikke inn mer dagslys enn det du selv ønsker. En fornuftig løsning når det gjelder siktbeskyttelse og utsikt.

Persienner Persienner er den ideelle solskjermingen av store flater. Gjennom nøyaktig plassering av lamellene slippes dagslyset målrettet inn i rommet.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 10

08.11.11 11:15


Innvendig solskjerming på takvinduer i boliger Boliger under taket har en helt spesiell sjarm, men de varmes opp i løpet av kort tid. Derfor er det spesielt viktig å bruke pålitelig solskjerming. WAREMA-produkter til takvinduer i boliger gir nødvendig beskyttelse og sørger med sin attraktive design til en behagelig boatmosfære.

Plisségardiner Med plisségardiner fra WAREMA har du en solid og attraktiv solskjerming uansett om de brukes til sikt- og blendebeskyttelse eller til mørkelegging. Store monteringshøyder takles uten problemer takket være betjeningsstaven.

Eksklusive rullegardiner Styreskinnene på siden sørger for en pålitelig mørkelegging av rommet. Duken kan flyttes ved hjelp av betjeningsstaven også ved store monteringshøyder.

Persienner Forskjellige løsninger til sikt- og blendebeskyttelse med trinnløs sperring og bekvem betjening, også ved store monteringshøyder. Lyset slippes inn og reguleres ved hjelp av en snuknapp.

Standard rullegardiner Standard rullegardiner fra WAREMA har holdeinnretninger på siden som sørger for at duken sitter sikkert på plass. Dermed er dette en sikt- og blendebeskyttelse som er både effektiv og rimelig.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 11

08.11.11 11:15


Styringssystemer Optimal solskjerming uten flere håndgrep uansett situasjon: Takket være WAREMAs komfortable, sikre og pålitelige styringssystemer er det mulig å tilpasse løsningene for innvendig solskjerming alltid perfekt til den enkelte situasjonen.

Kombinasjonen av solskjerming og et intelligent styringssystem gjør at det alltid er et optimalt og behagelig klima i rommene selv om du ikke er hjemme. Uansett om du velger en radioløsning, det modulære systemet Wisotronic eller vårt toveis system WMS. Du kommer til å sikre deg en effektiv og pålitelig løsning.

Wisotronic Solskjerming med høy betjeningskomfort: Wisotronic overvåker vindhastighet, lysstyrke, klokkeslett og temperatur og regulerer automatisk posisjonen til WAREMAs solskjermingsløsning. Systemet overbeviser med sitt moderne og edle utseende. Et fargedisplay og berøringsømfintlige sensorknapper samt en sensor-dreiehjul sørger for en komfortabel betjening som også er mulig via EWFS håndholdt sender.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 12

08.11.11 11:16


EWFS – den intelligente radioløsningen Ved hjelp av det enhetlige WAREMA-radiosystemet (EWFS) kan du styre solskjermingen eller lyset spesielt komfortabelt via radiostyring. Det er mulig å utvide det modulære systemet helt individuelt uten at det blir mye arbeid i forbindelse med installeringen. På denne måten er EWFS den ideelle styringsløsningen under moderniseringen eller nyanskaffelse.

WMS – WAREMA Mobile System Komfortabelt, pålitelig og mobilt: Vårt nye toveis radiosystem forener veivisende teknikk og edel design. Via WMS håndholdt sender eller den sentrale styringen har du alltid tilgang til dine produkter – uansett om det dreier seg om rullesjalusier, fasadepersienner, markiser eller belysning. En eneste sender er alt du trenger.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 13

08.11.11 11:16


Designer og farger Et fargerikt mangfold i stedet for å være grå og ensformig. WAREMA-kolleksjonen er basert på et helhetlig og moderne fargekonsept som omfatter alle solskjermingsprodukter til innvendig bruk og der det er mulig å kombinere alle designer med hverandre. I tillegg kan du velge mellom forskjellige transparensgrader når det gjelder både utsikt og siktbeskyttelse. Men ikke nok med det. Kvalitet er like viktig og byr på alt fra pigmentbelegg og blackout til avkall på noe som helst belegg.

Innendørs opplevelsesverden De rommene vi oppholder oss i, gjenspeiler alltid vår egen stil og livsfølelse. Redusering – kontrast, natur – bevegelse, trend – drømmer, verdier – luksus er stikkord når det gjelder den nye livsfølelsen. Ekstremene som luksus og redusering eller drømmer og realitet står ikke lenger i motsetning til hverandre, men er en del av vår livsstil. Det er hjemme vi mottar disse kontrastene som vi så utvikler til ny livskvalitet. I vårt livsrom dannes det nye ledebilder som gjør hverdagen spennende og som forandrer våre boliger til en opplevelsesverden.

REDUSERING KONTRAST

NATUR BEVEGELSE

Puristisk, enkelt, rolig. Svart/hvite kontraster og

Myk, i bevegelse, i jord- og trelignende bruntoner

en beroligende gråfarge er det som preger denne

og i fersk grønn stemning , det er det som

fargeverdenen.

kjennetegner dette temaet.

TREND DRØMMER

VERDIER LUKSUS

Øm, romantisk, drømmende. Dette fargekonseptet

Denne fargepaletten fremstår som verdifull,

preges av kjølige, beroligende blå nyanser og

luksuriøst og representativ. Intensive rødtoner samt

hemmelighetsfulle mørkfiolette toner.

farger av verdifulle metaller og edelstener står for verdier og tradisjon.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 14

08.11.11 11:17


Inside – boken som inspirerer Ingenting er mer verdifull under innredningen og moderniseringen av rom enn å få god inspirasjon. I denne omhyggelig illustrerte boken finner du mye av det. La deg inspirere av gode idéer som viser at innvendig solskjerming ikke bare betyr funksjon hos WAREMA, men også design. Boken inneholder lite tekst og er en perfekt bro til WAREMA-kolleksjonene. Produktet som vises, er spesifisert under hvert enkelt bilde med liten skrift.

Aluminiumsdelenes farge Også her kan du forvente et mangfold av farger i stedet for monotoni. Velg den fargetonen blant fargene i det aktuelle RAL Classic-fargekartet som supplerer din bostil på best mulig måte. Det kreves ikke noe pristillegg. Slik sørger du for et attraktivt blikkfang som føyer seg harmonisk inn i dine vinduer og hele boatmosfæren. Beleggets gode kvalitet sørger for lang levetid – uavhengig kontrollert av Gütegemeinschaft für Stückgutbeschichtung (GSB). Overflatebehandlingen med kromfri forbehandling er utført iht. direktiv GSB-AL 631.

510600-10-2010-no_solskjerming.indd 15

08.11.11 11:17


Dok.nr. 510600.10.2010no Art.nr. 876065 510600-10-2010-no_solskjerming.indd 16

08.11.11 11:17

SSG invendig  
SSG invendig  

iNNVENDIG SOLSKJERMING

Advertisement