Page 1

PICMagazine nr.4 - Lente 14

Het blad van de Promotie- & IntroductieCommissie

Profielschets Stefan Vree Maarten Cornelissen

Commissie Uitgelicht Jaarclub Commissie

Lente’14 Introductieperiode De start van een nieuw leven

Introladder * Maarten Cornelissen * Jaarclub Commissie * Stefan vree * Inauguratie


What happened, what’s next?

PICMagazine

Elke week vat de redactie van PIC Magazine de belangrijke gebeurtenissen samen op één pagina. Hier leest u alles wat u moet weten om wegwijs te worden binnen onze vereniging. Déja-vu: BackSplash/TC Borrel Afgelopen donderdag was het de avond om te laten zien wat jullie waard waren als roeiploeg; de onderlinge wedstrijden. Deze prachtige en spannende wedstrijd, georganiseerd door de TC, duurde tot half 8 waarbij het overduidelijk was dat Damesch 2 en Heeren 2 de snelste ploegen waren tijdens Lente’14! (Natuurlijk niet sneller dan de PIC ;)) Daarna at iedereen gezellig een heerlijk bordje pasta mee en kon het feest beginnen! Na het eten werden de Guppy- en Fischerman’s Friendbokaal uitgereikt en kwan het bestuur met een prachtige mededeling; Wind’15 was compleet! Het bier stroomde daardoor rijkelijk; een fust van het huidige en toekomstige bestuur EN nog eentje van de Bitterballen. Het was een prachtige avond, dat belooft weer goeds voor de inauguratie!

Inauguratie Na vele weken roeien is het aanstaande donderdag dan tijd voor de inauguratie. De zal beginnen om 17.45 beginnen. Meer informatie hierover hebben jullie per mail ontvangen. Na de inauguratie is het tijd voor het laatste introductiefeestje met als thema: 112- daar red je levens mee! Laten we deze periode afsluiten met een knalfeest en zorg dat je er bij bent!

In Charge: Dannijs ‘14 Nu de introductieperiode er bijna op zit zal de PIC zich terugtrekken en zich de komende weken te recupereren om vervolgens weer aan de slag te gaan met de introductieperiode voor Herfst ‘14. Vanaf aanstaande donderdag, na de inauguratie, zal het bestuur van Okeanos het aanspreekpunt zijn voor al jullie vragen. Zij zijn bereikbaar via het algemene adres bestuur@okeanos. nl of via hun persoonlijke [bestuursfunctie]@okeanos.nl adressen. Natuurlijk mag je ook ons nog altijd benaderen.

Introladder Gedurende de introductieperiode staat er voor jullie nog een leuke competitie op het programma, namelijk de introladder! Het principe is simpel: het team dat op het slotfeest van donderdag 15 mei de meeste punten heeft verzameld verdient een toffe prijs en grote eer. Punten zijn makkelijker te verdienen dan je denkt. De stand wordt in de soos bijgehouden en zal elke week in het PIC Magazine worden gepubliceerd. De puntenverdeling kan je vinden aan het einde van de magazine.

Talenten8+-en Kick-Off! Stand Introladder Aankomende maandag 19 mei zal 1. Damesch 2: 44 punten om 19:00 de kick off van het talen2. Heeren 2: 42 punten tenachten plaatstvinden. Hier zal 3. Heeren 1: 38 punten alles worden verteld over het tal4. Damesch 3: 36 punten entenachten. Ben je eerstejaars of 5. Damesch 1: 11 punten lentelid en wil jij naast je C4+ ploeg ook wel eens roeien in een acht? of heb je volgend jaar interesse in het introductie@okeanos.nl wedstrijdroeien, kom dan naar de Bovenstaand e-mailadres is voor jullie kick off. Van de heren en dames die de komende weken het adres voor al zich aanmelden zal door middel van jullie vragen, opmerkingen, selectie een acht gevormd worden. suggesties en wensen. Zijn er Met deze acht zul je 3 a 4 keer in de daarnaast mentoren die je aan je lot week trainen en zul je uiteindelijk de overlaten of gebeurd er iets op een Orca Slot en de NSRF slotwedstrijden activiteit dat je aan ons kwijt wilt? starten. Ook voor je klachten ben je hier aan het juiste adres. Je klacht zal serieus Kun je niet aanwezig zijn, maar wil en vertrouwelijk worden behandeld. je wel meedoen met de talentenacht, Slaapplek gezocht? stuur dan een mailtje naar competiHeb je (nog) geen kamer in tie@okeanos.nl Amsterdam? Geen nood, elke donderdagavond kun je na het feest Ook kunnen de lente leden die geen bij ons op de sociëteit blijven slapen. selectie willen lopen voor de talenGeef dit wel even van te voren door tenacht een C4+ ploegje vormen om via tot het einde van het seizoen mee te introductie@okeanos.nl zodat we roeien. daar rekening mee kunen houden.


57ste bestuur der R.S.V.U. ‘Okeanos’

Van links naar rechts het 57ste bestuur der R.S.V.U. Okeanos: Competitie Commissaris Geerte van Kesteren, Materiaalcommissaris Maarten Cornelissen, Ab Actis Nicole Kerklaan, Praeses Wim-Jan Dannijs, Fiscus Anne van Beek, Wedstrijd Commissaris Peter Tjeerdsma en Barcommissaris Stefan Vree.

Functies

Hieronder vind je een korte uitleg van de functie van alle bestuursleden Praeses Naam: Wim-Jan Dannijs Lid sinds: Herfst ‘09 B’vo Functie: Ik ben nu de grote baas van Okeanos, eindverantwoordelijk voor alles en ik zorg dat alles in goede banen wordt geleid Ab Actis Naam: Nicole Kerklaan Lid sinds: Herfst ‘09 Functie: Ik hou me bezig met het contact intern en extern. Verder schrijf ik de notules en begeleid ik verschillende commissies. Fiscus Naam: Anne van Beek Lid sinds: Herst ‘11 Functie: Als fiscus ben je verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven binnen de vereniging. Je zorgt dat de contributie betaald wordt, maar ook voor de betaling van de activiteiten en ook het overzicht houdt van al het geld wat binnenkomt door de clinics, werkacties en andere activiteiten. Materiaal Commissaris Naam: Maarten Cornelissen Lid sinds: Herfst ‘11 (B’vo) Functie: Ik beheer de vloot. Als je boot stuk is zorg ik met

de MateriaalCommissie (MatCie) ervoor dat de boot weer vaart. Wedstrijd Commissaris Naam: Peter Tjeerdsma Lid sinds: Herfst ‘10 Functie: Als wedstrijdcommissaris zorg ik ervoor dat alle wedstrijdroeiers kunnen roeien. Dat er coaching is, dat er boten zijn en dat alles omtrent de wedstrijden goed geregeld is. Competitie Commissaris Naam: Geert van Kesteren Lid sinds: Herfst ‘10 Functie: Toer- en Competitiecommissaris Korte uitleg over functie: Zorgen dat alle competitieroeiers lekker aan het roeien zijn en gelukkig worden van alle activiteiten. Bar Commissaris Naam: Stefan Vree Lid sinds: Lente ‘11....B’vo! Functie: Ik regel het bier, Catering, Soos en alles wat er mee te maken heeft.


Profielschets

Stefan Vree

PICMagazine

h.t. Barcommissaris der R.S.V.U. ‘Okeanos’ 2013-2014 In deze rubriek leert u prominente Okeaniden kennen. Stefan Vree is de Barcommissaris van het 57e bestuur der R.S.V.U. ‘Okeanos’. Hij is lid sinds Lente’11 en een comporoeier in hart en nieren, nu is het tijd voor een bestuursjaar. Wat wilde je vroeger worden ‘als je groot was’?: ‘Marinier, toen chirurg en nu.... geen idee’ Waarom heb je voor Amsterdam als studentenstad gekozen?: ‘Lekker makkelijk!’ Hoe bevalt de studie tot nu toe? Wat valt mee, wat valt tegen? Wat is leuk/minder leuk?: ‘Voorlopig ben ik even gestopt, heb m’n bachelor al en heb even een pauze ingelast voordat ik aan m’n master ga beginnen.’ Waar ben je lid geworden van Okeanos?: ‘Omdat ik vroeger ook al geroeid heb en ik door e.t. BaCo Sanne overgehaald werd om naar Okeanos toe te komen.’ Hoe ziet jouw Okeanos CV eruit? ‘Invaller bij C4 ploeg Ad Metam, Talentenacht 2011, ClubAcht 2012, ClubDubbelVier 2013, Skiff2013,

RingvaartDubbelTwee 2013, Ring- Wat zijn je ambities na het afstuvaartDubbeltwee2014 en natuurlijk deren? Maakt Okeanos dan nog de Barcommissie sinds 2011’ deel uit van je leven? ‘Sowieso werken, maar ook de Waarom denk je dat juist jij als nieuwe BaCo’s en BarCieleden ‘pesBarcommissaris bent gevraagd? ten’. Waarom? Omdat het kan :)’ ‘Dat vraag ik mijzelf nog steeds af :)’ Hoe ziet je leven eruit over 10 jaar?: Welke ambities heb je met betrek‘Huisje, boompje, beestje? Weet ik king tot je Barcommissaris-schap? het, ben geen helderziende met een ‘Onderhandelingen met de wat glazen bol.’ grotere bedrijven, meer structuur bij de Bar en Sociëteit en nog wel een paar dingen.’ Wat is tot nu toe het hoogtepunt van je bestuursjaar geweest en waar kijk je nog naar uit? ‘Mechiel ophalen van Schiphol met 60 andere Okeanieden nadat hij goud in de VierZoner had gewonnen op het WK. De overstap van Pepsi naar Coca Cola. Met Heineken onderhandelen, wat leidde tot een bar upgrade.’

Naam: Stefan Vree Bijnaam: Piccolini, Demente Eekhoorn, Geil Tijgertje, Barslet etc etc Geboren: 20 Mei 1990, Amsterdam Beroep vader: Iets met verzekeringen....... Beroep moeder: Goeie moeder spelen Woonplaats ouders: Amsterdam Eigen woonplaats: Amsterdam Studie: Bio-Medische Wetenschappen Bsc & Bio-Medical Sciences Msc Universiteit: VU Aanvangsjaar studie: 2014 Verwacht jaar van afstuderen: 2016 Lid van: DE R.S.V.U. ‘Okeanos’! Hobby’s: Bier Sport: Tsja, ja..... roeien? In ieder geval de Ringvaart starten, dus ook daarvoor trainen Relatie: Ja


Aantal broertjes/zusjes: Heulemaal niks Lengte: 172cm op slechte dagen, 173cm op de wat betere dagen Gewicht: Pre- of Post BaCo? Oogkleur: (Grijs) Blauw Schoenmaat: 41/42 Talen: Nederlands, Engels, Duits en Biers Lievelingskleur: ROOD BOVEN GROEN!!!!!!! Hoeveel kinderen wil je later: max. 2. Angst: Spinnen, hoogte, diep water. Roker: Wel wel eens een sigaar(tje) opsteken. Meest beschamende moment ooit: Op Okeanos is niks beschamend. Eerste gedachte bij wakker worden: “Geen zin!”, “Kan ik me nog omdraaien?”, “Ai, iets te veel gedronken!” Wat ligt er in je nachtkastje: Een fles whisk(e)y, wat bier en mooi glaswerk. Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken: Nergens! Laat me slapen! Muziek: Verschillend, zie onderstaand Artiest: Dire Straits, Golden Earring, Fleetwood Mac, Black Keys, Joe Bonamassa e.d. Film: Veel Acteur: Mezelf, kijk maar hoe ik de ontbijtjes vanuit de keuken breng.

Idool: M’n pa. Kan dat? Droomauto: Mag het ook een motor zijn? In dat geval een Honda VFR 750 RC36 II of een BMW GS1200R Gadgets: Een opener aan m’n sleutelbos. Meest sexy persoon: Mooiste lichaamsdeel vrouw: Billen, sowieso billen. Favoriete steden: Amsterdam Sneeuw of zon: Sneeuw Zomer of winter: Winter Ultieme vakantiebestemmingen: Met de motor naar Kroatië Boeken: Boek van Sinterklaas Bladen: Het barliteratuur Kranten: Doen we daar nog aan? Ontbijt: Meestal is dan al lunchtijd. Eten: Gevarieerd. Bier: Keertje Café Tripel doen? Non-alcoholisch: Coca Cola! Tv-programma’s: Gevarieerd Goede/slechte vakken middelbaar: Slechte: Wiskunde & Engels. Goede: Nederlands & Biologie Dieren: Poesjes Als welk dier zou je willen terugkeren op aarde: Als een biervlieg Laatste keer gehuild: Wat te doen met 10 miljoen: Rentenieren en Okeanos helpen met uitbouwen en een hele nieuwe bar erin zetten.

Hemd van ‘t lijf


.

R.S.V.U Okeanos

PICMagazine

Een conditio sine qua non voor elke studentenverniging: een bar. Koolhydraatrijk ankerpunt voor trainingsbeesten, hangplek voor zooivolk, pleisterplaats an coachkader, epocentrum van bestuurswerk, middelpunt van broeierig gevoos, platform voor spontane uitspattingen, en bovenal de plaats van houvast voor de club. De eerste bar Okeanos had een plek aan de Bosbaan, maar die diende vooral voor de sport. Voor de rest van het verenigingsleven werd uitgeweken naar andere locaties. In de zomer van 1973 kwam een groepje Okeaniden met het idee om een eigen bar in te richten. Aan het einde van de zomer werd het achterste deel van de loods afgeschermd met een lap fluweel en werd een werkbank opgetoverd tot toog. Het geheel werd aangevuld met een paar van SSRA ‘geleende’ barkrukken en her en der ingezameld glasservies. De donderdagavond werd uitgeroepen tot soosavond, al was er niet meteen veel animo. Was het niet de allesdoordrinkede kou in de ongeinsoleerde betonnen ruimte, dan waren het wel de muizen die het barleven onaangenaam maakten: soms leek het wel of zij de grootste verbruikers waren van de handelvoorraden koeken. Toen in 1975 ‘Hok Zeven’ beschikbaar kwam, waren de leden maar wat blij. Hier was het helaas weer te warm; de condens gutste van de muren. In 1976 kreeg Okeanos de beschikking over de ruimtes onder de Bosbaan-tribune. Hier mocht een ‘schenkgelegenheid’ worden geinstalleerd, mits deze geen permanent karakter zou krijgen. Dit was tegen dovenmansoren gezegd, want binnen no-time was er een grote ruimte gemaakt met toiletten en alles.

Uitbreiding Hoewel de nieuw gemaakte ruimte nog in goede staat was, werd het klein, te klein als er moest worden gekookt voor 100 leden. In 1983 werd de inrichting sterk aangepakt. In 1987 kwam er, mede door Henk-Jan Zwolle, een tweede verbouwing: de Uitbreiding. De kruipruimte ging op de schop en de ‘vocieteit’ zag het licht. Deze zit-hang-slaap-zuip-zuig-ruimte bleek de ideale kweekvijver voor toekomstig nageslacht. Menig relatie is op het versleten leer van de banken ontstaan. In 2000 viel het doek voor de bar van Okeanos, toen de oude tribune onder de sloperskogel verdween. Tot 2005 deed de houten Keet naast de vlotten dienst als Okeanos-uitspanning. In December 2005 kwam er een einde aan de Keet; Okeanos had een nieuwe societeit, Villa Erevlot

Skol-Oranjeboom-Heineken Het eerste tapbiertje, in 1975, was van het nu niet meer bestaande biermerk Skol, deze zou midden jaren tachtig van de markt verdwijnen. Dit werk overgenomen door Oranjeboom. In 1997 liep het contract af en koos Okeanos voor Heineken als nieuwe leverancier Catering Begin jaren tachtig sleepte de barcommissie de catering voor de mobo’s en kamprechters tijdens een groot aantal westrijden in de wacht. In doen we nog steeds bij elke wedstrijd op de Bosbaan.

Boven: De bar onder de tribunes Linksonder: eerste bar in de werkplaats Rechtsonder: Skol-bier


Profielschets

Maarten Cornelissen

PICMagazine

h.t. Materiaal Commissaris der R.S.V.U. ‘Okeanos’ 2013-2014 In deze rubriek leert u prominente Okeaniden kennen. Maarten Cornelissen is de Materiaal Commissaris van het 57e bestuur der R.S.V.U. ‘Okeanos’. Hij is lid sinds Herfst’11 en twee jaar lang fanatiek wedstrijdroeier geweest, nu is het tijd voor een bestuursjaar. Wat wilde je vroeger worden ‘als je groot was’? ‘‘Alle cliché dingen natuurlijk. Maar toch vrij snel dat ik arts wou worden.” Waarom heb je voor Amsterdam als studentenstad gekozen? ‘‘Ik ben in Amsterdam opgegroeid en heb daar op de basisschool en middelbare gezeten. Waarom zou je uit zo’n perfecte stad weg willen gaan?” Hoe bevalt de studie tot nu toe? Wat valt mee, wat valt tegen? Wat is leuk/minder leuk? ‘‘De studie bevalt mij heel erg, de vakken die wat zweverig zijn (denk aan vakken zoals psychiatrie) vallen mij tegen. Maar verder is de hele studie prima. De minder leuke kanten aan mijn studie zijn de dagen van 9-6 waar je nauwelijks het daglicht ziet en meer lettertjes dan je lief zijn in je hoofd hebt gestampt.”

Waarom ben je lid geworden van Okeanos? ‘‘Ik ben hier lid geworden omdat ik in atletiek een beetje vastliep, prestaties gingen achteruit enz. Dus ben ik afwisseling gaan zoeken, op mijn middelbare roeide ik wel eens dus dat sprak mij wel aan. Een studiegenoot vertelde toen dat bij Okeanos de introductieperiode begon.” Hoe zit jouw Okeanos CV eruit? ‘‘Zwaar 12. Door een prachtig jaar geïnspireerd daarna nog een jaar wedstrijd geroeid en dat gecombineerd met de Junioren Commissie en het laatste half jaar ook de Materiaal Commissie.” Waarom denk je dat juist jij als Materiaal Commissaris bent gevraagd? ‘‘Ik heb mij zeer vermaakt in het half jaartje Materiaal Commissie , daarbij altijd hard gewerkt en zelf ook ambitie getoond om het stokje op te pakken. Dat is schijnbaar dus niet on-opgevallen gebleven”

Naam: Maarten Philip Cornelissen Bijnaam: Geboren: 25-01-1992 Beroep vader: Bedrijfsarts Beroep moeder: Medisch adviseur Woonplaats ouders: Duivendrecht Eigen woonplaats: Uilenstede Studie: Geneeskunde Universiteit: VU Aanvangsjaar studie: 2010 Verwacht jaar van afstuderen: 2017 Lid van: Hobby’s: Sleutelen aan brommers Sport: Roeien, Atletiek, Klimmen

Welke ambities heb je met betrekking tot je Materiaal Commissaris -schap? “De vloot naar een hoger niveau tillen zodat iedere roeier in de top kan meevaren.” Wat is tot nu toe het hoogtepunt van je bestuursjaar geweest en waar kijk je nog erg naar uit? “Het hoogtepunt was toch wel de ontvangst van Wereldkampioen Mechiel Versluis, dan merk je dat je als vereniging één bent en dus als vereniging je toppers ondersteunt. Ik kijk naar het wedstrijdseizoen uit omdat er veel mooie blikken getrokken zullen worden door alle ploegen!” Wat zijn je ambities na het afstuderen? Maakt Okeanos dan nog deel uit van je leven? “Mijn ambities liggen vooral bij mijn werk, ik hoop na het afstuderen een mooie opleidingsplek tot specialist te bemachtigen, hierbij kan Okeanos mij zeker helpen. Ikzelf zal voor Okeanos ook nog zo veel mogelijk blijven betekenen. Waarschijnlijk vooral op het gebied van materiaal.’ Hoe ziet je leven eruit over 10 jaar? ‘‘Afgestudeerd arts, met opleidingsplek tot traumatoloog.’


Aantal broertjes/zusjes: 1 zus, 1 broer Lengte: 186 cm Gewicht: 89 kg Oogkleur: groen Schoenmaat: 45 Talen: Nederlands, Engels, Duits Lievelingskleur: Rood Hoeveel kinderen wil je later: geen idee Angst: onze BarCommissaris Roker: Nee Meest beschamende moment ooit: Genoeg, maar niks vermeldenswaardig Eerste gedachte bij wakker worden: Waarom is het zo vroeg Wat ligt er op je nachtkastje: Een goed boek en mijn wekker Waar kunnen we je ‘s nachts voor wakker maken: Vrij weinig Muziek: Goldfish, Alle Farben Artiest: Blue Man Group Film: The Shawshank Redemption Acteur: Tom Hanks Idool: Yuriy Sedykh (zoek maar op) Droomauto: Audi A8 Gadgets: Iphone, Macbook, PC Meest sexy persoon: Emma Watson Mooiste lichaamsdeel vrouw: Favoriete steden: Amsterdam Sneeuw of zon: Zon Zomer of winter: Winter

Ultieme vakantiebestemmingen: Peru, Zuidoost-Azië, Nieuw Zeeland Boeken: Terry Pratchett Bladen: Geen Kranten: Het Parool, de Volkskrant Ontbijt: Gebakken eitje met spek op een pistoletje Eten: Kapsalon Bier: Hertog Jan Non-alcoholisch: Ice Tea Tv-programma’s: House Goede/slechte vakken middelbaar: Goed: Natuurkunde, Biologie en Engels Slecht: Wiskunde, Frans, Duits Dieren: 2 Katten Als welk dier zou je willen terugkeren op aarde: Hond Laatste keer gehuild: maand geleden op een begrafenis Wat te doen met 10 miljoen: Op de bankrekening zetten en lekker genieten van de rente met soms wat extra’s.

Hemd van ‘t lijf


Commissie uitgelicht

Jaarclub Commissie

PICMagazine

der R.S.V.U. Okeanos

In deze rubriek leert u elke week één van de vele commissies kennen die de R.S.V.U. Okeanos rijk is. De Jaarclub Commissie, kortweg de JaarCie, wordt steeds belangrijker binnen Okeanos. Elke lichting heeft de keuze om een jaarclub te maken. Dit doe je samen met 10-15 andere leden van jouw lichting. Samen kan je allerlei leuke activiteiten organiseren en zo een goede nieuwe vriendengroep ontwikkelen. Daarnaast is er elke maand een Jaarclubdiner op Okeanos! Georganiseerd door en voor jaarclubs. Tijdens het Vorm-je-Jaarclub-diner zullen deze drie dames jullie alles uitleggen! Voor jullie wordt deze avond later in het jaar gepland, meer informatie volgt.

Anna Rojer- Voorzitter Hoi! Ik ben Anna Rojer en behoor tot de Herfst ’12 lichting. Ik ben de voorzitter van de Jaarclub Commissie en zit in Jaarclub Mai Troppo. Als Jaarcie zijn wij verantwoordelijk voor het vormen van de Jaarclubs binnen Okeanos. Rosa, Sarah en ik gaan er samen voor zorgen dat er elke maand een gezellig, lekker en druk bezocht jaarclubdiner voor de jaarclubs klaar staat! Om bij deze leuke diners aanwezig te kunnen zijn heb je een jaarclub nodig. En dat gaan jullie ook doen Lente ’14!

Rosa van Baal Hi, ik ben Rosa van Baal en sinds Herfst’12 lid van Okeanos. Na de introductieperiode is onze jaarclub, Mai Troppo, ontstaan. Onze jaarclub staat voor nooit te veel: feestjes, borrels, gezelligheid en natuurlijk Okeanos. Naast de maandelijkse jaarclubdiners zullen er ook leuke activiteiten voor alle jaarclubs worden georganiseerd. Kortom: zorg dat je op het vorm-je-jaarclubdiner bent!!

Sarah de Kock Hai! Ik ben Sarah de Kock en ik ben lid sinds Herfst ’12 en zit ook bij Jaarclub M.T! Na een super leuk jaar met mijn jaarclub, hoop ik dat jullie dit ook allemaal mogen ervaren. Wij van de Jaarclub Commissie gaan hier ons best voor doen. Wie wil er nou niet gezellig borrelen, dineren en leuke activiteiten doen met een gezellige groep van je lichting?! Ik hoop jullie allemaal te zien op het vorm-je-jaarclub diner en de vele diners die nog zullen volgen.


Selectie van de Jaarclubs

PICMagazine

JC Feminea Altea

JC Louter Genieten

JC Mai Troppo

JC Staud

JC Semper Floris

JC R’Belle


Smoelenb


boek Lente’14


Foto’s BackSplash/TC-borrel

PICMagazine


Foto’s BackSplash/TC-borrel

PICMagazine


PICMagazine

Ploegenfoto’s Damesch 1 Heeren 1

Damesch 2

Heeren 2

Damesch 3


Good to know

PICMagazine

Sla ook deze rubriek zeker niet over. Wie weet wat voor nuttige dingen jij hier voor je verdere Okeanos-carrière nog te weten komt! Inauguratie Op donderdag 15 mei zal de inauguratie van Lente’14 plaatsvinden. Dit is de avond waar jullie officieel Okeanied worden. Een moment om niet te vergeten.

Bootindeling De bootindeling wordt door de subcommissie roeien gemaakt aan de hand van de beschikbaarheid die jij op het inschrijfformulier hebt ingevuld.

Houdt deze avond vrij in je agenda, want dit wil je echt niet missen! De trainingen van 17:45 zullen hierdoor komende te vervallen, maar je kan je training altijd verplaatsen!

Daarnaast wordt gekeken naar bepaalde wensen indien je die had aangegeven, of je dus bijv. bij een bepaald andere persoon, of juist oudere of jongere roeiers in de boot wilt. Daarna wordt gekeken naar lengte, gewicht, leeftijd en wordt geselecteerd op elementen waarvan wij denken dat jullie weleens een goede match zouden kunnen zijn. Aha!

Wil je toch geen lid worden? Meld je dan voor donderdag af bij onze abactis: abactis@okeanos.nl

Bonuspunten We zouden de PIC niet zijn als je tijdens de introperiode ook nog niet eens extra bonus punten zou kunnen verdienen. Maak daarom ook zeker gebruik van deze manieren om extra punten vooor de ladder te verdienen: Ga op de foto met een PIC’er! Voor elke zelfgemaakte foto met een PIC’er die jij instuurt naar introductie@okeanos.nl verdient jouw ploeg 1 extra punt! PIC-bingo; spaar ze allemaal! Heb jij alle handtekeningen van de PIC bij elkaar gespaard? Lever de kaart bij ons in en verdien nog eens 15 extra bonuspunten per team! Help snijden voor het avondeten! Heb jij een uurtje over op donderdag en zin om te helpen koken? Doe dat dan vooral! Per persoon zijn 5 punten te verdienen! (Met een max van 15 punten)

Programma Kick-Off - 10 april BarCie/CC-borrel - 17 april Partycriuse - 22 april Eten bij Bestuur - 24 april Disputenborrel - 1 mei BackSplash/TCborrel - 8 mei Inauguratie - 15 mei

Puntentelling introladder

Aanbieden fust (125) Winnen onderlinge wedstrijden (15) Beste outfit inauguratie (10) Winnen presentatie op 10 april(10) Hele team aanwezig op een borrel (8) Bedanken coaches (8) Laatst overgebleven complete ploeg bij de borrel (5) Beste outfit disputenborrel (5) Winnen bier estafette (5) Helpen snijden voor avondeten (5) PIC’er voorzien van biertje (1)

Nieuwe PIC’ers Voor komende introductieperiode gaan we weer op zoek naar nieuwe PIC’ers. Wil jij binnenkort ook in een geel giletje of zwarte polo rondlopen op Okeanos? Binnenkort zal er meer informatie volgen over solliciteren voor de PIC.

Colofon Hoofdredactie: Jorinde Scholten Gert-Jan Oostenrijk Roeland Aardewijn Voor al je vragen, opmerkingen en/of suggesties: introductie@ okeanos.nl Zoek je een slaapplek voor na de borrel? Blijf slapen op onze soos! Wel graag van te voren even een mailtje.

Tot de volgende keer!

Pic magazine4 l'14  
Pic magazine4 l'14  

Laatste PIC magazine lente introductie 2014

Advertisement