Peugeot 04 serie cabriolet & coupe

Page 1


INHOUDSOPGAVE Introductie de 04-serie

Peugeot 404 cabriolet en coupé

Voor de totstandkoming van deze uitgave was het essentieel om samen te werken met onder meer ‘Service des Archives de L’Aventure Peugeot’, ‘Peugeot Automobili Italia’ en ‘Club Storico Peugeot Italia’. De auteur bedankt Eugenio Franzetti en Fabrizio Taiana voor hun onvoorwaardelijk vertrouwen in het project en de daaruit voortvloeiende hulp en ondersteuning.

6


Peugeot 204 cabriolet en coupé

Peugeot 304 cabriolet en coupé

Peugeot 504 cabriolet en coupé


4 -Peugeot coupé & cabriolet 04 serie-

C A B R I O L E T

&

C O U P É

In de automobielhistorie kunnen de jaren zestig worden gezien als bijzonder vruchtbaar en innovatief. Door de economische malaise als gevolg van de Tweede Wereldoorlog verdwenen in de vijftiger jaren vele bestaande merken en lukte het debutanten niet om de markt te betreden. Slechts die ondernemingen bleven voortbestaan die het lukte te innoveren door het introduceren van nieuwe modellen en bijbehorende moderne productiemethoden. De slag om marktaandeel betekende voor automobielfabrikanten een stroom aan nieuwe modellen in een steeds snellere cadans. moeilijkheden de oorlog doorstaan; de fabrieken waren bezet en uiteindelijk grotendeels vernietigd. Door het assembleren van overgebleven voorraden kon de 02-serie in beperkte oplage worden gebouwd en aangeboden. De ommekeer kwam met de introducvan 1948. De 02-serie werd vervangen en de van haar voorganger als betrouwbaar werkpaard. Gedurende een kleine zes jaar was de Franse markt, ondersteund door talrijke successen op sportief gebied. Door de toegenomen economische welvaart veranderde echter de markt en de clientèle wenste grotere auto’s met meer vermogen. blijven bedienen en introduceerde in carrosserie en een zwaardere motor. werd pas uit productie genomen met de komst van de 404 in 1960. Diens rechtgelijnde carrosserie met staartvinnen, ontegenzeggelijk het gevolg van Amerikaanse invloeden, bood de inzittenden nog meer binnenruimte en er was keuze uit diverse motoren,

overigens allemaal viercilinders. Zo was er naast de versie met carburateur ook een indirect ingespoten injectieversie en een dieselversie.

naam met zijn exotisch gelijnde mo-

domineerden in talrijke wedstrijden. Maar hoe bijzonder ook, voor seriemaeen enorm scala aan afgeleide modellen tige productie waren bovengenoemde beschikbaar, van stationwagen (break) ontwerpers geen geschikte partners. tot pickup (baché). Voor een cabriolet en coupé wilde de keer in de geschiedenis een samenwerking aan met een extern bureau voor het ontwerpen van de carrosserie. aanpassen van de berline carrosserie, Een Italiaans huis dit keer, mede omdat gedaan was. Hoe dit te organiseren? ontworpen) inmiddels niet meer zo Frans-gezind was. Tot aan de Tweede Wereldoorlog was uiterst vruchtbaar en heeft gedurende meer dan vijf decennia geleid tot vele aansprekende automobielen met als laatste vertegenwoordiger de 406 coupé. Zonder overdrijving kan gesteld geschiedenis met het ontwerpen van de worden dat deze modellen een posiallereerste coupé/cabriolet, waarbij een tieve impuls hebben gegeven aan de stalen dak elektrisch in de kofferruimte Franse automobielindustrie als geheel. Hoewel de samenwerking met werd opgevouwen. Deze modellen van de 401 en 402 stand kwam, was het eerste tastbare staan bekend onder de naam ‘Eclipse’ en zijn heden ten dage uiterst bewijs de 404 berline in 1960. gezocht en waardevol. gebruikt werden voor het opbouwen van speciale carrosserieën. Meestal betrof het hier eenmalige uitvoeringen op klantenwens of zeer speciale modellen in kleine oplagen.


-Inleiding -5

Terwijl de gehele productie van de ‘normale’ Peugeot-modellen in Sochaux plaatsvond, wordt er voor de coupé en cabriolet versies van de 404 een andere werkwijze gehanteerd. Het platform (de bodemplaat die exact gelijk is aan die van de berline) wordt gefabriceerd in Frankrijk, daarna in Italië bij Pininfarina gecompleteerd met alle speciale carrosserie- en interieurdelen en vervolgens in Frankrijk voorzien van motor en onderstel. Men zegt dat de roestgevoeligheid van deze typen mede te danken is aan het transport per trein van de ongespoten

en onbehandelde carrosserieën. Op de Parijse Salon van 1961 wordt de 404 cabriolet voor het eerst aan het publiek getoond; op de stand van Peugeot met de kap omlaag, op de stand van Pininfarina met een elegante zwarte hardtop. Op de beursdagen die volgden is dit precies andersom. De 404 coupé verschijnt in 1963 en is duurder dan de cabriolet versie. De vormgeving rondom de achterruit is markant en verwijst naar exclusieve Italiaanse tijdgenoten. In september 1968 valt het doek voor beide modellen. Dan wordt het Pasen 1969 en in de showroom op de Avenue des ChampsÉlysées toont Peugeot de nieuwe 504 cabriolet en coupé. Net als bij de 404 is het carrosserieontwerp van Pininfarina. De elegante carrosserie heeft weinig gemeen met de 4-deurs uitvoering.

De ontvangst is positief; met name het harmonieuze lijnenspel maakt indruk. Iets daarvoor, in 1967, doet Peugeot het met de kleine voorwielaangedreven 204 op een andere manier. De coupé en cabriolet zijn rechtstreeks afgeleid van de berline en worden volledig in Frankrijk gefabriceerd. De 204 coupé is een ‘2+2’ en vanwege de derde deur baanbrekend door de combinatie van sportief en praktisch. Wanneer in 1970 de 304 berline als grotere zus naast de 204 in de markt wordt gezet, stopt de productie van de 204 C/C-modellen. De 304 coupé en cabriolet nemen het stokje over en blijven tot 1975 in productie. Alle bovengenoemde cabriolet en coupé modellen van de 04-serie worden hierna uitvoerig behandeld in volgorde van marktintroductie.


6- Peugeot coupé & cabriolet 04-serie -

Hoewel niet alle voertuigen die in dit boek worden beschreven volledig in de Peugeot-fabrieken zijn gebouwd is er door de fabrikant een uniforme typeaanduiding gehanteerd. In basis zijn er drie verschillende aanduidingen te onderscheiden, die zich alle bevinden onder de motorkap op de bovenzijde van het rechter binnenscherm. Als eerste is er het ingeslagen chassisnummer dat de identiteit van het voer-

Als tweede is er het rechthoekige metalen plaatje met daarop de adresgegevens van de fabriek, wederom het type- en chassisnummer, het maximaal toelaatbare totaalgewicht en enige aanbevelingen over de te gebruiken smeermiddelen (Esso!). Als derde is er een aluminiumkleurig plaatje met het serienummer van de carrosserie en soms ook een plaatje ontbreekt bij alle niet-coupé en niet-cabrioletmodellen).

die onder meer aangeeft of het links of rechtsgestuurd is en met wat voor type versnellingsbak het is uitgerust. In dit boek staat deze code in de tabelVoor nu beperken we ons tot het noemen van het motornummer.Voor de 404 en de 504 is dat te vinden op het motorblok ter plaatse van de bevestiging van de linker motorsteun. Voor de 204 en 304 staat dit nummer op de voorzijde van het blok naast het tot het chassisnummer. Tenslotte is er een categorie aanduidingen in de vorm van stickers die aanwijzigen geven voor uit te voeren controles en te gebruiken middelen. Deze zelfklevende fabrieksaanwijzingen werden in de zestiger jaren geïntroduceerd en zijn niet altijd even consequent toegepast.

tuig bepaalt. Dit is een 7-cijferig nummer dat wordt voorafgegaan door de (eveneens ingeslagen) typeaanduiding (bijvoorbeeld ‘C’ of ‘B02’). Daarvóór staat in reliëf de letter ‘P’ en het model (bijvoorbeeld ‘404’ of ‘204’).

Het zal duidelijk zijn dat het nuttig is dat men zich bij aankoop en keuring verdiept in de ‘numerologie’, zodat het duidelijk wordt of de auto De plaats van bovengenoemde typeaan- originele componenten bevat. duidingen kan enigszins variëren afhan- Met betrekking tot het bouwjaar is kelijk van het productiejaar. het van belang om te weten dat men Naast deze belangrijke aanduidingen in Frankrijk onderscheid maakt tussen zijn er nog meer kenmerken te vinden modeljaar en productiejaar. onder de motorkap. Om te beginnen is er de kleurcode De autosalon van Parijs in september van de carrosserie, in witte of zwarte is traditiegetrouw het moment om lak aangebracht op of nabij de binnennieuwe modellen en productiewijzischermen in tekens van 4 centimeter gingen door te voeren die dan gekophoog. peld worden aan het komende jaar. Deze code bestaat uit twee letters die Dat betekent bijvoorbeeld dat een 504 het gebruikte verfsysteem aanduiden, die gefabriceerd is in oktober 1971 de gevolgd door drie of vier cijfers die het kleurnummer aangeven. Vele componenten van motor en aandrijving zijn voorzien van serienummers, hoofdzakelijk bedoeld om tijdens de fabricage een auto te bouwen met De stamkaarten met deze informatie zijn gearchiveerd bij L’Aventure Peugeot in Parijs, zodat de exacte

Zo staat ‘P-504-B14-1347435’ voor een altijd kan worden nagegaan. 504 cabriolet met een 1971CC vierElk voertuig heeft een technische code cilinder en een automatische bak


C A B R I O L E T

&

C O U P É


C A B R I O L E T & C O U P É


Peugeot 204 - 59

September 1969 tot maart 1970 De productie van de 204 coupé en cabriolet loopt door tot het moment dat de 304 C/C ten tonele verschijnt. De 204 berline, break en fourgonette worden wel gewoon verder geproduceerd.

Het contactslot van het merk Neiman maakt onderdeel uit van de stuurkolom en is voorzien van een blokkeerinrichting en een garagestand.

Er komt een nieuwe motor, de XK4 van 60 PK, uitgerust met een 34 mm carburateur van Solex.

Op deze laatste 204’s zitten al sommige elementen

van de 304, zoals het dashboard met imitatiehout en een horizontale snelheidsmeter met aan weerzijden de metertjes. In het dashboard vinden we verder een klokje, een asbak, een sigarettenaansteker en de bedieningshendels van verwarming en ventilatie. Het handschoenenvakje heeft een afsluitbaar klepje dat is voorzien van een zilverkleurig ‘204’, in hetzelfde lettertype als het embleem op de motorkap, alleen kleiner uitgevoerd. Vanaf januari 1970 maakt de grijze kleur van het klepje plaats voor een matzwarte uitvoering, gelijk aan die van de 304 berline. In de uitloop van de serie worden enige 204 cabriolets gebouwd met het achterpaneel en de achterlichten van de 304 cabriolet. Het stuur volgt ook de styling van de 304 met een soepele bekleding van het middendeel en een goudkleurige leeuw. De bedieningsknopjes van de deursloten worden van zwart plastic.

de rechter wielkast aan de voorzijde; bijvullen geschiedt nog steeds van onder de motorkap. De bougiesleutel verdwijnt, net als één van de twee claxons.

De stuurkolom zelf bestaat uit twee delen ter verhoging van de passieve veiligheid. De pedalenset is anders uitgevoerd en de verwarming is van het fabricaat sproeiervloeistof wordt verplaatst van de motorruimte naar een positie in

Een aantal zaken zoals de positie van de nummerplaathouder en het type richtingaanwijzers kunnen verin bepaalde exportlanden. Kenmerkend voor de 204 C/C modellen is dat deze altijd zijn uitgerust met de grille van gepolijst roestvrijstaal en het driehoekige Peugeotembleem. De grille van kunststof met de zilverkleurige leeuw verschijnt pas ten tonele bij de Parijse Salon van 1971!


86 - Peugeot coupĂŠ & cabriolet 04-serie -

Kenmerken van de 304 modeljaar 1973

Uitvoering (zie het overzicht op blz 94-96)

Dashboard Instrumentenpaneel Stuur

Type 3 B 2


C A B R I O L E T & C O U P É


124 - Peugeot coupĂŠ & cabriolet 04-serie -

September 1971 tot september 1972 Voor modeljaar 1972 zijn er slechts

console wijzigt en de aansteker

modeljaar 1971. De belangrijkste wijziging is de was gemonteerd. chroom naar matzwart.


Peugeot 504 - 125

De coupé is optioneel voorzien van De middenconsole van de handgeschaachterruitverwarming (waarvoor één kelde versies is afwijkend van die van van de schakelaarposities wordt benut). de automaatversie.

In maart valt om onduidelijke redenen automatische versnellingsbak.

Kenmerken van de 504 uit 1972

Uitvoering (zie het overzicht op blz. 161-166)

Dashboard Grille Velgen Motor

C2 Type A Type 1 M2


! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Bestellen? info@frankthunnissen.nl

eau ‘Pininfarina’ heeft in de zestiger jaren geleid tot automorwielaangedreven sportieve varianten uit. Dit boek is gewijd t, de 304 coupé en cabriolet, de 404 coupé en cabriolet en de te behandelen is een uniek naslagwerk ontstaan dat door de n tevens prettig leesbaar is.

304

404

504

204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA AU– 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AU TOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CACA BRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIRI VIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA AU – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 CA COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – AUTO 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CA CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504

Peugeot

Het langverwachte boek is klaar!

!

Een vlot lezend naslagwerk boordevol informatie over de Peugeot 204, 304, 404 en 504 coupé en cabriolet modellen.

04-serie !

Peugeot 04-serie

4 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA T 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AU4 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 OLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET RA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 ABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIO CABRIOA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE UTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AU AU04 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 N – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 4 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 OLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CA CA– 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET BRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK TIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK RIVIERA PININFARINA T 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AU4 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 404 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION 504 BREAK RIVIERA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 OLET 2.0 – 504 CABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 504 COUPÉ TI – 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 404 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET RA PININFARINA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 ABRIOLET 2.0 AUTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 204 COUPÉ – 204 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 COUPÉ INJECTION – 404 CABRIOLET – 404 CABRIO CABRIOA – 504 COUPÉ 2.0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE UTOMATIQUE – 504 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AU AU04 CABRIOLET – 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 N – 404 CABRIOLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 0 – 504 COUPÉ 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 4 COUPÉ V6 – 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 304 COUPÉ – 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 OLET – 404 CABRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 Realizzato in collaborazione con 2.0 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CA– 504 COUPÉ V6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET 304 CABRIOLET – 304 S COUPÉ – 304 S CABRIOLET BRIOLET INJECTION – 504 COUPÉ 1.8 – 504 BREAK TIQUE – 504 CABRIOLET 1.8 – 504 CABRIOLET 2.0 – 6 AUTOMATIQUE – 504 CABRIOLET V6 – 504 COUPÉ

204

176 fullcolour pagina’s met gedetailleerde informatie over alle uitvoeringen en typen.

Prijs €34,50 Bestellen kan door het versturen van een email naar: info@frankthunnissen.nl


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.