Pedra Maties Catàleg

Page 1

TREBALLEM LA PEDRA NATURAL

PEDRA MATIESPEDRA MATIES, SL Som una petita empresa que es dedica a treballar la pedra natural de manera manual i industrial. Des de peces d’artesania i jardineria fins a grans obres per a la construcció. També treballem la fusta, el metall i podem mecanitzar peces. La maquinària ens l’hem personalitzat, i fins i tot dissenyat, per tal de poder treballar més acuradament i satisfer les necessitats dels nostres clients. Disposem de pedrera pròpia d’on extraiem una excel.lent pedra sorrenca que anomenem “MARRÓ SOLSONÈS”. Som sensibles al medi ambient i reciclem els residus. ARTESANIA Escuts familiars Reproduccions Personalitzacions Escultures Peces úniques JARDINERIA Taules de jardí Fonts Jardineres Pedres de molí Enllosats CONSTRUCCIÓ ARCS, LLINDES, AMPITS, CANTONERES, CAPITELLS, ENLLOSATS Prenem les mides, fem motllos (cintres) i ajustem les peces i fem diversos acabats: poliment, buixardada, punxonada… i a tots ells els podem donar un efecte d’envellit que és molt apreciat en restauracions, i queda integrat en la peça antiga i moderna. ALTRES PRODUCTES A part de la pedra també podem treballar amb diversos materials com fusta i mecanització ferro-pedra.
a Andorra

SOLSONA

PEDRA MATIES

a Manresa

a TorÃ

973 29 92 97 / 687 50 37 37 pedramaties@gmail.com www.pedramaties.com Ctra. Solsona-Lleida (C-451 km 51,3) / 25280 SOLSONA


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.