Pearl Nails 2020

Page 1

2020 #ilovepearlnails


2

MEGTALÁLTAD AZ IGAZIT!

RÓLUNK

Köszönjük, hogy IGEN-t mondtál a Pearl Nails-re és bizalmat szavaztál nekünk! Jól döntöttél! Üdvözlünk a Pearl Nails családban! Mi vár Rád? • professzionális megbízható termékkínálat nagy választékban • állandó innováció, saját fejlesztésű előremutató újdonságok • gyors, akár 1 napos kiszállítás • állandó akciók / promóciók / időszakos ütős ajánlatok • ingyenes házhozszállítás 13 900 Ft kosárérték felett • állandó törzsvásárlói kedvezmények • barátságos, jófej csapat lesi a kívánságaidat és segít Neked • minden eddiginél rugalmasabb ügyfélszolgálat és problémakezelés • számunkra Te vagy a legfontosabb és mindent megteszünk azért, hogy segítsük a munkádat és elégedetten, örömmel térj vissza hozzánk 10 éves feltörekvő professzionális márka Igen, 2019. novemberében 10 évesek lettünk! Büszkék vagyunk arra, hogy kőkemény küzdelmek, tömérdek munka, jónéhány tanulságos botlás és sok-sok áll-leesős pillanat árán évről évre hatalmas léptekkel fejlődtünk és mára Magyarország legszerethetőbb márkája lettünk. Fiatalos, kicsi, vidám csapatunkkal családias hangulatban nap, mint nap azon dolgozunk, hogy a Te munkádat is könyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá tegyük, a lehető legkiválóbb minőségű termékek, eszközök fejlesztésével, felkutatásával. Tudjuk azt, hogy igazán jó eredményeket, elégedett vendégeket és elismerést adó sikereket kizárólag professzionális alapanyagokkal lehet elérni és azzal, hogy Te is Pearl Nails-t használsz, már tudjuk, hogy Neked is magas elvárásaid és nem mindennapi céljaid vannak. Ígérjük, hogy támogatni fogunk Téged ezek elérésében! Örülünk Neked!

a Pearl Nails csapata4

TE MELYIKET HASZNÁLOD?

KÖZÖSSÉGI MÉDIA FELÜLETEK

 Kövess minket! Kíváncsiak vagyunk Rád!

Kipróbáltad? Használod? Szereted? Szeretnénk tudni Rólad! Facebook @pearlnails #ilovepearlnails #csakapearlnails Instagram @pearlnailshungary #ilovepearlnails #csakapearlnails

Jelölj minket!

 Facebook/@pearlnails

 Instagram/@pearlnailshungary

 Pinterest/@pearlnails

 Youtube/@pearlnailsvideos


PEARL CARD

5

 Gyűjtsd a Pearl Nails pontokat,

légy Te is törzsvásárlónk és használd ki az állandó kedvezményeket!

10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSÁRLÁSBÓL! *Az elköltött összeg a Pearl Nails katalógusában megtalálható termékekre és kiegészítőkre vonatkozik. Bizonyos kiemelt akciók esetén pontok nem gyűjthetők – erről az akcióban előre tájékoztatunk.

Itt vágd ki!

PEARL CARD - BIZALOMKÁRTYA

Minden elköltött 10 000 Ft után* egy pontot kapsz, amelyeket a Pearl Nails katalógusában található vagy a www.pearlnails.hu/husegprogram oldaláról letölthető ideiglenes kártyádon gyűjthetsz össze. 8 összegyűjtött pont után juttasd el hozzánk a betelt kártyát, és egy törzsvásárlói plasztikkártyát kapsz tőlünk AJÁNDÉK Pearl Nails pólóval!

Itt vágd ki!

Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, sokszorosításhoz, továbbításhoz Alulírott, …………………………………………............................................................. (név) ………………………………………................................................................ (szül. hely és idő) ……………………….........………………...................................................................(anyja neve), …………....…....…….....……....................……………….............................................. (lakcím), ………………………...……..............…......... (tel.), ………………………………...........................................................................................…….. (email cím), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a COLOR B.K. 2001 Kft.-hez benyújtott törzsvásárlói programban való regisztrációhoz és az ezzel kapcsolatban való hírlevél kommunikációhoz hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a COLOR B.K. 2001 Kft. számára.

Adatkezelés célja: Kezelt adatok köre: Adatkezelés jogalapja: Adatkezelés időtartama: Adattárolás módja:

törzsvásárlói program név, cím, telefonszám, e-mail cím törzsvásárlói programba való regisztráció kedvezmény biztosítására, egyedi ajánlatok és promóciós anyagok kiküldésére visszavonásig elektronikus és nyomtatott

Az ajándék póló mérete:

..............................................

Adatfeldolgozók, valamint az adatok megismerésére jogosultak köre: Color B.K. 2001 Kft. (részletes lista Adatvédelmi Tájékoztatónkban weboldalunkon). Emellett hozzájárulok a benyújtott teljes anyagom harmadik féllel történő feldolgozásához. Kelt: ...............................................

.................................................... (aláírás)


6

TOVÁBBKÉPZÉS SZERETNÉL FEJLŐDNI? JELENTKEZZ EGYNAPOS TOVÁBBKÉPZÉSEINKRE!

TOVÁBBKÉPZÉS

Díszítő tanfolyamok Technikai továbbképzések

 Szalonmunkában is szuperül alkalmazható praktikák, technikák  Kiscsoportos, vidám hangulatú oktatások  Tanulási lehetőség elismert és bajnok oktatóinktól Aktuális és induló egynapos továbbképzéseinkről további információt Facebook oldalunkon (www.facebook.com/pearlnails) illetve a www.pearlnails.hu/egynapos-mukormos-tanfolyamok oldalon találsz!

ÁLLANDÓ, 10%-OS KEDVEZMÉNY KIEMELT TÖRZSVÁSÁRLÓI AKCIÓK További információ: info@pearlnails.hu +36 24 441 531


SZAKMAI KÉPZÉS

7

TANULD MEG VELÜNK A KÉZÁPOLÓ ÉS MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ÉS/VAGY A LÁBÁPOLÓ SZAKMÁT! Hogy szeretnél tanulni? KIS CSOPORTBAN vagy tömegben? Tudod, mit szeretnél? Ígéreteket vagy biztos GYAKORLATI TUDÁST?

COLOR B. K. 2001 Kft. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001454/2016 Tanfolyamaink: • Kézápoló és műkörömépítő (E-001454/2016/A001) • Lábápoló (E-001454/2016/A002) Aktuális és induló tanfolyamainkról az alábbi elérhetőségeken tudsz érdeklődni:  Telefonszám: +36 24 441 531  Weblap: www.pearlnails.hu/okj-altalanos-informaciok  E-mail cím: oktatas@pearlnals.hu

SZAKMAI KÉPZÉS

Mi biztos és használható ALAPOKAT nyújtunk! Ha hozzánk jössz, VELED is törődni fogunk! Elismert és eredményes OKTATÓKKAL dolgozunk! Nálunk a tanfolyam díja NEM VÁLTOZIK!


Pearl Nails 2020 #ilovepearlnails10

ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉKOK SaniSol

ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉKOK

Körömelőkészítő, tisztító folyadék

Új

termék

A SaniSol előkészítő és fertőtlenítő oldat a kezek és a munkaeszközök fertőtlenítésére alkalmas, valamint használható még asztallapok, lámpák, ecsetek, eszközök és más szennyezett felületek tisztítására is. Fertőtlenítés mellett a köröm zsírtalanítására is használható Nail Prep helyett.

100ml

1 270Ft

500ml

4 790Ft

Cuticle Remover Bőroldó folyadék

Kiváló állagú, könnyen felhordható és kellemes illatú körömbőr oldó folyadék, amellyel gyengéden eltávolítható az elhalt körömbőr. 1-2 perc után bőrfeltolóval lekaparható a fellágyított bőr, azonban 5 percnél tovább ne maradjon a bőrön!

15ml

890Ft

Fungicid

Gombaölő folyadék A Fungicid egy különleges, tolnaftát tartalmú gombaölő formula. Rendkívüli hatékonyságának köszönhetően minimális mennyiség, mindössze 1-2 cseppnyi elegendő a bőr és a köröm felületére. A köröm fertőtlenítése után, első lépésként használjuk Nail Prep előtt.

15ml

890Ft

Nail Prep

Előkészítő folyadék A Nail Prep köröm-előkészítő gyengéden dehidratálja a természetes körmöket és eltávolítja a természetes olajokat műkörömépítés előtt. A zselék, porcelánok és ragasztott tipek jobb tapadása érdekében használjuk még a primerek előtt. Száradás után használj savas (Primert) vagy savmentes (UltraBond) primert.

15ml

890Ft


11 Primer

Savas primer

Problémás körmök esetén használjuk utána a savmentes UltraBondot is, előtte pedig mindenképp Nail Prep előkészítőt.

15ml

1 290Ft UltraBond

Savmentes primer Az UltraBond egy olyan savmentes primer, amelynek használata segíti a tapadást a természetes körömhöz. A köröm számára sokkal biztonságosabb, mint a savas rendszerek, mégis hatékonyan működik. Gyenge illatú termék, amely nem égeti a körmöket és a felhámot. Tökéletesen használható minden zselés és porcelán rendszer esetén. Használat előtt a köröm dehidratálásához használjuk a Nail Prep köröm előkészítőt. Problémás körmöknél a savas Primer után vigyük fel a köröm felületére.

15ml

Új

termék

990Ft UltraBond X

Savmentes primer - Xtra erős tapadás

Az UltraBond X vitaminokkal dúsított formulája egy MMA-mentes savmentes primer, mely elősegíti a tapadást a természetes körmökhöz. Sűrűbb állagú, és egy picit vastagabb ragacsos réteget hagy, mint hagyományos elődje. D és E vitamint tartalmaz.

15ml

1 590Ft

ELŐKÉSZÍTŐ FOLYADÉKOK

A Primer biztosítja a tökéletes tapadást a természetes körömhöz. Tökéletesen működik porcelán és zselés rendszer esetén is. Kis mennyiséget használjunk belőle, a természetes körömre való felhordás során ne érintkezzen a körömággyal vagy a bőrrel. Várjuk meg, míg megszárad a köröm felületén, csak ezután kezdjük az építést.


FIXÁLÓ ÉS BŐRÁPOLÓ FOLYADÉKOK

FIXÁLÓ ÉS BŐRÁPOLÓ FOLYADÉKOK

12

Cleanser

Zselé fixáló folyadék Fixáló folyadék, amely zselés rendszerek kötése után visszamaradó tapadós réteg eltávolítására szolgál. A zselé Cleanser használata után sem veszít fényéből. Öntsük szálmentes papír törlőlapkára, és töröljük át a kész köröm teljes felületét. Tipp: fixáláshoz ne használjunk hagyományos körömlakklemosót, mert az mattítja a végeredményt!

30ml

630Ft 100ml 1 090Ft 500ml 4 790Ft

Salon Cleanser

Zselé fixáló folyadék - még gyümölcsösebb illatban

Kiváló ár-érték arányú, hatékony fixáló folyadék, eper illatban. A tökéletes kiszerelés szalonmunkához.

Új

termék

1liter

3 490Ft

Bőrápoló olajok Ezek a körömágy-ápolók kondicionáló kezelésként használhatók a száraz és sérült körömágy helyreállításában. Használatuk erős és rugalmas körmöket eredményez. Tápláló és hidratáló formulájuk felszívódás után helyreállítja a vegyi anyagok által okozott károsodást. Használhatóak továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is.

Eper

15ml

890Ft

Banán

Gumimaci

Ananász

Barack14

AKRILZSELÉK hybrid PolyAcryl Gel

zselé. porcelán. hybrid. A hybrid PolyAcryl zselé egy all-in-one anyag, mely ötvözi porcelán erősségét a zselé formázhatóságával:

AKRILZSELÉK

• sűrű állagú, nem mozdul, nem folyik el; • korlátlan ideig, könnyen formázható; • tartós anyag, nem törik vagy reped; • nem levegősödik; • könnyű reszelni; • felgyorsul a munkafolyamat. Ideális kezdő és haladó műkörmösök számára egyaránt! „Az új Hybrid gél egy szuper anyag! Először nehéz volt vele dolgoznom, mivel sem a porcelánt, sem a nagyon sűrű zseléket nem szeretem igazán. Ezt a zselét viszont pár köröm elkészítése után már egész könnyen tudtam használni. A Cleanser-rel együtt nagyon könnyedén formálható, és remekül összefoglalja a zselé és a porcelán összes jó tulajdonságát. A kezdő körmösöknek is hatalmas segítség lehet a tanulásban, hiszen bármennyi ideig alakíthatják.” – F. Vivien Színek:

 Clear  Pink

 Milky White  Cover Pink

UV/LED

TKötésidő: UV: 3 perc, LED: 1,5 perc;

50ml

 Angel White  Glitter Nude  Nude

7 690Ft

hybrid ecset

Tubuskinyomó

2 290Ft

790Ft

#8-as macskanyelv ecset és speciális spatula

hybrid PolyAcryl zselékhez




extrém sűrű

UV/LED

✓ Építéshez ✓ Extrém, hosszú formák építéséhez ✓ Töltéshez

JÓ, ha tudod: • nem leoldható • szükséges fixálni • bátran kombinálhatod más anyagcsoportokkal is (pl. készítsd el a színes francia véget színes porcelánporral) • az anyag lágyításához és formázásához - nem színezett - Cleanser fixáló folyadékot vagy UV likvidet ajánlunk

Sűrű zselé, melyet a porcelán technikához hasonlóan formázhatsz

hybrid sablon

Cleanser

Akrilzselés technikához kifejlesztve

30db

420Ft 100db 1 190Ft 500db 4 390Ft

Zselé fixáló folyadék

30ml

630Ft 100ml 1090Ft


16

ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉK Builder Gel - Ice Blue

ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉK

Nagyon sűrű, átlátszó építő zselé

Az Ice Blue egy egyfázisú, nagyon sűrű, kékesen átlátszó építő zselé. Kiváló önterülő tulajdonsága tökéletesen használhatóvá teszi kezdő körömépítők számára is. Remekül élénkíti a fehér zselé színét. Szalon és hosszú körmök építéséhez is ideális, alapés borító rétegként is használhatjuk. Nem folyik el, erős és ellenálló.

UV 5ml

TKötésidő: UV: 3 perc

1 890Ft 15ml 2 990Ft 50ml 6 890Ft

Builder Gel 2.0 Clear

Közepesen sűrű, átlátszó építő zselé A Builder Gel 2.0 Clear egy közepes sűrűségű egyfázisú építő zselé, mely tökéletesen tapad a természetes körömhöz és erős, magas fényű felületként köt. Ez az önterülő zselé sablonos és tipes technika esetén is ideális. Elsősorban szalonhosszúságú körmökhöz ajánljuk, alap- és borító rétegnek is használhatjuk. UV és LED fény alatt sem éget. „Eddig egy termékben sem csalódtam, sőt! Viszont, ha választanom kéne kedvencet, akkor a Builder Gel 2.0 Clear a megfelelő sűrűségével és teríthetőségével a kedvenc építőzselém.” – N. Vivien

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc

1 890Ft 15ml 2 990Ft 50ml 6 890Ft

Hard Gel Clear

Szuper-kemény, átlátszó építő zselé Ez a széleskörűen használható, egyfázisú építő zselé kiváló önterülő képességű, és olyan szuper-kemény, fényes felületűre köt, akár egy porcelán köröm. Fokozott tartósság, extra erő jellemzi, hajlításokhoz is tökéletes. Alap- és borító rétegként is tökéletes. Kiválóan alkalmas szalon és hosszú körmök építéséhez, valamint azoknak a szakembereknek, akik porcelánról zselére váltanak.

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc

2 990Ft 50ml 6 890Ft


nagyon sűrű

alap- és borító réteg



kötés után átlátszó

UV

✓ Hosszú és szalonhosszúságú körmök építéséhez

Színélénkítő tulajdonság

közepesen sűrű

alap- és borító réteg



kötés után átlátszó

UV/LED

✓ Zselés és tipes technikához ✓ Szalonhosszúságú körmök építéséhez

Szalonmunkákhoz ideális társ

közepesen sűrű

alap- és borító réteg



kötés után átlátszó

UV/LED

✓ Hosszú és francia körmökhöz ✓ Hajlításokhoz alkalmazható ✓ Porcelánról zselére váltó szakembereknek

Szuper-kemény felületre köt

Hard Gel Clear



Builder Gel 2.0 Clear



Builder Gel – Ice Blue




Forming Gel Clear AQUA Technic Gel Clear

 sűrű

alap- és borító réteg

kötés után átlátszó

UV

✓ Szalonhosszúságú és hosszú körmökhöz ✓ Egyszerre akár több köröm is betölthető vele ✓ Jól hajlítható ✓ Tartja a kívánt formát

Tökéletes hajlítások elkészítéséhez

 közepesen sűrű

alap- és borító réteg



kötés után kissé opálos

UV/LED

✓ Szalonhosszúságú és hosszú körmökhöz ✓ Tökéletesen hajlítható

Szuper tapadás, színélénkítő hatás

 OP2 Gel Clear



sűrű

alap- és borító réteg



kötés után kissé opálos

UV/LED

✓ Szalonhosszúságú és hosszú körmökhöz ✓ Tökéletesen hajlítható ✓ Kiváló formázhatóság

Kiváló formázhatóság, extra rugalmas felület


ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉK

19

Forming Gel Clear

Tökéletesen hajlítható, átlátszó építő zselé

Tipp: sűrűségének köszönhetően egyszerre akár mind az 5 körmöt be tudjuk tölteni, mert nem folyik el az anyag. „Kipróbáltam, mert nem hittem a szememnek. :) Valóban ott marad, ahová kenem, és csakis akkor mozdul el, ha igazgatom az ecsettel. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek! Sok időt takarít meg. Szépen terül” – B. Zsófia

TKötésidő: UV: 2-3 perc 15ml

UV

2 990Ft 50ml 6 890Ft AQUA Technic Gel Clear

Csúcsminőségű, színélénkítő építő zselé

Az AQUA Technic Gel egy közepesen sűrű, mégis könnyű szerkezetű, kékeszöld árnyalatú, színélénkítő hatású építő zselé. Különlegessége, hogy a többi színélénkítő zselénkhez (OP2, Ice Blue) viszonyítva könnyebb, hígabb állagú, de optimális összetételének köszönhetően a körömre felvitt anyag mégis lassan, és egyenletesen terül, miközben nagyon jól tapad. Fixálás után nagyon fényes felületűre köt. Színes zselén használva a színek még teltebbek, még élénkebbek lesznek, egyáltalán nem torzítja azokat, a fehéreket nem sárgítja. Tökéletesen hajlítható, nem rúg vissza. Hosszú körmök építéséhez is jól használható, nem törik, nem reped! Kötés után még az OP2 zselénél is vékonyabb ragacsos réteg marad a felületén, így alapzselének is tökéletesen használható, mivel a következő rétegek nem csúsznak el rajta. „Nagyon egyszerű vele dolgozni, mert ugyan picit sűrűbb, mégis nagyon könnyen alakítható ki vele a C-ív. Szép, simára terül, jó keményre köt, de mégis könnyen reszelhető.” – Kovács Zsuzsa Teodóra; Olimpiai bajnok szakoktató

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

2 990Ft 50ml 6 890Ft OP2 Gel Clear

Sűrű, prémium építő zselé

Az OP2 az egyik legerősebb csúcsminőségű építő zselénk. Tökéletesen tiszta, fényes, remek tapadási tulajdonságokkal rendelkező építő zselé, amelyet kiváló formázhatóság, rendkívüli erő és optimális tartósság jellemez. Sűrű állagának köszönhetően remekül eldolgozható, nem levegősödik, tökéletes tapadást biztosít. Válogatott összetevőinek köszönhetően a reszelési idő minimálisra csökken, tökéletesen fényes felületűre köt, és csak minimális fixálást igényel. „Nagyon szeretem ezt a terméket, csodálatosan lehet vele építeni akár hosszabb körmöket is, nem folyik meg, ahova rakod ott marad, sokban megkönnyíti a munkám. Nagyon meg vagyok elégedve vele.” - Sz. Ágnes

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

3 490Ft 50ml 7 950Ft

ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉK

A Forming Gelt kifejezetten a tökéletes hajlítások elkészítéséhez fejlesztettük ki. Rendkívül stabil, sűrű állagú, jól eldolgozható és teljesen tiszta építő zselé, amely kötés után kifejezetten kemény, és ezzel együtt tartós felületet képez. Összetevőinek köszönhetően tökéletesen jól hajlítható, nem rúg vissza, hibátlanul tartja a kívánt formát.


Builder Gel 2.0 Pink Builder Gel Pink

 közepesen sűrű

alap- és borító réteg

kötés után átlátszó

UV/LED

Szalonhosszúságú és francia körmökhöz

Kiemeli a körömágy természetes színét

 közepesen sűrű

 borító réteg

kötés után tejes rózsaszín

 UV/LED

Latte illetve natúr, természetes hatású francia körmökhöz

Opálos fedés

 Hard Gel Pink



közepesen sűrű

 alap- és borító réteg

kötés után üveges rózsaszín

Szalonhosszúságú és francia körmökhöz

Kiemeli a körömágy természetes színét

 UV/LED


RÓZSASZÍN ÉPÍTŐ ZSELÉK

21

Builder Gel 2.0 Pink

Közepesen sűrű, rózsaszín építő zselé

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

2 990Ft 50ml 6 890Ft Builder Gel Pink

Opálos, nem áttetsző rózsaszín építő zselé A Builder Pink egy közepes sűrűségű, egyfázisú építő zselé, amellyel természetes színhatású körmöket építhetünk. Erős, magas fényű felületként köt. Kiválóan alkalmas építéshez, latte és francia köröm készítéshez, valamint tipes fedéshez. Borító rétegként ajánljuk használni.

„Nemcsak tartós, de gyönyörűséges színe van, könnyen reszelhető és formázható. Lehet alapnak használni színek alá, jobban kiemel egy-két színt… Szerintem szuper! Mindig van tartalékom is belőle. ;)” – A. Zsuzsanna

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

2 990Ft Hard Gel Pink

Üveghatású rózsaszín építő zselé

Ez a széleskörűen használható, egyfázisú építő zselé kiváló önterülő képességű, és olyan szuper-kemény, fényes felületűre köt, akár egy porcelán köröm. Ragyogó szín, fokozott tartósság, extra erő jellemzi, és hajlításokhoz is tökéletes. Alap-és borító rétegnek is használható, kiválóan alkalmas szalon és hosszú körmök építéséhez, valamint azoknak a szakembereknek, akik porcelánról zselére váltanak. Kifejezetten ajánljuk francia körmök építéséhez, mivel kiemeli a körömágy természetes színét.

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

2 990Ft 50ml 6 890Ft

RÓZSASZÍN ÉPÍTŐ ZSELÉK

A közkedvelt Builder Clear 2.0 zselé rózsaszín változata. Közepes sűrűségű egyfázisú építő zselé, amely tökéletesen tapad a természetes körömhöz és erős, magas fényű felületként köt. Alap- és borító rétegként is használhatjuk. UV és LED fény alatt sem éget. Tégelyben rózsaszín, kötés után teljesen átlátszó. Szalonhosszúságú illetve francia körmökhöz kifejezetten ajánljuk, mivel kiemeli a körömágy természetes színét.


22

SZÁLERŐSÍTETT ÉPÍTŐ ZSELÉK Fiber Gel Clear

SZÁLERŐSÍTETT ÉPÍTŐ ZSELÉK

A tökéletes alapozó zselé Közepes sűrűségű, könnyen eldolgozható, sokoldalú zselé. A speciális rostokkal erősített Fiber Gel tökéletesen tapad még a problémás körmökhöz is. Ellenálló és egyszerűen felhasználható, építéshez, tipekhez és akár pedikűrhöz is. Hajlíthatósága és rosterősített tulajdonsága miatt a legjobban használható alapozó zselé. „Fiber Clear Gel a legkedvencebb! Szeretem, hogy híg, ezért tökéletes alapozó. Szeretem, hogy rosterősített, mert baromi erős gél lakk alatt is, van, hogy csak ebből készítem a körömerősítést is. Nagyon jól tartja a hajlítást! – Majsa Ági, díszítő bajnok szakoktató”

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 3-4 perc; LED: 2-3 perc

2 990Ft 50ml 6 890Ft

Fiber Gel Pink

Természetes hatású, tökéletes alapozó zselé Közepes sűrűségű, könnyen eldolgozható, sokoldalú zselé. A speciális rostokkal erősített Fiber Gel tökéletesen tapad még a problémás körmökhöz is. Ellenálló és egyszerűen felhasználható, építéshez, tipekhez, és akár pedikűrhöz is. Hajlíthatósága és rosterősített tulajdonsága miatt a legjobban használható alapozó zselé. Pink változatban köttetés után természetes hatású, halvány rózsaszín körmöt kapunk. „Állagát tekintve közepesen sűrű anyag. Kezdőknek és haladóknak is ajánlom, kiváló alap. Rendkívűl jó a tapadása és rugalmassága az üvegszálaknak köszönhetően. A színe is közelít a természeteshez.” – Matula Gabriella, 6x Olimpiai bajnok, mesterleveles oktató

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 3-4 perc; LED: 2-3 perc

2 990Ft 50ml 6 890Ft

Fiber X Gel Clear

Speciális rostokkal erősített alapozó zselé Az új fejlesztésű Fiber X Gel egy sűrű építő zselé, a korábbinál még több, összesen 10% speciális rosttartalommal rendelkezik, amely kiemelt erőt és tartást kölcsönöz a körömnek. Kötés után opálos átlátszó színű. Használjuk alapnak beszakadt körmökhöz vagy helyettesítsük vele a selyemszálat!

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 3-4 perc; LED: 2-3 perc

2 990Ft 50ml 6 890Ft


közepesen sűrű

alapréteg



kötés után átlátszó

UV/LED

✓ Építéshez, tiphez, akár pedikűrhöz is ✓ Üvegszálakkal erősített ✓ Jól hajlítható

Fiber Gel Clear



Tökéletes tapadás problémás körmök esetén is

 alapréteg

kötés után átlátszó

UV/LED

✓ Építéshez, tiphez, akár pedikűrhöz is ✓ Üvegszálakkal erősített ✓ Jól hajlítható

Fiber Gel Pink

közepesen sűrű



Kötés után természetes hatású, rózsaszín körmök

sűrű

alapréteg



kötés után opálos átlátszó

UV/LED

✓ Üvegszálakkal erősített ✓ Építéshez, tiphez, akár pedikűrhöz is ✓ Beszakadt körmökhöz

Még több rosttartalom, még erősebb tartás

Fiber X Gel Clear




Cover Gel Make-up Cover Gel Creamy Nude

 nagyon sűrű

 természetes körömágy-hosszabbító rózsaszín

 UV/LED

✓ Körömágy-hosszabbításhoz ✓ Extrém, hosszú formák építéséhez ✓ Töltéshez

Jelly-állagú, rugalmas cover zselé

 sűrű

 bézses körömágy-hosszabbító rózsaszín

 UV/LED

✓ Körömágy-hosszabbításhoz ✓ Körömhibák eltűntetéséhez ✓ Töltéshez

Bézses hatású, rugalmas körömágy-hosszabbító


KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉK

Természetes színű, nagyon sűrű, rugalmas jelly cover építő zselé. Nem önterülő, nem mozdul el, sűrűségének köszönhetően megtartja a formát, így a rövid körmök építése mellett hosszú, extrém formák építésére is alkalmas. A Cover Gel Make-up zselé kiválóan alkalmas a bereszelt mosolyvonal technikához, valamint a C-ív kialakításához, használatával jelentős időt spórolhatsz meg. Természetes színe minden bőrtípushoz megfelel, tökéletesen fed. Kezdő és profi körmösök számára is tökéletes választás, megkönnyíti a szalonmunkát. Tipp: Még tartósabb körmök építéséhez használj alapnak egy szálerősített építőzselét (Fiber Gel-t vagy Fiber X Gel-t) vagy alapzselét (Fiber Base Gel Natural Pink-et).

Új

termék

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

3 790Ft

Cover Gel Creamy Nude

Bézses hatású, rugalmas cover építő zselé

A Cover Gel Creamy Nude segítségével könnyedén eltüntethetők a körömhibák. Nem önterülő, elsősorban rövid és közepes hosszúságú körmök építéséhez ajánljuk. Kiválóan alkalmas töltéshez, bereszelt mosolyvonal technikához, valamint a C-ív kialakításához, használatával jelentős időt spórolhatsz meg. Természetes, bézses árnyalatú, tökéletesen fedő cover zselé.

Tipp: Még tartósabb körmök építéséhez használj alapnak egy szálerősített építőzselét (Fiber Gel vagy Fiber X Gel alapozó zselét) vagy Fiber Base Gel Natural Pink-et.

Új

termék

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc UV/LED 15ml

3 790Ft

KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉK

Cover Gel Make-up

Jelly-állagú cover építő zselé

25


Extreme Cover Gel Pink Cover I. Pink Gel Cover Pink II. Gel

 nagyon sűrű

 természetes körömágy-hosszabbító rózsaszín

 UV

✓ Körömágy-hosszabbításához ✓ Extrém, hosszú formák építéséhez ✓ Törékeny és sérült körmökhöz

Üvegszálakkal erősített zselé, extrém formákhoz

 sűrű

 sötétebb körömágy-hosszabbító rózsaszín

 UV/LED

✓ Körömágy-hosszabbításához ✓ Körömhibák eltüntetéséhez ✓ Töltéshez

A „vendégkedvenc” körömágy-hosszabbító

 közepesen sűrű

 világosabb körömágy-hosszabbító rózsaszín

 UV/LED

✓ Körömágy-hosszabbításához ✓ Körömhibák eltűntetéséhez

Világosabb körömágy-hosszíbbító zselé


KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉK Nagyon sűrű, rugalmas körömágy-hosszabbító zselé. Jó formázhatóságának, hajlíthatóságának és rosttartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas hosszú, extrém formák építéséhez, valamint törékeny és sérült körmök esetén is. Felgyorsítja az építés és töltés menetét, hiszen nincs szükség borító rétegre. A színezett építő zselékkel kombinálva a szalonmunka egyszerűvé és gyorssá válik. „Szerelem volt első látásra. Minden tulajdonsága meg van, ami fontos egy építő illetve cover zselénél: a színe minden bőrtípushoz megfelel, tökéletesen fed, és mivel építéshez is alkalmas, így sokat gyorsít a mindennapi munkában. Ami miatt még inkább szeretem, az az, hogy a színes építő zselékkel vagy a Builder White Gel-lel kombinálva gyors és tökéletes francia körmöket készíthetek a vendégeimnek.” - Jánosi Anetta; Olimpiai ezüstérmes, EB bronzérmes, kétszeres román bajnok oktató

TKötésidő: UV: 3-4 perc 15ml

UV

3 490Ft 50ml 7 950Ft Cover I. Gel Pink

Körömágy-hosszabbító építő zselé

A Cover I. Gel Pink egy egyedileg színezett, közepes sűrűségű építő zselé, melynek színárnyalata nagyon közel áll a természetes köröm színéhez. A körömhibák eltüntetésére vagy a körömágy meghosszabbítására használható. Viszonylag vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít, de optimális sűrűségének köszönhetően nem folyik el vastagabb rétegben sem. „Francia építéshez használom, nagyon megvagyok vele elégedve! Gyönyörű a színe és tökéletes a sűrűsége!” – K. Jennifer

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc 5ml

UV/LED

1 890Ft 15ml 2 990Ft 50ml 6 890Ft Cover Pink II. Gel

Világosabb körömágy-hosszabbító zselé

A Cover Pink II. egy közepes sűrűségű körömágy-hosszabbító zselé, mely a Pink I. árnyalatánál halványabb finisht képez. Ideális a világosabb bőrtónusú vendégek részére. Viszonylag vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít, de optimális sűrűségének köszönhetően nem folyik el vastagabb rétegben sem Ideális halványabb bőrtónusú vendégeknek.

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc 5ml

UV/LED

1 890Ft 15ml 2 990Ft

KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉK

Extreme Cover Gel Pink

Üvegszálakkal erősített körömágy-hosszabbító zselé

27


28

FEHÉR ZSELÉK Builder Gel White Fehér építő zselé

A Builder White egy sűrű, kifejezetten erős fehér zselé, amely teljes vastagságában átköt. Tökéletes a francia végek kialakításához. Lágy, krémes textúrája és önterülő tulajdonságai gondtalan felhasználást biztosítanak, akár építünk vele, akár tipen használjuk. Használatával gyönyörű, kontúros mosolyvonalat készíthetünk. „Nagyon könnyű vele dolgozni, én imádom a franciát építeni vele, nem sárgul be 3 hét után sem.” – K. Jennifer

FEHÉR ZSELÉK

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc

1 890Ft 15ml 2 990Ft 50ml 6 890Ft

Milky White Gel

Természetes hatású, tejes fehér zselé Hígabb állagú, enyhén színezett zselé a tökéletesen természetes hatású francia illetve latte körmök elkészítéséhez. Jó önterülő képességű, gyorsan és egyszerűen felvihető, tartós és rugalmas.

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc

1 890Ft 15ml 2 990Ft

French Gel White

Híg, fehér építő zselé A French White zselé egy híg, fokozottan pigmentált fehér zselé. Használatát hófehér francia vég készítéséhez ajánljuk. Ez a tartós fehér zselé egyszerűen felvihető, rugalmas és kiváló önterülő tulajdonságokkal rendelkezik. Vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít. „Eddig ez a legfehérebb zselé, ami jól fed és kellően önterülő, azok közül, amit használtam.” – B. Mirandella

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2-3 perc; LED: 1-2 perc

1 890Ft 15ml 2 990Ft




sűrű

fehér

UV/LED

✓ Építéshez ✓ Francia végekhez

Kontúros mosolyvonal



híg

tejes fehér

UV/LED

✓ Latte körmökhöz ✓ Francia végekhez

Milky White Gel



Builder Gel White



Természetes hatású francia körmök



híg

pigmetáltabb fehér

UV/LED

✓ Francia szabadszélekhez

Hófehér francia végek

French Gel White




30

SZÍNEZETT ÉPÍTŐ ZSELÉK Coloured Builder Gels Színezett építő zselék

A színezett építő zselék sűrű, pigmentált és tökéletes fedést biztosító építő zselék. Borító réteg nélkül is használhatók, így nem vesztenek a színek élénkségükből. Nincs többé kireszelt sarokpont, nincs többé kireszelt szín! Extreme Cover Pink Gellel kombinálva felgyorsul a szalonmunka! „Én azért választottam a Coloured Builder Gel-t mert megkönnyíti a munkám. Könnyen reszelhető, vastagon is átköt, nem tudom kireszelni a színt - egyszóval szuper! Remélem lesz több szín is hamarosan.” – K. Orsolya

Cyclam

Nude

Red

Mint

Yellow

Aubergine

TKötésidő: UV: 3-4 perc, LED: 1,5-2 perc;

2 890Ft

Grey

Blue

Lime

15ml

Pink

UV/LED

Black

SZÍNEZETT ÉPÍTŐ ZSELÉK

Sűrű, pigmentált építő zselék


FÉNYZSELÉK Új

termék

31

Brilliant Top Gel

Csillámos, fixálásmentes effekt fényzselé

Híg állagú, fixálásmentes fényzselé, mely magas fényű felületet biztosít. Az átlátszó fényzselében apró ezüst csillámok találhatóak, melyek különleges hatást kölcsönöznek a körmöknek. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED

Új

FÉNYZSELÉK

15ml

2 990Ft

Milky Top Gel

termék

Kulcs a tökéletes babyboomer körmökhöz

Rugalmas, fixálásmentes, híg fényzselé. Opálos, tejes színének köszönhetően még természetesebb francia körmöket készíthetünk vele, valamint a babyboomer körmök átmenete még tökéletesebb lesz. Nem sárgul, kötés után tartós felületet képez. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED

• fixálásmentes



UV/LED

híg

✓ Csillámos ragyogást ad a körmöknek ✓ Ellenálló felület ✓ Zselés körmökhöz és gél lakkokhoz

Szikrázóan gyönyörű végeredmény

• rugalmas

Brilliant Top Gel

• rugalmas

3 190Ft

• fixálásmentes



UV/LED

híg

✓ Tejes-opálos finis ✓ Nem sárgul ✓ Zselés körmökhöz és gél lakkokhoz

A tökéletes babyboomer átmenet titka

Milky Top Gel

15ml


32

FÉNYZSELÉK Chrome Top Gel

Magas fényű, fixálásmentes fényzselé A Chrome Top Gel egy híg, fixálásmentes fényzselé. Nem sárgul, ellenáll az oldószereknek és magas fényű felületet képez. Elsősorban porcelán rendszerhez ajánljuk a lehető legfényesebb eredmény elérése érdekében. Vékony rétegben kell felvinni.

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

2 990Ft

Chrome 2 Top Gel

FÉNYZSELÉK

Rugalmas, fixálásmentes fényzselé A Chrome 2 Top Gel a már jól ismert fixálásmentes Chrome Top Gel sűrűbb, továbbfejlesztett változata. Ellentétben elődjével, kötés után rugalmasabb, így zselés rendszerekhez kiválóan alkalmazható. Magas fényű felületet biztosít.

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

2 990Ft

Chrome Top Gel Pink

Színezett, fixálásmentes fényzselé A Chrome 2 Top Gel színezett variánsa, alaptulajdonsága megegyezik azzal. Rendkívül magas fényű, kötés után rugalmas, de ellenálló felületet képez. Egy rétegben használva finomabb hatást, több rétegben mélyebb árnyalatot érhetünk el.

UV/LED



sűrű

UV/LED

2 990Ft

• rugalmas • fixálandó

✓ Tökéletesen terül ✓ Könnyen eldolgoható ✓ Zselés körmökhöz és gél lakkokhoz

Természetes és trendi matt hatás

Chrome Top Gel

Matte Finish Gel

15ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc



híg

UV/LED

• kevésbé rugalmas • fixálásmentes

✓ Magas fényű finish ✓ Ellenálló felület ✓ Nem sárgul ✓ Porcelán és kemény anyagokhoz

Magas fényű, fixálásmentes fényzselé


33 EO Top Gel

Magas fényű, rugalmas, fixálandó fényzselé

Az EO Top Gel egy nagyon fényes felületet adó és tartós fényzselé, amely minden zselés rendszer esetén kiválóan alkalmazható. Ez a híg zselé teljesen önterülő, alacsony hőleadású és kötés után tartós felület képez. Rugalmasságából adódóan OP2, gél lakk vagy akril díszítések után EO fényzselé használatát ajánljuk. Kötés után fixálandó.

FÉNYZSELÉK

Tipp: 2-3 rétegben körömerősítésként is használható, valamint gél lakkozás esetén alapként is felvihető. A végeredmény rugalmas, de tartós körmöket eredményez. A tökéletesen fényes végeredmény érdekében mindig fixáló folyadékot használjunk, ne körömlakklemosót, mert az mattítja a végeredményt.

„A kedvenc fényzselém az EO Top Gel, gél lakk zárásaként használom, nagyon jól bírja a mechanikai sérüléseket, nem reped meg.” – S. Erika

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 15ml

2 990Ft

Matte Finish Gel

Természetes és trendi matt hatás

Sűrű, matt fedőzselé. Állagának köszönhetően tökéletesen terül, könnyen eldolgozható. Kötés után fixálandó.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED

• fixálandó



UV/LED

híg

✓ Fényes finish ✓ Ellenálló felület ✓ Zselés körmökhöz és gél lakkokhoz ✓ Díszítések zárásához

Akár körömépítéshez, gél lakkok alá is használható

• rugalmas • fixálásmentes

EO Top Gel

• rugalmas

2 990Ft 



UV/LED

közepesen sűrű

✓ Magas fényű finish ✓ Ellenálló felület ✓ Zselés rendszerhez

Rugalmas, fixálásmentes fényzselé

Chrome 2 Top Gel

15mlSZÍNES ZSELÉK

35

Matte Krémes állagú, jól pigmentált, könnyen eldolgozható és tökéletes fedést biztosító színes zselék. Matte színes zselé családunk a legújabb trendeket képviselő pasztellszínek válogatott gyűjteménye.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 5ml

1 890Ft

203

204

205

206

207

208

209

210

211

212

213

214

215

216

217

218

219

220

221

222

223

224

225

226

227

228

229

230

231

233

234

235

236

237

238

239

240

241

242

243

244

245

246

247

SZÍNES ZSELÉK

202


36

Basic I. Basic I. színes zseléink önterülőek, rugalmasak és könnyen használhatóak. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

UV/LED

SZÍNES ZSELÉK

5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

301

302

303

304

305

306

307

308

315

317

319

321

323

324

325

329

331

334

335

350

351

353

358

359

360

361

362

363

Basic II. Basic II. csillámos színes zseléinket a bennük található nagy szemcséjű glitterek miatt az extra csillogást kedvelőknek ajánljuk. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

400

401

403

405

407

408

412

413

414

417

418

419

430

431

432

433

434

Új

termék

420

421

422

423

424

425


Pearly Szemkápráztató, gyöngyházhatású színes zselék. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

37

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 5ml

607

608

613

620

629

631

633

Special Különleges csillogású, apró szemcséjű csillámokkal dúsított színes zselék. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 5ml

1 890Ft

701

702

703

704

705

706

707

708

709

711

712

713

714

719

722

726

730

732

733

734

735

736

737

738

740

741

743

SZÍNES ZSELÉK

606

1 890Ft


38

Glamorous Kiváló minőségű, extra finom csillogású színes zselék, melyek magas pigmenttartalmuknak köszönhetően már 1 rétegben is tökéletesen fednek. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

UV/LED

SZÍNES ZSELÉK

5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

2 290Ft

801

802

803

804

805

806

807

808

809

810

Brilliant Csillámos színes zselék a tökéletesen ragyogó hatás kedvelőinek. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

902

903

904

905

906

907

908

909

910

911

912

914

915

916

917

918

920

921

923

924

925

926

927

928

929

930

932

933


Neon

39

Káprázatos neon színes zselék, melyekkel garantáltan nem maradsz észrevétlen! Rendkívül könnyen felvihető, közepes sűrűségű, jól fedő színek.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 5ml

1 890Ft

1234

1235

1237

1239

1240

SZÍNES ZSELÉK

1232


40

Premium Finish Legkedveltebb sorozatunk! Kiemelten jól pigmentált, tökéletes fedést biztosító fixálásmentes színes zselék. Extra fényes felületet adnak a körömnek már fényzselé nélkül is! Díszítésekhez, festéshez is kiválóan alkalmasak. „A Premium Finish színes zselé sorozat a fő kedvencem a gyors fixálásmentes kötés és maximális pigmentáltságuk miatt. Gyors a munka velük és nem folynak el, nem kell őket felkeverni sem.” – Majsa Ági, díszítő bajnok szakoktató

UV/LED

SZÍNES ZSELÉK

5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

SÁRGA ÉS NARANCS

FEKETE ÉS FEHÉR

1301

1302

1326

1303

1327

1328

1329

1306

1307

1308

1309

1310

1350

1351

1359

1362

1366

1304

1312

1313

1314

1315

1316

1317

1355

1356

1358

1368

VÖRÖS ÉS BORDÓ

1330

1354

1364

1311

1348

1349

PINK

1305

1365

1332

1333

1352


41

1318

1319

1320

1321

1322

1334

1335

1363

1323

1324

1325

1336

1337

1338

1357

1341

1342

1370

1371

KÉK

1367

ZÖLD

BARNA

1339

1340

1353

1360

1361

FÉMES

1343

1344

1373

1374

NEON

1345

1372

1375

1346

1347

SZÍNES ZSELÉK

LILA


42

Plastiline Gel

Színes gyurmazselé

Korlátlan ideig formázható, gyurma állagú színes zselé. Kötés után bombaerősre szilárdul és matt felületűre köt meg, nem igényel fixálást. Állagának köszönhetően kiválóan alkalmas térbeli díszítések elkészítéséhez. Ha szükséges, színtelen fixáló folyadékba mártott ecsettel tetszőlegesen lágyítható. Kezdőknek, illetve likvidre vagy porcelánra allergiás körmösöknek ajánljuk.

SZÍNES ZSELÉK

„Korlátlan ideig formázható és gyakorlatilag bármit meg lehet vele csinálni. Nagyon sokoldalú anyag, most már nem okozhat problémát a 3D díszítés senkinek. Gyurmázásra fel!” – T. Melinda

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

001

002

003

007

009

027

029

033

036

039

040

049

059

088

102

114

Glitter White

Glitter Green

Glitter Blue

Glitter Violet

Glitter Pink

Glitter Wine

Glitter Silver

Glitter Gold


Spider Gel

Extrém nyúlós, speciális zselé látványos és gyors díszítéshez

43

Sűrű, nagyon rugalmas, nyúlós állagú díszítő színes zselé. Gumis állagának köszönhetően a minták nem fognak ös�szefolyni. Mire jó a Spider Zselé? • pókháló hatású díszítéshez • tűegyenes vékony vonalak készítéséhez • szögletes-geometrikus alakzatokhoz • vagy akár lágy vonalvezetésű mintákhoz Hogyan használd? Fixmentes vagy bufferrel mattított felületre pontozó tű vagy vékony ecset segítségével vegyél fel zselét, majd határozott mozdulatokkal készítsd el a mintát. Amennyiben könnyebb, mintázáshoz használhatod akár az ujjaid is.

5ml

Black

Red

1 790Ft

White

Gold

Silver

SZÍNES ZSELÉK

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED


44

UV Painting Gel

Extravagáns színátmenetek, kidolgozott díszítések és finom vonalak Egyedi díszítéseket készíteni még sosem volt ilyen egyszerű! A fixálásmentes festőzselék magas pigmenttartalmuknak köszönhetően már egy rétegben is tökéletesen fednek.

SZÍNES ZSELÉK

Mire használod? • márványozó technikához • egymozdulat és zhostovo minták elkészítéséhez • zselés festéshez • színátmenetek kialakításához • vékony kontúrvonalak megfestéséhez • vagy árnyékolás kialakításához Miért ajánljuk? • díszítések megfestésével nem kell sietned, mert csak UV fényre köt meg • nem folyik el, így akár szuper vékony vonalakat is készíthetsz vele • árnyékolás kialakításánál sokkal élénkebb színátmenet készíthető • fényes felületre is tökéletesen tapad • nem kell fényzselézni, mivel fényes felületűre köt Tipp: Díszítések vagy francia vég megfestéséhez használd festőzseléinket, teljes felületre a Premium Finish fixálásmentes színes zseléket ajánljuk.

UV/LED 5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

801

802

803

804

805

806

807

808

809

810

811

812

813

814

815

816

817

818

819

820

821

822

823

824

82546

ALAPZSELÉK

A zselés műköröm és gél lakk körmök tartósságát fokozhatod alapzselék használatával. Az alapzseléknek köszönhetően a műköröm nemcsak tovább marad fent, de egyben körömerősítőként is funkcionál.

BIO Gel

EXTRA JÓ tapadású körömerősítő alapzselé

ALAPZSELÉK

A BIO Gel egy természetes körömre kifejlesztett, sűrű UV zselé kiemelten jó rugalmassággal és tapadással. Megerősíti a természetes körmöket, gél lakk alá, alapnak is bátran ajánljuk! BIO Gel előnyei: • Sűrűbb állagú UV zselé - ecsetes kiszereléssel, ezért gyorsan és könnyen használható. • EXTRA JÓ tapadása és kitűnő rugalmassága miatt, lepattogásra, levegősödésre hajlamos, problémás körmökhöz is ajánljuk. • Körömkorrekcióhoz, apró körömhibák eltüntetésére is alkalmas, egyenletes terülőképessége miatt. • Körömerősítőként önmagában (fényzselével) vagy akár gél lakk és zselé alá alaprétegként is bátran használhatjuk. • Rövidebb körmön akár minimális C-ív is készíthető vele. • LEOLDHATÓ! A hagyományos UV zselékkel szemben magas acetontartalmú körömlakklemosóval gyorsan és egyszerűen eltávolítható. Hasznos infók, tippek: • Színe ÁTLÁTSZÓ, ezért használhatjuk a BIO Gel-t strasszkövek és más díszítő elemek rögzítésére is. • 3 hónap használat erős körmöket és egészséges körömágyat eredményez. • Hosszú viselési időt – pedikűr esetén 8-10 hét, manikűr esetén 3-4 hét – biztosít miközben ápolt, és természetes hatást kelt. • Tökéletesen önterülő képessége és ecsetes kiszerelés miatt KÖNNYŰ használni, UV és LED fény alatt is köt. • Köttetés után ragacsos réteget hagy, fixálandó.

„Gél lakk alapnak használom. Azóta kevesebb a probléma, 4-5 hetet simán bír, jó vele építeni is, pár mm-t hosszabbítani.” – U. Tímea

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc; kombinált lámpa: 90 másodperc

2 990Ft


Új

termék

Fiber Base Gel

Üvegszálas körömerősítő alapozó zselé

47

A Fiber Base Gel egy sűrű, mégis jól terülő alapzselé, mely kiegyenlíti a körömlemez barázdáit, használatával a reszelési idő minimálisra csökken. Erős és rugalmas réteget képez, rövid körmök építésére is kiválóan alkalmas. Mikro-üvegszálakat tartalmaz, melynek köszönhetően erősíti a természetes körömlemezt, ideális gyenge körmökhöz. Ajánljuk: alaprétegnek, körömerősítéshez, körömkorrekcióhoz és rövid (sablonos) hosszabbításhoz.

Natural Pink

Milky White

ALAPZSELÉK

Amiért szeretni fogod: • Ecsetes kiszerelés • Sűrű, mint egy építőzselé • Szupererős, mégis rugalmas • Egyenletesen terül • Színélénkítő hatás Két nélkülözhetetlen árnyalatban: Natural Pink: Átlátszó gél, mely kötés után kiemeli a körömágy természetes színét. Milky White: Színélénkítő hatás – tejfehér színének köszönhetően a gél lakk színek még élénkebbek lesznek, jobban fednek.

„Nagyon könnyű vele dolgozni, a Milky White árnyalattól gyönyörűen élénkek lesznek a színek, alapozó és építő zseléként is nagyon jól használható.” – W. Réka

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc; kombinált lámpa: 90 másodperc UV/LED 15ml

2 990Ft

Hogyan használd a Fiber Base Gel-t? Chrome 2 / EO Top Gel rugalmas fényzselé

Gél lakk / Színes zselé szín (opcionális)

Fiber Base Gel alapozó-építő zselé

UltraBond tapadás

Nail Prep előkészítő


48

ALAPZSELÉK Gummy Base Gel

5in1 rugalmas alapozó-építő zselé

Új

termék

Rugalmas, nagyon sűrű, ecsetes alapozó-építő zselé. Sűrűsége ellenére tökéletesen terül, így az egyenetlen körmöknél felületkiegyenlítő hatású. Remekül tapad, könnyű vele dolgozni és erős tartást biztosít.

ALAPZSELÉK

Ajánljuk: Alaprétegnek, körömerősítéshez, körömkorrekcióhoz, rövid (sablonos) hosszabbításhoz és önmagában színként. Fontos: EXTRA rugalmasságából kifolyólag önmagában kizárólag rövid körmök építésére / erősítésére alkalmas. Amiért szeretni fogod: • Ecsetes kiszerelés (egyszerű használni) • Sűrű, mint egy építőzselé (nem folyik el) • Rugalmas, akár egy gél lakk • Egyenesen terül (felületkiegyenlítő) • Leoldható Leoldható? Gummy Base Gel alapozó-építő zseléink leoldhatóak Acrylic Remover-rel illetve magas acetontartalmú körömlakklemosóval, valamint Wrap & Go leoldó fólia szett segítségével. Azonban leoldhatósága ellenére is eltávolításához elsősorban a reszelést/csiszolást javasoljuk!

„A milky pink és a cover pink a kedvenceim, gyönyörű színük van. Remekül tapad és könnyű vele dolgozni, géllakkhoz és építéshez egyaránt használom, megfelel mindenre. Más alapzselét már nem is használok, csak ezeket.” – K. Sz. Réka

UV/LED 15ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc; kombinált lámpa: 90 másodperc

2 990Ft

Cover Pink

Clear

Milky Pink

Creamy Nude

Silver Cover

Make-Up

Gold Nude


49

Új

termék

Gummy Base Gel - Colours

5in1 rugalmas alapozó-építő színes zselé

Erős körmök és intenzív színek – a vendégkedvenc Gummy Base Gel építő zseléink már 7 alapszínben is elérhetőek, így csökkentve a körmök építésének idejét. Ajánljuk: Körömerősítéshez, rövid (sablonos) hosszabbításhoz és önmagában színként. Mire figyelj használatánál? A színes Gummy Base Gel felvitele előtt használjunk egy vékony átlátszó vagy cover alapréteget, így leszedéskor nem lesz szükség a teljes vastagság lereszelésére, ezáltal megóvhatjuk a körömlemezt az elvékonyodástól, sérüléstől.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 15ml

Black

White

Milky Rose

Red

Bordeaux

Neon Coral

2 990Ft

Neon Pink

Hogyan használd a színes Gummy Base Gel-t? Chrome 2 / EO Top Gel rugalmas fényzselé

Gummy Base Gel Colours szín (opcionális)

Gummy Base Gel Clear / Cover / Fiber Base Gel / BIO Gel alapozó-építő zselé

UltraBond tapadás

Nail Prep, SaniSol előkészítő

ALAPZSELÉK

Alaprétegnek használhatjuk Fiber Base Gel, BIO Gel vagy Gummy Base Gel - Milky Pink / Make-Up / Creamy Nude / Cover Pink / Clear alapzseléink egyikét!


50

GÉL LAKKOK Classic A Classic gél lakk család jól ötvözi a színes zselék tartósságát és a hagyományos körömlakkok egyszerű használatát. Sűrű, magas pigmenttartalmú UV fényre kötő zselék, melyek tartós, karc-és kopásmentes, magasfényű felületet adnak. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig színként használhatóak. Használatuk egyszerű, krémes állaguknak és ecsetes kiszerelésüknek köszönhetően könnyedén felkenhetőek. A gél lakkozás lépései három pontban: alapréteg, gél lakk szín (1-2 vékony rétegben), fedőlakk.

GÉL LAKKOK

• Alap-és fedőrétegként a Classic 100 Base/Top Gel-t ajánljuk. • Körömerősítés esetén alapnak használhatjuk a BIO Gel-t, vagy a rugalmas Gummy Base Gel-t, esetleg az üvegszálas Fiber Base Gel-t, • Fedőlakknak EO Top Gel fényzselénk is tökéletes! • A legfényesebb eredmény érdekében fixáláshoz Cleanser fixáló folyadékot használj! Tipp: a tökéletes eredmény érdekében több (2-3), egyenletes és VÉKONY rétegben vidd fel a körömre a kiválasztott gél lakk színt.

UV/LED 7ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 650Ft

BASE TOP GEL

EXTRA PIGMENTÁLT

100

397

396

190

NUDE

101

102

103

236

237

289

147

290

395

239

240

389

410

135

200

BARNA

288

238

151

129

391

304

BORDÓ

192

318

394

392

401

382


51

PIROS

136

386

139

326

307

292

308

295

133

381

199

230

402

146

384

323

365

286

287

416

RÓZSASZÍN

324

325

142

134

128

296

305

311

425

298

370

369

315

413

313

312

371

373

293

306

417

423

364

367

424

149

141

294

297

404

GÉL LAKKOK

400


52

GÉL LAKKOK Classic

GÉL LAKKOK

LILA

272

310

309

383

385

316

170

363

273

375

314

274

174

175

189

275

388

372

278

165

276

277

300

279

280

281

317

282

299

KÉK

178

ZÖLD

374

SÁRGA NARANCS

BARACK

285

366

303

302

284

301

283

SZÜRKE

291

376

377

368

319

393

390

398


53

UNICORN

399

320

507

508

509

502

503

504

505

506

510

511

512

513

514

515

800

801

802

803

1001

1002

1003

GÉL LAKKOK

501

GLITTER

516

517

518

HOLO SHINE METÁL

7 ml

3 790Ft 321

322

107

NeonLac Trendi neon gél lakk színek.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 7ml

1 650Ft

FL20

FL21

FL22

FL23

FL24

FL25

FL31

FL32

FL33

FL34

FL35

FL37

GLITTER


54

Galaxy Cat Eye

Új

Effect Gel Polish

termék

ÚJ, minden eddiginél ütősebb mágneses Cat Eye effekt gél lakkok! Döbbenetes térhatású körmök pillanatok alatt és egyszerűen. A 6 árnyalat mindegyikét egy speciális mágnes segítségével varázsolhatjuk színváltós szikrázó csodává.

GÉL LAKKOK

Hasznos tippek: • Az igazi térbeli Galaxy hatás elérése érdekében az effekt gél alá mindig sötét színt használjunk. Minél sötétebb az alapszín, annál látványosabb eredményt kapunk. • Tartsuk a mágnest mozdulatlanul, minél közelebb a frissen felvitt effekt gélhez, majd határozott függőleges mozdulattal emeljük fel. • Minél hosszabb ideig tartjuk ott a mágnest, annál élesebb lesz a „minta” vonala. • A még különlegesebb hatás elérése érdekében a felületet részletekben is díszíthetjük effekt géllel. Minden apró részlet megfestése után mágnesezzük és köttessük. Az összes így kialakított felület más térhatású látványt ad majd. Hogyan használd a Galaxy Cat Eye gél lakkot?

UV/LED 7ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc

1 890Ft

701

702

703

Kétvégű mágnes Extra erős mágnesfejek

704

705

706

Új

termék

Kétvégű, extra erős mágnesfejek a Galaxy Cat Eye Effect gél lakkokhoz. Készíts segítségével különleges hatású macskaszemeket vagy határozott, galaktikus csíkokat a körmökre.

990Ft


One Step

Nincs alap-és fedőréteg. Csak gyönyörű színek

55

• Nincs szükség alap- és fedőlakk használatára • Árnyalattól függően akár 1 rétegben is fed • Ultragyors kötés (LED lámpában 20-30 mp.) • Szuperfényes felületűre köt • Fixálásmentes • Verhetetlen ár-érték arány • Akár 3-4 hétig is tart Hogyan használd egyfázisú One Step gél lakkjainkat? Mutatjuk a menetét:

2. Felkenjük a kiválasztott One Step gél lakk színt egy vékony rétegben, majd megköttetjük UV vagy LED lámpában. 3. Ezután húzzunk egy második réteget, azt is köttessük meg zárásként. Figyeljünk arra, hogy a köröm széleit is lezárjuk.

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc UV/LED 7ml

1 590Ft

001

002

013

119

202

204

283

706

GÉL LAKKOK

1. A természetes körömlemezt előkészítjük: bőrfeltolás után Mega Sponge 240/320 habos reszelővel mattítjuk a köröm felületét. Portalanító kefével portalanítunk, majd SaniSol előkésztő folyadékkal lefújjuk a körmöket. Tipp: a még tartósabb eredmény érdekében használjunk UltraBond savmentes primer-t a SaniSol után.


56

ALAP- ÉS FEDŐLAKKOK Hardener

ALAP- ÉS FEDŐLAKKOK

Körömerősítő A Hardener használata erős és ellenálló körmöket eredményez. A kezelés felújítja és megfiatalítja a körmöket, melyek így kevésbé lesznek hajlamosak a szakadásra és repedésre.

TSzáradási idő: 2-3 perc

15ml

890Ft

MultiCoat

2-in-1 alap- és fedőlakk A MultiCoat formula titánium erősítést kapott annak érdekében, hogy a természetes körmöket még erősebbé tegye. Tökéletesen tapad a körömhöz és magas fényű felületet képez. A MultiCoat egy tökéletes 2-in-1 bevonat, amely bázis- és fedőlakként is használható.

TSzáradási idő: 3 perc

15ml

890Ft

Top Coat

Gyorsszárító fedőlakkok

Gyorsan száradó, nem sárguló fedőlakk hagyományos körömlakkokhoz, kiváló terülési tulajdonságokkal. Magas fényű, tartós felületet képez.

TSzáradási idő: 2 perc

15ml

890Ft

Matte Top Coat Matt fedőlakk

Ez a matt védőfelületet képző fedőlakk a fényes körömlakk színeket modern, matt megjelenésűvé alakítja. Ha kedveled a matt körömlakkok megjelenését, de nem szeretnél rengeteg különböző matt színt vásárolni, akkor ez a termék jelenti a megoldást számodra! Feltűnő és trendi viselet, akár férfiak is használhatják!

TSzáradási idő: 3 perc

15ml

890Ft


SZÍNES KÖRÖMLAKKOK

57

Nail Polish

Színes körömlakkok

7ml

390Ft

PASTELL

35

53

54

55

24

36

56

58

41

43

45

57

69

113

114

115

116

GLITTER

61

74

79

SAND EFFECT

109

112

127

129

132

133

134

GEL LOOK

SZÍNES KÖRÖMLAKKOK

Gyorsan száradó, hagyományos körömlakkok. Teljesen csík- és foltmentesen száradnak, jó terülési tulajdonságuk pedig garantálja a tökéletes végeredményt.


58

PORCELÁN RENDSZER Acrylic Powders

PORCELÁN RENDSZER

Porcelán építő porok Közepes kötésidejű műköröm porcelán porok. • Használat közben kellemes, krémes állag • Könnyed formázhatóság • Szuper tapadás Ezek a polimerek biztosítják a tökéletes sebességét a szalonban dolgozó szakembereknek.

7g

1 190Ft 17g 1 790Ft 40g 3 690Ft

X-White

Extrém fehér

Angel White

Pink

Vakító fehér

Opálos rózsaszín a tradicionális színeket kedvelőknek

Clear

Színtelen

Cover Pink

Light Pink

Körömágy-hosszabbító rózsaszín

A lágy rózsaszín kedvelőinek

D.D. Pink

Üvegszerűen áttetsző, élénk rózsaszín


59 Acrylic Powder Kits

Porcelán próbakészletek Próbáld ki építő porcelán porainkat készleteink segítségével - a készleten felül nem lesz másra szükséged a porcelán köröm elkészítéséhez, csupán kedvenc porcelán ecsetedre!

Kit #1

Angel White 3,5g + Light Pink 3,5g + Pink 3,5g + X-Fast Liquid 30ml

Kit #3

Clear 3,5g + X-White 3,5g + Cover Pink 3,5g + X-Fast Liquid 30ml

PORCELÁN RENDSZER

Minden porcelán próbakészlet 3db 3,5g-os építő porcelánport és egy 30ml-es X-Fast Liquidet tartalmaz, verhetetlen áron!

Kit #2

X-White 3,5g + Light Pink 3,5g + Pink 3,5g + X-Fast Liquid 30ml

Kit #4

Clear 3,5g + Angel White 3,5g + Pink 3,5g + X-Fast Liquid 30ml

1 950Ft /készlet X-Fast Liquid

Erős likvid, színvédő adalékkal

Az X-Fast Liquid egy kék színű, növelt tapadású, speciális fejlesztésű monomer porcelán felhasználásokhoz. UV védőszereket tartalmaz az erősebb színstabilitás, és plaszticizereket a megnövekedett tartósság érdekében.

30ml

1 790Ft 250ml 5 790Ft

Acrylic Remover

Lanolinos porcelán leoldó

Porcelánoldó folyadék, mely gyengéden, a természetes köröm sérülése nélkül távolítja el a porcelánokat, tipeket, ragasztókat, feltöltéseket és lakkokat. A hozzáadott lanolin megakadályozza a körömágy kiszáradását.

250ml

2 790Ft


60

SZÍNES PORCELÁNPOROK Color Powders

Színes porcelánporok

PORCELÁN RENDSZER

Intenzíven színezett, extra finom szemcséjű porok. Erősek, tartósak és hosszan tartó színt biztosítanak a különböző felhasználási területeken. Legyen szó építésről, vagy vékony, lapított felületi díszítések készítéséről, a Pearl Nails színes porcelán porai garantálják a tökéletes végeredményt.

3,5g

790Ft

301

302

303

304

305

306

307

308

309

312

314

315

317

318

320

321

322

323

326

327

328

329

330

331

332

333

334

335

336

337

338

339

340

341

343

344

346

347

348

350

401

402

403

404

405


61

407

408

409

410

411

412

413

414

415

416

417

418

419

420

421

422

423

Metallic Color Powders

Metálfényű színes porcelánporok Csúcsminőségű színes porcelán porok, melyek metál pigmenteket tartalmaznak – ezek mélységet és csillogást adnak a körömnek vagy a porcelán díszítésnek. Állaguk még krémesebb, és még lassabban kötnek, így több időt hagyva a formázásra. Tökéletesen és aprólékosan formázhatók, így egészen apró mintákhoz is jól használhatók és hibátlan fedést biztosítanak. Erősen pigmentáltak, nem fakulnak, nem sárgulnak.

3,5g

361

362

363

364

365

366

790Ft

367

PORCELÁN RENDSZER

406


62

PORCELÁN ECSETEK PRO-X Kolinsky ecset

PORCELÁN ECSETEK

#10-es porcelán ecset

Prémium minőségű, válogatott Kolinsky szőrből készült, speciális porcelán építő ecset.

13 990Ft #8-as porcelán

fekete ékszerecset

3 990Ft

KIEGÉSZÍTŐK Likvidtartó

Duplafalú porcelántégely fehér és fekete színekben

990Ft Üvegtégely Kicsi

300Ft Üvegtégely fedővel Kerek és szögletes

615Ft


HYBRID ECSET

63

hybrid ecset

#8-as macskanyelv formájú zselé ecset és speciális spatula

Tökéletes eszköz PolyAcryl zselé felviteléhez és formázásához: • a spatula segítségével könnyen elvághatjuk a tubusból kinyomott akrilzselét, • a műszőrből készült ecset macskanyelv formájának köszönhetően pontosan igazodik a körömágy formájához.

2 290Ft

HYBRID ECSET

Gyors és praktikus - dolgozz akrilzselével ecsetváltás nélkül!


64

ZSELÉ ECSETEK PEARL NAILS ZSELÉ ÉKSZERECSETEK #4-es lapos

ZSELÉ ECSTEK

zselé fekete ékszerecset

2 390Ft #4-es lapos Kolinsky

zselé fekete ékszerecset

3 290Ft #6-os lapos

zselé fekete ékszerecset

2 590Ft #6-os lapos Kolinsky

zselé fekete ékszerecset

3 490Ft


65

RACING ZSELÉ ECSETEK Racing A4

Racing A6

#6-os lapos zselé ecset

2 290Ft

2 490Ft

Racing C4

Racing C6

#4-es macskanyelv formájú zselé ecset

#6-os macskanyelv formájú zselé ecset

2 350Ft

2 550Ft

Racing F4

Racing F6

#4-es speciális szőrű zselé ecset

#6-os speciális szőrű zselé ecset

2 350Ft

2 550Ft

ZSELÉ ECSETEK

#4-es lapos zselé ecset


66

DÍSZÍTŐ ECSETEK Lavinia SFL-S 10/0

DÍSZÍTŐ ECSETEK

#0-ás mini szintetikus szőrű díszítő ecset

1 990Ft Lavinia C2

#2-es macskanyelv díszítő ecset

#0-ás kerek mini díszítő ecset

1 990Ft

Lavinia SFL 10/0

#0-ás mini vékony díszítő ecset

Új

termék

1 990Ft

Új termék

1 990Ft Lavinia NA0

Új

termék

Lavinia Z2

#2-es kerek Zhostovo díszítő ecset

Új

termék

1 990Ft

Új

termék

Racing E1

#1-es ferde one-move díszítő ecset

1 990Ft

Új

termék68

DÍSZÍTŐ ECSETEK RACING DÍSZÍTŐ ECSETEK Racing A0

Racing AQ00

1 990Ft

1 990Ft

Racing AQ2

Racing A2

1 990Ft

1 990Ft

Racing A3

Racing Ombre 1

1 990Ft

2 550Ft

Racing 3D #5

Racing 3D #4

2 490Ft

2 290Ft

DÍSZÍTŐ ECSETEK

#0-ás hegyes díszítő ecset

#2-es hegyes akvarell díszítő ecset

#3-as ferde díszítő ecset

#5-ös díszítő ecset

#00-ás hegyes akvarell díszítő ecset

#2-es hegyes díszítő ecset

#6-os díszítő ecset

#4-es díszítő ecset


DÍSZÍTŐ ECSETEK

69

PEARL NAILS DÍSZÍTŐ ÉKSZERECSETEK #000-ás Kolinsky

#00-ás Kolinsky

díszítő fekete ékszerecset

2 590Ft

2 590Ft

#0-ás Kolinsky

3D #2-es Kolinsky

díszítő fekete ékszerecset

díszítő fekete ékszerecset

2 590Ft

2 990Ft

Ferde #2-es Kolinsky

Ferde #4-es Kolinsky

díszítő fekete ékszerecset

díszítő fekete ékszerecset

2 990Ft

3 390Ft

DÍSZÍTŐ ECSETEK

díszítő fekete ékszerecset


70

ECSETKÉSZLETEK Ecsetkészlet 5011

Ecsetkészlet 5013

Ecsetkészlet 5016

1 490Ft

1 490Ft

1 590Ft

Ecsetkészlet 5024

Ecsetkészlet 5027

5db-os

6db-os

Ecsetkészlet 6013

1 490Ft

1 590Ft

2 290Ft

Ecsetkészlet 6019

Ecsetkészlet 6033

Pigment ecset

ECSETKÉSZLETEK

5db-os

6db-os

5db-os

3db-os

6db-os

6db-os

Pigmentporok felviteléhez

Új

termék

1 490Ft

1 270Ft

890Ft


71 Ombre szivacsecset

Díszítő toll

Szilikon fejű díszítő tollak több típusban

2 590Ft

1 490Ft/db

Díszítő tű

Egy- és kétoldalas díszítő tűk pontozáshoz

890Ft Ecsetartó táska

Strasszfelszedő toll

Kétoldalú, viaszos eszköz strasszkövekhez

Új

termék

1 490Ft Ecsetartó

12 ecset + 2 kisebb eszköz számára erős, ellenálló anyagú zipzáras táska

24 db-os ecsettartó átlátszó plexi alapanyagból

2 990Ft

2 850Ft

Ecsettartó

Ecsettartó íves

12 db-os ecsettartó

12 db-os plexi ecsettartó

1 890Ft

1 990Ft

KIEGÉSZÍTŐK ECSETEKHEZ

Két végén cserélhető és tisztítható fejekkel


RESZELŐK

72

RESZELŐK Speciális zebra reszelő 100/180

Félhold zebra reszelő 100/100

330Ft

330Ft

Félhold zebra reszelő 100/180

Félhold zebra reszelő 150/150

330Ft

330Ft

Félhold zebra reszelő 180/180

Félhold zebra reszelő 240/240

330Ft

330Ft

Fa reszelő 180/240

Reszelőtartó állvány

180Ft

2 790Ft

6 rekeszes

Pearl-tipp: Célszerű egy régi reszelővel átreszelni az új reszelők széleit/éleit az első használat előtt, így biztosan nem ejtünk kárt vendégünkben.


RESZELŐK, BUFFEREK Mega Sponge habosított reszelő 100/180

Mega Sponge habosított reszelő 240/320

590Ft

490Ft

490Ft

Négyoldalas buffer 120/120 Rózsaszín

Négyoldalas buffer 120/120 Fehér

250Ft

250Ft

Ujjvédő szalag

Fehér, narancssárga, pink

790Ft

Eszköztároló doboz

490Ft

Pearl-tipp: A téglalap alakú bufferek esetén sokszor hátrány, hogy nem olyan hajlékonyak, mint vékonyabb társaik. Ha meleg radiátorra tesszük, kis idő múlva a habosított szivacs rész meglágyul (hajlékonyabb lesz) és jobban felfekszik a köröm felületére.

Portalanító kefe Kerek

350Ft

BUFFEREK

Magic Shine kétoldalas szuperpolír 400/4000

73SABLONOK

75

Basic sablon Kifejezetten szalonmunkához és formákhoz ajánljuk Basic sablonunkat. Speciális, alumínium alapanyagának köszönhetően erős tartást biztosít, nincs szükség sablonalátéttel vagy más kiegészítővel megtámasztani a sablont. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni, hogy a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedjen a szabadszélhez és szűkebbre lehessen nyomni.

30db

390Ft 100db 1 090Ft 500db 3 990Ft Mega sablon Elsősorban extrém és hosszú formák építéséhez.

Speciális, alumínium alapanyagának köszönhetően erős tartást biztosít, nincs szükség sablonalátéttel vagy más kiegészítővel megtámasztani a sablont. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni, hogy a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedjen a szabadszélhez és szűkebbre lehessen nyomni. „Az új forma megkönnyíti a munkát, nem kell olyan sokat vágni, elég csak egy irányból. Ezek a sablonok nagyon jók!” – Kovács Zsuzsa Teodóra, Olimpiai bajnok szakoktató

30db

450Ft 100db 1 490Ft 500db 4 990Ft hybrid sablon

Kimondottan szalonhosszúsághoz és formákhoz tervezett átlátszó építő sablon. Átlátszóságának köszönhetően biztosan átkötnek a pigmentált és/vagy vastagon felvitt zselék is! A körmök kötése még gyorsabb és tökéletesebb. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni, hogy a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedjen a szabadszélhez és szűkebbre lehessen nyomni. Kifejezetten ajánljuk akrilzselék használatához. „Nagyon tetszik, hogy átlátszó, könnyen illeszkedik a körömhöz, jól alakítható. Kön�nyű vele szép, hajlított formákat készíteni. Tetszik, hogy be vannak jelölve a sarokpont kivágások.” – K. Vivien

30db

420Ft 100db 1 190Ft 500db 4 390Ft

SABLONOK

„A legjobb sablon, amivel valaha is dolgoztam! Szuperül tapad és imádom, hogy könnyű kivágni, helyesen felhelyezni. Csak ajánlani tudom!” – M. Erika


76

SABLONOK Salon II. sablon Salon II. körömépítő sablonunk fő alapanyagául szolgáló alumínium réteg erős tartást biztosít a rugalmasság feláldozása nélkül. Kiváló tapadása tökéletes építést garantál a szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is. „ Minden formához tökéletes. Szalonmunkához nagyon ajánlom :)” – K. Orsolya

SABLONOK

30db

350Ft 100db 890Ft 500db 3 290Ft

Sablonadagoló

2 150Ft

Anatómiai gyakorlókéz 100 db cserélhető tippel, asztalhoz rögzíthető. Az emberi kéz anatómiájához hasonlóan mozgatható, hajlítható ujjakkal.

14 900Ft

Gyakorlóujj Sablonos

290Ft


TIPPEK, TIPPBOXOK Classic Tip Clear

1 690Ft Classic Tip Natúr

100 db-os box

1 690Ft

XXL Classic Tip

Clear

10 db változó méretű, díszítő tip

Natúr

650Ft

10 db változó méretű, díszítő tip

XXL Stiletto Tip

XXL Stiletto Tip

Natúr

Clear

10 db változó méretű, díszítő tip

650Ft

650Ft

10 db változó méretű, díszítő tip

Ecsetes tipragasztó 7,5g

750Ft Tip box Üres

350Ft Tipvágó

Kerekített vágóéllel

1 250Ft

650Ft

TIPPEK, TIPPBOXOK

100 db-os box

XXL Classic Tip

77


MANIKŰR ÉS PEDIKŰR ESZKÖZÖK

78

MANIKŰR ÉS PEDIKŰR ESZKÖZÖK PREMIUM line • • • • •

Minőségi, orvosi eszközök gyártásához is felhasznált, rozsdamentes acél alapanyag Extra kemény anyagmegmunkálás a hosszabb élettartamért Még finomabb kidolgozás a pontos munkavégzéshez Anatómiailag tervezett fogórész a még kényelmesebb használatért Precíz élkiképzésüket a gyémánttal való élezésnek köszönhetik

Professzionális bőrvágó olló S7-10-18

Precíz, egy pontban végződő, pontos élkiképzésű professzionális bőrvágó olló a legpontosabb munkavégzéshez. Ideális kombinált gépi manikűr technikához. Vágóél: 18mm

3 490Ft Körömvágó olló S3-60-24

Rozsdamentes, professzionális körömvágó olló. Vágóél: 24mm

2 890Ft Professzionális csípő benőtt körömhöz N7-61-16

Rozsdamentes acélból, extra kemény anyagmegmunkálással készült körömcsípő, anatómiailag tervezett fogórésszel. Szűkített fejének köszönhetően könnyebben hozzáférünk a nehezen elérhető helyekhez. Vágóél: 16mm

7 790Ft Professzionális csípő benőtt körömhöz N7-61-12

Rozsdamentes acélból, extra kemény anyagmegmunkálással készült körömcsípő, anatómiailag tervezett fogórésszel. Vékonyabb körmökhöz ajánljuk. Vágóél: 12mm

7 190Ft A garancia a termék anyagára vonatkozik, a mozgó alkatrészekre (rugó, csavar, rögzítés) és vágóélre nem!MANIKŰR ÉS PEDIKŰR ESZKÖZÖK

80

PREMIUM line Bőrcsípő N5-10-03

Rozsdamentes, extra kemény acélból készült, mely garantálja, hogy az eszköz hosszú ideig éles marad. A hosszabb pofa-kialakításnak és a sarkokban található bemélyesztésnek köszönhetően kiválóan belátható a munkaterület. Vágóél: 3mm

3 990Ft

Bőrfeltoló 12-02

Bőrfeltoló-kaparó speciális kiképzéssel.

2 390Ft Spatula

P7-13-02 Rozsdamentes keverőspatula.

1 790Ft Professzionális hajlítórúd készlet 7db-os

Tartós és ellenálló acélból, extra erős gyémánt csiszoló bevonattal a rudak egyik végén. Szalon- és versenymunkához egyaránt tökéletesen használható. A készlet 7 különböző átmérőjű rudat tartalmaz. Átmérők: No. 1. 4,5 mm No. 2. 5,5 mm No. 3. 7 mm No. 4. 7,5 mm No. 5. 8 mm No. 6. 9 mm No. 7. 10 mm

6 900Ft


MANIKŰR ESZKÖZÖK

81

SALON line Új

termék

Bőrvágó olló

9,5cm, 40004

Új

termék

Bőrvágó olló

10cm, 40016

TOVÁBBFEJLESZTETT változata a Bőrvágó 0001 ollónak: még precízebb élkiképzés!

Bőrvágó olló

N001

1 690Ft Új

termék

Körömvágó olló

9cm, 40001

Kiváló minőségű acélból, tökéletesen záródó, optimális méretű vágóéllel. Rozsdamentes olló karcsú fejjel.

TOVÁBBFEJLESZTETT változata a Körömvágó 0065 ollónak: még precízebb élkiképzés!

2 490Ft

1 690Ft

MANIKŰR ESZKÖZÖK

1 690Ft


MANIKŰR ÉS PEDIKŰR ESZKÖZÖK

82

MANIKŰR ESZKÖZÖK SALON line Bőrcsípő

9,5cm, 10006

Új

termék

Bőrcsípő

4mm, 0118

1 990Ft

1 990Ft

Körömcsípő

Körömcsípő

13cm, 30017

Új

termék

2 450Ft Bőrfeltoló

14cm, 70004

4mm, 0344

2 450Ft

Új

termék

TOVÁBBFEJLESZTETT változata a Bőrfeltoló-kaparó 0492 eszköznek: - még TARTÓSABB alapanyag, - még TARTÓSABB élek!

1 390Ft Gél lakk kaparó 12cm, 0509

1 390Ft


MANIKŰR ESZKÖZÖK

83

SALON line Zafír fémreszelő

Zafír fémreszelő

490Ft

390Ft

C-ív hajlító csipesz

C-ív hajlító csipesz

1 390Ft

1 290Ft

17cm, 0563

10cm, 0566

15cm, 0783

C-ív hajlító/szorító csipesz

Hajlító csipesz

7cm, 0784

4db/csomag, 0786

1 270Ft

660Ft

Hajlító csipesz 15cm, 0785

Új termék

Egyoldalas keverő spatula

18cm, 70063

590Ft

1 290Ft

Kétoldalas keverő spatula

Szikenyél - #4-es eldobható pengéhez

1 290Ft

1 350Ft

Hegyes, hajlított csipesz

Hegyes, egyenes csipesz

490Ft

490Ft

18cm, 0530

0768

MANIKŰR ESZKÖZÖK

13 cm, egyenes, 0518


84

PEDIKŰR ESZKÖZÖK SALON line Probe - benőtt körömhöz

Excavator - problémás körömhöz

990Ft

990Ft

Tamponáló tű

Lándzsa

Benőtt körmök kezelésénél, a körömsarkok tamponálásához használható.

Tyúkszem kiemeléséhez vagy a talpon lévő tüskék eltávolításához.

PEDIKŰR ESZKÖZÖK

16cm, 0448

1 790Ft

14,5cm, 0411

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

Pedikűr véső

Pedikűr véső mini

A benőtt körömsarkak kiemelésére, eltávolítására alkalmas.

A benőtt köröm kiemelésére, eltávolítására alkalmas

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

Pedikűr szemző

Pedikűr szemző mini

Tyúkszemek kiemelésére, az ujjközök, körömsánc tisztítására használatos.

A mélyen fekvő tyúkszemek kiemelésére, az ujjközök, a köröm szabadszél alatti tisztítására és a köröm szarupárkányának eltávolítására alkalmazható.

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

Pedikűr lencse ovális

Pedikűr lencse kerek

Tyúkszem felületén a bőrkeményedés vékonyítására és tyúkszem kiemelésére alkalmas.

Tyúkszem felületén a bőrkeményedés vékonyítására, repedezett részek tisztítására alkalmas.

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

Új

termék


Lábujjszivacs

Pedipapucs

Sarokreszelő

Több színben

Több színben

Nagy és kicsi méretben

150Ft

150Ft

350Ft 250Ft Hernyórugós körömcsípő

Erős körmök vágásához drótrugós körömcsípő, 12cm.

Erős körmök vágásához hernyórugós körömcsípő, 12cm.

Új

termék

Új

termék

3 490Ft

3 490Ft

Széles talpkés

Körömkés

A talpon található elszarusodott rétegek (bőrkeményedés) eltávolításához.

A megvastagodott körömlemez vékonyításához, segítségével a köröm egyenetlenségeit ki tudjuk egyenlíteni.

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

Tyúkszemkés

Ujjköz kés

Tyúkszem felszínének vékonyítására, valamint lágy tyúkszemek és bőrkeményedés eltávolítására alkalmas, egyaránt használható talpon és ujjakon.

Nehezen hozzáférhető helyeken a bőrkeményedés vagy tyúkszem eltávolítására.

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

Sarokkés

Vájtvéső

A talpon és sarkakon kialakult bőrkeményedés eltávolítására.

Körömsánc kitisztítására alkalmas eszköz.

Új

termék

1 790Ft

Új

termék

1 790Ft

PEDIKŰR ESZKÖZÖK

Drótrugós körömcsípő

85


86

KARBIDOK, CSISZOLÓGYŰRŰK Prémium csiszológyűrűk

KARBIDOK, CSISZOLÓGYŰRŰK

Három különböző finomságú változatban:

Gumírozott befogószár

Minőségi gumírozott, csúszásmentes befogószár, szabványos szárátmérővel. A legtöbb csiszológéphez használható.

Medium (közepes) Coarse (erős) XCoarse (extra erős)

5db

220Ft 100db 2 590Ft

890Ft

Cone Bit karbid csiszolófej

Cuticle Cleaner körömbőr tisztító

A Cone bit karbidfej az oldalsó bőrredők kitisztításához ajánlott, kúpos feje tökéletes a rövid körmökhöz.

A körömlemez és a körömbőr közötti letapadt hám eltávolítására használható.

3 490Ft

3 490Ft

Kúpos-hegyes fej

Precíziós karbidfej

Előkészítéshez

Előkészítéshez

Hengeres karbid csiszolófej

Safety bit biztonsági karbidfej

Zselé és porcelán eltávolításához ajánljuk – minél vastagabb az anyag, annál durvább fejet válasszunk.

Lekerekített fejével biztonságosan tudjuk elvékonyítani az anyagot a körömágyi részről, valamint gél lakk eltávolításához is kiváló.

Fine (finom) Medium (közepes)

Medium (közepes)

Coarse (erős)

Coarse (erős)

XCoarse (extra erős)

3 490Ft

Anyag eltávolításához

3 490Ft

Felületi formázáshoz


Új termék

Láng forma kerámia csiszolófej

Balkezes és jobbkezes változatban is!

Kerekített vége biztonságos munkavégzést biztosít porcelán vagy zselé eltávolításakor, formázásakor. Kerámia alapanyagának köszönhetően NEM éget.

Kerekített végű henger kerámiafej Kétkezes

Nagyméretű, lekerekített végű csiszolófej kerámiából, mely biztonságos munkavégzést biztosít porcelán vagy zselé eltávolításakor, formázásakor. A csiszolófej kerámia anyagának köszönhetően munkavégzéskor nem melegszik.

Medium (közepes)

Medium (közepes)

XCoarse (extra erős)

Felületi formázáshoz

5 700Ft

5 700Ft

Felületi formázáshoz

VOLCANO karbid csiszolófej

UNC köröm alatti tisztítófej

Porcelán és zselé elvékonyítására vagy formázására kialakított, speciális élképzésű frézer.

Az UNC hosszú és vékony karbidfej segítségével könnyen kitisztíthatjuk a szabadszél alatti részt.

Fine (finom) Medium (közepes)

Medium (közepes)

Coarse (erős)

Coarse (erős)

XCoarse (extra erős)

Felületi formázáshoz

4 900Ft

3 490Ft

Cross Cut - Kúp formájú karbid csiszolófej

Új

termék

F

Fine Finom

M

Medium, Standard Közepes

C

Coarse Erős

A szaruhártya, a kutikula és a köröm felületéhez ajánlott. Errőségek – minél vastagabb az anyag, annál erősebb fejet válasszunk.

Fine (finom) Standard (közepes)

Felületi formázáshoz

3 900Ft

XC

XCoarse Extra erős

CSISZOLÓFEJEK

Coarse (erős)

Coarse (erős)

termék

87

Fine (finom)

Fine (finom)

Új

Új termék


88

Láng forma kúpos, kugli csiszolófej

Új termék

CSISZOLÓFEJEK

Durva, vastag bőrkeményedés eltávolítására kifejlesztett karbidfej (talp és sarok részhez). Alkalmas megvastagodott, beteg körmök elvékonyításához. Vizes pedikűrgéphez használható.

Hengeres gyémánt csiszolófej Keresztvágott hűtőbordával

Új

termék

Gyémánt frézer bőrkérgesedés vagy bőrkeményedés eltávolítására (talpon és sarok részen). Vizes pedikűrgéphez használható.

Fine (finom) Medium (közepes)

Medium (közepes) Coarse (erős)

3 900Ft

Kifejezetten pedikűrhöz

Hengeres gyémánt csiszolófej Vágott hűtőbordával

Új termék

Gyémánt frézer bőrkérgesedés vagy bőrkeményedés eltávolítására (talpon és sarok részen). Vizes pedikűrgéphez használható.

6 900Ft

Karbidtisztító kefe

Tisztító kefe csiszolófejek és frézerek tisztításához. Fertőtlenítés előtt távolítsuk el a csiszolófejekbe tapadt por-, anyag- és egyéb maradékot a karbidtisztító kefe segítségével, majd fertőtlenítsük le folyadékkal.

Medium (közepes) Coarse (erős)

Kifejezetten pedikűrhöz

Új

termék

Fine (finom)

6 900Ft

Kifejezetten pedikűrhöz

1 490Ft90

CSISZOLÓGÉPEK Marathon Escort II PRO

Nagy teljesítményű, professzionális csiszológép

Új

termék

CSISZOLÓGÉPEK

Professzionális műkörmös csiszológép • Kompakt és egyszerű design • Nagy teljesítmény, mégis alacsony zaj és vibráció • Beépített kéziegység és karbidtartó • Irányváltó kapcsoló • Fokozatmentes, extra finom működésű fordulatszám szabályzó • Könnyű és erős kéziegység • Automatikus digitális túlterhelés elleni védelem

KIMAGASLÓ ár-érték arány!

Kéziegység: • Erős, szénkefés mikromotor • 30 000-es max. fordulatszám, 2,9 Ncm nyomaték • Oda-vissza forgás • Tömege: 143 g • Mérete: 129 × 22 mm (H × SZ) • Kábelhossz: 1,5 m Vezérlő: • AC100-240V 50/60Hz • 45W teljesítmény • 1,25 kg • Mérete: 134 × 154 × 82,4 mm Újdonság a vezérlőben: • További szellőzőnyílások a még jobb hűtés érdekében • Főkapcsoló hátulra, irányváltó pedig oldalra került • A főbiztosíték a korábbi külső pozíció helyett belülre került

44 900Ft


HOGYAN VÁLASSZAK MŰKÖRMÖS CSISZOLÓGÉPET?  Miért érdemes a napi munkát csiszológéppel végezni? Az egészségügyi előnyei mellett (kíméli a kezet, kart, vállakat) nagy előnye, hogy jelentősen lerövidíti a körmök előkészítésének folyamatát. Így ugyanannyi idő alatt több ügyfél körmét lehet elkészíteni. Egy jó minőségű csiszológép olyan, mint egy jó befektetés: ha folyamatosan dolgozunk vele, hamar megtérül az ára.

 Mitől jó egy csiszológép? 

Magyarországi SZERVÍZ – előny, ha a gép meghibásodása esetén helyben tudják javítani a csiszológépet, nem kell külföldre kiküldeni, valamint az éves karbantartás miatt sem elhanyagolható szempont;

PRECÍZIÓS motor – használat során nem „rezeg” a kézben, kisebb a vibráció, pontosabb munkavégzést biztosít;

KÖNNYŰ kézi egység - nem fárad el a kezünk – viszont figyeljünk oda: a nagyon könnyű kézi egység is gyanús lehet, mivel előfordulhat, hogy „kispóroltak belőle valamit”, a nagyon nehéz, ipari jellegű pedig folyamatos használat mellett elfárasztja a kezet;



CSENDES motor– lehet mellette beszélgetni a vendéggel;

nem MELEGSZIK túl – jók a csapágyak – bizonyos szintű melegedés mindegyik csiszológépnél tapasztalható, mivel forgó alkatrészek dolgoznak benne;

GYORSTOKMÁNYOS kézi egység – könnyen és egyszerűen cserélhetőek benne a fejek és biztosítja, hogy munka közben ne forogjon el a fej;

Li-Ion AKKUMULÁTOR – a modern vezeték nélküli csiszológépek ilyen akkumulátorral rendelkeznek, melynek előnye, hogy gyorsan töltődik, sokáig használható egy feltöltéssel és hosszú az élettartama erős terhelés mellett is.

 Mit jelentenek a számok? A közhiedelemmel ellentétben nem a forgási sebesség (fordulatszám) a lényeg, mert ma már akár a legolcsóbb gépek is 20 000 fordulat/perc névleges sebességgel bírnak. Ennél sokkal fontosabb az erő (forgatónyomaték), amit a gép kifejt. Például egy erős gépet lassú fordulaton sem tudunk megállítani. A jó minőségű csiszológépek esetében tehát nem kizárólag a sebesség számít, mivel alacsony fordulatszám esetén is kiválóan működnek (ez kifejezetten fontos bőrözés esetén).

 Hogyan tudod növelni a csiszológép élettartamát? Ha nincs porelszívód, akkor nagyon javasolt a kézi egység akár napi tisztítása egy portalanító kefével: takarítsd le vele a fej bemenetnél a port, ezzel is kevesebb kerüljön a belsejébe (a legtöbb itt jut a gépbe). A legtökéletesebb, ha az üzletekben is kapható nagynyomású (spray formátumú) levegőt is használsz, mert ennek segítségével tökéletesen tisztán tartható a gép. Ezeken túl javasolt egy nagy szívó képességű porelszívó használata a szalonmunka során. Érdemes a kábelekre is figyelni, mert könnyen eltörhetnek, nem megfelelő használat esetén. Ellenőrizd rendszeresen, hogy nincsenek-e összegabalyodva, megtekeredve, nem feszülnek-e, valamint érdemes ezeket is tisztán tartani. Konstrukciójából adódóan minél jobban szétszedhető egy csiszológép kézi egysége, annál inkább tisztítható, karbantartható és javítható hibák esetén, ezzel is növelve élettartamát.


92

UV LÁMPÁK, KIEGÉSZÍTŐK EVO-X

Professzionális multi LED UV lámpa A legújabb LED UV technológiát alkalmazó Pearl Nails EVO-X lámpa a LED zselék mellett a hagyományos UV fényre kötő zselék esetén is használható. A 18 darab extra minőségű LED szupergyors kötést garantál, és emellett a lámpa mozgásérzékelő szenzorral is felszerelt, mely nagyban megkönnyíti használatát. Egyszerűen használható a mindennapi szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is.

UV LÁMPÁK

• Digitális LCD vezérlés • Négy különböző, előre programozott időzítővel: 10, 30, 60 és 90 mp • Modern, minőségi megjelenés és kidolgozás • Robusztus felépítés, egyszerű kezelés • Mágneses alsó tálcája egyszerűen eltávolítható a pedikűr munka megkönnyítésére • Gyöngyház fehér színben (acetonálló házban) Mérete: 162 × 180 × 86 mm

SATISFACT %

N IO

10 0

100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA ! Új, EVO-X LED UV lámpánkra 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk! Ennek keretében 90 napon belül indoklás nélkül* visszavásároljuk a terméket. A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodtan kipróbálhatod és élvezheted a Pearl Nails minőségi újdonságát!

90 DAYS

*A garancia feltétele a hiánytalan készülék és csomagolás, vásárlást igazoló bizonylat és garancialevél.

33 900Ft DOME

LED/CCFL UV lámpa A legújabb LED/CCFL technológiás Pearl Nails DOME lámpa a hagyományos UV zselék mellett a LED fényre kötő zselék esetén is használható! 10 darab extra teljesítményű és minőségű LED-et és 1 darab CCFL (spirál formájú) UV csövet tartalmaz, melyek ultragyors kötést garantálnak a mindennapi szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is. Praktikus méretű és egyszerűen használható. • Három különböző, előre programozott időzítővel: 10, 30 és 60 mp • Alsó tálcája levehető a pedikűr munka megkönnyítésére • Gyöngyház fehér színben Mérete: 180 × 154 × 87 mm

%

SATISFACT

90 DAYS

29 500Ft

N IO

10 0

100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA ! DOME LED/CCFL lámpára 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk! Ennek keretében 90 napon belül indoklás nélkül* visszavásároljuk a terméket. A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodtan kipróbálhatod és élvezheted a Pearl Nails minőségi termékét! *A garancia feltétele a hiánytalan készülék és csomagolás, vásárlást igazoló bizonylat és garancialevél.


93

Új

termék

S-5

3in1 UV/LED lámpa

Kompakt, 48W-os UV/LED lámpa mozgásérzékelő szenzorral, digitális kijelzővel és fájdalomcsökkentő üzemmóddal. 36 db LED izzót tartalmaz, mely felgyorsítja a műkörmös zselék és gél lakkok köttetési idejét. Mágnesekkel rögzített, levehető aljjal rendelkezik, így pedikűrhöz is használható, valamint tisztítása is egyszerűbb.

UV LÁMPÁK

• Low heat fájdalomcsökkentő mód – NINCS többé égető érzés az anyagok kötési ideje alatt • Digitális kijelző • Szemkímélő fehér fény • Négy előre programozott időzítő mód: 10, 30, 60 és 99 mp • Időzítő nélküli üzemmódban szenzoros be- és kikapcsolás Mérete: 237 × 208 × 114 mm

23 900Ft Új

termék

S-1

2in1 UV/LED lámpa

Kompakt, 48W-os UV/LED lámpa mozgásérzékelő szenzorral és fájdalomcsökkentő üzemmóddal. 30 db LED izzót tartalmaz, mely felgyorsítja a műkörmös zselék és gél lakkok köttetési idejét. Mágnesekkel rögzített, levehető aljjal rendelkezik, így pedikűrhöz is használható, valamint tisztítása is egyszerűbb.

• Szemkímélő fehér fény • Low heat fájdalomcsökkentő mód – NINCS többé égető érzés az anyagok kötési ideje alatt • Három előre programozott időzítő mód: 5, 30 és 60 mp • Időzítő nélküli üzemmódban szenzoros be- és kikapcsolás Mérete: 150 × 190 × 80 mm

16 490Ft


94

UV LÁMPÁK, KIEGÉSZÍTŐK NL-36

UV LÁMPÁK , KIEGÉSZÍTŐK

UV lámpa Körbetükrös, 4×9W-os UV lámpa, kettős időkapcsoló (120 mp és végtelenített), kihúzható alsó tálca, és AJÁNDÉK ujjszétválasztó lap, megújult csomagolásban. • Két különböző, előre programozott időzítővel: 120 másodperc és végtelenített program. • Körbetükrös felület • Fehér színben

13 900Ft Ujjszétválasztó lap

UV cső / hosszú 9W

15x15cm méretű, a legtöbb UV lámpában alkalmazható a kényelmes használathoz.

390Ft

Teljes hossz: 165mm Üvegcső hossz: 125mm

1 270Ft


 MILYEN fajtájú műkörmös lámpák léteznek? UV lámpák: hagyományos UV fény

hibrid lámpák: UV és LED fény egyszerre

LED lámpák: LED fény

„Minden LED lámpa UV lámpa, de nem minden UV lámpa LED lámpa!” Az UV és LED lámpák között alapvető technológiai különbség van, hisz mindkettő egy meghatározott UV fénytartományban (frekvencián) sugározza a fényt. Ebből adódik, hogy alapesetben egy „sima” LED lámpa nem köt csak normál UV fényre kötő zselét, és fordítva. A legmodernebb LED technológiát használó LED lámpák (pl. EVO-X multi LED UV lámpa) LED modulja azonban már úgy épül fel, hogy képes a hagyományos UV fényre kötő zselék kötésére is.

LED lámpák előnye:    

LED lámpák hátránya:

gyorsabb kötési idő, felgyorsítja a munkát energiatakarékos hosszú élettartam nem bocsájtanak ki hőt

 LED-modul cserénél szervizbe kell küldeni (nem úgy, mint az UV csövek cseréjénél)  gyengébb minőségű lámpákban nem minden anyag köt meg

 MITŐL FÜGG a kötési idő? Az anyagban lévő fotoiniciátor mennyiségétől.

 Mi az a fotoiniciátor? Ahhoz, hogy folyékony halmazállapotból létrejöjjön szilárd, tehát bekövetkezzen a polimerizáció, a műkörmös anyagokhoz adalékként FOTOINICIÁTOROKAT kevernek. Ettől a hordozó anyagtól függ, hogy a műkörmös zselék (és gél lakkok) a fény hullámhosszának mely tartományában kötnek szilárdra. Ezeknek az arányától függ, hogy éget-e kötéskor a zselé, vagy például mennyire sárgul. Kevesebb FOTOINICIÁTOR esetén: Több FOTOINICIÁTOR esetén: Túl sok FOTOINICIÁTOR esetén:

nem sárgul az anyag, de égethet nem éget, de sárgulhat ráncosodik az anyag

A hiedelmekkel ellentétben annak, hogy egy LED lámpa hány W teljesítményű, nincs köze a kötési időhöz és a lámpa általános teljesítményéhez.

UV lámpa előnyei:  villámköttetéshez kiváló (pl. cukorhatású körömdíszítés)  bármilyen típusú zselé és gél lakk kötésére alkalmas

UV lámpa hátrányai:  rövid élettartam (min. 6 havonta cserélni kell a fénycsövet)  túlmelegedhet (bár léteznek ventilátorral ellátott változatok)  lassabb kötési idő, lassabb munkamenet


96

ASZTALI LÁMPÁK, PORELSZÍVÓK

ASZTALI LÁMPÁK, PORELSZÍVÓK

MegaLED asztali lámpa Állítható extrém fényerő

Új

termék

4 különböző erősségi mód közül választhatunk a ki/be kapcsoló gomb többszöri megnyomásával. 1. szint 25% fényerő 2. szint 50% fényerő 3. szint 75% fényerő 4. szint 100% fényerő

18 500Ft ZoomLED asztali lámpa

Új

Kristálytiszta képességekkel

termék

Könnyen felszerelhető és pozicionálható, nagyítóval ellátott asztali LED lámpa. A lámpa védőfedele felhajtható, amely alatt nagyító lencsét találunk. Használatával az apróbb részleteket is könnyedén kidolgozhatjuk vagy a szabad szemmel nem látható hibákat is felfedezhetjük.

15 900Ft VentiLED asztali lámpa Szagelszívó rendszer

Új

termék

Asztali LED lámpa, dupla szűrőrendszerrel ellátott szagelszívó / légtisztító ventilátorral. Porelszívására nem alkalmas!

17 900Ft Kéztámaszos porelszívó II.

Nagyteljesítményű, halk működésű porelszívó és kéztámasz, 2 db porzsákkal.

13 900Ft


RUHÁZAT, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK Új

termék

Pearl Nails hosszú ujjú polók

2 szín, 4 méret, 100% pamut

Színek:  fekete  fehér A: Testhossz, B: Mellszélesség

B

S- M- L- XL - XXL -

61cm (A) x 41cm (B) 63cm (A) x 44cm (B) 65cm (A) x 47cm (B) 67cm (A) x 50cm (B) 69cm (A) x 53cm (B)

2 990Ft Új

termék

Pearl Nails rövid ujjú polók

2 szín, 4 méret, 100% pamut

100% pamut. Testhezálló szabás oldalvarrással; mélyebb, kerek nyakkivágás; 1-1 bordás kötésű nyakszegély. 5% elasztánnal. Színek:  fekete  fehér A: Testhossz, B: Mellszélesség

A B

S- M- L- XL - XXL -

62cm (A) x 43cm (B) 63cm (A) x 46cm (B) 65cm (A) x 50cm (B) 67cm (A) x 55cm (B) 69cm (A) x 61cm (B)

3 990Ft Pearl Nails kötény

Pearl Nails törölköző

2 990Ft

890Ft

Fekete, magenta és fehér

100% pamut, 50×30cm

RUHÁZAT, EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK

100% fésült pamut. Szalagerősített nyakvonal; elasztikus, bordás, nyakpasszé; oldalvarott fazon.

A

97


98

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

Dupla tároló fedővel Üvegtégely fedővel Kerek és szögletes

Pumpás adagoló Pink masnis

390Ft

615Ft

790Ft

Új

termék

Üvegtégely Kicsi

Pumpás adagoló Több színben

790Ft

Likvidtartó

Duplafalú porcelántégely fekete és fehér színekben

990Ft

300Ft


99 Ecsettartó 12 db-os

Ecsettartó táska 12 ecset tárolásához

1 890Ft

Reszelőtartó 6 rekesszel

Eszközfertőtlenítő doboz Ablakos és zárt fedelű

1 690Ft

Ecsettartó

Plexi állvány 24db ecsethez

Eszköztároló doboz

2 850Ft Manikűr áztatótál Pink és átlátszó

690Ft

490Ft

Ecsettartó íves 12 db-os

1 990Ft

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

2 790Ft

2 990Ft


100 Sablonadagoló Nagy

Festőpaletta 7 színhez

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

390Ft

2 250Ft

Áztatógyűrű készlet 10db-os

1 490Ft

Szálmentes papírtörlő

365Ft 500db 1 090Ft 100db

Zselé paletta 24 színhez

Szálmentes törlő lapka

Perforált szálmentes törlő lapkák. Egyesével vágva, nem tekercsben. Lapkaméret: 5x5cm 200db

590Ft

890Ft Papírterítő vízzáró réteggel

Két nedvszívó réteg, vízzáró fólia, nagy méret (33x50cm), 50db

1 790Ft


101

Frottír kéztámasz Fehér és pink

Ombre szivacs

viaszos

2-2 pótfejjel

1 490Ft

2 590Ft

3 szintes hordozható tároló 14,5 x 14,5 x 12,5 cm

2 490Ft Új

termék

Új

Ujjvédő szalag

Pink, narancs és fehér

termék

790Ft

Szilikonos kéztámasz fekete és fehér Mérete: 11 x 7 x 5cm

DeLuxe tiptartó doboz

890Ft

30db plexi kártyával

24 900Ft

Allure portalanító kefe Puha szőrű

Portalanító kefe Nyeles, több színben

290Ft

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

1 590Ft

Strasszfelszedő toll

990Ft

Portalanító kefe

Kerek, több színben

350Ft


102

MARGARÉTÁK, SZÍNPALETTÁK Tip gyűrű

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

25 db / csomag

690Ft

Tip színpaletta virág 10 db-os / 120 színhez

890Ft Tip állvány

Tip színpaletta

120 db-os, spirál alakú

Színminta könyv 216 színhez

3 450Ft

1 790Ft

32 db-os

1 990Ft

Új

termék

Tip színpaletta

120 db-os, Színminta könyvhöz

Margaréta ovális

390Ft

Natúr és clear

Tip színpaletta II. Tip színpaletta

50 db-os, átlátszó, fekete, rózsaszín

990Ft

24 db-os

790Ft

390Ft


STRASSZTARTÓK, TÉGELYKÉSZLETEK

Üres tégely

48 darabos

10 ml, átlátszó

690Ft

99Ft

Strassztartó, festéktartó Fedeles, 12+1 részes

Strassztartó

Nagy, 12 rekeszes

Strassztartó

790Ft

790Ft

8 rekeszes

690Ft Új

termék

Új

termék

Új

termék

Tégelykészlet

Strassztartó

Színminta tábla 50 színhez, fekete, fehér

990Ft

12 darabos

Dobozos, 28 darabos

990Ft

1 890Ft Tip állvány

Mágneses, 5 darabos

1 190Ft

Díszkőtartó doboz 2×6 rekeszes

690Ft

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

Színpaletta

103


104

NAIL ART InkDrops

INKDROPS DEKORTINTÁK

Színes dekortinták

Új

termék

Vízszerű folyékony, gyorsan párolgó, alkoholtartalmú, LEVEGŐN száradó dekortinta - nagyon élénk, valamint effekt színekkel - és oldószer. Az InkDrops dekortintákkal hipergyors szalonmintákat tudunk készíteni vagy akár az átlátszó építő zselét márványhatásúra színezhetjük vele! Milyen díszítés készíthető vele? • festett márvány hatás • belekevert 3D márvány hatás • füstös hatás • akvarell hatású minták elkészítése • figuratív minták festése • ...csak a képzeleted szab határt Mire jó a 2 metál effekt Ink? Használat előtt alaposan rázzuk fel őket! Az arany és ezüst szemcsékkel dúsított dekortinta használatával napfényben megcsillanó részleteket érhetünk el. Ezek nem fednek, csupán egy leheletnyi ragyogást adnak a felületnek. Elsősorban sötétebb felületeken látványos. Mire jó az oldószer? A minta végleges kialakításához és a szép átmenetek, elmosások, folyatások eléréséhez alkalmazhatjuk, vagy szükség esetén az elrontott mintát foltmentesen eltávolíthatjuk vele. Használható a többi InkDrops hígítására is (amennyiben halványítani szeretnénk a színét vagy elpárologna belőle a folyadék). Hogyan használjuk? 1. Készítsük elő a szokásos módon a köröm felületét, húzzunk rá egy réteg alapzselét vagy építsük meg az alapot. 2. Vigyük fel az alapszínt (fehér vagy világos szín ajánlott), majd köttessük meg. 3. Matte Finish Gel-lel húzzunk rá egy fedőréteget, köttessük (köttetés után NEM kell FIXÁLNI!). 4. A köröm felületén készítsük el a kívánt mintát az InkDrops dekortintákkal - szükség esetén az oldószert is használva. 5. Várjuk meg, amíg a levegőn teljesen megszárad. Ezt követően kedvünk szerint fessünk rá kiegészítő mintát UV festőzselével vagy akril festékkel. 6. Végül zárásként (óvatos ecsetvonásokkal) fedjük két réteg rugalmas Chrome 2 Top Gel fényzselével.

5ml

990Ft

Fekete 48

Sárga 07

Narancs 13

Galagonya 14

Barna 30

Zöld 36

Türkizzöld 37

Kék 47

Magenta 19

Lila 23

Metál ezüst Metál arany 49 50106

NAIL ART Glitter Spray

Fújható, extra finom glitterek

GLITTER SPRAY

Nem kell többé szórással vagy ecsettel bajlódni – a Glitter Spray segítségével tisztán és pontosan felvihető a kívánt színű csillámport. Normál színek, Effect porok és káprázatos Rainbow (szivárvány) árnyalatok.

NORMÁL SZÍNEK

9g

Silver

Shining Silver

Light Gold

Pale Gold

Scarlet

Pink

Deep Peach

Deep Blue

Light Copper

990Ft

EFFECT & RAINBOW SZÍNEK

9g

Purple Effect

Flip-Flop Effect

Blue Rainbow

Vivid Green Rainbow

1 270Ft

Light Violet Rainbow


NAIL ART

107

Akrilfestékek Kiemelten pigmentált festékek, melyek vékony rétegben vagy vonalazáskor is tökéletesen fednek. Krémes állaguknak köszönhetően jól eldolgozhatóak, és száradás után is erőteljes színeket adnak. Praktikus, gazdaságosan használható, csőrös tubusos csomagolásban.

9ml

Magenta 114

Kadmium középvörös Kadmium középsárga 151 161

Mélylila 115

Égetett sziena 127

Égetett umbra 128

Kadmium mélysárga 163

Kobaltkék 170

Bíbor 186

Elefántcsont fekete 201

Hooker-zöld 224

Bronz 229

Réz 230

Arany 234

Ezüst 236

Kármin 292

Kadmium mélyvörös 311

Világoszöld 312

Zöld 317

Oxidvörös 335

Ultramarin kék 380

Primer Sárga 410

Primer vörös 415

Oxidsárga 416

Középmagenta 500

Élénkbíbor 590

Aquazöld 660

Világosnarancs 720

Portrérózsaszín 810

AKRILFESTÉKEK

Titánium fehér 101

550Ft


108

NAIL ART Chrome Powder

Határtalan lehetőségek A pigment porokat fixálásmentes alapon alkalmazzuk (Premium Finish színes zselék / One Step gél lakkok vagy zárjuk fixálásmentes fényzselével az alapszínt). Lámpától függően köttessük 20-40 mp között, majd dörzsöljük / nyomkodjuk a felületére a port. Egy puha szőrű ecsettel poroljuk le a felesleget, majd fedjük a felületet rugalmas fényzselével két rétegben (pl.: Chrome 2 Top Gel), figyelve arra, hogy a széleket is lezárjuk. Tipp: a por felviteléhez használjunk Pearl Nails díszítő tollakat!

KRÓM POROK

Fehér alap

Fekete alap

Aurora

2 390Ft Fehér alap

Fekete alap

890Ft Fehér alap

Silver

Fekete alap

Extreme Silver

990Ft Fehér alap

Fekete alap

Holo Green-Purple

990Ft

Fehér alap

Fehér alap

Fekete alap

Galaxy

1 990Ft Fehér alap

890Ft

Fekete alap

Fehér alap

Violet-Green Effect

Fekete alap

Fehér alap

990Ft

Fekete alap

990Ft

Fekete alap

Holo Blue

990Ft

Star Dust

Fekete alap

890Ft

Holo Gold

Fehér alap

Gold

Violet-Blue Effect

890Ft Fehér alap

Fekete alap

Fehér alap

Új

termék

Fekete alap

990Ft

Mirror

Új

termék


NAIL ART

109

Galaxy Metal Flakes

Látványos galaktikus díszítés, hipergyorsasággal

A flakes-eket fixálásmentes alapon alkalmazzuk (Premium Finish színes zselék / One Step gél lakkok vagy zárjuk fixálásmentes fényzselével az alapszínt). Lámpától függően köttessük 20-40 mp között, majd dörzsöljük / nyomkodjuk a felületére a port. Egy puha szőrű ecsettel poroljuk le a felesleget, majd fedjük a felületet rugalmas fényzselével két rétegben (pl.: Chrome 2 Top Gel), figyelve arra, hogy a széleket is lezárjuk.

Új termék

Fehér alap

Fekete alap

Új termék

Purple

Fehér alap

Fekete alap

Blue

1 270Ft

1 270Ft

Új termék

Fehér alap

Fekete alap

Pink

1 270Ft

Holo Laser Effect Powder Szikrázó, trendi, menő

Színváltós, lézer hatású, hologramos porok pink és arany változatban. Dörzsöljük fél perces köttetés után fixálásmentes alapba, majd mehet rá a fényzselé. Az alap lehet szinte bármilyen szín, az eredményen nem változtat.

Új termék

Fehér alap

Pink

Fekete alap

1 990Ft

Új termék

Fehér alap

Gold

Fekete alap

1 990Ft

FLAKES-EK ÉS POROK

Tipp: A felvitt pigment flakes-re kenjünk egy réteg UltraBondot, hogy jobban tapadjon rá a fényzselé.


110

NAIL ART 5D Cat Eye Powder

Színváltós, káprázatos effektekhez Látványos, gyors és szemkápráztató 5D díszítésekhez. Keltsük életre egy mágnes segítségégével és készítsünk térbeli hatásokat. Alapszínnek használhatunk bármilyen színt (lehet akár világos is), majd fényzselébe keverve egyenletesen vigyük fel a köröm felületére a port, ezt követően mágnesezzük extra erős mágnessel és köttessük meg. Tipp: Használhatjuk az összes Cat Eye port akár úgy is, hogy fél perces köttetés után fixálásmentes alapba dörzsöljük. Ekkor kaméleon jellegű, változó színű, metálos hatást érhetünk el vele. Matt és fényes fedővel is más-más végeredményt kapunk!

EFFEKT POROK

Mágnessel

Fényes fedő

1 990Ft Mágnessel

Gold-rose

Fényes fedő

1 990Ft

Matt fedő

Matt fedő

Pink-coral

Mágnessel

Fényes fedő

1 990Ft Mágnessel

Purple-green

Fényes fedő

1 990Ft

Matt fedő

Matt fedő

Green-purple

Chameleon Pearly Powder

Szikrázó effekt bármilyen színhez EXTRÉM „rock star” körmöktől kezdve a visszafogottan elegáns esküvői szettig bármit el tudunk vele készíteni. Fényzselébe keverve egyenletesen vigyük fel a köröm felületére a port, vagy fél perces köttetés után dörzsöljük fixálásmentes alapba, majd zárjuk fényzselével.

Piros alap

Fehér alap

890Ft

Fekete alap

Gold

Piros alap

Fehér alap

890Ft

Fekete alap

Green


NAIL ART

Új

111

Szórógyöngyök

termék

Apró méretű szórógyöngyök többféle színben: arany, ezüst, rose gold, crystal aurora boreale, rózsaszín, korall, piros, magenta, fekete metál. Átmérője: 0,6mm.

590Ft

Crystal Aurora Boreale

Ezüst

Rózsaszín

Magenta

KÖRÖMDÍSZÍTŐ TÁRCSÁK

Arany

Rose Gold

Korall

Piros

Fekete

Diamond Crystal

Tárcsás körömdíszítő gyöngyök Különböző méretű, gyöngyök és félgyöngyök finom és elegáns körömdíszítésekhez.

Fehér

490Ft

Törtfehér

490Ft

Arany, Ezüst, Rose gold

890Ft


112

NAIL ART Félgyöngy mixek

KÖRÖMDÍSZÍTŐ GYÖNGYÖK

Vidám, színes körömdíszítő gyöngy-mix: különböző méretű, sellő-hatású félgyöngyök.

390Ft

Bronz-Zöld 1

Pink 4

Diamond szórógyöngy-mix

Új termék

Lila 2

Rózsaszín 3

Zöld 5

Kék 6

Körömdíszek, gyémánt alakú mini díszkövek és szórógyöngyök keveréke. 6 féle változatban.

790Ft

Dark gold

Graphite

Silver

Royal

Dark Silver

Silver-gold


Új

termék

NAIL ART

113

6in1 Metál díszek

Különböző alakzatú, 5-10 mm-es, könnyen hajlítható, metál fém körömdíszek 6 rekeszes összeállításban.

590Ft

Rose gold minimal

Új

Rose gold frames

Metál-mixek

termék

5-10 mm-es, könnyen hajlítható, metál fém körömdíszek tégelyes kiszerelésben.

590Ft

Hópihe-mix

Night-mix

Új

Spring-mix

Körömdíszítő tárcsa

termék

12 különböző alakzatú, mindössze 5-10 mm-es, könnyen hajlítható metál fém gyöngyök, szegecsek, keretek és körömdíszek tárcsában.

590Ft

Rose gold

Minimal

Summer

METÁL DÍSZEK

Arany minimal


114

NAIL ART Glue Gel

Ragasztó zselé

Új

termék

Strasszkövek, körömékszerek, szórógyöngyök tartós rögzítésére alkalmas, sűrű, átlátszó zselé. Tégelyes kiszerelésének köszönhetően még gazdaságosabb használata. Köttetés után egy minimális ragacsos réteget hagy.

UV/LED

DÍSZKÖVEK

5ml

TKötésidő: UV: 2 perc; LED: 1 perc; kombinált lámpa: 90 másodperc

1 890Ft

6in1 Strasszkő szett

Strasszkő-válogatás 12 szikrázó színben

Új

termék

6 rekeszes összeállítás a legnépszerűbb méretű csillámló díszkövekkel: SS3, SS4, SS5, SS6, SS8, SS10. Egymástól elkülönített rekeszekben, méretenként kb. 280-280 db strasszkövet tartalmaznak.

1 990Ft / 2 490 Ft

Crystal

Crystal Aurora Boreale

Black

Aquamarine

Blue Zircon

Emerald

Topaz

Dark Amethyst

Siam

Light Pink

Light Peach

Rose


Új

termék

NAIL ART Új

Kaméleon strasszkő szett

termék

Metál díszek

12 különböző alakzatú, arany metál fém keretek és körömdíszek.

990Ft

890Ft Díszkövek

Ragyogó strasszkövek 4 méretben, csillogó árnyalatokban

190Ft / 20db SS10 (2,7-2,9mm) 220Ft / 20db

210Ft / 20db SS12 (3-3,2mm) 790Ft / 50db

SS8 (2,3-2,5mm)

001

202

203

206

208

209

213

214

215

223

236

238

263

283

293

362

502

962

001AB

280JET

Körömdíszítő szegecsek

Extravagáns körömdíszek 5 különböző formában

50 db/csomag

Körömdíszítő szegecsek 1

Körömdíszítő szegecsek 2

Körömdíszítő szegecsek 3

Körömdíszítő szegecsek 4

390Ft

Körömdíszítő szegecsek 5

DÍSZKÖVEK, SZEGECSEK

12 különböző formájú, nagyméretű színjátszós strasszkő készletben.

SS5 (1,7-1,9mm)

115


116

NAIL ART Körömékszerek

Csillogó körömdíszítő ékszerek

KÖRÖMÉKSZEREK

290Ft

2

4

6

11

12

14

15

17

18

19

35

36

40

41

42

54

55

60

590

591

595

597

598

618

630

631

728

733

738

743

744

745

746

747

782

783

784

785

786

787

799

800

801

802

803

852

857

878

879

1505

1506

1514

1515

1516

1541

1542


NAIL ART

117

Díszítő szalagok

Öntapadó, színes díszítő szalagok három méretben

halvány arany

ezüst

világos rózsaszín

lila

kék

világos kék

halvány réz

rózsaszín

FÉNYES 1mm

190Ft

glitter ezüst

glitter bronz

glitter rose gold

glitter zöld

glitter violet

glitter pink

glitter lila

glitter arany

glitter világos lila

glitter kék

GLITTER 2mm

190Ft CIKKCAKK 6mm arany

ezüst

fekete

fehér

350Ft

DÍSZÍTŐ SZALAGOK

hologramos


118

NAIL ART 3D Gyémánt flitterek

Új

termék

Gyémánt alakú, különleges csillogású, 3D flitterek körmök díszítéséhez. Felületi díszítésként használható. 12 különböző árnyalatban.

3D GYÉMÁNT FLITTEREK

390Ft

G1 Chameleon

G2 Narancssárga

G3 Lila

G4 Rózsaszín

G5 Korall

G6 Zöld

G7 Violet

G8 Kék

G9 Orgonalila

G10 Rozsdavörös

G11 Halvány sárga

G12 Sárga


Új

termék

NAIL ART

119

Pearly Flakes

12 különböző, pasztell árnyalatú kagyló lapkák beépített körömdíszítésekhez.

390Ft

P2 Barna

P3 Pink

P4 Kék

P5 Rózsaszín

P6 Világoskék

P7 zöld

P8 Lila

P9 Piros

P10 Violet

P11 Sárga

P12 Szürke

PEARLY FLAKES

P1 Fehér


120

NAIL ART Törtkagylók

Beépíthető színes kagylóőrlemények

TÖRTKAGYLÓK

240Ft

SP102

SP103

SP105

SP106

SP108

SP110

SP204

SP207

SP208

SP210

SP212

SP304

SP305

SP306

SP308

SP309

SP310

SP311

SP312

SP402

SP404

SP405

SP406

SP409

SP410

SP501

SP502

SP503

SP504

SP506

SP507

SP508

SP509

SP510

SP512

SP601

SP602

SP603

SP604

SP605

SP606

SP607

SP608

SP609

SP610

SP611


NAIL ART

121

Hagyományos és vizes matricák

Használjuk őket körömlakkra, gél lakkra, zselére és porcelánra 1. 2. 3. 4. 5. 6.

A formázott körmöt fessük be körömlakkal, majd hagyjuk megszáradni. Válasszunk ki egy mintát és vágjuk ki az ívből. Áztassuk be vízbe a mintát kb. 3 másodpercre. Válasszuk le a papírról a mintát, és óvatosan helyezzük fel a kívánt körömfelületre. Erősen nyomkodjuk rá a mintát az ujjunkkal a körömre. Befejezésként tegyünk rá egy fedőréteget.

KÖRÖMMATRICÁK MATRICÁK

290Ft / 380 Ft


122

NAIL ART Szálak

Színes, fémes hatású beépíthető körömdíszítő szálak

SZÁLAK, APRÓ SZÁLAK

195Ft

7401

7402

7403

7404

7405

7408

7409

7410

7412

7413

Apró szálak

Színes, kisméretű beépíthető körömdíszítő szálak

195Ft

7601

7604

7606

7608

7609

7610

7614

7616

7621

7623124

NAIL ART Konfettik

Különböző méretű, vidám és élénk színű körömdíszítő konfettik. Gyors, egyszerű és mutatós díszítés.

350Ft

KONFETTIK

SZÍNES

A1

A2

A3

A4

A5

A6

A7

A8

A9

A10

A11

A12

B1

B2

B3

B4

B5

B6

B7

B8

B9

B10

B11

B12

D1

D2

D3

D4

D5

D6

D7

D8

D9

D10

D11

D12

E1

E2

E3

E4

E5

E6

E7

E8

E9

E10

E11

E12

KONFETTI MIXEK

FÉMES HATÁSÚ

SELLŐ HATÁSÚ


NAIL ART

125

Cukorporok

Finom szemcséjű, színes díszítő por sugar effect technikához és más felületi díszítésékhez.

F1

F2

F3

F4

F5

F6

F7

F8

F9

F10

F11

F12

F13

F14

F15

Fólia mixek Látványos, üvegfólia-hatású megjelenés a körmöknek.

350Ft

C1

C2

C3

C4

CUKORPOROK, FÓLIA-MIXEK

350Ft


126

PARAFFIN KEZELÉSEK Köröm- és bőrápoló paraffin

PARAFFIN KEZELÉSEK

A barack illatú köröm-és bőrápoló paraffin tökéletes megoldás, ha nincs szükség nagyobb paraffinos kezelésre. Egyszerűen és gyorsan ápolja a száraz ujjakat és kemény ujjvégeket, ráadásul többször is újrahasználható!

Barack

60g

790Ft

Paraffin kesztyű Az Aloe Verás és barackos illatú paraffin kesztyűk megnyugtatják a kiszáradt és igénybevett kezeket, mélyen ápolják és hidratálják a bőrt. Akár 4 alkalommal is használható!

1 pár/140g Aloe Vera

Barack

1 270Ft

Paraffin lábtyű

Tökéletes megoldás repedezett és száraz lábfej kezelésére! Használatuk egyszerű és praktikus, ráadásul többször, akár 4 alkalommal is újra használhatóak, a végeredményként pedig hidratált és selymes lábfejt biztosít.

1 pár/140g Aloe Vera

1 270Ft

Barack

HOGYAN HASZNÁLD KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ PARAFFINUNKAT?

1.

Távolítsd el a fedőfóliát és önts forró vizet a csészébe, hogy a vízszint a MIN és MAX jelzések között legyen, a hőmérséklet szenzor pedig pirosra váltson.

2.

Várj kb. 4-5 percet, amíg a paraffin megolvad, és a hőmérséklet szenzor színe ismét barnára vált. Merítsd ujjaidat a bögrébe úgy, hogy az ujjvégek legyenek teljesen be fedve.


3 ÉRV, HOGY MIÉRT VÁLASZD A PARAFFIN KESZTYŰ/LÁBTYŰ/KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ PARAFFINT

1.

EGYSZERŰ HASZNÁLNI

2.

GAZDASÁGOS

3.

HATÉKONY

Nincs szükséged másra, csupán forró vízre.

Akár 4 alkalommal is felhasználható!

Megnyugtatja a kiszáradt bőrt, mélyen ápol és hidratál.

HOGYAN HASZNÁLD KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ PARAFFINUNKAT?

20 perc használat után óvatosan távolítsd el a paraffint.

3.

A leszedett paraffin a termék csészéjében összegyűjtve újra használható.

4.


A HAGYOMÁNYOS PARAFFIN KEZELÉS MENETE

1.

Készítsd elő a termékeket, majd alaposan moss kezet.

2.

Bőrradírozás után krémezd be a kezed tápláló kézkrémmel.

3.

Mártsd a kezedet a felolvadt paraffinba.

4.

Húzz rá nejlon kesztyűt és tartsd melegen egy frottír kesztyűvel.

5.

15-20 perc után távolítsd el a paraffint a kesztyűvel együtt.


PARAFFIN KEZELÉSEK

129

Paraffin tömbök Paraffin tömbök a hagyományos paraffinos kézápoláshoz: azulénes, jázminos, levendulás, rózsás, tengeri iszapos és epres illatban.

jázmin

levendula

rózsa

tengeri iszap

eper

450g

1 270Ft Paraffingép

AJÁNDÉK kiegészítőkkel!

Nagy űrtartalmú paraffingép háromfokozatú hőmérsékletszabályozóval, AJÁNDÉK kesztyűkkel, lábtyűkkel és 50 db nejlonnal.

14 900Ft Nejlon kesztyű paraffin kezeléshez

100db

620Ft

Frottír lábtyű

1 pár

1790Ft

PARAFFIN KEZELÉSEK

azulén


130

CSINÁLD NAGYBAN!

CSINÁLD NAGYBAN!

Legyél te is Pearl Nails viszonteladó! • Saját üzletet nyitnál? • Feldobnád már meglévő kínálatodat egy feltörekvő profi márkával? • Fontos számodra, hogy magas minőségű termékeket adj a vásárlóidnak? • Megbízható, rugalmas, megértő beszállítót szeretnél? Miért a Pearl Nails termékeit forgalmazd? • A márka folyamatosan bizonyít a gyakorlatban. • Napról-napra egyre többen használják, szeretik és keresik. • Magyarország legszerethetőbb márkájává vált a szakmában. • Professzionális, megbízható termékkínálat nagy választékban. • Állandó innováció, saját fejlesztésű, előremutató újdonságok. • Könnyű rendelés, átlátható online felületen keresztül. • Gyors, akár 1 napos kiszállítás. • Minden eddiginél rugalmasabb ügyfélszolgálat és problémakezelés. Támogatunk az álmaid megvalósításában! Legyél Te is viszonteladó partnerünk 4 egyszerű lépésben: 1. Írd le az elképzeléseidet, céljaidat. 2. Írd le, hogy hol, hogyan és mely termékeket szeretnéd forgalmazni. 3. Küldd el nekünk e-mailben a következő címre: info@pearlnails.hu. 4. Várd a válasz levelünket, amelyben megkapod a részleteket. Már izgatottan várjuk a közös munkát!


KERESSÜK A TEHETSÉGEKET!

131

Kíváncsiak vagyunk rád is! Adj jelet magadról! Mutasd meg nekünk, hogy milyen kincseket készítesz.

Fontos! A posztod leírásában ne felejtsd el megjelölni, hogy melyik Pearl Nails termékkel készítetted. Miért érdemes? Mert így esélyes leszel arra, hogy a Te munkád is kikerüljön a Pearl Nails Facebook / Instagram oldalára, esetleg az Insta Story-k között is felbukkanhatsz majd. Sőt, a lelkes Pearl Nails tehetségekre akár apróbb meglepetések is várhatnak! …esetleg Te már magasabb szinten vagy és többre vágysz? Legyél Te is Pearl Nails nagykövet! • Rendelkezel OKJ-s kézápoló bizonyítvánnyal? • Több, mint 3 év igazolható szakmai gyakorlatod van? • Lelkesítenek az újdonságok és állandóan új ötletek után kutatsz? • A kreativitásod nem hagy esténként aludni? • Utálsz egyhelyben toporogni és lételemed a fejlődés? • Imádod a kihívásokat? 6 igen a válaszod?

Akkor jelentkezz és legyél Pearl Nails Nagykövet! Küldd el az info@pearlnails.hu e-mail címre a következőket: • Önéletrajzod • Lista az elvégzett szakmai tanfolyamokról • Referencia munkák • Írd le, hogy mit szeretnél elérni a szakmában (rövid és hosszú távon is) Ne hezitálj! Jelentkezz!

KERESSÜK A TEHETSÉGEKET!

Hogyan? Tedd közzé a fotóidat nyilvánosan Instagram vagy Facebook oldaladon és használd a következők valamelyikét: #pearlnailshungary #ilovepearlnails #csakapearlnails


 HIVATALOS FORGALMAZÓ kis- és nagykereskedelem Color B.K. 2001 Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky u. 37/A.

 WEB Webldal: www.pearlnails.hu Webáruház: www.szepsegdepo.hu Facebook /pearlnails Instagram /pearlnailshungary Pinterest /pearlnails Youtube /pearlnailsvideos

 EMAIL Információ: info@pearlnails.hu Rendelés: rendeles@szepsegdepo.hu Oktatás: oktatas@pearlnails.hu Marketing: marketing@szepsegdepo.hu

A katalógusban található árak forintban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t. Az esetleges nyomdai, színeltérésbeli hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.