Gehwol Catalog 2020

Page 1

CATALOG PRODUSE GEHWOL ROMÂNIA


2

Istorie dezinfectante, pe care l-a vândut în 1882 sub denumirea de „Cremă pentru îngrijire a lui E. Gerlach ”. În curând, produsul său branduit s-a cumpărat ca zahărul. Eduard Gerlach a fost primul care a reușit să producă o cremă de îngrijire a piciorului în cantități mari datorită proprietăților unice ale cremei sale speciale și a metodei sale industriale de fabricare. Produsul avea o valoare bună și era de o calitate constantă. Aceasta a fost prima dată când îngrijirea picioarelor a devenit accesibilă unui segment larg din populație și, astfel s-a creat o premisă pentru dezvoltarea conștientizării generale a îngrijirii picioarelor. Eduard Gerlach a primit numeroase premii internaționale pentru „crema sa de îngrijire”.

Eduard Gerlach în faţa standului său la Expoziţia Mondială, Berlin 1889

Istoria GEHWOL Apariţia unui brand de calitate În Vestfalia, în anul 1868, farmacistul Eduard Gerlach a preluat afacerea de bunuri coloniale a tatălui său Ludwig, din Lübbecke și a extins-o pentru a include o drogherie. În acele vremuri era prima farmacie în acea regiune și baza cu care Eduard Gerlach a creat o afacere familială prosperă, care a dobândit succes pe plan internațional, iar în timp a devenit sinonimă cu îngrijirea picioarelor prin marca GEHWOL. Eduard Gerlach este considerat pionierul îngrijirii moderne a piciorului - și pe bună dreptate, pentru că el a dezvoltat primul unguent de producție industrială pentru a preveni și ameliora durerile picioarelor. Observațiile sale ample și imensele sale cunoștințe de specialitate i-au permis să dezvolte un preparat extrem de eficient bazat pe potasă, grăsimi și săpun medical, acizi grași nesaturați speciali, lubrifianți minerali și uleiuri esențiale

De la asociaţia familială la societatea industrială După moartea lui Eduard Gerlach în 1910, fiul său cu același nume a preluat afacerea de familie, a dezvoltat-o într-o companie industrială versatilă, care a supraviețuit celor două Războaie Mondiale și a tuturor crizelor economice în condiții de siguranță, datorită unei constante orientări către clienți și inovației. Din 1978 până în 2015, Klaus Gerlach-Meinders și Jobst-Peter Gerlach-von Waldthausen au gestionat împreună și cu succes compania tradițională. În 2018, Eduard Gerlach GmbH a sărbătorit cea de-a 150-a aniversare a companiei și în același timp a pornit pe drumul spre un viitor de succes. Realizările, cunoștințele și experiențele sunt transmise în a cincea generație. În anul aniversar, Timor Gerlach-von Waldthausen s-a alăturat conducerii afacerii familiale alături de tatăl său. Compania Eduard Gerlach cu brandurile GEHWOL și GERLACH TECHNIK, care au devenit sinonime cu îngrijirea profesională a picioarelor va continua să își extindă poziția puternică pe piața îngrijirii picioarelor în viitor.


3

Ambalaje GEHWOL FUSSKRAFT din 1961 până azi

Legătura noastră strânsă cu industria este extrem de utilă în utilizarea sinergiilor anterioare și existente în dezvoltarea tehnologiei și a produselor. Această relație strânsă există din 1966, când GERLACH TECHNIK s-a născut și a ținut pe picioare partenerii noștri în îngrijirea picioarelor și bineînțeles, clienții noștri. Aceleași virtuți care au făcut compania mare, o vor conduce mai departe și în viitor. Încredere, deschidere, mândrie pentru ceea ce s-a obținut și desigur plăcerea inovației. Exact așa cum este de mai bine de 150 de ani.

Relaţie strânsă cu industria Există multe motive pentru succesul continuu al companiei. Un motiv este desigur personalul extrem de motivat. Un alt pilon important este loialitatea lui Eduard Gerlach GmbH față de industrie. În 1961 această loialitate a dus la fabricarea unei game concepută exclusiv pentru nevoile podiatrilor: GEHWOL FUSSKRAFT.

Succes și tradiţie Cele două mărci umbrele GEHWOL și GERLACH TECHNIK de la Eduard Gerlach GmbH reprezintă „da” pentru calitate, inovație, experiență, progres și parteneriat.


4

5 Ingrediente 8 Preparate

10 GEHWOL FUSSKRAFT

Cuprins 20 GEHWOL med Numele GEHWOL a reprezentat întotdeauna expertiză și fiabilitate în îngrijirea picioarelor. Partenerul Dumneavoastră de încredere în asigurarea bunăstării clienților. Folosim întotdeauna cele mai actualizate cunoștințe științifice în produsele noastre, combinate cu know-how-ul cercetării noastre și cu zeci de ani de experiență. Doar cel mai bun este suficient de bun pentru noi. Clienții au încredere în Dumneavoastră iar noi dorim să justificăm și să asigurăm în mod durabil această încredere. Cunoaștem cerințele și piața - suntem întotdeauna acolo pentru Dumneavoastră și pentru bunăstarea clienților. Acest lucru nu se va schimba niciodată.

28 GEHWOL

38 GEHWOL Protectoare picioare

51 GEHWOL Professional

66 GEHWOL Capete de freză


Ingrediente

5

Bază de cremă Emulsii eudermice, protectoare și curățătoare, care sunt ușor absorbite de piele. Ulei de avocado Uleiul este bogat în ingrediente active, este foarte ușor și netezește pielea. Este absorbit rapid de piele și pătrunde bine, în special în cazul pielii uscate și solzoase. Avocado

Ulei de jojoba Ulei care îngrijește pielea. Produce o senzație de piele mătăsoasă și moale, este absorbită rapid de piele, menține elasticitatea și netezimea pielii.

Lanolină Substanță similară cu dermafat, cu proprietăți excelente de îngrijire, conține provitamină D.

Jojoba

Săpunuri speciale Med. Activ osmotic împotriva bășicilor. Întărește pielea și menține elasticitatea. Normalizează transpirația. Grăsimi naturale Menține netezimea și elasticitatea pielii. Previne formarea calusului și crăparea pielii. Sunt utilizate ca bază pentru majoritatea preparatelor GEHWOL.

Jneapăn

Ulei de cătină Are o cantitate mare de acizi grași nesaturați și vitamine. Are efect de îngrijire, regenerare asupra pielii și efect antiinflamator general. Unt de Shea Component de grăsimi vegetale cu o pondere deosebit de mare de componente nesaponificabile pentru îngrijirea pielii stresate. Oferă elasticitate și suplețe pielii. Ulei de germeni de grâu Bogat în vitamine netezește pielea, întărește unghiile fragile și exfoliate.

Lavandă

Uleiuri esenţiale naturale Ulei de jneapăn Revitalizant și revigorant, cu efect dezinfectant și dezodorizant. Ulei de Citronella (lămâiţă) Are un puternic efect antiseptic, revigorant, stimulant și vindecător.

Mentă

Ulei de Eucalipt Are un efect liniștitor, accelerează procesul de vindecare și oferă confort. Are efect dezinfectant. Ulei de lavandă Are un efect liniștitor, promovează vindecarea și oferă confort. Dezinfectarea. Ulei de mentă Răcorește, înviorează, are efect antimicrobian și calmează iritațiile provocate de mâncărime. Are efect antispasmodic.

Rozmarin

Ulei de rozmarin Bactericid, revitalizant, crește bunăstarea și îmbunătățește circulația sanguină.


6 Ulei de cimbru Are efect dezinfectant puternic, crește activitatea.

Ingrediente active GEHWOL Alge

Extracte de alge Stimulează circulația sanguină a pielii, vitalizează și previne apariția ridurilor. Influențează pozitiv PH-ul, calusurile devin mai moi. Alantoina Un ingredient al castanului sălbatic accelerează vindecarea și protejează pielea. Gel de aloe vera Aloe vera este o plantă medicinală folosită de secole. Conține numeroase ingrediente, cum ar fi vitamine și minerale, care oferă gelului proprietăți hidratante și antiinflamatoare.

Aloe Vera

Pudră de bambus Măcinat fin, din interiorul bambusului, înlătură delicat și în profunzime celulele moarte ale pielii. Ceramide Amestec de ceramide și fitosfingozină: concentrat natural de lipide pentru restabilirea funcției de protecție a barierei pielii. Ajunge chiar și în straturile mai profunde ale pielii.

Ovăz

Farnesol Cunoscut ca un deodorant natural și un ingredient activ bine tolerat, împiedică dezvoltarea mirosului picioarelor prin acțiune bacteriostatică. Extract de ovăz Extractul standard conține avenantramide anti-iritații care calmează pielea. Împreună cu alte ingrediente, îmbunătățesc elasticitatea pielii și reduc iritațiile.

Miere

Extract de Hamamelis (nucul vrăjitoarelor) Întărește vasele de sânge și favorizează granularea. Extract de miere Reglează PH-ul pielii și are un efect calmant asupra acesteia. Acid hialuronic Într-o dimensiune moleculară specială, cu acțiune profundă, poate fi absorbită de piele sprijinând regenerarea pielii și consolidând propria apărare a acesteia.

Ghimbir

Extract de ghimbir Stimulează receptorii termici și oferă căldură picioarelor. Ingrediente pe bază de mușetel Bisabolena, de exemplu care accelerează vindecarea, ajută la prevenirea inflamațiilor și are un efect dezinfectant (distrug germenii). Tolerabilitate excelentă a pielii. Sunt hipoalergenice.

Mușetel


7 Camfor Este absorbit excelent de piele în combinație cu uleiuri vegetale, favorizează circulația și metabolismul.

Camfor

Concentrat de Manuca Concentratul din uleiul arbustului Manuka conține componente extrem de eficiente, în concentrație mare care acționează împotriva mirosurilor neplăcute. Are un efect de spectru larg împotriva bacteriilor și ciupercilor, prin urmare, este deosebit de potrivit pentru igiena picioarelor. Mentol O componentă a uleiului de mentă. Are efect răcoritor, revigorant, dezodorizant și antimicrobian. Panthenol Provitamina B5, cu promovarea distinctă a procesului de vindecare. Accelerează creșterea celulară, cicatrizant, menține hidratarea pielii. Extract de piper Stimulează termo-receptorii și oferă astfel o senzație caldă.

Manuca

Pulbere de sidef Este o pulbere fină, măcinată din interiorul cochiliei. Îndepărtează delicat celulele moarte ale pielii. Amidon de tapioca Produs natural obținut din rădăcina de manioc. Particule de amidon tapioca netezesc pielea și acționează ca un tampon în schimbul de umiditate între piele și mediu.

Piper

Uree (carbamidă) Datorită proprietăților sale speciale de îngrijire a pielii, a fost utilizat cu mare succes în preparate medicale și cosmetice. Această substanță extrem de compatibilă, produsă de organismul însuși, are un efect bactericid, antiprurigic și netezește calusul. Echilibrul de umiditate al pielii este reglat în mod optim. Vitamina E Acetat Protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature. Vitamina E Nicotinat Stimulează circulația sanguină, astfel oferă senzație de încălzire a pielii. Oxid de zinc Este un ingredient activ indicat pentru îngrijirea pielii sensibile, cu proprietăți antimicrobiene și cu efect de protecție a pielii. Prin metoda specială de activare folosită, acțiunea împotriva multor germeni al pielii, care descompun transpirația, ar putea fi mult îmbunătățită.

Tapioca


8

Pr eparate

Creme Balsam pentru picioare - piele normală GEHWOL Balsam pentru picioare - piele uscată GEHWOL Balsam pentru picioare GEHWOL Leg Balm Emulsie pentru masajul picioarelor GEHWOL Cremă universală pentru picioare GEHWOL Extra Balsam răcoritor pentru picioare GEHWOL Cremă pentru picioare suprautilizate și piele stresată Gehwol Balsam pentru încălzirea picioarelor GEHWOL Antiperspirant GEHWOL med Cremă deodorantă pentru picioare GEHWOL med Cremă împotriva calusului GEHWOL med Cremă Lipidro GEHWOL med Cremă pentru protecția unghiilor și a pielii GEHWOL med Unguent pentru piele crăpată GEHWOL med Balsam revitalizant GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality GEHWOL FUSSKRAFT BLUE pentru piele uscată și aspră Spumă împotriva calusului GEHWOL FUSSKRAFT GEHWOL FUSSKRAFT GREEN pentru piele normală Loțiune hidrolipidică pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT GEHWOL FUSSKRAFT MINT balsam cu efect răcoritor de mentă efect de încălzire pentru picioare reci GEHWOL FUSSKRAFT ROȘU cu și piele uscată și aspră

Cremă cu lapte și miere GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Cream Loțiune cu nufăr și mătase GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Lotion Cremă de mâini cu uree GERLASAN Cremă moor cu nămol și vitamine GERLAVIT

Sprayuri Deodorant pentru picioare și încălțăminte GEHWOL Deodorant pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL Spray pentru îngrijirea picioarelor GEHWOL FUSSKRAFT Loțiune pentru curățarea și revigorarea picioarelor GEHWOL Loțiune pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT Spray pentru protecția unghiilor și a pielii GEHWOL FUSSKRAFT Spray pentru îngrijirea picioarelor GEHWOL FUSSKRAFT

De

Efecte principale Efecte suplimentare

Curățare

Revigorant

Protecția pielii/curățare

sc rie re pie -v le ez n ip ag pie orm ina ală le us ca pie t ă le foa dia r be te us t ca eli ici tă mi nă m eli iro mi su nă ld tra pe et ns ntr ran pir ui sp aț i nfl pro ira ap am tec ție ici ați ție oru i îm rev lui p ig o otr iva r răc are inf ec ori țiilo r rev e r ita liz are înt ăre ște îm pie po lea tr pre iva p ic vin e b ioar pre elo ăș r re ici vin le, er ci du înm ăn rer i le oa ea pro ie un gh tec iile ția cu înt un răț ări are ghiil te or hid rat are îm po triv ap pe ntr i u b elii în pe ntr ătătu tărite up r iel i ec răp ată

Tip piele


Pr eparate

Lichide și preparate Soluție GEHWOL Soluție pentru înmuierea calusului GEHWOL, 500 ml Jeleu împotriva calusurilor și a bătăturilor GEHWOL Pastă pentru completarea denivelării GEHWOL Soluție pentru înmuierea unghiilor GEHWOL Ulei protector pentru unghii și cuticule GEHWOL med Soluție pentru înmuierea unghiilor GEHWOL Creion pentru protecția unghiilor GEHWOL med Spumă împotriva calusului GEHWOL FUSSKRAFT, 500 ml Soluție pentru creșterea unghiilor GEHWOL

Pentru băi și dușuri Baie de picioare cremoasă GEHWOL Sare de baie revigorantă GEHWOL Sare de baie pentru picioare obosite GEHWOL Exfoliant pentru picioare pe bază de sidef GEHWOL Exfoliant cu bambus GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Esență pentru băi de picioare Soft Feet GEHWOL FUSSKRAFT Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT Concentrat de baie pentru picioare cu efect de încălzire GEHWOL

Pudră GEHWOL med Foot Powder

De

Efecte principale Efecte suplimentare

Curățare

Revigorant

Protecția pielii/curățare

sc rie re pie -v le ez n ip ag pie orm ina ală le us ca pie t ă le foa dia r be te us t ca eli ici tă mi nă mi eli r mi os ul nă de tra pe tra ns ntr ns pir ui pir aț i nfl pro ați ap am tec e ici ați ție oru i îm rev lui po igo t riva r răc are inf ec ori țiilo r rev e r ita liz are înt ăre ște îm pie po lea tr pre iva p ic vin e b ioar pre elo ăș r re ici vin le, er ci du înm ăn rer ile oa ea pro ie un gh tec iile ția cu înt un răț ări are ghiil te or hid rat are îm po triv ap pe ntr i u b elii în pe ntr ătătu tărite up r iel i ec răp ată

Tip piele

9


10


FUSS KR AFT

®

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet – noua colecție de răsfăț pentru toți cei care doresc picioare și tălpi fine. Aroma modernă transformă utilizarea acestui produs într-o experiență senzorială la nivel olfactiv. În cadrul acestei grupe găsiți toate elementele necesare pentru un tratament de tip SPA și relaxare. Esență pentru băi de picioare, exfoliant, cremă și loțiune.

GEHWOL FUSSKRAFT – Soluția perfectă pentru orice problemă a picioarelor.


12

Cremă cu lapte și miere Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Cream GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Cream

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub

Lapte și miere pentru picioare bine îngrijite.

Bambus și jojoba pentru picioare bine îngrijite.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Cream conține ulei de avocado bogat în vitamine și alte lipide valoroase într-o bază care îngrijește cu blândețe. Împreună cu ureea, acidul hialuronic ajută regenerarea pielii, leagă umiditatea în straturile profunde ale pielii și protejează împotriva formării calusului. Peptidele de lapte și extractul de miere fac pielea mai suplă și vizibil mai netedă.

Peelingul GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Scrub înlătură delicat și în profunzime celulele moarte ale pielii, revigorează și catifelează suprafața pielii. Extractul natural de bambus și ceara de jojoba masează delicat pielea și activează circulația sanguină. Cristalele de zahăr ajută la îndepărtarea rapidă a celulelor moarte ale pielii. Uleiul de avocado și extractul de miere servesc pielea cu substanțe de îngrijire valoroase, iar vitamina E asigură protecție și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Cream este un produs de îngrijire a picioarelor care se absoarbe ușor, lăsând o senzație mătăsoasă și delicată pielii. Mirosul plăcut reîmprospătează și asigură senzația picioarelor bine îngrijite. Protejează împotriva infecțiilor fungice a picioarelor și unghiilor precum și împotriva formării bătăturilor. A se păstra sub 30° C! Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Circulația sanguină este mai bună astfel pielea este pregătită pentru îngrijire, facilitând absorbția ingredientelor active valoroase. Exfoliantul se folosește cel mai ușor în timpul dușului. Umeziți bine pielea, aplicați exfoliantul și masați pielea. Cristalele de zahăr desprind celulele moarte aspre ale pielii, în timp ce granulatul de bambus netezește pielea. După masaj, clătiți rămășițele de exfoliant împreună cu celulele moarte de piele dizolvate. GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion sau Soft Feet Cream completează ideal îngrijirea totală a picioarelor. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

125 ml

111240703

49 Lei

125 ml

111120703

49 Lei

500 ml

111241103

-

500 ml

101121101

-


13

Loţiune cu nufăr și mătase GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion

Esenţă pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

Nufăr și mătase pentru picioare bine îngrijite.

Migdale și vanilie pentru picioare bine îngrijite.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Lotion reîmprospătează și hrănește cu substanțe active selectate. Nufărul calmează pielea și o face mai fermă, iar extractul de mătase o netezește. Acidul hialuronic prelucrat special reușește să pătrundă în straturile profunde ale pielii și păstrează umiditatea.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Nourishing Bath răsfață picioarele cu o experiență de baie de neuitat – pentru o piele frumoasă și suplă. O lingură de esență în 4-5 litri de apă oferă o îngrijire bogată. Uleiul de migdale calmează pielea, redă delicatețea și o protejează. Vanilia seducătoare combinată cu vitamina E și uleiuri îngrijitoare de avocado și ricin asigură hidratarea și înmoaie calusul, producând un aspect neted și viu al pielii.

Calmant pentru picioare obosite, grele – susținut de extract de alge roșii. Uleiul de avocado și phytosqualane-ul combat aspectul de piele uscată, aspră, solzoasă și reduc pierderea de umiditate. Loțiunea se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid. Pentru senzația picioarelor ușoare, mătăsoase și bine hrănite. A se păstra sub 30° C! Testat dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Potrivit și ca duș sau baie completă. A se păstra la temperatura camerei. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

125 ml

111250703

49 Lei

200 ml

111262003

57 Lei

500 ml

111251103

-

1000 ml

101261200

-


14

Loţiune hidrolipidică pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT® Hydrolipid-Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® BLUE pentru piele uscată și aspră

GEHWOL FUSSKRAFT® Hydrolipid-Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® BLUE

Pentru o îngrijire optimă a pielii uscate și sensibile. Îngrijire intensivă, retenţie de umiditate susţinută.

Hidratant, natural, proaspăt.

Loţiunea hidrolipidică pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT® se întinde ușor pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate de la picioare. Se absoarbe ușor și compensează lipsa lipidelor și umidității pielii. Reechilibrează mecanismele naturale de protecție ale pielii. Ureea și glicerina leagă apa în straturile profunde ale pielii, înmoaie calusul și reduce formarea pielii excesive. Uleiul de avocado și uleiul de jojoba reumple lipidele care lipsesc din pielea uscată. Ceramidele sunt o componentă importantă a funcției de protecție a pielii. Ele întăresc stratul de barieră și protejează pielea de uscare. Decojirea excesivă a pielii este redusă. Folosirea zilnică a Loţiunii hidrolipidice pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT ajută la prevenirea mirosurilor piciorului și a infecțiilor fungice.

GEHWOL FUSSKRAFT BLUE conține ingrediente testate și eficiente, care previn formarea ciupercii piciorului și împiedică mâncărimea între degetele picioarelor. Uleiurile de îngrijire naturale, cum ar fi lanolina, sunt combinate cu hidratarea oferită de aloe vera și ureea, care ajută pielea săși recapete elasticitatea, suplețea și netezitatea. Uleiurile esențiale naturale de rozmarin, jneapăn și lavandă, camforul revigorant și mentolul răcoritor prezente în produsele GEHWOL FUSSKRAFT BLUE calmează picioarele inflamate și dureroase imediat. Picioarele devin mai rezistente și revitalizate. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Fără parfum. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

111100703

44 Lei

75 ml

111020503

33 Lei

500 ml

111101103

-

500 ml

111021103

-


15

GEHWOL FUSSKRAFT® GREEN pentru piele normală

GEHWOL FUSSKRAFT® MINT balsam cu efect răcoritor de mentă

GEHWOL FUSSKRAFT® GREEN

GEHWOL FUSSKRAFT® MINT

Ajută prevenirea mirosului de picior – prospeţime naturală.

Balsam pentru picioare – prospeţime de mentă – absorbţie rapidă.

GEHWOL FUSSKRAFT GREEN conține complexul de substanță activă Deozinc într-o bază de cremă hrănitoare, care se absoarbe rapid, cu unt de shea, ulei de jojoba și aloe vera pentru protecție de lungă durată împotriva mirosului picioarelor. Transpirația este normalizată. Picioarele devin proaspete, inodore, netede și mătăsoase. Substanțele active cu efect dezinfectant dovedit ajută la prevenirea infecțiilor, a mâncărimii și a bășicilor între degetele de la picioare. Uleiurile volatile naturale, camforul revitalizant și mentolul răcoritor calmează picioarele inflamate și dureroase. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Balsamul GEHWOL FUSSKRAFT MINT împrospătează și întărește picioarele înainte și după o zi activă. Acesta oferă prospețimea glaciară revitalizantă a unei loțiuni cu mentă răcoritoare compusă dintr-un ulei de plante medicinale asiatice cu efectul blând de îngrijire al unui balsam care este imediat absorbit. Mentolul natural, rozmarinul, uleiurile de jneapăn și lavandă reîmprospătează și întărește picioarele obosite și dureroase instant. GEHWOL FRUSSKRAFT MINT oferă protecție de lungă durată împotriva mirosului neplăcut al picioarelor. Balsamul are proprietăți antiseptice dovedite, astfel previne apariția infecțiilor fungice și a mâncărimii între degetele de la picioare. Răspândiți produsul pe picioare în strat subțire și masați ușor picioarele. Este absorbit rapid, nu este gras, reîmprospătează și vă oferă senzația de picioare curate și suple. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

111010503

33 Lei

75 ml

111040503

33 Lei

500 ml

111011103

-

500 ml

111041103

-


16

GEHWOL FUSSKRAFT® RED pentru picioare reci și piele uscată și aspră

Balsam revitalizant GEHWOL FUSSKRAFT® Leg Vitality

GEHWOL FUSSKRAFT® red dry skin

GEHWOL FUSSKRAFT® Leg Vitality

Pentru picioare reci – efect de încălzire.

Vitalizează. Netezește pielea. Nu lasă urme de grăsime. Revigorează picioarele obosite.

GEHWOL FUSSKRAFT RED este un balsam de încălzire pentru pielea uscată, care oferă alinare pentru picioarele obosite, încordate și dureroase. Camforul revitalizant, extractele din ardei, ghimbir, uleiurile esențiale de rozmarin și jneapăn stimulează circulația, extind vasele de sânge și activează receptorii de căldură de la nivelul pielii, oferind o senzație plăcută de căldură. Sugestie: Puteți intensifica efectul de încălzire folosind Concentratul de baie pentru picioare cu efect de încălzire GEHWOL FUSSKRAFT înainte de folosirea balsamului. Emolienți concentrați, prietenoase cu pielea, revitalizează pielea uscată și fragilă și o fac din nou moale și netedă. Antisepticele dovedite previn mirosul picioarelor, infecțiile și mâncărimile între degetele de la picioare. Igiena zilnică a picioarelor cu crema GEHWOL FUSSKRAFT RED încălzește picioarele, menține pielea sănătoasă și o face netedă.

GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality este un balsam pentru îngrijirea specială zilnică a picioarelor. Se absoarbe rapid, reîmprospătează picioarele și face pielea frumoasă. După un masaj ușor cu GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality, ingredientele pătrund imediat în piele și au un efect calmant asupra picioarelor obosite și grele. Nu lasă urme de grăsime. Uleiul de avocado prețios, extractele din alge și vitamina E asigură acestui balsam proprietățile sale speciale, prietenoase cu pielea. Zonele problematice cu piele uscată și solzoasă sunt prevenite, iar echilibrul de umiditate al pielii este îmbunătățită considerabil. Alantoina și bisabololul prezente în mușețel susțin proprietățile de îngrijire și întăresc efectul de dezodorizare ușoară a agenților din plante. Hamamelisul (un extract din tufișul Virginian witch hazel bush) calmează iritațiile și previne ridurile.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

111230503

33 Lei

125 ml

111110703

44 Lei

500 ml

111231103

-

500 ml

111111103

-


17

Loţiune pe bază de plante medicinale Spray pentru protecţia unghiilor și a pielii GEHWOL FUSSKRAFT® GEHWOL FUSSKRAFT® GEHWOL FUSSKRAFT® Nail and skin protection spray

GEHWOL FUSSKRAFT® Herbal Lotion

Îngrijește unghiile, oferă elasticitate, ajută la protejarea pielii și a unghiilor împotriva infecţiilor fungice.

Elimină mirosul neplăcut a picioarelor, răcorește și reîmprospătează, înmoaie calusul și are efect de îngrijire a pielii.

Sprayul pentru protecţia unghiilor și a pielii GEHWOL FUSSKRAFT ajută la îmbunătățirea elasticității, stabilității unghiilor. Pantenolul și vitamina E ajută regenerarea unghiilor. Bisabololul și clotrimazolul ajută la protejarea pielii și a unghiilor împotriva infecțiilor fungice. Supapa de dozare distribuie exact cantitatea potrivită de ulei pe unghie, sub unghie și între degetele de la picioare. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Loţiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT răcorește și revigorează picioarele obosite, înmoaie calusurile și bătăturile, previne infecțiile și pruritul între degetele picioarelor. Dezodorizează picioarele pe termen lung și îndepărtează mirosul neplăcut, iar pielea rămâne netedă și frumoasă. GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Lotion conține o cantitate mare de uleiuri esențiale naturale de rozmarin, jneapăn și lavandă, ingrediente selectate de îngrijire a pielii, substanțe dezodorizante, dezinfectante și mentol răcoritor. Pentru îngrijirea zilnică a pielii, pulverizați pe piele Loţiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT și masați pielea. Aveți grijă deosebită de călcâie și degetele de la picioare. Pompă ecologică fără agent de propulsie, care funcționează și cu capul în jos. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

50 ml

111160303

29 Lei

150 ml

111130803

44 Lei

500 ml

101131100

-


18

Spray pentru îngrijirea picioarelor GEHWOL FUSSKRAFT® Caring Foot Spray

Concentrat de baie pentru picioare cu efect de încălzire GEHWOL FUSSKRAFT®

GEHWOL FUSSKRAFT® Caring Foot Spray

GEHWOL FUSSKRAFT® Warming Bath

Are efect răcoritor, revigorant și înmoaie calusul. Îndepărtează mirosul neplăcut al picioarelor.

Concentrat de baie pentru picioare cu extracte preţioase din plante. Vitalizează și încălzește picioarele.

GEHWOL FUSSKRAFT Caring Foot Spray revigorează picioarele și elimină mirosul neplăcut. Pielea este protejată împotriva infecțiilor fungice. Substanțele naturale îngrijitoare calmează pielea și facilitează regenerarea acesteia. Ureea și alantoina asigură hidratarea și previn apariția calusului. Picioarele devin netede, sănătoase și protejate.

Concentratul de baie cu efect de încălzire GEHWOL FUSSKRAFT Warming Bath-Concentrate conține extracte naturale din rozmarin și ardei iute, precum și o combinație de vitamina E și o vitamină a grupului B. Toate ingredientele active sunt absorbite rapid de piele și oferă instant picioarelor o senzație caldă, plăcută și de lungă durată. Stimulează metabolismul. Împiedică pierderea umidității și menține elasticitatea pielii. Concentratul este economic și biodegradabil.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

150 ml

101190800

44 Lei

150 ml

111180803

69 Lei


19

Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT®

GEHWOL FUSSKRAFT® Herbal Bath Înmoaie calusurile. Eficient împotriva pielii întărite, fragile. Împotriva transpiraţiei și mirosului picioarelor. Combinația de ingrediente active, inclusiv uleiuri esențiale din rozmarin și lavandă într-o bază naturală ajută la ameliorarea multor probleme a picioarelor. Calusurile, mâncărimile și bătăturile persistente se înmoaie complet. Baia pe bază de plante este adecvată pentru tratamentul pielii dure și fragile (fisuri, crăpături și roșeată). Are proprietăți de curățare intensivă și dezodorizare de lungă durată. Transpirația excesivă a picioarelor este normalizată și mirosul neplăcut este eliminat. Sarea de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă revitalizează picioarele. După baie, rămâne o senzație plăcută de prospețime de lungă durată. Folosirea regulată a sării de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă va oferi picioare sănătoase și suple. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

400 g

111151603

37 Lei

5 kg

101151300

-


Soluția optimă pentru problemele serioase a picioarelor. GEHWOL med – te scapă de problemele încăpățânate și de lungă durată a picioarelor și a unghiilor. Seria de preparate și-au dovedit eficiența de-a lungul timpului.22

Cremă pentru picioare GEHWOL med Sensitive

GEHWOL med Sensitive Îngrijire medicală pentru pielea sensibilă. GEHWOL med Sensitive a fost dezvoltat special pentru nevoile pielii sensibile și uscate. Regenerează microflora naturală a pielii, ameliorează mâncărimea și senzația de ardere a pielii, reduce roșeața și protejează împotriva infecțiilor. În formula cremei a fost integrat micro-argint de înaltă puritate (MicroSilver BG™). Micro-argintul fără nanoparticule formează un depozit în pliurile pielii și eliberează ionii de argint în doze corespunzătoare. Ionii de argint perturbă metabolismul celular al bacteriilor și a ciupercilor. Astfel, acestea nu se mai pot răspândi și dezechilibra microclimatul natural pe piele. În plus, ceramidele stabilizează bariera naturală a pielii. Uleiul hrănitor de migdale păstrează pielea moale și suplă. GEHWOL med Sensitive poate fi de asemenea utilizat în terapia pentru neurodermatită și piciorul de atlet. Fără parabeni, fără parfum, emulgatori PEG, uleiuri siliconice. Fără nanoparticule. Testat clinic, dermatologic. Indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

114130503

52 Lei


23

Spumă hidratantă Express GEHWOL med

Cremă Lipidro GEHWOL med

GEHWOL med Express foam

GEHWOL med Lipidro-Cream

Pentru îngrijirea zilnică a pielii normale și uscate.

Pentru o îngrijire optimă a pielii uscate și sensibile.

Noua Spumă hidratantă GEHWOL med Express asigură pielii umiditate datorită complexului HYDRO cu 4 componente. Uleiul de luminița nopții (primula de seară) susține echilibrul natural al umidității pielii. Întărește bariera pielii, prin urmare funcția de protecție naturală a acesteia. Extractul din plante de mlaștină umple depozitele de umiditate ale pielii și face pielea suplă. Ureea oferă pielii umiditate, reduce punctele de presiune și contribuie la prevenirea cornificării.

Ingredientele de înaltă calitate compensează lipsa lipidelor și a umidității și echilibrează în mod natural proprietățile protectoare ale pielii. Ureea absoarbe apa în straturile mai profunde ale pielii. Calusurile sunt înmuiate și reapariția lor excesivă este redusă. Uleiul de cătină și uleiul de avocado cu o cantitate mare de acizi grași nesaturați furnizează pielea uscată cu lipide și astfel împiedică pierderea apei prin evaporare. Acest efect este susținut de un extract special de alge.

Uleiul de avocado completează complexul HYDRO de 4 componente și protejează pielea împotriva pierderii umipdității. În plus, stimulează regenerarea celulelor.

Alantoina, ingredient al castanului sălbatic promovează regenerarea pielii. Farnesolul are efect antibacterian și dezodorizant. Utilizarea zilnică a Cremei Lipidro GEHWOL med vă oferă protecție împotriva mirosului picioarelor, a infecțiilor și ajută la prevenirea inflamațiilor.

Cu o cantitate mică de spumă îngrijitoare, picioarele tale sunt îngrijite dimineața și seara. Spuma hidratantă GEHWOL med Express se absoarbe rapid și nu este grasă. Pentru picioare vizibil mai suple, bine îngrijite și o senzație plăcută pe piele. În procesul de parfumare NU au fost utilizați parabeni, silicoane și emulgatori PEG!

Fără parfum. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

114080503

39 Lei

125 ml

114140704

52 Lei

500 ml

114081103

-


24

Unguent pentru piele crăpată GEHWOL med

Cremă împotriva calusului GEHWOL med

GEHWOL med Salve for cracked skin

GEHWOL med Callus Cream

Un unguent îngrijitor pentru tratamentul pielii foarte întărite, fragile, uscate și aspre.

Îndepărtează calusul neplăcut în 28 de zile.

Unguentul pentru piele crăpată GEHWOL med se bazează pe un amestec de săpunuri și uleiuri special selectate, prietenoase cu pielea. Conține o combinație eficientă de uleiuri esențiale naturale, vitamina pantenol, care îngrijește pielea și componenta de mușețel bisabolol, care ajută la prevenirea inflamațiilor. Cu o utilizare regulată, pielea își va recăpăta elasticitatea, rezistența naturală și va fi protejată. Vor fi prevenite în special pielea crăpată, înroșirea și efectele secundare neplăcute produse de acestea.

Ureea, întărită cu glicerină și alantoină, slăbește legătura celulară a straturilor calusului dur. Îngrijirea intensivă asigură o înmuiere imediată și o reducere vizibilă a calusului în câteva zile. În general, condițiile normale sunt atinse în termen de 28 de zile. Lipidele întăresc și protejează. Extractul de mătase oferă umiditate și netezește pielea. Îngrijirea regulată a pielii cu Crema împotriva calusului GEHWOL med este recomandată pentru a proteja împotriva formării de calus nou și în exces.

Testat dermatologic.Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

114010503

39 Lei

75 ml

114120503

39 Lei

500 ml

114011103

-


25

Cremă deodorantă pentru picioare GEHWOL med

Antiperspirant GEHWOL med

GEHWOL med Deodorant foot cream

GEHWOL med Antiperspirant

Cu extract de Manuka pentru o prospeţime de 24 de ore.

Loţiune cremă pentru reducerea transpiraţiei.

Crema deodorantă pentru picioare GEHWOL med, cu mirosul său plăcut, combină extractul de substanță activă foarte concentrată de ulei de Manuka cu oxid de zinc micronizat pentru a îndepărta mirosul puternic a picioarelor timp de cel puțin 24 de ore într-o bază cremă hrănitoare cu ulei de jojoba și aloe vera. Extractul conține toate substanțele active ale cunoscutului ulei de Manuka și este potrivit în special pentru igiena picioarelor, datorită efectelor sale excelente asupra bacteriilor și ciupercilor. Oxidul de zinc în forma sa micronizată extrem de eficientă este o substanță activă, extrem de bun în îngrijirea pielii sensibile, cu proprietăți antimicrobiene și de protecție a pielii. Aloe vera are un efect bacteriostatic, antiinflamator, regenerator și hidratant.

Pielea este protejată împotriva microorganismelor care descompun transpirația, infecțiile fungice și mâncărimile între degetele de la picioare. Formarea de transpirație este redusă și formarea mirosului este prevenită. În același timp, este prevenită deshidratarea excesivă și fragilitatea.

Ca o ceară lichidă naturală, uleiul de jojoba este absorbit rapid de piele. Conține acizi grași nesaturați valoroși și susține funcțiile naturale ale pielii. Utilizarea regulată a cremei ușor hidratante vă oferă picioare inodore, înmoaie pielea și protejează împotriva infecțiilor fungice.

Loțiunea cremă Antiperspirant GEHWOL med reduce transpirația și protejează împotriva mirosului piciorului. Aloe vera, uleiul de avocado și glicerina hrănesc pielea în timp ce clorohidratul de aluminiu reduce formarea de transpirație. Ricinoleatul de zinc îndepărtează mirosurile, iar sodiu PCA protejează pielea împotriva deshidratării. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

114070503

37 Lei

125 ml

114110703

47 Lei


26 Creion pentru protecţia unghiilor GEHWOL med GEHWOL med Nail protection pen Îngrijire pe termen lung a unghiilor, protecţie eficientă împotriva infecţiilor fungice, pentru unghii frumoase și suple. Creionul pentru protecţia unghiilor GEHWOL med conține substanțe pentru îngrijire de înaltă calitate: ulei de jojoba, acetat de vitamina E, pantenol și bisabolol. Ingredientul activ bine stabilit, clotrimazol, previne infecțiile fungice. Include trei capete de înlocuire. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

3 ml

114102300

49 Lei

Ulei protector pentru unghii și cuticule GEHWOL med GEHWOL med Protective Nail-and Skin Oil Protejează eficient împotriva infecţiilor fungice, iar unghiile și pielea își recapătă elasticitatea și frumuseţea. Conține substanțe de înaltă calitate, cum ar fi uleiul de germeni de grâu, pantenolul și bisabololul, pentru îngrijirea unghiilor și a pielii. Substanța bine dovedită, clotrimazol, previne infecțiile fungice. Unghiile fragile și sfărâmicioase își recapătă elasticitatea și frumusețea. Unghiile capătă o strălucire naturală, mătăsoasă. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

114020103

44 Lei

50 ml

114020303

-

Cremă pentru protecţia unghiilor și a pielii GEHWOL med GEHWOL med Protective Nail and Skin Cream Protejează eficient împotriva infecţiilor fungice. Unghiile și pielea își recapătă elasticitatea și frumuseţea. Crema pentru protecţia unghiilor și a pielii GEHWOL med conține substanțe prețioase, cum ar fi uleiul de germeni de grâu, pantenolul și bisabololul, pentru îngrijirea unghiilor și a pielii. Substanța activă dovedită, clotrimazol, previne infecțiile fungice. Unghiile fragile și sfărâmicioase își recapătă elasticitatea și frumusețea. Unghiile primesc o strălucire naturală, mătăsoasă. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

114030103

45 Lei


27

Soluţie pentru înmuierea unghiilor GEHWOL med

Pudră pentru picioare GEHWOL med

GEHWOL med Nail Softener

GEHWOL med Footpowder

Previne unghiile încarnate și cornificarea puternică. Oferă elasticitate unghiilor și cuticulelor.

Protecţie eficientă împotriva infecţiilor fungice, dezodorizează picioarele și le menţine uscate.

Soluţia pentru înmuierea unghiilor GEHWOL înmoaie rapid și cu atenție calozitățile. Problemele create de unghiile încarnate de pe degetele picioarelor sunt reduse.

GEHWOL med Foot Powder conține produse de îngrijire de înaltă calitate: amidon de tapioca, oxid de zinc micronizat și bisabol pentru prevenirea mirosurilor și a transpirației.

Testat dermatologic.

Substanța activă dovedită clotrimazol ajută la prevenirea infecțiilor fungice. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

114040103

35 Lei

100 g

114090603

45 Lei

50 ml

114040303

-


28

Seria de produse clasice oferă un spectru complet de produse de îngrijire moderne eficiente. Pentru toți care vor îngrijire și tratamente benefice picioarelor.


29

Deodorant pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL

Exfoliant pentru picioare pe bază de sidef GEHWOL

GEHWOL caring FOOTDEO

GEHWOL Mother-of-Pearl Scrub

Spray de picioare revigorant. Dezodorizează, protejează și îngrijește.

Exfoliant îngrijitor cu pulbere de sidef pentru picioare.

Deodorantul pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL conține uleiuri naturale de plante medicinale: rozmarin, lavandă, extracte de mușețel și mentă, precum și vitamina pielii, pantenol. Deodorantul pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL revitalizează și stimulează circulația sanguină. Are un efect răcoritor și dezodorizant de lungă durată și oferă o protecție de lungă durată împotriva mirosului piciorului. Spray-ul dezinfectează eficient și vă protejează de infecțiile mucoase a picioarelor și a unghiilor. Previne inflamațiile și înmoaie calusurile întărite. Spray-ul cu pompă poate fi folosită și cu susul în jos. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Exfoliantul pentru picioare pe bază de sidef GEHWOL acționează cu pulbere valoroasă de sidef, cristale de zahăr fine și bile de ceară. Celulele moarte de piele neplăcute sunt îndepărtate, pielea este masată ușor și hidratată. Extractul de alge menține bariera naturală a pielii intactă cu apă de mare, bogată în substanțe minerale. Uleiul de jojoba face pielea netedă și suplă, bisabololul și pantenolul calmează pielea și, de asemenea, protejează împotriva inflamațiilor. Balsamul pentru picioare GEHWOL pentru pielea uscată sau normală completează în mod ideal tratamentul. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

150 ml

112380803

39 Lei

125 ml

102540700

45 Lei


30

Balsam pentru picioare GEHWOL Leg Balm

Sare de baie revigorantă GEHWOL

GEHWOL Leg Balm

GEHWOL Refreshing-Footbath

Balsam de plante medicinale plăcut calmant pentru picioare.

Extractul de uree și alge răcește, împrospătează, înmoaie calusul.

Balsamul pentru picioare GEHWOL Leg Balm este un balsam de ierburi blând, non-gras, special pentru îngrijirea picioarelor.

Sarea de baie revigorantă GEHWOL revitalizează și asigură prospețime de lungă durată cu mentol răcoritor. Combate mirosul picioarelor și curăță intens pielea.

Alantoina, un ingredient în castanul sălbatic, bisabololul, un component al mușețelului, extractul de hamamelis, mentolul și pantenolul reduc iritațiile și au un efect astringent și calmant asupra decolorării pielii și roșeții. Ingredientele active valoroase sunt absorbite rapid de piele. Balsamul pentru picioare GEHWOL Leg Balm face pielea frumoasă, netedă și suplă, dacă este folosit regulat. Pielea uscată, cusurile pielii, decolorarea, infecțiile picioarelor și îmbătrânirea prematură a pielii sunt prevenite. Un masaj ușor vă întărește venele, previne afecțiunile picioarelor în timpul sarcinii și oferă o senzație plăcută de prospețime.

Urea și extractul de alge asigură umiditate suplimentară pentru pielea uscată, crăpată și înmoaie calusul și urmele de roșeață. Cu o utilizare regulată, picioarele rămân sănătoase și bine îngrijite. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

125 ml

112430703

39 Lei

330 g

112552603

36 Lei


31

Balsam pentru picioare - piele uscată și aspră GEHWOL

Balsam pentru picioare - piele normală GEHWOL

GEHWOL Balm, for dry skin

GEHWOL Balm, for normal skin

Balsam revigorant și revitalizant pentru picioare. Tratează, dezodorizează și previne infecţiile.

Balsam revigorant și revitalizant pentru picioare. Tratează, dezodorizează și previne infecţiile.

Mentolul răcoritor și uleiurile esențiale de rozmarin și lavanda au un efect revigorant, revitalizant. Inflamațiile și semnele de oboseală dispar imediat. Substanțe antimicrobiene de încredere oferă protecție de lungă durată împotriva mirosului neplăcut al picioarelor, oferă o metodă efectivă de protecție împotriva infecțiilor și păstrează picioarele proaspete și igienice. Balsamul pentru picioare - piele uscată și aspră GEHWOL este bogat în substanțe prietenoase cu pielea, precum lanolina și uleiul de avocado. Prin folosire regulată, pielea dură și fragilă își recapătă flexibilitatea, finețea, suplețea și rezistența. Aloe vera facilitează absorbția umidității în piele. Balsamul pentru picioare - piele uscată și aspră GEHWOL conferă o senzație plăcută de piele bine îngrijită.

Mentolul răcoritor și uleiurile esențiale de rozmarin și lavandă au un efect revigorant, revitalizant. Inflamațiile și semnele de oboseală dispar imediat. Reînvie picioarele obosite și cu dureri. Substanțe antimicrobiene de încredere conferă protecție de lungă durată împotriva mirosului neplăcut al picioarelor, oferă o metodă eficientă de protecție împotriva infecțiilor și păstrează picioarele proaspete și igienice. Balsamul pentru picioare - piele normală GEHWOL este bogat în substanțe prietenoase cu pielea, ca lanolina și uleiul de avocado. Prin folosire regulată, pielea dură și fragilă își recapătă finețea, suplețea și rezistența. Aloe vera facilitează absorbția umidității în piele. Balsamul pentru picioare - piele normală GEHWOL conferă o senzație plăcută de piele bine îngrijită.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

112470503

29 Lei

75 ml

112420503

29 Lei


32

Balsam pentru încălzirea picioarelor GEHWOL

Balsam răcoritor pentru picioare GEHWOL

GEHWOL Warming Balm

GEHWOL Refreshing Balm

Pentru picioare reci. Îngrijire hidratantă pentru piele uscată și normală.

Cremă răcoritoare pentru picioare proaspete. Îngrijește și dezodorizează.

Extractele de alge, ardei, ghimbir, uleiuri esențiale de rozmarin și lavandă, precum și camforul revigorant stimulează circulația și emană o senzație plăcută de căldură. Aloe vera, ureea și glicerina ajută la îmbunătățirea umidității pielii într-o bază de produse îngrijitoare, prietenoase cu pielea, cum ar fi uleiul de avocado, ceara de albine și lanolina. Ele ajută pielea să-și păstreze și să valorifice umiditatea naturală. Îngrijește pielea normală și uscată, lăsând-o netedă și delicată. Antisepticele ajută la prevenirea mirosurilor picioarelor, infecțiilor și mâncărimii între degetele de la picioare. Îngrijirea zilnică menține pielea picioarelor sănătoasă și delicată, în plus oferă o senzație de căldură plăcută. Sfat: puteți crește efectul de încălzire tratându-vă în prealabil picioarele cu o baie fierbinte folosind Sarea de baie pentru picioare obosite GEHWOL Foot Bath.

Uleiul natural de mentă împrospătează picioarele obosite, dureroase și încordate. Balsamul răcoritor GEHWOL revitalizează imediat, răcește și dezodorizează picioarele și vă oferă o senzație de prospețime de lungă durată. Substanțele de protecție reglează umiditatea pielii și restabilesc elasticitatea pe zonele cu piele întărită. Balsamul răcoritor GEHWOL vă protejează de infecții și mâncărimi între degetele de la picioare, este absorbit rapid și nu este gras. Îngrijire revigorantă pentru picioare. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

112440503

29 Lei

75 ml

112370503

29 Lei


33

Deodorant pentru picioare și încălţăminte GEHWOL

Spray pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL

GEHWOL Foot + Shoe Deodorant

GEHWOL Caring Foot Spray

Pentru prospeţime igienică.

Îmbunătăţește, dezodorizează, protejează și hrănește. Picioare proaspete toată ziua.

Deodorant pentru picioare și încălţăminte GEHWOL pentru îngrijirea zilnică a picioarelor. Ideal pentru sport și în mișcare. Ricinoleatul de zinc previne și îndepărtează transpirația și mirosul pe picioare și în pantofi. Parfumul plăcut oferă încredere. Substanțele active antimicrobiene protejează împotriva infecțiilor fungice în camerele de hotel, băi, saune și când probați încălțăminte. Pulverizați și în încălțăminte. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Sprayul pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL împrospătează, dezodorizează și protejează eficient împotriva infecțiilor fungice. Ureea și alantoina oferă pielii umiditatea necesară și previn calusurile. Pielea rămâne netedă și hrănită. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

150 ml

112360827

39 Lei

150 ml

102350800

Preţ

39 Lei


34

Sare de baie pentru picioare obosite GEHWOL

Baie de picioare cremoasă GEHWOL

GEHWOL Foot Bath

GEHWOL Cream Footbath

Cu uleiuri balsamice din plante. Ameliorează picioarele dureroase, revitalizează picioarele obosite.

Concentrat de baie răcoritor și revitalizant. Cu lavandă și levanţică.

Sarea de baie pentru picioare obosite GEHWOL Foot Bath ajută picioarele dureroase, inflamate și cu tendințe de transpirație excesivă. Revitalizează picioarele obosite și elimină febra musculară supărătoare. Sarea de baie pentru picioare obosite GEHWOL Foot Bath dezodorizează pe o perioadă lungă de timp. Uleiurile esențiale naturale din lavandă, rozmarin și cimbru promovează circulația sanguină. Picioarele sunt bine încălzite și revitalizate. Tratarea picioarelor ulterior cu Deodorant pentru îngrijirea picioarelor cu extract de plante GEHWOL sau Balsam pentru picioare GEHWOL va susţine efectul.

Baia de picioare cremoasă GEHWOL Foot Bath conține ingrediente active prețioase, care ajută picioarele obosite, dureroase și încordate să se simtă bine. Pielea devine netedă. Folosirea regulată previne infecțiile și asigură dezodorizarea pe termen lung. Parfumul proaspăt de levanțică și lavandă are un efect calmant și relaxant. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

400 g

112491603

Preţ

29 Lei

Gramaj

Cod produs

Preţ

150 ml

102500800

37 Lei


35

Cremă pentru picioare suprautilizate și piele stresată GEHWOL

Cremă universală pentru picioare GEHWOL extra

GEHWOL Foot Cream

GEHWOL extra

Pentru picioarele încordate și pielea puternic stresată. Previne leziunile și blisterele.

Cremă universală pentru picioare cu efecte multiple. Pentru îngrijire intensă, zilnică.

Crema pentru picioare suprautilizate și piele stresată GEHWOL Foot Cream de la Gerlach previne durerile de picioare, inflamațiile, bășicile, febra musculară și frecarea. Ajută la prevenirea inflamațiilor, infecțiilor și readuce activitatea glandelor respiratorii la un nivel normal. Crema elimină mirosul piciorului și alte efecte secundare ale transpirației excesive a picioarelor. GEHWOL Foot Cream întărește pielea și o face rezistentă. Protejează ciotul după amputație în timpul încordării puternice. În plus, crema pentru picioare oferă protecție împotriva picioarelor reci și a degerăturilor. GEHWOL Foot Cream de la Gerlach este cunoscută din 1882 și este ajustată constant pe baza cunoștințelor științifice actuale. GEHWOL Foot Cream de la Gerlach a fost folosit cu succes de mai mult de un milion de ori pentru a trata picioarele suprasolicitate.

Crema universală GEHWOL EXTRA îngrijește intens și întărește picioarele suprasolicitate. Pielea picioarelor este dezodorizată și dezinfectată. GEHWOL EXTRA protejează picioarele împotriva durerilor, infecțiilor, mirosurilor, a pielii îngroșate și a bășicilor, și netezește pielea uscată și aspră. Uleiurile naturale GEHWOL EXTRA din eucalipt, rozmarin, lavandă și cimbru vă revitalizează picioarele și cresc performanța acestora. GEHWOL EXTRA stimulează circulația și protejează împotriva picioarelor reci și umede. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

75 ml

112400503

32 Lei

75 ml

112410503

32 Lei


36

Cremă moor cu nămol și vitamine GERLAVIT

Cremă de mâini cu uree GERLASAN

GERLAVIT Moor-Vitamin-Cream

GERLASAN Handcream

Pentru piele sensibilă și uscată.

Hidratant, protejează pielea, se absorbe rapid. Pentru îngrijirea zilnică a mâinilor.

Fără parfum. Conține uleiuri naturale din plante și extracte din nămol. Crema cu nămol și vitamine GERLAVIT este potrivită în special pentru îngrijirea pielii uscate și sensibile. Uleiurile naturale din germeni de grâu, avocado și jojoba, precum și substanțele din nămol au grijă de piele și o fac netedă și suplă. Pantenolul și vitamina E acționează împotriva formării ridurilor și a îmbătrânirii premature a pielii. Crema cu nămol și vitamine GERLAVIT se absoarbe rapid și creează o senzație plăcută de piele netedă și bine îngrijită. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Conține o combinație specială de ingrediente, inclusiv aloe vera, ulei de jojoba, amidon de tapioca și uree pentru îngrijirea intensivă și protecția mâinilor suprasolicitate. Bisabololul, care inhibă inflamația, pantenolul, care favorizează vindecarea și clotrimazolul, care este eficient împotriva infecțiilor fungice ale pielii, oferă o protecție optimă. Crema de mâini hidratantă GERLASAN este ușor distribuită și rapid absorbită, protejând și oferind o senzație plăcută pielii. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Gramaj

Cod produs

Preţ

Gramaj

Cod produs

Preţ

40 ml

205020200

19 Lei

75 ml

211080503

45 Lei

75 ml

215020503

34 Lei


37 Soluţie pentru unghii încarnate, calusuri și bătături GEHWOL Fluid GEHWOL Fluid Pentru îngrijirea și tratarea unghiilor încarnate, a calusurilor și a bătăturilor. GEHWOL Fluid îngrijește, înfrumusețează pielea și unghiile. Face pielea întărită netedă. Soluția pentru unghii încarnate, calusuri și bătături GEHWOL Fluid este un ajutor esențial în timpul lucrului cu instrumente la unghiile încarnate, calusuri, bătături și în zona periunghială. Datorită proprietăților sale dezinfectante, GEHWOL Fluid previne inflamația și calmează pielea iritată. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet. Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

111090103

29 Lei

Soluţie pentru înmuierea unghiilor GEHWOL GEHWOL Nail Softener Previne unghiile încarnate și cornificarea puternică. Oferă elasticitate unghiilor și cuticulelor. Soluţia pentru înmuierea unghiilor GEHWOL înmoaie rapid și cu atenție calozitățile. Problemele create de unghiile încarnate de pe degetele picioarelor sunt reduse. Testat dermatologic. Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

102570100

33 Lei

Soluţie pentru creșterea îngrijirea unghiilor GEHWOL GEHWOL Nailcare Pentru unghiile fragile a mâinilor și a picioarelor și pentru a susţine tratamentul preparativ al micozei. Ajută la creșterea unghiilor. GEHWOL Nailcare conține o cantitate mare de ulei de germeni de grâu cu vitamina E și alte substanțe care promovează creșterea. Mai mult, conține ingrediente active din uleiul esențial de mușețel într-o soluție cu un impuls și efect de răspândire optim. Pentru tratamentul degetelor și a unghiilor fragile și pentru promovarea creșterii sănătoase. Masați Soluţia pentru îngrijirea și creșterea unghiilor GEHWOL Nailcare pe unghii și pe pielea din jur în fiecare zi. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Gramaj

Cod produs

Preţ

15 ml

112510104

42 Lei


38

Gama de protecție GEHWOL, pentru dureri de presiune la nivelul picioarelor, conține protectoare din gel polimeric moale și elastic, extrem de prietenos cu pielea și oferă o soluție adecvată pentru orice problemă a picioarelor.


39

Inel corector G GEHWOL GEHWOL Correction Rings G Inelul din gel polimeric moale, flexibil, cu elasticitate ridicată și bine tolerată de piele, este ideal pentru ameliorarea simptomelor tipice ale degetelor în ciocan. Întinde, coboară și îndreaptă degetul în poziţia anatomică corectă, acesta revenind astfel într-o poziţie normală. Reduce presiunea asupra zonei afectate, calmează durerea și împiedică formarea calusului. Utilizare: după purtare, spălaţi-l cu apă călduţă și cu detergent delicat, după uscare pulverizaţi-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc

112690119

49 Lei

Inel cu pernă de protecţie pentru bătături G GEHWOL, mic GEHWOL Corn protection ring G, small Inel din gel polimeric moale, deosebit de flexibil, cu un tampon special pentru extra protecție. Ideal pentru degete cu bătături. Acest inel oferă protecție tridimensională bătăturilor dureroase și reduce presiunea. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc

112692119

45 Lei

Inel cu pernă de protecţie pentru bătături G GEHWOL, mediu GEHWOL Corn protection ring G, medium Inel din gel polimeric moale, deosebit de flexibil, cu un tampon special pentru extra protecție. Ideal pentru degete cu bătături. Acest inel oferă protecție tridimensională bătăturilor dureroase și reduce presiunea. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc

112692219

55 Lei


40

Inel de protecţie pentru degete G GEHWOL

Mini - 18 mm

Mic- 25 mm

GEHWOL Toe protection ring G Inel flexibil din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, pentru o distribuire uniformă a presiunii și ușurare, de ex. în cazul negilor și bătăturilor. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă.

Mediu- 30 mm

Mare- 36 mm

Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Cantitate

Cod produs

Preţ

2 buc - Mini

112692419

25 Lei

2 buc - Mic

112692519

29 Lei

2 buc - Mediu

112692619

34 Lei

2 buc - Mare

112692719

39 Lei

Inel de protecţie pentru degete din ţesătură - gel GEHWOL

Mic

GEHWOL Toe Protection Inel flexibil din gel polimeric învelit cu o țesătură elastică, pentru o distribuire uniformă și ușurare a presiunii, de ex. în cazul negilor și bătăturilor. Utilizare: După purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat.

Mediu

Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Mare

Cantitate

Cod produs

Preţ

2 buc - Mic

112680219

42 Lei

2 buc - Mediu

112680319

42 Lei

2 buc - Mare

112680419

47 Lei


41 Mini

Protector pentru degete G GEHWOL

Mic Mediu

GEHWOL Toe Cap G Protector din gel polimeric pentru unghii încarnate, bătături sau alte probleme între degete și pe vârful acestora. Este bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată pentru protecția totală a degetului. Utilizare: după purtare, spălați-l cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-l ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Cantitate

Cod produs

Preţ

2 buc - Mini

112693419

39 Lei

2 buc - Mic

112690319

49 Lei

2 buc - Mediu

112690219

49 Lei

Pernă pentru deget în ciocan G GEHWOL GEHWOL Cushion for hammer toe G Perna moale din gel polimeric, bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată este creată pentru prevenirea și corectarea degetelor în ciocan. Totodată reduce presiunea asupra bătăturilor, alină durerea. Se potrivește bine și nu este alunecoasă. Corectează poziția greșită a degetelor, desparte degetele suprapuse. Previne frecarea pielii, împiedică formarea bășicilor și a calusului. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pen-tru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

1 buc Drept

112691519

33 Lei

1 buc Stâng

112691619

33 Lei

Drept

Stâng


42

Separator pentru degete G GEHWOL S

GEHWOL Toe Separators G Pernițe din gel polimeric extrem de elastice și moi. Reduce presiunea bătăturilor dintre degetele de la picioare. Corectează degetele deplasate, apropiate sau suprapuse. Ajută prevenirea frecării rănilor și iritarea pielii. Potrivit și pentru monturi și corectarea degetelor. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă.

M

L

Testat dermatologic.

Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc - S

112691219

42 Lei

3 buc - M

112691319

42 Lei

3 buc - L

112691419

42 Lei

Despărţitor pentru degete G D GEHWOL

S

GEHWOL Toe Divider G Versiunea GD are o formă anatomică îmbunătățită, care este în contact cu degetele de la picioare pe o suprafață mai mare, asigurând astfel o fixare mai fermă. Perniță din gel polimeric moale, extrem de flexibil și prietenos cu pielea, care reduce presiunea asupra bătăturilor dintre picioare și oprește frecarea. Separatoare mai subțiri, care se potrivesc bine și nu sunt alunecoase. Corectează suprapunerea degetelor și ajută la gestionarea deformărilor piciorului. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă.

M

L

Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc - S

102692800

27 Lei

3 buc - M

112692919

29 Lei

3 buc - L

102693000

36 Lei


43

Despărţitoare pentru degete GEHWOL

S

GEHWOL Toe Dividers Perniță moale din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată, este creată pentru alinarea bătăturilor și iritațiilor între degetele de la picioare foarte apropiate. Separă degetele suprapuse într-un mod plăcut. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Testat dermatologic.

Cantitate

Cod produs

Preţ

3 buc S

112680919

27 Lei

3 buc L

112681019

29 Lei

Perniţă pentru monturi cu separator degete GEHWOL GEHWOL Bunion cushion with toe divider Perniță confecționată din gel polimeric elastic și moale. Datorită formei sale speciale, se potrivește în orice pantof și ameliorează imediat durerea din zona metatarsiană. Îndreaptă primul și al doilea deget, prevenind totodată și suprapunerea lor. Monturile dureroase, bătăturile și bășicile sunt ușurate. Uleiurile conținute în gel hrănesc pielea și ajută la catifelarea calusurilor și a corneei. Perniţa pentru monturi cu separator degete GEHWOL are o mărime universală și poate fi purtată pe ambele picioare. Testat dermatologic.

Cantitate

Cod produs

1 buc

112681100

Preţ

42 Lei

L


44

Perniţă pentru degetul mic G GEHWOL

GEHWOL Small toe pad cushion G Perniță moale din gel polimeric bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată, este creată pentru protejarea osului lateral al piciorului de la degetul mic. Facilitează mersul în cazul deformării bunionette (montul croitorului), de exemplu la purtarea de pantofi înguști, reduce presiunea și alină durerea. Gelul polimeric moale, prietenos cu pielea, este extrem de confortabil, poate fi folosit și sub ciorapi. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder inclusă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Testat dermatologic.

Cantitate

Cod produs

Preţ

1 buc

112693519

35 Lei

Cantitate

Cod produs

Preţ

2 buc

112690019

36 Lei

Perniţă pentru monturi G GEHWOL

GEHWOL Bunion Cushion G Pernița moală din gel polimeric, bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată, protejează montul și preia sau reduce presiunea din zona montului. Extrem de confortabil, poate fi folosit și sub ciorapi. Acest produs poate fi folosit împreună cu Despărţitor pentru degete G D GEHWOL sau cu Separator pentru degete G GEHWOL. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Testat dermatologic.


45

Perniţă pentru monturi cu bandă elastică GEHWOL GEHWOL Bunion cushion with elastic bandage Bandajul elastic flexibil, cu pernița foarte elastică din gel polimeric, oferă protecție imediată și ușurare pentru monturi. Datorită dimensiunilor mici și formei speciale, bandajul elastic se încadrează în orice pantof și este extrem de confortabil de purtat. Natura flexibilă și fixarea pe degetul mare asigură o poziționare perfectă pe picior și previne o alunecare posibilă. Mărimea Perniţei pentru monturi cu bandă elastică GEHWOL este universală și astfel produsul se potrivește la orice picior. Bandajul elastic poate fi purtat pe piciorul stâng sau drept prin simpla întoarcere. Testat dermatologic.

Preţ Cantitate

Cod produs

1 buc

112681600

47 Lei

Perniţă metatarsiană și pentru monturi cu bandă elastică GEHWOL GEHWOL Metatarsal and bunion cushion with elastic bandage Bandajul elastic moale și extrem de adaptabil conține un tampon de gel polimeric extrem de elastic pentru protejarea regiunii metatarsiene, a degetului mare și a monturilor. Pernița asigură o ușurare imediată de durerea cauzată de presiune, distribuie presiunea și oferă protecție imediată. Datorită formei sale speciale, pernița metatarsiană se potrivește în orice pantof și permite o purtare confortabilă. Fixarea pe degetul mare asigură o poziționare perfectă pe picior și împiedică alunecarea. Disponibil în două mărimi. Bandajul elastic poate fi purtat pe piciorul stâng sau drept prin simpla întoarcere. Testat dermatologic.

Cantitate

Cod produs

Preţ

1 buc - Mediu

112681700

59 Lei

1 buc - Mare

112681800

59 Lei

Mediu

Mare


46

Perniţă metatarsiană G GEHWOL

GEHWOL Metatarsal cushion G Perniță moale din gel polimeric, bine tolerată de piele, cu elasticitate ridicată. Gel polimeric moale, extrem de confortabil, cu o zonă îngroșată în partea centrală. Protejează metatarsul împotriva frecării și presiunii. Utilizare: După purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, iar după uscare pulverizați ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Mic

Mare

Cantitate

Cod produs

Preţ

1pereche Mic

112690419

65 Lei

1pereche Mare

112693319

69 Lei

Cantitate

Cod produs

Preţ

1 buc Mediu

112681400

47 Lei

1 buc Mare

112681500

47 Lei

Perniţă metatarsiană cu bandă elastică GEHWOL GEHWOL Metatarsal cushion with elastic bandage Bandajul elastic moale și extrem de adaptabil conține un tampon din gel polimeric extrem de elastic și oferă o ușurare imediată de durerea de presiune din regiunea metatarsiană, precum și a senzației de arsură pe talpă. Datorită formei speciale, pernița metatarsiană se potrivește în fiecare pantof și permite o purtare confortabilă și invizibilă. Banda elastică menține pernița din gel în poziție corectă și astfel piciorul rămâne relaxat. Disponibil în două mărimi. Printr-o simplă întoarcere, banda elastică poate fi purtată pe ambele picioare. Testat dermatologic.


47

Perniţă metatarsiană cu bandaj GEHWOL

Drept -mediu -mare

Stâng -mediu -mare

GEHWOL Metatarsal cushion with bandage Pernița ultra-elastică și confortabilă din gel polimeric protejează și amortizează regiunea metatarsiană a piciorului. Aceasta va fi imediat relaxată iar durerile vor fi calmate. Datorită elasticității, bandajul se conformează bine în jurul piciorului, fără să alunece sau să afecteze circulația sângelui. Disponibil în două mărimi. Potrivit în special activităților sportive. Testat dermatologic. Cantitate

Cod produs

Preţ

1 buc -Mediu drept 112681200

55 Lei

1 buc -Mediu stâng 112681201

55 Lei

1 buc -Mare drept

112681300

55 Lei

1 buc -Mare stâng 112681301

55 Lei

Perniţă pentru călcâie G GEHWOL

GEHWOL Heel cushion G with gel waves Pernă moale din gel polimeric bine tolerat de piele, cu elasticitate ridicată. Este suspensia ideală pentru călcâie și zona gleznelor. Datorită formei speciale, absoarbe vibrațiile, reduce presiunea și amortizează șocul în timpul mersului. Preia și reduce presiunea de pe glezne, genunchi, șolduri și articulațiile coloanei vertebrale. Utilizare: după purtare, spălați-o cu apă călduță și cu detergent delicat, după uscare pulverizați-o ușor cu pudra pentru picioare GEHWOL Foot Powder, inclusă. Testat dermatologic. Cantitate

1 Pereche 35-37 1 Pereche 38-41 1 Pereche 42-45

Cod produs

Preţ

112693119

77 Lei

112693219

77 Lei

112693619

77 Lei

Mic Mediu Mare


48

Plasture de protecţie oval GEHWOL GEHWOL Protective Plaster oval Țesătura fină moleschin oferă protecție împotriva presiunii și a durerilor din zona monturilor și a bătăturilor.

Cantitate

Cod produs

Preţ

4 buc

112611001

16 Lei

Plasture de protecţie gros, care poate fi tăiat la dimensiunea dorită GEHWOL GEHWOL Thick Protective Plaster Pentru ameliorarea presiunii și frecării pielii sensibile și suprautilizate. Plasturele, confecționat din lână moale, poate fi tăiat la dimensiunea dorită și nu irită pielea. Cantitate

Cod produs

Preţ

4 buc

112761000

27 Lei


49

Inel rotund din filţ pentru bătături la degetele de la picioare GEHWOL GEHWOL Toe Rings round Inel rotund, confecționat din pâslă (filț) moale, pentru protecție împotriva presiunii dureroase cauzate de bătături. Este autoadeziv și prietenos cu pielea. Ameliorează durerea și reduce inflamația.

Cantitate

Cod produs

Preţ

9 buc

112620001

17 Lei

Cantitate

Cod produs

Preţ

9 buc

112720000

19 Lei

Inel oval din filţ pentru bătături la degetele de la picioare GEHWOL GEHWOL Toe Rings oval Inel oval, confecționat din pâslă (filț) moale, pentru protecție împotriva presiunii dureroase cauzate de bătături. Este autoadeziv și prietenos cu pielea. Ameliorează durerea și reduce inflamația.


50

Inel rotund din filţ pentru protejarea montului Hallux Valgus GEHWOL GEHWOL Bunion Rings round Inelul rotund, confecționat din pâslă (filț) moale, protejează împotriva presiunii dureroase cauzate de monturi. Este autoadeziv și prietenos cu pielea. Ameliorează durerea și reduce inflamația.

Cantitate

Cod produs

Preţ

6 buc

112610001

22 Lei

Inel oval din filţ pentru protejarea montului Hallux Valgus GEHWOL GEHWOL Bunion Rings oval Inelul oval, confecționat din pâslă (filț) moale, protejează împotriva presiunii dureroase cauzate de monturi. Este autoadeziv și prietenos cu pielea. Ameliorează durerea și reduce inflamația.

Cantitate

Cod produs

Preţ

6 buc

112710000

22 Lei


Totul pentru binele picioarelor Dumneavoastră.

VREI SĂ FII PARTENER

GEWHOL? EȘTI SPECIALIST ÎN ÎNGRIJIREA PICIOARELOR? Alege produsele mărcii germane GEHWOL, renumite mondial și noi vom fi aliatul tău în munca ta de zi cu zi! împreună oferim rezultate reale – poți recomanda și revinde produse pacienților tăi pentru tratamente acasă suntem într-o comunicare continuă – te informăm despre produsele noi, ne spui nevoile tale, iar noi vom face tot posibilul să te ajutăm discutăm și învățăm împreună cu ocazia prezentărilor de produse și la cursuri

până la

30%

reducere pentru Utilizatori Profesionali

te ajutăm cu extra oferte și pachete la prețuri promoționale

Ți-am stârnit interesul? Intră pe www.gehwol.ro pentru a afla mai multe detalii și pentru a-ți crea contul sau scrie-ne pe rețelele de socializare: Gehwol Romania


52

Pr ofessional


Pr ofessional

53

Cremă cu lapte și miere GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Cream

Loţiune cu nufăr și mătase GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Cream

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion

Lapte și miere pentru picioare bine îngrijite.

Nufăr și mătase pentru picioare bine îngrijite.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Cream conține ulei de avocado bogat în vitamine și alte lipide valoroase într-o bază care îngrijește cu blândețe. Împreună cu ureea, acidul hialuronic ajută regenerarea pielii, leagă umiditatea în straturile profunde ale pielii, și protejează împotriva formării de calusuri. Peptidele de lapte și extractul de miere fac pielea mai suplă și vizibil mai netedă. GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Cream este un produs de îngrijire a picioarelor care se absoarbe ușor, lăsând o senzație mătăsoasă și delicată pielii. Mirosul plăcut reîmprospătează și asigură senzația picioarelor bine îngrijite. Protejează împotriva infecțiilor fungice ale picioarelor și unghiilor precum și împotriva formării de bătături. A se depozita sub 30° C!

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Lotion reîmprospătează și hrănește cu substanțe active selectate. Nufărul calmează pielea și o face mai fermă, iar extractul de mătase o netezește. Acidul hialuronic prelucrat special reușește să pătrundă în straturile profunde ale pielii și păstrează umiditatea. Calmant pentru picioare obosite, grele – susținut de extract de alge roșii. Uleiul de avocado și phytosqualane-ul combat pielea uscată, aspră, solzoasă și reduc pierderea de umiditate. Loțiunea se întinde cu ușurință și se absoarbe rapid. Pentru senzația picioarelor ușoare, mătăsoase și bine hrănite. A se depozita sub 30° C!

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

500 ml

111241103

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

vezi pe webshop

500 ml

111251103

vezi pe webshop


Pr ofessional

54

Exfoliant cu bambus și jojoba GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub

Esenţă pentru băi de picioare GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Scrub

GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Nourishing Bath

Bambus și jojoba pentru picioare bine îngrijite.

Migdale și vanilie pentru picioare bine îngrijite. Potrivit și ca duș sau baie completă.

Peelingul GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Scrub înlătură delicat și în profunzime celulele moarte ale pielii, revigorează și catifelează suprafața pielii. Extractul natural de bambus și ceara de jojoba masează delicat pielea și activează circulația sanguină. Cristalele de zahăr ajută la îndepărtarea rapidă a celulelor moarte ale pielii. Uleiul de avocado și extractul de miere servesc pielea cu substanțe de îngrijire valoroase, iar vitamina E asigură protecție și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Circulația sanguină este mai bună astfel pielea este pregătită pentru îngrijire, facilitând absorbția ingredientelor active valoroase. Exfoliantul se folosește cel mai ușor în timpul dușului. Umeziți bine pielea, aplicați exfoliantul și masați pielea. Cristalele de zahăr desprind celulele moarte aspre ale pielii, în timp ce granulatul de bambus netezește pielea. După masaj, clătiți rămășițele de exfoliant împreună cu celulele moarte de piele dizolvate. GEHWOL FUSSKRAFT® Soft Feet Lotion sau Soft Feet Cream completează ideal îngrijirea totală a picioarelor.

GEHWOL FUSSKRAFT Soft Feet Nourishing Bath răsfață picioarele cu o experiență de baie de neuitat – pentru o piele frumoasă și suplă. O lingură de esență în 4-5 litri de apă oferă o îngrijire bogată. Uleiul de migdale calmează pielea, redă delicatețea și protejează. Vanilia seducătoare combinată cu vitamina E și uleiuri îngrijitoare de avocado și ricin asigură hidratarea și înmoaie calusul, producând un aspect neted și viu al pielii. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat. Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

101121101

vezi pe webshop

1000 ml

101261200

vezi pe webshop


Pr ofessional

55

Loţiune hidrolipidică GEHWOL FUSSKRAFT®

Balsam revitalizant GEHWOL FUSSKRAFT® Leg Vitality

GEHWOL FUSSKRAFT® Hydrolipid-Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® Leg Vitality

Îngrijire intensivă, retenţie de umiditate ridicată.

Vitalizează. Netezește pielea. Nu lasă urme de grăsime. Revigorează picioarele obosite.

Loţiunea hidrolipidică pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT se întinde ușor și este potrivită pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate a picioarelor. Se absoarbe ușor și compensează lipsa lipidelor și umidității pielii. Reechilibrează mecanismele naturale de protecție ale pielii. Ureea și glicerina leagă apa în straturile profunde ale pielii, înmoaie calusul și reduce formarea pielii excesive. Uleiul de avocado și uleiul de jojoba ajută la regenerare lipidelor care lipsesc din pielea uscată. Ceramidele sunt o componentă importantă a funcției de protecție a pielii. Ele întăresc stratul de barieră și protejează pielea de uscare. Decojirea excesivă a pielii este redusă. Folosirea zilnică a Loţiunii hidrolipidice pentru piele uscată GEHWOL FUSSKRAFT ajută la prevenirea mirosurilor picioarelor și a infecțiilor fungice. Nu conţine parfumuri. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality este un balsam pentru îngrijirea specială, zilnică a picioarelor. Se absoarbe rapid, reîmprospătează picioarele și face pielea frumoasă. După un masaj ușor cu GEHWOL FUSSKRAFT Leg Vitality, ingredientele pătrund imediat în piele și au un efect calmant asupra picioarelor obosite și grele. Nu lasă urme de grăsime. Uleiul de avocado prețios, extractele din alge și vitamina E asigură acestui balsam proprietățile sale speciale, prietenoase cu pielea. Zonele problematice cu piele uscată și solzoasă sunt prevenite, iar echilibrul de umiditate al pielii este îmbunătățită considerabil. Alantoina și bisabololul prezente în mușețel susțin proprietățile de îngrijire și întăresc efectul de dezodorizare ușoară a agenților din plante. Hamamelisul (un extract din tufișul Virginian witch hazel bush) calmează iritațiile și previne ridurile. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

111101103

vezi pe webshop

500 ml

111111103

vezi pe webshop


Pr ofessional

56

GEHWOL FUSSKRAFT® ROȘU cu efect de încălzire pentru picioare reci și piele uscată și aspră

GEHWOL FUSSKRAFT® MINT balsam cu efect răcoritor de mentă

GEHWOL FUSSKRAFT® red dry skin

GEHWOL FUSSKRAFT® MINT

Pentru picioare reci – efect de încălzire.

Balsam pentru picioare – prospeţimea mentei – absorbţie rapidă.

GEHWOL FUSSKRAFT RED este un balsam de încălzire pentru pielea uscată, care oferă alinare pentru picioarele obosite, încordate și dureroase. Camforul revitalizant, extractele din ardei, ghimbir, uleiurile esențiale de rozmarin, jneapăn stimulează circulația, extind vasele de sânge și activează receptorii de căldură de la nivelul pielii, oferind o senzație plăcută de căldură. Sugestie: Puteți intensifica efectul de încălzire folosind Concentratul de baie pentru picioare cu efect de încălzire GEHWOL FUSSKRAFT înainte de balsam. Emolienți concentrați, prietenoase cu pielea, revitalizează pielea uscată, fragilă, o fac din nou moale și netedă. Antisepticele previn mirosul picioarelor, infecțiile și mâncărimile între degetele de la picioare. Igiena zilnică a picioarelor cu crema GEHWOL FUSSKRAFT RED încălzește picioarele, menține pielea sănătoasă și o face netedă. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Balsamul GEHWOL FUSSKRAFT MINT împrospătează și întărește picioarele înainte și după o zi activă. Acesta combină prospețimea glaciară revitalizantă a unei loțiuni de mentă răcoritoare compusă dintr-un ulei de plante medicinale asiatice cu efectul blând de îngrijire al unui balsam care este imediat absorbit. Mentolul natural, rozmarinul, uleiurile de jneapăn și lavandă reîmprospătează și întăresc picioarele obosite și dureroase instantaneu. GEHWOL FRUSSKRAFT MINT oferă protecție de lungă durată împotriva mirosului neplăcut al picioarelor. Balsamul are proprietăți antiseptice dovedite, astfel previne apariția infecțiilor fungice și a mâncărimii între degetele de la picioare. Răspândiți crema pe picioare în strat subțire și masați ușor picioarele. Este absorbit rapid, nu este gras, reîmprospătează și vă oferă senzația de picioare curate și suple. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

111231103

vezi pe webshop

500 ml

111041103

vezi pe webshop


Pr ofessional

57

GEHWOL FUSSKRAFT® GREEN pentru piele normală

GEHWOL FUSSKRAFT® BLUE pentru piele uscată și aspră

GEHWOL FUSSKRAFT® GREEN

GEHWOL FUSSKRAFT® BLUE

Ajută prevenirea mirosului de picior – prospeţime naturală.

Hidratant, natural proaspăt.

GEHWOL FUSSKRAFT GREEN conține complexul de substanță activă Deozinc într-o bază de cremă hrănitoare, care se absoarbe rapid, cu unt de shea, ulei de jojoba și aloe vera pentru protecție de lungă durată împotriva mirosului de picioare. Transpirația este normalizată. Picioarele devin proaspete, inodore, netede și mătăsoase. Substanțele active cu efect dezinfectant dovedit ajută la prevenirea infecțiilor, a mâncărimii și a bășicilor între degetele de la picioare. Uleiurile volatile naturale, camforul revitalizant și mentolul răcoritor calmează picioarele inflamate și dureroase. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

500 ml

111011103

Preţ

GEHWOL FUSSKRAFT BLUE conține ingrediente testate și eficiente, care previn formarea ciupercii piciorului și împiedică mâncărimea între degetele picioarelor. Uleiurile de îngrijire naturale, cum ar fi lanolina, sunt combinate cu hidratarea oferită de aloe vera și ureea, și ajută pielea să-și recapete elasticitatea, suplețea și netezitatea. Uleiurile esențiale naturale de rozmarin, jneapăn și lavandă, camforul revigorant și mentolul răcoritor din produsele GEHWOL FUSSKRAFT BLUE calmează picioarele inflamate și dureroase imediat. Picioarele devin mai rezistente și revitalizate. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

111021103

vezi pe webshop


Pr ofessional

58

Loţiune pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT®

Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT®

GEHWOL FUSSKRAFT® Herbal Lotion

GEHWOL FUSSKRAFT® Herbal Bath

Elimină mirosul neplăcut al picioarelor, răcorește, reîmprospătează, înmoaie calusul și îngrijește pielea.

Înmoaie calusul. Eficient împotriva pielii dure,fragile, împotriva transpiraţiei și mirosului picioarelor.

Loţiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT răcorește și revigorează picioarele obosite, înmoaie calusurile și bătăturile, previne infecțiile și pruritul între degetele picioarelor. Dezodorizează picioarele pe termen lung și îndepărtează mirosul neplăcut, iar pielea rămâne netedă și frumoasă. GEHWOL FUSSKRAFT Herbal Lotion conține o cantitate mare de uleiuri esențiale naturale de rozmarin, jneapăn și lavandă, ingrediente selectate de îngrijire a pielii, substanțe dezodorizante, dezinfectante și mentol răcoritor. Pentru îngrijirea zilnică a pielii, pulverizați pe piele Loţiunea pe bază de plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT și masați pielea. Aveți grijă deosebită de călcâie și degetele de la picioare. Pompă ecologică fără agent de propulsie, care funcționează și cu capul în jos.

Combinația dovedită de ingrediente active, inclusiv uleiuri esențiale din rozmarin și lavandă într-o bază naturală ajută la ameliorarea multor probleme ale piciorului. Chiar și calusurile, mâncărimile și bătăturile persistente se înmoaie complet. Baia pe bază de plante este adecvată pentru tratamentul pielii dure și fragile (fisuri, crăpături și roșeată). Are proprietăți de curățare intensivă și dezodorizare de lungă durată. Transpirația excesivă a picioarelor este normalizată și mirosul neplăcut este eliminat. Sarea de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă revitalizează picioarele. După baie, rămâne o senzație plăcută de prospețime de lungă durată. Folosirea regulată a Sării de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT vă va oferi picioare sănătoase și suple.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

101131100

vezi pe webshop

5 kg

101151300

vezi pe webshop


Pr ofessional

59

Spumă împotriva calusului GEHWOL FUSSKRAFT®

Jeleu împotriva calusurilor și a bătăturilor GEHWOL Callus Jelly

GEHWOL FUSSKRAFT® Callus Softener Foam

GEHWOL Callus Jelly

Cu 25% uree.

Pentru înmuierea pielii întărite, a bătăturilor și a calusurilor.

Produsul lichid este schimbat cu ajutorul unui sistem de dozare într-o spumă cu pori fini, care conține uree concentrată și acid lactic, fără a utiliza agent propulsor și este folosit pentru o înmuiere precisă și rapidă a pielii întărite. Folosind Spuma împotriva calusului GEHWOL FUSSKRAFT, după doar cinci minute pielea întărită poate fi îndepărtată cu ușurință, ceea ce înseamnă că tratamentul durează mult mai puțin. Spuma produsă rămâne stabilă pe piele și nu se umflă. Aceasta înseamnă că nu există o înmuiere neintenționată a zonelor vecine ale pielii. Antimicrobian. Fără parfum.

Cantitate

500 ml

Cod produs

111171100

Jeleu alcalin. Dozare precisă.

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

vezi pe webshop

1000 ml

101081200

vezi pe webshop


Pr ofessional

60

Soluţie pentru înmuierea calusului GEHWOL

Loţiune pentru curăţarea și revigorarea picioarelor GEHWOL

GEHWOL Callus Softener

GEHWOL Lotion

O soluție alcalină pentru înmuierea calusurilor, bătăturilor și a calozității înainte de îndepărtarea instrumentală cu ajutorul specialiștilor în îngrijirea picioarelor. Umeziți zonele în cauză cu Soluţia pentru înmuierea calusului GEHWOL înainte de tratament.

Pentru curăţarea și reîmprospătarea picioarelor. Loțiune alcoolică dezinfectantă cu mentol, ulei de lavandă și ingrediente active GEHWOL. Pentru curățarea și reîmprospătarea picioarelor înainte și după tratament. Protejează împotriva infecțiilor, bacteriilor și a piciorului de atlet.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

111071199

vezi pe webshop

500 ml

101061100

vezi pe webshop


Pr ofessional

61

GEHWOL med Lipidro Cream

Unguent pentru piele crăpată GEHWOL med

GEHWOL med Lipidro-Cream

GEHWOL med Salve for cracked skin

Pentru o îngrijire optimă a pielii uscate și sensibile.

Un unguent îngrijitor pentru tratamentul pielii foarte întărite, fragile, uscate și aspre.

Ingredientele de înaltă calitate compensează lipsa lipidelor și a umidității și echilibrează în mod natural proprietățile protectoare ale pielii. Ureea absoarbe apa în straturile mai profunde ale pielii. Calusurile sunt înmuiate și reapariția lor excesivă este redusă. Uleiul de cătină și uleiul de avocado cu o cantitate mare de acizi grași nesaturați furnizează pielea uscată cu lipide și astfel împiedică pierderea apei prin evaporare. Acest efect este susținut de un extract special de alge. Alantoina, ingredient al castanului sălbatic, promovează regenerarea pielii. Farnesolul are efect antibacterian și dezodorizant. Utilizarea zilnică a Cremei Lipidro GEHWOL med vă oferă protecție împotriva mirosului picioarelor, a infecțiilor și ajută la prevenirea inflamațiilor.

Unguentul pentru piele crăpată GEHWOL med se bazează pe un amestec de săpunuri și uleiuri special selectate, prietenoase cu pielea. Conține o combinație eficientă de uleiuri esențiale naturale, vitamina pantenol, care îngrijește pielea și componenta de mușețel bisabolol, care ajută la prevenirea inflamațiilor. Cu o utilizare regulată, pielea își va recăpăta elasticitatea, rezistența naturală și va fi protejată. Vor fi prevenite în special pielea crăpată, înroșirea și efectele secundare neplăcute produse de acestea. Testat dermatologic.Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Fără parfum. Testat dermatologic. Foarte indicat și pentru persoane care suferă de diabet zaharat.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

500 ml

114081103

vezi pe webshop

500 ml

114011103

vezi pe webshop


Pr ofessional

62

Emulsie pentru masajul picioarelor GEHWOL

Soluţie spray pentru echipamente de pedichiură GERLACH

GEHWOL Emulsion

GERLACH spray solution

Conţine uleiuri esenţiale din rozmarin, lavandă, mentă și ingrediente active GEHWOL.

Soluţie pentru aparate de pedichiură cu apă.

Emulsia pentru masajul picioarelor GEHWOL creează un strat neted pe piele, ceea ce face ca masajul să fie plăcut. Uleiurile esențiale naturale revigorează și favorizează circulația. Emulsia pentru masajul picioarelor GEHWOL oferă dezodorizare de lungă durată și protejează împotriva infecțiilor fungice.

Cantitate

Cod produs

500 ml

102451100

Gata de utilizare, nu necesită dizolvare. Conţine etanol.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Preţ

1000 ml

314191200

vezi pe webshop

vezi pe webshop

5000 ml

314191300

vezi pe webshop


Pr ofessional

63

Pastă pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL

Protectoare șanţ periunghial-MK

GEHWOL Nail Compound

Sulci protectors MK

Pentru înfrumuseţarea, p­rotejarea și repararea unghiilor de la mâini și picioare.

Mici-alb, Medii-roz, Mari-galbene

Pasta pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL poate fi utilizată pentru netezirea suprafețelor unghiale inegale, întărirea unghiilor rupte, fixarea unghiilor artificiale și pentru tratamentul onicomicozei. Pasta pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL este puternic adeziv, durabil, elastic și oferă unghiilor un aspect frumos și natural. Adițional, se poate folosi lac de unghii.

Protectoarele pentru șanţul periunghial ”Sulci-protectors” sunt ideale pentru îndreptarea, repararea și modelarea marginilor laterale ale unghiei și pentru căptușirea unghiei împotriva iritației sau inflamației de la marginea unghiei. Acestea oferă un avantaj distinct, în special în cazul unghiilor încarnate. Pot fi lăsate până la opt săptămâni (trebuie re-fixate după patru săptămâni). Protectoarele nu oferă doar o pernă, ci au și efectul de a menține lățimea și forma normală a unghiei la marginea liberă. Astfel previn modificările patului unghial, ridicarea peretelui unghiei și deformările rezultate. Protectoarele pentru șanţul periunghial sunt disponibile în trei dimensiuni diferite. Protectoarele pot fi poziționate cu ajutorul unei pensete sau a unui injector special. Pastă pentru repararea și protejarea unghiilor GEHWOL este fixativul ideal pentru aceste protectoare. Cantitate

Cod produs

Preţ

100 buc/set - alb

313370200

vezi pe webshop

Cantitate

Cod produs

Preţ

100 buc/set - roz

313370300

vezi pe webshop

15 ml

102520100

vezi pe webshop

100 buc/set - galben

313370400

vezi pe webshop


Pr ofessional

64

Bandă pentru tamponare subţire

Pastă de silicon Erkoton 20/30

Cellulose gauze Copel. Thin

Erkoton A-Silikon paste

Bandă de tamponare din lână pentru muncă sensibilă la marginea unghiei. În cazul unghiilor încarnate, tamponarea permite recreșterea unghiei fără disconfort. Soluţia pentru unghii încarnate, calusuri și bătături GEHWOL Fluid susține efectiv acest proces. Banda pentru tamponare protejează împotriva muchiilor ascuțite și împotriva frecării. Banda pentru tamponare este deosebit de moale și suplă. Pachetul conţine o rolă cu dimensiunea de 1.4 cm x 10 m.

Cu ajutorul pastei de silicon Erkoton 20/30 cu două componente a câte 100 ml, aveți posibilitatea de a vă confecționa propria perniță sau inel de protecție de formă și mărime individuală, exact după nevoile Dumneavoastră. În funcție de duritatea materialului, ortezele din silicon confecționate pe măsură individuală sunt utilizate pentru preluarea sau reducerea presiunii și a frecării în zonele sensibile și dureroase. Sunt ideale pentru corectarea monturilor Hallux valgus, separarea și corecția degetelor, corectarea degetelor în ciocan, sau ameliorarea durerilor în zona picioarelor. Utilizare: După crearea formei dorite, se lasă la uscat timp de 24 de ore, după care se poate tăia cu foarfeca. Recomandare: după folosirea pernei confecționate spălați-o cu apă călduță și detergent blând. A nu se expune la lumina soarelui. A se păstra într-un loc răcoros.

Cantitate

Cod produs

Preţ

Cantitate

Cod produs

Preţ

2x100 ml

313201000

vezi pe webshop

10 metri liniari

316402300

vezi pe webshop

2x100 ml

313202000

vezi pe webshop


Pr ofessional

65

Cleanser Nail Repair GEHWOL

Gel reparator unghii GEHWOL roz/ opal/transparent

GEHWOL Nail repair Cleaner

GEHWOL Nail repair Gel pink, opal, clear

Înainte de a utiliza Gelul reparator unghii GEHWOL se șterge suprafața unghiei pentru curățare și desprăfuire. Cu ajutorul Cleanserului Nail Repair GEHWOL se șterge stratul de dispersie de pe suprafața unghiei construite și polimerizate în lampă UV.

Gelul reparator unghii GEHWOL cu vâscozitate ridicată și medie se polimerizează în lampă UV, astfel permite aplicarea unui înveliș pe unghie extrem de elastic, într-o manieră simplă , care se potrivește perfect cu unghia naturală. Pentru tratarea unghiilor deteriorate, fragile sau rupte și pentru reconstrucția unghiilor.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru curățarea Gelului reparator unghii GEHWOL neîntărit de pe instrumente și din pensule.

Gelul reparator unghii GEHWOL este economic. Poate fi aplicat cu un vârf subțire pe unghie, fără a folosi presiune, este autoadeziv și nu necesită agenți de fixare. Gelul reparator unghii GEHWOL se întărește numai sub lumina UV. Datorită ingredientelor sale antimicotice, Gelul reparator unghii GEHWOL protejează împotriva infecțiilor fungice.

Cantitate

Cod produs

Preţ

5 ml / roz

102532501

vezi pe webshop

Cantitate

Cod produs

Preţ

5 ml / opal

102532502

vezi pe webshop

150 ml

112530803

vezi pe webshop

5 ml / transparent 102532503

vezi pe webshop


66

CAPETE DE FREZĂ

Tu, ca și specialist, meriți să lucrezi cu instrumente de calitate, durabile, care te susțin în munca ta zilnică! Aceste capete de freză și instrumente din oțel inoxidabil pentru pedichiură sunt sterilizabile și în aparate specifice. Capetele de freză din diamant sunt instrumentele perfecte pentru îndepărtarea pielii și unghiilor întărite sau chiar îngroșate. Capetele de freză din metal dur sunt extrem de rezistente, durabile și nu ruginesc. S-au dovedit extrem de eficiente. Capetele se freză din ceramică din corindon special selectat, de înaltă calitate, nu ruginesc. Sunt potrivite pentru netezirea pielii și a unghiilor


67 Capete freză din diamant, Meisinger D 407 H 010 Cod produs

307204000

Viteză: max. 50.000 rot/min

801/009 Cod produs

801/009 diamonded abrasive cutter Preţ*

307140100

Viteză: max. 85.000 rot/min

801G/010 Cod produs

801G/010 diamonded abrasive cutter Preţ*

307140200

Viteză: max. 50.000 rot/min

801G/014 Cod produs

801G/014 diamonded abrasive cutter Preţ*

307140400

Viteză: max. 50.000 rot/min

849G/014 Cod produs

849G/014 diamonded abrasive cutter Preţ*

307150300

Viteză: max. 50.000 rot/min

850G/018 Cod produs

850G/018 diamonded abrasive cutter Preţ* Viteză: max. 50.000 rot/min

307150500

850G/023 Cod produs

850G/023 diamonded abrasive cutter Preţ*

307150600

Viteză: max. 50.000 rot/min

858G/018 Cod produs

858 G / 018 diamonded abrasive cutter Preţ*

307150700

Viteză: max. 50.000 rot/min

868G/012 Cod produs

868/012 diamonded abrasive cutter Preţ*

307143100

Viteză: max. 50.000 rot/min

879S 104 050 Cod produs

Viteză: max. 35.000 rot/min

875/045 307201800

879S 104 050 diamonded cutter

Preţ*

307173100

Cod produs

D 407 H 010 diamonded cutter

Preţ*

875/045 diamonded abrasive cutter Preţ* Viteză: max. 45.000 rot/min

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro


68 Capete freză din metal dur, Meisinger ONY-Clean 407/012

407 / 012 cutter RS Preţ*

HM 251 SX 060

Cutter HM 251 SX060 Preţ*

HM 251 GM 060

Cutter HM 251 GM 060 Preţ*

HM 75 GX 104 040

Cutter HM 75 GX 104 040 Preţ*

HM 79 FX 104 040

Cod produs

306250300

Viteză: max. 70.000 rot/min

HM 79 FX 104 040 Preţ*

Cod produs

306210300

Viteză: max. 70.000 rot/min

HM 141 F/014

HM 141 F/014 Preţ*

Cod produs

306240200

Viteză: max. 50.000 rot/min

HM 141 F/018

HM 141 F/018 Preţ*

1/007

Cod produs

306240300

Viteză: max. 50.000 rot/min

1/007 rose cutter RS Preţ*

Cod produs

306017800

Viteză: max. 50.000 rot/min

1/010 rose cutter stainless Preţ*

Cod produs

306018100

Viteză: max. 50.000 rot/min

1/014 rose cutter stainless Preţ*

Cod produs

306018300

Viteză: max. 50.000 rot/min

1/016

Cod produs

306251200

Viteză: max. 20.000 rot/min

1/014

Cod produs

306210200

Viteză: max. 20.000 rot/min

1/010

Cod produs

306204000

Viteză: max. 12.000 rot/min

1/016 rose cutter stainless Preţ* Viteză: max. 50.000 rot/min

Cod produs

306015300

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro


69 Capete freză din metal dur, Meisinger 1/023 Cod produs

1/023 rose cutter RS Preţ*

306015900

Viteză: max. 35.000 rot/min

11/010 Cod produs

11/010 cross-cut cutter stainless Preţ*

306022100

Viteză: max. 50.000 rot/min

11/014 Cod produs

11/014 cross-cut cutter stainless Preţ*

306022300

Viteză: max. 50.000 rot/min

11/023 Cod produs

11/023 cutter, cross-cut RS Preţ*

306023400

Viteză: max. 35.000 rot/min

11/031 Cod produs

11/031 cutter, cross-cut RS Preţ*

306023600

Viteză: max. 25.000 rot/min

39/010 Cod produs

39/010 fissure cutter RS Preţ* Viteză: max. 50.000 rot/min

306032300

39/012 Cod produs

39/012 fissure cutter RS Preţ*

306032500

Viteză: max. 50.000 rot/min

39/016 Cod produs

39/016 fissure cutter RS Preţ*

306032800

Viteză: max. 50.000 rot/min

39/018 Cod produs

39/018 fissure cutter stainless Preţ*

306032200

Viteză: max. 45.000 rot/min

85/050 Cod produs

85/050 cutter, cross-cut, bud RS Preţ*

306092100

Viteză: max. 15.000 rot/min

85/060 Cod produs

306092300

85/060 cutter, cross-cut, bud RS Preţ* Viteză: max. 16.500 rot/min

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro


70 Capete freză din metal dur, Meisinger 85/070

85 / 070 cutter, cross-cut, bud RS Preţ*

95/040

95 / 040 cutter, cross-cut, fine, blunt RS Preţ*

Cod produs

306121700

Viteză: max. 20.000 rot/min

95/050

Cod produs

306092500

Viteză: max. 14.000 rot/min

95/050 cutter, cross-cut, stainl. Preţ*

Cod produs

306094100

Viteză: max. 15.000 rot/min

Capete de freză din ceramică, Meisinger 648/020

648/020 abrasive cutter Preţ*

649/025

Cod produs

307104800

Viteză: max. 50.000 rot/min

649/025 abrasive cutter Preţ*

662/035

Cod produs

307104900

Viteză: max. 50.000 rot/min

662/035 abrasive cutter Preţ*

307106200

Viteză: max. 50.000 rot/min

671/060

Cod produs

671/060 abrasive cutter Preţ*

Cod produs

307107100

Viteză: max. 50.000 rot/min

Capete de freză polizor, Meisinger gri 9569

9569 Nail polisher, medium / grey Preţ*

gri 9579

Cod produs

306201300

Viteză: max. 10.000 rot/min

1/016 rose cutter stainless Preţ* Viteză: max. 10.000 rot/min

Cod produs

306201600

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro


71 Capete freză cu găuri din diamant, MDT 115H D 427 Cod produs

Diamond polisher 115 H D 427

Preţ*

307145400

Viteză: max.15.000 rot/min

10x15 D 427 Cod produs

307145000

Diamond polisher 10x15 D 427

Preţ* Viteză: max.15.000 rot/min

Bază metalică sterilizabilă pilă pedichiură Sterilizable callous file stainless steel Cantitate

Cod produs

1 buc

312230600

Preţ*

Set rezerve - pilă pentru bază metalică pedichiură cu granulaţie dură 60 Grinding foil, grain 60, rough Cantitate

Cod produs

80 buc

312230601

Preţ*

Set rezerve - pilă pentru bază metalică pedichiură cu granulaţie medie100 Grinding foil, grain 100, medium Cantitate

Cod produs

80 buc

312230602

Preţ*

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro


72

Set de bază Capăt de freză din diamant Meisinger, D 407 H 010

307204000

Capăt freză din metal dur, Meisinger 11/014

306022300

Capăt freză din metal dur, Meisinger 11/031

306023600

Capăt freză din metal dur, Meisinger 85/070

306092500

Capăt freză din diamant, Meisinger 850G/018

307150500

Capăt de freză din diamant, polizor, MDT 10x15 D 427

307145000

Capăt freză polizor, Meisinger, gri 9569

306201300

Set pentru piele întărită Capăt freză din metal dur, Meisinger 39/012

306032500

Capăt freză din diamant, Meisinger 868G/012

307143100

Capăt freză din metal dur, Meisinger HM 251 GM 060

306251200

Capăt freză din metal dur, Meisinger HM 79 FX 104 040

306210300

Capăt freză din diamant, Meisinger 879S 104 050

307173100

Capăt de freză din diamant, polizor, MDT 10x15 D 427

307145000

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro

MDT 10x15 D 427

879S 104 050

HM 79 FX 104 040

HM 251 GM 060

868G/012

39/012

Preț*

gri 9569

MDT 10x15 D 427

850G/018

85/070

11/031

11/014

D 407 H 010

Preț*


73 Set unghii Capăt freză din metal dur, Meisinger ONY-Clean 407/012

306204000

Capăt freză din metal dur, Meisinger HM 141 F/014

306240200

Capăt freză din metal dur, Meisinger HM 79 FX 104 040

306210300

Capăt freză din diamant, Meisinger 850G/018

307150500

Capăt freză din ceramică, Meisinger 662/035

307106200

Capăt freză din metal dur, Meisinger 95/040

306121700

Capăt freză polizor, Meisinger, gri 9579

306201600

gri 9579

95/040

662/035

850G/018

HM 79 FX 104 040

HM 141 F/014

ONY-Clean 407/012

Preț*

Set tratare picior diabetic Capăt freză din metal dur, Meisinger ONY-Clean 407/012

306204000

Capăt de freză din diamant, polizor, MDT 10x15 D 427

307145000

Capăt freză din diamant, Meisinger 868G/012

307143100

Capăt freză din diamant, Meisinger 801G/014

307140400

Capăt freză din diamant, Meisinger 850G/018

307150500

Capăt freză din diamant, Meisinger 875/045

307201800

* pentru preţ accesaţi www.gehwol.ro

875/045

850G/018

801G/014

868G/012

MDT 10x15 D 427

ONY-Clean 407/012

Preț*


HAI SĂ NE VEDEM PE

REȚELE DE SOCIALIZARE! Dă-ne tag și noi îți dăm share!

#GEHWOL #gehwolromania

Facebook /gehwolromania

Instagram /gehwolromania

Creează-ți cont și te poți bucura de cumpărături ușoare și de livrare GRATUITĂ!

www.gehwol.ro LA PL

A CU AT

R CA AN

ARE GRATU VR I LI

CARD B


Totul pentru binele picioarelor Dumneavoastră.

Te ținem la curent cu cele mai noi informații și oferte!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pe site!

TOTUL PENTRU BINELE PICIOARELOR DUMNEAVOASTRĂ!

150 de ani DE

M AI

BIN E

DE


 WEB Web: www.gehwol.ro Facebook /gehwolromania Instagram /gehwolromania

 CONTACT Telefon: 0751 285 499 email: office@gehwol.ro

 DISTRIBUITOR OFICIAL Pearl Nails SRL 540219 Târgu Mureș, str. Hunedoara nr. 31.

EDUARD GERLACH GmBH

P.O. Box 1249, 32292 Luebbecke, Germany www.gehwol.ro Preţurile din catalog sunt exprimate în LEI și conţin TVA. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli tipografice sau pentru diferenţa dintre culori. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.